Hydropool Self-Cleaning Spa opties HydroSurround Sound

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Hydropool Self-Cleaning Spa opties HydroSurround Sound"

Transcriptie

1 Hydropool Self-Cleaning Spa opties HydroSurround Sound De Hydropool Self-Cleaning spa kan uitgerust worden met de HydroSurround Sound IPod docking station. Het docking station is compatibel met alle andere alternatieve audio bronnen zoals MP3 spelers. Deze optie is niet verkrijgbaar voor het model H300 en wanneer u voor de weglating van de omkasting kiest.

2 HydroSurround Sound & 19 LCD scherm met DVD speler De Hydropool Self-Cleaning spa modellen H800 en H1038 kunnen uitgerust worden met het HydroSurround Sound entertainment systeem. Dit systeem bestaat uit een ingebouwde subwoofer, waterbestendig 19 LCD scherm met een hydraulisch liftsysteem waarvan de speciaal ontwikkelde behuizing is ingebouwd in de kuip, een waterbestendige marine DVD speler en afstandsbediening.

3 Onderhoudsvrije Everlast composiet omkasting (Natural, Driftwood, Espresso) Espresso Driftwood Natural De Hydropool Self-Cleaning spa s zijn verkrijgbaar met een onderhoudsvrije Everlast composiet omkasting. Deze hoogkwalitatieve omkasting wordt geïnstalleerd op het versterkte kader voor ultieme duurzaamheid en heeft het reliëf om zo echt mogelijk over te komen. Wanneer er toch een voorval zou zijn dat er nood is aan toegang tot het buizensysteem of de technische installatie dan kunnen de 4 panelen gemakkelijk weggenomen worden voor deze technische interventie. De verkrijgbare uitvoeringen zijn Naturel (bruin), Driftwood (grijs) en Espresso (acajou).

4 Extra dikke warmtewerende HydroWise isolatiehardcover Deze gepatenteerde energiezuinige 10,5 cm dikke hardcover met reflecterend zeil en afdichtingsrol binnenin houdt de warmte binnen en de koude buiten. Deze cover heeft een dakstructuur zodat geen water op de cover blijft staan. Aan zowel de standaard bijgeleverde hardcover als de extra dikke hardcover werd het HydroWise energiezuinige label toegekend.

5 Gepersonaliseerde hardcoverkleur De HydroWise isolerende hardcover met veiligheidssloten is verkrijgbaar in diverse kleuren zodat uw spa volledig geïntegreerd wordt met uw interieur, tuin of omgeving. Meer kleuren dan afgebeeld zijn verkrijgbaar.

6 Vlottende Solar afdekking Bij elke Hydropool whirlpool kunt u de isolerende hardcover weglaten en een vlottende afdekking plaatsen. Deze drijvende afdekking is 500 micron dik en is aan de ene zijde blauw en andere zijde goudkleurig. Door zijn Solar eigenschap heeft u warmterecuperatie bij zonnig weer. Dit wordt veelal gebruikt wanneer de spa binnen geplaatst wordt of buiten tijdens de zomermaanden. Dit is een zeer gebruiksvriendelijke afdekking, zelfs voor uw kleinste spruit.

7 Variabel luchttherapiesysteem (Airblower) Het Hydropool luchttherapiesysteem injecteert miljoenen kleine luchtbellen in de spa die uw benen zachtjes of krachtig masseren. De intensiteit van deze airblower is regelbaar volgens uw wens.

8 Aromatherapie Dream Scents on Demand Uw Hydropool spa kan uitgerust worden met een echt aromatherapiesysteem. Door een eenvoudige druk op de knop komt de gewenste geur via etherische olie vrij in het water.

9 Bewegende acupressuur massage Deze veranderlijke massage verkrijgbaar op de Hydropool Self-Cleaning Spa s wordt gepositioneerd op de specifieke acupressuurpunten op de onderrug en benen. Deze bewegende massage laat u tintelen van genot van top tot teen. Deze optie is niet verkrijgbaar op de Self-Cleaning Spa modellen H300, H495 Gold en de H575.

10 Hydrovortex Jet Met deze Hydrovortex jet wordt het optimaal genieten van een authentieke hydrotherapie ervaring voor de onderliggende spieren. Deze optie is enkel te verkrijgen op de H495 Platinum Self-Cleaning spa.

11 2 HydroFall nekjetkussens De aanpasbare watervaljets helpen het lichaam te verlossen van de natuurlijke endorfines die optreden als natuurlijke pijnstiller en helpen stress, pijn en hoofdpijn te verdwijnen. Door een eenvoudige draai aan de regelkraan die zich binnen armbereik bevind vanuit uw lig- of zitplaats, kunt u het debiet aanpassen volgens uw wens. Deze HydroFall nekjetskussens zijn optioneel op alle Hydropool Self-Cleaning Gold en Platinum series en zijn standaard op de Luxury Editions.

12 HydroFall fonteinjets Het Hydrofall fonteinjet pakket bestaat uit 3 fonteinjets die verlicht zijn met automatische overgaande meerkleuren LED verlichting. Wie van fonteinen houd, dit is de optie voor u.

13 Reflexologie voetmassage U weet hoe heerlijk een voetmassage aanvoelt. Het stimuleren van de voeten verlost u van spanning doorheen het hele lichaam. Hydropool s reflexologie voetmassage laat het water van een pomp volledig stromen door 2 acupressuur jets in de voetruimte. Deze jets met bal die u kunt indrukken en rollen naar wens, zorgen voor een krachtige stroming op uw voeten waardoor u kunt genieten van maximale stressverlossing en hydrotherapie. Deze reflexologie voetmassage is niet verkrijgbaar op de Hydropool Self-Cleaning Spa modellen H300, H495 en H575. Voor alle andere modellen in Platinum versie zijn deze optioneel te verkrijgen. Op de Luxury Editions zijn deze standaard aanwezig.

14 Deluxe LED & Garden fx-verlichting Alle Hydropool Self-Cleaning Spa s kunnen voorzien worden met 3 extra LED lichtpunten (maakt een totaal van 4 LED lichtpunten) binnenin de spa. Deze langzame overgang naar verschillende kleuren draagt toe aan het relaxerend genot van uw hydrotherapie-ervaring. Tevens worden 2 extra witte lichtpunten voorzien op de omkasting welke voor uw veiligheid de instaptrap verlichten. Deze optie is verkrijgbaar op alle Hydropool Self-Cleaning Spa modellen uitgezonderd wanneer u kiest om de omkasting weg te laten. Op de Luxury Editions zijn deze standaard aanwezig.

15 Northern Verlichting De Northern Verlichting optie voegt tot 25 LED-lichtpuntjes (hangt af van de whirlpool grootte) op strategische wijze toe aan de bovenkant van uw spa (regelkranen, control valves, bediening ). Wanneer u gekozen heeft voor de HydroFall nekjetkussens zijn deze ook achteraan discreet verlicht.

16 Ozonator Gemengd met water is ozon een zeer effectieve oxidator dat helpt bij het verwijderen van ongewenste vervuiling van het spa water. De Hydropool Self- Clean Spa s beschikken over een mazzei ozon injectiesysteem dat de ozon in het water houdt en het vermogen van het systeem zeer sterk verhoogt. Op elke Hydropool Self-Cleaning Spa is de voorziening voor de ozonator aanwezig. De ozonator kan dan onmiddellijk of later eenvoudig toegevoegd worden. Op de Luxury Editions is de ozonator standaard aanwezig.

17 Roei- en fitness kit Deze Hydropool Aquatic roei- en fitness kit bestaande uit roestvrijstalen haken en een resistente koord vastgemaakt aan draaibare ankers welke u toelaten volledige roeibewegingen te maken. Deze optie is enkel te verkrijgen op het 8 à 10-persoonsmodel Hydropool Self-Cleaning H1038.

18 Re-locatie van de technische ruimte Bij elke Hydropool Self-Cleaning Spa kan de technische ruimte van locatie veranderen of op afstand geplaatst worden. Dit kan nuttig zijn voor de plaatsing van de whirlpool in beperkte ruimtes of ruimtes met beperkte toegankelijkheid.

19 SwimControl LED-monitor Deze LED Monitor zorgt voor onmiddellijke uitlezing van de waterkwaliteit (ph en redox) van uw spa. Dit toestel is zeer kindvriendelijk dankzij de indicatie met groen, oranje en rode verlichting (zoals de verkeerslichten). Zo weet uw kleine spruit onmiddellijk wanneer het veilig spelen en genieten is in uw spa met goede waterkwaliteit. Dit toestel wordt geplaatst op de omkasting van uw whirlpool. Lees hierover meer op de website onder waterbehandeling.

20 Bluetooth Module voor SwimControl LEDmonitor + software Op de SwimControl LED monitor kan optioneel een Bluetooth module aangesloten worden waardoor communicatie van de waterkwaliteit van uw whirlpool mogelijk is via PC en PDA. Het bijhouden van lijsten wordt hierdoor mogelijk. Lees hierover meer op de website onder waterbehandeling

21 ClimAqua Waterbehandelingssysteem De waterkwaliteit van uw spa is uiterst belangrijk voor zijn levensduur en uw gezondheid! Hiervoor geeft SwimControl een waterbehandelingssysteem ontwikkeld waarbij zelf het behandelen van kleine hoeveelheden water (zoals een spa) geen enkel probleem meer vormt. Dit systeem meet en regelt de ph en Redox-waarde waar nodig. Hierdoor wordt u spa echt onderhoudsvrij! Dit ClimAqua waterbehandelingssysteem kan geplaatst worden op een paneel tegen de muur of in een ceder of PE kast in de nabijheid van uw whirlpool. Lees hierover meer op de website onder waterbehandeling

22 Dubbele opstaptrap in ceder De optionele Hydropool dubbele opstaptrap in cederhout zorgt voor het gemakkelijk en veilig in- en uitstappen uit uw spa.

23 Dubbele opstaptrap in Everlast composiet De optionele Hydropool dubbele opstaptrap in Everlast composiet zorgt voor het gemakkelijk en veilig in- en uitstappen uit uw spa. Deze is verkrijgbaar in de kleur Natural (bruin), Driftwood (grijs) en Espresso (Acajou).

24 Coverlift Standaard Deze standaard coverlift is het meest gebruikt. Deze lift is aantrekkelijk door zijn laag profiel, is gebruiksvriendelijk, ruimtebeperkend en eenvoudig in design. Met 1 bewegend gedeelte en het ingebouwde stopmechanisme heeft deze coverlift bewezen probleemloos te werken. Deze coverlift kan op elke Hydropool Spa geplaatst worden. Voor het model Self-Cleaning Spa H1038 dienen 2 coverlifters voorzien te worden.

25 Coverlift Plus De coverlift Plus is gemaakt uit poedergecoate aluminium waardoor u hier jarenlang probleemloos plezier van heeft. Deze coverlift heeft weinig plaats nodig waardoor u gemakkelijk uw spa tegen de muur of ander gesloten object kunt plaatsen. Deze kan gedeeltelijk gelift worden terwijl de hydraulische piston helpt bij het verder openen. Deze coverlift kan op elke Hydropool Spa geplaatst worden. Voor het model Self-Cleaning Spa H1038 dienen 2 coverlifters voorzien te worden.

26 Coverlift II De manuele coveropener type 2 draait bijna volledig achter de hottub. Bovendien is hij eenvoudig en licht te gebruiken, ook door kinderen. Er is slechts 46 cm vrije ruimte nodig achter de whirlpool.

27 Covershelf Zonder enige inspanning de cover laten wegglijden op 2 verstelbare glijbaren. Dat is het idee achter ons Covershelf drager systeem. Hier dient u echter wel voldoende plaats achter de spa te hebben, ongeveer de helft van de totate lengte van de spa.

28 Barpakket Dit barpakket is één- of meerzijdig verkrijgbaar. Dit laat u toe optimaal te genieten samen met uw familie en vrienden en zorgt voor een zeer gezellige sfeer in en romdom de spa.

29 Boosterseat Deze boosterseat maakt het mogelijk om minder grote spa gebruikers comfortabel te genieten van maximale rust en ontspanning. Wordt volgens wens gevuld met water. Past op elke lig- of zitplaats.

30 Veiligheids instaphandrail Deze veiligheidsgrijpbeugel vereenvoudigd het in- en uitstappen van jong tot ouder. Enkel in zwarte uitvoering verkrijgbaar.

31 Handdoekhouder Deze handdoekhouder in zwarte uitvoering zorgt ervoor dat u uw handdoek steeds binnen handbereik heeft.

32 Kinejet massagejet Deze massagejet zorgt ervoor dat geen enkele plaats onaangeroerd blijft over het ganse lichaam. Deze jet wordt veelal gebruikt bij revalidatie of pijnlijke aandoeningen op moeilijk te bereiken plaatsen. U kunt zelf de gewenste massage toedienen. Deze kine massage jet kan op elke spa aangesloten worden door een andere jet van dezelfde afmeting te verwijderen en deze kinejet in de plaats te monteren door een simpele draai.

De Hydropool Serenity Spa met zijn meer dan standaarduitrusting Wereldberoemd en comfortabel ontwerp

De Hydropool Serenity Spa met zijn meer dan standaarduitrusting Wereldberoemd en comfortabel ontwerp De Hydropool Serenity Spa met zijn meer dan standaarduitrusting Wereldberoemd en comfortabel ontwerp Overtref uw verwachtingen door het superieure comfort en design. Alle zit- en ligbanken zijn ergonomisch

Nadere informatie

Ervaar de verkwikkende hydrotherapie van Symphony Spa s

Ervaar de verkwikkende hydrotherapie van Symphony Spa s Ervaar de verkwikkende hydrotherapie van Symphony Spa s De ultra-efficiënte circulatiepompen, 3kWverwarming en het ozonsysteem behouden een perfecte waterkwaliteit en houden tegelijkertijd het energieverbruik

Nadere informatie

Garden Leisure spas. 15 jaar SPA GL 300. DYN-860-4950 B 6 390 excl.btw

Garden Leisure spas. 15 jaar SPA GL 300. DYN-860-4950 B 6 390 excl.btw Garden Leisure spas SPA GL 00 Product evolutie tijdens het seizoen Nieuwe vorm hoofdkussens Nieuw kleuren display DYN-860-490 B 6 90 excl.btw Top kwaliteit, scherpe prijs, maximale uitrusting klein model

Nadere informatie

IDEAL POOL CORPORATION EUROPE N.V./S.A. Tel. (32) 03/ Pr. J. Charlottelaan 42 B-9100 SINT-NIKLAAS BELGIUM Fax (32) 03/

IDEAL POOL CORPORATION EUROPE N.V./S.A. Tel. (32) 03/ Pr. J. Charlottelaan 42 B-9100 SINT-NIKLAAS BELGIUM Fax (32) 03/ In ware Hollywoodstijl stapt U, na een vermoeiende dag, in het aangename warme water van Uw California Whirlpool Spa. U vlijt zich neer in de comfortabele ligplaats en laat Uw hoofd rusten op de zachte

Nadere informatie

voorkant Spa catalog

voorkant Spa catalog voorkant Spa catalog Therapy Spa s De Therapy serie biedt een zeer complete spa voor een scherpe prijs. Deze range heeft verschillende modellen variërend van een 3-persoons tot een 8-persoons spa. Waarbij

Nadere informatie

De Hydropool Self-Cleaning Spa met zijn meer dan 21 standaarduitrustingen Wereldberoemd en comfortabel ontwerp

De Hydropool Self-Cleaning Spa met zijn meer dan 21 standaarduitrustingen Wereldberoemd en comfortabel ontwerp De Hydropool Self-Cleaning Spa met zijn meer dan 21 standaarduitrustingen Wereldberoemd en comfortabel ontwerp Overtref uw verwachtingen door het superieure comfort en design. Alle zit- en ligbanken zijn

Nadere informatie

Aanbevolen plaats voor de wateraansluiting bij een op het bad gemonteerde armatuur ca. 300 mm boven de vloer monteren W K

Aanbevolen plaats voor de wateraansluiting bij een op het bad gemonteerde armatuur ca. 300 mm boven de vloer monteren W K Gemakkelijk baden Ibiza Wand- of Hoekmodel Zeer brede frontdeur, naar buiten openend Design, mooi van vorm met ruim interieur Slipvrije zitplaats en vloer Deur naar keuze rechts of links Leveringsomvang

Nadere informatie

Tijd om te genieten. ClimaWorld

Tijd om te genieten. ClimaWorld Tijd om te genieten ClimaWorld Niets verwent uw lichaam en geest zoals een ClimaWorld whirlpool Ons leven wordt met de dag drukker en hectischer. Het lijkt alsof we nooit nog tijd hebben om te relaxen...

Nadere informatie

De Hydropool Aquatrainer / Aquasport Swim-inplace pools met hun meer dan standaarduitrusting

De Hydropool Aquatrainer / Aquasport Swim-inplace pools met hun meer dan standaarduitrusting De Hydropool Aquatrainer / Aquasport Swim-inplace pools met hun meer dan standaarduitrusting Zelfdragende geïsoleerde 4 lagen acrylkuip met vinylester versterkt Hydropool Swimspa s zijn volledig zelfdragende

Nadere informatie

Controlepaneel - Met het hoogwaardige Gecko controle systeem bedient u alle functies van uw Zwemspa via dit prachtige full colour controle paneel

Controlepaneel - Met het hoogwaardige Gecko controle systeem bedient u alle functies van uw Zwemspa via dit prachtige full colour controle paneel voorkant Collectie Zwem Spa s Controlepaneel - Met het hoogwaardige controle systeem bedient u alle functies van uw Zwemspa via dit prachtige full colour controle paneel Cover - Standaard wordt uw Zwemspa

Nadere informatie

A l d e n k a m p - D u t c h d e s i g n

A l d e n k a m p - D u t c h d e s i g n A l d e n k a m p - D u t c h d e s i g n Al meer dan 20 jaar is Aldenkamp een begrip op de Nederlandse markt als het gaat om audio video meubelen. Het merk staat voor kwaliteit en design van eigen bodem.

Nadere informatie

www.coopman.be Hercules Traplift voor trappen met bochten

www.coopman.be Hercules Traplift voor trappen met bochten www.coopman.be Hercules Traplift voor trappen met bochten amends Flow2 new features:layout 1 7/5/10 14:51 Page 3 GELUK Met een simpele druk op de knop gaat een wereld van mobiliteit en vrijheid voor u

Nadere informatie

Silverspas 3. Meest compacte massagebad

Silverspas 3. Meest compacte massagebad Silverspas 3 Meest compacte massagebad 3 personen 211 x 163 x 90 cm 833 liter 250/1083 kg 1, 2 of 3 x 230V/16A De Silverspas 3 is ons meest compacte massagebad. Herlaad met een krachtige massage in de

Nadere informatie

Heerlijk ontspannen door kleuren therapie met Multi-color LED-verlichting en geluid...

Heerlijk ontspannen door kleuren therapie met Multi-color LED-verlichting en geluid... Heerlijk ontspannen door kleuren therapie met Multi-color LED-verlichting en geluid... Radio CD-speler met pop-up speakers en sub woofer. Terwijl je lekker ligt te ontspannen met je favoriete muziek, dansen

Nadere informatie

MinivatorTrapliften. Minivator 1000 Minivator Simplicity ( + ) Rechte trapliften

MinivatorTrapliften. Minivator 1000 Minivator Simplicity ( + ) Rechte trapliften MinivatorTrapliften Minivator 1000 Minivator Simplicity ( + ) Rechte trapliften De voordelen van een rechte Minivator-traplift van Handicare Overweegt u een traplift te installeren, dan is een Minivator-traplift

Nadere informatie

Invacare Moover Delta II

Invacare Moover Delta II Invacare Moover Delta II Onafhankelijkheid en veiligheid De Invacare Moover Delta scooter werd ontwikkeld om mensen in staat te stellen een leven buitenshuis te hebben. Met de nadruk op veiligheid, gebruiksvriendelijkheid

Nadere informatie

Fox Spas. Touchscreen bediening. Perfecte hydromassage. Wist u dat.. Fox Spa uitsluitend gebruik maakt van de beste onderdelen die er

Fox Spas. Touchscreen bediening. Perfecte hydromassage. Wist u dat.. Fox Spa uitsluitend gebruik maakt van de beste onderdelen die er Touchscreen bediening Met het allernieuwste touchscreen van Balboa wordt het bedienen van uw spa kinderspel. Het menu heeft een overzichtelijke en kleurrijke interface zodat u alle functies van uw spa

Nadere informatie

PRIJSLIJST SEPTEMBER 2009

PRIJSLIJST SEPTEMBER 2009 TSU-9200 Pronto TSU-9200 Jarenlange ervaring heeft ertoe geleid dat de Pronto-lijn van afstandsbedieningen met touchscreens nu is uitgebreid met de TSU9200. Deze afstandsbediening biedt de technologie

Nadere informatie

Hoe meer u dimt, hoe warmer het licht

Hoe meer u dimt, hoe warmer het licht PHILIPS Warmglow LED Particon, dubbele spotlight WarmGlow, dimbaar licht Ideaal om sfeer te creëren Gentle LED, prettig voor de ogen Hoogwaardige onderdelen Hoe meer u dimt, hoe warmer het licht De metalen

Nadere informatie

SIRCO MC PV Schakelaar-scheiders voor PV tot 1000 VDC en 40 A

SIRCO MC PV Schakelaar-scheiders voor PV tot 1000 VDC en 40 A Schakelen en scheiden new De oplossing voor > Residentieel > Gebouwen > Zonneparken sircomc_2_a_1_cat sircomc_3_a_1_cat De sterke punten > Compact > Hoge scheidingskracht tot 1 VDC > Veiligheid > Vereenvoudigde

Nadere informatie

Sauna concepts. Steeds een lengte voorop

Sauna concepts. Steeds een lengte voorop Sauna concepts Steeds een lengte voorop Behaaglijke warmte 1111101Vanco pool crations Een sauna is de ideale plaats om te ontspannen. Regelmatig gebruik is bovendien een middel om fit, actief en gezond

Nadere informatie

Vrijheid in baden. Apollo Medical dé specialist voor de 55 plusser

Vrijheid in baden. Apollo Medical dé specialist voor de 55 plusser Vrijheid in baden Het Apollo Basic bad Het Apollo Basic bad heeft een aantal veiligheids voorzieningen. De T -vormige handel aan de buitenzijde zorgt voor een goede waterdichte afsluiting. En u kunt er

Nadere informatie

ALISUN ZONNEAPPARATUUR

ALISUN ZONNEAPPARATUUR Zwembaden en Wellnessprojecten op maat Sun Sauna & Poolworld Molenveldweg 1 5953 KT REUVER Tel: 0774742707 WWW.SSPW.NL WWW.fit-wellnessshop.nl ALISUN ZONNEAPPARATUUR Wellness ~ alle aspecten die bijdragen

Nadere informatie

HUN20092288 06-10-2009 13:44 Pagina 1. Dakraamproducten Functionaliteit combineren met elegantie

HUN20092288 06-10-2009 13:44 Pagina 1. Dakraamproducten Functionaliteit combineren met elegantie HUN20092288 06-10-2009 13:44 Pagina 1 Dakraamproducten Functionaliteit combineren met elegantie HUN20092288 06-10-2009 14:14 Pagina 2 Horizontale Jaloezie 3344 Waarom Luxaflex Dakraamproducten? Luxaflex

Nadere informatie

SIRCO MC PV IEC Schakelaar-scheiders voor PV tot 1000 VDC en 40 A

SIRCO MC PV IEC Schakelaar-scheiders voor PV tot 1000 VDC en 40 A SIRCO MC PV IEC 6943 Schakelaarscheiders voor PV Schakelen en scheiden new De oplossing voor > Residentieel > Gebouwen > Zonneparken sircomc_2_a_1_cat sircomc_3_a_1_cat De sterke punten > Compact > Hoge

Nadere informatie

ONZE OPLOSSINGEN VOOR DE SELF-SERVICE APPARATENBOUW

ONZE OPLOSSINGEN VOOR DE SELF-SERVICE APPARATENBOUW Standaard productlijn ST 4 Frictiescharnieren voor displays en panelen Dankzij frictiescharnieren kan een touchscreen van een kasregister, dat aan de muur bevestigd wordt, traploos versteld worden voor

Nadere informatie

Hefkolommen Óók voor: Werktafels OP MAAT Hoogte verstelbare werktafels Schuifladekasten en indelingen Stoelen Trolleys

Hefkolommen Óók voor: Werktafels OP MAAT Hoogte verstelbare werktafels Schuifladekasten en indelingen Stoelen Trolleys Hefkolommen Óók voor: Werktafels OP MAAT Hoogte verstelbare werktafels Schuifladekasten en indelingen Stoelen Trolleys Werkbanken Er is altijd een oplossing! Wij doen nog aan ouderwetse service! 2 Hefkolommen

Nadere informatie

Video intercomsysteem

Video intercomsysteem Video intercomsysteem Inhoud Pag. 03) Technische specificaties Pag. 04) (Vervolg) Technische specificaties 2-Draads systeem Pag. 05) IT-OUT201/1; opbouw buitenpost IT-OUT201/2; opbouw buitenpost Pag. 06)

Nadere informatie

Design Stoomline 2016

Design Stoomline 2016 Design Stoom line 2016 Inhoud Design stoom line : het concept 05 Mimas stoombaden 06 Triton stoombaden 10 Ceres stoombaden 14 INHOUD 03 h c i z t a d d a b m o o t s n r e d o m Een! t s a p n a a r u

Nadere informatie

EDDYBOY de verwarmde bank

EDDYBOY de verwarmde bank EDDYBOY de verwarmde bank EDDYBOY brengt vierseizoenenbank Geniet het hele jaar door van buitenplezier Het buitenleven blijft meer en meer mensen aantrekken. Tuin en terras zijn een verlengde van ons

Nadere informatie

verandazonwering terrasschermen

verandazonwering terrasschermen verandazonwering terrasschermen 1. De verstevigde kast in geëxtrudeerde aluminium (2mm dik) biedt een volledige bescherming aan uw doek, motor en mechanisme. 2. De Climavelum 500 maakt gebruik van een

Nadere informatie

Infrarood verwarming. Effectieve en efficiente warmtebron. Warm, comfortabel en gezond. Intelligente verwarming voor zorgwoningen en thuis.

Infrarood verwarming. Effectieve en efficiente warmtebron. Warm, comfortabel en gezond. Intelligente verwarming voor zorgwoningen en thuis. Infrarood verwarming Warm, comfortabel en gezond Intelligente verwarming voor zorgwoningen en thuis. Effectieve en efficiente warmtebron De innovatieve infrarood verwarmingssystemen spelen helemaal in

Nadere informatie

Richt uw huis in met licht

Richt uw huis in met licht PHILIPS InStyle Hanglamp Matrix chroom Led Richt uw huis in met licht Beleef de onbewuste elegantie van deze smaakvolle hanglamp. Het zwarte glas en de afwerking in chroom brengen een vleugje luxe in elke

Nadere informatie

Brondool systeem WD - B

Brondool systeem WD - B Locking Solutions Brondool systeem WD - B Verticaal keersleutelsysteem met groot bedieningscomfort en technische kopieerbeveiliging Veiligheid zonder compromis 17-06-2014 Innovatieve verticale sluitsysteemtechnologie

Nadere informatie

INBOUWHANDLEIDING Steel Plus KORFU Achtvormig zwembad

INBOUWHANDLEIDING Steel Plus KORFU Achtvormig zwembad INBOUWHANDLEIDING Steel Plus KORFU Achtvormig zwembad Gefeliciteerd met uw nieuwe inbouwzwembad van Fonteyn. Fonteyn staat garant voor een kwaliteitsproduct, daarom worden de nieuwste technieken toegepast

Nadere informatie

Rol-Schot bad. Comfortabel sanitair om langer in je eigen huis te blijven wonen. Lifestyle. Nu in 5 kleuren verkrijgbaar!

Rol-Schot bad. Comfortabel sanitair om langer in je eigen huis te blijven wonen. Lifestyle. Nu in 5 kleuren verkrijgbaar! tyle Rol-Schot bad Nu in 5 kleuren verkrijgbaar! Comfortabel sanitair om langer in je eigen huis te blijven wonen Lifes Combinatie douche en bad met comfortabele luik U wordt ouder en u wilt graag in uw

Nadere informatie

Raceroom Benelux Wij brengen het circuit naar u!

Raceroom Benelux Wij brengen het circuit naar u! Raceroom Benelux Wij brengen het circuit naar u! Memorabele Evenementen! De interesse in de motorsport verbindt mensen wereldwijd. Met de RaceRoom haalt u wereld beroemde race circuits, werkelijke motorgeluiden

Nadere informatie

Wipod Music Center. voor. AquaSound

Wipod Music Center. voor. AquaSound Wipod Music Center voor Badkamer Terras Spa /Sauna AquaSound De finishing touch voor uw badkamer, terras of sauna Wipod Music Center...100% waterdicht & draadloos. Met het AquaSound Wipod Music Center

Nadere informatie

Luxe spa s met installatie op maat

Luxe spa s met installatie op maat Luxe spa s met installatie op maat Ultieme ontspanning door de creatie van gezellige en intieme momenten. AquaRelax zorgt voor een verhoging van uw levenskwaliteit dankzij een aanbod hoogwaardige spa s

Nadere informatie

GT 120 GIETIJZEREN GAS / STOOKOLIEKETEL, VLOERMODEL

GT 120 GIETIJZEREN GAS / STOOKOLIEKETEL, VLOERMODEL ZONNE-ENERGIE HOUT WARMTEPOMPEN GAS/STOOKOLIE CONDENSATIE GIETIJZEREN GAS / STOOKOLIEKETEL, VLOERMODEL ADVANCE Grenzeloos comfort >> >> >> Geluidsarme werking en Lange levensduur Oplossingen en Comfort

Nadere informatie

Sweepmaster 900 / 980 R Voor comfortabel en stofvrij vegen, binnen en buiten

Sweepmaster 900 / 980 R Voor comfortabel en stofvrij vegen, binnen en buiten Reinigingstechniek Bedrijfsreiniging Sweepmaster 900 / 980 R Voor comfortabel en stofvrij vegen, binnen en buiten Zit-veegzuigmachines met een oppervlakterendement tot m 2 /h Perfect vegen snel en schoon

Nadere informatie

ONTSPANNEN in luxe INHOUD. Gezondheid / Wellness 4/5 Design / Ergonomie 6/7

ONTSPANNEN in luxe INHOUD. Gezondheid / Wellness 4/5 Design / Ergonomie 6/7 INHOUD ONTSPANNEN in luxe Lichaam en geest ontspannen, op ieder gewenst moment en in uw eigen leefomgeving. De helende en rustgevende werking van warm water is al sinds de oudheid bekend. Starline brengt

Nadere informatie

INHOUD. Gezondheid / Wellness 4/5 Design / Ergonomie 6/7

INHOUD. Gezondheid / Wellness 4/5 Design / Ergonomie 6/7 ONTSPANNEN in luxe Lichaam en geest ontspannen, op ieder gewenst moment en in uw eigen leefomgeving. De helende en rustgevende werking van warm water is al sinds de oudheid bekend. Starline brengt die

Nadere informatie

6-11 escaliers & metal_4 2_nl corr 24/10/11 17:58 Page 6

6-11 escaliers & metal_4 2_nl corr 24/10/11 17:58 Page 6 6-11 escaliers & metal_4 2_nl corr 24/10/11 17:58 Page 6 Om esthetische redenen maar uiteraard ook omwille van de akoestiek bestaat een binnentrap zelden uit uitsluitend staal. Staal wordt meestal gebruikt

Nadere informatie

Richt uw huis in met licht

Richt uw huis in met licht PHILIPS myliving Hanglamp Cypress chroom Led Richt uw huis in met licht Deze elegante Philips hanglamp is compact en perfect gevormd. Het tijdloze ontwerp van chroom en glas schittert als een diamant in

Nadere informatie

Lucht ARIANEXT NIEUW GAMMA WARMTEPOMPEN

Lucht ARIANEXT NIEUW GAMMA WARMTEPOMPEN Lucht ARIANEXT NIEUW GAMMA WARMTEPOMPEN Persmap Januari 2014 ARIANEXT, EEN COMPLEET GAMMA WARMTEPOMPEN VOOR ENERGIEZUINIGE WONINGEN Chaffoteaux vergroot zijn gamma multi-energiesystemen voor de verwarming

Nadere informatie

A l d e n k a m p - D u t c h d e s i g n

A l d e n k a m p - D u t c h d e s i g n A l d e n k a m p - D u t c h d e s i g n Al meer dan 20 jaar is Aldenkamp een begrip op de Nederlandse markt als het gaat om audio video meubelen. Het merk staat voor kwaliteit en design van eigen bodem.

Nadere informatie

Catalogus Massagestoelen 2013 Als een massagestoel een optie is, dan is TotalSeat de keuze

Catalogus Massagestoelen 2013 Als een massagestoel een optie is, dan is TotalSeat de keuze Catalogus Massagestoelen 2013 Als een massagestoel een optie is, dan is TotalSeat de keuze De ultieme massagestoel SL-A33 8 automatische programma s 92 airbags volledige body massage nek- & schouder massage

Nadere informatie

Zorg voor uzelf N 3 GOED VERKOPEN

Zorg voor uzelf N 3 GOED VERKOPEN Zorg voor uzelf N 3 GOED VERKOPEN WELKOM in de wereld van Bluetens, tegelijkertijd vernieuwend, met geweldige prestaties en pret Op de volgende pagina s zult u alles ontdekken over dit gloednieuwe verbonden

Nadere informatie

FACILA EENVOUDIG VEELZIJDIG ESTHETISCH

FACILA EENVOUDIG VEELZIJDIG ESTHETISCH FACILA EENVOUDIG VEELZIJDIG ESTHETISCH De veiligheid van uw huis begint bij de deur. Met de FACILA video-intercoms controleert u wie binnenkomt. Zoekt u een video-intercom die u gemakkelijk installeert,

Nadere informatie

TopLine Kasten - type A

TopLine Kasten - type A TopLine Kasten - type A De eenvoud van het ontwerp van de TopLine kasten schept visuele rust op de afdeling. Achter de rustige buitenkant gaat een hoogst functioneel interieur met eindeloze mogelijkheden

Nadere informatie

Experience the ultimate! Seggeland-West 7b 3237 MJ Vierpolders Nederland. Telefoonnummer:

Experience the ultimate! Seggeland-West 7b 3237 MJ Vierpolders Nederland. Telefoonnummer: TwinQ spa s 4 TwinQ Spa maakt echt ontspannen bereikbaar voor iedereen. Een hoog kwalitatieve 6 persoons hottub met een elegant design tegen een zeer aantrekkelijke prijs. De enige keuze die nu nog gemaakt

Nadere informatie

Eenvoudig monteren met bevestigingsprofiel

Eenvoudig monteren met bevestigingsprofiel RolgoRDijNEN Rolgordijn Small RS Het SMALL rolgordijn van M + N Projecten is ontworpen voor rolgordijnen met een kleine roldiameter en biedt een esthetische oplossing voor kleinere ramen. De afmetingen

Nadere informatie

Super helder in een compact design

Super helder in een compact design S Super helder in een compact design OVERWELDIGENDE LICHTOPBRENGST VOOR ELKE NACHTRIT Universal Bike Lights met hoogwaardige kwaliteit is meer dan alleen fietsverlichting. De mountainbiker van tegenwoordig

Nadere informatie

QUBE LINE STEVIG EN TOCH EXTREEM ELEGANT

QUBE LINE STEVIG EN TOCH EXTREEM ELEGANT STEVIG EN TOCH EXTREEM ELEGANT DE LICHTE PERGOLA IN ONOPVALLEND DESIGN Met de productserie QUBE breidt ERHARDT Markisen zijn assortiment pergola s verder uit. De nieuwe QUBE Line is voorzien van een vouwsysteem

Nadere informatie

SOLUSCOPE 3. indrukwekkende prestaties in 20 minuten

SOLUSCOPE 3. indrukwekkende prestaties in 20 minuten SOLUSCOPE 3 indrukwekkende prestaties in 20 minuten SOLUSCOPE 3 Een Snel systeem... voor efficiënte reiniging Een complete cyclus in 20 minuten OPTIMALE BEHANDELINGSTIJD VOOR REINIGING EN DESINFECTIE De

Nadere informatie

Deze handleiding voorziet u van alle benodigde informatie m.b.t. het installeren en het dagelijks gebruik van de jukebox.

Deze handleiding voorziet u van alle benodigde informatie m.b.t. het installeren en het dagelijks gebruik van de jukebox. GEBRUIKSAANWIJZING Inhoud Hoofdstuk 1 - Introductie Blz 10 Hoofdstuk 2 - Installatie en in gebruik name Blz 3 Hoofdstuk 3 - Invoer titelkaartjes en cd s Blz 4 Hoofdstuk 4 - Jukebox spelen Blz 6 Hoofdstuk

Nadere informatie

Uitblinker. Geberit Monolith

Uitblinker. Geberit Monolith Uitblinker. Monolith Voor mensen met karakter. Die houden van mooie dingen. Wilt u uw nieuwe badkamer een degelijke maar originele toets geven? Bij de sanitaire modules Monolith hoeft u geen compromissen

Nadere informatie

SplashVision waterdichte televisies

SplashVision waterdichte televisies De luxe van ontspanning. SplashVision waterdichte televisies SplashVision is specialist in waterdichte televisies. Waterdichte televisies zijn de oplossing als u in de badkamer televisie of dvd wilt kijken.

Nadere informatie

Cooperage. California Cooperage spa s. combineren de aantrekkingskracht van. de originele redwood hot tub met de. verjongende voordelen van moderne

Cooperage. California Cooperage spa s. combineren de aantrekkingskracht van. de originele redwood hot tub met de. verjongende voordelen van moderne the original spa De originele hot tub California Cooperage begon in 1972 als eerste met de massaproductie van Redwood Hot Tubs voor ontspanning, romantiek en plezier. Als eersten in deze markt, waren deze

Nadere informatie

WAAROM KIEZEN VOOR DE MSPA CAMARO IPV DE LAZ-Z-SPA?. MSpa Camaro B-150 4-6 persoons

WAAROM KIEZEN VOOR DE MSPA CAMARO IPV DE LAZ-Z-SPA?. MSpa Camaro B-150 4-6 persoons Official dealer www.strayshop.nl WAAROM KIEZEN VOOR DE MSPA CAMARO IPV DE LAZ-Z-SPA?. MSpa Camaro B-150 4-6 persoons Lay-Z-Spa Premium series 4-persoons Structuur MSpa gebruikt I-beam structuur bestaande

Nadere informatie

SLIM JIM RECYCLING STATION

SLIM JIM RECYCLING STATION SLIM JIM RECYCLING STATION VERHOOG DE DOELTREFFENDHEID VAN DE RECYCLING ONDERZOEK IN HET VELD LEVERDE GROTE DIVERSITEIT OP 57% 45% DIVERSITEIT 11% 33% VOOR NA VOOR NA SITE 1 SITE 2 Het verbeteren van de

Nadere informatie

Vrijstaand. V805 - Cortona. De V805-Cortona is een unieke vrijstaande zonwering. die een geweldig design combineert met

Vrijstaand. V805 - Cortona. De V805-Cortona is een unieke vrijstaande zonwering. die een geweldig design combineert met Terrasscherm V805 - Cortona De V805-Cortona is een unieke vrijstaande zonwering die een geweldig design combineert met ongekende toepassingsmogelijkheden. Het product is breed inzetbaar, zowel vrijstaand

Nadere informatie

WELLNESS, GARDEN AND HOME 28-06-2016

WELLNESS, GARDEN AND HOME 28-06-2016 WELLNESS, GARDEN AND HOME 28-06-2016 6 div. jaccuzzi's, 6 nieuwe tuinsets, 10 div. partytenten, keramische BBQ's, zweefparasols, LED-tuinverlichting, etc. Startdatum Tuesday 14 June 2016 10:00 Bezichtiging

Nadere informatie

9200 DENDERMONDE WAUTERS Marcel PC Technieken / 03 Soorten computers

9200 DENDERMONDE WAUTERS Marcel PC Technieken / 03 Soorten computers Soorten computers 1 Classificatie volgens hiërarchie De technische term voor een computer zoals we die nu kennen is micro data processor, kortweg PC. De PC stond bij zijn ontstaan begin jaren 80 onderaan

Nadere informatie

GEBRUIKSHANDLEIDING DELUXE

GEBRUIKSHANDLEIDING DELUXE VOETMASSAGE APPARAAT GEBRUIKSHANDLEIDING DELUXE Inhoudsopgave 01. Functionaliteiten 02. Effect voetmassage 03. Het apparaat 04. Gebruik apparaat 05. Onderhoud en veiligheid Allereerst willen wij u bedanken

Nadere informatie

Onkruidbestrijding Onkruidborstels

Onkruidbestrijding Onkruidborstels Onkruidbestrijding Onkruidborstels Batterij - Openbare diensten XMI KM-A10 Motor Borstel XMI KM-A10 4.899 4.048,76 45cm Li-ion accu 48V 1500 W HEAVY DUTY Duwmodel 120 kg De KM-A10 is een unieke en uiterst

Nadere informatie

Electrische convectors en Infrarood verwarming. Electrische Convectoren

Electrische convectors en Infrarood verwarming. Electrische Convectoren Electrische Convectoren Eén van de eenvoudigste manier om uw woning, tuinhuis, serre of de badkamer te verwarmen is door middel van de elektrische convector. Dit is een convector met een prachtig, elegant

Nadere informatie

Silent Gliss rolgordijnsystemen

Silent Gliss rolgordijnsystemen Silent Gliss rolgordijnsysteem 4830 Silent Gliss rolgordijnsystemen Het voordeel van Silent Gliss De heldere belijning van de rolgordijnen sluit perfect aan op moderne architectuur- en interieurontwerp.

Nadere informatie

De Prowise filosofie. Prowise 2011 Pagina 2

De Prowise filosofie. Prowise 2011 Pagina 2 Bijlage 1 Producten De Prowise filosofie Onze jarenlange ervaring vertaalt zich in een zeer klantgerichte filosofie. Afspraak is afspraak en klanttevredenheid zijn geen loze begrippen maar het fundament

Nadere informatie

Richt uw huis in met licht

Richt uw huis in met licht PHILIPS InStyle Wandlamp Matrix aluminium Led Richt uw huis in met licht Beleef de onbewuste elegantie van deze smaakvolle wandlamp. Het zwarte glas en de afwerking in mat chroom brengen een vleugje luxe

Nadere informatie

Hydro Tab. Interceptor Trim Tabs. Marine Engineering. 2016ver.1

Hydro Tab. Interceptor Trim Tabs. Marine Engineering. 2016ver.1 Hydro Tab Interceptor Trim Tabs 2016ver.1 Ontworpen om te functioneren Ontwikkeld volgens het NMEA2000 protocol Geschikt voor NMEA0183 Hydrotab is een innovatief gepatenteerd trimsysteem, ontworpen voor

Nadere informatie

promoties & nieuws ERGONOMIE en comfort

promoties & nieuws ERGONOMIE en comfort KONKA ACCESS: ERGONOMIE en comfort voor u en uw medewerkers!!! De meest ergonomische wasunit, speciaal ontworpen voor uw comfort en verminderd overbelasting en pijn in rug en schouders. promoties & nieuws

Nadere informatie

It s all about experience. Virtual Fitness Package Deals

It s all about experience. Virtual Fitness Package Deals It s all about experience Virtual Fitness Package Deals Virtual Fitness Package Deals Samen met professionele partners heeft First Impression aantrekkelijk Package Deals samengesteld. Met de Virtual Fitness

Nadere informatie

21 x 16 / 0,4 m 38 x 28 / 0,3 m (optioneel verkrijgbaar) 11 x 8,5 / 1,2 m (optioneel verkrijgbaar)

21 x 16 / 0,4 m 38 x 28 / 0,3 m (optioneel verkrijgbaar) 11 x 8,5 / 1,2 m (optioneel verkrijgbaar) Warmtebeeldcamera PCE-TC 9 warmtebeeldcamera met autofocus / 384 x 288 pixels / IP 50 behuizing / realtime overdracht van de warmtebeeldcamera naar de PC / digitale camera met 3.0 megapixels / vídeo-uitgang

Nadere informatie

thuis genieten van wellness & water zwembaden jacuzzi /spa sauna s blokhutten wij geven je graag verder advies...

thuis genieten van wellness & water zwembaden jacuzzi /spa sauna s blokhutten wij geven je graag verder advies... genieten thuis van wellness & water zwembaden jacuzzi /spa sauna s blokhutten wij geven je graag verder advies... zwembaden & toebehoren Een zwembad op maat! Wij plaatsen elk type zwembad met de vorm en

Nadere informatie

Elektrische lier met doorgaande kabel

Elektrische lier met doorgaande kabel CM Elektrische lier met doorgaande kabel CM ELEKTRISCHE MTRAC LIEREN - CM MTRAC CM Met een state-of-the-art design én technische innovaties voorziet de CM Mtrac in een specifieke klantbehoefte; namelijk

Nadere informatie

HOUTGESTOOKTE HOTTUBS

HOUTGESTOOKTE HOTTUBS HOUTGESTOOKTE HOTTUBS Heerlijk genieten in uw eigen tuin! SUPERSAUNA.NL NEDERLAND Vlierdenseweg 236 / 238 5756 PE Vlierden (bij Eindhoven) Tel :+31 (0) 493-841853 www.supersauna.nl SUPERSAUNA.BE BELGIË

Nadere informatie

QUBE CENTER DE ZONWERING VOOR RONDOM

QUBE CENTER DE ZONWERING VOOR RONDOM DE ZONWERING VOOR RONDOM UW COMPLETE PERSOONLIJKE BESCHUTTING Met de productserie Qube breidt ERHARDT Markisen zijn assortiment pergola s verder uit. De nieuwe Qube Center, een nieuwe, complete zonwering.

Nadere informatie

+ + WERKINGSPRINCIPE. Met een volledig gamma van 2 oplossingen past Arianext zich aan elke installatieconfiguratie aan:

+ + WERKINGSPRINCIPE. Met een volledig gamma van 2 oplossingen past Arianext zich aan elke installatieconfiguratie aan: WERKINGSPRINCIPE De Arianext oplossingen verzekeren de productie van verwarming en sanitair warm water. Ze bestaan uit twee modules: > De buitenmodule : deze haalt, zelfs hartje winter, de energie uit

Nadere informatie

KOMBI KOMPAKT HRE KOMBI KOMPAKT HRE HRE VOOROP IN WARMTE

KOMBI KOMPAKT HRE KOMBI KOMPAKT HRE HRE VOOROP IN WARMTE KOMBI KOMPAKT HRE KOMBI KOMPAKT HRE 884.347-09 HRE WWW.INTERGASVERWARMING.NL VOOROP IN WARMTE De combiketel die écht alles combineert De Intergas Kombi Kompakt HRE A vertegenwoordigt een nieuwe generatie

Nadere informatie

Handboeak SMARTCD.G2 02.2015

Handboeak SMARTCD.G2 02.2015 02.2015 2 / 14 1 Voorgeschreven gebruik... 3 2 Veiligheidsadviezen... 4 3 Leveromvang... 5 4 Aansluiting op een pc/laptop... 6 5 Opladen van de accu's... 7 6 Inbedrijfstelling... 8 7 Configuratie van de

Nadere informatie

ZEUS PYRO. Werking volgens onderdruk principe. Rendement 82-90% Geringe afmetingen. Ingebouwde veiligheidskoelspiraal

ZEUS PYRO. Werking volgens onderdruk principe. Rendement 82-90% Geringe afmetingen. Ingebouwde veiligheidskoelspiraal ZEUS PYRO Werking volgens onderdruk principe Rendement 82-90% Geringe afmetingen Ingebouwde veiligheidskoelspiraal Hoogwaardig keramisch vuurbeton LACFIRE 1800/20 SiC Aslade kan geledigd tijdens het verwarmingsbedrijf

Nadere informatie

vereenvoudigt de 'workflow

vereenvoudigt de 'workflow vereenvoudigt de 'workflow De JOWI mobiele rekken ondersteunen de 'workflow' vanaf het snijden tot de montage. Een tijdelijke én mobiele opslag: Door de lichtlopende, semi elastische wielen kan één persoon

Nadere informatie

STAAFMIXERS UITGEBREID COMPACT MINI CMP. Mini MP CMP MP Ultra. Speciaal voor het bereiden van kleine hoeveelheden

STAAFMIXERS UITGEBREID COMPACT MINI CMP. Mini MP CMP MP Ultra. Speciaal voor het bereiden van kleine hoeveelheden COACT C UITGEBREID zie pagina 88 1000 W MINI zie pagina 86 500 W 750 W 850 W zie pagina 84 350 W 400 W 440 W 250 W 270 W 220 W 310 W 160 mm 190 mm 240 mm 250 mm 300 mm 350 mm 350 mm 450 mm 550 mm 600 mm

Nadere informatie

ClimaWorld. Serenity Spa s. Genieten van kop tot teen. De whirlpool met verschillende zithoogtes

ClimaWorld. Serenity Spa s. Genieten van kop tot teen. De whirlpool met verschillende zithoogtes ClimaWorld Serenity Spa s Genieten van kop tot teen De whirlpool met verschillende zithoogtes Geniet elke dag in alle sereniteit van uw Hydropool Serenity Spa We zijn allemaal weg van onze whirlpool. Hij

Nadere informatie

PRIJSLIJST JUNI Nexus Series. SL Series. Nexus 5 / Nexus 6 / Nexus 7 / Nexus 10 SL 200 / SL 300 / SL 400 / SL 500 / SL 600 / SL 700 / SL 1000

PRIJSLIJST JUNI Nexus Series. SL Series. Nexus 5 / Nexus 6 / Nexus 7 / Nexus 10 SL 200 / SL 300 / SL 400 / SL 500 / SL 600 / SL 700 / SL 1000 Afwerking Standard Black Nexus Series Deze lijn van luidsprekerstands vormt het instapmodel van Atacama. Ondanks de vriendelijke prijsstelling bieden deze stands uitzonderlijke kwaliteit. De gehele stand

Nadere informatie

TOEGANKELIJKHEID VOOR IEDEREEN

TOEGANKELIJKHEID VOOR IEDEREEN TOEGANKELIJKHEID VOOR IEDEREEN Motala 2000 Verbeterde toegankelijkheid in woningen en (semi-)publieke gebouwen. Een lift biedt voor iedereen toegevoegde waarde en is voor sommige mensen zelfs noodzakelijk.

Nadere informatie

De originele hot tub

De originele hot tub the original spa De originele hot tub California Cooperage begon in 1972 als eerste met de massaproductie van eenvoud en omarmt de simpele genoegens van warmte, hydrotherapie en plezier. Redwood Hot Tubs

Nadere informatie

Meubelen voor: LCD Plasma DVD Audio PC en Game-console COMPOSE

Meubelen voor: LCD Plasma DVD Audio PC en Game-console COMPOSE Meubelen voor: LCD Plasma DVD Audio PC en Game-console COMPOSE Compose Flexibele meubelen voor vandaag en morgen Audio/video- en entertainmentapparaten zijn een integraal onderdeel geworden van ons leven,

Nadere informatie

Waarom Infrarood baden?

Waarom Infrarood baden? Waarom Infrarood baden? Lichaamsvriendelijk. Infrarood baden is een veilige en comfortabele manier om te ontgiften en verlost je van pijn en stress. Tijd vriendelijk. Er is geen tijd nodig om de cabine

Nadere informatie

Modulair systeem voor verwarmingsinstallaties

Modulair systeem voor verwarmingsinstallaties member of varimix VARIMIX Modulair systeem voor verwarmingsinstallaties > modulair systeem voor verwarmingsinstallaties De Varimix is een modulair systeem voor verwarmingsinstallaties dat uitermate geschikt

Nadere informatie

Pompgroepen IC GPD IC GPM Gebuiksaanwijzingen

Pompgroepen IC GPD IC GPM Gebuiksaanwijzingen Pompgroepen IC GPD IC GPM Gebuiksaanwijzingen IC GPM met mengkraan gemotoriseerde via SM90.120.2CA 230VAC IC GPD zonder mengkraan Mengkraan met instelbare manuele bypass Servomotor 3-punts sturing Grundfos

Nadere informatie

Nature Spa. Spa Service Nederland. *Wateronderhoud

Nature Spa. Spa Service Nederland. *Wateronderhoud Nature Spa Spa Service Nederland *Wateronderhoud HOE TE HANDELEN OM HET WATER SCHOON TE HOUDEN Sprankelend en fris water is een absolute must voor het heerlijk genieten van uw Nature spa vandaar dat een

Nadere informatie

Net2 Entry. Het simpelste IP deurintercom systeem beschikbaar

Net2 Entry. Het simpelste IP deurintercom systeem beschikbaar Net2 Entry Het simpelste IP deurintercom systeem beschikbaar Net2 Entry Nieuwe generatie intercom met verbeterde functionaliteiten voor veelzijdige beveiliging en gebouwbeheer Net2 Entry is het meest gebruiksvriendelijke

Nadere informatie

Victory Spa; specialist in Wellness bij u thuis!

Victory Spa; specialist in Wellness bij u thuis! Victory Spa; specialist in Wellness bij u thuis! Met meer dan 30 jaar ervaring in het bouwen van whirlpools en de wensen van veeleisende klanten in het achterhoofd, hee Victory Spa bewezen een fantas sch

Nadere informatie

MONTAGEHANDLEIDING KIT FUTURA

MONTAGEHANDLEIDING KIT FUTURA Inhoud A D E F G H I M N O - Houten omkasting - Profiel binnenzijde - Profiel openingszijde - Rail - Loopwagens met bevestigingsplaat - Eindstop - Houten blokje zwart (afstandhouder rail) - Verbindingsstuk

Nadere informatie

Nu bij Nuus: Kassa kado bij een Mobile Pro! 3X = Onze gratis Vectron actiekassa s: Op = Pech! www.kassakado.nl

Nu bij Nuus: Kassa kado bij een Mobile Pro! 3X = Onze gratis Vectron actiekassa s: Op = Pech! www.kassakado.nl superstunt! Nu bij Nuus: Kassa kado bij een Mobile Pro! 3X = Onze gratis Vectron actiekassa s: www.kassakado.nl Op = Pech! Pos mobile Pro Mobiele alleskunner De Vectron POS Mobile Pro is ontwikkeld op

Nadere informatie

LAMP Reflectoren. aresa. Modellen Aresa 2 Aresa 3 Reflectoren Compact 36 W 80 W fluorescentielamp

LAMP Reflectoren. aresa. Modellen Aresa 2 Aresa 3 Reflectoren Compact 36 W 80 W fluorescentielamp LAMP Reflectoren Design: Alain Baré Modellen Aresa 2 Aresa 3 Reflectoren 2089 2102 Compact 36 W 80 W fluorescentielamp Maximale vermogens kenmerken verlichtingstoestellen LICHTVERDELINGen Dichtheid optisch

Nadere informatie

De unieke huislift die zich aanpast aan uw woning.

De unieke huislift die zich aanpast aan uw woning. De unieke huislift die zich aanpast aan uw woning. EBD Techniek - Strickledeweg 96-3044 EL Rotterdam T +31(0)10 4373211 F +31(0)10 4154410 E info@mijnlift.nl I www.mijnlift.nl Een nieuwe generatie thuislift

Nadere informatie