De Hydropool Self-Cleaning Spa met zijn meer dan 21 standaarduitrustingen Wereldberoemd en comfortabel ontwerp

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "De Hydropool Self-Cleaning Spa met zijn meer dan 21 standaarduitrustingen Wereldberoemd en comfortabel ontwerp"

Transcriptie

1 De Hydropool Self-Cleaning Spa met zijn meer dan 21 standaarduitrustingen Wereldberoemd en comfortabel ontwerp Overtref uw verwachtingen door het superieure comfort en design. Alle zit- en ligbanken zijn ergonomisch ontworpen om uw lichaam volledig te ondersteunen en van alle comfort te voorzien. Door de grote variëteit aan diepe kuipzetels, hogere afkoelzitbanken, comfortabele ligbanken en lichaamsgevormde loungers aanwezig op uw Hydropool Self-Cleaning Spa heeft iedereen een plaats naar wens. Door de extra grote voet- en beenruimte kunt u zich volledig uitstrekken, relaxen en genieten. Hydropool s unieke Versa Massage hydrotherapiesysteem zorgt voor de finishing touch door elke centimeter van uw lichaam te masseren.

2 Drielagen acryl en polymeerkuip versterkt met vinylester Elke Hydropool matrijs is handgemaakt vakmanschap en werd ontworpen door ervaren designers. Er werd goed nagedacht over het ultieme comfort, veiligheid en veelzijdigheid. Alleen de Hydropool Self-Cleaning Spa is voorzien van een exclusieve boord tegen morsen voor de ultieme prestatie en gemak. Elke Hydropool Self-Cleaning spa is vacuüm gevormd met de meest kwalitatieve acryl op de markt. Na de vacuümvorming word een laag gesloten glasvezel op basis van vinylester aangebracht om een perfecte aanhechting van de eindafgewerkte kuipstructuur te verzekeren. Verschillende lagen gesloten glasvezel op basis van polyester worden daarna aangebracht waardoor s werelds sterkste kuip ontstaat. Hydropool heeft een grote variëteit aan modellen met uitgebreide standaarduitrusting en vele optiemogelijkheden dus voor elk wat wils.

3 Krachtig Evergreen 230v pompsysteem Elke Hydropool Self-Cleaning spa is uitgerust met een hoogrendement, ventilator gekoeld en robuust 56-frame pompsysteem dat hydraulisch uitgebalanceerd is om de perfecte waterdruk te voorzien voor elke jet. Door deze pompen te gebruiken wordt u verzekert van het betrouwbaar starten van de pomp, bescherming dmv de dubbele asafdichting en is een zwaar kogellagersysteem inbegrepen. Deze pompen zijn ontworpen om maximale hydrotherapie te produceren tegen het laagste verbruik. Door de Evergreen verbintenis die Hydropool is aangegaan beschikt u over de meest energiezuinige pomp in de spa-industrie. Terwijl vele whirlpool fabrikanten hun spa s verkopen met overgedimensioneerde pompen levert Hydropool optimale druk naar de jets met de minst mogelijke kracht. De combinatie van krachtige pompen en het hoge debiet buizensysteem zijn het hart van Hydropool s ontwerp. Dit resulteert in lagere verbruikskosten en een fluisterstille en aangename hydrotherapie ervaring.

4 Hoogrendement roestvrijstalen verwarming 3kW Een roestvrijstalen behuizing wordt geïnstalleerd in de technische ruimte van de Hydropool Self-Cleaning spa. Deze corrosievrije en duurzame verwarmingsbehuizing bestaat uit een volledig ondergedompelde 3kW weerstand dat het water vlug opwarmt na waterverversing en efficiënt de ingestelde watertemperatuur behoud.

5 Elektronisch programmeerbare soft touch bediening De State of the Art elektronische bediening is het hart van elke Hydropool Self-Cleaning spa. Hierdoor heeft u volledige controle over uw spa en kunt u met een gerust hart genieten door middel van een aantal ingebouwde veiligheden.

6 Energiezuinige HydroWise isolatie hardcover met veiligheidssloten Hydropool sluit de hitte af en houdt ongewenste personen buiten met één van de meest verfijnde hardcovers. De hardcover heeft een dikte van 12cm in het midden en is aflopend naar 10cm tot de uiteinden. Deze dakstructuur heeft als voordeel dat water en sneeuw afloopt van de cover. Deze cover kunt u vastmaken en sluiten zodoende deze niet open waait bij hevige wind en houdt kleine huisdieren en kinderen buiten. Deze gepatenteerde HydroWise hardcover houdt de warmte binnen en de koude buiten.

7 Super zachte hoofdkussens Elke Hydropool Self-Cleaning spa heeft strategisch geplaatste super zachte hoofdkussens. Leun achterover en ontspan volledig terwijl u ongeëvenaard geniet van het comfort van een Hydropool spa.

8 Elektronische LED-verlichting Elke Hydropool spa beschikt over het extra gemak en de betrouwbaarheid van LED-verlichting met 20 heldere LED lichtjes. Daar bovenop veranderen de LED s automatisch van kleur tussen blauw, groen, rood en wit.

9 Veiligheidshandgrepen Elke Hydropool Self-Cleaning spa heeft in de matrijs ingebouwde veiligheidshandgrepen. Deze onderhoudsvriendelijke handgrepen laten u toe veilig rond te bewegen in uw spa alsook voor het veilig in- en uitstappen uit de verschillende lig- en zitbanken.

10 Antislip instap en bodem Elke Hydropool jacuzzi is ontworpen eveneens met het oog op veiligheid. De antislip bodem en brede antislip instaptrappen zorgen dat zowel jong en oud veilig kunnen gebruik maken van de whirlpool.

11 Ozonatorvoorbereiding voorzien Gemengd met water is ozon een zeer effectieve oxidator dat helpt bij het verwijderen van ongewenste vervuiling van het spa water. De Hydropool Self- Cleaning spa beschikt over een mazzei ozon injectiesysteem dat de ozon in het water houdt en het vermogen van het systeem zeer sterk verhoogt.

12 Automatisch chloordoseerapparaat Nadat het water is behandeld met ozon is het noodzakelijk het water te behandelen met chloor. De houder wordt gevuld met chloortabletjes welke volgens noodzaak verwerkt worden in het water. Dit verzekert de baders ervan dat ze volledig beschermt zijn en dat het water veilig en vrij van bacteriën is.

13 Vierzijdig wegneembare panelen De Hydropool Self-Cleaning spa is exclusief verkrijgbaar met zowel een cederhouten als met een onderhoudsvrije composiet Everlast omkasting. Deze hoogkwalitatieve omkastingen zijn zeer sterk en duurzaam doordat ze geïnstalleerd zijn op een versterkte en solide kaderstructuur. Wanneer er toch een voorval zou zijn dat er nood is aan toegang tot het buizensysteem of de technische installatie dan kunnen de 4 panelen gemakkelijk weggenomen worden voor deze technische interventie. U kunt kiezen uit een 1 e keus cederhouten omkasting of een composiet Everlast omkasting in naturelkleur, driftwood (grijs) of Espresso.

14 Zelfdragende meerlagen constructie Hydropool installeert het sterkste kader verkrijgbaar in de spa-industrie. Zo is bijna elk installatie-scenario mogelijk evenals de weglating van de omkasting. De spa wordt hierbij volledig ondersteund door het zelfdragende kader.

15 Onderaan een vlakke gesloten polymeerplaat tegen ongedierte De ondergrond van elke Hydropool spa is volledig afgesloten met een weersbestendige polymeer onderplaat. Deze onderplaat is nauwsluitend bevestigd aan de houten dragende structuur en is zo ontworpen om ongewenst ongedierte buiten en de warmte binnen te houden en als bescherming van de spa onderdelen.

16 3 dubbel vastgemaakt, hoog debiet buizensysteem De Hydropool spa s zijn hydraulisch uitgebalanceerd om maximaal waterdebiet te leveren via de jets terwijl u geniet van een soepele, geluidsarme en energiezuinige massage. Het buizensysteem wordt gecementeerd op prikkeldraad aanhechtingen en daarna verder beveiligd met een hydraulisch geïnstalleerde gegalvaniseerde stalen klem.

17 Handige ijs-emmer Alle Hydropool Self-Cleaning spa s zijn voorzien van een ingebouwde ijsemmer om uw favoriete dranken koud te houden. Het gesmolten ijs wordt automatisch afgezogen door middel van een jet zodat het water niet achterblijft in de ijsemmer.

18 Roestvrijstalen Versa Massage hydrotherapiejets Het ultieme van Hydropool s Versa Massage systeem is het vermogen om zelf de intensiteit van de hydrotherapie te bepalen om u te verlossen van specifieke problemen, pijnen en verwondingen. De Hydropool Self-Cleaning spa is ontworpen met een grote variëteit van verschillende massagejets om u te verlossen van stress om zo maximaal te kunnen genieten van uw spa. Elk lichaam is verschillend en heeft zijn unieke behoeften en hydrotherapie-eisen. Soms is een zachte en wijde lichaamsmassage gewenst voor algemene relaxatie en om u te verlossen van stress, soms een penetrerende hoge druk hydrotherapie massage om uw lichaam te versterken en u te verlossen van pijnlijke en vermoeide spieren. Hydropool s unieke Versa Massage is een combinatie van de beste jetafmetingen, types en design welke u verzekeren van een voor u perfecte op uw lichaam geschreven massage. Door een simpele druk op de knop, draai aan de hendel of het sluiten van de verstelbare jets kan u uw Hydropool spa veranderen van een volledige zachte lichaamsmassage in een versterkende, penetrerende massage specifiek gericht op de spieren van uw keuze. Hydrotherapie op volle kracht, zachte massage of ergens tussenin de Hydropool Versa Massage laat u kiezen tussen verschillende intensiteitsniveau s. Het Versa Massage systeem voorziet in: - eenvoudig te regelen debietsregelkranen welke water sturen naar de door u gewenste jets - luchtregelkranen welke u toelaten lucht toe te voegen voor een intensere massage of lucht weg te halen voor een zachtere massage

19 - micro richtbare jets voor een vingerpunt massage en micro pulserende jets voor een versterkende massage - medium spinning jets voor een wijde lichaamsmassage en richtbare jets voor een vingerpuntmassage - grote richtbare pulserende jets en multi-port massage jets voor een versterkende en penetrerende massage - zeer grote power spinners en massagejets voor pulserende massage van het diepe weefsel De Hydro Fluidity jet technologie, exclusief op de Hydropool spa s, is een gepatenteerd jetdesign welke u toelaat de gestage stroom aan te passen tot een oscillerende ervaring welke een hoogdebiet lage drukmassage creëert. Het verschil is dat deze Hydro Fluidity Jets dit kunnen zonder lagers die verstopt kunnen raken met calcium of onderdelen die slijten. Van een diepe ontspannend tot een krachtige verkwikkende massage, Hydropool s jetsysteem biedt u een compleet aanbod van massagemogelijkheden. Wervelend, pulserend, stromend of penetrerend. Deze jets werken effectief voor vrijwel elke therapeutische techniek.

20 Double Thermal Shield isolatie systeem De Hydropool Self-Cleaning spa is ontwikkeld om s werelds meest energie zuinige spa te zijn. Het innovatieve Thermal Seal (thermische afsluiting) doek samen met de 10,5 cm dikke HydroWise hardcover houdt de warmte binnen en de koude buiten. Combineer dit met de mogelijkheid om het teveel aan warmte gecreëerd door de pomp(en) te hergebruiken en u geniet van de voordelen van warm water en hydrotherapie voor minder dan 1 euro per dag! De Hydropool spa s zijn certificeerd door de CEC als een zeer energiezuinig apparaat. Double Thermal Shield isolatie systeem bestaat uit: - Eerste thermische schild (uitleg zie verder) - Tweede thermische schild (uitleg zie verder) - Regelbare thermische roosters (uitleg zie verder) - HydroWise hardcover en polymeer gesloten onderplaat (uitleg zie verder) - Programmeerbare bediening (uitleg zie verder)

21 1) Eerste thermische schild Een luchtruimte tussen de kuip en de Polyfilm afsluiting vormt de eerste luchtzak. De Polyfilm afsluiting ondersteunt de leidingen en houdt het warmteverlies tegen van de leidingen en kuip. Daarna wordt het eerste thermische afdichtingsdeken geplaatst welke het eerste thermische schild vormt. 2) Tweede thermische schild Er wordt een luchtkamer gecreëerd tussen het eerste thermische schild en een tweede laag thermisch afdichtingsdeken wat geïnstalleerd wordt aan de binnenkant van de omkasting van de spa. Deze luchtkamer zorgt ervoor dat het warmteverlies van de Evergreen lage amperage pompen wordt hergebruikt wat resulteert in een lage gebruikskost en vormt het tweede thermische schild.

22 3) Regelbare thermische roosters De luchtkamer die wordt gecreëerd door de twee thermische schilden zou de spa kunnen oververhitten. Deze thermische roosters zijn geïnstalleerd als uitlaat voor de warmte in de warme zomermaanden en om de warmte tijdens de koude maanden binnen te houden. 4) HydroWise hardcover en polymeer gesloten onderplaat De spa wordt afgedekt met de 10,5 cm dikke HydroWise hardcover en afgesloten met een zware polymeer onderplaat op de bodem. Dit sluit de spa volledig af waardoor u verzekerd bent van maximale duurzaamheid, zuinighed en efficiëntie.

23 5) Programmeerbare bediening Uw Hydropool spa hoeft niet continu te draaien. Selecteer de door u gewenste watertemperatuur en de spa behoudt automatisch deze temperatuur terwijl u zoveel mogelijk energie bespaart. De efficiëntie van het Self-Clean systeem reduceert de draaitijd van de pompen zodoende u terug kosten bespaart.

24 Self-Cleaning systeem bodemreiniging en skimmer Dankzij Hydropool s innovatieve Self-Cleanings systeem wordt de premium spa-lijn beschouwd als s werelds meest onderhoudsvriendelijkste spa. Het water wordt gelijktijdig aangezogen in de ingebouwde bodemafzuiging en hoog debiet skimmer. Daarna wordt het voorgefilterd, geozoniseerd, gemicrofilterd, gedesinfecteerd door chloor waarna het terug keert in de spa.

25 In feite wordt 100% van de totale waterinhoud elke 15min gefilterd waardoor het gebruik van een 24 uur circulatiepomp totaal overbodig is. s Werelds meest onderhoudsvriendelijke spa is de Hydropool Self-Cleaning Spa. Het technologisch geavanceerde Self-Clean systeem verwijdert gelijktijdig oppervlaktevuil en vuil op de bodem van de spa door middel van zijn ingebouwde bodemafzuiging Dit is waarom Self-Cleaning belangrijk is U zorgen maken over de waterkwaliteit is een constant probleem voor het onderhoud van een standaard spa maar met het Hydropool Self-Cleaning systeem nemen wij deze zorgen voor u weg. Het Self-Cleaning systeem filtert het water voor 100% elke 15 minuten. Dat is dus 8 maal in 2 uren! Alleen een Hydropool Self-Cleaning spa heeft deze fantastische technologie ontwikkelt met de klant in het achterhoofd. Alleen het Self-Cleaning systeem neemt het werk en de zorgen weg met een handenvrij systeem om u, uw familie en vrienden te beschermen. Zo filteren de meeste andere spa s Met de meeste andere spa s wordt meer dan de helft van het water omgeleid naar de filter waardoor enkel de oppervlakte wordt gereinigd! Zonder bodemfiltratie, alleen het oppervlaktewater wordt gefilterd en de gebruiker moet regelmatig de bodem van de spa stofzuigen. Daarnaast, meer dan 50% van het water wordt omgeleid naar de filter en komt hergecirculeerd, ongereinigd terug in de spa. Self-Cleaning systeem bestaat uit: - Skimmer (uitleg zie verder) - Voorfilter (uitleg zie verder) - Bodemafzuiging (uitleg zie verder) - Ozon via Mazzei injectiesysteem (uitleg zie verder) - Microfilter drukfiltratie (uitleg zie verder) - Automatisch chloordoseerapparaat (uitleg zie verder)

26 1) Skimmer Het oppervlaktewater van de spa wordt aangezogen in de hoog debietsskimmer door de pomp. Dit maakt het oppervlaktewater vrij van drijvend vuil en oliën. - Verwijdert drijvend vuil en oliën - Verhoogt filtratie - Brengt het vuil in de voorfilter 2) Voorfilter De voorfilter vangt grote delen op en verwijdert ze vooraleer ze de spapomp en verwarmingssysteem bereiken. - Voorkomt dat grof vuil de pomp en de verwarming zal verstoppen - Vangt veilig juwelen en andere voorwerpen op welke de spagebruikers kunnen verliezen - Verlengt de microfilter reinigingscyclus

27 3) Bodemafzuiging Vuilt zinkt naar de bodem en wordt daar afgezogen door de strategisch geplaatste gaatjes door middel van de spa-pomp. - Niet nodig om de spa te stofzuigen - Chemicaliën voor de waterbehandeling worden goed gecirculeerd - Elimineert circulatie van de dode zones 4) Ozon via Mazzei injectie voorzien Wanneer vermengt met water is ozon een zeer efficiënt oxyderingsmiddel dat helpt bij het verwijderen van ongewenste verontreiniging uit het spa-water. - Vermindert drastisch het gebruik van reinigers - Helderder en properder water - Geurloos en inspanningsloos

28 5) Microfilter drukfiltratie Bijna al het water wordt door de pomp onder druk gestuwd door de 10 micron cartouchefilter met extra 5 micron laag ultrafijnfilter. De microfilter verwijdert vuile deeltjes vooraleer het water terug te sturen naar de spa. - Verlengt reinigingscyclus door groot filterelement - Gemakkelijk bereikbaar uit het zicht van de spa-gebruikers - 100% filtratie elke 15 minuten - Geen vieze geurtjes tijdens het spa-gebruik 6) Automatisch chloordoseerapparaat Voor het water terugkeert in de spa, wordt het water gefilterd met chloor. Dit verzekert u ervan dat het water veilig en bacterievrij is. - Beschermt spa-gebruikers - Verzekert helder en zuiver water - Gemakkelijk en economisch

29 100% filtratie in 15min tijd!

30 Quick Drain systeem zelfledigingssyteem via de bodem Ontdek het gemak van Hydropool s vooruitstrevende Quick Drain technologie. Meer tijd om te relaxeren doordat de spa zichzelf leegpomp door middel van zijn eigen pomp. Door het gemak van het Quick Drain systeem en de wetenschap over een zorgeloos Self-Clean Systeem te beschikken, wenst u dat alles in het leven zo gemakkellijk zou zijn. Een Hydropool Self-Cleaning spa gebruikt de spa pomp om vlug het water af te laten naar de plaats waar u het wenst. Lediging via zwaartekracht gaat veel trager en maakt het algemeen noodzakelijk het water te laten wegvloeien in uw tuin of andere minder wenselijke locaties. Deze innovatieve functie bespaart tijd en werk in het regelmatige onderhoud van uw spa. U heeft zelfs geen dompelpomp of waterzuiger nodig om u spa op regelmatige basis te ledigen en te vullen. Plug de skimmer aan, sluit de tuinslang aan op de kraan welke voorzien is aan de technische installatie, draai de kraan open en draai de afsluitkraan dicht. De spa zal nu zichzelf leegpompen door middel van zijn eigen pomp. Uw spa leegmaken kan niet eenvoudiger zijn! Een dompelpomp voor het leegpompen of waterzuiger om het water dat achterblijft bij het normaal leeglopen door de zwaartekracht weg te halen heeft u niet meer nodig.

De Hydropool Serenity Spa met zijn meer dan standaarduitrusting Wereldberoemd en comfortabel ontwerp

De Hydropool Serenity Spa met zijn meer dan standaarduitrusting Wereldberoemd en comfortabel ontwerp De Hydropool Serenity Spa met zijn meer dan standaarduitrusting Wereldberoemd en comfortabel ontwerp Overtref uw verwachtingen door het superieure comfort en design. Alle zit- en ligbanken zijn ergonomisch

Nadere informatie

De Hydropool Aquatrainer / Aquasport Swim-inplace pools met hun meer dan standaarduitrusting

De Hydropool Aquatrainer / Aquasport Swim-inplace pools met hun meer dan standaarduitrusting De Hydropool Aquatrainer / Aquasport Swim-inplace pools met hun meer dan standaarduitrusting Zelfdragende geïsoleerde 4 lagen acrylkuip met vinylester versterkt Hydropool Swimspa s zijn volledig zelfdragende

Nadere informatie

Hydropool Self-Cleaning Spa opties HydroSurround Sound

Hydropool Self-Cleaning Spa opties HydroSurround Sound Hydropool Self-Cleaning Spa opties HydroSurround Sound De Hydropool Self-Cleaning spa kan uitgerust worden met de HydroSurround Sound IPod docking station. Het docking station is compatibel met alle andere

Nadere informatie

Ervaar de verkwikkende hydrotherapie van Symphony Spa s

Ervaar de verkwikkende hydrotherapie van Symphony Spa s Ervaar de verkwikkende hydrotherapie van Symphony Spa s De ultra-efficiënte circulatiepompen, 3kWverwarming en het ozonsysteem behouden een perfecte waterkwaliteit en houden tegelijkertijd het energieverbruik

Nadere informatie

SOLUSCOPE 3. indrukwekkende prestaties in 20 minuten

SOLUSCOPE 3. indrukwekkende prestaties in 20 minuten SOLUSCOPE 3 indrukwekkende prestaties in 20 minuten SOLUSCOPE 3 Een Snel systeem... voor efficiënte reiniging Een complete cyclus in 20 minuten OPTIMALE BEHANDELINGSTIJD VOOR REINIGING EN DESINFECTIE De

Nadere informatie

RESIDENTIAL AIR CONDITIONERS. LG biedt het hele jaar door optimaal comfort en uitstekende luchtkwaliteit

RESIDENTIAL AIR CONDITIONERS. LG biedt het hele jaar door optimaal comfort en uitstekende luchtkwaliteit RESIDENTIAL AIR CONDITIONERS LG biedt het hele jaar door optimaal comfort en uitstekende luchtkwaliteit RESIDENTIAL AIR CONDITIONERS Betere oplossingen voor uitstekende luchtkwaliteit LG snapt dat wanneer

Nadere informatie

Nature Spa. Spa Service Nederland. *Wateronderhoud

Nature Spa. Spa Service Nederland. *Wateronderhoud Nature Spa Spa Service Nederland *Wateronderhoud HOE TE HANDELEN OM HET WATER SCHOON TE HOUDEN Sprankelend en fris water is een absolute must voor het heerlijk genieten van uw Nature spa vandaar dat een

Nadere informatie

voorkant Spa catalog

voorkant Spa catalog voorkant Spa catalog Therapy Spa s De Therapy serie biedt een zeer complete spa voor een scherpe prijs. Deze range heeft verschillende modellen variërend van een 3-persoons tot een 8-persoons spa. Waarbij

Nadere informatie

Garden Leisure spas. 15 jaar SPA GL 300. DYN-860-4950 B 6 390 excl.btw

Garden Leisure spas. 15 jaar SPA GL 300. DYN-860-4950 B 6 390 excl.btw Garden Leisure spas SPA GL 00 Product evolutie tijdens het seizoen Nieuwe vorm hoofdkussens Nieuw kleuren display DYN-860-490 B 6 90 excl.btw Top kwaliteit, scherpe prijs, maximale uitrusting klein model

Nadere informatie

IB 7/40 Classic. Automatische lediging van het resterende droogijs. Overzichtelijk display. Grootste mobiliteit

IB 7/40 Classic. Automatische lediging van het resterende droogijs. Overzichtelijk display. Grootste mobiliteit IB 7/40 Classic De KÄRCHER droogijsreiniger IB 7/40 Classic heeft een indrukwekkende reinigingskracht. De luchtstroom is geoptimaliseerd zodat zelfs bij een lage luchtdruk uitstekende reinigingsresultaten

Nadere informatie

RESIDENTIAL AIR CONDITIONERS

RESIDENTIAL AIR CONDITIONERS RESIDENTIAL AIR CONDITIONERS LG biedt het hele jaar door optimaal comfort en uitstekende luchtkwaliteit Standard Plus RESIDENTIAL AIR CONDITIONERS Betere oplossingen voor uitstekende luchtkwaliteit LG

Nadere informatie

Tijd om te genieten. ClimaWorld

Tijd om te genieten. ClimaWorld Tijd om te genieten ClimaWorld Niets verwent uw lichaam en geest zoals een ClimaWorld whirlpool Ons leven wordt met de dag drukker en hectischer. Het lijkt alsof we nooit nog tijd hebben om te relaxen...

Nadere informatie

Poseidon spa s Piranha Elektrische reinigers

Poseidon spa s Piranha Elektrische reinigers Poseidon spa s Piranha Elektrische reinigers TURBO Het kleinste model van ons Piranha-gamma is ontworpen om zo efficiënt mogelijk te werken. De Turbo klimt niet helemaal tot aan de waterlijn. De robot

Nadere informatie

Handleiding. Zelf installatie

Handleiding. Zelf installatie Handleiding Zelf installatie Stroomvereisten spas met een Balboa GS of GL systeem > 2008 (met 3 fase aansluiting): 1x 220 volt 16 amp. C karakteristiek: (1x fase, 1x nul en aarde) (verwarming schakelt

Nadere informatie

ZEUS PYRO. Werking volgens onderdruk principe. Rendement 82-90% Geringe afmetingen. Ingebouwde veiligheidskoelspiraal

ZEUS PYRO. Werking volgens onderdruk principe. Rendement 82-90% Geringe afmetingen. Ingebouwde veiligheidskoelspiraal ZEUS PYRO Werking volgens onderdruk principe Rendement 82-90% Geringe afmetingen Ingebouwde veiligheidskoelspiraal Hoogwaardig keramisch vuurbeton LACFIRE 1800/20 SiC Aslade kan geledigd tijdens het verwarmingsbedrijf

Nadere informatie

STAAFMIXERS UITGEBREID COMPACT MINI CMP. Mini MP CMP MP Ultra. Speciaal voor het bereiden van kleine hoeveelheden

STAAFMIXERS UITGEBREID COMPACT MINI CMP. Mini MP CMP MP Ultra. Speciaal voor het bereiden van kleine hoeveelheden COACT C UITGEBREID zie pagina 88 1000 W MINI zie pagina 86 500 W 750 W 850 W zie pagina 84 350 W 400 W 440 W 250 W 270 W 220 W 310 W 160 mm 190 mm 240 mm 250 mm 300 mm 350 mm 350 mm 450 mm 550 mm 600 mm

Nadere informatie

RESIDENTIAL AIR CONDITIONERS

RESIDENTIAL AIR CONDITIONERS RESIDENTIAL AIR CONDITIONERS LG biedt het hele jaar door optimaal comfort en uitstekende luchtkwaliteit Standard Plus RESIDENTIAL AIR CONDITIONERS Betere oplossingen voor uitstekende luchtkwaliteit LG

Nadere informatie

TECHNEA. duurzaam WARMTEPOMPEN AT TEC WARMTEPOMPEN AARDWARMTEPOMP 2-4 KW HOGE COP & SUPER STIL MODULEREND ONLINE (STEM)BEDIENING INTELLIGENTE REGELING

TECHNEA. duurzaam WARMTEPOMPEN AT TEC WARMTEPOMPEN AARDWARMTEPOMP 2-4 KW HOGE COP & SUPER STIL MODULEREND ONLINE (STEM)BEDIENING INTELLIGENTE REGELING TECHNEA duurzaam AARDWARMTEPOMP 2-4 KW HOGE COP & SUPER STIL MODULEREND ONLINE (STEM)BEDIENING INTELLIGENTE REGELING OVER AT-TEC Al 35 jaar zijn we gespecialiseerd in het produceren van warmtepompen van

Nadere informatie

Fox Spas. Touchscreen bediening. Perfecte hydromassage. Wist u dat.. Fox Spa uitsluitend gebruik maakt van de beste onderdelen die er

Fox Spas. Touchscreen bediening. Perfecte hydromassage. Wist u dat.. Fox Spa uitsluitend gebruik maakt van de beste onderdelen die er Touchscreen bediening Met het allernieuwste touchscreen van Balboa wordt het bedienen van uw spa kinderspel. Het menu heeft een overzichtelijke en kleurrijke interface zodat u alle functies van uw spa

Nadere informatie

ClimaWorld. Serenity Spa s. Genieten van kop tot teen. De whirlpool met verschillende zithoogtes

ClimaWorld. Serenity Spa s. Genieten van kop tot teen. De whirlpool met verschillende zithoogtes ClimaWorld Serenity Spa s Genieten van kop tot teen De whirlpool met verschillende zithoogtes Geniet elke dag in alle sereniteit van uw Hydropool Serenity Spa We zijn allemaal weg van onze whirlpool. Hij

Nadere informatie

Vaatwassers. We hebben de beste vaatwasser. We besparen ermee, je hoort hem niet en hij beschermt bovendien het milieu

Vaatwassers. We hebben de beste vaatwasser. We besparen ermee, je hoort hem niet en hij beschermt bovendien het milieu Vaatwassers We hebben de beste vaatwasser. We besparen ermee, je hoort hem niet en hij beschermt bovendien het milieu VAATWASSERS Superstil en super efficient! andere vaatwassers Met slechts 39dBA hoort

Nadere informatie

AT TEC WARMTEPOMPEN AARDWARMTEPOMP 4-18 KW TECHNEA WARMTEPOMPEN HOGE COP & SUPER STIL MODULEREND ONLINE (STEM)BEDIENING INTELLIGENTE REGELING

AT TEC WARMTEPOMPEN AARDWARMTEPOMP 4-18 KW TECHNEA WARMTEPOMPEN HOGE COP & SUPER STIL MODULEREND ONLINE (STEM)BEDIENING INTELLIGENTE REGELING TECHNEA duurzaam AARDWARMTEPOMP 4-18 KW HOGE COP & SUPER STIL MODULEREND ONLINE (STEM)BEDIENING INTELLIGENTE REGELING Specialist duurzame installatietechniek 058-288 47 39 info@technea.nl www.technea.nl

Nadere informatie

De juiste keus voor uw zwembadwater

De juiste keus voor uw zwembadwater De juiste keus voor uw zwembadwater Het kraanwater waarmee u het zwembad heeft gevuld, blijft helaas niet zo helder en betrouwbaar als het was. Als u het water niet behandelt, zal het snel vervuilen en/of

Nadere informatie

GT 120 GIETIJZEREN GAS / STOOKOLIEKETEL, VLOERMODEL

GT 120 GIETIJZEREN GAS / STOOKOLIEKETEL, VLOERMODEL ZONNE-ENERGIE HOUT WARMTEPOMPEN GAS/STOOKOLIE CONDENSATIE GIETIJZEREN GAS / STOOKOLIEKETEL, VLOERMODEL ADVANCE Grenzeloos comfort >> >> >> Geluidsarme werking en Lange levensduur Oplossingen en Comfort

Nadere informatie

Controlepaneel - Met het hoogwaardige Gecko controle systeem bedient u alle functies van uw Zwemspa via dit prachtige full colour controle paneel

Controlepaneel - Met het hoogwaardige Gecko controle systeem bedient u alle functies van uw Zwemspa via dit prachtige full colour controle paneel voorkant Collectie Zwem Spa s Controlepaneel - Met het hoogwaardige controle systeem bedient u alle functies van uw Zwemspa via dit prachtige full colour controle paneel Cover - Standaard wordt uw Zwemspa

Nadere informatie

BADEN & WHIRLPOOLS WHIRLPOOLSYSTEMEN

BADEN & WHIRLPOOLS WHIRLPOOLSYSTEMEN ADEN & WHIRLPOOLS WHIRLPOOLSYSEMEN WHIRLPOOLSYSEMEN WAAROM EEN DUCHWAERS WHIRLPOOLSYSEEM? De door Dutchwaters ontwikkelde whirlpoolsystemen hebben een zeer goede naam in de markt. Niet alleen omdat we

Nadere informatie

Wanneer kan ik resultaat zien? Wanneer u simpelweg Tonific 10 minuten per dag gebruikt zult u verbaasd zijn over de snelle resultaten.

Wanneer kan ik resultaat zien? Wanneer u simpelweg Tonific 10 minuten per dag gebruikt zult u verbaasd zijn over de snelle resultaten. GEBRUIKSAANWIJZING De Tonific Body Massager heeft een uniek ergonomisch, revolutionair ontwerp en de uiterst geavanceerde technologie die doordringt tot in de diepste lagen van de huid om u zo te helpen

Nadere informatie

Gebruik en functies van de 6 wegklep voor filtersets FS350- FS400- FS450- FS500- FS650

Gebruik en functies van de 6 wegklep voor filtersets FS350- FS400- FS450- FS500- FS650 Gebruik en functies van de 6 wegklep voor filtersets FS350- FS400- FS450- FS500- FS650 Filteren (Filtering) Normale functie Het water van het zwembad wordt na het zand van de filter gepasseerd te zijn,

Nadere informatie

DE EERSTE IN ZIJN SOORT

DE EERSTE IN ZIJN SOORT DE EERSTE IN ZIJN SOORT DOWNLOAD DE APP, ONTDEK AUGMENTED REALITY We hebben ons niet alleen beperkt tot het verbeteren van wat er al was! In plaats daarvan waren we de eerste om een revolutionaire innovatie

Nadere informatie

TWINCLIP. Dubbel gemaaid. Het beste resultaat. stiga.be - stiga.nl

TWINCLIP. Dubbel gemaaid. Het beste resultaat. stiga.be - stiga.nl TWINCLIP Dubbel gemaaid. Het beste resultaat. stiga.be - stiga.nl GEMAAKT VOOR JOU EN VOOR JE TUIN Prestaties, comfort en duurzaamheid. Alles in één en altijd aan je zij. Dat is Twinclip. De nieuwste generatie

Nadere informatie

WAAROM KIEZEN VOOR DE MSPA CAMARO IPV DE LAZ-Z-SPA?. MSpa Camaro B-150 4-6 persoons

WAAROM KIEZEN VOOR DE MSPA CAMARO IPV DE LAZ-Z-SPA?. MSpa Camaro B-150 4-6 persoons Official dealer www.strayshop.nl WAAROM KIEZEN VOOR DE MSPA CAMARO IPV DE LAZ-Z-SPA?. MSpa Camaro B-150 4-6 persoons Lay-Z-Spa Premium series 4-persoons Structuur MSpa gebruikt I-beam structuur bestaande

Nadere informatie

i-sopod De pure vorm van ontspannen

i-sopod De pure vorm van ontspannen De pure vorm van ontspannen Fabrikant Floatworks is in de floatbussines sinds 1993 en sinds dien hebben zij het floatworks flaotingcenter geopend. Vanaf het begin af aan zijn zij zeer succesvol en zijn

Nadere informatie

VIDEOFOON & PARLOFOON SYSTEMEN

VIDEOFOON & PARLOFOON SYSTEMEN VIDEOFOON & PARLOFOON SYSTEMEN INNOVATIE & INTEGRATIE www.intercom-it-solutions.com TOUCH LINE Buitenposten Video & Audio systemen Veiligheid & comfort begint aan uw ingang! Door het minimalistisch en

Nadere informatie

AdBlue opslagsystemen BlueMaster

AdBlue opslagsystemen BlueMaster AdBlue opslagsystemen BlueMaster De BlueMaster is ontworpen als antwoord op de vraag van zowel commerciële bedrijven als de eindgebruiker. Uitgerust met een dispenser en een gecombineerde lek- en levelsensor

Nadere informatie

MULTI MOTION GOED SLAPEN BEGINT MET DE JUISTE TECHNIEK. Nieuw design én innovatieve techniek MATRASSEN BROCHURE

MULTI MOTION GOED SLAPEN BEGINT MET DE JUISTE TECHNIEK. Nieuw design én innovatieve techniek MATRASSEN BROCHURE MULTI MOTION GOED SLAPEN BEGINT MET DE JUISTE TECHNIEK TECHNIEK De Multi Motion bestaat uit een ultraslank aluminium frame met een grote draagkracht. De bodem is opgebouwd uit verende latten met daarop

Nadere informatie

Een zalige warmte, een stomend bad, een lekkere douche, verzorgd door een zuinige, krachtige en compacte verwarmingsketel, da s Bulex!

Een zalige warmte, een stomend bad, een lekkere douche, verzorgd door een zuinige, krachtige en compacte verwarmingsketel, da s Bulex! ZON Een zalige warmte, een stomend bad, een lekkere douche, verzorgd door een zuinige, krachtige en compacte verwarmingsketel, da s Bulex! Al 75 jaar staat Bulex er voor in dat u niet in de kou staat.

Nadere informatie

KORTING. NIEUW! TEMPUR Hybrid matrassen. tot 800,- We hebben de matras opnieuw uitgevonden. Alweer. ZOMERVOORDEEL. Behalve misschien de rits dan...

KORTING. NIEUW! TEMPUR Hybrid matrassen. tot 800,- We hebben de matras opnieuw uitgevonden. Alweer. ZOMERVOORDEEL. Behalve misschien de rits dan... NIEUW! TEMPUR Hybrid matrassen ZOMERVOORDEEL tot 800,- op alle TEMPUR producten* We hebben de matras opnieuw uitgevonden. Alweer. Behalve misschien de rits dan... Bezoek uw dichtstbijzijnde Tempur Premium

Nadere informatie

GASGESTOOKTE DONKERE STRALINGSBUIZEN BLONDEAU INDUSTRIAL HEATING

GASGESTOOKTE DONKERE STRALINGSBUIZEN BLONDEAU INDUSTRIAL HEATING Bij verwarming door middel van gasgestookte donkere stralingsbuizen worden oppervlaktes verwarmd - geen volumes meer - zonder lucht- en / of stofverplaatsing. Dit biedt tal van mogelijkheden en voordelen,

Nadere informatie

MULTI MOTION GOED SLAPEN BEGINT MET DE JUISTE TECHNIEK. Nieuw design én innovatieve techniek MATRASSEN BROCHURE

MULTI MOTION GOED SLAPEN BEGINT MET DE JUISTE TECHNIEK. Nieuw design én innovatieve techniek MATRASSEN BROCHURE MULTI MOTION GOED SLAPEN BEGINT MET DE JUISTE TECHNIEK TECHNIEK De Multi Motion bestaat uit een ultraslank aluminium frame met een grote draagkracht. De bodem is opgebouwd uit verende latten met daarop

Nadere informatie

EDEL COP ENERGIE. Een overgedimentioneerd apparaat betekent een te hoge energie rekening. gratis GREEN. Since 1892

EDEL COP ENERGIE. Een overgedimentioneerd apparaat betekent een te hoge energie rekening. gratis GREEN. Since 1892 Since 1892 EDEL PATENTED TECHNOLOGY Een overgedimentioneerd apparaat betekent een te hoge energie rekening 80, 100, 150, 200 or 270 L modellen Lucht als bron of vloerverwarming retour- leiding als bron

Nadere informatie

Onoverwinnelijk. Twinclip. De revolutionaire grasmaaier. stiga.be - stiga.nl

Onoverwinnelijk. Twinclip. De revolutionaire grasmaaier. stiga.be - stiga.nl Onoverwinnelijk. Twinclip De revolutionaire grasmaaier. stiga.be - stiga.nl Twinclip GEMAAKT VOOR U EN UW TUIN. Met meer dan 80 jaar ervaring is Stiga gekend voor zijn uitstekende betrouwbaarheid. Hoogwaardige

Nadere informatie

IDEALRAIN EVO & IDEALRAIN EVO JET

IDEALRAIN EVO & IDEALRAIN EVO JET IDEALRAIN EVO & IDEALRAIN EVO JET DE LUXE VAN KEUZE Wanneer klanten betere prestaties eisen, bieden de handdouches uit de Idealrain collectie u de mogelijkheid om deze te leveren. De komst van Idealrain

Nadere informatie

Nilfisk Tapijtreiniging. Nilfisk MX103C/ MX107C/ MX307H/ MX328H/ MX585 Multi

Nilfisk Tapijtreiniging. Nilfisk MX103C/ MX107C/ MX307H/ MX328H/ MX585 Multi Nilfisk Tapijtreiniging Nilfisk MX103C/ MX107C/ MX307H/ MX328H/ MX585 Multi Warme of koude extractie voor een beter herstelresultaat van uw tapijt De nieuwe lijn Nilfisk MX tapijtreinigers bestaat uit

Nadere informatie

Elk moment het klimaat van een zomerochtend in huis. Consumenteninformatie

Elk moment het klimaat van een zomerochtend in huis. Consumenteninformatie Elk moment het klimaat van een zomerochtend in huis. Consumenteninformatie Een comfortabele leefomgeving is uw goed recht. Door de opwarming van de aarde is dat niet meer zo vanzelfsprekend. Om u toch

Nadere informatie

Comfort en gerustheid. Warmte is ons element. Warmtepompen Glycolwater/water Vermogenbereik : 6 tot 17 kw. Logatherm WPS/WPS K. [ Lucht ] [ Water ]

Comfort en gerustheid. Warmte is ons element. Warmtepompen Glycolwater/water Vermogenbereik : 6 tot 17 kw. Logatherm WPS/WPS K. [ Lucht ] [ Water ] [ Lucht ] [ Water ] Warmtepompen Glycolwater/water Vermogenbereik : 6 tot 17 kw [ Aarde ] [ Buderus ] Comfort en gerustheid Logatherm WPS/WPS K De Logatherm glycolwater/water warmtepompen WPS van Buderus

Nadere informatie

Hansgrohe Vakinfo. Planning en installatie. Design en veel comfort: de nieuwe Hansgrohe Ecostat Select

Hansgrohe Vakinfo. Planning en installatie. Design en veel comfort: de nieuwe Hansgrohe Ecostat Select Hansgrohe Vakinfo Planning en installatie Design en veel comfort: de nieuwe Hansgrohe Puur doucheplezier in een optimale vorm. Raindance Select Showerpipe 360 De mooiste manier om met water plezier te

Nadere informatie

Zehnder Nova Neo Efficiënt en innovatief verwarmen. Verwarming Koeling Ventilatie Filtering

Zehnder Nova Neo Efficiënt en innovatief verwarmen. Verwarming Koeling Ventilatie Filtering Zehnder Nova Neo Efficiënt en innovatief verwarmen Verwarming Koeling Ventilatie Filtering De radiator voor nu en morgen. Lagetemperatuursystemen zoals warmtepompen, zonnepanelen of hoogrendementsketels

Nadere informatie

Waarom Infrarood baden?

Waarom Infrarood baden? Waarom Infrarood baden? Lichaamsvriendelijk. Infrarood baden is een veilige en comfortabele manier om te ontgiften en verlost je van pijn en stress. Tijd vriendelijk. Er is geen tijd nodig om de cabine

Nadere informatie

De Kracht van Flexibiliteit

De Kracht van Flexibiliteit Krachtig Schuren NIEUW Bona F 1.9 lexisand De Kracht van Flexibiliteit Bona FlexiSand Pro System de introductie van Bona FlexiSand 1.9 Eén Veelzijdig Systeem Bona FlexiSand Pro System Bona FlexiSand Pro

Nadere informatie

Introductie eco2heat. Duurzaam verwarmen op basis van natuurlijke straling. Gezond, duurzaam en voordelig verwarmen

Introductie eco2heat. Duurzaam verwarmen op basis van natuurlijke straling. Gezond, duurzaam en voordelig verwarmen Introductie eco2heat Duurzaam verwarmen op basis van natuurlijke straling Wie is Eco2heat? Eco2heat kiest voor duurzame, groene warmte. Aangezien ongeveer 30% van het wereld energie verbruik verwarming

Nadere informatie

Voorbeelden van onderhoudsreinigingstoepassingen

Voorbeelden van onderhoudsreinigingstoepassingen FinnSonic "Core values" voor onderhoudsreiniging Een ultrasoon reinigingsmachine reinigt zelfs de meest uitdagende onderdelen op efficiënte wijze en bespaart daarmee werkuren Ultrasoon reinigen heeft zonder

Nadere informatie

Heerlijk ontspannen door kleuren therapie met Multi-color LED-verlichting en geluid...

Heerlijk ontspannen door kleuren therapie met Multi-color LED-verlichting en geluid... Heerlijk ontspannen door kleuren therapie met Multi-color LED-verlichting en geluid... Radio CD-speler met pop-up speakers en sub woofer. Terwijl je lekker ligt te ontspannen met je favoriete muziek, dansen

Nadere informatie

Exclusieve afdekking voor zwembaden. A Innovatief design. A Superieure isolatie. A Voor elk type zwembad

Exclusieve afdekking voor zwembaden. A Innovatief design. A Superieure isolatie. A Voor elk type zwembad Exclusieve afdekking voor zwembaden A Innovatief design A Superieure isolatie A Voor elk type zwembad Duurzame afdekking Dit product onderscheidt zich door zijn kokervorm die fundamenteel verschilt van

Nadere informatie

Infrarood verwarming. Effectieve en efficiente warmtebron. Warm, comfortabel en gezond. Intelligente verwarming voor zorgwoningen en thuis.

Infrarood verwarming. Effectieve en efficiente warmtebron. Warm, comfortabel en gezond. Intelligente verwarming voor zorgwoningen en thuis. Infrarood verwarming Warm, comfortabel en gezond Intelligente verwarming voor zorgwoningen en thuis. Effectieve en efficiente warmtebron De innovatieve infrarood verwarmingssystemen spelen helemaal in

Nadere informatie

UNIEK IN ZIJN SOORT NIEUW 280 W. 2,7 Bar 9 l/min TOEPASSINGEN GESCHIKT OM WATER TE POMPEN UIT : CERTIFICATEN

UNIEK IN ZIJN SOORT NIEUW 280 W. 2,7 Bar 9 l/min TOEPASSINGEN GESCHIKT OM WATER TE POMPEN UIT : CERTIFICATEN UNIEK IN ZIJN SOORT DOWNLOAD DE APP EN ONTDEK AUGMENTED REALITY ij heeft een andere uitstraling dan elke andere booster set is klein en volledig geïntegreerd. Zodra u hem installeert en gebruikt, realiseert

Nadere informatie

MET PRECISIE GEBOUWDE ROESTVRIJSTALEN ZWEMBADEN

MET PRECISIE GEBOUWDE ROESTVRIJSTALEN ZWEMBADEN MET PRECISIE GEBOUWDE ROESTVRIJSTALEN ZWEMBADEN De IMAGINOX zwembaden in inox bieden individuele oplossingen, elegantie, topkwaliteit en duurzaamheid aan. Dankzij de unieke eigenschappen van inox kan het

Nadere informatie

IB 15/120. Houder voor sproeierkoffer. Automatische lediging van het resterende droogijs. Efficiënte ventilatie in het apparaat. Grootste mobiliteit

IB 15/120. Houder voor sproeierkoffer. Automatische lediging van het resterende droogijs. Efficiënte ventilatie in het apparaat. Grootste mobiliteit IB 15/120 De nieuwe IB 15/120 droogijsreiniger is nog krachtiger dan zijn voorganger en is uitergerust met een robuust design en een uiterst betrouwbare technologie. 1 Houder voor sproeierkoffer 3 Automatische

Nadere informatie

LG biedt betere oplossingen voor een uitstekende luchtkwaliteit

LG biedt betere oplossingen voor een uitstekende luchtkwaliteit LG ELECTRONICS ROOM AIR CONDITIONERS LG biedt betere oplossingen voor een uitstekende luchtkwaliteit Stylist Unieke kenmerken Energie efficiënt Laag geluidsniveau Gezond klimaat Stijlvol design Life s

Nadere informatie

vario Efficiëntie wordt betaalbaar! De revolutionaire circulatiepomp Efficiëntie tegen een lage prijs:

vario Efficiëntie wordt betaalbaar! De revolutionaire circulatiepomp Efficiëntie tegen een lage prijs: Efficiëntie wordt betaalbaar! De revolutionaire circulatiepomp ecocirc vario Ecocirc E4vario Ecocirc E6vario Efficiëntie tegen een lage prijs: De revolutionaire ecocirc vario. met efficiënte electronische

Nadere informatie

KOELING INDEL B TRAVELBOX 15 LITER 12/24 VOLT INDEL B TRAVELBOX 18 LITER 12/24 VOLT

KOELING INDEL B TRAVELBOX 15 LITER 12/24 VOLT INDEL B TRAVELBOX 18 LITER 12/24 VOLT Travel Box is een complete lijn van kwaliteitsvolle draagbare compressor koelboxen van Indel B. Ontworpen voor diverse doeleinden: voor het gebruik in bedrijfsvoertuigen en bussen, voor recreatieve doeleinden,

Nadere informatie

Your dream come true... with. You won t believe it...

Your dream come true... with. You won t believe it... Your dream come true... with You won t believe it... ZWEMBAD FLTRATE VERWARMNG RENGNG ROLLUK Voor een zwembad, anders dan anders Dankzij «+», smelten vernieuwing en De montage is snel en eenvoudig: de

Nadere informatie

IDEAL POOL CORPORATION EUROPE N.V./S.A. Tel. (32) 03/ Pr. J. Charlottelaan 42 B-9100 SINT-NIKLAAS BELGIUM Fax (32) 03/

IDEAL POOL CORPORATION EUROPE N.V./S.A. Tel. (32) 03/ Pr. J. Charlottelaan 42 B-9100 SINT-NIKLAAS BELGIUM Fax (32) 03/ In ware Hollywoodstijl stapt U, na een vermoeiende dag, in het aangename warme water van Uw California Whirlpool Spa. U vlijt zich neer in de comfortabele ligplaats en laat Uw hoofd rusten op de zachte

Nadere informatie

Lotus Fresh voor kristal helder water in whirlpools en zwemspa s.

Lotus Fresh voor kristal helder water in whirlpools en zwemspa s. 1. Lotus Fresh voor kristal helder water in whirlpools en zwemspa s. Met de waterbehandeling van Lotus Fresh heb je géén enkel ander product nodig voor zuiver water. 2. Waarom Lotus Fresh gebruiken in

Nadere informatie

PRODUCTCATALOGUS DEENS ONTWERP GEPRODUCEERD IN DE EU

PRODUCTCATALOGUS DEENS ONTWERP GEPRODUCEERD IN DE EU PRODUCTCATALOGUS DEENS ONTWERP GEPRODUCEERD IN DE EU M 80 DWANGMENGER (80 L) De Baron M80 is een krachtige en efficiënte menger. De M80 zorgt voor een optimale mengkwaliteit voor verschillende samenstellingen

Nadere informatie

Homespring Centraal Water zuiveraar

Homespring Centraal Water zuiveraar Homespring Centraal Water zuiveraar Het nieuwe standaard voor zuiver en veiliger water in huis, 1 Experts en huisgezinnen zijn allen het eens, De. water revolutie is lang voorbijgestreefd. Flessenwater;

Nadere informatie

Victory Spa; specialist in Wellness bij u thuis!

Victory Spa; specialist in Wellness bij u thuis! Victory Spa; specialist in Wellness bij u thuis! Met meer dan 30 jaar ervaring in het bouwen van whirlpools en de wensen van veeleisende klanten in het achterhoofd, hee Victory Spa bewezen een fantas sch

Nadere informatie

Uw koffie of thee is klaar in een handomdraai.

Uw koffie of thee is klaar in een handomdraai. Pure water hot Uw koffie of thee is klaar in een handomdraai. Franke brengt comfort naar de keuken Uw kostbare tijd besteedt u het liefst aan zaken die u leuk of belangrijk vindt. Wachten op kokend water

Nadere informatie

KENMERKEN. Elektrische verwarming Hydro Pro 7. Pentair Azur filter. Verlichting instelbaar in 16 kleuren. Verplaatsbaar

KENMERKEN. Elektrische verwarming Hydro Pro 7. Pentair Azur filter. Verlichting instelbaar in 16 kleuren. Verplaatsbaar COCUPOOL 20 KENMERKEN Elektrische verwarming Hydro Pro 7 Pentair Azur filter Verlichting instelbaar in 16 kleuren Verplaatsbaar VISUEEL AFMETINGEN EN GEWICHT Specificaties: - 6m x 2.4m x 1.7m - Tare: +3200

Nadere informatie

Centrifugale elektrische pompen - type C

Centrifugale elektrische pompen - type C Centrifugale elektrische pompen - type C GEBRUIK EN TOEPASSINGEN - Waterbehandeling - Water voor menselijke consumptie - Water voor frisdrank - Osmose - Waterzuiveringsinstallatie - Micro-filtratie - Demineralisatie

Nadere informatie

thuis genieten van wellness & water zwembaden jacuzzi /spa sauna s blokhutten wij geven je graag verder advies...

thuis genieten van wellness & water zwembaden jacuzzi /spa sauna s blokhutten wij geven je graag verder advies... genieten thuis van wellness & water zwembaden jacuzzi /spa sauna s blokhutten wij geven je graag verder advies... zwembaden & toebehoren Een zwembad op maat! Wij plaatsen elk type zwembad met de vorm en

Nadere informatie

KENMERKEN. Elektrische verwarming Hydro Pro 7. Pentair Azur filter. Verlichting instelbaar in 16 kleuren. Verplaatsbaar

KENMERKEN. Elektrische verwarming Hydro Pro 7. Pentair Azur filter. Verlichting instelbaar in 16 kleuren. Verplaatsbaar COCUPOOL 20 KENMERKEN Elektrische verwarming Hydro Pro 7 Pentair Azur filter Verlichting instelbaar in 16 kleuren Verplaatsbaar VISUEEL AFMETINGEN EN GEWICHT Specificaties: - 6m x 2.4m x 1.7m - Tare: +3200

Nadere informatie

Baby 7.5kW. Algemeen. Afmetingen. Brandstof Pelletcontainer capaciteit Diameter pellets 6

Baby 7.5kW. Algemeen. Afmetingen. Brandstof Pelletcontainer capaciteit Diameter pellets 6 Baby 7.5kW Pelletkachel max 7,5 kw Kleuren: Zwart - Ivoor - Bordeaux Materiaal: Plaatstaal Algemeen Merk Flumenfire Verwarmend vermogen indicatie 150 m3 Aansluiting Luchtventilatie Electrisch verbruik

Nadere informatie

VEILIG DRINKWATER, OVERAL IN DE WERELD! Ideaal voor op reis, outdoor, sport, vrije tijd en alledaags leven 99.9% VAN BACTERIEN, VIRUSSEN EN MEER*...

VEILIG DRINKWATER, OVERAL IN DE WERELD! Ideaal voor op reis, outdoor, sport, vrije tijd en alledaags leven 99.9% VAN BACTERIEN, VIRUSSEN EN MEER*... VEILIG DRINKWATER, OVERAL IN DE WERELD! Ideaal voor op reis, outdoor, sport, vrije tijd en alledaags leven 99.9% VAN BACTERIEN, VIRUSSEN EN MEER*... GEMAKKELIJK TOEGANG TOT WATER Beekjes, sloten, rivieren

Nadere informatie

Blenda. Kleuren. Eigenschappen. Pelletkachel max 7,5 kw Kleuren: Zwart - Ivoor - Bordeaux Materiaal: Plaatstaal. Zwart. Ivoor.

Blenda. Kleuren. Eigenschappen. Pelletkachel max 7,5 kw Kleuren: Zwart - Ivoor - Bordeaux Materiaal: Plaatstaal. Zwart. Ivoor. Blenda Pelletkachel max 7,5 kw Kleuren: Zwart - Ivoor - Bordeaux Materiaal: Plaatstaal Kleuren Zwart Ivoor Bordeaux Eigenschappen Vermogen brandkorf kw 7.5 Thermisch vermogen Max kw 6,8 Thermisch vermogen

Nadere informatie

Welzijn: het hart van uw badkamer.

Welzijn: het hart van uw badkamer. Welzijn: het hart van uw badkamer. Water heeft een aantal specifieke eigenschappen die ons welzijn positief beïnvloeden: het verfrist, geeft nieuwe energie en reinigt. Geberit AquaClean gaat nog een stapje

Nadere informatie

EVERPURE WATERFILTRATIE THUIS HOOGTECHNOLOGISCHE FILTRATIE THUIS WATER PURIFICATION FILTRATIE - EVERPURE

EVERPURE WATERFILTRATIE THUIS HOOGTECHNOLOGISCHE FILTRATIE THUIS WATER PURIFICATION FILTRATIE - EVERPURE EVERPURE WATERFILTRATIE THUIS HOOGTECHNOLOGISCHE FILTRATIE THUIS WATER VOOR TOPKOKS Wanneer u de keuken van een wereldvermaard restaurant bezoekt, stoot u waarschijnlijk op de naam Pentair Everpure. We

Nadere informatie

EEN EERBETOON aan DE SCHOONHEID VAN EENVOUD

EEN EERBETOON aan DE SCHOONHEID VAN EENVOUD EEN EERBETOON aan DE SCHOONHEID VAN EENVOUD VISIE IS DE BRON VAN ALLE INSPIRATIE Niets is zo hygiënisch als reinigen met water. We ervaren hiermee een gevoel van vitaliteit en kracht. Water heeft het vermogen

Nadere informatie

Privéwellness bij Hotel Panorama

Privéwellness bij Hotel Panorama Privéwellness bij Hotel Panorama Voor uw welzijn hebben we een klein wellness-centrum gevestigd in ons bijgebouw tegenover het hotel. Toegang tot het centrum is betalend, zo dat niet-geïnteresseerde klanten

Nadere informatie

Kies voor een kwaliteitsvolle waterbehandeling én plaatsing door een vakman.

Kies voor een kwaliteitsvolle waterbehandeling én plaatsing door een vakman. Kies voor een kwaliteitsvolle waterbehandeling én plaatsing door een vakman. Ontdek in primeur de nieuwigheden in waterbehandeling Vraag naar de BWT-promo s Zoekt u een globale of lokale waterbehandeling?

Nadere informatie

Warm aanbevolen: efficiënt, veilig, zuinig.

Warm aanbevolen: efficiënt, veilig, zuinig. ROTEX condenserende gaswandketel Warm aanbevolen: efficiënt, veilig, zuinig. ROTEX Condenserende gaswandketel "Ons verwarmingssysteem hoor je haast niet. Het is fluisterstil, eenvoudig te gebruiken, het

Nadere informatie

pasquale natuzzi Algemeen Directeur en Hoofdontwerper Natuzzi Group

pasquale natuzzi Algemeen Directeur en Hoofdontwerper Natuzzi Group Love doing nothing BIJ NATUZZI DROMEN WE VAN EEN COMFORTABELER LEVEN. NOEM HET ONZE PASSIE OM U BETER TE DOEN VOELEN. EEN FAUTEUIL STAAT ER NIET ZOMAAR; HIJ ZEGT IETS OVER UW PERSOONLIJKHEID. DE RE-VIVE

Nadere informatie

TwinTec: Een nieuwe dimensie in waterontharding

TwinTec: Een nieuwe dimensie in waterontharding TwinTec: Een nieuwe dimensie in waterontharding Een continue stroom van zacht water Het unieke duplex cilinderconcept levert 24 uur per dag onthard water. Geen programmering De TwinTec is afgesteld op

Nadere informatie

ALISUN ZONNEAPPARATUUR

ALISUN ZONNEAPPARATUUR Zwembaden en Wellnessprojecten op maat Sun Sauna & Poolworld Molenveldweg 1 5953 KT REUVER Tel: 0774742707 WWW.SSPW.NL WWW.fit-wellnessshop.nl ALISUN ZONNEAPPARATUUR Wellness ~ alle aspecten die bijdragen

Nadere informatie

Systeem 1P. Opties. 6 Hydro jets Traploze luchtregelknop Krachtige Pomp Pneumatische bediening. Systeem 1P 795,- pneumatische knop

Systeem 1P. Opties. 6 Hydro jets Traploze luchtregelknop Krachtige Pomp Pneumatische bediening. Systeem 1P 795,- pneumatische knop Systeem 1P 6 Hydro jets Krachtige Pomp Pneumatische bediening Systeem 1P 795,- pneumatische knop 2 extra mini jets 145,- 4 extra mini jets 235,- Afgebeeld: l essence 190x90 bad met systeem 1P(het bad is

Nadere informatie

A l d e c h a r m e v a n d o o r d a c h t w o o n c o m f o r t

A l d e c h a r m e v a n d o o r d a c h t w o o n c o m f o r t A l d e c h a r m e v a n d o o r d a c h t w o o n c o m f o r t LUCHTVERWARMING zalig, zuiver wonen Echt comfortabel wonen realiseert u perfect met luchtverwarming: ze is de ideale combinatie van doordacht

Nadere informatie

productoverzicht Knikarmscherm Pergola Rolluik Screen Serre Uitvalscherm Zipscreen Vouwdaken

productoverzicht Knikarmscherm Pergola Rolluik Screen Serre Uitvalscherm Zipscreen Vouwdaken productoverzicht productoverzicht Knikarmscherm Pergola Rolluik Screen Serre Uitvalscherm Zipscreen Vouwdaken Allround Zonwering B.V. Ploegschaar 9 8256 SM Biddinghuizen T 0321-32 61 85 www.allroundzonwering.nl

Nadere informatie

Simpelweg mobiel. aankoppelbare elektrische hulpmotor voor rolstoelen. Moeiteloos en vlot rijden met een rolstoel

Simpelweg mobiel. aankoppelbare elektrische hulpmotor voor rolstoelen. Moeiteloos en vlot rijden met een rolstoel Simpelweg mobiel. aankoppelbare elektrische hulpmotor voor rolstoelen Moeiteloos en vlot rijden met een rolstoel Moeiteloos en vlot rijden met een rolstoel Quix, aankoppelbare elektrische hulpmotor voor

Nadere informatie

Silverspas 3. Meest compacte massagebad

Silverspas 3. Meest compacte massagebad Silverspas 3 Meest compacte massagebad 3 personen 211 x 163 x 90 cm 833 liter 250/1083 kg 1, 2 of 3 x 230V/16A De Silverspas 3 is ons meest compacte massagebad. Herlaad met een krachtige massage in de

Nadere informatie

RHIMA FX Bandmachines

RHIMA FX Bandmachines RHIMA FX Bandmachines De RHIMA FX bandvaatwasmachines zijn geheel vervaardigd van roestvrijstaal, d.w.z. frame, tanks, waspijpen, wasarmen, filters, etc. De wastanks zijn zelfs vervaardigd van het hoogwaardige

Nadere informatie

ZWEMBAD WARMTEPOMPEN I-1

ZWEMBAD WARMTEPOMPEN I-1 ZWEMBAD WARMTEPOMPEN -1 ZWEMBAD WARMTEPOMPEN GESCHKT VOOR ALLE SEZOENEN NEW!! Geniet van uw zwembad met onze Teddington warmtepompen Dankzij onze warmtepompen geniet u van uw zwembad vanaf de lente tot

Nadere informatie

Modulens O >> >> >> << www.dedietrich.be >> Hoogwaardige stookolietechnologie. Krachtige en modulerende stookoliebrander Ultracompact design

Modulens O >> >> >> << www.dedietrich.be >> Hoogwaardige stookolietechnologie. Krachtige en modulerende stookoliebrander Ultracompact design zonnesystemen HOUT WARMTEPOMPEN CONDENSATIE OLIE/GAS Modulens O CONDENSERENDE STAANDE STOOKOLIEKETEL ADVANCE Hoogwaardige stookolietechnologie >> >> >> Krachtige en modulerende stookoliebrander Ultracompact

Nadere informatie

Werfix BVBA. Deze recentelijk ontwikkelde boormotor van Husqvarna is buitengewoon eenvoudig in gebruik.

Werfix BVBA. Deze recentelijk ontwikkelde boormotor van Husqvarna is buitengewoon eenvoudig in gebruik. 4.5 Boren Bij een efficiënte booruitrusting gaat het evenzeer om hanteerbaarheid en ergonomie als om capaciteit en geschiktheid voor diverse boortaken. Of je nu uit de hand boort of met behulp van een

Nadere informatie

Vereenvoudig uw leven met Nice. Oplossingen onder handbereik voor de automatisering van schermen en luiken

Vereenvoudig uw leven met Nice. Oplossingen onder handbereik voor de automatisering van schermen en luiken Vereenvoudig uw leven met Nice Oplossingen onder handbereik voor de automatisering van schermen en luiken Het is leuker om het met Nice te doen Een automatiseringssysteem voor schermen en luiken maakt

Nadere informatie

Rubbermaid Hygen Waterfiltersysteem

Rubbermaid Hygen Waterfiltersysteem Waterfiltersysteem INTRODUCTIE Levering te bevestigen PRODUCTBESCHRIJVING Het Rubbermaid Hygen -waterfiltersysteem is een revolutionair en uniek reinigingssysteem dat vuil water filtert en er zuiver water

Nadere informatie

Betrouwbare, robuuste scootmobielen...

Betrouwbare, robuuste scootmobielen... Betrouwbare, robuuste scootmobielen... met een indrukwekkende actieradius, een sterke motor en een prachtig design. www.prestonability.com www.afikim.nu info@prestonability.com Tel NL 036 53 53 580 Tel

Nadere informatie

50% Meer efficiëntie dan u ooit hebt gezien. Topprestaties in stilte geleverd. EcoDesign.

50% Meer efficiëntie dan u ooit hebt gezien. Topprestaties in stilte geleverd. EcoDesign. Optyma Plus New Generation Meer efficiëntie dan u ooit hebt gezien. Topprestaties in stilte geleverd Uitbreiding gamma voor een volledig aanbod 0.6-16.5 kw voor positieve temperatuurtoepassingen 0.7-9.6

Nadere informatie

Verwarming van zwembaden www.psa-zodiac.com

Verwarming van zwembaden www.psa-zodiac.com Verwarmers, warmtewisselaars Verwarming van zwembaden www.psa-zodiac.com Elektrische verwarmers Toepassing : Verwarming van openlucht- of overdekte zwembaden of spa s. Werkingsprincipe : Een elektrische

Nadere informatie

500,- SETVOORDEEL per ligplek*

500,- SETVOORDEEL per ligplek* Tot 500,- SETVOORDEEL * Ontdek de nieuwe TEMPUR Hybrid matrassen! Kijk op de achterzijde van deze folder voor uw dichtstbijzijnde TEMPUR Premium Reseller. Zo ondersteunend dat u zich he lemaal gewichtloos

Nadere informatie

INNOVATIE IN SUNNYHEAT

INNOVATIE IN SUNNYHEAT Made in Germany SUNNYHEAT is het laagst energieverbruikend infrarood verwarmingssysteem beschikbaar tot op heden. Onze produkten worden gemaakt in Duitsland, en zijn getest en goed bevonden omwille van

Nadere informatie