maandbrief Maandbrief juli 2011 Nieuws van de directie DVD Mary Poppins

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "maandbrief Maandbrief juli 2011 Nieuws van de directie DVD Mary Poppins"

Transcriptie

1 Maandbrief juli 2011 Nieuws van de directie Pfff...terwijl ik dit schrijf is het erg warm en kost het de leerlingen veel moeite om de aandacht erbij te houden. Gelukkig zijn wij aan het einde van ons schooljaar. Vrijdag om uur zullen wij onze laatste activiteit beleven. Samen met de OR vieren wij een afscheidsfeestje. Wij nemen afscheid van groep 8 op een ludieke manier en tellen met elkaar af naar een welverdiende zomervakantie. U bent er toch ook bij?!! Wij kijken met elkaar terug op een druk, maar fantastisch schooljaar. De feestweek was een topevenement, maar vergeet niet al die leuke activiteiten die wij dit jaar ook gedaan hebben. De danslessen, de najaarsmarkt,de Kinderboekenweek,Sinterklaas,een prachtige kerstviering,naar de ijsbaan, Open Podium, reizen door de tijd, Carnaval, verjaardagen vieren, excursies, kunstprojectlessen, technieklessen,... Dat wij naast alle leuke activiteiten ook op leergebied niet stilzitten, is te zien aan de resultaten die dit jaar behaald zijn. Het maximale uit een kind halen, hebben wij ons als doel gesteld. Vorige week kreeg ik een berichtje van het College van Bestuur, die ons feliciteerde met de resultaten van de CITO Entree toets. Hierover leest u meer in deze maandbrief. Ik vind de combinatie zo geweldig. Wij werken hard aan de zaakvakken, maar nemen ook de tijd voor de creatieve ontwikkeling. Veelzijdigheid in het onderwijs is belangrijk. Het zorgt ervoor dat de kinderen gemotiveerd blijven en een gevarieerd aanbod krijgen zodat ze met plezier naar school komen. Dat is wat wij zeker willen! Op dit moment zijn wij druk met de afronding van dit schooljaar, maar wij beginnen ook met de voorbereidingen voor schooljaar De schoolgids ligt voor u klaar op 15 augustus. Ik nodig alle ouders uit om op maandag 15 augustus om uur binnen te komen voor een kop koffie of een kop thee. Er is dan groot nieuws!!!! Mis dit niet! Dan is het nu ook tijd om veel plezier te beleven tijdens de vakantie. Lekker veel buiten spelen,uitrusten, ijsjes eten, laat naar bed, misschien op reis... Namen het team wens ik iedereen een fijne vakantie! Saskia van den Akker DVD Mary Poppins adres Eendrachtsweg VL Bodegraven telefoonnummer (0172) faxnummer (0172) info.pax@degroeiling.nl website maandbrief Vandaag worden de DVD s van Mary Poppins uitgedeeld aan de kinderen/gezinnen die deze besteld en betaald hebben. Mocht u wel besteld, maar nog niet betaald hebben, kunt u de DVD vrijdag op het plein betalen en ophalen.

2 Uitslag Cito Entreetoets : een groep om trots op te zijn! Bij alle kinderen van groep 7 wordt in de maand mei, de Entreetoets van het CITO afgenomen. De uitslag kwam 2 weken geleden binnen. Met de resultaten waren wij best tevreden. Wederom scoren wij boven het landelijke gemiddelde. Een resultaat waar wij trots op zijn met elkaar! Het geeft aan dat het met de kwaliteit van ons onderwijs goed zit. En dat willen wij ook zo houden! Continurooster Groep 7 en 8 hebben op 7 vrijdagen school, terwijl de groepen 1 t/m 6 vrij zijn. Op deze vrijdagen gaan de leerlingen van groep 7 en 8 een continurooster draaien. De tijden voor deze vrijdag zijn als volgt: uur. Van uur tot uur eten en buitenspelen met overblijfouder. Het middagprogramma start om uur en de leerlingen zijn om uur uit. De ouders van groep 7 en 8 krijgen hier een aparte brief over. Rectificatie brief Continurooster In de brief die de groepen 7 en 8 deze week hebben ontvangen is per abuis 10 vrijdagen opgenomen i.p.v. 7 vrijdagen. In de kalender, die bij de brief zat, zijn wel de juiste vrijdagen opgenomen. Toezicht op het plein Na schooltijd, s avonds, in het weekend en tijdens de vakantie spelen kinderen en buurtgenoten op het plein. Dat is ook de bedoeling, want wij hebben een plein voor de wijk. Het moet natuurlijk wel goed gaan. Dat gaat het niet altijd. Als u iets ziet wat niet kan, komt u dat melden bij ons. Mocht er s avonds, in het weekend of tijdens de vakantie iets aan de hand zijn, belt u dan gerust de politie. De wijkagent is hiervan op de hoogte. Met elkaar willen wij ervoor zorgen dat ons plein een veilig en gezellig speelplein blijft!

3 Afscheid nemen van de Pax Woensdagochtend 22 juni word ik wakker met het gevoel: er gaat vandaag van alles gebeuren, maar ik weet niet wat! Het is wel een leuke spanning, want een bijzondere dag gaat het in ieder geval worden. Dat begint al meteen bij mijn aankomst bij school; de kinderen van onze klas staan bij de voordeur te zingen, en tussen de kinderen door kan ik door een erepoort naar binnen. Maar voordat ik naar binnen mag moet ik eerst mijn fietssleutel inleveren bij Saskia. Wat zou ze daarmee van plan zijn? Ik wacht het maar af. Als ik binnen ben wordt al snel duidelijk wat de bedoeling is vandaag; in elke klas kan ik een puzzelstukje verdienen, maar daar moet ik wel wat voor doen! Net als bij de vossenjacht in de lustrumweek was er een foto in stukken geknipt, maar wie er op de foto staat? Uiteraard is in groep 3 het eerste stukje te verdienen met een echte Pax Christibingo! In groep 5 is een Quiz in elkaar gezet door de kinderen; dat was soms wel even diep nadenken! Bij groep 4 moet ik raden wie het puzzelstukje heeft, en ik mag maar 5 vragen stellen. Maar het is gelukt. In groep 5/6 zit het in een van de ballonnen, gevuld met..ja ja: veel confetti! Groep 6 vraagt zich af of ik het alfabet ook achterstevoren kan opzeggen. Met spieken op de wandkaart lukt dat gelukkig wel. Groep 7/8 zingt een Engels liedje begeleid door gitaarmuziek en heeft een rebus bedacht. Met een hint van de kinderen kom ik ook daar weer uit. In groep 7 zit het stukje verstopt in een zelfgemaakte snoeptaart met vuurwerk! De kinderen willen wel helpen met het opeten van al dat lekkers! En groep 8 heeft een vraag: als zoveel kleuters een veterdiploma hebben gekregen, willen wij wel weten of je het zelf ook nog kan. In een paar minuten twaalf veters strikken moet kunnen! De laatste stukjes zijn te verdienen bij de kleuters: op welke melodie zingen wij een liedje? Tussendoor koffie met slagroomtaart, en er worden heel veel foto s gemaakt. De puzzel is inmiddels compleet. Geen Mary Poppins op de foto; ik sta er zelf op! Aan het eind van de ochtend krijg ik een cadeau aangeboden namens de kinderen. Het is een zilveren ketting met een bijpassende armband. Gemaakt in Indonesië door kinderen die de kans hebben gekregen een vak te leren. Dubbel mooi en waardevol dus! Tenslotte een afscheidslied op het plein. Daar word je wel even stil van. Maar dat is nog niet alles. Ik krijg mijn fietssleutel terug, en op het plein staat een versierde fiets. Dat wordt natuurlijk een ererondje om de school, terwijl de kinderen uit volle borst het lied nog eens zingen.

4 Net zo enerverend en dynamisch als deze dag, zijn mijn jaren op de Pax geweest. Ik heb gewerkt met lieve collega s, enthousiaste en behulpzame ouders, en met allemaal ontzettend lieve kinderen. De Pax is een deel van mijn leven geworden en zal dat altijd blijven. Hoe kan ik beter afsluiten dan: DE PAX CHRISTI. DAT IS TIE!!!!! Juf Lia van Dam Nieuwe leerlingen en verhuizingen De familie Lomri is verhuisd naar Boterbloem 4, 2412 AG in Bodegraven. Wij wensen Bilal, Sami en Faris veel plezier op t Vogelnest. Nieuwe leerlingen in groep 1-2 M/J: Atahan Kandemir, Piet Heinstraat 7, 2411 VK Bodegraven Josefien Beuk, Cortenhoeve 78, 2411 JP Bodegraven In de groep van 1-2 B/P komen: Zakaria Ahrouch, Koninginneweg 65, 2411 XL Bodegraven, Aliza Sargany, Trompstraat 14, 2411 VN Bodegraven, Emirhan Kandemir, Piet Heinstraat 7, 2411 VK Bodegraven Carmen Wilczynska, Meije 2, 2411 PG Bodegraven Veel plezier bij ons op school. Nieuws van de MR De MR heeft vergaderd op 30 mei jl. In deze vergadering is stil gestaan bij de stappen die genomen zijn om te komen tot een nieuw pestprotocol. Waar de MR eerder dit schooljaar de aanzet toe heeft gegeven. Verder willen we nog even melden dat mede op voordracht van onze MR Jeanneke van Meulenbroek is gekozen in de oudergeleding van de GMR.

5 Hulpouders Wat zou de Pax Christischool toch moeten zonder hulpouders? Gelukkig waren er in het afgelopen schooljaar weer heel veel hulpouders. Niet alleen voor het groepslezen, het ondersteunen in de groepen, het luizenpluizen, maar ook voor het organiseren van activiteiten van de groepen en het wassen van alle was van de hele school. Als dank hebben de hulpouders een presentje gekregen in de vorm van een ovenwant met daarop de tekst: vele handen maken licht werk. Nogmaals onze heel hartelijke dank en wij hopen volgend jaar weer op u te kunnen rekenen. Schaken De schaakclub Bodegraven start komend seizoen een competitie voor jeugdspelers en herintredende schakers. Voor de jeugdspelers en speelsters is het fijn als ze ook eens tegen een andere leeftijdscategorie kunnen aantreden. Herintredende schakers of schaaksters kunnen het spel weer oppakken zonder de druk van een echte competitie. De speeltijd wordt voor deze competitie bepaald op 45 minuten per speler per partij. De aanvangstijd is en de partijen duren dus uiterlijk tot uur.tussentijds zullen er ook lessen worden gegeven over openingen en tactiek en strategie bij het schaken. Belangstellenden kunnen terecht bij Marleen Jacobs johnmarleen@yahoo.com of Jo Kloprogge j.kloprogge@inter.nl.net Kunsteducatie op basisscholen in Zuid-Holland moet blijven! De provincie Zuid -Holland wil de ondersteuning van cultuureducatie in het onderwijs afbouwen. Als de plannen doorgaan kunnen onze leerlingen niet meer genieten van provinciale programma s als Kunstmenu, Kunst in uitvoering en Kunst op school. De programma s, verzorgd door het Kunstgebouw, brengen voorstellingen uit het land naar de scholen. Leerlingen gaan zelf aan de slag met kunstprojecten, muziek, dans en theater. De voorstellingen en de lessen worden gegeven door vakmensen. Dit willen wij niet verloren laten gaan! Al verschillende scholen zijn een petitie gestart om gedeputeerde Han Weber op andere

6 gedachten te brengen. U als ouder kunt ook uw steentje bijdragen. Dus ga naar en teken de petitie (voor 1 september 2011). Hoe meer reacties hoe beter. Nieuws van groep 5 EXCURSIES GROEP 5 We hadden een leuke excursie. Over schone sloten en vuile sloten. En we moesten meten hoe diep het water was. En diertjes zoeken. Paar weken later hadden we een excursie over. Welke planten je kunt eten en welke niet. En we moesten Raden in welk zeizoenen het het meest groeit. In een tuin hoeveel verschillende dieren daar waren. Groetjes Abdelwakil en Evy maandag De feestweek opening feestweek Met de opening van de feestweek gingen we naar het schoolplein om daar de feestweek te openen. dinsdag schoolreis De schoolreis was erg leuk. Groep 1 t/m 2 ging naar Wiebel Biebel. Groep 3 t/m 4 ging naar Duinrell. Groep 5 t/m 8 ging naar Drievliet. woensdag Vossenjacht De Vossenjacht was ook leuk maar wel moeilijk. Vossenjacht is dat je binnen een bepaalde omgeving moet zoeken naar mensen die raar doen en/of verkleedt zijn. donderdag Mary Poppins! Donderdag hadden we een musical Mary Poppins. Dat was leuk maar moeilijk. Het was ook erg spannend en gaaf.

7 Op het laatst kregen we een cadeautje dat was een vlieger. Het was een fantastische week. Geschreven door Simone Danes en Jeffrey Siekman. Nieuws van groep 7 het laatste open podium Het open podium was op donderdag de 23 e Het was heel leuk. Ik was super zenuwachtig. Ik was als laatst aan de beurt. Toen ik opkwam zei de hele klas: Thomie Thomie Thomie Toen ik speelde moest mijn broertje lachen. Dat vond ik alleen niet leuk. Het was super leuk. Thom Nieuws van groep 7-8 De laatste week Gr. 8 heeft de laatste week van dit jaar een musical over wat maak je menu. Het is een erg leuke musical. Dus ik hoop dat jullie het erg leuk vinden. Wij allen doen erg ons best. Dus ik wil graag even zeggen geniet ervan, want wij doen onze stinkende best. Dus geniet er maar van. Wij zullen jullie erg veel missen. Groetjes Niels 7/8 Dag groep 8 Doei groep 8 waar ik mijn hele leven tot nu mee in de klas heb gezeten. Sommigen vond ik minder leuk andere waren mijn beste vriend maar na de zomervakantie zien we elkaar niet meer elke dag. ik hoop dat jullie het fijn krijgen op jullie andere school. Ik hoop ook dat jullie af en toe nog een bezoek brengen aan onze school. Fijne vakantie. Ik hoop jullie nog terug te zien. Groetjes Dennis groep 7/8.

8 Het einde is in het zicht, bijna van de Pax Christi af en beginnen aan een nieuwe school. Hoewel ik het wel heel leuk vindt om van deze school af te gaan, zal ik deze school wel heel erg missen, de leerlingen en de leraren zal ik het meeste gaan missen. Maar ik kan wel weer ergens opnieuw gaan beginnen. Nieuwe vrienden, nieuwe leraren ontmoeten en natuurlijk een nieuwe school te ontdekken. Ik wil even tegen groep 8 zeggen dat ik een hele leuke tijd met jullie beleefd heb. Ik zal nooit wat hebben willen veranderen. Ik zat ook in de LeerlingenRaad. Dat was echt een super gezellige tijd, met verschillende kinderen. Ik zal deze school missen, een fijne vakantie allemaal. En nog tegen groep 7, veel plezier in groep 8! Nina Groep 7/8 Juf Evelien/Juf Martine De laatste week van het schooljaar. De laatste week van het schooljaar is eindelijk begonnen. Groep acht gaat weg en we zullen ze missen. Maar ik heb ook zin volgend jaar als de twee groep zevens bij elkaar zitten. Vrijdag had groep 8 gala. Ik heb veel zin in volgend jaar het wordt vast leuk. Groetjes Sophie Mijn allerlaatste jaar. Dit was het dan, mijn allerlaatste schooljaar! De laatste week begint, en alle kastjes zijn al leeg. Ik heb erg veel zin in de vakantie, maar wil ook mijn oude klas niet missen Ook aan de school heb ik veel leuke herinneringen, waar ik vaak aan zal denken. Ik heb superveel zin in de musical, en het snoepstrooien. Voor de nieuwe groep 8: VEEL SUCCES! En voor iedereen: TOT ZIENS! Het was een leuke schooltijd!!! Marjoleine Groep 7/8 Mijn laatste week op de basisschool de Pax Christi Mijn jaren op de Pax Christi zitten er bijna op. Nog even en dat ga ik naar de middelbare school. Ik ga de kinderen uit de klas heel erg missen en het zal voor mij wel wennen zijn dat ik op de nieuwe school de kinderen niet ken! Maar ik wil alle juffen en meesters die ik hier op school heb gehad heel erg bedanken voor de leuke tijd die ik hier heb gehad en voor alle steun! En natuurlijk alle kinderen bij wie ik in de klas heb gezeten! En ik wens de nieuwe groep een hele leuke tijd! Bedankt! Liefs Isa Groep 8

9 De musical van groep 8 Wat maak je menu? zo heet de musical van groep 8. De musical gaat over: Sjef secuur beter bekend als de sjef en ooit oprichter van de kookacademie word 80 jaar. Reden dus voor een groot feest. Zijn kookboek staat als een trofee in de keuken en iedereen moet eruit koken. Maar of dat ook gebeurt??? omdat kookjuf Masha haar been heeft gebroken, zal juf Sophie het feestmaal organiseren,terwijl meester Arie, de verstrooide magnetronspecialist, voor een cadeau en muziek zal zorgen. Dan verschijnt Julia, die bijzonder veel belangstelling heeft in de boek van de sjef. Sophie denkt dat zij juf masha komt vervangen en belast haar met het samenstellen van het menu. Ondertussen koopt Arie een stuk magnetrons en gebruikt daarbij het geld van het feest. Er is een hele grote chaos aan de hand. Hoe loopt het af kom kijken naar: Wat maak je menu! 30 juni in het Evertshuis om half 2!!! Xxx Imane uit groep 8 Nieuws van groep 8 Techniek toernooi groep 8 Op 16 juni gingen wij naar Arnhem. Daar was, in het Openluchtmuseum het techniektoernooi. Wij deden mee aan het onderwerp kettingreactie. We waren om ongeveer half drie aan de beurt. Omdat we al om half elf aanwezig moesten zijn, hadden we heel veel tijd om nog door het hele park te lopen. Daar hebben we frietjes gegeten in een restaurantje. Het begon een beetje te regenen, maar wel heel zacht. Maar toen we klaar waren GOOT HET! We zijn snel een oude tram ingevlucht. Daar hebben we even in rondgereden. Toen zijn we naar de tent gegaan waar we moesten zijn. Daar hebben we al onze spullen neergezet. Toen moesten we nog heel lang wachten, wel ongeveer drie kwartier!! Toen het startsein was gegeven moesten we heel snel onze kettingreactie opzetten. Doordat de vloer van hout was, trilde het heel erg en vielen de dominoblokjes steeds om. Uiteindelijk hadden we 17 punten. Bij de prijsuitreiking Ons onderdeel was als laatste aan de beurt. We hadden nog alle tijd om nog iets te doen. En daar wordt mee bedoeld dat er helium werd geslikt waardoor we heel gek gingen praten. We wonnen uiteindelijk niet. Maar het was heel leuk om aan mee te doen. Merel Het techniektoernooi! We hadden op 16 juni het techniek toernooi in Arnhem. We moesten al wat eerder op school zijn want alles moest nog worden ingepakt. Toen we er waren moesten we alles nog in een opslag zetten en mochten we 3 uur lang door het park lopen. In het park kon je zien hoe ze vroeger leefden. Toen begon het. Je had 30 minuten om je

10 kettingreactie op te zetten we hadden uiteindelijk wel 17 punten want we hadden 4 strafpunten. Ook was het vervelend dat de grond van hout was waardoor de dominostenen steeds omvielen door de trillingen heb ik de dominostenen wel 8 keer opgezet! Toen moesten we weer een uurtje wachten. Ondertussen hebben we helium geslikt, dat was heel leuk om te doen! En toen kwam de prijsuitreiking helaas hadden we niks gewonnen. Maar het was wel een geweldig leuke dag geweest! Groetjes Suzanne en Sem groep 8 Het was SUPER dit jaar. We hebben echt heel veel gedaan. Zoals: kamp, schoolreis en films kijken. En we gaan een hele leuke musical houden waar jij ook bij moet zijn hij word super leuk!!!!! Kamp was ook super leuk zoals spelletje doen, laat slapen en naar de Efteling geweest. Het was er onwijs leuk. We aten veel snoep en chips. 1 juli Komen we lekker snoep strooien bij jullie. De 8 jaar op deze school waren goeie tijden bedankt dat jullie geholpen hebben om naar deze school te komen. Vince en Timothy Afscheid Groep 8 Hassan: ik vond mijn leukste herinneringen van de basisschool dat we een hele leuke school reisje hebben gemaakt. We gingen naar drievliet, en de nacht van de Pax. In drievliet hebben ik en mijn vrienden bijna in alle attracties geweest het was super leuk. De nacht van de pax was ook super leuk we hebben echt toen veel geld verzameld rond de ongeveer. We hebben baantjes gezwommen, en nog feest gevierd in de kuil (in de avond) Stef: De leukste herinnering die ik nog weet is drievliet, dat is nog niet zo heel lang geleden. We gingen daar heen omdat onze school 40 jaar bestond, het was een hele leuke week. Ik vond zelf drievliet het leukst, het was een hele leuke dag toen. Ik vind het best wel jammer dat ik van deze school af ga. Volgend jaar ga ik naar het Scala in Alphen aan den rijn. Het lijkt me een hele leuke school. Kortom het was een hele leuke school. Groetjes Stef & Hassan

11 Nieuws van de parochie Afgelopen zondag was de laatste gezinsviering van dit schooljaar, het kinderkoor heeft hier weer enthousiast bij gezongen. Helaas zal een aantal kinderen om diverse redenen stoppen met het koor! Er is dus volgend school jaar plaats voor nieuwe lede. Hou je van zingen en lijkt het je wat? Kom dan gerust na de vakantie geheel vrijblijvend eens aan bij de eerste repetitie van het nieuwe schooljaar op donderdag 18 augustus van uur! Tevens nodigen wij u uit om na de vakantie weer mee te vieren! De eerste gezinsviering is op zaterdag 27 augustus om uur. Noteert u deze datum alvast in uw agenda? Verjaardagen in juli en augustus Justin Nguyen 1-2 M/J 1-07 Loïs Jacob 5-6 W/C 1-07 Tim Mertens 8 F/C 2-08 Dejana Evdjenic 4 WH 2-07 Josje van der Kooij 1-2 B/P 3-08 Ghislain van Veldhuizen 6-7 E/M 3-07 Demi Rietbergen 5-6 W/C 3-08 Sophie van Dael 8 W/C 3-07 Elfje Mos 1-2 M/J 8-08 Dejan Verschut 5 F/D 3-07 Eva Penders 8 F/C Bouke Schaap 3 A/L 5-07 Esmee Jansen 1-2 B/P Rowena Lansweers 8 W/C 5-07 Linde Horree 5 M/M Roy Koenekoop 8 W/C 5-07 Yassine El Aoufi 1-2 B/P Isabel Pinkse 8 W/C 7-07 Quinn Maassen 1-2 M/J Yousff Bakkali 6-7 E/M 8-07 Peter van der Pol 7-8 E/M Josefien Beuk 1-2 M/J Hidde Jolink 7 L/J Isa Jansen 5-6 W/C Amber Jansen 5 M/M Ilse Duthler 1-2 B/P Milou Kwakkenbos 6 A/D Izaura van IJperen 5 M/M Ayup Adan Farah 8 F/C Maurice Baars 7 L/J Van harte gefeliciteerd en een heel gezellige dag!!

maandbrief Maandbrief juli 2012 Nieuws van de directie

maandbrief Maandbrief juli 2012 Nieuws van de directie maandbrief Maandbrief juli 2012 Nieuws van de directie Het is zo ver! Het schooljaar is voorbij. Wat gaat de tijd toch snel. Heeft u dat ook? Nu is het tijd om uit te rusten. De batterij weer op laden.

Nadere informatie

maandbrief Maandbrief juli 2014 Nieuws van de directie Voorleesparade

maandbrief Maandbrief juli 2014 Nieuws van de directie Voorleesparade maandbrief Maandbrief juli 2014 Nieuws van de directie Met de spannende wedstrijd Nederland-Mexico nog in mijn achterhoofd begin ik aan dit stukje voor de een na laatste maandbrief van dit schooljaar.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 21 juli 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Al weer een schooljaar voorbij. Wat gaat het toch snel. We willen nog een aantal mensen bedanken:

Nadere informatie

maandbrief Maandbrief september 2014 Nieuws van de directie

maandbrief Maandbrief september 2014 Nieuws van de directie maandbrief Maandbrief september 2014 Nieuws van de directie Even voorstellen: Ik ben Chanine Noura en heb de mascotte van de Pax Christischool van Saskia van den Akker overgenomen. Sinds 1 september werk

Nadere informatie

Namens alle kleuters willen wij de ouders die hierbij hebben geholpen bedanken!

Namens alle kleuters willen wij de ouders die hierbij hebben geholpen bedanken! De Bem JAARGANG 4 2013-2014 19 mei 2014 22 NME project in de groepen 1 en 2 Afgelopen week hebben alle kleuters een les gevolgd van het NME-centrum (natuur en milieu educatie). Voor de kleuters heeft NME

Nadere informatie

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen.

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. april 30 Nieuwsflits 2015 In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zuidster, Het is toch even wennen, zorgen dat er een nieuwsflits

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 18 juli 2018 no. 452 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 18 juli 2018 no. 452 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 18 juli 2018 no. 452 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - De ouderraad is de afgelopen tijd erg druk geweest met de voorbereidingen voor het nieuwe plein. Afgelopen

Nadere informatie

WEEKBRIEF WEEK 27 2 juli t/m 8 juli Nieuws van uit de school

WEEKBRIEF WEEK 27 2 juli t/m 8 juli Nieuws van uit de school WEEKBRIEF WEEK 27 2 juli t/m 8 juli 2018 Nieuws van uit de school De feestdag: Wat een feest was het gister op de feestdag! Er waren heel veel leuke activiteiten en de pannenkoeken als lunch, deden het

Nadere informatie

Aan alle ouders, Fijn weekend allemaal! Team Weemewereld. Rapportgesprekken. Voorstelling voor groep 1 tot en met 4. Nieuw zand in de zandbakken

Aan alle ouders, Fijn weekend allemaal! Team Weemewereld. Rapportgesprekken. Voorstelling voor groep 1 tot en met 4. Nieuw zand in de zandbakken 2 4 Nieuwsbrief 39 Maandag 26 vrijdag 30 juni Aan alle ouders, Nog één keer een herinnering, komende dinsdag, 27 juni, doen we als school mee aan de (korte) staking. We beginnen die dag een uur later!

Nadere informatie

DE HELIOSCOOP. Laatste schooldag tot uur, daarna VAKANTIE!!!!!

DE HELIOSCOOP. Laatste schooldag tot uur, daarna VAKANTIE!!!!! Basisschool De Heliotroop Beemdgrasstraat 12 1313 CM Almere Tel.: 036-7670460 directie@heliotroop.asg-almere.nl www.heliotroop.asg-almere.nl DE HELIOSCOOP Jaargang 5 Nummer 13 13 juli 2016 Belangrijke

Nadere informatie

Venmail. Algemeen. Agenda

Venmail. Algemeen. Agenda 20-01-2017 Algemeen Schoolreis 2017 Dit jaar gaan wij op dinsdag 30 mei op schoolreisje. Groepen 1,2 en 3 gaan naar het Linnaeushof en de groepen 4,5,6,7 en 8 gaan naar Drievliet. 't Venne heeft een eigen

Nadere informatie

Niet vergeten. Vanuit de directie: Afscheid groep 8. Tot slot. 12 juli 2017, jaargang 7 nummer 11

Niet vergeten. Vanuit de directie: Afscheid groep 8. Tot slot. 12 juli 2017, jaargang 7 nummer 11 12 juli 2017, jaargang 7 nummer 11 Niet vergeten woensdag 12 juli Musical groep 8 (let op: i.p.v. dinsdag 11 juli) woensdag 12 juli Dassenbur(i)cht 11 donderdag 13 juli Doorschuifmiddag vrijdag 14 juli

Nadere informatie

Weekbericht van 18 april. Afscheid juf Annette en juf Joke:

Weekbericht van 18 april. Afscheid juf Annette en juf Joke: Weekbericht van 18 april Afscheid juf Annette en juf Joke: Deze week hebben we te maken met een hele bijzondere week, want we nemen op donderdag 21 april afscheid van Juf Annette en juf Joke. Om 8.30 uur

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JULI 2018 EINDE SCHOOLJAAR

NIEUWSBRIEF JULI 2018 EINDE SCHOOLJAAR NIEUWSBRIEF JULI 2018 EINDE SCHOOLJAAR OVERZICHT Algemeen Middenbouw Onderbouw (1-4) (3-4) Bovenbouw (5-8) 21 ste eeuw leren Overig Algemeen De laatste nieuwsbrief was al verstuurd, maar juist op het laatst

Nadere informatie

Lover Express juni. Nieuws van het managementteam

Lover Express juni. Nieuws van het managementteam Lover Express juni 3 juni Afsluiting Harmonie in de Klepel 6 juni Loverdag schoolreis 10 juni 2 e pinksterdag 11 juni Groep 1-2 huttenbouwen bij Lambertus 13 juni Groep 8 IVN 17 juni Groep 3-4 en 5 naar

Nadere informatie

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster obs De Phoenix Week 21-2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), Na twee weken vakantie gaan we er volop tegenaan tot het einde van dit schooljaar. De komende drie weken staan in het teken van CITO toetsen en

Nadere informatie

Wat hebben we genoten de afgelopen dagen. Donderdag een heerlijk ontspannen sfeer op de verschillende locaties.

Wat hebben we genoten de afgelopen dagen. Donderdag een heerlijk ontspannen sfeer op de verschillende locaties. Juli 2017 Algemeen In de bijlage Vestigingsnieuwsbrief BSO juli 2017 Mededelingen directie Beste ouders/verzorgers, Zomeractiviteiten Jong Kapelle Wat hebben we genoten de afgelopen dagen. Donderdag een

Nadere informatie

Beste ouders, Team Weemewereld

Beste ouders, Team Weemewereld Nieuwsbrief 21 Beste ouders, maandag 12 vrijdag 16 februari Afgelopen woensdag is er een begin gemaakt met de waterafvoer van het schoolplein. Een aantal vrijwillige ouders hebben een gaten gemaakt in

Nadere informatie

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek Schoolnieuws schooljaar 2015-2016 Vrijdag 18 September 2015 September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders Donderdag 24 September Start gesprek ouders Maandag 28 September Algemene

Nadere informatie

Datum: vrijdag 22 juli 2016

Datum: vrijdag 22 juli 2016 Datum: vrijdag 22 juli 2016 Populierenblaadje Algemeen: Musical: Woensdag hebben we met alle kinderen gekeken naar de musical van groep 8: Herrie op het eland. Het was wederom een geweldige musical. De

Nadere informatie

Laatste nieuwsbrief 2013/2014. Schoonmaakavond. Wennen in de nieuwe groep 11-07-2014

Laatste nieuwsbrief 2013/2014. Schoonmaakavond. Wennen in de nieuwe groep 11-07-2014 1 NIEUWSBRIEF 22 11-07-2014 Laatste nieuwsbrief 2013/2014 Alweer de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Nog één week te gaan en dan gaan we genieten van de zomervakantie. Maar de week is goed gevuld.

Nadere informatie

obs De Phoenix Week

obs De Phoenix Week obs De Phoenix Week - 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze nieuwsbrief blikken wij terug op het feestelijke afscheid van juf Elly, de leerkrachtenverjaardag, de regionale zwemkampioenschappen en de

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers,

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers, NIEUWSBRIEF Juli 2019 Beste ouders en verzorgers, Voor u ligt alweer de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar, nog een paar dagen en het is zomervakantie, dit is door heel de school te zien en te merken.

Nadere informatie

Op school zijn we met de laatste weken bezig. We zitten volop in de toetsen en dit vraagt ook weer het nodige van de kinderen.

Op school zijn we met de laatste weken bezig. We zitten volop in de toetsen en dit vraagt ook weer het nodige van de kinderen. Juli 2016 Algemeen: In de bijlage: Kom jij mixen bij Kibeo Nieuwsbrief teken en Lyme Folder Teken en Lyme Mededelingen directie. Beste ouders/verzorgers, Op school zijn we met de laatste weken bezig. We

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2018 Afscheid groep 8

Nieuwsbrief juli 2018 Afscheid groep 8 Nieuwsbrief juli 2018 Afscheid groep 8 In deze nieuwsbrief nemen we afscheid van de groep 8 leerlingen: Rebecca van Loenhout, Rachel van Wyk, Sarah van Wyk, Rachel van Vossen, Julia Blom en Jasmyn Baselier.

Nadere informatie

obs De Phoenix Week Beste ouder(s)/verzorger(s),

obs De Phoenix Week Beste ouder(s)/verzorger(s), obs De Phoenix Week 20-2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), We zijn alweer begonnen aan de laatste periode van dit schooljaar. Volgende week vieren we met elkaar feest tijdens de leerkrachtenverjaardag. Tevens

Nadere informatie

In verband met de Kerstvakantie verschijnt het volgende Korenaarbulletin op maandag 15 januari 2018

In verband met de Kerstvakantie verschijnt het volgende Korenaarbulletin op maandag 15 januari 2018 Nr. 16 maandag 18 december 2017 In verband met de Kerstvakantie verschijnt het volgende Korenaarbulletin op maandag 15 januari 2018 Belangrijke data Woensdag 20 december: Kerstbuffet Elegaststraat: aanvang

Nadere informatie

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar?

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar? Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad Oranje. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk

Nadere informatie

Agenda. TSO-rooster. Jarigen in december. Iedereen van harte gefeliciteerd!

Agenda. TSO-rooster. Jarigen in december. Iedereen van harte gefeliciteerd! Nieuwsbrief nr. 5 Agenda 21 december Nieuwsbrief januari mee s middags kinderen vrij 17.00-19.00 uur Kerstfeest op school 22 december s middags kinderen vrij 25 december t/m 5 januari Kerstvakantie 8 januari

Nadere informatie

Nieuwsbrief 28 juni 2016

Nieuwsbrief 28 juni 2016 Nieuwsbrief 28 juni 2016 Beste ouder(s) en verzorger(s), De afgelopen twee weken hebben we op school het verlies van Wim van der Struik met elkaar gedeeld. Op een ingetogen en fijne manier hebben we in

Nadere informatie

NOVEMBER 2013 SINTERKLAAS KOMT! NIEUWE LEERLINGEN Dilan Tezel is er bij gekomen in groep 1. Wij wensen hem een fijne tijd op De Kreeke!

NOVEMBER 2013 SINTERKLAAS KOMT! NIEUWE LEERLINGEN Dilan Tezel is er bij gekomen in groep 1. Wij wensen hem een fijne tijd op De Kreeke! NOVEMBER 2013 NATIONAAL SCHOOLONTBIJT Op 5 november is het alweer zover: het Nationaal Schoolontbijt! We ontbijten die ochtend op school, dat hoeven de kinderen dus niet thuis te doen. Net als vorige jaren

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nr. 2 september 2017 I In dit nummer o.a.:

NIEUWSBRIEF. Nr. 2 september 2017 I In dit nummer o.a.: NIEUWSBRIEF Nr. 2 september 2017 I In dit nummer o.a.: obs Bijenkorf I Ridderborch 143 I 3992 BK Houten I T 030 6353515 E directie.bijenkorf@oo-h.nl I www.obsbijenkorf.nl Voor de agenda: Dinsdag 5 sept.

Nadere informatie

De nieuwsbrief. nummer 19 7 juli Oudelandselaan ER Berkel en Rodenrijs.

De nieuwsbrief. nummer 19 7 juli Oudelandselaan ER Berkel en Rodenrijs. Jaargang 15 De nieuwsbrief nummer 19 7 juli 2017 Locatie Oudelandselaan 141 2652 ER Berkel en Rodenrijs 010-511 3280 directie@daltondeklipper.nl Locatie Gouden Uillaan 28 2652 KJ Berkel en Rodenrijs 010

Nadere informatie

maandbrief Maandbrief mei 2012 Nieuws van de directie

maandbrief Maandbrief mei 2012 Nieuws van de directie maandbrief Maandbrief mei 2012 Nieuws van de directie Het continurooster gaat ingezet worden volgend schooljaar. Dit betekent een flinke verandering in de schoolorganisatie. In deze nieuwsbrief kunt u

Nadere informatie

De kinderen hoeven deze dag niets voor het tienuurtje mee te nemen, maar wel hun eigen lunch voor tussen de middag.

De kinderen hoeven deze dag niets voor het tienuurtje mee te nemen, maar wel hun eigen lunch voor tussen de middag. Weekmail obs Hagen 5 april 2019 De Koningsspelen Op vrijdag 12 april doen we weer mee met de Koningsspelen. Twee studenten van het Graafschap College hebben deze hele dag voorbereid. Op 12 april krijgen

Nadere informatie

Belangrijke data. 1 Hienwijzer schooljaar Editie #9

Belangrijke data. 1 Hienwijzer schooljaar Editie #9 Belangrijke data Kerstvakantie 25 december t/m 5 januari 2018 8 januari 1 e schooldag na de kerstvakantie: Inloop vanaf 8.15 uur en ontmoetingsmoment voor ouders/verzorgers in de hal. 8 januari Start thema

Nadere informatie

Nieuwsbrief de Disselboom

Nieuwsbrief de Disselboom VERJAARDAGEN De komende periode zijn jarig: Sven (gr 7), Julius (gr 2), Lisa (gr 8), Saar (gr 5), Cis (gr 5), Colin (gr 1), Pleun (gr 2), Hamzah (gr 2), Ward (gr 2), Celeste (gr 5), Lucas (gr 6), Sepp

Nadere informatie

Nieuwsflits juli 2014

Nieuwsflits juli 2014 Nieuwsflits juli 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! Vanaf deze

Nadere informatie

Intro Geachte ouders/ verzorgers, Trefwoord Week 2 en 3 (9 t/m 20 januari): Een goed begin

Intro Geachte ouders/ verzorgers, Trefwoord Week 2 en 3 (9 t/m 20 januari): Een goed begin Intro Geachte ouders/ verzorgers, Wij kijken terug op een goed 2016, waarin we goede onderwijsresultaten hebben behaald met de kinderen en een veilige school zijn geweest voor leerlingen, teamleden en

Nadere informatie

NR juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019)

NR juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019) NR. 19 6 juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019) NIEUWS UIT DE GROEPEN 1-2 A & B Woensdag 29 mei was de spelletjesdag voor alle kleuters. Wat hebben alle kinderen genoten. Ze konden kiezen uit

Nadere informatie

Venmail. Agenda. Afscheid juf Lisanne en juf Marijke. Beste ouders,

Venmail. Agenda. Afscheid juf Lisanne en juf Marijke. Beste ouders, 03 06 2016 Algemeen Enquête TSO + wijzigen contract Vorige week vrijdag 1 juli heeft u een e mail ontvangen met daarin de link voor het invullen van de TSO enquête. Mocht u dit nog niet gedaan hebben,

Nadere informatie

De Bitsflits. Jaargang 18 nummer 12b juli 2016

De Bitsflits. Jaargang 18 nummer 12b juli 2016 De Bitsflits Jaargang 18 nummer 12b juli 2016 Afscheid nemen Het is bijna zomervakantie, tijd van afscheid nemen. Deze Bitsflits staat in het teken van de kinderen van groep 8, die vertrekken en een afscheidswoordje

Nadere informatie

MAANDINFO 05. januari Aan de ouders/ verzorgers,

MAANDINFO 05. januari Aan de ouders/ verzorgers, MAANDINFO 05 januari 2018 Aan de ouders/ verzorgers, Zwangerschapsverlof Carly Na de voorjaarsvakantie gaat Carly met zwangerschapsverlof. Omdat het fulltime werken best zwaar is als je zwanger bent, komt

Nadere informatie

Nieuwsbrief Obs De Garven

Nieuwsbrief Obs De Garven Nieuwsbrief Obs De Garven Week 30, juli 2017 Beste ouders/verzorgers, De zomervakantie is begonnen. Vrijdag werden de kinderen om 11.00 uur naar huis getoeterd en liepen ze door het lint heen de vakantie

Nadere informatie

SBO Petraschool. Nieuwsbrief 3 juli Vanuit de directie: Contactgegevens. Belangrijke data

SBO Petraschool. Nieuwsbrief 3 juli Vanuit de directie: Contactgegevens. Belangrijke data Nieuwsbrief 3 juli 2019 SBO Petraschool Vanuit de directie: Dit is de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar, met vooral praktische zaken van dit schooljaar en komend schooljaar. Volgend schooljaar starten

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2019

Nieuwsbrief juli 2019 Nieuwsbrief juli 2019 En dan is het zo maar juli...nog 3 weken en dan kunnen we allemaal genieten van een heerlijke zomervakantie. Ieder jaar opnieuw zeggen we tegen elkaar: wat is het toch weer snel gegaan.

Nadere informatie

Chantal. Liefs Chantal Spoelstra

Chantal. Liefs Chantal Spoelstra Chantal En dan is het eindelijk zo ver groep 8! Wat was het een mooi jaar om op terug te kijken. Al op het moment dat je 12 jaar wordt komt het wel steeds dichterbij. En dan komt er al een moment dat je

Nadere informatie

In het schema hieronder staat de groepsindeling en groepsbezetting voor Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag. Marga Marga Pia Pia Pia

In het schema hieronder staat de groepsindeling en groepsbezetting voor Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag. Marga Marga Pia Pia Pia MAANDINFO juli 2017 Beste ouders/ verzorgers, Groepsbezetting Na overleg met directie, IB, de leerkrachten, de MR en het bestuur hebben we besloten dat we de combinatiegroepen komend schooljaar anders

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus.

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Nieuwsbrief 15 juli 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Namens het team wens

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ juli nummer 39

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ juli nummer 39 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 1 juli nummer 39 Agenda 5 juli kennismaking in de nieuwe groep 11 juli afscheid meester Simon 5 juli rapportengesprekken 13 juli afscheid meester

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad. Vrijdag, 1 juli Beste ouder,

Marinfo. Informatieblad.  Vrijdag, 1 juli Beste ouder, Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 1 juli 2016 Beste ouder, Gefeliciteerd Zaterdag 2 juli is Willem Rietkerk uit groep 1 jarig. Hij wordt dan 5 jaar! Op 5 juli is Sam Pals uit

Nadere informatie

Weekbericht van 3 juli: Zwem4daagse:

Weekbericht van 3 juli: Zwem4daagse: Weekbericht van 3 juli: Zwem4daagse: De leerlingen moeten volgende week iedere dag om 8.30 uur zwemkleding meenemen naar school! De leerkrachten weten hoe laat en op welke dagen er gezwommen gaat worden

Nadere informatie

Nieuwsbrief. juni 2019

Nieuwsbrief. juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 - mededelingen schoolbreed - kwaliteitszorg - tweede rapport - musical - activiteiten OR - data - nieuws uit de groepen - kalender Mededelingen schoolbreed Het was de tijd van de

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 3 juli 2018 no. 451 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 3 juli 2018 no. 451 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 3 juli 2018 no. 451 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Personele zaken: - We nemen afscheid van onze onderwijsassistent juf Joyce. Ze was elke dinsdag op school

Nadere informatie

Algemene mededelingen Schoolreis De schoolreis naar Toverland van groep 3 t/m 7 was erg leuk. Alle hulpouders willen wij bedanken!

Algemene mededelingen Schoolreis De schoolreis naar Toverland van groep 3 t/m 7 was erg leuk. Alle hulpouders willen wij bedanken! Weekbrief 20 juni 2016 Algemene mededelingen Schoolreis De schoolreis naar Toverland van groep 3 t/m 7 was erg leuk. Alle hulpouders willen wij bedanken! Eindvoorstelling Donderdag 30 juni is de jaarlijkse

Nadere informatie

19 oktober 2015 nr. 25

19 oktober 2015 nr. 25 19 oktober 2015 nr. 25 De eerste periode van het nieuwe seizoen zit er alweer op. Tijd om u even bij te praten. We blikken terug op het zevende jeugdkamp, er is een bijdrage van de activiteitencommissie

Nadere informatie

21 mei 2016 schooljaar 2015/2016 nr. 18

21 mei 2016 schooljaar 2015/2016 nr. 18 Agenda 21 mei 2016 schooljaar 2015/2016 nr. 18 mei ma 23-5-16 studiemiddag KIJK groep 1 en 2 vrij wo 25-5-16 Schoolfotograaf do 26-5-16 juffen- en meestersfeest (om 13.00 uit) juni do 2-6-16 kunstroute

Nadere informatie

NIEUWSFLITS 20 SCHOOLJAAR

NIEUWSFLITS 20 SCHOOLJAAR NIEUWSFLITS 20 SCHOOLJAAR 2018-201 DE WEEK NA DE VOORJAARSVAKANTIE KALENDER De week van 25 t/m 1 maart Maandag 25 februari Klassenschoonmaak avond groep 1 en 2 Dinsdag 26 februari Annet afwezig i.v.m.

Nadere informatie

ilhelminaschool Natersweg 7 3082 VA Rotterdam 010-4292138 directie@wilhelminaschoolcharlois.nl www.wilhelminaschoolcharlois..nl Mededelingen directie

ilhelminaschool Natersweg 7 3082 VA Rotterdam 010-4292138 directie@wilhelminaschoolcharlois.nl www.wilhelminaschoolcharlois..nl Mededelingen directie ilhelminaschool.voor de beste basis! Juli 2015 Natersweg 7 3082 VA Rotterdam 010-4292138 directie@wilhelminaschoolcharlois.nl www.wilhelminaschoolcharlois..nl Mededelingen directie Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

Info juli CBS t Klinket Tramstraat BX Koudekerke In deze info

Info juli CBS t Klinket Tramstraat BX Koudekerke In deze info Info juli 2017 CBS t Klinket Tramstraat 36 4371 BX Koudekerke 0118-556126 klinket@primas-scholengroep.nl In deze info In deze info vindt u informatie over de volgende onderwerpen: Inhoud Groep 8... 1 Tot

Nadere informatie

Weekbrief. Vrijdag 11 november Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / Meerschools Intern Begeleider (MIB) Nieuws uit de school

Weekbrief. Vrijdag 11 november Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / Meerschools Intern Begeleider (MIB) Nieuws uit de school Vrijdag 11 november 2016 Weekbrief Activiteitenoverzicht 16 november Kinderraad (2 leerlingen groep 7/8) 23 en 29 november Oudergesprekken 5 december Sinterklaas Aanwezigheid directie / Meerschools Intern

Nadere informatie

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag de Grote Rekenochtend. Schoolvoetbal jongens. IEP toets groep 8.

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag de Grote Rekenochtend. Schoolvoetbal jongens. IEP toets groep 8. Maandkalender Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 1 2 3 4 5 6 7 Creamiddag Nationale buitenlesdag 08.30-10.15 de Grote Rekenochtend Schoolvoetbal jongens 08.45-09.45 koffie uurtje 11.00-12.00 theorie-exame

Nadere informatie

Nummer 17, 18 april 2019 HOERA! AGENDA. Wist je dat

Nummer 17, 18 april 2019 HOERA! AGENDA. Wist je dat 93 Nummer 17, 18 april 2019 AGENDA HOERA! 19 apr Goede vrijdag Start Meivakantie 6 mei Weer naar school 7 mei Leerlingenraad MR 8 mei Luizencontrole 10 mei Groepsmail 12 mei Moederdag 15 mei Schoolvoetbal

Nadere informatie

Wiekendje. Vanuit het MT. In dit nummer: 6 maart 2015 2014-2015. Interessante informatie: 20 maart: Groep 1 t/m 4 vij

Wiekendje. Vanuit het MT. In dit nummer: 6 maart 2015 2014-2015. Interessante informatie: 20 maart: Groep 1 t/m 4 vij Basisschool Het Molenven Wiekendje Koninginnelaan 1c 5263 DP Vught info@molenven.nl jaarboekmolenven@hotmail.nl 6 maart 2015 2014-2015 Interessante informatie: 20 maart: Groep 1 t/m 4 vij In dit nummer:

Nadere informatie

Lees alle berichten goed door en noteer de belangrijke data in de agenda!

Lees alle berichten goed door en noteer de belangrijke data in de agenda! maandbrief Maandbrief januari 2013 Nieuws van de directie Als eerste wil ik u allen een Gelukkig Nieuwjaar wensen. Voor iedereen in goede gezondheid en met veel plezier. Laten wij er met elkaar een goed

Nadere informatie

Uiltje gemist? kalender. Vrijdag.Waterdag

Uiltje gemist? kalender. Vrijdag.Waterdag 02 juli 2015 Jaargang 7- nummer 28 kalender Donderdag 2 juli Rapportage groepen 3 t/m 7 Vrijdag 3 juli Waterspektakel groepen 1 t/m 5 Vrijdag.Waterdag Morgen, vrijdag 3 juli, worden er voor de kinderen

Nadere informatie

Eindverslag zomerkamp 2016 Oosterzee, Friesland 18 juli t/m 22 juli 2016

Eindverslag zomerkamp 2016 Oosterzee, Friesland 18 juli t/m 22 juli 2016 Eindverslag zomerkamp 2016 Oosterzee, Friesland 18 juli t/m 22 juli 2016 Maandag 18 juli We vertrekken vanaf de locatie Koningsbelt met 25 leerlingen, 10 begeleiders en aanvullende gezinsleden zoals een

Nadere informatie

de Oehoe Volgt u ons al op

de Oehoe Volgt u ons al op de Oehoe Het om- de- week- bericht van openbare basisschool de Tamboerijn Conradpark 18 2441 AG Nieuwveen 0172 539502 schoolleider@obsdetamboerijn.nl www.obsdetamboerijn.nl Jaargang 2015-2016, nr. 11 2016

Nadere informatie

Hallo mijn naam is Maik en ik ben 12 jaar oud. Ik ga volgend jaar naar t Rijks, dat is in Bergen Op Zoom. Ik heb als I.E.P advies vwo, maar de juf

Hallo mijn naam is Maik en ik ben 12 jaar oud. Ik ga volgend jaar naar t Rijks, dat is in Bergen Op Zoom. Ik heb als I.E.P advies vwo, maar de juf Hallo ik ben Bowe Sierat ik ben 12 jaar en ik woon in Rilland en gaat naar T Rijks in Bergen op Zoom ik ga naar het rijks omdat het een leuke en goede school is. ik heb een leuk schooljaar gehad en ik

Nadere informatie

19 juli 2017 AGENDA WIST U DAT.. KINDERPRAAT

19 juli 2017 AGENDA WIST U DAT.. KINDERPRAAT 19 juli 2017 AGENDA 19 juli Afscheid groep 8 door alle leerlingen 19 juli Rapporten mee 21 juli Alle leerlingen s middags vrij 22 juli t/m 3 september Zomervakantie 4 september Eerste schooldag na de zomervakantie

Nadere informatie

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden Feest van Geven en Ontvangen

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden   Feest van Geven en Ontvangen No.7 8 december 2017 CBS De Schutse 0591-37 18 98 Paardelandsdrift 9 info@cbsdeschutse.nl 7854 PR Aalden www.cbsdeschutse.nl Feest van Geven en Ontvangen Kerstviering De activiteitencommissie en de leerkrachten

Nadere informatie

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E AGENDA maandag t/m vrijdag 23 3 januari K E R S T V A K A N T I E januari 2014 Activiteit culturele activiteiten vrijdag 10 Bezoek Scheepvaartmuseum groep 7A en 7C Rijksmuseum groep 6C en van Goghmuseum

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF De deur uit...

NIEUWSBRIEF De deur uit... NIEUWSBRIEF De deur uit... Klaar met de basisschool. Tijd voor een nieuwe stap. Nieuwe uitdagingen. Ze gaan de deur uit, onze jongens en meiden van groep 8. Als echte brugpiepers naar een nieuwe school.

Nadere informatie

18 juli 2018 AGENDA WIST U DAT.. KINDERPRAAT

18 juli 2018 AGENDA WIST U DAT.. KINDERPRAAT 18 juli 2018 AGENDA 18 juli Afscheidsmoment groep 8 voor alle leerlingen 18 juli Rapporten mee 20 juli Margedag: alle leerlingen vrij 21 juli t/m 31 augustus Zomervakantie 3 september Eerste schooldag

Nadere informatie

Geachte ouder(s)/verzorgers,

Geachte ouder(s)/verzorgers, Geachte ouder(s)/verzorgers, Afgelopen week hebben we stil mogen staan bij Hemelvaart. Komend weekend vieren we het Pinksterfeest. In één van de laatste verzen in Lukas staat: Hij leidde hen naar buiten

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18 december 2015 SWS DE VLIEGER

Nieuwsbrief 18 december 2015 SWS DE VLIEGER Nieuwsbrief 18 december 2015 SWS DE VLIEGER Agenda voor de komende tijd 18 december ALLE KINDEREN s MIDDAGS VRIJ 4 januari De eerste schooldag in 2016 6 januari LOT 12 januari OUDERAVOND 18 22 januari

Nadere informatie

Achtbaanflits juni 2016

Achtbaanflits juni 2016 AGENDA Elke woensdag en vrijdag is het fruitdag! woensdag 22 juni studiedag alle kinderen zijn vrij maandag 27 juni rapport groep 1-8 dinsdag 28 juni rapportgesprekken groep 1-6 en voorlopig adviesgesprekken

Nadere informatie

TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BELHAMEL I.S.M. MET HAAR OUDERVERENIGING EN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD

TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BELHAMEL I.S.M. MET HAAR OUDERVERENIGING EN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD Openbare Dalton Basisschool De Belhamel Rudolfusdal 60 5551 EG Dommelen 040 204 25 88 info@obsdebelhamel.nl www.obsdebelhamel.nl De Kattebel jaargang 14 25 april nr. 17 TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN

Nadere informatie

OR vergadering MR bijeenkomst woensdag 13 februari donderdag 14 februari. Rapportfolio-gesprekken vrijdag 15 februari Nieuwsbrief nr.

OR vergadering MR bijeenkomst woensdag 13 februari donderdag 14 februari. Rapportfolio-gesprekken vrijdag 15 februari Nieuwsbrief nr. nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 8 februari 2019 Agenda Nummer 21 maandag 11 februari dinsdag 12 februari

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 7 juli 2017 AGENDA BIJBELVERHALEN Za 8 Oud Papier KIJK JE UIT? Ma 10 Contactmiddag

Nadere informatie

BEDANKT VOOR ALLE COOLE JAREN!!!!!!

BEDANKT VOOR ALLE COOLE JAREN!!!!!! Kimberly Brongers Marco Capoccia Hoi ik ben Kimberly, ik ben 12 jaar oud en na de bassischool ga ik naar Twickel Borne mijn niveau is KBL. Ik zit na 9 jaar op de Telgenkamp want ik ben blijven zitten.

Nadere informatie

juni 2016 OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat ES Dinteloord Telefoon:

juni 2016 OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat ES Dinteloord Telefoon: OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 Email: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders / verzorgers, juni 2016 Graag uw aandacht voor de nieuwsbrief van

Nadere informatie

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school!

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 februari 2018 info Kalender: Agenda Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Vrijdag 9 februari Studiedag, alle kinderen zijn vrij 12 februari t/m

Nadere informatie

Agenda. Bedankt!!!! 25 augustus - eerste schooldag na de vakantie. 26 augustus - schoolfotograaf.

Agenda. Bedankt!!!! 25 augustus - eerste schooldag na de vakantie. 26 augustus - schoolfotograaf. Agenda 25 augustus - eerste schooldag na de vakantie. 26 augustus - schoolfotograaf. Bedankt!!!! Voor het poetsen, opruimen, tuintje bijhouden, het maken van de nieuwsbrief, ramen zemen, hulp bij Sinterklaas,

Nadere informatie

In dit nummer: NIEUWSBRIEF. Jaargang 13, nummer 22 nieuwsbrief: week 27 03-07-2014

In dit nummer: NIEUWSBRIEF. Jaargang 13, nummer 22 nieuwsbrief: week 27 03-07-2014 NIEUWSBRIEF Jaargang 13, nummer 22 nieuwsbrief: week 27 03-07-2014 In dit nummer: - De jarigen - Update nieuwbouw - Groepsindeling - Mededeling Erna - Bedankochtend hulpouders - Groep 1-2 - Juffendag groep

Nadere informatie

We wensen iedereen een hele fijne en zonnige zomervakantie toe! Maandag 4 september starten we weer om 8.45 uur!

We wensen iedereen een hele fijne en zonnige zomervakantie toe! Maandag 4 september starten we weer om 8.45 uur! Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 21 juli 2017 Beste ouder, De laatste Marinfo van dit schooljaar. Wat gaat de tijd altijd weer snel! Het was een fijn schooljaar waarin we de

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 juli Welkom aan. Agenda. Beste ouders/verzorgers,

Nieuwsbrief 19 juli Welkom aan. Agenda. Beste ouders/verzorgers, Nieuwsbrief 19 juli 2017 Beste ouders/verzorgers, De laatste Nieuwsbrief van dit schooljaar alweer. Volgend jaar krijgt de nieuwsbrief een nieuwe vorm. Daar past ook een nieuwe naam bij. Daarom willen

Nadere informatie

Korenpraatjes. Jaargang 19 No.28.

Korenpraatjes. Jaargang 19 No.28. Korenpraatjes Jaargang 19 No.28. 4 december 2014 www.qliqprimair.nl BS De Korenaar 1. Vanuit de directie 2. Informatie uit de groepen 3. Vanuit de OC 4. Vanuit de MR 5. Verslag vanuit de klassen 6. Kalender

Nadere informatie

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes Sintkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Kerstkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Sinterklaas 2016 Dit is de feestkrant van 2016. In deze krant vindt u alle informatie rondom Sinterklaas en Kerst.

Nadere informatie

En.donderdag is het dan ook nog Hoeksteenfeestdag! De weersvoorspelling is goed en dat belooft dus ook weer een topdag te worden.

En.donderdag is het dan ook nog Hoeksteenfeestdag! De weersvoorspelling is goed en dat belooft dus ook weer een topdag te worden. CALKOENSTRAAT 15 1121XA LANDSMEER INFO-BULLETIN 19 2 juli JAARGANG 2013-2014 Vanuit de directie Op het moment dat ik mijn aandeel voor de INFO schrijf, is de vakantie echt in het vooruitzicht. Wat een

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016 Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016 Foto van de week Vorige week is groep 8 drie dagen op kamp geweest. Het was fantastisch. Deze week staat voor groep 8 in het teken van de musical en

Nadere informatie

Nieuwsbrief donderdag 7 juli Afscheidsmusical groep 8

Nieuwsbrief donderdag 7 juli Afscheidsmusical groep 8 Nieuwsbrief donderdag 7 juli 2016 Afscheidsmusical groep 8 De afscheidsmusical van groep 8 werd dit keer in de grote zaal van een theater opgevoerd. In de Purmarijn zat een uitzinnig publiek klaar om naar

Nadere informatie

Fouten maken is geen probleem, want dat doet iedereen

Fouten maken is geen probleem, want dat doet iedereen 29 27 mei 2015 Agenda voor de komende 2 weken Do 28 Vr 29 Groep 3 gaat naar het museum en de juffen vieren hun verjaardag! Weekend Ma 1 Kamp groepen 8. Di 2 Kamp groepen 8. Wo 3 Kamp groepen 8. Verjaardag

Nadere informatie

Nieuwsbrief September 2016

Nieuwsbrief September 2016 Twitter: @ECThijssen In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief September 2016 Start schooljaar Informatieavonden Leuk nieuws Groep 5 Leerlingenraad Ouderavond 3 nov. Schoolplein M.R. mededeling Nepwapens Kalender

Nadere informatie

DEBOGERDBODE. AGENDA t/m 10 mei Koningsspelen:

DEBOGERDBODE. AGENDA t/m 10 mei Koningsspelen: schooljaar 2018-2019 10 DEBOGERDBODE AGENDA t/m 10 mei 2019 - Maandag 15 t/m donderdag 18 april: Cito eindtoets groep 8 - dinsdag 16 april: Koffieochtend. Meer info in verderop in de nieuwsbrief - Vrijdag

Nadere informatie

Take a look at my life 12

Take a look at my life 12 Take a look at my life 12 Verslaafd aan foto,s maken. Elke dag weer mijn mobiel uit me zak halen en foto,s maken van de dingen die ik mee maak of tegenkom. Er zijn al zoveel mensen die gebruik maken van

Nadere informatie

April 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 9. Woensdag 1 april ( echt geen grap) was de Grote Rekendag. In een ander stukje kunt u hier nog meer over lezen.

April 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 9. Woensdag 1 april ( echt geen grap) was de Grote Rekendag. In een ander stukje kunt u hier nog meer over lezen. Nieuwsbrief april 2015: Nieuws vanuit: De directie Terwijl u deze maandbrief leest zijn de kinderen net een lang weekend vrij geweest. De reden van deze vrije dagen zijn toch altijd bijzonder. Een Goede

Nadere informatie

SBO Mozaik Nieuwsflits

SBO Mozaik Nieuwsflits SBO Mozaik Nieuwsflits In deze Nieuwsflits Van de directie Agenda Verjaardagen Even voorstellen Nieuwe leerlingen Schoolfotograaf Week van de Lentekriebels Carnavalsviering Wist je dat... Van de directie

Nadere informatie

Vanmiddag gaan de rapporten mee. De laatste rapporten in deze vorm. Vanaf komend seizoen zal het rapport er anders uitzien.

Vanmiddag gaan de rapporten mee. De laatste rapporten in deze vorm. Vanaf komend seizoen zal het rapport er anders uitzien. 12 juli 2018 Jaargang 20 nummer 19 Agenda Nieuws 13 juli 12.30 School uit Ga met God en Hij zal met je zijn 16 juli t/m 24 augustus Zomervakantie Dat zingen we morgen bij de afsluiting van het schooljaar.

Nadere informatie

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4 FEESTWEEK 2014 groep 1-2-3-4 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 7 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. En het wordt niet zomaar een feestweek,

Nadere informatie