JEUGDWEEK 2016 TIJDENS DE HERFSTVAKANTIE

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "JEUGDWEEK 2016 TIJDENS DE HERFSTVAKANTIE"

Transcriptie

1 JEUGDWEEK 2016 TIJDENS DE HERFSTVAKANTIE

2 Contact Heb je een algemene vraag over de jeugdweek of wil je graag iets melden? Dan kan je altijd terecht bij volgende personen: Jeugddienst Beerse: Gitte Scheyltjens 014/ of 0470/ jeugd@beerse.be Jeugdraad Beerse-Vlimmeren: Voorzitter, Eveline van Bogaert: 0477/ eveline.vanbogaert@hotmail.com Wat is de jeugdweek? De jeugdweek gaat door tijdens de herfstvakantie. De verschillende jeugdverenigingen die Beerse-Vlimmeren rijk is, organiseren dan activiteiten voor alle kinderen. Je hoeft dus geen lid te zijn van een jeugdvereniging om aan deze activiteiten te kunnen deelnemen. Verder in dit boekje vind je de planning van de jeugdweek. Kies de activiteiten die jou aanspreken uit en spreek af met vrienden en vriendinnen om samen met vele andere kinderen en jongeren plezier te maken tijdens de super leuke jeugdweek! De activiteiten in dit boekje Bij de activiteiten staat telkens een leeftijdscategorie. Ben jij of je vriendje/vriendinnetje nét te jong of te oud? Dan zijn jullie uiteraard ook nog welkom! Bij elke activiteit staat onderaan telkens de praktische informatie vermeld zoals de locatie, of je moet inschrijven of niet, enzovoort. De meeste activiteiten zijn gratis maar indien er toch een aantal eurootjes betaald moeten worden, staat dit ook bij deze info vermeld. Heb je vragen over een bepaalde activiteit? Aarzel dan niet om de vermelde contactpersoon te bellen of mailen. Alle informatie over de activiteiten kan je ook vinden op

3 Informatie jeugdweek: néé drugs & geweld Plezier maken, je amuseren met vrienden en vriendinnen, nieuwe vrienden leren kennen,... Het kan allemaal tijdens de jeugdweek! Natuurlijk is het belangrijk dat dit kan gebeuren in een veilige omgeving waar iedereen zich gedraagt zoals het hoort. Daarom willen de jeugdraad en de verschillende jeugdverenigingen van Beerse ook tijdens deze week de nadruk leggen op Néé, tegen drugs en geweld! Dit initiatief van de jeugdraad bestaat al vele jaren. Bij gelegenheden zoals de jeugdweek brengen wij het dan ook graag nog eens extra onder de aandacht. In samenwerking met de gemeente en de politie van Beerse hopen we hiermee duidelijk te maken dat drugs en geweld niet passen in onze gemeente en niet getolereerd zullen worden. Zo hopen we ook de jeugdweek op een vlotte en aangename manier te laten verlopen, voor iedereen die er deel van uitmaakt. Om misverstanden te voorkomen, verduidelijken we graag nog even de reglementen omtrent de minimumleeftijd en het gebruik van tabak, alcohol en drugs in jeugdhuizen: Vanaf 16 jaar mag iedereen die wil het jeugdhuis bezoeken. Wie jonger is, mag binnen onder begeleiding van iemand (min. 18 jaar) die zich voor hem/haar verantwoordelijk stelt. Alcoholische dranken worden, zoals bij wet vastgelegd, enkel geschonken aan jongeren vanaf 16 jaar. Voor sterke dranken (>1.2% alcohol) ligt de leeftijdgrens op 18 jaar. Het rookverbod wordt in onze jeugdhuizen streng opgevolgd. Het is verboden te roken in de gebouwen van het jeugdhuis. Buiten roken kan, maar ook dan hebben we respect voor de buren en wordt nachtlawaai niet geapprecieerd. Het gebruik van drugs en andere verdovende middelen in het jeugdhuis of in de onmiddellijke omgeving ervan is ten strengste verboden en zal dan ook niet getolereerd worden. De jeugdraad van Beerse en alle deelnemende jeugdverenigingen hopen van harte dat de jeugdweek een week vol plezier wordt, waarin iedereen zich in een aangename en veilige sfeer kan amuseren. Daarom zeggen wij néé, tegen drugs en geweld. Openingsuren jeugdhuis Korridor en Wiedes Korridor: Woensdag 19u00 23u00 Vrijdag & zaterdag 20u00 03u00 Wiedes: Vrijdag & zaterdag 20u00 03u00 Tijdens de jeugdweek kunnen deze openingsuren aangepast zijn. Kijk goed naar de aangegeven uren bij elke activiteit.

4 Vrijdag 28 oktober 2016 Blackout Party - JH Wiedes 16 jaar en ouder Van tot De Kick-Off van de jeugdweek is altijd iets speciaals en is daarom steeds een reden voor een geweldig feestje! Daar hoort natuurlijk een super thema bij en dit keer is dat het volgende : gedurende de hele avond blijven de lichten in ons jeugdhuis gedoofd! Iedereen brengt die avond dus best zelf iets mee (een zaklamp, theelichtje, GSM ) om te kunnen zien waar zijn pintje staat! Een gezellige en speciale avond verzekerd! Locatie: JH Wiedes Contactpersoon: Michiel Dockx jeugdhuiswiedes@gmail.com GSM-nr.: Zaterdag 29 oktober 2016 Den aftrap - Jeugdraad Beerse-Vlimmeren 5 t.e.m. 12 jaar Van tot Avontuur en spanning alom vandaag want we trekken met z n allen op safari! Alle jeugdbewegingen slaan de handen in elkaar om Den aftrap van de jeugdweek Afrikaans leven in te blazen. Kom dus zeker samen met al je vriendjes en vriendinnetjes ontdekken wat het wondermooie Afrika voor jullie in petto heeft. Locatie: Speelplaats van De Singel (Ingang Schoolstraat) Contactpersoon: Eveline van Bogaert eveline.vanbogaert@hotmail.com GSM-nr.:

5 Zaterdag 29 oktober 2016 Den aftrap - Jeugdraad Beerse-Vlimmeren 13 t.e.m. 18 jaar Van tot Zet je ranger-hoed op en trek je wandelschoenen aan want wij gaan op Safari! Tussen de gevaarlijkste wilde dieren door trotseren we de hitte van de woestijn en trekken we van oase naar oase. Verzamel je kameraden en kom ons ranger-team versterken om onze missie te doen slagen! Locatie: Grasveld De Singel (Achter de kerk) Contactpersoon: Eveline van Bogaert eveline.vanbogaert@hotmail.com GSM-nr.: Zaterdag 29 oktober jaar Korridor - JH Korridor 14 jaar en ouder Van tot Vandaag verjaart JH Korridor. Al 11 jaar zijn wij van de partij. Dit wordt uiteraard gevierd met een vet feestje! Ook dit jaar trakteren we een vat voor onze verjaardag. Wees massaal aanwezig op het tofste verjaardagsfeest van het jaar. Locatie; JH Korridor (consumpties wel zelf te betalen) Contactpersoon: Ellen Vorsselmans ellen_vorsselmans@hotmail.com GSM-nr.:

6 Zondag 30 oktober 2016 We doen is zot - KLJ Vlimmeren 5 t.e.m. 8 jaar Van tot Wil jij ook een helemaal uit de bol gaan? Even lekker gek doen in plaats van altijd braaf naar mama of papa te luisteren? Kom dan zeker langs en dan maken we er een knotsgekke namiddag van. Locatie: Jeugdlokalen Vlimmeren (achter de kerk in Vlimmeren) Contactpersoon: Leen Renders leenrenders100@gmail.com GSM-nr.: Zondag 30 oktober 2016 Het redt de wereld -spel - Jeugdhuis Wiedes 9 t.e.m. 12 jaar Van tot Moeder natuur heeft jullie hulp nodig! Er zijn piraten die de wereld willen veroveren met hun zwaarden. Om dit te voorkomen moeten we allemaal samen een super-fort maken en de piraten verslagen. Kan jij daarvoor zorgen en bij jij tussen de 9-12 jaar? Kom dan zeker naar onze activiteit en kom ons helpen! Inschrijven is helemaal niet nodig. Locatie: Jeugdlokalen Vlimmeren (achter de kerk in Vlimmeren) Contactpersoon: Wouter Rombouts wouter.rombouts@vibvlimmeren.be GSM-nr.:

7 Zondag 30 oktober 2016 De KOLONIEmt Onzen held - GC t Heilaar 4 jaar en ouder Start om 15u00 Acteurs Jo Jochems en Thomas Van Caeneghem ondernemen een muzikale en visuele roadtrip. Met weinig woorden vertellen ze het verhaal van een vader die zijn zoon de wereld laat zien. Of is het omgekeerd? En wie van hen is onzen held?! Locatie: GC t Heilaar Op voorhand inschrijven: ja, tickets op Kostprijs 12,00 (+60: 10 euro, - 26: 8 euro, Uitpas-korting: 2 euro) Meer info op cultuur@beerse.be GSM-nr.: Maandag 31 oktober 2016 Pretzwembad - VIB Vlimmeren 6 t.e.m. 10 jaar en +10 jaar Van tot (2 beurten!) Kom gezellig zwemmen in het zwembad van t Beerke. Dit kan tijdens 2 zwembeurten: van 10u tot 11u en van 11u tot 12u. De kinderen van 6 tot 10 jaar komen het eerste uur (10 tot 11 uur). De bodem zal tijdens deze beurt wat minder diep staan. De kinderen ouder dan 10 jaar komen het tweede uur (11 tot 12 uur). Oudere kindjes die niet zo goed kunnen zwemmen, mogen natuurlijk ook van 10u tot 11u komen. Tip: kom iets vroeger naar het zwembad om je om te kleden. Tot dan! Locatie: Zwembad t Beerke Kostprijs: 2 voor het gebruik van het zwembad. Lockergebruik is gratis Contactpersoon: Wouter Rombouts wouter.rombouts@hotmail.com GSM-nr.:

8 Maandag 31 oktober 2016 Batlle of the youth - KLJ Vlimmeren en KSA 12 t.e.m. 16 jaar Van tot Ben je er zeker van dat jouw jeugdbeweging de beste is van Beerse en Vlimmeren samen? Warm je spieren op. Strijk je uniform glad. Oefen jullie strijdkreet en kom bewijzen dat jouw jeugdbeweging de beste is! Locatie: Voetbalveld aan de ingang van Camping Lilse Bergen Contactpersoon: Leen Renders (KLJ) Anton Hendrickx (KSA) leenrenders100@gmail.com anton_hendrickx@yahoo.com GSM-nr.: Dinsdag 1 november 2016 Verlofdag - Voor iedereen Vandaag is het Allerheiligen. Ook in de jeugdweek houden we een dagje verlof! Laat allemaal jullie batterijen goed op om tijdens de rest van de week extra veel plezier te kunnen maken! Ik had iets gepland vandaag.. Oh, ja. Dit!

9 Woensdag 2 november 2016 Speelpret, opgelet! - Don Bosco 5 t.e.m. 12 jaar Van tot Neem je agenda bij de hand! Het wordt weer plezant in Don Boscoland. Leg de woensdagnamiddag al zeker vast en vraag ook al je vrienden of het dan past. Jullie zijn allen welkom op het plein!! Zeker als we met velen zijn, wordt het vast weer superfijn! Mam en pap mogen even naar huis, wat hangen voor de buis of tijd voor de grote kuis. In tussentijd spelen wij een heel leuk spel. Dat bevalt je zeker wel! Hopelijk zien we elkaar dan Wij vinden dat alvast een superplan!! Locatie: Speelplein Don Bosco Op voorhand inschrijven? neen Kostprijs: grais Contactpersoon: Nele Ooms pleinleiding@donboscobeerse.be GSM-nr.: Woensdag 2 november 2016 Dankuwel en merci - Jeugdraad Beerse-Vlimmeren Voor alle leiding Van tot Ze staan elk weekend klaar om je kleine spruit of stuivende puber een geweldige dag of avond te garanderen. Ze zijn enthousiast en gedreven en doen dit helemaal vrij-willig. Dringend tijd dus om deze vrijwilligers ook tijdens de jeugdweek even te laten uitblazen! Tip aan de leiding: Kom met volle goesting en lege magen! Locatie: Jeugdpleinen KSA en Scouts Op voorhand inschrijven: ja Kostprijs: Gratis Contactpersoon: Eveline van Bogaert eveline.vanbogaert@hotmail.com GSM-nr.:

10 Donderdag 3 november 2016 Sjotterbaktornooi - JH Korridor 14 jaar en ouder Van tot 3.00 Ook dit jaar kunnen de beste cafésjotterbakkers van zich laten horen. Haal je beste tricks boven en speel de andere teams onder tafel om de ultieme hoofdprijs te winnen. Vorm een duo met je beste maat en laat de rest eens zien wat jullie ervan bakken. Locatie: JH Korridor Op voorhand inschrijven: Neen, maar het spel start wel om uur Contactpersoon: Ellen Vorsselmans Kostprijs: 6 per ploeg (2 personen) ellen_vorsselmans@hotmail.com GSM-nr.: Vrijdag 4 november 2016 Family Feud - Jeugdhuis Wiedes 14 jaar en ouder Van tot Het is een geweldig spel in de Verenigde Staten van Amerika en tijdens deze jeugdweek brengen we het naar onze gemeente : Family Feud! Het bekende spel dat steeds start met We vroegen aan 100 personen zal deze keer gespeeld worden met vragen beantwoord door de leiding van onze geweldige gemeentelijke jeugdbewegingen! Zin in een toffe spelavond met de hele bende van je vereniging? Schrijf je dan snel in of kom gewoon een kijkje nemen om te supporteren! Locatie:Jeugdhuis Wiedes Op voorhand inschrijven: Ja! Contactpersoon: Michiel Dockx Kostprijs:gratis jeugdhuiswiedes@gmail.com GSM-nr.:

11 Zaterdag 5 november 2016 Help zanger Roberto Robertelli - KSA Beerse 5 t.e.m. 12 jaar van tot Zanger Roberto Robertelli wil heel graag in de opera gaan zingen, maar hij heeft een probleem! Roberto zingt zo vals als een kat en daarom wil de opera hem niet. Gelukkig kent hij iemand die hem kan helpen. Wil jij Roberto helpen om goed te kunnen zingen? Kom dan zeker af! Locatie: Park aan de Singel Op voorhand inschrijven? neen Contactpersoon: Dries Verheyden ikbendendries@hotmail.com GSM-nr.: Zaterdag 5 november 2016 Havenspel - Scouts & Gidsen Beerse 13 t.e.m. 18 jaar Van tot Heb je zin in een superleuk spel? Scouts en Gidsen Beerse organiseert een havenspel in het centrum van Beerse! Als je zin hebt in een leuke namiddag en als je altijd al eens goederen hebt willen smokkelen, kom dan om 14u naar het kerkplein. Tegen 16.30u is het jammer genoeg alweer afgelopen. Een superleuke namiddag verzekerd! Locatie: Jeugdpleinen Steenovenstraat Contactpersoon: Ine Jacobx inejacobsx@gmail.com GSM-nr.:

12 Zaterdag 7 november 2015 Gala van de gouden dabberkes - JH Korridor Voor alle leiding Van tot Het zal de meesten onder jullie wel bekend in de oren klinken, en terecht! Het concept is simpel: Kom allen in uw meest glamoureuze outfit naar Jeugdhuis Korridor en sluit de jeugdweek samen met alle andere sympathisanten af in stijl. Terwijl u zich te goed doet aan de eerste drankjes en hapjes kan u genieten van de meest grappige, gênante, of plezante momenten van de jeugdweek die op scherm de revue passeren. Om 20u begint het spektakel en zullen de begeerde prijzen en gouden dabberkes worden uitgedeeld aan de jeugdbewegingen of - huizen die zich volgens de jeugdraad én het brede publiek van hun beste kant hebben laten zien. En natuurlijk zou de Korridor zijn naam niet waardig zijn als er na deze officiële overhandigingen geen gedistingeerd feestje zou plaatsvinden.. Locatie: JH Korridor inkom en receptie. De rest is voor uw eigen zak. Contactpersoon: Eveline van Bogaert eveline.vanbogaert@hotmail.com GSM-nr.: 0477/

13 Overzicht van de jeugdweek Datum Actviteit Leeftijd Vrijdag 28 oktober Blackout Party 16 en ouder Zaterdag 29 oktober Den Aftrap 5 t.e.m. 18 Zaterdag 29 oktober 11 jaar Korridor 14 en ouder Zondag 30 oktober We doen is zot 5 t.e.m. 8 Zondag 30 oktober Het redt de wereld -spel 9 t.e.m. 12 Zondag 30 oktober De KOLONIEmt Onzen held 4 en ouder Maandag 31 oktober Pretzwembad (2 beurten!) 6 en ouder Maandag 31 oktober Batlle of the youth 12 t.e.m. 16 Dinsdag 1 november Woensdag 2 november Speelpret, opgelet! 5 t.e.m. 12 Woensdag 2 november Dankuwel en merci Leiding Donderdag 3 november Sjotterbaktornooi 14 en ouder Vrijdag 4 november Family Feud 14 en ouder Zaterdag 5 november Help zanger Roberto Robertelli 5 t.e.m. 12 Zaterdag 5 november Havenspel 13 t.e.m. 18 Zaterdag 5 november Gala van de Gouden Dabberkes Leiding

14

infoboekje Voor alle kinderen van Beerse en Vlimmeren! Tijdens de herfstvakantie!

infoboekje Voor alle kinderen van Beerse en Vlimmeren! Tijdens de herfstvakantie! JEUGDWEEK 2017 infoboekje Voor alle kinderen van Beerse en Vlimmeren! Tijdens de herfstvakantie! Wat is de Jeugdweek? Tijdens de Jeugdweek in de herfstvakantie organiseren de jeugdraad en jeugdverenigingen

Nadere informatie

JEUGDWEEK 2014 TIJDENS DE HERFSTVAKANTIE. Jeugdweek 2014 tijdens de herfstvakantie

JEUGDWEEK 2014 TIJDENS DE HERFSTVAKANTIE. Jeugdweek 2014 tijdens de herfstvakantie JEUGDWEEK 2014 TIJDENS DE HERFSTVAKANTIE Jeugdweek 2014 tijdens de herfstvakantie Contact Jeugddienst Beerse: Gitte Scheyltjens 014 60 07 72 jeugd@beerse.be Jeugdraad Beerse-Vlimmeren: voorzitter, Sara

Nadere informatie

JEUGDWEEK 2012 TIJDENS DE HERSTVAKANTIE. Jeugdweek 2012 tijdens de herfstvakantie

JEUGDWEEK 2012 TIJDENS DE HERSTVAKANTIE. Jeugdweek 2012 tijdens de herfstvakantie JEUGDWEEK 2012 TIJDENS DE HERSTVAKANTIE Jeugdweek 2012 tijdens de herfstvakantie Contact Jeugddienst Beerse: 014 600 772 jeugd@beerse.be - www.jeugdbeerse.be Jeugdraad Beerse-Vlimmeren: Voorzitter, Hans

Nadere informatie

Sara Gers. Geert van de Lisdonk. Davy Bollansée. Mathias Eyckens

Sara Gers. Geert van de Lisdonk. Davy Bollansée. Mathias Eyckens Verslag algemene vergadering Jeugdraad Beerse-Vlimmeren Vrijdag 5 april 2013 Aanwezig: Dagelijks bestuur: Jeugdconsulente: Scouts en gidsen: Wiedes: JH Korridor: KLJ Vlimmeren: Don Bosco: VKSJ Beerse:

Nadere informatie

Verslag algemene vergadering Jeugdraad Beerse-Vlimmeren Vrijdag 4 oktober 2013

Verslag algemene vergadering Jeugdraad Beerse-Vlimmeren Vrijdag 4 oktober 2013 Aanwezig: Dagelijks Bestuur Jeugddienst Beerse VIB KLJ Vlimmeren Don Bosco KSJ Lentekind Verslag algemene vergadering Jeugdraad Beerse-Vlimmeren Vrijdag 4 oktober 2013 Sara Gers Annelien Poels Wouter Luyckx

Nadere informatie

Verslag algemene vergadering Jeugdraad Beerse-Vlimmeren Vrijdag 6 september 2013

Verslag algemene vergadering Jeugdraad Beerse-Vlimmeren Vrijdag 6 september 2013 Aanwezig: Dagelijks Bestuur Beerse VIB KLJ Vlimmeren Don Bosco KSJ Verslag algemene vergadering Jeugdraad Beerse-Vlimmeren Vrijdag 6 september 2013 Sara Gers Annelien Poels Eveline Van Bogaert Wouter Luyckx

Nadere informatie

1. Goedkeuring verslag Glenn Dufraing stond niet bij de aanwezigen bij het laatste verslag.

1. Goedkeuring verslag Glenn Dufraing stond niet bij de aanwezigen bij het laatste verslag. Verslag algemene vergadering Jeugdraad Beerse-Vlimmeren Vrijdag 4 september 2015 Aanwezig: Dagelijks Bestuur Jeugddienst Wiedes VIB KLJ KSA JH Korridor Seniorenraad Gemeente Lore Van Herck Wouter Luyckx

Nadere informatie

Verslag algemene vergadering Jeugdraad Beerse-Vlimmeren. Vrijdag 04 maart 2016

Verslag algemene vergadering Jeugdraad Beerse-Vlimmeren. Vrijdag 04 maart 2016 Aanwezig: Verslag algemene vergadering Jeugdraad Beerse-Vlimmeren Vrijdag 04 maart 2016 DB Lentekind Jeugdconsulent Don Bosco JH Korridor KSA KLJ Wiedes VIB Eveline Van Bogaert Nathalie Van Bogaert Lore

Nadere informatie

Periodiek Maandblad 30e Jaargang Nr. 3. November 11.

Periodiek Maandblad 30e Jaargang Nr. 3. November 11. ! Periodiek Maandblad 30e Jaargang Nr. 3 SCOUGI November 11 WWW.Scoutsengidsenbeerse.be scougi@scoutsengidsenbeerse.be! datum tijdstip omschrijving leeftijd plaats 29/10/2010 20.30 tot... Kick Off Flower

Nadere informatie

Verslag algemene vergadering Jeugdraad Beerse-Vlimmeren. Lore Van Herck Nathalie Van Den Bogaert

Verslag algemene vergadering Jeugdraad Beerse-Vlimmeren. Lore Van Herck Nathalie Van Den Bogaert Vrijdag 7 maart 2014 Aanwezig: Dagelijks Bestuur Beerse Jeugddienst VIB KLJ Vlimmeren Don Bosco KSJ Verslag algemene vergadering Jeugdraad Beerse-Vlimmeren Annelien Poels Eveline Van Bogaert Maartje Michielsen

Nadere informatie

31 ste Jeugdweek jeugdraad Beerse

31 ste Jeugdweek jeugdraad Beerse 31 ste Jeugdweek jeugdraad Beerse vrijdag 26 oktober - zondag 4 november 2007 Dag, datum, Begin/ Omschrijving activiteit Prijs Organisatie, (Vertrek-)plaats Leeftijd Dagdeel Einde verantwoordelijke Vrij

Nadere informatie

Buurtkrantje Elegast - Den Dam. buurtwerking in de Damwijk

Buurtkrantje Elegast - Den Dam. buurtwerking in de Damwijk Buurtkrantje Elegast - Den Dam buurtwerking in de Damwijk Editie juli 2013 1 Inhoud Voorwoord 3 Vrijwilligers 4 Kamp 6 Spektakeldagen 7 Damcomité 8 Vooruitblik 9 Fotopagina 10 Programma spelnamiddag 12

Nadere informatie

Kapoenen. Dikke knuffels Pablo, Jobo, Kapi, Kobi, Toto, Kerri, Pico en Bero

Kapoenen. Dikke knuffels Pablo, Jobo, Kapi, Kobi, Toto, Kerri, Pico en Bero 3 november: Vandaag is het jeugdweek. We spelen een mega cool spel om de robots te helpen in de toekomst. Jullie worden verwacht om 14 u aan het Park de Singel om 16u30 kunnen jullie terug naar huis. 10

Nadere informatie

DAN MOET NATUURLIJK HET LEUKSTE NOG KOMEN

DAN MOET NATUURLIJK HET LEUKSTE NOG KOMEN SCOUTSENGIDSENBEERSE JUNI 1 juni KAPOENEN JUNI 2013 Nu het eindelijk lekker warm gaat worden, wordt het is dringend tijd voor alle Kapoentjes om nog eens kennis te maken met een groot estafette spel!!

Nadere informatie

: Vandaag is het ZOOM. We zullen de andere

: Vandaag is het ZOOM. We zullen de andere : Het is weer de welbefaamde jeugdweek! Ook vandaag is er speciaal voor jullie een hele toffe activiteit in elkaar gestoken. Meer informatie kunnen jullie terug vinden op het takhoekje. Ik zou ook zeker

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomervakantie week 32 6 augustus Tm 13 augustus

Recreatieprogramma. Zomervakantie week 32 6 augustus Tm 13 augustus Recreatieprogramma Zomervakantie week 32 6 augustus Tm 13 augustus Welkom op Cambiance Duinhoeve. Allereerst willen wij iedereen een hele fijne en gezellige vakantie toewensen! Deze vakantie zijn er diverse

Nadere informatie

Verslag algemene vergadering Jeugdraad Beerse-Vlimmeren Vrijdag 6 december 2013. Aanwezig:

Verslag algemene vergadering Jeugdraad Beerse-Vlimmeren Vrijdag 6 december 2013. Aanwezig: Verslag algemene vergadering Jeugdraad Beerse-Vlimmeren Vrijdag 6 december 2013 Aanwezig: Dagelijks Bestuur De Prins Sarah Gers Sara Van Bogaert Eveline Poels Annelien Luyckx Wouter Michielsen Maartje

Nadere informatie

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht.

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Maart April 2019 Zondag 3 maart 2019 Jawel, jawel we starten de maand weer goed met al meteen een eerste activiteit! We zien jullie graag verschijnen.

Nadere informatie

KapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjes. Kapoenen Beertjes

KapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjes. Kapoenen Beertjes Kapoenen Beertjes Dag allerliefste kapoentjes, en de mama en papa natuurlijk ook. Wij willen jullie graag welkom heten bij onze tak, de KAPOENEN. Wij zijn speciaal uitverkozen om deze kapoentjes de tijd

Nadere informatie

Beste leden, ouders en sympathisanten

Beste leden, ouders en sympathisanten Beste leden, ouders en sympathisanten Met nu ook het eetfestijn, de ledenuitstap en al 2 weekends achter de rug komt het einde van het jaar al bijna in zicht. De Knim, PieKrie en SJO kunnen nog aftellen

Nadere informatie

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar?

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar? Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad Oranje. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk

Nadere informatie

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant.

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Animatie programma Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Maar naast al dat moois organiseren wij

Nadere informatie

GIDSKE 1. 1 september 7 december

GIDSKE 1. 1 september 7 december GIDSKE 1 1 september 7 december Dag liefste gidsen, het is weer de start van een superleuk nieuw scoutsjaar en hier is alweer het eerste gidske! Hierin vind je alle vergaderingen terug die je zeker niet

Nadere informatie

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Januari - Februari

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Januari - Februari Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Januari - Februari Mededelingen Er wordt werk gemaakt van de nieuwe truien! We zullen het goed aankondigen wanneer de truien er zijn. We bestellen

Nadere informatie

Periodiek Maandblad 28 e Jaargang Nr. 2

Periodiek Maandblad 28 e Jaargang Nr. 2 Periodiek Maandblad 28 e Jaargang Nr. 2 Dag,datum, Dagdeel begin/ einde vrijdag 24 oktober - zondag 2 november 2008 Jeugdweek jeugdraad Beerse Grabbelpas jeugddienst omschrijving activiteit Prijs Organisatie,

Nadere informatie

5 NOVEMBER ACTIVITEIT JEUGDWEEK 12 NOVEMBER HET GROTE WC-PAPIERBOSSPEL 19 NOVEMBER ZWEMMEN 26 NOVEMBER INTREDE SINTERKLAAS

5 NOVEMBER ACTIVITEIT JEUGDWEEK 12 NOVEMBER HET GROTE WC-PAPIERBOSSPEL 19 NOVEMBER ZWEMMEN 26 NOVEMBER INTREDE SINTERKLAAS KAPOENEN 5 NOVEMBER ACTIVITEIT JEUGDWEEK Vandaag doen we mee met de activiteit van de jeugdweek. Kom om 14:00u naar het park aan de Singel. Want ook dit jaar is er een spel voor jullie in elkaar gestoken.

Nadere informatie

Beste leden en ouders,

Beste leden en ouders, Paretter oktober Beste leden en ouders, Ons groepskamp is achter de rug en de volledige leidingsploeg en fourageteam hebben zich enorm geamuseerd, hopelijk was dit voor de kinderen een even leuke ervaring!

Nadere informatie

Vele knuffels van Chico, Toto, Pablo, Pico, Kerrie en Kobi! Vrijdag 4 april

Vele knuffels van Chico, Toto, Pablo, Pico, Kerrie en Kobi! Vrijdag 4 april APRIL Vrijdag 4 april Om alvast even te wennen tegen het kamp mogen jullie blijven slapen in ons kapoenen lokaal. Jullie worden om 19.00 u aan het lokaal verwacht met een slaapzak, een matje/veldbed, toiletgrief

Nadere informatie

Belangrijke data: 3 maart : Géén vergadering 8, 9, & 10: Groepsweekend 24 & 30 maart: Paaseierenverkoop Wouters 30 maart: Quiz OPBaloe.

Belangrijke data: 3 maart : Géén vergadering 8, 9, & 10: Groepsweekend 24 & 30 maart: Paaseierenverkoop Wouters 30 maart: Quiz OPBaloe. Belangrijke data: 3 maart : Géén vergadering 8, 9, & 10: Groepsweekend 24 & 30 maart: Paaseierenverkoop Wouters 30 maart: Quiz OPBaloe Maart Maart 2019 Beste ouders, leden en sympathisanten De derde maand

Nadere informatie

Programma Betuwe Binnen & Camping Betuwe Hoogseizoen 10-07- 2015 t/m 30-08- 2015. Winkel. Cafetaria Betuwe Binnen. Betuwe Binnen Bar. 12.00u 22.

Programma Betuwe Binnen & Camping Betuwe Hoogseizoen 10-07- 2015 t/m 30-08- 2015. Winkel. Cafetaria Betuwe Binnen. Betuwe Binnen Bar. 12.00u 22. Programma Betuwe Binnen & Camping Betuwe Hoogseizoen 10-07- 2015 t/m 30-08- 2015 Openingstijden Bakkerij met verse broodjes Wilt u er zeker van zijn dat uw broodjes klaar liggen? Bestel ze dan (de dag

Nadere informatie

December. Tot dan, en pakt elkaar ondertussen allemaal ne keer goed vast! Veel liefs, de groepsleiding

December. Tot dan, en pakt elkaar ondertussen allemaal ne keer goed vast! Veel liefs, de groepsleiding December Normaal gezien beperkt dit voorwoord zich tot de nodige informatie, liefst melig geschreven en met af en toe een verwijzing naar de fratsen van de leiding. Normaal gezien doen wij als Vincies

Nadere informatie

September Oktober --- SKOETEKE WELPEN --- SKOETKE WELPEN --- SKOETEKE WELPEN --- SKOETEKE WELPEN ---

September Oktober --- SKOETEKE WELPEN --- SKOETKE WELPEN --- SKOETEKE WELPEN --- SKOETEKE WELPEN --- September Oktober Liefste welpen! Het nieuwe scoutsjaar staat voor de deur We verwelkomen jullie met een blij humeur Weer een jaar vol spel en gelach Jullie zijn altijd welkom op zondag Van twee tot vijf

Nadere informatie

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad Oranje. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk

Nadere informatie

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht.

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. September Oktober 2018 Zondag 2 september 2018 Geen activiteit De +14 en leiding hebben zaterdag 1 september oudijzerslag om de kas van KLJ te

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Vrijdag 7 juli t/m vrijdag 14 juli. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf!

Recreatieprogramma. Vrijdag 7 juli t/m vrijdag 14 juli. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Recreatieprogramma Vrijdag 7 juli t/m vrijdag 14 juli Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Kijk snel verder voor het complete programma van het recreatieteam! LET OP! Bij

Nadere informatie

ZOMERVAKANTIE 2015 ACTIVITEITEN JEUGD & SPORT

ZOMERVAKANTIE 2015 ACTIVITEITEN JEUGD & SPORT ZOMERVAKANTIE 2015 ACTIVITEITEN JEUGD & SPORT 1 Dries BOSMANS jeugddienst Dirk SMITS schepen van jeugd Ann SCHRIJVERS schepen van sport Gudrun NIJS sportdienst Wim GORISSEN jeugd- en sportdienst Zet je

Nadere informatie

t Oekedoeleken Oktober 2015 Beste Bermino s!

t Oekedoeleken Oktober 2015 Beste Bermino s! Maandblad Scouts en Gidsen Mgr. Bermijn Sint-Pauwels Jaargang 37, Nummer 1 t Oekedoeleken Oktober 2015 Beste Bermino s! De maand oktober belooft een drukke maand te worden! We beginnen zoals jullie weten

Nadere informatie

Het scoutsblad. December. Het scoutsblad december 1

Het scoutsblad. December. Het scoutsblad december 1 Het scoutsblad December Het scoutsblad december 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Voorwoord... 3 Praktische informatie... 4 Inschrijven... 5 Verkennerbar... 6 Speelhoekje... 7 Doolhof... 8 Zoek de verschillen...

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Vrijdag 12 oktober t/m vrijdag 19 oktober. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf!

Recreatieprogramma. Vrijdag 12 oktober t/m vrijdag 19 oktober. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Recreatieprogramma Vrijdag 12 oktober t/m vrijdag 19 oktober Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Kijk snel verder voor het complete programma van het recreatieteam! LET OP!

Nadere informatie

Terugblik op ons geboortefeest!

Terugblik op ons geboortefeest! JRK DESTELBERGEN www.jrkdestelbergen.be 0473/44.01.17 Kouterstraat 129, 9070 Destelbergen Nieuwsbrief JRK Destelbergen I N H O U D U I T G A V E 2, 2 0 1 2, O K T O B E R Terugblik geboortefeest Inschrijvingen

Nadere informatie

Dag KLJ ers! Hier zijn we weer na een geweldig kamp! Klaar voor weer een geweldig jaar vol plezier!

Dag KLJ ers! Hier zijn we weer na een geweldig kamp! Klaar voor weer een geweldig jaar vol plezier! Dag KLJ ers! Hier zijn we weer na een geweldig kamp! Klaar voor weer een geweldig jaar vol plezier! Er zijn dit jaar enkele kleine veranderingen. Het lidgeld bedraagt nu 22 euro voor het eerste kind en

Nadere informatie

Chirokrantje Maart - April - Mei

Chirokrantje Maart - April - Mei Chirokrantje Maart - April - Mei Editoriaal Lieve meisjes van Allegro Het eind van ons Chirojaar komt jammer genoeg alweer in zicht, maar het zullen nog een paar zeer leuke en intensieve maanden worden.

Nadere informatie

recreatieprogramma 13 oktober t/m 19 oktober

recreatieprogramma 13 oktober t/m 19 oktober recreatieprogramma 13 oktober t/m 19 oktober WELKOM OP DE PAALBERG! Ik ben Bally de Wasbeer! Wat leuk dat jullie vakantie komen vieren op de Paalberg! Ik woon in de bossen in de buurt van de Paalberg en

Nadere informatie

Animatieprogramma Herfstvakantie 24 oktober t/m 1 november 2015 Zaterdag 24 oktober

Animatieprogramma Herfstvakantie 24 oktober t/m 1 november 2015 Zaterdag 24 oktober 19.00-19.30 Zaterdag 24 oktober 13.30-14.30 ABC-game Lukt het jou om het alfabet te voltooien! Dit spel wordt in teams gespeeld! Wie wint er? Levend kwartet 10.30-12.00 Disc golf Hoe gaaf is dit! Golfen

Nadere informatie

Periodiek Maandblad 30e Jaargang Nr. 2 OKTOBER 10.

Periodiek Maandblad 30e Jaargang Nr. 2 OKTOBER 10. ! Periodiek Maandblad 30e Jaargang Nr. 2 SCOUGI OKTOBER 10 WWW.Scoutsengidsenbeerse.be scougi@scoutsengidsenbeerse.be! datum tijdstip omschrijving leeftijd plaats 29/10/2010 20.30 tot... Kick Off Flower

Nadere informatie

Eikeltje november. Voorwoord

Eikeltje november. Voorwoord Beste ouders, beste leden, Eikeltje november Voorwoord Allereerst willen we jullie als ouders bedanken voor jullie inspanningen omtrent het uniform. Scouts Tereken kleurt weer zwart en wit! ( met een groen

Nadere informatie

Hallo! In dit boekje vind je het programma van de week, nog wat handige informatie over het kamp en ook nog een puzzel.

Hallo! In dit boekje vind je het programma van de week, nog wat handige informatie over het kamp en ook nog een puzzel. Ka mp gi d s Kinderkamp Vierhouten 1 t/m 7 augustus 2015 Hallo! Gezellig dat je mee gaat op zomerkamp! Dit jaar gaan we naar Vierhouten. Het zal weer een volle week zijn met leuke activiteiten en veel

Nadere informatie

KAJOGI KABOUTERS OKTOBER

KAJOGI KABOUTERS OKTOBER KAJOGI KABOUTERS OKTOBER Liefste Vincies en ouders, De maand september zit er alweer op: een betere start van het scoutsjaar konden we ons niet wensen! Zowel de leiding als de leden genoten met volle teugen

Nadere informatie

december - februari jaargang 21 Editie 2. t Kapoentje

december - februari jaargang 21 Editie 2. t Kapoentje 2016-2017 december - februari jaargang 21 Editie 2 t Kapoentje 2 3 Voorwoord Hallo kapoenen en ouders van kapoenen, We zijn het jaar weeral goed van start gegaan met een hele hoop nieuwe en natuurlijk

Nadere informatie

Animatie. Programma. Lukkies knutselschip Echte piraten hebben een zwaard, een hoed en een ooglapje, dit gaan we knutselen bij lukkies knutselschip!

Animatie. Programma. Lukkies knutselschip Echte piraten hebben een zwaard, een hoed en een ooglapje, dit gaan we knutselen bij lukkies knutselschip! Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad Oranje. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk

Nadere informatie

Animatieprogramma Herfstvakantie 16 t/m 23 oktober 2015 Vrijdag 16 oktober

Animatieprogramma Herfstvakantie 16 t/m 23 oktober 2015 Vrijdag 16 oktober Vrijdag 16 oktober 20.30-22.00 Minute to win it Lukt het jou om in 1 minuut de opdracht te voltooien? Doe dan mee met dit te gekke spel! 13.30-14.30 Joepietocht Lukt het jou om alle foto`s te ontdekken

Nadere informatie

Activiteiten Jeugddienst. herfstvakantie

Activiteiten Jeugddienst. herfstvakantie Activiteiten Jeugddienst herfstvakantie 2016 Grabbelpas- en tieneractiviteiten Halloweenactiviteit (6-12 jaar) Samen met de griezelfiguren gaan we op zoek naar alle ingrediënten die we nodig hebben om

Nadere informatie

ANIMATIEPROGRAMMA 26 juli tot 1 augustus 2019

ANIMATIEPROGRAMMA 26 juli tot 1 augustus 2019 Vrijdag 26 juli 2019 Park Molenheide heet u van harte welkom. Zaterdag 27 juli 2019 10.00-11.00 uur & 11.15-12.15 uur : Workshop : Fimo Wist je dat je met klei mooie dingen kan maken? Met Fimo, een soort

Nadere informatie

Eerst en vooral wensen wij, de leiding, jullie allemaal een zalige kerst en een gelukkig nieuwjaar!!!

Eerst en vooral wensen wij, de leiding, jullie allemaal een zalige kerst en een gelukkig nieuwjaar!!! Beste leden en ouders, 2018 is van start gegaan en ook dit jaar zal goed gevuld worden met leuke, niet te missen scoutsvergaderingen! In dit algemeen deel staan alle speciale activiteiten die nog gepland

Nadere informatie

Eikeltje mei 2016. Een stevige linker, De groepsleiding

Eikeltje mei 2016. Een stevige linker, De groepsleiding Eikeltje mei 2016 De voorlaatste maand van het scoutsjaar is alweer aangebroken, de leiding is er weer helemaal klaar voor om nog 2 maanden alles te geven na een zeer ontspannend ontspanningsweekend! Op

Nadere informatie

Animatie. Hallo allemaal!

Animatie. Hallo allemaal! Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Vakantiepark & Speelstad Oranje. Wat gezellig dat je hier op vakantie bent! Samen met mijn vrienden Cody, Paulien en het animatieteam

Nadere informatie

Hopduveltjes Meldert Scouts en Gidsen Vlaanderen

Hopduveltjes Meldert Scouts en Gidsen Vlaanderen Hopduveltjes Meldert Scouts en Gidsen Vlaanderen Jaargang 40 nummer 2 KAPOENEN Piratenschattenvergadering 03/12/2017 14u-17u PC Wij zoeken de schat! Vandaag gaan we op schattenjacht. Kom verkleed als piraat

Nadere informatie

Belangrijke data voor de maand oktober:

Belangrijke data voor de maand oktober: Beste ouder(s) en leden, September is als eerste scoutsmaand vliegensvlug voorbij gevlogen, nu staat oktober reeds voor de deur! Wat heeft oktober allemaal te bieden? Belangrijke data voor de maand oktober:

Nadere informatie

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht.

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. September Oktober 2016 Zondag 4 September 2016 Geen activiteit: De +14 en leiding hebben zaterdag 5 september oud-ijzerslag gehad om de kas van

Nadere informatie

De Kapoenen seintoren 1

De Kapoenen seintoren 1 De Kapoenen seintoren 1 Liefste kapoenen en beste ouders, De vakantie is weer voorbij. Het school is weer begonnen. Het is dus hoog tijd voor weer eens wat ontspanning in het weekend. Dit jaar moeten we

Nadere informatie

Programma Betuwe Binnen

Programma Betuwe Binnen Programma Betuwe Binnen Hoogseizoen 9 juli 2016 t/m 20 augustus 2016 (Het programma loopt van 8 juli t/m 11 september 2016) Openingstijden Hoogseizoen 2016 9 juli t/m 20 augustus Betuwe Binnen Bar en terras

Nadere informatie

Okie Dokie Programmaboekje In samenwerking met:

Okie Dokie Programmaboekje In samenwerking met: Okie Dokie Programmaboekje 2018 In samenwerking met: Welkom! Dit is het eerste aangepast exemplaar van het Okie Dokie Programmaboekje. Belangrijk om te vermelden is dat de groepsleiding van de hutjes tijdens

Nadere informatie

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant.

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Animatie programma Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Maar naast al dat moois organiseren wij

Nadere informatie

Belangrijke data: 3 maart : Géén vergadering 8, 9, & 10: Groepsweekend 24 & 30 maart: Paaseierenverkoop Wouters 30 maart: Quiz OPBaloe.

Belangrijke data: 3 maart : Géén vergadering 8, 9, & 10: Groepsweekend 24 & 30 maart: Paaseierenverkoop Wouters 30 maart: Quiz OPBaloe. Belangrijke data: 3 maart : Géén vergadering 8, 9, & 10: Groepsweekend 24 & 30 maart: Paaseierenverkoop Wouters 30 maart: Quiz OPBaloe Maart Maart 2019 Beste ouders, leden en sympathisanten De derde maand

Nadere informatie

BETUWSE BETUWSE JEUGDKAMPEN Kampkrant KampKrant KampKRANT Jaar

BETUWSE BETUWSE JEUGDKAMPEN Kampkrant KampKrant KampKRANT Jaar E S W U T BE N E P M A K D G U JE T t n N a A r R k K p Kam 60 Jaar 9 1 0 2 1959-2019 60 jaar Betuwse Jeugdkampen! De jongeren uit de Betuwe gingen 60 jaar geleden voor het eerst in de zomer op jeugdkamp.

Nadere informatie

Tweemaandelijks tijdschrift (niet in de zomermaanden) Jaargang 57 nummer 2 NOVEMBER - DECEMBER. V.U. Ward Sels

Tweemaandelijks tijdschrift (niet in de zomermaanden) Jaargang 57 nummer 2 NOVEMBER - DECEMBER. V.U. Ward Sels Tweemaandelijks tijdschrift (niet in de zomermaanden) Jaargang 57 nummer 2 NOVEMBER - DECEMBER V.U. Ward Sels Voorwoord Hallo scouties Ja 't is gebeurd, het nieuwe scoutsjaar heeft zijn start genomen.

Nadere informatie

Juni 2019 Jaargang-28-Nr 10. Groepsdag Afzender en V.U. Jari Loockx, kalmoesstraat 4, 2200 Herentals -- Afgiftekantoor 2200 Herentals

Juni 2019 Jaargang-28-Nr 10. Groepsdag Afzender en V.U. Jari Loockx, kalmoesstraat 4, 2200 Herentals -- Afgiftekantoor 2200 Herentals Juni 2019 Jaargang-28-Nr 10 Groepsdag 2019 Afzender en V.U. Jari Loockx, kalmoesstraat 4, 2200 Herentals -- Afgiftekantoor 2200 Herentals Plaatselijke verdeler: Trapper Lierseweg 124, 2200 Herentals Telefoon:

Nadere informatie

DAGUITSTAP Zaterdag 4 mei. ZWEMMEN Zaterdag 18 Zwembad van Geel INSCHRIJVEN KAMP. Jongste Lilse Bergen Oudste Leuven

DAGUITSTAP Zaterdag 4 mei. ZWEMMEN Zaterdag 18 Zwembad van Geel INSCHRIJVEN KAMP. Jongste Lilse Bergen Oudste Leuven DAGUITSTAP Zaterdag 4 mei Jongste takken @ Lilse Bergen Oudste takken @ Leuven ZWEMMEN Zaterdag 18 mei @ Zwembad van Geel 38 ste jaargang: 2018-2019 Maand: mei 2019 Nummer: 9 P409906 Afzendadres en VU

Nadere informatie

Animatieprogramma. Lieve vakantiegangers,

Animatieprogramma. Lieve vakantiegangers, Animatieprogramma Lieve vakantiegangers, Welkom op ons gezellige vakantiepark midden in de Brabantse bossen. Het animatieteam staat klaar met een heleboel leuke en gezellige activiteiten voor alle leeftijden.

Nadere informatie

Maandlijst Februari - Maart

Maandlijst Februari - Maart Maandlijst Februari - Maart Algemene informatie - Elke activiteit gaat door van 14u tot 17u tenzij anders vermeld. - Heb je nog geen sjaaltje, T-shirt of pull en wil je er graag ééntje kopen? Laat dit

Nadere informatie

Aftellen naar X X X Camille Verheyden X X X Remko Dehertogh X X X Lauren Lambrecht. Hier zijn we weer met de laatste Paretter van 2018.

Aftellen naar X X X Camille Verheyden X X X Remko Dehertogh X X X Lauren Lambrecht. Hier zijn we weer met de laatste Paretter van 2018. PARETTER DECEMBER Aftellen naar 2019 Hier zijn we weer met de laatste Paretter van 2018. December is gewoonlijk de maand dat er wel eens een scoutsvergadering op vrijdag- of zaterdagavond wordt georganiseerd.

Nadere informatie

Avontuur op de camping

Avontuur op de camping Programmaboekje Avontuur op de camping Onvergetelijke zomer YES! De zomervakantie komt er weer aan. Zes weken lang hebben we superleuke, uitdagende en afwisselende activiteiten en workshops, speciaal

Nadere informatie

Zondag 21/04: Er is geen vergadering door onze bosfuif die we organiseren!

Zondag 21/04: Er is geen vergadering door onze bosfuif die we organiseren! Dag lieve welpjes, hier zijn we met ons volgende huberke! Hopelijk hebben jullie er evenveel zin in als wij!!!! Kom altijd met een goed humeur en het zullen leuke vergaderingen worden Groetjes De Welpenleiding

Nadere informatie

Op woensdag namiddag organiseert de gemeente een buitenspeeldag aan de sporthal. Kom mee buiten spelen en genieten van de eerste zon!

Op woensdag namiddag organiseert de gemeente een buitenspeeldag aan de sporthal. Kom mee buiten spelen en genieten van de eerste zon! April Mei - Juni Beste ouders en KLJ ers, Hier zijn we alweer met de allerlaatste kalender van het jaar. Ben je benieuwd wat je leiding voor jou in petto heeft? Neem dan snel een kijkje in deze kalender.

Nadere informatie

Jongknapen. Vele groeten Peter- Jan

Jongknapen. Vele groeten Peter- Jan Jongknapen Dag gekke jongknapen We zijn alweer aan het tweede boekje toe. De tijd gaat snel als je je amuseert! Dat wil ook zeggen dat we al halfweg het jaar zijn, maar ook dat we nog superveel leuke activiteiten

Nadere informatie

Recreatieprogramma 7 juli t/m 13 juli

Recreatieprogramma 7 juli t/m 13 juli Recreatieprogramma 7 juli t/m 13 juli WELKOM OP DE PAALBERG! Het wordt een superleuke vakantie want wij organiseren allemaal leuke activiteiten voor jong en oud! Voor alle activiteiten geldt, tenzij anders

Nadere informatie

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Maart April

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Maart April Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Maart April Zondag 1 maart Activiteit: Van 12.45u Tot 17.00u: Battle van den Noorderkempen Vandaag gaan we samen met de andere KLJ s van het gewest

Nadere informatie

Op zondag 13 mei voorzien we een tweede inschrijvingsmoment voor zowel de grote als kleine takken om 17u na de scoutsvergadering op de Moesjebaaz.

Op zondag 13 mei voorzien we een tweede inschrijvingsmoment voor zowel de grote als kleine takken om 17u na de scoutsvergadering op de Moesjebaaz. Paretter April Beste ouders, De takweekenden van de kapoenen en welpen zijn succesvol achter de rug. Deze maand zijn er ook enkele takweekenden gepland. Alle info verkrijgen jullie via de leiding. We zijn

Nadere informatie

Belangrijke data: 3 maart : Géén vergadering 8, 9, & 10: Groepsweekend 24 & 30 maart: Paaseierenverkoop Wouters 30 maart: Quiz OPBaloe.

Belangrijke data: 3 maart : Géén vergadering 8, 9, & 10: Groepsweekend 24 & 30 maart: Paaseierenverkoop Wouters 30 maart: Quiz OPBaloe. Belangrijke data: 3 maart : Géén vergadering 8, 9, & 10: Groepsweekend 24 & 30 maart: Paaseierenverkoop Wouters 30 maart: Quiz OPBaloe Maart Maart 2019 Beste ouders, leden en sympathisanten De derde maand

Nadere informatie

Tweemaandelijks tijdschrift (niet in de zomermaanden) Jaargang 57 nummer 5 MEI - JUNI. V.U. Ward Sels

Tweemaandelijks tijdschrift (niet in de zomermaanden) Jaargang 57 nummer 5 MEI - JUNI. V.U. Ward Sels Tweemaandelijks tijdschrift (niet in de zomermaanden) Jaargang 57 nummer 5 MEI - JUNI V.U. Ward Sels Voorwoord Hallo allemaal Het einde van het scoutsjaar is weer in zicht, nog twee maanden te gaan. Zoals

Nadere informatie

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers,

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Animatie programma Hallo lieve vakantiegangers, Welkom op ons park! De vakantie is aangebroken en daarom is het tijd om de highlights van de verschillende Libéma parken uit te lichten. Op woensdag zal

Nadere informatie

September de maand van weerbaarheid

September de maand van weerbaarheid September de maand van weerbaarheid Het thema van deze maand is weerbaarheid. Het komt steeds vaker voor in het nieuws, kinderen die gepest worden. Vaak sta je als ouder machteloos. Hieronder volgt een

Nadere informatie

Programmaboekje Kapoenen Centrum

Programmaboekje Kapoenen Centrum Programmaboekje Kapoenen Centrum 1 e semester 2016-2017 Wie zijn wij? Hallo Kapoenen! Ik ben Jitte. Mijn totem is zonnegloedblauwe opgewekte arasari. Ik hou van kampen bouwen, bosspelen spelen, knutselen

Nadere informatie

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten!

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten! Animatie programma Hallo lieve vakantiegangers, Welkom op ons park! De meivakantie is aangebroken en dat is genoeg reden om er een dolle boel van te maken. Het animatieteam staat weer klaar met spetterende

Nadere informatie

Het scoutsblad. Januari. Het scoutsblad januari 1

Het scoutsblad. Januari. Het scoutsblad januari 1 Het scoutsblad Januari Het scoutsblad januari 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Voorwoord... 3 Praktische informatie... 4 Inschrijven... 5 Verkennerbar... 6 Nieuwjaardrink... 7 Speelhoekje... 8 Doolhof...

Nadere informatie

Braggel. België - Belgique P.B. P.P Aarschot 1 BC ste jaargang, verschijnt maandelijks, behalve in juli en augustus EDITIE MAART

Braggel. België - Belgique P.B. P.P Aarschot 1 BC ste jaargang, verschijnt maandelijks, behalve in juli en augustus EDITIE MAART België - Belgique P.B. P.P. 3200 Aarschot 1 BC8116 Braggel Erkenningsnr. P3A9031 V.U.: KSA Aarschot vzw Bekaflaan 65 3200 Aarschot 30ste jaargang, verschijnt maandelijks, behalve in juli en augustus EDITIE

Nadere informatie

Animatieprogramma. Lieve vakantiegangers,

Animatieprogramma. Lieve vakantiegangers, Animatieprogramma Lieve vakantiegangers, Welkom op ons gezellige vakantiepark midden in de Brabantse bossen. Het animatieteam staat klaar met een heleboel leuke en gezellige activiteiten voor alle leeftijden.

Nadere informatie

Dag lieve Roodkapkes, mama s en papa s,

Dag lieve Roodkapkes, mama s en papa s, INFORMATIE KAPKE 2018-2019 Dag lieve Roodkapkes, mama s en papa s, Het kamp is helaas al enkele maanden voorbij, maar geen nood hier zijn we weer met ons eerste kapke! Dit is ons informatie kapke waarin

Nadere informatie

Pagadders. Beste pagadders

Pagadders. Beste pagadders Beste pagadders Pagadders Het nieuwe schooljaar is weer begonnen. Dat betekent natuurlijk ook een nieuw werkjaar voor KSA Frassati! Ik, Alexander (of Alex), heb de eer om de plaats van Charlene als banleider

Nadere informatie

Camping Jachthaven De Maasterp Animatieprogramma Voor het Seizoen 2015

Camping Jachthaven De Maasterp Animatieprogramma Voor het Seizoen 2015 Camping Jachthaven De Maasterp Animatieprogramma Voor het Seizoen 2015 1 ANIMATIEPROGRAMMA RECREATIE INFO 2015 Beste gasten, Van harte welkom op camping/jachthaven de Maasterp! Het seizoensboekje met het

Nadere informatie

ANIMATIEPROGRAMMA 19 juli tot 25 juli 2019

ANIMATIEPROGRAMMA 19 juli tot 25 juli 2019 Vrijdag 19 juli 2019 Park Molenheide heet u van harte welkom. Zaterdag 20 juli 2019 10.00-11.00 uur & 11.15-12.15 uur : Workshop Shaving day Wist je dat je met de scheerschuim van papa nog veel leuke dingen

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Vrijdag 19 oktober t/m zondag 28 oktober. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf!

Recreatieprogramma. Vrijdag 19 oktober t/m zondag 28 oktober. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Recreatieprogramma Vrijdag 19 oktober t/m zondag 28 oktober Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Kijk snel verder voor het complete programma van het recreatieteam! LET OP!

Nadere informatie

Zomervakantie 2016 12 juli 2016 5 augustus 2016

Zomervakantie 2016 12 juli 2016 5 augustus 2016 Zomervakantie 2016 12 juli 2016 5 augustus 2016 Beste, In dit boekje komt u alles te weten over speelpleinwerking Flapuit. Deze zomervakantie zijn we geopend van maandag 12 juli 2016 t.e.m. vrijdag 5 augustus

Nadere informatie

Maandlijst April - Mei - Juni

Maandlijst April - Mei - Juni Maandlijst April - Mei - Juni Algemene informatie - Aangezien iedereen in juni moet studeren, gaan er die maand minder activiteiten doorgaan. Geen nood, op kamp wordt dit zeker ingehaald. - Omdat KLJ nationaal

Nadere informatie

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Januari februari

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Januari februari Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Januari februari Activiteiten -12 Zondag 4 Januari 2015 Activiteit van 14u tot 17u.= Nieuwjaarsactiviteit! Een nieuw jaar een nieuwe activiteit.

Nadere informatie

Animatieprogramma Zomer 8 t/m 14 augustus 2015 Zaterdag 8 augustus

Animatieprogramma Zomer 8 t/m 14 augustus 2015 Zaterdag 8 augustus 14.00-17.00 Welkoms middag Kom kennis maken met de Funbrigade in de Happy Fun Beach! Er is van alles te doen! Zaterdag 8 augustus 10.30-12.00 Beach tennis Heb je zin om even lekker actief te zijn? Doe

Nadere informatie

Heej hallo lieve vakantiegangers, Heel veel liefs & een fijne vakantie, Flurki

Heej hallo lieve vakantiegangers, Heel veel liefs & een fijne vakantie, Flurki Animatie programma Heej hallo lieve vakantiegangers, Welkom op vakantiepark Dierenbos! Het animatieteam staat tijdens jou vakantie klaar met heel veel leuke, gezellige en vrolijke activiteiten. Blader

Nadere informatie

We hebben voor jullie weer een sprankelend nieuw programma klaar staan, zodat elke zondagvoormiddag een momentje wordt om naar uit te kijken

We hebben voor jullie weer een sprankelend nieuw programma klaar staan, zodat elke zondagvoormiddag een momentje wordt om naar uit te kijken Lieve Jogi s Na een bangelijk scoutsjaar met vele niet-te-doen-crazy vergaderingen, zotte weekends en een awesome kamp is het weer tijd voor een nog vetter scoutsjaar om nooit te vergeten! We hebben voor

Nadere informatie

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad Oranje. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk

Nadere informatie

VAKANTIEWERKING GEETBETS 2012

VAKANTIEWERKING GEETBETS 2012 VAKANTIEWERKING GEETBETS 2012 SPEELPLEIN WORKSHOPS UITSTAPPEN SPORTWEKEN Het gemeentebestuur van Geetbets stelt voor: Vakantiewerking 2012 Maandag 2 juli t/m vrijdag 13 juli Maandag 6 augustus t/m vrijdag

Nadere informatie