Partyconcept informatiepakket

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Partyconcept informatiepakket 2013-2014"

Transcriptie

1 Partyconcept informatiepakket

2 1. Inleiding Op vrijdag 30 juni 2000 ging in het Oost-Vlaamse Aalst de 1ste editie door van Night Of The Teachers. Van 2000 tot 2008 groeide Night Of The Teachers uit tot hét onderwijsevenement van Vlaanderen. Kopieën en parodieën schoten als paddenstoelen uit de grond. Weinigen slaagden er echter in de original te kopiëren, noch qua aanpak, noch qua sfeer, noch qua opkomst. Ook in 2014 fuift Teachers4Teachers verder met een splinternieuwe Night Of The Teachers -party. In het nieuwe decennium werd de complete set hertekend en in een nieuw kleedje gestoken. Deze conceptuele aanpak bevestigde nogmaals het succes. Night Of The Teachers noteert een gemiddelde opkomst van 1500 bezoekers. Wegens het aanhoudende succes en de groeiende vraag wensen we met Night Of The Teachers op de allerlaatste schooldag, vrijdag 27 juni 2014, in verschillende Vlaamse Provincies, de pannen van het dak te swingen zoals dat, sinds 2000, jaar en dag in Aalst gebeurt. Of hoe onderwijzend Vlaanderen simultaan het schooljaar feestend afsluit om swingend de zomervakantie in te gaan! Het wordt dé allerlaatste keer zweten van het schooljaar!

3 2. Wat boek je? Night Of The Teachers is hét FUN-evenement voor onderwijzend Vlaanderen. Met de beste dansbare platen van vroeger tot nu behoort Night Of The Teachers tot hét meest ultieme ONderWIJS-feest. 2.1 Een DJ en een MC van Teachers4Teachers De muziek is van de hand van de beste Teachers4Teachers-DJ s die perfect weten wat de combinatie Teachers4Teachers en Night Of The Teachers betekent Set & Decor Teachers4Teachers komt naar je toe met een totale muzikale belevingssfeer De DJ staat achter een exclusief voor Night Of The Teachers ontworpen DJ-booth, voorzien van een fijn uitgelicht podium van +/- 5x3 meter. Vanop het podium worden lichteffecten gemonteerd die kunnen gebruikt worden op het podium en in de zaal. De constructie loopt door van achter het podium tot in de zaal. Boven de dansvloer staat een lichtconstructie Het resultaat is een hemel van prachtige kleuren en patronen helemaal afgestemd op de sfeer van Night Of The Teachers. Achteraan de zaal is er een onthaast-ruimte waar sfeervolle verlichting en een gedempt muziekvolume ervoor zorgen dat het publiek hier even rustig op adem kan komen, chillen met een drankje, gezellige babbeltjes slaan. De voorgestelde technische set en decor zorgen voor een spectaculaire show, waarbij de bezoeker wordt ondergedompeld in het party-concept van Teachers4Teachers waar FUN en beleving de speerpunten zijn.

4 3. Het draaiboek Elke Night Of The Teachers verloopt in principe volgens een vast draaiboek. Hiervan wordt enkel afgeweken indien contractueel anders bepaald: Tijdschema: 19 uur: start VIP-formule in VIP-room met special acts (optioneel, niet opgenomen in de basisprijs) 20 uur: kick off, netwerking uur: live-optreden (optioneel, niet opgenomen in de basisprijs) uur: DJ s spelen het dak eraf in de party-area uur: countdown summer uur: Einde Night Of The Teachers - party Ticketverkoop: Ticketprijs: 6 euro VVK, 10 euro aan de kassa Teachers4Teachers organiseert en coördineert de volledige on-line ticketverkoop. Als organisator hoef je je geen zorgen te maken over de administratieve en financiële afhandeling van de transacties. Het centraal ticketingsysteem registreert elke boeking, voor gelijk welke provincie, apart in een overzichtelijke database waar u als organisator op wekelijke basis een vorderingsrapport van krijgt. Zo krijg je een concreet zicht hoeveel bezoekers je mag verwachten én hoeveel inkomgelden de voorverkoop genereert. In principe is de party om uur afgelopen. Er kan hier van afgeweken worden tot maximum uur mits bijbetaling van de muziekman, de geluids- en lichtinstallatie en de crew. Elk uur extra betaal je als organisator 10% van de uitkoopsom.

5 4. Sponsoring Teachers4Teachers kan voor de Night Of The Teachers -party in zee gaan met 1 (één) hoofdsponsor en maiximaal 6 supporting partners. Deze sponsors krijgen dus ook exclusiviteit over de promoties via digitale en printmedia. Het is toegestaan om voor je evenement zelf nog 4 randsponsors aan te brengen (sigarettenmerken zijn uitgesloten). Deze randsponsors mogen evenwel niet concurrerend zijn met de structurele sponsors van de Night Of The Teachers -party. De randsponsors worden vermeld op de verso-zijde van de flyerdrukwerken en krijgen de mogelijkheid om ongeveer 1m2 visibiliteit te voorzien aan de ingang van het evenement. Zij hebben geen recht op plaatsing in de digitale en/of printmedia of op de website van Teachers4Teachers. Tevens mogen de randsponsors ook geen acties ondernemen binnenin de zaal waar de party plaatsvindt. Meer specifieke voorwaarden vind je in het contract.

6 5. Wat kost het? De uitkoopsom voor Night Of The Teachers is (exclusief 21% BTW). Deze uitkoopsom geldt voor alle locaties met een oppervlakte vanaf 800 m2 tot 1200 m2. Indien de locatie groter is dan 1200m2, wordt een offerte aangeboden afhankelijk van de extra behoeften. Teachers4Teachers kan op elke locatie, indien nodig, in onderling overleg met de organisator en betaald door de organisator, extra materiaal (licht en/of geluid) plaatsen om de kwaliteit van het Night Of The Teachers-evenement te kunnen garanderen. Contractueel start het evenement om 20u en eindigt om 04u. Indien je het evenement nog wil verlengen, kan dit op basis van een contractueel vastgelegde extra vergoeding (10% van de uitkoopsom per extra uur) tot maximum 06u. De maximale toegangsprijs is vastgelegd op 10 (inclusief BTW) per persoon.

7 6. Wat krijg je? Night Of The Teachers is een totaalconcept dat tegen een vaste pakketprijs (zie punt 5) aan een organisator wordt aangeboden. In ruil voor de uitkoopsom krijg je naast de spectaculaire show en een geweldige avond het volgende pakket: Communicatie: Kanalen: e-communicatie: pages websites (Teachers4Teachers, partners...) nieuwsbrieven o KLASSE voor Leerkrachten o KlasCement, Lerareninfo, o Lerarendirect o database Teachers4Teachers o database partners persbelangstelling: projectvoorstelling (pressconference) verslaggeving activiteit mailing: call to action via begeleidend schrijven affichecampagne affichecampagne (verspreiding via intern circuit departement Onderwijs, naar alle Vlaamse onderwijsinstellingen) 2 A4-advertenties (full colour) in het onderwijsvakblad: KLASSE voor Leerkrachten Editie mei 2014 Editie juni 2014 Drukwerk: 250 affiches A flyers A genummerde toegangstickets 30 Teachers4Teachers T-Shirts Teachers4Teachers zorgt voor het tijdig afleveren van het nodige communicatiemateriaal. Indien je dit wenst kan je de versozijde van de flyers aan een kleine meerprijs van 100 laten drukken met jouw randsponsors.

8 Om je campagne kracht bij te zetten kan je als organisator bij Teachers4Teachers terecht voor extra promotiemateriaal zoals affiches, flyers, stickers, T-Shirts, drankbonnen, etc. Deze extra s worden aangeboden aan zeer democratische prijzen. Het is evenwel niet toegelaten om zelf communicatiemateriaal te maken op basis van of afwijkend van de door Teachers4Teachers geleverde grafiek.

9 7. Wat zijn de voorwaarden? Selectie Teachers4Teachers selecteert per Vlaamse provincie 1 organisator op basis van de volgende criteria: Bekwaamheid Enkel organisatoren die door Teachers4Teachers bekwaam bevonden worden om dit evenement te organiseren en in goede banen te leiden krijgen de kans. Zowel op gebied van campagne voeren als op gebied van het evenement zelf wordt een keuze gemaakt. Geografische spreiding De selectie van de events wordt zo gemaakt dat héél Vlaanderen in één avond bereikt wordt. Eventdatum: Night Of The Teachers gaat sinds 30 juni 2000 steeds door op de allerlaatste schooldag van het lopende schooljaar. Voor is dit vrijdag 27 juni 2014 Locatie: De Night Of The Teachers -party vereist 380 Volt en 63 Ampère, voorzien d.m.v. een 5-pins stekker CE 380 Volt (5-pins: 3 fasen, nul, aarding). De Night Of The Teachers -party vereist een minimale oppervlakte van 800m2 en een vrije zaalhoogte van 6m. De hoogte van de locatie wordt bepaald door de afstand tussen de grond en de onderkant van de gebinten (dus niet steeds het plafond van de locatie). De show kan in een tent georganiseerd worden. De tent moet een vrije hoogte hebben van minimum 6 meter over een breedte van 12 meter. Mogelijk is de nokhoogte van de tent dan véél hoger. De vloer van de tent moet vlak en uitgelijnd zijn.

10 8. Hoe boek je? Iedereen kan zijn interesse betonen voor Night Of The Teachers. Door je reservatie-aanvraag in te dienen bij Teachers4Teachers word je automatisch opgenomen in de selectielijst van de events. Na een grondige selectie volgens een aantal criteria (zie punt 7), wordt per provincie aan 1 organisator de mogelijkheid geboden een Night Of The Teachers te organiseren Wees er dus snel bij! Reserveer nu via het online reservatieformulier: Ben je geïnteresseerd maar heb je nog twijfels of vragen? Is juni 2014 nog iets te vroeg om alles georganiseerd te krijgen? Neem contact op met Teachers4Teachers of kom alles live bekijken op het event in Aalst. Graag geven we je ter plaatse alle nodige uitleg en beantwoorden we al je mogelijke vragen voor de editie van 2015

11 9. Wie zijn we? Teachers4Teachers: = go between tussen scholen (met z n doelgroepen) en bedrijven (met hun producten) expertise in the field en dagdagelijks contact met de basis resulteert in een perfect aanvoelen van de beleving, de noden, op de werkvloer. resultaten en doelmatigheid van projecten, acties, worden, door voorafgaandelijk toetsen, op hun haalbaarheid correct ingeschat via projecten een pure marktpenetratie én directe afzetmarkt voor producten creëren waarbij de pedagogische meerwaarde wordt aangetoond en beleefd. Het karakter van deze projecten kan vertrekken vanuit 3 invalshoeken nationaal regionaal en/of lokaal met meer plezier, effectiever en efficiënter netwerken het platform als strategie aanwenden om het imago (bedrijf, brands, ) te communiceren via indirecte marketing rechtstreeks in contact komen met de 4 doelgroepen (school als instituut, directies en personeel, leerlingenbestand en ouders/oud-leerlingen) prominente aanwezigheid resulteert in een verankering binnen de diverse instanties (overheden, schoolbesturen, ) waar kansen opgezocht en benut kunnen worden om mee (onder)delen in diverse beleidsmateries te distilleren. een belangrijke partner om het draagvlak te verbreden om elke (prioritaire) beleidsoptie zijn ingang en bestendiging bottom-up te concretiseren en succesvol te realiseren. coördineert als platform de inhoudelijke programma s van diverse instanties op een FUN-manier om zo ingang te doen vinden bij de diverse doelgroepen binnen het onderwijsveld. FUN, de bestaansreden (DNA) van Teachers4Teachers, is de gevraagde, subtiele grootste gemene deler om de motivatie/bezieling op de werkvloer te maximaliseren waardoor beleidsdoelstellingen met een hogere kwaliteitsnorm uitgevoerd worden Teachers4Teachers is de concrete en innovatieve opportuniteit om samen onderstaande uitdagingen aan te gaan:

12 met het beleid (social responsibility) heropwaardering van de job doorbreken van de vlakke loopbaan scholen en leraars oplossingen bieden voor maatschappelijke problemen (opvoeding, sport, gezondheid, gokken ) te vroege uitstroom uit het beroep ombuigen instroom in de onderwijzersopleiding verhogen aantrekkelijker profileren van de onderwijsjob naar mannelijke kandidaten vooropleiding van kandidaat-onderwijzers op een hoger niveau brengen zelfstandig ondernemerschap bij de schoolgaande jeugd stimuleren met de bedrijven rechtstreekse toegang krijgen tot de scholen(gemeenschappen) in België. binnen de scholenwereld de commerciële groeimarkt met succesvolle marketingacties exploiteren, rekening houdend met de ethische code. het imago van het bedrijf verbeteren door prominent aanwezig te zijn in de omgeving van diverse instanties (overheden, schoolbesturen.) visibiliteit voor brands maximaliseren! in een vrij conservatief milieu nieuwe technologieën, innovatieve werkmethodes, nieuwe producten implementeren de pedagogische meerwaarde van gecommercialiseerde producten aantonen zonder het oproepen van tegenstrijdige belangen (credibiliteit >< verkoopsdoel) zelfstandig ondernemerschap bij de schoolgaande jeugd stimuleren nauwere aansluiting vinden tussen onderwijs en arbeidsmarkt Teachers4Teachers verwerft het inzicht bij de scholen dat dankzij partners verschillende FUN-projecten kunnen gerealiseerd worden! Dit maakt de partners uiterst sympathiek waardoor het een evidentie/vanzelfsprekendheid/attitude wordt dat scholen kiezen voor de producten/diensten van de partners Wat is sterker dan zo n intrinsieke motivatie?!? Alle teksten en afbeeldingen in deze brochure zijn eigendom van Teachers4Teachers Het is verboden ze te kopiëren, te gebruiken voor drukwerk of voor publicatie op het internet (websites, facebook, twitter, ,...) zonder voorafgaandelijk schriftelijk toestemming van Teachers4Teachers. Teachers4Teachers behoudt zich de vrijheid om het concept van de Night Of The Teachers en haar configuratie in de loop van het boekingsjaar aan te passen. Dit document is informatief en niet bindend. Dit is geen contract.

Partyconcept - informatiepakket

Partyconcept - informatiepakket Partyconcept - informatiepakket - 2015 1. Inleiding In mei 96 ging in het Oost-Vlaamse Wachtebeke de Was het nu 70 of 80? -fuiftour van Studio Brussel in première. Van 1996 tot 2000 groeide Was het nu

Nadere informatie

!!! Partyconcept - informatiepakket - 2015

!!! Partyconcept - informatiepakket - 2015 Partyconcept - informatiepakket - 2015 1. Inleiding De Afrekening is de langst lopende partytour in Vlaanderen. Al sinds de prille jaren 90 gaat Studio Brussel met haar populaire programma naar alle uithoeken

Nadere informatie

Was het nu 80, 90 of 2000? van Studio Brussel Een succesformule

Was het nu 80, 90 of 2000? van Studio Brussel Een succesformule Was het nu 80, 90 of 2000? van Studio Brussel Een succesformule Vaak gekopieerd, nooit geëvenaard De Was het nu 80, 90 of 2000? -party van Studio Brussel is een begrip bij jongere en minder jongere fuifnummers.

Nadere informatie

We weten wat er reilt en zeilt in onze doelgroep en daarin zoeken we onze eigen weg.

We weten wat er reilt en zeilt in onze doelgroep en daarin zoeken we onze eigen weg. 1.Inleiding. Stoer, stout en eerlijk! We weten wat er reilt en zeilt in onze doelgroep en daarin zoeken we onze eigen weg. We willen opvallen en gezien worden, durven al eens tegen schenen te stampen of

Nadere informatie

A Good Way To Party!

A Good Way To Party! A Good Way To Party! 1. Inleiding. Weg met die eeuwenoude tradities, voorbijgestreefde ideeën en thema s! Niet weer de zoveelste saaie party maar een nieuw concept met als sleutelfactoren: Trendy, origineel

Nadere informatie

PARTY DOSSIER TMF / MTV NETWORKS BELGIUM

PARTY DOSSIER TMF / MTV NETWORKS BELGIUM PARTY DOSSIER TMF / MTV NETWORKS BELGIUM LET THE PARTY BEGIN! Een nokvolle tent, overdonderende muziek en uitbundige ambiance: dat moet wel een TMF-party zijn! Want als er één man weet wat feesten is,

Nadere informatie

De evenementen checklist

De evenementen checklist De evenementen checklist Hey, Of het nu de eerste of de honderdste keer is dat je een evenement organiseert, je wil steeds dat het resultaat perfect is en dat er zo weinig mogelijk verrassingen zijn. Daarom

Nadere informatie

De evenementen die Sk8-Depot zal organiseren zullen aantrekkelijk zijn en publieke aandacht trekken.

De evenementen die Sk8-Depot zal organiseren zullen aantrekkelijk zijn en publieke aandacht trekken. Sk8-Depot is een brand new indoor SKATE, BMX en ROLLERBLADE park gelegen op een goed bereikbare locatie in Antwerpen, goed bereikbaar met de auto, openbaar vervoer en de fiets. Sk8-Depot bied sponsors

Nadere informatie

De evenementen checklist

De evenementen checklist De evenementen checklist #iedereenflyer FLYER.BE Drukwerk voor iedereen! Evenementen doe je zo! Of het nu de eerste of de honderdste keer is dat je een evenement organiseert, je wil steeds dat het resultaat

Nadere informatie

Sponsorpakketten PFCongres 2013. 13 en 14 september 2013, Utrecht http://www.pfcongres.nl/

Sponsorpakketten PFCongres 2013. 13 en 14 september 2013, Utrecht http://www.pfcongres.nl/ Sponsorpakketten PFCongres 2013 13 en 14 september 2013, Utrecht http://www.pfcongres.nl/ Over PFCongres PFCongres is een jaarlijks evenement georganiseerd door de vereniging achter PFZ.nl, de grootste

Nadere informatie

ORGANISATIE. Dieter Antonissen. Wies Jaspers. Michaël Declercq. Niels Smout. Kalmthoutenaar. Kalmthoutenaar. Kalmthoutenaar.

ORGANISATIE. Dieter Antonissen. Wies Jaspers. Michaël Declercq. Niels Smout. Kalmthoutenaar. Kalmthoutenaar. Kalmthoutenaar. ORGANISATIE Michaël Declercq Wies Jaspers Niels Smout Dieter Antonissen Kalmthoutenaar Kalmthoutenaar Kalmthoutenaar Kalmthoutenaar Logistiek expert Marketing expert Wieler expert Marketing expert Fervent

Nadere informatie

PROJECTPLAN. Wat staat er in?

PROJECTPLAN. Wat staat er in? PROJECTPLAN Er zijn heel veel manieren hoe je een projectplan (of plan van aanpak) maakt. Een projectplan hoeft echt niet uit heel veel pagina s te bestaan, als je maar over een aantal dingen goed hebt

Nadere informatie

TOWER AWARDS IN HET KORT

TOWER AWARDS IN HET KORT 1 TOWER AWARDS IN HET KORT Awardshow met een groot amusementgehalte Uitreiking van 6 unieke awards Ondernemend, creatief en inspirerend Kortrijk in de kijker gezet Samenwerking met diverse lokale partner

Nadere informatie

Zondag 7 oktober RONSE Partnerbrochure. Hotondcross

Zondag 7 oktober RONSE Partnerbrochure. Hotondcross Zondag 7 oktober 2018 RONSE Partnerbrochure Hotondcross 1 Introductie Beste (potentiële) partner, U kon het een tijdje terug reeds via de pers vernemen: de Hotondcross in Ronse/Kluisbergen maakt vanaf

Nadere informatie

Student Positive Awards Document voor partnerschap

Student Positive Awards Document voor partnerschap Student Positive Awards Document voor partnerschap Een innovatief project, Een manier om te veranderen, Een uitreiking die jaarlijks 40.000 studenten bereikt Een initiatief van Meneer, Mevrouw Hieronder

Nadere informatie

Checklist voorbereiding en regie optreden

Checklist voorbereiding en regie optreden Checklist voorbereiding en regie optreden Voorkom verrassingen en ga zonder stress jouw feestavond tegemoet. Deze checklist helpt je na te gaan waar je in de basis op moet letten bij de planning, voorbereiding

Nadere informatie

Raceroom Benelux Wij brengen het circuit naar u!

Raceroom Benelux Wij brengen het circuit naar u! Raceroom Benelux Wij brengen het circuit naar u! Memorabele Evenementen! De interesse in de motorsport verbindt mensen wereldwijd. Met de RaceRoom haalt u wereld beroemde race circuits, werkelijke motorgeluiden

Nadere informatie

Laat jou(w) Limburg zien DIT IS ZEF MAGAZINE

Laat jou(w) Limburg zien DIT IS ZEF MAGAZINE Laat jou(w) Limburg zien DIT IS ZEF MAGAZINE Kennismakingsgids 2012 Een concept van Dit is ZEF Magazine! ZEF Magazine is een online magazine voor jonge mensen die wonen in Limburg. ZEF draait niet alleen

Nadere informatie

Inclusief onderwijs Maak het vanzelfsprekend!

Inclusief onderwijs Maak het vanzelfsprekend! 1 Projectoproep Inclusief onderwijs Maak het vanzelfsprekend! Deelnemingsformulier 2015 Hart voor Handicap streeft naar een warme en inclusieve samenleving. Een samenleving waar iedereen van tel is. Een

Nadere informatie

TARIEVEN VLAANDEREN 2018

TARIEVEN VLAANDEREN 2018 TARIEVEN VLAANDEREN 2018 STANDARD DISPLAY ADVERTISING National Medium Rectangle National Leaderboard 1 WEEK VÓÓR VERSCHIJNING 1 ste Medium Rectangle in de resultatenlijst Leaderboard bovenaan elke pagina

Nadere informatie

Dé bruiloft DJ van Nederland

Dé bruiloft DJ van Nederland Dé bruiloft DJ van Nederland MAAK JOUW PERFECTE TROUWFEEST REALITEIT Hét perfecte trouwfeest Met precies de sfeer & muziek die jullie willen Jullie bruiloft is een dag om nooit meer te vergeten. Op deze

Nadere informatie

Laat jou(w) Limburg zien DIT IS ZEF MAGAZINE

Laat jou(w) Limburg zien DIT IS ZEF MAGAZINE Laat jou(w) Limburg zien DIT IS ZEF MAGAZINE Kennismakingsgids 2012 Dit is ZEF Magazine! ZEF Magazine is een online magazine voor jonge mensen die wonen in Limburg. ZEF draait niet alleen om nieuwtjes

Nadere informatie

Activiteitendraaiboek VC Tesla Lint Inhoud

Activiteitendraaiboek VC Tesla Lint Inhoud Activiteitendraaiboek VC Tesla Lint Inhoud Inhoud... 1 Info voor website, Facebook en beelscherm... 2 Affiches en Flyers... 3 Materiaal... 4 Aanvragen en toelatingen... 4 Financieel... 4 Takenlijst en

Nadere informatie

Marketing voor bedrijvenparken. Samen bouwen aan succes.

Marketing voor bedrijvenparken. Samen bouwen aan succes. Marketing voor bedrijvenparken Samen bouwen aan succes. Grond en stenen met waarde Een vol bedrijvenpark zorgt voor een hogere grond- en steenprijs. Precies wat u als eigenaar van een bedrijvenpark wilt,

Nadere informatie

VESTING Cross T HULS Partnerbrochure zondag 17 februari 2019

VESTING Cross T HULS Partnerbrochure zondag 17 februari 2019 Partnerbrochure zondag 17 februari 2019 Partnerformules Exclusive partner p. 5 VIP partner p. 6 Platinum Partner p. 7 Gold Partner p. 9 Silver Partner p. 10 Business Partner p. 11 Local Partner p. 12 VIP

Nadere informatie

Doet je buurt bruisen.

Doet je buurt bruisen. Doet je buurt bruisen. Gratis tool Organiseer op www.planidoo.be Samen. Sneller. Beter. 1 Een event in je straat, dorp, gemeente of stad? Gratis tool Ben je een vat vol wervelende ideeën voor toffe activiteiten

Nadere informatie

VRIJDAG 05 SEPTEMBER 2014

VRIJDAG 05 SEPTEMBER 2014 DE SPONSOR, OPENING VAN ADVERTENTIE JE STUDIEJAAR & STANDHOUDER MOGELIJKHEDEN VRIJDAG 05 SEPTEMBER 2014 ACKU CULTUURBURO POSTBUS 13336 // 2501 EH DEN HAAG 070 44 58 885 // 070 31 20 585 WWW.ACKU.NL //

Nadere informatie

11 december 2011 SPONSOREN & STANDHOUDERS

11 december 2011 SPONSOREN & STANDHOUDERS 11 december 2011 SPONSOREN & STANDHOUDERS Informatie voor sponsoren & standhouders O p zondag 11 december 2011 organiseert een groepje alpaca-fokkers een grote internationale alpacashow en - keuring in

Nadere informatie

Open Bedrijvendag. Eerste zondag van oktober.

Open Bedrijvendag. Eerste zondag van oktober. Open Bedrijvendag Eerste zondag van oktober www.openbedrijvendagbrussel.be Open Bedrijvendag Wie zijn we? Open Bedrijvendag is het grootste eendagsevenement van België. Ieder jaar weer zetten de meest

Nadere informatie

PUURS TITANS AMERICAN FOOTBALL SPONSORBOEK 2012 WWW.PUURS-TITANS.BE INFO@PUURS-TITANS.BE

PUURS TITANS AMERICAN FOOTBALL SPONSORBOEK 2012 WWW.PUURS-TITANS.BE INFO@PUURS-TITANS.BE Introductie Puurs Titans is de enige American Football ploeg in de wijde regio tussen Antwerpen, Gent en Brussel. Onze teams zijn opgedeeld in drie demografische doelgroepen: Cadets (11 jaar), Juniors

Nadere informatie

Business Class Seizoen 8

Business Class Seizoen 8 Business Class Seizoen 8 Get Together After Work! Friday Afternoon, een uniek concept In 2008 werd gestart met een bescheiden netwerkborrel. Inmiddels is Friday Afternoon uitgegroeid tot de meest succesvolle

Nadere informatie

PARTNERPLAN Geen woorden maar Zaken! 2014-2015

PARTNERPLAN Geen woorden maar Zaken! 2014-2015 PARTNERPLAN Geen woorden maar Zaken! 2014-2015 2014 AM Communicatie & Design / M. van Amsterdam 1. MKB Rotterdam Naast het nastreven van een optimaal rendement vinden steeds meer ondernemingen het van

Nadere informatie

Het Online Marketingplan. Het Social Media Plan als onderdeel van het Marketing Plan

Het Online Marketingplan. Het Social Media Plan als onderdeel van het Marketing Plan Het Online Marketingplan Het Social Media Plan als onderdeel van het Marketing Plan 1 Wil je een online marketingplan voor jouw organisatie beschrijven? In dit document vind je de opzet voor zo n plan.

Nadere informatie

Inhoudsopgave. 1 van 11

Inhoudsopgave. 1 van 11 Inhoudsopgave Leerlingen werven was nog nooit zo makkelijk... 2 Hoe komen we aan meer leerlingen? 2 Door wie wordt de schoolkeuze beïnvloed?. 2 Door wat wordt de schoolkeuze beïnvloed?...2 Hoe komen ouders

Nadere informatie

SPONSOR PAKKETTEN JAZZ, SOUL & FUNK AAN DE WATERKANT AMSTERDAM LEIDEN 07-06-2014

SPONSOR PAKKETTEN JAZZ, SOUL & FUNK AAN DE WATERKANT AMSTERDAM LEIDEN 07-06-2014 SPONSOR PAKKETTEN JAZZ, SOUL & FUNK AAN DE WATERKANT AMSTERDAM 07-06-2014 LEIDEN 16-08-2014 SPONSORPAKKETTEN VAN JAZZ AT THE LAKE WILT U DOELTREFFENDE EXPOSURE VAN UW MERK OF BEDRIJF IN EEN RELEVANTE DOELGROEP?

Nadere informatie

DE PRAKTIJK: DO S & DON TS

DE PRAKTIJK: DO S & DON TS INLEIDING Het huidige beeld dat jongeren hebben van ict is gebaseerd op een stereotype ict er en staat ver af van de werkelijkheid. Een gevolg is dat steeds minder jongeren kiezen voor een opleiding of

Nadere informatie

Online recruitment marketing

Online recruitment marketing Online recruitment marketing Plaats uw vacature niet langer willekeurig op diverse mediakanalen, maar bereik uw doelgroep snel én Effectief werven? Kies voor een online recruitment campagne! Als werkgever

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden JOINjoin

Algemene Voorwaarden JOINjoin Algemene Voorwaarden JOINjoin 1 Algemeen 1.1 JOINjoin organiseert events voor alleenstaanden en mensen die hun vriendenkring uit willen bereiden. 1.2 Deelname aan events is mogelijk nadat je je hebt aangemeld

Nadere informatie

Inhoudsopgave 1 Stappenplan CRM event... 1 1.1 Social media audit... 1 1.2 Maak een SWOT-analyse van de social media aanpak van je

Inhoudsopgave 1 Stappenplan CRM event... 1 1.1 Social media audit... 1 1.2 Maak een SWOT-analyse van de social media aanpak van je !!! SCRM!!!!!!!,,, Inhoudsopgave 1 Stappenplan CRM event... 1 1.1 Social media audit... 1 1.2 Maak een SWOT-analyse van de social media aanpak van je bedrijf/organisatie. Wat zijn je voornaamste conclusies?...

Nadere informatie

Ga voor maximaal online resultaat

Ga voor maximaal online resultaat N Ga voor maximaal online resultaat 1 Welke resultaten wil jij behalen? D MEER OFFERTE AANVRAGEN & MEER VERKOOP H MEER MERKBELEVING & MEER NAAMSBEKENDHEID A MEER GROEI & MEER INNOVATIE Wil jij ook meer

Nadere informatie

VESTING Cross T HULS Partnerbrochure zondag 17 februari 2019

VESTING Cross T HULS Partnerbrochure zondag 17 februari 2019 Partnerbrochure zondag 17 februari 2019 VESTINGCROSS Brico Partnerformules Exclusive partner p. 5 VIP partner p. 6 Platinum Partner p. 7 Gold Partner p. 9 Silver Partner p. 10 Business Partner p. 11 Local

Nadere informatie

Contacteer ons snel als u interesse hebt om een vacature te publiceren of een pakket aan te kopen. Stuur ons een e-mail via hello@careerstyler.

Contacteer ons snel als u interesse hebt om een vacature te publiceren of een pakket aan te kopen. Stuur ons een e-mail via hello@careerstyler. PRIJZEN EN PAKKETTEN Contacteer ons snel als u interesse hebt om een vacature te publiceren of een pakket aan te kopen. Stuur ons een e-mail via hello@careerstyler.com BESCHIKBARE PAKKETTEN 1 JOB 3 JOBS

Nadere informatie

StepStone maakt er werk van

StepStone maakt er werk van teps April 2010 StepStone maakt er werk van www.stepstone.be info@stepstone.be +32 2 209 98 00 StepStone facts and figures Enkele cijfers Bezochte pagina s 6.771.581 Aantal bezoeken 1.207.368 Unieke bezoekers

Nadere informatie

TheMagica The Creations Experience

TheMagica The Creations Experience Graphica s Grafisch Ontwerp Powered by: TheMagica The Creations Experience Ik was op zoek naar een uniek uiterlijk voor mijn product. Dankzij Themagica s grafische diensten heeft Hanisha Design een gezicht

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden GiGA

Algemene Voorwaarden GiGA Algemene Voorwaarden GiGA 1 Definities 1.1 In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: - GiGA: de muziekgroep GiGA met bezetting het vijftal, en alle bij het optreden betrokken personen die door

Nadere informatie

Live on stage. Wat betekent zo n ticket voor jou? Noteer rond de afbeelding al wat in je opkomt

Live on stage. Wat betekent zo n ticket voor jou? Noteer rond de afbeelding al wat in je opkomt 1 Live on stage Hou je van muziek? Dan is de kans groot dat je wel eens een concert (of festival) bezoekt. De een is iedere week in een zaal te vinden, de ander kiest nauwkeuriger. Wat betekent zo n ticket

Nadere informatie

Jouw marketingplan voor 2015 opstellen? 5 tips!

Jouw marketingplan voor 2015 opstellen? 5 tips! Jouw marketingplan voor 2015 opstellen? 5 tips! 1. Communiceer slim² x slimmer² x slimst² S.M.A.R.T. betekent communiceren met een duidelijk doel. Door elke communicatievorm van jouw bedrijf te linken

Nadere informatie

Info- event bestuur 2015-2016

Info- event bestuur 2015-2016 Info- event bestuur 2015-2016 Content Waar het allemaal begint De AFC-organisatiestructuur Alle bestuursfuncties En praktisch dan? Onze voorzitster hebben we al! Waar het allemaal begint Waar het allemaal

Nadere informatie

SPONSOR mogelijkheden

SPONSOR mogelijkheden SPONSOR mogelijkheden Deze brochure biedt informatie en de mogelijkheden om uw organisatie extra exposure te geven en zo een belangrijke bijdrage te leveren aan het zomerse Giesbeach Festival Giesbeach

Nadere informatie

Plezant, ondernemen bij Albert Heijn! 02LAK0222-00_Flyer Franchise_A5.indd 1

Plezant, ondernemen bij Albert Heijn! 02LAK0222-00_Flyer Franchise_A5.indd 1 Plezant, ondernemen bij Albert Heijn! 02LAK0222-00_Flyer Franchise_A5.indd 1 17/10/13 11:10 Albert Heijn, aangename kennismaking! 02LAK0222-00_Flyer Franchise_A5.indd 2 17/10/13 11:11 Plezierig winkelen

Nadere informatie

ZONDAG 5 APRIL 2015. Beleef samen met uw VIP s Vlaanderens mooiste wielerwedstrijd vanop de eerste rij

ZONDAG 5 APRIL 2015. Beleef samen met uw VIP s Vlaanderens mooiste wielerwedstrijd vanop de eerste rij Beleef samen met uw VIP s Vlaanderens mooiste wielerwedstrijd vanop de eerste rij TRAKTEER UZELF EN UW RELATIES OP HET VLAAMS SPORTEVENT BIJ UITSTEK Beleef Vlaanderens mooiste wielerwedstrijd vanop de

Nadere informatie

StepStone maakt er werk van

StepStone maakt er werk van teps Januari 2010 StepStone maakt er werk van www.stepstone.be info@stepstone.be +32 2 209 98 00 StepStone facts and figures Enkele cijfers Bezochte pagina s 4.773.956 Aantal bezoeken 913.139 Unieke bezoekers

Nadere informatie

Bijlage 1: Algemene informatie Bouwkunde Bedrijvendagen 2016

Bijlage 1: Algemene informatie Bouwkunde Bedrijvendagen 2016 Bijlage 1: Algemene informatie Bouwkunde Bedrijvendagen Doelstelling van de stichting Bouwkunde Bedrijvendagen De stichting Bouwkunde Bedrijvendagen heeft als doel bouwkundestudenten van de Technische

Nadere informatie

Hoe organiseer ik een actie voor de Mucovereniging?

Hoe organiseer ik een actie voor de Mucovereniging? Hoe organiseer ik een actie voor de Mucovereniging? Heeft u altijd al eens iets willen doen voor de Mucovereniging, maar u weet niet goed wat? Dan helpen wij u daar graag mee verder! In deze informatiegids

Nadere informatie

Nitro Circus Campagne

Nitro Circus Campagne Nitro Circus Campagne Doelstelling campagne Rumour around the brand Salesboost Loyaliteit Relatie management Doelgroep Managed SMB (500 kopende klanten) (inclusief ITPRODEALERS) Unmanaged SMB (±5000 klanten)

Nadere informatie

Algemeen Het eerste half jaar

Algemeen Het eerste half jaar Jaarverslag 2018 Algemeen In 2017 zijn wij begonnen met het voorbereiden van al onze plannen en wij hebben met dank aan sponsering en vele vrijwilligers (waaronder veel leerkrachten) al drie mooie dagen

Nadere informatie

WAAROM SCHIPPOP SPONSOREN?

WAAROM SCHIPPOP SPONSOREN? SPONSOR BROCHURE Schipluiden, februari 2012 Beste ondernemer, Het Schipluidense popfestival Schippop zal dit jaar voor de dertiende keer muzikaal van zich laten horen en wel op zaterdag 2 juni 2012. WAAROM

Nadere informatie

MELKHUISJE MASTERS Een feest voor spelers en bezoekers

MELKHUISJE MASTERS Een feest voor spelers en bezoekers MELKHUISJE MASTERS 2019 MELKHUISJE MASTERS 2019 Op het vermaarde Melkhuisje met zijn rijke tennistraditie en gezellige ambiance vond in mei 2017 de introductie plaats van een topsportevenement voor relatie-

Nadere informatie

Verslag focusgroep ouders met jongeren in secundaire scholen

Verslag focusgroep ouders met jongeren in secundaire scholen Verslag focusgroep ouders met jongeren in secundaire scholen Doelgroep Methodiek Thema s 11 ouders van jongeren in secundaire scholen (2014) Waarderende benadering Ouderbetrokkenheid- Communicatie Ondersteuning

Nadere informatie

Magnight presenteert De Puta Noche www.deputanoche.com

Magnight presenteert De Puta Noche www.deputanoche.com Magnight presenteert De Puta Noche www.deputanoche.com 1. Inleiding : Magnight is een filiaal van het bedrijf Media-Net, reeds 4 jaar actief in de marketing en het promoten van evenementen zowel in België

Nadere informatie

Services en diensten Verkoop recreatiewoning

Services en diensten Verkoop recreatiewoning Services en diensten Verkoop recreatiewoning Uw recreatiewoning plaatsen Uw recreatiewoning plaatsen en verkopen via Vakantiehuiswinkel is: Eenvoudig Snel Geen kosten en zonder enige vorm van verplichting.

Nadere informatie

May 11, 14 Adverteermogelijkheden 2014

May 11, 14 Adverteermogelijkheden 2014 1 ALLES OVER HAARLEM vernieuwende blog Haarlemcityblog.nl is een vernieuwend online blog over Haarlem en omgeving voor mannen en vrouwen tussen de 25 en 45 jaar, wonend in Haarlem of bezoekers van onze

Nadere informatie

Meer informatie over onze scoutsgroep is te vinden op: www.scoutinghoboken.be

Meer informatie over onze scoutsgroep is te vinden op: www.scoutinghoboken.be SPONSORDOSSIER 2015 Over Scouting Hoboken Scouting Hoboken is een jeugdbeweging die is aangesloten bij Scouts en Gidsen Vlaanderen. Wij hebben wekelijks vergadering op zondag met sport, spel, plezier,

Nadere informatie

PARTNERPLAN. Geen woorden maar Zaken. 2011 AM Communicatie & Design / M. van Amsterdam

PARTNERPLAN. Geen woorden maar Zaken. 2011 AM Communicatie & Design / M. van Amsterdam PARTNERPLAN 2012 2015 Geen woorden maar Zaken 2011 AM Communicatie & Design / M. van Amsterdam 1. MKB Rotterdam Naast het nastreven van een optimaal rendement vinden steeds meer ondernemingen het van belang

Nadere informatie

MARKETINGPORTFOLIO 2019

MARKETINGPORTFOLIO 2019 MARKETINGPORTFOLIO 2019 VAAR UW EIGEN KOERS www.exclusive-networks.nl MARKETINGPORTFOLIO 2019 MARKETINGPORTFOLIO MARKETING ACTIVITEITEN Een overzicht van de diverse marketing opties voor u als reseller

Nadere informatie

Tarieven Adverteren. RTV Focus Zwolle

Tarieven Adverteren. RTV Focus Zwolle Tarieven Adverteren RTV Focus Zwolle P3. Wat is RTV Focus Zwolle? P4. Banners op nieuwssite P5. Nieuwspagina P6. Homepagina P7. Video commercial P9. Wekelijkse nieuwsupdate Zwolle P10. Radiocommercial

Nadere informatie

Studenten feest brochure

Studenten feest brochure Studenten feest brochure Jouw feest bij Piecken! Heb je zin in een knallend feest in een super locatie kom dan naar Piecken. Wij beschikken over een uitgebreide licht en geluid installatie, top barmensen,

Nadere informatie

Adverteren bij LRV. LRV Magazine. Paardenliefhebbers lezen LRV Magazine!

Adverteren bij LRV. LRV Magazine. Paardenliefhebbers lezen LRV Magazine! LRV Magazine Paardenliefhebbers lezen LRV Magazine! De laatste jaren is het LRV Magazine uitgegroeid tot een volwaardig tijdschrift voor de recreatieve ruiter en menner uit België en Nederland. Het LRV

Nadere informatie

print Ontdek de sportviscommunity met meer dan 8 miljoen contactmomenten! websites games marketing e-newsletters social media content

print Ontdek de sportviscommunity met meer dan 8 miljoen contactmomenten! websites games marketing e-newsletters social media content Ontdek de sportviscommunity met meer dan 8 miljoen contactmomenten! Maak kennis met de Vipmedia sportviscommunity. Via dit mediaplatform kunt u uw doelgroep gepassioneerde sport- en wedstrijdvissers direct

Nadere informatie

Woonbeurs Den Haag + regio Grote Kerk, Den Haag

Woonbeurs Den Haag + regio Grote Kerk, Den Haag + regio Grote Kerk, Zaterdag 3 november 2018 Maak kennis met uw doelgroep Tijdens de woonbeurs voor en regio maakt u persoonlijk kennis met ruim 6.500 bezoekers. Mensen met interesse in een nieuwbouwwoning,

Nadere informatie

Klant centraal. Behoefte aan meer 25. Meer producten en diensten om uw rendement te verhogen. Contact

Klant centraal. Behoefte aan meer 25. Meer producten en diensten om uw rendement te verhogen. Contact Behoefte aan meer 25 Klant centraal Inspelen op uw behoefte Uw mediabehoefte staat bij Rodi Media centraal. Met Meer Media kunt u meer dan alleen een advertentie plaatsen, krant drukken of drukwerk verspreiden.

Nadere informatie

CRITERIALIJST VOOR SUBSIDIEAANVRAGEN TER PROMOTIE VAN EEN BREED SPORTAANBOD DOOR EVENEMENTEN MET EEN BOVENLOKAAL EN COMPETITIEF KARAKTER

CRITERIALIJST VOOR SUBSIDIEAANVRAGEN TER PROMOTIE VAN EEN BREED SPORTAANBOD DOOR EVENEMENTEN MET EEN BOVENLOKAAL EN COMPETITIEF KARAKTER CRITERIALIJST VOOR SUBSIDIEAANVRAGEN TER PROMOTIE VAN EEN BREED SPORTAANBOD DOOR EVENEMENTEN MET EEN BOVENLOKAAL EN COMPETITIEF KARAKTER Voor meer informatie kan u steeds terecht bij Vlaamse overheid Agentschap

Nadere informatie

VIP-FORMULE.

VIP-FORMULE. VIP-FORMULE www.spagrandprix.com Loges SOLD OUT LOGES FORMULA : DE MEZZANINE LOPEND BUFFET HET PRIVÉTERRAS MET PAGODE OFFICIEEL PROGRAMMA 1 PLAATS PER 2 PERSONEN OPEN BAR (8.30-18.30) PRACHTIG UITZICHT

Nadere informatie

OP KOERS NAAR 25 OKTOBER 2015

OP KOERS NAAR 25 OKTOBER 2015 4 E EDITIE! Wedstrijd- & Recreantenloop Bedrijvenloop G-loop Sponsor Kidsrun Kidsrun OP KOERS NAAR DELFZIJL www.smitsport.nl 2 3 Blijf op de hoogte Kijk regelmatig op onze website www.zeemijlenloopdelfzijl.nl

Nadere informatie

Projectplan. Werktitel: Winterevent Door : Stichting Puur Brabants Datum : Augustus ! Pagina 1

Projectplan. Werktitel: Winterevent Door : Stichting Puur Brabants Datum : Augustus ! Pagina 1 Projectplan Werktitel: Winterevent 2017 Door : Stichting Puur Brabants Datum : Augustus 2017 Pagina 1 Inleiding Helmonder zijn is iets moois, iets om trots op te zijn. Helmond is een prachtige stad, er

Nadere informatie

Sponsorbrochure vv Kethel Spaland

Sponsorbrochure vv Kethel Spaland Sponsorbrochure vv Kethel Spaland Introductie vv Kethel-Spaland vv Kethel Spaland is in de zomer van 2013 ontstaan uit een fusie tussen VVK 68 en SC Spaland. De nieuwe vereniging heeft 700 leden waarvan

Nadere informatie

Klanten en prospecten. Wie zijn onze danspartners?

Klanten en prospecten. Wie zijn onze danspartners? Klanten en prospecten Wie zijn onze danspartners? Klanten en prospecten Voor je begint aan de tango: Weet wie je klanten zijn Weet welke doelgroep je aanspreekt Zoek de beste communicatiemethode om je

Nadere informatie

Veranderende arbeidsmarkt

Veranderende arbeidsmarkt Veranderende arbeidsmarkt De arbeidsmarkt staat aan de vooravond van een grote verandering. Na decennia van een groeiend arbeidspotentieel neemt sinds 2010 de beroepsbevolking af. Commissie Bakker becijfert

Nadere informatie

STOSIO ADVERTISEMENT KIT. December 09

STOSIO ADVERTISEMENT KIT. December 09 STOSIO ADVERTISEMENT KIT PROBLEMATIEK Bedrijven willen investeren in de sport maar weten niet hoe Kleinere clubs en sporten kunnen de grotere sponsors en adverteerders niet benaderen Kleinere sport websites

Nadere informatie

Aanwinst voor uw fietsmerk

Aanwinst voor uw fietsmerk Aanwinst voor uw fietsmerk Geachte heer/mevrouw, Zoals u weet is ElektrischeFietsen.com al 10 jaar het grootste platform over elektrische fietsen. Wij streven ernaar om onze bezoekers, dit zijn er maandelijks

Nadere informatie

ONTMOET UW DOELGROEP OP

ONTMOET UW DOELGROEP OP ONTMOET UW DOELGROEP OP Woonmarkt Den Haag, Zaterdag 31 oktober 2015 Van 11.00 tot 16.00 uur, Grote Kerk Den Haag Woonmarkt Den Haag is een evenement van Focus Vanuit Kracht Projecten B.V., Postbus 9720,

Nadere informatie

PRESENTATIE PRESENTATIE DE BLOESEMRING. SMB ORGANISATION Site Stayen (Blok C) Tiensesteenweg 168 bus 201 B-3800 Sint-Truiden

PRESENTATIE PRESENTATIE DE BLOESEMRING. SMB ORGANISATION Site Stayen (Blok C) Tiensesteenweg 168 bus 201 B-3800 Sint-Truiden PRESENTATIE PRESENTATIE DE BLOESEMRING SMB ORGANISATION Site Stayen (Blok C) Tiensesteenweg 168 bus 201 B-3800 Sint-Truiden INTRODUCTIE Enkele relevante gegevens uit het verleden Wij rekenen jaarlijks

Nadere informatie

Hét Grootste Landelijke Ondernemers Business Support Event 16 & 17 maart 2016 World Forum Den-Haag www.inspirar.eu INFORMATIESET EXPOSANTEN

Hét Grootste Landelijke Ondernemers Business Support Event 16 & 17 maart 2016 World Forum Den-Haag www.inspirar.eu INFORMATIESET EXPOSANTEN Hét Grootste Landelijke Ondernemers Business Support Event 16 & 17 maart 2016 World Forum Den-Haag www.inspirar.eu INFORMATIESET EXPOSANTEN Ontdek de Inspirar experience! Exposeren op Inspirar: Ontmoet

Nadere informatie

27 tot 29 mei 16 SPONSOR MAGAZINE

27 tot 29 mei 16 SPONSOR MAGAZINE 27 tot 29 mei 16 SPONSOR MAGAZINE 3 GOEDE REDENEN OM TE SPONSOREN VISIBILITEIT Uw bedrijf wordt in de aanloop van en tijdens het jumping weekend uitgebreid in de kijker gezet. IMAGO Steun een leuk sport-

Nadere informatie

Wat is marketing. Hoe wordt marketing gebruikt in de praktijk. Product. Prijs

Wat is marketing. Hoe wordt marketing gebruikt in de praktijk. Product. Prijs Wat is marketing Marketing is het proces die je moet doorgaan om de behoeften van uw klanten te bevredigen. Eerst werd marketing gezien als het geheel van activiteiten die de ruil van producten of diensten

Nadere informatie

MEDIA AFTER WORK PARTY 14 SEPTEMBER 2011

MEDIA AFTER WORK PARTY 14 SEPTEMBER 2011 2nd Edition MEDIA AFTER WORK PARTY 14 SEPTEMBER 2011 A Meet, Greet & Party Concept Developed & produced In co-operation with MEDIA AFTER WORK PARTY 14 SEPTEMBER 2011 Partnerdossier Opzet: Doelgroep: Organisatie:

Nadere informatie

Afnemer De partij welke een aankoop doet via voor een Evenement;

Afnemer De partij welke een aankoop doet via  voor een Evenement; ALGEMENE VOORWAARDEN Stichting De Feestende Draak Cruybergstraat 6 6954 BJ Beesel KvK: 66936543 Artikel 1 Definities 1.1 In deze Overeenkomst worden de navolgende definities gehanteerd: Afnemer De partij

Nadere informatie

ZATERDAG 29 DECEMBER Partnerbrochure SPORT VLAANDEREṄ

ZATERDAG 29 DECEMBER Partnerbrochure SPORT VLAANDEREṄ ZATERDAG 29 DECEMBER 2018 Partnerbrochure SPORT VLAANDEREṄ 1 Introductie Beste (potentiële) partner, U kon het aan het begin van dit veldritseizoen reeds vernemen : de Sylvestercross/Brico Cross Bredene

Nadere informatie

3 GOEDE REDENEN OM TE SPONSOREN

3 GOEDE REDENEN OM TE SPONSOREN SPONSOR MAGAZINE 3 GOEDE REDENEN OM TE SPONSOREN VISIBILITEIT Uw bedrijf wordt in de aanloop van en tijdens het jumping weekend uitgebreid in de kijker gezet. IMAGO Steun een leuk en toeganklijk sport-

Nadere informatie

Sponsorbrochure vv Kethel Spaland

Sponsorbrochure vv Kethel Spaland Sponsorbrochure vv Kethel Spaland Introductie vv Kethel-Spaland vv Kethel Spaland is in de zomer van 2013 ontstaan uit een fusie tussen VVK 68 en SC Spaland. De nieuwe vereniging heeft 900 leden waarvan

Nadere informatie

Adverteren op Marketingmed.nl

Adverteren op Marketingmed.nl 1. Online? - profiteer van scherpe prijzen Adverteren kost u altijd geld, de vraag is vooral: wat levert het op? Is dat meetbaar wanneer u in een krant of tijdschrift adverteert? Niet echt. U kunt uiteraard

Nadere informatie

Crowdfunding, de juiste instelling. Adviestraject voor grote en middelgrote instellingen.

Crowdfunding, de juiste instelling. Adviestraject voor grote en middelgrote instellingen. Crowdfunding, de juiste instelling. Adviestraject voor grote en middelgrote instellingen. Over voordekunst Voordekunst is het grootste en meest succesvolle crowdfundingplatform voor de creatieve sector

Nadere informatie

GOEDKEUREN VAN HET GEWIJZIGDE SUBSIDIEREGLEMENT VOOR PROJECTEN

GOEDKEUREN VAN HET GEWIJZIGDE SUBSIDIEREGLEMENT VOOR PROJECTEN GOEDKEUREN VAN HET GEWIJZIGDE SUBSIDIEREGLEMENT VOOR PROJECTEN Goedgekeurd door de gemeenteraad van 30 april 2015 DATUM BESLISSING: 30 april 2015 DATUM BEKENDMAKING: 5 mei 2015 Artikel 1: het reglement

Nadere informatie

Meer gasten in uw restaurant door Facebook

Meer gasten in uw restaurant door Facebook Meer gasten in uw restaurant door Facebook Waarom investeren in Facebook? 9,6 miljoen mensen maken gebruik van Facebook waarvan 6,8 miljoen dagelijks. Doelgroep(en) zijn gemakkelijk te bereiken. Zorgt

Nadere informatie

Haal meer boekingen uit uw website! Meer bezoekers, meer boekingen, meer gasten Tommy Bookingsupport & TenZer

Haal meer boekingen uit uw website! Meer bezoekers, meer boekingen, meer gasten Tommy Bookingsupport & TenZer Haal meer boekingen uit uw website! Meer bezoekers, meer boekingen, meer gasten Tommy Bookingsupport & TenZer Wat gaan we doen. Online trends Website ontwikkeling Online boeken Zoekmachine optimalisatie

Nadere informatie

reservations.nl HOTELS MEETINGS CONGRESSEN

reservations.nl HOTELS MEETINGS CONGRESSEN reservations.nl HOTELS MEETINGS CONGRESSEN Laat de juiste locatie snel en gratis voor u vinden. Op zoek naar het juiste hotel, een geschikte vergaderlocatie of optimale congresfaciliteiten? Wij zetten

Nadere informatie

MELKHUISJE MASTERS Een feest voor spelers en bezoekers

MELKHUISJE MASTERS Een feest voor spelers en bezoekers MELKHUISJE MASTERS 2019 Een feest voor spelers en bezoekers Een feest voor spelers en bezoekers MELKHUISJE MASTERS 2019 Op het vermaarde Melkhuisje met zijn rijke tennistraditie en gezellige ambiance vond

Nadere informatie

SPONSORDOSSIER. Provinciaal ruitertornooi 23 SEPT 2018

SPONSORDOSSIER. Provinciaal ruitertornooi 23 SEPT 2018 SPONSORDOSSIER Provinciaal ruitertornooi 23 SEPT 2018 Nationaal ponytornooi 30 SEPT 2018 Voorwoord Beste, Op 23 en 30 september 2018 organiseert LRV Sint Maarten Merksplas met veel trots het Provinciale

Nadere informatie

DE GROTE ZUIDDAG CHECKLIST

DE GROTE ZUIDDAG CHECKLIST DE GROTE ZUIDDAG CHECKLIST Gebruik deze checklist om te beslissen welke kanalen je zal gebruiken op je school om zowel leerlingen als collega s te informeren en motiveren over Zuiddag. Deze checklist bestaat

Nadere informatie

Onze club. Spelers/speelsters

Onze club. Spelers/speelsters 1 Onze club WOTEN is een tennisclub gelegen in Sint-Stevens-Woluwe, een deelgemeente van Zaventem die grenst aan Brussel. Deze club werd in 1976 opgericht door Albert Greven. De club werd gestructureerd

Nadere informatie