Deutsch Italiano Nederlands Español Česky Ελληνικά. HandleEasy 326GSM

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Deutsch Italiano Nederlands Español Česky Ελληνικά. HandleEasy 326GSM"

Transcriptie

1 Deutsch Italiano Nederlands Español Česky Ελληνικά HandleEasy 326GSM

2

3 1 OMHOOG volume/navigatie 2 OMLAAG volume/ navigatie 3 Menu/OK w 4 Kiezen/opnemen 5 * en toetsvergrendeling Español 1 Volumen +/navegación 2 Volumen -/navegación 3 Tecla de menú/ Aceptar w 4 Tecla llamar/responder 5 * y bloqueo del teclado 6 # y configuración de señal de llamada/vibrador 6 # en beltooninstelling/ trilfunctie 7 Ophangen (UIT/AAN) 8 Geheugentoetsen 9 Oplaad-/ headsetcontact 7 Tecla de desconexión (ENCENDIDO/ APAGADO) 8 Teclas de marcación directa 9 Conector de carga/auriculares

4 Bediening Belangrijk! Voordat u kunt bellen of oproepen kunt aannemen, moet u de stappen uitvoeren zoals beschreven in Instellingen / Installatie. Uit/Aan zetten U zet de telefoon uit door op L/1 te drukken tot het UIT-signaal klinkt. U zet de telefoon aan door op L/1 te drukken tot het AAN-signaal klinkt en het display gaat branden. Als de SIM-kaart is geblokkeerd met een PIN-code (Personal Identification Number) verschijnt Enter PIN: op het display. Voer uw pincode in en bevestig met w aan de zijkant. Normaal wordt na drie foutieve pogingen de SIMkaart geblokkeerd. Op het display staat hoeveel pogingen nog over zijn met Trials Remain:. Als de PIN-code per ongeluk is geblokkeerd, heeft u de PUK-code (Personal Unblocking Key) nodig die bij uw SIM-kaart is geleverd om de blokkering op te heffen. Normaal heeft u tien pogingen om de juiste PUK-code in te voeren en te bevestigen met w. Voer vervolgens een nieuwe PIN-code in en bevestig deze. Als er bij de SIM-kaart geen codes zijn geleverd, kunt u die verkrijgen bij uw telefoonmaatschappij.

5 Een oproep plaatsen 1. Voer het gewenste nummer in gevolgd door q. Er klinkt een signaal terwijl het nummer wordt gekozen. Ga achteruit/wijzig met L. 2. Druk op L om de oproep te beëindigen. Let op! Druk bij internationale oproepen tweemaal op * voor het internationale voorvoegsel (het + teken vervangt het voorvoegsel). Kiezen met de geheugentoetsen 1. Druk op A-D gevolgd door q. Er klinkt een signaal terwijl het nummer wordt gekozen. Als alternatief kunt u A-D ingedrukt houden tot het signaal klinkt (ongeveer 2 seconden). 2. Druk op L om de oproep te beëindigen. Kiezen met snelkeuzenummers 1. Druk op w en scroll door de items met }/{. 2. Druk op q voor het gewenste nummer. Er klinkt een signaal terwijl het nummer wordt gekozen. 3. Druk op L om de oproep te beëindigen. Een oproep ontvangen 1. Wacht op het belsignaal. 2. Druk op q om op te nemen. Druk op L om de oproep te beëindigen. Als alternatief kunt u direct op L drukken om de oproep af te wijzen.

6 Luidsprekerfunctie Met de luidsprekerfunctie kunt u de telefoon op de tafel plaatsen, zodat u uw handen vrij hebt. 1. Kies het nummer op de gebruikelijke manier. 2. Als de oproep is verbonden, drukt u op q. 3. Plaats de telefoon op een vlak oppervlak, bijvoorbeeld op een tafel. 4. Spreek in de microfoon onder aan de voorzijde van de telefoon (op max. 1 meter afstand). 5. Tijdens een gesprek regelt u het geluidsvolume met }/{. 6. Om te wisselen tussen de luidsprekerfunctie en de handset drukt u op q. 7. Druk op L om de oproep te beëindigen. Let op! In de luidsprekermodus kan slechts één persoon tegelijk spreken. De omschakeling tussen degene die spreekt en degene die luistert gebeurt automatisch en is afhankelijk van het geluidsniveau in de ruimte waarin de telefoon zich bevindt (u) en het geluid van de lijn (beller). Het is daarom essentieel dat er geen harde geluiden zoals muziek in de directe omgeving van de telefoon klinken, aangezien de luidsprekerfunctie hierdoor wordt verstoord. Volumeregeling Tijdens een oproep kunt u het volume aanpassen met }/{ aan de zijkant.

7 Opnieuw kiezen Druk op q en scroll door de 15 meest recent gekozen/ingekomen nummers met }/{. Druk op q om te kiezen of op L om af te sluiten. Nieuwe oproepen (nummerweergavegeheugen) Voordat u opneemt, staat op het display wie er belt of kunt u de 10 meest recente gemiste oproepen bekijken. Gemiste oproepen worden aangegeven met het symbool en het aantal gemiste oproepen. Als er meerdere oproepen van hetzelfde nummer worden ontvangen, wordt alleen de meest recente van deze oproepen opgeslagen. Ophalen en kiezen 1. Druk op w. 2. Scroll naar het gewenste item met {/}. 3. Druk op q om te kiezen of op L om af te sluiten. Berichten bij nummerweergave Naast nummerweergave worden soms de volgende berichten afgebeeld:?????? Geen informatie beschikbaar, d.w.z. een internationale oproep of een geheim nummer.

8 Noodoproepen Als de telefoon aan staat kunt u een noodoproep (112) uitvoeren door 112 te kiezen, gevolgd door q. De meeste mobiele netwerken accepteren noodoproepen, zelfs als de SIM-kaart zich niet in de telefoon bevindt. Toetsenvergrendeling U zet de toetsenvergrendeling uit/aan door */L ongeveer twee seconden ingedrukt te houden. Als de toetsenvergrendeling actief is, staat op het display. Headset De telefoon kan worden gebruikt met een headset en is voorzien van een bijbehorende aansluiting. Bij gebruik van een headset worden oproepen aangenomen en gemaakt op precies dezelfde manier als gebruikelijk. Als een headset is aangesloten, wordt de microfoon in de telefoon automatisch uitgezet. Deze telefoon ondersteunt de beantwoordingsfunctie met één knop op de headsetkabel. Waarschuwing! Gebruik alleen batterijen, opladers en accessoires die zijn goedgekeurd voor gebruik met dit speciale model. Aansluiten van andere accessoires kan de typegoedkeuring en garantie van de telefoon ongeldig maken en kan bovendien gevaarlijk zijn. Door aansluiting op een USB-poort op een computer kan de telefoon of de computer beschadigd raken. Het volume van de headset kan hard staan. Dit kan tijdens de eerste oproep worden bijgesteld.

9 Instellingen Nummers opslaan onder geheugentoetsen U kunt vier telefoonnummers opslaan onder de A-D-geheugentoetsen van de telefoon. 1. Voer het telefoonnummer in, inclusief het netnummer. Ga achteruit/wijzig met L. 2. Druk op de gewenste geheugentoets A-D tot op het display verschijnt. 3. Druk op w om op te slaan of op L om af te sluiten. Snelkeuzenummers opslaan U kunt 50 snelkeuzenummers opslaan in de telefoon. 1. Voer het telefoonnummer in, inclusief het netnummer. Ga achteruit/wijzig met L. 2. Druk op w en scroll naar het gewenste item met }/{. 3. Druk op w om op te slaan of op L om af te sluiten. Let op! Het is niet mogelijk om opgeslagen nummers te wissen. Als u een nummer wilt veranderen, sla het nieuwe nummer dan gewoon op op dezelfde locatie als het oude.

10 Om een internationaal nummer op te slaan, drukt u tweemaal op * voor het internationale voorvoegsel (het + teken vervangt het voorvoegsel) en voert u de landencode, het netnummer (mogelijk zonder de eerste nul) en het telefoonnummer in. Als een pauze (ongeveer drie seconden) is vereist in het telefoonnummer, druk dan drie keer op * tot p wordt afgebeeld. Als u een nummer wilt opslaan dat nummers kan verzenden nadat de oproep is beantwoord, sla het nummer dan op met een w voor de nummers die u wilt verzenden. Druk vier maal op * tot w wordt afgebeeld. Als u de oproep doet, voert de telefoon alle nummers voor de w in. Wacht op een antwoord en druk vervolgens op w om de nummers na w te verzenden. Beltoon instellen U kiest als volgt een van de negen verschillende beltonen: 1. Druk op w, nu worden de geheugentoetsen afgebeeld. 2. Houd w ongeveer twee seconden ingedrukt, nu verschijnen de beltonen. 3. Scroll door de beltonen met {/}. 4. Nadat u de gewenste beltoon hebt gekozen, drukt u op w. 5. Druk op L om af te sluiten. Het geluidsniveau van het belsignaal kunt u instellen in de standby-modus door } of { ongeveer twee seconden ingedrukt te houden en vervolgens op } of { te drukken.

11 Trilfunctie Houd # ongeveer twee seconden ingedrukt om de trilfunctie te activeren met of zonder beltoon. Druk de toets herhaaldelijk in en houd hem vast om tussen de verschillende modi te wisselen. Beltoon Alleen trilfunctie Beltoon en trilfunctie Tijd/datum 1. Druk op w, nu worden de geheugentoetsen afgebeeld. 2. Houd w ongeveer twee seconden ingedrukt, nu verschijnen de beltonen. 3. Houd w ongeveer twee seconden ingedrukt). 4. Druk op w om de tijd in te voeren (UU:MM). Druk op w om op te slaan. 5. Scroll naar de datum met }/{. Druk op w en voer de datum in (JJJJ.MM.DD). Druk op w om op te slaan. 6. Druk op L om af te sluiten.

12 Installatie Zorg altijd dat de telefoon is uitgeschakeld voordat u het batterijklepje verwijdert. Opladen Sluit de netstroomadapter aan op het stopcontact en op de aansluiting van de telefoon. Laad de telefoon de eerste keer 24 uur op. Batterij Omdat batterijen slechts een beperkte levensduur hebben, is het heel normaal dat bij regelmatig gebruik de gesprekstijd en de standby-tijd iets afnemen ten opzichte van de specificaties. Volledig opgeladen batterijen (5 uur oplaadtijd) zijn goed voor ongeveer 160 uur standby-tijd of ongeveer 140 minuten gesprekstijd. Deze gebruikstijden gelden bij normale kamertemperatuur. Batterijen bereiken hun volledige capaciteit pas nadat ze vier of vijf keer zijn opgeladen. De telefoon heeft een automatisch oplaadmechanisme dat voorkomt dat de batterijen worden overladen of beschadigd raken als gevolg van langdurig opladen. Als de batterij leeg raakt, verschijnt en klinkt een waarschuwingssignaal. Waarschuwing! Gebruik alleen batterijen, opladers en accessoires die zijn goedgekeurd voor gebruik met dit speciale model.

13 Aansluiten van andere accessoires kan de typegoedkeuring en garantie van de telefoon ongeldig maken en kan bovendien gevaarlijk zijn. Door aansluiting op een USB-poort op een computer kan de telefoon of de computer beschadigd raken. Batterijklepje Om het batterijklepje aan de achterkant van de telefoon te verwijderen, drukt u voorzichtig op het geribbelde oppervlak en schuift u het klepje naar beneden. Om het klepje terug te plaatsen, schuift u het van onderen naar boven langs de telefoon. Batterij plaatsen/verwijderen Plaats de batterij met de contacten omhoog gericht. Plaats de bovenkant van de batterij in de houders van de telefoon. Druk vervolgens voorzichtig op de onderkant van de batterij tot deze op zijn plaats valt. Om de batterij te verwijderen, drukt u voorzichtig op de onderkant van de batterij en tilt u deze uit de vingervormige uitsparing. SIM-kaart installeren/verwijderen De SIM-kaarthouder bevindt zich onder het batterijklepje achter de batterij. Zorg dat de gouden contacten van de SIM-kaart naar binnen wijzen en dat het afgeknipte hoekje in de juiste stand staat (naar boven wijzend). De SIM-kaart en de contacten raken makkelijk beschadigd door krassen of buigen, dus ga bij 10

14 het beetpakken, installeren en uitnemen van de kaart voorzichtig te werk. Als de SIM-kaart ontbreekt of verkeerd is geplaatst, verschijnt op het display. Het display Indicator Status Batterij wordt opgeladen Opladen voltooid Signaalsterkte Lijn 1 (bepaalde telefoonmaatschappijen hebben twee lijnen) Batterij-indicator Toetsenvergrendeling geactiveerd Gemiste oproep Roaming, verbonden met ander netwerk Headset aangesloten Geen SIM-kaart SIM-kaartfout Foutaanduiding Volume-indicator Geen licht Uitgeschakeld 11

15 Verzorging en onderhoud De telefoon is een technisch geavanceerd product dat met de grootst mogelijk zorg moet worden behandeld. Door onderstaande adviezen op te volgen, kunt u ervoor zorgen dat de garantie alle eventuele schade dekt. Bescherm het apparaat tegen vocht. Regen/sneeuw, vocht en alle soorten vloeistoffen kunnen stoffen bevatten die de elektronische schakelingen aantasten. Als het apparaat nat is geworden, verwijder dan de batterij en laat het apparaat volledig drogen voordat u de batterij terugplaatst. Gebruik of bewaar het apparaat niet in vuile, stoffige omgevingen. De bewegende en elektronische onderdelen van het apparaat kunnen hierdoor beschadigd raken. Bewaar het apparaat niet op een warme plaats. Hoge temperaturen kunnen de levensduur van elektronische apparatuur bekorten, de batterijen beschadigen en bepaalde soorten plastic vervormen of doen smelten. Bewaar het apparaat niet op een koude plaats. Als het apparaat opwarmt tot normale temperatuur kan zich aan de binnenzijde condens vormen die de elektronische schakelingen kan beschadigen. Open het apparaat niet op een andere manier dan zoals hier aangegeven. Laat het apparaat niet vallen. Vermijd ook stoten of schudden. Bij ruwe behandeling kunnen de contacten en de precisiemechanica defect raken. Gebruik geen sterke chemicaliën om het apparaat schoon te maken. Gebruik de oplader alleen binnenshuis. Bovenstaand advies geldt voor het apparaat, de batterij, de oplader en andere accessoires. Als de telefoon niet naar behoren functioneert, neem dan voor serviceverlening contact op met de leverancier. Vergeet niet om uw aankoopbon of kopiefactuur mee te nemen. 12

16 Verdere veiligheidsinformatie Het apparaat en de accessoires kunnen kleine onderdelen bevatten. Houd deze buiten het bereik van kleine kinderen. Gebruiksomgeving Volg altijd eventuele bijzondere regels op die gelden op de plaats waar u zich bevindt en zet het apparaat altijd uit als het gebruik ervan is verboden, anders kan het storing veroorzaken of gevaar opleveren. Gebruik het apparaat alleen in de normale gebruiksstand. Dit apparaat voldoet aan stralingsrichtlijnen als het wordt gebruikt in een normale stand tegen het oor of als het zich ten minste 2,2 cm van het lichaam af bevindt. Als het apparaat dicht op het lichaam wordt gedragen in een hoes, riemhouder of andere houder, dan mag deze geen metaal bevatten en moet het product op een afstand van het lichaam worden gehouden zoals hierboven aangegeven. Zorg ervoor dat bovenstaande afstandsaanwijzingen worden opgevolgd tot de overdracht is voltooid. Delen van het apparaat zijn magnetisch. Het apparaat kan metalen voorwerpen aantrekken. Houd geen creditcards of andere magnetische media in de buurt van het apparaat, aangezien daardoor de informatie op deze media kan worden gewist. Medische apparatuur Het gebruik van apparatuur die radiosignalen uitzendt, bijvoorbeeld mobiele telefoons, kan storing veroorzaken in onvoldoende beveiligde medische apparatuur. Raadpleeg een arts of de fabrikant van het apparaat om te bepalen of het voldoende beschermd is tegen externe radiosignalen of als u andere vragen hebt. 13

17 Als in instellingen voor de gezondheidszorg borden zijn geplaatst waarop staat dat u het apparaat moet uitschakelen als u daar bent, volg dit verzoek dan op. In ziekenhuizen en andere instellingen voor de gezondheidszorg wordt soms apparatuur gebruikt die gevoelig kan zijn voor externe radiosignalen. Pacemaker Fabrikanten van pacemakers adviseren een afstand van ten minste 15 cm tussen een mobiele telefoon en een pacemaker om gevaar voor verstoring van de pacemaker te vermijden. Deze aanbevelingen worden gedaan op basis van onafhankelijk onderzoek en aanbevelingen van Wireless Technology Research. Mensen met een pacemaker moeten: het apparaat altijd op een afstand van ten minste 15 cm van de pacemaker houden het apparaat niet in hun borstzak dragen het apparaat tegen het oor houden aan de andere kant van de pacemaker om het gevaar van storing te verminderen. Als u vermoedt dat er gevaar voor storing bestaat, zet het apparaat dan uit en plaats het verder van u af. Gehoorapparaten Sommige digitale draadloze apparaten kunnen storing veroorzaken bij sommige gehoorapparaten. Neem in het geval van een dergelijke storing contact op met uw telefoonmaatschappij. 14

18 Voertuigen Radiosignalen kunnen elektronische systemen in motorvoertuigen beïnvloeden (bijv. elektronische brandstofinjectie, ABS-remmen, automatische cruise control, airbagsystemen) die verkeerd zijn geïnstalleerd of onvoldoende zijn beschermd. Neem contact op met de fabrikant of diens vertegenwoordiger voor meer informatie over uw voertuig of eventuele aanvullende apparatuur. Bewaar of vervoer geen brandbare vloeistoffen, gassen of explosieven samen met het apparaat of de bijbehorende accessoires. Voor voertuigen voorzien van airbags: airbags worden met aanzienlijke kracht gevuld met lucht. Plaats geen voorwerpen, waaronder vaste of draagbare radioapparatuur, in het gedeelte boven de airbag of het gebied waarin de airbag kan worden opgeblazen. Als de mobiele telefoonapparatuur verkeerd is geïnstalleerd en de airbag zich met lucht vult, kunnen ernstige verwondingen ontstaan. Het is verboden om het apparaat tijdens het vliegen te gebruiken. Zet het apparaat uit voordat u aan boord van het vliegtuig gaat. Het gebruik van draadloze telecomapparatuur in een vliegtuig kan de vliegveiligheid in gevaar brengen en storing veroorzaken in telecommunicatie. Het kan ook verboden zijn. Gebieden met explosiegevaar Zet het apparaat altijd uit op plaatsen met explosiegevaar en volg alle borden en aanwijzingen op. Explosiegevaar bestaat onder meer op plaatsen waar u normaal gevraagd wordt om uw automotor uit te zetten. Binnen een dergelijk gebied kunnen vonken explosies of brand veroorzaken die kunnen resulteren in lichamelijk letsel of zelfs de dood. 15

19 Zet het apparaat uit bij tankstations, bijv. in de buurt van benzinepompen en garages. Volg de aanwijzingen op die van kracht zijn voor het gebruik van radioapparatuur in de buurt van plaatsen waar brandstoffen worden opgeslagen en verkocht, chemische fabrieken en plaatsen waar met explosieven wordt gewerkt. Gebieden met explosiegevaar zijn vaak - maar niet altijd - duidelijk aangegeven. Dit is eveneens van toepassing onderdeks op schepen; bij transport of opslag van chemicaliën; bij voertuigen die vloeibare brandstof gebruiken (zoals propaan of butaan); gebieden waar de lucht chemicaliën of deeltjes bevat zoals graan, stof of metaalpoeder. Noodoproepen Belangrijk! Mobiele telefoons zoals dit apparaat maken gebruik van radiosignalen, het mobiele telefoonnetwerk, het vaste netwerk en door de gebruiker geprogrammeerde functies. Dit betekent dat verbinding niet in alle omstandigheden kan worden gegarandeerd. Daarom mag u nooit volledig vertrouwen op een mobiele telefoon voor zeer belangrijke gesprekken zoals medische noodsituaties. Abonnement Bedenk dat bepaalde Pay As You Go-abonnementen de gebruiker alleen via SMS waarschuwen dat het tijd is om bij te storten. Aangezien deze telefoon geen SMSfunctie heeft, moet een andere manier worden gebruikt om te controleren dat de telefoon beschikbaar is. Specific Absorption Rate (SAR) Dit apparaat voldoet aan de betreffende internationale veiligheidseisen voor blootstelling aan radiogolven. De waarde voor deze telefoon bedraagt 0.3 W/kg (GSM 900MHz), 0.2 W/kg (DCS 1800MHz) (gemeten op 10g weefsel). De maximale limiet volgens de Wereldgezondheid sorganisatie WHO is 2W/kg (gemeten op 10g weefsel). 16

20 Verklaring van Conformiteit Doro verklaart hierbij dat de Doro HandleEasy 326GSM voldoet aan de essentiële vereisten en andere relevante regelgeving vervat in de Richtlijnen 1999/5/EC en 2002/95/EC. Een exemplaar van de verklaring van de fabrikant is verkrijgbaar op Specificaties Netwerk: GSM 900/DCS1800 Dual Band Afmetingen: 135mm x 58,5mm x 16mm Gewicht: 111g (incl. batterij) Batterij: 700 mah Li batterij Garantie Dit product wordt gegarandeerd voor een periode van 12 maanden vanaf de aankoopdatum. In het onwaarschijnlijke geval dat zich tijdens deze periode een defect voordoet, kunt u contact opnemen met uw leverancier. Voor service of ondersteuning tijdens de garantieperiode moet u een aankoopbewijs kunnen tonen. Deze garantie is niet van toepassing op defecten veroorzaakt door ongelukken of soortgelijke incidenten of door schade, binnendringen van vloeistoffen, nalatigheid, abnormaal gebruik, gebrek aan onderhoud en alle andere omstandigheden van de zijde van de gebruiker. Voorts is deze garantie niet van toepassing op eventuele defecten die worden veroorzaakt door onweer of andere grote spanningsfluctuaties. Als voorzorgsmaatregel adviseren wij u om tijdens onweer het apparaat los te koppelen. Batterijen zijn verbruiksartikelen en vallen niet onder de garantie. Deze garantie geldt niet als andere batterijen dan originele DORO-batterijen zijn gebruikt. 17

Handleiding Quick start

Handleiding Quick start Handleiding Quick start Geachte klant, Hartelijk dank dat u heeft gekozen voor de mobiele telefoon General Mobile Discovery. Deze quick start handleiding is bedoeld om de belangrijkste functies van het

Nadere informatie

Nokia Stereoheadset WH /1

Nokia Stereoheadset WH /1 Nokia Stereoheadset WH-600 7 9206937/1 2007 Nokia. Alle rechten voorbehouden. Nokia en Nokia Connecting People zijn gedeponeerde handelsmerken van Nokia Corporation. Namen van andere producten en bedrijven

Nadere informatie

HS-2R Radio-hoofdtelefoon van Nokia Gebruikershandleiding. 9355495 Uitgave 2

HS-2R Radio-hoofdtelefoon van Nokia Gebruikershandleiding. 9355495 Uitgave 2 HS-2R Radio-hoofdtelefoon van Nokia Gebruikershandleiding 9355495 Uitgave 2 CONFORMITEITSVERKLARING NOKIA CORPORATION verklaart op eigen verantwoordelijkheid dat het product HS-2R conform is aan de bepalingen

Nadere informatie

Nederlands,).% 0/7%2 0!)2).' % !! J...!! 23!!!! 24

Nederlands,).% 0/7%2 0!)2).' % !! J...!! 23!!!! 24 doro Care Plus 5 1 2 3 14 6 7 8 9 10 18 19 20 21 11 12 13 14 15 16 22 17 23 24 86 J... 1 Registratietoets voor draadloze alarmeenheid 2 Aansluiting voor externe alarmeenheid 3 Terugbellen 4 Flash 5 Aansluiting

Nadere informatie

BLUETOOTH-AUDIO-ONTVANGER/Z ENDER

BLUETOOTH-AUDIO-ONTVANGER/Z ENDER BLUETOOTH-AUDIO-ONTVANGER/Z ENDER Snel installatiegids DA-30501 Inhoud Vóór gebruik... 2 1. Informatie over de DA-30501... 2 2. Systeemeisen... 2 3. Overzicht... 2 Aan de slag... 3 1. De batterij van de

Nadere informatie

Gebruikershandleiding voor Nokia Display-hoofdtelefoon HS Uitgave 1

Gebruikershandleiding voor Nokia Display-hoofdtelefoon HS Uitgave 1 Gebruikershandleiding voor Nokia Display-hoofdtelefoon HS-6 9232426 Uitgave 1 CONFORMITEITSVERKLARING NOKIA CORPORATION verklaart op eigen verantwoordelijkheid dat het product HS-6 conform is aan de bepalingen

Nadere informatie

Nokia Extra Power DC-11/DC-11K /2

Nokia Extra Power DC-11/DC-11K /2 Nokia Extra Power DC-11/DC-11K 5 2 4 3 9212420/2 2008-2010 Nokia. Alle rechten voorbehouden. Inleiding Met de Nokia Extra Power DC-11/ DC-11K (hierna DC-11 genoemd) kunt u de batterijen van twee compatibele

Nadere informatie

Voorzorgsmaatregelen...3 Aanvullende Voorzorgsmaatregelen...5 Introductie van deze Telefoon...9 Instructies... 11

Voorzorgsmaatregelen...3 Aanvullende Voorzorgsmaatregelen...5 Introductie van deze Telefoon...9 Instructies... 11 Inhoudsopgave 1. Voorzorgsmaatregelen...3 2. Aanvullende Voorzorgsmaatregelen...5 3. Introductie van deze Telefoon...9 3.1 Toetsen...10 3.2 Display... 11 3.3 Statusicoontjes... 11 4. Instructies... 11

Nadere informatie

START SET DRAADLOOS SCHAKELEN

START SET DRAADLOOS SCHAKELEN START-LINE GEBRUIKERSHANDLEIDING Op www.klikaanklikuit.nl vindt u altijd de meest recente gebruiksaanwijzingen Lees deze eenvoudige instructies. Bij onjuiste installatie vervalt de garantie op dit product.

Nadere informatie

Nokia MobileTV Headset DVB-H. Uitgave 1.1

Nokia MobileTV Headset DVB-H. Uitgave 1.1 Nokia MobileTV Headset DVB-H Uitgave 1.1 2010 Nokia. Alle rechten voorbehouden. Inleiding Met de Nokia MobileTV Headset DVB-H kunt u digitale tvuitzendingen ontvangen in Digital Video Broadcasting-Handheld

Nadere informatie

Handleiding U8 Wireless Headset

Handleiding U8 Wireless Headset Voorwoord Bedankt dat je voor de Music Headsets hebt gekozen Lees de gebruikershandleiding zorgvuldig voor de juiste instructies om het voordeel van ons product te maximaliseren. Onze headsets zijn goed

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing Guide de l utilisateur Bedienungsanleitung User s Manual FXA-90

Gebruiksaanwijzing Guide de l utilisateur Bedienungsanleitung User s Manual FXA-90 Gebruiksaanwijzing Guide de l utilisateur Bedienungsanleitung User s Manual FXA-90 NL Om deze noodknop te kunnen gebruiken, moet een SIM-kaart worden geplaatst (niet meegeleverd). Zonder een SIM-kaart

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Nokia Bluetooth Headset BH-110

Gebruikershandleiding Nokia Bluetooth Headset BH-110 Gebruikershandleiding Nokia Bluetooth Headset BH-110 Uitgave 1.0 2 Inleiding Over uw headset Met de Nokia Bluetooth BH-110-headset kunt u handsfree oproepen beantwoorden, zelfs wanneer u twee mobiele telefoons

Nadere informatie

Nokia Mini Speakers MD /1

Nokia Mini Speakers MD /1 Nokia Mini Speakers MD-8 9209474/1 7 2008 Nokia. Alle rechten voorbehouden. Nokia, Nokia Connecting people en het logo van Nokia Original Accessories zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van

Nadere informatie

Nokia Audiocontroller AD-43 9255405/1

Nokia Audiocontroller AD-43 9255405/1 Nokia Audiocontroller AD-43 2 1 3 4 5 6 7 8 10 9 11 9255405/1 De doorgestreepte container wil zeggen dat het product binnen de Europese gemeenschap voor gescheiden afvalverzameling moet worden aangeboden

Nadere informatie

VOORDAT U DE HEADSET VOOR DE EERSTE KEER GEBRUIKT

VOORDAT U DE HEADSET VOOR DE EERSTE KEER GEBRUIKT VOORDAT U DE HEADSET VOOR DE EERSTE KEER GEBRUIKT - Dient de hoofdtelefoon aan uw mobiele telefoon te worden gepaard. Zie paragraaf BLUETREK Skin paren in deze handleiding. Inleiding Deze BLUETREK Skin-headset

Nadere informatie

Nokia Bluetooth Headset BH /1

Nokia Bluetooth Headset BH /1 Nokia Bluetooth Headset BH-202 22 3 1 4 5 7 6 8 9 9251775/1 CONFORMITEITSVERKLARING Hierbij verklaart NOKIA CORPORATION dat het product HS-38W in overeenstemming is met de essentiële eisen en andere relevante

Nadere informatie

Gebruikershandleiding AT-300T/R UHF-PLL. 40 kanaals rondleidingsysteem & draadloze microfoon systemen.

Gebruikershandleiding AT-300T/R UHF-PLL. 40 kanaals rondleidingsysteem & draadloze microfoon systemen. Gebruikershandleiding AT-300T/R UHF-PLL 40 kanaals rondleidingsysteem & draadloze microfoon systemen. Introductie: Bedankt voor het aanschaffen van deze UHF- PLL 40 kanaals rondleidingsysteem en draadloze

Nadere informatie

Nokia Music Speakers MD-3

Nokia Music Speakers MD-3 Nokia Music Speakers MD-3 9253870/2 NEDERLANDS De MD-3-stereoluidsprekers bieden een uitstekende geluidskwaliteit wanneer u naar muziek of de radio luistert op uw compatibele Nokia telefoon of audioapparaat.

Nadere informatie

Gebruikershandleiding voor de Nokia Video-telefoonhouder PT-8 (voor de Nokia 6630) 9234166 Uitgave 1

Gebruikershandleiding voor de Nokia Video-telefoonhouder PT-8 (voor de Nokia 6630) 9234166 Uitgave 1 Gebruikershandleiding voor de Nokia Video-telefoonhouder PT-8 (voor de Nokia 6630) 9234166 Uitgave 1 CONFORMITEITSVERKLARING NOKIA CORPORATION verklaart op eigen verantwoordelijkheid dat het product PT-8

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING

GEBRUIKERSHANDLEIDING GEBRUIKERSHANDLEIDING Informatie voor de gebruiker: HD (High Definition) en HFR (High Frame Rate) video-opname apparaten, zijn een zware belasting voor geheugenkaarten. Afhankelijk van de gebruikersinstellingen,

Nadere informatie

Nokia Wireless Plug-in Car Handsfree HF-35W /1

Nokia Wireless Plug-in Car Handsfree HF-35W /1 Nokia Wireless Plug-in Car Handsfree HF-35W 1 2 3 4 5 6 9249090/1 CONFORMITEITSVERKLARING NOKIA CORPORATION verklaart op eigen verantwoordelijkheid dat het product HF-35W conform is aan de bepalingen van

Nadere informatie

Welkom. Korte handleiding. Aansluiten. Installeren. Gebruiken

Welkom. Korte handleiding. Aansluiten. Installeren. Gebruiken Digitale draadloze telefoon SE 140 Digitale draadloze telefoon met antwoordapparaat SE 145 Welkom Korte handleiding 1 2 3 Aansluiten Installeren Gebruiken Verpakkingsinhoud SE 140/SE 145 handset SE 140

Nadere informatie

COMPACTE DRAADLOZE SCHAKELAAR

COMPACTE DRAADLOZE SCHAKELAAR START-LINE ACC-2300 GEBRUIKERSHANDLEIDING Item 70181 Versie 5.0 Op www.klikaanklikuit.nl vindt u altijd de meest recente gebruiksaanwijzingen COMPACTE DRAADLOZE SCHAKELAAR Lees deze eenvoudige instructies.

Nadere informatie

Nokia Mini Speakers MD /1

Nokia Mini Speakers MD /1 Nokia Mini Speakers MD-6 3 5 4 2 9205723/1 2007 Nokia. Alle rechten voorbehouden. Nokia en Nokia Connecting People zijn gedeponeerde handelsmerken van Nokia Corporation. Inleiding Gefeliciteerd met uw

Nadere informatie

BT220 HEADSET. Productinformatie 1 Oplaadaansluiting 2 + knop 3 - knop 4 functie-indicator (blauw) 5 batterij-indicator (rood)

BT220 HEADSET. Productinformatie 1 Oplaadaansluiting 2 + knop 3 - knop 4 functie-indicator (blauw) 5 batterij-indicator (rood) Productinformatie 1 Oplaadaansluiting 2 + knop 3 - knop 4 functie-indicator (blauw) 5 batterij-indicator (rood) 6 Oorplug 7 Microfoon 8 oorbeugel 9 Laadindicator (rood) 10 Spanningsindicator (groen) Installatie

Nadere informatie

Nokia Inductielus LPS-4 Gebruikershandleiding Nummer 3

Nokia Inductielus LPS-4 Gebruikershandleiding Nummer 3 Nokia Inductielus LPS-4 Gebruikershandleiding 9354812 Nummer 3 CONFORMITEITSVERKLARING NOKIA CORPORATION verklaart op eigen verantwoordelijkheid dat het product LPS-4 conform is aan de bepalingen van de

Nadere informatie

Mobiel Internet Aansluiten

Mobiel Internet Aansluiten Mobiel Internet Aansluiten Mobiel Internet aansluiten is niet veel meer dan het plaatsen van een simkaart in het apparaat waar u Mobiel Internet voor wilt gebruiken. Uw eigen apparaat of de Internet Stick

Nadere informatie

Snelstartgids CJB26Q0ALAEB

Snelstartgids CJB26Q0ALAEB Snelstartgids CJB26Q0ALAEB Welkom! In deze beknopte gebruiksaanwijzing wordt uw USB-modem beschreven, wordt informatie gegeven over hoe u de beheerparameters kunt instellen en hoe u helpinformatie op de

Nadere informatie

Nokia HF-33W Plug-in Wireless Handsfree 9252955/1

Nokia HF-33W Plug-in Wireless Handsfree 9252955/1 Nokia HF-33W Plug-in Wireless Handsfree 1 2 3 4 5 6 7 9252955/1 CONFORMITEITSVERKLARING Hierbij verklaart NOKIA CORPORATION dat het product HF-33W in overeenstemming is met de essentiële eisen en de andere

Nadere informatie

Extra handset met lader. Gebruiksaanwijzing

Extra handset met lader. Gebruiksaanwijzing Boston 520 Extra handset met lader Gebruiksaanwijzing Inhoud verpakking Controleer de inhoud van de verpakking voordat u de gebruiksaanwijzing doorneemt. In de verpakking moet u het volgende aantreffen:

Nadere informatie

Afbeelding: V1.0. Klantenservice: 0165-751308 info@saveyourself.nl. 2. Uitleg van de toetsen Gebruik de afbeelding V1.

Afbeelding: V1.0. Klantenservice: 0165-751308 info@saveyourself.nl. 2. Uitleg van de toetsen Gebruik de afbeelding V1. Afbeelding: V1.0 2. Uitleg van de toetsen Gebruik de afbeelding V1.0 voor deze tabel De groene hoorn met OK erop Enter/beantwoorden Bellen In stand-by: Toegang naar bellijst In menu: enter knop De rode

Nadere informatie

MINI INBOUW SCHAKELAAR

MINI INBOUW SCHAKELAAR START-LINE AWS-3500S GEBRUIKERSHANDLEIDING Item 70230 Versie 1.0 Op www.klikaanklikuit.nl vindt u altijd de meest recente gebruiksaanwijzingen MINI INBOUW SCHAKELAAR Lees deze eenvoudige instructies. Bij

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Lees deze handleiding zorgvuldig door voordat u de telefoon in gebruik neemt!

Gebruikershandleiding. Lees deze handleiding zorgvuldig door voordat u de telefoon in gebruik neemt! Gebruikershandleiding Lees deze handleiding zorgvuldig door voordat u de telefoon in gebruik neemt! 1 Aansluiti ng voor oplader 2 Zaklamp 3 Scherm 4 M2-toets 5 M1-toets 6 Verzendtoets 7 Oortelefo on 10

Nadere informatie

Kingfisher GPS. track & trace. Beknopte gebruikershandleiding

Kingfisher GPS. track & trace. Beknopte gebruikershandleiding Kingfisher GPS track & trace Beknopte gebruikershandleiding Wij willen u hartelijk bedanken voor het aanschaffen van een FALCC Kingfisher. De Falcc Kingfisher is een zeer uitgebreid systeem. Deze beknopte

Nadere informatie

Nokia Charging Plate DT-600. Uitgave 1.2

Nokia Charging Plate DT-600. Uitgave 1.2 Nokia Charging Plate DT-600 6 1 2 2 5 4 3 7 Uitgave 1.2 8 9 10 11 2010 Nokia. Alle rechten voorbehouden. Inleiding Met de Nokia Charging Plate DT-600 kunt u de batterijen van vijf compatibele apparaten

Nadere informatie

Nokia Bluetooth Headset BH-109

Nokia Bluetooth Headset BH-109 Nokia Bluetooth Headset BH-109 Uitgave 1.0 2 Inleiding Over uw headset Met de Nokia Bluetooth Headset BH-109 kunt u handsfree bellen, zelfs wanneer u twee mobiele apparaten tegelijk gebruikt. Ga voor ondersteuning

Nadere informatie

PhoneEasy 110. Nederlands

PhoneEasy 110. Nederlands PhoneEasy 110 Nederlands 1 2 3 4 5 6 7 a O 1 2A B C 3 4 7 5 8 * 0 r L 6 9 # D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z L 14 13 12 11 10 9 8 Nederlands 1. Telefoonboek 2. Boost (geluidsversterking) 3.

Nadere informatie

Verkorte gebruiksaanwijzing

Verkorte gebruiksaanwijzing 5020 Handset Laad uw handset voor het eerste gebruik gedurende 14-16 uur op voor de beste prestaties. Headset aansluiting Display Volumeregeling Linker softkey R-toets/ Doorverbindtoets Rechter softkey

Nadere informatie

Handleiding Archos 40 Titanium

Handleiding Archos 40 Titanium Handleiding Archos 40 Titanium Inhoud van de verpakking Controleer of de volgende onderdelen in de verpakking zitten: -- ARCHOS 40 Titanium -- Batterij -- Headset -- Micro SIM-adapter -- USB-kabel -- Lader

Nadere informatie

Gebruikershandleiding AT-500T/R. 40 kanaals rondleidingsysteem & draadloze microfoon systemen.

Gebruikershandleiding AT-500T/R. 40 kanaals rondleidingsysteem & draadloze microfoon systemen. Gebruikershandleiding AT-500T/R 40 kanaals rondleidingsysteem & draadloze microfoon systemen. Introductie: Bedankt voor het aanschaffen van dit 40 kanaals communicatiesysteem, AT-500T/R. Deze handleiding

Nadere informatie

Nokia Bluetooth Headset BH /2

Nokia Bluetooth Headset BH /2 Nokia Bluetooth Headset BH-207 1 4 3 5 6 7 8 9253612/2 CONFORMITEITSVERKLARING Hierbij verklaart NOKIA CORPORATION dat het product HS-86W in overeenstemming is met de essentiële eisen en andere relevante

Nadere informatie

Nokia draadloze hoofdtelefoon (HS-54W) Gebruikershandleiding

Nokia draadloze hoofdtelefoon (HS-54W) Gebruikershandleiding Nokia draadloze hoofdtelefoon (HS-54W) Gebruikershandleiding CONFORMITEITSVERKLARING NOKIA CORPORATION verklaart op eigen verantwoordelijkheid dat het product HS-54W conform is aan de bepalingen van de

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Nokia Bluetooth Headset BH-112U

Gebruikershandleiding Nokia Bluetooth Headset BH-112U Gebruikershandleiding Nokia Bluetooth Headset BH-112U Uitgave 1.2 2 Inleiding Over uw headset Met de headset Nokia Bluetooth BH-112U kunt u handsfree bellen, zelfs wanneer u twee mobiele apparaten tegelijk

Nadere informatie

Doro Secure 580IP. Gebruikershandleiding. Nederlands

Doro Secure 580IP. Gebruikershandleiding. Nederlands Doro Secure 580IP Gebruikershandleiding Nederlands NB Alle afbeeldingen zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie en geven het eigenlijke apparaat mogelijk niet accuraat weer. Nederlands 1. in-/uitschakelen

Nadere informatie

Gebruiksaan Owner s wijzing Guide December 6, 2010 NSOG

Gebruiksaan Owner s wijzing Guide December 6, 2010 NSOG Gebruiksaanwijzing 2 Juridische kennisgevingen Copyright 2011 Google Inc. Alle rechten voorbehouden. Google, het gestileerde logo van Google, Android, het gestileerde logo van Android, Nexus, het gestileerde

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 APA2-2300R AFSTANDSBEDIENING EN STEKKERDOOS SCHAKELAARS

GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 APA2-2300R AFSTANDSBEDIENING EN STEKKERDOOS SCHAKELAARS GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 APA2-2300R AFSTANDSBEDIENING EN STEKKERDOOS SCHAKELAARS A C B 1 2 1 2 G D E A: LED-indicator B: Kinderbeveiliging C: LED-indicator D: Aan/uit-toetsen E: Groeptoets (kanaal 1 en

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Inhoudsopgave

Inhoudsopgave. Inhoudsopgave 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave Inhoudsopgave 2 Overzicht 3 De headset opladen 4 De headset dragen 4 De headset inschakelen 4 De headset voor dicteren aansluiten 5 De adapter 5 De geluidsinstellingen van

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 AGDR-3500 TUIN STEKKERDOOS SCHAKELAAR ZWAAR

GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 AGDR-3500 TUIN STEKKERDOOS SCHAKELAAR ZWAAR GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 AGDR-3500 TUIN STEKKERDOOS SCHAKELAAR ZWAAR D C B A * * Afbeelding van de YCT-102 (niet altijd inbegrepen, check de specificaties op de verpakking) A: Indicator (spannings- en

Nadere informatie

Quickstart KPN USB-modem. Handleiding

Quickstart KPN USB-modem. Handleiding Quickstart KPN USB-modem Handleiding Inleiding De KPN USB-modem is een 3G multimode modem in USB-stick formaat, geschikt voor GSM-, GPRS-, EDGE-, UMTS en/of HSDPA-netwerken. De modem kan dankzij de USB-interface

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING FT-07

GEBRUIKSAANWIJZING FT-07 GEBRUIKSAANWIJZING FT-07 1 2 3 1: temperatuur sensor 2: display 3: aan/start/stop/geheugen/uit toets temperatuur weergave display temperatuur weergave geheugen lege batterij indicatie 2 INTRODUCTIE De

Nadere informatie

GEBRUIKSHANDLEIDING. Lees voor gebruik deze gebruikshandleiding.

GEBRUIKSHANDLEIDING. Lees voor gebruik deze gebruikshandleiding. GEBRUIKSHANDLEIDING Lees voor gebruik deze gebruikshandleiding. 2 3 Inhoudsopgave Veiligheidsinstructies Lees voor gebruik deze gebruikshandleiding. Inleiding 4 Inhoud verpakking 5 Bevestigen van de Doorsafe

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Nokia Wireless Charging Pillow by Fatboy DT-901

Gebruikershandleiding Nokia Wireless Charging Pillow by Fatboy DT-901 Gebruikershandleiding Nokia Wireless Charging Pillow by Fatboy DT-901 Uitgave 1.1 2 Over uw draadloze lader Met de Draadloze Nokia Charging Pillow van Fatboy DT-901 kunt u uw telefoon of ander compatibel

Nadere informatie

AXIWI. Gebruiksaanwijzing AXIWI AT-320. Digitaal Draadloos Audio Systeem

AXIWI. Gebruiksaanwijzing AXIWI AT-320. Digitaal Draadloos Audio Systeem AXIWI Digitaal Draadloos Audio Systeem AXIWI AT-320 Gebruiksaanwijzing Veiligheidsinstructie: Neem het onderstaande in acht: Vermijd opslag en gebruik in te warme en vochtige plaatsen. Het gebruik in zulke

Nadere informatie

Nokia Display-hoofdtelefoon HS-69 Gebruikershandleiding. 9250693 Uitgave 1 NL

Nokia Display-hoofdtelefoon HS-69 Gebruikershandleiding. 9250693 Uitgave 1 NL Nokia Display-hoofdtelefoon HS-69 Gebruikershandleiding 9250693 Uitgave 1 NL CONFORMITEITSVERKLARING Hierbij verklaart, NOKIA CORPORATION, dat het toestel HS-69 in overeenstemming is met de essentiële

Nadere informatie

Wij beschermen mensen

Wij beschermen mensen Wij beschermen mensen SafetyTracer handleiding Mopas Lite 1. Functies en eigenschappen 2 2. Veiligheidsinstructies 2 3. Gebruik 3 4. Alarmeren 4 5. Oproep 4 6. Statusoverzicht van de Mopas Lite 4 7. Technische

Nadere informatie

www.klikaanklikuit.nl

www.klikaanklikuit.nl www.klikaanklikuit.nl START-LINE ZENDER AEX-701 LEES ALTIJD EERST DEZE HANDLEIDING versie 2.0 Op www.klikaanklikuit.nl vindt u altijd de meest recente gebruiksaanwijzingen DRAADLOZE SIGNAALREPEATER Lees

Nadere informatie

Voordat u de carkit gaat gebruiken, dient u eerste de batterij op te laden en de carkit te paren met uw mobiele telefoon.

Voordat u de carkit gaat gebruiken, dient u eerste de batterij op te laden en de carkit te paren met uw mobiele telefoon. Inleiding: Dank u voor uw belangstelling voor onze Bluetooth carkit. Deze carkit is een draadloze Bluetooth carkit gebaseerd op de Bluetooth technologie die u de mogelijkheid geeft om te bellen zonder

Nadere informatie

www.klikaanklikuit.nl START-LINE ONTVANGER AFR-060 LEES ALTIJD EERST DEZE HANDLEIDING versie 2.0 Op www.klikaanklikuit.nl vindt u altijd de meest recente gebruiksaanwijzingen FITTING SCHAKELAAR Lees voordat

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.1 AC-1000 STEKKERDOOSSCHAKELAAR

GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.1 AC-1000 STEKKERDOOSSCHAKELAAR GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.1 AC-1000 STEKKERDOOSSCHAKELAAR A B C * Verlichting: Aan / Uit * Afbeelding van de YCT-102 (niet altijd inbegrepen, check de specificaties op de verpakking) A: Indicator (spannings-

Nadere informatie

COMPACTE DRAADLOZE SCHAKELAAR

COMPACTE DRAADLOZE SCHAKELAAR START-LINE ACC-3500 GEBRUIKERSHANDLEIDING Item 70198 Versie 1.0 Op www.klikaanklikuit.nl vindt u altijd de meest recente gebruiksaanwijzingen COMPACTE DRAADLOZE SCHAKELAAR Lees deze eenvoudige instructies.

Nadere informatie

Gebruikershandleiding voor de draadloze clip-on hoofdtelefoon (HS-3W) Uitgave 2

Gebruikershandleiding voor de draadloze clip-on hoofdtelefoon (HS-3W) Uitgave 2 Gebruikershandleiding voor de draadloze clip-on hoofdtelefoon (HS-3W) 9356694 Uitgave 2 CONFORMITEITSVERKLARING NOKIA CORPORATION verklaart op eigen verantwoordelijkheid dat het product HS-3W conform is

Nadere informatie

Huistelefoon / lader voor GSM. Gebruiksaanwijzing

Huistelefoon / lader voor GSM. Gebruiksaanwijzing Gebruiksaanwijzing Huistelefoon / lader voor GSM 1 BELANGRIJKE VEILIGHEIDSAANWIJZINGEN 1.1 Belangrijk Het niet naleven van deze handleiding kan leiden tot ernstig letsel of beschadiging van het toestel.

Nadere informatie

Comfort Contego Gebruikshandleiding

Comfort Contego Gebruikshandleiding Comfort Contego Gebruikshandleiding Lees de gebruikshandleiding voordat u dit product gaat gebruiken. Holland Comfort Contego T800 Zender Comfort Contego R800 Ontvanger 21 Inhoudsopgave Pagina Inleiding

Nadere informatie

Nokia Wireless Headset HS-26W /1

Nokia Wireless Headset HS-26W /1 Nokia Wireless Headset HS-26W 3 1 7 4 2 5 6 8 9 9253918/1 CONFORMITEITSVERKLARING Hierbij verklaart, NOKIA CORPORATION, dat het toestel HS-26W in overeenstemming is met de essentiële eisen en de andere

Nadere informatie

Digitale draadloze telefoon SE 240 Digitale draadloze telefoon met antwoordapparaat SE 245

Digitale draadloze telefoon SE 240 Digitale draadloze telefoon met antwoordapparaat SE 245 Digitale draadloze telefoon SE 240 Digitale draadloze telefoon met antwoordapparaat SE 245 Welkom Korte handleiding 1 2 3 Aansluiten Installeren Gebruiken Verpakkingsinhoud SE240/SE245 handset SE240 of

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Draadloze Nokia Charging Stand DT-910

Gebruikershandleiding Draadloze Nokia Charging Stand DT-910 Gebruikershandleiding Draadloze Nokia Charging Stand DT-910 Uitgave 1.0 2 Over uw draadloze lader Met de Draadloze Nokia Charging Stand DT-910 kunt u uw telefoon draadloos opladen. Plaats uw telefoon op

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 APCR-2300 STEKKERBLOK SCHAKELAAR

GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 APCR-2300 STEKKERBLOK SCHAKELAAR GEBRUIKSAANWIJZING v. 1.0 APCR-2300 STEKKERBLOK SCHAKELAAR A B C A: LED-indicator B: Verbindingsknop C: Kinderbeveiliging 1 [1] Plaatsen stekkerblok schakelaar Plaats de stekker van het stekkerblok in

Nadere informatie

Handleiding GPS kaart tracker

Handleiding GPS kaart tracker Handleiding GPS kaart tracker Inhoudsopgave: 1. Specificaties 2. SIM kaart installatie 3. Personaliseren GPS tracker 4. Opladen 5. Functies knoppen 6. Status LED lampjes 7. SOS nummers 8. Familie nummers

Nadere informatie

[6] Zoekmode activeren [7] Aanmelden zender

[6] Zoekmode activeren [7] Aanmelden zender [6] Zoekmode activeren [7] Aanmelden zender Druk met een puntig voorwerp kort op de Zend met de KlikAanKlikUit zender een AAN - verbindknop. De LED-indicator gaat knipperen signaal. Druk bijvoorbeeld op

Nadere informatie

www.klikaanklikuit.nl START-LINE ONTVANGER AFR-060 LEES ALTIJD EERST DEZE HANDLEIDING versie 2.0 Op www.klikaanklikuit.nl vindt u altijd de meest recente gebruiksaanwijzingen FITTING SCHAKELAAR Lees voordat

Nadere informatie

English Svenska Norsk Dansk Suomi Français Česky Deutsch Español Magyar Italiano Português Nederlands Polski Ελληνικά. HearPlus.

English Svenska Norsk Dansk Suomi Français Česky Deutsch Español Magyar Italiano Português Nederlands Polski Ελληνικά. HearPlus. English Svenska Norsk Dansk Suomi Français Česky Deutsch Español Magyar Italiano Português Nederlands Polski Ελληνικά HearPlus 313ci 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 English 1. Telephone

Nadere informatie

ACM-3000H2 INBOUWSCHAKELAAR

ACM-3000H2 INBOUWSCHAKELAAR LIFE SUPPORT Gebruik KlikAanKlikUit producten nooit voor life support systemen of toepassingen waar storingen van apparatuur levensbedreigend kunnen zijn. MAXIMALE BELASTING Sluit nooit lampen of apparatuur

Nadere informatie

Handleiding Smartwatch S12 telefoon horloge

Handleiding Smartwatch S12 telefoon horloge Handleiding Smartwatch S12 telefoon horloge Introductie Bedankt voor uw aankoop van de Smartwatch S12 telefoonhorloge. Een technisch hoogstandje op het gebied van telefoon en multimedia. Voor de juiste

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing Kidstel GPS tracker horloge telefoon W2

Gebruiksaanwijzing Kidstel GPS tracker horloge telefoon W2 Gebruiksaanwijzing Kidstel GPS tracker horloge telefoon W2 1 2 12 3 11 4 10 5 9 6 8 7 1. Functies 1. microfoon. 2. Ophangen & laadindicator 3. aan/uit knop (paar seconden indrukken om aan/uit te zetten)

Nadere informatie

TREX 2G Handleiding Pagina 2

TREX 2G Handleiding Pagina 2 Informatie in deze handleiding is onderhevig aan verandering zonder voorafgaande kennisgeving. NEAT Electronics AB behoudt zich het recht hun producten te wijzigen of te verbeteren en wijzigingen aan te

Nadere informatie

Nokia MD-4 miniluidsprekers

Nokia MD-4 miniluidsprekers Nokia MD-4 miniluidsprekers 9252814/2 NEDERLANDS Deze compacte stereoluidsprekers bieden een uitstekende geluidskwaliteit wanneer u naar muziek of de radio luistert op uw compatibele Nokia-telefoon of

Nadere informatie

MultiSport DV609 Nederlands

MultiSport DV609 Nederlands MultiSport DV609 Nederlands! Kennisgeving: High-definition video-opnameapparatuur met hoge beeldfrequentie vormt een zware belasting voor geheugenkaarten. Afhankelijk van uw instellingen wordt aanbevolen

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING MOBIELE TELEFOON M250

GEBRUIKERSHANDLEIDING MOBIELE TELEFOON M250 GEBRUIKERSHANDLEIDING NL MOBIELE TELEFOON M250 V3 2 1 P1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 3 1 ONZE ZORG Dank u voor de aankoop van dit product. Dit product is ontworpen en samengesteld met de grootst mogelijke zorg

Nadere informatie

NL Manual GSM module RC-GBT8448BC V1.1. Handleiding GSM RC-GBT8448BC

NL Manual GSM module RC-GBT8448BC V1.1. Handleiding GSM RC-GBT8448BC Handleiding GSM RC-GBT8448BC 1. Omschrijving: De RC-GBT8448BC is een GSM interface die een niet meer aanwezige standaard PSTN lijn of nieuwe VoIP lijn, middels een Simkaart (niet meegeleverd) omzet naar

Nadere informatie

Nokia Bluetooth Headset BH-206 9255316/2

Nokia Bluetooth Headset BH-206 9255316/2 Nokia Bluetooth Headset BH-206 1 2 4 3 5 6 7 8 9255316/2 CONFORMITEITSVERKLARING Hierbij verklaart NOKIA CORPORATION dat het product HS-85W in overeenstemming is met de essentiële eisen en de andere relevante

Nadere informatie

Ontvanger met GSM-transmissie GSM 700

Ontvanger met GSM-transmissie GSM 700 HANDLEIDING Ontvanger met GSM-transmissie GSM 700 www.tempolec.be 01. INTRODUCTIE Ontvanger met : - een GSM-transmissie - een uitgang (contact NO / NF spanningsvrij). Mogelijke functie van de uitgang :

Nadere informatie

Nokia Bluetooth-hoofdtelefoon BH-200 Gebruikershandleiding

Nokia Bluetooth-hoofdtelefoon BH-200 Gebruikershandleiding Nokia Bluetooth-hoofdtelefoon BH-200 Gebruikershandleiding 1 9246085 Uitgave 2 CONFORMITEITSVERKLARING NOKIA CORPORATION verklaart op eigen verantwoordelijkheid dat het product HS-58W conform is aan de

Nadere informatie

Gebruikershandleiding voor de draadloze hoofdtelefoon (HS-11W) Uitgave 1

Gebruikershandleiding voor de draadloze hoofdtelefoon (HS-11W) Uitgave 1 Gebruikershandleiding voor de draadloze hoofdtelefoon (HS-11W) 9235347 Uitgave 1 CONFORMITEITSVERKLARING NOKIA CORPORATION verklaart op eigen verantwoordelijkheid dat het product HS-11W conform is aan

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. Memorecorder DVR-130 HP/LP REPEAT FILE/ ERASE STOP

Gebruiksaanwijzing. Memorecorder DVR-130 HP/LP REPEAT FILE/ ERASE STOP Gebruiksaanwijzing FILE/ ERASE HP/LP REPEAT STOP Memorecorder DVR-130 2 NL Introductie De Profoon DVR-130 is een Memorecorder geschikt voor het opnemen van spraak. Deze kan gebruikt worden als persoonlijke

Nadere informatie

EW3590/3591/3592 Bluetooth hoofdtelefoon met microfoon

EW3590/3591/3592 Bluetooth hoofdtelefoon met microfoon EW3590/3591/3592 Bluetooth hoofdtelefoon met microfoon 2 NEDERLANDS EW3590/3591/3592 Bluetooth hoofdtelefoon met microfoon Inhoudsopgave 1.0 Introductie... 2 1.1 Inhoud van de verpakking... 2 2.0 Aansluiten...

Nadere informatie

Afstandsbediening Telis 16 RTS

Afstandsbediening Telis 16 RTS Afstandsbediening Telis 16 RTS Bedieningshandleiding Telis 16 RTS Pure Art.nr. 1811020 Telis 16 RTS Silver Art.nr. 1811021 Afstandsbediening Telis 16 RTS 16 Kanaals zender met display Telis 16 RTS Pure

Nadere informatie

Welkom. philips. Korte bedieningshandleiding. Aansluiten. In gebruik nemen. Telefoneren

Welkom. philips. Korte bedieningshandleiding. Aansluiten. In gebruik nemen. Telefoneren Welkom Korte bedieningshandleiding 1 3 Aansluiten In gebruik nemen Telefoneren philips + Verpakkingsinhoud Basisstation CD640 OF - Connect Install Enjoy Handset CD640/CD645 Basisstation CD645 Netkabel

Nadere informatie

Nokia Bluetooth-Hoofdtelefoon BH-501 Gebruikershandleiding

Nokia Bluetooth-Hoofdtelefoon BH-501 Gebruikershandleiding Nokia Bluetooth-Hoofdtelefoon BH-501 Gebruikershandleiding CONFORMITEITSVERKLARING Hierbij verklaart, NOKIA CORPORATION, dat het toestel HS-71W in overeenstemming is met de essentiële eisen en de andere

Nadere informatie

www.klikaanklikuit.nl START-LINE ZENDER AGST-8800 LEES ALTIJD EERST DEZE HANDLEIDING Item 70151 Versie 1.0 Op www.klikaanklikuit.nl vindt u altijd de meest recente gebruiksaanwijzingen DRAADLOZE WANDSCHAKELAAR

Nadere informatie

Nokia FM Transmitter CA /1

Nokia FM Transmitter CA /1 Nokia FM Transmitter CA-300 6 3 5 7 9203668/1 CONFORMITEITSVERKLARING Hierbij verklaart NOKIA CORPORATION dat het product CA-119 in overeenstemming is met de essentiële eisen en andere relevante bepalingen

Nadere informatie

Jabra. Elite 25e. Handleiding

Jabra. Elite 25e. Handleiding Jabra Elite 25e Handleiding 2017 GN Audio A/S. Alle rechten voorbehouden. Jabra is een handelsmerk van GN Audio A/S. Bluetooth -woordmerk en -logo's zijn geregistreerde handelsmerken die eigendom zijn

Nadere informatie

Nokia Lader- en Datakabel CA-126

Nokia Lader- en Datakabel CA-126 Nokia Lader- en Datakabel CA-126 NEDERLANDS Via deze kabel kunt u gegevens synchroniseren en overdragen tussen een compatibele pc en een Nokia-apparaat. U kunt de kabel ook gebruiken om tegelijkertijd

Nadere informatie

Nokia Bluetooth Hoofdtelefoon BH-701 Gebruikershandleiding Uitgave 1 NL

Nokia Bluetooth Hoofdtelefoon BH-701 Gebruikershandleiding Uitgave 1 NL Nokia Bluetooth Hoofdtelefoon BH-701 Gebruikershandleiding 9200782 Uitgave 1 NL CONFORMITEITSVERKLARING Hierbij verklaart NOKIA CORPORATION dat het product HS-74W in overeenstemming is met de essentiële

Nadere informatie

Gids voor een snelle start. Registreer uw product en krijg support op CD250 CD255 SE250 SE255. Aansluiten.

Gids voor een snelle start. Registreer uw product en krijg support op   CD250 CD255 SE250 SE255. Aansluiten. Registreer uw product en krijg support op www.philips.com/welcome CD250 CD255 SE250 SE255 Gids voor een snelle start 1 Aansluiten 2 Installeren 3 Veel plezier! Wat zit in de verpakking Basisstation OF

Nadere informatie

BLUETOOTH SOUNDBAR MET SUBWOOFER

BLUETOOTH SOUNDBAR MET SUBWOOFER BLUETOOTH SOUNDBAR MET SUBWOOFER Snel installatiegids DA-10295 Welkom Dank u voor het kopen van Digitus Bluetooth Soundbar met subwoofer! Ongeacht hoe u dit product gebruikt of het nu voor het afspelen

Nadere informatie

Leather keyboard case for Ipad Air 2

Leather keyboard case for Ipad Air 2 Leather keyboard case for Ipad Air 2 Gebruikershandleiding NL Decoded, 15/02 Inhoudsopgave 1 Beoogd gebruik 3 2 Veiligheid 4 2.1 Pictogrammen in deze handleiding 4 2.2 Algemene veiligheidsvoorschriften

Nadere informatie

ACM-LV24 MINI 12-24V LED DIMMER

ACM-LV24 MINI 12-24V LED DIMMER GEBRUIKSAANWIJZING* v. 1.0 ACM-LV24 MINI 12-24V LED DIMMER *Op www.klikaanklikuit.nl vindt u altijd de meest recente gebruiksaanwijzingen Gefeliciteerd met de aankoop van dit KlikAanKlikUit product. U

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Nokia Luna

Gebruikershandleiding Nokia Luna Gebruikershandleiding Nokia Luna Uitgave 1.0 2 Inleiding Over uw headset Met de Nokia Luna Bluetooth Headset kunt u handsfree oproepen beantwoorden, zelfs wanneer u twee mobiele telefoons tegelijk gebruikt.

Nadere informatie

Handleiding 2Smart Smartwatch S2

Handleiding 2Smart Smartwatch S2 Handleiding 2Smart Smartwatch S2 Introductie Bedankt voor uw aankoop van deze Smartwatch S2 telefoonhorloge. Een technisch hoogstandje op het gebied van telefoon en multimedia. Voor de juiste werking van

Nadere informatie