Themasessie Duitsland

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Themasessie Duitsland"

Transcriptie

1 Themasessie Duitsland

2 20 september 2012: Duitsland - zakendoen onder juridische aspecten Onze juridische expert in Nederlands-Duitse zaken, Rechtsanwalt Philipp-Herlyn de Buhr, zal ter inleiding een kort overzicht van de meest voorkomende onderwerpen geven, waarmee Nederlandse bedrijven te maken krijgen als zij op het punt staan de Duitse markt te betreden of bestaande exportactiviteiten te intensiveren. Daarna krijgen de deelnemers de kans om vragen te stellen en over hun eigen ervaringen te vertellen. Aan de hand van de beschrijvingen van de aanwezige ondernemers, zullen de Duitsland-deskundigen in gezamenlijke discussie met de deelnemers de verschillende fases van verkennen, opstarten en uitbreiden van zakelijke activiteiten in Duitsland en de daarbij behorende valkuilen en oplossingen nader bespreken waarbij de spreker zelf bijzondere aandacht zal besteden aan de juridische aspecten. Een overzichtelijke groep van maximaal 12 personen maakt het mogelijk dat iedereen zijn vragen en ervaringen kan voordragen. Op deze manier kunnen de deelnemers maximaal van de beschikbare vakkennis van de aanwezige experts en de ervaringen van de andere ondernemers profiteren. Programma: 1. Inleiding: juridische aspecten van het zakendoen in Duitsland (15 minuten) 2. Praktijkvoorbeelden/valkuilen en oplossingen 2.1 Verkennen van activiteiten in Duitsland 2.2 Opstarten van activiteiten in Duitsland 2.3 Uitbreiden van activiteiten in Duitsland Heeft u nog vragen? Dan kunt u contact met ons opnemen via: B.I.P. GmbH Mw. Suzanne Walter Tel.: +49 (0) suzanne.walter@bip-international.de of connect+match Gerlinde Fenske e.k. Mw. Gerlinde Fenske Tel.: +49 (0) gerlinde.fenske@connectandmatch.net

3 Themasessie Duitsland - zakendoen onder juridische aspecten Wanneer: Donderdag 20 september uur tot ca uur Waar: Voertaal: Experts: Van der Valk Hotel Duiven, Arnhem Nederlands Philipp-Herlyn de Buhr, Nederlandstalig Duits advocaat (Rechtsanwalt) Partner Rechtsanwälte Dr. Harten & Partner Partnerschaftsgesellschaft, Hamburg (Duitsland) Suzanne Walter Directeur B.I.P. GmbH, Isernhagen (Duitsland) Gerlinde Fenske Directeur connect+match Gerlinde Fenske e.k., Hamburg (Duitsland) Doelgroep: Deelnemers: Kosten: Inschrijven: De Themasessie richt zich op Nederlandse zakenlieden die hun zakelijke relaties met Duitse ondernemers willen perfectioneren en die tegelijk bereid zijn actief aan de Themasessie mee te doen. Het aantal deelnemers is beperkt tot 12 personen. De deelnamekosten bedragen EUR 295,00, die zonder BTW worden gefactureerd (mits het B.T.W. nummer van de deelnemer op het inschrijvingsformulier vermeld is). Dit bedrag is incl. consumpties. Voor betaling ontvangt de deelnemer een nota, die voor aanvang van de Themasessie voldaan dient te zijn. Gebruikt u hiervoor a.u.b. het ingesloten inschrijfformulier. Na ontvangst van uw inschrijving ontvangt u een bevestiging en de nota. Bij verhindering kan de plaats worden ingenomen door een vervanger. Deelnamekosten zijn niet verschuldigd wanneer de annulering schriftelijk uiterlijk 14 dagen voor aanvang van de Themasessie plaats vindt. Aanmelding: Aanmelding is mogelijk tot donderdag 13 september 2012.

4 Juridisch expert Dr. Harten & Partner Rechtsanwälte, Hamburg PHILIPP-HERLYN DE BUHR, partner Philipp-Herlyn de Buhr is partner van Dr. Harten & Partner te Hamburg. Hij is Nederlandstalig Duits advocaat (Rechtsanwalt) en werkt al sinds jaren voor Nederlandse bedrijven, die in Duitsland zaken doen. Op het gebied van het ondernemingsrecht begeleidt hij internationale handel en distributie en adviseert hij cliënten op het gebied van fusies en overnames. Hij wordt ook vaak door Nederlandse advocaten geraadpleegd voor informatie op het gebied van het Duitse recht, in het bijzonder het Duitse handels- en vennootschapsrecht. Hij neemt regelmatig deel aan de Nederlands-Duitse Juristenconferentie en is lid van de Nederlands- Duitse Advocatenvereniging en de Nederlands-Duitse Kamer van Koophandel. Dr. Harten & Partner is een van de toonaangevende kantoren in Noord-Duitsland op het gebied van het agentuurrecht. Het kantoor adviseert van Hamburg uit cliënten uit binnen- en buitenland in juridische aangelegenheden. Dr. Harten & Partner is gespecialiseerd in: arbeidsrecht (individueel en collectief), bouwrecht, erfrecht, handelsrecht (agentuur en distributie), intellectueel eigendom (merken, handelsnamen, domeinnamen, oneerlijke mededinging, knowhow), vennootschapsrecht (bedrijfsoprichtingen, overnames, joint ventures), verzekeringsrecht en vastgoedrecht. Organisatoren B.I.P. GmbH, Isernhagen SUZANNE WALTER, directeur Suzanne Walter, geboren Nederlandse, oprichtster en algemeen directeur van B.I.P. GmbH, een consultancy-onderneming die sinds bijna 20 jaar actief is op het vlak van personeelszaken. Suzanne Walter grijpt terug op 25 jaar beroepservaring, die zij bij verschillende, internationaal actieve ondernemingen in leidinggevende managementposities en in all-round personeelsmanagement verworven heeft. Als expert voor internationale personeelszaken met als zwaartepunt Duitsland-Benelux adviseert zij ondernemingen bij de dagelijkse uitdagingen voor alle onderwerpen rondom personeel. connect+match Gerlinde Fenske e.k., Hamburg GERLINDE FENSKE, directeur Als Nederlandse Duitse (zij is opgegroeid in Nederland waar zij ruim 18 jaar heeft gewoond) kent zij beide landen, de overeenkomsten en de verschillen tot in de puntjes. Zij kan terugkijken op 20 succesvolle jaren in het vak, waarin zij haar vaardigheden en ervaringen steeds verder wist uit te breiden. Met connect+match biedt zij Nederlandse bedrijven individueel en op maat gesneden advies bij het verwerven van nieuwe klanten & samenwerkingspartners in Duitsland (en vice versa). In nauw overleg met haar klanten wordt zij tevens ingeschakeld als projectmanager, die zaken (tijdelijk) waarneemt in Duitsland en daarbij de communicatie in handen houdt met de desbetreffende Duitse partijen. Daarnaast ondersteunt zij bij andere sales & marketing gerelateerde werkzaamheden en treedt op als bemiddelende partij in de communicatie met Duitse partijen, voor als er toch eens iets misloopt in de communicatie.

5 Inschrijfformulier Themasessie Duitsland - zakendoen onder juridische aspecten Donderdag 20 september 2012, Arnhem Firma Naam/Voornaam Functie Adres (straat, postcode, plaats) Telefoon Homepage bedrijf BTW-nummer q Ja, ik ga akkoord met de voorwaarden voor deelname. Datum Handtekening voor akkoord Het inschrijfformulier kunt u faxen, mailen of sturen naar: B.I.P. GmbH T.a.v. mw. Anja Naumann Burgwedeler Straße Isernhagen (Duitsland) Tel.: +49 (0) Fax: +49 (0) info@bip-international.de Na ontvangst van uw inschrijving ontvangt u een bevestiging en de nota. Bij verhindering kan de plaats worden ingenomen door een vervanger. Deelnamekosten zijn niet verschuldigd wanneer de annulering schriftelijk uiterlijk 14 dagen voor aanvang van de Themasessie plaats vindt. Op deze Themasessie zijn onze deelnamevoorwaarden van toepassing, die u navolgend vindt. Aanmelding: Aanmelding is mogelijk tot donderdag 13 september 2012.

6 Deelnamevoorwaarden Navolgende deelnamevoorwaarden zijn van toepassing op onze reeks Themasessie Duitsland. Aanmelding/Sluitingsdatum Wij verzoeken u het ingevulde inschrijfformulier vóór sluitingsdatum naar ons te faxen, mailen of per post op te sturen. Gebruikt u hiervoor a.u.b. het inschrijfformulier. Plaatsing geschiedt op volgorde van inschrijving. Met de schriftelijke bevestiging van uw aanmelding wordt de inschrijving voor beide partijen definitief. Bij alle evenementen behouden wij ons het recht voor veranderingen door te voeren m.b.t. de in te zetten docenten of de locatie waar de Themasessie zal plaatsvinden. Hetzelfde geldt voor verschuivingen of veranderingen in het programma, waarbij de vooraf gecommuniceerde inhoudelijke speerpunten van de bijeenkomst uiteraard ongemoeid worden gelaten. Deelnemersgegevens worden vertrouwelijk behandeld en niet aan derden verstrekt. Annulering Wordt bij een bijeenkomst het minimum aantal van 6 deelnemers niet bereikt of vallen er onverwachts één of meerdere docenten uit, dan behouden wij ons het recht voor om de bijeenkomst niet te laten doorgaan. In een dergelijke situatie wordt u tijdig op de hoogte gesteld. Reeds betaalde deelnamekosten worden dan uiteraard aan u terugbetaald. Verdere eisen of claims worden door de organisatoren van de Themasessie Duitsland niet geaccepteerd. In geval van annulering van de aanmelding vanaf 2 weken voor aanvang van de Themasessie is het volledige deelnamebedrag verschuldigd. In geval van annulering is het toegestaan om een plaatsvervanger aan te wijzen en deze zonder meerkosten aan de Themasessie te laten deelnemen. Annuleringen moeten schriftelijk worden vermeld, eventueel met opgaaf van reden. Accommodatie Onze prijzen zijn altijd zonder inbegrip van overnachting (tenzij de overnachting met uitdrukkelijke vermelding bij de prijs is inbegrepen). Het boeken van overnachtingen is voor rekening van de deelnemers dan wel de onderneming waarvoor de deelnemers werkzaam zijn. Betalen Na ontvangst van uw inschrijving ontvangt u een schriftelijke bevestiging. De factuur wordt u nadien per post opgestuurd. Wij verzoeken u het bedrag over te maken op de genoemde rekening onder vermelding van het factuurnummer. U heeft alleen dan recht op deelname wanneer de betaling voorafgaand aan de Themasessie is voldaan.

Type cursus Datum Groep Aanvang. 2015 Vrijdag 20 februari 2015 t/m 27 maart 2015

Type cursus Datum Groep Aanvang. 2015 Vrijdag 20 februari 2015 t/m 27 maart 2015 Persoonlijke informatie deelnemer Volledige naam Roepnaam Huisadres Telefoon thuis Mobiele telefoon Fax thuis E-mailadres thuis Geboortedatum (DD/MM/JJJJ) Zakelijke informatie (indien van toepassing) Bedrijf

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Nationale Beroepsopleiding Zwemonderwijs

Algemene voorwaarden Nationale Beroepsopleiding Zwemonderwijs ALGEMENE VOORWAARDEN NATIONALE BEROEPSOPLEIDING ZWEMONDERWIJS Algemene voorwaarden Nationale Beroepsopleiding Zwemonderwijs Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden worden de volgende definities

Nadere informatie

Groep. Tarief Basiscursus: o 929,85 - p.p. incl. alle benodigde materialen en grondstoffen excl. 21% BTW

Groep. Tarief Basiscursus: o 929,85 - p.p. incl. alle benodigde materialen en grondstoffen excl. 21% BTW Persoonlijke informatie deelnemer Volledige naam Roepnaam Huisadres Telefoon thuis Mobiele telefoon Fax thuis E-mailadres thuis Geboortedatum (DD/MM/JJJJ) Zakelijke informatie (indien van toepassing) Bedrijf

Nadere informatie

Algemene voorwaarden cursussen F.R.B. Fotografie. Artikel 1. Definities. Artikel 2. Toepasselijkheid. Pagina 1 van 6

Algemene voorwaarden cursussen F.R.B. Fotografie. Artikel 1. Definities. Artikel 2. Toepasselijkheid. Pagina 1 van 6 1 Algemene voorwaarden cursussen F.R.B. Fotografie Pagina 1 van 6 Artikel 1. Definities Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon, met wie een overeenkomst met betrekking tot deelname aan

Nadere informatie

ARTIKEL 1. DEFINITIES

ARTIKEL 1. DEFINITIES ARTIKEL 1. DEFINITIES Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon, met wie een overeenkomst met betrekking tot deelname aan een cursus is gesloten. Cursist: de natuurlijke persoon die feitelijk

Nadere informatie

Algemene voorwaarden mbt trainingen en workshops van CustersCoaching. vallende onder het aanbod van www.authentiekpresenteren.eu

Algemene voorwaarden mbt trainingen en workshops van CustersCoaching. vallende onder het aanbod van www.authentiekpresenteren.eu Algemene voorwaarden mbt trainingen en workshops van CustersCoaching vallende onder het aanbod van www.authentiekpresenteren.eu Artikel 1. Definities Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon,

Nadere informatie

Artikel 3. Inschrijving en bevestiging open training of workshop

Artikel 3. Inschrijving en bevestiging open training of workshop Algemene voorwaarden 2Bloom voor Workshops en trainingen Artikel 1. Definities Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon, met wie een overeenkomst met betrekking tot deelname aan een training

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN TOEPASSING OP DE RELATIE TUSSEN OPLEIDINGSINSTITUUT KMBV (KMBV) EN HAAR DEELNEMERS/OPDRACHTGEVERS

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN TOEPASSING OP DE RELATIE TUSSEN OPLEIDINGSINSTITUUT KMBV (KMBV) EN HAAR DEELNEMERS/OPDRACHTGEVERS ALGEMENE VOORWAARDEN VAN TOEPASSING OP DE RELATIE TUSSEN OPLEIDINGSINSTITUUT KMBV (KMBV) EN HAAR DEELNEMERS/OPDRACHTGEVERS Artikel 1 Definities a) "KMBV": Opleidingsinstituut KMBV (vertegenwoordigd door

Nadere informatie

TRAINING Balanslezen. Activa Passiva Liquiditeit Solvabiliteit Rentabiliteit. www.inputsupport.nl

TRAINING Balanslezen. Activa Passiva Liquiditeit Solvabiliteit Rentabiliteit. www.inputsupport.nl TRAINING Balanslezen Activa Passiva Liquiditeit Solvabiliteit Rentabiliteit www.inputsupport.nl Training & Opleiding, Consultancy, Coaching en Interim Management TRAINING BALANSLEZEN Een ééndaagse training

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden 2012 VOF van Hesteren Pagina 1 van 5 1. Definities: Algemene Voorwaarden In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtnemer: VOF van Hesteren, opererend onder de handelsna(a)m(en); "Crystal

Nadere informatie

Ondernemen in China: Minimizing Risk / Maximizing Profit

Ondernemen in China: Minimizing Risk / Maximizing Profit UITNODIGING Ondernemen in China: Minimizing Risk / Maximizing Profit 22 Maart, 2013 Kamer van Koophandel Rotterdam Veel Nederlandse ondernemers denken na over het opzetten van een eigen vestiging in China,

Nadere informatie

Algemene en annuleringsvoorwaarden van Het Talenhuis

Algemene en annuleringsvoorwaarden van Het Talenhuis Gedeponeerd bij de griffie van de Arrondissementsrechtbank te Leeuwarden onder nummer: 31-2013, d.d. 1 mei 2013. Indien u vragen of mededelingen heeft betreffende uw registratie of inschrijving voor een

Nadere informatie

Alles wat u als directeur moet weten... maar waar u door de drukte amper aan toekomt, voor u in één middag in begrijpelijke taal samengevat

Alles wat u als directeur moet weten... maar waar u door de drukte amper aan toekomt, voor u in één middag in begrijpelijke taal samengevat Inleiding Programma Aanmelden Route Alles wat u als directeur moet weten... maar waar u door de drukte amper aan toekomt, voor u in één middag in begrijpelijke taal samengevat De directeur van een onderneming

Nadere informatie

TRAINING Balanslezen. Training & Opleiding, Consultancy, Coaching en Interim Management

TRAINING Balanslezen.  Training & Opleiding, Consultancy, Coaching en Interim Management TRAINING Balanslezen www.inputsupport.nl Training & Opleiding, Consultancy, Coaching en Interim Management TRAINING BALANSLEZEN Een ééndaagse training die bestemd is voor bijna iedere medewerker binnen

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN Stichting SHL-Holding en rechtspersonen waarover de stichting het bestuur voert

ALGEMENE VOORWAARDEN Stichting SHL-Holding en rechtspersonen waarover de stichting het bestuur voert ALGEMENE VOORWAARDEN Stichting SHL-Holding en rechtspersonen waarover de stichting het bestuur voert C. BIJZONDERE VOORWAARDEN SCHOLINGEN De in deze Bijzondere voorwaarden Scholingen vermelde bepalingen

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN TOEPASSING OP DE RELATIE TUSSEN AVICENNA ACADEMIE VOOR LEIDERSCHAP (AVICENNA) EN HAAR DEELNEMERS/OPDRACHTGEVERS

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN TOEPASSING OP DE RELATIE TUSSEN AVICENNA ACADEMIE VOOR LEIDERSCHAP (AVICENNA) EN HAAR DEELNEMERS/OPDRACHTGEVERS ALGEMENE VOORWAARDEN VAN TOEPASSING OP DE RELATIE TUSSEN AVICENNA ACADEMIE VOOR LEIDERSCHAP (AVICENNA) EN HAAR DEELNEMERS/OPDRACHTGEVERS Artikel 1 Definities a) "Avicenna": Avicenna Academie voor Leiderschap

Nadere informatie

Aanmelding Opleidingen

Aanmelding Opleidingen Aanmelding Opleidingen Aanvrager: Bedrijf: Afdeling: Naam: Straat en nr.: Postcode: Woonplaats: Telefoon: E-mail: Factuuradres: (indien afwijkend van aanvrager) Bedrijf: Afdeling: Naam: Straat en nr.:

Nadere informatie

Voorwaarden: onderhavige algemene voorwaarden. ARTIKEL 3: Inschrijven en bevestigen workshop.

Voorwaarden: onderhavige algemene voorwaarden. ARTIKEL 3: Inschrijven en bevestigen workshop. ARTIKEL 1: Definities. Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon, met wie een overeenkomst met betrekking tot deelname aan een workshop is gesloten. Workshop deelnemer: de natuurlijke persoon

Nadere informatie

2.3. De opdrachtbevestiging geeft de (inhoud van de) overeenkomst weer, behoudens tegenbewijs.

2.3. De opdrachtbevestiging geeft de (inhoud van de) overeenkomst weer, behoudens tegenbewijs. Difference4you Voorwaarden voor Trainingen en Workshops De in dit hoofdstuk vermelde voorwaarden voor trainingen & workshops zijn navolgende bepalingen van Difference4you op de algemene voorwaarden van

Nadere informatie

Cursist: de aan Afnemer gelieerde natuurlijke persoon die feitelijk aan de Cursus deelneemt.

Cursist: de aan Afnemer gelieerde natuurlijke persoon die feitelijk aan de Cursus deelneemt. Algemene Voorwaarden HTP Advies B.V. gedeponeerd bij de KvK Centraal Gelderland. Artikel 1. Definities Afnemer: degene die met HTP een overeenkomst heeft gesloten. HTP: HTP Advies B.V. Cursist: de aan

Nadere informatie

1.3 Algemene voorwaarden van Opdrachtgever gelden niet, tenzij deze schriftelijk door BDA Opleidingen zijn aanvaard.

1.3 Algemene voorwaarden van Opdrachtgever gelden niet, tenzij deze schriftelijk door BDA Opleidingen zijn aanvaard. Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden BDA Dak- en Gevelopleidingen Artikel 1 Algemeen 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en op alle overeenkomsten tot het verrichten

Nadere informatie

Open Your Heart. Geef duidelijk aan, aan welk(e) Open Your Heart traject(en) u wilt deelnemen. QUALITY TIME helemaal voor jezelf!

Open Your Heart. Geef duidelijk aan, aan welk(e) Open Your Heart traject(en) u wilt deelnemen. QUALITY TIME helemaal voor jezelf! AANMELDING 1 op 1 coaching Geef duidelijk aan, aan welk(e) Open Your Heart traject(en) u wilt deelnemen. QUALITY TIME helemaal voor jezelf! VIP ARRANGEMENT 1 op 1 coaching Dagtraining Open Your Heart van

Nadere informatie

2. Workshop Bewust maken Bewust worden Bewust zijn

2. Workshop Bewust maken Bewust worden Bewust zijn Algemene voorwaarden 1. Definities 1.1 Workshop(s), advies, begeleiding, coaching (sessie) of enige andere bijeenkomst met als doel het overbrengen van kennis en/of vaardigheden. 1.2 Deelnemer/opdrachtgever/cliënt:

Nadere informatie

Algemene informatie en algemene voorwaarden bijeenkomsten

Algemene informatie en algemene voorwaarden bijeenkomsten Algemene informatie en algemene voorwaarden bijeenkomsten Per 1 mei 2016 Onderstaande informatie en aanmeldingsvoorwaarden gelden voor alle bijeenkomsten aangeboden door het Instituut voor Bouwrecht. Algemene

Nadere informatie

TRAINING Incasso Noord & Zuid Amerika

TRAINING Incasso Noord & Zuid Amerika TRAINING Incasso Noord & Zuid Amerika www.inputsupport.nl Training & Opleiding, Consultancy, Coaching en Interim Management TRAINING INCASSO NOORD & ZUID AMERIKA De training Incasso Noord & Zuid Amerikais

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Future Legends met betrekking tot opleidingen

Algemene voorwaarden Future Legends met betrekking tot opleidingen Algemene voorwaarden Future Legends met betrekking tot opleidingen Art. I Definities 1 Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon, met wie een overeenkomst met betrekking tot deelname aan een

Nadere informatie

Academie voor bijzondere wetten

Academie voor bijzondere wetten Academie voor bijzondere wetten Algemene voorwaarden Als twee partijen een verbintenis aangaan, in dit geval met betrekking tot het verzorgen van een training, is het goed dat er een aantal afspraken wordt

Nadere informatie

Algemene voorwaarden VOOR TRAININGEN EN CURSUSSEN AAN CURSISTEN Van HANDS-ON AUTOMOBILE TRAINING & CONSULTANCY

Algemene voorwaarden VOOR TRAININGEN EN CURSUSSEN AAN CURSISTEN Van HANDS-ON AUTOMOBILE TRAINING & CONSULTANCY Algemene voorwaarden VOOR TRAININGEN EN CURSUSSEN AAN CURSISTEN Van HANDS-ON AUTOMOBILE TRAINING & CONSULTANCY Een eenmanszaak gevestigd te Curacao, met kantooradres,rooi Santu 671, geregistreerd bij het

Nadere informatie

Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon, met wie een overeenkomst met betrekking tot deelname aan een training is gesloten.

Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon, met wie een overeenkomst met betrekking tot deelname aan een training is gesloten. Algemene voorwaarden Bureau Kat de Beer Versie 2017 Artikel 1. Definities Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon, met wie een overeenkomst met betrekking tot deelname aan een training is

Nadere informatie

Grensoverschrijdend rechtsverkeer

Grensoverschrijdend rechtsverkeer Grensoverschrijdend rechtsverkeer Rechtsanwalt Alexander Sanio (Heisterborg International Rechtsanwaltsgesellschaft) Dr. Arjen S. Westerdijk (KienhuisHoving) Kristina C. Adam (KienhuisHoving) Wat doen

Nadere informatie

TRAINING Incasso Afrika & Midden Oosten

TRAINING Incasso Afrika & Midden Oosten TRAINING Incasso Afrika & Midden Oosten www.inputsupport.nl Training & Opleiding, Consultancy, Coaching en Interim Management TRAINING INCASSO AFRIKA EN MIDDEN OOSTEN De training Incasso Afrika en Midden

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Mediationgilde

Algemene voorwaarden Mediationgilde Inhoudsopgave Algemene voorwaarden... 2 Artikel 1: Toepasselijkheid... 2 Artikel 2: Inschrijvingen... 2 Artikel 3: Annulering en wijziging... 2 Artikel 4: Betaling... 3 Artikel 5: Intellectuele eigendom...

Nadere informatie

School of Foresight Algemene voorwaarden

School of Foresight Algemene voorwaarden School of Foresight Algemene voorwaarden Artikel 1. Definities Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon, met wie een overeenkomst met betrekking tot deelname aan een cursus is gesloten. Cursist:

Nadere informatie

Open Your Heart. Geef duidelijk aan, aan welk(e) Open Your Heart traject(en) u wilt deelnemen. QUALITY TIME helemaal voor jezelf!

Open Your Heart. Geef duidelijk aan, aan welk(e) Open Your Heart traject(en) u wilt deelnemen. QUALITY TIME helemaal voor jezelf! AANMELDING 1 op 1 coaching Geef duidelijk aan, aan welk(e) Open Your Heart traject(en) u wilt deelnemen. QUALITY TIME helemaal voor jezelf! VIP ARRANGEMENT 1 op 1 coaching Dagtraining Open Your Heart van

Nadere informatie

TRAINING Internationaal Debiteurenbeheer

TRAINING Internationaal Debiteurenbeheer TRAINING Internationaal Debiteurenbeheer www.inputsupport.nl Training & Opleiding, Consultancy, Coaching en Interim Management TRAINING INTERNATIONAAL DEBITEURENBEHEER De training Internationaal Debiteurenbeheer

Nadere informatie

TRAINING Internationale Incasso

TRAINING Internationale Incasso TRAINING Internationale Incasso www.inputsupport.nl Training & Opleiding, Consultancy, Coaching en Interim Management TRAINING INTERNATIONALE INCASSO De training Internationale Incasso is speciaal gemaakt

Nadere informatie

2.2 Inschrijving voor een opleiding of examen vindt plaats via de website.

2.2 Inschrijving voor een opleiding of examen vindt plaats via de website. Algemene Voorwaarden Stichting Railcenter Artikel 1: Toepasselijkheid 1.1 De algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle diensten die de Stichting Railcenter onder de handelsnamen Bureau voor Toetsing

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Tarab instituut Nederland

Algemene voorwaarden Tarab instituut Nederland Algemene voorwaarden Tarab instituut Nederland 1. Ethische Code Opleidingen en workshops worden gegeven conform de Ethische Code van het Tarab Instituut International. Deelnemers kunnen altijd vooraf,

Nadere informatie

Open Your Heart. Geef duidelijk aan, aan welk(e) Open Your Heart traject(en) u wilt deelnemen. QUALITY TIME helemaal voor jezelf!

Open Your Heart. Geef duidelijk aan, aan welk(e) Open Your Heart traject(en) u wilt deelnemen. QUALITY TIME helemaal voor jezelf! AANMELDING 1 op 1 coaching Geef duidelijk aan, aan welk(e) traject(en) u wilt deelnemen. QUALITY TIME helemaal voor jezelf! VIP ARRANGEMENT 1 op 1 coaching Dagtraining van 10.00 17.00 uur Locatie in overleg

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden SPRINGBOON Trainingscentrum voor Kindkunde

Algemene Voorwaarden SPRINGBOON Trainingscentrum voor Kindkunde Algemene Voorwaarden SPRINGBOON Trainingscentrum voor Kindkunde Op alle met SPRINGBOON gesloten overeenkomsten door deelnemers zijn de volgende algemene voorwaarden van toepassing. Dit geldt voor zowel

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Open inschrijving & In company scholing Leerhuizen Palliatieve Zorg

Algemene voorwaarden Open inschrijving & In company scholing Leerhuizen Palliatieve Zorg Algemene voorwaarden Open inschrijving & In company scholing Leerhuizen Palliatieve Zorg Artikel 1 Definities a) Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten tussen Leerhuizen enerzijds

Nadere informatie

OPLEIDING Credit Collector

OPLEIDING Credit Collector OPLEIDING Credit Collector www.inputsupport.nl Training & Opleiding, Consultancy, Coaching en Interim Management OPLEIDING CREDIT COLLECTOR Een opleiding van in totaal 4 dagen, met name bestemd voor medewerkers

Nadere informatie

TRAINING. Balansanalyse. Training & Opleiding, Consultancy, Coaching en Interim Management

TRAINING. Balansanalyse.  Training & Opleiding, Consultancy, Coaching en Interim Management TRAINING Balansanalyse www.inputsupport.nl Training & Opleiding, Consultancy, Coaching en Interim Management TRAINING BALANSANALYSE De ééndaagse training balansanalyse is een intensieve training die deelnemers

Nadere informatie

TRAINING. Balansanalyse. www.inputsupport.nl Training & Opleiding, Consultancy, Coaching en Interim Management

TRAINING. Balansanalyse. www.inputsupport.nl Training & Opleiding, Consultancy, Coaching en Interim Management TRAINING Balansanalyse www.inputsupport.nl Training & Opleiding, Consultancy, Coaching en Interim Management TRAINING BALANSANALYSE De ééndaagse training balansanalyse is een intensieve training die deelnemers

Nadere informatie

Algemene Leveringsvoorwaarden

Algemene Leveringsvoorwaarden Algemene Leveringsvoorwaarden Artikel 1. Definities 1. Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon, met wie een overeenkomst met betrekking tot deelname aan een training is gesloten. 2. Deelnemer:

Nadere informatie

4. Open training: een training geïnitieerd door HBIc waar individuele personen zich voor kunnen aanmelden.

4. Open training: een training geïnitieerd door HBIc waar individuele personen zich voor kunnen aanmelden. Artikel 1 Begripsbepalingen In deze voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Hier Ben Ik coaching: de bedrijfsnaam waaronder Marcel Kars als zelfstandig ondernemer zonder personeel opereert. Het bedrijf is

Nadere informatie

Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon, met wie een overeenkomst met betrekking tot deelname aan een cursus is gesloten.

Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon, met wie een overeenkomst met betrekking tot deelname aan een cursus is gesloten. Alge e e oor aarde trai i g & coachi g - Vól i de E ergie! Artikel 1. Definities Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon, met wie een overeenkomst met betrekking tot deelname aan een cursus

Nadere informatie

STICHTING NEDERLANDSE WETENSCHAPPELIJK ONDERZOEK INSTITUTEN

STICHTING NEDERLANDSE WETENSCHAPPELIJK ONDERZOEK INSTITUTEN STICHTING NEDERLANDSE WETENSCHAPPELIJK ONDERZOEK INSTITUTEN Algemene voorwaarden overeenkomsten op afstand Artikel 1. Definities 1. Consument: de natuurlijke persoon, die niet handelt in de uitoefening

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN CURSUSSEN BETALEN. Inschrijven

ALGEMENE VOORWAARDEN CURSUSSEN BETALEN. Inschrijven ALGEMENE VOORWAARDEN CURSUSSEN Inschrijven Een cursist schrijft zich in met het digitale inschrijfformulier. De inschrijving geldt voor het gehele seizoen, september t/m juni. Uitzondering vormen de korte

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN ERASMUS CENTRUM VOOR ZORGBESTUUR

ALGEMENE VOORWAARDEN ERASMUS CENTRUM VOOR ZORGBESTUUR ALGEMENE VOORWAARDEN ERASMUS CENTRUM VOOR ZORGBESTUUR ALGEMEEN Artikel 1 Algemene bepalingen a) De algemene voorwaarden zijn van toepassing op de relatie tussen de Programma s van Erasmus Centrum voor

Nadere informatie

Algemene voorwaarden AdviSafe Risk Management B.V. TRAINING. Artikel 1. Definities. Artikel 2. Toepasselijkheid

Algemene voorwaarden AdviSafe Risk Management B.V. TRAINING. Artikel 1. Definities. Artikel 2. Toepasselijkheid Algemene voorwaarden AdviSafe Risk Management B.V. Artikel 1. Definities TRAINING 1. Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon, met wie een overeenkomst met betrekking tot deelname aan een

Nadere informatie

. 1.2 Deze voorwaarden zijn onderdeel van de Algemene Leveringsvoorwaarden van diensten en producten van Avoord.

. 1.2 Deze voorwaarden zijn onderdeel van de Algemene Leveringsvoorwaarden van diensten en producten van Avoord. Artikel 1. Toepassing. 1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten met Avoord Zorg & Wonen, verder te noemen Avoord, betreffende de deelname aan een bijeenkomst als: leergangen, symposia,

Nadere informatie

OPLEIDING Credit Collector

OPLEIDING Credit Collector OPLEIDING Credit Collector www.inputsupport.nl Training & Opleiding, Consultancy, Coaching en Interim Management OPLEIDING CREDIT COLLECTOR Een opleiding van in totaal 4 dagen, met name bestemd voor medewerkers

Nadere informatie

Bijscholing Gezelschapsdansen op zaterdag 8 september 2018

Bijscholing Gezelschapsdansen op zaterdag 8 september 2018 Bijscholing Gezelschapsdansen op zaterdag 8 september 2018 Naam bijscholing Gezelschapsdansen voor MBvO danskader Inhoud en doelstelling bijscholing U leert nieuwe gezelschapsdansen waaronder eenvoudige

Nadere informatie

Presteren met energieprestatie! Symposium over de nieuwe norm voor Energieprestatie van Gebouwen - NEN Dinsdag 21 september 2010 CineMec Ede

Presteren met energieprestatie! Symposium over de nieuwe norm voor Energieprestatie van Gebouwen - NEN Dinsdag 21 september 2010 CineMec Ede Presteren met energieprestatie! Symposium over de nieuwe norm voor Energieprestatie van Gebouwen - NEN 7120 Dinsdag 21 september 2010 CineMec Ede Presteren met energieprestatie! Dinsdag 21 september a.s.

Nadere informatie

Seminar Intelligence en Terrorisme. Predictive Profiling Nederland

Seminar Intelligence en Terrorisme. Predictive Profiling Nederland Seminar Intelligence en Terrorisme Predictive Profiling Nederland Een inspirerend seminar over de laatste ontwikkelingen op het gebied van terrorisme en de dreigingssituatie in Europa. 1 ste trimester

Nadere informatie

NYENRODE COMMISSARISSEN CYCLUS 41

NYENRODE COMMISSARISSEN CYCLUS 41 INSCHRIJFFORMULIER NYENRODE COMMISSARISSEN CYCLUS 41 NYENRODE. A REWARD FOR LIFE PROGRAMMADATA 2017/2018 Module 1 9 maart 2018 Module 2 9 april 2018, incl. overnachting Module 3 10 april 2018 Module 4

Nadere informatie

TRAINING Vaardigheden voor de Debiteurenbeheerder

TRAINING Vaardigheden voor de Debiteurenbeheerder TRAINING Vaardigheden voor de Debiteurenbeheerder www.inputsupport.nl Training & Opleiding, Consultancy, Coaching en Interim Management TRAINING VAARDIGHEDEN VOOR DE DEBITEURENBEHEERDER Deze driedaagse

Nadere informatie

2.1. Deze algemene voorwaarden gelden voor alle aanbiedingen, werkzaamheden en overeenkomsten tussen All Individuals en deelnemer.

2.1. Deze algemene voorwaarden gelden voor alle aanbiedingen, werkzaamheden en overeenkomsten tussen All Individuals en deelnemer. ALGEMENE VOORWAARDEN All Individuals voor deelname aan een consult, workshop, cursus of lezing Artikel 1 Definities 1.1 Shelley de Bruin eigenaar van eenmanszaak All Individuals: de gebruiker van deze

Nadere informatie

AGENTUUR- EN DISTRIBUTIE- OVEREENKOMSTEN

AGENTUUR- EN DISTRIBUTIE- OVEREENKOMSTEN Inleiding Programma Aanmelden Route UITNODIGING WORKSHOP DONDERDAG 11 DECEMBER 2014 FHI - LEUSDEN AGENTUUR- EN DISTRIBUTIE- OVEREENKOMSTEN DE PRAKTIJK VAN GOEDE HANDELSAFSPRAKEN NB. Deze workshop betreft

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden voor cursussen en trainingen

Algemene Voorwaarden voor cursussen en trainingen Algemene Voorwaarden voor cursussen en trainingen Hier vindt u onze Algemene Voorwaarden voor cursussen. Deze zijn steeds van toepassing als u gebruik maakt van het cursusaanbod en bevat belangrijke informatie

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Algemene voorwaarden HRM Academy - 2013-2014

Algemene Voorwaarden. Algemene voorwaarden HRM Academy - 2013-2014 Algemene Voorwaarden Algemene voorwaarden HRM Academy - 2013-2014 Artikel 1: In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: a. cursist : degene die aan het onderwijs, de training of de opleiding waarvoor

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. Van: Nationale Examentraining Drift 1. 3512 BP Utrecht. T 030 890 1285 F 030 310 0377 E info@examentraining.

ALGEMENE VOORWAARDEN. Van: Nationale Examentraining Drift 1. 3512 BP Utrecht. T 030 890 1285 F 030 310 0377 E info@examentraining. ALGEMENE VOORWAARDEN Van: Nationale Examentraining Drift 1 3512 BP Utrecht T 030 890 1285 F 030 310 0377 E info@examentraining.nl Inhoudsopgave Artikel 1 : Definities Artikel 2 : Algemeen Artikel 3 : Aanmelding

Nadere informatie

Workshop. Complexe Onderhandelingen

Workshop. Complexe Onderhandelingen Workshop Complexe Onderhandelingen Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag zonder schriftelijke toestemming van de eigenaar worden overgenomen, vermenigvuldigd, gekopieerd, opgeslagen of

Nadere informatie

Algemene inschrijfvoorwaarden Voortgaande Professionalisering

Algemene inschrijfvoorwaarden Voortgaande Professionalisering Algemene inschrijfvoorwaarden Voortgaande Professionalisering Hogeschool de Kempel Juli 2018 (versie 1.0) Inhoud Inleiding... 1 1. Inschrijfvoorwaarden... 2 1.1 Beschrijving... 2 1.2 Inschrijving... 2

Nadere informatie

Het TETA Seminar. Changing perspective. Changing perspectives

Het TETA Seminar. Changing perspective. Changing perspectives Het TETA Seminar Changing perspective Changing perspectives Het TETA Seminar Ervaar je passie voor verandering en leiderschap Bewustwording is de basis voor succesvol veranderen. Verandering begint bij

Nadere informatie

Cursus PDL Coach. Cursus PDL coach: 11 mei Verdiepingscursus voor PDLcoaches: 22 juni Voor wie is de cursus PDL coach?

Cursus PDL Coach. Cursus PDL coach: 11 mei Verdiepingscursus voor PDLcoaches: 22 juni Voor wie is de cursus PDL coach? Cursus PDL Coach Cursus PDL coach: 11 mei 2018 Verdiepingscursus voor PDLcoaches: 22 juni 2018 Voor wie is de cursus PDL coach? Heb je de PDL-training gevolgd en heb je ook altijd al het enthousiasme voor

Nadere informatie

Efficiënt presenteren Nederlands Vlot presenteren Frans Vlot presenteren Engels

Efficiënt presenteren Nederlands Vlot presenteren Frans Vlot presenteren Engels Efficiënt presenteren Nederlands Vlot presenteren Frans Vlot presenteren Engels Een voordracht geven, een toespraak houden voor collega s, een kritisch publiek overtuigen of een lezing verzorgen voor vakgenoten,

Nadere informatie

Netwerken voor de Pensioenadviseur

Netwerken voor de Pensioenadviseur Training Netwerken voor de Pensioenadviseur Waar vindt de pensioenadviseur de toegang tot nieuwe pensioenrelaties? Een vaardigheid training. - Hoe kom ik met accountants in gesprek voor samenwerking? -

Nadere informatie

TRAINING Financiële Onderbouwing Bedrijfscommissie/ondernemingsraad

TRAINING Financiële Onderbouwing Bedrijfscommissie/ondernemingsraad TRAINING Financiële Onderbouwing Bedrijfscommissie/ondernemingsraad www.inputsupport.nl Training & Opleiding, Consultancy, Coaching en Interim Management TRAINING FINANCIËLE ONDERBOUWING Deze ééndaagse

Nadere informatie

TRAINING Vaardigheden voor de Debiteurenbeheerder

TRAINING Vaardigheden voor de Debiteurenbeheerder TRAINING Vaardigheden voor de Debiteurenbeheerder www.inputsupport.nl Training & Opleiding, Consultancy, Coaching en Interim Management TRAINING VAARDIGHEDEN VOOR DE DEBITEURENBEHEERDER Deze driedaagse

Nadere informatie

AGENTUUR- EN DISTRIBUTIE- OVEREENKOMSTEN

AGENTUUR- EN DISTRIBUTIE- OVEREENKOMSTEN Inleiding Programma Aanmelden Route UITNODIGING WORKSHOP DONDERDAG 14 DECEMBER 2017 FHI - LEUSDEN AGENTUUR- EN DISTRIBUTIE- OVEREENKOMSTEN DE PRAKTIJK VAN GOEDE HANDELSAFSPRAKEN Praktijkworkshop over agentuur

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN RADBOUDCSW VOOR KORTE ONDERWIJS ACTIVITEITEN

ALGEMENE VOORWAARDEN RADBOUDCSW VOOR KORTE ONDERWIJS ACTIVITEITEN ALGEMENE VOORWAARDEN RADBOUDCSW VOOR KORTE ONDERWIJS ACTIVITEITEN Versie maart/april 2015 Inleiding definities Activiteiten: Een cursus, training, kortdurende opleidingen of congres met open inschrijving

Nadere informatie

EUROPEES MILIEUBELEID EN

EUROPEES MILIEUBELEID EN P:\10\1020701\infopackage final Cursus EUROPEES MILIEUBELEID EN DE NEDERLANDSE PROVINCIES georganiseerd door het Europees Instituut voor Bestuurskunde i.s.m. de nederlandse provincies Cursus EUROPEES MILIEUBELEID

Nadere informatie

TRAINING KREDIETACCEPTATIE Vaststellen / monitoren kredietlimieten

TRAINING KREDIETACCEPTATIE Vaststellen / monitoren kredietlimieten TRAINING KREDIETACCEPTATIE Vaststellen / monitoren kredietlimieten www.inputsupport.nl Training & Opleiding, Consultancy, Coaching en Interim Management Deze ééndaagse training is gericht op het vaststellen

Nadere informatie

TBIcollegereeksen

TBIcollegereeksen TBIcollegereeksen 2019-2020 Aanmeldingsformulier Ondergetekende meldt zich aan als cursist voor:* Onderscheiding (september - oktober 2019) Collegereeks à 350,- ** Collegereeks inclusief twee werkstukken

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden Opleidingen en trainingen Nieuwland Automatisering BV Nieuwland Geo-Informatie H. v. Suchtelenweg 4 6703 CT Wageningen Postbus 522 6700 AM Wageningen t: 0317 421711 i: www.nieuwlandgeo.nl

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van de vereniging Samen Bevallen

Algemene voorwaarden van de vereniging Samen Bevallen Algemene voorwaarden van de vereniging Samen Bevallen Artikel 1. Algemeen Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op de zwangerschapscursus Samen Bevallen. De vereniging Samen bevallen, verzorgt

Nadere informatie

Algemene voorwaarden FWT Opleidingen & Trainingen. Artikel 1. Definities

Algemene voorwaarden FWT Opleidingen & Trainingen. Artikel 1. Definities Algemene voorwaarden FWT Opleidingen & Trainingen Artikel 1. Definities Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon, met wie een overeenkomst met betrekking tot deelname aan een cursus is gesloten.

Nadere informatie

Succesvol Veranderingen Realiseren

Succesvol Veranderingen Realiseren Training Succesvol Veranderingen Realiseren Effectief resultaten boeken door de kern aan te pakken. Training Succesvol veranderingen realiseren ph advies Organisaties kunnen niet bloeien zonder verandering,

Nadere informatie

TRAINING Beursdeelname

TRAINING Beursdeelname TRAINING Beursdeelname www.inputsupport.nl Training & Opleiding, Consultancy, Coaching en Interim Management TRAINING BEURSDEELNAME Deelname aan een beurs is voor een bedrijf een uitgelezen moment om zich

Nadere informatie

PROTASK ACADEMY B.V. PROTASK ACADEMY B.V.

PROTASK ACADEMY B.V. PROTASK ACADEMY B.V. Algemene voorwaarden Deze algemene voorwaarden gelden bij het aangaan van een verbintenis met PROTASK ACADEMY B.V., tenzij hiervan schriftelijk wordt afgeweken. 1. Cursussen met open inschrijving 1.1 Aanmelding

Nadere informatie

TRAINING Financiële Onderbouwing Bedrijfscommissie/ondernemingsraad

TRAINING Financiële Onderbouwing Bedrijfscommissie/ondernemingsraad TRAINING Financiële Onderbouwing Bedrijfscommissie/ondernemingsraad www.inputsupport.nl Training & Opleiding, Consultancy, Coaching en Interim Management TRAINING FINANCIËLE ONDERBOUWING Deze ééndaagse

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN WORKSHOPS

ALGEMENE VOORWAARDEN WORKSHOPS ALGEMENE VOORWAARDEN WORKSHOPS 2015 2016 Een goede samenwerking van Bibliotheek Theek 5 en de deelnemende collega bibliotheken is van belang om de organisatie en communicatie van het aanbod workshops zo

Nadere informatie

Therapeut/Coach/Trainer: De natuurlijke- of rechtspersoon die op verzoek van Opdrachtnemer de door Opdrachtgever verstrekte opdracht uitvoert.

Therapeut/Coach/Trainer: De natuurlijke- of rechtspersoon die op verzoek van Opdrachtnemer de door Opdrachtgever verstrekte opdracht uitvoert. Algemene Voorwaarden 1. Definities In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtnemer: J.J. Arendse, opererend onder de handelsna(a)m(en) Praktijk DHC en/of Paardenservice, namens wie de

Nadere informatie

Algemene inschrijvingsvoorwaarden Kenniscenter de Kempel

Algemene inschrijvingsvoorwaarden Kenniscenter de Kempel Algemene inschrijvingsvoorwaarden Kenniscenter de Kempel Deze regeling Is vastgesteld door de directie van Kenniscenter de Kempel (KCDK) op 27 maart 2017 en is als bijlage te vinden op de website van Kenniscenter

Nadere informatie

INSCHRIJVING SOUNDS OF LOVE TROUWBEURZEN

INSCHRIJVING SOUNDS OF LOVE TROUWBEURZEN INSCHRIJVING SOUNDS OF LOVE TROUWBEURZEN Hoofdbeurs met bruidsshows van s werelds grootste bruidshuis; Koonings Bruidsmode. Deze beurs vindt plaats op zaterdagavond 24 oktober van 18:00 uur tot 22:00 uur

Nadere informatie

TRAINING Beursdeelname

TRAINING Beursdeelname TRAINING Beursdeelname www.inputsupport.nl Training & Opleiding, Consultancy, Coaching en Interim Management TRAINING BEURSDEELNAME Deelname aan een beurs is voor een bedrijf een uitgelezen moment om zich

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden VOF van Hesteren Pagina 1 van 6 1. Definities: Algemene Voorwaarden In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtnemer: VOF van Hesteren, opererend onder de handelsna(a)m(en); "Crystal Angels

Nadere informatie

Algemene Leveringsvoorwaarden

Algemene Leveringsvoorwaarden Algemene Leveringsvoorwaarden Breda, 3 maart 2018 Artikel 1. Definities 1. Aanbieder: Edwin Dekkers, Training, Coaching & Teamontwikkeling, hierna aan te duiden als EDTCT 2. Opdrachtgever: de natuurlijke

Nadere informatie

Algemene voorwaarden voor opleidingen en trainingen van Instituut Mentoris

Algemene voorwaarden voor opleidingen en trainingen van Instituut Mentoris voor vakdocentschap in het beroepsonderwijs Algemene voorwaarden voor opleidingen en trainingen van Instituut Mentoris Artikel 1: Toepasselijkheid Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle

Nadere informatie

EUROPEES MILIEUBELEID EN DE NEDERLANDSE PROVINCIES

EUROPEES MILIEUBELEID EN DE NEDERLANDSE PROVINCIES Cursus PROGRAMMA Donderdag, 25 oktober 2007 09.00 Welkom en introductie Christoph Demmke, Professor, Europees Instituut voor Bestuurskunde, Maastricht Ed Eggink, Provincie Limburg, Maastricht 09.30 Europese

Nadere informatie

Algemene voorwaarden FranklinCovey (F&U Nederland B.V.) bij de uitvoering van opdrachten op maat

Algemene voorwaarden FranklinCovey (F&U Nederland B.V.) bij de uitvoering van opdrachten op maat Algemene voorwaarden FranklinCovey (F&U Nederland B.V.) bij de uitvoering van opdrachten op maat Artikel 1: Toepasselijkheid 1.1 Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten

Nadere informatie

www.mexcellence.eu/nl/projecten-concepten/mastitis-management-boost-training % % Slechts 54 * /mnd Slechts 79 * /mnd Slechts 104 * /mnd Voornaam en familienaam: ;._ Datum: Adres: Postcode + stad: Naam

Nadere informatie

TRAINING Juridische aspecten

TRAINING Juridische aspecten TRAINING Juridische aspecten www.inputsupport.nl Training & Opleiding, Consultancy, Coaching en Interim Management TRAINING JURIDISCHE ASPECTEN Een tweedaagse training waarbij aandacht wordt besteed aan

Nadere informatie

Onderdeel A: Algemene voorwaarden

Onderdeel A: Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden ALGEMENE VOORWAARDEN MARKETINGSERVICE MERCURIUS, gevestigd te Capelle aan den IJssel Onderdeel A: Algemene voorwaarden Onderdeel B: Algemene voorwaarden Cursussen en Workshops Inschrijving

Nadere informatie

Twee weken voor aanvang van de masterclass ontvangt de deelnemer de inloggegevens voor de digitale leeromgeving.

Twee weken voor aanvang van de masterclass ontvangt de deelnemer de inloggegevens voor de digitale leeromgeving. Algemene voorwaarden 1. Partijen Deze algemene voorwaarden gelden voor alle deelnemers aan de masterclasses Zo schrijf je een boek, Wie geeft mijn boek uit? en Zo promoot je je boek en voor deelnemers

Nadere informatie

Algemene voorwaarden voor de opleidingen en diensten die door People on the Move worden aangeboden.

Algemene voorwaarden voor de opleidingen en diensten die door People on the Move worden aangeboden. Algemene voorwaarden voor de opleidingen en diensten die door People on the Move worden aangeboden. Hoe maak je een afspraak voor een individuele supervisie, coaching of therapiesessie? Je mailt naar Linda.hoeben@forpeopleonthemove.eu

Nadere informatie

- Natuurgeneeskundig therapeut hanteert de uniforme werkwijze, zoals beschreven in eisenpakket van KZAG

- Natuurgeneeskundig therapeut hanteert de uniforme werkwijze, zoals beschreven in eisenpakket van KZAG Aanmeldingsformulier therapeut Door middel van deze inschrijving verklaart ondergetekende zich akkoord met de statuten van KZAG en ondergetekende verklaart te voldoen aan de starteisen voor inschrijving,

Nadere informatie

Algemene voorwaarden 'Bliss your Body workshops voor particulieren

Algemene voorwaarden 'Bliss your Body workshops voor particulieren Algemene voorwaarden 'Bliss your Body workshops voor particulieren Artikel 1. Definities Bliss your Body : de opdrachtnemer, vertegenwoordigd door Wendy Doeleman. Deelnemer: de natuurlijke persoon die

Nadere informatie