Het Blaadje. Schooljaar editie februari. Inhoudsopgave Het Blaadje digitaal... Het Blaadje digitaal. Deze maand...

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Het Blaadje. Schooljaar editie februari. Inhoudsopgave Het Blaadje digitaal... Het Blaadje digitaal. Deze maand..."

Transcriptie

1 Het Blaadje Schooljaar editie februari mededelingenblad voor ouders/verzorgers van leerlingen van De Wingerd Inhoudsopgave Het Blaadje digitaal... Deze maand.... Tip 5 van Seef... Even voorstellen:... Honden op het plein... Sponsors gezocht.... Presentatieavond Muziek groepen 3... Een frisse carnaval?... Wie heeft er spullen voor onze themakisten?... Data klassenpresentaties groepen 1/2... Verkeersexamen en verkeersdoolhof groep 7... Vakantie en vrije dagen... Carnaval op De Wingerd... Het Blaadje digitaal De meeste ouders ontvangen dit mededelingenblad inmiddels digitaal. Daar zijn we erg blij mee. Enerzijds vanwege de kostenbesparing, anderzijds vanwege het gegeven dat op deze wijze minder risico op zoekraken van informatie bestaat. Aanmelden kan uiteraard nog steeds. Mogelijk is uw adres inmiddels gewijzigd of hebben wij een lettertje verkeerd. Wanneer u de digitale versie niet ontvangt, maar dat wel wil, mail ons even: r.v.eekelen@wingerd.nl Gelieve daarbij de namen van uw kinderen vermelden a.u.b. Zo af en toe bereikt ons de vraag waarom de link naar de nieuwsbrief in het bericht niet werkt. Dat kan meerdere oorzaken hebben, meestal aan de ontvangende zijde. Mogelijk speelt uw firewall, spam- of virusfilter u parten. Of hebt u het benodigde Acrobat Reader niet op uw computer staan. Deze maand. Di 2 febr: Uitgifte Het Blaadje editie februari Di-Wo-Do 2-3 en 4 febr: Cito eindtoets groep 8 Vr 5 febr: Kledinginzameling (Reshare) Ma 8 febr: Presentatie klassenproject 4b Di 9 febr: Presentatie klassenproject 4a Vr 12 febr: Carnavalsviering op school Wo 24 febr: Vergadering GMR Di -3: Uitgifte Het Blaadje editie maart Deze periode zijn jarig: - meneer Cristian (8-2) - juf Ethel (23-2) Krokusvakantie van 15 t/m 19 februari Tip 5 van Seef Hoe fiets je met gladheid? Fiets niet te snel en kijk extra goed uit; Houd steeds allebei je handen aan het stuur; Houd afstand, want op een gladde weg kun je niet snel remmen; Ook anderen hebben last van gladheid. Auto's hebben een langere remweg en kunnen doorglijden; Laat anderen vooral niet schrikken, waardoor ze plotseling moeten remmen; Rem rustig en ruim van tevoren. Als je te snel remt, ga je slippen; Ga niet te snel door een bocht. Ook dan kun je lelijk onderuit gaan; Let speciaal op drempels, hellingen, bruggen, uitritten en dergelijke. Die zijn vaak extra glad. Even voorstellen:

2 Onze ict-stagiaires Don en Jeffrey hebben afgelopen week hun stage op De Wingerd afgerond. Het is nu de beurt aan hun opvolgers Jaap en Jasper. Ze stellen zich even aan u voor: Hallo allemaal, mijn naam is Jaap Crezee en ik ga de komende 10 weken bij jullie op school stage lopen. Ik neem deze stageplek over van mijn collega Jeffrey v Zandvliet. Er is mij gevraagd iets over mijzelf te vertellen, dus bij deze. Ik ben 18 jaar en studeer op het Zoomvliet college in Roosendaal. Mijn hobby s zijn onder andere muziek luisteren, basgitaar spelen en websites maken. Ik woon zelf in Stampersgat, wat een een flink eind fietsen is! Ik verwacht het hier prima naar mijn zin te hebben en hulp met computers ben ik maar graag bereid te bieden. Tot ziens op school! Jaap. Hallo allemaal,mijn naam is Jasper Huijgen, ik ben 18 jaar en kom voor mijn stage bij jullie de komende 10 weken bij jullie de computers beheren. In mijn vrije tijd hou ik wel van een spelletje spelen of lekker een film of tekenfilmpje kijken. Ik hoop dan ook dat we allemaal gezellig samen met elkaar om kunnen gaan en goed samen kunnen werken. Groetjes Jasper Huijgen Honden op het plein We zien het regelmatig: honden op ons schoolplein. Niet dat we iets tegen honden hebben, maar om meerdere redenen zouden we het fijn vinden als de eigenaren ze thuis lieten of onder toezicht van iemand buiten ons plein, niet bij de in- en uitgangen. Sponsors gezocht. Duurzaamheid is hot. Uit educatieve en ecologische, maar zeker ook uit financiële overwegingen onderzoeken we de mogelijkheid om op De Wingerd duurzame energie te gaan gebruiken. Er zijn gesprekken over het plaatsen van zonnepanelen op ons dak. Op zich zou ons dit veel op kunnen leveren, een investering die zich terugverdient. Alleen die eerste investering kan alleen als zich hiervoor sponsors aanmelden. U begrijpt het vast al: we zoeken die sponsor(s). Mogelijk heeft iemand die in zijn werk- of kennissenkring? Laat het ons a.u.b. weten, u helpt de school er enorm mee! Presentatieavond Muziek groepen 3 De afgelopen 4 weken hebben de groepen 3 hard gewerkt aan het project Muziek. De kinderen hebben veel geleerd over de verschillende instrumenten, klassieke muziek enz.. Als afsluiting hielden de groepen 3 een muzikale presentatieavond. De ouders, opa s en oma s waren trots op de kinderen maar de juffen helemaal!!!! De foto s kunt u bekijken op onze website. Een frisse carnaval? Drankgebruik kan de carnaval enorm verzieken. Het advies is dan ook: houd carnaval fris! Kinderen onder de 16 jaar zijn gevoelig voor alcohol. Het verstoort onder andere de ontwikkeling van de hersenen, die dan nog volop in de groei zijn. En de gevolgen zijn niet kinderachtig. Regels stellen werkt! NEE IS NEE óók als het carnaval is

3 Bijna tweederde van de ouders van 16-minners zegt nee tegen alcohol voor hun kind. Maar: hoe ouder het kind, hoe minder stellig de ouder is. Bij een vijftienjarige zegt nog maar de helft van de ouders nee. Het blijkt dat ouders meer invloed hebben op het drinkgedrag van hun kind dan ze zelf denken, dus blijf nee zeggen. In de speciale J/M brochure voor ouders staan tips over alcohol. De regels (de 8 B s) voor lastige situaties helpen ouders om consequent te blijven tijdens risicomomenten zoals carnaval. De J/M brochure is te downloaden via: of af te halen bij het Centrum voor Jeugd en Gezin bij u in de buurt, bij de GGD en in de meeste plaatsen bij de bibliotheek. Meer informatie: Voor meer informatie kunnen jongeren en ouders terecht op verschillende sites: en Wie heeft er spullen voor onze themakisten? De kleutergroepen gaan de themakisten voor het vrij spelen vernieuwen. Mocht u spullen hebben die u niet meer gebruikt, wij zijn er erg blij mee. U kunt denken aan spullen voor thema's als ziekenhuis, carnaval, baby, restaurant enz. Alvast vriendelijk bedankt! Data klassenpresentaties groepen 1/2 De data van de klassenpresentaties van de groepen 1/2 zijn gewijzigd. De nieuwe data zijn als volgt: groep 1/2 A (juf Helmy): dinsdag 27 april groep 1/2 B (juf Lianne en juf Sonja): maandag 26 april groep 1/2 C (juf Daisy en juf Debbie): woensdag 28 april groep 1D (juf Ilona en juf Anne): donderdag 29 april Verkeersexamen en verkeersdoolhof groep 7 De leerlingen in groep 7 worden weer net als andere jaren voorbereid op het komende verkeersexamen. Dit examen bestaat uit een theoretisch en een praktisch deel. Om de theorie goed onder de knie te krijgen, oefenen de kinderen de oude verkeersexamens. Deze gaan als huiswerk mee en worden in de klas besproken. Het theoretisch examen nemen we 15 april in de klas af. Het praktisch deel oefenen de kinderen in het verkeersdoolhof. Wanneer het daadwerkelijk praktijkexamen plaatsvindt, horen we binnenkort; het is in ieder geval in de week van 19 april. In de week van 22 maart vindt het verkeersdoolhof plaats in het Vrouwenhof. Hier testen we de kennis van de borden. De kinderen van groep 7 doen hier aan mee. Alle kinderen moeten (om er aan mee te mogen doen) in het bezit zijn van een VEILIGE fiets. Alle ouders ontvangen binnenkort een brief met daarin alle veiligheidseisen die aan de fiets gesteld worden. Wilt u samen met uw zoon of dochter de fiets nakijken. Voordat we naar het Vrouwenhof gaan, keuren we de fietsen op school. Deze fietskeuring zal plaats vinden op vrijdagmiddag 5 maart. Uw zoon / dochter moet dan op de fiets naar school komen. Vakantie en vrije dagen Het vakantierooster voor het volgend schooljaar is voor onze school is als volgt vastgesteld: Eerste schooldag:

4 Herfstvakantie: t/m Kerstvakantie: 24-12(mi) t/m 7-1 Carnavalsvakantie: 7-3 t/m 11-3 Tweede Paasdag: 25-4 Meivakantie: 2-5 t/m 13-5 Hemelvaartvakantie: 2 en 3-6 Tweede Pinksterdag: 13-6 Zomervakantie: 11-7 t/m De leerkrachten hebben soms een studie(mid)dag. De leerlingen zijn dan extra vrij. Welke dagen dit zijn zullen we u t.z.t. mededelen. Kinderen uit de groepen één tot en met vier hebben elke vrijdagmiddag vrij. Dit omdat hun lestijden de andere dagen zijn aangepast aan die van de bovenbouw. Het geeft De Wingerd ook de kans om vrije tijd van leerkrachten in de lagere groepen te regelen zonder dat er invallers voor die groepen staan. Dat is een bewuste keuze van onze school. De vrijdag voor de carnaval viert de hele school feest en is iedereen om uur pas uit. De jongere leerlingen compenseren dat met een vrije vrijdag na de avondvierdaagse. Bij schoolactiviteiten die een hele dag duren, blijven alle kinderen over tijdens de activiteiten. Hun lesdag eindigt dan eerder. Informatie daarover staat steeds in Het Blaadje. Schoolvakanties beginnen soms al om uur. Deze data staan in de schoolkalender en in Het Blaadje. Vaak hangen we voor de zekerheid ook nog briefjes op de deuren. Carnaval op De Wingerd Volgende week het al weer zover!! Dan is het weer carnaval. Ook dit jaar wordt dit op onze school weer gevierd met een mooie carnavalsoptocht door de groepen 4 t/m 8 en andere activiteiten in en rondom de school. Let op: alle kinderen zijn die vrijdag de gehele dag op school. De teveel gedraaide uren krijgen de kinderen van de groepen 1 t/m 4 terug in de vorm van een hele vrije vrijdag na de avondvierdaagse. ZIJD IN DE MART? Het motto is een verwijzing naar het beeld van de Tullepetaon dat nu op de Markt zijn thuishaven heeft. En het verwijst naar de vele markten in Roosendaal: de vernieuwde Nieuwe Markt, de Oude Markt, de Bloemenmarkt, de vroegere vismarkt maar ook naar de Leutmart. Carnavalsmiddag op de Wingerd. De groepen 1,2 en 3 kijken naar een leuke poppenkastvoorstelling, die natuurlijk over carnaval gaat, en zeulen in de aula. De groepen 4 t/m 8 trekken onderwijl door de Tolbergse straten met hun carnavalsoptocht. In de week van 8 februari krijgen de kinderen die meedoen aan de optocht een nummer uitgereikt. Het is de bedoeling dat dit nummer duidelijk zichtbaar wordt aangebracht, dit i.v.m de jurering. Tijdsplan van deze middag is als volgt: De groepen 1-2c en d en 3a starten om 13.30u in de kleutergymzaal. De jassen worden daar opgehangen en de kinderen nemen plaats bij de poppenkastvoorstelling. Deze voorstelling duurt tot 13.55u. De kinderen van 1-2a en b en 3b starten in de aula om 13.30u. Ook zij hangen hun jassen hier op. Deze kinderen gaan zeulen tot 13.55u. Hierna wisselen deze groepen van plaats tot om 14.20u de

5 optocht op het schoolplein arriveert. Dan gaan alle kinderen van de groepen 1,2 en 3 op het plein achter de linten staan om hiernaar te kijken. Als alles binnen is, gaan de groepen 1-2 terug naar de aula om daar nog even lekker te hossen. Kinderen uit deze kleutergroepen kunt u hier om 15:30u zelf binnen op komen halen. Groep 3 blijft buiten bij de andere groepen. De groepen 4 t/m 8 worden vanaf 13.00u op het schoolplein verwacht. Hier vindt de opstelling van de optocht plaats. De volgorde van opstellen is: Vooraan meneer Armand met muziek, 8b, 7, 5/6, 4a, 4b, 5, 6, 8a en als laatste een bezemploeg. Het zou erg leuk zijn als er flink wat mensen langs de route staan. De route is als volgt: Hoofdingang school-kersenberg-kalmoesberg-krekelberg-klimopberg- Kastanjeberg-Klaverberg-Klaproosberg-Kalmoesberg-aankomst school. De vertrektijd van de optocht is 13.30u. De aankomst wordt verwacht om 14.20u. De jury gaat zich dan even beraden, de kinderen zeulen intussen op het schoolplein en krijgen een versnapering. Er worden 8 groepsprijzen uitgereikt. Uit elke groep kan één groepje dus een prijs winnen. Verder is er een pechprijs, een leutprijs en een schoolprijs. We zeulen buiten tot uur. We eindigen deze middag met een gezamenlijk tji-tji wa, waarna de vakantie kan beginnen.!!!! Slecht weer??!! Mochten de weersvoorspellingen voor deze vrijdag erg slecht zijn, dan gaat de optocht helaas niet door. Dit wordt dan donderdagmiddag op onze website bekend gemaakt. Het feest vindt dan plaats in de grote gymzaal. De kinderen die geen karretjes hebben, kunnen zich hierbinnen aan iedereen presenteren. De kinderen die een karretje gemaakt hebben, mogen deze wel meenemen en onder het afdak zetten. Zodat de jury ze toch kan beoordelen. De bedoeling is dat we dan binnen gaan zeulen. De laatste weken hebben we de kinderen van groep 3 t/m 8 gevraagd om zich in te schrijven voor het Wiengerd-kaokelswaree. Dit feest vindt op donderdagmiddag 11 februari plaats. De kinderen mogen deze middag verkleed op school komen. Inmiddels weten we overigens dat de prins niet komt, hij bezoekt dit jaar andere scholen. Maar desalniettemin zijn w in de mart!

Rapport en oudergesprekken... 2 Open dagen en informatieavonden Voortgezet Onderwijs 2015... 2 'Ok ier op reis' Carnavalsfeest op de Wingerd...

Rapport en oudergesprekken... 2 Open dagen en informatieavonden Voortgezet Onderwijs 2015... 2 'Ok ier op reis' Carnavalsfeest op de Wingerd... Rapport en oudergesprekken... 2 Open dagen en informatieavonden Voortgezet Onderwijs 2015... 2 'Ok ier op reis' Carnavalsfeest op de Wingerd... 2 SEEF: Veilig oversteken... 4 Nieuws van de peutergroep...

Nadere informatie

Het Blaadje. Schooljaar 2009-2010 editie juli. Inhoudsopgave Het Blaadje digitaal... Het Blaadje digitaal. Deze maand...

Het Blaadje. Schooljaar 2009-2010 editie juli. Inhoudsopgave Het Blaadje digitaal... Het Blaadje digitaal. Deze maand... Het Blaadje Schooljaar 2009-2010 editie juli mededelingenblad voor ouders/verzorgers van leerlingen van De Wingerd Inhoudsopgave Het Blaadje digitaal... Deze maand.... Kennismakingsochtend... Uitslag verkiezingen

Nadere informatie

Jaarkalender activiteiten

Jaarkalender activiteiten Jaarkalender activiteiten 2017-2018 Augustus Ma 28-08 Eerste schooldag September Di 05-09 Uitgifte Het Blaadje editie september Di 12-09 Cultuur/Vitamine C: Alles kan met animatie! Groep 5-6a Vr 15-09

Nadere informatie

Project groepen 3-4B en 4A Schip ahoy.. Theaterbezoek groep 3 en 4:

Project groepen 3-4B en 4A Schip ahoy.. Theaterbezoek groep 3 en 4: In dit Blaadje: Project groepen 3-4B en 4A Schip ahoy..... 1 Theaterbezoek groep 3 en 4:... 1 Lentekriebels... 2 Inschrijving Avondvierdaagse... 2 Open- deur- ochtend... 2 Ouderbedankochtend 2015... 2

Nadere informatie

Doppenactie voor KNGF

Doppenactie voor KNGF In dit Blaadje Doppenactie voor KNGF... 2 Cultuurmenu... 2 Oproep verkeersregelaar. Herhaalde oproep!... 3 Carnaval 2019 A k jou nie aar... 4 De agenda van de maand januari... 4 1 Doppenactie voor KNGF

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17

Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17 1 Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 19 20 21 22 23 24 25 Infoavond groep 7 en 8 Schoolfotograaf. Spelletjesmiddag 13.00 u.- 14.30u.

Nadere informatie

Jaarkalender activiteiten

Jaarkalender activiteiten Jaarkalender activiteiten 2019-2020 Augustus Ma 19-08 Eerste schooldag Ma 26-08 Informatieavond groep 1 t/m 3 Di 27-08 Informatieavond groep 4, 5 en 6 Do 29-08 Informatieavond groep 7 en 8 Vrij 30-08 September

Nadere informatie

... 1... 2... 2... 3... 4... 4... 5... 5... 6... 7... 7 Wij zijn druk bezig met de voorbereidingen van de feestweek in juni 2017. Voor de aankleding van de school zijn wij op zoek naar ouders die ons kunnen

Nadere informatie

Di. 7 juli uitgifte Het Blaadje editie juli

Di. 7 juli uitgifte Het Blaadje editie juli Het Blaadje Schooljaar 2008-2009 editie juni mededelingenblad voor ouders/verzorgers van leerlingen van De Wingerd Inhoudsopgave Het Blaadje digitaal... Deze maand.... Vrije middag voor alle groepen...

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019 Start van het nieuwe schooljaar op dinsdag 3 september 2019 Het schooljaar 2019-2020 start dit jaar niet op de eerste maandag, maar op dinsdag. Maar op maandagmiddag 2 september nodigen wij wel alle kinderen

Nadere informatie

Wat we precies gaan kopen van dit geld is nog niet bekend maar zal volgend schooljaar duidelijk worden. U hoort nog van ons!! 1

Wat we precies gaan kopen van dit geld is nog niet bekend maar zal volgend schooljaar duidelijk worden. U hoort nog van ons!! 1 Nieuw lid MR... 1 Opbrengst kaartenactie... 1 Vakanties en studiedagen 2017-2018... 2 Sportdag september: Hulpouders gevraagd!!!... 2 Even voorstellen... 3 We zwaaien ze feestelijk uit!... 4 Summerfun...

Nadere informatie

september 2016 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag

september 2016 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag september 2016 Start schooljaar 2016- Het nieuwe schooljaar start op maandag 5 september. Na een welverdiende vakantie heet ons team de kinderen weer enthousiast welkom. Dit jaar beslaan we de eerste weken

Nadere informatie

Jaarkalender activiteiten

Jaarkalender activiteiten Jaarkalender activiteiten 2018-2019 Augustus Ma 20-08 Eerste schooldag September Ma 03-09 Di 04-09 Opening De Wingerd zit vol energie Uitgifte Het Blaadje editie september Vr 07-09 Sportdag voor groep

Nadere informatie

JUF EEFJE HEEFT DERDE ZOON GEKREGEN 2 SCHOOLKAMP GROEPEN 8 2 INVALLERS GEZOCHT 2 GROEPSINDELING 3 OUDER- BEDANKOCHTEND 8 JUNI 3

JUF EEFJE HEEFT DERDE ZOON GEKREGEN 2 SCHOOLKAMP GROEPEN 8 2 INVALLERS GEZOCHT 2 GROEPSINDELING 3 OUDER- BEDANKOCHTEND 8 JUNI 3 w In dit blaadje JUF EEFJE HEEFT DERDE ZOON GEKREGEN 2 SCHOOLKAMP GROEPEN 8 2 INVALLERS GEZOCHT 2 GROEPSINDELING 3 OUDER- BEDANKOCHTEND 8 JUNI 3 AFSCHEIDSRECEPTIE MENEER LEO 4 STUDIEDAG 14 JUNI 4 WINGERD

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni/juli 2018

Nieuwsbrief juni/juli 2018 Nieuwsbrief juni/juli 2018 Dit is de laatste nieuwsbrief van het schooljaar 2017-2018. Een enerverend jaar waarin we afscheid hebben genomen van juf Lianne met een mooi circusfeest in Standdaarbuiten en

Nadere informatie

Het Blaadje. Schooljaar editie december. Inhoudsopgave Het Blaadje digitaal... Het Blaadje digitaal. Deze maand...

Het Blaadje. Schooljaar editie december. Inhoudsopgave Het Blaadje digitaal... Het Blaadje digitaal. Deze maand... Het Blaadje Schooljaar 2010-2011 editie december mededelingenblad voor ouders/verzorgers van leerlingen van De Wingerd Inhoudsopgave Het Blaadje digitaal... Deze maand.... Tip 5 van Seef: Hoe fiets je

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Juni 2013

NIEUWSBRIEF Juni 2013 St. Aloysiusschool Boskamp 19 8121CW Olst Tel: 0570-561564 e-mail: aloysius@mijnplein.nl Van Samen Spelen tot Kennis Delen NIEUWSBRIEF Juni 2013 Koningsspelen Door de vele regen konden we niet naar buiten

Nadere informatie

september 2015 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag

september 2015 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag september 2015 Start schooljaar 2015- Het nieuwe schooljaar start op maandag 31 augustus. Na een welverdiende vakantie heet ons team de kinderen weer enthousiast welkom. Het kernteam drinkt een bakje koffie

Nadere informatie

memo memo memo memo memo

memo memo memo memo memo 27 mei 2019 nr. Studiedag Maandag 6 juni zijn de kinderen vrij. Het team heeft op deze datum een studiedag. We gaan de overdrachten van de ene groep naar de andere groep bespreken. Belangrijke data mei,

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr juli 2016

Nieuwsbrief nr juli 2016 Nieuwsbrief nr. 21 6 juli 2016 Inhoudsopgave 1. Belangrijke data 2. Bezetting onderbouw 3. Afscheid Alma Smand 4. Montessoridiploma 5. Enquête over het rooster 6. Afscheid groep 8 7. Lustrumfeest 8. Verkeerslessen

Nadere informatie

SCHOOLKALENDER O.B.S. de Singel

SCHOOLKALENDER O.B.S. de Singel 2017 2018 SCHOOLKALENDER O.B.S. de Singel Voorwoord Beste ouder(s)/verzorger(s), Voor u ligt de kalender van het schooljaar 2017-2018. Dit schooljaar zijn de kinderen verdeeld over 10 groepen en een peutergroep.

Nadere informatie

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster obs De Phoenix Week 21-2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), Na twee weken vakantie gaan we er volop tegenaan tot het einde van dit schooljaar. De komende drie weken staan in het teken van CITO toetsen en

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

SCHOOLKALENDER O.B.S. de Singel

SCHOOLKALENDER O.B.S. de Singel 2018 2019 SCHOOLKALENDER O.B.S. de Singel Voorwoord Beste ouder(s)/verzorger(s), Voor u ligt de kalender van het schooljaar 2018-2019. Dit schooljaar zijn de kinderen verdeeld over 9 groepen en een peutergroep.

Nadere informatie

Het Blaadje. Schooljaar editie juli. Inhoudsopgave. Het Blaadje digitaal. Deze maand. Tip 12 van Seef:

Het Blaadje. Schooljaar editie juli. Inhoudsopgave. Het Blaadje digitaal. Deze maand. Tip 12 van Seef: Het Blaadje Schooljaar 2010-2011 editie juli mededelingenblad voor ouders/verzorgers van leerlingen van De Wingerd Inhoudsopgave Het Blaadje digitaal... Deze maand.... Tip 12 van Seef:... Afscheid van

Nadere informatie

OPEN DAG 15 FEBRUARI. Beste ouders/ verzorgers

OPEN DAG 15 FEBRUARI. Beste ouders/ verzorgers J.P.F. Steijaertschool J. Haydnlaan 1 2394 GJ Hazerswoude Tel: (071)3412742 info@steijaertschool.nl OPEN DAG 15 FEBRUARI Beste ouders/ verzorgers Vrijdag 15 februari is het weer OPEN DAG. Het is dan mogelijk

Nadere informatie

VAKANTIES VOLGEND SCHOOLJAAR (HERHAALD BERICHT) 2 CREAGROEP DE WINGERD ZOEKT ENTHOUSIASTE CREA-BEA S 2 SCHOOLATLETIEKFINALE 2

VAKANTIES VOLGEND SCHOOLJAAR (HERHAALD BERICHT) 2 CREAGROEP DE WINGERD ZOEKT ENTHOUSIASTE CREA-BEA S 2 SCHOOLATLETIEKFINALE 2 In dit blaadje: VAKANTIES VOLGEND SCHOOLJAAR (HERHAALD BERICHT) 2 CREAGROEP DE WINGERD ZOEKT ENTHOUSIASTE CREA-BEA S 2 SCHOOLATLETIEKFINALE 2 DIGITAAL KNUTSELEN VOOR VADERDAG BIJ CODERDOJO ROOSENDAAL 3

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van april 2019.

Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van april 2019. Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van april 2019. Tevredenheidspeiling Om goed onderwijs te kunnen blijven geven is het voor onze school belangrijk om te weten wat u van de

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2017

Nieuwsbrief februari 2017 Nieuwsbrief 10 02 februari 2017 GROEPSACTIVITEITEN Carnaval 2017 We vieren op vrijdag 24 februari carnaval. Iedereen mag verkleed komen, confetti en wapens zijn deze dag alleen niet toegestaan. Om te voorkomen

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2014-2015, nummer 29 Donderdag 9 april 2015 Vakantie- en vrije dagenrooster

Nadere informatie

VAKANTIEROOSTER SCHOOLJAAR

VAKANTIEROOSTER SCHOOLJAAR Ziekmelden kan via: De Dommeldalapp, mail afwezigdommeldal@eenbes.nl of telefonisch van 8.00 uur tot 8.30 uur. Heeft u Facebook? Kijk ook eens op onze pagina: Brede School Dommeldal 20-03-2019 nummer 18

Nadere informatie

H O F N I E U W S INFORMATIEAVONDEN. AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S INFORMATIEAVONDEN. AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Schoolkamp gr. 8. Kennismakingsgesprekken. groepen 3 t/m 7. Groepsreis gr 3-4

Nieuwsbrief 1. Schoolkamp gr. 8. Kennismakingsgesprekken. groepen 3 t/m 7. Groepsreis gr 3-4 S e p t e m b e r 2 0 1 6 Aan het begin van het schooljaar plannen we, voor de ouders die daar prijs op stellen, een kennismakingsgesprek. In dit gesprek staan niet de resultaten centraal, maar juist het

Nadere informatie

BERICHT VAN DE MR 2 PAASEIEREN ZOEKEN 2 DE GROTE REKENDAG 2 SCHRIFTELIJK EN PRAKTISCH VERKEERSEXAMEN GROEP 7 3 SCHOOLVOETBALTOERNOOI 3

BERICHT VAN DE MR 2 PAASEIEREN ZOEKEN 2 DE GROTE REKENDAG 2 SCHRIFTELIJK EN PRAKTISCH VERKEERSEXAMEN GROEP 7 3 SCHOOLVOETBALTOERNOOI 3 In dit blaadje BERICHT VAN DE MR 2 PAASEIEREN ZOEKEN 2 DE GROTE REKENDAG 2 SCHRIFTELIJK EN PRAKTISCH VERKEERSEXAMEN GROEP 7 3 SCHOOLVOETBALTOERNOOI 3 DE KLEUTERS GAAN NAAR DE KINDERBOERDERIJ 3 OUDERAVOND

Nadere informatie

BESTE OUDERS/VERZORGERS, IN DIT NUMMER

BESTE OUDERS/VERZORGERS, IN DIT NUMMER Kbs De Langenoord Schooljaar 2017-2018 6 april 2018 nummer 15 BESTE OUDERS/VERZORGERS, Ook een voorbereiding op een veilige deelname aan het verkeer hoort bij de doelen van de basisschool. In groep 7 toetsen

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari Nummer 6 Schooljaar 16-17

Nieuwsbrief februari Nummer 6 Schooljaar 16-17 1 Basisschool de Wieling Kolkweg 5 6685 BC Haalderen 0481-462172 wieling@delinge..nl Nieuwsbrief februari Nummer 6 Schooljaar 16-17 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 13 14 15 16

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in mei. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in mei. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 9 mei 2017 AGENDA 8 mei start piramide project Ziek en Gezond 8 mei OV vergadering 11 mei luizencontrole 12 mei Actiedag 12 mei Juf Erna jarig 15 mei MR vergadering 15

Nadere informatie

MAANDMEDEDELINGEN BOMBARDON. december 2018/januari 2019

MAANDMEDEDELINGEN BOMBARDON. december 2018/januari 2019 MAANDMEDEDELINGEN BOMBARDON december 2018/januari 2019 De Bombardon ma, di, do, vr van 8.15 u tot 16.30 u en woe van 8.15 u tot 15.30 u tel. 036-5373560 e-mail:administratie@bombardon.asg.nl website: www.bombardon.asg-almere.nl

Nadere informatie

JARIG INSTROMERS. NR februari 2018 (nr. 13 zal verschijnen op 22 februari 2018)

JARIG INSTROMERS. NR februari 2018 (nr. 13 zal verschijnen op 22 februari 2018) NR. 12 8 februari 2018 (nr. 13 zal verschijnen op 22 februari 2018) 08-02 Ilona Boogaarts (gr. 3-4) 13-02 Jessy van Dinter (gr. 1-2b) 13-02 Lieke Adriaans (gr. 1-2b) 16-02 Cas Morren (gr. 5-6) 17-02 Jayden

Nadere informatie

Bijna op kamp! Nog een maand en het is zover; we gaan op kamp. Wist je dat...

Bijna op kamp! Nog een maand en het is zover; we gaan op kamp. Wist je dat... Met dank aan de inzet van de ouderraad zijn we in het nieuw gestoken. Deze sportshirts zullen o.a. ingezet worden tijdens sportdagen waarop we als school deelnemen. DANK! Bijna op kamp! Nog een maand en

Nadere informatie

jaargang 12, nummer 17, 14 t/m 25 mei 2018 www.montessorikindcentrumwestervoort.nl Agenda Ma 21 mei Di 22 mei Do 24 mei Vr 25 mei Ma 28 mei Di 29 mei Vr 1 juni Wo 6 juni Vr 8 juni wo 13 juni vr 15 juni

Nadere informatie

augustus /september wo 3 29 vr 5 30 za 6 31 zo 7

augustus /september wo 3 29 vr 5 30 za 6 31 zo 7 Iedere dag meenemen: (voorgesneden) fruit, boterhammen en tweemaal iets te drinken. augustus /september 2014 Week 35 Week 36 25 Eerste schooldag (8.25 uur) ma Informatieavond groep 1-2 1 Informatieavond

Nadere informatie

Schooljaar ma Eerste schooldag di woe do vrij

Schooljaar ma Eerste schooldag di woe do vrij Schooljaar 2016-2017 Dag Datum woe. 170816 Startvergadering 11.00u alle leerkrachten aanwezig 16.00-20.00 boottocht Leerdam Wk. 34 ma. 220816 Eerste schooldag di. 230816 woe. 240816 do. 250816 vrij. 260816

Nadere informatie

Immanuël-Nieuws. Themadienst: school thuis en kerk. Afscheid. Schooljaar 2016/2017. Studiedagen. Sing-out. Vossenjacht

Immanuël-Nieuws. Themadienst: school thuis en kerk. Afscheid. Schooljaar 2016/2017. Studiedagen. Sing-out. Vossenjacht Studiedagen Mooi om te horen dat veel ouders gebruik maken van het lange weekend volgende week om te genieten van een korte vakantie. Vrijdagmorgen 23 juni zijn de groepen 1 t/m 4 vrij, vrijdagmiddag zijn

Nadere informatie

INFOS. Schooljaar , Infos nummer 1 week De volgende Infos verschijnt 3 september

INFOS. Schooljaar , Infos nummer 1 week De volgende Infos verschijnt 3 september INFOS Facebook: Nicolaasschool.Schoonebeek Schooljaar 2015-2016, Infos nummer 1 week 34 2015 De volgende Infos verschijnt 3 september Twitter: Nicolaasschool_ Berichten van de schoolleiding -Alweer de

Nadere informatie

SPORCKTKALENDER

SPORCKTKALENDER SPORCKTKALENDER 2018-2019 augustus 2018 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 Sporcktinfo 1 16 17 18 19 20 Eerste schooldag 21 22 23 24 25 26 27 28 29 Sporcktinfo 2 30 31 Op 20 augustus start het nieuwe

Nadere informatie

Schoolkalender

Schoolkalender Schoolkalender 2015-2016 SEPTEMBER 2015 31 aug 1 2 3 4 5 6 Eerste schooldag 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Studiedag Informatieavond: 19.30-21.30 u 21 22 23 24 25 26 27 Start Herfst 10.21 uur 28

Nadere informatie

Schoolkalender

Schoolkalender Schoolkalender 2016-2017 SEPTEMBER 2016 5 6 7 8 9 10 11 Eerste schooldag 12 13 14 15 16 17 18 Studiedag 19 20 21 22 23 24 25 Informatieavond: 19.30-21.30 u Start Herfst 16.21 uur 26 27 28 29 30 Deze maand:

Nadere informatie

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6 Agenda 22 mei t/m 2 juni Cito toetsweek 24 mei 25 / 26 mei 30 mei 30 mei 31 mei 31 mei 1 juni 1 juni 2 juni 2 juni 5 t/m 11 juni 12 juni 12 juni 13 juni 14 juni 12 t/m 16 juni 23 juni Mama verwendag kleuters

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, april 2017 Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer

Nadere informatie

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015 Nieuwsbrief Op Weg April 2015 Logo: Met trots hebben wij vandaag aan onze leerlingen ons nieuwe logo gepresenteerd. Nee, het is echt geen 1 april grap. Ons nieuwe logo is de moderne uitvoering van het

Nadere informatie

P ls + SCHOOLKALENDER

P ls + SCHOOLKALENDER Monte s ri+ so P eb be ls + SCHOOLKALENDER 2018-2019 AUGUSTUS 2018 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 Eerste schooldag Luizencontrole 20 Informatie 21 22 Vergadering 23 24 25 26 avond 17.30u-19.30u

Nadere informatie

NIEUWSFLITS JUNI, JULI & AUGUSTUS. JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat KH Roosendaal tel

NIEUWSFLITS JUNI, JULI & AUGUSTUS. JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat KH Roosendaal tel NIEUWSFLITS JUNI, JULI & AUGUSTUS JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat 1 4701 KH Roosendaal tel. 0165 535326 06 13550381 donboscoroosendaal@juzt.nl BELANGRIJKE DATA. Datum wat Belangrijk 19 juni Thema ochtend

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2018

Nieuwsbrief maart 2018 Nieuwsbrief 13 15 maart 2018 GROEPSACTIVITEITEN Sportdag; informatie Op woensdag 25 april verwachten we alle kinderen in een oranje getinte outfit tussen 8.30u en 8.35u (niet eerder!) op sportpark De Nevelhorst.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave NIEUWSBRIEF Mei 2017 Kent u hem nog? Uw kind (straks) wel! Deze maand 15-18 mei Avond4daagse Do 25 mei Hemelvaartsdag (vrij) Vr 26 mei Vrij Wo 31 mei Schoolfotograaf Do 1 juni OJW-tentoonstelling Ma 5

Nadere informatie

NIEUWSFLITS SEPTEMBER & OKTOBER. JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat KH Roosendaal tel

NIEUWSFLITS SEPTEMBER & OKTOBER. JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat KH Roosendaal tel NIEUWSFLITS SEPTEMBER & OKTOBER JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat 1 4701 KH Roosendaal tel. 0165 535326 06 13550381 donboscoroosendaal@juzt.nl BELANGRIJKE DATA. Datum wat Belangrijk Maandag 17 sept. Don

Nadere informatie

22 e jaargang nr juli 2018

22 e jaargang nr juli 2018 22 e jaargang nr.13 13 juli 2018 Beste ouders, verzorgers en belangstellenden van de leerlingen van Het Mozaïek, Hierbij ontvangt u de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. De eerstvolgende nieuwsbrief

Nadere informatie

Arie is iedere dinsdag en donderdag op de Piramide en buiten BAPOdagen om de andere week op woensdag ( zie schema)

Arie is iedere dinsdag en donderdag op de Piramide en buiten BAPOdagen om de andere week op woensdag ( zie schema) AUGUSTUS 2015 Za 1 Zomervakantie Zo 2 Zomervakantie Ma 3 Zomervakantie Di 4 Zomervakantie Wo 5 Zomervakantie Do 6 Zomervakantie Vr 7 Zomervakantie Za 8 Zomervakantie Zo 9 Zomervakantie Ma 10 Zomervakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Algemene informatie. Belangrijke data: Start schooljaar. Introductie ouderavonden schooljaar

Nieuwsbrief 1. Algemene informatie. Belangrijke data: Start schooljaar. Introductie ouderavonden schooljaar Nieuwsbrief 1 22 augustus 2019 Belangrijke data: 28 augustus AC vergadering (20.00-22.00 uur) 02 september Introductie ouderavond groepen 1 en 2 04 september Introductie ouderavond groepen 5 05 september

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 7 februari 2018

Nieuwsbrief 7 7 februari 2018 Nieuwsbrief 7 7 februari 2018 Beste kinderen, ouders en leerkrachten, Nog een paar dagen en dan barst het carnavalsfeest weer los. Even een periode lekker uit ons dak gaan en daarna hebben we nog enkele

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20 t/m 24 feb 2017

Nieuwsbrief 20 t/m 24 feb 2017 Nieuwsbrief 20 t/m 24 feb 2017 20-02 Groep 1 vrij 23-02 Studiemiddag - Groep 1 t/m 8 s middags vrij 24-02 Carnaval Groep 1 t/m 8 27-02 Voorjaarsvakantie (t/m 3 maart) W10/SW22 Deze week hoofdluiscontrole

Nadere informatie

JAARKALENDER SCHOOLJAAR

JAARKALENDER SCHOOLJAAR DE NIEUWE WISSELSE SCHOOL JAARKALENDER SCHOOLJAAR 2014-2015 DE NIEUWE WISSELSE SCHOOL Schooltijden Ochtend: Groep 1 t/m 8 maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag 08.30 12.00 uur woensdag 08.30 12.15 uur

Nadere informatie

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 1 schooljaar

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 1 schooljaar Start nieuwe schooljaar De verhalen van de fijne vakanties zijn weer uitgebreid besproken in de klassen. Zo te horen zijn deze omgevlogen. We hopen dat u net als uw kinderen heeft genoten van deze vrije

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl

NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl DOORSCHUIVEN GROEPEN Op maandag 29 juni en donderdag 2 juli worden de groepen

Nadere informatie

30 januari 2015 Nummer 10

30 januari 2015 Nummer 10 30 januari 2015 Nummer 10 Inhoud: Daltondag Schoolfoto s Carnaval 2015 De Optochtroute Continurooster Komt dat zien! Komt dat zien! Ingekomen stuk: Carnaval voor de jeugd Ingekomen stuk: Jeugdpronkzitting

Nadere informatie

WEEKBULLETIN. Week 14

WEEKBULLETIN. Week 14 WEEKBULLETIN Week 14 Belangrijke data in april: Ma. 04/04: maandviering om 8.40u Wo. 06/04: schoolvoetbal meisjes Vr. 08/04: groep 1/2B vrij Wo. 13/04: schoolvoetbal jongens Vr. 14/04: groep 1/2A vrij

Nadere informatie

Jannemanneke. Nummer 13 9 maart 2015. Inhoud. Voorwoord. Schooljaar 2014-2015. Beste ouders,

Jannemanneke. Nummer 13 9 maart 2015. Inhoud. Voorwoord. Schooljaar 2014-2015. Beste ouders, Schooljaar 2014-2015 Jannemanneke Nummer 13 9 maart 2015 Inhoud Voorwoord 1. Voorwoord door Mári Kokke 2. Algemeen nieuws 3. Mededelingen groepen 5. Jarig in maart 6. Hulp gevraagd, agenda, post/bijlage

Nadere informatie

Verkeersveiligheid: wachten op het schoolplein is oké!

Verkeersveiligheid: wachten op het schoolplein is oké! Beste ouders, Vrijdag 22 juni staat er een studiedag op de agenda. De leerlingen zijn dan vrij zodat wij met het team dit schooljaar kunnen evalueren en ook al plannen kunnen maken voor volgend schooljaar.

Nadere informatie

HvB Schooljaar

HvB Schooljaar HvB Schooljaar 2018-2019 Dag Datum Startvergadering: 22-08-2018 9.00 tot 11.00 Wk. 35 ma. 270818 Eerste schooldag di. 280818 woe. 290818 do. 300818 Nieuwsbrief vrij. 310818 Wk. 36 ma. 030918 Muziekdag

Nadere informatie

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van juni Dit is ook meteen de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar.

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van juni Dit is ook meteen de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van juni 2019. Dit is ook meteen de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Oproep Onze techniekmoeders hebben aangegeven dat ze volgend

Nadere informatie

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy September 2018 Schooljaar 2018-2019. We hopen dat iedereen een fijne zomervakantie gehad heeft. Maandag 3 september openen de schooldeuren weer voor een nieuw schooljaar. Uiteraard mogen ouders s ochtends

Nadere informatie

Nummer februari 2018

Nummer februari 2018 Nummer 11.9 1 februari 2018 Sint Trudo Info Pagina PERSONEEL 1 AANMELDEN BROERTJES EN ZUSJES 2 CARNAVAL 2 CARNAVALSVAKANTIE 2 STUDIEDAG 2 INLOOP LOGOPEDIE 3 OPEN DAGEN VOORTGEZET ONDERWIJS 3 SPELLINGKAARTEN

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van januari 2019.

Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van januari 2019. Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van januari 2019. Regel van de maand De regel van januari was rust een must. De regel van februari wordt: ik, jij, wij, iedereen hoort erbij.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Paasviering. Belangrijke data. Belangrijke info. April * Cito eindtoets groep 8: * Koningsspelen: 22 april.

NIEUWSBRIEF. Paasviering. Belangrijke data. Belangrijke info. April * Cito eindtoets groep 8: * Koningsspelen: 22 april. NIEUWSBRIEF April 2016 Belangrijke data Paasviering * Cito eindtoets groep 8: 19-20-21 april * Koningsspelen: 22 april Belangrijke info * Afmelden * Denkt u eraan dat u ons vóór half negen laat weten wanneer

Nadere informatie

29 mei 2019 Nummer: 17

29 mei 2019 Nummer: 17 29 mei 2019 Nummer: 17 Beste Ouders/Verzorgers en leerlingen, Een extra lange nieuwsbrief vandaag. In deze nieuwsbrief vindt u informatie van de Doorzetters, Spoorzoekers, Toppers en Uitsmijters. We wensen

Nadere informatie

CARNAVAL VERKEERSREGELAARS 3 EVEN VOORSTELLEN 4 LIEFDE IS: SAMEN OP DE FIETS NAAR SCHOOL KOMEN 4

CARNAVAL VERKEERSREGELAARS 3 EVEN VOORSTELLEN 4 LIEFDE IS: SAMEN OP DE FIETS NAAR SCHOOL KOMEN 4 In dit blaadje CARNAVAL 2018 2 VERKEERSREGELAARS 3 EVEN VOORSTELLEN 4 LIEFDE IS: SAMEN OP DE FIETS NAAR SCHOOL KOMEN 4 CULTUUR / VITAMINE-C: HURKSPEDITIE GROEPEN 5 EN 6 5 GEZOCHT: LERAAR SPAANS! 5 JEUGDPROFESSIONAL

Nadere informatie

Dit is informatie van DON BOSCO DECEMBER-JANUARI 2015/2016

Dit is informatie van DON BOSCO DECEMBER-JANUARI 2015/2016 NIEUWSFLITS DON BOSCO Dit is informatie van DON BOSCO DECEMBER-JANUARI 2015/2016 JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat 1 4701 KH Roosendaal tel. 0165 535326 donboscoroosendaal@juzt.nl ALLE BELANGRIJKE INFO

Nadere informatie

maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag vakantie vakantie vakantie vakantie vakantie maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag

maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag vakantie vakantie vakantie vakantie vakantie maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag A U G U S T U S 2015 definitief 3 4 5 6 7 vakantie vakantie vakantie vakantie vakantie 10 11 12 13 14 vakantie vakantie vakantie vakantie vakantie 17 18 19 20 21 Eerste schooldag OPA H00fdluiscontr. 24

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2016

Nieuwsbrief maart 2016 Nieuwsbrief 14 29 maart 2016 GROEPSACTIVITEITEN Dankzij de inzet van veel ouders, kunnen we terugkijken op een geslaagde pannenkoeken dag. voor de opa s en oma s van onze school. Hartelijk dank voor het

Nadere informatie

Maria Nieuwsflits februari Woensdag 6 februari: Mediawijsheid. Donderdag 7 februari: Gr 5-8 muziekhuis: Spelenderwijsorkest

Maria Nieuwsflits februari Woensdag 6 februari: Mediawijsheid. Donderdag 7 februari: Gr 5-8 muziekhuis: Spelenderwijsorkest Woensdag 6 februari: Mediawijsheid Donderdag 7 februari: Gr 5-8 muziekhuis: Spelenderwijsorkest Vrijdag 8 februari: Ateliermiddag 15.00 uur: 1 ste rapport gaat mee Dinsdag 12 en donderdag 14 februari:

Nadere informatie

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017 OBS De Wiekslag OBS De Wiekslag Veurste Rou 4 9697 RZ BLIJHAM T: 0597-562070 E: obsdewiekslag@sooog.nl W: www.obs-dewiekslag.nl Maandbrief start 17-18 Schooljaar 2016 2017 4 september 2017 Datum: Activiteit:

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 19 -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -

Nieuwsbrief nr. 19 -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. - Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 19 12 e jaargang Vrijdag 19 juni 2015 Bedankavond hulpouders

Nadere informatie

Maandag 22 oktober t/m vrijdag 26 oktober Vrijdag 21 december vanaf 12 uur t/m vrijdag 4 januari Vrijdag 22 februari t/m vrijdag 1 maart

Maandag 22 oktober t/m vrijdag 26 oktober Vrijdag 21 december vanaf 12 uur t/m vrijdag 4 januari Vrijdag 22 februari t/m vrijdag 1 maart PC Basisschool De Zwaluw Antoinette Kleynstraat 8 2331 DV Leiden www.dezwaluw.pcsleiden.nl Nieuwsbrief 8 26 april t/m 1 juni Van het team De afgelopen weken is er veel gebeurd. Wat hebben we fantastische

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 6 november Verantwoordelijkheid. Samenwerken en Reflectie. Zelfstandigheid en Effectiviteit. 3 februari 2017

Nieuwsbrief. 6 november Verantwoordelijkheid. Samenwerken en Reflectie. Zelfstandigheid en Effectiviteit. 3 februari 2017 Verantwoordelijkheid Samenwerken en Reflectie Zelfstandigheid en Effectiviteit Nieuwsbrief 3 februari 2017 6 november 2015 Daltonschool de Touwladder Schoolstraat 27 7642 AS Wierden Postbus 266 7640 AG

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli/ september 2018 Fiduciaschool

Nieuwsbrief Juli/ september 2018 Fiduciaschool Nieuwsbrief Juli/ september 2018 Fiduciaschool CSBO Fiduciaschool, Distributiestraat 1, 9728 CR GRONINGEN Agenda juli 2018 Datum Groep Activiteit Di. 3 juli Pauw/ Paradijsvogel Schoolreis naar Flippies

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Belangrijke data juni 4 juni OR vergadering 9 en 10 juni Pinksteren (leerlingen vrij!) 11 juni Studiedag (leerlingen vrij!) 12 juni t/m 14 juni Lustrumweek! 18 juni MR vergadering

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nr

Nieuwsbrief. Nr Nieuwsbrief Nr. 15 13-04-2017 We zijn nu ook te volgen via Facebook sportbasisschool Het Startblok ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 11. Belangrijke data

Nieuwsbrief Nr. 11. Belangrijke data Nieuwsbrief Nr. 11 Belangrijke data Dinsdag 16 juli Musical groep 8 Woensdag 17 juli Uitzwaaien groep 8 Donderdag 18 & vrijdag 19 juli Leerlingen groep 8 vrij! Donderdag 18 juli Rapportenavond & Eindfeest!

Nadere informatie

Yeah, lente! 11 april 2019

Yeah, lente! 11 april 2019 Yeah, lente! 11 april 2019 Basisschool Den Duin Fazantenlaan 42 Postbus 89 4920 AB Made Telefoon: 0162-670135 E-mail: infodenduin@skod.org www.denduin.nl H. Platjouw, directeur Beste ouder(s)/verzorger(s),

Nadere informatie

Maandag 31 augustus is er voor alle ouders een informatie avond van 19.00 tot 20.30. Augustus 2015. Ma Di Wo Do Vr Za Zo

Maandag 31 augustus is er voor alle ouders een informatie avond van 19.00 tot 20.30. Augustus 2015. Ma Di Wo Do Vr Za Zo Aan de ouder(s) en verzorger(s) Welkom in het nieuwe schooljaar 2015-2016 op de Valentijnschool Voor u ligt de kalender voor het schooljaar 2015-2016. U vindt hierin belangrijke data voor bepaalde activiteiten

Nadere informatie

INFO De Toverlaars. Agenda. Wist u dat? SCHOOLJAAR 2016-2017

INFO De Toverlaars. Agenda. Wist u dat? SCHOOLJAAR 2016-2017 INFO De Toverlaars Slagveld 55 4871 ND Etten-Leur tel. 076 5040287 info@toverlaars.nl www.toverlaars.nl Februari 2016 Agenda FEBRUARI 1. 8:45-10:30 Open Inloop 2. Oudergesprekken groepen 3 t/m 7 3. Oudergesprekken

Nadere informatie

OBS Zuid Wolvega Oranje Nassaulaan LL Wolvega

OBS Zuid Wolvega Oranje Nassaulaan LL Wolvega OBS Zuid Wolvega Oranje Nassaulaan 51 8471 LL Wolvega 0561-615138 www.obszuid.nl directie@obszuid.nl NIEUWSBRIEF Schooljaar 2018-2019, nr. 1, 31 augustus 2018. Gouden weken In de eerste zes weken van het

Nadere informatie

juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda

juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda Voorwoord Beste ouder(s) / verzorger(s) van OBS de Plantage, Bij het verschijnen van deze nieuwsbrief is de zomervakantie

Nadere informatie

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Hemelvaart en Pinksteren Na de Hemelvaart volgt 10 dagen later altijd Pinksteren. Pinksteren is meer

Nadere informatie

Op maandagmiddag is juf Ruth in groep 2 (groep 2a en groep 2b worden dan samengevoegd)

Op maandagmiddag is juf Ruth in groep 2 (groep 2a en groep 2b worden dan samengevoegd) Nieuwsbrief jaargang 2016-2017 Nieuwsbrief nr. 12 augustus 2017 De schoolgids gaat digitaal. Aan het begin van het schooljaar kunt u de schoolgids (2017-2018) vinden op onze website. De kalender, zonder

Nadere informatie

Schoolkalender

Schoolkalender Schoolkalender 2017-2018 AUGUSTUS 2017 1 2 3 4 5 6 Zomervakantivakantivakantie Zomervakantie 7 8 9 10 11 12 13 Zomervakantivakantivakantivakantie Zomervakantie 14 15 16 17 18 19 20 Zomervakantivakantivakantivakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2016

Nieuwsbrief april 2016 Nieuwsbrief april 2016 In april waren we met groep 3 nog druk aan het werk in het thema kunst. Op een dinsdagmiddag bezochten we daarom de galerie in ons dorp; de Zilveren Schoen. Behalve dat er werd uitgelegd

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, Februari 2017 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

Schooltijden / Openingstijden + telefoonnummers: Partners Kindcentrum De Sprong

Schooltijden / Openingstijden + telefoonnummers: Partners Kindcentrum De Sprong Schooltijden / Openingstijden + telefoonnummers: Partners Kindcentrum De Sprong Basisschool De Sprong - 0485 47 08 86 Maandag 8.30 14.00 uur Dinsdag 8.30 14.00 uur Woensdag 8.30 14.00 uur Donderdag 8.30

Nadere informatie