Europa s marktleider op het gebied van watercoolers. Maak samen met Eden Springs en Beer & Selected Beverages,

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Europa s marktleider op het gebied van watercoolers. Maak samen met Eden Springs en Beer & Selected Beverages,"

Transcriptie

1 Maak samen met Eden Springs en Beer & Selected Beverages, de keuze voor zuiver mineraalhoudend water in flessen van 18,9 liter

2 Introductie van flessen mineraalwater 18,9 liter voor 3,99 Naar aanleiding van de samenwerking tussen Eden Springs Nederland en Beer & Selected Beverages, is deze documentatie ontwikkeld. De introductie van de flessen zuiver mineraalhoudend water van 18,9 liter is in de week van 20 april en uitlevering kan plaatsvinden vanaf 27 april Tijdens de introductieperiode van 27 april tot en met 29 mei 2009 kunt u gebruik maken van de introductieprijs van 3,99 (bij afname van 8 flessen of veelvouden hiervan). Na afloop van de introductieperiode is de prijs 4,30 per fles. In deze documentatie zullen de volgende onderwerpen aan bod komen: Ons bedrijf: Eden Springs Nederland B.V. Levering en statiegeld: Leveringscondities en statiegeld op de flessen; Samenwerking: Instrumenten voor samenwerking tussen groothandel en Eden Springs Onze policy: Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen Wanneer u naar aanleiding van deze informatie een persoonlijke afspraak wenst te maken over de aanvullende instrumenten of andere vragen heeft; mijn rechtstreekse telefoonnummer is Met vriendelijke groet, Eden Springs Nederland Mark Heerkes Beer & Selected Beverages Verkoop Binnendienst mark.heerkes@nl.edensprings.com verkoop@bsb.nl /

3 Hoofdstuk 1 Ons bedrijf Eden Springs is reeds 20 jaar actief op de Europese watercoolermarkt en is Europa s marktleider. In 2008 waren wij actief in 17 Europese landen, verleenden service aan meer dan watercoolers en leverden meer dan 35 miljoen waterflessen. Service, kwaliteit en klantvriendelijkheid staan bij ons voorop. Het is ons dagelijks streven om onze klanten te voorzien van de beste kwaliteit producten en een uitstekende service. Door onze landelijke dekking kunnen we u altijd op een vriendelijke en persoonlijke manier van dienst zijn. Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom zijn wij partner van MVO Nederland. Wij realiseren ons dat ondernemerschap niet alleen gaat om het creëren van economische waarde, maar dat het ook een geweldige bijdrage kan leveren aan de oplossing van nijpende maatschappelijke vraagstukken zoals het milieu en goede sociale verhoudingen. Wij zijn trots om te kunnen zeggen dat we Unicef ondersteunen met een speciaal project in Somalië. Unicef concentreert zich op de landen waar het gebrek aan drinkwater de ernstigste gevolgen heeft voor de overlevingskans van de kinderen. Wat kunnen wij voor u betekenen? Eden Springs wil benadrukken dat voldoende water drinken past bij een gezonde levensstijl. Eden Springs biedt u de optimale drinkwateroplossing voor uw bedrijf. Wij hebben een compleet assortiment van flessen watercoolers en leidingwatercoolers voor op de werkplek. Voor de Nederlandse markt komt ons zuiver mineraalhoudend water, voor de flessen watercoolers, uit een door het Ministerie van Volksgezondheid erkende bron: Mierl"eau te Mierlo. Deze exclusieve erkenning wordt alleen afgegeven als de bron aan de allerhoogste kwaliteitseisen voldoet, en is een garantie voor de constante kwaliteit van het water. Nederlands leidingwater behoort tot het beste drinkwater ter wereld. Omdat het water meestal lauw uit de kraan komt, smaakt het niet altijd goed. Daarnaast is het gebruikelijk dat de kraan waaruit het water getapt wordt doorgaans wordt gebruikt voor wassen en/of schoonmaken en is daarom niet zo hygiënisch. Met een leidingwatercooler van Eden Springs bent u verzekerd van een lekker koel en zuiver glas water onder uitstekende hygiënische omstandigheden.

4 Onze processen worden gecontroleerd en geïnspecteerd door AWCN, EBWA, EPDWA, KIWA, NSF en Voedsel en Waren autoriteit. Op basis van onze ervaring als marktleider staat de beste oplossing voor uw bedrijf centraal. Bij deze oplossing spelen een aantal factoren een belangrijke rol, en bij inventarisatie van deze factoren kunnen we u het beste advies geven. Door vestigingen in heel Nederland garanderen wij u een op uw wensen afgestemde en betrouwbare service. Als klant neemt u deel aan ons geautomatiseerd route planning systeem. De frequentie van waterleveringen wordt periodiek aangepast aan uw werkelijke consumptie en opslagcapaciteit, ook het onderhoud aan uw drinkwatervoorziening is geautomatiseerd. Mocht er onverhoopt toch een watertekort ontstaan dan is er altijd de mogelijkheid tussentijds flessen water te bestellen. De voordelen van ons assortiment. Zoals aangegeven hebben een aantal factoren een belangrijke rol bij de keuze voor een flessen watercooler of een leidingwatercooler. In het kort geven we hier nog de verschillende voordelen aan per drinkwateroplossing. De voordelen van flessen watercoolers zijn: Binnen uw bedrijf op ieder moment en op elke plek verfrissend en gezond water. Zuivert het lichaam en verfrist de geest. Mineraalhoudend water uit een door het Ministerie van Volksgezondheid erkende bron. Constante waterkwaliteit voor uw medewerkers. Verhoogt de consumptie van water binnen uw bedrijf en daarmee de gezondheid van uw medewerkers. Voordeliger dan de meeste alternatieven zoals frisdranken en koffie. Gratis automatische levering van water, op een frequentie aangepast aan uw behoeften. De watercooler kan overal geplaatst worden (nabij een stopcontact). De voordelen van leidingwatercoolers zijn: Binnen uw bedrijf op ieder moment verfrissend en gezond water. Zuivert het lichaam en verfrist de geest. Gezuiverde waterkwaliteit voor uw medewerkers. Ongelimiteerd verbruik van water. Koolzuurhoudend water is een optie. Vaste kosten ongeacht uw verbruik. Geen bestellingen of leveringen. Geen opslag van flessen. Geen verwisseling van flessen. Voordeliger dan de meeste alternatieven zoals frisdranken en koffie. Om het water te koelen bij onze leidingwatercoolers maken wij gebruik van een techniek genaamd: Direct Chill. Een bewezen hygiënischer koeltechniek dan de reservoir koeltechniek. Om dezelfde hygiëne te behalen met de reservoir koeltechniek wordt er vaak gebruik gemaakt van een UV-lamp.

5 Watercoolers met een UV-lamp verbruiken minimaal een drie dubbele hoeveelheid aan energie vergeleken met de totale energie uitstoot van een flessen watercooler en/of leidingwatercooler. Als marktleider hebben wij een maatschappelijke functie om geen voorstander te zijn van een koeltechniek inclusief UV-lamp. Voor meer achtergrondinformatie en specifieke informatie van de diverse producten die we in ons assortiment voeren, verwijzen wij graag naar de brochures. De voordelen van Eden Springs op een rij: Garantie op optimale service, kwaliteit en klantvriendelijkheid. De beste drinkwateroplossing gebaseerd op uw specifieke wensen. Eden Springs Nederland beschikt over een deskundig verkoopteam én een team van gecertificeerde installatie- en servicemonteurs. Hoofdstuk 2 Hoofdstuk 2.1 Levering en statiegeld Levering De levering vindt plaats door Beer & Selected Beverages (BSB). Hier kunt u vanaf 20 april bestellen en vanaf 27 april zal de uitlevering plaatsvinden. Levering vindt plaats uit voorraad. Bij levering heeft u een minimale THT van 5 maanden. Na productie is deze 6 maanden. Levering voor de eerdergenoemde prijs is franco huis en conform de bekende condities van BSB. U hoeft dus geen megagrote voorraden aan te houden voor een scherpe prijs en kunt met uw reguliere bestelling bij BSB de flessen meebestellen. Dit scheelt kosten in opslag, voorraad en rente. Hoofdstuk 2.2 Statiegeld Op iedere fles zit statiegeld. Dit statiegeld is 6,81. Heeft u flessen van een andere leverancier, levert u daar de lege flessen weer in. Dit is voor alle partijen het makkelijkste.

6 Hoofdstuk 3 Samenwerking Naast de levering kan ook gesproken worden andere vormen van samenwerking. Dit zijn de verschillende instrumenten, welke dat zouden kunnen zijn: Promotionele ondersteuning Gebruik standaard brochures van Eden Springs. Gebruik standaard prijslijsten van Eden Springs. Medewerking bij ontwikkeling van actiematige folder met assortiment Eden Springs. Ondersteuning marketing materiaal voor de website. Commerciële ondersteuning Presentatie/training door Eden Springs medewerker op locatie (verkoop/producten/service). Assistentie bij het maken van klant specifieke offertes. Operationele ondersteuning Presentatie/training door Eden Springs medewerker op locatie (leveringen/onderhoud). Interne certificatie bij deelnemerschap service training. Assistentie bij de installatie van complexe opdrachten (kostenverdeling in overleg). Wederverkoop flessen watercooler(s), leidingwatercooler(s) en artikelen Gebruik watercooler(s) assortiment van Eden Springs. Watercooler(s) op voorraad laten houden door Eden Springs. Inkoop watercooler(s) via Eden Springs en verkoop of verhuur aan klant. Uitvoering en facturatie van service (inclusief 2 keer per jaar onderhoud). Leveren en factureren van transparante beters, Coolerclean en Small Packs. Andere wensen: Kunnen in overleg besproken worden met Eden Springs.

7 Hoofdstuk 4 Maatschappelijk verantwoord ondernemen Als marktleider hebben we maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog op de agenda staan. Daarom zijn wij partner van MVO Nederland. Wij realiseren ons dat ondernemerschap niet alleen gaat om het creëren van economische waarde, maar dat het ook een geweldige bijdrage kan leveren aan de oplossing van nijpende maatschappelijke vraagstukken zoals het milieu. Eden Springs is begonnen met een onderzoek naar de aspecten van onze onderneming op de belasting van het milieu. Dit zal ons in staat stellen om nog meer positieve maatregelen te nemen. Zo kunnen we onze procedures optimaliseren en daardoor onze belasting op het milieu verminderen. Zo heeft Eden Springs de volgende maatregelen reeds getroffen: Het zuiver mineraalhoudend water wordt geleverd in polycarbonaat flessen. Deze worden steeds weer hervult en hergebruikt. De flessen welke niet meer bruikbaar zijn, worden apart verzameld en gerecycled. De gebruikte doppen van de flessen worden apart verzameld en gerecycled. Verpakkingsmaterialen, zoals stretchfolie en papier/karton, worden apart verzameld en gerecycled. De kunststof etiketten op de waterflessen zijn gemaakt van het milieuvriendelijke Eco-vinyl. Een geautomatiseerd route planning systeem waardoor we onze vrachtwagens efficiënter inzetten. Ook onze leveranciers voor watercoolers zijn door ons benaderd om de machines d.m.v. innovatie milieu technisch te verbeteren zonder kwaliteitsverlies. Als resultaat kunnen wij in Nederland als eerste leverancier een watercooler, model Krüger, aanbieden met een nachtstand. Om het water te koelen bij onze leidingwatercoolers maken wij gebruik van een techniek genaamd: Direct Chill. Een bewezen hygiënischer koeltechniek dan de reservoir koeltechniek. Om dezelfde hygiëne te behalen met de reservoir koeltechniek wordt er vaak gebruik gemaakt van een UV-lamp. Watercoolers met een UV-lamp verbruiken minimaal een drie dubbele hoeveelheid aan energie vergeleken met de totale energie uitstoot van een flessen watercooler en/of leidingwatercooler. Als marktleider hebben wij een maatschappelijke functie om geen voorstander te zijn van een koeltechniek inclusief UVlamp. Bovengenoemde maatregelen zorgen ervoor dat wij continue innovatief onze processen in de gaten houden en waar mogelijk milieuvriendelijk werken zonder verlies van kwaliteit. Ons bestuur heeft zich verplicht de ontwikkeling te ondersteunen en dan ook vastgelegd in een Environmental Policy. Een exemplaar hiervan is gratis verkrijgbaar.

Het gezondste bezit....voor een heel leven!

Het gezondste bezit....voor een heel leven! Het gezondste bezit...voor een heel leven! Het gezondste bezit...voor een heel leven! Het menselijk lichaam - bestaat voor ongeveer 70% uit water. Door transpiratie, ademhaling en ontlasting verliest men

Nadere informatie

introduceren het concept: Écht vers, zuiver en koel water uit de tap; zowel plat als bruisend

introduceren het concept: Écht vers, zuiver en koel water uit de tap; zowel plat als bruisend en introduceren het concept: Écht vers, zuiver en koel water uit de tap; zowel plat als bruisend Waarom is water een hot item Water is de basis van alle leven Water is een oplosser en een transporteur

Nadere informatie

Ontzorgen Met alle denkbare diensten

Ontzorgen Met alle denkbare diensten In 1993 zijn Frank Scholten en Dion Awater een bedrijf gestart, omdat zij een duidelijke visie hadden op de IT-wereld: IT moet eenvoudiger! Samen met een aantal gedreven vakmensen begonnen zij aan hun

Nadere informatie

Water in W de horeca 1

Water in W de horeca 1 Water in de horeca 1 Waarom is water een hot item Water is de basis van alle leven. Water is een oplosser en een transporteur. De mens bestaat voor 70% uit water. Vlees bestaat voor 78% uit water. Groenten

Nadere informatie

Wij hebben 2.151.023. lagers voor u op voorraad

Wij hebben 2.151.023. lagers voor u op voorraad Wij hebben 2.151.023 lagers voor u op voorraad Inhoud Nooit zonder lagers 03. Introductie. 04. De voordelen van ABF Bearings. 06. Kwaliteitscontroles bij alle lagers. 08. Een breed assortiment op voorraad.

Nadere informatie

SILVER. Cradle to Cradle Duurzaamheid staat voorop. www.armstrong.nl/plafonds www.armstrong-plafonds.be

SILVER. Cradle to Cradle Duurzaamheid staat voorop. www.armstrong.nl/plafonds www.armstrong-plafonds.be SILVER Cradle to Cradle Duurzaamheid staat voorop www.armstrong.nl/plafonds www.armstrong-plafonds.be Cradle to Cradle - de ingeslagen weg Cradle to Cradle is een innovatief concept waarbij productieprocessen

Nadere informatie

4. Innovatief. 5. Betrokken

4. Innovatief. 5. Betrokken Toegevoegde waarde Biemans B.V. 1. Bereikbaar Wij vinden dat een goede service betekent dat u ons snel moet kunnen bereiken, hoe en wanneer u dat wenst. Voor persoonlijk contact kunt u tijdens kantooruren

Nadere informatie

Wij bouwen samen. Bouw-Project-Management

Wij bouwen samen. Bouw-Project-Management Wij bouwen samen. Bouw-Project-Management waarom wij doen, wat wij doen. Een bouwplaats is altijd een samenspel van diverse factoren. Veel vakgebieden en werkfases moeten met elkaar worden verbonden, er

Nadere informatie

ENERGIE & KLIMAATBESCHERMING

ENERGIE & KLIMAATBESCHERMING Om bij te dragen aan de bescherming van het klimaat, beperken we de CO2-voetafdruk in onze gehele waardeketen. Daarbij kijken we verder dan alleen onze eigen activiteiten. Ook door nauw samen te werken

Nadere informatie

Projectgestuurd. Noodzaak van organiseren

Projectgestuurd. Noodzaak van organiseren Projectgestuurd Noodzaak van organiseren Waar gaat het om? Projectgestuurd werken betekent vaak dynamiek en vraagt dus om organisatie. Inzicht is daarbij het sleutelwoord. Om te beginnen is het belangrijk

Nadere informatie

Installatie Service Onderhoud

Installatie Service Onderhoud Installatie Service Onderhoud + Waarom de service van LIPS en VEMA? 24-uurs service 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar op de storingstelefoon Landelijke dekking Snelle responsetijden Kennis van

Nadere informatie

Veelgestelde vragen inleiding.

Veelgestelde vragen inleiding. Veelgestelde vragen inleiding. In dit document zullen wij trachten om veelgestelde vragen te beantwoorden. Dit document wordt periodiek bijgewerkt en heeft u een vraag die niet op deze lijst voorkomt of

Nadere informatie

Een korte introductie...

Een korte introductie... LED s talk OKI Een korte introductie... OKI vertaalt innovatieve LED-technologie naar efficiënte, betrouwbare en duurzame printoplossingen voor de zakelijke eindgebruiker. Wij leveren exclusief via u,

Nadere informatie

De perfecte kop koffie in een wereld die continu beweegt

De perfecte kop koffie in een wereld die continu beweegt De perfecte kop koffie in een wereld die continu beweegt Nestlé Professional D LIKE A SKINNY LATTE CAPPUCCINO skimmed milk MOCHA OFFEE make it stronger cold WATER UNGO DRINK ESPRESSOAMERICANO LATTECHOCOLATEE

Nadere informatie

SILVER. Cradle to Cradle Duurzaamheid staat voorop.

SILVER. Cradle to Cradle Duurzaamheid staat voorop. SILVER Cradle to Cradle Duurzaamheid staat voorop www.armstrong-plafonds.nl www.armstrongplafonds.be Cradle to Cradle - de ingeslagen weg Cradle to Cradle is een innovatief concept waarbij productieprocessen

Nadere informatie

Prijslijst Promotionele Drinks 2019

Prijslijst Promotionele Drinks 2019 Versie 1.0 Prijslijst Promotionele Drinks 2019 2 EEN FLESJE WATER MET JE EIGEN LABEL IS ALTIJD EEN GOED IDEE!! Inhoud: Mineraalwater in een 330ml. PET-flesje met een gekleurde schroefdop (WLW330PD / WHW330PD)

Nadere informatie

Mineraal- en bronwater in Nederland. Natuurzuiver, gezond en verantwoord

Mineraal- en bronwater in Nederland. Natuurzuiver, gezond en verantwoord Mineraal- en bronwater in Nederland Natuurzuiver, gezond en verantwoord Mineraal- en bronwaters zijn Uniek: Van constante kwaliteit en samenstelling Afkomstig uit wettelijk beschermde en zuivere bronnen

Nadere informatie

Installateur. Win tijd met Draka. samen meters maken. www.wintijdmetdraka.nl

Installateur. Win tijd met Draka. samen meters maken. www.wintijdmetdraka.nl Installateur Win tijd met Draka www.wintijdmetdraka.nl samen meters maken Win tijd met Draka Producten en diensten die direct het resultaat van uw project verbeteren In projecten is de druk om te presteren

Nadere informatie

Managed Print Service Print Only Offerte

Managed Print Service Print Only Offerte Managed Print Service Print Only Offerte Slimmer zaken doen Voor: Van Rietschoten Office Point Door: Van Rietschoten Office Point Datum: 14-04-2015 Offertenr.: 10016-001 1 Brother Uw managed printpartner...

Nadere informatie

KRNWTR Waterkoeler abonnement. KRNWTR creëert een bewustwording die verder gaat dan de duurzaamheid van kraanwater alleen.

KRNWTR Waterkoeler abonnement. KRNWTR creëert een bewustwording die verder gaat dan de duurzaamheid van kraanwater alleen. KRNWTR Waterkoeler abonnement KRNWTR creëert een bewustwording die verder gaat dan de duurzaamheid van kraanwater alleen. Citaat uit Juryrapport Duurzaamste Merk van Nederland Waarom is water drinken belangrijk?

Nadere informatie

Hygiëne in de praktijk

Hygiëne in de praktijk Hygiëne in de praktijk Specifieke documentatie voor inrichtingen, bedrijfs- en persoonshygiëne Complete oplossing Uw partner voor de gehele vlees-, bakkerij-, levensmiddelenindustrie & farmacie Project

Nadere informatie

NATIONAAL WATER ONDERZOEK 2015 Een kwantitatief onderzoek naar de beleving en waardering van water

NATIONAAL WATER ONDERZOEK 2015 Een kwantitatief onderzoek naar de beleving en waardering van water NATIONAAL WATER ONDERZOEK 2015 Een kwantitatief onderzoek naar de beleving en waardering van water JORIS DE JONGH CAROLINE VAN TEEFFELEN AMSTERDAM, AUGUSTUS 2015 2 INHOUDSOPGAVE VOORAF AANLEIDING EN DOEL

Nadere informatie

Resultaten van ons duurzaamheidsbeleid

Resultaten van ons duurzaamheidsbeleid Resultaten van ons duurzaamheidsbeleid In 2013 zijn we van start gegaan met de implementatie van ons duurzaamheidsbeleid en onderstaand ziet u de doelstellingen uit onze duurzaamheidsverklaring en de behaalde

Nadere informatie

Altijd een passende kwaliteitsverpakking

Altijd een passende kwaliteitsverpakking Altijd een passende kwaliteitsverpakking voor uw product U wilt de beste verpakking voor uw product. Daarom wilt u een leverancier die met u meedenkt. Een deskundige partner die begrijpt aan welke eisen

Nadere informatie

Altijd een passende kwaliteitsverpakking

Altijd een passende kwaliteitsverpakking Altijd een passende kwaliteitsverpakking voor uw product 2 U wilt de beste verpakking voor uw product. Daarom wilt u een leverancier die met u meedenkt. Een deskundige partner die begrijpt aan welke eisen

Nadere informatie

Linde CRYOPRO. Linde CRYOPRO. Hét totaalconcept voor een uitgekiende invulling van uw gasbehoefte

Linde CRYOPRO. Linde CRYOPRO. Hét totaalconcept voor een uitgekiende invulling van uw gasbehoefte Hét totaalconcept voor een uitgekiende invulling van uw gasbehoefte In uw bedrijf gaat het nodige om aan gasflessen of cilinderpakketten. Dus wordt er wat af gesleept met volle en lege verpakkingen. Zijn

Nadere informatie

HALLO. ik ben Lattiz. MELK-waardig

HALLO. ik ben Lattiz. MELK-waardig Latte made easy MELK-waardig MEER KOFFIE MET MELK De populariteit van cappuccino s en latte macchiato s is enorm gestegen in de afgelopen tien jaar, vooral onder de jongere gasten. Melkschuim is dan ook

Nadere informatie

Veiligheid als uitgangspunt

Veiligheid als uitgangspunt Veiligheid als uitgangspunt Het brandbeveiligingssysteem dient te zijn afgestemd op het risico dat beschermd moet worden BVI is een geaccrediteerde inspectie-instelling voor brandbeveiligingssystemen Inspectie

Nadere informatie

Green Cleaning. Duurzaam schoonmaakonderhoud - ecologisch, economisch en ergonomisch waardevol

Green Cleaning. Duurzaam schoonmaakonderhoud - ecologisch, economisch en ergonomisch waardevol Green Cleaning Duurzaam schoonmaakonderhoud - ecologisch, economisch en ergonomisch waardevol Waarom green? Green is bij ons meer dan groen het staat voor duurzaam. HECTAS hecht nadrukkelijk veel waarde

Nadere informatie

Dé IT-hardware dienstverlener voor Nederland

Dé IT-hardware dienstverlener voor Nederland Retourname Dé IT-hardware dienstverlener voor Nederland Scholten Awater is dé IT-hardware dienstverlener voor Nederland. Met onze uitgebreide IT-diensten nemen wij u veel werk uit handen. Hierdoor kunt

Nadere informatie

GREAT COFFEE MADE EASY

GREAT COFFEE MADE EASY GREAT COFFEE MADE EASY HÉt koffieconcept dat iedereen perfect past Dat is de uitdaging! We hebben goed naar uw wensen geluisterd 1... Wisselende kwaliteit De vraag naar variatie Afval Tijdrovend Ingewikkelde

Nadere informatie

Orapi Applied. right chemistry right people

Orapi Applied. right chemistry right people Orapi Applied right chemistry right people Orapi Applied Orapi Applied is wereldwijd één van de belangrijkste leveranciers van gespecialiseerde reinigings- en onderhoudsproducten, waarbij de nadruk ligt

Nadere informatie

ALLES VOOR UW BUSINESS. DANKZIJ EEN UITGEBREID ASSORTIMENT.

ALLES VOOR UW BUSINESS. DANKZIJ EEN UITGEBREID ASSORTIMENT. ALLES VOOR UW BUSINESS. DANKZIJ EEN UITGEBREID ASSORTIMENT. ARP werkt samen met de toonaangevende fabrikanten op de markt. Als directe leverancier koopt ARP de producten van meer dan 600 bekende fabrikanten

Nadere informatie

onderneemt maatschappelijk verantwoord

onderneemt maatschappelijk verantwoord onderneemt maatschappelijk verantwoord www.coffeefresh.nl Coffee Fresh investeert in MVO Koffie is tegenwoordig meer dan zomaar een kopje koffie. Het is een beleving waarbij wij u nét dat beetje meer bieden.

Nadere informatie

koffieapparatuur / automaten / 2-uursservice / ingrediënten / hygiëne producten / papierwaren

koffieapparatuur / automaten / 2-uursservice / ingrediënten / hygiëne producten / papierwaren koffieapparatuur / automaten / 2-uursservice / ingrediënten / hygiëne producten / papierwaren Directeur Henk-Jan Westhoff: Hoe goed de producten ook zijn, de mensen maken het verschil. 2 De mens is hét

Nadere informatie

Retail. Supermarkten. Non-food

Retail. Supermarkten. Non-food Retail Supermarkten Non-food Schone rekken en schappen, een schone vloer, hygiënische sanitaire ruimten. Prettig voor uw personeel, prettig voor uw klanten. En prettig voor u. U heeft alle belang bij een

Nadere informatie

...aangenaam, ontzorgen en ondersteunen van uw promotionele activiteiten, dat is Schellekens Events. Wie bent u? In 5 stappen... ...geen zorgen.

...aangenaam, ontzorgen en ondersteunen van uw promotionele activiteiten, dat is Schellekens Events. Wie bent u? In 5 stappen... ...geen zorgen. In 5 stappen......aangenaam, ontzorgen en ondersteunen van uw promotionele activiteiten, dat is Schellekens Events. Wie bent u?...geen zorgen. Eikenburglaan 9a, 5248 BJ Rosmalen +31 (0)73-521 89 01 www.schellekensevents.nl

Nadere informatie

EEN OPGERUIMD EN GOED GEORGANISEERD KANTOOR BESPAAR TOT 55% met het EXCELLENT PAKKET. van CONTINUKANTOOR.NL

EEN OPGERUIMD EN GOED GEORGANISEERD KANTOOR BESPAAR TOT 55% met het EXCELLENT PAKKET. van CONTINUKANTOOR.NL EEN OPGERUIMD EN GOED GEORGANISEERD KANTOOR BESPAAR TOT 55% met het EXCELLENT PAKKET van HERKEN JE DIT? Kast met kantoorartikelen is een rommeltje Kopieerpapier is onverwachts op Je grijpt mis en je moet

Nadere informatie

GROOTKEUKENS. Duurzaam en energiezuinig. vandorp.eu

GROOTKEUKENS. Duurzaam en energiezuinig. vandorp.eu GROOTKEUKENS Duurzaam en energiezuinig SPECIALIST Uw garantie voor een zorgeloze bedrijfskeuken. Van Dorp is een landelijk en onafhankelijk opererende service- en onderhouds- organisatie. Al meer dan 20

Nadere informatie

Pagina 1 van 8 perbit bv De Schakel 17 5651 GH Eindhoven T: 0402905103 W: www.perbit.nl E: info@perbit.nl KvK: 50963805 BTW: NL851732781B01 IBAN:

Pagina 1 van 8 perbit bv De Schakel 17 5651 GH Eindhoven T: 0402905103 W: www.perbit.nl E: info@perbit.nl KvK: 50963805 BTW: NL851732781B01 IBAN: Rendement vanaf dag 1 Pagina 1 van 8 Wij de ontwikkeling, het beheer en de service; U het gebruikersgemak en het resultaat; Samen succesvol zijn! Copyright Pagina 2015, 2 van perbit 8 bv Alle rechten perbit

Nadere informatie

Pagina 2

Pagina 2 www.bestelbijdebron.nl Hoe werkt het... 2019 Over ons BestelbijdeBron.nl is een online Business-to-Business platform waar food en non-food producten verkocht worden direct vanuit de leverancier naar de

Nadere informatie

Update: Exact Online Handel. Joost de Stigter Exact Software Nederland

Update: Exact Online Handel. Joost de Stigter Exact Software Nederland Update: Exact Online Handel Joost de Stigter Exact Software Nederland EXACT ONLINE HANDEL Dé online bedrijfssoftware Agenda Uw organisatie Over Exact en Exact Online Trends De voordelen van de Cloud Oplossing

Nadere informatie

Ontdek de toegevoegde waarde bij medische artikelen

Ontdek de toegevoegde waarde bij medische artikelen Ontdek de toegevoegde waarde bij medische artikelen Assortiment Als farmaceutische en medische groothandel biedt Brocacef Intramuraal een compleet en kwalitatief hoogwaardig assortiment geneesmiddelen,

Nadere informatie

de dynamiek van water producten en diensten voor installatietechniek

de dynamiek van water producten en diensten voor installatietechniek de dynamiek van water producten en diensten voor installatietechniek 2 compleet en duurzaam Duijvelaar Pompen biedt een breed assortiment aan schoon- en vuilwaterpompen en installaties. Producten die in

Nadere informatie

Is dit iets voor jou? Traineeship Hemmink GROEIT

Is dit iets voor jou? Traineeship Hemmink GROEIT Is dit iets voor jou? Traineeship Hemmink GROEIT Traineeship Hemmink B.V. Pagina 2 Is dit iets voor jou? Dit traineeship biedt je een unieke kans om het werkveld, jezelf en Hemmink te ontdekken. Je doet

Nadere informatie

BWT E1 filter. voor zuiver drinkwater

BWT E1 filter. voor zuiver drinkwater BWT E1 filter voor zuiver drinkwater BWT E1 filter Het nieuwe filtersysteem van BWT Er zijn veel soorten filters te koop. Wisselfilters, terugspoelfilters, automatische filters. De filterelementen in deze

Nadere informatie

Versterkt uw verkooppositie. Coöperatieve Telersvereniging Best of Four u.a.

Versterkt uw verkooppositie. Coöperatieve Telersvereniging Best of Four u.a. Versterkt uw verkooppositie Coöperatieve Telersvereniging Best of Four u.a. Coöperatieve Telersvereniging Best of Four biedt handelshuizen in binnen- en buitenland een breed en kwalitatief assortiment

Nadere informatie

Begin nu met besparen

Begin nu met besparen Begin nu met besparen WELKOM! Vaste Lasten Service is een organisatie bestaande uit doeners met kennis van zaken. Wij zijn enthousiast, professioneel en behulpzaam en bovenal zijn uw vaste lasten bij

Nadere informatie

Procent: deelnemers

Procent: deelnemers Procent: 6500+ deelnemers Procent Sport: gratis belangenorganisatie voor sportclubs Extra jaarlijks terugkerende inkomsten Sterke besparing op maandelijks terugkerende kosten Ondersteuning op administratieve

Nadere informatie

NATIONAAL WATERONDERZOEK 2017

NATIONAAL WATERONDERZOEK 2017 NATIONAAL WATERONDERZOEK 2017 Een kwantitatief onderzoek onder Nederlanders naar de beleving en waardering van water in opdracht van FWS CAROLINE VAN TEEFFELEN JEROEN HERMANS JORIS DE JONGH AMSTERDAM,

Nadere informatie

MVO vanuit marktperspectief - een strategische aanpak -

MVO vanuit marktperspectief - een strategische aanpak - MVO vanuit marktperspectief - een strategische aanpak - Een praktische training over maatschappelijk verantwoord ondernemen voor KMO s Harelbeke, 6 juni 2007 Agenda De omgeving van KMO s hecht steeds meer

Nadere informatie

ONZE VERANTWOORDELIJKHEID

ONZE VERANTWOORDELIJKHEID ONZE VERANTWOORDELIJKHEID CORPORATE RESPONSIBILITY POLICY I Inhoud Voorwoord 1 Waardering medewerkers 2 Ketenverantwoordelijkheid 3 Behoud van natuurlijke hulpbronnen 4 Maatschappelijke betrokkenheid

Nadere informatie

VPB welkom bij Bidvest Deli XL. Page 1

VPB welkom bij Bidvest Deli XL. Page 1 VPB welkom bij Bidvest Deli XL Page 1 Agenda Over Bidvest Deli XL Onze markten Diensten Het logistieke netwerk Hoe gaan wij om met MVO Assortiment van Bidvest Deli XL Page 2 Over Bidvest Deli XL Bidvest

Nadere informatie

Uw partner in WMO oplossingen

Uw partner in WMO oplossingen Uw partner in WMO oplossingen Index 1. Leverancier en visie Blz. 3 2. De DFA127 draaideurautomaat Blz. 4 3. Service en garantie Blz. 7 4. Milieu en duurzaamheid Blz. 8 1. Uw leverancier: Record Automatische

Nadere informatie

DOCK EQUIPMENT & INDUSTRIAL DOORS. Service.

DOCK EQUIPMENT & INDUSTRIAL DOORS. Service. DOCK EQUIPMENT & INDUSTRIAL DOORS Service www.loading-systems.com Service als stelregel Loading Systems is Europees marktleidende partij en pionier op het gebied van laden en lossen. Het inrichten van

Nadere informatie

de dynamiek van water break-units onderbrekingsinstallaties Jansen Pompentechniek T: +31(0)485-371318 E: info@pompentechniek.nl

de dynamiek van water break-units onderbrekingsinstallaties Jansen Pompentechniek T: +31(0)485-371318 E: info@pompentechniek.nl de dynamiek van water break-units onderbrekingsinstallaties 2 break-unit bescherming van water Zuiver en betrouwbaar water is essentieel voor iedereen. Het heeft vele toepassingen die samen zijn aangesloten

Nadere informatie

GRUNDFOS pump audit HOE EFFICIËNT EN DUURZAAM ZIJN UW POMPEN?

GRUNDFOS pump audit HOE EFFICIËNT EN DUURZAAM ZIJN UW POMPEN? GRUNDFOS pump audit HOE EFFICIËNT EN DUURZAAM ZIJN UW POMPEN? Een Grundfos pump audit creëert duidelijkheid Is duurzaamheid één van de doelstellingen in uw organisatie? Steeds meer bedrijven en (semi-)

Nadere informatie

SAP Risk-Control Model. Inzicht in financiële risico s vanuit uw SAP processen

SAP Risk-Control Model. Inzicht in financiële risico s vanuit uw SAP processen SAP Risk-Control Model Inzicht in financiële risico s vanuit uw SAP processen Agenda 1.Introductie in Risicomanagement 2.SAP Risk-Control Model Introductie in Risicomanagement Van risico s naar intern

Nadere informatie

inspirerend & pakkend veelzijdig!

inspirerend & pakkend veelzijdig! inspirerend & pakkend veelzijdig! Mokrupak is een totaalleverancier voor verpakkingen en disposables en levert méér dan twintigduizend artikelen uit voorraad. Onze ervaren mensen en een uitgekiend logistiek

Nadere informatie

ZekerheidsCombinatie voor Horeca

ZekerheidsCombinatie voor Horeca ZekerheidsCombinatie voor Horeca Schade & Inkomen www.de-mkbspecialist.nl De MKB Specialist Ondernemers in de Horeca Als horecaondernemer bent u dagelijks bezig uw gasten te verwennen met het bieden van

Nadere informatie

CARPROF DE BESTE FORMULE VOOR EEN BETER RENDEMENT VOOR AMBITIEUZE ONDERNEMERS!

CARPROF DE BESTE FORMULE VOOR EEN BETER RENDEMENT VOOR AMBITIEUZE ONDERNEMERS! CARPROF DE BESTE FORMULE VOOR EEN BETER RENDEMENT VOOR AMBITIEUZE ONDERNEMERS! CARPROF DE BESTE FORMULE VOOR EEN BETER RENDEMENT De markt staat onder druk, nieuwe klanten blijven uit en de consument laat

Nadere informatie

CREATORS OF CONVEYOR BELTS TRANSPORTBANDEN VAN HOLLANDSE KWALITEIT

CREATORS OF CONVEYOR BELTS TRANSPORTBANDEN VAN HOLLANDSE KWALITEIT CREATORS OF CONVEYOR BELTS TRANSPORTBANDEN VAN HOLLANDSE KWALITEIT VOORWOORD Bandtransport Europe staat voor kwaliteit en duurzaamheid met een hoge servicegraad en betrokkenheid. Wij leveren producten

Nadere informatie

Voor een zorgeloze bedrijfskeuken

Voor een zorgeloze bedrijfskeuken Voor een zorgeloze bedrijfskeuken SERVICE Van Dorp grootkeukens is onderdeel van BV Service is één van onze belangrijkste bedrijfsonderdelen. VAN DORP GROOTKEUKENS Vandaar dat wij een landelijk werkende

Nadere informatie

PRIMAIRE DISTRIBUTIE Planning en transport van productielocatie naar distributiecentra en tussen distributiecentra.

PRIMAIRE DISTRIBUTIE Planning en transport van productielocatie naar distributiecentra en tussen distributiecentra. POST KOGEKO Uw klanten willen hun bestelling op tijd en in perfecte staat ontvangen. Of het nu gaat om een volle vracht of om een enkele pallet of colli. Post-Kogeko Logistics maakt dat voor u waar. Wij

Nadere informatie

the dutch water expert Schoon en veilig water voor iedereen

the dutch water expert Schoon en veilig water voor iedereen the dutch water expert Schoon en veilig water voor iedereen 1 We zijn de toonaangevende Nederlandse leverancier van koper/zilverionisatisystemen Waar we in geloven Wij geloven in veilig en schoon water

Nadere informatie

Exact Synergy Enterprise. Krachtiger Klantbeheer CRM

Exact Synergy Enterprise. Krachtiger Klantbeheer CRM Exact Synergy Enterprise Krachtiger Klantbeheer CRM 1 Inleiding Waar gaat het om? De klant komt op de eerste plaats. Maar geldt dat voor al uw klanten? En om hoeveel (potentiële) klanten gaat het; tientallen,

Nadere informatie

Voortaan heeft u zèlf de controle over uw energiekosten! Dezelfde energie goedkoper

Voortaan heeft u zèlf de controle over uw energiekosten! Dezelfde energie goedkoper Voortaan heeft u zèlf de controle over uw energiekosten! Dezelfde energie goedkoper Een innovatie van Oxxio: de revolutie in energiemeting! Als u kiest voor energie van Oxxio, kiest u voor de goedkoopste

Nadere informatie

NATUURLIJK VERANTWOORD

NATUURLIJK VERANTWOORD NATUURLIJK VERANTWOORD CORPORATE RESPONSIBILITY POLICY CORPORATE RESPONSIBILITY POLICY I V Inhoud Voorwoord Voorwoord 1 Waardering medewerkers 2 Ketenverantwoordelijkheid 3 Behoud van natuurlijke hulpbronnen

Nadere informatie

FIAT extra GARANTIE, ZEKERHEID ZO LANG ALS U MAAR WILT.

FIAT extra GARANTIE, ZEKERHEID ZO LANG ALS U MAAR WILT. FIAT extra GARANTIE, ZEKERHEID ZO LANG ALS U MAAR WILT. 7 JAAR LANG ZORGELOOS RIJDEN? GEGARANDEERD. Fiat heeft een oplossing bedacht om u langer zorgeloos van uw auto te laten genieten. Fiat Extra Garantie

Nadere informatie

Your partner for all premium & private brands. Nederlandse editie

Your partner for all premium & private brands. Nederlandse editie Your partner for all premium & private brands Nederlandse editie Inhoud Bedrijfsprofiel 2 Facts & Figures 6 Producten 8 Magazijn 14 Distributie 16 Contactgegevens 18 Bedrijfsprofiel Deldo is één van de

Nadere informatie

Energiezorgplan Van Dorp Installaties bv 2011 2015. Versie 2.0 (summary)

Energiezorgplan Van Dorp Installaties bv 2011 2015. Versie 2.0 (summary) Energiezorgplan Van Dorp Installaties bv 2011 2015 Versie 2.0 (summary) Auteurs: Van Dorp Dienstencentrum Datum: Februari 2012 Inhoudsopgave 1. Inleiding... 2 2. Energiebeleid... 3 2.1 Continue verbetering...

Nadere informatie

Exact Group B.V., All rights belong to their respective owners.

Exact Group B.V., All rights belong to their respective owners. Exact Group B.V., 2018. All rights belong to their respective owners. ZO WERKT EXACT VOOR GROOTHANDEL Rob Heijnen, 10 oktober 2018, Utrecht Exact Group B.V., 2018. All rights belong to their respective

Nadere informatie

Normen voor foodservice hoofdkantoor Versie 1.0, d.d

Normen voor foodservice hoofdkantoor Versie 1.0, d.d Norm Aspect Criterium Interpretatie Meetmethode Kwaliteitssysteem Sanctie Aan deze criteria kunnen geen rechten worden ontleend. Onjuistheden en aanpassingen voorbehouden. Algemeen FHK01 Eindverantwoordelijke

Nadere informatie

comfortabel en milieubewust genieten van gezond drinkwater

comfortabel en milieubewust genieten van gezond drinkwater Een nieuwe besparingsmaatregel: comfortabel en milieubewust genieten van gezond drinkwater Aquarex Drinkwaterbars Waterlogic WL3 Firewall Puur water, puur getapt Boostveld 6 - B-3770 Riemst - tel: 012

Nadere informatie

s Nachts actief voor uw succes

s Nachts actief voor uw succes s Nachts actief voor uw succes 00209_TNT_Innight_Image_NL.indd 1 23-07-2008 18:27:31 bis Vóór uw werkdag begint zijn uw zendingen al geleverd Terwijl anderen slapen, zijn wij voor u onderweg. Elke nacht

Nadere informatie

GROHE BLUE. GROHE Blue Chilled & Sparkling Puur water...rechtstreeks uit de kraan CHILLED & SPARKLING. grohe.com Page 1

GROHE BLUE. GROHE Blue Chilled & Sparkling Puur water...rechtstreeks uit de kraan CHILLED & SPARKLING. grohe.com Page 1 CHILLED & SPARKLING GROHE BLUE GROHE Blue Chilled & Sparkling Puur water...rechtstreeks uit de kraan * Founding year of Carl Nestler, since 1956 part of GROHE. More on grohe.com grohe.com Page 1 NIKLAS

Nadere informatie

MET BRITA professional. BRITA garandeert u het beste water voor uw bedrijf. THINK YOUR WATER

MET BRITA professional. BRITA garandeert u het beste water voor uw bedrijf. THINK YOUR WATER MET BRITA professional. BRITA garandeert u het beste water voor uw bedrijf. THINK YOUR WATER WATER IS EEN VITALE BRON. IS DIE VAN U GESCHIKT VOOR HET BETREffENDE DOEL? Toegang tot water van hoogstaande

Nadere informatie

Het Asecos veiligheidsconcept

Het Asecos veiligheidsconcept Het Asecos veiligheidsconcept Als het op veiligheid aankomt sluiten wij geen compromissen. Wij nemen het onderhoud van uw brandveiligheidsopslagkasten en arbeidsmiddelen serieus. Ook in uw belang. Brandveiligheidsopslagkasten

Nadere informatie

in verhuur van IT en multimedia.

in verhuur van IT en multimedia. in verhuur van IT en multimedia. slim veilig voordelig bezoekers hebben de boodschap ontvangen Livingston levert jaarlijks voor meer dan 200 beurzen, evenementen en congressen IT-oplossingen op maat. Dit

Nadere informatie

de dynamiek van water producten en diensten voor installatiebouw

de dynamiek van water producten en diensten voor installatiebouw de dynamiek van water producten en diensten voor installatiebouw 2 kennis en ervaring centraal Waar water is, zijn pompen. Los of samengebouwd tot een nieuwe installatie, Duijvelaar Pompen levert een breed

Nadere informatie

ZekerheidsCombinatie voor Detailhandel

ZekerheidsCombinatie voor Detailhandel ZekerheidsCombinatie voor Detailhandel Schade & Inkomen www.nn.nl ZekerheidsCombinatie voor Detailhandel De ZekerheidsCombinatie Detailhandel omvat een aantal schade verzekeringen, afgestemd op de in de

Nadere informatie

WIN[S] ANALYSE. Eerste stap naar een Efficiëntere werkplek. 1 of of 81

WIN[S] ANALYSE. Eerste stap naar een Efficiëntere werkplek. 1 of of 81 WIN[S] ANALYSE Eerste stap naar een Efficiëntere werkplek. 1 of 81 1 of 81 HALLO! WIJ ZIJN UFIRST ONZE AMBITIE NL ORGANISATIES (BE)GELEIDEN TOT EEN HOGERE PEFORMANTIE DOOR EFFICIËNTE WERKPLEKDIENSTEN EN

Nadere informatie

Kwantitatieve reductiedoelstelling

Kwantitatieve reductiedoelstelling CO 2 Prestatieladder Kwantitatieve reductiedoelstelling Auteur: Dhr. A.J. van Doornmalen Aspect(en): 3.B.1, 3.B.2, 4.B.1, 1.D.1 Vrijgegeven: Dhr. A.J. van der Heul Datum: 18 april 2014 Inhoudsopgave 1.0

Nadere informatie

Taste the experience

Taste the experience Taste the experience D.E JURA D.E & JURA introduceren de complete espresso oplossing voor het MKB Douwe Egberts en JURA hebben de krachten gebundeld: de heerlijke espresso melanges van Douwe Egberts samen

Nadere informatie

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen 2015-2016

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen 2015-2016 Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen 2015-2016 Van verbruik naar gebruik Pagina 1 van 5 Inleiding: Voor u ligt het MVO beleid van ABIRD Industrial Rental Services. Maatschappelijk Verantwoord en Duurzaam

Nadere informatie

SCANNERS SOFTWARE MATERIALEN SNELLE EN ADEQUATE SERVICE

SCANNERS SOFTWARE MATERIALEN SNELLE EN ADEQUATE SERVICE WE TAKE CARE Werkplaatsinrichting voor: podotherapie, orthopedie en podologie FREESSYSTEMEN SCANNERS SOFTWARE MATERIALEN SNELLE EN ADEQUATE SERVICE www.orthodutch.com WE TAKE CARE... PARTNERSHIP MACHINES,

Nadere informatie

Duurzame energie in de afvalton

Duurzame energie in de afvalton stroom warmte biodiesel meststof Duurzame energie in de afvalton etensresten van vandaag de energie van morgen pagina 1 / 12 Voedselresten - een actueel thema Veel aandacht voor preventie - Effectiever

Nadere informatie

AANNEMERS- PRESTATIELADDER WATERBEDRIJF GRONINGEN

AANNEMERS- PRESTATIELADDER WATERBEDRIJF GRONINGEN AANNEMERS- PRESTATIELADDER WATERBEDRIJF GRONINGEN Samen zorgen voor meer kwaliteit Handboek 3.0 Aannemers-Prestatieladder Samen zorgen voor meer kwaliteit Handboek 3.0 TITEL Aannemers-Prestatieladder.

Nadere informatie

koel- en vriestechniek airconditioning elektrotechniek Bewust verder

koel- en vriestechniek airconditioning elektrotechniek Bewust verder koel- en vriestechniek airconditioning elektrotechniek Bewust verder Dijksma Koudetechniek is specialist in het creëren van een optimaal bewaarklimaat voor producten in onder meer de agrarische sector

Nadere informatie

Het beste recept voor een efficiënte bedrijfsvoering

Het beste recept voor een efficiënte bedrijfsvoering Print Services Het beste recept voor een efficiënte bedrijfsvoering We zitten er bovenop met professioneel gereedschap Totale controle begint met professioneel gereedschap Voor het beste resultaat gebruikt

Nadere informatie

Verwen uw gasten Vereenvoudig het werk Verhoog de winst

Verwen uw gasten Vereenvoudig het werk Verhoog de winst Verwen uw gasten Vereenvoudig het werk Verhoog de winst Direct succes. Onze lange termijn belofte die gegarandeerd uitkomt. Een compleet concept dat het verrassend eenvoudig maakt om uw gasten uitzonderlijk

Nadere informatie

Scholten Awater B.V. Pastoor van Laakstraat 92, 6663 CC Lent. Postbus 483, 6500 AL Nijmegen T: +31 (0)24 357 98 88 F: +31 (0)24 357 98 78

Scholten Awater B.V. Pastoor van Laakstraat 92, 6663 CC Lent. Postbus 483, 6500 AL Nijmegen T: +31 (0)24 357 98 88 F: +31 (0)24 357 98 78 30196-08/05 Scholten Awater / Reclamebureau DplusM BV Scholten Awater B.V. Pastoor van Laakstraat 92, 6663 CC Lent Postbus 483, 6500 AL Nijmegen T: +31 (0)24 357 98 88 F: +31 (0)24 357 98 78 E: info@sa.nl

Nadere informatie

UW CORE BUSINESS VERDIENT HET

UW CORE BUSINESS VERDIENT HET Paragon Netherlands UW CORE BUSINESS VERDIENT HET Efficiency verbetering door uitbesteding van uw documentprocessen Efficiency EFFICIENCY Een ervaren marktspeler Ondernemingen hebben vandaag de dag te

Nadere informatie

ISECOCARE ISECO voor genieten van lekker en gezond eten.

ISECOCARE ISECO voor genieten van lekker en gezond eten. ISECOCARE ISECO voor genieten van lekker en gezond eten. Iseco, gekend om haar specia listische service op hoog niveau. Omwille van de veiligheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid heeft alle apparatuur

Nadere informatie

MVO verklaring

MVO verklaring Voor u ligt het MVO beleid van Kamphuis Lastechniek BV. Maatschappelijk Verantwoord en Duurzaam Ondernemen is verankerd in ons bedrijfsbeleid. Voor nu, en voor de toekomst. Doordat Kamphuis Lastechniek

Nadere informatie

Introductie Hazet Totaalleverancier van een compleet non-food assortiment

Introductie Hazet Totaalleverancier van een compleet non-food assortiment Introductie Hazet Totaalleverancier van een compleet non-food assortiment Totaalleverancier van een compleet non-food assortiment Hazet is totaalleverancier op het gebied van schoonmaakmiddelen, -materialen

Nadere informatie

Great coffee just enjoy it

Great coffee just enjoy it Great coffee just enjoy it Ik zoek lekkere koffie, met keuze uit verschillende koffievariaties, die snel en gemakkelijk bereid wordt. Al uw wensen in één koffiemachine. Dat is de kracht van NESCAFÉ Alegria.

Nadere informatie

Ecoilet. De duurzame sanitaire ruimte.

Ecoilet. De duurzame sanitaire ruimte. Ecoilet. De duurzame sanitaire ruimte. De duurzame sanitaire ruimte van CWS Met Ecoilet bent u zuinig met natuurlijke grondstoffen en met uw portemonnee. De introductie van Ecoilet vergt geen extra investeringen,

Nadere informatie