Nieuwsbrief. Jaargang 2, nr.21 1 juli 2016

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief. Jaargang 2, nr.21 1 juli 2016"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief Jaargang 2, nr.21 1 juli 2016 TT weekend Afgelopen maandag is er in alle groepen gepraat over de TT. Het blijkt dat veel kinderen (en waarschijnlijk ook de ouders) hebben genoten van de kermis, de muziek en alle andere leuke en spannende dingen die in de stad te zien en te beleven waren. Heel opvallend was ook, dat het reuzenrad op de kop van de vaart zo in de smaak viel. Voor iedereen die niet heeft gezien hoe mooi die s avonds verlicht was, toch nog even een prachtige foto, gemaakt door de Asser fotograaf Ineke Heijting. Traject nieuwe directeur Op de vacature voor de nieuwe directeur van De Veldkei hebben 27 mensen gesolliciteerd. Met vier van hen is een gesprek gevoerd. Vorige week is één kandidaat uitgenodigd voor een tweede gesprek. Zo gauw duidelijk is wie de nieuwe directeur van onze school wordt, laten we u dat via de nieuwsbrief of Mijnschoolinfo weten. Pilot instroom 3 jarigen Dit schooljaar heeft er op onze school een pilot plaatsgevonden om kinderen van 3 jaar en 9 maanden geleidelijk te laten instromen. Dat gebeurde op de ochtenden in groep 1B. En heeft u zelf geen ritje gemaakt in het reuzenrad, maar bent u wel benieuwd hoe Assen er van bovenaf uitzag? Bekijk dan ook de volgende foto even goed. Misschien een tip voor volgend jaar? Omdat onze ervaringen erg positief zijn, heeft de algemeen directeur toestemming gegeven om de pilot te verlengen. Dat betekent dat kinderen vanaf 3 jaar en 9 maanden ook na de vakantie bij ons welkom zijn. Dat is mogelijk op de dagen dat ze niet op naar de peuterspeelzaal of de kinderopvang gaan. Voorwaarde is wel dat de kinderen, tot ze vier jaar zijn, ingeschreven blijven op de peuterspeelzaal of het kinderdagverblijf. De instroomgroep is er, net als afgelopen jaar, alleen op de ochtenden. Juf Rikje wordt weer de juf van 1B.

2 Ziekte juf Bea, juf Veronique Zoals u weet zijn juf Bea en juf Veronique al langere tijd afwezig wegens een gebroken arm en pols. Door de gecompliceerde breuken duurt het herstel bij beide helaas langer dan verwacht. We gaan er echter vanuit dat juf Bea na de zomervakantie weer aan de slag kan. Bij juf Veronique zijn de vooruitzichten minder gunstig. Zij komt na de vakantie nog niet terug. Voor haar worden vervangers ingezet. Dat zijn juf Debby en juf Jannette. Verdeling leerkrachten We hebben de puzzel van de verdeling van de leerkrachten over de groepen klaar. In april hadden we hiervoor een paar opties. Maar omdat het onzeker was hoe het herstel van juf Bea en juf Veronique zou verlopen, konden we nog geen definitieve verdeling bekend maken. Nu we weten hoe juf Bea en juf Veronique er voor staan, kan dat wel. Hieronder het schema: Instroomgroep 1b: juf Rikje (alle ochtenden) Groep 1a: Juf Carla S (ma, di, wo om en om) en juf Mathilde (wo om en om, do, vrij) Groep 2: Juf Herma (ma) en Juf Bea (di, wo, do, vrij) Groep 3: Juf Anita (ma, di, wo, do) en juf Jannette (vrij) Groep 4: Juf Debbie (ma) en juf Carla de V (di, wo, do, vrij) Groep 5: Juf Jannette (ma, di) en juf Netty (wo, do, vrij) Groep 6: Juf Elsiena (ma, di, wo) en juf Debbie (do, vrij) Groep 7: Juf Sarah (ma t/m vrij) Groep 8: Juf Alda (ma, di, wo, do) en juf Ina (vrij) Juf Debbie In het schema bij de verdeling van leerkrachten over de groepen, staat ook de naam van juf Debby Huismann. Zij heeft al eerder als invalster bij ons op school gewerkt. Dat was in groep 4. We zijn erg blij dat Debbie na de vakantie deel uit maakt van het team op de Veldkei. Voor iedereen die niet weet wie hoe zij er uit ziet, voor alle duidelijkheid nog even haar foto. Schoolreis groep 7 Woensdagmorgen zijn de kinderen van groep 7 begonnen aan hun driedaagse schoolreis. Ze reizen naar de Waddenhoeve, een kampeerboerderij in Noordpolderzijl. Daar gaan ze veel leuke en spannende dingen doen. Groep 7 werd uitgezwaaid door de andere kinderen van school en veel ouders, opa s en oma s. Modderdag Onze eerste modderdag, op woensdag 29 juni, is een groot succes geworden. In overleg met de peuterspeelzaal en het kinderdagverblijf waren alle modderactiviteiten in het peuterplantsoen gepland. Daar bevindt zich een buitenkraan en er is volop zand. Modder maken moesten de kinderen zelf. En dat is hen heel goed gelukt. Een ding is zeker, de kinderen hebben er ontzettend van genoten. We denken dat het voor herhaling vatbaar is. Een paar mooie foto s om u een kleine impressie te geven hoe de kinderen het hebben beleefd.

3 De kinderen gingen namelijk met een grote bus op schoolreis. De bestemming was de Drentse koe in Ruinen. Een ijs en speelboerderij waar veel te beleven valt. Zoals gebruikelijk waren er weer veel ouders en opa s en oma s om hen uit te zwaaien. Op onze Facebook pagina zijn nog veel meer foto s te zien. Schoolreis groep 1a, 1b en 2 Donderdag 30 juni was het voor de kinderen én ouders van groep 1a, 1b en 2 een spannende dag. Sportdag Onze sportdag in april kon door het slechte weer niet doorgaan. We zijn toen als alternatief met de kinderen naar Ballorig geweest. Op 7 juli doen we een nieuwe poging. Dan gaan we met de groepen 3 t/m7 naar het sportveld in Pittelo. De sportdag duurt tot uur. Daarna gaan we terug naar school om samen met de kinderen te eten. Om uur kunnen de kinderen van groep 3 t/m 7 dan naar huis. De kinderen moeten wel hun eigen lunch mee naar school nemen. Voor onze groepen 1a, 1b en 2 gelden 7 juli de normale schooltijden. Werken in groep 1B In groep 1B wordt hard gewerkt en ontzettend veel geleerd. Zo deed Ivar afgelopen week een heel moeilijk onderzoek.

4 Hij moest uitvinden wat wél en niet blijft drijven. Het resultaat van zijn onderzoek gaf hij weer in een soort beeldgrafiek. Knap toch? Voorlezen in Kinderdagverblijf Voorlezen is een fantastisch middel bij de ontwikkeling van kinderen. Het is o.a. goed voor de woordenschat, het taalgevoel en de sociaal emotionele ontwikkeling van kinderen. Daarom wordt er ook op het Kinderdagverblijf veel voorgelezen. Deze week las juf Wendy een heel spannend verhaal voor over kabouter Pip. Bericht peuterspeelzaal Volgende week vieren we feest! Omdat het zomer is en we bijna vakantie hebben, maar ook omdat we het met elkaar reuze goed hebben gehad dit schooljaar!! Het feest staat in het thema "Reuzen en kabouters". We gaan paddenstoelen eten, spelletjes doen, dansen en natuurlijk mogen de peuters verkleed komen!! Continurooster Zoals u weet, starten we na de zomervakantie met het continurooster. Alle kinderen blijven dan tussen de middag over en gebruiken samen met de leerkrachten de lunch. De schooltijden zijn dan: 8.30 tot uur. Dat geldt voor alle dagen van de week. Brede Talentontwikkeling 1 In nieuwsbrief 20 hebben we u verteld welke workshops in de eerste ronde Brede Talentontwikkeling worden aangeboden. We hebben toen beloofd in deze nieuwsbrief aan te geven of deze workshops ook na schooltijd doorgaan. Dat doen we bij deze. De workshops Dans, Theater, Kinderkoor en Dwarsfluit gaan na de workshopronde ook na schooltijd door. Op welke dag dat is, is nog niet bekend. Wel weten we dat de kosten, door onze samenwerking met het ICO, heel laag zijn. De kinderen betalen daarvoor namelijk 1 euro per keer. Voor de zes naschoolse lessen in totaal 6 euro. PRIJSVRAAG Brede Talentontwikkeling 2 We hebben ons plan, met de 4 workshoprondes onder schooltijd en de 6 lessen naschooltijd, Brede Talentontwikkeling genoemd. Dit past volgens ons bij hetgeen we willen bereiken, namelijk de ( onbekende) talenten die kinderen hebben ontwikkelen. Alle peuters mogen hun zelfgemaakte kabouterfeestmutsen op!! Nu kunnen we ons voorstellen dat kinderen, of ouders een nog betere en geschiktere naam weten te bedenken. Daarom schrijven we een prijsvraag uit.

5 We willen iedereen uitnodigen om een nog mooiere en betere naam te bedenken voor ons plan Brede Talentontwikkeling. De naam moet wel duidelijk maken wat we met ons plan voor ogen hebben, talenten ontwikkelen. We hopen op die manier een supermooie naam te vinden, die precies weergeeft wat we op De Veldkei willen bereiken. DUS: Gebruik je talent en creativiteit! Bedenk een pakkende naam. Schrijf die op een briefje en lever dat in bij juf Jannette of meester Chris. Vergeet niet om je eigen naam er bij te zetten. Inleveren kan tot en met dinsdag 5 juli. Voor de winnaar is er uiteraard een passende prijs. Veldkei als filmlocatie Maandagmiddag was onze school even filmlocatie. Enkele oud-leerlingen hadden van hun school de opdracht een boek te verfilmen. Ze kozen voor het boek: Uitbraak van Jesper Wung Sung. Een erg spannend verhaal dat zich afspeelt op een school. Omdat wij boeken, maar ook oudleerlingen belangrijk vinden, hebben we er in toegestemd dat de opnames bij ons op school werden gemaakt. Agenda 5 juli MR vergadering 7 juli Sportdag gr 3 t/m 7 6, 7, 8 juli Groep 8 Schoolkamp 13 juli Afscheid groep 8 14 juli Ouderbedankochtend 14 juli Afscheid meester Chris 15 juli Laatste schooldag, s middags vrij Tot slot Tot slot bedanken we ook deze week weer alle ouders voor hun hulp en ondersteuning. Namens het team een heel prettig weekend zonder al te veel regen.

Nieuwsbrief. Jaargang 2, nr mei 2016

Nieuwsbrief. Jaargang 2, nr mei 2016 Nieuwsbrief Jaargang 2, nr. 18 27 mei 2016 Gratis zand!!!!! Na onze plein-opknap-dag is er geel zand over gebleven. Heeft u hier belang bij? Meld dit dan even bij meester Chris of juf Herma. Plein-opknap-dag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Uitnodiging afscheid van juf Carla. Over de grenzen. Jaargang 3, nr juni 2017

Nieuwsbrief. Uitnodiging afscheid van juf Carla. Over de grenzen. Jaargang 3, nr juni 2017 Jaargang 3, nr. 11 30 juni 2017 Nieuwsbrief Kijk voor de actuele agenda op de website en/of facebook! Uitnodiging afscheid van juf Carla MR verkiezingen We zijn zeer verheugd dat er 4 ouders zich als kandidaat

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuwe directeur Zoals jullie weten vertrekt de huidige directeur Chris Vegter. Per 1 september zal ik het stokje van hem overnemen.

Nieuwsbrief. Nieuwe directeur Zoals jullie weten vertrekt de huidige directeur Chris Vegter. Per 1 september zal ik het stokje van hem overnemen. Nieuwsbrief Jaargang 2, nr. 22 15 juli 2016 Laatste nieuwsbrief 2015-2016 Beste ouders, Dit is de laatste nieuwsbrief van het schooljaar en tevens de laatste nieuwsbrief die ik als directeur van De Veldkei

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door.

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door. Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april 2018. Lees deze informatie even goed door. Ouders gezocht De oudervereniging zoekt nieuwe leden. Wij hebben een actieve OV die vaak helpt tijdens

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019 Start van het nieuwe schooljaar op dinsdag 3 september 2019 Het schooljaar 2019-2020 start dit jaar niet op de eerste maandag, maar op dinsdag. Maar op maandagmiddag 2 september nodigen wij wel alle kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kerst-in We denken dat iedereen vorige week woensdag weer veel plezier heeft beleefd aan de kerst-in.

Nieuwsbrief. Kerst-in We denken dat iedereen vorige week woensdag weer veel plezier heeft beleefd aan de kerst-in. Nieuwsbrief Jaargang 2, nr 9 18 december 2015 Laatste nieuwsbrief 2015 Beste ouders, verzorgers, Dit is alweer de laatste nieuwsbrief van 2015. Als team van De Veldkei sluiten we dit jaar af met een zeer

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

SCHOOLJAAR NR 4

SCHOOLJAAR NR 4 ZUIDSTROOMNIEUWS!! SCHOOLJAAR 2018-2019 NR 4 Datum: 30 november 2018 ONTWIKKELINGEN Onderwijs op BS de Zuidstroom Enkele weken geleden is de vacature voor de nieuwe directeur uitgegaan. Ter ondersteuning

Nadere informatie

Mei 2018 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

Mei 2018 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS Mei 2018 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 17 mei Spreekuur jeugdverpleegkundige 18 mei sportdag 21 mei 2e Pinksterdag, leerlingen vrij 22 mei Screening GGD groep

Nadere informatie

Veenwalweg 5 9407 AM Assen Tel: 0592-820520 Jaargang 1, 24 april 2015, nr. 15

Veenwalweg 5 9407 AM Assen Tel: 0592-820520 Jaargang 1, 24 april 2015, nr. 15 Veenwalweg 5 9407 AM Assen Tel: 0592-820520 Jaargang 1, 24 april 2015, nr. 15 info@obs-veldkei-assen.nl www.obs-veldkei-assen.nl -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Afscheid

In deze nieuwsbrief. Afscheid In deze nieuwsbrief Agenda: Afscheid Vakantierooster Vrije (mid)dagen Meester Peter Plusklas Nieuws vanuit de MR Nieuws vanuit de Ouderraad Lezen in de zomervakantie Vakantiebijbelclub Resto van Harte

Nadere informatie

Nieuwsflits Nobelhorst

Nieuwsflits Nobelhorst Nieuwsflits Nobelhorst www.bsnobelhorst.nl nobelhorst@skohulst.nl Maart 2019 Borrel Inmiddels heeft u de uitnodiging gehad voor een gezellige borrel op vrijdag 10 mei. Iedereen die ons op welke manier

Nadere informatie

Burgemeester Haitsmalaan AE Nijeveen Van de directietafel. Met vriendelijke groet,

Burgemeester Haitsmalaan AE Nijeveen Van de directietafel. Met vriendelijke groet, Inhoud Nieuwsbrief: Agenda: 03-09 Peutergym 06-09 AC vergadering 20.00 uur 11-09 Informatieavond 19.30 uur 12-09 MR + SC 18-09 Pleinfeest 21-09 Speelgoedochtend groep 1/2 25-09 Schoolfotograaf Ouderspreekavond:

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS Anne de Vries. juni jaargang 21 / nummer 10

Nieuwsbrief CBS Anne de Vries. juni jaargang 21 / nummer 10 Nieuwsbrief CBS Anne de Vries juni 2016 - jaargang 21 / nummer 10 Van de directie Team In de afgelopen periode hebben we hulp gehad van een LIO-stagiair, meester Jorik Woltmeijer. Meester Woltmeijer heeft

Nadere informatie

Vogelvlucht. Uithoornse Spelen! Nieuwsbrief interconfessionele basisschool de Vuurvogel Uithoorn Nummer 18, 27 mei 2016. Agenda

Vogelvlucht. Uithoornse Spelen! Nieuwsbrief interconfessionele basisschool de Vuurvogel Uithoorn Nummer 18, 27 mei 2016. Agenda Vogelvlucht Nieuwsbrief interconfessionele basisschool de Vuurvogel Uithoorn Nummer 18, 27 mei 2016 Uithoornse Spelen! Agenda Uithoornse Spelen groepen 7 en 8 woensdag 1 juni 2016 Avondvierdaagse ma. 6

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 2 schooljaar 2011 2012 22 september t/m 5 oktober 2011. Nieuwsbrief nummer 1

Nieuwsbrief nummer 2 schooljaar 2011 2012 22 september t/m 5 oktober 2011. Nieuwsbrief nummer 1 Begin schooljaar Het schooljaar gaat maandag weer beginnen. Wij hopen dat u een goede vakantie heeft gehad en dat alle kinderen weer met veel plezier naar school gaan dit jaar. Dit schooljaar staat in

Nadere informatie

September Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand september zijn: Stijn Zaaijer Lynn Bonvanie

September Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand september zijn: Stijn Zaaijer Lynn Bonvanie September 2015 Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand september zijn: Stijn Zaaijer Lynn Bonvanie Voor de zomer vakantie is Kelvin Zwart begonnen in groep 1, in groep 2 is Henk Schaefer na

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Afscheid leerkrachten / Nieuwe schooljaar. Groepsverdeling volgend schooljaar. wo do vr. groep ma di.

NIEUWSBRIEF. Agenda. Afscheid leerkrachten / Nieuwe schooljaar. Groepsverdeling volgend schooljaar. wo do vr. groep ma di. Agenda di 20 juni administratiedag, lln zijn vrij! groep 8 kamp van 19 tot en met 21 juni 26 juni suikerfeest in de klas gespreksweek 26 t/m 30 juni 27 juni 9.30 uur op school! 27 juni MR vergadering 30

Nadere informatie

Nieuwsbrief. School in Sinterklaassfeer Op onze school is duidelijk te merken dat Sinterklaas is aangekomen in Nederland. Jaargang 2, nr.

Nieuwsbrief. School in Sinterklaassfeer Op onze school is duidelijk te merken dat Sinterklaas is aangekomen in Nederland. Jaargang 2, nr. Nieuwsbrief Jaargang 2, nr. 7 20-11-2015 Andere schooltijden In de vorige nieuwsbrief hebben we u verteld dat de werkgroep de voor- en nadelen van twee continu roosters aan de MR/OR heeft voorgelegd. De

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 26

t Informantje schooljaar week 26 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 26

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 10 juni 2017 AGENDA 4 juli MR vergadering 5 juli ouderbedankochtend 6 juli Rapportgesprekken groep 1 t/m 7 10 juli Stoeltjes passen. Nieuwe kinderen zijn welkom! 12 juli

Nadere informatie

Kinderen leren verschillend

Kinderen leren verschillend Nieuwsbrief obs De Dennenkamp Kinderen leren verschillend 18 april 2019 Inspectie geeft een positieve beoordeling aan OBS De Dennenkamp Afgelopen week heeft de inspectie van het onderwijs wederom een bezoek

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

Veenwalweg AM Assen Tel: Jaargang 1, 17 april 2015, nr. 14

Veenwalweg AM Assen Tel: Jaargang 1, 17 april 2015, nr. 14 Veenwalweg 5 9407 AM Assen Tel: 0592-820520 Jaargang 1, 17 april 2015, nr. 14 info@obs-veldkei-assen.nl www.obs-veldkei-assen.nl -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

ouderbulletin Fietsencontrole In dit nummer: Oktober ste jaargang Nummer 244

ouderbulletin Fietsencontrole In dit nummer: Oktober ste jaargang Nummer 244 24-ste jaargang 2014-2015 Nummer 244 Oktober 2014 Obs de Drift De Pol 4a 9444 XE www.drift.picto.nl drift@primah.org 0592-501480 2014-2015 Het nieuwe schooljaar is inmiddels al weer goed op- keling ingevoerd.

Nadere informatie

Wo. 1 juli Verjaardag juf Nanette Gr. 6 Wo. 1 juli Afhaalmoment bonnenboekje Feest 12.00-12.30 u. Do. 2 juli Kennismakingsmiddag Gr. 1 t/m 7 Do.

Wo. 1 juli Verjaardag juf Nanette Gr. 6 Wo. 1 juli Afhaalmoment bonnenboekje Feest 12.00-12.30 u. Do. 2 juli Kennismakingsmiddag Gr. 1 t/m 7 Do. Wo. 1 juli Verjaardag juf Nanette Gr. 6 Wo. 1 juli Afhaalmoment bonnenboekje Feest 12.00-12.30 u. Do. 2 juli Kennismakingsmiddag Gr. 1 t/m 7 Do. 2 juli Rapportgesprekken (facultatief) Vr. 3 juli Afhaalmoment

Nadere informatie

Jaargang 20 / nummer 0 31 augustus 2017

Jaargang 20 / nummer 0 31 augustus 2017 Openbare Basisschool De Zevensprong Danslaan 74 1326 PL Almere Tel.: 036-5353742 info@zevensprong.asg-almere.nl www.zevensprong.asg-almere.nl Jaargang 20 / nummer 0 31 augustus 2017 Belangrijke data: 4

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Weer van start. Agenda. Jaargang augustus 2017 nummer 1. Maandag 21 augustus a.s. is het weer zo ver!

Nieuwsbrief. Weer van start. Agenda. Jaargang augustus 2017 nummer 1. Maandag 21 augustus a.s. is het weer zo ver! Jaargang 2017-2018 18 augustus 2017 nummer 1 Nieuwsbrief Weer van start Agenda Maandag 21 augustus 8.20 opening op schoolplein Dinsdag 29 augustus Informatieavond in groepen 19.00-19.45 gr 5-6/6-7/7-8

Nadere informatie

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Hemelvaart en Pinksteren Na de Hemelvaart volgt 10 dagen later altijd Pinksteren. Pinksteren is meer

Nadere informatie

Fellenoortje mei 2019

Fellenoortje mei 2019 Fellenoortje mei 2019 Beste ouders/verzorgers, Het schooljaar is al bijna weer voorbij. Met elkaar zijn we bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe schooljaar 2019-2020. In dit Fellenoortje lees je

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F 6

N I E U W S B R I E F 6 N I E U W S B R I E F 6 Vrijdag 20 november 2015 G r o e n v a n P r i n s t e r e r s c h o o l www.groenvanprinstererkatwijk.nl Piet Heinlaan 3 Geïnspireerd Kindgericht groenkw@xs4all.nl & 071 4016917

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus.

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Nieuwsbrief 15 juli 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Namens het team wens

Nadere informatie

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017 OBS De Wiekslag OBS De Wiekslag Veurste Rou 4 9697 RZ BLIJHAM T: 0597-562070 E: obsdewiekslag@sooog.nl W: www.obs-dewiekslag.nl Maandbrief start 17-18 Schooljaar 2016 2017 4 september 2017 Datum: Activiteit:

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2017 Schooljaar

Nieuwsbrief december 2017 Schooljaar Nieuwsbrief december 2017 Schooljaar 2017-2018 Vrij 1 Ma 4 15.30 uur versieren gymzaal voor sint Di 5 Sinterklaasfeest- 12 uur vrij Woe 6 8.30 uur versieren school voor kerst. Team bezoekt showroom ivm

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR

KALENDER SCHOOLJAAR KALENDER SCHOOLJAAR 2017-2018 Versie augustus 2017 1 augustus 2017 1 dinsdag 2 woensdag 3 donderdag 4 vrijdag 5 zaterdag 6 zondag 7 maandag 8 dinsdag 9 woensdag 10 donderdag 11 vrijdag 12 zaterdag 13 zondag

Nadere informatie

Jaargang 5, nummer 11, donderdag 11 juli Jarigen juli/ augustus. Beste ouder(s)/verzorger(s),

Jaargang 5, nummer 11, donderdag 11 juli Jarigen juli/ augustus. Beste ouder(s)/verzorger(s), Jaargang 5, nummer 11, donderdag 11 juli 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Dit is al weer de laatste Wereldwijzer voor dit schooljaar. Wat gaat zo n schooljaar toch snel! Het afgelopen schooljaar hebben

Nadere informatie

Jaargang /2018 Vrijdag 6 juli. Kopij kan ingeleverd worden via

Jaargang /2018 Vrijdag 6 juli. Kopij kan ingeleverd worden via Jaargang 22-2017/2018 Vrijdag 6 juli nummer 14 P Kopij kan ingeleverd worden via redactie@flevoschool.nl Verjaardagen 9 juli Jurre gr 7, 11 jaar 10 juli Rosalie gr 1/2c, 6 jaar 11 juli Alexander gr 8,

Nadere informatie

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend.

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend. 10 december 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 11 De wensboom is geopend t/m 18 december. Voor schooltijd mogen de kinderen een wens kopen, versieren en in de boom hangen voor 0,50. Dit bedrag gaat

Nadere informatie

NIEUWSFLITS JUNI, JULI & AUGUSTUS. JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat KH Roosendaal tel

NIEUWSFLITS JUNI, JULI & AUGUSTUS. JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat KH Roosendaal tel NIEUWSFLITS JUNI, JULI & AUGUSTUS JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat 1 4701 KH Roosendaal tel. 0165 535326 06 13550381 donboscoroosendaal@juzt.nl BELANGRIJKE DATA. Datum wat Belangrijk 19 juni Thema ochtend

Nadere informatie

De zestiende editie van de nieuwsbrief

De zestiende editie van de nieuwsbrief Nieuwsbrief 16 Jaargang 8 22-06-2018 www.olivijn.almere-speciaal.nl De zestiende editie van de nieuwsbrief Belangrijke data voor de komende periode: 18 juli kennismaking nieuwe leerlingen 20 juli roostervrij

Nadere informatie

Het Kleine Wereldnieuws

Het Kleine Wereldnieuws Het Kleine Wereldnieuws 8e jaargang nummer 30 6 juni 2013 Mededelingen van het team Rapporten en de facultatieve rapportgesprekken. Volgende week 14 juni ontvangt u het laatste rapport van dit schooljaar

Nadere informatie

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy September 2018 Schooljaar 2018-2019. We hopen dat iedereen een fijne zomervakantie gehad heeft. Maandag 3 september openen de schooldeuren weer voor een nieuw schooljaar. Uiteraard mogen ouders s ochtends

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Jaargang 2, nr. 13 19 februari 2016. Graag willen we Claudia en Agnes bedanken voor alle hulp!

Nieuwsbrief. Jaargang 2, nr. 13 19 februari 2016. Graag willen we Claudia en Agnes bedanken voor alle hulp! Nieuwsbrief Jaargang 2, nr. 13 19 februari 2016 Fitlympics Vier studenten van de opleiding Sport, Gezondheid & Management (Hanzehogeschool Groningen) hebben op 11 februari de Fitlympics georganiseerd voor

Nadere informatie

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek Schoolnieuws schooljaar 2015-2016 Vrijdag 18 September 2015 September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders Donderdag 24 September Start gesprek ouders Maandag 28 September Algemene

Nadere informatie

Activiteitenkalender v

Activiteitenkalender v AUGUSTUS 2018 31 wo 1 Zomervakantie do 2 vr 3 za 4 zo 5 32 ma 6 di 7 wo 8 do 9 vr 10 za 11 zo 12 33 ma 13 di 14 wo 15 do 16 vr 17 za 18 zo 19 34 ma 20 di 21 wo 22 do 23 vr 24 za 25 zo 26 35 ma 27 Eerste

Nadere informatie

Kalender CBS Julianaschool Schooljaar

Kalender CBS Julianaschool Schooljaar Kalender CBS Julianaschool Schooljaar 2018 2019 Contact Julianaschool Bloemstraat 15 8603 XV Sneek Telefoon: 0515-412219 Website: www.julianaschool-sneek.nl Directeur: Dhr. Klaas Jan Visser E-mail: js@palludara.nl

Nadere informatie

We wensen jullie een fijne dag!!!

We wensen jullie een fijne dag!!! Belangrijke data: - Week van 2 juli: Tienminutengesprekken (groep 1 t/m 7) - Dinsdag 10 juli: Afscheid meester Gradus, continurooster - Donderdag 12 juli: Musical groep 8 - Vrijdag 13 juli: Rapport mee

Nadere informatie

Jannemanneke. Nummer 4 17 oktober Voorwoord. Inhoud. Schooljaar Beste ouders,

Jannemanneke. Nummer 4 17 oktober Voorwoord. Inhoud. Schooljaar Beste ouders, Jannemanneke Schooljaar 2016-2017 Nummer 4 17 oktober 2016 Inhoud 1. Voorwoord door Mári Kokke 2. Algemeen nieuws 3. Mededelingen groepen 5. Medezeggenschapsraad 6. Hulp gevraagd, agenda, post/bijlage

Nadere informatie

Wat we precies gaan kopen van dit geld is nog niet bekend maar zal volgend schooljaar duidelijk worden. U hoort nog van ons!! 1

Wat we precies gaan kopen van dit geld is nog niet bekend maar zal volgend schooljaar duidelijk worden. U hoort nog van ons!! 1 Nieuw lid MR... 1 Opbrengst kaartenactie... 1 Vakanties en studiedagen 2017-2018... 2 Sportdag september: Hulpouders gevraagd!!!... 2 Even voorstellen... 3 We zwaaien ze feestelijk uit!... 4 Summerfun...

Nadere informatie

De Woordhof Keppelseweg 56 6999 AR Hummelo 0314 381480 www.woordhof.nl - info@woordhof.nl

De Woordhof Keppelseweg 56 6999 AR Hummelo 0314 381480 www.woordhof.nl - info@woordhof.nl Nieuwsbrief De Woordhof Keppelseweg 56 6999 AR Hummelo 0314 381480 www.woordhof.nl - info@woordhof.nl Groepenverdeling 2015-2016 Schooljaar 2014 2015 1 juli 2015 I n h o u d : Blz. 1: Groepenverdeling

Nadere informatie

ouderbulletin Het einde is in zicht en Contactmomenten In dit nummer: 24-ste jaargang Nummer 252

ouderbulletin Het einde is in zicht en Contactmomenten In dit nummer: 24-ste jaargang Nummer 252 24-ste jaargang 2014-201 Nummer 22 juni 201 Obs de Drift De Pol 4a 9444 XE www.drift.picto.nl drift@primah.org 092-01480 In dit nummer: Het einde is in zicht 1 Contactmomenten 1 Afscheid groep 8 2 Wandelvierdaagse

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016 Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016 Foto van de week Vorige week is groep 8 drie dagen op kamp geweest. Het was fantastisch. Deze week staat voor groep 8 in het teken van de musical en

Nadere informatie

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Het einde van het schooljaar nadert, dat kun je aan alles merken. Wat is het jaar weer omgevlogen. Groep 8 is druk met de musical en iedereen

Nadere informatie

Obs t Montferland Nieuwsbrief augustus/september 2015

Obs t Montferland Nieuwsbrief augustus/september 2015 Obs t Montferland Nieuwsbrief augustus/september 2015 Agenda: augustus/september UITDAGEND ONDERWIJS MET EEN STERKE BASIS maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 24 Eerste schooldag

Nadere informatie

jaargang 12, nummer 18, 28 mei t/m 8 juni 2018 www.montessorikindcentrumwestervoort.nl Agenda Ma 28 mei Di 29 mei Vr 1 juni Wo 6 juni Vr 8 juni wo 13 juni vr 15 juni ma 18 juni di 19 juni wo 20 juni vr

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 8, 12 april 2019

Schooljaar Nummer 8, 12 april 2019 Schooljaar 2018-2019 Nummer 8, 12 april 2019 Kalender: 16 april Route 8 - Eindtoets groep 8 16 april MR-vergadering 18 april Continurooster tot 14.00 uur, met Paasviering en Pannenkoekendag 19 april t/m

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. vrijdag 9 september 2016

Nieuwsbrief 1. vrijdag 9 september 2016 Nieuwsbrief 1 vrijdag 9 september 2016 AGENDA 12 september Betalen TSO jaar-half jaar-kwartaalkaart 13 september 19.00 uur MR vergadering 16 september Manjefieke middag 18 september Schoolfeest, Reis rond

Nadere informatie

EVENTS. augustus Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Inloopuur nieuwe klaslokaal

EVENTS. augustus Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Inloopuur nieuwe klaslokaal KALENDER 2014-2015 augustus 2014 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 Inloopuur nieuwe klaslokaal 11.00-12.00 uur Eerste schooldag Luizencontrole 1 25 26 27 28 29 30 31 22 augustus

Nadere informatie

De Regenboog. Algemeen. Boog nr. 5 04-01-2016

De Regenboog. Algemeen. Boog nr. 5 04-01-2016 De Regenboog De Regenboog Tijmstraat 1 5571 HS Bergeijk Tel. 0497-574914 info@bsderegenboogbergeijk.nl www.bsderegenboogbergeijk.nl Boog nr. 5 04-01-2016 Algemeen Voorlezen A.s. woensdag wordt er weer

Nadere informatie

Puzzelstuk nr. 18. Juli 2016

Puzzelstuk nr. 18. Juli 2016 Puzzelstuk nr. 18 Juli 2016 Rapport en oudergesprekken De oudergesprekken zijn a.s. dinsdag en donderdag na schooltijd. U heeft via de mail ondertussen het tijdstip doorgekregen. Wanneer u niet kunt op

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2016-2017 26 t/m 30 juni Agenda: Ma - Invullen telefoonlijst gr.1-2 Groep 8 kennismaking VO 12.00 uur vrij Di - Kinderen om 09.30 uur naar school i.v.m. Actie Wo - Jaarlijkse schoonmaak gr.1-2

Nadere informatie

Nieuwsbrief Maart 2016, Nr. 7

Nieuwsbrief Maart 2016, Nr. 7 Nieuwsbrief Maart 2016, Nr. 7 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 29 1 maart 2 Viering juf Marga 40 jaar op school 3 4 KRANTEN- ACTIE 5 6 7 8 9 10 9.00 uur miniviering 11 Rapport

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 juli Welkom aan. Agenda. Beste ouders/verzorgers,

Nieuwsbrief 19 juli Welkom aan. Agenda. Beste ouders/verzorgers, Nieuwsbrief 19 juli 2017 Beste ouders/verzorgers, De laatste Nieuwsbrief van dit schooljaar alweer. Volgend jaar krijgt de nieuwsbrief een nieuwe vorm. Daar past ook een nieuwe naam bij. Daarom willen

Nadere informatie

Het einde is in zicht

Het einde is in zicht 25-ste jaargang 2015-2016 Nummer 264 juni 2016 Obs de Drift De Pol 4a 9444 XE www.drift.picto.nl drift@primah.org 0592-501480 In dit nummer: Het einde is in zicht 1 Contactmomenten 1 Afscheid groep 8 2

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9 schooljaar 2015 2016 27 mei 2016

Nieuwsbrief 9 schooljaar 2015 2016 27 mei 2016 Hoofdweg 94 9678 PP Westerlee 9677 Tel: 0597-431190 Email: obsftvenema@sooog.nl Website: www.ftvenemaschool.nl Nieuwsbrief 9 schooljaar 2015 2016 27 mei 2016 Datum: Activiteit: Bijzonderheden: 7 juni Team

Nadere informatie

Gezien blijft als onderwijsondersteuner en leescoördinator.

Gezien blijft als onderwijsondersteuner en leescoördinator. 1 Nieuwsbrief De Oleander en Westerschool 18 juni 20154 De school waar jij mag stralen Obs De Oleander Meidoornstraat 19 9501 VX Stadskanaal (0599) 61 71 11 TwitterObsDeOleander Obs Westerschool Noorderdiep

Nadere informatie

Augustus 2014. Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon: 013-5710843. E-mail: bs.de.sporckt@xpectprimair.

Augustus 2014. Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon: 013-5710843. E-mail: bs.de.sporckt@xpectprimair. kalender schooljaar 2014-2015 Augustus 2014 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Eerste schooldag Op 25 augustus start het nieuwe schooljaar om

Nadere informatie

Mei ma di wo do vr za zo. 1 mei 2 mei 3 mei 4 mei uur: spelinloop groep mei. 17 mei. Schoolkamp groep 8, groen. groen.

Mei ma di wo do vr za zo. 1 mei 2 mei 3 mei 4 mei uur: spelinloop groep mei. 17 mei. Schoolkamp groep 8, groen. groen. Mei 2019 ma di wo do vr za zo 1 mei 2 mei 3 mei 4 mei Nationale Dodenherdenking 5 mei Nationale Bevrijdingsdag 6 mei 7 mei 8 mei 9 mei 10 mei 11 mei 12 mei Deze week luizencontrole Schoolreis groepen 1-7

Nadere informatie

Geachte ouder(s)/verzorgers,

Geachte ouder(s)/verzorgers, Geachte ouder(s)/verzorgers, Afgelopen week hebben we stil mogen staan bij Hemelvaart. Komend weekend vieren we het Pinksterfeest. In één van de laatste verzen in Lukas staat: Hij leidde hen naar buiten

Nadere informatie

Nieuwsbrief Obs De Garven

Nieuwsbrief Obs De Garven Nieuwsbrief Obs De Garven Week 30, juli 2017 Beste ouders/verzorgers, De zomervakantie is begonnen. Vrijdag werden de kinderen om 11.00 uur naar huis getoeterd en liepen ze door het lint heen de vakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2015

Nieuwsbrief Juli 2015 Afscheid nemen is met zachte vingers, wat voorbij is, dicht doen en verpakken in de goede gedachten der herinnering. Nieuwsbrief Juli 2015 Inhoud Nieuwsbrief: Groep 8. Personeel. Schoolagenda. Engels.

Nadere informatie

INFO! februari 2016. Nationale Voorleesdagen

INFO! februari 2016. Nationale Voorleesdagen INFO! Uitslag Gemeentelijke voorleeswedstrijd Op zaterdag 23 januari heeft namens onze school Maybritt Bomers meegedaan aan de kwartfinale voorleeswedstrijd bij bibliotheek te Didam. Ze heeft heel mooi

Nadere informatie

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van juni Dit is ook meteen de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar.

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van juni Dit is ook meteen de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van juni 2019. Dit is ook meteen de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Oproep Onze techniekmoeders hebben aangegeven dat ze volgend

Nadere informatie

JUF EEFJE HEEFT DERDE ZOON GEKREGEN 2 SCHOOLKAMP GROEPEN 8 2 INVALLERS GEZOCHT 2 GROEPSINDELING 3 OUDER- BEDANKOCHTEND 8 JUNI 3

JUF EEFJE HEEFT DERDE ZOON GEKREGEN 2 SCHOOLKAMP GROEPEN 8 2 INVALLERS GEZOCHT 2 GROEPSINDELING 3 OUDER- BEDANKOCHTEND 8 JUNI 3 w In dit blaadje JUF EEFJE HEEFT DERDE ZOON GEKREGEN 2 SCHOOLKAMP GROEPEN 8 2 INVALLERS GEZOCHT 2 GROEPSINDELING 3 OUDER- BEDANKOCHTEND 8 JUNI 3 AFSCHEIDSRECEPTIE MENEER LEO 4 STUDIEDAG 14 JUNI 4 WINGERD

Nadere informatie

Nieuwsbrief obs de Dordtse Til

Nieuwsbrief obs de Dordtse Til Nieuwsbrief obs de Dordtse Til 20 februari 2014 Nummer 7 Welkom Jaylen Tieck is deze maand begonnen in groep 1/2a van juf Anneke. We hopen dat je het erg naar je zin zult hebben bij ons op school. Inhoud:

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers,

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers, NIEUWSBRIEF Juli 2019 Beste ouders en verzorgers, Voor u ligt alweer de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar, nog een paar dagen en het is zomervakantie, dit is door heel de school te zien en te merken.

Nadere informatie

Juni 2016 Nieuwsbrief #5

Juni 2016 Nieuwsbrief #5 Juni 2016 Nieuwsbrief #5 Beste ouders, kinderen, opa s en oma s, Hierbij alweer de laatste nieuwsbrief van het schooljaar. Wij kunnen terugkijken op een mooi jaar. Als team hebben we mooie stappen gezet

Nadere informatie

Roncallischool. Padevoortseallee AL Zeddam Prikbord jg. 20-nr. 3: 5 oktober Welkom.

Roncallischool. Padevoortseallee AL Zeddam Prikbord jg. 20-nr. 3: 5 oktober Welkom. Roncallischool Padevoortseallee 21 7038 AL Zeddam 0314-651530 info@roncalli.nl www.roncalli.nl Prikbord jg. 20-nr. 3: 5 oktober 2016 Welkom. In oktober komen Maud van Uum en Boet van Remmen bij ons op

Nadere informatie

CBS De Paadwizer. Belangrijke data: Van de directie. Nieuwsbrief nr. 9 juli 2017

CBS De Paadwizer. Belangrijke data: Van de directie. Nieuwsbrief nr. 9 juli 2017 Nieuwsbrief 17-18 nr. 9 juli 2017 CBS De Paadwizer Willem Kroezestraat 6-B 8434 NN Waskemeer Tel: 0516-421075 Mail: cbsdepaadwizer@tjongerwerven.nl Van de directie De scholen zijn weer begonnen! Als laatste

Nadere informatie

Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief verschijnt in de schoolweken elke vrijdag en is ook te lezen op onze site

Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief verschijnt in de schoolweken elke vrijdag en is ook te lezen op onze site 30-08-2019 Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief verschijnt in de schoolweken elke vrijdag en is ook te lezen op onze site www.kompasassen.nl. Nieuws uit het kindcentrum Beste ouders, verzorgers,

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2016-2017 03 juli t/m 07 oktober Agenda: Ma - Di - Dierendag groep 1-2 vanaf 13.00 uur Wo - Studiedag leerkrachten Alle leerlingen zijn vrij Do - Gym in de gymzaal voor groep 3-4 Vr - Prikbord

Nadere informatie

CC-tje WEEK 37-2013 AGENDA. Personeel

CC-tje WEEK 37-2013 AGENDA. Personeel CC-tje WEEK 37-2013 Vorige week donderdag is onder grote belangstelling van familie, vrienden, collega s, ouders en kinderen onze meester Ed gecremeerd. De nabestaanden hebben laten weten enorm veel steun

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Fontein

Nieuwsbrief CBS De Fontein Nieuwsbrief CBS De Fontein M e i 2018 S c h o o l j a a r 2 0 1 7-2 0 1 8 n r. 9 Nieuws van de directie Beste ouders, Inhoud Beste ouders 1 Personeel/schoolzwemmen 2 Groepsverdeling 3 Ouder-koffie-ochtenden

Nadere informatie

25 september woensdag 26 september Start kinderpostzegels Teamvergadering uur (onderwijsevaluatie) AGENDA WEEK 40

25 september woensdag 26 september Start kinderpostzegels Teamvergadering uur (onderwijsevaluatie) AGENDA WEEK 40 Agenda OBS De Klaeter Jokweg 14 8394 VL De Hoeve 0561-432600 directie@deklaeter.nl www.obsdeklaeter.nl AGENDA WEEK 39 maandag 24 september dinsdag 25 september woensdag 26 september Start kinderpostzegels

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR Versie juli 2016

KALENDER SCHOOLJAAR Versie juli 2016 / KALENDER SCHOOLJAAR 2016-2017 Versie juli 2016 1 September 2016 1 donderdag 2 vrijdag 3 zaterdag 4 zondag 5 maandag 1 ste schooldag. Start nieuwe schooljaar 6 dinsdag 7 woensdag 8 donderdag 9 vrijdag

Nadere informatie

November 2016 Jaargang 2, Nr. 13. Wat een prachtige herfst om ons heen! Vriendelijke groeten Carmela Tumminaro

November 2016 Jaargang 2, Nr. 13. Wat een prachtige herfst om ons heen! Vriendelijke groeten Carmela Tumminaro Nieuwsbrief van RK BS Wijzer aan de Vecht Wijzernieuws November 2016 Jaargang 2, Nr. 13 Inhoud Flessenactie. 2 Personele zaken.... 2 Peutermiddag. 2 Social schools.... 3 Buurtsportclub.. 4 Nationaal schoolontbijt.4

Nadere informatie

Wanneer er onverhoopt wijzigingen of aanvullingen zijn op de agenda wordt u hiervan, door de leerkracht van uw kind, op de hoogte gebracht.

Wanneer er onverhoopt wijzigingen of aanvullingen zijn op de agenda wordt u hiervan, door de leerkracht van uw kind, op de hoogte gebracht. 21 e jaargang nummer 18 23 juni 2017 AGENDA 26 juni excursie haven groep 6K en R 27 juni gespreksavond (niet verplicht) 28 juni teamstudiedag (alle kinderen vrij) 3 juli afscheidsavond gr.8r 4 juli 12.00u

Nadere informatie

JAARKALENDER

JAARKALENDER JAARKALENDER 208 209 Augustus 208 3 2 3 4 32 7 8 9 0 33 3 4 5 7 8 34 20 2 22 23 24 25 35 27 28 29 30 3 September 208 35 3 3 Start nieuwe schooljaar Inloop in de nieuwe groepen 4 5 Luizencontrole 7 Nieuwsbrief

Nadere informatie

Weekmail oktober 2013

Weekmail oktober 2013 Weekmail 5 10 oktober 2013 Leren zorgen voor jezelf en de ander Dag van de leraar Normaal gesproken is de dag van de leraar altijd op 5 oktober, maar dat viel in het weekend dit jaar. Vandaar dat alle

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum t Paalhoofd

Nieuwsbrief Kindcentrum t Paalhoofd Nieuwsbrief Kindcentrum t Paalhoofd Nummer 11: begin juni 2018 Beste ouders/ verzorgers, Het is misschien nog niet te geloven, maar over een maand hebben we alweer zomervakantie. Maar voordat het zover

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Schoolkamp gr. 8. Kennismakingsgesprekken. groepen 3 t/m 7. Groepsreis gr 3-4

Nieuwsbrief 1. Schoolkamp gr. 8. Kennismakingsgesprekken. groepen 3 t/m 7. Groepsreis gr 3-4 S e p t e m b e r 2 0 1 6 Aan het begin van het schooljaar plannen we, voor de ouders die daar prijs op stellen, een kennismakingsgesprek. In dit gesprek staan niet de resultaten centraal, maar juist het

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JUNI 2019

NIEUWSBRIEF JUNI 2019 NIEUWSBRIEF JUNI 2019 AGENDA juni Jarig 1 za 2 zo Ties groep 7 3 ma 4 di Schoolreis groep 1-7 Kamp groep 8 5 wo 6 do MR 19.30 uur 7 vrij 8 za 9 zo 10 ma 2 e Pinksterdag 11 di Fartun groep 5-6a 12 wo 13

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 21 juli 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Al weer een schooljaar voorbij. Wat gaat het toch snel. We willen nog een aantal mensen bedanken:

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 7 juli 2017 AGENDA BIJBELVERHALEN Za 8 Oud Papier KIJK JE UIT? Ma 10 Contactmiddag

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2016

Nieuwsbrief maart 2016 Nieuwsbrief 14 29 maart 2016 GROEPSACTIVITEITEN Dankzij de inzet van veel ouders, kunnen we terugkijken op een geslaagde pannenkoeken dag. voor de opa s en oma s van onze school. Hartelijk dank voor het

Nadere informatie

Beste ouder(s) / verzorger(s),

Beste ouder(s) / verzorger(s), 8 juni 2018 1 17 Hazerswoudestraat 250 2729 CN Zoetermeer tel: 079-3315022 Directie: Annette Mulder & Lianne Leukfeldt Email: directie@floris.unicoz.nl Website: www.floris.unicoz.nl Beste ouder(s) / verzorger(s),

Nadere informatie

Wanneer er onverhoopt wijzigingen of aanvullingen zijn op de agenda wordt u hiervan, door de leerkracht van uw kind, op de hoogte gebracht.

Wanneer er onverhoopt wijzigingen of aanvullingen zijn op de agenda wordt u hiervan, door de leerkracht van uw kind, op de hoogte gebracht. 21 e jaargang nummer 19 7 juli 2017 AGENDA 7 juli 12.00u start zomervakantie gr. 1 t/m 7 rapport mee 21 aug. 8.30u start nieuwe schooljaar 30 aug. studiedag team ( alle kinderen vrij) 5 sept. informatieavond

Nadere informatie

NIEUWSFLITS 20 SCHOOLJAAR

NIEUWSFLITS 20 SCHOOLJAAR NIEUWSFLITS 20 SCHOOLJAAR 2018-201 DE WEEK NA DE VOORJAARSVAKANTIE KALENDER De week van 25 t/m 1 maart Maandag 25 februari Klassenschoonmaak avond groep 1 en 2 Dinsdag 26 februari Annet afwezig i.v.m.

Nadere informatie

PRETTIGE VAKANTIE TOT MAANDAG 14 MEI

PRETTIGE VAKANTIE TOT MAANDAG 14 MEI Nieuwsbrief 30 week 17, 26 april 2018 kalender april 2018 / mei vrijdag 27 april t/m zondag 13 mei - meivakantie dinsdag 15 mei en woensdag 16 mei - schoolfotograaf maandag 21 mei - vrij i.v.m. 2 e Pinksterdag

Nadere informatie

Laatste nieuwsbrief 2013/2014. Schoonmaakavond. Wennen in de nieuwe groep 11-07-2014

Laatste nieuwsbrief 2013/2014. Schoonmaakavond. Wennen in de nieuwe groep 11-07-2014 1 NIEUWSBRIEF 22 11-07-2014 Laatste nieuwsbrief 2013/2014 Alweer de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Nog één week te gaan en dan gaan we genieten van de zomervakantie. Maar de week is goed gevuld.

Nadere informatie