Het Academy team Indola Belgie-Luxemburg

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Het Academy team Indola Belgie-Luxemburg"

Transcriptie

1 Indola Cursusbrochure najaar voorjaar 2008

2 Voor u ligt de nieuwe Indola Brochure , met weer een nieuw aanbod aan cursussen, zowel bij ons in de Academy in Wemmel en Luik, als ook in externe lokaties bij u in de buurt. Onze Technical Consultants, en ons Artistic Team Indola is volop getraind met nieuwe inspiratie, en is gemotiveerd om dit met U te delen. Natuurlijk is er dit seizoen ook weer de imposante RELOADED show in Aartselaar op 26 november, waar we Indola vieren. We hebben weer een grote diversiteit in ons aanbod aangebracht, zodat er voor elk wat wils is. We zien er naar uit u te ontmoeten op onze cursussen, show of bij u in het salon. Het Academy team Indola Belgie-Luxemburg Van links naar rechts: Nancy Van Der Kelen Secretariaat...tel: 02/ fax: 02/ Michel Verstrepen Technical Consultant...tel: 0486/ Ellie ten Grotenhuis Academy Manager Indola Belgie/Luxemburg...tel: 02/ î

3 Coming Soon... Launch 2008!

4 Zingys HAIRACADEMY In 1993 richtten Van Eeckhout Jan en Boiten Michel de academy BASIC & GRADUATION op. Deze twee mensen werden gevormd door de academy Dirk de Witte en besloten na een vijftal jaar les te hebben gegeven voor Dirk een eigen academy te starten. Na jaren samen op diverse plaatsen in België cursussen te organiseren, kwam er een einde aan deze samenwerking. Van Eeckhout Jan besloot dan een paar ex-collega s bij de academy te betrekken, zo kwamen Geers Peter, Cubillo Tony en Geers Carine erbij. Deze zeer getalenteerde kappers waren van levensbelang voor de academy. In de loop der jaren waren cursussen, shows en demo s in gans de Benelux uitgegroeid tot een bekendheid die het grootste gedeelte van de kappers aansprak. De technische kant van de zaak had bij ons altijd voorrang op het showelement en daardoor groeiden we uit tot een educatief belangrijke speler op de markt van bijscholing voor kappers. Ondertussen werken we nog steeds samen met INDOLA en verzorgen voor de firma tweemaal per jaar een avant-première van de nieuwe lijn, deze wordt volledig door ons gecreëerd en gefotografeerd om als cursusmateriaal te gebruiken voor de academy en het artistiek team van Indola. Zo wordt een rode draad gevormd doorheen alle cursussen die Indola organiseert. CONTACTADRES EN INLICHTINGEN ZINGYS HAIRACADEMY A.DE BOECKSTRAAT VILVOORDE FAX: zingyshairacademy@skynet.be

5 Onze belangrijkste doelstelling is een technisch verantwoorde modelijn te maken die past in het toekomstige straatbeeld, zonder toeters en bellen, maar die educatief op een zeer hoog niveau staat en uit te voeren is door zowel kappers, kapsters als leerlingen. Ons cursusaanbod blijft natuurlijk niet beperkt tot het uitsluitend geven van modelijnen, we geven ook op regelmatige basis kleurtechnieken, basisvorming en opsteektechnieken. Nu blijft onze doelstelling verder ten dienste te staan van het kappersberoep en al wie het aanbelangt. Onze creatievelingen Jan van Eeckhout (Techniek & Begeleiding) Tony Cubillo (Techniek en begeleiding) Peter Geers (Techniek en begeleiding) Carine Geers (Begeleiding)

6 ZINGYS KNIPCURSUSSEN De knipcursussen van Zingys Academie zijn altijd goed ontvangen in België, door hun kennis van de markt, commercieel toepasbare technieken, en hun ervaring met Indola is het een creatieve kennismaking met de nieuwe tendensen en coupes op de knipcursussen van Zingys Academie. U kunt op de Avant Première de collectie voor het bijbehorende seizoen met eigen ogen bekijken, en bij de Zingys knipcursussen krijgt u het in detail uitgelegd, en kunt u dit zelf onder begeleiding, toepassen op een oefenhoofd. Avant Première DATUM PLAATS UURROOSTER 24 september januari 2008 Academy Indola Markt Wemmel : Ontvangst 20:00 > 21:30 demonstratie Prijs : excl BTW.

7 Zingys knipcursussen DATUM PLAATS UURROOSTER 1 oktober maart oktober april november april 2008 UBK Centrum Karel Geertsstraat 2b 2140 Borgerhout Academy Indola Markt Wemmel UBK Centrum Brugsesteenweg Roeselare 3 december 2007 Hairrevolution Academy, Sint Jozefsstraat Hasselt 10 maart 2008 Academy B&G Kleinmoer Gent 09:30 : Ontvangst 10:00 > 15:30 demonstratie en zelfwerkzaamheden 09:30 : Ontvangst 10:00 > 15:30 demonstratie en zelfwerkzaamheden 09:30 : Ontvangst 10:00 > 15:30 demonstratie en zelfwerkzaamheden 09:30 : Ontvangst 10:00 > 15:30 demonstratie en zelfwerkzaamheden 09:30 : Ontvangst 10:00 > 15:30 demonstratie en zelfwerkzaamheden Prijs : 130,00 excl BTW. Inclusief oefenhoofd. Voor deze cursus vragen wij u, uw klein werkmateriaal mee te brengen.

8 Indola Artistic Team Indola heeft sinds vele jaren een sterke reputatie opgebouwd door het geven van cursussen en trainingsactiviteiten in heel Vlaanderen en Wallonië. Dit heeft Indola voornamelijk te danken aan een zeer sterk gemotiveerd artistiek team dat zich sterk profileert als ambassadeur voor trends, mode en fashion in een commercieel bedrijf. Ieder seizoen worden deze bijzonder creatieve en didactisch kappers getraind in nieuwe modetendensen en kleurtechnieken, en delen dit met u tijdens onze cursussen in het land. Zodat u weer volop gemotiveerd en geïnspireerd uw klanten in het salon kunt bedienen. Members : Antonnella De Craecker Sven Corbeel Stefaan De Keyser Van Haut Patsy Arman Nikogosian Frederique Berth Jean-Yves Bourdouxhe Geneviève Franck Corado Natola Stephanie Pamtaleoni

9 Indola on Tour Het artistic team van Indola deelt, weer alle nieuwigheden van Indola, met de nieuwste kleurtechnieken, de beste productcombinaties, en de meest inventieve hints en tips. Zij presenteren u commerciële modellen, zoals u ze ook dagelijks in het salon heeft, hoe u nieuwe maar toch ook eenvoudig toepasbare kleurtechnieken kunt toepassen. Hints en tips over kleurgebruik, en onderhoud. In de namiddag zal de focus op de coupe, maar ook vooral op de styling liggen, zodat u vol met nieuwe inspiratie in uw salon aan de slag kunt. DATUM PLAATS UURROOSTER 1 oktober juni 2008 Academy Indola Markt Wemmel 10:00 : Ontvangst 10:30 > 15:00 demonstratie 8 oktober februari oktober maart november april 2008 Studio B&G Kleinmoer Gent UBK Centrum Brugsesteenweg Roeselare Hairrevolution Academy, Sint Jozefsstraat Hasselt 10:00 : Ontvangst 10:30 > 15:00 demonstratie 10:00 : Ontvangst 10:30 > 15:00 demonstratie 10:00 : Ontvangst 10:30 > 15:00 demonstratie 14 januari 2008 UBK Centrum Karel Geertstraat 2b 2140 Borgerhout 10:00 : Ontvangst 10:30 > 15:00 demonstratie Prijs : 40,00 excl BTW.

10 Mannen bij Pivot Point De missie van Pivot Point Wereldwijd In meer dan 70 landen en met meer dan 40 jaar ervaring streeft Pivot Point Internationaal ernaar de kappersindustrie de allerbeste vorming en bijscholing aan te bieden. In België werkt Pivot Point al 25 jaar aan deze missie. We ondersteunen naast de kappersscholen ook rechtstreeks de startende en gevestigde kappers in hun professionalisme door het aanbieden van technische en creatieve cursussen. Tijdens de creatieve cursus Nieuwe Collectie Heren vertalen we onze DF collectie naar trends en geavanceerde technieken. Ze vormen een toolbox vol inspiratie voor een nieuw seizoen. De combinatie van zelf uitvoeren en demonstratie geeft u een maximum aan informatie, rendement en inspiratie. DATUM PLAATS UURROOSTER 12 november 2007 Academy Indola Markt Wemmel 09:30 : Ontvangst 10:00 > 16:00 Prijs : 170,00 excl BTW. Voor deze cursus vragen wij u, uw klein werkmateriaal mee te brengen.

11 Indola Feestkapsels Met de feestdagen voor de deur, zijn er weer veel klanten die om een feestkapsel vragen bij u in het salon. Om volop geïnspireerd met de nieuwe tendensen uw klanten te kunnen bedienen, organiseert Indola deze dag een complete dag met feestkapsels. Nieuwe ideeën, hints en tips, niets is teveel deze dag. Onmisbaar om uw creativiteit voor de feestdagen weer op peil te brengen. DATUM PLAATS UURROOSTER 19 november 2007 Academy Indola Markt Wemme 10:00 : Ontvangst 10:30 > 15:30 Prijs : 40,00 excl BTW.

12 Indola Reloaded Voor de 2e maal organiseert Indola, de INDOLA RELOADED SHOW II. Een toonaangevende show, met de nieuwe visie van Indola op mode, trend, en fashion. Deze gehele avond zal in het teken van modellen staan, met nationale en internationale kappers op het podium die u hun visie op haarmode geven. Een onmisbaar spektakel. DATUM PLAATS UURROOSTER 26 november 2007 San Marco Village Boomsesteenweg Schelle 19:30 : Ontvangst 20:00 > 22:00 Prijs : 35,00 excl BTW. Color with Profession Color Kleurcursus Tijdens deze dag krijgt u alle informatie over Profession kleuren van Indola, hoe maak ik de mooiste kleur, extra hints en tips voor grijsdekkende kleuren, het voorpigmenteren, en het opfrissen van lengten en punten. Tevens krijgt u informatie hoe u op een eenvoudige manier Highlights of Lowlights kunt maken. In de ochtend is het theorie gedeelte, in de namiddag kunt u het geleerde op de door ons verzorgde modellen toepassen. DATUM PLAATS UURROOSTER 16 juni 2008 Academy Indola Markt Wemmel 09:30 : Ontvangst 10:00 > 16:00 Voormiddag Theorie, namiddag praktijk Prijs : 25,00 excl BTW.

13 SEMINAR CLUB MED VITTEL CLUB MED VITTEL IN DE VOGEZEN 1 t/m 4 juni 2008 Voor de 23e maal organiseert INDOLA een seminar in Vittel in Frankrijk. Het prachtige dorp van Club Med Vittel, met zijn unieke sfeer, leent zich perfect voor een stressloos lang weekend. Samen met uw collegakappers kunt u deelnemen aan de verschillende (sport)activiteiten die de Club en onze organisatie u bieden. Meer informatie, over dit evenement, krijgt u van uw vertegenwoordiger, in 2008.

14 MSC CRUISE 26/9/2008 3/10/2008 Dag 1 vrijdag 26 sept :00 Vertrek van Brussel naar Barcelona. Inscheping op het cruiseschip MSC Orchestra De MSC Orchestra is het nieuwste schip van de prestigieuze vloot van MSC Cruises. Het schip is een ideale mix van design, veiligheid, comfort en elegantie. Door haar specifieke inrichting zal de MSC Orchestra zonder twijfel aan al uw verwachtingen voldoen. U vindt er 18 verdiepingen met restaurants, pizzeria, bars, discotheek, zwembaden, theater, casino, fitnesszone, winkels,.tal van mogelijkheden en diensten zorgen ervoor dat u van een buitengewone en comfortabele vakantie kunt genieten op de MSC Orchestra! U logeert in volpension : ontbijt, middag- en avondeten alsook een middernachtbuffet.plaatsen in het restaurant zijn voorbehouden voor de Indola groep. Ook kunt u genieten van een welkomstbuffet, een cocktail van de commandant en een speciale gala-avond. Dranken zijn in een all inclusive formule. In alle steden heeft U de mogelijkheid om excursies te maken, of U kunt genieten van de faciliteiten aan boord: Minigolf, zwembad, jacuzzi. Dag 5 dinsdag 30 sept 2008 Aankomst in Palermo. Dag 6 woensdag 1 okt 2008 Aankomst in Tunis. Dag 7 donderdag 2 okt 2008 Aankomst in Palma. Dag 8 vrijdag 3 okt 2008 Aankomst te Barcelona. Transfer naar de luchthaven van Barcelona voor de terugvlucht naar Brussel. Vertrek en aankomst te Brussel.(22.30 uur) IN DE PRIJS IS INBEGREPEN - Vlucht en luchthaven taxen vanuit Zaventem - accommodatie in standaard buitenkajuit, categorie 4 - Maaltijden, zoals vermeld in programma - Activiteiten, zoals vermeld in programma - all inclusive formule aan boord van het schip 24 op 24 (exl. champagne of vsop) Meer informatie, over dit evenement, krijgt u van uw vertegenwoordiger, in Dag 2 zaterdag 27 sept 2008 Aankomst te Marseille. Dag 3 zondag 28 sept 2008 Aankomst te Genua. Dag 4 maandag 29 sept 2008 Aankomst te Napels.

15 Gamma Benelux Al jarenlang een succesvolle samenwerking Gamma Benelux begeleidt reeds jaren de kapper met de inrichting van hun zaak. Zij maken elke inrichting tot een uniek project en kunnen de klant een totaalconcept aanbieden dat gaat van ontwerp en advies, aannemerswerken, maatwerk in eigen atelier gefabriceerd tot standaardmeubilair van Italiaans design. Zij hebben de exclusieve verdeling in de Benelux van de merken Gamma, Gammastore en MG Bross. Er wordt volledig op maat gewerkt rekening houdende met de persoonlijke toets die de klant aan zijn inrichting wil geven. Gamma Benelux heeft een zeer frisse vernieuwende kijk op interieurinrichting en zij volgen elke evolutie en nieuwe trends op de voet. Sterke troeven zijn hun creativiteit, hun vakmanschap, hun kwaliteit en verregaande service. Mede dank zij hun 10 enthousiaste medewerkers mogen ze zich vandaag tot de gevestigde waarden in hun domein rekenen. We volgen de klant graag in zijn ideeën maar vinden het ook onze taak om te adviseren wat technisch mogelijk is of niet. Een goed project komt tot stand als er een nauwe samenwerking is tussen beide partijen waarbij ieder zijn gedachten tenvolle kan uiten. Wij streven in elk geval naar een vertrouwensband met de klant en bekijken elk project op langere termijn. Samen aan de toekomst bouwen is onze doelstelling, stelt zaakvoerder Walter Velaers. Gamma Benelux staat niet stil en sinds vorig jaar richten ze zich eveneens tot de Wellness-markt. Schoonheidsspecialisten en Wellness-centra kunnen ook bij hen terecht om hun droom waar te maken. Een blik op de prachtige gebouwen en showrooms van Gamma Benelux is voldoende om te weten dat ze de zaken professioneel aanpakken. Het team van Gamma Benelux heet jullie van harte welkom in het pittoreske Hoegaarden! GAMMA BENELUX Gamma Benelux Bleyveldstraat, Hoegaarden Tel.: 016/ web:

16 INDOLA ASK ACADEMY Markt Wemmel Tel.: Fax: De academy Indola vindt u aan de rand van Brussel, dicht aan de E19, en A12.(u hoeft dus niet door het centrum van Brussel te rijden). Het is eenvoudig te bereiken, en er is voldoende parking (niet betalend). Inschrijvingen trainingen: - via uw Indola vertegenwoordiger - via telefoon Academy Indola via bijgevoegde inschrijfkaart - via Askacademybl@be.henkel.com Telefonisch advies van technische vragen, op het gebied van kleur, permanenten, Innova, en productinformatie. Kunt u ons altijd bereiken van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:00 op : A12 BRUSSEL/BOOM MERCHTEM ACADEMY INDOLA MARKT WEMMEL AFSLAG/SORTIE MEISE MEISE GEMEENTEHUIS MAISON COMMUNALE AV. LIMBURG STIRUMLAAN 1,5KM ZELLIK - ASSE AFSLAG/SORTIE WEMMEL RING BRUSSEL - BRUXELLES HEIZEL EXPO

Indola Cursusbrochure Najaar-Winter 2008 / Voorjaar-Zomer i learn

Indola Cursusbrochure Najaar-Winter 2008 / Voorjaar-Zomer i learn Indola Cursusbrochure Najaar-Winter 2008 / Voorjaar-Zomer 2009 i learn Datum / DATE...Aant. pers. / Nbre. Pers... Datum / DATE...Aant. pers. / Nbre Pers... Datum / DATE...Aant. pers. / Nbre. Pers... e-mail...

Nadere informatie

Met trots presenteert Cosmetic Haircare het cursusprogramma 2009. Wij geloven dat goede educatie de sleutel is naar een succesvolle

Met trots presenteert Cosmetic Haircare het cursusprogramma 2009. Wij geloven dat goede educatie de sleutel is naar een succesvolle Cosmetic Haircare Cursusprogramma 2009 Met trots presenteert Cosmetic Haircare het cursusprogramma 2009. Wij geloven dat goede educatie de sleutel is naar een succesvolle carrière! Alle aspecten die voor

Nadere informatie

INDOLA Connect 4 SHOW. Reality by Diana Tsoi Look & Learn. Show Presentatie INDOLA Connect 4 Haarmodelijn Najaar 2007

INDOLA Connect 4 SHOW. Reality by Diana Tsoi Look & Learn. Show Presentatie INDOLA Connect 4 Haarmodelijn Najaar 2007 Reality by Diana Wong @ Tsoi Look & Learn Diana Wong-A-Tsoi won diverse kapperswedstrijden en werd Nederlands Kampioen Damesvak. Diana en haar dochter Natascha hebben een geheel eigen visie op haarmode.

Nadere informatie

2kniptechnieken. Collection Compact Version. workshop. inhoud. programma. bestemd voor. bijzonderheden. model. kosten. datum. tijd.

2kniptechnieken. Collection Compact Version. workshop. inhoud. programma. bestemd voor. bijzonderheden. model. kosten. datum. tijd. na Collection Compact Version Het is inmiddels traditie geworden: de s van Lisap Milano, waarin zij hun nieuwe collectie tonen. Geïnspireerd door de catwalks en de straten van Parijs, Milaan, New York

Nadere informatie

Coming Soon... Launch 2008!

Coming Soon... Launch 2008! Indola Cursusbrochure Najaar-Winter 2007/ Voorjaar-Zomer 2008 INDOLA Technical Team Een nieuw seizoen is begonnen en dat betekent dat het tijd is voor nieuwe trends en inspiratie. Of is het juist weer

Nadere informatie

EDUCATIEPROGRAMMA 2016 IN - SALONTRAININGEN

EDUCATIEPROGRAMMA 2016 IN - SALONTRAININGEN EDUCATIEPROGRAMMA 2016 IN - SALONTRAININGEN ACADEMY COLLECTION De Academy Collection 2016 toont het nieuwste werk van het TIGI International Creative team. Deze collectie draait om de eenheid tussen knippen

Nadere informatie

14 daagse rondreis U.S.A Washington-New York-Orlando + 5 daagse cruise naar Bahamas ( cruise in vol pension )

14 daagse rondreis U.S.A Washington-New York-Orlando + 5 daagse cruise naar Bahamas ( cruise in vol pension ) 14 daagse rondreis U.S.A. 2018 Washington-New York-Orlando + 5 daagse cruise naar Bahamas ( cruise in vol pension ) Vertrek dinsdag : 06 november 2018 Rondreis wordt aangeboden in : kamer + ontbijt WASHINGTON

Nadere informatie

WINTERSTAGE 2016 06/01/2016 11/01/2016 Marbella (Spanje)

WINTERSTAGE 2016 06/01/2016 11/01/2016 Marbella (Spanje) WINTERSTAGE 2016 06/01/2016 11/01/2016 Marbella (Spanje) WINTERSTAGE 2016 WINTERSTAGE 2016 Na de uitstekende ervaringen die Essevee afgelopen vier seizoenen gehad heeft in Marbella, werd door de sportieve

Nadere informatie

De mooiste inspiratie voor je eigen woonstijl

De mooiste inspiratie voor je eigen woonstijl De mooiste inspiratie voor je eigen woonstijl 35 JAAR WE KOMEN GRAAG BIJ JE OVER DE VLOER Een inspirerende ontmoeting... POST Woonadvies & Realisatie is dè specialist op het gebied van vloeren, raamdecoratie,

Nadere informatie

REIZENSYLVIE stelt voor

REIZENSYLVIE stelt voor REIZENSYLVIE stelt voor Groepscruise Oost-Middellandse Zee In samenwerking met : Periode : 05/06/2012-17/6/2012 Het begint met een tijdloze reis aan boord van een ruim, middelgroot schip. Het eindigt met

Nadere informatie

CND EDUCATIE NEDERLAND

CND EDUCATIE NEDERLAND TRAININGSOVERZICHT 2014 CND EDUCATIE NEDERLAND Een leider in beauty. Een visionair in opleidingen. CND levert een compleet pakket wat een gevorderde stylist nodig heeft om totale schoonheid voor handen

Nadere informatie

Informatiebrochure Tennisstage Manavgat Turkije 2013 van 26/27-10-2013 tot 2/3-11-2013

Informatiebrochure Tennisstage Manavgat Turkije 2013 van 26/27-10-2013 tot 2/3-11-2013 1 Informatiebrochure Tennisstage Manavgat Turkije 2013 van 26/27-10-2013 tot 2/3-11-2013 Tennisclub Witte Beer en Sport4Travel slaan de handen opnieuw in elkaar voor de organisatie van een tennisstage

Nadere informatie

Organisatie. Attracties en excursies. Transfers. Verblijf. maaltijden

Organisatie. Attracties en excursies. Transfers. Verblijf. maaltijden Organisatie Winning Mood werkt samen met Dream Team Italy om de San Marino Cup te organiseren. De San Marino Cup is een zeer prestigieus toernooi voor jongens en meisjes teams uit heel de Europa. Teams

Nadere informatie

COLORANCE FOUNDATIONS

COLORANCE FOUNDATIONS COLORANCE FOUNDATIONS Seminar: Educator: basisseminar met workshop GOLDWELL Education Team Geschikt voor: junior stylist en hairstylist In dit basisseminar leert u alles over de Colorance kleurproducten

Nadere informatie

more exclusive more inclusive

more exclusive more inclusive Frankrijk Autovakanties en weekendjes weg - Zomer 2010 more exclusive more inclusive Beste G.M, more included: (verschilt per Clubdorp) Club Med staat bekend om haar prachtige Clubdorpen op de mooiste

Nadere informatie

14 daagse rondreis U.S.A Washington-New York-Orlando + 4 daagse cruise naar Bahamas ( cruise in vol pension )

14 daagse rondreis U.S.A Washington-New York-Orlando + 4 daagse cruise naar Bahamas ( cruise in vol pension ) 14 daagse rondreis U.S.A. 2017 Washington-New York-Orlando + 4 daagse cruise naar Bahamas ( cruise in vol pension ) Vertrek donderdag : 2 november 2017 Rondreis wordt aangeboden in : kamer + ontbijt WASHINGTON

Nadere informatie

45ste verjaardag IPA regionale afdeling Charleroi. 31 augustus 7 september 2020

45ste verjaardag IPA regionale afdeling Charleroi. 31 augustus 7 september 2020 45ste verjaardag IPA regionale afdeling Charleroi 31 augustus 7 september 2020 Onze regionale gaat voor zijn 45-jarig bestaan een week van festiviteiten organiseren. Het programma vindt u hieronder. PROGRAMMA

Nadere informatie

OPLEIDINGS PROGRAMMA NAJAAR

OPLEIDINGS PROGRAMMA NAJAAR OPLEIDINGS PROGRAMMA NAJAAR 2019 OPLEIDINGS PROGRAMMA Devos biedt u een totaalconcept! Ontdekken, beleven en leren zijn onze troeven! Devos - Vermeulen nv BRUGGESTRAAT 252 INGELMUNSTER ONTDEKKEN Een grote

Nadere informatie

Uurroosters poetsdienst

Uurroosters poetsdienst Uurroosters poetsdienst De minuten die in de deeltijdse uurroosters teveel gepresteerd worden, worden maandelijks bijgehouden in een overurenbestand. Voltijdse arbeid: 38:00 voormiddag namiddag totaal

Nadere informatie

Verslag studiereis AIDA Cruise met Holland International

Verslag studiereis AIDA Cruise met Holland International Verslag studiereis AIDA Cruise met Holland International 22 september 2012 t/m 26 september 2012 Onze collega Elke van den Broek mocht mee met de eerste Holland International Cruise studiereis. Een 5-daagse

Nadere informatie

Mallorca fietsen. Nieuw aangepast fietsprogramma. Vertrek op zaterdag : 13 april mei september oktober 2019

Mallorca fietsen. Nieuw aangepast fietsprogramma. Vertrek op zaterdag : 13 april mei september oktober 2019 2019 Mallorca fietsen Nieuw aangepast fietsprogramma Vertrek op zaterdag : 13 april 2019 18 mei 2019 28 september 2019 12 oktober 2019 verblijf in Hotel Apolo **** (viersterren) in half pension fietsbegeleider

Nadere informatie

Dienstregeling & Aansluitingen 10 I 06 I 2007 > 08 I 12 I 2007 www.thalys.com http://thalys.mobi

Dienstregeling & Aansluitingen 10 I 06 I 2007 > 08 I 12 I 2007 www.thalys.com http://thalys.mobi & Aansluitingen 10 I 06 I 2007 > 08 I 12 I 2007 www.thalys.com http://thalys.mobi Het Thalys-netwerk breidt zich uit Alle bestemmingen en aansluitingen vanuit België Thalys Ontdek op uw eigen ritme het

Nadere informatie

Geniet van de zomervakantie en combineer taallessen Frans met leuke activiteiten.

Geniet van de zomervakantie en combineer taallessen Frans met leuke activiteiten. Home Op taalreis vertrekken Frans Frankrijk Arcachon CEI Arcachon - TAALREIS - ARCACHON, FRANKRIJK - TAALREIS - ARCACHON, FRANKRIJK Geniet van de zomervakantie en combineer taallessen Frans met leuke activiteiten.

Nadere informatie

Informatiebrochure tennisstage Manavgat Turkije 2014 Van 25 oktober 2014 tot 1 november 2014

Informatiebrochure tennisstage Manavgat Turkije 2014 Van 25 oktober 2014 tot 1 november 2014 Informatiebrochure tennisstage Manavgat Turkije 2014 Van 25 oktober 2014 tot 1 november 2014 Samen met 4 andere tennisclubs verspreid over Vlaanderen slaan GYM TC en Sport4Travel opnieuw de handen in elkaar

Nadere informatie

DUIKVAKANTIE EGYPTE augustus 2019 Hurghada: van zaterdag 24 augustus tot zaterdag 31 augustus

DUIKVAKANTIE EGYPTE augustus 2019 Hurghada: van zaterdag 24 augustus tot zaterdag 31 augustus DUIKVAKANTIE EGYPTE augustus 2019 Hurghada: van zaterdag 24 augustus tot zaterdag 31 augustus Info over Hotel Grand Resort Het Grand Resort hotel is een prachtig hotel ingericht in Arabische stijl met

Nadere informatie

Voka Beweegt in het buitenland! Exclusieve Shortski. Subtitel van de presentatie. Van vrijdag15 januari tot woensdag 20 januari 2016

Voka Beweegt in het buitenland! Exclusieve Shortski. Subtitel van de presentatie. Van vrijdag15 januari tot woensdag 20 januari 2016 Voka Beweegt in het buitenland! Exclusieve Shortski Subtitel van de presentatie Van vrijdag15 januari tot woensdag 20 januari 2016 Network & Pleasure in Livigno Italia Viersterren Tophotel Perfecte ligging

Nadere informatie

Belmond Hotel cipriani *****deluxe

Belmond Hotel cipriani *****deluxe dé droomreis in 2019! AmsterdAm-Venetië per Venice simplon - orient - express 1 t/m 4 november 2019 Zou u er niet bijna een moord voor doen? Na bijna 10 jaar vertrekt de roemruchte Venice Simplon-Orient-Express

Nadere informatie

Organisatie. Attracties en excursies. Transfers. Verblijf. Maaltijden

Organisatie. Attracties en excursies. Transfers. Verblijf. Maaltijden Organisatie Voor het grootste voetbaltoernooi van Engeland, kunt u het beste naar Keele gaan. Jaarlijks komen er ongeveer 250 teams uit 20 verschillende landen naar Keele. Attracties en excursies Gedurende

Nadere informatie

Fietsvakantie op parcours van de Eroica voor gevorderde fietsers

Fietsvakantie op parcours van de Eroica voor gevorderde fietsers Fietsvakantie op parcours van de Eroica voor gevorderde fietsers Karakter van de fietsreis Sedert 1997 wordt de retro wielerwedstrijd Eroica georganiseerd met start en aankomst in het Chianti Classico

Nadere informatie

Fundraisingsevent Allegretto Festival Foundation Donderdag 28 april 2016

Fundraisingsevent Allegretto Festival Foundation Donderdag 28 april 2016 Naar de Floraliën op de meest exclusieve manier en voor het goede doel... Een echt V I P-gevoel om na te vertellen! Fundraisingsevent Allegretto Festival Foundation Donderdag 28 april 2016 FUNDRAISINGSEVENT

Nadere informatie

Opdracht. Gezond bewegen? Doen!

Opdracht. Gezond bewegen? Doen! Opdracht Doe het zelf 16 Gezond bewegen? Doen! Inleiding Indezelessenwordteraandachtbesteedaan bewegenengezondheid.erzijnopdrachtendieineen groepjewordenuitgevoerddaaromookhet samenwerken erbij. Doelstellingen

Nadere informatie

Frans super-intensief bij CERAN (Volwassenen en professionals)

Frans super-intensief bij CERAN (Volwassenen en professionals) EASY LANGUAGES Frans super-intensief bij CERAN (Volwassenen en professionals) Programma overzicht: Intensieve cursussen Frans in België Kleine groepen of individuele lessen Accommodatie op de site, volpension

Nadere informatie

Bezoek Celebrity Century * * * * +

Bezoek Celebrity Century * * * * + Bezoek Celebrity Century * * * * + Door Marcel Greefhorst Holland International Reisbureau Berlitz overall score : 1615 punten (uit maximaal 2000) Bij Celebrity is een buitengewoon serviceniveau vanzelfsprekend.

Nadere informatie

ROCK N ROLL MARATHON MADRID 24 27 april 2015

ROCK N ROLL MARATHON MADRID 24 27 april 2015 ROCK N ROLL MARATHON MADRID 24 27 april 2015 INLEIDING Op 26 april 2015 is het dan eindelijk zover! De Rock n Roll Marathon in Madrid gaat van start. Elk jaar nemen er meer dan 600.000 mensen deel aan

Nadere informatie

Geniet van de zomervakantie door taallessen Frans te combineren met activiteiten.

Geniet van de zomervakantie door taallessen Frans te combineren met activiteiten. - TAALREIS - SAINT-MALO, FRANKRIJK Geniet van de zomervakantie door taallessen Frans te combineren met activiteiten. Ontdek het charmante stadje Saint-Malo, de parel van de Côte d'émeraude. De stad staat

Nadere informatie

new We-R agency lanceert vanaf opleiding We-R teaching hair. We-R zijn Glenn van Dijke &

new We-R agency lanceert vanaf opleiding We-R teaching hair. We-R zijn Glenn van Dijke & BROCHURE We-R agency lanceert vanaf februari 2013 haar eerste opleiding We-R teaching hair. We-R zijn Glenn van Dijke & Dennis Rombout. new about to begin Glenn van Dijke (1975) is hairstylist, imageconsultent

Nadere informatie

IK GA VOOR DE KAPPERSSCHOOL AMERSFOORT MBOAMERSFOORT.NL

IK GA VOOR DE KAPPERSSCHOOL AMERSFOORT MBOAMERSFOORT.NL IK GA VOOR DE KAPPERSSCHOOL AMERSFOORT MBOAMERSFOORT.NL WERKEN ALS KAPPER OF EEN EIGEN SALON STARTEN Uiterlijk is belangrijk voor jou. Je ziet er graag mooi en verzorgd uit. Dat geldt ook voor de klanten

Nadere informatie

Voor bijkomende informatie en reservaties contacteer Cruise selection: verg: A 6231

Voor bijkomende informatie en reservaties contacteer Cruise selection: verg: A 6231 Niet te Missen Nicole & Hugo Cruise RHEIN PRINZESSIN 3-daagse muziek cruise langs de Rijn Ontdekt Keulen, Bonn, Dusseldorf Vertrek 07, 09 & 11 Oktober 2010 Prijs vanaf 299 Euro P/P Romantische Rijncruise

Nadere informatie

ALGEMENE INFOBRIEF KVK TECHNIEKSCHOLEN & KVK KEEPERSSCHOOL

ALGEMENE INFOBRIEF KVK TECHNIEKSCHOLEN & KVK KEEPERSSCHOOL 1 ALGEMENE INFOBRIEF KVK TECHNIEKSCHOLEN & KVK KEEPERSSCHOOL INHOUDSTAFEL 1 Algemene uitleg... 2 2 Welke inschrijfopties zijn er?... 2 3 Wat zijn de tarieven?... 3 4 Waar en wanneer kan ik trainen?...

Nadere informatie

IK GA VOOR DE KAPPERSSCHOOL AMERSFOORT MBOAMERSFOORT.NL

IK GA VOOR DE KAPPERSSCHOOL AMERSFOORT MBOAMERSFOORT.NL IK GA VOOR DE KAPPERSSCHOOL AMERSFOORT MBOAMERSFOORT.NL WERKEN ALS KAPPER OF EEN EIGEN SALON STARTEN Uiterlijk is belangrijk voor jou. Je ziet er graag mooi en verzorgd uit. Dat geldt ook voor de klanten

Nadere informatie

EASY LANGUAGES. Spaans in Mexico-Stad, Mexico. Kader. Waarom dit programma?

EASY LANGUAGES. Spaans in Mexico-Stad, Mexico. Kader. Waarom dit programma? EASY LANGUAGES Spaans in Mexico-Stad, Mexico Waarom dit programma? Vanaf 16 jaar Vanaf 2 weken Maximaal 9 studenten per klas Stad met vele culturele evenementen en feestelijkheden School in het centrum

Nadere informatie

Ethias Tour format U9 Reeks 2 en 3 seizoen 2016

Ethias Tour format U9 Reeks 2 en 3 seizoen 2016 Tennis Vlaanderen Ethias Tour format U9 Reeks 2 en 3 seizoen 2016 30/06/2015 Louizapoortgalerij 203 bus 3, 1050 Brussel Tel.: 02/548.03.00 Fax: 02/548.03.03 E-mail: info@tennisvlaanderen.be E-mail clubs:

Nadere informatie

Californië. 11 februari - 22 februari

Californië. 11 februari - 22 februari Californië 11 februari - 22 februari 12-daagse rondreis Californië Californië is een van de belangrijkste landbouwgebieden van Amerika. Door het gunstige klimaat worden hier veel verschillende gewassen

Nadere informatie

6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis. 3 8 maart 2015

6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis. 3 8 maart 2015 6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis 3 8 maart 2015 Dag 1, dinsdag Vertrek per KLM 427 om 14.30 uur van Amsterdam naar Dubai Aankomst om 23.59 uur, M&G met Nederlandse gids Transfer naar het viersterren

Nadere informatie

BRUSSELS KART EXPO. CONGRESS EU EXHIBITION COMPETITION SHOWS & PARTY. more info on

BRUSSELS KART EXPO.   CONGRESS EU EXHIBITION COMPETITION SHOWS & PARTY. more info on BRUSSELS KART EXPO 2 0 1 9 27 01 28 01 CONGRESS EU EXHIBITION COMPETITION SHOWS & PARTY more info on www.thehairgames.be THE HAIR GAMES, THE SEQUEL Wie aanwezig was op de eerste editie van The Hair The

Nadere informatie

Maak eens kennis met Ad...

Maak eens kennis met Ad... Maak eens kennis met Ad... Aangenaam kennismaken: Ad... Het mooie aan ons vak is dat je mensen oprecht kunt helpen om een eigen plek te creëren. Een plek waar je jezelf bent. Waar je anderen ontmoet. Waar

Nadere informatie

Stads strand. Winkelcentrum Het Rond Houten. 27 juni t/m 26 juli elke dag open!

Stads strand. Winkelcentrum Het Rond Houten. 27 juni t/m 26 juli elke dag open! Stads strand Winkelcentrum Het Rond Houten 27 juni t/m 26 juli elke dag open! Heerlijk zand, mooie strandtent en te gekke events! ACTIVITEITEN OVERZICHT Stadsstrand 2015 Het is weer zover: het Stadsstrand

Nadere informatie

Indola Cursusbrochure Zomer 2009. i learn

Indola Cursusbrochure Zomer 2009. i learn Indola Cursusbrochure Zomer 2009 i learn AGENDA ZomEr 2009 maart 09 16.03 Profession Color Basic 30.03 Profession Color Experts April 09 20.04 Profession Folie Technieken 27.04 Knip & Kleur Academy mei

Nadere informatie

MINI Born in Oxford Challenge

MINI Born in Oxford Challenge MINI Born in Oxford Challenge Een waanzinnig avontuur door het Verenigd Koninkrijk. Op zoek naar de oorsprong van MINI Ontdek Engeland, Schotland en Wales op de MINI manier. Competitie, de mooiste routes

Nadere informatie

Stemtraining met yoga in Italië 9-15 juli 2017

Stemtraining met yoga in Italië 9-15 juli 2017 Stemtraining met yoga in Italië 9-15 juli 2017 Van 9 t.e.m 15 juli organiseren we een intensieve stemtraining in het prachtige Italië. We leren je je stem juist te gebruiken in een ontspannen sfeer en

Nadere informatie

Nederlands in Vught, Instituut Jeroen Bosch

Nederlands in Vught, Instituut Jeroen Bosch EASY LANGUAGES Nederlands in Vught, Instituut Jeroen Bosch Waarom dit programma? Vanaf 16 jaar (15 in de vakanties) Vanaf 1 week (vakantie), 2 weken buiten vakantieperiode Kleine stad Warme en ruime school

Nadere informatie

gratis BOUW BEURS Grandioze ACTIE toestellen Maak uw exclusieve afspraak Reserveer nu 2 jaar prijsvast keukensdeabdij.be ACTIE VERLENGD WEGENS SUCCES

gratis BOUW BEURS Grandioze ACTIE toestellen Maak uw exclusieve afspraak Reserveer nu 2 jaar prijsvast keukensdeabdij.be ACTIE VERLENGD WEGENS SUCCES VERLENGD WEGENS SUCCES donderdag 5 vrijdag zaterdag 7 zondag 8 10-18u 10-18u 10-18u 10-18u GEZIEN OP + SUPER BREEDBEELD FLATSCREEN Voor de eerste 20 snelle beslissers Bestel nu uw keuken en ga naar huis

Nadere informatie

PROGRAMMA VIP 5* Hotel NH Palazzo Cinquecento 5* Rome, september 2017

PROGRAMMA VIP 5* Hotel NH Palazzo Cinquecento 5* Rome, september 2017 PROGRAMMA VIP 5* Hotel NH Palazzo Cinquecento 5* Rome, 27-29 september 2017 PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: TIJDZONE: Identiteitskaart. In Italië geldt dezelfde tijdzone als in België. VALUTA: In

Nadere informatie

Ontdek de parels van de Bourgogne en de Provence. Aan boord van hotelschip Bellefleur**** luxe. Vertrek 18 September 2015

Ontdek de parels van de Bourgogne en de Provence. Aan boord van hotelschip Bellefleur**** luxe. Vertrek 18 September 2015 Ontdek de parels van de Bourgogne en de Provence Aan boord van hotelschip Bellefleur**** luxe Vertrek 18 September 2015 Nederlandstalig schip Welkom aan boord Aan boord van hotelschip Bellefleur is het

Nadere informatie

Nederlands in Vught, Instituut Jeroen Bosch

Nederlands in Vught, Instituut Jeroen Bosch EASY LANGUAGES Nederlands in Vught, Instituut Jeroen Bosch Waarom dit programma? Vanaf 16 jaar (15 in de vakanties) Vanaf 1 week (vakantie), 2 weken buiten vakantieperiode Kleine stad Warme en ruime school

Nadere informatie

Vergaderen. Professioneel en op maat. volledig ingerichte vergaderzalen voorzien van moderne apparatuur gratis wifi ontbijt, lunch en diner mogelijk

Vergaderen. Professioneel en op maat. volledig ingerichte vergaderzalen voorzien van moderne apparatuur gratis wifi ontbijt, lunch en diner mogelijk Zuiver Business Welkom bij Zuiver Zuiver reikt u alle elementen aan voor succesvolle zakelijke ontvangsten. Van compleet ingerichte vergaderzalen voor strak georganiseerde bijeenkomsten en professionele

Nadere informatie

Uurroosters administratie

Uurroosters administratie Uurroosters administratie Voltijdse arbeid: 38:00 Deeltijdse arbeid aan 50%: 19:00 1 maandag 7:45 9:00 9:00 12:00 12:00 14:00 2 maandag 12:00 14:00 14:00 dinsdag 12:00 14:00 14:00 woensdag 12:00 14:00

Nadere informatie

Yoga en Stem - Italië 24-30 juli

Yoga en Stem - Italië 24-30 juli Yoga en Stem - Italië 24-30 juli Van 24-30 juli organiseren we een week in het prachtige Italië. We gaan op zoek naar algehele ontspanning, via drie verschillende manieren: 1. Stemtherapie 2. Yoga 3. de

Nadere informatie

74 ste DWARS DOOR VLAANDEREN

74 ste DWARS DOOR VLAANDEREN 74 ste DWARS DOOR VLAANDEREN Woensdag 3 april 2019 Na een razend spannende editie vorig jaar, waarin local boy Yves Lampaert een sterk staaltje teamwerk van Quick-Step Floors afwerkte met een solo richting

Nadere informatie

INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO

INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO [Typ hier] INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO ZONDAG 17 TOT EN MET MAANDAG 25 SEPTEMBER 2017 Transportvoorstel: Vluchten worden uitgevoerd door TUI fly. Heen zondag 17 september: TB705 Brussel Cancun 09:25

Nadere informatie

12-15 jaar - Heidelberg Zomerverblijf. Heidelberg is een charmante stad, wereldberoemd voor zijn uitstekend universiteit.

12-15 jaar - Heidelberg Zomerverblijf. Heidelberg is een charmante stad, wereldberoemd voor zijn uitstekend universiteit. EASY LANGUAGES 12-15 jaar - Heidelberg Zomerverblijf Waarom dit programma? Vanaf 12 jaar Vanaf 1 week Verblijf in juli en augustus Charmante en aangename stad School in het stadscentrum Gevarieerd activiteitenprogramma

Nadere informatie

BELEEF DE MAGIE VAN DE OLYMPISCHE SPELEN VIA DE GYMNASTIEK FEDERATIE VLAANDEREN

BELEEF DE MAGIE VAN DE OLYMPISCHE SPELEN VIA DE GYMNASTIEK FEDERATIE VLAANDEREN BELEEF DE MAGIE VAN DE OLYMPISCHE SPELEN VIA DE GYMNASTIEK FEDERATIE VLAANDEREN EVENTEAM, Officiële agentschap voor tickets voor de Olympische Spelen van Rio 2016 Impossible d afficher l image. DE OLYMPISCHE

Nadere informatie

Schelpen naar keuze Cursus & Opleiding Nieuw assortiment. Klik hier om de online versie te bekijken

Schelpen naar keuze Cursus & Opleiding Nieuw assortiment. Klik hier om de online versie te bekijken Schelpen naar keuze Cursus & Opleiding Nieuw assortiment Klik hier om de online versie te bekijken Schelpen naar keuze Leef je eens lekker uit met schelpen, want mooie schelpen gaan het dit jaar helemaal

Nadere informatie

73 STE DWARS DOOR VLAANDEREN

73 STE DWARS DOOR VLAANDEREN 73 STE DWARS DOOR VLAANDEREN Woensdag 28 maart 2018 Na een razend spannende editie vorig jaar, waarin local boy Yves Lampaert een sterk staaltje teamwerk van Quick-Step Floors afwerkte met een solo richting

Nadere informatie

FACILITEITEN ACCOMMODATIE

FACILITEITEN ACCOMMODATIE JH Sankt-Vith Het aangename stadje Sankt-Vith en zijn omgeving liggen op het kruispunt van Eifel en Ardennen. De gemeente is al generaties lang bekend om haar gastvrijheid en haar kwalitatief hoogstaand

Nadere informatie

Yoga on Call. Valies-Uniek. Yogarondreis Marokko. Yoga to the People

Yoga on Call. Valies-Uniek. Yogarondreis Marokko. Yoga to the People Yoga on Call Yoga to the People Yogarondreis Marokko 2 Yogarondreis Marokko Zaterdag 4 november Zondag 12 november 2017 9 dagen yoga op uitzonderlijke plaatsen Dag 1 4 november Om 17h40 komen we aan in

Nadere informatie

MSC GRAND VOYAGES! NAAR DE CARAÏBEN OF BRAZILIË VERTREK VANUIT MARSEILLE OF GENUA. Reis verder en langer met ons mee!

MSC GRAND VOYAGES! NAAR DE CARAÏBEN OF BRAZILIË VERTREK VANUIT MARSEILLE OF GENUA. Reis verder en langer met ons mee! MSC GRAND VOYAGES! NAAR DE CARAÏBEN OF BRAZILIË VERTREK VANUIT MARSEILLE OF GENUA Reis verder en langer met ons mee! De MSC Grand Voyages zijn buitengewone ervaringen. Reis naar de andere kant van de wereld

Nadere informatie

Tweede persoon 50% korting!

Tweede persoon 50% korting! ! Wilt u genieten van een heerlijke zomervakantie, maar heeft u nog geen idee welke bestemming u moet kiezen? MSC Cruises laat u graag het Middellandse Zeegebied zien terwijl u aan boord geniet van alle

Nadere informatie

Stad van Gaudi PROGRAMMA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN. Dag 1 : België - Barcelona

Stad van Gaudi PROGRAMMA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN. Dag 1 : België - Barcelona CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN Stad van Gaudi PROGRAMMA Dag 1 : België - Barcelona We vertrekken s ochtends met een rechtstreekse vlucht Brussels Airlines naar Barcelona. Onder begeleiding van onze

Nadere informatie

Prijslijst Scholen. Prijzen kunnen ten allen tijde wijzigen zonder voorafgaande verwittiging. Versie: 0009 17.01.2014, behoudens drukfouten

Prijslijst Scholen. Prijzen kunnen ten allen tijde wijzigen zonder voorafgaande verwittiging. Versie: 0009 17.01.2014, behoudens drukfouten Prijslijst Scholen 1 Bij gebruik van opleidingstegoeden (OT): Aantal OT s dat gefactureerd wordt, zal afgerond worden naar boven totdat we op een volledig OT uitkomen Knippen Dames Basic 4 dagen 886,0

Nadere informatie

AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 749,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS

AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 749,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 749,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS Hotel Bakungsari te Kuta Hotel Bakungs Beach te Tuban Ligging: In het centrum van Kuta en Tuban op enkele

Nadere informatie

Cuisine & Culture. zondag 19 april t/m donderdag 23 april 2015. Architectuur Muziek Badcultuur Café s en Koffiehuizen

Cuisine & Culture. zondag 19 april t/m donderdag 23 april 2015. Architectuur Muziek Badcultuur Café s en Koffiehuizen Cuisine & Culture BOEDAPEST parel aan de Donau zondag 19 april t/m donderdag 23 april 2015 Architectuur Muziek Badcultuur Café s en Koffiehuizen Boedapest is een prachtig gelegen stad met een rijke geschiedenis

Nadere informatie

EILAND : M A L L O R C A 8 daagse verblijf + rondrit Hotel Apolo **** in Playa de Palma op basis van half pension

EILAND : M A L L O R C A 8 daagse verblijf + rondrit Hotel Apolo **** in Playa de Palma op basis van half pension 2018 EILAND : M A L L O R C A 8 daagse verblijf + rondrit Hotel Apolo **** in Playa de Palma op basis van half pension 2 dagexcursies inbegrepen met middagmaal 2 ½ dagexcursies inbegrepen zonder middagmaal

Nadere informatie

Werkweek Podiumtechnieken Koning Kevin Kapellekensweg 2, 3010 Kessel lo 016/ /09/ 18-14/09/ 18

Werkweek Podiumtechnieken Koning Kevin Kapellekensweg 2, 3010 Kessel lo 016/ /09/ 18-14/09/ 18 Werkweek Podiumtechnieken Koning Kevin Kapellekensweg 2, 3010 Kessel lo 016/350 350 10/09/ 18-14/09/ 18 Brussel, 3 september 2018 Beste ouders, Op maandag 10 september 2018 start de werkweek op de Kunsthumaniora.

Nadere informatie

IERLAND VAN 16 TOT 18 APRIL 2013

IERLAND VAN 16 TOT 18 APRIL 2013 Dossier behandeld door: Sophie D HAEMER Tel.: 02/800.40.86 - Mail: sdhaemer@mrbc.irisnet.be Onze ref.: 2013/CEXACT/SDH/047/2037 Brussel, 18 februari 2013 MULTISECTORALE MISSIE IERLAND VAN 16 TOT 18 APRIL

Nadere informatie

20 jaar Avitour. Bedankt!

20 jaar Avitour. Bedankt! NEWSLETTER EEN WOORDJE VOORAF 20 jaar Avitour Bedankt! Avitour Newsletter nr 22 / Juli, Aug, Sept. 2012 1 N I E U W B I J A V I T O U R 20 jaar Avitour, dat vieren we! Onze groep heeft zijn 20-jarig bestaan

Nadere informatie

** korting per aangebrachte cursist. CREATIEVE / WELLNESS VAKANTIE WEKEN VAN ARTFRIENDS 31 juli t/m 7 augustus 2010 7 t/m 14 augustus 2010

** korting per aangebrachte cursist. CREATIEVE / WELLNESS VAKANTIE WEKEN VAN ARTFRIENDS 31 juli t/m 7 augustus 2010 7 t/m 14 augustus 2010 Individuele en groeps deelname korting per aangebrachte cursist Gratis workshopdeelname: Creëer je eigen groep Voor een aantal cursussen en workshops kun je je individueel inschrijven. Voor die cursussen

Nadere informatie

Jetairfly leidt nog tot einde paasvakantie alle Zaventemvluchten om via luchthaven Oostende

Jetairfly leidt nog tot einde paasvakantie alle Zaventemvluchten om via luchthaven Oostende 29 maart 2016 - update 15u00 Impact sluiting Brussels Airport Jetairfly leidt nog tot einde paasvakantie alle Zaventemvluchten om via luchthaven Oostende Nog zeker tot en met zondag 10 april leidt luchtvaartmaatschappij

Nadere informatie

DWARS DOOR VLAANDEREN

DWARS DOOR VLAANDEREN + HOSPITALITY & PUBLICITY + DWARS DOOR VLAANDEREN 25-03-2015 70 STE DWARS DOOR VLAANDEREN Woensdag 25 maart 2015 Met Omloop Het Nieuwsblad start officieel het wielerseizoen in België, al luidt Dwars door

Nadere informatie

Plannings- en kostenschema Artfriends creatieve cursussen, workshops en vakanties * Individuele en groeps deelname

Plannings- en kostenschema Artfriends creatieve cursussen, workshops en vakanties * Individuele en groeps deelname Plannings- en kostenschema Artfriends creatieve cursussen, workshops en vakanties Individuele en groeps deelname korting per aangebrachte cursist Gratis workshopdeelname: Creëer je eigen groep Voor een

Nadere informatie

Hét seizoensfestijn van Beauty VoF

Hét seizoensfestijn van Beauty VoF Hét seizoensfestijn van Beauty VoF In de week van 18 tot en met 22 augustus a.s. organiseren wij weer een open week met allerlei leuke en gezellige dingen om het nieuwe aankomende herfst-winter seizoen

Nadere informatie

FACILITEITEN ACCOMMODATIE

FACILITEITEN ACCOMMODATIE JH Sankt-Vith Het aangename stadje Sankt-Vith en zijn omgeving liggen op het kruispunt van Eifel en Ardennen. De gemeente is al generaties lang bekend om haar gastvrijheid en haar kwalitatief hoogstaand

Nadere informatie

Stad van Gaudi PROGRAMMA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN. Dag 1 : België - Barcelona

Stad van Gaudi PROGRAMMA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN. Dag 1 : België - Barcelona BARCELONA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN Stad van Gaudi PROGRAMMA Dag 1 : België - Barcelona We vertrekken s ochtends met een rechtstreekse vlucht naar Barcelona. Aankomst voorzien om 08u20. Onder

Nadere informatie

Pool Positie! Plaats uw bedrijf in. www.spa-francorchamps.be

Pool Positie! Plaats uw bedrijf in. www.spa-francorchamps.be Plaats uw bedrijf in Pool Positie! Verras uw klanten Een adembenemend uitzicht Een prachtig kader Zalen tot 600m² groot Waarom naar het Circuit van Spa-Francorchamps komen, als het niet voor de unieke

Nadere informatie

Israël/Palestina september Programma (dd. januari 2019) Details kunnen nog wijzigen indien dit organisatorisch nodig blijkt.

Israël/Palestina september Programma (dd. januari 2019) Details kunnen nog wijzigen indien dit organisatorisch nodig blijkt. Israël/Palestina 2019 7 16 september 2019 Programma (dd. januari 2019) Details kunnen nog wijzigen indien dit organisatorisch nodig blijkt. Zaterdag 7 september 2019 7.00 uur Iedereen aanwezig op de luchthaven

Nadere informatie

6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis. 4 9 november 2014

6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis. 4 9 november 2014 6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis 4 9 november 2014 Dag 1, dinsdag Vertrek per KLM 427 om 14.30 uur van Amsterdam naar Dubai Aankomst om 23.59 uur, M&G met Nederlandse gids Transfer naar het

Nadere informatie

Surfreis Praia da Galé

Surfreis Praia da Galé Surfreis Praia da Galé Voor 18-25 personen van 09-10 2016 15/10 2016 06-04-2016 Samengesteld door: Hans van Mourik & Olmo van Beurden SurfaWhile Beste heer/mevrouw, Bedankt voor uw aanvraag voor een surfreis

Nadere informatie

ilearn Cursusbrochure voorjaar - zomer 2008 Academy Indola Verrijn Stuartlaan 42b 2288 EM RIJSWIJK Meer informatie over het cursusprogramma 2008?

ilearn Cursusbrochure voorjaar - zomer 2008 Academy Indola Verrijn Stuartlaan 42b 2288 EM RIJSWIJK Meer informatie over het cursusprogramma 2008? Indola_Cover 21/01/08 13:52 Page 1 Academy Indola Verrijn Stuartlaan 42b 2288 EM Rijswijk Frankeren Meer informatie over het cursusprogramma 2008? Academy Indola Verrijn Stuartlaan 42b 2288 EM RIJSWIJK

Nadere informatie

Masseria Cianciò Italië Sicilië Modica

Masseria Cianciò Italië Sicilië Modica Masseria Cianciò Italië Sicilië Modica 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Masseria Cianciò - (Italië Sicilië Modica) - 3,5 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad: Ja Airco:

Nadere informatie

Verleng de zomer aan de Middellandse Zee. 11 Nachten aan boord van MSC Splendida. Vertrek 28 oktober!

Verleng de zomer aan de Middellandse Zee. 11 Nachten aan boord van MSC Splendida. Vertrek 28 oktober! Verleng de zomer aan de Middellandse Zee. 11 Nachten aan boord van MSC Splendida. Vertrek 28 oktober! MSC Splendida Middellandse Zee 12d/11n Vertrek: 28 oktober 2015 Dag 1: Vlucht van Brussel naar Barcelona.

Nadere informatie

Bruidswerk & Corsages

Bruidswerk & Corsages Klik hier om de online versie te bekijken In deze nieuwsbrief: Bruidswerk Cursus Bloemschikken Nieuw in de Webshop High Tea arrangement Bruidswerk & Corsages Biss Floral is erin gespecialiseerd om samen

Nadere informatie

Slimhuishouden.nl. sslaap kamer. slaap kamer bad kamer trappen overloop. slaap kamer. slaap kamer. hal. zolder. woon kamer buiten boel.

Slimhuishouden.nl. sslaap kamer. slaap kamer bad kamer trappen overloop. slaap kamer. slaap kamer. hal. zolder. woon kamer buiten boel. nov 2016 45 maandag 7 dinsdag 8 woensdag 9 donderdag 10 vrijdag 11 zaterdag 12 Aankomst Sint zondag 13 s nov 2016 46 maandag 14 dinsdag 15 woensdag 16 donderdag 17 vrijdag 18 zaterdag 19 zondag 20 s nov

Nadere informatie

BASIS OPSTART BLOND & GREY

BASIS OPSTART BLOND & GREY Education 2016/2017 BASIS OPSTART Deze intensieve en uitdagende cursus behandelt alles op het gebied van natuurlijke pigmentatie. Na deze gezellige dag ben je volledig op de hoogte van alle ins en outs

Nadere informatie

Cruise Noorse Fjorden

Cruise Noorse Fjorden Cruise Noorse Fjorden 09/06 tot 16/06/2018 8 dagen, 7 nachten Staat Noorwegen al een tijdje op je lijst met droombestemmingen? Ga dan mee met NZ Vakanties naar de majestueuze Noorse Fjorden en beleef een

Nadere informatie

WAAROM EDUCATIE? Ralph Vloet Technisch Adviseur Benelux

WAAROM EDUCATIE? Ralph Vloet Technisch Adviseur Benelux 2016 WAAROM EDUCATIE? Educatie is een tool om persoonlijk te groeien en om je te onderscheiden van andere salons. Wist u dat slechts 20% van alle kappers nog trainingen volgen nadat ze hun diploma gehaald

Nadere informatie

Crea. Weekend. najaar. creatieveling. Hardenberg. Gorinchem. Venray. Ontmoet ruim creatievelingen bij Crea Weekend in Evenementenhal!

Crea. Weekend. najaar. creatieveling. Hardenberg. Gorinchem. Venray. Ontmoet ruim creatievelingen bij Crea Weekend in Evenementenhal! Crea Weekend Dé beurs voor de creatieveling najaar Ontmoet ruim 12.000 creatievelingen bij Crea Weekend in Evenementenhal! Hardenberg 29, 30 september en 1 oktober 2017 Gorinchem 20, 21 en 22 oktober 2017

Nadere informatie

SCHEUR MEE NAAR DE F1 VAN ABU DHABI. Algemeen

SCHEUR MEE NAAR DE F1 VAN ABU DHABI. Algemeen Algemeen Algemeen Abu Dhabi & Dubai zijn één van de snelst groeiende en meest indrukwekkende steden van de wereld. Bijzondere attracties en record brekende successen zijn een van de redenen waarom er ieder

Nadere informatie

Antigua sailing week 29 april 4 mei 2012

Antigua sailing week 29 april 4 mei 2012 Antigua sailing week 29 april 4 mei 2012 Inhoud Inleiding Antigua Sailing Week Programma Vluchten Boten Regatta Pakket Algemene Informatie Tot slot Inleiding ATP Event Experts is een onderdeel van ATPI,

Nadere informatie

Eclipsreis Faroëreilanden. Maart 2015

Eclipsreis Faroëreilanden. Maart 2015 Eclipsreis Faroëreilanden Maart 2015 Een totale zonsverduistering is een van de mooiste en spectaculairste natuurlijke fenomenen die een mens kan meemaken. Eens men de corona rond de zon gezien heeft,

Nadere informatie

een formule met karakter!

een formule met karakter! Maak kennis met de Serenium formule : een formule met karakter! Ontdek de Serenium formule, onze beste oplossing op het vlak van service en bijstand. Als u voor Serenium kiest, wordt u uitstekend begeleid

Nadere informatie