Kledingactie Maris. Probleem gezocht!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Kledingactie Maris. Probleem gezocht!"

Transcriptie

1 Jaargang 32 Nummer 15 2 april 2015 Kledingactie Maris Op woensdag 15 april is er weer een inzamelingsactie voor de stichting Maris in Hongarije. Alle spullen (schoon en heel) kunnen worden ingeleverd in het speellokaal van 8.30 uur tot uur. Denkt u daarbij aan kleding, speelgoed, etenswaren (zoals koffie, thee, suiker, bloem, rijst). Huishoudelijke artikelen (zoals waspoeder, zeep en tandpasta). Verder hebben zij sinds deze week een website, waarop te zien is wat zij doen en wie zij zijn: Probleem gezocht! Vreemde titel! Meestal willen wij zo min mogelijk problemen, maar nu vragen wij om problemen! In het kader van 21st Century Skills zijn wij op zoek naar problemen die wij kinderen in groepjes willen laten oplossen. Het mogen problemen zijn die door volwassenen niet zo maar op te lossen zijn. Dus heeft u bijv. een eigen bedrijf en u loopt tegen een groot probleem aan, speel uw probleem door via info@emmaus.lucasonderwijs.nl Voorbeeld: Er komen steeds meer elektrische auto s. Hierdoor gaan steeds minder mensen met de trein. Hoe kunnen wij ervoor zorgen dat mensen in de toekomst toch met de trein gaan? Lege batterijen: Lever ze in!!! Oude batterijen en cartridges kunnen nog steeds op school worden ingeleverd. 1. U helpt mee aan een schoner milieu. 2. De kinderen leren dat dit soort zaken niet bij het gewone afval hoort en de school verdient er een zakcentje mee! 2 april Paasvieringen in Kruisheuvelkerk 3 april Goede Vrijdag 6 april Tweede Paasdag 7 april Studiedag (3) Leerlingen zijn vrij. 15 april Voetbaltoernooi L-V meisjes 15 april Maris inzamelingsactie april Cito Eindtoets 24 april Emmaüs Sportdag 27 april Koningsdag 2 mei t/m 15 mei Meivakantie mei Avond4daagse Kalender Blz.2: Rekendag; Pasen; Gezinsviering.

2 Nationale Rekendag 2015 Op woensdag 25 maart jl. was het Nationale Rekendag. Deze dag is in het leven geroepen om het rekenen bij kinderen meer te promoten. Alle groepen hebben deelgenomen aan de Rekendag en in alle klassen waren er dus activiteiten. In vele klassen werd er groepsdoorbrekend gewerkt aan zeer verschillende opdrachten! Alles had met rekenen te maken. Er werd beroep gedaan op het ruimtelijk inzicht van de kinderen en heel bijzonder: Dit gebeurde in de bovenbouw groepen maar ook in de kleutergroepen. Er waren heel veel ouders die als begeleiders aanwezig waren! Hartelijk dank daarvoor! Het was de eerste keer dat wij zo massaal meededen aan de Rekendag, maar wij doen zeker volgend jaar weer mee!! Pasen Op donderdag 2 april hebben wij met de leerlingen prachtige paasvieringen mogen houden. De kleuters hadden hun viering in de speelzaal en de andere groepen hadden de vieringen in de Kruisheuvelkerk. Het thema dit jaar is : Hoop en Licht. Er werd prachtig gezongen door de leerlingen en de leerkrachten. Het geheel werd muzikaal ondersteund door het gelegenheidshuisorkest o.l.v. Juf Marjolein. Gezinsviering Op zondag 5 april bent u vanaf 9.30 uur van harte welkom bij de Kindervertelviering in de St. Martinuskerk in Voorburg met na afloop eieren zoeken. Ook op zondag 5 april start om uur een Kinderverteldienst in de Petrus en Pauluskerk in Leidschendam. Thema is: Jezus is verrezen! De viering zal muzikaal worden ondersteund door zelfs 2 koren!!! Ook hier bent u van harte welkom!! Blz. 3: Vakantiegezinnen gezocht; Sportdag.

3 Vakantiegezinnen gezocht! Vakantiegastgezinnen gezocht voor kansarme kinderen! Nederlandse kinderen zijn volgens onderzoek de gelukkigste kinderen ter wereld. Niet verwonderlijk: de meeste kinderen groeien op in een financieel welvarende omgeving, met ouders die hen meer dan voldoende aandacht en liefde schenken. Helaas zijn er nog heel veel kinderen in de rest van de wereld, maar ook in Nederland voor wie dat allemaal niet vanzelfsprekend is. Al meer dan 50 jaar richt Europa Kinderhulp zich op deze categorie kinderen. Iedere zomer brengen ca kinderen uit binnen- en buitenland dankzij onze stichting een onvergetelijke vakantie door bij een Nederlands vakantiegastgezin. Een jaarlijks hoogtepunt in het weinig rooskleurige bestaan van deze kinderen. Ook dit jaar zijn we op zoek naar mensen die graag tweeënhalve week een Frans, Duits of Nederlands kind bij hen thuis willen laten logeren. Om het kind een fijne vakantie te geven hoeft u beslist geen buitengewone dingen te ondernemen. Het gaat vooral om rust en regelmaat, om liefde en aandacht. Denkt u daarom bij het plannen van de komende zomervakantie eens aan de mogelijkheid een kind dat het niet zo goed heeft als uw eigen kinderen, de vakantie van zijn leven te geven. Ter inspiratie willen we u graag attent maken op de prachtige en vaak ontroerende verhalen van (voormalige) gastouders. Ga daarvoor naar: Data van de verschillende kinderreizen in Zuid-Holland: Franse kinderen (5-12 j.): 4 juli - 24 juli; 5 juli - 23 juli; 18 juli - 6 augustus Duitse kinderen (5-12 j.): 20 juli - 6 augustus; 3 augustus - 21 augustus N.B. Indien noodzakelijk, dan is het toegestaan om het kind 3 x een halve dag bij een oppas onder te brengen. Wilt u eerst even telefonisch met een medewerker overleggen voordat u zich aanmeldt? Dat kan, onze medewerkers Joël ( ) en Petra ( ) staan u graag te woord. Per kunt u zich aanmelden via zuidholland@europakinderhulp.nl. U krijgt dan vrijblijvend een informatieboekje toegestuurd. De sportdag komt! De spanning neemt toe! Als je aan kinderen vraagt: Wat is het hoogtepunt in een schooljaar?, dan zal menig kind antwoorden dat dat toch wel de jaarlijkse sportdag is! Nu, hij komt eraan en wel binnen 3 weken! Wij hebben begrepen dat er nog onduidelijkheid heerst over waar de sportdag start: De sportdag start om 9 uur op de voetbalvelden van SEV aan de Kastelenring in Leidschendam. De leerlingen moeten op tijd op hun veldje aanwezig zijn en dus gaan de poorten van de velden open om 8.45 uur. Tot slot: Er hebben zich al vele vrijwilligers opgegeven voor de begeleiding tijdens de sportdag! (Wij hebben in totaal 120 begeleiders nodig!!!) Maar wij hebben nog vele enthousiaste helpers nodig, dus vandaar deze oproep: Wie zou ons nog kunnen helpen? U kunt zich opgeven via Digiduif en via info@emmaus.lucasonderwijs.nl Blz. 4: 21st Century Skills; Brand Meester!.

4 Rubriek: 21st Century Skills Aardrijkskunde groep 7 In de groepen 7 zijn wij gestart met een aardrijkskundeproject. Noord-Europa staat hierbij centraal. De kinderen werken in gemengde groepjes, waarbij kinderen uit beide groepen door elkaar zitten. Zij maken een instructiefilmpje over hun deelonderwerp (een soort "Klokhuis" of school-tv van 10 minuten). Na ongeveer twee weken laten kinderen hun filmpje in de klas zien. Het filmpje is de presentatie en moet dus informatie en uitleg gaan bevatten. De kinderen mogen gebruik maken apps als imovie, Puppet pals, Stopmotion etc.. Deze apps kunnen niet op de Snappet geïnstalleerd worden, dus mogen zij gebruik maken van hun eigen device. De kinderen ontdekken zelf hoe de apps werken. Wij merken dat de motivatie bij de kinderen op deze manier vele malen groter is en kwaliteiten van de kinderen (bijvoorbeeld hun creativiteit) goed tot uiting kunnen komen. Wij zien tijdens dit project enthousiaste kinderen, die goed samen kunnen werken en creatieve ideeën hebben. Wij leerkrachten worden daar erg blij van. Brand meester! Wij willen iedereen nog bedanken voor de vele bedankjes (in vele verschillende vormen ) die wij mochten ontvangen n.a.v. de brand! Eén bedankje willen wij u niet onthouden: Wij kregen van Lydia Schinkelshoek, oud collega van onze school, een prachtig brand boeket. Zij heeft dit zelf gemaakt voor de brandmeesters en brandjuffen! Hartverwarmend! Heel hartelijk dank! Blz. 5: Avond4 daagse ; Studiedag 7 april.

5 De avond 4 daagse Van maandag 18 t/m donderdag 21 mei (de week ná de meivakantie) wordt in Leidschendam de jaarlijkse Avondwandel4daagse gehouden. De oudervereniging wil er samen met school ook dit jaar weer vier mooie avonden van maken! Wij lopen 5 kilometer per avond. We starten elke avond gezamenlijk vanaf sportpark Duivesteyn (korfbalclub SEV, hockeyclub Cartouche). Vorig jaar liepen we met zo n 160 kinderen en begeleiders. Wat zou het mooi zijn als we dit aantal kunnen overtreffen! Starttijden De eerste drie avonden beginnen we stipt om uur te lopen, op de slotdag starten we om uur. De wandeling duurt iets meer dan een uur. Leerlingen lopen altijd onder begeleiding van een ouder of verzorger mee. Inschrijven In de week van april worden de inschrijfformulieren via DigiDuif verspreid. U kunt het formulier met de financiële bijdrage van 4,50 per deelnemer uiterlijk vrijdag 1 mei bij de leerkracht van uw kind inleveren. Begeleiders die niet voor een medaille lopen betalen geen inschrijfgeld. Na 1 mei is inschrijving via de oudervereniging niet meer mogelijk! Versnaperingen De oudervereniging zorgt traditiegetrouw elke avond voor een versnapering langs de route en op de laatste avond voor een feestelijke ontvangst, de medailles en wat lekkers. Studiedag 7 april Op dinsdag 7 april hebben wij de laatste studiedag van dit schooljaar. Wij zullen ons op deze dag bezig houden met de laatste aanpassingen aan het concept schoolplan Verder komt Raymond Trippe van ABZHW ons inspireren over 21st century skills. Hij probeert het handen en voeten te geven door ons naar de bestaande methodes te laten kijken en hij leert ons m.b.v. kleine aanpassingen de lessen zo te maken dat wij de kinderen veel meer het geleerde toe laten passen, waardoor de leerstof ook beter beklijft. Sommige collega s hebben deze workshop al meegemaakt en waren zeer enthousiast! Reden voor de voorbereidingsgroep om de heer Trippe op onze school uit te nodigen!. De werkgroep gedrag neemt het middagprogramma voor haar rekening en zal proberen ons op één lijn te krijgen t.a.v. onze regels, ons pedagogisch handelen enz. Na uur is er weer De werkplaats. Tijd om met collega s te praten en te overleggen over zaken waar extra overlegtijd voor nodig is, maar die soms niet altijd te creëren is. Blz. 6: Vacatures Broodje Emmaüs.

6 Vacatures Broodje Emmaüs Onze overblijfstichting Broodje Emmaüs heeft de volgende vacatures! Dag Even weken oneven weken Ma ½ W 5 KM Ma 4 MC 4 MC Ma 4 JM x Ma 4 MS x Di 3 M ½ CT Di 4 JM 4 MC Di 8 SM x Do 3 M 3 M Do 4 MC 4 MC Do 7 J 4 JM Do 7 S 7 S Do x 8 M Wilt u komen helpen bij de overblijf? Voor onderstaande klassen zoeken wij nog overblijfouders. U kunt contact opnemen met de overblijfcoördinaten via onderstaande telefoonnummers of met Minke Remmerswaal via broodjeemmaus@gmail.com De telefoonnummers van de overblijfcoördinaten zijn: Maandag Rebecca van der Helm tel: Dinsdag Lana van Donk tel: Donderdag Christa van Rossen tel: Vrijdag Christa Spaans tel: Tot slot: De overblijfstichting Broodje Emmaüs vraagt of alle ouders die gebruik maken van het overblijven willen controleren of zij voor hun kind(eren) betaald hebben. Zij vraagt indien u nog niet betaald heeft dit deze maand te doen. Blz. 7: Bloed, zweet en tranen; Oproep; Digitaal klankbord.

7 Bloed, zweet en tranen!! Op woensdag 1 april namen wij deel aan het schoolvoetbaltoernooi voor jongens met wel 3 teams! Plaats van handeling: Sportvelden Forumsport in Voorburg. Helaas lukt het geen van de teams om door de groepsfase heen te komen, terwijl alle teams zeer goed spelen. Van de 12 wedstrijden worden maar 4 wedstrijden verloren en toch zit geen van de teams bij de laatste 8! Alle mannen hebben alles gegeven en werden nog wel beloond met een beker, vaantjes en een consumptie van de school! Dat zijn de pleisters op de wonden en aan het eind van de middag Toch 3 prachtige bekers!!! gaat iedereen toch voldaan naar huis! Volgend jaar weer een nieuwe kans. De vele supporters worden door de heren nog bedankt voor hun aanmoedigingen! De training... De wedstrijd. Het resultaat!!!!! Voor meer foto s: set=a &type=1 Over 2 weken, op 15 april, is er een schoolvoetbaltoernooi voor meisjes bij de Kastelenring bij RKAVV. Op dit toernooi doet onze school mee met twee teams. De aanvang is om uur. Aanmoedigende toeschouwers zijn van harte welkom. Hup Emmaüs!! Dekens en lakens Voor de speelpleinen zijn wij op zoek naar dekens en lakens. Daar kunnen de kinderen heerlijk hutten mee bouwen! Heeft u voor de school dekens en lakens liggen dan kunt u die afgeven aan Petra Vos. Digitaal klankbord? Wij hebben een vraag gekregen over een digitaal klankbord. Wij denken dat wij in het adres info@emmaus.lucasonderwijs.nl een klankbord hebben! Graag zou den wij op dat adres alle tips en tops willen ontvangen! Heeft u iets specifieks voor ouders dan zou u ook een mail kunnen sturen naar onze MR: info-mr@emmaus.lucasonderwijs.nl De Emmaüs op internet: Onze website is een bezoekje waard! info@emmaus.lucasonderwijs.nl

Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis. jaargang 17, nummer 13 vrijdag 20 maart 2015

Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis. jaargang 17, nummer 13 vrijdag 20 maart 2015 Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis jaargang 17, nummer 13 vrijdag 20 maart 2015 Beste ouders, Afgelopen woensdag was het druk op het Eendenplein. Vanwege het stembureau kwamen veel

Nadere informatie

2 april 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 3 Vr 4 Ma 7 Di 8 Wo 9 Do 10 10-minutengesprekken Weekend Gruitdag. 8.30 uur, verkoop kaarsenzakken voor SamenLoop voor Hoop bij de tribune. De donatiepot

Nadere informatie

Afscheid. Fotocollage Kids4kids. Kalender. Blz.2: Step; Sportdag; Avond 4 daagse. Jaargang 31 Nummer 16 8 mei 2014

Afscheid. Fotocollage Kids4kids. Kalender. Blz.2: Step; Sportdag; Avond 4 daagse. Jaargang 31 Nummer 16 8 mei 2014 Jaargang 31 Nummer 16 8 mei 2014 Afscheid Aan het eind van dit schooljaar gaan 3 zeer gewaardeerde collega s onze school verlaten. Zij hebben alle drie vele, vele jaren met hart en ziel aan onze school

Nadere informatie

In een Notendop. Nieuwsbrief nr. 8, maart Notenbalkdag 13 mei = feest! Koffieochtend 13 maart a.s. Pagina 1 van 7.

In een Notendop. Nieuwsbrief nr. 8, maart Notenbalkdag 13 mei = feest! Koffieochtend 13 maart a.s. Pagina 1 van 7. Nieuwsbrief nr. 8, maart 2015 www.notenbalk-zwijndrecht.nl In een Notendop T: 078-8200018 Beste ouders, En zo is de voorjaarsvakantie alweer voorbij en zijn we met team en kinderen weer fijn aan het werk

Nadere informatie

jaargang 16, nummer 14 vrijdag 4 april 2014 Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis Beste ouders,

jaargang 16, nummer 14 vrijdag 4 april 2014 Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis Beste ouders, Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis jaargang 16, nummer 14 vrijdag 4 april 2014 Beste ouders, De komende periode staan er verschillende activiteiten op het programma. Omdat Pasen dit

Nadere informatie

De rapporten komen er aan!

De rapporten komen er aan! RKBS Pius X Schooljaar 2014-2015 Aflevering 12 13 maart 2015 De rapporten komen er aan! IN DIT NUMMER: Interessante informatie: Rapporten komen er aan! Rekencijfers op de rapporten Inplannen tienminuten-gesprek

Nadere informatie

Hoera, het is (bijna) klaar

Hoera, het is (bijna) klaar Nieuwsbrief van obs Lucas van Leyden www.lucasvanleyden.nl info@lucasvanleyden.nl Vliet 20 2311 RE 071-5121675 St. Ursulasteeg 28 2312 XA Leiden 071-5122907 Hoera, het is (bijna) klaar jaargang 13, nummer

Nadere informatie

Donderdagsbrief. 13 april 2017

Donderdagsbrief.  13 april 2017 Donderdagsbrief 1348 www.clarafabriciusschool.nl 13 april 2017 14 april Goede Vrijdag alle kinderen zijn vrij 17 april 2 e Paasdag alle kinderen zijn vrij 18-19-20 april Groep 8 - Eindtoets basisonderwijs

Nadere informatie

Nr juni 2017 ALGEMEEN

Nr juni 2017 ALGEMEEN Nr. 20 30 juni 2017 ALGEMEEN Wat is het schooljaar weer voorbij gevlogen! We kijken terug op een fijn jaar waarin we o.a. gestart zijn met Engels vanaf groep 1, de workshops talentontwikkeling zeer succesvol

Nadere informatie

LAATSTE SCHOOLDAG (VRIJDAG 17 JULI)

LAATSTE SCHOOLDAG (VRIJDAG 17 JULI) jaargang 17 nummer 14 donderdag 18-06-2015 KBS De Zandberg Zandberglaan 60-62 4818 GL Breda Deze nieuwsbrief wordt verspreid onder alle ouders, personeelsleden en diverse betrokkenen. Wilt u informatie

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door.

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door. Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april 2018. Lees deze informatie even goed door. Ouders gezocht De oudervereniging zoekt nieuwe leden. Wij hebben een actieve OV die vaak helpt tijdens

Nadere informatie

Oefenweek vijf-gelijke-dagen-model. Met vriendelijke groet, Richard Boering & Nicky van den Bos-Lam penningmeesters ouderraad

Oefenweek vijf-gelijke-dagen-model. Met vriendelijke groet, Richard Boering & Nicky van den Bos-Lam penningmeesters ouderraad Schooljaar 2013-2014 Nummer: 9 Datum: 31-01 - 2014 Februari Zaterdag 01-02- 2014 Mogelijkheid tot oefenen Tafeltennistoernooi Maandag t/m vrijdag 10-02 t/m 14-02- 2014 Vijf gelijke dagen model - proefweek

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst!

Nieuwsbrief. Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst! Nieuwsbrief Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst! Psalm van de maand De psalm van de maand april is psalm 133: 3. Zending Latin Link

Nadere informatie

Nieuws St. Gregoriusschool

Nieuws St. Gregoriusschool Blauwhuis, 24 maart 2016 08 Nieuws St. Gregoriusschool Inhoud Agenda Personele zaken Wijziging schooltijden De bult (speelheuvel) Voetbaltoernooi groep 7/8 CITO Eindtoets groep 8 Vastenactie sponsorloop

Nadere informatie

KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar // 17 e jaargang // nummer 11 // 10 november 2016

KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar // 17 e jaargang // nummer 11 // 10 november 2016 KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar 2016-2017 // 17 e jaargang // nummer 11 // 10 november 2016 Website www.delangenoord.nl De Langenoord Koffie uurtje donderdag 10 november

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 13, 31 maart 2017

Schooljaar Nummer 13, 31 maart 2017 Schooljaar 2016-2017 Nummer 13, 31 maart 2017 Kalender: 6 april Verjaardag juf Petra en meester Stefan 6 april Verkeersexamen voor groep 7, theorie 7 april Verkeersexamen voor groep 7, praktijk 10 april

Nadere informatie

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015 Nieuwsbrief Op Weg April 2015 Logo: Met trots hebben wij vandaag aan onze leerlingen ons nieuwe logo gepresenteerd. Nee, het is echt geen 1 april grap. Ons nieuwe logo is de moderne uitvoering van het

Nadere informatie

30 ste jaargang nr. 9, mei 2016

30 ste jaargang nr. 9, mei 2016 30 ste jaargang nr. 9, mei 2016 Schoolfruit We hebben genoten van de 21 weken gratis schoolfruit. Vooral de tomaatjes, appels en paprika s waren populair. Na de meivakantie nemen we weer zelf fruit en

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 30. Belangrijke data. Onderwijs op de Windroos. Handige links

ICBS De Windroos WEEKINFO 30. Belangrijke data. Onderwijs op de Windroos. Handige links WEEKINFO 30 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data 27-4-2018 t/m 13-5-2018 Meivakantie Beste ouders/verzorgers, In deze info: Groepsindeling 2018-2019

Nadere informatie

11 mei 2016 Jaargang 21, nummer 12. Ontdekdag

11 mei 2016 Jaargang 21, nummer 12. Ontdekdag Nieuwsbrief van CNS-basisschool de Wingerd 11 mei 2016 Jaargang 21, nummer 12 Wingerd nieuws Ontdekdag De wereld die is groter dan ons dorpje Bennekom. Pakken daarom onze koffer gaan op pad. Zoek spullen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 11. Schooljaar 14-15. 5 februari 2015 GROEPSACTIVITEITEN

Nieuwsbrief 11. Schooljaar 14-15. 5 februari 2015 GROEPSACTIVITEITEN Nieuwsbrief 11 Schooljaar 14-15 5 februari 2015 GROEPSACTIVITEITEN Carnaval op Het Kompas De kinderen van de groepen 1/2/3 vieren donderdag 12 februari carnaval met elkaar. De kinderen van de groepen 1/2/3

Nadere informatie

Studiedag 29 maart. Inhoudsopgave. Kalender. Jaargang 33 Nummer maart 2016

Studiedag 29 maart. Inhoudsopgave. Kalender. Jaargang 33 Nummer maart 2016 Jaargang 33 Nummer 13 17 maart 2016 Op de studiedag op dinsdag 29 maart krijgt het team een workshop Kanjertraining, verzorgt door Silvy Onderwater en Sophie Kistenmaker. Daarna krijgen de leerkrachten

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Paasviering. Belangrijke data. Belangrijke info. April * Cito eindtoets groep 8: * Koningsspelen: 22 april.

NIEUWSBRIEF. Paasviering. Belangrijke data. Belangrijke info. April * Cito eindtoets groep 8: * Koningsspelen: 22 april. NIEUWSBRIEF April 2016 Belangrijke data Paasviering * Cito eindtoets groep 8: 19-20-21 april * Koningsspelen: 22 april Belangrijke info * Afmelden * Denkt u eraan dat u ons vóór half negen laat weten wanneer

Nadere informatie

MAART 15 Respect Aandacht Samen

MAART 15 Respect Aandacht Samen 7 Nieuwsbrief 7 OBS De Kyckert Lange Spruit 88 2291 LC Wateringen tel. 0174 29 31 16 dekyckert@dekyckert.nl www.dekyckert.nl @DEKYCKERT Nieuwsbrief 9 komt uit op 13-04-2015 Een berichtje van meester Michael...

Nadere informatie

www.cornelismusius.nl cornelismusius@laurentiusstichting.nl 04-03- 2016 Inhoud Studiemiddag 1 maart... 1 Opening van de Studie Muis... 2 Een nieuw gezicht... 2 Pasen... 3 Hallo allemaal hier weer een wist

Nadere informatie

Weekjournaal nr Lammetjesdag

Weekjournaal nr Lammetjesdag nr. 15 2018-2019 Lammetjesdag Wat kijken we terug op een fantastische dag. Het weer, het team, de ouders, de kinderen en alle bezoekers waren erg enthousiast. We willen iedereen die zich heeft ingezet

Nadere informatie

Jaargang 13, nummer 38 Vrijdag 13-06-2014

Jaargang 13, nummer 38 Vrijdag 13-06-2014 Jaargang 13, nummer 38 Vrijdag 13-06-2014 Ouderbedankochtend Vele ouders helpen op school mee met bijv. excursies, oudervereniging, medezeggenschapsraad, oud papier ophalen etc. Dinsdag 17 juni van 11

Nadere informatie

Intro Geachte ouders/ verzorgers, Trefwoord Week 2 en 3 (9 t/m 20 januari): Een goed begin

Intro Geachte ouders/ verzorgers, Trefwoord Week 2 en 3 (9 t/m 20 januari): Een goed begin Intro Geachte ouders/ verzorgers, Wij kijken terug op een goed 2016, waarin we goede onderwijsresultaten hebben behaald met de kinderen en een veilige school zijn geweest voor leerlingen, teamleden en

Nadere informatie

Kinderen leren verschillend

Kinderen leren verschillend Nieuwsbrief obs De Dennenkamp Kinderen leren verschillend 18 april 2019 Inspectie geeft een positieve beoordeling aan OBS De Dennenkamp Afgelopen week heeft de inspectie van het onderwijs wederom een bezoek

Nadere informatie

Nieuwsbrief. In dit nummer. Avond andere schooltijden. 20 maart 2015. Groeien doe je nooit alleen

Nieuwsbrief. In dit nummer. Avond andere schooltijden. 20 maart 2015. Groeien doe je nooit alleen JAARGANG 2014/2015 NUMMER 10 Nieuwsbrief 20 maart 2015 In dit nummer 1 Avond andere schootlijden 2 Nieuwste kinderboeken Avond andere schooltijden 3 Klassenlunch 4 Paaslunch 5 Ulftse vierdaagse 6 Eieractie

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 8, 12 april 2019

Schooljaar Nummer 8, 12 april 2019 Schooljaar 2018-2019 Nummer 8, 12 april 2019 Kalender: 16 april Route 8 - Eindtoets groep 8 16 april MR-vergadering 18 april Continurooster tot 14.00 uur, met Paasviering en Pannenkoekendag 19 april t/m

Nadere informatie

Belangrijke data. Welkom CITO EINDTOETS. 1 Hienwijzer schooljaar Editie #14

Belangrijke data. Welkom CITO EINDTOETS. 1 Hienwijzer schooljaar Editie #14 Belangrijke data 11 april Schoolverpleegkundige Alie Veenstra op school 11 april Voetbaltoernooi jongens in Ochten 13 april Paasontbijt en Paasviering 13 april Zwemmen groep 3/4 14 april Goede Vrijdag

Nadere informatie

AGENDA. Eerste schooldag na de meivakantie. OR vergadering uur. Groep 5/6 op werkweek. Schooluitje groep 1/2. Praktisch Verkeersexamen

AGENDA. Eerste schooldag na de meivakantie. OR vergadering uur. Groep 5/6 op werkweek. Schooluitje groep 1/2. Praktisch Verkeersexamen 18 april 2019, nr 15 AGENDA Woe+do+vr Dinsdag Ma+di+woe 19 april 6 mei 13 mei 15, 16, 17 mei 16 mei 20 mei 21 mei 23 mei 30 mei 31 mei 3+4+5 juni 21 juni Start Meivakantie school gesloten t/m 5 mei Eerste

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

WEEKBULLETIN. Week 14

WEEKBULLETIN. Week 14 WEEKBULLETIN Week 14 Belangrijke data in april: Ma. 04/04: maandviering om 8.40u Wo. 06/04: schoolvoetbal meisjes Vr. 08/04: groep 1/2B vrij Wo. 13/04: schoolvoetbal jongens Vr. 14/04: groep 1/2A vrij

Nadere informatie

Communicatie: Meer dan alleen maar praten.

Communicatie: Meer dan alleen maar praten. Jaargang 32 Nummer 17 30 april 2015 Communicatie: Meer dan alleen maar praten. 2 mei t/m 17 mei Meivakantie 18 t/m 21 mei Avond4 daagse 20 mei Studiemiddag OHGW 25 mei Pinksteren 26 mei M.R. vergadering

Nadere informatie

Startweek: Opstarten van het nieuwe schooljaar Bijbel: Tien bruidsmeisjes (Matteüs 25, 1-13)

Startweek: Opstarten van het nieuwe schooljaar Bijbel: Tien bruidsmeisjes (Matteüs 25, 1-13) Nieuwsbrief 1 Jaargang 18 woensdag 29-08-2017 De Schakel in ontwikkeling Actief leren! Het nieuwe schooljaar is na een mooie zomervakantie gestart en wij, als team, hebben er zin in. Voordat de school

Nadere informatie

Nieuwsbrief KBs St. Ludgerus Loenen a.d. Vecht

Nieuwsbrief KBs St. Ludgerus Loenen a.d. Vecht Nieuwsbrief KBs St. Ludgerus Loenen a.d. Vecht Agenda 4 april concert leerorkest 16.00-16.45: groep 7 17.45-18.30: groep 5 en 6 12 april L.O.S. afsluiting 16 t/m 18 april Eindtoets gr. 8 18 april Paasviering

Nadere informatie

Al dat speelgoed, wat misschien wel achterin de kast lag, heeft een tweede leven gekregen.

Al dat speelgoed, wat misschien wel achterin de kast lag, heeft een tweede leven gekregen. Begoniastraat 2, Postbus 464, 3740 AL Baarn. Tel: 035-5415497 e-mail: info@guidodebres.nl Ziekmelding: absenties@guidodebres.nl Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 22 Baarn, 13 juli 2018. Aan de ouder(s),

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR

KALENDER SCHOOLJAAR KALENDER SCHOOLJAAR 2017-2018 Versie augustus 2017 1 augustus 2017 1 dinsdag 2 woensdag 3 donderdag 4 vrijdag 5 zaterdag 6 zondag 7 maandag 8 dinsdag 9 woensdag 10 donderdag 11 vrijdag 12 zaterdag 13 zondag

Nadere informatie

Kijk ook op onze website Nr. 13 / 17 april Lorentz Nieuwsbrief

Kijk ook op onze website  Nr. 13 / 17 april Lorentz Nieuwsbrief Kijk ook op onze website www.lorentzschool.nl Nr. 13 / 17 april 2015 Lorentz Nieuwsbrief De Nieuwsbrief verschijnt tweewekelijks en is een informatiebulletin van school aan ouders. Agenda - Agenda - Agenda

Nadere informatie

nummer april 2019

nummer april 2019 Pancopost nummer 12 23 april 2019 AGENDA vr 26-04 : Sportdag bij Rhienderoord voor alle leerlingen ma 29-04 t/m vr 03-05 : Meivakantie ma 06-05 : OR-vergadering wo 08-05 : Luizencontrole Schoolvoetbaltoernooi

Nadere informatie

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 14 schooljaar

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 14 schooljaar Thema Lente De leerlingen van groep 1 en 2 zijn deze week gestart met het thema Lente. De leerlingen werken over 4 kleine kaboutertjes in de lente. Voor dit thema zijn we op zoek naar lege schoenendozen

Nadere informatie

22 e jaargang nr juli 2018

22 e jaargang nr juli 2018 22 e jaargang nr.13 13 juli 2018 Beste ouders, verzorgers en belangstellenden van de leerlingen van Het Mozaïek, Hierbij ontvangt u de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. De eerstvolgende nieuwsbrief

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2019

Nieuwsbrief januari 2019 Nieuwsbrief 20 24 januari 2019 Belangrijke data 30-01 Peuterkijkochtend 9.00 uur 11.00 uur 11-02 Studiedag, alle leerlingen vrij Bijlagen Vragenlijst NIEUWSBRIEF Infobrief Veldhoven Tennist ALGEMEEN Kijkochtend

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F NR 16 N I E U W S B R I E F 15 mei 2019 Terugblik De vakantie ligt alweer even achter ons, maar toch blikken we nog even terug. Zo vond het schoolvoetbaltoernooi in april plaats, waar we met diverse groepen

Nadere informatie

MAANDINFORMATIE APRIL 2016

MAANDINFORMATIE APRIL 2016 MAANDINFORMATIE APRIL 2016 Hoezo Stoer? OBS Het Startblok Burgemeester van Haarenlaan 871 Telefoon: 010-4737889 AGENDA Maart Week 13 Vr 01 april Koffieochtend Groepen 8 naar Amsterdam. Bezoek Anne Frank

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Maart 2015. In deze nieuwsbrief: Rots en water in groep 8. Paastoernooien. Nieuws van de oudervereniging. Groene voetstappen. Kapstokken gevraagd

Maart 2015. In deze nieuwsbrief: Rots en water in groep 8. Paastoernooien. Nieuws van de oudervereniging. Groene voetstappen. Kapstokken gevraagd In deze nieuwsbrief: Rots en water in groep 8 Reggio in groep 4 Paastoernooien Nieuws van de oudervereniging Groene voetstappen Kapstokken gevraagd Schoolfoto s manier zijn ze weer meer water. Verder hebben

Nadere informatie

Persbericht Kindcentrum De Wijngaard

Persbericht Kindcentrum De Wijngaard Persbericht 13 2018-2019 Kindcentrum De Wijngaard Elke dag kan Pasen zijn! We gaan richting Pasen en zitten midden in de 40-dagen tijd. We denken na over een nieuw begin, maar laat het eigenlijk iedere

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De Zijlwijkschool. Agenda. Paasviering. Zending: Adoptiekinderen. blz 1

Nieuwsbrief. De Zijlwijkschool. Agenda. Paasviering. Zending: Adoptiekinderen. blz 1 Nieuwsbrief De Zijlwijkschool Schaduwpad 1, 2371VX Leiden www.zijlwijk.pcsleiden.nl Nieuwsbrief nummer 13, 2014-2015 13 Denkt u er aan om geld mee te geven voor onze adoptiekinderen van Happy and Joy?

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Studiedag. LED verlichting en zonnepanelen. In dit nummer:

Nieuwsbrief. Studiedag. LED verlichting en zonnepanelen. In dit nummer: 15 januari 019 Nieuwsbrief In dit nummer: Studiedag Zoals ook in onze jaarkalender staat vermeld, is er op maandag 8 januari a.s. een studiedag voor de leerkrachten. Dat betekent, dat alle leerlingen deze

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, april 2017 Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer

Nadere informatie

Inhoud week 29 1. Laatste nieuwtjes van de Buut 2. September en oktober kalender 3. Schoolreis nieuws 4. Bedankje 5. CKC nieuws 6.

Inhoud week 29 1. Laatste nieuwtjes van de Buut 2. September en oktober kalender 3. Schoolreis nieuws 4. Bedankje 5. CKC nieuws 6. Lijnbaan 317 2728 AG Zoetermeer 079-342 20 57 Email: info@debuut.unicoz.nl Website: www.debuut.unicoz.nl 19-07-2013 Nr. 43 Inhoud week 29 1. Laatste nieuwtjes van de Buut 2. September en oktober kalender

Nadere informatie

Kamp groep 8 Het kamp gaat door! De blije hoofden, daar doen we het toch voor? Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015

Kamp groep 8 Het kamp gaat door! De blije hoofden, daar doen we het toch voor? Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015 Openbare Basisschool De Zevensprong Danslaan 74 1326 PL Almere Tel.: 036-5353742 info@zevensprong.asg-almere.nl www.zevensprong.asg-almere.nl Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015 Belangrijke data: 7

Nadere informatie

Oud papier in Noord: Donderdag 17 juli. Open spreekuur GGD: maandag 7 juli

Oud papier in Noord: Donderdag 17 juli. Open spreekuur GGD: maandag 7 juli Juli 1 2 Eindejaarsfeest Bewegen is gezond 3 4 5 6 28 7 8 OC 9 10 11 Rapport groep 3 t/m 8 Musical groep 8a 12 13 29 rapportgesprekken groep 1-2 14 Musical groep 8b 15 Verrassingsdag en barbeque groep

Nadere informatie

OUDER-INFO NR. 32 Schooljaar 2015-2016 Vrijdag 13 mei 2016

OUDER-INFO NR. 32 Schooljaar 2015-2016 Vrijdag 13 mei 2016 OUDER-INFO NR. 32 Schooljaar 2015-2016 Vrijdag 13 mei 2016 Maandag 16 mei Tweede Pinksterdag De kinderen zijn vrij. Dinsdag 17 mei Woensdag 18 mei Donderdag 19 mei Vrijdag 20 mei Hooggeëerd publiek Schoolproject

Nadere informatie

2014-2015. Graaf Reinaldschool Top Naeffstraat 26 4207 MT Gorinchem www.graafreinaldschool.nl info@graafreinaldschool.nl

2014-2015. Graaf Reinaldschool Top Naeffstraat 26 4207 MT Gorinchem www.graafreinaldschool.nl info@graafreinaldschool.nl 2014-2015 Jaarkalender Faseschool Graaf Reinald Graaf Reinaldschool Top Naeffstraat 26 4207 MT Gorinchem www.graafreinaldschool.nl info@graafreinaldschool.nl Inhoudsopgave Voorwoord blz. 3 Groepsverdeling

Nadere informatie

We willen iedereen hele, gezellige Paasdagen wensen en een hele, fijne vakantie!

We willen iedereen hele, gezellige Paasdagen wensen en een hele, fijne vakantie! Nieuwsbrief d.d. 17-04-2019 De nieuwsbrief krijgt u thuis via de mail. (Parnassys) Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op www.basisscholengiethoorn.nl Pasen 2019 We willen iedereen hele, gezellige

Nadere informatie

Augustus 2014. Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon: 013-5710843. E-mail: bs.de.sporckt@xpectprimair.

Augustus 2014. Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon: 013-5710843. E-mail: bs.de.sporckt@xpectprimair. kalender schooljaar 2014-2015 Augustus 2014 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Eerste schooldag Op 25 augustus start het nieuwe schooljaar om

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, Februari 2017 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

Bijna op kamp! Nog een maand en het is zover; we gaan op kamp. Wist je dat...

Bijna op kamp! Nog een maand en het is zover; we gaan op kamp. Wist je dat... Met dank aan de inzet van de ouderraad zijn we in het nieuw gestoken. Deze sportshirts zullen o.a. ingezet worden tijdens sportdagen waarop we als school deelnemen. DANK! Bijna op kamp! Nog een maand en

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Averbodestraat 19 5988 AW Helden. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl

Basisschool de Pas. Averbodestraat 19 5988 AW Helden. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2014-2015, nummer 27 Donderdag 26 maart 2015 Vakantie- en vrije dagenrooster

Nadere informatie

Nieuwsbrief 11, juli 2019

Nieuwsbrief 11, juli 2019 In deze Nieuwsbrief: - Beste ouders, verzorgers - Bericht van Bestuur - Afscheid collega s - Formatie schooljaar 2019-2020 - Vakanties en studiedagen - Verhuizing van groep 5 - TSO: wijziging abonnement

Nadere informatie

Agenda. Nieuwsbrief nummer 6, 9 maart 2015

Agenda. Nieuwsbrief nummer 6, 9 maart 2015 Nieuwsbrief nummer 6, 9 maart 2015 Agenda 19 maart - 30 minuten bewegen met de hele school - Bingo groepen 5 t/m 8 - Ouderraadvergadering 20.00uur 20 maart - Groep 8 naar De Hooizolder, chemie 23 maart

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 maart 2016

Nieuwsbrief 10 maart 2016 Nieuwsbrief 10 maart 2016 Studiedagen donderdag en vrijdag voor de vakantie Terwijl de kinderen al aan het genieten waren van de vakantie, hebben de leerkrachten nog 2 drukke studiedagen gehad. Donderdag

Nadere informatie

augustus 2014 augustus 2014 OJBS Het Palet ma di wo do vr za zo Week 31 7 zomervakantie 4 zomervakantie 8 zomervakantie 6 zomervakantie

augustus 2014 augustus 2014 OJBS Het Palet ma di wo do vr za zo Week 31 7 zomervakantie 4 zomervakantie 8 zomervakantie 6 zomervakantie augustus 204 2 3 Week 3 4 zomervakantie 5 zomervakantie 6 zomervakantie 7 zomervakantie 8 zomervakantie 9 Annemarie 0 Week 32 2 3 4 5 6 7 Week 33 8 Eerste schooldag 9 20 2 22 23 24 Week 34 25 26 27 28

Nadere informatie

Lierderholthuis, jaargang nr. 9 mei 2019

Lierderholthuis, jaargang nr. 9 mei 2019 Lierderholthuis, jaargang 2018-2019 nr. 9 mei 2019 AGENDA 20 t/m 23 mei Wandel 4-daagse 26 mei 9.00 uur Communie in de Sint Nicolaaskerk 29 mei Groep 7/8 voorstelling op het Carmel College 30 t/m 31 mei

Nadere informatie

Lover Express juni. Nieuws van het managementteam

Lover Express juni. Nieuws van het managementteam Lover Express juni 3 juni Afsluiting Harmonie in de Klepel 6 juni Loverdag schoolreis 10 juni 2 e pinksterdag 11 juni Groep 1-2 huttenbouwen bij Lambertus 13 juni Groep 8 IVN 17 juni Groep 3-4 en 5 naar

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF OBS HET KOMPAS NR. 31 / AGENDA (ALGEMEEN) BERICHTEN VAN DE DIRECTIE

NIEUWSBRIEF OBS HET KOMPAS NR. 31 / AGENDA (ALGEMEEN) BERICHTEN VAN DE DIRECTIE NIEUWSBRIEF OBS HET KOMPAS NR. 31 / 2015-2016 Verbindingsweg 4 9865 TE Opende tel. 0594-659522 kompas@westerwijs.nl AGENDA (ALGEMEEN) 7 april Schoolfotograaf 13 april Schoolvoetbaltoernooi 22 april Koningsspelen

Nadere informatie

S c h o o l j a a r 2 0 1 4-2 0 1 5, L i n d e b l a a d j e n r. 20

S c h o o l j a a r 2 0 1 4-2 0 1 5, L i n d e b l a a d j e n r. 20 S c h o o l j a a r 2 0 1 4-2 0 1 5, L i n d e b l a a d j e n r. 20 23-04-2014 Vanuit de directie Na 42 jaar in het onderwijs, heeft Lescha vandaag afscheid genomen van onze school. Alle groepen zijn

Nadere informatie

Agenda voor oktober/november 2018

Agenda voor oktober/november 2018 Agenda voor oktober/november 2018 Jaargang 17 nummer 02 Almere, 18 oktober 2018 De jaarkalender vindt u op de website > tabblad Praktisch > Vakantie en vrije dagen > Jaarkalender Vr. 19 oktober Studiedag:

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nr

Nieuwsbrief. Nr Nieuwsbrief Nr. 15 13-04-2017 We zijn nu ook te volgen via Facebook sportbasisschool Het Startblok ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Maandag 22 oktober t/m vrijdag 26 oktober Vrijdag 21 december vanaf 12 uur t/m vrijdag 4 januari Vrijdag 22 februari t/m vrijdag 1 maart

Maandag 22 oktober t/m vrijdag 26 oktober Vrijdag 21 december vanaf 12 uur t/m vrijdag 4 januari Vrijdag 22 februari t/m vrijdag 1 maart PC Basisschool De Zwaluw Antoinette Kleynstraat 8 2331 DV Leiden www.dezwaluw.pcsleiden.nl Nieuwsbrief 8 26 april t/m 1 juni Van het team De afgelopen weken is er veel gebeurd. Wat hebben we fantastische

Nadere informatie

Opmerking: het uitgereikte rooster, voor de onder- en de bovenbouw, staat ook op de website.

Opmerking: het uitgereikte rooster, voor de onder- en de bovenbouw, staat ook op de website. Bijbelverhalen Week 35; maandag 29 augustus vrijdag 2 september Weekthema: Ontdekken Verhalen: Exodus 2; Mozes Lied: Mijn God is zo groot Week 36; maandag 5 september vrijdag 9 september Weekthema: Een

Nadere informatie

En dan Nog.. Even Dit

En dan Nog.. Even Dit En dan Nog.. Even Dit Enschede, 13 oktober 2015 ALLE LOCATIES Hoofdlocatie St. Jan Haaksbergerstraat 255 7545 GH Enschede Tel: 053 431 43 01 st.jan@skoe.nl Locatie Veldkamp Joh. Ter Horststraat 30 7513

Nadere informatie

jaargang nummer 1 30 augustus 2017

jaargang nummer 1 30 augustus 2017 jaargang 2017-2018 nummer 1 30 augustus 2017 Belangrijke data 04/09 t/m 08/09 hoofdluiscontrole 05/09 19.30 uur OR vergadering 05/09 19.30 uur MR vergadering 18/09 19.00 uur infoavond groepen 1/2, 4, 5

Nadere informatie

Lea Dasbergschool Pythagorasstraat 9 6836 GA Arnhem 026-3272896. Jaargang 26 - nr. 11 Nieuwsbrief 10 juli 2015

Lea Dasbergschool Pythagorasstraat 9 6836 GA Arnhem 026-3272896. Jaargang 26 - nr. 11 Nieuwsbrief 10 juli 2015 Lea Dasbergschool Emily Brontësingel 1a 6836 TV Arnhem 026-3272489 Lea Dasbergschool Pythagorasstraat 9 6836 GA Arnhem 026-3272896 www.leadasbergschool.nl info@leadasbergschool.nl Jaargang 26 - nr. 11

Nadere informatie

Jaargang 26 - nr. 10 Nieuwsbrief 26 juni 2015

Jaargang 26 - nr. 10 Nieuwsbrief 26 juni 2015 Lea Dasbergschool Emily Brontësingel 1a 6836 TV Arnhem 026-3272489 Lea Dasbergschool Pythagorasstraat 9 6836 GA Arnhem 026-3272896 www.leadasbergschool.nl info@leadasbergschool.nl Jaargang 26 - nr. 10

Nadere informatie

Nieuwsbrief 21-01-2014

Nieuwsbrief 21-01-2014 Nieuwsbrief 21-01-2014 Beste ouders, De Inspirerende leeromgeving In de brief van 16 januari heeft u kunnen lezen over de Inspirerende Leeromgeving en de plannen die er liggen om verbetering in ons schoolgebouw

Nadere informatie

Hoeksteeninfo CBS De Hoeksteen Ooltgensplaat December 2018 Nummer 5

Hoeksteeninfo CBS De Hoeksteen Ooltgensplaat December 2018 Nummer 5 Hoeksteeninfo CBS De Hoeksteen Ooltgensplaat December 2018 Nummer 5 Uit het team Juf Suzan moet helaas op doktersadvies de komende weken rust houden en zal dus in het jaar 2018 niet meer bij ons in groep

Nadere informatie

Talmastraat 1, 7021 AT Zelhem Tel

Talmastraat 1, 7021 AT Zelhem Tel Nieuwsbrief 7 24 november 2016 Aan alle ouders / verzorgers, De inhoud van deze Nieuwsbrief Ouderpanel Maandviering groep 6 Power-training Sinterklaas Schoentje zetten Voorleesavondje Read Shop Sinterklaas

Nadere informatie

n t e s s o r i s c h o o l s p i j k e n i s s e

n t e s s o r i s c h o o l s p i j k e n i s s e M n t e s s o r i s c h o o l s p i j k e n i s s e M 4 / 5 6 Tweede Paasdag (vrij) MEMO APRIL 2015 7 gr.1-4 vrij 1 2 Paasontbijt midd.:peu- 8 midd.: voet bal gr.5/6 terschild. 3 Goede Vrijdag (vrij) 9

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 03. Belangrijke data: Operajaar. Onderwijs op De Windroos. Galeistraat TJ Zaandam

ICBS De Windroos WEEKINFO 03. Belangrijke data: Operajaar. Onderwijs op De Windroos. Galeistraat TJ Zaandam WEEKINFO 03 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data: 25-9-2017 Kinderen vrij: Studiedag 27-9-2017 Beste ouders/verzorgers, In deze info: Startgesprekken

Nadere informatie

Nieuwsflits Nobelhorst

Nieuwsflits Nobelhorst Nieuwsflits Nobelhorst www.bsnobelhorst.nl nobelhorst@skohulst.nl September 2018 Houden jullie 10 oktober tussen 12.00 en 14.00 vrij? Dan valt er namelijk weer van alles te beleven op Nobelhorst! Welkom

Nadere informatie

SCHOOL- NIEUWS. Week 16: 15 t/m 21 april. Informatiebulletin voor kinderen en ouders van De Roelevaer. Vriendelijke groeten, Marie An Dröge-Outshoorn

SCHOOL- NIEUWS. Week 16: 15 t/m 21 april. Informatiebulletin voor kinderen en ouders van De Roelevaer. Vriendelijke groeten, Marie An Dröge-Outshoorn Week 16: 15 t/m 21 april. Informatiebulletin voor kinderen en ouders van De Roelevaer. SCHOOL- NIEUWS Berichten naar ouders/verzorgers in schooljaar 2018-2019 De informatievoorziening naar ouders/verzorgers

Nadere informatie

Nieuws van cbs Tamim april 2017

Nieuws van cbs Tamim april 2017 Nieuws van cbs Tamim april 2017 Goede Vrijdag en Pasen Als de Heer zijn leven geeft vlucht de dag, de aarde beeft. Zelfs de dood verliest haar macht als Jezus roept: het is volbracht! Waarlijk Hij is Zoon

Nadere informatie

Kalender schooljaar Eerste dag van de week

Kalender schooljaar Eerste dag van de week Kalender schooljaar 2018-2019 Eerste dag van de week augustus 2018 dinsdag woensdag donderdag vrijdag 30 31 01 02 03 04 05 06 07 08 11 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31

Nadere informatie

schooljaar nieuwsbrief nr

schooljaar nieuwsbrief nr Pasen Gisteren hebben we met de hele school het paasfeest gevierd. We hebben samen heerlijk gegeten en aandacht besteed aan het paasverhaal. Ook hebben we samen paasliedjes gezongen. Fijn dat leerkrachten

Nadere informatie

website: 26 maart 2018

website:   26 maart 2018 DE WIJSNEUS website: www.deventerleerschool.nl 26 maart 2018 inhoud nieuwsbrief -Koningsspelen -Leerlingenraad vraagt: -Ouderbijdrage -De grote rekendag -Schoolvoetbaltoernooi -StKoDLS -IrisConnect -Kort

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Afscheid

In deze nieuwsbrief. Afscheid In deze nieuwsbrief Agenda: Afscheid Vakantierooster Vrije (mid)dagen Meester Peter Plusklas Nieuws vanuit de MR Nieuws vanuit de Ouderraad Lezen in de zomervakantie Vakantiebijbelclub Resto van Harte

Nadere informatie

Jaargang 16, nummer 24 Woensdag

Jaargang 16, nummer 24 Woensdag Jaargang 16, nummer 24 Woensdag 15-03-2017 MR In de MR-vergadering van 20 februari heeft Peter kort verslag gedaan over een audit bezoek aan onze school. Het auditteam heeft in 5 klassen heel gericht gekeken

Nadere informatie

Ravenstein september 2016

Ravenstein september 2016 Ravenstein september 2016 Beste ouders / verzorgers, Hopelijk hebben u en uw kind(eren) kunnen genieten van de welverdiende zomervakantie en kunnen alle kinderen er weer fris en fruitig tegenaan in het

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2016

Nieuwsbrief maart 2016 Nieuwsbrief 14 29 maart 2016 GROEPSACTIVITEITEN Dankzij de inzet van veel ouders, kunnen we terugkijken op een geslaagde pannenkoeken dag. voor de opa s en oma s van onze school. Hartelijk dank voor het

Nadere informatie

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2019 OBS De Bosrank

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2019 OBS De Bosrank Nieuwsbrief SEPTEMBER 2019 OBS De Bosrank HET BEGIN IS ER! Alweer bijna twee weken van dit schooljaar voorbij. Fijn, dat er op de startdag ouders op school kwamen om samen met elkaar het schooljaar te

Nadere informatie

Lijnbaan 317 2728 AG Zoetermeer 079-342 20 57. Email: info@debuut.unicoz.nl Website: www.debuut.unicoz.nl. 05-04-2013 Nr. 30.

Lijnbaan 317 2728 AG Zoetermeer 079-342 20 57. Email: info@debuut.unicoz.nl Website: www.debuut.unicoz.nl. 05-04-2013 Nr. 30. Lijnbaan 317 2728 AG Zoetermeer 079-342 20 57 Email: info@debuut.unicoz.nl Website: www.debuut.unicoz.nl 05-04-2013 Nr. 30 Inhoud week 14 1. Gevraagd: Partytent 2. Sportdag de Buut 2013 3. Laatste nieuws

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 11, nr In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 11, nr In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 11, nr. 22 3-7-2019 In dit nummer: Laatste weken schooljaar Afsluiting kernconcept Vakantierooster 2019-2020 DOK12gottalent Facultatieve gesprekken Gevonden voorwerpen Ander nieuws

Nadere informatie

Mocht het zo zijn dat op enig moment de kleutergroep te groot wordt dan is er ruimte om een tweede groep te starten.

Mocht het zo zijn dat op enig moment de kleutergroep te groot wordt dan is er ruimte om een tweede groep te starten. Website : www.hietweide.nl e-mail : nieuwsbrief@hietweide.nl Kopij inleveren uiterlijk woensdag bij Jan Buijtenhuijs of zenden aan nieuwsbrief@hietweide.nl 19 juni Nr. 17-35 Agenda 23 juni Swim to play

Nadere informatie