MAANDBRIEF HET DRUPPELTJE VAN HET TEAM. Tijd is een cadeautje. Pak het uit!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "MAANDBRIEF HET DRUPPELTJE VAN HET TEAM. Tijd is een cadeautje. Pak het uit!"

Transcriptie

1 Inhoud MAANDBRIEF SCHOOLJAAR Maart 15 MAANDBRIEF CHRISTELIJKE BASISSCHOOL DE FONTEIN RIDDERKERK HET DRUPPELTJE Tijd is een cadeautje. Pak het uit! INHOUD Nieuws vanuit het MT Typecursus Koningsspelen Schoolkorfbal Glijbaan de Fakkel VAN HET TEAM Bijbelverhalen In de week voor Pasen maken we kennis met Maria van Magdala. Toen zij Jezus de eerste keer zag, ging het niet goed met haar. Haar ontmoeting met Jezus maakte alles anders. Ze moest toezien hoe Jezus stierf aan het kruis, maar zij was ook de eerste die het grote nieuws van Pasen hoorde: Jezus is opgestaan, hij leeft! Lucas 2: ; Johannes 2: 1-11; 19: Matteüs 14:22-33; 16:23-28; 16: Johannes 3: 1-22; 7: 45-52; 19:38-42 Johannes 18: 28-38, Matteüs 27: 11-26; 27: Lucas 8: 1-3; Johannes 19: 16-25, 20; 1-18 Agenda Rapport vr. 6 maart Inplannen ouderavonden Tot maandag 9 maart 18:00 Ouderavonden Donderdag 12 maart & Dinsdag 17 maart Deze spetters wordt u aangeboden door het team. Wij willen u een kijkje laten nemen in onze keuken. Suggesties, kritiek, vragen en complimenten voor het team mailen naar: info@pcpobr.nl Namens het team, Dieja van Mourik Informatieavond Typecursus Ma. 23 maart 19:15 Paasviering Do. 2 april ->continurooster, uur uit Koningsspelen Vr. 24 april

2 Personeel Jaap de Boer Waarschijnlijk heeft u al gemerkt dat onze intern begeleider de heer Jaap de Boer al een periode niet op school is. Hij heeft een korte ziekenhuis opname gehad en is nu thuis verder aan het herstellen. Wij wensen hem van harte beterschap. Juf Jessica Juf Jessica zal rond 17 maart terug komen van haar zwangerschapsverlof. De ouders van groep 6 zullen hier nadere informatie over ontvangen. Nieuws vanuit het MT Inplannen ouderavond. Net als vorig jaar kunt u zelf de tijd voor het oudergesprek met uw kind(eren) inplannen. Dit kunt u doen via het digiduif account van uw kind(eren) U heeft hiervoor de tijd tot maandag 9 maart uur. Ouderavonden Op donderdag 12 en dinsdag 17 maart zijn de oudergesprekken na het eerste rapport gepland. Deze ouderavond is voor de ouders van de groepen 1 / 2 t/m groep 7. De leerkrachten vertellen u graag hoe het gaat met uw kind in de groep. Wij gaan er vanuit alle ouders tijdens deze gesprekken te ontmoeten. Informatie avond Typecursus 23 maart. Deze week hebben de leerlingen van groep 5 t/m 8 een brief en een folder meegekregen over de mogelijkheid tot het volgen van een type cursus. Op 23 maart is er `s avond voor de ouders van de leerlingen van groep 5 t /m 8 een voorlichtingsavond over deze typecursus. U kunt dan zien hoe het in elkaar zit en alle vragen die u heeft stellen. De avond begint om uur en de deur is om uur open. Overblijfmoeders. Een groot aantal leerlingen van onze school maakt gebruik van de mogelijkheid om tussen de middag over te blijven. Om dit goed te laten verlopen zijn wij dringend op zoek naar moeder of vaders die bij de overblijf willen helpen. Lijkt u dit wat? Meldt u dan aan bij Dieja van Mourik.

3 Nieuws vanuit het MT Inspectiebezoek. Zoals u misschien nog weet is op vrijdag 13 februari de inspectie op school geweest. Twee inspecteurs hebben die dag de school bekeken. Ze hebben lessen in verschillende groepen bekeken, met leerlingen gesproken, met ouders gesproken en uiteraard ook met het team. Aan het eind van de dag is er ook een gesprek geweest met het management team van onze school. De Fontein heeft naar aanleiding van het inspectiebezoek een voldoende voor haar onderwijs gescoord en daarmee het basisarrangement behouden. Vanuit het onderzoeksrapport zijn mooie ontwikkelingspunten geformuleerd waarmee we verder kunnen bouwen aan CBS de Fontein. Paasviering Op 2 april is het weer Pasen. U zult binnenkort hier verder over geïnformeerd worden.

4 Typecursus op De Fontein Typecursus nieuwe stijl voor onze leerlingen van groep (5), 6, 7 en 8. Onze school acht typevaardigheid voor kinderen in het huidige computertijdperk belangrijk, Om deze reden hebben wij een afspraak gemaakt met de organisatie ECO om, ten behoeve van onze leerlingen typetrainingen voor onze school te organiseren die door de kinderen geheel thuis wordt gedaan. De aangeboden training is een vernieuwend, geavanceerd leersysteem voor typevaardigheid dat gebruik maakt van alle moderne inzichten op het gebied van didactiek en (Internet)technologie. Kenmerken van het typeprogramma zijn: Kinderen doen de cursus wanneer zij dat willen,. Thuis, of waar dan ook. De cursus past zich aan de cursist aan, niet andersom. Zeer individuele, extreem intensieve begeleiding. Vaak dagelijks contact met de docent De cursus is een serious game, een spel met een uitgedacht educatief doel dat daarnaast ook leuk, spannend en uitdagend is. Tweewekelijkse rapportage aan de ouders over de voortgang. De cursus gaat uit van een inspanning van ca 75 minuten per week. Tempo kan worden aangepast. Cursusduur is gemiddeld weken. Indien nodig wordt de cursus verlengd naar maximaal een jaar. Bij ziekte of vakantie kan de training tijdelijk worden gestopt. Iedereen haalt zijn diploma. Prijs per cursist bedraagt 99,95 euro (termijnbetaling in 12 maanden mogelijk) inclusief het diploma. Er zal een informatiebijeenkomst voor u en uw kinderen worden georganiseerd op maandagavond 23 maart a.s. Hierna zal de cursus van start gaan. Wij zijn enthousiast over de training en hopen dat het aantal aanmeldingen voor deze training groot zal zijn.

5 Koningsspelen Op vrijdag 24 april zullen op CBS de Fontein de Koningsspelen worden georganiseerd. Inmiddels zijn de voorbereidingen hiervoor al gestart. Om de dag helemaal te laten slagen, kunnen we niet zonder hulp van ouders. Heeft u de mogelijkheid en zin om die dag te komen helpen, meldt u dan bij de leerkracht van uw kind.

6 Korfbal Aan alle basisscholen van Gemeente Ridderkerk Ridderkerk, Betreft: uitnodiging 26 e Rabobank schoolkorfbaltoernooi Geachte heer/mevrouw, De voorbereidingen voor het jaarlijks door ons georganiseerde schoolkorfbaltoernooi zijn alweer in volle gang. Evenals voorgaande jaren willen wij van het evenement graag een groot succes maken! Wij hopen dan ook dat alle basisscholen uit Ridderkerk (weer) mee zullen doen. Net als voorgaand jaar is Rabobank Ridderkerk-Midden Ijsselmonde hoofdsponsor van het toernooi. Bij deze vragen wij de medewerking van uw school. De leerkrachten willen wij vragen om de kinderen enthousiast te maken en te vragen of ze mee willen doen aan het toernooi. Om tot een goede organisatie te komen willen wij u nu al informeren over het komende toernooi. Uiteraard zijn de leerkrachten welkom om de kinderen aan te moedigen tijdens het toernooi. Korfbalsport in Ridderkerk Zoals u wellicht weet zijn er twee korfbalverenigingen in Ridderkerk; Korfbal Combinatie Ridderkerk en Ten Donck. Bij de eerstgenoemde, die haar wedstrijden speelt op het sportpark in Ridderkerk, zal het Rabobank schoolkorfbaltoernooi gaan plaatsvinden. KCR en Ten Donck gaan de samenwerking al 26 jaar met elkaar aan en benadrukken dat het van belang is dat de korfbalsport moet worden uitgedragen naar de scholen toe in de vorm van het schoolkorfbaltoernooi! Een samenwerking waar beide verenigingen trots op zijn! Naast de samenwerking van beide verenigingen is ook Sport en Welzijn betrokken bij het Rabobank Schoolkorfbaltoernooi. Zij dragen zorg voor de promotie in gymlessen en andere activiteiten vanuit Sport en Welzijn, waarbij korfbal betrokken is. Voor wie is het Rabobank schoolkorfbaltoernooi? Het toernooi is voor de groepen 3,4 en 5. In iedere groep wordt mono korfbal gespeeld. Dat wil zeggen: in één vak korfbal spelen, dus zonder middellijn. Het spel gaat daardoor vlotter en de kinderen komen vaker tot scoren, waardoor zij meer spelplezier ervaren. Hoeveel kinderen per team? Een korfbalteam bestaat uit 4 à 5 spelers, bij voorkeur jongens en meisjes gemixt. Dit geldt voor groep 3,4 en 5. Bij het spelen van de wedstrijden wordt minimaal 3 tegen 3 en maximaal 4 tegen 4 gespeeld. Bij een vijftal wordt er gewisseld tijdens de wedstrijd.

7 Waar en wanneer? Het toernooi zal centraal plaatsvinden op woensdag 15 april 2015 van op het sportpark te Ridderkerk aan de Sportlaan 6 te Ridderkerk, waar Korfbal Combinatie Ridderkerk (KCR) haar wedstrijden speelt. Om alvast te kunnen wennen aan het spelletje korfbal en om de spelregels duidelijk te maken, organiseren we voor elk team trainingen. De trainingen zullen gehouden worden bij KCR en Ten Donck op doordeweekse avonden in de periode van 31 maart 2015 tot en met 9 april De trainingen bij KCR en Ten Donck zullen worden verzorgd door enthousiaste leden van beide verenigingen. Overige Wat wij als organisatie graag willen vragen is of u de data die hierboven staan genoemd op wilt nemen in uw jaarplanning van de groepen 3,4 en 5. Verder willen wij u vragen of u dit ook in de weekbrief/website van uw school wilt vermelden, zodat ook de leerlingen en ouder(s)/verzorger(s) op de hoogte zijn van het 26 e Rabobank schoolkorfbaltoernooi. Inschrijfprocedure In de 1 e week van maart 2015 worden de uitnodigingen voor de groepen 3, 4 en 5 op alle scholen door ons uitgedeeld. Met deze informatie kunnen de leerlingen zich via onze websites inschrijven voor het dit Schoolkorfbaltoernooi. Als laatste is het wenselijk dat uw school t.z.t. de teams voorziet van eigen shirts, zodat het duidelijk is welke school ze vertegenwoordigen. Indien u nog vragen of opmerkingen heeft, kunt u contact opnemen met één van de onderstaande contactpersonen: Astrid Klok +31 (0) KCR Clementine Modder +31 (0) Ten Donck

8 Ridderkerk, maart 2015 Betreft: nieuwe glijbaan zwembad De Fakkel Beste leerling, Bij deze informeren we je graag over de glijbaan die momenteel door Watergames & More wordt vervangen voor een gloednieuwe glijbaan. Over aan aantal weken zal de nieuwe glijbaan klaar zijn voor gebruik. Voor het zover is, willen we alle kinderen t/m 12 jaar graag hierbij betrekken. De nieuwe glijbaan zal een naam van een beestje krijgen. Voor het bedenken van een nieuw beestje hebben we jouw hulp nodig! De vraag luidt als volgt: Bedenk een nieuw beestje voor de glijbaan van De Fakkel In De Fakkel wordt al gebruikgemaakt van de huisstijlbeestjes: Zeester, Zeepaard, Kikker, Orka, Flamingo, Zeehond, Pinguïn, Nijlpaard, Dolfijn, Zeeleeuw en een Pelikaan. Wat moet je doen? Bedenk een nieuw beestje (in de lijn van de andere huisstijlbeestjes); Geef een omschrijving waarom jij vindt dat dit beestje past bij de nieuwe glijbaan; Omschrijf hoe het beestje eruit moet komen te zien: kleur, outfit en evt. accessoires; Je mag ook een mooie tekening maken van jouw beestje. Lever vóór maandag 16 maart a.s. jouw idee in op de website van De Fakkel of bij de kassa van De Fakkel. Vermeld hierbij wel je naam, leeftijd, adresgegevens, en telefoonnummer. Wanneer je het idee inlevert op de website, maak dan een foto van het eventuele ontwerp zodat je deze kunt uploaden. Op maandag 23 maart a.s. wordt de winnaar bekendgemaakt. De winnaar mag dan zijn/haar eigen huisstijlbeestje op woensdagmiddag 25 maart gaan ontwerpen bij Djen Design in Hendrik- Ido-Ambacht. Jij mag dan helemaal zelf vertellen hoe jouw beestje eruit komt te zien, eventueel aan de hand van de tekening die je hebt gemaakt. Dit beestje komt dan voor altijd bij de glijbaan te hangen. Hoe leuk is dat?! Woensdagmiddag 8 april a.s. zal de nieuwe glijbaan officieel geopend worden en mag de winnaar als eerste van de glijbaan af. Wees origineel en creatief en maak wat moois van het nieuwe beestje. We zijn benieuwd naar jouw idee! Neem voor vragen of meer informatie contact op met ondergetekende via c.vandennieuwendijk@sportenwelzijn.nl. Met vriendelijke groet, Carolina van den Nieuwendijk Medewerker Marketing, PR en Communicatie

Inhoud MAANDBRIEF CHRISTELIJKE BASISSCHOOL DE FONTEIN RIDDERKERK. Bijbelverhalen. Lucas 24: 13-35; Handelingen 1: 1-11; Namens het team,

Inhoud MAANDBRIEF CHRISTELIJKE BASISSCHOOL DE FONTEIN RIDDERKERK. Bijbelverhalen. Lucas 24: 13-35; Handelingen 1: 1-11; Namens het team, Inhoud MAANDBRIEF SCHOOLJAAR 2014-2015 April 15 MAANDBRIEF CHRISTELIJKE BASISSCHOOL DE FONTEIN RIDDERKERK HET DRUPPELTJE Liefde doet bij kinderen wat de zon doet bij bloemen. Bij volwassenen werkt het

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Welle 18 april 2018

Nieuwsbrief CBS De Welle 18 april 2018 Nieuwsbrief CBS De Welle 18 april 2018 Nieuws van de directie Beste ouders/verzorgers. Ik had gehoopt al iets meer over de formatie van volgend jaar te kunnen zeggen. Dit is helaas niet het geval. Zodra

Nadere informatie

Kilian, Sverre en Tim: We hebben een hele leuke klas. En iedereen is behulpzaam. En we hebben een leuke meester.

Kilian, Sverre en Tim: We hebben een hele leuke klas. En iedereen is behulpzaam. En we hebben een leuke meester. 3-wekelijkse uitgave van CBS De Regenboog te Ridderkerk 13 maart 2015 220202012 De lente is begonnen! Heerlijk dat het s morgens eerder licht is en s avonds later donker. De dagen lijken langer, kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 13

Nieuwsbrief. Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 13 Nieuwsbrief Donderdag 26 maart 2015 Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 13 Bijbelverhalen Het thema voor volgende week is: Ik houd van jou. Maria van Magdala is anders. Op een dag

Nadere informatie

Inhoud MAANDBRIEF CHRISTELIJKE BASISSCHOOL DE FONTEIN RIDDERKERK. Op Reis. God, loopt voor ons uit. Om een goede weg te wijzen.

Inhoud MAANDBRIEF CHRISTELIJKE BASISSCHOOL DE FONTEIN RIDDERKERK. Op Reis. God, loopt voor ons uit. Om een goede weg te wijzen. Inhoud MAANDBRIEF SCHOOLJAAR 2014-2015 Juli 15 MAANDBRIEF CHRISTELIJKE BASISSCHOOL DE FONTEIN RIDDERKERK HET DRUPPELTJE Breng een beetje geluk in het leven van anderen, en voel hoe de warmte op jezelf

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2017-2018 09 t/m 13 oktober Agenda: Ma - Inloopspreekuur Fysiotherapie op school van 8.30 9.00 uur Sponsorlijst mee Di - juf Rebecca en juf Cindy op MI cursus groep 8 krijgt deze dag andere

Nadere informatie

Onze nieuwsbrief De Medeklinkert Schooljaar , nr. 1 3 sept 2019

Onze nieuwsbrief De Medeklinkert Schooljaar , nr. 1 3 sept 2019 Op onze school zorgen wij samen voor een plezierige en veilige leeromgeving, waarin we: Elkaar respecteren Naar elkaar luisteren Duidelijk met elkaar communiceren Het goede voorbeeld geven Afspraken nakomen

Nadere informatie

Wegwijzertje. Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: 13 april 2018 Nieuwsbrief nummer 13

Wegwijzertje. Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: 13 april 2018 Nieuwsbrief nummer 13 Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: wegwijzer@pcboapeldoorn.nl 13 april 2018 Nieuwsbrief nummer 13 Wegwijzertje Geachte ouders, verzorgers, Op vrijdag 27 april begint de meivakantie en zijn de kinderen

Nadere informatie

AGENDA. Bijbelverhalen

AGENDA. Bijbelverhalen maandag 17 augustus woensdag 19 augustus OPA AGENDA 02 juli 2015 jaargang 17 nr. 40 1e schooldag, u bent hartelijk welkom om uw kind(eren) in de klas te brengen, zodat u een kijkje in de klas kunt nemen

Nadere informatie

22 juni Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

22 juni Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Schooljaar: 2017-2018, nummer 14 Nieuwsbrief De Zon Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: Nieuws uit het team

Nadere informatie

Conciërge Frans Schilderman. Voorleeswedstrijd. CJG Doesburg

Conciërge Frans Schilderman. Voorleeswedstrijd. CJG Doesburg Openbare Dalton Basisschool De Wetelaar Zanderskamp 95 6983 CG, Doesburg tel: 0313 474292 www.wetelaar.nl e-mail: wetelaar@gmail.com Inhoud: Schooljaar 2013 2014 21 oktober 2013 Pagina 1 Start zwangerschapsverlof

Nadere informatie

MAANDBRIEF HET DRUPPELTJE VAN HET TEAM. INHOUD o Nieuws vanuit het MT o Startavond o Schooltijden o Brede school Ridderkerk o Belangrijke mededelingen

MAANDBRIEF HET DRUPPELTJE VAN HET TEAM. INHOUD o Nieuws vanuit het MT o Startavond o Schooltijden o Brede school Ridderkerk o Belangrijke mededelingen Inhoud MAANDBRIEF SCHOOLJAAR 2015-2016 AUG 15 MAANDBRIEF CHRISTELIJKE BASISSCHOOL DE FONTEIN RIDDERKERK HET DRUPPELTJE Het verschil tussen wie je bent en wie je wilt zijn is wat je doet. Agenda INHOUD

Nadere informatie

Kalender. Nr. 13, 20 maart 2019

Kalender. Nr. 13, 20 maart 2019 Nr. 13, 20 maart 2019 Kalender Woensdag 27 maart: studiedag, alle leerlingen vrij (staat wat onduidelijk op de schoolkalender) Donderdag 4 april: 17.30-18.30 uur presentatie/afsluiting themaweken Helden

Nadere informatie

Schooljaar Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp Vrijdag 23 maart 2018 tel

Schooljaar Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp Vrijdag 23 maart 2018 tel Schooljaar 2017 2018 Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp info@julianaschool.net Vrijdag 23 maart 2018 tel. 0548-636000 www.julianaschool.net Nummer 25 Inhoud Kreet van de week Sport Paasviering Avondvierdaagse

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 6 november nr. 05

Nieuwsbrief. 6 november nr. 05 Nieuwsbrief 6 2014 2014-2015 nr. 05 Beste ouders/ verzorgers, De herfstvakantie is weer achter de rug. De komende periode wordt een drukke, maar gezellige tijd. Binnenkort komen de eerste rapporten en

Nadere informatie

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Hemelvaart en Pinksteren Na de Hemelvaart volgt 10 dagen later altijd Pinksteren. Pinksteren is meer

Nadere informatie

Schoolinfo nr. 13 Vrijdag 22 maart

Schoolinfo nr. 13 Vrijdag 22 maart Schoolinfo nr. 13 Vrijdag 22 maart Wijbrandischool, Oudehorne 0513 542300 cbswijbrandi@tjongerwerven.nl Schoterlandseweg 19, 8413 NM Oudehorne www.meesterswijbrandischool.nl Belangrijke data Datum Activiteit

Nadere informatie

Nieuws uit het Onderwijs.

Nieuws uit het Onderwijs. Nr. 1 augustus 2018. Nummer 01 Nieuw schooljaar. Nieuws uit het Onderwijs. Vandaag zijn we gestart met het nieuwe schooljaar. Een andere klas, een andere juf of meester of zelfs helemaal nieuw op school

Nadere informatie

Nieuwe leerlingen. In de afgelopen periode is er een tweetal nieuwe leerlingen op De Klimop verschenen. Wij stellen dit duo hierbij aan u voor:

Nieuwe leerlingen. In de afgelopen periode is er een tweetal nieuwe leerlingen op De Klimop verschenen. Wij stellen dit duo hierbij aan u voor: Maandinfo Maand: september 2015 Inhoud. In deze maandinfo wordt u geïnformeerd over de volgende zaken: Teamstudiedag Stagiaires Nieuwe leerlingen Doe Mee boekje Gymlessen Jeugd en Techniek (JET) Groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2015 2016 Nr.9

Nieuwsbrief 2015 2016 Nr.9 Nieuwsbrief 2015 2016 Nr.9 Beste ouders, verzorgers, U ontvangt hier nieuwsbrief nr. 9. Het is nog 1 of 2 dagen school en dan is er een week voorjaarsvakantie. We hopen dat de leerlingen (en u ook) kunnen

Nadere informatie

Maandbulletin september 2018

Maandbulletin september 2018 Maandbulletin september 2018 SCHOOLJAAR 2018-2019 NR. 2 Beste ouders / verzorgers, Beste kinderen en ouders/ verzorgers, Na een fijne zomervakantie zijn we het jaar op 20 augustus lekker ingesprongen.

Nadere informatie

Blijf van elkaar af!!

Blijf van elkaar af!! Jaargang 1 nummer 28 27-3- 2015 Kind op maandag. Week 14. In de week voor Pasen maken we kennis met Maria van Magdala. Toen zij Jezus de eerste keer zag, ging het niet goed met haar. Ze was bezeten door

Nadere informatie

Maandbrief november Heiloo 2018

Maandbrief november Heiloo 2018 Maandbrief november Heiloo 2018 Beste ouders, Projectafsluiting: Wat hadden we een vrolijke, gezellige en bijzondere middag op donderdag 18 oktober! Er was een tentoonstelling, door de hele school, waarin

Nadere informatie

Post op Stelten vrijdag 27 maart

Post op Stelten vrijdag 27 maart Post op Stelten vrijdag 27 maart Vanuit de directie Integraal Kindcentrum In Nederland zijn Brede Scholen sinds een aantal jaren een begrip. Gebouwen waar meerdere partijen samenwerken zijn massaal in

Nadere informatie

inspireren motiveren verantwoordelijk zijn

inspireren motiveren verantwoordelijk zijn Lied voor de veertigdagentijd en Pasen 2019 Jezus ging op weg naar het feest dat Pasen heet. Hij vertelde onderweg dat God mensen niet vergeet. Hij zei: Pak mijn hand, dan help ik jou. Pak mijn hand, een

Nadere informatie

Schoolkorfbaltoernooi gemeente Arnhem

Schoolkorfbaltoernooi gemeente Arnhem Schoolkorfbaltoernooi gemeente Arnhem Jaren lang is er bij Oost-Arnhem het schoolkorfbaltoernooi georganiseerd voor drie scholen in de omgeving. De groepen 3 t/m 5 speelden op deze dag wedstrijdjes tegen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Beste ouder/verzorger, Namens het team, Herman Hofman.

Nieuwsbrief. Beste ouder/verzorger, Namens het team, Herman Hofman. Nieuwsbrief Nieuwsbrief 8 mei 2017 Agenda Do 11 Ma 15 Wo 17 Vr 19 Do 25 Ma 5 Do 8 Wo 14 Do 15 Vr 16 Di 20 Ma 26 Di 27 Wo 28 Mei Inzameling oud papier Schoolkorfbaltoernooi 2017 Hemelvaartsdag We zijn ook

Nadere informatie

Infobulletin Prins Bernhardschool 2015/2016 no.9

Infobulletin Prins Bernhardschool 2015/2016 no.9 Chr. Basisschool Prins Bernhard Bernhardlaan 42, 9291 HP Kollum Tel. 0511-452089 Website: www.pbschool.nl Infobulletin Prins Bernhardschool 2015/2016 no.9 1. Feestelijke ouderavond Op dinsdagavond 22 maart

Nadere informatie

Met vr. groet, Het team

Met vr. groet, Het team Geachte Ouder(s), Verzorger(s), Botterlaan 1 9934 EW Delfzijl Tel. 0596 612600 Directeur M. Lamain obsjanligthartdelfzijl@marenland.org www.obsjanligthart.nl Nieuwsbrief Jaargang 14 no. 10 21 maart 2017

Nadere informatie

nummer april 2019

nummer april 2019 Pancopost nummer 12 23 april 2019 AGENDA vr 26-04 : Sportdag bij Rhienderoord voor alle leerlingen ma 29-04 t/m vr 03-05 : Meivakantie ma 06-05 : OR-vergadering wo 08-05 : Luizencontrole Schoolvoetbaltoernooi

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, april 2017 Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer

Nadere informatie

Maandbrief Klimop-Stad maart 2015

Maandbrief Klimop-Stad maart 2015 Maandbrief Klimop-Stad maart 2015 Rossinistraat 5 1323 BP Almere Tel. 036-5364814 Website: www.de-klimop.nl E-mail: dir.klimopstad@prisma-almere.nl Agenda maart: Maandag 2 maart: Woensdag 4 maart: Maandag

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 2. Door de weinig inschrijvingen gaat de geplande rommelmarkt van morgen helaas niet door.

Nieuwsbrief nr. 2. Door de weinig inschrijvingen gaat de geplande rommelmarkt van morgen helaas niet door. Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 2 13 e jaargang Vrijdag 18 september 2015 Lekkage In

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie m a a r t 2019 S c h o o l j a a r 2 0 1 8-2 0 1 9 n r. 8 Nieuws van de directie Inhoud Beste ouders 1 Complimenten/ Social Schools/ Staken 2 Verlof/Huisvesting/ Hoe gaat het met 3 Wist u dat 4 Belangrijke

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2016-2017 05 t/m 09 september Agenda: Ma - Infoavond groep 1-2 18.30 20.00 uur Di - Gr. 7/8 project dag Jagersvereniging op De Tolplas - Hoge Hexel Infoavond groep 3-4 Wo - Infoavond groep 5-6

Nadere informatie

Door op de volgende link te klikken kunt u de maandkalender van januari openen: Maandkalender januari 2015 Met vriendelijke groet,

Door op de volgende link te klikken kunt u de maandkalender van januari openen: Maandkalender januari 2015 Met vriendelijke groet, Beste ouder(s)/verzorger(s), Namens het team van de Hasselbraam wens ik u allemaal een heel gelukkig en gezond nieuwjaar! Ik hoop dat u allemaal een hele fijne vakantie heeft gehad en dat u lekker heeft

Nadere informatie

Kijk ook op onze website www.lorentzschool.nl. Nr. 1 / 4 september 2015. Lorentz Nieuwsbrief

Kijk ook op onze website www.lorentzschool.nl. Nr. 1 / 4 september 2015. Lorentz Nieuwsbrief Kijk ook op onze website www.lorentzschool.nl Nr. 1 / 4 september 2015 Lorentz Nieuwsbrief De Nieuwsbrief verschijnt tweewekelijks en is een informatiebulletin van school aan ouders. Agenda - Agenda -

Nadere informatie

Hallo Nummer 1. (schooljaar , 2 september 2018 )

Hallo Nummer 1. (schooljaar , 2 september 2018 ) Hallo Nummer 1 (schooljaar 2018-2019, 2 september 2018 ) Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze Hallo o.a. : Start schooljaar 2018-2019 Ouderavond donderdag 6 september Schoolfotograaf Jaarkalender Inschrijfmiddag

Nadere informatie

Helaas zijn er niet voldoende aanmeldingen binnen gekomen om de EHBO workshop door te laten gaan. Misschien lukt het volgend schooljaar wel.

Helaas zijn er niet voldoende aanmeldingen binnen gekomen om de EHBO workshop door te laten gaan. Misschien lukt het volgend schooljaar wel. NUMMER 13 JAARGANG 33 14 maart 2019 Belangrijke data 15 maart Studiedag stakingsdag leerkrachten 20 maart Provinciale Statenverkiezingen 25 maart Groep 6 Thijssenshof 1 april Inloopspreekuur CJG (Suat

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers,

Beste ouders/verzorgers, 02-09-2020 Beste ouders/verzorgers, Voor u ligt het eerste Open Podium van dit schooljaar. Met de collega s, met de kinderen en ook met u als ouders/verzorgers, maken we een nieuwe start. Hieronder kunt

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ juli nummer 39

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ juli nummer 39 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 1 juli nummer 39 Agenda 5 juli kennismaking in de nieuwe groep 11 juli afscheid meester Simon 5 juli rapportengesprekken 13 juli afscheid meester

Nadere informatie

+9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s),

+9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), +9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), Terug in de tijd! Vandaag zijn onze leerlingen op een wel hele bijzondere manier begonnen met de projectweek Terug in de tijd!. Enkele leerkrachten gingen namelijk

Nadere informatie

Informatieblad voor de ouders. Agenda school

Informatieblad voor de ouders. Agenda school Woensdag 17 mei gaan de groepen 3 t/m 6 op schoolreisje. Veel plezier! het Boomblad Informatieblad voor de ouders Agenda school 15 mei MR 17 mei Schoolreisje groep 3/4 en 5/6 17 mei Vervolg schoolvoetbal

Nadere informatie

Informatieavond schoolkamp voor de ouders/verzorgers van de schoolverlaters. Aanvang uur. Periodeplanningsdag, alle leerlingen zijn vrij

Informatieavond schoolkamp voor de ouders/verzorgers van de schoolverlaters. Aanvang uur. Periodeplanningsdag, alle leerlingen zijn vrij Maandbrief Klimop-Stad september 2016 Rossinistraat 5 1323 BP Almere Tel. 036-5364814 Website: www.de-klimop.nl E-mail: dir.klimopstad@prisma-almere.nl Agenda september 2016: Donderdag 8 september: Vrijdag

Nadere informatie

Belangrijke data. Op tijd, te laat, afwezig: hoe zit het ook alweer?

Belangrijke data. Op tijd, te laat, afwezig: hoe zit het ook alweer? NUMMER 3 JAARGANG 32 12 oktober 2017 Belangrijke data do. 19 oktober Verhalenverteller voor de groepen 1/2, 3/4, 5/6 en 7/8 vrij. 20 oktober Kabouterpad Herfst Kleuters vrij. 20 oktober Afsluiting Kinderboekenweek

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JULI

NIEUWSBRIEF JULI NIEUWSBRIEF JULI 2019 OPROEP: TUINMAN/VROUW www.bslaetare.nl Bent u of kent u iemand uit Kilder of omgeving die groene vingers heeft, houdt van tuinieren en een bijdrage wil leveren aan onze school door

Nadere informatie

Nieuwsbrief No

Nieuwsbrief No Nieuwsbrief No. 6 08-11-2013 Cursusjaar 2013-2014 Inhoud: - Belangrijke data - IPC nieuws - Gezinsviering de Kwakel 1 Belangrijke data: 12 november: Schoolmaatschappelijk werk (11.30-13.00) 15 november:

Nadere informatie

Nieuwsbrief OBS de Pionier

Nieuwsbrief OBS de Pionier Nieuwsbrief OBS de Pionier Voor de optimale ontwikkeling van ieder individueel kind Korte Pionierweetjes Orion 11-13 Koffieochtend Op 26 september staat de eerste koffieochtend voor ouders en directie

Nadere informatie

Belangrijke data. Ouderavond maandag 10 april Parkeren locatie Bosrand. Pasen. Vrijdag 7 april 2017

Belangrijke data. Ouderavond maandag 10 april Parkeren locatie Bosrand. Pasen. Vrijdag 7 april 2017 INFO4@LL Vrijdag 7 april 2017 Belangrijke data Ouderavond: Visie op locatie en organisatie : 19.30u, locatie Bosrand 10-04-2017 Paasontbijt en Paasviering 13-04-017 Goede vrijdag (kinderen vrij) 14-04-2017

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Nieuwsbrief 07-05-2019 Even bijpraten Na 2 weken meivakantie zijn we weer goed gestart met de laatste periode van het schooljaar. Een periode die meestal vol met leuke activiteiten zitten; klus-/ schoonmaakavond,

Nadere informatie

Nieuwsbrief Maart 2016 Jaargang: 2015-2016

Nieuwsbrief Maart 2016 Jaargang: 2015-2016 Nieuwsbrief Maart 2016 Jaargang: 2015-2016 Belangrijke data in maart en april 8 maart Overblijfavond 9 maart Open dag 9 maart GGD Jeugdverpleegkundige 16 maart Luizencontrole groep 2 t/m 8 en Open avond

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2016-2017 26 juli t/m 30 september Agenda: Ma - Di - Wo Break de Maand show door groep 1 om 13.15 uur Do - Gr.7/8 naar de voorstelling Billy the kid om 10.30 uur in Vroomshoop Oud papier wordt

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF WIEK-2-DATE. Zakelijke ouderavond OR-MR Wiek2date nummer 4. Kinderen s middags vrij uur Podiumactiviteit groep 3/4

NIEUWSBRIEF WIEK-2-DATE. Zakelijke ouderavond OR-MR Wiek2date nummer 4. Kinderen s middags vrij uur Podiumactiviteit groep 3/4 Pagina 1 van 5 Jaargang 5 17 oktober 2013 NIEUWSBRIEF WIEK-2-DATE Jaarvergadering OR Zoals eerder reeds is aangegeven vindt op 30 oktober a.s. de OR jaarvergadering plaats. Het tweede deel van de avond

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Schoolkalender

In deze nieuwsbrief. Schoolkalender regel van de week Ik sluit niemand buiten en help anderen. belangrijke data 1 september informatieavond leren lezen 1 september start inschrijven kennismakingsgesprekken via Digiduif vanaf 7 september

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2017-2018 25 t/m 29 september Agenda: Ma - Grafiti workshop (bij regen verschuift dit naar dinsdag) Oude kleren aan/mee Di - Wo - Start Kinderpostzegels Do - Vr - Sportwijktoernooi vanaf groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2019 OBS De Bosrank

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2019 OBS De Bosrank Nieuwsbrief SEPTEMBER 2019 OBS De Bosrank HET BEGIN IS ER! Alweer bijna twee weken van dit schooljaar voorbij. Fijn, dat er op de startdag ouders op school kwamen om samen met elkaar het schooljaar te

Nadere informatie

Elk kind verdient een waarde(n)volle toekomst!

Elk kind verdient een waarde(n)volle toekomst! Elk kind verdient een waarde(n)volle toekomst! Aan alle ouder(s)/verzorger(s), Oude-Tonge, 21 maart 2019 Schoolvoetbal Gisteren hebben drie teams van de Bron meegedaan aan het jaarlijkse schoolvoetbaltoernooi.

Nadere informatie

1. Eerste schooldag. 2. Aanwezigheid directie. 3. Nieuwe collega s. Lijnbaan AG Zoetermeer

1. Eerste schooldag. 2. Aanwezigheid directie. 3. Nieuwe collega s. Lijnbaan AG Zoetermeer Lijnbaan 317 2728 AG Zoetermeer 079-342 20 57 Email: directie@debuut.unicoz.nl Website: www.debuut.unicoz.nl 22-08-2016 Nr. 01 1. Eerste schooldag Welkom allemaal! Het nieuwe schooljaar is weer begonnen.

Nadere informatie

Zegveld, juni Bent u benieuwd over welke waarden het gaat?

Zegveld, juni Bent u benieuwd over welke waarden het gaat? Zegveld, juni 2017 Afgelopen studiedag hebben we stil gestaan bij verschillende aspecten van ons onderwijs, instructie geven en professionalisering. Ook hebben we de jaarplanning voor het schooljaar 2017-2018

Nadere informatie

Roostervrij Aanstaande vrijdag hebben de groepen 1 tot en met 4 een roostervrije dag. We wensen jullie een fijn lang weekend toe.

Roostervrij Aanstaande vrijdag hebben de groepen 1 tot en met 4 een roostervrije dag. We wensen jullie een fijn lang weekend toe. Jaargang 5 nr 11 11 november 2014 Eilenbergstraat 258 5011 EC Tilburg 013-4551292 info@stelaertshoeve.nl www.stelaertshoeve.nl Nieuwsbrief voor ouders van basisschool Stelaertshoeve in MFA De Symfonie.

Nadere informatie

Maandbrief - Klimop-Buiten - December 2017

Maandbrief - Klimop-Buiten - December 2017 Maandbrief - Klimop-Buiten - December 2017 Ten Harmsen v.d. Beekpad 6 1336 BK Almere 036-5451462 Website: www.de-klimop.nl E-mail: dir.klimopbuiten@prisma-almere.nl Agenda december 2017: Dinsdag 5 december:

Nadere informatie

Peppelinfo december 2014, nummer 4

Peppelinfo december 2014, nummer 4 Peppelinfo december 2014, nummer 4 Beste ouders, Inmiddels ben ik al weer drie weken op de Peppel en begin ik me al aardig thuis te voelen. Ik heb al veel ouders ontmoet en al een aantal prettige gesprekken

Nadere informatie

nummer 16 3 april 2018

nummer 16 3 april 2018 Pancopost nummer 16 3 april 2018 GROEPSACTIVITEITEN Koningsspelen Dit jaar vieren we weer de Koningsspelen. Dit is een jaarlijkse sport- en speldag voor de groepen 1 t/m 8. Dit jaar wordt het gehouden

Nadere informatie

ma 5/12 maart en do 8/15 maart - sporten op het schoolplein ma 19 maart - inloop voor ouders (groep 3 t/m 8)

ma 5/12 maart en do 8/15 maart - sporten op het schoolplein ma 19 maart - inloop voor ouders (groep 3 t/m 8) NIEUWSBRIEF Maart 2018 AGENDA ma 25 februari t/m vr 02 maart - voorjaarsvakantie ma 5/12 maart en do 8/15 maart - sporten op het schoolplein ma 19 maart - inloop voor ouders (groep 3 t/m 8) do 29 maart

Nadere informatie

30 augustus 13 september. RKBS De Banier. Nieuws vanuit de school. Welkom op school. Kennismakingsgesprekken. September

30 augustus 13 september. RKBS De Banier. Nieuws vanuit de school. Welkom op school. Kennismakingsgesprekken. September 1 30 augustus 13 september RKBS De Banier September Aan «titel» «naam», «groep» Colofon: R.K.B.S. De Banier - De Blokken 16-7894 CL Zwartemeer Postadres: Postbus 19; 7890 AA Klazienaveen Telefoon: (0591)

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie N o v e m b e r 2018 S c h o o l j a a r 2 0 1 8-2 0 1 9 n r. 4 Nieuws van de directie Inhoud Beste ouders 1 Personeel 2 Bloembakken 2 Bezoek uit Rwanda 3 Continurooster 4 Ouderavonden 5 Sint & Kerst 5

Nadere informatie

Nieuwsbrief. No. 1 Datum: Locatie Zuid. Agenda: Ma 15 sept Do 18 sept Vr 19 sept Woe 24 sept Di 30 sept

Nieuwsbrief. No. 1 Datum: Locatie Zuid. Agenda: Ma 15 sept Do 18 sept Vr 19 sept Woe 24 sept Di 30 sept Nieuwsbrief No. 1 Datum: 04-09-2014 Locatie Zuid Agenda: Ma 15 sept Do 18 sept Vr 19 sept Woe 24 sept Di 30 sept MR vergadering; locatie Zuid 20.00 u. Algemene ouder informatie-avond Roostervrij groep

Nadere informatie

Belangrijke data: Jarigen deze week: Wieltjesdag: Kanjerregel volgende week: Algemeen:

Belangrijke data: Jarigen deze week: Wieltjesdag: Kanjerregel volgende week: Algemeen: Belangrijke data: 4 april: 2 e schoonmaakavond 13 april: paaslunch + continurooster 14 april: Goede Vrijdag 17 april: 2 e paasdag 18 t/m 20 april: spreekweek 20 april: Koningsspelen + continurooster 21

Nadere informatie

DE POSTDUIF 9 april 2015

DE POSTDUIF 9 april 2015 DE POSTDUIF 9 april 2015 Welkom. In deze mooie tijd genieten we van de nieuwe natuur. Het is lente! Ook op school genieten we van heel veel leuke dingen en activiteiten. In deze Postduif kunt u erover

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Fontein

Nieuwsbrief CBS De Fontein j u l i 2 0 1 8 S c h o o l j a a r 2 0 1 7-2 0 1 8 n r. 1 0 Nieuwsbrief CBS De Fontein Nieuws van de directie Inhoud Beste ouders 1 Personeel/groepsverdeling 2 Summerevents 3 Ouderbetrokkenheid 4 Overblijven/Met

Nadere informatie

Biezenbabbel. 25 augustus 2016 Jaargang 25, nummer 1. De Biezen gaat voor: Talenten - Creativiteit Eigenaarschap

Biezenbabbel. 25 augustus 2016 Jaargang 25, nummer 1. De Biezen gaat voor: Talenten - Creativiteit Eigenaarschap 25 augustus 2016 Jaargang 25, nummer 1 Biezenbabbel Start nieuw schooljaar We gaan er een spetterend schooljaar van maken! Afgelopen maandag bleek dat letterlijk door de regen en de bellen. Na de regen

Nadere informatie

Penseelstreekje. Informatiebulletin van o.b.s. Het Palet Opheusden, 27 maart 2015 Nummer 14, schooljaar 2014 / 2015

Penseelstreekje. Informatiebulletin van o.b.s. Het Palet Opheusden, 27 maart 2015 Nummer 14, schooljaar 2014 / 2015 Patrijsstraat 2 4043MR Opheusden Tel: 0488-441451 Email: info@paletopheusden.nl www.paletopheusden.nl AFWEZIGHEID DIRECTIE Ik wil u informeren over mijn afwezigheid de komende periode. Helaas staat mij

Nadere informatie

JANUARI-FEBRUARI 2013. VERNIEUWDE NIEUWSFLITS Voor u ziet u onze vernieuwde nieuwsflits. NIEUWE LEERLINGEN! In januari zijn: 04 feb.

JANUARI-FEBRUARI 2013. VERNIEUWDE NIEUWSFLITS Voor u ziet u onze vernieuwde nieuwsflits. NIEUWE LEERLINGEN! In januari zijn: 04 feb. VERNIEUWDE NIEUWSFLITS Voor u ziet u onze vernieuwde nieuwsflits. Uit de koffie- en theegesprekken van groep 1 t/m groep 4 bleek dat men de nieuwsflits niet echt flitsend vond. Twee ouders hebben zich

Nadere informatie

31 maart 2017 Inhoud Belangrijke data: Voorwoord: Andere schooltijden 5e update Doekoe-actie Coop supermarkt

31 maart 2017 Inhoud Belangrijke data: Voorwoord:  Andere schooltijden 5e update Doekoe-actie Coop supermarkt 31 maart 2017 Inhoud Data Voorwoord Andere tijden Doekoe Kijkavond Palmpasen Schrijversbezoek Koningsspelen Unicefloop Schoolfruit Schoolvoetbal Oud papier Belangrijke data: 5 april luizencontrole 5 april

Nadere informatie

Nieuwsbrief Maart 2016, Nr. 7

Nieuwsbrief Maart 2016, Nr. 7 Nieuwsbrief Maart 2016, Nr. 7 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 29 1 maart 2 Viering juf Marga 40 jaar op school 3 4 KRANTEN- ACTIE 5 6 7 8 9 10 9.00 uur miniviering 11 Rapport

Nadere informatie

Informatiemarkt Snappet... 1 GROEPSINFORMATIE Groep Groep 5 t/m

Informatiemarkt Snappet... 1 GROEPSINFORMATIE Groep Groep 5 t/m Nr. 01 07 september 2018 Inhoud ALGEMEEN... 1 Informatiemarkt... 1 21 e eeuwse vaardigheden... 1 Snappet... 1 GROEPSINFORMATIE... 2 Groep 3... 2 Groep 5 t/m 8... 2 Schaaklessen St. Victor school: Schaken

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kerstviering. Foto s en video s. In dit nummer:

Nieuwsbrief. Kerstviering. Foto s en video s. In dit nummer: 11 december 2018 Nieuwsbrief In dit nummer: Kerstviering Onze kerstviering is op woensdag 19 december a.s.. Uitgebreide informatie over het kerstspel en het kerstdiner ontvangt u vandaag per mail in een

Nadere informatie

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief maart 2018

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief maart 2018 Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief maart 2018 Op facebook plaatsen wij elke week updates over onze school! Belangrijke data: 14 maart Week van het geld in groep 7 & 8 14 maart MR vergadering 21 maart Open

Nadere informatie

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag de Grote Rekenochtend. Schoolvoetbal jongens. IEP toets groep 8.

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag de Grote Rekenochtend. Schoolvoetbal jongens. IEP toets groep 8. Maandkalender Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 1 2 3 4 5 6 7 Creamiddag Nationale buitenlesdag 08.30-10.15 de Grote Rekenochtend Schoolvoetbal jongens 08.45-09.45 koffie uurtje 11.00-12.00 theorie-exame

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Voorwoord

Inhoudsopgave. Voorwoord Pagina 1 van 5 Inhoudsopgave Voorwoord Juf Eva Hoopman Juf Linda Serious Request groep 6/7B (Leon) Terugblik kerstmarkt Heb jij ook een foto op de kerstmarkt laten maken? Informatieavond groep 7 en 8 Luizenpluizen

Nadere informatie

Datum: Inhoud. Agenda 12 november: 10-minutengesprekken. Van de directie. Bibliotheek op School. Boekenpret.

Datum: Inhoud. Agenda 12 november: 10-minutengesprekken. Van de directie. Bibliotheek op School. Boekenpret. Van de directie Beste ouder(s)/verzorger(s), U heeft er waarschijnlijk weinig van gemerkt, maar vorige week donderdag hadden we een bijzondere studiedag op school. Terwijl alle kinderen gewoon les kregen,

Nadere informatie

#11 25 januari Kind op Maandag

#11 25 januari Kind op Maandag #11 25 januari 2019 Januari/Februari 28 jan Opening BSO + open middag BSO 29 jan Open middag BSO 31 jan Keuring Ouderbetrokkenheid 31 jan Start Poëzieweek 31 jan Open middag BSO 4 feb MR-vergadering 5

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Beste ouder(s)/verzorger(s), 7 september 2018 Beste ouder(s)/verzorger(s), De eerste week zit er inmiddels weer op! Natuurlijk zijn wij als team alweer even bezig om het schooljaar goed en gezellig met elkaar te kunnen starten. Dit

Nadere informatie

Geachte ouders, De ooievaarspas is geldig voor vrijstelling van de ouderbijdrage. Alle overige kosten dienen te worden betaald.

Geachte ouders, De ooievaarspas is geldig voor vrijstelling van de ouderbijdrage. Alle overige kosten dienen te worden betaald. Geachte ouders, Maandag 21 augustus a.s. starten we met het nieuwe schooljaar. Alle kinderen worden tussen 8.20 en 8.30 uur in hun (nieuwe) klas verwacht. We hopen dat u een fijne vakantie heeft gehad

Nadere informatie

KBS NOORDERPOORT NIEUWSBRIEF 9 12 januari tot en met 26 januari 2018

KBS NOORDERPOORT NIEUWSBRIEF 9 12 januari tot en met 26 januari 2018 INFORMATIEAVOND, KIJKOCHTEND EN INSCHRIJF DAG Beste ouders/verzorgers Hoewel het schooljaar pas begonnen is, kijken we toch al vooruit naar schooljaar 2018-2019. En niet alleen wij kijken vooruit, maar

Nadere informatie

Hallo (Nummer 15, 25-01-2015)

Hallo (Nummer 15, 25-01-2015) Hallo (Nummer 15, 25-01-2015) Beste ouders en leerlingen, In deze Hallo vindt u informatie over: Wat er zoal speelt in de groepen Wat er verder zoal speelt op school Oproep van de werkgroep Carnaval Studiemiddag

Nadere informatie

Klik hier om deze in de browser te lezen. Nieuwsbrief 15-9 december

Klik hier om deze  in de browser te lezen. Nieuwsbrief 15-9 december Klik hier om deze email in de browser te lezen Nieuwsbrief 15-9 december Met deze week: Terugblik op het Sinterklaasfeest - Talent.nl Live For Oekraïne - Swim to Play - Afsluiting judo - Apple ID - Kerstkrant

Nadere informatie

Schoolgeld, nog niet alles is binnen De ouderbijdrage voor dit schooljaar bedraagt net als de vorige keer 20,- per kind.

Schoolgeld, nog niet alles is binnen De ouderbijdrage voor dit schooljaar bedraagt net als de vorige keer 20,- per kind. NIEUWSBRIEF 17 Naam: De Pollen, 11 april 2014 leren naar vermogen Beste ouders/verzorgers, Schoolgeld, nog niet alles is binnen De ouderbijdrage voor dit schooljaar bedraagt net als de vorige keer 20,-

Nadere informatie

Jaargang 35 nummer 35 donderdag 6 juni Activiteiten. Berichtje over Senn

Jaargang 35 nummer 35 donderdag 6 juni Activiteiten. Berichtje over Senn Jaargang 35 nummer 35 donderdag 6 juni 2019 Activiteiten 10 juni: 2 e Pinksterdag 21 juni: rapporten mee 11 juni: OV en MR vergadering 24 juni: vanaf nu inloop 18 juni: schoolreis 27 juni: musical groep

Nadere informatie

September 2018 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

September 2018 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS September 2018 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 10 september Informatieavond Rots en Water voor ouders van kinderen in groep 7/8 13 september Training Rots en

Nadere informatie

Informatiefolder Schoolteams

Informatiefolder Schoolteams Informatiefolder Schoolteams Inleiding Hieronder vind je informatie over de schoolteams voor het schooljaar 2018-2019. Ook dit jaar hebben we ons weer ingeschreven voor verschillende sporten. Tussen de

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 13. Pasen

Nieuwsbrief Nr. 13. Pasen Nieuwsbrief Nr. 13 Belangrijke data 30 maart Goede vrijdag ( alle kinderen vrij!) 2 april 2 e paasdag 5 april Groep 7: Theoretisch verkeersexamen 9 12 april Buurtsportcoaches op ons plein 12 april Schoolreis

Nadere informatie

De schoolgids vindt u op onze website.

De schoolgids vindt u op onze website. 1 a p r i l 2 0 1 4 Hartenaas en De Sprankel één nieuwe (Brede) School Afgelopen week zijn de besturen van Stichting Invitare Openbaar Onderwijs (waarvan Hartenaas deel uitmaakt) en Optimus (waarvan De

Nadere informatie

Welkom op AZS Papilio!

Welkom op AZS Papilio! INFORMATIEBOEKJE Welkom op AZS Papilio! In dit boekje vindt u informatie over AZS Papilio in Burgum. Basisschool Papilio staat op het terrein van het AZC. Op onze website www.obs-papilio.nl vindt u meer

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Andere tijden. Proefweek 1 komt eraan! Basisschool Sint Liborius. Maart 2016. 14 maart. Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen

NIEUWSBRIEF. Agenda. Andere tijden. Proefweek 1 komt eraan! Basisschool Sint Liborius. Maart 2016. 14 maart. Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen NIEUWSBRIEF Agenda 14 maart Maart 2016 Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen 15 maart Basisschool Sint Liborius Open dag voor nieuwe ouders van 09.00-15.00 uur 18 maart Techniek groep 8 22 maart De

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nieuwe Directie

NIEUWSBRIEF. Nieuwe Directie Agenda 23 feb; rapport mee 23 feb: uitje groep 8 26 feb t/m 2 mrt: krokusvakantie 14 maart: (mogelijk) stakingsdag 19 maart: studiedag bestuur: lln vrij 21-28 maart Cultuurweek 29 en 30 mrt: presentaties

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 Daltonlocatie Agenda Daltonlocatie

Nieuwsbrief 3 Daltonlocatie Agenda Daltonlocatie Nieuwsbrief 3 Agenda 30 sept. Dag van de Westlandse Techniek, groepen 7 en 8 3 okt. Middag en avond Startgesprekken Themabijeenkomst Leesplezier Deze week opa en oma activiteiten 5 okt. Middag en avond

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18 december 2015

Nieuwsbrief 18 december 2015 Nieuwsbrief 18 december 2015 De Waalse school ontmoet burgemeester Aboutaleb! Woensdagmiddag is door burgemeester Aboutaleb in de Centrale Bibliotheek de tentoonstelling 'Samen leven' geopend. In deze

Nadere informatie

Even voorstellen! 4 februari nr. 8. Voorwoord. Beste ouders/verzorgers,

Even voorstellen! 4 februari nr. 8. Voorwoord. Beste ouders/verzorgers, 4 februari nr. 8 Voorwoord Beste ouders/verzorgers, We zijn alweer gestart aan de tweede helft van het schooljaar. Er wordt in de klassen hard gewerkt en er gebeuren mooie dingen. Eén van die dingen is

Nadere informatie