Agenda voor de komende periode. weekinfo nummer 24

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Agenda voor de komende periode. weekinfo nummer 24"

Transcriptie

1 Agenda voor de komende periode Vrijdag 22 maart Donderdag 28 maart Vr 29 maart - ma 1 april Zaterdag 6 april Maandag 8 april uur Dinsdag 9 april Palmpasenoptocht groepen 1 en 2 Noord om 9:00u - Zuid om 11:45u Paasviering en Paaslunch (alle kinderen eten s middags op school) Goede vrijdag / Pasen Kleding- en speelgoedbeurs Podiumpresentaties: Noord: de groepen 1-2BM en 6 Zuid: beide groepen 1./2 Overdracht monument Costerweg Groepen 7 en 8 Woensdag 10 april Praktisch verkeersexamen groep 7 Donderdag 11 april Theoretisch verkeersexamen groep 7 Maandag 15 april uur uur Woensdag 17 april Woensdag 24 april uur Vrijdag 26 april Podiumpresentaties: Zuid: de groepen 3-4 en 8 West: beide groepen 8 Open ochtend voor nieuwe ouders Podiumpresentatie: Noord: de groepen 3 en 4 K(r)oningsdag met o.a. ontbijt in de klas 29 april t/m 3 mei Meivakantie 9 t/m 10 mei Hemelvaartsdag 20 mei t/m 24 mei Pinkstervakantie 22 juli t/m 30 augustus Zomervakantie Informatie op internet: Algemeen contact via info@johan-frisoschool.nl Directeur Rudi Hemmen: directie@johan-frisoschool.nl De weekinfo is ook op onze website te vinden! Pasen weekinfo nummer 24 vrijdag 22 maart 2013 Volgende week donderdag, 28 maart, is er een paaslunch. Dit keer geen ontbijt, maar we eten tussen de middag met alle kinderen op school. Dit betekent dus dat de kinderen tussen de middag niet naar huis of naar de TSO gaan. De schooldag duurt gewoon tot 15:00 uur. Daarom het verzoek of de kinderen van alle groepen al op woensdag willen meebrengen: - een bord - bestek - beker - eierdopje en -lepeltje. Op deze Witte Donderdag staan we natuurlijk op iedere locatie stil bij de betekenis van Pasen. Het verhaal dat Jezus weer is opgestaan zal verteld en gevierd worden. Nieuw leven, een nieuwe kans. Een mooie manier waarop het vieren van Pasen en voorjaar samenkomen! De afgelopen tijd hebben we geluisterd naar verhalen in de bijbel waarin vooral het thema Ga met me mee! centraal heeft gestaan. We hopen er met elkaar een mooie dag van te maken! Fijne paasdagen met elkaar gewenst! Knoop dit alles in een theedoek en voorzie dit van naam. De lunchspullen worden na gebruik meteen weer ingepakt.

2 Projectweek Ik lekker fit Plantjes bij het Monument We kunnen terug kijken op een geslaagde projectweek. In alle groepen zijn de leerlingen met veel enthousiasme sportief en gezond bezig geweest. Iedere dag waren er wel kinderen aan het dansen, hockeyen, aan het rollen in het Rhönrad en aan het rennen bij ren je rot. We weten nu allemaal waarom gezond eten zo belangrijk is. De week was dus niet alleen leuk maar ook leerzaam. De afsluiting met de sponsorloop is ook leuk verlopen. We zijn benieuwd wat de opbrengst is. Mocht het geld nog niet bij de leerkracht ingeleverd zijn dan vragen wij u dat begin volgende week te doen. Dat is natuurlijk te danken aan alle hulp van diverse sportorganisaties en de diëtistes maar zeker ook aan de hulp van de ouders. Bedankt!! Binnenkort is het weer tijd voor de overdracht van het monument aan de Costerweg. Enkele leerlingen van groep 7 staken dinsdag weer de handen uit de mouwen om het monument op te knappen. Op 9 april wordt het door onze school geadopteerde monument officieel overgedragen door groep 8 aan groep 7. Om te zorgen dat het monument er dan mooi bij ligt, gingen de leerlingen deze week viooltjes rondom het monument planten. Er zijn deze week regelmatig foto s gemaakt. De foto s komen op de site van de school te staan.

3 Leuk om te zien was de spontane actie van de kinderen die het zwerfafval in de heggen gingen opruimen. Het schors bij de schommels werd weer naar boven gehaald, de schuur is weer opgeruimd en voor de kleuters zijn nog wat palen neergezet waarmee ze hutten kunnen bouwen. Zeer geslaagde NL-doet dag Het zal u niet ontgaan zijn dat er afgelopen zaterdag vrijwilligers massaal op uitgetrokken zijn om bij hun vereniging, club, school of waar dan ook aan de slag te gaan. Ook de ouders en kinderen van de Johan Friso hebben zich van hun beste kant laten zien en de opkomst op Locatie Noord was groot en dat is terug te zien in al het werk dat gedaan is. Als commissie waren we aangenaam verrast door het grote aantal ouders dat gekomen was die dit jaar geen kinderen in groep 2 of 5 hebben, maar het belang van de schooltuin erkennen en op deze ene mooie maartse dag kwamen helpen. Ook op locatie Zuid is er door de ouders en kinderen hard gewerkt. Er waren minder ouders dan andere jaren, maar iedereen was zo enthousiast dat alles wat we wilden doen klaar is. Twee scholieren uit Kesteren hadden onze NL-Doet klus uitgekozen om hun maatschappelijke stage te doen. Zij hebben paaltjes bij de jonge fruitbomen geplaatst. De kinderen die er waren hebben het plein aangeveegd en het zwerfafval opgeruimd. De ouders hebben gespit, gesnoeid en compost gestrooid en zelfs de schuur is weer opgeruimd. De schooltuincommissie wil alle ouders en kinderen die gekomen zijn heel hartelijk bedanken voor hun inzet. En speciale dank aan ouders die een gratis donatie gedaan hebben of nog gaan doen in de vorm van grind, sluitbanden en aardbeienplanten. De schooltuincommissie; Bibeth, Caroline, Christien, Ellen, Frouke, Harmi, Jessica, Jouke, Katrin, Nicoline en Vivian Op locatie Noord ligt de tuin er weer prachtig bij en de paastakken staan bij veel mensen al achter de ramen. In april gaan de kinderen weer iedere week naar buiten om te werken en te zien, voelen, ruiken en proeven van hun eigen tuin. Ook op het schoolplein is veel werk verricht. De tuincommissie heeft bij NL-doet subsidie aangevraagd om twee Amber bomen te plaatsen. Als ze een beetje gegroeid zijn en de zon eenmaal gaat schijnen zullen ze voor schaduw gaan zorgen op het plein. Dit was een flinke klus waarvan het meeste werk is niet zichtbaar is omdat het onder de grond zit. De meesten van u zullen wel bekend zijn met de zware kleigrond in Wageningen en kunnen begrijpen hoe hard er gewerkt is.

4 Kleding- en speelgoedbeurs Op 6 april 2013 wordt de zomerkleding- en speelgoedbeurs gehouden in het schoolgebouw aan het Hooilandplein. Op vrijdag om uur beginnen we met het opbouwen van de beurs, op zaterdagochtend tussen 10 en 12 verwisselt heel veel kleding en speelgoed van eigenaar en op zaterdag om uur leveren we het schoolgebouw weer opgeruimd op. Om dat voor elkaar te krijgen zijn we op zoek naar nieuwe medewerkers. Medewerkers: - hebben altijd een verkoopnummer - dragen 10% af van hun opbrengst in plaats van 25% - hebben eerste keus, ze kopen voorafgaand aan de beurs - helpen de Johan Frisoschool en De Nijenoordschool aan extra budget - hebben kinderen op een van beide scholen. Voor meer informatie kunt u terecht bij Ellen van den Bosch, telefoon: of per mail: ellen@holleboom.com. Kopers zijn op 6 april welkom van tot uur in het schoolgebouw. Verkopers kunnen vanaf 27 maart een verkoopnummer aanvragen. Vanaf 21 maart hangen posters op school en verspreid door Wageningen met adressen waar de verkoopnummers aangevraagd kunnen worden. De MR houdt u op de hoogte De MR is er namens en voor u. De zaken die wij tijdens de MR vergaderingen met de directie bespreken, delen we dan ook graag met u. Hieronder leest u een korte weergave van ons laatste overleg: Het leerlingenaantal op school groeit weer. Met de CITO-eindtoets is op schoolniveau bovengemiddeld gescoord, een goede prestatie. In verband met de maximale termijn dat iemand in de (G)MR mag zitten, ontstaat er aan het eind van dit schooljaar 1 vacature in de oudergeleding. Ouders met interesse kunnen zich melden bij de voorzitter. Passend onderwijs: geïnteresseerden voor de Ondersteuningsplanraad kunnen informatie inwinnen bij de MR. De voorbereiding op het nieuwe schooljaar is gaande. De MR denkt mee over de procedure en verzoekt om bij bestaande en bij nieuw te vormen groepen nadrukkelijk aandacht te besteden aan een positief groepsklimaat. Wilt u meer weten? Lees het volledige verslag op:

5 Oproep voor de Kersenboom Sportactiviteiten in de komende periode Weet u nog? De Kersenboom symboliseert hoe we de Frisoschool een nog aantrekkelijker school willen maken: door talenten van ouders en leerkrachten zoveel mogelijk in te zetten en te benutten. In de vorige nieuwsbrief maakten we al melding van diverse ouders die hun talent hebben ingezet voor school. En ook in deze nieuwsbrief leest u over ouders die zich tijdens afgelopen projectweek hebben ingezet. Wilt u dat ook doen, maar weet nog niet goed hoe? We zullen daarvoor met enige regelmaat een oproep plaatsen voor het talent dat we graag voor school zoeken. Deze keer zoeken we een ouder die contacten heeft met Kasteel Doorwerth. De leerkrachten van groep 3-4 willen daar graag een rondleiding voor hun klas(sen) krijgen. Kunt u hier iets in betekenen, of kent u iemand anders die dat kan? Neem dan contact met ons op via Kersenplukken@gmail.com. Wij gaan dan kijken hoe we deze wens samen met u kunnen vervullen. De uitnodigingen voor het schoolkorfbaltoernooi zijn ook uitgedeeld. Dit toernooi is op zaterdag 20 april. Deelnemers kunnen zich nog aanmelden d.m.v. het strookje. Ook hier is nog ouderhulp nodig. Binnenkort gaat het schoolvoetbaltoernooi weer van start op een aantal dinsdagmiddagen. Voor de jongens en meiden van Zuid op 26 maart, voor de jongens van groep 8 West op 2 april en de meiden van groep 8 West op 9 april. Alvast dank aan de ouders (en opa s) die zich beschikbaar hebben gesteld als coach of teamleider. Alvast bedankt!

We hebben een leuke projectweek achter de rug! In de weekinfo van volgende week zullen we hierop terugblikken.

We hebben een leuke projectweek achter de rug! In de weekinfo van volgende week zullen we hierop terugblikken. Agenda voor de komende periode weekinfo nummer 23 11 t/m 15 maart Projectweek Ik lekker fit vrijdag 15 maart 2013 Zaterdag 16 maart Maandag 18 maart 11.15 12.00 uur Vrijdag 22 maart Donderdag 28 maart

Nadere informatie

Agenda. weekinfo nummer 25. Hieronder een overzicht van de activiteiten en vrije dagen in de komende periode. vrijdag 28 maart 2014

Agenda. weekinfo nummer 25. Hieronder een overzicht van de activiteiten en vrije dagen in de komende periode. vrijdag 28 maart 2014 Agenda Hieronder een overzicht van de activiteiten en vrije dagen in de komende periode. weekinfo nummer 25 vrijdag 28 maart 2014 Dinsdagavond 8 april Junushoff Woensdag 9 april Vrijdag 11 april Woensdag

Nadere informatie

Hieronder een overzicht van de activiteiten en vrije dagen in de komende periode.

Hieronder een overzicht van de activiteiten en vrije dagen in de komende periode. Hieronder een overzicht van de activiteiten en vrije dagen in de komende periode. weekinfo nummer 32 vrijdag 17 juni 2016 20 t/m 24 juni woensdag 22 juni woensdag 22 juni Vrijdag 24 juni Maandag 27 en

Nadere informatie

OUDERINFO APRIL Oudervragenlijst. Schoolfotograaf. Schooljaar 2016/2017 Nummer 7 6 april 2017 Agenda

OUDERINFO APRIL Oudervragenlijst. Schoolfotograaf. Schooljaar 2016/2017 Nummer 7 6 april 2017 Agenda OUDERINFO APRIL 2017 Oudervragenlijst In februari hebben we aan alle ouders/verzorgers een oudervragenlijst uitgedeeld. We hebben al 40 ingevulde vragenlijsten terug. Bedankt hiervoor, want hiermee hebben

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Nieuwsbrief 16 11-04-2019 Kalender 12/04: Koningsspelen 16/04: Cito eindtoets basisonderwijs 17/04: Cito eindtoets basisonderwijs 18/04: Cito eindtoets basisonderwijs en Paasviering Beste ouder(s)/ verzorger(s),

Nadere informatie

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015 Nieuwsbrief Op Weg April 2015 Logo: Met trots hebben wij vandaag aan onze leerlingen ons nieuwe logo gepresenteerd. Nee, het is echt geen 1 april grap. Ons nieuwe logo is de moderne uitvoering van het

Nadere informatie

Wat we precies gaan kopen van dit geld is nog niet bekend maar zal volgend schooljaar duidelijk worden. U hoort nog van ons!! 1

Wat we precies gaan kopen van dit geld is nog niet bekend maar zal volgend schooljaar duidelijk worden. U hoort nog van ons!! 1 Nieuw lid MR... 1 Opbrengst kaartenactie... 1 Vakanties en studiedagen 2017-2018... 2 Sportdag september: Hulpouders gevraagd!!!... 2 Even voorstellen... 3 We zwaaien ze feestelijk uit!... 4 Summerfun...

Nadere informatie

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6 Agenda 22 mei t/m 2 juni Cito toetsweek 24 mei 25 / 26 mei 30 mei 30 mei 31 mei 31 mei 1 juni 1 juni 2 juni 2 juni 5 t/m 11 juni 12 juni 12 juni 13 juni 14 juni 12 t/m 16 juni 23 juni Mama verwendag kleuters

Nadere informatie

+9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s),

+9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), +9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), Terug in de tijd! Vandaag zijn onze leerlingen op een wel hele bijzondere manier begonnen met de projectweek Terug in de tijd!. Enkele leerkrachten gingen namelijk

Nadere informatie

Maart Nieuws van de Nijenoord!

Maart Nieuws van de Nijenoord! Maart 2014 Nieuws van de Nijenoord! Open dag Dit schooljaar organiseren we onze open dag op woensdag 9 april. We nodigen nieuwe ouders uit om de school te bekijken en met ons te praten. We vragen enkele

Nadere informatie

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen.

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. april 30 Nieuwsflits 2015 In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zuidster, Het is toch even wennen, zorgen dat er een nieuwsflits

Nadere informatie

Samen spelen Samen leren Samen leven

Samen spelen Samen leren Samen leven Belangrijke data 29 maart Grote rekendag groep 1 t/m 8 30 maart Kijkles zwemmen groep 3 en 4 1 april Start stemmen project Rabobank een aandeel in de Betuwe 3 april Lessen van Adri Vroon voor groep 2/3,

Nadere informatie

Nieuwsbrief. April Koningsspelen Vanuit het personeel. donderdag 6 april 2017 theoretisch verkeersexamen groep 7

Nieuwsbrief. April Koningsspelen Vanuit het personeel. donderdag 6 april 2017 theoretisch verkeersexamen groep 7 In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief April 2017 Voor op de kalender Koningsspelen Vanuit het personeel Trakteren Pasen Oud papier Sportdagen De Willibrordusschool in actie voor Voor op de kalender donderdag

Nadere informatie

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel April 2014 Franciscusbericht Koningsspelen vrijdag 25 april Vrijdag 25 april doen we met de Franciscusschool mee aan de Koningsspelen. We denken hier een goede invulling te kunnen geven door een sponsorloop

Nadere informatie

Agenda. weekinfo nummer 3. Hieronder een overzicht van de activiteiten in de komende periode. vrijdag 20 september 2013

Agenda. weekinfo nummer 3. Hieronder een overzicht van de activiteiten in de komende periode. vrijdag 20 september 2013 Agenda Hieronder een overzicht van de activiteiten in de komende periode. Dinsdag 24 september Informatie-inloopavond in de groep weekinfo nummer 3 vrijdag 20 september 2013 Donderdag 26 september Groepsouderavond

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nr

Nieuwsbrief. Nr Nieuwsbrief Nr. 15 13-04-2017 We zijn nu ook te volgen via Facebook sportbasisschool Het Startblok ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Infobulletin Prins Bernhardschool 2015/2016 no.10

Infobulletin Prins Bernhardschool 2015/2016 no.10 Chr. Basisschool Prins Bernhard Bernhardlaan 42, 9291 HP Kollum Tel. 0511-452089 Website: www.pbschool.nl Infobulletin Prins Bernhardschool 2015/2016 no.10 1. Playbackshow Op donderdag 7 april was het

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

Pasen. Opslagruimte gezocht. Schooljaar / 6 april 2017 INHOUD

Pasen. Opslagruimte gezocht. Schooljaar / 6 april 2017 INHOUD Schooljaar 2016-2017 / 6 april 2017 INHOUD Pasen Opslagruimte gezocht Schoolfruit Leerlinggegevens Koningsspelen MR Schoolreis Juffen- /Meesterdag Muzelinck Kangoeroewedstrijd Heivlus Kindervakantieweek

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2018

Nieuwsbrief maart 2018 Nieuwsbrief 13 15 maart 2018 GROEPSACTIVITEITEN Sportdag; informatie Op woensdag 25 april verwachten we alle kinderen in een oranje getinte outfit tussen 8.30u en 8.35u (niet eerder!) op sportpark De Nevelhorst.

Nadere informatie

Reminder: Vrijdag 14 april (Goede Vrijdag) is een vrije dag!

Reminder: Vrijdag 14 april (Goede Vrijdag) is een vrije dag! Nieuwsbrief jaargang 2016-2017 Nieuwsbrief nr. 8 --april2017 Reminder: Vrijdag 14 april (Goede Vrijdag) is een vrije dag! Buitenspeeldag Dinsdag 11 april 2017 doet de Rietkraag mee aan de Nationale Buitenlesdag.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 OBS De Driekleur Daltonlocatie 24 mei 2018

Nieuwsbrief 17 OBS De Driekleur Daltonlocatie 24 mei 2018 Nieuwsbrief 17 OBS De Driekleur Daltonlocatie 24 mei 2018 29 mei Start Avondvierdaagse 30 Mei Groep 8 bezoekt Reddingsbrigade 5 juni Nieuwsbrief 18 5 t/m 8 juni Daltoninloop 8 juni Einde citotoetspersiode

Nadere informatie

Nieuwsbrief Schooljaar 2018/2019 nr. 14

Nieuwsbrief Schooljaar 2018/2019 nr. 14 Nieuwsbrief 22-03-2019 Schooljaar 2018/2019 nr. 14 Belangrijke data 22 maart: Schoolvoetbaltoernooi groep 6-7-8 25 maart: Keuring fietsen groep 7-8 door VVN voor praktisch verkeersexamen 29 maart: Studiedag

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR

KALENDER SCHOOLJAAR KALENDER SCHOOLJAAR 2017-2018 Versie augustus 2017 1 augustus 2017 1 dinsdag 2 woensdag 3 donderdag 4 vrijdag 5 zaterdag 6 zondag 7 maandag 8 dinsdag 9 woensdag 10 donderdag 11 vrijdag 12 zaterdag 13 zondag

Nadere informatie

MEI 2016 NIEUWSBRIEF. Succesvolle actie Help meester Paul naar de top.

MEI 2016 NIEUWSBRIEF. Succesvolle actie Help meester Paul naar de top. NIEUWSBRIEF MEI 2016 Beste ouder(s) Na twee weken meivakantie (de eerste zullen we qua weer snel vergeten) zijn we afgelopen maandag weer fris en fruitig aan de start verschenen. We maken ons op voor het

Nadere informatie

nummer april 2018 Er wordt om uur gestart met de Koningsdans: Fitlala! Thuis oefenen kan via de link:

nummer april 2018 Er wordt om uur gestart met de Koningsdans: Fitlala! Thuis oefenen kan via de link: Pancopost nummer 17 17 april 2018 GROEPSACTIVITEITEN Koningsspelen In de vorige Pancopost hebben wij u geïnformeerd over de Koningsspelen. Deze jaarlijkse sport- en speldag wordt dit jaar gehouden op vrijdag

Nadere informatie

website: 26 maart 2018

website:   26 maart 2018 DE WIJSNEUS website: www.deventerleerschool.nl 26 maart 2018 inhoud nieuwsbrief -Koningsspelen -Leerlingenraad vraagt: -Ouderbijdrage -De grote rekendag -Schoolvoetbaltoernooi -StKoDLS -IrisConnect -Kort

Nadere informatie

AGENDA Maandag 19 december t/m vrijdag 23 december

AGENDA Maandag 19 december t/m vrijdag 23 december Schooljaar 2011-2012 Vrijdag 16 december 2011 nr. 7 AGENDA Maandag 19 december t/m vrijdag 23 december Woensdag 21 december Woensdag 21 december Vrijdag 23 december Zaterdag 24 december t/m zondag 8 januari

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst!

Nieuwsbrief. Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst! Nieuwsbrief Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst! Psalm van de maand De psalm van de maand april is psalm 133: 3. Zending Latin Link

Nadere informatie

April 2019, Nieuwsbrief 8

April 2019, Nieuwsbrief 8 April 2019, Nieuwsbrief 8 VOORWOORD Beste ouders/verzorgers en kinderen van de Kennedyschool, Vandaag is Streetwise op school geweest. De kinderen leren hoe ze beter hun eigen gedrag in het verkeer in

Nadere informatie

abcdefg Nieuwsbrief 9 14 maart 2017

abcdefg Nieuwsbrief 9 14 maart 2017 abcdefg Nieuwsbrief 9 14 maart 2017 lgemeen nieuws Rode loper Volgende week is het de School!Week in het openbaar onderwijs Het motto voor deze campagneweek is Ik ben welkom! Daarom leggen alle Librijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief 28 juni 2016

Nieuwsbrief 28 juni 2016 Nieuwsbrief 28 juni 2016 Beste ouder(s) en verzorger(s), De afgelopen twee weken hebben we op school het verlies van Wim van der Struik met elkaar gedeeld. Op een ingetogen en fijne manier hebben we in

Nadere informatie

In verband met wat extra aankondigingen en nieuws een extra editie van de nieuwsbrief

In verband met wat extra aankondigingen en nieuws een extra editie van de nieuwsbrief NIEUWSBRIEF Van Weerden Poelmanstraat 2a 9254 CS Hurdegaryp Tel: 0511 472026 E-mail: hurdegaryp@opo-furore.nl Website: www.obs-hurdegaryp.nl Jaargang 15 extra editie In verband met wat extra aankondigingen

Nadere informatie

Project Vlinders. Kijkavond. donderdag 7 april. Voor in uw agenda! Inhoud. Kom, kijk en bewonder! De OR blikt terug uur tot uur.

Project Vlinders. Kijkavond. donderdag 7 april. Voor in uw agenda! Inhoud. Kom, kijk en bewonder! De OR blikt terug uur tot uur. Inhoud Kijkavond De OR Speelgoed- en kledingbeurs Sponsorloop Koningsspelen Techniekwedstrijd Verkeersexamen Schoolvoetbal Activiteiten Julien Project Vlinders Kijkavond donderdag 7 april 18.30 uur tot

Nadere informatie

JAARGANG 7 AFLEVERING 15

JAARGANG 7 AFLEVERING 15 Nieuws uit. JAARGANG 7 AFLEVERING 15 Afscheid Maas van Beek Afgelopen vrijdag 29 maart hebben we afscheid genomen van meneer Maas. s Ochtends hebben we hem in de speelzaal met de gehele school toegezongen.

Nadere informatie

Uiteraard zal ik u over al deze onderwerpen informeren zodra e.e.a bekend is.

Uiteraard zal ik u over al deze onderwerpen informeren zodra e.e.a bekend is. Beste ouders, Inmiddels is het april. Iedereen heeft de griep wel zo n beetje gehad en de lente staat voor de deur. De kinderen kunnen weer buiten spelen en de natuur maakt zich op om te groeien en te

Nadere informatie

Belangrijke data. Welkom CITO EINDTOETS. 1 Hienwijzer schooljaar Editie #14

Belangrijke data. Welkom CITO EINDTOETS. 1 Hienwijzer schooljaar Editie #14 Belangrijke data 11 april Schoolverpleegkundige Alie Veenstra op school 11 april Voetbaltoernooi jongens in Ochten 13 april Paasontbijt en Paasviering 13 april Zwemmen groep 3/4 14 april Goede Vrijdag

Nadere informatie

nummer: 8 25 maart 2011

nummer: 8 25 maart 2011 Locatie Bolenstein 0346 561432 0346 556557 bolenstein@obspalet.nl nummer: datum: datum: 8 25 maart 2011 Agenda dinsdag 29 maart 2011 Kijkavond van 18.30 tot 19.30 uur woensdag 30 maart Groep 1-2 C bezoek

Nadere informatie

Nieuwsberichten 2 november 2015

Nieuwsberichten 2 november 2015 Nieuwsberichten 2 november 2015 Terugblik blubberrun Nat, sloten, weilanden, goed doel oftewel de blubberrun! Door de beeldende werving van de ouderraad deden ook dit jaar weer zo n 75 deelnemers (leerlingen

Nadere informatie

Intro Geachte ouders/ verzorgers, Trefwoord Week 2 en 3 (9 t/m 20 januari): Een goed begin

Intro Geachte ouders/ verzorgers, Trefwoord Week 2 en 3 (9 t/m 20 januari): Een goed begin Intro Geachte ouders/ verzorgers, Wij kijken terug op een goed 2016, waarin we goede onderwijsresultaten hebben behaald met de kinderen en een veilige school zijn geweest voor leerlingen, teamleden en

Nadere informatie

Nieuwsbrief APRIL 2018

Nieuwsbrief APRIL 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Het voorjaar is begonnen. Afgelopen weekend is de zomertijd ingegaan en hopelijk kunnen we gaan genieten van een prachtig voorjaar en zomer.

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 8, 12 april 2019

Schooljaar Nummer 8, 12 april 2019 Schooljaar 2018-2019 Nummer 8, 12 april 2019 Kalender: 16 april Route 8 - Eindtoets groep 8 16 april MR-vergadering 18 april Continurooster tot 14.00 uur, met Paasviering en Pannenkoekendag 19 april t/m

Nadere informatie

Nummer 7, mei Welkom op school!

Nummer 7, mei Welkom op school! Nieuwsbrief Nummer 7, mei 2019 Na de meivakantie zijn we weer enthousiast gestart op school. Voor de meivakantie hebben we met elkaar het Paasfeest mogen vieren. We hebben gevierd dat Jezus is opgestaan

Nadere informatie

Nieuwsbrief KBs St. Ludgerus Loenen a.d. Vecht

Nieuwsbrief KBs St. Ludgerus Loenen a.d. Vecht Nieuwsbrief KBs St. Ludgerus Loenen a.d. Vecht Agenda 4 april concert leerorkest 16.00-16.45: groep 7 17.45-18.30: groep 5 en 6 12 april L.O.S. afsluiting 16 t/m 18 april Eindtoets gr. 8 18 april Paasviering

Nadere informatie

, 4 en 5 7 april studiemiddag, kinderen vanaf 12.00 vrij 11 april kijkavond bovenbouw. 13 april schoolvoetbal toernooi groep 7 en 8

, 4 en 5 7 april studiemiddag, kinderen vanaf 12.00 vrij 11 april kijkavond bovenbouw. 13 april schoolvoetbal toernooi groep 7 en 8 Nieuwsbrief week 12-2016 Agenda: 24 april paasviering en paaslunch, kinderen om 14.00 vrij 25 t/m 28 april paasweekend 31 april thema koffieochtend 8.30-9.30 4 april Ouderspreekuur 6 april schoolvoetbaltoernooi,

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Met vr. groet, Het team

Met vr. groet, Het team Geachte Ouder(s), Verzorger(s), Botterlaan 1 9934 EW Delfzijl Tel. 0596 612600 Directeur M. Lamain obsjanligthartdelfzijl@marenland.org www.obsjanligthart.nl Nieuwsbrief Jaargang 14 no. 10 21 maart 2017

Nadere informatie

29 januari 2015, 20ste jaargang

29 januari 2015, 20ste jaargang 7 29 januari 2015, 20ste jaargang Maandag en woensdag fruitdag! Do. 29 jan. 20.00 OR vergadering Woe. 4 feb. Afsluiting Poëzieweek Do. 5 feb. Studiedag groep 1-2, leerlingen lesvrij 20.00 MR vergadering

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18 30 april 2015

Nieuwsbrief 18 30 april 2015 Westervalge 5 9989 EB Warffum Telefoon: 42 2330 email: obsjanseniusdevries@lauwerseneems.nl http://www.janseniusdevries.nl Nieuwsbrief 18 30 april 2015 Agenda. 2 t/m 17 mei Meivakantie 4 mei Dodenherdenking

Nadere informatie

SPORCKTKALENDER

SPORCKTKALENDER SPORCKTKALENDER 2018-2019 augustus 2018 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 Sporcktinfo 1 16 17 18 19 20 Eerste schooldag 21 22 23 24 25 26 27 28 29 Sporcktinfo 2 30 31 Op 20 augustus start het nieuwe

Nadere informatie

BESTE OUDERS EN VERZORGERS,

BESTE OUDERS EN VERZORGERS, Nieuwsbrief 15 BESTE OUDERS EN VERZORGERS, Het is zover: de zomervakantie staat voor de deur! Een moment om terug te kijken en te denken aan alle mooie herinneringen van het afgelopen jaar. Voor mijzelf

Nadere informatie

Lea Dasbergschool Pythagorasstraat 9 6836 GA Arnhem 026-3272896. Jaargang 26 - nr. 11 Nieuwsbrief 10 juli 2015

Lea Dasbergschool Pythagorasstraat 9 6836 GA Arnhem 026-3272896. Jaargang 26 - nr. 11 Nieuwsbrief 10 juli 2015 Lea Dasbergschool Emily Brontësingel 1a 6836 TV Arnhem 026-3272489 Lea Dasbergschool Pythagorasstraat 9 6836 GA Arnhem 026-3272896 www.leadasbergschool.nl info@leadasbergschool.nl Jaargang 26 - nr. 11

Nadere informatie

nummer april 2019

nummer april 2019 Pancopost nummer 12 23 april 2019 AGENDA vr 26-04 : Sportdag bij Rhienderoord voor alle leerlingen ma 29-04 t/m vr 03-05 : Meivakantie ma 06-05 : OR-vergadering wo 08-05 : Luizencontrole Schoolvoetbaltoernooi

Nadere informatie

Maandbrief mei Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne vakantie allemaal!

Maandbrief mei Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne vakantie allemaal! OBS Kompas De Leest 43 5463 JA Veghel Tel: 0413-367961 www.obskompas.nl Maandbrief mei 2016 Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne

Nadere informatie

Wat? Nr. 30 16 april schooljaar 2014-2015. Uitnodiging ouderavond. Koningsspelen

Wat? Nr. 30 16 april schooljaar 2014-2015. Uitnodiging ouderavond. Koningsspelen Nr. 30 16 april schooljaar 2014-2015 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

BRUG nieuws. PCBS De Brug Catharina-Amalialaan 66d 1432 JT Aalsmeer tel. 0297-341887. Agenda. Nieuwsbrief nr. 8 verschijnt op donderdag 21 april 2016

BRUG nieuws. PCBS De Brug Catharina-Amalialaan 66d 1432 JT Aalsmeer tel. 0297-341887. Agenda. Nieuwsbrief nr. 8 verschijnt op donderdag 21 april 2016 BRUG nieuws 17 maart 2016 nummer 7 PCBS De Brug Catharina-Amalialaan 66d 1432 JT Aalsmeer tel. 0297-341887 e-mail: directie.brug@jl.nu onze schoolkalender vindt u op: www.pcbs-brug.nl Agenda Donderdag

Nadere informatie

die de komende weken plaatsvinden 29 januari Voorleesontbijt 22 februari Open dag 9 11.30 u en 19.30-21.00 16 maart Peuterdoedag

die de komende weken plaatsvinden 29 januari Voorleesontbijt 22 februari Open dag 9 11.30 u en 19.30-21.00 16 maart Peuterdoedag januari 26 Activiteiten die de komende weken plaatsvinden 29 januari Voorleesontbijt half februari Cursussen blindtypen 22 februari Open dag 9 11.30 u en 19.30-21.00 24 februari Open dag 9 11.30 u 16 maart

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. Schooljaar , vrijdag 7 december 2018

Nieuwsbrief 7. Schooljaar , vrijdag 7 december 2018 Nieuwsbrief 7 Schooljaar 2018-2019, vrijdag 7 december 2018 Vertrek Afgelopen week heeft Ellen Jansen, ons verrast met de aankondiging van haar vertrek. Zij gaat per 1 februari De Octopus verlaten. Ellen

Nadere informatie

Agenda. Vrijdag 12 april Vrijdag 12 april Koningsspelen. Maandag 15 april Groep 1A gaat naar Drang studio

Agenda. Vrijdag 12 april Vrijdag 12 april Koningsspelen. Maandag 15 april Groep 1A gaat naar Drang studio Agenda Vrijdag 12 april Vrijdag 12 april Koningsspelen Maandag 15 april Groep 1A gaat naar Drang studio Dinsdag 16, woensdag 17 en donderdag 18 april CITO eindtoets voor groep 8 Donderdag 18 april Paasontbijt

Nadere informatie

O.B.S. de Aanloop Activiteitenkalender schooljaar Wilhelminalaan HA Valthermond

O.B.S. de Aanloop Activiteitenkalender schooljaar Wilhelminalaan HA Valthermond O.B.S. de Aanloop Activiteitenkalender schooljaar 2014-2015 Wilhelminalaan 4 7876 HA Valthermond augustus 2014 1 2 17 18 19 20 21 22 23 Eerste schooldag 2014-2015 Dibo 1 Nieuwsbrief 1 week 34 24 25 26

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2016

Nieuwsbrief juni 2016 Nieuwsbrief juni 2016 Beste ouders en leerlingen, In de vorige nieuwsbrief sprak ik over Gods plan. Gods plan gaat door. We hebben met elkaar geluisterd naar de verhalen van Esther. Wat een verstandig,

Nadere informatie

Nieuws St. Gregoriusschool

Nieuws St. Gregoriusschool Blauwhuis, 24 maart 2016 08 Nieuws St. Gregoriusschool Inhoud Agenda Personele zaken Wijziging schooltijden De bult (speelheuvel) Voetbaltoernooi groep 7/8 CITO Eindtoets groep 8 Vastenactie sponsorloop

Nadere informatie

Nieuwsbrief van: Hartelijke groet, mede namens de andere leden, Linda van Rijen (mama van Nele) Voorzitter OAC Meander

Nieuwsbrief van: Hartelijke groet, mede namens de andere leden, Linda van Rijen (mama van Nele) Voorzitter OAC Meander Kleding inzameling Deze periode hebben wij het op school over afval en het milieu. We hebben naast het fietsenhok voor de docenten twee "evenementencontainers" staan. Hierin mag u dichte zakken met kleding

Nadere informatie

MAANDINFORMATIE APRIL 2017

MAANDINFORMATIE APRIL 2017 MAANDINFORMATIE APRIL 2017 Deelnemers schoonmaakactie. OBS Het Startblok Burgemeester van Haarenlaan 871 Telefoon: 010-4737889 Website: http://www.startblokschiedam.nl AGENDA APRIL 2017 Ma 03 Di 04 Wo

Nadere informatie

Thema: Pinksteren. Nieuwsbrief april 2016 nummer 5

Thema: Pinksteren. Nieuwsbrief april 2016 nummer 5 Nieuwsbrief april 2016 nummer 5 Thema: Pinksteren In deze weken ontdekken we dat Petrus verder ging met de dingen die Jezus altijd gedaan had. Met Pinksteren vieren we dat de heilige Geest bij de leerlingen

Nadere informatie

Kinderen leren verschillend

Kinderen leren verschillend Nieuwsbrief obs De Dennenkamp Kinderen leren verschillend 18 april 2019 Inspectie geeft een positieve beoordeling aan OBS De Dennenkamp Afgelopen week heeft de inspectie van het onderwijs wederom een bezoek

Nadere informatie

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend.

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend. 10 december 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 11 De wensboom is geopend t/m 18 december. Voor schooltijd mogen de kinderen een wens kopen, versieren en in de boom hangen voor 0,50. Dit bedrag gaat

Nadere informatie

Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op

Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op Nieuwsbrief d.d. 03-03-2019 De nieuwsbrief krijgt u thuis via de mail. (Parnassys) Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op www.basisscholengiethoorn.nl Vragenlijsten sociale veiligheid Leerkrachten,

Nadere informatie

Alle kinderen vrij. Opgave avondvierdaagse 2016. Ouderhulp Koningsspelen groepen 1 en 2

Alle kinderen vrij. Opgave avondvierdaagse 2016. Ouderhulp Koningsspelen groepen 1 en 2 Weeknieuws nr.31 15 april 2016 Data 19 april Excursie boerderij groepen 1 en 2 22 april Koningsspelen 23 april t/m 8 Meivakantie mei 13 mei Voorstelling groepen 3 en 6 17 mei Kinderen s middags vrij 29

Nadere informatie

We willen iedereen hele, gezellige Paasdagen wensen en een hele, fijne vakantie!

We willen iedereen hele, gezellige Paasdagen wensen en een hele, fijne vakantie! Nieuwsbrief d.d. 17-04-2019 De nieuwsbrief krijgt u thuis via de mail. (Parnassys) Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op www.basisscholengiethoorn.nl Pasen 2019 We willen iedereen hele, gezellige

Nadere informatie

Open ochtend op 5 april

Open ochtend op 5 april Nieuwsbrief 17 maart 2017 dinsdag 21 en woensdag 22 maart donderdag 23 maart vrijdag 31 maart 10-minutenavonden groep 3 t/m 7 Lied-toneelvoorstelling Troef groep 1 t/m 6 op school Volgende nieuwsbrief

Nadere informatie

nieuwsbrief Koningsspelen Nummer 09, 29 mei 2015 Inhoud Herdenking Verkeersexamen Nieuwe gymvloer Koningsspelen Jaardag Schoolreisje Avond-4-daagse

nieuwsbrief Koningsspelen Nummer 09, 29 mei 2015 Inhoud Herdenking Verkeersexamen Nieuwe gymvloer Koningsspelen Jaardag Schoolreisje Avond-4-daagse Inhoud Herdenking Verkeersexamen Nieuwe gymvloer Koningsspelen Jaardag Schoolreisje Avond-4-daagse Schoonmaakmiddag Zuukerfeest Sportdag groep 6-7-8 Afscheid OR-leden Rapportbesprekingen Evaluatie data

Nadere informatie

Week 15; maandag 10 april t/m vrijdag 14 april. Week 16; maandag 17 april t/m vrijdag 21 april. Week 17; maandag 24 april t/m vrijdag 28 april

Week 15; maandag 10 april t/m vrijdag 14 april. Week 16; maandag 17 april t/m vrijdag 21 april. Week 17; maandag 24 april t/m vrijdag 28 april Bijbelse verhalen Week 14; maandag 3 april t/m vrijdag 7 april Weekthema: Met eigen ogen.. Verhalen en lied: paasliturgie; van intocht in Jeruzalem t/m Emmasgangers Week 15; maandag 10 april t/m vrijdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 11 maart 2016

Nieuwsbrief 8 11 maart 2016 Nieuwsbrief 8 11 maart 2016 Beste ouder(s), verzorger(s), In deze nieuwsbrief vragen de volgende dingen de aandacht: Pasen Feest van verandering.. De soldaten bij het graf op wacht vertelden na Pasen hun

Nadere informatie

WEEKBRIEF 31ste jaargang nr april Reijmerweg HG Renkum Tel

WEEKBRIEF 31ste jaargang nr april Reijmerweg HG Renkum Tel WEEKBRIEF 31ste jaargang nr. 29 11 april 2018 www.prinsesbeatrixrenkum.nl Reijmerweg 92 6871 HG Renkum Tel. 0317-315130 0317-843525 JARIGEN 12-04 Fien, groep 6 17-04 Amber, groep 6 PALMPAASSTOKKEN Veel

Nadere informatie

BESTE OUDERS/VERZORGERS, IN DIT NUMMER

BESTE OUDERS/VERZORGERS, IN DIT NUMMER Kbs De Langenoord Schooljaar 2017-2018 6 april 2018 nummer 15 BESTE OUDERS/VERZORGERS, Ook een voorbereiding op een veilige deelname aan het verkeer hoort bij de doelen van de basisschool. In groep 7 toetsen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juni 2015

Nieuwsbrief Juni 2015 1 Nieuwsbrief Juni 2015 IN DIT NUMMER: Pagina 1 Nieuws vanuit de directie. Info. Pagina 2 Intern schoolcoach. Nieuws vanuit O.C. Pagina 3 Project buitenspeelplaats. Cito. Pagina 4 Rubriek uit de kunst.

Nadere informatie

Augustus 2014. Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon: 013-5710843. E-mail: bs.de.sporckt@xpectprimair.

Augustus 2014. Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon: 013-5710843. E-mail: bs.de.sporckt@xpectprimair. kalender schooljaar 2014-2015 Augustus 2014 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Eerste schooldag Op 25 augustus start het nieuwe schooljaar om

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave NIEUWSBRIEF april 2019 Deze maand Wo 3 apr Schoolvoetbal (groep 7 en 8) Wo 10 apr Muziekuitvoering Vr 12 apr Koningsspelen Do 18 apr Paasviering 19 apr-5 mei Paas en meivakantie In deze uitgave Vakantierooster

Nadere informatie

MAANDINFORMATIE APRIL 2016

MAANDINFORMATIE APRIL 2016 MAANDINFORMATIE APRIL 2016 Hoezo Stoer? OBS Het Startblok Burgemeester van Haarenlaan 871 Telefoon: 010-4737889 AGENDA Maart Week 13 Vr 01 april Koffieochtend Groepen 8 naar Amsterdam. Bezoek Anne Frank

Nadere informatie

de Nieuwsroos Koningsdag Welkom Groente / fruit Rozenstraat XT Hengelo (Gld) Tel:

de Nieuwsroos Koningsdag Welkom Groente / fruit Rozenstraat XT Hengelo (Gld) Tel: de Nieuwsroos Rozenstraat 14 7255 XT Hengelo (Gld) Tel: 0575 461510 info@rozengaardsweide.nl www.rozengaardsweide.nl 9 april 2018 Koningsdag Het duurt nog even, maar op 26 april a.s. vieren we met de hele

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Het is voorjaar. De natuur staat weer in bloei. s Morgens mogen we wakker worden van het gefluit van de vogels. Het is bijna Hemelvaartsdag en Pinksteren.

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit In deze Nieuwsflits: Schoolfruit Koningsspelen Meivakantie Help! Leuke leesboeken gezocht! Vrij met Hemelvaart Extra oudergesprekken Toetsen in de maanden mei en juni Informatieavond juni 2018 Oproep voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief Maart 2016 Jaargang: 2015-2016

Nieuwsbrief Maart 2016 Jaargang: 2015-2016 Nieuwsbrief Maart 2016 Jaargang: 2015-2016 Belangrijke data in maart en april 8 maart Overblijfavond 9 maart Open dag 9 maart GGD Jeugdverpleegkundige 16 maart Luizencontrole groep 2 t/m 8 en Open avond

Nadere informatie

Nieuwsbrief Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei:

Nieuwsbrief Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei: Nieuwsbrief 7 31-03-2017 Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei: "De sterke man is niet degene die iemand op de grond kan werken tijdens het worstelen, maar degene die

Nadere informatie

Gewoon er zijn. Schoolbrief CNS Herédium 18 juni Beste ouders, verzorgers,

Gewoon er zijn. Schoolbrief CNS Herédium 18 juni Beste ouders, verzorgers, Schoolbrief CNS Herédium 18 juni 2018 Beste ouders, verzorgers, U ontvangt hierbij de Schoolbrief van de maand juni. U kunt de Schoolbrief ook terugvinden op onze website. In deze schoolbrief: Gewoon er

Nadere informatie

nr. 12 vrijdag

nr. 12 vrijdag NIEUWSBRIEF nr. 12 vrijdag 16-02-2017 Volgt u ons al! 16-02 Rapport groep 1 t/m 7 meer naar huis 23-02 Middag vrij, start voorjaarsvakantie 05-03 Studiedag, alle leerlingen vrijdag 09-03 luizencontrole

Nadere informatie

Het Evenaartje. Volgende editie: 26 april PASEN, witte donderdag. Sportdag 2011 (continurooster)

Het Evenaartje. Volgende editie: 26 april PASEN, witte donderdag. Sportdag 2011 (continurooster) N A A M B E D R I J F 11 april 2011 Viertiende jaargang nr.16 Het Evenaartje In dit nummer: Pasen, witte donderdag Volgende editie: 26 april 2011 1 Nieuws Evenaar 2 Nieuws Evenaar 3 Mededelingen OC 4 Mededelingen

Nadere informatie

26 maart 2015 Nr. 13

26 maart 2015 Nr. 13 26 maart 2015 Nr. 13 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag Week 13 23/3-29/3 schoolvoetbal Week 14 30/3-5/4 schoolvoetbal paasontbijt Goede vrijdag Week 15 6/4-12/4 Tweede paasdag Week 16

Nadere informatie

Nieuwsbrief. nr. 6 28 januari 2011. kopij: postvak " nieuwsbrief" teamkamer. 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond

Nieuwsbrief. nr. 6 28 januari 2011. kopij: postvak  nieuwsbrief teamkamer. 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond Nieuwsbrief nr. 6 28 januari 2011 kopij: postvak " nieuwsbrief" teamkamer Maandag 31 januari 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond 1 tot en met 3 februari Cito toets groep

Nadere informatie

Ouders van de leerlingen in groep 6b ontvangen vandaag, separaat van deze nieuwsbrief, een bericht over de afwezigheid van een van de leerkrachten.

Ouders van de leerlingen in groep 6b ontvangen vandaag, separaat van deze nieuwsbrief, een bericht over de afwezigheid van een van de leerkrachten. Nieuwsbrief 13 05 april 2018 Belangrijke data: 05 april Theorie examen verkeer groepen 7 09 april start Entreetoets groepen 7 13 april staking (school dicht) 17-19 april Eindtoets groepen 8 20 april Koningsspelen

Nadere informatie

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER Koninginfo Bezoek- en postadres Tsjerk Hiddesstraat 4 9291 AX KOLLUM 0511-451948 0511-451946 (kleuterafdeling) directie@kjschool.eu www.kjschool.eu 22 april 2016 Jaargang 22 nr. 17 IN DIT NUMMER 1. Voorwoord

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2014

Nieuwsbrief april 2014 Nieuwsbrief 28 14 april 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Donderdagmorgen 17 april vieren we met de kinderen het Paasfeest tijdens de maaltijd. In deze maaltijd

Nadere informatie

CBS Nije-Kroost 21 april 2016

CBS Nije-Kroost 21 april 2016 CBS Nije-Kroost 21 april 2016 www.cbsnijekroost.nl Nieuwe leerlingen In groep 1/2a: Beer, Dominique Welkom op Nije-Kroost! We wensen jullie een fijne tijd toe op onze school! Meesters- en juffendag Woensdag

Nadere informatie

Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief verschijnt in de schoolweken elke vrijdag en is ook te lezen op onze site

Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief verschijnt in de schoolweken elke vrijdag en is ook te lezen op onze site 05-07-2019 Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief verschijnt in de schoolweken elke vrijdag en is ook te lezen op onze site www.kompasassen.nl. Nieuws uit het kindcentrum Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR Versie juli 2016

KALENDER SCHOOLJAAR Versie juli 2016 / KALENDER SCHOOLJAAR 2016-2017 Versie juli 2016 1 September 2016 1 donderdag 2 vrijdag 3 zaterdag 4 zondag 5 maandag 1 ste schooldag. Start nieuwe schooljaar 6 dinsdag 7 woensdag 8 donderdag 9 vrijdag

Nadere informatie

Wiekendje. Vanuit het MT. In dit nummer: 14 april

Wiekendje. Vanuit het MT. In dit nummer: 14 april Basisschool Het Molenven Koninginnelaan 1c 5263 DP Vught info@molenven.nl jaarboekmolenven@hotmail.nl 14 april 2016 2015-2016 Interessante informatie: 17 april: Eerste Heilige Communie 18 april: Ouderavond

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr. 8 7 december 2017

NIEUWSBRIEF. nr. 8 7 december 2017 NIEUWSBRIEF nr. 8 7 december 2017 In deze nieuwsbrief: - Ouders bedankt - Staking - Social schools - Kerst 2017: alle informatie in deze nieuwsbrief! - Toestemmingsverklaring gebruik foto s - Ziekmelden

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 21 juli 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Al weer een schooljaar voorbij. Wat gaat het toch snel. We willen nog een aantal mensen bedanken:

Nadere informatie

Elk kind verdient een waarde(n)volle toekomst!

Elk kind verdient een waarde(n)volle toekomst! Elk kind verdient een waarde(n)volle toekomst! Aan alle ouder(s)/verzorger(s), Oude-Tonge, 21 maart 2019 Schoolvoetbal Gisteren hebben drie teams van de Bron meegedaan aan het jaarlijkse schoolvoetbaltoernooi.

Nadere informatie