Vijfde nieuwsbrief schooljaar

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Vijfde nieuwsbrief schooljaar"

Transcriptie

1 Vijfde nieuwsbrief schooljaar In deze nieuwsbrief de volgende onderwerpen : Kijkavond op donderdag 13 oktober 2016 Kinderboekenweek 2016 The Leader in Me Schoolmaatschappelijk werkster Schoolfoto s Schoolbrengdag SkippyPepijn Verschijnen volgende nieuwsbrief Agenda 2016 Vakantieregeling Pijnacker-Nootdorp Bijlage: Flyer gebedsbijeenkomst Kijkavond op donderdag 13 oktober 2016 De afgelopen weken heeft er steeds een stukje in de nieuwsbrief gestaan met een uitleg over de zeven gewoonten. Iedereen is hiermee op school bezig geweest en de komende weken werkt iedere groep één van de zeven gewoonten uit tot een mooie presentatie voor de grote presentatieavond op donderdag 13 oktober. Deze avond duurt van 18:30 19:30 uur en is verdeeld in 4 rondes. Elke ronde vinden er presentaties plaats in alle groepen. Alle leerlingen presenteren één van 4 rondes in de eigen groep en de overige 3 rondes mogen zij een kijkje nemen in de andere groepen. De leerkrachten verdelen de groepjes leerlingen over de 4 rondes. Dus iedere leerling weet wanneer hij/zij aan de beurt is in de klas om te presenteren. In de onderbouw communiceren de leerkrachten de tijd van de presentatie naar de ouders. In iedere klas zal ook een mission-statement hanger (foto onder deze tekst). Wij kijken uit naar een gezellige, leerzame en inspirerende avond!

2 Kinderboekenweek 2016 Op woensdag 5 oktober gaat de Kinderboekenboek van start met dit jaar als thema Voor altijd jong. Opa s en oma s staan deze week in het middelpunt van de belangstelling. Op dinsdagochtend 4 oktober komt theatergroep Hussen de Kinderboekenweek bij ons op school openen. Op het hoofdgebouw geven zij drie voorstellingen geheel in het thema voor alle leerlingen van de school. De leerlingen van groep paars van de dependance kunnen door hun ouders tussen 8:30 uur en 8:45 uur op het hoofdgebouw gebracht worden. Juf Gonnie verzamelt de leerlingen van groep paars in het lege lokaal naast groep blauw. Na voorstelling lopen de leerlingen van groep paars samen met juf Gonnie terug naar de dependance. De voorstelling van groep 8b van de dependance is om ongeveer 11:45 uur afgelopen. De leerlingen van groep 8b gaan na de voorstelling zelfstandig naar huis. De overblijvers lopen met de leerkracht van groep 8b terug naar de dependance. Tijdens de kinderboekenweek komen maar liefst 35 opa s en oma s workshops geven aan onze leerlingen. Zij worden daarbij geholpen door stagiaires van het Montaigne college. De workshops vinden plaats op het hoofdgebouw. De workshops beginnen om 13:15 uur en zijn om 15:30 uur afgelopen. Het rooster van de workshops: Donderdagmiddag 6 oktober: groep groen, groep blauw en groep paars. Vrijdagmiddag 7 oktober: groep 5a, groep 7a en groep 5/7. Maandagmiddag 10 oktober: groep 3a, groep 4a en groep 3/4. Dinsdagmiddag 11 oktober: groep 6a en groep 6b. Donderdagmiddag 13 oktober: groep 8a en groep 8b. We willen de ouders van de dependance vragen om hun kind op de workshopmiddag om 13:15 uur naar het hoofdgebouw te brengen en ze daar om 15:30 uur weer op te halen. De leerlingen die overblijven op de dependance lopen tussen de middag samen met de leerkracht naar het hoofdgebouw toe. Wilt u met de NSO afstemmen dat uw kind op de workshopmiddag op het hoofdgebouw opgehaald moet worden? Voor de workshops zijn wij op zoek schoenendozen, restjes wol, lapjes, touw en lege shampoo flessen en lege wasmiddelflessen. Wilt u deze materialen voor ons sparen? Groep 7 en 8 doen mee aan de Voorleeswedstijd. In de klas vinden voorrondes plaats. De finale is op dinsdagmiddag 11 oktober op de dependance. Op donderdagavond 13 oktober is er een kijkavond waar u een kijkje kunt nemen op welke manieren uw kind in de klas bezig is geweest met The Leader in me en met het thema Voor altijd jong. Wij nodigen u van harte uit om te komen kijken van 18:30 19:30 uur. Ook opa s en oma s zijn voor deze avond van harte uitgenodigd. Tijdens de kijkavond kunnen de leerlingen een speurtocht doen door de school waarbij een boekenbon te winnen is.

3 The Leader in Me Gewoonte 5: Eerst begrijpen, dan begrepen worden Leren luisteren is ontzettend belangrijk, je hebt immers 2 oren en 1 mond. En daarbij is wat er gezegd wordt niet eens altijd de boodschap. Onze leerlingen zijn het lang niet altijd met elkaar eens. Maar in plaats van als scheidsrechter te gaan ingrijpen, proberen we meer op het proces te sturen. Met inlevingsvermogen te luisteren naar de ander, wat bedoelt de ander, wat is de achtergrond van de actie? Kunnen we herhalen wat het probleem van de ander is? De mogelijkheid om zelf te spreken en dan ook begrepen te worden, komt vervolgens vanzelf. In het boek De 7 eigenschappen van happy kids leren de hoofdpersonen dat het gaat om luisteren met je oren, je ogen en je hart. Gewoonte 6: Creëer synergie (1+1=3) Synergie is wat er gebeurt wanneer één plus één tien is, of honderd!...het is de passie, energie, vernuftigheid, sensatie om een nieuwe realiteit te creëren die de oude realiteit overstijgt. (Stephen Covey) Dat klinkt ingewikkelder dan het is het betekent dat dingen sámen doen vaak beter werkt. Alleen ga je sneller; samen kom je verder, zegt een Afrikaans spreekwoord. Misschien heeft de ander een slimme oplossing. Misschien denkt de ander heel anders dan jij dat kan jou op ideeën brengen! Als je samen ergens over praat, kun je dingen in een nieuw licht gaan zien. Of je kunt op een nóg beter idee komen. Of de ander komt door een opmerking van jou op een nog beter idee. Misschien kun je de taken verdelen en wordt de klus die je moet doen leuker.. en ben je eerder klaar. Samen is vaak zoveel handiger, slimmer, beter en gezelliger dan alleen!!

4 Schoolmaatschappelijk werkster Ik ben Jennifer Hilgersom jullie nieuwe schoolmaatschappelijk werker. Ik ben 31 jaar, ik ben getrouwd en heb 2 kleine kinderen. Hiervoor werkte ik als cliëntondersteuner vanuit MEE. MEE is een organisatie die ondersteuning biedt op verschillende levensgebieden aan mensen met een beperking. Bij MEE hield ik mij vooral bezig met het geven van kortdurende opvoedondersteuning, de ontwikkeling van het jonge kind (0-7 jaar) via integrale Vroeghulp, het ondersteunen van kinderen en volwassenen met autisme en het coachen van jongeren. Vanaf 1 januari 2015 heeft de gemeente Pijnacker-Nootdorp de verantwoordelijkheid in de toegang tot hulp en ondersteuning. Ik ben toen vanuit MEE deel gaan nemen aan het Kernteam Delfgauw. Vanaf 1 mei 2016 heb ik de overstap gemaakt naar het schoolmaatschappelijk werk en werk ik nu vanuit Kernteam Nootdorp. Het doel van het schoolmaatschappelijk is de ontwikkeling van leerlingen zo goed mogelijk te laten verlopen. Het kan zijn dat de leerkracht of u zich zorgen maken over uw kind. Kinderen kunnen bijvoorbeeld stil, druk, verdrietig of agressief gedrag laten zien. Het is belangrijk om hier vroeg op in te kunnen spelen samen met u als ouders en school. U kunt op verschillende manieren met mij in contact komen. Wanneer de school zorgen over uw kind signaleert worden deze eerst met u als ouders besproken. Vervolgens kunnen zij mij vragen of ondersteuning mogelijk is. Wanneer u met deze hulp akkoord gaat maakt de Intern Begeleider of zorgcoördinator de aanmelding in orde en stuurt deze naar mij op. Ik zal dan een kennismakingsafspraak met u plannen en samen kijken welke hulp passend kan zijn. Als u als ouders zelf zorgen signaleert kunt u deze bespreken met de Internbegeleider of zorg coördinator van school of u kunt zelf rechtstreeks contact op nemen met mij. U kunt vrijblijvend een afspraak maken om uw zorgen over uw kind te bespreken. Als in het gesprek gezamenlijk besloten wordt aan uw hulpvraag te gaan werken, volgt een aanmelding waarvan de school op de hoogte gesteld wordt. Mijn werkdagen zijn van maandag t/m donderdag en ik ben bereikbaar op tel of via de e- mail op j.hilgersom@pijnacker-nootdorp.nl

5 Schoolfoto s De schoolfoto's en sleutelhanger zijn inmiddels mee naar huis gegaan. Bij de foto's zit een envelop. Als u de foto's/sleutelhanger neemt wilt u dan gepast geld in de envelop doen en binnen twee weken bij de leerkracht inleveren. Mocht u de foto's/sleutelhanger niet nemen kunt u deze weer bij de leerkracht inleveren. De fotograaf komt vrijdag 7 oktober op school om de foto's en geld op te halen. Heeft u voor deze datum betaald dan maakt u kans op een canvas foto van uw kind(eren). Zowel op het hoofdgebouw als op de dependance wordt er 1 envelop getrokken. Mocht u nog vragen hebben kunt u deze naar het volgende mailadres sturen: c.van.der.sman@octant.nl. Schoolbrengdag Op de schoolbrengdag waren veel kinderen met de fiets of lopend gekomen, dit vinden wij heel fijn. In de week van de schoolbrengdag hebben we in de klassen bijgehouden hoe de leerlingen naar school kwamen. In veel klassen is besproken waarom het beter is om met de fiets naar school te komen. De hele school kon meedoen met een challenge. Hiervoor moesten ze een goed idee bedenken, zodat iedereen vaker met de fiets of lopend naar school gaat komen. Er zijn veel goede ideeën aangedragen. Groep 8b van de dependance en groep blauw van het hoofdgebouw hebben de beste ideeën aangedragen. Groep 8b gaf in hun filmpje aan dat ze minder auto s bij de scholen willen en dat ze elkaar lopend of op de fiets gaan ophalen. Zij hadden de slogan: Ik wil van de auto af.nl! Groep blauw heeft bedacht dat ze een brief aan de ouders sturen met de wijze woorden: Fietsend of lopend naar school toe gaan is gezond! Laten we dit met elkaar blijven/gaan doen.

6 SkippyPePijN Woensdag open! Per 1 november bieden we ook opvang aan op de woensdagmiddag. Voor de lange woensdagmiddag, van tot uur, bieden wij bij de buitenschoolse opvang een kortingstarief. Heeft de school van uw kind reguliere schooltijden en kiest u voor de woensdagmiddag? Dan betaalt voor de lange woensdagmiddag hetzelfde als voor een maandag-, dinsdag- of donderdagmiddag. Dit voordeeltarief geldt voor de pakketten BSO-52 weken, NSO-52 weken en NSO-40 weken. Kom ook eens kijken op onze leuke BSO! Bel ons dan voor een vrijblijvende speelafspraak BSO Klauterbeer Voor plaatsingsmogelijkheden of informatie kunt u bellen of mailen naar ons Centraal Bureau planning@skippypepijn.nl. Elke dag doen we leuke activiteiten. Op de foto zijn we met juf Lisanne kaasstengels aan het maken. De volgende nieuwsbrief verschijnt op vrijdag 14 oktober. Agenda Zie activiteitenplan (bijlage nieuwsbrief 1). Vakantieregeling Pijnacker-Nootdorp Herfstvakantie 17 t/m 21 oktober 2016 Kerstvakantie 26 december 2016 t/m 6 januari 2017 Voorjaarsvakantie 27 februari 2017 t/m 3 maart 2017 Paasvakantie 14 t/m 17 april 2017 Meivakantie incl. Koningsdag 24 april 2017 t/m 5 mei 2017 (14 dagen) Hemelvaart 25 en 26 mei 2017 Pinksteren 5 juni 2017 Zomervakantie 10 juli t/m 18 augustus 2017

7

Nieuwsbrief 1 2 september 2016

Nieuwsbrief 1 2 september 2016 Nieuwsbrief 1 2 september 2016 Agenda 6 september 6 september 7 september 12 september 13 september 15 september 16 september Studiedag Vergadering OR 20:00 uur Informatieavond groepen 1 t/m 7 Vergadering

Nadere informatie

Thema schooljaar : Gemeenschappelijke verantwoordelijkheid!

Thema schooljaar : Gemeenschappelijke verantwoordelijkheid! I n l e i d i n g Deze maand start met een week die in het teken staat van de kanjertraining. Belangrijk is dat we in deze week extra (dus meer dan dat we normaal al doen) aandacht hebben voor de wijze

Nadere informatie

Eerste nieuwsbrief schooljaar

Eerste nieuwsbrief schooljaar Eerste nieuwsbrief schooljaar 2015-2016 In deze nieuwsbrief de volgende onderwerpen : Reminder nieuwe schooltijden Eerste schooldag maandag 24 augustus Naschools aanbod Wist u dat BSOKlauterbeer Verschijnen

Nadere informatie

Bijlagen: Folder Stichting Kinderopvang Friesland

Bijlagen: Folder Stichting Kinderopvang Friesland Agenda Personele zaken Buitenschoolse opvang (BSO) nieuwe partner Afscheidsavond Spelen tot je groen ziet! Doorschuifochtend Klus-/Schoonmaakavond Laatste schooldag: afsluiting & afscheid Vakantierooster

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6 juli 2018

Nieuwsbrief 6 juli 2018 Nieuwsbrief 6 juli 2018 Nog één week en dan.. Fijne zomervakantie allemaal! Mededelingen DE MUSICAL! Groep 8 heeft de laatste weken hard gewerkt aan de musical. De musical heet: Herrie op het eiland! De

Nadere informatie

Twaalfde nieuwsbrief schooljaar 2015-2016

Twaalfde nieuwsbrief schooljaar 2015-2016 Twaalfde nieuwsbrief schooljaar 2015-2016 In deze nieuwsbrief de volgende onderwerpen : Inspectiebezoek Internationale schakelklas Veiligheid dependance&auto s Hernieuwde samenwerking AH Parade Les over

Nadere informatie

Intro Geachte ouders/ verzorgers, Trefwoord Week 2 en 3 (9 t/m 20 januari): Een goed begin

Intro Geachte ouders/ verzorgers, Trefwoord Week 2 en 3 (9 t/m 20 januari): Een goed begin Intro Geachte ouders/ verzorgers, Wij kijken terug op een goed 2016, waarin we goede onderwijsresultaten hebben behaald met de kinderen en een veilige school zijn geweest voor leerlingen, teamleden en

Nadere informatie

23 e jaargang nr.14 Vrijdag 22 maart 2019

23 e jaargang nr.14 Vrijdag 22 maart 2019 23 e jaargang nr.14 Vrijdag 22 maart 2019 Beste ouders, verzorgers en belangstellenden van de leerlingen van Het Mozaïek, In de afgelopen dagen proberen we het overlijden van Giel het zoontje van juf Ceryl

Nadere informatie

Vrijdag 21 september: Studiedag, groep 1 t/m 8 vrij!

Vrijdag 21 september: Studiedag, groep 1 t/m 8 vrij! RKBS IKC Floriant Florasingel 17 T: 079-3615607 W: www.unicoz.floriant.nl E: administratie@floriant.unicoz.nl Agenda Vrijdag 14 september: Schoolreis Maandag 17 september: Inloop groep 3 t/m 8 Dinsdag

Nadere informatie

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy September 2018 Schooljaar 2018-2019. We hopen dat iedereen een fijne zomervakantie gehad heeft. Maandag 3 september openen de schooldeuren weer voor een nieuw schooljaar. Uiteraard mogen ouders s ochtends

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Belangrijke data juni 4 juni OR vergadering 9 en 10 juni Pinksteren (leerlingen vrij!) 11 juni Studiedag (leerlingen vrij!) 12 juni t/m 14 juni Lustrumweek! 18 juni MR vergadering

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl

NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl DOORSCHUIVEN GROEPEN Op maandag 29 juni en donderdag 2 juli worden de groepen

Nadere informatie

Samenwerken om er voor te zorgen dat iedereen succesvol is. Aan de ouders/verzorgers van de leerlingen van de locatie de Boomgaard

Samenwerken om er voor te zorgen dat iedereen succesvol is. Aan de ouders/verzorgers van de leerlingen van de locatie de Boomgaard INFOBULLETIN Oktober 2013 Samenwerken om er voor te zorgen dat iedereen succesvol is. Hoogvliet, 26 september 2013 Aan de ouders/verzorgers van de leerlingen van de locatie de Boomgaard Kinderboekenweek

Nadere informatie

Nieuwsbrief (1) augustus 2016

Nieuwsbrief (1) augustus 2016 Vakantie voorbij! We gaan weer beginnen! Tot ziens op school! Nieuwsbrief (1) augustus 2016 Maandagmiddag 29 augustus om 15.30 uur staan de koffie, de thee en de ranja klaar. Tijd om even bij te praten

Nadere informatie

Sterrennieuws. Nummer 1 02 september Agenda

Sterrennieuws. Nummer 1 02 september Agenda Sterrennieuws Nummer 1 02 september 2016 Agenda Datum 15-9-2016 Algemene Ouderavond 19:00 19:30 uur groep 1 t/m 4 19:30 20:00 uur algemeen (aula) 20:00 20:30 uur groep 5 t/m 8 21-9-2016 Studiedag OGW:

Nadere informatie

Schoolregel juni/juli. Groep 5 Het dierenrijk

Schoolregel juni/juli. Groep 5 Het dierenrijk Nieuwsbrief 16, 17 e jaargang, 7 juli 2017 Schoolregel juni/juli JULI Maandag t/m zondag 10/7 t/m Zomervakantie 20/8 Vrijdag 18 Inloopuurtje van 17.00 18.00 uur AUGUSTUS Maandag 21 Start nieuwe schooljaar

Nadere informatie

openbare basisschool DE UTSKOAT Nieuwsbrief schooljaar 2014-2015 juni nummer 11

openbare basisschool DE UTSKOAT Nieuwsbrief schooljaar 2014-2015 juni nummer 11 -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Nieuwsbrief (2) september 2016

Nieuwsbrief (2) september 2016 Nieuwsbrief (2) september 2016 Welkom nieuwe leerlingen Nog maar net op school zijn Caitlyn Robijn, Vincent Hijmersma, Tess van Gangelen en Dirk Tillema. Wij wensen jullie allemaal een fijne tijd op De

Nadere informatie

H O F N I E U W S INFORMATIEAVONDEN. AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S INFORMATIEAVONDEN. AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Op 11 juni is er weer een studiedag voor het onderwijsteam. De kinderen zijn dan vrij.

Op 11 juni is er weer een studiedag voor het onderwijsteam. De kinderen zijn dan vrij. INFOBULLETIN IKC DE HOGE HOEVE 9 juni 2018 NIEUWS VAN HET IKC IKC jaarafsluitingsdagen Op dinsdag 3 juli en woensdag 4 juli vinden de jaarafsluitingsdagen van ons IKC plaats. Op dinsdag 3 juli hebben alle

Nadere informatie

10 Open ochtend (info volgt) 13 Start thema 2 (info volgt) 18 Spel- speelgoedmiddag groep 1 t/m 4 17 Aankomst Sinterklaas

10 Open ochtend (info volgt) 13 Start thema 2 (info volgt) 18 Spel- speelgoedmiddag groep 1 t/m 4 17 Aankomst Sinterklaas Jaarkalender schooljaar 2018-2019 ouders- versie 28 juni Augustus 2018 September 2018 27 Eerste schooldag Deze week luizenpluis 3 Deze week kennismakingsgesprekken 29 8.30 u Inloop ouders van zij-instromers

Nadere informatie

DE KLAPPER nr 13. Informatiebrief St. Michaëlschool Rotterdam Schooljaar 2011-2012, nr. 13, 7 februari 2012

DE KLAPPER nr 13. Informatiebrief St. Michaëlschool Rotterdam Schooljaar 2011-2012, nr. 13, 7 februari 2012 DE KLAPPER nr 13 Informatiebrief St. Michaëlschool Rotterdam Schooljaar 2011-2012, nr. 13, 7 februari 2012 st.michael@rvko.nl www.st-michael.nl Brede schoolactiviteiten Ook na de voorjaarsvakantie kunnen

Nadere informatie

Schoolfotograaf Vrijdag 15 september komt de schoolfotograaf weer langs. Broertjes en zusjes mogen vanaf uur op de foto.

Schoolfotograaf Vrijdag 15 september komt de schoolfotograaf weer langs. Broertjes en zusjes mogen vanaf uur op de foto. 21 juli 2017 (nr 11) Zomerfeest Wat was het weer een geslaagd en gezellig zomerfeest! Ouders van de Stuurluigroep, ook via deze weg dank jullie wel voor het organiseren! Mochten er trouwens ouders zijn,

Nadere informatie

Ichthusnieuws. schooljaar 2014-2015 Nieuwsbrief nummer 1, 22-08-2014 www.deichthusschool.nl

Ichthusnieuws. schooljaar 2014-2015 Nieuwsbrief nummer 1, 22-08-2014 www.deichthusschool.nl Ichthusnieuws schooljaar 2014-2015 Nieuwsbrief nummer 1, 22-08-2014 www.deichthusschool.nl Agenda: 25 augustus Start schoolzwemmen groepen 5 9 september Informatieavond voor groep 1 t/m 8 vanaf 19.00 uur

Nadere informatie

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Na alle activiteiten van de afgelopen periode met ter afsluiting deze week de koningsspelen en de eindcito van groep 8 is het tijd om even uit

Nadere informatie

Oudernieuws De Klaver augustus en september 2017

Oudernieuws De Klaver augustus en september 2017 Oudernieuws De Klaver augustus en september 2017 P.C. basisschool De Klaver Klaverstraat 44, 3083 VH Rotterdam Postbus 55058, 3008 BE Rotterdam Tel: 010-4818340 Beste ouders, Voor u ligt het eerste oudernieuws

Nadere informatie

O.b.s. Prof. Dr. Kohnstammschool Reigerstraat RE Goes Verkorte schoolgids

O.b.s. Prof. Dr. Kohnstammschool Reigerstraat RE Goes Verkorte schoolgids Verkorte schoolgids 2013-2014 O.b.s. Prof. Dr. Kohnstammschool Reigerstraat 1 4461 RE Goes 0113-214568 Hierbij ontvangt u de belangrijkste informatie uit de schoolgids voor het schooljaar 2013-2014. De

Nadere informatie

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van juni Dit is ook meteen de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar.

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van juni Dit is ook meteen de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van juni 2019. Dit is ook meteen de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Oproep Onze techniekmoeders hebben aangegeven dat ze volgend

Nadere informatie

Nieuwsflits. Kalender: 31 maart BS Sint Alphonsus, Almeloseweg 209, 7614 LA, Mariaparochie, Vakanties

Nieuwsflits. Kalender: 31 maart BS Sint Alphonsus, Almeloseweg 209, 7614 LA, Mariaparochie, Vakanties Nieuwsflits 31 maart 2016 Kalender: Agenda: Zondag 3 april: Eerste Heilige Communie groep 4 Donderdag 7 april: Theoretisch verkeersexamen groep 7 Maandag 25 april t/m vrijdag 6 mei: Meivakantie Dinsdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 10 23 januari 2015

Nieuwsbrief nr. 10 23 januari 2015 Nieuwsbrief nr. 10 23 januari 2015 Agenda 26 januari Centrale aanmelddag nieuwe leerlingen (15.30-17.00 uur en 19.00-20.30 uur) 20.00 uur vergadering Schoolcommissie 27 januari Workshop groep 5 t/m 8 Waar

Nadere informatie

Nieuwsbulletin basisschool t Rietland maandag 14 mei 2012

Nieuwsbulletin basisschool t Rietland maandag 14 mei 2012 Nieuwsbulletin basisschool t Rietland maandag 14 mei 2012 Belangrijke data schooljaar 2011 2012: Maandag 14 mei Kijkavond groep 1 t/m 7. Tijd 19.00 19.45 Maandag 14 mei t/m Vrijdag 25 mei Cito entreetoets

Nadere informatie

Agenda. Jarigen in augustus. Welkom. Iedereen van harte gefeliciteerd!

Agenda. Jarigen in augustus. Welkom. Iedereen van harte gefeliciteerd! Nieuwsbrief augustus 2018 Agenda 9 juli t/m 17 augustus Zomervakantie 20 augustus Eerste schooldag 21 augustus Eerste gymles 27 augustus Informatieavond groep 8 28 augustus Eerste les GVO 28 augustus Informatieavond

Nadere informatie

Deze bijlage verschijnt elk jaar in aangepaste vorm, alle gezinnen ontvangen de bijlage aan het begin van het nieuwe schooljaar.

Deze bijlage verschijnt elk jaar in aangepaste vorm, alle gezinnen ontvangen de bijlage aan het begin van het nieuwe schooljaar. Aan de ouders, Hierbij ontvangt u de jaarlijkse bijlage die hoort bij onze schoolgids. Deze bijlage verschijnt elk jaar in aangepaste vorm, alle gezinnen ontvangen de bijlage aan het begin van het nieuwe

Nadere informatie

25 september woensdag 26 september Start kinderpostzegels Teamvergadering uur (onderwijsevaluatie) AGENDA WEEK 40

25 september woensdag 26 september Start kinderpostzegels Teamvergadering uur (onderwijsevaluatie) AGENDA WEEK 40 Agenda OBS De Klaeter Jokweg 14 8394 VL De Hoeve 0561-432600 directie@deklaeter.nl www.obsdeklaeter.nl AGENDA WEEK 39 maandag 24 september dinsdag 25 september woensdag 26 september Start kinderpostzegels

Nadere informatie

ONS - NIEUWS. 15 oktober 2015

ONS - NIEUWS. 15 oktober 2015 15 oktober 2015 ONS - NIEUWS Agenda: 16-10: aaneengesloten schooldag bovenbouw 17-10 - 25-10: herfstvakantie 26-10: luizencontrole 29-10: inloop Barbera Kaai CJG 30-10: Hooizolder gr 5-6 30-10: Gastles

Nadere informatie

Geachte ouder(s)/verzorger(s),

Geachte ouder(s)/verzorger(s), Infobrief groep 1/2 Geachte ouder(s)/verzorger(s), Uw kind zit nu in groep 1 of 2. Het lijkt ons goed om via deze infobrief wat informatie te geven over het reilen en zeilen van deze groepen. Voor de kinderen

Nadere informatie

SCHITTER - (BL)INGETJES INFOBULLETIN JAARGANG 8 UITGAVE 5 31-10-2014

SCHITTER - (BL)INGETJES INFOBULLETIN JAARGANG 8 UITGAVE 5 31-10-2014 SCHITTER - (BL)INGETJES INFOBULLETIN JAARGANG 8 UITGAVE 5 31-10-2014 Jubileum en afscheid juffrouw Jannie. Op 21 november is juffrouw Jannie 40 jaar werkzaam in het basisonderwijs. Dit is natuurlijk een

Nadere informatie

Mocht het zo zijn dat op enig moment de kleutergroep te groot wordt dan is er ruimte om een tweede groep te starten.

Mocht het zo zijn dat op enig moment de kleutergroep te groot wordt dan is er ruimte om een tweede groep te starten. Website : www.hietweide.nl e-mail : nieuwsbrief@hietweide.nl Kopij inleveren uiterlijk woensdag bij Jan Buijtenhuijs of zenden aan nieuwsbrief@hietweide.nl 19 juni Nr. 17-35 Agenda 23 juni Swim to play

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR

KALENDER SCHOOLJAAR KALENDER SCHOOLJAAR 2017-2018 Versie augustus 2017 1 augustus 2017 1 dinsdag 2 woensdag 3 donderdag 4 vrijdag 5 zaterdag 6 zondag 7 maandag 8 dinsdag 9 woensdag 10 donderdag 11 vrijdag 12 zaterdag 13 zondag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 juli 2017

Nieuwsbrief 3 juli 2017 Nieuwsbrief 3 juli 2017 Every moment Matters Opgehaald worden met een motor met zijspan, de liedjes, de cadeautjes en de bloemen, het herinneringsboek van de kinderen, de circusspelletjes, de accordeonist,

Nadere informatie

Basisschool Pius X. Jaargang 18. Nieuwsbrief nr. 7 van 12 januari 2016. Jordaansingel 20. 7481GP Haaksbergen. Tel. 053-5721396. directie@piusx.

Basisschool Pius X. Jaargang 18. Nieuwsbrief nr. 7 van 12 januari 2016. Jordaansingel 20. 7481GP Haaksbergen. Tel. 053-5721396. directie@piusx. Jaargang 18. Nieuwsbrief nr. 7 van 1 januari 016 Jordaansingel 0. 781GP Haaksbergen. Tel. 03-71396. directie@piusx.eu Basisschool Pius X Luizencontrole Na de vakantie zijn de kinderen gecontroleerd op

Nadere informatie

Mei 2014 NIEUWSBRIEF

Mei 2014 NIEUWSBRIEF Mei 2014 NIEUWSBRIEF Engels in groep 1/2 a Ik (Jolanda) heb als module voor de Taalcursus die we volgen Engels op de basisschool gekozen. Het is erg leuk om met de kleuters Engelse lessen te doen. Ze vinden

Nadere informatie

nieuwsbrief 13: 7 maart 2019

nieuwsbrief 13: 7 maart 2019 nieuwsbrief 13: 7 maart 2019 Project cultuur Volgende week dinsdag 12 maart start ons cultuurproject "Het doek gaat op voor..." We zullen dit doen met een leuke opening voor de kinderen. De komende weken

Nadere informatie

Deze keer in de nieuwsbrief

Deze keer in de nieuwsbrief Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Tel. 0342-415635 info@plantijn.org www.plantijn.org schooljaar 2017-2018 vrijdag 9 maart Deze keer in de nieuwsbrief Verandering onder en bovenbouw Rapport/ portfolio

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Het is voorjaar. De natuur staat weer in bloei. s Morgens mogen we wakker worden van het gefluit van de vogels. Het is bijna Hemelvaartsdag en Pinksteren.

Nadere informatie

Agenda: Schooljaar Nr. 07. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel?

Agenda: Schooljaar Nr. 07. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel? Schooljaar 2018-2019 Nr. 07 Studiedag 01 oktober Op maandag 01 oktober heeft het team een studiedag. Alle leerlingen zijn op die dag vrij en kunnen genieten van een lang weekend. Kinderpostzegelactie Afgelopen

Nadere informatie

Maandag 24 juni geen school. Klimophetnieuws Spetterende BBQ met ouders, leerlingen op vrijdag 5 juli. Donderdag 13 juni Data om te onthouden

Maandag 24 juni geen school. Klimophetnieuws Spetterende BBQ met ouders, leerlingen op vrijdag 5 juli. Donderdag 13 juni Data om te onthouden Donderdag 13 juni 2019 Klimophetnieuws Spetterende BBQ met ouders, leerlingen op vrijdag 5 juli Het is weer bijna tijd voor de jaarlijkse BBQ. De ouderraad organiseert op vrijdag 5 juli heel veel leuke

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Beste ouder(s)/verzorgers,

Nieuwsbrief. Beste ouder(s)/verzorgers, Nieuwsbrief Jaargang 21 Nr. 6: april 2016 CBS De Zevensprong Appelstraat 2 4413 ET Krabbendijke zevensprong@alphascholengroep.nl www.cbsdezevensprong.nl In dit nummer o.a. Van de redactie Jarigen Vakantierooster

Nadere informatie

Ouderinfo. 14e jaargang nr. 13 4 maart 2016 www.obspassepartout.nl

Ouderinfo. 14e jaargang nr. 13 4 maart 2016 www.obspassepartout.nl Van de directie Afgelopen maand zijn er vooral intern veel besprekingen geweest. Het CITO-overleg met alle leerjaren, waarin we gekeken hebben naar de opbrengsten en welke accenten er gelegd moeten worden

Nadere informatie

Nieuwsbrief. o.b.s. De Zwarm. Nummer februari 2016 (verschijnt 1x per twee weken) Nieuwe gymmaterialen.

Nieuwsbrief. o.b.s. De Zwarm.  Nummer februari 2016 (verschijnt 1x per twee weken) Nieuwe gymmaterialen. Nieuwsbrief o.b.s. De Zwarm www.dezwarm.nl Nummer 13 19 februari 2016 (verschijnt 1x per twee weken) In deze editie: Nieuwe gymmaterialen Positief nieuws Facebook & Twitter Positieve resultaten Oversteekouder

Nadere informatie

nieuwsbrief van Kindcentrum De Burcht

nieuwsbrief van Kindcentrum De Burcht nieuwsbrief van Kindcentrum De Burcht Agenda: Vrijdag 1 juli - Troubadour nr. 8 verschijnt Maandag 4 juli - Juf Bianca en juf Neline vieren verjaardag in groep 4/5 Dinsdag 5 juli - Juf Marjan viert verjaardag

Nadere informatie

Hallo Nummer 1. (schooljaar , 2 september 2018 )

Hallo Nummer 1. (schooljaar , 2 september 2018 ) Hallo Nummer 1 (schooljaar 2018-2019, 2 september 2018 ) Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze Hallo o.a. : Start schooljaar 2018-2019 Ouderavond donderdag 6 september Schoolfotograaf Jaarkalender Inschrijfmiddag

Nadere informatie

CBS de Wegwijzer schooljaar Nieuwsbrief nummer 2. Vrijdag 23 september 2016, week 38. telefoon school:

CBS de Wegwijzer schooljaar Nieuwsbrief nummer 2. Vrijdag 23 september 2016, week 38. telefoon school: CBS de Wegwijzer schooljaar 2016-2017 Nieuwsbrief nummer 2 Vrijdag 23 september 2016, week 38 telefoon school: 0597-531308 www.cbs-wegwijzer-bellingwolde.picto.nl Agenda Datum Activiteit 26 september s

Nadere informatie

verkorte schoolgids basisschool De Linde 2011-2012 1

verkorte schoolgids basisschool De Linde 2011-2012 1 verkorte schoolgids basisschool De Linde 2011-2012 1 Woord vooraf Dit informatieboekje is een bijlage bij de schoolgids. In de schoolgids wordt uitgebreid de structuur van de school in al haar facetten

Nadere informatie

DECEMBER 2016 / JANUARI 2017 NIEUWSBRIEF. Een soepele overgang van groep 2 naar groep 3

DECEMBER 2016 / JANUARI 2017 NIEUWSBRIEF. Een soepele overgang van groep 2 naar groep 3 DECEMBER 2016 / JANUARI 2017 NIEUWSBRIEF Een soepele overgang van groep 2 naar groep 3 Een soepele overgang van groep 2 naar groep 3 Kinderen die in groep 3 komen, zijn gewend om zelfstandig of in groepjes

Nadere informatie

Jaarkalender 2014-2015

Jaarkalender 2014-2015 Jaarkalender 2014-2015 Fazantenkamp 157-158 3607 CH Maarssen 0346-590848 www.montessorihetmozaiek.nl info@montessorihetmozaiek.nl Maarssen, juli 2014 Beste ouders en verzorgers, Dit is de nieuwe kalender

Nadere informatie

Trefwoord. Agenda voor de komende periode. Extra nieuwsbrief. No 1 30 augustus

Trefwoord. Agenda voor de komende periode. Extra nieuwsbrief. No 1 30 augustus No 1 30 augustus C.B.S. Paul Kruger 0524-51 61 82 Van Heutszsingel 9 info@paulkrugerschool.nl 7741 ER Coevorden www.paulkrugerschool.nl Extra nieuwsbrief Vandaag ontvangt u een extra nieuwsbrief. Na een

Nadere informatie

HetRozenblaadje. U kunt zich aanmelden voor het maken van de broertjes/zusjes foto die (nog) niet op de Rozenhorst zitten door de schoolfotograaf

HetRozenblaadje. U kunt zich aanmelden voor het maken van de broertjes/zusjes foto die (nog) niet op de Rozenhorst zitten door de schoolfotograaf Jan Tooropstraat 1-5 3181 HE Rozenburg Op www.rozenhorst.nl vindt u deze nieuwsbrief ook terug HetRozenblaadje woensdag ochtend 12 juni 12 juni 12 juni 18 juni 20 juni 22 juni 25 juni 29 juni 29 juni 29

Nadere informatie

Schoolkalender

Schoolkalender Schoolkalender 204-205 Kalender 204-205 In deze kalender vindt u de activiteiten van het schooljaar 204-205. Eventuele wijzigingen worden doorgegeven via de nieuwsbrief en zijn bijgewerkt in de kalender

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 8, 12 april 2019

Schooljaar Nummer 8, 12 april 2019 Schooljaar 2018-2019 Nummer 8, 12 april 2019 Kalender: 16 april Route 8 - Eindtoets groep 8 16 april MR-vergadering 18 april Continurooster tot 14.00 uur, met Paasviering en Pannenkoekendag 19 april t/m

Nadere informatie

September Schoolreisje stap 1 t/m st Informatieavond groen blauw gr Informatieavond stappen 4-5. ma di wo do vr za zo

September Schoolreisje stap 1 t/m st Informatieavond groen blauw gr Informatieavond stappen 4-5. ma di wo do vr za zo September 2016 Informatieavond 2016-2017 Op deze avond krijgt u wat algemene informatie, veel specifieke informatie over de betreffende groep en kunt u kennismaken met de leerkracht(en) en de andere ouders.

Nadere informatie

24 maart maart Zomertijd (klok 1 uur vooruit) 31 maart Theateravond groep 3

24 maart maart Zomertijd (klok 1 uur vooruit) 31 maart Theateravond groep 3 24 maart 2017 26 maart Zomertijd (klok 1 uur vooruit) 31 maart Theateravond groep 3 25 maart Sjoerd Volmer (8) 26 maart Styno Huijkman (5) 26 maart Rosa Walenciak (5) 27 maart Sophie Schouten (8) 27 maart

Nadere informatie

Badwater 2016-2017 - Harderwijk - De Sypel - De Woelwaters

Badwater 2016-2017 - Harderwijk - De Sypel - De Woelwaters Herfstvakantie Zomer vakantie 32 Maandag 8 augustus 2016 19:00-20:00 Dinsdag 9 augustus 2016 Woensdag 10 augustus 2016 19:00-20:00 Donderdag 11 augustus 2016 Vrijdag 12 augustus 2016 19:00-20:00 Zaterdag

Nadere informatie

SPORCKTKALENDER

SPORCKTKALENDER SPORCKTKALENDER 2018-2019 augustus 2018 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 Sporcktinfo 1 16 17 18 19 20 Eerste schooldag 21 22 23 24 25 26 27 28 29 Sporcktinfo 2 30 31 Op 20 augustus start het nieuwe

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 13, schooljaar /02/2016

Nieuwsbrief nr. 13, schooljaar /02/2016 Nieuwsbrief nr. 13, schooljaar 2015-2016 29/02/2016 Agenda: 2 maart studiedag team, alle kinderen vrij 16 maart start project vervoer. Inloop ochtend nieuwe ouders 22 maart Ixperium bezoek Dolfijnen 23

Nadere informatie

STUDIEDAG: Op maandag 24 oktober hebben de kinderen de hele dag vrij. De leerkrachten hebben dan een studiedag.

STUDIEDAG: Op maandag 24 oktober hebben de kinderen de hele dag vrij. De leerkrachten hebben dan een studiedag. 26 september 2016 Nummer 3 (week 39) AGENDA 04 oktober 05 oktober 07 oktober 10 oktober 13 oktober 17 t/m 24 oktober Dierendag Groep 7 techniek 08.45-11.45 uur Dag van de leerkracht Groep 8 techniek 08.45-11.45

Nadere informatie

Welkom op AZS Papilio!

Welkom op AZS Papilio! INFORMATIEBOEKJE Welkom op AZS Papilio! In dit boekje vindt u informatie over AZS Papilio in Burgum. Basisschool Papilio staat op het terrein van het AZC. Op onze website www.obs-papilio.nl vindt u meer

Nadere informatie

Nieuwsbrief. April Vakantierooster voor het schooljaar Uw kind inschrijven voor het schooljaar Vrijwillige ouderbijdrage

Nieuwsbrief. April Vakantierooster voor het schooljaar Uw kind inschrijven voor het schooljaar Vrijwillige ouderbijdrage April 2019 Vakantierooster voor het schooljaar 2019-2020 Op dit moment worden de puntjes op de i gezet wat betreft het vakantierooster voor het schooljaar 2019-2020. Zodra het vakantierooster is afgerond,

Nadere informatie

maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag vakantie vakantie vakantie vakantie vakantie maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag

maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag vakantie vakantie vakantie vakantie vakantie maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag A U G U S T U S 2015 definitief 3 4 5 6 7 vakantie vakantie vakantie vakantie vakantie 10 11 12 13 14 vakantie vakantie vakantie vakantie vakantie 17 18 19 20 21 Eerste schooldag OPA H00fdluiscontr. 24

Nadere informatie

7 september Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

7 september Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Nieuwsbrief De Zon Schooljaar 2018-2019, nummer 1 Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: - Nieuws uit het team

Nadere informatie

Maart 2015. In deze nieuwsbrief: Rots en water in groep 8. Paastoernooien. Nieuws van de oudervereniging. Groene voetstappen. Kapstokken gevraagd

Maart 2015. In deze nieuwsbrief: Rots en water in groep 8. Paastoernooien. Nieuws van de oudervereniging. Groene voetstappen. Kapstokken gevraagd In deze nieuwsbrief: Rots en water in groep 8 Reggio in groep 4 Paastoernooien Nieuws van de oudervereniging Groene voetstappen Kapstokken gevraagd Schoolfoto s manier zijn ze weer meer water. Verder hebben

Nadere informatie

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 24 oktober KIES 25 oktober Rots en Water groep 7/8 27 oktober Fietsencontrole groep 5 t/m 8 31 oktober Rots en

Nadere informatie

Diensten van buitenschoolse Kinderopvang IKC de Bonte Pael

Diensten van buitenschoolse Kinderopvang IKC de Bonte Pael Diensten van buitenschoolse Kinderopvang IKC de Bonte Pael Buitenschoolse Kinderopvang IKC de Bonte Pael: Geopend 7.00 uur 18.30 uur 52 weken, vijf dagen per week open (feestdagen dicht) Korte lijnen (één

Nadere informatie

Vlierpraatjes

Vlierpraatjes Vlierpraatjes 1. 07-09 - 2017 Mededelingen van de school Start van het schooljaar Het nieuwe schooljaar 2017-2018 is inmiddels weer gestart. De nieuwe kinderen in onze groepen 1 en de kinderen die van

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2016

Nieuwsbrief juli 2016 Kwadijk 92, 1471 CE Kwadijk Nieuwsbrief juli 2016 Belangrijke data juli: 6 juli Studiedag, kinderen vrij 7 juli Rapport mee 7/8 juli Kleuterspellen mee naar huis, schoonmaak 11 juli Bedankochtend 11 juli

Nadere informatie

Informatieboekje CBS De Tamboerijn

Informatieboekje CBS De Tamboerijn Informatieboekje CBS De Tamboerijn schooljaar 2015/2016 De Tamboerijn Westerstraat 3 4201 GT Gorinchem (0183) 632465 www.tamboerijn.nl directie@tamboerijn.nl Beste ouders, verzorgers, Het jaar 2015/2016,

Nadere informatie

Info 3 7 september 2016

Info 3 7 september 2016 Wat je aandacht geeft, groeit! Info 3 7 september 2016 Trefwoord Het komende thema van onze godsdienstmethode is In beweging. Kinderen bewegen graag en veel. Bewegen is gezond én leerzaam; onderzoek wijst

Nadere informatie

Nieuwsbrief euwsbrief 15 juni 2018

Nieuwsbrief euwsbrief 15 juni 2018 Kalender: 20 juni Buitenspeeldag 25 juni De schoolfotograaf komt! Let op: gewijzigde datum 26 juni Afscheidsmusical voor alle inwoners van Langeweg 27 juni 's ochtends afscheidsmusical voor alle kinderen

Nadere informatie

Wij horen bij elkaar Wij hebben oor, hart en oog voor elkaar Wij respecteren dat anders zijn mag Wij zorgen voor elkaar Wij zorgen voor onze omgeving

Wij horen bij elkaar Wij hebben oor, hart en oog voor elkaar Wij respecteren dat anders zijn mag Wij zorgen voor elkaar Wij zorgen voor onze omgeving Regels Catharinaschool Plaats : Wellerlooi Telefoon : 0478-501876 Fax : 0478-501131 E-mailadres : info@bscatharina.nl Website : www.bscatharina.nl Brinnummer : 06ZR Infobulletin 1, schooljaar -2019 De

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 20. groep maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag. 1 Juf Mirjam Juf Mirjam Juf Ruth Juf Ruth Juf Ruth

Nieuwsbrief nr. 20. groep maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag. 1 Juf Mirjam Juf Mirjam Juf Ruth Juf Ruth Juf Ruth Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 20 13 e jaargang Vrijdag 8 juli 2016 Groepsorganisatie

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Atlas oktober 2017

Nieuwsbrief De Atlas oktober 2017 Nieuwsbrief De Atlas oktober 2017 Inhoudsopgave: 1. Voorwoord 2. Personeel 3. Verbouwing 4. Shorttrack 5. Inspectie 6. Gymkleding 7. Schoolfruit 8. Website 9. Belangrijke data Voorwoord Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

20 t/m 28 oktober herfstvakantie 29 oktober Thema avond Taal voor ouders peuters en groep 1 t/m 3 7 november schoollunch 15 november Studiedag team

20 t/m 28 oktober herfstvakantie 29 oktober Thema avond Taal voor ouders peuters en groep 1 t/m 3 7 november schoollunch 15 november Studiedag team Info 6 18 oktober 2018 20 t/m 28 oktober herfstvakantie 29 oktober Thema avond Taal voor ouders peuters en groep 1 t/m 3 7 november schoollunch 15 november Studiedag team Beide locaties van De Twirrewyn

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik Nieuwsbrief obs De Tunnel Boomweidelaan 44 4423 AP SCHORE E-mail: school@obsdetunnel.nl Website: www.obsdetunnel.nl Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016 Start van het schooljaar en terugblikken

Nadere informatie

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6 Agenda 22 mei t/m 2 juni Cito toetsweek 24 mei 25 / 26 mei 30 mei 30 mei 31 mei 31 mei 1 juni 1 juni 2 juni 2 juni 5 t/m 11 juni 12 juni 12 juni 13 juni 14 juni 12 t/m 16 juni 23 juni Mama verwendag kleuters

Nadere informatie

Geachte ouders, Operatie Mobilisatie Rusland

Geachte ouders, Operatie Mobilisatie Rusland Nieuwsbrief 1 5 september 2017 Geachte ouders, Deze week: * Welkom! * Info avond * Peutergym Zo, de kop is er weer af! We zijn weer begonnen en direct bruist het weer in school. Veel nieuwe gezichtjes

Nadere informatie

JANUARI-FEBRUARI 2013. VERNIEUWDE NIEUWSFLITS Voor u ziet u onze vernieuwde nieuwsflits. NIEUWE LEERLINGEN! In januari zijn: 04 feb.

JANUARI-FEBRUARI 2013. VERNIEUWDE NIEUWSFLITS Voor u ziet u onze vernieuwde nieuwsflits. NIEUWE LEERLINGEN! In januari zijn: 04 feb. VERNIEUWDE NIEUWSFLITS Voor u ziet u onze vernieuwde nieuwsflits. Uit de koffie- en theegesprekken van groep 1 t/m groep 4 bleek dat men de nieuwsflits niet echt flitsend vond. Twee ouders hebben zich

Nadere informatie

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 2 schooljaar

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 2 schooljaar Leerlingenraad schooljaar 2018-2019 Er hebben weer verkiezingen voor de leerlingenraad plaatsgevonden. De volgende leerlingen nemen zitting in deze raad; Femke uit groep 8, Thijs uit groep 7, Liam uit

Nadere informatie

Op maandagmiddag is juf Ruth in groep 2 (groep 2a en groep 2b worden dan samengevoegd)

Op maandagmiddag is juf Ruth in groep 2 (groep 2a en groep 2b worden dan samengevoegd) Nieuwsbrief jaargang 2016-2017 Nieuwsbrief nr. 12 augustus 2017 De schoolgids gaat digitaal. Aan het begin van het schooljaar kunt u de schoolgids (2017-2018) vinden op onze website. De kalender, zonder

Nadere informatie

ZOMERVAKANTIE CV juf Lian 4 5 meneer Bert jarig 6 Nieuwsbrief 2 7 Studiedag; alle kinderen zijn vrij Skateclinic Inloopkwartiertje

ZOMERVAKANTIE CV juf Lian 4 5 meneer Bert jarig 6 Nieuwsbrief 2 7 Studiedag; alle kinderen zijn vrij Skateclinic Inloopkwartiertje INFORMATIEKALENDER 2018-2019 augustus september ZOMERVAKANTIE 1 2 3 CV juf Lian 4 5 meneer Bert jarig 6 Nieuwsbrief 2 7 Studiedag; alle kinderen zijn vrij 8 9 10 Skateclinic 11 12 Inloopkwartiertje 13

Nadere informatie

WolderWeetje. Fruitdagen: Reminder Sparen voor de bieb! maandag 22 oktober Woensdag donderdag vrijdag

WolderWeetje. Fruitdagen: Reminder Sparen voor de bieb! maandag 22 oktober Woensdag donderdag vrijdag WolderWeetje maandag 22 oktober 2018 B ELANGRIJKE DATA Herfstvakantie 22-10-2018 t/m 26-10 -2018 Damtoernooi Informatie avond groep 8 VO zaterdag 3 november 19 november 2018 dinsdag 20 november (groep

Nadere informatie

Schooltijden SO-leerlingen Aanmelding nieuwe leerlingen Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag A Vrijdag Vakanties en vrije dagen

Schooltijden SO-leerlingen Aanmelding nieuwe leerlingen Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag A Vrijdag Vakanties en vrije dagen Speciaal Onderwijs Contact met ouders/verzorgers Wij vinden het contact met ouder(s)/verzorger(s) erg belangrijk. Er zijn drie oudergesprekken per jaar gepland. In een van deze oudergesprekken wordt ook

Nadere informatie

Voor de zekerheid nog een keer het vakantierooster nu ook met de studiedagen:

Voor de zekerheid nog een keer het vakantierooster nu ook met de studiedagen: ORANJE NASSAUSCHOOL voor oecumenisch basisonderwijs Nieuwsflits Juli 2016 (nr. 12) Beste ouders, Het schooljaar is alweer voorbij. We kijken terug op een heerlijk jaar! We hebben de kinderen weer zien

Nadere informatie

+9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s),

+9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), +9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), Terug in de tijd! Vandaag zijn onze leerlingen op een wel hele bijzondere manier begonnen met de projectweek Terug in de tijd!. Enkele leerkrachten gingen namelijk

Nadere informatie

Namens het team van basisschool de Bongerd wensen wij u alvast hele fijne kerstdagen en een goed en gezond 2016!

Namens het team van basisschool de Bongerd wensen wij u alvast hele fijne kerstdagen en een goed en gezond 2016! Nieuwsbrief 7 11-12-2015 Namens het team van basisschool de Bongerd wensen wij u alvast hele fijne kerstdagen en een goed en gezond 2016! Sinterklaas Op vrijdag 4 december hebben we samen met basisschool

Nadere informatie

Vakantierooster

Vakantierooster 28 juni 2018 Vakantierooster 2018-2019 Vakanties/vrije dagen van t/m Herfstvakantie 15-10-2018 19-10-2018 Studiemiddag BS De Violier 06 november (vanaf 12.00 uur geen school) Studiedag (Wijzers in Onderwijs)

Nadere informatie

Monnickendam, 13 oktober Beste ouders/verzorgers,

Monnickendam, 13 oktober Beste ouders/verzorgers, Monnickendam, 13 oktober 2016 Beste ouders/verzorgers, De informatieavond van gisteravond was een groot succes! De opkomst was groot (120 ouders!) en er zijn mooie dingen met elkaar besproken. Allereerst

Nadere informatie

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 De Hoop 3 1911 KX Uitgeest 0251-880707 info@dewisseluitgeest.nl www.dewisseluitgeest.nl Agenda 10 februari Wisselmiddag techniek

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 2. Door de weinig inschrijvingen gaat de geplande rommelmarkt van morgen helaas niet door.

Nieuwsbrief nr. 2. Door de weinig inschrijvingen gaat de geplande rommelmarkt van morgen helaas niet door. Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 2 13 e jaargang Vrijdag 18 september 2015 Lekkage In

Nadere informatie

Nieuws. Flits 16 oktober 2013 Jaargang 04 NieuwsFlits 04

Nieuws. Flits 16 oktober 2013 Jaargang 04 NieuwsFlits 04 16 oktober 2013 Jaargang 04 Nieuws 04 Herfstvakantie We zien overal om ons heen de prachtige kleuren in de natuur. Het is echt herfst geworden! Volgende week mogen we genieten van de herfstvakantie. We

Nadere informatie