HANDLEIDING. Built-under Series 22L 58L 88L 145L

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "HANDLEIDING. Built-under Series 22L 58L 88L 145L"

Transcriptie

1 COMPRESSOR WINE COOLER HANDLEIDING Built-under Series 22L 58L 88L 145L Deze handleiding bevat belangrijke informatie, inclusief veiligheids- en installatie instructies van de bovenstaande toestellen. Lees deze handleiding zorgvuldig door voor gebruik en volg alle veiligheidsvoorschriften en instructies op. Het wordt aanbevolen om deze handleiding te bewaren voor gemakkelijke verwijzing, zodat u bekend wordt met de werking van het apparaat.

2 Ver.:1/2014

3 --INHOUD-- BELANGRIJKE VEILIGHEIDSINFORMATIE 1 BESCHRIJVING EN INSTALLATIE VAN HET APPARAAT L 3 58L 3 88L 4 145L-Hoogte:82cm 5 145L-Hoogte:87cm 6 ACCESSOIRES INSTALLEREN VOOR GEBRUIK 7 UITPAKKEN EN REINIGEN VAN DE WIJNKOELER 7 VERGRENDELEN EN ONTGRENDELEN VAN DE DEUR (OPERATIONEEL)... 7 GEBRUIK VAN DE WIJNKOELER 7 WERKKLIMAAT 7 WIJNOPSLAG 8 BEDIENINGSPANEEL 9 POWER ON/OFF CONTROL 9 ONTGRENDELEN VAN HET BEDIENINGSPANEEL 10 BINNENVERLICHTING AAN/UITZETTEN 10 TEMPERATUURWEERGAVE 10 TEMPERATUURINSTELLINGEN 10 KIEZEN TUSSEN FAHRENHEIT(ºF) & CELSIUS (ºC) 11 ZORG EN ONDERHOUD 11 REINIGEN VAN DE WIJNKOELER 11 HET VERWIJDEREN VAN DE PLANKEN 12 STROOMSTORING 12 VERPLAATSEN VAN DE WIJNKOELER 12 ENERGIEBESPARENDE TIPS 12 PROBLEEM OPLOSSEN 13 OMGEKEERDE DEUROPENING 14 Voor 22L/58L/88L/145L 14

4 Gelieve alle verpakking en stickers van het product te verwijderen en reinig de oppervlakken van het product met een vochtige doek en een mild reinigingsmiddel voor uw eerste gebruik. Laat het apparaat ongeveer 24 uur rechtop staan voordat u het aansluit op de stroombron. Wanneer u dit niet doet, kan dit een storing in het koelsysteem veroorzaken. BELANGRIJKE VEILIGHEIDSINFORMATIE Voordat u het apparaat gaat gebruiken, positioneer en installeer het apparaat eerst zoals beschreven in deze handleiding. Om het risico van brand, elektrische scokken of letsel te voorkomen bij gebruik, moet u de volgende voorzorgsmaatregelen opvolgen: Dit apparaat is alleen bedoeld voor huishoudelijk gebruik en is bedoeld om uitsluitend te worden gebruikt voor de opslag van verzegelde flessen wijn en andere dranken. Het apparaat moet zo worden geplaatst, dat de stekker toegankelijk is. Zorg er voor dat de spanning/stroom op het typeplaatje overeen komt met de netspanning. Steek de stekker in een geaard 3-pins stopcontact. Verwijder de aardingspen niet en maak geen gebruik van een adapter of verlengsnoer. Niet aansluiten of loskoppelen met natte handen. Om het apparaat los te koppelen, pakt u de stekker en trekt deze uit het stopcontact. Trek nooit aan het snoer. Het wordt aanbevolen om een apart circuit te maken, welke alleen spanning levert aan uw wijnkoeler. Koppel het apparaat los voordat u deze wilt reinigen, onderhouden of demonteren. Doet u dit niet, kan dit resulteren in een elektrische schok of de dood. Wanneer het netsnoer beschadigd is, moet deze worden vervangen door de fabrikant, een service agent of een gelijkwaardig gekwalificeerd persoon om gevaar te voorkomen. De zekering (of stroomonderbreker) moet een grootte van 10 ampère of hoger hebben. Dit apparaat kan worden gebruikt door kinderen van 8 jaar en personen met verminderde lichamelijke, zintuigelijke of verstandelijke achterstand, of gebrek aan ervaring en kennis, wanneer zij onder toezicht staan of instructies krijgen over et gebruik van het apparaat op een veilige manier en ze de betrokken gevaren begrijpen. Kinderen mogen niet met het apparaat spelen. Het reinigen en onderhouden mogen niet door kinderen gedaan worden, tenzij onder toezicht.. 4.

5 Dit apparaat is niet bedoeld voor gebruik door personen (inclusief kinderen) met verminderde lichamelijke, zintuigelijke of geestelijke vermogens, of gebrek aan ervaring en kennis, tenzij ze onder toezicht staan of instructies krijgen over het gebruik van het apparaat door een persoon die verantwoordelijk si voor hun veiligheid. Kinderen moeten onder toezicht staan om er voor te zorgen dat ze niet met het apparaat spelen. Om een goede ventilatie van het apparaat te waarborgen, moet de voorzijde van het apparaat volledig vrij zijn. Plaats het toestel uit de buurt van direct zonlicht en warmtebronnen (fornuis, kachel, radiator, etc.). Probeer het apparaat niet zelf te repareren of een onderdeel te vervangen, tenzij specifiek in deze handleiding wordt aanbevolen. Al het andere onderhoud moet worden doorverwezen naar een kwalificeerde technicus. Zorg voor genoeg mensen om het apparaat te verplaatsen of te installeren om schade aan het apparaat of letsel te voorkomen. Het is belangrijk dat u het apparaat waterpas installeert, om deze goed te laten werken. Hiervoor kunt u de voeten van het apparaat aanpassen. Reinig het apparaat nooit met brandbare vloeistoffen met gevaar voor brand of explosies. Sla geen benzine of andere brandbare vloeistoffen op in de nabijheid van het toestel. Gebruik geen oplosmiddelen of schurende reinigingsmiddelen op het interieur. Deze reinigers kunnen beschadigingen veroorzaken of het interieur laten verkleuren. Gebruik dit apparaat niet voor andere doeleinden dan voor het beoogde doel. Gebruik geen elektrische apparaten binnen de wijnkoeler. Het gebruik van hulpstukken die niet door de fabrikant worden aanbevolen kan gevaarlijk zijn. Houd de producten uit de buurt van brand of soortgelijke gloeiende stoffen wanneer u het apparaat weggooit. GWP( Global Warming Potential): R600a=3 Demonteer de deur en laat de rekken op hun plaats zitten wanneer u het apparaat weggooit, zodat kinderen niet gemakkelijk naar binnen kunnen klimmen. Zorg er voor dat het koelvloeistof circuit, in het bijzonder de warmtewisselaar aan de achterkant/onderkant van het apparaat, niet beschadigen. Het recyclesymbool op het product of op de verpakking geeft aan dat dit product niet mag worden behandeld als normaal huishoudelijk afval en het apparaat moet worden meegenomen naar een inzamelpunt voor elektrische of elektronische goederen.. 5.

6 BESCHRIJVING EN INSTALLATIE VAN HET APPARAAT De volgende foto s tonen slechts beschrijvingen van het apparaat. De afmetingen en hoeveelheid rekken kan verschillen tussen de modellen van dezelfde serie. 22L Single Zone 7 Flessen Bedieningspaneel Chrome Plank Buiten Cabinet Deur Hendel Afdichting Voorzijde ventilatierooster Instelbare voet Hoogte instelbaar: mm. 6.

7 58L Single Zone 19 Flessen Dual Zone 17 Flessen Single & Dual Zone Bedieningspaneel Lange plank Bedieningspaneel Buiten Cabinet Deur Hendel Afdichting Korte plank Voorzijde ventilatierooste r Instelbare voet. 7.

8 Hoogte instelbaar: mm mm 88L Single Zone 34 Flessen Dual Zone 32 Flessen Bedieningspaneel Lange plank Bedienings- Single & Dual Zone Buiten Cabinet Deur Hendel paneel Afdichting Korte plank :Voorzijde Ventilatieroost er Instelbare voet >337/8 (860) >227/16 (570) 154/25 (385) 1424/25 (380) 3377/8 (860) 331/10 (840). 8. Hoogte instelbaar: mm mm 39/10 (100)

9 145L-Hoogte:82cm Bedieningspaneel Lange plank Bedieningspaneel Korte plank Voorzijde ventilatierooster Buiten Cabinet Deur Hendel Afdichting Instelbare voet Hoogte instelbaar: mm. 9.

10 145L-Hoogte:87cm Single Zone 46 Flessen Bedieningspaneel Dual Zone 46 Flessen Single & Dual Zone Buiten Cabinet Deur Hendel Lange plank Bedieningspaneel Afdichting Korte plank Voorzijde ventilatierooster Instelbare voet Hoogte instelbaar: mm -890mm. 10.

11 ACCESSOIRES INSTALLEREN VOOR GEBRUIK UITPAKKEN EN REINIGEN VAN DE WIJNKOELER Verwijder het verpakkingsmateriaal van het exterieur en interieur. Laat de wijnkoeler ongeveer 24 uur rechtop staan, voordat u het aansluit op de stroombron. Dit helpt u een storing van het koelsysteem te voorkomen. Gebruik een zachte doek met lauw water om het interieur schoon te maken. Installeer de meegeleverde hendel door het uitvoeren van de volgende stappen: Stap 1 -Duw voorzichtig de afdichting naar Afdichting de zijkant om de schroeven en sluitring zichtbaar te maken. Stap 2 Stap 3 afdichting. -Bevestig de hendel door de schroeven stevig vast te schroeven. -Herstel de Hendel Sluitring Hendel schroeven VERGRENDELEN EN ONTGRENDELEN VAN DE DEUR (OPERATIONEEL) Het vergrendelen is een optionele functie. Als uw wijnkoeler een vergendelfuctie heeft, wordt er een sleutel met deze handleiding meegeleverd. Steek de sleutel in het slot en draai deze tegen de klok in om de deur te openen. Draai met de klok mee om de deur te vergrendelen. Bewaar deze sleutel goed. GEBRUIK VAN DE WIJNKOELER WERKKLIMAAT Het apparaat is ontworpen voor gebruik tussen SN tot N klimaat (zie hieronder de grafiek met klimaat klassen). Het wordt aanbevolen om de omgevingstemperatuur rond C te houden, om het stroomverbruik laag te houden. Klimaat Klasse S N S T Omgevingstemperatuur C (50ºF-90ºF) C (61ºF-90ºF) C (64ºF ºF)

12 T C (64ºF- 109ºF). 12.

13 Wanneer de omgevingstemperatuur boven of onder het optimale klimaat komt, kan dit de prestaties van het apparaat beïnvloeden. Wanneer het apparaat in extreme kou of warme omstandigheden komt, kan de binnentemperatuur schommelen en kan de temperatuur 5-22 C soms niet worden bereikt. WIJNOPSLAG De standaard planken zijn perfect ontworpen voor het opslaan van Bordeaux flessen. Het maximaal aantal flessen is afhankelijk van de verschillende grootte of dimensie van de flessen wij die u opslaat. De plankjes mogen uiterlijk 1/3 e van hun lengte naar boven getrokken worden voor een gemakkelijke toegang tot de opslag van uw wijn. Stopper Stopper Zorg er voor dat de deur volledig geopend is voordat u de rekken eruit trekt, om schade aan de deur en afdichting te voorkomen. Gelieve de wijn in verzegelde flessen te bewaren. Bedek de planken niet met aluminiumfolie of ander materiaal. Dit verstoord mogelijk de luchtcirculatie. Het wordt aangeraden om de wijnkoeler los te koppelen wanneer u van plan bent om deze voor een langere periode leeg te laten staan. Reinig uw wijnkoeler zorgvuldig en laat de deur op een kier staan om de lucht te laten circuleren en zo mogelijke condensatie, schimmel of geuren te voorkomen. Aanbevolen temperaturen voor het koelen / opslaan van uw wijnen: Wijnsoort Rode Wijnen Droge/Witte Wijnen Rosé Mousserende Wijnen Aanbevolen temperatuur 15-18ºC (59ºF-64ºF) 9-14ºC (48ºF-57ºF) 10-11ºC (50ºF-52ºF) 5-8ºC (41ºF-46ºF). 13.

14 BEDIENINGSPANEEL Voor Single Zone Power Verlichting Temp. Verhogen Temperatuurweergave Temp. Verlagen Vergrendelen/ontgrendelen ºC/ºF Keuze Voor Dual Zone Vergrendele n/ontgrendel en Bovenste Zone Temperatuu rweergave Temp.Verhogen Temp.Verlagen Power Verlichting ºC/ºF Keuze Onderste Zone Temperatuurweergave Zone Selecteren POWER ON/OFF CONTROL Wanneer het apparaat wordt aangesloten op een stopcontact, wordt deze automatisch ingeschakeld. Houdt de power-knop voor 10 seconden ingedrukt om het apparaat in/uit te schakelen. Ongeacht de vergrendeling kan het apparaat worden uitgeschakeld door de. 14.

15 power-knop voor 10 seconden ingedrukt te houden. Waarschuwing: Om beschadiging aan de compressor te voorkomen, moet u het apparaat niet binnen 5 minuten aanzetten wanneer u deze heeft uitgeschakeld.. 15.

16 ONTGRENDELEN VAN HET BEDIENINGSPANEEL Om het bedieningspaneel te ontgrendelen, houdt u tegelijkertijd de power- en lichtknop voor 3 seconden vast. Bij ontgrendeling hoort u een buzz geluid. Het bedieningspaneel wordt automatisch vergrendeld met een buzz geluid na 10 seconden zonder aanrakingen. Wanneer vergrendeld, zal het bedieningspaneel niet reageren op eventuele aanrakingen. BINNENVERLICHTING AAN/UITZETTEN Wanneer vergrendeld, zal het bedieningspaneel niet reageren op eventuele aanrakingen van ver verlichtingsknop. De verlichting zal aanblijven totdat deze handmatig wordt uitgeschakeld. TEMPERATUURWEERGAVE De temperatuur wordt digitaal weergegeven, welke de beste wijze van uitlezen wordt gevonden. Wanneer u de temperatuur veranderd, wordt de keuzetemperatuur weergeven. Na 10 seconden zal deze de temperatuur in de koeler weergeven. Wanneer de temperatuursensor niet in orde is, zal er HH of LL op het display worden weergeven, terwijl er een continue buzz wordt afgespeeld. Wanneer dit gebeurd, is dit apparaat zo ontworpen om de compressor en ventilatoren periodiek te laten werken, om zo de lucht koel te houden en uw opgeslagen wijnen te beschermen. Waarschuwing: Om vernietiging van uw opgeslagen wijnen te voorkomen, raden wij u sterk aan om het apparaat direct te laten repareren. Het back-up systeem kan u niet verzekeren de ingestelde temperatuur aan te houden. TEMPERATUURINSTELLING Voor Single Zone Het temperatuurbereik is 5-22 ºC (41-72 ºF). Direct contact met of laat u de temperatuur instellen. Het eerste contact met of laat u de laatst ingestelde temperatuur zien. Druk op om de ingestelde temperatuur te verhogen met 1ºC (or by 1ºF). Druk op om de ingestelde temperatuur te verlagen met 1ºC (or by 1ºF). Na 10 seconden zal de temperatuur in de wijnkoeler weer worden weergegeven.. 16.

17 Voor Dual Zone Het temperatuurbereik is 5-22 ºC (41-72 ºF). Direct contact met of laat u de temperatuur instellen. Het eerste contact met of laat u de laatst ingestelde temperatuur zien. Druk op om de ingestelde temperatuur te verhogen met 1ºC (or by 1ºF). Druk op om de ingestelde temperatuur te verlagen met 1ºC (or by 1ºF). Na 10 seconden zal de temperatuur in de wijnkoeler weer worden weergegeven. Let op: Bij het eerste gebruik of na gebruik na een lange tijd, kan er een afwijking zitten in de weergegeven temperatuur in de koeler en de daadwerkelijke temperatuur. Dit is normaal en dit verschil zal na enkele bedrijfsuren verdwijnen. KIEZEN TUSSEN FAHRENHEIT(ºF) & CELSIUS (ºC) Voor Single Zone Raak de met 2 vingers tegelijkertijd aan voor 5 seconden om te wisselen tussen Fahrenheit en Celsius. Voor Dual Zone Druk op en Celsius. om voor beide zones te wisselen tussen Fahrenheit ZORG EN ONDERHOUD REINIGEN VAN DE WIJNKOELER Schakel de stroom uit, koppel de wijnkoeler los en verwijder alle items, waaronder de planken. Veeg de binnenkant schoon met een spons en zuiveringszout oplossing. De oplossing moet ongeveer 2 eetlepels zuiveringszout bevatten per 1 liter warm water. Was de planken met een mild schoonmaakmiddel. Laat de houten planken drogen voordat u deze terug plaats in de wijnkoeler. Wring overtollig water uit de spons of doek bij het schoonmaken van het bedieningspaneel of elektrische onderdelen. Veeg de buitenkant met warm water en een mild, vloeibaar reinigingsmiddel. Veeg met een schone, zachte doek droog. Gebruik geen staalwol of staalborstel op het roestvrije staal. Dit zal krassen veroorzaken en uiteindelijk zorgen voor roest. HET VERWIJDEREN VAN DE PLANKEN Voor het verwijderen van een plank van de wijnkoeler, is het noodzakelijk om de flessen op de plank te verwijderen; Trek de plank langzaam naar buiten, en houdt de linker- en rechteruiteinden precies onder de Stoppers.. 11.

18 Voor een model zonder telescopische rails: til de gehele plank horizontaal omhoog om de plank te verwijderen. For a model with Telescopic Rail, pls. lift the whole Shelf upwards horizontally to get it off from the 4 Locating Pins of Telescopic Rail. STROOMSTORING De meeste stroomstoringen worden gecorrigeerd binnen een paar uur en mogen niet van invloed zijn op de temperatuur van het apparaat als u het aantal deuropeningen minimaliseert. Als de stroom voor een langere periode wegvalt, moet u de juiste stappen ondernemen om uw wijnen te beschermen. VERPLAATSEN VAN DE WIJNKOELER Verwijder alle items. Zet alle losse onderdelen (rekken) in uw wijnkoeler vast met tape. Draai de verstelbare voeten naar binnen om schade te voorkomen. Tape de deur dicht. Zorg er voor dat het apparaat veilig rechtop blijft staan tijdens transport. Dek de buitenkant van het apparaat af met een deken, of iets dergelijks. ENERGIEBESPARENDE TIPS Het apparaat moet uit de buurt worden geplaatst van warmte producerende apparaten en direct zonlicht. Zorg er voor dat het toestel voldoende kan ventileren. Dek nooit ventilatieopeningen af. Open de deur alleen wanneer nodig. Probeer te voorkomen dat de deur vaak en voor langere perioden wordt geopend.. 12.

19 PROBLEEM OPLOSSEN Wanneer uw wijnkoeler niet correct werkt, volgt u dan deze instructies om te kijken of u het probleem zelf kunt verhelpen. Nr. PROBLEEM MOGELIJKE OORZAAK PROBLEEM / MAATREGEL 1 De wijnkoeler werkt niet. 2 De wijnkoeler wordt niet koud genoeg. 3 Schakelt zichzelf vaak in en uit. 4 De verlichting werkt niet. 5 De wijnkoeler vibreert te veel. 6 De wijnkoeler maakt erg veel herrie. 7 De door sluit niet correct. Niet aangesloten. Het apparaat staat uit. De zekering is gesprongen. Controleer de ingestelde temperatuur. Omgeving kan een hogere instelling vereisen. De deur is te vaak geopend. De deur is niet goed afgesloten. De afsluiting sluit niet goed af. De kamertemperatuur is hoger dan normaal. Een grote hoeveelheid wijn is aan de wijnkoeler toegevoegd. De deur is te vaak geopend. De deur is niet goed afgesloten. De temperatuur is niet correct ingeschakeld. De afsluiting sluit niet goed af. Niet aangesloten. De zekering is gesprongen. De verlichting is uitgeschakeld. Controleer of de wijnkoeler waterpas staat. Controleer op losse onderdelen in de kast en compressorruimte. Het ratelende geluid kan afkomstig zijn van de stroming van het koelmiddel. Dit is normaal. Wanneer een cyclus eindigt, kunt u een gorgelend geluid horen, veroorzaakt door het koelmiddel. Het krimpen en uitzetten van de binnenwanden kan gekraak veroorzaken. De wijnkoeler staat niet waterpas. De wijnkoeler staat niet waterpas. Het omdraaien van de deur is niet correct gedaan. De afdichting is vervuild. De planken zijn niet correct geplaatst. 8 Het display toont HH of LL in plaats van de temperatuur en/of er klinkt een continu buzz geluid. De temperatuursensor werkt niet naar behoren.. 13.

20 OMGEKEERDE DEUROPENING Let op: Het omkeren van de deur is niet beschikbaar voor een unit met een bedieningspaneel op de deur. De volgende instructies zijn alleen voor een unit met een bedieningspaneel in de kast: Voor 22L/58L/88L/145L Opmerkingen: Deze instructies zijn gebaseerd op een unit waarbij de deur bevestigd is op het rechterscharnier. Om de deur te installeren op het linker scharnier, moet u twee reserveonderdelen klaar hebben liggen: een scharnier voor linksboven en linksonder. Wij raden u aan om alle gedemonteerde onderdelen te bewaren. 1. Open de deur en schroef de 2 schroeven van het Pivot los van het scharnier rechtsonder. Scharnier rechtsonder Pivot Schroeven 2. Verwijder voorzichtig de deur van het rechter scharnier en voorkom hierbij krassen. Verwijder het Pivot van het scharniergat in de deur. Scharnier rechtsboven Deur Scharnier rechtsonder Pivot. 14.

21 3. Schroef het scharnier rechtsboven en onder los. Bewaar deze onderdelen voor eventuele herinstallatie! Scharnier rechtsboven Scharnier rechtsonder 4. Verwijder de 6 plastic kapjes aan de voorzijde, links van de wijnkoeler. Verplaats deze naar de rechterkant. Plastic Kap (6pcs) 5. Installeer de scharnieren voor linksboven en onder aan de linkerkant van de wijnkoeler. Draai de schroeven stevig aan. Scharnier linksboven Scharnier linksonder. 15.

22 6. Draai de deur 180 graden (op zijn kop) 7. Bevestig het Pivot in het onderste scharniergat van de deur. Pivot 8. Installeer de deur op het linker scharnier door het aandraaien van de 2 schroeven in het Pivot. Scharnier linksonder Pivot Schroeven (2pcs). 16.

23 --EINDE-- HANDLEIDING. 17.

GEBRUIKSAANWIJZING WIJNKOELER AANGEDREVEN DOOR EEN COMPRESSOR

GEBRUIKSAANWIJZING WIJNKOELER AANGEDREVEN DOOR EEN COMPRESSOR GEBRUIKSAANWIJZING WIJNKOELER AANGEDREVEN DOOR EEN COMPRESSOR DX-7.22SK DX-19.58SK DX-24.56BBK DX-24.56BSK DX-41.130BBK DX-41.130BSK DX-46.145BK DX-46.145SK DX-94.270DBK DX-94.270DSK DX-181.490DBK DX-181.490DSK

Nadere informatie

Wijn. klimaatkast.nl. Handleiding Wijnklimaatkast WK-100B WK-150B WK-298B WK-408B

Wijn. klimaatkast.nl. Handleiding Wijnklimaatkast WK-100B WK-150B WK-298B WK-408B Wijn klimaatkast.nl Handleiding Wijnklimaatkast WK-100B WK-150B WK-298B WK-408B Volg de volgende voorzorgsmaatregelen om het risico van brand, elektrische schokken of verwondingen bij het gebruik van de

Nadere informatie

Wijn. klimaatkast.nl. Handleiding Wijnklimaatkast WK-100B WK-150B WK-298B WK-408B

Wijn. klimaatkast.nl. Handleiding Wijnklimaatkast WK-100B WK-150B WK-298B WK-408B Wijn klimaatkast.nl Handleiding Wijnklimaatkast WK-100B WK-150B WK-298B WK-408B Volg de volgende voorzorgsmaatregelen om het risico van brand, elektrische schokken of verwondingen bij het gebruik van de

Nadere informatie

Wijn. klimaatkast.nl. Handleiding Wijnklimaatkast WK-60A

Wijn. klimaatkast.nl. Handleiding Wijnklimaatkast WK-60A Wijn klimaatkast.nl Handleiding Wijnklimaatkast WK-60A Volg de volgende voorzorgsmaatregelen om het risico van brand, elektrische schokken of verwondingen bij het gebruik van de te voorkomen Lees de volgende

Nadere informatie

Wijn. klimaatkast.nl. Handleiding Wijnklimaatkast WK-100B WK-150B WK-298B WK-408B

Wijn. klimaatkast.nl. Handleiding Wijnklimaatkast WK-100B WK-150B WK-298B WK-408B Wijn klimaatkast.nl Handleiding Wijnklimaatkast WK-100B WK-150B WK-298B WK-408B Volg de volgende voorzorgsmaatregelen om het risico van brand, elektrische schokken of verwondingen bij het gebruik van de

Nadere informatie

BPWK-88. Gebruiksaanwijzing BPWK-88

BPWK-88. Gebruiksaanwijzing BPWK-88 BPWK-88 Gebruiksaanwijzing NL BPWK-88 Wij danken U voor het kiezen van onze wijnkoeler en hopen dat u er vele jaren lang uw wijn mee op temperatuur kunt houden. Leest u a.u.b. voor gebruik alle veiligheidsvoorschriften

Nadere informatie

TECNOLUX WE1-28TT. Gebruiksaanwijzing

TECNOLUX WE1-28TT. Gebruiksaanwijzing TECNOLUX WE1-28TT Gebruiksaanwijzing GEBRUIKSAANWIJZING WE1-28.T ONDERDELEN EN KENMERKEN 1. Controlepaneel 2. Binnenkant 3. Regelbare voetjes 4. Wijnrek 5. Glazen deur 6. Draagplateaus 7. Binnenverlichting

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING. Wijnklimaatkasten

GEBRUIKSAANWIJZING. Wijnklimaatkasten GEBRUIKSAANWIJZING DX-16.46K/DX-20.62K/DX-28.88K/DX-29.80DK Wijnklimaatkasten (Foto - DX-28.88K) Deze gebruiksaanwijzing bevat belangrijke informatie, zoals veiligheids- en installatievoorschriften over

Nadere informatie

THERMO-ELEKTRISCHE WIJNKLIMAATKAST & KOELKAST. Model: DX-68 COMBO (Mini Bar) Gebruiksaanwijzing

THERMO-ELEKTRISCHE WIJNKLIMAATKAST & KOELKAST. Model: DX-68 COMBO (Mini Bar) Gebruiksaanwijzing THERMO-ELEKTRISCHE WIJNKLIMAATKAST & KOELKAST Model: DX-68 COMBO (Mini Bar) Gebruiksaanwijzing Inhoud Ⅰ. Algemene veiligheidsvoorschriften...3 Ⅱ. Technische gegevens...4 Ⅲ. Illustratie...5 Ⅳ. Stroomschema...6

Nadere informatie

Byzoo Sous Vide Hippo

Byzoo Sous Vide Hippo Byzoo Sous Vide Hippo handleiding 220-240V, 50Hz 800W BELANGRIJKE VEILIGHEIDSVOORSCHRIFTEN LEES ALLE INSTRUCTIES VOOR GEBRUIK EN BEWAAR VOOR TOEKOMSTIGE REFERENTIE 1 Lees alle instructies zorgvuldig voor

Nadere informatie

Onderdelen wijnkoeler

Onderdelen wijnkoeler Onderdelen wijnkoeler Dubbele temperatuurzone GCWK 320 1. Behuizing 2. LED-indicator 3. Wijnplank 4. Actief koolstoffilter 5. Bedieningspaneel 6. Verstelbaar pootje 7. Glazen deur 8. Handvat Speciale aandacht:

Nadere informatie

Gebruikersveiligheid. Elektrische veiligheid. Phaser 4500-laserprinter

Gebruikersveiligheid. Elektrische veiligheid. Phaser 4500-laserprinter Gebruikersveiligheid De printer en de aanbevolen verbruiksartikelen zijn getest en voldoen aan strikte veiligheidsnormen. Als u de volgende informatie in acht neemt, bent u verzekerd van een ononderbroken

Nadere informatie

BPWKN 60 BPWKN 82 BPWKN 88 NL INSTRUCTIES.

BPWKN 60 BPWKN 82 BPWKN 88 NL INSTRUCTIES. BPWKN 60 BPWKN 82 BPWKN 88 INSTRUCTIES www.boretti.com Voorwoord Gefeliciteerd! U bent nu officieel eigenaar van een Boretti wijnklimaatkast. U zult in de aankomende jaren ontdekken dat het werken daarmee

Nadere informatie

PERFECTCOOL Gebruikershandleiding

PERFECTCOOL Gebruikershandleiding PERFECTCOOL Gebruikershandleiding Gelieve deze handleiding zorgvuldig door te nemen voor ingebruikname of installatie van uw mobiele airconditioner. Bewaar deze handleiding goed voor hulp bij onderhoud

Nadere informatie

12/2014. Mod: DRINK-38/SE. Production code: CEV425

12/2014. Mod: DRINK-38/SE. Production code: CEV425 12/2014 Mod: DRINK-38/SE Production code: CEV425 Handleiding DRINK-38/SE Belangrijke aanwijzingen: De in dit document genoemde apparaten zijn uitsluitend bedoeld voor het bewaren en koelen van dranken

Nadere informatie

3 4 5 N tot ST (zie tabel). Het toestel kan niet naar behoren werken als het voor een langere Belangrijk! laag stroomverbruik. Klimaatklasse SN N ST T Dagelijks gebruik Toebehoren 1) Verplaatsbare schappen/lades

Nadere informatie

Gebruikersveiligheid. Veiligheid bij het gebruik van elektriciteit. Phaser 7750-kleurenlaserprinter

Gebruikersveiligheid. Veiligheid bij het gebruik van elektriciteit. Phaser 7750-kleurenlaserprinter Gebruikersveiligheid De printer en de aanbevolen verbruiksartikelen zijn getest en voldoen aan strikte veiligheidsnormen. Als u de volgende informatie in acht neemt, bent u verzekerd van een ononderbroken

Nadere informatie

Gebruikersveiligheid. Elektrische veiligheid. Phaser 5500-laserprinter

Gebruikersveiligheid. Elektrische veiligheid. Phaser 5500-laserprinter Gebruikersveiligheid De printer en de aanbevolen verbruiksartikelen zijn getest en voldoen aan strikte veiligheidsnormen. Als u de volgende informatie in acht neemt, bent u verzekerd van een ononderbroken

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING (NL)

GEBRUIKSAANWIJZING (NL) Gebruiksaanwijzing GEBRUIKSAANWIJZING (NL) Lees de handleiding goed door vóór gebruik en bewaar hem goed voor later gebruik Mill HT5512 Gebruiksaanwijzing Belangrijke veiligheidsinformatie Wanneer u elektrische

Nadere informatie

Bedienungsanleitung Elektrischer Kamin KH 1117 Istruzioni per l'uso Camino elettrico KH 1117 Mode d'emploi Cheminée électrique KH 1117

Bedienungsanleitung Elektrischer Kamin KH 1117 Istruzioni per l'uso Camino elettrico KH 1117 Mode d'emploi Cheminée électrique KH 1117 D I F Bedienungsanleitung Elektrischer Kamin KH 1117 Istruzioni per l'uso Camino elettrico KH 1117 Mode d'emploi Cheminée électrique KH 1117 Gebruiksaanwijzing Elektrische haard KH 1117 ➂ ➁ ➀ ➃ ➄ Veiligheidsvoorschriften

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING

GEBRUIKERSHANDLEIDING GEBRUIKERSHANDLEIDING 360 Turbo Luchtverwarmer NL Cat. Nr.: 25963 Lees deze handleiding alvorens het product te gebruiken. Waarschuwing 1. Deze verwarmer is alleen voor algemene verwarming binnenshuis.

Nadere informatie

Gourmet Recipe Guide & Instructions

Gourmet Recipe Guide & Instructions Gourmet Recipe Guide & Instructions GEBRUIKERSHANDLEIDING BEWAAR DEZE VOORSCHRIFTEN GOED UITSLUITEND BEDOELD VOOR HUISHOUDELIJK GEBRUIK BELANGRIJKE WAARSCHUWINGEN Neem bij het gebruik van de Veggetti Power

Nadere informatie

Professional Supplies EIERKOOKAPPARAAT. Modelnr.: *688.107

Professional Supplies EIERKOOKAPPARAAT. Modelnr.: *688.107 Professional Supplies EIERKOOKAPPARAAT Modelnr.: *688.107 GEBRUIKSAANWIJZING Om volledig gebruik te maken van de mogelijkheden en storingen tot het minimum te beperken raden wij u aan om de gebruiksaanwijzing

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING Opzetkoelvitrine Model KATRIN Order nr

GEBRUIKSAANWIJZING Opzetkoelvitrine Model KATRIN Order nr GEBRUIKSAANWIJZING Opzetkoelvitrine Model KATRIN Order nr. 330-1030 Inhoudsopgave 1. Algemene aanwijzingen 2. Veiligheidseisen 3. Transport en plaatsing 4. Bediening 5. Reiniging 6. Technische gegevens

Nadere informatie

HAIR DRYER IONIC HD 6080 NEDERLANDS

HAIR DRYER IONIC HD 6080 NEDERLANDS HAIR DRYER IONIC HD 6080 NEDERLANDS A B C D E F 3 VEILIGHEID Merk de volgende instructies op wanneer u het apparaat gebruikt: 7 Het apparaat is ontworpen voor huishoudelijk gebruik. 7 Gebruik het apparaat

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING Opzetkoelvitrine model SOPHIE 120 order no model SOPHIE 160 order no

GEBRUIKSAANWIJZING Opzetkoelvitrine model SOPHIE 120 order no model SOPHIE 160 order no GEBRUIKSAANWIJZING Opzetkoelvitrine model SOPHIE 120 order no. 330-1032 model SOPHIE 160 order no. 330-1033 Inhoudsopgave 1. Algemene aanwijzingen 2. Veiligheidseisen 3. Transport en plaatsing 4. Bediening

Nadere informatie

Gebruikshandleiding. Model Nummers; DX-46.103K DX-80.188K DX-96.270K DX-114.270K DX-180.450K DX-200.450K. Wijn Klimaatkasten

Gebruikshandleiding. Model Nummers; DX-46.103K DX-80.188K DX-96.270K DX-114.270K DX-180.450K DX-200.450K. Wijn Klimaatkasten Gebruikshandleiding Model Nummers; DX-46.103K DX-80.188K DX-96.270K DX-114.270K DX-180.450K DX-200.450K Wijn Klimaatkasten LET OP! GELIEVE VOOR GEBRUIK DE INSTRUCTIES ZORGULDIG TE LEZEN EN DE VEILIGHEIDSVOORSCHRIFTEN

Nadere informatie

Installatie, gebruik en onderhoud handleiding

Installatie, gebruik en onderhoud handleiding Installatie, gebruik en onderhoud handleiding Maxxfrost S900/ S901/S903 saladiere/ koelwerkbank INHOUDSOPGAVE Veiligheidsvoorschriften en waarschuwingen...2 Algemeen...2 Gebruiksaanwijzing...2 Pictogrammen

Nadere informatie

Afzuigkap Gebruiksaanwijzing

Afzuigkap Gebruiksaanwijzing Afzuigkap Gebruiksaanwijzing Inhoudsopgave 1.Opmerkingen 2.Functies 3..Installatie 4..Opmerkingen over installatie 5..Veiligheidswaarschuwingen 6 Gebruik 7 Onderhoud 1 Opmerkingen 1. Bedankt voor het kiezen

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING (NL)

GEBRUIKSAANWIJZING (NL) Gebruiksaanwijzing GEBRUIKSAANWIJZING (NL) Lees de handleiding goed door vóór gebruik en bewaar hem goed voor later gebruik. Mill HT600 Gebruiksaanwijzing Belangrijke veiligheidsinformatie Wanneer u elektrische

Nadere informatie

Hairdryer. Register your product and get support at. HP4935/00. Gebruiksaanwijzing

Hairdryer. Register your product and get support at.  HP4935/00. Gebruiksaanwijzing Register your product and get support at www.philips.com/welcome Hairdryer HP4935/00 Gebruiksaanwijzing Nederlands Gefeliciteerd met uw aankoop en welkom bij Philips! Registreer uw product op www.philips.com/welcome

Nadere informatie

Uw gebruiksaanwijzing. SAMSUNG RS20CCSV

Uw gebruiksaanwijzing. SAMSUNG RS20CCSV U kunt de aanbevelingen in de handleiding, de technische gids of de installatie gids voor SAMSUNG RS20CCSV. U vindt de antwoorden op al uw vragen over de SAMSUNG RS20CCSV in de gebruikershandleiding (informatie,

Nadere informatie

Byzoo Sous Vide Turtle

Byzoo Sous Vide Turtle Byzoo Sous Vide Turtle ZAT01 Handleiding 220-240V, 50Hz 1300W BELANGRIJKE VEILIGHEIDSVOORSCHRIFTEN LEES ALLE INSTRUCTIES VOOR GEBRUIK EN BEWAAR VOOR TOEKOMSTIGE REFERENTIE Bij het gebruik van elektrische

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding EXCLUSIV COMPACT THERMOSTAAT Dit product heeft de volgende eigenschappen: 1) Regeling van de verwarming 2) Eenvoudig te programmeren 3) Twee programma's: programma ingesteld af fabriek

Nadere informatie

Professional Supplies BORDENWARMKAST. Modelnr.: *688.050 - *688.050 - *688.050. CaterChef 60

Professional Supplies BORDENWARMKAST. Modelnr.: *688.050 - *688.050 - *688.050. CaterChef 60 Professional Supplies Modelnr.: *688.050 - *688.050 - *688.050 CaterChef 120 CaterChef 60 CaterChef 30 GEBRUIKSAANWIJZING Lees deze instructies aandachtig door alvorens het apparaat te gebruiken. 688050-51-52

Nadere informatie

AT Multifunctioneel luchtbehandelingsapparaat

AT Multifunctioneel luchtbehandelingsapparaat AT-5461 Multifunctioneel luchtbehandelingsapparaat Veiligheid Lees en bewaar deze instructies. Dit apparaat kan worden gebruikt door kinderen vanaf 8 jaar oud en door personen met verminderde lichamelijke,

Nadere informatie

S900 S901 S902 S901-2D S903 S901-4D PS900 S903 PS300

S900 S901 S902 S901-2D S903 S901-4D PS900 S903 PS300 S900 S902 S903 PS900 PS300 S901 S901-2D S901-4D S903 Allereerst willen wij u danken voor de aanschaf van uw meubel en vertrouwen erop dat dit meubel u de komende jaren trouw van dienst zal zijn. Hieronder

Nadere informatie

Downloaded from Register your product and get support at HP8319. Gebruiksaanwijzing

Downloaded from   Register your product and get support at   HP8319. Gebruiksaanwijzing Register your product and get support at www.philips.com/welcome Downloaded from www.vandenborre.be HP8319 Gebruiksaanwijzing a b c d e Nederlands Gefeliciteerd met uw aankoop en welkom bij Philips! Registreer

Nadere informatie

Belangrijke instructies

Belangrijke instructies GN650TN GN1410TN GN650BT GN1410BT Allereerst willen wij u danken voor de aanschaf van uw meubel en vertrouwen erop dat dit meubel u de komende jaren trouw van dienst zal zijn. Hieronder volgen enkele instructies

Nadere informatie

Straightener. Register your product and get support at HP8360/00. Gebruiksaanwijzing

Straightener.   Register your product and get support at HP8360/00. Gebruiksaanwijzing Register your product and get support at www.philips.com/welcome Straightener HP8360/00 NL Gebruiksaanwijzing Nederlands Gefeliciteerd met uw aankoop en welkom bij Philips! Registreer uw product op www.philips.com/welcome

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING. DI-KB Gekoelde bak statisch 3/1-4/1 GN Handl. Gekoelde bak (statisch) Pagina 1-13

GEBRUIKERSHANDLEIDING. DI-KB Gekoelde bak statisch 3/1-4/1 GN Handl. Gekoelde bak (statisch) Pagina 1-13 GEBRUIKERSHANDLEIDING DI-KB Gekoelde bak statisch 3/1-4/1 GN 90.31.0040 Handl. Gekoelde bak (statisch) Pagina 1-13 Gebruikershandleiding van de Statische koelbak separaat >> Belangrijk!

Nadere informatie

vetvrije gezinsmaaltijden Handleiding

vetvrije gezinsmaaltijden Handleiding Handleiding vetvrije gezinsmaaltijden Inhoud Veiligheidswaarschuwingen Veiligheidswaarschuwingen 2 Veiligheidsinstructies 4 Productgegevens 5 Productbeschrijving 6 Gebruiksinstructies 7 Algemene Reinigings-

Nadere informatie

Styler. Register your product and get support at HP4681/00. Gebruiksaanwijzing

Styler.  Register your product and get support at HP4681/00. Gebruiksaanwijzing Register your product and get support at www.philips.com/welcome Styler HP4681/00 NL Gebruiksaanwijzing a h g b c f e d Nederlands Gefeliciteerd met uw aankoop en welkom bij Philips! Registreer uw product

Nadere informatie

TECNOLUX DF-200A. Gebruiksaanwijzing

TECNOLUX DF-200A. Gebruiksaanwijzing TECNOLUX DF-200A Gebruiksaanwijzing DIEPVRIESKOFFER Model Number : DF-200A+ KOFFERDIEPVRIEZER Deze handleiding goed doornemen en bewaren alvorens toestel in gebruik te nemen. AANBEVELINGEN Indien deze

Nadere informatie

1. Productnaam. 100 LED Projector. 2. Productcode 21206. 3. Kleur wit

1. Productnaam. 100 LED Projector. 2. Productcode 21206. 3. Kleur wit 1. Productnaam 100 LED Projector 2. Productcode 21206 3. Kleur wit 4. Korte beschrijving Deze compacte, draagbare kleine projector is nuttig voor gebruik in kleine ruimtes. Het geeft weinig warmte af,

Nadere informatie

GEBRUIKSHANDLEIDING OPGELET: GELIEVE VOOR GEBRUIK DE INSTRUCTIES ZORGULDIG TE LEZEN EN DE VEILIGHEIDSVOORSCHRIFTEN OP TE VOLGEN.

GEBRUIKSHANDLEIDING OPGELET: GELIEVE VOOR GEBRUIK DE INSTRUCTIES ZORGULDIG TE LEZEN EN DE VEILIGHEIDSVOORSCHRIFTEN OP TE VOLGEN. GEBRUIKSHANDLEIDING Model Nummer: DX-48.130K Wijnklimaatkast OPGELET: GELIEVE VOOR GEBRUIK DE INSTRUCTIES ZORGULDIG TE LEZEN EN DE VEILIGHEIDSVOORSCHRIFTEN OP TE VOLGEN. INHOUD 1. VEILIGHEID VAN UW WIJN

Nadere informatie

Register your product and get support at www.philips.com/welcome. Hairdryer HP8260. NL Gebruiksaanwijzing

Register your product and get support at www.philips.com/welcome. Hairdryer HP8260. NL Gebruiksaanwijzing Register your product and get support at www.philips.com/welcome Hairdryer HP8260 NL Gebruiksaanwijzing Nederlands 1 Inleiding Gefeliciteerd met uw aankoop en welkom bij Philips! Registreer uw product

Nadere informatie

DROOGPLATEAU. Handleiding

DROOGPLATEAU. Handleiding DROOGPLATEAU PRGHO Handleiding Rhima-webshop.nl 1 Rhima-webshop.nl Rhima-webshop.nl 2 Rhima-webshop.nl Inhoudsopgave Pagina 1. Belangrijke informatie. 4 2. Algemeen. 5 3. Installeren. 6 4. Instructie voor

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING INBOUWVRIESKAST EEK101VA

GEBRUIKSAANWIJZING INBOUWVRIESKAST EEK101VA GEBRUIKSAANWIJZING INBOUWVRIESKAST EEK101VA INHOUD DEEL 1: VOORBEREIDINGEN 30-31 Veiligheidsvoorschriften Aanbevelingen Het apparaat inschakelen DEEL 2: GEBRUIK VAN DE VRIEZER 32 Thermostaatinstellingen

Nadere informatie

1. Naam van het product Bubbelpaneel. 2. Product code Kleur Zwart of wit

1. Naam van het product Bubbelpaneel. 2. Product code Kleur Zwart of wit 1. Naam van het product Bubbelpaneel 2. Product code 18523 3. Kleur Zwart of wit 4. Korte beschrijving Het best van twee werelden - een paneel en een bubbelunit in één! Een schitterend product van ROMPA.

Nadere informatie

Straightener. Register your product and get support at HP4668/22. Gebruiksaanwijzing

Straightener.   Register your product and get support at HP4668/22. Gebruiksaanwijzing Register your product and get support at www.philips.com/welcome Straightener HP4668/22 NL Gebruiksaanwijzing abc h g f e d i j Nederlands Gefeliciteerd met uw aankoop en welkom bij Philips! Registreer

Nadere informatie

MONTAGE- EN GEBRUIKSHANDLEIDING (NL)

MONTAGE- EN GEBRUIKSHANDLEIDING (NL) MONTAGE- EN GEBRUIKSHANDLEIDING (NL) Serie: Climate Deze montage- en gebruikshandleiding heeft betrekking op de volgende producten: TH350 Lees de handleiding goed door vóór gebruik en bewaar hem goed voor

Nadere informatie

Montagehandleiding en gebruiksaanwijzing. Dylan. Elektrische hanghaard met afstandsbediening

Montagehandleiding en gebruiksaanwijzing. Dylan. Elektrische hanghaard met afstandsbediening Montagehandleiding en gebruiksaanwijzing Dylan Elektrische hanghaard met afstandsbediening Belangrijk: Lees deze montagehandleiding en gebruiksaanwijzing zorgvuldig door, voordat u de haard plaatst en

Nadere informatie

Gebruikersveiligheid. Veiligheid bij het gebruik van elektriciteit. WorkCentre C2424 copier-printer

Gebruikersveiligheid. Veiligheid bij het gebruik van elektriciteit. WorkCentre C2424 copier-printer Gebruikersveiligheid Het systeem en de aanbevolen verbruiksartikelen zijn getest en voldoen aan strikte veiligheidsnormen. Als u de volgende informatie in acht neemt, bent u verzekerd van een ononderbroken

Nadere informatie

HOT AIR HAIRSTYLER HS 5522 NEDERLANDS

HOT AIR HAIRSTYLER HS 5522 NEDERLANDS HOT AIR HAIRSTYLER HS 5522 NEDERLANDS G F E A B C D 1 2 3 3 NEDERLANDS 29-32 4 VEILIGHEID Veiligheid Houd rekening met de volgende informatie bij gebruik van het apparaat: 7 Het apparaat is alleen ontworpen

Nadere informatie

Nederlands 3 English 7 Français 11 Deutsch 15 Español 19 Italiano 23

Nederlands 3 English 7 Français 11 Deutsch 15 Español 19 Italiano 23 Nederlands 3 English 7 Français 11 Deutsch 15 Español 19 Italiano 23 Svenska 27 Dansk 30 Norsk 33 Suomi 36 Português 39 Ελληνικά 43 عربية 50 282893 Princess Mini Cooler White 282895 Princess Mini Cooler

Nadere informatie

Hairdryer HP8180. Register your product and get support at NL Gebruiksaanwijzing

Hairdryer HP8180. Register your product and get support at   NL Gebruiksaanwijzing Register your product and get support at www.philips.com/welcome Hairdryer HP8180 NL Gebruiksaanwijzing Nederlands Gefeliciteerd met uw aankoop en welkom bij Philips! Registreer uw product op www.philips.com/welcome

Nadere informatie

Uw gebruiksaanwijzing. SAMSUNG RS23KGRS http://nl.yourpdfguides.com/dref/778635

Uw gebruiksaanwijzing. SAMSUNG RS23KGRS http://nl.yourpdfguides.com/dref/778635 U kunt de aanbevelingen in de handleiding, de technische gids of de installatie gids voor. U vindt de antwoorden op al uw vragen over de in de gebruikershandleiding (informatie, specificaties, veiligheidsaanbevelingen,

Nadere informatie

Hairdryer. www.philips.com/welcome. Register your product and get support at HP8183 HP8182 HP8181 HP8180. Gebruiksaanwijzing

Hairdryer. www.philips.com/welcome. Register your product and get support at HP8183 HP8182 HP8181 HP8180. Gebruiksaanwijzing Register your product and get support at www.philips.com/welcome Hairdryer HP8183 HP8182 HP8181 HP8180 NL Gebruiksaanwijzing Nederlands Gefeliciteerd met uw aankoop en welkom bij Philips! Registreer uw

Nadere informatie

BW18, BW28 BW18BL, BW28BL Wijnkast

BW18, BW28 BW18BL, BW28BL Wijnkast Gebruiksaanwijzing voor uw Baumatic BW18, BW28 BW18BL, BW28BL Wijnkast LET OP: In deze Gebruiksaanwijzing staan belangrijke gegevens (waaronder veiligheids- en installatieinstructies) aan de hand waarvan

Nadere informatie

Register your product and get support at www.philips.com/welcome HP8696. Gebruiksaanwijzing

Register your product and get support at www.philips.com/welcome HP8696. Gebruiksaanwijzing Register your product and get support at www.philips.com/welcome HP8696 Gebruiksaanwijzing o n a m b l k c j d e i f g h p q r 3 4 16mm 22mm 7~10 sec. 5 7~10 sec. 6 7~10 sec. Nederlands Gefeliciteerd met

Nadere informatie

Staafmixer. Gebruikershandleiding HBS6702W NL 01M

Staafmixer. Gebruikershandleiding HBS6702W NL 01M Staafmixer Gebruikershandleiding HBS6702W NL 01M-8834363200-1617-01 Lees eerst deze gebruikershandleiding! Beste klanten, Wij danken u dat u een product van Beko heeft gekozen. We hopen dat u de beste

Nadere informatie

AANWIJZINGEN VOOR DE INSTALLATIE

AANWIJZINGEN VOOR DE INSTALLATIE 10200177NL.fm Page 19 Wednesday, June 29, 2005 4:30 PM AANWIJZINGEN VOOR DE INSTALLATIE ALVORENS DE KOELKAST TE INSTALLEREN...20 ALGEMENE VOORZORGSMAATREGELEN EN ADVIEZEN...20 WATERAANSLUITING...21 ELEKTRISCHE

Nadere informatie

Model EF-2000W Handleiding

Model EF-2000W Handleiding Thermic Dynamics Eco Class Heater Model EF-2000W Handleiding Waarschuwingen Dit apparaat is bedoeld voor gebruik in huishoudens en dient niet gebruikt te worden voor andere doeleinden, zoals in een niet-huiselijke

Nadere informatie

Hairdryer. Register your product and get support at HP4935/00. Gebruiksaanwijzing

Hairdryer.  Register your product and get support at HP4935/00. Gebruiksaanwijzing Register your product and get support at www.philips.com/welcome Hairdryer HP4935/00 NL Gebruiksaanwijzing Nederlands Gefeliciteerd met uw aankoop en welkom bij Philips! Registreer uw product op www.philips.com/welcome

Nadere informatie

CALLIUM LED-2 MINI BEAMER HANDLEIDING

CALLIUM LED-2 MINI BEAMER HANDLEIDING CALLIUM LED-2 MINI BEAMER HANDLEIDING Inhoudsopgave Tips 1 Veiligheidsinstructies 2 Instructies voor beamer 3 Beamer instellen 4 - Standaard instructies 4 - Instructies diverse mogelijkheden 5 - Verbindingen

Nadere informatie

Straightener. Register your product and get support at HP8355. Gebruiksaanwijzing

Straightener.  Register your product and get support at HP8355. Gebruiksaanwijzing Register your product and get support at www.philips.com/welcome Straightener HP8355 NL Gebruiksaanwijzing SONIC SONIC Nederlands Gefeliciteerd met uw aankoop en welkom bij Philips! Registreer uw product

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING (NL)

GEBRUIKSAANWIJZING (NL) Gebruiksaanwijzing GEBRUIKSAANWIJZING (NL) Lees de handleiding goed door vóór gebruik en bewaar hem goed voor later gebruik. Belangrijke veiligheidsinformatie Wanneer u elektrische producten gebruikt,

Nadere informatie

Register your product and get support at www.philips.com/welcome HP8605. Gebruiksaanwijzing

Register your product and get support at www.philips.com/welcome HP8605. Gebruiksaanwijzing Register your product and get support at www.philips.com/welcome HP8605 NL Gebruiksaanwijzing HP8605 a b c d e f g h i j 10 sec. Nederlands 1 Gefeliciteerd Gefeliciteerd met uw aankoop en welkom bij Philips!

Nadere informatie

Curler. Register your product and get support at HP4684 HP4683. NL Gebruiksaanwijzing

Curler.  Register your product and get support at HP4684 HP4683. NL Gebruiksaanwijzing Register your product and get support at www.philips.com/welcome Curler HP4684 HP4683 NL Gebruiksaanwijzing a b c d e i h g f Nederlands Gefeliciteerd met uw aankoop en welkom bij Philips! Registreer uw

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING RIJSTKOKER Modelnr.: *688.087

GEBRUIKSAANWIJZING RIJSTKOKER Modelnr.: *688.087 Professional Supplies GEBRUIKSAANWIJZING RIJSTKOKER Modelnr.: *688.087 Afbeelding alleen ter illustratie, specificaties zijn afhankelijk van het werkelijke product. Lees voor het gebruik zorgvuldig de

Nadere informatie

Productinformatieblad

Productinformatieblad Productinformatieblad Beknopte handleiding Lees de aanwijzingen aandachtig door voordat u het apparaat in gebruik neemt. A B C D E F G H c I L M N A. Elektronische bedieningsgroep B. Vriesvak (als de

Nadere informatie

Straightener HP8333. Register your product and get support at NL Gebruiksaanwijzing

Straightener HP8333. Register your product and get support at  NL Gebruiksaanwijzing Register your product and get support at www.philips.com/welcome Straightener HP8333 NL Gebruiksaanwijzing e f d c b a Nederlands Gefeliciteerd met uw aankoop en welkom bij Philips! Registreer uw product

Nadere informatie

Productinformatieblad

Productinformatieblad Productinformatieblad Beknopte handleiding Lees de aanwijzingen aandachtig door voordat u het apparaat in gebruik neemt. A B C D E F G H I L M A. Elektronische bedieningsgroep B. Vriesvak (als de koelkast

Nadere informatie

Instructieboekje TH elektrische terrasstraler

Instructieboekje TH elektrische terrasstraler Instructieboekje TH 2007 elektrische terrasstraler - 2 - DANK Hartelijk dank dat u voor een EUROM terrasverwarmer hebt gekozen. U hebt daarmee een goede keus gemaakt! Wij hopen dat hij tot uw volle tevredenheid

Nadere informatie

551 mm. 497 mm. 20 mm. 447 mm. 455 mm. min. 450 mm. 595 mm. 8 mm 600 mm. min. 550 mm B X2

551 mm. 497 mm. 20 mm. 447 mm. 455 mm. min. 450 mm. 595 mm. 8 mm 600 mm. min. 550 mm B X2 A B C x 2 x 2 90 C 497 mm 551 mm 20 mm 455 mm 447 mm 595 mm min. 450 mm 8 mm 600 mm min. 550 mm B X2 A C X2 VEILIGHEIDSVOORSCHRIFTEN Lees voordat u het apparaat gaat gebruiken deze veiligheidsinstructies.

Nadere informatie

Mixer Gebruikershandleiding

Mixer Gebruikershandleiding Mixer Gebruikershandleiding HMM6420W NL 01M-8832853200-1617-01 Lees eerst deze gebruikershandleiding! Beste klanten, Wij danken u dat u een product van Beko heeft gekozen. We hopen dat u de beste resultaten

Nadere informatie

HANDLEIDING & Installatievoorschrift. Koelvitrine KV12/14

HANDLEIDING & Installatievoorschrift. Koelvitrine KV12/14 HANDLEIDING & Installatievoorschrift Koelvitrine KV12/14 Gebruikershandleiding & Installatievoorschrift van de Koelvitrine type KV12/14 Belangrijk! Lees voor gebruik deze handleiding, dit voorkomt schade.

Nadere informatie

Gebruiks- en onderhoudsaanwijzing- NL

Gebruiks- en onderhoudsaanwijzing- NL Elektrische Infrarood Verwarming Model 93485 Gebruiks- en onderhoudsaanwijzing- NL 1 Algemene veiligheidsinstructies LEES DE GEBRUIKSAANWIJZING Alvorens de radiateur in bedrijf te nemen, moet u deze gebruiks

Nadere informatie

SingStar Microphone Pack Gebruiksaanwijzing. SCEH-0001 7010521 2010 Sony Computer Entertainment Europe

SingStar Microphone Pack Gebruiksaanwijzing. SCEH-0001 7010521 2010 Sony Computer Entertainment Europe SingStar Microphone Pack Gebruiksaanwijzing SCEH-0001 7010521 2010 Sony Computer Entertainment Europe Bedankt voor het aanschaffen van het SingStar Microphone Pack. Lees voor u dit product gaat gebruiken

Nadere informatie

TOASTER-OVEN HANDLEIDING. Modelnummer: IEO-42L10. www.ices-electronics.com

TOASTER-OVEN HANDLEIDING. Modelnummer: IEO-42L10. www.ices-electronics.com TOASTER-OVEN HANDLEIDING Modelnummer: IEO-42L10 www.ices-electronics.com Veel dank voor de aanschaf van deze elektrische oven. We adviseren u deze handleiding zorgvuldig door te lezen, voordat u het apparaat

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING. Model nr.: *688.150

GEBRUIKSAANWIJZING. Model nr.: *688.150 Professional Supplies GEBRUIKSAANWIJZING HeteluchtovEN met Stoomfunctie - 30 liter Model nr.: *688.150 688150 nl ma 2014 1 BELANGRIJKE VEILIGHEIDSMAATREGELEN Bij gebruik van elektrische apparaten moet

Nadere informatie

Handleiding. Versie 2.0 www.qwiek.nl

Handleiding. Versie 2.0 www.qwiek.nl Handleiding Versie 2.0 www.qwiek.nl Onverhoopt problemen met uw Qwiek.melody? www.qwiek.eu/faq Lees deze voorschriften voor het aansluiten en gebruiken van de Qwiek.up aandachtig door. Algemeen Lees deze

Nadere informatie

TAFELMODEL KOOKPLAAT ROND

TAFELMODEL KOOKPLAAT ROND GEBRUIKSAANWIJZING TAFELMODEL KOOKPLAAT ROND counter cooker Type CC-1700 Art.nr.: 80.2300 Pagina 1 / 4 Inhoudsopgave 1. Inleiding 2. Symbolen 3. Technische Specificaties 4. Bediening 5. Veiligheidsvoorschriften

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing RTW100

Gebruiksaanwijzing RTW100 Gebruiksaanwijzing RTW100 Inhoudsopgave Technische gegevens Beschrijving apparaat Elektrische aansluiting Installatie en adviezen Beschrijving bedieningspaneel De eerste keer Adviezen Storingen en mogelijke

Nadere informatie

Hairdryer HP8270. Register your product and get support at Gebruiksaanwijzing

Hairdryer HP8270. Register your product and get support at   Gebruiksaanwijzing Register your product and get support at www.philips.com/welcome Hairdryer HP8270 NL Gebruiksaanwijzing a 9 b c d e f g h Nederlands 1 Belangrijk Lees deze gebruiksaanwijzing zorgvuldig door voordat u

Nadere informatie

VOORZORSMAATREGELEN EN ALGEMENE AANBEVELINGEN bldz. 22. ONTDOOIEN - SCHOONMAKEN bldz. 23. DE DEUR OMSCHARNIEREN bldz. 25

VOORZORSMAATREGELEN EN ALGEMENE AANBEVELINGEN bldz. 22. ONTDOOIEN - SCHOONMAKEN bldz. 23. DE DEUR OMSCHARNIEREN bldz. 25 NL INHOUD SHEA VAN HET TOESTEL bldz. 21 VOOR DE INGEBRUIKNAE bldz. 21 VOORZORSAATREGELEN EN ALGEENE AANBEVELINGEN bldz. 22 DE KOELKAST BEDIENEN bldz. 22 ONTDOOIEN - SHOONAKEN bldz. 23 STORING OPSPOREN

Nadere informatie

Straightener. Register your product and get support at HP8361/00. Gebruiksaanwijzing

Straightener.  Register your product and get support at HP8361/00. Gebruiksaanwijzing Register your product and get support at www.philips.com/welcome Straightener HP8361/00 NL Gebruiksaanwijzing a b c d e + -- --- f g h i j k l Nederlands Gefeliciteerd met uw aankoop en welkom bij Philips!

Nadere informatie

Handleiding Plextalk PTN1. Handleiding Daisyspeler Plextalk PTN1

Handleiding Plextalk PTN1. Handleiding Daisyspeler Plextalk PTN1 Handleiding Daisyspeler Plextalk PTN1 1 DAISYSPELER PLEXTALK PTN1 Korte inleiding: Wij hopen dat u plezier zult beleven aan het beluisteren van de digitale boeken. Dit document beschrijft de hoofdfuncties

Nadere informatie

ONDERHOUD EN REINIGING VAN HET APPARAAT VERVANGEN VAN HET LAMPJE OF DE LED

ONDERHOUD EN REINIGING VAN HET APPARAAT VERVANGEN VAN HET LAMPJE OF DE LED EERSTE GEBRUIK Sluit het apparaat aan op het elektriciteitsnet. Bij sommige modellen kan een geluidsalarm worden ingeschakeld. Dit betekent dat er een temperatuuralarm is afgegaan: houd de knop voor het

Nadere informatie

SFE 2311BK. NL Tafelventilator. Copyright 2017, Fast ČR, a.s

SFE 2311BK. NL Tafelventilator. Copyright 2017, Fast ČR, a.s SFE 2311BK NL Tafelventilator - 1 - NL Tafelventilator Belangrijke veiligheidsinstructies ZORGVULDIG LEZEN EN BEWAREN VOOR TOEKOMSTIG GEBRUIK Dit apparaat mag worden gebruikt door kinderen van 8 jaar en

Nadere informatie

INHOUD. CE Verklaring van Overeenstemming 8. 2

INHOUD. CE Verklaring van Overeenstemming 8.  2 INHOUD 1. Algemene veiligheid 3 2. Kenmerken 3 3. Beperkingen 3 4. Algemene informatie 3 5. Installatie 4 6. Werking 5 7. Elektrische specificaties 6 8. Rendement 6 9. Probleemoplossing 6 10. Onderdelenlijst

Nadere informatie

908 Series Bar blender Operation Manual (2) Mélangeur de bar série 908 Manuel d utilisation (4) Mezcladora para bar 908 Manual de operación (6)

908 Series Bar blender Operation Manual (2) Mélangeur de bar série 908 Manuel d utilisation (4) Mezcladora para bar 908 Manual de operación (6) GB FR ES PT IT DE NL DK SE NO GR RU TU BR CN JP KR SA 908 Series Bar blender Operation Manual (2) Mélangeur de bar série 908 Manuel d utilisation (4) Mezcladora para bar 908 Manual de operación (6) Liquidificador

Nadere informatie

Inhoud. Beknopte handleiding. Gebruiksaanwijzing

Inhoud. Beknopte handleiding. Gebruiksaanwijzing Inhoud Beknopte handleiding Programmatabel Het wasgoed voorbereiden Een programma en extra functies selecteren Een programma starten en voltooien Een programma wijzigen Een programma onderbreken Dagelijks

Nadere informatie

Installatie, gebruik en onderhoud handleiding

Installatie, gebruik en onderhoud handleiding Nummer: HL020 HAKVOORT PROFESSIONAL BV Installatie, gebruik en onderhoud handleiding Blast- chilling Inhoudsopgave Instructies voor de gebruiker... 4 Bedieningsinstructies voor snelkoeler (fig. 1)... 4

Nadere informatie

MILK FROTHER MF 5260 NEDERLANDS

MILK FROTHER MF 5260 NEDERLANDS MILK FROTHER MF 5260 NEDERLANDS NL A B C D E F G H 3 VEILIGHEID EN INSTALLATIE Lees deze gebruiksaanwijzing aandachtig door voordat u dit apparaat gebruikt! Volg alle veiligheidsinstructies om schade

Nadere informatie

Uitbreidingseenheid DX517. Hardware installatiehandleiding

Uitbreidingseenheid DX517. Hardware installatiehandleiding Uitbreidingseenheid DX517 Hardware installatiehandleiding Inhoudsopgave Hoofdstuk 1: Voor u begint Inhoud van de verpakking 3 Uitbreidingseenheid in een oogopslag 4 Veiligheidsrichtlijnen 5 Hoofdstuk 2:

Nadere informatie

Citruspers. Gebruikershandleiding CJB6040W NL 01M

Citruspers. Gebruikershandleiding CJB6040W NL 01M Citruspers Gebruikershandleiding CJB6040W NL 01M-8834373200-1617-01 Lees eerst deze gebruikershandleiding! Beste klanten, Wij danken u dat u een product van Beko heeft gekozen. We hopen dat u de beste

Nadere informatie

Hairdryer. Register your product and get support at www.philips.com/welcome HP4997/22. Gebruiksaanwijzing

Hairdryer. Register your product and get support at www.philips.com/welcome HP4997/22. Gebruiksaanwijzing Register your product and get support at www.philips.com/welcome Hairdryer HP4997/22 NL Gebruiksaanwijzing d e c b f a i g h Nederlands Gefeliciteerd met uw aankoop en welkom bij Philips! Registreer uw

Nadere informatie

Register your product and get support at HP8697. Gebruiksaanwijzing

Register your product and get support at   HP8697. Gebruiksaanwijzing Register your product and get support at www.philips.com/welcome HP8697 Gebruiksaanwijzing o n a m b l k c d j e Salon i f g h p q 24 r 3 4 7~10 sec. 7~10 5 7~10 sec. 6 sec. 7 7~10 sec. Nederlands Gefeliciteerd

Nadere informatie