Nieuwsbrief Oktober 2016 Jaargang:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief Oktober 2016 Jaargang:"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief Oktober 2016 Jaargang: Belangrijke data in oktober en november 3 oktober Maandopening door groep 5: Complimenten doen ons goed 5 oktober Start Kinderboekenweek 7 oktober Strippenkaartverkoop 10 oktober Kijkmiddag uur 12 oktober NIO groep 8 13 oktober Koffie ochtend ouders 14 oktober Afsluiting Kinderboekenweek 17 t/m 21 oktober Herfstvakantie 24 oktober Margedag, kinderen vrij 25 oktober Thema avond ouders groep 3 nieuwe leesmethode ( uur ) 26 oktober Luizencontrole 26 oktober Fietscontrole 27 oktober Bijeenkomst leerlingenraad ( 2 ) 31 oktober Maandopening: Jij vertelt ik luister 1 en 3 november Voorlopig advies groep 8 4 november Strippenkaartverkoop 7 november Koffie ochtend ouders 11 november ANWB Streetwise 15 november Voorlichtingsavond Carmel College Salland 21 november Bijeenkomst leerlingenraad ( 3 ) 21 en 24 november 10 minuten gesprekken 30 november Pietenochtend groep 1 en 2 Nieuwe leerlingen op onze school Mees Dorgelo en Cas Mulder worden in oktober 4 jaar en starten deze maand bij ons op school. Welkom Mees en Cas!! We wensen jullie een hele fijne en leerzame tijd bij ons op school!!

2 Een woord vooraf Beste ouders en verzorgers, Hierbij ontvangt u de tweede nieuwsbrief van dit schooljaar. En we hebben goed nieuws: we zijn weer ingeloot voor het schoolfruitproject van de EU!! We hopen dat het weer een groot succes wordt. In deze nieuwsbrief leest u verder onder andere nog over de leerlingenraad en over de tweede maandopening van dit schooljaar. We wensen u veel leesplezier. Hartelijke groeten, Daphne Lodeweges Regel van de maand oktober Hoe kun je complimenten geven: Wees eerlijk als je een compliment geeft Kijk eens goed naar wat iemand doet: o o o o Heeft iemand erg zijn best gedaan? Speelt iemand goed samen? Is iemand behulpzaam, grappig, aardig, vriendelijk? Vertel het dan! Bijvoorbeeld: ik vind het fijn dat je me helpt, dat is erg aardig van je. Maandopening Op maandag 3 oktober hebben we de tweede maandopening van dit schooljaar gehad in de hal van de school. De kinderen uit de groepen 1 tot en met 8 waren aanwezig. Groep 5 stond op het podium en mocht de opening verzorgen. Ze waren van te voren af en toe wat zenuwachtig, maar wat hebben ze het goed gedaan! Samen hebben ze het lied Compliment gezongen. Hieronder vindt u de tekst van het lied. Je vindt iemand lief en aardig Je wilt hem iets bijzonders geven Begin dan met lieve woorden

3 Lieve woorden Compliment Refrein (2x) Compliment, compliment, lieve woorden Compliment, lieve woorden zijn goud waard Je kent iemand; slim, maar verlegen Je wilt haar iets bijzonders geven Steun haar dan met lieve woorden Lieve woorden compliment Refrein (2x) Compliment lieve woorden zijn goud waard Ik vind je lief! Compliment lieve woorden zijn goud waard Dat staat je enig! Compliment lieve woorden zijn goud waard Jij hebt een goede smaak! Compliment lieve woorden zijn goud waard Wat ben je lenig! Compliment lieve woorden zijn goud waard Wat ben je mooi! Compliment lieve woorden zijn goud waard Jij hebt zoveel talent! Compliment lieve woorden zijn goud waard Jij bent creatief! Compliment lieve woorden zijn goud waard En zo attent! Je krijgt zelf een complimentje Je denkt zo wijs en bent bijzonder Je straalt opeens, dat voelt geweldig Bedankt voor je compliment! Refrein (2x) (van de cd: Kriebeltje; Unieke liedjes over het gevoelsleven van kinderen)

4 Schoolfruit Goed nieuws!!! We zijn weer ingeloot voor deelname aan EU-schoolfruit ! Twintig weken lang krijgen we fruit op de woensdag, donderdag en vrijdag. Vorig schooljaar merkten we (aan het einde van het project ) dat het voor kinderen en ouders prettig is om te weten welk fruit er in de week op het menu staat. Daarom stuurt André Veltmaat op de maandag (of dinsdag bij late levering) een mailtje naar iedereen met daarin het fruit van die week. De leerkrachten zetten het fruit van de week ook op het whiteboard. We starten in de week van 7 november met het schoolfruit. De actie loopt tot week 15 Verslag eerste bijeenkomst leerlingenraad Op maandag 19 september zijn we begonnen met de leerlingenraad. We zaten in het leeslokaal. Alle leden hadden er veel zin in! De volgende kinderen zitten in de leerlingenraad: Nikki, Elmar, Pascal, Lisa, Ian H., Roos, Famke, Ian M. Jop en Linn. Eerst hebben we besproken welke onderwerpen we belangrijk vinden. Voorbeelden van onderwerpen waar we het de volgende keren over willen hebben: Speelmateriaal voor buiten Voetbal op de vrijdag tussen de middag voor groep 7 en 8, wat waren de afspraken vorig jaar en hoe werkt het nu? Mogelijkheden voor bijvoorbeeld een filmavond of schoolfeest Het verven van de hekken voor de fietsen Muziekclub in de school Het rooster voor volleybal en voetbal verbeteren? Scorebord volleybal Hek voetbalveld Meedenken voor een nieuw speeltoestel Nadat we onze afspraken hadden gemaakt en nadat we hebben gezorgd dat iedereen weet wat de bedoeling is, zijn we aan de slag gegaan met het maken van ons logo. Dit Logo hangen we in de school zodat iedereen weet wie er in de leerlingenraad zit. Er komt ook nog een foto bij. Het is de bedoeling dat alle leden ook in hun eigen klas regelmatig vragen of er nog onderwerpen of ideeën zijn voor de leerlingenraad. Het was een leuke eerste bijeenkomst waarbij alle kinderen erg goed luisterden naar elkaar!

5 Ondersteuningspyramide Tijdens de informatie avonden van vorige week hebben Jan Tieman en Daphne Lodeweges een blad uitgedeeld met daarin informatie over de ondersteuning en het extra aanbod binnen onze school. Mocht u nog vragen hebben over dit blad of graag meer willen weten over een van de onderwerpen dan bent u natuurlijk van harte welkom bij de leerkracht of bij Jan of Daphne! Wij gaan er graag verder op in. Trefbal toernooi gemeente Dalfsen gr 6 Op woensdag 21 september heeft een team van groep 6 meegedaan aan het Trefbal Toernooi van de Gemeente Dalfsen. Georganiseerd door SMON welzijn en de sportcoaches van de Gemeente. Het team De Knallers 6 bestaande uit Pien, Ramses, Nina, Jorm, Roos, Kyran, Berbel, Damian en Sari zijn de strijd aangegaan met 17 teams uit Dalfsen, Hoonhorst en Lemelerveld. De wedstrijd tegen een team van de Heilig Hartschool was natuurlijk een dorpsstrijd tegen vriendjes en vriendinnetjes, die helaas verloren werd door De Knallers 6. Met drie verlieswedstrijden en twee keer winst zaten de voorrondes erop en is het team niet door naar de finale op woensdag 28 september in sporthal Heidepark in Lemelerveld. Het was een erg leuke middag, samen balen van verlies, samen juichen bij een punt en vooral samen plezier! Vanuit de verkeersouders oproep aan ouders uit de groepen 1,2 en 3 Graag willen we de verkeersoudercommissie uitbreiden. Het zou fijn zijn als we de groep met 1 man en 1 vrouw zouden kunnen uitbreiden. Wij zijn vooral op zoek naar nieuwe verkeersouders uit de groepen 1, 2 en 3. U kunt zich aanmelden bij Ingrid Kiekebos, Daphne of Margriet Verder willen we u vragen om bij het uitgaan van de school zoveel mogelijk op de stoep te staan, ook samen met uw kinderen. Als we er met zijn allen weer aandacht voor hebben gaat het weer een stuk beter! Bedankt!

6 Kinderboekenweek Vanmorgen (donderdag 6 oktober) was het dan zover: de Kinderboekenweek werd geopend! In een mooi versierde school opende meester Jan Tieman de ochtend op het podium in de hal. Meester Jan vertelde over de Kinderboekenweek en over het thema Opa s en Oma s. Op dat moment kwamen Opa Piet (juf Daphne) en Oma Beppie (juf Annita) op het podium en ze speelden een toneelstukje over boeken, oude boeken ( Jantje zag eens pruimen hangen ) en nieuwe boeken. Oma Beppie hield erg van de moderne boeken. Opa Piet moest daar nog een beetje aan wennen. Nadat Opa Piet en Oma Beppie weer weg gingen hebben alle leerlingen de dans van de Kinderboekenweek gedaan. Groep 8 deed de dans voor op het podium en dat zag er bijzonder knap uit! Goed gedaan allemaal. Sociaal emotionele ontwikkeling Op OBS Heidepark besteden we veel aandacht aan het bijbrengen van sociale vaardigheden. Dat is essentieel voor de ontwikkeling van talenten en competenties als zelfvertrouwen, zelfkennis, praten, luisteren, gevoelens uiten en samen spelen en samenwerken. Wij gebruiken daarvoor onder andere de Methode Leefstijl, gericht op de sociaal-emotionele groei van uw kind. Deze methode is verweven in ons totale lesprogramma. In de maand oktober vindt in de groepen de screening plaats van het welbevinden en de sociaal emotionele ontwikkeling van onze kinderen. Het belangrijkste vinden wij dat onze leerlingen zich veilig en gewaardeerd voelen. Natuurlijk zijn we hier altijd alert op, maar in oktober zetten we ook een aantal instrumenten in om dit te onderzoeken. Naast observaties in de groep en signalen vanuit ouders en kinderen, hebben we een aantal instrumenten om inzicht te krijgen in het welbevinden van onze kinderen:

7 De kinderen uit de groepen 6, 7 en 8 doen dat middels de digitale vragenlijsten van SAQI. Dit zijn vragenlijsten die de kinderen individueel invullen en ze gaan bijvoorbeeld over de begrippen veiligheid, zelfvertrouwen en betrokkenheid. Dit zijn vragenlijsten die vooral over het kind zelf gaan. Daarnaast gebruiken we ook de maatjesmeter in de groepen 5 t/m 8. De ingevulde maatjesmeters geven ons een beeld van de sfeer in de groep. Kinderen vullen deze anoniem in en het geeft ons inzage in de leefwereld van onze kinderen en de onderlinge contacten in de groep. Ook maken we sociogrammen in de groepen 3 en 4 om te kijken hoe kinderen in de groep staan en welke aansluiting kinderen hebben. Bij de kleuters doen we veel doormiddel van observeren en gesprekjes. In DORR zit het onderdeel welbevinden en de uitsplitsing daarvan in de verschillende gedragingen en kenmerken. Tijdens de tienminutengesprekken in november staat het welbevinden centraal: Hoe gaat het met uw kind thuis en op school, hoe is de betrokkenheid en gaat het kind met plezier naar school. Soms komen we er met elkaar achter dat extra (externe) ondersteuning wenselijk kan zijn. Wij bieden een basis, maar externe ondersteuning wordt ook geboden. In de afgelopen jaren gaven Willeke en Barbara SOVA training op school, jammer genoeg zijn zij gestopt met het geven van trainingen op scholen. Daarom zijn we bezig met andere instanties om de SOVA training op school een goed vervolg te geven. Wanneer we hier meer over weten hoort u dat zo snel mogelijk. Daarnaast is het altijd mogelijk, indien nodig of gewenst om te verwijzen naar SOVA trainingen buiten school. Wanneer u daar meer over wilt weten kunt u terecht bij Jan Tieman. Fietscontrole Op woensdag 26 oktober vindt voor de kinderen van groep 3 t/m 8 de fietscontrole plaats. Dit wordt georganiseerd door de verkeersouders in samenwerking met Kokkie Bikes. Doel van de controle is te realiseren dat alle kinderen van onze school een veilige fiets hebben/ krijgen. Aan de hand van onderstaand controleblad wordt de fiets van uw zoon/dochter gecontroleerd.

8

Nieuwsbrief September 2016 Jaargang:

Nieuwsbrief September 2016 Jaargang: Nieuwsbrief September 2016 Jaargang: 2016-2017 Belangrijke data in september 1 september Maandopening: Samen maken we de groep 2 september Strippenkaartverkoop 5 september Verkiezing leerlingenraad 8 september

Nadere informatie

Nieuwsbrief Oktober 2015 Jaargang:

Nieuwsbrief Oktober 2015 Jaargang: Nieuwsbrief Oktober 2015 Jaargang: 2015-2016 Belangrijke data in september en oktober 6 oktober Start SOVA training 7 oktober Start Kinderboekenweek 7 oktober Fietscontrole 7 oktober Ouderavond met spreker

Nadere informatie

Nieuwsbrief November 2016 Jaargang:

Nieuwsbrief November 2016 Jaargang: Nieuwsbrief November 2016 Jaargang: 2016-2017 Belangrijke data in november en oktober 1 en 3 november Voorlopig advies groep 8 3 november Groep 7 naar Rijksmuseum Amsterdam 4 november Strippenkaartverkoop

Nadere informatie

Nieuwsbrief November 2017 Jaargang:

Nieuwsbrief November 2017 Jaargang: Nieuwsbrief November 2017 Jaargang: 2017-2018 Belangrijke data in november en december 6 november Bijeenkomst leerlingenraad (2) 7 en 9 november Voorlopig advies gesprekken groep 8 9 november Feestelijke

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2016 Jaargang:

Nieuwsbrief December 2016 Jaargang: Nieuwsbrief December 2016 Jaargang: 2016-2017 Belangrijke data in november en oktober 2 december Strippenkaartverkoop 5 december Sinterklaasviering 6 december Start toetsweken groep 8 8 december Koffie

Nadere informatie

Nieuwsbrief September 2018 Jaargang:

Nieuwsbrief September 2018 Jaargang: Nieuwsbrief September 2018 Jaargang: 2019-2018 Belangrijke data in september en oktober 10 september Start verkiezing leerlingenraad 17 september Informatieavond groep 3 en 5 (19.00 uur) 18 september Informatieavond

Nadere informatie

Nieuwsbrief Maart 2018 Jaargang:

Nieuwsbrief Maart 2018 Jaargang: Nieuwsbrief Maart 2018 Jaargang: 2017-2018 Belangrijke data in maart en april 7 maart Luizencontrole 13 maart Kijkmiddag 13 maart Groep 7 gaat naar Deltion, week van de techniek 14 maart Open dag basisscholen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juni 2017 Jaargang:

Nieuwsbrief Juni 2017 Jaargang: Nieuwsbrief Juni 2017 Jaargang: 2016-2017 Belangrijke data in juni en juli Juni Juli 1 juni Sportdag ( gr. 1 t/m 4 vrij ) 3 juli Schoolreis groep 1 t/m 7 2 juni Margedag, leerlingen vrij 4 juli Maandopening

Nadere informatie

Nieuwsbrief Oktober 2014 Jaargang:

Nieuwsbrief Oktober 2014 Jaargang: Nieuwsbrief Oktober 2014 Jaargang: 2014-2015 Nieuwe leerlingen op onze school Ties Nijenkamp is onze nieuwe leerling in groep 1b. Welkom Ties, we wensen jou een hele fijne schooltijd toe. Belangrijke data

Nadere informatie

Nieuwsbrief Maart 2016 Jaargang: 2015-2016

Nieuwsbrief Maart 2016 Jaargang: 2015-2016 Nieuwsbrief Maart 2016 Jaargang: 2015-2016 Belangrijke data in maart en april 8 maart Overblijfavond 9 maart Open dag 9 maart GGD Jeugdverpleegkundige 16 maart Luizencontrole groep 2 t/m 8 en Open avond

Nadere informatie

Nieuwe leerling op onze school Sem Lubberts wordt in december 4 jaar en start deze maand bij ons op school.

Nieuwe leerling op onze school Sem Lubberts wordt in december 4 jaar en start deze maand bij ons op school. Nieuwsbrief December 2017 Jaargang: 2017-2018 Belangrijke data in december en januari 1 december Maandopening door groep 3: Samen spelen, samen delen 5 december Sinterklaasviering 7 december Bijeenkomst

Nadere informatie

Welkom Dorette en Joey. We wensen jullie een hele fijne en leerzame tijd bij ons op school!!

Welkom Dorette en Joey. We wensen jullie een hele fijne en leerzame tijd bij ons op school!! Nieuwsbrief April 2016 Jaargang: 2015-2016 Belangrijke data in april en mei 6 april Schoolvoetbal 7 april Schriftelijk verkeersexamen groep 8 8 april Herdenking Bevrijding Lemelerveld ( groep 8 ) 8 april

Nadere informatie

Nieuwe leerlingen op onze school Wes Hulsman en Noé Wunnink worden in april 4 jaar en starten deze maand bij ons op school.

Nieuwe leerlingen op onze school Wes Hulsman en Noé Wunnink worden in april 4 jaar en starten deze maand bij ons op school. Nieuwsbrief April 2017 Jaargang: 2016-2017 Belangrijke data in april en mei April Mei 5 april Schoolvoetbal 1 mei Maandopening 6 april Theoretisch verkeersexamen 3 mei Luizencontrole 7 april Grote Peuterdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief Maart 2017 Jaargang:

Nieuwsbrief Maart 2017 Jaargang: Nieuwsbrief Maart 2017 Jaargang: 2016-2017 Belangrijke data in maart en april 7 maart Week van de Techniek groep 7 8 maart Luizencontrole 14 maart Kijkmiddag groep 1 t/m 8 15 maart Open Dag 17 maart Voorstelling

Nadere informatie

Nieuwsbrief September 2015 Jaargang: 2015-2016. Welkom Evi en Maud. We wensen jullie een hele fijne en leerzame tijd bij ons op school!!

Nieuwsbrief September 2015 Jaargang: 2015-2016. Welkom Evi en Maud. We wensen jullie een hele fijne en leerzame tijd bij ons op school!! Nieuwsbrief September 2015 Jaargang: 2015-2016 Nieuwe leerlingen op onze school Onze nieuwe leerlingen in groep 1 zijn Evi Tensen en Maud Kelderman Welkom Evi en Maud. We wensen jullie een hele fijne en

Nadere informatie

BESTE OUDER, HET GLAZEN HUIS OP SCHEPELWEYEN

BESTE OUDER, HET GLAZEN HUIS OP SCHEPELWEYEN 07-01-2016 Nr. 9 BESTE OUDER, Inmiddels ligt de Kerstvakantie achter ons, een vakantie vol feestdagen, waarin saamhorigheid en er voor elkaar zijn, belangrijke begrippen zijn. Nu zijn wij, vol goede moed

Nadere informatie

Nieuwsbrief November 2014 Jaargang: 2014-2015

Nieuwsbrief November 2014 Jaargang: 2014-2015 Nieuwsbrief November 2014 Jaargang: 2014-2015 Nieuwe leerlingen op onze school Senne van Oene is onze nieuwe leerling in groep 1a. Welkom Senne, een hele fijne tijd bij ons op school toegewenst! Belangrijke

Nadere informatie

Welkom! We wensen jullie een hele fijne en leerzame tijd bij ons op school!!

Welkom! We wensen jullie een hele fijne en leerzame tijd bij ons op school!! Nieuwsbrief mei 2016 Jaargang: 2015-2016 Belangrijke data in mei en juni 17 mei Weer naar school 18 mei Luizencontrole 18 mei 13.00 uur workshop majorette 19 mei GGD Jeugdverpleegkundige 20 mei Strippenkaartverkoop

Nadere informatie

Nieuwsbrief Mei 2017 Jaargang:

Nieuwsbrief Mei 2017 Jaargang: Nieuwsbrief Mei 2017 Jaargang: 2016-2017 Belangrijke data in mei en juni Mei 1 mei Maandopening over het project De Ruimte 3 mei Luizencontrole 4 mei Bijeenkomst leerlingenraad 4 mei Afscheidsfoto groep

Nadere informatie

30 SEPTEMBER 2016 JAARGANG 5, NUMMER 7. Wij leren hier met elkaar, van elkaar, door elkaar en over elkaar!

30 SEPTEMBER 2016 JAARGANG 5, NUMMER 7. Wij leren hier met elkaar, van elkaar, door elkaar en over elkaar! @-mail 30 SEPTEMBER 2016 JAARGANG 5, NUMMER 7 OBS Prinses Catharina-Amalia Cicerostrook 9 2493 ZL Den Haag Telefoon 070-3019586 E-mail info@obspca.nl Bezoek onze website! www.obspca.nl www.qindscholen.nl

Nadere informatie

Inhoud. Actie van de Bruna Even voorstellen Vertrouwenspersonen Open Podium Diamantjes van de Diamant

Inhoud. Actie van de Bruna Even voorstellen Vertrouwenspersonen Open Podium Diamantjes van de Diamant Jaargang 10 Nummer 3 21 september 2018 Agenda Ma-di 24-25 sept Vrijdag 28 september Woensdag 3 oktober Vrijdag 5 oktober Woensdag 10 oktober Studiedagen alle leerlingen zijn vrij. Peuterwerk is open. Open

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

Kwekkeveld nieuws. Beste ouder(s), verzorger(s),

Kwekkeveld nieuws. Beste ouder(s), verzorger(s), Kwekkeveld nieuws Beste ouder(s), verzorger(s), De start van het schooljaar is weer een feit. Na bijna 2 weken school lijkt het alsof we niet op vakantie geweest zijn. Alle zaken zijn zo n beetje opgestart

Nadere informatie

belangrijke data... 7 september2018 nr. 1

belangrijke data... 7 september2018 nr. 1 belangrijke data..... 7 september2018 nr. 1 Vrij 14 september Start zwemmen, groep 4 Din 25 september Informatieavond start schooljaar Inloop 19.00 uur, Start 19.30 uur Din 25 t/m 27 september Startweek

Nadere informatie

Cbs De Triangel. www.triangelaalten.nl. Jaargang 10, nummer 3 Oktober 2013. Geachte ouders / verzorgers,

Cbs De Triangel. www.triangelaalten.nl. Jaargang 10, nummer 3 Oktober 2013. Geachte ouders / verzorgers, Cbs De Triangel www.triangelaalten.nl Jaargang 10, nummer 3 Oktober 2013 Geachte ouders / verzorgers, Zending Elke maandag mogen de kinderen zendingsgeld meenemen naar school. Dit geld gaat naar een aantal

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda. Afscheid Sil Brasz. Welkom op school. Felicitatie. 23 t/m 27 okt. Herfstvakantie

Nieuwsbrief. Agenda. Afscheid Sil Brasz. Welkom op school. Felicitatie. 23 t/m 27 okt. Herfstvakantie Nieuwsbrief Nr 4 20-10-2017 Afscheid Sil Brasz Op dinsdag 17 oktober hebben we afscheid genomen van Meester Sil. De leerlingen hebben Meester Sil toegezongen met een afscheidslied, tussen de middag aten

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2017 Jaargang:

Nieuwsbrief Juli 2017 Jaargang: Nieuwsbrief Juli 2017 Jaargang: 2016-2017 Belangrijke data in juli 3 juli Schoolreis groep 1 t/m 7 4 juli Maandopening groep 4 4 juli 2 e Rapport 6 en 10 juli 10 minuten gesprekken 13 juli Presentatie

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Agenda: -Kinderboekenweek 2015 -Bibliotheek open na school - Schoenmaatjes - Heelys - Schoolfruit - Nieuws vanuit de groepen

In deze nieuwsbrief: Agenda: -Kinderboekenweek 2015 -Bibliotheek open na school - Schoenmaatjes - Heelys - Schoolfruit - Nieuws vanuit de groepen Agenda: -Vrijdag 23 oktober: Streetwise op school -Maandag 26 t/m vrijdag 30 oktober: Herfstvakantie - Vrijdag 13 november: Kleuters vrij In deze nieuwsbrief: -Kinderboekenweek 2015 -Bibliotheek open na

Nadere informatie

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van november In deze nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van de belangrijke zaken op De Regenboog.

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van november In deze nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van de belangrijke zaken op De Regenboog. Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van november 2018. In deze nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van de belangrijke zaken op De Regenboog. Rapportgesprekken groep 3 t/m

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 Daltonlocatie Agenda Daltonlocatie

Nieuwsbrief 3 Daltonlocatie Agenda Daltonlocatie Nieuwsbrief 3 Agenda 30 sept. Dag van de Westlandse Techniek, groepen 7 en 8 3 okt. Middag en avond Startgesprekken Themabijeenkomst Leesplezier Deze week opa en oma activiteiten 5 okt. Middag en avond

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nummer 9 28 e jaargang 9 tot 16 november 2018

Nieuwsbrief. Nummer 9 28 e jaargang 9 tot 16 november 2018 Nummer 9 28 e jaargang 9 tot 16 november 2018 11 november Sint Maarten 12 november Beverwedstrijd 13 november Voorstelling groep 1 14 november Start schoolfruit 14 november OR vergadering 15 november Voorlichtingsavond

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3. Schooljaar , vrijdag 6 oktober 2017

Nieuwsbrief 3. Schooljaar , vrijdag 6 oktober 2017 Nieuwsbrief 3 Schooljaar 2017-2018, vrijdag 6 oktober 2017 Ontruimingsoefening Afgelopen dinsdag hebben wij een ontruimingsoefening gehouden. De oefening verliep uitstekend. Binnen een paar minuten stond

Nadere informatie

Nieuwsbrief Februari 2017 Jaargang:

Nieuwsbrief Februari 2017 Jaargang: Nieuwsbrief Februari 2017 Jaargang: 2016-2017 Belangrijke data in november en oktober 3 februari Strippenkaartverkoop 13 februari Koffie ochtend ouders 14 februari Voorstelling groep 3 en 4 16 februari

Nadere informatie

Nieuwsberichten 2 november 2015

Nieuwsberichten 2 november 2015 Nieuwsberichten 2 november 2015 Terugblik blubberrun Nat, sloten, weilanden, goed doel oftewel de blubberrun! Door de beeldende werving van de ouderraad deden ook dit jaar weer zo n 75 deelnemers (leerlingen

Nadere informatie

+9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s),

+9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), +9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), Terug in de tijd! Vandaag zijn onze leerlingen op een wel hele bijzondere manier begonnen met de projectweek Terug in de tijd!. Enkele leerkrachten gingen namelijk

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave NIEUWSBRIEF Oktober 2017 Deze maand 2 t/m 6 okt Week van de opvoeding Di 17 okt Gespreksmiddag en avond Do 19 okt Gespreksmiddag en avond 23 t/m 27 okt Herfstvakantie Ma 30 okt Lijsten speculaasactie mee

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4. Schooljaar , vrijdag 19 oktober 2018

Nieuwsbrief 4. Schooljaar , vrijdag 19 oktober 2018 Nieuwsbrief 4 Schooljaar 2018-2019, vrijdag 19 oktober 2018 Dag van de leerkracht Wat hebben jullie ons allemaal verwend, 5 oktober, op de dag van de leerkracht! Namens alle collega s en studenten wil

Nadere informatie

Nieuwsbrief April 2015 Jaargang: 2014-2015

Nieuwsbrief April 2015 Jaargang: 2014-2015 Nieuwsbrief April 2015 Jaargang: 2014-2015 Nieuwe leerlingen op onze school Onze nieuwe leerlingen in groep 1a en 1b zijn: Liz Zemmelink, Fem Wunnink, Nina Koenders, Anieck Meulenbelt en Daphne Meulenbelt.

Nadere informatie

nieuwsbrief vrijdag 9 september 2016

nieuwsbrief vrijdag 9 september 2016 nieuwsbrief vrijdag 9 september 2016 Agenda Woensdag 21 september t/m vrijdag 23 september: kamp groep 7/8. Maandag 26 september: schoolfoto s juf Lies (individueel, groepsfoto s en broertjes en zusjes).

Nadere informatie

Voor alle groepen 1 t/m 8: Schoolvakanties: Schooljaar Nummer 14. Beste ouders en/of verzorgers,

Voor alle groepen 1 t/m 8: Schoolvakanties: Schooljaar Nummer 14. Beste ouders en/of verzorgers, Beste ouders en/of verzorgers, Inmiddels zijn we aangekomen bij de meivakantie. Er is de afgelopen weken hard gewerkt en we hebben veel mooie activiteiten gedaan. De Buitenlesdag was een enorm succes.

Nadere informatie

Nieuwsbrief de Regenboog. okt Nieuwsbrief basisschool de Regenboog Cuijk, oktober Kalender en belangrijke data

Nieuwsbrief de Regenboog. okt Nieuwsbrief basisschool de Regenboog Cuijk, oktober Kalender en belangrijke data Nieuwsbrief de Regenboog okt. 2017 Kalender en belangrijke data Maandag 2 t/m vrijdag 13 oktober Donderdag 5 oktober Woensdag 4 t/m vrijdag 13 oktober Vrijdag 13 oktober Maandag 16 t/m vrijdag 20 oktober

Nadere informatie

november 2018 Beste ouder, verzorger

november 2018 Beste ouder, verzorger Beste ouder, verzorger Nieuwe leerling Bentley Hardebol wordt binnenkort 4 jaar en is nu aan het wennen in de klas. We wensen Bentley veel plezier en een leuke, leerzame tijd bij ons op school. Reminder

Nadere informatie

Communicatie: DigiDuif. In deze Nieuwsbrief:

Communicatie: DigiDuif. In deze Nieuwsbrief: In deze Nieuwsbrief: Nieuws over meester René Communicatie: DigiDuif Kinderboekenweek Algemene info avond dinsdag 3 oktober Hulpouders gevraagd! Jarige Bosrankers Leuke activiteiten buiten school Activiteiten

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week t/m 24 september

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week t/m 24 september Nieuwsbrief Week 38 18 t/m 24 september Vanuit de directie Op de Dag van de Democratie een nieuwsbrief van school, met een aantal punten die heel goed passen bij deze dag. Gisteren zaten we met alle kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 oktober 2018

Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Iets leuks.. groep 6a heeft een gave lipdub gemaakt, Kom Erbij! Deze is te zien in onze app (onder het kopje nieuws) en op facebook. Ga deze zeker kijken! 1 Mededelingen Onze

Nadere informatie

Onze Jarigen. Er is er een jarig Hoera, hoera En sommige zijn nieuw op school, dus: Hallo, hoe heet jij?

Onze Jarigen. Er is er een jarig Hoera, hoera En sommige zijn nieuw op school, dus: Hallo, hoe heet jij? Nieuwsbrief 2017-12-01 Samenwijs Willibrordus Onze Jarigen. Er is er een jarig Hoera, hoera En sommige zijn nieuw op school, dus: Hallo, hoe heet jij? Ma 4 Di 5 Do 7 Zo 10 Ik heet Fenna van Dal Welkom

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5. Vrijdag 7 oktober Beste ouders,

Nieuwsbrief 5. Vrijdag 7 oktober Beste ouders, Nieuwsbrief 5 Vrijdag 7 oktober 2016 Beste ouders, Een volle nieuwsbrief dit keer. Wij zijn inmiddels zes weken aan de gang en klaar met onze gouden weken waarin we ons met de groepsvorming hebben bezig

Nadere informatie

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Het einde van het schooljaar nadert, dat kun je aan alles merken. Wat is het jaar weer omgevlogen. Groep 8 is druk met de musical en iedereen

Nadere informatie

Datum: Inhoud. Agenda 12 november: 10-minutengesprekken. Van de directie. Bibliotheek op School. Boekenpret.

Datum: Inhoud. Agenda 12 november: 10-minutengesprekken. Van de directie. Bibliotheek op School. Boekenpret. Van de directie Beste ouder(s)/verzorger(s), U heeft er waarschijnlijk weinig van gemerkt, maar vorige week donderdag hadden we een bijzondere studiedag op school. Terwijl alle kinderen gewoon les kregen,

Nadere informatie

info Kalender: Agenda Woordje vooraf September Oktober 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 5 Editie 1

info Kalender: Agenda Woordje vooraf September Oktober 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 5 Editie 1 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 5 Editie 1 September Oktober 2018 info Kalender: Agenda Vrijdag 21 september Groep 2 vrij Maandag 24 september Studiedag, groep 1 t/m 8 vrij Dinsdag 25 september

Nadere informatie

November 2015. Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand november zijn: Lisa Vahlkamp Krijn Zweers

November 2015. Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand november zijn: Lisa Vahlkamp Krijn Zweers November 2015 Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand november zijn: Lisa Vahlkamp Krijn Zweers We wensen jullie allebei een fijne tijd op onze school. Afsluiting Kinderboekenweek Op vrijdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 21 juli 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Al weer een schooljaar voorbij. Wat gaat het toch snel. We willen nog een aantal mensen bedanken:

Nadere informatie

Openbare basisschool VALCKESTEYN. Emmastraat AH Poortugaal Postbus 752, 3170 AB Telefoon

Openbare basisschool VALCKESTEYN. Emmastraat AH Poortugaal Postbus 752, 3170 AB Telefoon Oktober 2016 1 2 40 3 4 Dierendag OC 5 Dag vd leraar / start Kinderboekenweek MR 6 7 Kinderboekenbal 8 9 41 10 11 KNGF groep 4 / Dode hoeklessen groep 8 12 13 Logopedist bezoekt kleutergroepen 14 15 16

Nadere informatie

extra >> maandkalender

extra >> maandkalender NIEUWSBRIEF 02 11 2016 extra Beste ouders Heeft iedereen een fijne herfstvakantie gehad? Wij kijken terug op een mooie periode voor de herfstvakantie; de kinderboekenweek met de afsluiting waarbij vele

Nadere informatie

De nieuwsbrief. nummer maart Oudelandselaan ER Berkel en Rodenrijs.

De nieuwsbrief. nummer maart Oudelandselaan ER Berkel en Rodenrijs. Jaargang 16 De nieuwsbrief nummer 13 23 maart 2018 Locatie Oudelandselaan 141 2652 ER Berkel en Rodenrijs 010-511 3280 directie@daltondeklipper.nl Locatie Gouden Uillaan 28 2652 KJ Berkel en Rodenrijs

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in mei. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in mei. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 9 mei 2017 AGENDA 8 mei start piramide project Ziek en Gezond 8 mei OV vergadering 11 mei luizencontrole 12 mei Actiedag 12 mei Juf Erna jarig 15 mei MR vergadering 15

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Agenda. Nieuwsbrief januari Open dagen Voortgezet Onderwijs

In deze nieuwsbrief. Agenda. Nieuwsbrief januari Open dagen Voortgezet Onderwijs Nieuwsbrief januari 2019 In deze nieuwsbrief -open dagen voortgezet onderwijs -stuurgroep cultuur -aanmelding nieuwe leerlingen -koffiecafé - CITO veranderingen - Tevredenheidspeilingen -troost KOFFER

Nadere informatie

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers,

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers, Nummer: 8 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Vorige week donderdagavond hebben we een geweldig optreden gehad van alle kleuters. Zij speelden deze avond de musical De kleine Kerstman.

Nadere informatie

Spoarsiker Nieuws Nieuwsbrief november 2017

Spoarsiker Nieuws Nieuwsbrief november 2017 Spoarsiker Nieuws Nieuwsbrief november 2017 Inloopmiddag kinderboekenweek Belangrijke data: 5 november KSG dienst 7 november MR vergadering 11 november Sint Maarten 20 november Start tevredenheidsonderzoek

Nadere informatie

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017 OBS De Wiekslag OBS De Wiekslag Veurste Rou 4 9697 RZ BLIJHAM T: 0597-562070 E: obsdewiekslag@sooog.nl W: www.obs-dewiekslag.nl Maandbrief start 17-18 Schooljaar 2016 2017 4 september 2017 Datum: Activiteit:

Nadere informatie

Inhoud. Team. Fietsverlichtingsactie. Fruitdag. Beste ouders,

Inhoud. Team. Fietsverlichtingsactie. Fruitdag. Beste ouders, ONS-info Beste ouders, Nr. 2 29 september 2016 Oranje-Nassauschool Bilwijkerweg 6a 2821 SB Stolwijk info@ons-stolwijk.nl www.ons-stolwijk.nl Inhoud Team... Fietsverlichtingsactie... Fruitdag... Schoolfotograaf...

Nadere informatie

Voorwoord. Ouderbijdrage. Expositie Gouden Weken. Vrijwilligers pleinwacht

Voorwoord. Ouderbijdrage. Expositie Gouden Weken. Vrijwilligers pleinwacht Voorwoord In de afgelopen week hebben we de periode van de Gouden Weken afgesloten. De Gouden Weken slaat op de eerste weken van het schooljaar, waarin er veelvuldig aandacht wordt besteed aan de groepsvorming.

Nadere informatie

De teams uit groep 3 en 4 die mee hebben gedaan aan het scholen korfbaltoernooi zijn eerste geworden. Gefeliciteerd!

De teams uit groep 3 en 4 die mee hebben gedaan aan het scholen korfbaltoernooi zijn eerste geworden. Gefeliciteerd! Directiewisseling Agenda Zoals u ongetwijfeld al vernomen heeft, gaat directeur Marjolein Triest onze school verlaten. Ze heeft per 1 oktober een baan op een andere school aanvaard. Heel jammer is het

Nadere informatie

BONGERDNIEUWS NR 6, oktober 2016

BONGERDNIEUWS NR 6, oktober 2016 BONGERDNIEUWS NR 6, oktober 2016 Beste ouders en verzorgers, Wij hebben kunnen genieten van een fijne herfstvakantie. Na acht weken was het goed om even een weekje afstand te kunnen nemen. In de herfstvakantie

Nadere informatie

Info Nr. 3. Dinsdag 25 september Beste ouder(s) / verzorger(s),

Info Nr. 3. Dinsdag 25 september Beste ouder(s) / verzorger(s), Info Nr. 3 Dinsdag 25 september 2018 Beste ouder(s) / verzorger(s), Mail via ParnasSys Via het leerlingadministratiesysteem stuurt de school mail naar ouders. Soms hebben ouders twee mailadressen waar

Nadere informatie

Waterlandjournaal. Beste ouder(s), verzorger(s),

Waterlandjournaal. Beste ouder(s), verzorger(s), Waterlandjournaal Jaargang 4 nr. 8 31 maart 2017 Nieuws van de directie I N D I T N U M M E R : Nieuws van de directie Vervolg nieuws van de directie Beste ouder(s), verzorger(s), De lente is begonnen!

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF december 2014

NIEUWSBRIEF december 2014 www.tjongerschool.nl tjongerschool@debasisheerenveen.nl NIEUWSBRIEF december 2014 Van de directie: Inmiddels zijn we een aantal maanden op weg en in deze periode heb ik veel onderzoek gedaan, geobserveerd

Nadere informatie

Nummer 17, 18 april 2019 HOERA! AGENDA. Wist je dat

Nummer 17, 18 april 2019 HOERA! AGENDA. Wist je dat 93 Nummer 17, 18 april 2019 AGENDA HOERA! 19 apr Goede vrijdag Start Meivakantie 6 mei Weer naar school 7 mei Leerlingenraad MR 8 mei Luizencontrole 10 mei Groepsmail 12 mei Moederdag 15 mei Schoolvoetbal

Nadere informatie

september 2014 Uit de directiekamer

september 2014 Uit de directiekamer september 2014 Uit de directiekamer De eerste nieuwsbrief van dit jaar en ook de eerste nieuwsbrief van mijn hand. Allereerst wil ik jullie allemaal hartelijk bedanken voor het ontzettend warme welkom!

Nadere informatie

Schooljaar jaargang 19 - nummer juni 2019

Schooljaar jaargang 19 - nummer juni 2019 Schooljaar 2018 2019 - jaargang 19 - nummer 112 - juni 2019 Voorwoord Hierbij alweer de laatste nieuwsbrief van het schooljaar 2018-2019. De zomer heeft weer zijn intrede gedaan en de afronding van het

Nadere informatie

Klein maar fijn. Belangrijke data. 27 september - nummer 2

Klein maar fijn. Belangrijke data. 27 september - nummer 2 27 september - nummer 2 Belangrijke data (oktober) 28 september Studiedag 3 t/m 14 oktober Kinderboekenweek 5 oktober Dag van de leerkracht 8 oktober MR Vergadering 12 oktober Open podium let op! Kinderen

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. WiekenWeetjes

In deze nieuwsbrief. WiekenWeetjes Jaargang 15 / nr 03 19 oktober 2018 De volgende WiekenWeetjes verschijnt op 30 november2018. Berichten voor de volgende WiekenWeetjes uiterlijk 26-11-2018 mailen naar info@wormerwieken.nl ICBS WormerWieken

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Ma 3 sept. Weer naar school. Start van de twee gouden weken. Woe 5

Nadere informatie

RHOON, 6 SEPTEMBER 2017

RHOON, 6 SEPTEMBER 2017 RHOON, 6 SEPTEMBER 2017 Beste ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u het eerste Reisverslag van het schooljaar 2017-2018. Na een welverdiende vakantie zijn wij verleden week weer gestart. De kinderen zijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2017

Nieuwsbrief juli 2017 Nieuwsbrief juli 2017 SmdB De Ark En dan is het toch echt zomervakantie en wensen we iedereen een zonnige vakantie toe en een goed weerzien op 28 augustus! Natuurlijk doen we dit niet zonder alle ouders

Nadere informatie

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Na alle activiteiten van de afgelopen periode met ter afsluiting deze week de koningsspelen en de eindcito van groep 8 is het tijd om even uit

Nadere informatie

J.H. Donnerschool Locatie Hilversum

J.H. Donnerschool Locatie Hilversum J.H. Donnerschool Locatie Hilversum Week 40 Vrijdag 5 oktober 2018 Nieuwsbrief Beste ouders en/of verzorgers, Hierbij ontvangt u weer een nieuwe nieuwsbrief. Mocht u hierover vragen of opmerkingen hebben

Nadere informatie

Maandkalender & bulletin Jaargang: datum:

Maandkalender & bulletin Jaargang: datum: Maandkalender & bulletin Jaargang: 21-11 datum: 5 2-2018 februari 5 nieuwsbrief 11 mr vergadering 6 7 8 9 12 10 minutenlijsten hangen in de aula 13 14 Aanschuiftafel locatie Skitteljacht waarom moeilijk

Nadere informatie

Maandinfo oktober 2016

Maandinfo oktober 2016 Admiraal de Ruyterweg 2 1931 VE Egmond aan Zee telefoonnummer 072-5061661 e-mail: info.driemaster@isobscholen.nl website: www.obsdriemaster.nl Maandinfo oktober 2016 Beste ouders/ verzorgers, De vorige

Nadere informatie

11 oktober Jaylee, groep 2 14 oktober Mark, groep 5. Van harte gefeliciteerd! Groep 1/2 gesplitst. Gevonden voorwerpen

11 oktober Jaylee, groep 2 14 oktober Mark, groep 5. Van harte gefeliciteerd! Groep 1/2 gesplitst. Gevonden voorwerpen Obs De Plaats Schoolwerf 1 1657 LD Abbekerk T: 0229-581278 E: info@obsdeplaats.nl Vrijdag 7 oktober 2016 Maandag 10 oktober Schoolfotograaf Woensdag 12 oktober Weekbreak groep 1/2 en 8 Donderdag 13 oktober

Nadere informatie

Schoolnieuws. Wat gebeurt er eigenlijk allemaal?

Schoolnieuws. Wat gebeurt er eigenlijk allemaal? Tweede Nieuwsbrief oktober 2016 In deze nieuwsbrief: Schoolnieuws Wat gebeurt er eigenlijk allemaal? Kalender Gesprekken plannen Kinderboekenweek Gewonnen! Jaarverslag MR Ouderbijeenkomst Kleuterthema

Nadere informatie

Nummer oktober 2017

Nummer oktober 2017 Nummer 07 30 oktober 2017 Agenda datum groep activiteit Di 10 okt-di 14 nov 1 en 2 Projectkist het Nieuwe Oude Huis (info volgt) Woe 8 nov 7 en 8 Upcycling Ma 13 nov vr 17 nov Alle groepen 10 minuten gesprekken

Nadere informatie

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 24 oktober KIES 25 oktober Rots en Water groep 7/8 27 oktober Fietsencontrole groep 5 t/m 8 31 oktober Rots en

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week t/m 17 september

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week t/m 17 september Nieuwsbrief Week 37 11 t/m 17 september Vanuit de directie Zo langzamerhand beginnen we weer aan het schoolritme te wennen. De kinderen hebben de afgelopen week diverse activiteiten gedaan waarmee ze elkaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief Februari 2016 Jaargang:

Nieuwsbrief Februari 2016 Jaargang: Nieuwsbrief Februari 2016 Jaargang: 2015-2016 Belangrijke data in februari en maart 8 februari Carnaval, kinderen om 12.00 uur vrij 10 februari Margeochtend, kinderen vrij 12 februari 1 e Rapport 15 en

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2015 Jaargang: 2014-2015

Nieuwsbrief juni 2015 Jaargang: 2014-2015 Nieuwsbrief juni 2015 Jaargang: 2014-2015 Nieuwe leerlingen op onze school Onze nieuwe leerlingen in groep 1a en 1b zijn: Rick Hekkert en Roos Besten. Welkom Rick en Roos, we wensen jullie een hele fijne

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 Obs De Vuurvlinder. Augustus 2015

Nieuwsbrief 1 Obs De Vuurvlinder. Augustus 2015 Nieuwsbrief 1 Obs De Vuurvlinder. Augustus 2015 Boekenpret Vanaf dit schooljaar is er geen Boekenpretuitleen voor de kleuters. Wel gaan wij op een andere manier het (voor)lezen van boekjes bij kinderen

Nadere informatie

Lopend Vuurtje Nieuwsbrief oktober 2016

Lopend Vuurtje Nieuwsbrief oktober 2016 Oktober Schooltijden: We zouden het erg fijn vinden wanneer u ons wilt helpen: Wij willen graag om 8.30 uur met de lessen starten. Parkeren: Vanuit de buurtbewoners is het verzoek gekomen of ouders willen

Nadere informatie

Geachte ouder(s), verzorger(s) Startgesprekken

Geachte ouder(s), verzorger(s) Startgesprekken 3 sep 2018 1 Geachte ouder(s), verzorger(s) Het schooljaar 2018-2019 is van start gegaan. Fijn om alle kinderen en veel ouders weer te mogen begroeten na een periode van rust, zon, vrije tijd en genieten

Nadere informatie

DE NIEUWSBRIEF Jaargang 9 nr 2 oktober 2016 Interessante informa- tie: In dit nummer:

DE NIEUWSBRIEF Jaargang 9 nr 2 oktober 2016 Interessante informa- tie: In dit nummer: DE NIEUWSBRIEF A.J. Schreuderschool SO. Guido Gezelleweg 24 3076 EB Rotterdam tel. (010) 4196849 Postbus 91031 3007 MA Rotterdam Interessante informatie: Woensdag 2 november zijn alle leerlingen vrij i.v.m.

Nadere informatie

Vogelvlucht. Agenda. Afscheid. Juf Madelin. Nieuwsbrief interconfessionele basisschool de Vuurvogel Uithoorn Nummer 9, vrijdag 1 februari 2019

Vogelvlucht. Agenda. Afscheid. Juf Madelin. Nieuwsbrief interconfessionele basisschool de Vuurvogel Uithoorn Nummer 9, vrijdag 1 februari 2019 Vogelvlucht Nieuwsbrief interconfessionele basisschool de Vuurvogel Uithoorn Nummer 9, vrijdag 1 februari 2019 Agenda Voorjaarsvakantie maandag 18 februari t/m vrijdag 22 februari Kleuters vrij 1 februari

Nadere informatie

November Toestemming foto en filmmateriaal Schoolfruit Kwartiertje schillen, gezond 10 uur Leerlingenraad

November Toestemming foto en filmmateriaal Schoolfruit Kwartiertje schillen, gezond 10 uur Leerlingenraad November 2018 Toestemming foto en filmmateriaal Schoolfruit Kwartiertje schillen, gezond 10 uur Leerlingenraad FC Utrecht de Graafschap Zin en onzin van luizenpluizen Ontwikkeling schoolplein Decemberactie,

Nadere informatie

Beste ouders, bij deze Info 4. Als bijlage de flyer van Hoeksche Waard Actief met tips voor de herfstvakantie. Goed doel

Beste ouders, bij deze Info 4. Als bijlage de flyer van Hoeksche Waard Actief met tips voor de herfstvakantie. Goed doel Info Nr. 4 Dinsdag 3 oktober 2017 Beste ouders, bij deze Info 4. Als bijlage de flyer van Hoeksche Waard Actief met tips voor de herfstvakantie. Goed doel We hadden u beloofd te laten weten welk project

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18 september 2015

Nieuwsbrief 18 september 2015 150918 Nieuwsbrief 18 september 2015 Beste lezers, Afscheid Ropey Afgelopen woensdag kwam ROPEY bij ons op school om afscheid te nemen. We hebben een mooi cadeau van hem (en de organisatie) gekregen: een

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, april 2017 Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 oktober 2018

Nieuwsbrief 2 oktober 2018 BELANGRIJKE DATA: 03-10: Opening Kinderboekenweek 10-10: Schoolkorfbaltoernooi groep 7/8 11-10: Informatie-avond Schoolmaatschappelijk werk 22-10: Start herfstvakantie Privacyreglement Stichting Talent

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kbs De Korenbloem Jan van Arkelstraat 7 8101 EN Raalte tel: 0572-362690. email: korenbloem@mijnplein.nl website:www.korenbloemraalte.

Nieuwsbrief. Kbs De Korenbloem Jan van Arkelstraat 7 8101 EN Raalte tel: 0572-362690. email: korenbloem@mijnplein.nl website:www.korenbloemraalte. Nieuwsbrief Kbs De Korenbloem Jan van Arkelstraat 7 8101 EN Raalte tel: 0572-362690 email: korenbloem@mijnplein.nl website:www.korenbloemraalte.nl jaargang 22, nummer 2, november 2015 KORTE INHOUD VAN

Nadere informatie

Nieuwsbrief OBS de Pionier

Nieuwsbrief OBS de Pionier Nieuwsbrief OBS de Pionier Voor de optimale ontwikkeling van ieder individueel kind Korte Pionierweetjes Orion 11-13 Koffieochtend Op 26 september staat de eerste koffieochtend voor ouders en directie

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 10 juni 2017 AGENDA 4 juli MR vergadering 5 juli ouderbedankochtend 6 juli Rapportgesprekken groep 1 t/m 7 10 juli Stoeltjes passen. Nieuwe kinderen zijn welkom! 12 juli

Nadere informatie