SLOTLIGHT infinity. Inbouw-, opbouw- en pendelarmatuur

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "SLOTLIGHT infinity. Inbouw-, opbouw- en pendelarmatuur"

Transcriptie

1 SLOTLIGHT infinity Inbouw-, opbouw- en pendelarmatuur De eerste doorlopende lichtlijn ter wereld vervult zeer hoge architectonische en lichttechnische eisen.

2 2 Active Light Connecting with Nature Creating Light Creates Inspiration Wanneer we licht op kantoor als een globaal licht- / ecosysteem bekijken, kan het bij werknemers voor meer welzijn zorgen. Active Light steunt op de dynamiek van het daglicht om het natuurlijke bioritme te ondersteunen en tegelijk maximaal visueel comfort voor de verschillende arbeidstaken aan te bieden. Het brengt mensen samen en bevordert zo de creativiteit. Human Centric Lighting stelt de mens centraal. Active Light past zich vlot en dynamisch aan de behoeften van de specifieke gebruiker aan. Hier ziet u hoe Active Light werkt: zumtobel.com/activelight

3 3 Lichtintensiteit De optimale verlichtingssterkte is afhankelijk van de specifieke visuele taak én van het individuele gezichtsvermogen. Ook verschillende conceptuele basisparameters en normen spelen hierin een rol. Lichtrichting Licht is een architectonisch inrichtingsinstrument. De verdeling van de luminantiewaarden verandert de atmosfeer van een ruimte met een directe uitwerking op communicatie, creativiteit en ontspanning. Lichtkleur Het menselijk lichaam reageert op lichtkleuren. Terwijl blauwachtig licht activeert, heeft roodachtig licht een rustgevend effect. Een studie van Zumtobel in samenwerking met het Fraunhofer Instituut toont de verschillende voorkeuren in functie van leeftijd, werktijden en individuele behoeften. Tijd Kunstlicht dat gemodelleerd is naar het natuurlijke verloop van de dag ondersteunt de inwendige klok van de mens.

4 4

5 5 SLOTLIGHT infinity SLOTLIGHT infinity voor de ingenieur SLOTLIGHT infinity verenigt de lichtcompetentie van Zumtobel met Arup s multidisciplinaire ingenieurskunde die steunt op een grondige kennis van verlichting, design en architectuur. Het resultaat is een doorlopende lichtader een bouwelement bestaande uit licht en sturingsmogelijkheden waarmee klanten een volledig geïntegreerde en energie-efficiënte oplossing aangereikt krijgen. Consulting by Arup, Stephen Philips zumtobel.com/slotlightinfinity

6 6 Met de lichtlijn SLOTLIGHT infinity geeft Zumtobel aan architecten en interieurinrichters een instrument in handen voor een consequent precieze lijnvoering. Licht is voortaan aan de lopende band verkrijgbaar: nagenoeg eindeloze, tot 20 meter lange lichtlijnen hebben geen naden meer en zelfs de hoek om geven ze gelijkmatig helder licht. In en aan het plafond of gependeld: de lichtlijn SLOTLIGHT infinity blijft in elke montagewijze trouw aan het principe van de perfecte lijn.

7 7 SLOTLIGHT infinity SLOTLIGHT infinity voor de ingenieur

8 8 Sky Studios, London GB Architectuur: Arup Associates, London GB Foto: Simon Kennedy

9 9 SLOTLIGHT infinity SLOTLIGHT infinity voor de ingenieur

10 10 Aishti Foundation, Beirut LB Architectuur: Adjaye Associates, London GB

11 11 SLOTLIGHT infinity SLOTLIGHT infinity voor de ingenieur

12 12 Vlak in het plafond ingebouwde lichtlijn SLOTLIGHT infinity

13 13 SLOTLIGHT infinity SLOTLIGHT infinity voor de ingenieur Nog nooit was het zo eenvoudig om zonder afdekkader een dergelijk perfecte lichtlijn te vormen. SLOTLIGHT infinity is immers van meet af aan als een doorlopende lichtlijn voor vlakke plafondinbouw geconcipieerd. De voor stukadoors vertrouwde materialen en werkwijzen verzekeren een perfecte overgang van plafond naar armatuur. Zo wordt de rechtlijnigheid van de armatuur mooi doorgetrokken in een precieze schaduwvoeg. Ook problemen met scheuren behoren tot het verleden want door het inbouwkader zijn armatuur en plafond technisch en thermisch van elkaar gescheiden. Het eindresultaat is een hoogwaardige, zorgvuldig in de architectuur geïntegreerde lichtoplossing die zich als één doorlopende lichtlijn presenteert. Stukadoors zijn perfect vertrouwd met deze werkwijze. Voor een perfecte overgang van armatuur naar plafond of wand wordt het inbouwkanaal bepleisterd. Het beschermingsniveau bedraagt bovenaan IP20 en onderaan IP54. Daarom is de armatuur al in de standaarduitvoering geschikt voor buitenruimtes, vochtige ruimtes of ziekenhuizen.

14 14 Van binnen naar buiten Een schat aan mogelijkheden SLOTLIGHT infinity lichtlijnen garanderen in beschermingsniveau IP54 spatwater- en stofresistentie en zijn dus ook bestand tegen de bijzondere omstandigheden in beschutte buitenruimtes. Het hogere beschermingsniveau verhoogt enerzijds de resistentie en levensduur van de armatuur en laat anderzijds ook toe om binnen- en buitenruimte via licht met elkaar te verbinden. Een perfect in beton ingegoten SLOTLIGHT infinity armatuur is perfect op haar plaats als elegante en architectonisch hoogwaardige oplossing voor gangen en doorgangszones. Lichtgevende hoekverbindingen openen daarbij nieuwe inrichtingsmogelijkheden. Het ingietkanaal garandeert een nauwkeurige en vlakke inbouw in betonnen plafonds of wanden en is beschikbaar in lengtes van één, twee, drie en vier meter.

15 15 SLOTLIGHT infinity SLOTLIGHT infinity voor de ingenieur Multifunctionele sporthal, Saarbrücken DE Architect: scholl architekten, Stuttgart DE Partner in lichtoplossingen: Eldom GmbH, Saarbrücken DE

16 16 Opbouw- en pendelarmatuur SLOTLIGHT infinity Als opbouw- of pendelarmatuur geeft SLOTLIGHT infinity rechtlijnigheid een nieuwe vorm: driedimensionaal, lineair en toch dynamisch. Voor het doorlopende karakter van materiaal en kleur zijn armatuurkanaal, eindkap en afdekplaat volledig in poedergelakt aluminium vervaardigd. Individuele armaturen kunnen heel eenvoudig met slechts één artikelnummer besteld worden en komen individueel verpakt aan de bouwwerf aan; lichtlijnen worden ter plaatse uit meerdere individuele armaturen samengesteld. Daarbij kan de individuele armatuur, net zoals de lichtlijn, met de beproefde Zumtobel staaldraadophangingen gependeld worden

17 17 SLOTLIGHT infinity SLOTLIGHT infinity voor de ingenieur SLOTLIGHT infinity leidt het licht vakkundig de hoek om en opent met haar lichtgevende hoekverbinders nieuwe inrichtingsdimensies. De vormen van de ruimte komen zo duidelijker tot hun recht, ruimtelijke zones kunnen geherdefinieerd en hoeksituaties met licht beter scherpgesteld worden. De hoekmodules van 90 zijn niet alleen verbindingselementen, maar worden deel van de armatuur. Dit biedt het voordeel dat ze met hun nagenoeg doorlopende verlichting in niets moeten onderdoen voor de lijnrechte lichtlijnen.

18 18 De hele verscheidenheid van de licht Optiek en uitstraalkarakteristiek wisselen, het design blijft UGR < 25 Lengte lichtlijn: vanaf 1 m in stappen van 250 mm Lengte optiek (rol): 6 m, 8 m, 10 m, 15 m, 20 m Opale afdekking De diffuus uitstralende optiek onderscheidt een SLOTLIGHT infinity als eenvoudige en efficiënte lichtlijn met homogene verschijning. Het toepassingsgebied reikt van ontvangstgebieden via gangen tot lounges en break out zones. UGR < 19 and L65 < 3000 cd/m² Lengte lichtlijn: vanaf 1 m in stappen van 250 mm Lengte optiek (rol): 6 m, 10 m, 20 m Afdekking voor het bureau Met deze afdekking verkleint SLOTLIGHT infinity de verblinding tot UGR < 19 en verzekert daarmee een normconforme werkplaatsverlichting conform EN12464:2011. Het briljant optredende licht is ideaal voor kantoor, school en vergaderruimten. Decoratieve wandschijnwerper Lengte lichtlijn: vanaf 1 m in stappen van 250 mm Lengte optiek (rol): 6 m, 10 m, 20 m De asymmetrisch stralende SLOTLIGHT infinity verlicht verticale wandvlakken of foto s gelijkmatig en verbetert daardoor bijvoorbeeld verkeerszones. Omdat de reflector binnen in de lamp zit, is de wandschijnwerper van buiten niet als zodanig te herkennen. Wandschijnwerper voor schoolborden Lengte enkele lamp: 3 m en 4 m Met haar hogere lichtstromen garandeert de SLOTLIGHT infinity wallwasher voor schoolborden een optimale uitvoering van de visuele taken in scholen. Afgestemd op de gangbare bordafmetingen verlicht deze 3 of 4 meter lange wallwasher het verticale bordvlak normconform met 500 lx en een gelijkmatigheid van 0,7. Daarbij wordt de gelijkmatige uitstraling nergens door uitstekende onderdelen verstoord.

19 19 SLOTLIGHT infinity SLOTLIGHT infinity voor de ingenieur Ziekenhuis Roosendaal NL Architectuur: MAS Architectuur, Rotterdam NL Elektro-installateur: TES Installatietechniek, Tilburg NL

20 20 Optisch en functioneel een eenheid Lichtlijn en plafondsysteem Modulaire plafondsystemen en SLOTLIGHT lichtlijnen passen perfect samen: Het oppervlak is volledig vlak ieder element is nauwkeurig gepositioneerd. De absoluut homogene lichtlijn zet een belangrijke basis, om een rustig plafondbeeld te vormen - zelfs wanneer verschillende bewerkingen het plafondsysteem worden geïntegreerd. Ter keuze zijn de techniekkanalen als inleglampen en nivelleerbare enkele lampen in een lengte van 1,20 m (passend bij standaard moduleplafonds M600) of in metersegmenten (250 mm-stappen vanaf 1 m). De snelle weg naar een nauwkeurige plafondoplossing gaat via SLOTLIGHT lichtkanalen, die zich in 250 mm-stappen aan ruimteafmetingen aanpassen, of met individuele lampen, die zich ook met ventilatie-elementen kunnen afwisselen.

21 21 SLOTLIGHT infinity SLOTLIGHT infinity voor de ingenieur LBDI Communication - Armstrong Lichtlijn als techniekkanaal in metersegmenten: 250 mm stappen vanaf 1 m Inleglampen en nivelleerbare individuele lampen: Lengte 1,20 m passend bij standaard moduleplafonds (M600)

22 22 De eenvoudige configuratie heeft systeem SLOTLIGHT infinity lichtlijnen SLOTLIGHT infinity lichtkanalen worden reeds in de fabriek volledig gevuld en geëlektrificeerd, met bedieningseenheid en doorvoerbedrading uitgerust. Ter plaatse wordt alleen nog de LED-balk bevestigd en de passende optiek van de rol ingedrukt. SLOTLIGHT infinity tunablewhite Lichtlijnen met variabele kleurtemperaturen hebben een eigen modulair systeem met dezelfde montagemogelijkheden, optieken en sensoren als bij standaard LED-balken. Online-configurator Met een eenvoudig te bedienen gebruikersinterface op de Zumtobel-website kan een SLOTLIGHT-infinitylichtoplossing snel worden geconfigureerd. Gewoon de maten van de gewenste lichtlijn invoeren en de configurator stelt een complete stuklijst samen voor zowel een lineaire lichtlijn als voor lichtlijnen om de hoek, in U-vorm of O-vorm. De gegevensexport gebeurt als Excel of PDF. zumtobel.com/slotlightinfinity

23 23 Standaard inbouwkanaal (inclusief ballast en doorvoerbedrading) Techniekkanaal (inclusief ballast en doorvoerbedrading) Standaard opbouwkanaal (inclusief ballast en doorvoerbedrading) SLOTLIGHT infinity voor de man van de praktijk Standaard LED-balk Wallwasher LED-balk Opale optiek (op rol) Office-optiek (op rol) Blind-optiek (op rol) Aanwezigheids- en daglichtsensor Wallwasher optiek (op rol)

24 24 In meters configureren, bestellen, inbouwen, denken Meer flexibiliteit met SLOTLIGHT infinity LED-balk van 1 m 1700 Lumen * Met SLOTLIGHT infinity bereiken lichtlijnen een absoluut uniek niveau van eenvoud en flexibiliteit: bevrijd van de standaardlengtes van fluorescentielampen leidt de nieuwe LED-lichtlijn als in- en opbouwarmatuur het licht in een perfecte vorm doorheen de ruimte en zelfs de hoek om. Daarbij wordt heel eenvoudig en vooral ook individueel in meters geconfigureerd en besteld. Dit geldt evenzeer voor de lengte van de armatuur als voor de verlichtingssterkte of de armatuurefficiëntie. Dankzij de gestandaardiseerde inkortbaarheid van de LED-lichtlijn in stappen van 250 mm past de lichtlijn zich perfect aan de plaatselijke afmetingen aan. * De lumengegevens hebben betrekking op lichtlijnen met een opalen afdekking (PC) en een lichtkleur van 4000 Kelvin.

25 25 Standaardlengtes van LED-balken 1000 mm, 1700 lm * 750 mm, 1275 lm * Voorbeeld: Speciale lengte van 500 mm + 62,5 mm Voor een nog nauwkeurigere aanpassing van de lichtlijn aan de afmetingen van de ruimte, worden lengtematen vanaf 250 mm in stappen van slechts 62,5 mm als speciaal product aangeboden. SLOTLIGHT infinity voor de man van de praktijk 500 mm, 850 lm * 250 mm, 425 lm *

26 26 De stukadoor Precisiewerk gemakkelijk gemaakt Stukadoors zijn perfect vertrouwd met deze werkwijze. Voor een perfecte overgang van armatuur naar plafond of wand wordt het inbouwkanaal bepleisterd. Het beschermingsniveau bedraagt bovenaan IP20 en onderaan IP54. Daarom is de armatuur al in de standaarduitvoering geschikt voor buitenruimtes, vochtige ruimtes of ziekenhuizen. Finora l incasso di una linea luminosa era un lavoro in cui si dovevano alternare pittori edili ed elettricisti. Con SLOTLIGHT infinity il problema è eliminato. Gli artigiani infatti intervengono uno alla volta: prima il pittore edile che fissa rapidamente il telaio con i materiali a lui noti. Poi, una volta ridipinto il soffitto, è la volta dell elettricista.

27 SLOTLIGHT infinity voor de man van de praktijk 1 Positie van de armatuur aanduiden en plafondopening uitsnijden. 2 Het kader aan kopse zijde inbouwen en met pleister afwerken, aansluitend de lange zijden installeren en met de afstandshouder aandrukken. 3 U-vormige gipsbeugels voor de bevestiging van het inbouwkanaal inbrengen, op de opgegeven afstanden positioneren en van onderuit vastschroeven. 4 Het inbouwkader bepleisteren en het plafond afschuren. 5 Alleen nog schilderen, het werk van de stukadoor zit erop. Nu kan de elektricien komen. 5

28 28 De elektricien Vele lopende meters op korte tijd Eenvoudig, snel en foutloos: de perfect uitgewerkte arbeidsstappen en de duidelijke scheiding van stukadoorswerken en armatuurmontage sparen bij de inbouw niet alleen heel wat tijd uit maar reduceren ook het risico op fouten. Een plafond zonder zichtbare scheuren is door deze werkwijze permanent verzekerd. SLOTLIGHT infinity gaat vol voor plug & play en vereist enkel een schroevendraaier als gereedschap. Zo wordt in de eerste fase het armatuurkanaal gewoon in het inbouw kader ingelegd en met de sleufschijf aan de U-gipsbeugel bevestigd. Dan enkel nog de LED-balk indrukken, de mechanische verbinding sluiten en voor de doorvoerbedrading alle zeven polen met slechts één stekker verbinden. Het armatuurkanaal is volledig uitgerust en bekabeld, ballast en doorvoerbedrading zijn al geïntegreerd. Voor een snelle mechanische en elektrische verbinding van lichtlijnkanalen en hoekarmaturen wordt het verbindingsstuk eenvoudig tot aan de juiste positie geschoven, opgeschroefd en de 7-polige stekker wordt ingeplugd.

29 29 SLOTLIGHT infinity voor de man van de praktijk

30 30 Twintig meter aan één stuk Infinite optic De optiek van SLOTLIGHT infinity wordt als een doorlopende afdekking van 20 meter op rol geleverd zo kan een doorlopende LED-lichtlijn gemakkelijk door één persoon gemonteerd worden. De rollen worden in lengtes van 6, 8, 10, 15 en 20 meter aangeboden. Op verzoek zijn ook speciale lengtes tot 42 meter uit één stuk mogelijk. Met een gewoon tapijtmes kunnen de lichtlijnen perfect op maat worden gesneden. De afdekking bestaat uit onbreekbaar en buigzaam PC, zwarte afdichtlippen beschermen het binnenwerk van de armatuur tegen stofafzetting. Tot aan het einde van de bouwwerken is de armatuur door een blauwe beschermfolie beschermd tegen vervuiling. Een kopstuk verbergt vakkundig het einde van de afdekking en biedt tegelijk voldoende ruimte voor de warmteuitzetting ervan. Door temperatuurschommelingen veroorzaakte scheuren in het plafond rondom de armaturen behoren daarmee tot het verleden.

31 31 SLOTLIGHT infinity voor de man van de praktijk De blauwe beschermfolie beschermt de armatuur tot aan het einde van de bouwwerken tegen vervuiling.

32 32 Complete oplossing Veiligheidsverlichting en sensoriek Wandmontage Nieuw kan de SLOTLIGHT infinity ook verticaal en daarmee in elke willekeurige positie worden gemonteerd. Voor de verticale inbouw in de wand wordt de als accessoire verkrijgbare wandmontageveer gewoon in het kanaal bevestigd en vervolgens in de LED-balk gedrukt. Met de nieuwe montagewijze is het mogelijk een doorlopende lichtlijn te trekken vanaf het plafond tot in de wand. Veiligheidsverlichting Om SLOTLIGHT infinity armaturen als veiligheidsarmaturen met een centrale batterijvoeding te gebruiken, worden zowel technische kanalen als inbouw-, opbouw of pendelarmaturen met de nodige ballasten uitgerust. Voor een zelfstandig werkende oplossing kan het 2-meter-kanaal van de SLOTLIGHT infinity lokaal via een afzonderlijke NT3 batterij worden gevoed.

33 33 Balbestendig SLOTLIGHT infinity BWS wordt beschermd door een speciale eindkap en een extra schroefverbinding. Individuele armaturen zijn reeds standaard balbestendig, lichtlijnen worden op verzoek van de klant als balbestendige varianten uitgevoerd. SLOTLIGHT infinity voor de man van de praktijk Aanwezigheids- en daglichtsensoren Aan het begin of het einde van elke balk positioneerbare aanwezigheids- en daglichtsensoren verhogen het comfort en de energie-efficiëntie. Geheel zonder extra lichtbesturing kunnen daarmee één of meerdere SLOTLIGHT infinity lampen in- of uitgeschakeld en van 100 tot 1 procent gedimd worden. De sensoren zijn geschikt voor hoogten van 2,5 tot 6 meter en hebben gemiddeld een detectiebereik van 8 tot 10 meter. Zowel de vertragingstijd als het detectiebereik kan handmatig worden ingesteld.

34 34 Renovatie van SLOTLIGHT en SLOTLIGHT II lichtlijnen Refurbishment Kit De weg naar de huidige perfect doorlopende LED-lichtlijn werd geplaveid door de voorlopers SLOTLIGHT I en II. Hierbij werd door het aan elkaar koppelen van T16-fluorescentielampen of afdekkingen het doorlopende karakter van het licht nog onderbroken door naden of donkere tussenzones. De refurbishment kit laat nu toe om op eenvoudige wijze van een conventionele naar een efficiënte en volledig doorlopende LED-oplossing over te schakelen. Aan het plafond of aan de armatuurbehuizing wordt daarbij niets veranderd enkel LED-balken en de elektrische leidingen worden vervangen en vervolgens met een nieuwe afdekking veilig afgesloten. 92 lm/w SLOTLIGHT Refurbishment Kit 41 lm/w SLOTLIGHT T16 Uiterst efficiënt In vergelijking met een T16-lichtlijn met een efficiëntie van 41 Lumen per Watt overtuigt SLOTLIGHT II LED door een efficiëntieverhoging van 92 Lumen per Watt en meer.

35 35 SLOTLIGHT infinity voor de man van de praktijk

36 36 SLOTLIGHT infinity slim Extra smalle LED-lichtlijn Doorlopende, nauwkeurige lichtlijnen zijn gewilde gereedschappen voor de architectonische verlichting. SLOTLIGHT infinity slim is nog een derde smaller dan de standaardfamilie. Als 45 mm slank designelement heeft SLOTLIGHT infinity slim het potentieel voor nagenoeg onbeperkte creativiteit: Zo kan het functionele verlichtingsmiddel ook heel elegant in houten plafonds worden ingebouwd. SLOTLIGHT infinity slim Modellen Lineair en hoeken Lengten Vanaf 1 m in 250 mm stappen Montage Inbouw, opbouw en hangend Optieken opalen afdekking, Office-afdekking, wallwasher-afdekking Kleurtemperaturen 2700 K, 3000 K, 4000 K Lumenpakketten 1700 lumen/meter met de opalen afdekking (4000 K) 1600 lumen/meter met de Office-afdekking (4000 K)

37 37 Schaal 1:1 SLOTLIGHT infinity slim

38 38 Moldova Business Center, Iaşi RO Licht- en elektroconfiguratie: H&D Cons, Bukarest RO Architectuur: VSA, Bukarest RO Elektro-installateur: DAS, Iaşi RO

39 SLOTLIGHT infinity slim

40 40 Naadloze lijnen SLOTLIGHT infinity is de eerste doorlopende lichtlijn ter wereld: tot 42 meter lang, volledig zonder schaduwen, onderbrekingen of hiaten. Daarbij garandeert de unieke vorm een perfecte integratie in gipsplaat- en systeemplafonds. Veelzijdige toepassingsmogelijkheden Het modulaire systeem met verschillende montageopties, optieken, lichtkleuren en uitvoeringen maakt van SLOTLIGHT infinity een universele verlichtingsoplossing. Met een uitstekende verblindingsbescherming (UGR < 19, L65 < 3000 cd/m2) vervult de op rol geleverde Office optiek de eisen voor een EN conforme verlichting. Eenvoudige configuratie Lichtlijnen vanaf een lengte van één meter die in stappen van 250 mm vrij gedefinieerd kunnen worden, maken een individuele configuratie eenvoudig. Nog meer flexibiliteit bieden uitvoeringen op maat, waarbij de lengte in stappen van 62,5 mm vrij gedefinieerd kan worden. Eenvoudige installatie Dankzij het unieke ontwerp van de SLOTLIGHT infinity inbouwarmatuur kunnen stukadoors en elektriciens hun werk onafhankelijk van elkaar uitvoeren. Voor elektriciens volstaat een schroevendraaier om de armatuur te installeren. Plug & play De geïntegreerde doorvoerbedrading beperkt het installatiewerk tot een absoluut minimum. Inklikbare LED-balken zorgen voor bijkomende tijdsbesparing. Omdat één converter voor een 4-meter-kanaal al volstaat, is ook de DALI-adressering snel klaar.

41 41 SLOTLIGHT infinity Inbouw-, opbouw- en pendelarmatuur Overzicht SLOTLIGHT infinity Montage SLOTLIGHT infinity Montage SLOTLIGHT infinity slim Optieken LED-lichtkleur Uitvoeringen 3000 K warm wit IP54 Beschermingsniveau Plafondopbouw Plafondopbouw Opale afdekking 4000 K neutraal wit NT3 Veiligheidsverlichtingsfunctie met individuele batterijvoeding Plafond- of wandinbouw Plafondinbouw Afdekking voor het bureau 3000 K 6000 K tunablewhite BWS Balbestendig PST-sensor Aanwezigheidsen daglichtsensor RGB/W Decoratieve wandschijnwerper Pendelarmatuur Pendelarmatuur Wandschijnwerper voor schoolborden Technisch kanaal

42 42 SLOTLIGHT infinity inbouw individuele armaturen... Gemeenschappelijke eigenschappen SLOTLIGHT inifinty Armatuur bestaande uit behuizing en opaal doorlopende optiek in PC en met geïntegreerde doorvoerbedrading Behuizing in plaatstaal SLOTLIGHT infinity Opal inbouw individuele armatuur... PC-afdekking, ondoorzichtig voor het tot stand brengen van een gelijkmatige uitstraling Kleurtemperatuur 4000 K (neutraal wit) en 3000 K (warm wit) en bij tunablewhite van K Set eindkappen in kunststof, zilverkleurig Kleurweergave: Ra > 80 Kleurtolerantie tussen meerdere armaturen van max. 3 MacAdam ellipsen LED-levensduur: h bij resterende lichtstroom van 90 % van de beginwaarde Toesteldrager en set eindkappen zijn in de levering inbegrepen Armatuur halogeenvrij bedraad L/B/H kg bestelnr. LED-lichtlijn IP54 onderaan (bovenaan IP 20) in lichtkleur 3000 K LED //136 3, LED //136 4, LED //136 5, LED //136 5, LED //136 6, LED //136 7, LED //136 8, LED //136 8, LED //136 9, LED //136 12, LED-lichtlijn IP54 onderaan (bovenaan IP 20) in lichtkleur 4000 K LED //136 3, LED //136 4, LED //136 5, LED //136 5, LED //136 6, LED //136 7, LED //136 8, LED //136 8, LED //136 9, LED //136 12, LED-lichtlijn IP54 onderaan (bovenaan IP 20) in lichtkleur 3000 K K LED //136 3, LED //136 4, LED //136 5, LED //136 5, LED //136 6, LED //136 7, LED //136 8, LED //136 8, LED //136 9, LED //136 12, LED-lichtlijn IP54 onderaan (bovenaan IP 20) in lichtkleur RGBW LED L1500 RGBW 1500//136 5, LED L1750 RGBW 1800//136 5, LED L2000 RGBW 2000//136 6, LED L2250 RGBW 2200//136 7, LED L2500 RGBW 2500//136 8, LED L2750 RGBW 2800//136 8, LED L3000 RGBW 3000//136 9, Accessoires moeten apart besteld worden. halogen SLOIN E SL LED L4000 PC cd/klm max L= (250 step) 76 UGR (X = 4 H, Y = 8 H, S = 0.25 H) axiaal <25 parallel <25 LOR 100%

43 43 SLOTLIGHT infinity inbouw individuele armaturen SLOTLIGHT infinity Office inbouw individuele armatuur... PC-afdekking met antiverblindingsfolie voor een normconforme werkplekverlichting (EN 12464:2011) Kleurtemperatuur 4000 K (neutraal wit) en 3000 K (warm wit) en bij tunablewhite van K L/B/H kg bestelnr. LED-lichtlijn IP54 onderaan (bovenaan IP 20) in lichtkleur 3000 K LED //136 3, LED //136 4, LED //136 5, LED //136 5, LED //136 6, LED //136 7, LED //136 8, LED //136 8, LED //136 9, LED //136 12, LED-lichtlijn IP54 onderaan (bovenaan IP 20) in lichtkleur 4000 K LED //136 3, LED //136 4, LED //136 5, LED //136 5, LED //136 6, LED //136 7, LED //136 8, LED //136 8, LED //136 9, LED //136 12, LED-lichtlijn IP54 onderaan (bovenaan IP 20) in lichtkleur 3000 K K LED //136 3, LED //136 4, LED //136 5, LED //136 5, LED //136 6, LED //136 7, LED //136 8, LED //136 8, LED //136 9, LED //136 12, Accessoires moeten apart besteld worden. halogen SLOIN E SL LED L4000 PCO cd/klm 80 max L= (250 step) 76 UGR (X = 4 H, Y = 8 H, S = 0.25 H) axiaal <19 parallel <19 LOR 100%

44 44 SLOTLIGHT infinity inbouw individuele armaturen SLOTLIGHT infinity Wallwasher inbouw individuele armatuur... PC-afdekking met dieper gelegen reflector voor de asymmetrische verlichting van verticale vlakken Kleurtemperatuur 4000 K (neutraal wit) en 3000 K (warm wit) L/B/H kg bestelnr. LED-lichtlijn IP54 onderaan (bovenaan IP 20) in lichtkleur 3000 K LED //136 3, LED //136 4, LED //136 5, LED //136 5, LED //136 6, LED //136 7, LED //136 8, LED //136 8, LED //136 9, LED //136 12, LED-lichtlijn IP54 onderaan (bovenaan IP 20) in lichtkleur 3000 K HighOutput LED //136 12, LED //136 9, LED-lichtlijn IP54 onderaan (bovenaan IP 20) in lichtkleur 4000 K LED //136 3, LED //136 4, LED //136 5, LED //136 5, LED //136 6, LED //136 7, LED //136 8, LED //136 8, LED //136 9, LED //136 12, LED-lichtlijn IP54 onderaan (bovenaan IP 20) in lichtkleur 4000 K HighOutput dimbaar Dali LED //136 12, LED //136 9, Accessoires moeten apart besteld worden. halogen SLOIN E SL LED L4000 WW cd/klm 80 max L= (250 step) 76 UGR (X = 4 H, Y = 8 H, S = 0.25 H) axiaal <25 parallel <22 LOR 100%

45 45 SLOTLIGHT infinity inbouw individuele armaturen BWS (balbestendig)... Gemeenschappelijke eigenschappen SLOTLIGHT inifinty LED-lichtlijn in balbestendige uitvoering (BWS) Armatuur bestaande uit behuizing en opaal doorlopende optiek in PC en met geïntegreerde doorvoerbedrading Behuizing in plaatstaal Set eindkappen in kunststof, zilverkleurig Kleurweergave: Ra > 80 Kleurtolerantie tussen meerdere armaturen van max. 3 MacAdam ellipsen LED-levensduur: h bij resterende lichtstroom van 90 % van de beginwaarde Toesteldrager en set eindkappen zijn in de levering inbegrepen Armatuur halogeenvrij bedraad SLOTLIGHT infinity opaal inbouw individuele armatuur BWS... PC-afdekking, ondoorzichtig voor het tot stand brengen van een gelijkmatige uitstraling Kleurtemperatuur 4000 K (neutraal wit) en 3000 K (warm wit) en bij tunablewhite van K L/B/H kg bestelnr. bestelnr. LED-lichtlijn IP54 onderaan (bovenaan IP 20) in lichtkleur 3000 K BWS LED //136 3, LED //136 4, LED //136 5, LED //136 5, LED //136 6, LED //136 7, LED //136 8, LED //136 8, LED //136 9, LED //136 11, LED //136 11, LED //136 12, LED-lichtlijn IP54 onderaan (bovenaan IP 20) in lichtkleur 4000 K BWS LED //136 3, LED //136 4, LED //136 5, LED //136 5, LED //136 6, LED //136 7, LED //136 8, LED //136 8, LED //136 9, LED //136 10, LED //136 11, LED //136 11, LED //136 12, Accessoires moeten apart besteld worden. halogen SLOIN E SL LED L4000 PC cd/klm 80 max L= (250 step) 76 UGR (X = 4 H, Y = 8 H, S = 0.25 H) quer <25 parallel <25 LOR 100%

46 46 SLOTLIGHT infinity inbouw individuele armaturen BWS (balbestendig) SLOTLIGHT infinity Office inbouw individuele armatuur BWS... PC-afdekking met antiverblindingsfolie voor een normconforme werkplekverlichting (EN 12464:2011) Kleurtemperatuur 4000 K (neutraal wit) en 3000 K (warm wit) en bij tunablewhite van K L/B/H kg bestelnr. LED-lichtlijn IP54 onderaan (bovenaan IP 20) in lichtkleur 3000 K BWS LED //136 3, LED //136 4, LED //136 5, LED //136 5, LED //136 6, LED //136 7, LED //136 8, LED //136 8, LED //136 9, LED //136 10, LED //136 11, LED //136 11, LED //136 12, LED-lichtlijn IP54 onderaan (bovenaan IP 20) in lichtkleur 4000 K BWS LED //136 3, LED //136 4, LED //136 5, LED //136 5, LED //136 6, LED //136 7, LED //136 8, LED //136 8, LED //136 9, LED //136 10, LED //136 11, LED //136 11, LED //136 12, Accessoires moeten apart besteld worden. halogen SLOIN E SL LED L4000 PCO cd/klm max L= (250 step) 76 UGR (X = 4 H, Y = 8 H, S = 0.25 H) quer <19 parallel <19 LOR 100%

47 SLOTLIGHT infinity inbouw individuele armaturen BWS (balbestendig) SLOTLIGHT infinity wallwasher inbouw individuele armatuur BWS... PC-afdekking met dieper gelegen reflector voor de asymmetrische verlichting van verticale vlakken Kleurtemperatuur 4000 K (neutraal wit) en 3000 K (warm wit) L/B/H kg bestelnr. bestelnr. LED-lichtlijn IP54 onderaan (bovenaan IP 20) in lichtkleur 3000 K BWS LED //136 3, LED //136 4, LED //136 5, LED //136 5, LED //136 6, LED //136 7, LED //136 8, LED //136 8, LED //136 9, LED //136 11, LED //136 11, LED //136 12, LED-lichtlijn IP54 onderaan (bovenaan IP 20) in lichtkleur 4000 K BWS LED //136 3, LED //136 4, LED //136 5, LED //136 5, LED //136 6, LED //136 7, LED //136 8, LED //136 8, LED //136 9, LED //136 10, LED //136 11, LED //136 11, LED //136 12, Accessoires moeten apart besteld worden. halogen 47 SLOIN E SL LED L4000 WW cd/klm 80 max L= (250 step) 76 UGR (X = 4 H, Y = 8 H, S = 0.25 H) quer <25 parallel <22 LOR 100%

48 48 SLOTLIGHT infinity technical individuele armaturen... Gemeenschappelijke eigenschappen SLOTLIGHT inifinty Armatuur bestaande uit behuizing en opaal doorlopende optiek in PC en met geïntegreerde doorvoerbedrading Behuizing uit geëxtrudeerd aluminium, poedergelakt in wit Versie technical voor inbouw in moduleplafonds met randuitkraging van 12 mm en voor de inbouw in gipsplafonds Armatuur kan ingelegd en genivelleerd worden Set eindkappen in wit aluminium Kleurweergave: Ra > 80 Kleurtolerantie tussen meerdere armaturen van max. 3 MacAdam ellipsen LED-levensduur: h bij resterende lichtstroom van 90 % van de beginwaarde Toesteldrager en set eindkappen zijn in de levering inbegrepen Armatuur halogeenvrij bedraad SLOTLIGHT infinity technical Opal inbouw individuele armatuur... PC-afdekking, ondoorzichtig voor het tot stand brengen van een gelijkmatige uitstraling Kleurtemperatuur 4000 K (neutraal wit) en 3000 K (warm wit) en bij tunablewhite van K L/B/H kg bestelnr. LED-lichtlijn IP40 onderaan (bovenaan IP 20) in lichtkleur 3000 K LED /100/134 4, LED /100/134 4, LED /100/134 4, LED /100/134 5, LED /100/134 5, LED /100/134 6, LED /100/134 7, LED /100/134 7, LED /100/134 8, LED /100/134 9, LED /100/134 12, LED-lichtlijn IP40 onderaan (bovenaan IP 20) in lichtkleur 4000 K LED /100/134 4, LED /100/134 4, LED /100/134 4, LED /100/134 5, LED /100/134 5, LED /100/134 6, LED /100/134 7, LED /100/134 7, LED /100/134 8, LED /100/134 9, LED /100/134 12, LED-lichtlijn IP40 onderaan (bovenaan IP 20) in lichtkleur 3000 K K LED /100/134 3, LED /100/134 4, LED /100/134 5, LED /100/134 5, LED /100/134 6, LED /100/134 7, LED /100/134 7, LED /100/134 8, LED /100/134 9, LED /100/134 12, LED-lichtlijn IP40 onderaan (bovenaan IP 20) in lichtkleur RGBW LED L1500 RGBW 1500/100/134 5, LED L1750 RGBW 1800/100/134 5, LED L2000 RGBW 2000/100/134 6, LED L2250 RGBW 2200/100/134 7, LED L2500 RGBW 2500/100/134 7, LED L2750 RGBW 2800/100/134 8, LED L3000 RGBW 3000/100/134 9, Accessoires moeten apart besteld worden. halogen SLOIN T SL LED L4048 PC 134 4, cd/klm L= (250 step) UGR (X = 4 H, Y = 8 H, S = 0.25 H) axiaal <25 parallel <25 LOR 100%

49 49 SLOTLIGHT infinity technical individuele armaturen SLOTLIGHT infinity technical Office inbouw individuele armatuur... PC-afdekking met antiverblindingsfolie voor een normconforme werkplekverlichting (EN 12464:2011) Kleurtemperatuur 4000 K (neutraal wit) en 3000 K (warm wit) en bij tunablewhite van K L/B/H kg bestelnr. LED-lichtlijn IP40 onderaan (bovenaan IP 20) in lichtkleur 3000 K LED /100/134 3, LED /100/134 4, LED /100/134 4, LED /100/134 5, LED /100/134 5, LED /100/134 6, LED /100/134 7, LED /100/134 7, LED /100/134 8, LED /100/134 9, LED /100/134 12, LED-lichtlijn IP40 onderaan (bovenaan IP 20) in lichtkleur 4000 K LED /100/134 3, LED /100/134 4, LED /100/134 4, LED /100/134 5, LED /100/134 5, LED /100/134 6, LED /100/134 7, LED /100/134 7, LED /100/134 8, LED /100/134 9, LED /100/134 12, LED-lichtlijn IP40 onderaan (bovenaan IP 20) in lichtkleur 3000 K K LED /100/134 3, LED /100/134 4, LED /100/134 5, LED /100/134 5, LED /100/134 6, LED /100/134 7, LED /100/134 7, LED /100/134 8, LED /100/134 9, LED /100/134 12, Accessoires moeten apart besteld worden. halogen SLOIN T SL LED L4048 PCO 134 4, cd/klm L= (250 step) UGR (X = 4 H, Y = 8 H, S = 0.25 H) axiaal <19 parallel <19 LOR 100%

50 50 SLOTLIGHT infinity technical individuele armaturen SLOTLIGHT infinity technical Wallwasher inbouw individuele armatuur... PC-afdekking met dieper gelegen reflector voor de asymmetrische verlichting van verticale vlakken Kleurtemperatuur 4000 K (neutraal wit) en 3000 K (warm wit) L/B/H kg bestelnr. LED-lichtlijn IP40 onderaan (bovenaan IP 20) in lichtkleur 3000 K LED /100/134 3, LED /100/134 4, LED /100/134 5, LED /100/134 6, LED /100/134 6, LED /100/134 7, LED /100/134 8, LED /100/134 8, LED /100/134 9, LED /100/134 12, LED-lichtlijn IP40 onderaan (bovenaan IP 20) in lichtkleur 4000 K LED /100/134 3, LED /100/134 4, LED /100/134 5, LED /100/134 6, LED /100/134 6, LED /100/134 7, LED /100/134 8, LED /100/134 8, LED /100/134 9, LED /100/134 12, Accessoires moeten apart besteld worden. halogen SLOIN T SL LED L4048 WW 134 4, cd/klm L= (250 step) UGR (X = 4 H, Y = 8 H, S = 0.25 H) axiaal <25 parallel <22 LOR 100%

51 51 SLOTLIGHT infinity technical inbouw individuele armaturen BWS (balbestendig)... Gemeenschappelijke eigenschappen SLOTLIGHT inifinty LED-lichtlijn in balbestendige uitvoering (BWS) Armatuur bestaande uit behuizing en opaal doorlopende optiek in PC en met geïntegreerde doorvoerbedrading Behuizing uit geëxtrudeerd aluminium, poedergelakt in wit SLOTLIGHT infinity technical opaal inbouw individuele armatuur BWS... PC-afdekking, ondoorzichtig voor het tot stand brengen van een gelijkmatige uitstraling Kleurtemperatuur 4000 K (neutraal wit) en 3000 K (warm wit) en bij tunablewhite van K Versie technical voor inbouw in moduleplafonds met randuitkraging van 12 mm en voor de inbouw in gipsplafonds Armatuur kan ingelegd en genivelleerd worden Set eindkappen in wit aluminium Kleurweergave: Ra > 80 Kleurtolerantie tussen meerdere armaturen van max. 3 MacAdam ellipsen LED-levensduur: h bij resterende lichtstroom van 90 % van de beginwaarde Toesteldrager en set eindkappen zijn in de levering inbegrepen Armatuur halogeenvrij bedraad L/B/H kg bestelnr. LED-lichtlijn IP40 onderaan (bovenaan IP 20) in lichtkleur 3000 K BWS LED /100/134 3, LED /100/134 4, LED /100/134 5, LED /100/134 5, LED /100/134 6, LED /100/134 7, LED /100/134 7, LED /100/134 8, LED /100/134 9, LED /100/134 10, LED /100/134 10, LED /100/134 11, LED /100/134 12, LED-lichtlijn IP40 onderaan (bovenaan IP 20) in lichtkleur 4000 K BWS LED /100/134 3, LED /100/134 4, LED /100/134 5, LED /100/134 5, LED /100/134 6, LED /100/134 7, LED /100/134 7, LED /100/134 8, LED /100/134 9, LED /100/134 11, LED /100/134 10, LED /100/134 10, LED /100/134 10, Accessoires moeten apart besteld worden. halogen SLOIN T SL BWS LED L4048 PC 4, cd/klm L= (250 step) UGR (X = 4 H, Y = 8 H, S = 0.25 H) quer <25 parallel <25 LOR 100%

52 52 SLOTLIGHT infinity technical inbouw individuele armaturen BWS (balbestendig) SLOTLIGHT infinity technical Office inbouw individuele armatuur BWS... PC-afdekking met antiverblindingsfolie voor een normconforme werkplekverlichting (EN 12464:2011) Kleurtemperatuur 4000 K (neutraal wit) en 3000 K (warm wit) en bij tunablewhite van K L/B/H kg bestelnr. LED-lichtlijn IP40 onderaan (bovenaan IP 20) in lichtkleur 3000 K BWS LED /100/134 3, LED /100/134 4, LED /100/134 5, LED /100/134 5, LED /100/134 6, LED /100/134 7, LED /100/134 7, LED /100/134 8, LED /100/134 9, LED /100/134 10, LED /100/134 10, LED /100/134 11, LED /100/134 12, LED-lichtlijn IP40 onderaan (bovenaan IP 20) in lichtkleur 4000 K BWS LED /100/134 3, LED /100/134 4, LED /100/134 5, LED /100/134 5, LED /100/134 6, LED /100/134 7, LED /100/134 7, LED /100/134 8, LED /100/134 9, LED /100/134 10, LED /100/134 10, LED /100/134 11, LED /100/134 12, Accessoires moeten apart besteld worden. halogen SLOIN T SL BWS LED L4048 PCO , cd/klm L= (250 step) UGR (X = 4 H, Y = 8 H, S = 0.25 H) quer <19 parallel <19 LOR 100%

53 SLOTLIGHT infinity technical inbouw individuele armaturen BWS (balbestendig) SLOTLIGHT infinity technical wallwasher individuele armatuur BWS... PC-afdekking met dieper gelegen reflector voor de asymmetrische verlichting van verticale vlakken Kleurtemperatuur 4000 K (neutraal wit) en 3000 K (warm wit) L/B/H kg bestelnr. LED-lichtlijn IP40 onderaan (bovenaan IP 20) in lichtkleur 3000 K BWS LED /100/134 3, LED /100/134 4, LED /100/134 5, LED /100/134 5, LED /100/134 6, LED /100/134 7, LED /100/134 7, LED /100/134 8, LED /100/134 9, LED /100/134 10, LED /100/134 10, LED /100/134 11, LED /100/134 12, LED-lichtlijn IP40 onderaan (bovenaan IP 20) in lichtkleur 4000 K BWS LED /100/134 3, LED /100/134 4, LED /100/134 5, LED /100/134 5, LED /100/134 6, LED /100/134 7, LED /100/134 7, LED /100/134 8, LED /100/134 9, LED /100/134 10, LED /100/134 10, LED /100/134 11, LED /100/134 12, Accessoires moeten apart besteld worden. halogen 53 SLOIN T SL BWS LED L4048 WW , cd/klm L= (250 step) UGR (X = 4 H, Y = 8 H, S = 0.25 H) quer <25 parallel <22 LOR 100% SLOTLIGHT infinity inbouw hoekarmatuur Armatuur bestaande uit behuizing, optiek in PC Behuizing in plaatstaal PC-afdekking, ondoorzichtig voor het tot stand brengen van een gelijkmatige uitstraling Aansluiting van armaturen met doorvoerbedrading Kleurtemperatuur 4000 K (neutraal wit) en 3000 K (warm wit) en bij tunablewhite van K Kleurweergave: Ra > 80 Kleurtolerantie tussen meerdere armaturen van max. 3 MacAdam ellipsen LED-levensduur: h bij resterende lichtstroom van 90 % van de beginwaarde Armatuur halogeenvrij bedraad L/B/H kg bestelnr. LED-hoekarmatuur IP40 onderaan (bovenaan IP 20) in lichtkleur 3000 K LED //136 4, LED //136 4, LED-hoekarmatuur IP40 onderaan (bovenaan IP 20) in lichtkleur 4000 K LED //136 4, LED //136 4, LED-hoekarmatuur IP40 onderaan (bovenaan IP 20) in lichtkleur 3000 K K LED //136 4, LED //136 4, Accessoires moeten apart besteld worden L= (250 step) max. 25 halogen SLOIN E CL LED L545 PC UGR (X = 4 H, Y = 8 H, S = 0.25 H) axiaal <25 parallel <25 cd/klm LOR 100%

54 54 SLOTLIGHT infinity inbouw kanalen SLOTLIGHT infinity inbouw kanaal Behuizing in plaatstaal Creëert een gelijkmatige uitstraling Voor montage als inbouwarmatuur L/B/H kg bestelnr. Kanaal voor LED-lichtlijn L /80/100 1, L /80/100 2, L /80/100 2, L /80/100 3, L /80/100 3, L2000 lichtlijnkanaal 2000/80/100 4, L /80/100 3, L /80/100 4, L /80/100 4, L /80/100 5, L3000 lichtlijnkanaal 3000/80/100 5, L /80/100 6, L4000 lichtlijnkanaal 4000/80/100 7, Kanaal voor LED-lichtlijn in lichtkleur RGBW L1500 RGBW 1500/80/100 2, L1750 RGBW 1800/80/100 3, L2000 RGBW 2000/80/100 3, L2000 RGBW lichtlijnkanaal 2000/80/100 5, L2250 RGBW 2200/80/100 3, L2500 RGBW 2500/80/100 4, L2750 RGBW 2800/80/100 4, L3000 RGBW 3000/80/100 5, L3000 RGBW lichtlijnkanaal 3000/80/100 5, Kanaal voor LED-lichtlijn in lichtkleur K L /80/100 1, L /80/100 2, L /80/100 2, L /80/100 3, L /80/100 3, L2000 lichtlijnkanaal 2000/80/100 4, L /80/100 3, L /80/100 4, L /80/100 4, L /80/100 5, L3000 lichtlijnkanaal 3000/80/100 5, L /80/100 6, L4000 lichtlijnkanaal 4000/80/100 7, Kanaal voor LED-lichtlijn veiligheidslicht 3h only L2000 kanaal voor veiligheidslicht 3h 2000/80/100 4, halogen

55 55 SLOTLIGHT infinity inbouw kanalen SLOTLIGHT infinity technical inbouw kanaal Behuizing uit geëxtrudeerd aluminium, poedergelakt in wit Versie technical voor inbouw in moduleplafonds met randuitkraging van 12 mm en voor de inbouw in gipsplafonds Creëert een gelijkmatige uitstraling Voor montage als inbouwarmatuur L/B/H kg bestelnr. Kanaal voor LED-lichtlijn L /80/100 2, L1200 2, L /80/100 3, L /80/100 3, L /80/100 1, L /80/100 5, L2000 lichtlijnkanaal 2000/80/100 5, L /80/100 2, L /80/100 6, L /80/100 5, L /80/100 6, L3000 lichtlijnkanaal 3000/80/100 3, L /80/100 10, L4000 lichtlijnkanaal 4000/80/100 5, Kanaal voor LED-lichtlijn in lichtkleur RGBW L1500 RGBW 1500/80/100 3, L1750 RGBW 1800/80/100 1, L2000 RGBW 2000/80/100 5, L2000 RGBW lichtlijnkanaal 2000/80/100 5, L2250 RGBW 2200/80/100 2, L2500 RGBW 2500/80/100 6, L2750 RGBW 2800/80/100 5, L3000 RGBW 3000/80/100 6, L3000 RGBW lichtlijnkanaal 3000/80/100 7, Kanaal voor LED-lichtlijn in lichtkleur K L /80/100 3, L /80/100 3, L /80/100 4, L /80/100 4, L /80/100 4, L2000 lichtlijnkanaal 2000/80/100 4, L /80/100 5, L /80/100 5, L /80/100 5, L /80/100 6, L3000 lichtlijnkanaal 3000/80/100 6, L /80/100 7, L4000 lichtlijnkanaal 4000/80/100 7, Kanaal voor LED-lichtlijn veiligheidslicht 3h only L2000 kanaal voor veiligheidslicht 3h 2000/80/100 6, halogen , L= (250 step)

56 56 SLOTLIGHT infinity inbouw balk SLOTLIGHT infinity Opal/Office balk Standaard LED-balk Toesteldrager uit aluminium Kleurtemperatuur 4000 K (neutraal wit) en 3000 K (warm wit) en bij tunablewhite van K Kleurweergave: Ra > 80 Kleurtolerantie tussen meerdere armaturen van max. 3 MacAdam ellipsen LED-levensduur: h bij resterende lichtstroom van 90 % van de beginwaarde Armatuur halogeenvrij bedraad L/B/H kg bestelnr. Balk voor LED-lichtlijn in lichtkleur 3000 K LED830 L /58/66 1, LED830 L /58/66 0, LED830 L /58/66 0, LED830 L /58/66 0, Balk voor LED-lichtlijn in lichtkleur 4000 K LED840 L /58/66 1, LED840 L /58/66 0, LED840 L /58/66 0, LED840 L /58/66 0, Lichtbalken voor hoekarmaturen LED830 CL 543/58/66 2, LED CL 543/58/66 2, LED840 CL 543/58/66 2, Balk voor individuele armaturen voor LED-lichtlijn in lichtkleur 3000 K K LED L /58/66 1, LED L /58/66 1, LED L /58/66 0, Balk voor individuele armaturen voor LED-lichtlijn in lichtkleur RGBW LED L1500 RGBW 1500/58/66 1, LED L1750 RGBW 1800/58/66 1, LED L2000 RGBW 2000/58/66 2, LED L2250 RGBW 2200/58/66 2, LED L2500 RGBW 2500/58/66 2, LED L2750 RGBW 2800/58/66 2, LED L3000 RGBW 3000/58/66 2, halogen SLOTLIGHT infinity Wallwasher balk Wallwasher LED-balk Toesteldrager uit aluminium Kleurtemperatuur 4000 K (neutraal wit) en 3000 K (warm wit) Kleurweergave: Ra > 80 Kleurtolerantie tussen meerdere armaturen van max. 3 MacAdam ellipsen LED-levensduur: h bij resterende lichtstroom van 90 % van de beginwaarde Armatuur halogeenvrij bedraad L/B/H kg bestelnr. Balk voor LED-lichtlijn in lichtkleur 3000 K LED830 L /58/66 1, LED830 L1000 HO 1000/58/66 1, LED830 L /58/66 0, LED830 L /58/66 0, LED830 L /58/66 0, Balk voor LED-lichtlijn in lichtkleur 4000 K LED840 L /58/66 1, LED840 L1000 HO 1000/58/66 1, LED840 L /58/66 0, LED840 L /58/66 0, LED840 L /58/66 0, Bij configuratie van SLOTLIGHT infinity systeem moeten de reflectoren apart besteld worden. halogen

57 57 SLOTLIGHT infinity inbouw accessoires SLOTLIGHT infinity inbouw accessoires Accessoires voor SLOTLIGHT infinity kg bestelnr. Opale afedekking L10000 PC 2, L15000 PC 3, L20000 PC 3, L6000 PC 1, L8000 PC 1, Afdekking kantoor L10000 PCO 2, L20000 PCO 3, L6000 PCO 1, Afdekking wallwasher L10000 WW 2, L20000 WW 3, L6000 WW 1, Blinde afdekking L10000 GY 2, L6000 GY 1, Montageaccessoires voor gipskarton DIST PB SET afstandhouder MOUNT NIV PB SET montagebeugel 0, PROF AL PB L2500 bepleisterbare inbouwrail 3, Montageaccessoire kanaal voor beton L1000 kanaal 0, L1034 IP54 kanaal 1, L2000 kanaal 1, L3000 kanaal 2, L4000 kanaal 2, L545 kanaal hoek 0, Montageaccessoire bevestigingselement voor beton L1000 Bevestigingselement 1, L1034 IP54 bevestigingselement 2, L2000 Bevestigingselement 2, L3000 Bevestigingselement 3, L4000 Bevestigingselement 4, L545 bevestigingselement hoek 1, Montageaccessoire afdekkap voor beton IP54 set eindkappen 0, set eindkappen 0, Eindkappen E EC BWS SET E EC SET Reflector REFL WW L1000 0, REFL WW L REFL WW L500 0, REFL WW L750 0, Bewegings- en daglichtsensor PST SET bewegingssensor 0, Accessoires CON U/Q LED SUCTION CUP MASK PLATE Afdekkingsverbinder sjabloon SLOIN B DEINSTALL SET Snijmes TAPE SET noppenlint verfrol WALL MOUNTING TOOL

58 58 SLOTLIGHT infinity inbouw accessoires SLOTLIGHT infinity technical inbouw accessoires Accessoires voor SLOTLIGHT infinity kg bestelnr. Opale afedekking L10000 PC 2, L15000 PC 3, L20000 PC 3, L6000 PC 1, L8000 PC 1, Afdekking kantoor L10000 PCO 2, L20000 PCO 3, L6000 PCO 1, Afdekking wallwasher L10000 WW 2, L20000 WW 3, L6000 WW 1, Blinde afdekking L10000 GY 2, L6000 GY 1, Reflector REFL WW L1000 0, REFL WW L REFL WW L500 0, REFL WW L750 0, Montageaccessoires CON A/T SET T NIV SET 0, T PB NIV SET 0, Kanaal L250 inkortbaar 0, Afdekkingsverbinder T MASK PLATE T MASK PLATE 20mm SET WH T MASK PLATE 9mm SET WH Bewegings- en daglichtsensor PST SET bewegingssensor 0, Accessoires LED SUCTION CUP sjabloon SLOIN B DEINSTALL SET Snijmes TAPE SET noppenlint verfrol WALL MOUNTING TOOL

59 59 SLOTLIGHT infinity slim inbouw individuele armaturen... Gemeenschappelijke eigenschappen SLOTLIGHT infinity slim Armatuur bestaande uit behuizing en doorlopende ondoorzichtige optiek in PC Geëxtrudeerd aluminium, poedergelakt in zilverkleur Set eindkappen in zilverkleurig aluminium, poedergelakt Kleurtemperatuur 4000 K, 3000 K en 2700 K Kleurweergave: Ra > 80 Kleurtolerantie tussen meerdere armaturen van max. 3 MacAdam ellipsen LED-levensduur: h bij resterende lichtstroom van 90 % van de beginwaarde Toesteldrager en set eindkappen zijn in de levering inbegrepen Armatuur halogeenvrij bedraad SLOTLIGHT infinity slim opaal inbouw individuele armatuur... PC-afdekking, ondoorzichtig voor het tot stand brengen van een gelijkmatige uitstraling L/B/H kg bestelnr. LED-lichtlijn IP40 onderaan (bovenaan IP 20) in lichtkleur 2700 K LED /45/64 2, LED /45/64 2, LED /45/64 3, LED /45/64 4, LED /45/64 4, LED /45/64 5, LED /45/64 6, LED /45/64 6, LED /45/64 7, LED /45/64 8, LED /45/64 9, LED /45/64 9, LED /45/64 10, LED-lichtlijn IP40 onderaan (bovenaan IP 20) in lichtkleur 3000 K LED /45/64 2, LED /45/64 2, LED /45/64 3, LED /45/64 4, LED /45/64 4, LED /45/64 5, LED /45/64 6, LED /45/64 6, LED /45/64 7, LED /45/64 8, LED /45/64 9, LED /45/64 9, LED /45/64 10, LED-lichtlijn IP40 onderaan (bovenaan IP 20) in lichtkleur 4000 K LED /45/64 2, LED /45/64 2, LED /45/64 3, LED /45/64 4, LED /45/64 4, LED /45/64 5, LED /45/64 6, LED /45/64 6, LED /45/64 7, LED /45/64 8, LED /45/64 9, LED /45/64 9, LED /45/64 10, halogen SLOIN slim LED L4004 PC cd/klm 45 L= (250 step) max UGR (X = 4 H, Y = 8 H, S = 0.25 H) axiaal <25 parallel <25 LOR 100%

60 60 SLOTLIGHT infinity slim inbouw individuele armaturen SLOTLIGHT infinity slim Office inbouw individuele armatuur... Office PC-afdekking met antiverblindingsfolie voor een normconforme werkplekverlichting met UGR < 22 en L65 < 3000 cd/m² (EN:12464:2011) L/B/H kg bestelnr. LED-lichtlijn IP40 onderaan (bovenaan IP 20) in lichtkleur 2700 K LED /45/64 2, LED /45/64 2, LED /45/64 3, LED /45/64 4, LED /45/64 4, LED /45/64 5, LED /45/64 6, LED /45/64 6, LED /45/64 7, LED /45/64 8, LED /45/64 9, LED /45/64 9, LED /45/64 10, LED-lichtlijn IP40 onderaan (bovenaan IP 20) in lichtkleur 3000 K LED /45/64 2, LED /45/64 2, LED /45/64 3, LED /45/64 4, LED /45/64 4, LED /45/64 5, LED /45/64 6, LED /45/64 6, LED /45/64 7, LED /45/64 8, LED /45/64 9, LED /45/64 9, LED /45/64 10, LED-lichtlijn IP40 onderaan (bovenaan IP 20) in lichtkleur 4000 K LED /45/64 2, LED /45/64 2, LED /45/64 3, LED /45/64 4, LED /45/64 4, LED /45/64 5, LED /45/64 6, LED /45/64 6, LED /45/64 7, LED /45/64 8, LED /45/64 9, LED /45/64 9, LED /45/64 10, halogen SLOIN slim LED L4004 PCO cd/klm 45 L= (250 step) max UGR (X = 4 H, Y = 8 H, S = 0.25 H) axiaal <22 parallel <22 LOR 100%

61 61 SLOTLIGHT infinity slim inbouw individuele armaturen SLOTLIGHT infinity slim wallwasher inbouw individuele armatuur... PC-afdekking met dieper gelegen reflector voor de asymmetrische verlichting van verticale vlakken L/B/H bestelnr. LED-lichtlijn IP40 onderaan (bovenaan IP 20) in lichtkleur 2700 K LED /45/ LED /45/ LED /45/ LED /45/ LED /45/ LED /45/ LED /45/ LED /45/ LED /45/ LED /45/ LED /45/ LED /45/ LED /45/ LED-lichtlijn IP40 onderaan (bovenaan IP 20) in lichtkleur 3000 K LED /45/ LED /45/ LED /45/ LED /45/ LED /45/ LED /45/ LED /45/ LED /45/ LED /45/ LED /45/ LED /45/ LED /45/ LED /45/ LED-lichtlijn IP40 onderaan (bovenaan IP 20) in lichtkleur 4000 K LED /45/ LED /45/ LED /45/ LED /45/ LED /45/ LED /45/ LED /45/ LED /45/ LED /45/ LED /45/ LED /45/ LED /45/ LED /45/ halogen SLOIN slim LED L4004 WW cd/klm 45 max L= (250 step) 45 UGR (X = 4 H, Y = 8 H, S = 0.25 H) quer <28 parallel <28 LOR 100%

62 62 SLOTLIGHT infinity slim inbouw individuele armaturen met kader... Gemeenschappelijke eigenschappen SLOTLIGHT infinity slim Armatuur bestaande uit behuizing en doorlopende ondoorzichtige optiek in PC Geëxtrudeerd aluminium, poedergelakt in zilverkleur Set eindkappen in zilverkleurig aluminium, poedergelakt Kleurtemperatuur 4000 K, 3000 K en 2700 K Kleurweergave: Ra > 80 Kleurtolerantie tussen meerdere armaturen van max. 3 MacAdam ellipsen LED-levensduur: h bij resterende lichtstroom van 90 % van de beginwaarde Toesteldrager en set eindkappen zijn in de levering inbegrepen Armatuur halogeenvrij bedraad SLOTLIGHT infinity slim opaal inbouw individuele armatuur met kader... PC-afdekking, ondoorzichtig voor het tot stand brengen van een gelijkmatige uitstraling L/B/H kg bestelnr. LED-lichtlijn IP40 onderaan (bovenaan IP 20) in lichtkleur 2700 K met kader LED /45/64 2, LED /45/64 2, LED /45/64 3, LED /45/64 4, LED /45/64 4, LED /45/64 5, LED /45/64 6, LED /45/64 6, LED /45/64 7, LED /45/64 8, LED /45/64 9, LED /45/64 9, LED /45/64 10, LED-lichtlijn IP40 onderaan (bovenaan IP 20) in lichtkleur 3000 K met kader LED /45/64 2, LED /45/64 2, LED /45/64 3, LED /45/64 4, LED /45/64 4, LED /45/64 5, LED /45/64 6, LED /45/64 6, LED /45/64 7, LED /45/64 8, LED /45/64 9, LED /45/64 9, LED /45/64 10, LED-lichtlijn IP40 onderaan (bovenaan IP 20) in lichtkleur 4000 K met kader LED /45/64 2, LED /45/64 2, LED /45/64 3, LED /45/64 4, LED /45/64 4, LED /45/64 5, LED /45/64 6, LED /45/64 6, LED /45/64 7, LED /45/64 8, LED /45/64 9, LED /45/64 9, LED /45/64 10, halogen SLOIN slim LED L4004 PC F cd/klm 45 L= (250 step) max UGR (X = 4 H, Y = 8 H, S = 0.25 H) quer <25 parallel <25 LOR 100%

63 SLOTLIGHT infinity slim inbouw individuele armaturen met kader SLOTLIGHT infinity slim Office inbouw individuele armatuur met kader... Office PC-afdekking met antiverblindingsfolie voor een normconforme werkplekverlichting met UGR < 22 en L65 < 3000 cd/m² (EN:12464:2011) L/B/H kg bestelnr. LED-lichtlijn IP40 onderaan (bovenaan IP 20) in lichtkleur 2700 K met kader LED /45/64 2, LED /45/64 2, LED /45/64 3, LED /45/64 4, LED /45/64 4, LED /45/64 5, LED /45/64 6, LED /45/64 6, LED /45/64 7, LED /45/64 8, LED /45/64 9, LED /45/64 9, LED /45/64 10, LED-lichtlijn IP40 onderaan (bovenaan IP 20) in lichtkleur 3000 K met kader LED /45/64 2, LED /45/64 2, LED /45/64 3, LED /45/64 4, LED /45/64 4, LED /45/64 5, LED /45/64 6, LED /45/64 6, LED /45/64 7, LED /45/64 8, LED /45/64 9, LED /45/64 9, LED /45/64 10, LED-lichtlijn IP40 onderaan (bovenaan IP 20) in lichtkleur 4000 K met kader LED /45/64 2, LED /45/64 2, LED /45/64 3, LED /45/64 4, LED /45/64 4, LED /45/64 5, LED /45/64 6, LED /45/64 6, LED /45/64 7, LED /45/64 8, LED /45/64 9, LED /45/64 9, LED /45/64 10, halogen 63 SLOIN slim LED L4004 PCO F cd/klm 45 L= (250 step) max UGR (X = 4 H, Y = 8 H, S = 0.25 H) quer <22 parallel <22 LOR 100%

64 64 SLOTLIGHT infinity slim inbouw individuele armaturen met kader SLOTLIGHT infinity slim wallwasher inbouw individuele armatuur met kader... PC-afdekking met dieper gelegen reflector voor de asymmetrische verlichting van verticale vlakken L/B/H bestelnr. LED-lichtlijn IP40 onderaan (bovenaan IP 20) in lichtkleur 2700 K met kader LED /45/ LED /45/ LED /45/ LED /45/ LED /45/ LED /45/ LED /45/ LED /45/ LED /45/ LED /45/ LED /45/ LED /45/ LEDXXHO /45/ LED-lichtlijn IP40 onderaan (bovenaan IP 20) in lichtkleur 3000 K met kader LED /45/ LED /45/ LED /45/ LED /45/ LED /45/ LED /45/ LED /45/ LED /45/ LED /45/ LED /45/ LED /45/ LED /45/ LED /45/ LED-lichtlijn IP40 onderaan (bovenaan IP 20) in lichtkleur 4000 K met kader LED /45/ LED /45/ LED /45/ LED /45/ LED /45/ LED /45/ LED /45/ LED /45/ LED /45/ LED /45/ LED /45/ LED /45/ LED /45/ halogen SLOIN slim LED L4004 WW F cd/klm 45 max L= (250 step) 45 UGR (X = 4 H, Y = 8 H, S = 0.25 H) quer <28 parallel <28 LOR 100%

65 65 SLOTLIGHT infinity slim inbouw hoekarmaturen SLOTLIGHT infinity slim inbouw hoekarmatuur Armatuur bestaande uit behuizing, optiek in PC Geëxtrudeerd aluminium, poedergelakt in zilverkleur PC-afdekking, ondoorzichtig voor het tot stand brengen van een gelijkmatige uitstraling Kleurtemperatuur 4000 K, 3000 K en 2700 K Kleurweergave: Ra > 80 Kleurtolerantie tussen meerdere armaturen van max. 3 MacAdam ellipsen LED-levensduur: h bij resterende lichtstroom van 90 % van de beginwaarde Armatuur halogeenvrij bedraad L/B/H kg bestelnr. LED-hoekarmatuur IP40 onderaan (bovenaan IP 20) in lichtkleur 2700 K LED office 775/45/64 2, LED opaal 775/45/64 2, LED-hoekarmatuur IP40 onderaan (bovenaan IP 20) in lichtkleur 2700 K met kader LED office 775/45/64 2, LED opaal 775/45/64 2, LED-hoekarmatuur IP40 onderaan (bovenaan IP 20) in lichtkleur 3000 K LED office 775/45/64 2, LED opaal 775/45/64 2, LED-hoekarmatuur IP40 onderaan (bovenaan IP 20) in lichtkleur 3000 K met kader LED office 775/45/64 2, LED opaal 775/45/64 2, LED-hoekarmatuur IP40 onderaan (bovenaan IP 20) in lichtkleur 4000 K LED office 775/45/64 2, LED opaal 775/45/64 2, LED-hoekarmatuur IP40 onderaan (bovenaan IP 20) in lichtkleur 4000 K met kader LED office 775/45/64 2, LED opaal 775/45/64 2, halogen SLOIN slim CL LED L775 PC SLOTLIGHT infinity slim inbouw kanaal Geëxtrudeerd aluminium, poedergelakt in zilverkleur Voor montage als opbouw- of gependelde armatuur L/B/H kg bestelnr. Kanaal voor LED-lichtlijn L /45/64 1, L /45/64 1, L /45/64 1, L /45/64 1, L /45/64 2, L /45/64 2, L /45/64 2, L /45/64 3, L /45/64 3, L /45/64 3, L /45/64 4, L /45/64 4, L /45/64 4, Kanaal voor LED-lichtlijn met kader L /45/64 1, L /45/64 1, L /45/64 1, L /45/64 1, L /45/64 2, L /45/64 2, L /45/64 2, L /45/64 3, L /45/64 3, L /45/64 3, L /45/64 4, L /45/64 4, L /45/64 4, halogen cd/klm max UGR (X = 4 H, Y = 8 H, S = 0.25 H) quer <28 parallel <28 LOR 100% 45 L= (250 step)

66 66 SLOTLIGHT infinity slim inbouw balk SLOTLIGHT infinity slim inbouw balk Standaard LED-balk Toesteldrager uit aluminium Kleurtemperatuur 4000 K, 3000 K en 2700 K Kleurweergave: Ra > 80 Kleurtolerantie tussen meerdere armaturen van max. 3 MacAdam ellipsen LED-levensduur: h bij resterende lichtstroom van 90 % van de beginwaarde Armatuur halogeenvrij bedraad L/B/H kg bestelnr. Balk voor individuele armaturen voor LED-lichtlijn PC in lichtkleur 2700 K LED827 L1000 PC 993/38/51 0, LED827 L1250 PC 1243/38/51 1, LED827 L1500 PC 1493/38/51 1, LED827 L1750 PC 1743/38/51 2, LED827 L2000 PC 1993/38/51 2, Balk voor individuele armaturen voor LED-lichtlijn PCO in lichtkleur 2700 K LED827 L1000 PCO 993/38/51 0, LED827 L1250 PCO 1243/38/51 1, LED827 L1500 PCO 1493/38/51 1, LED827 L1750 PCO 1743/38/51 2, LED827 L2000 PCO 1993/38/51 2, Balk voor individuele armaturen voor LED-lichtlijn WW in lichtkleur 2700 K LED827 L1000 WW 993/38/ LED827 L1250 WW 1243/38/ LED827 L1500 WW 1493/38/ LED827 L1750 WW 1743/38/ LED827 L2000 WW 1993/38/ Balk voor individuele armaturen voor LED-lichtlijn PC in lichtkleur 3000 K LED830 L1000 PC 993/38/51 0, LED830 L1250 PC 1243/38/51 1, LED830 L1500 PC 1493/38/51 1, LED830 L1750 PC 1743/38/51 2, LED830 L2000 PC 1993/38/51 2, Balk voor individuele armaturen voor LED-lichtlijn PCO in lichtkleur 3000 K LED830 L1000 PCO 993/38/51 0, LED830 L1250 PCO 1243/38/51 1, LED830 L1500 PCO 1493/38/51 1, LED830 L1750 PCO 1743/38/51 2, LED830 L2000 PCO 1993/38/51 2, Balk voor individuele armaturen voor LED-lichtlijn WW in lichtkleur 3000 K LED830 L1000 WW 993/38/ LED830 L1250 WW 1243/38/ LED830 L1500 WW 1493/38/ LED830 L1750 WW 1743/38/ LED830 L2000 WW 1993/38/ Balk voor individuele armaturen voor LED-lichtlijn PC in lichtkleur 4000 K LED840 L1000 PC 993/38/51 0, LED840 L1250 PC 1243/38/51 1, LED840 L1500 PC 1493/38/51 1, LED840 L1750 PC 1743/38/51 2, LED840 L2000 PC 1993/38/51 2, Balk voor individuele armaturen voor LED-lichtlijn PCO in lichtkleur 4000 K LED840 L1000 PCO 993/38/51 0, LED840 L1250 PCO 1243/38/51 1, LED840 L1500 PCO 1493/38/51 1, LED840 L1750 PCO 1743/38/51 2, LED840 L2000 PCO 1993/38/51 2, Balk voor individuele armaturen voor LED-lichtlijn WW in lichtkleur 4000 K LED840 L1000 WW 993/38/ LED840 L1250 WW 1243/38/ LED840 L1500 WW 1493/38/ LED840 L1750 WW 1743/38/ LED840 L2000 WW 1993/38/ halogen

67 67 SLOTLIGHT infinity slim inbouw accessoires SLOTLIGHT infinity slim inbouw accessoires Accessoires voor SLOTLIGHT infinity slim Eindkap inclusief afdekplaat 20 mm voor opbouw- en pendelarmaturen voor configuraties van meer dan 4 meter (2 stuks) kg bestelnr Opale afedekking L10000 PC 1, L15000 PC 1, L20000 PC 2, L6000 PC 0, L8000 PC 1, Afdekking kantoor L10000 PCO 1, L20000 PCO 2, L6000 PCO 0, Afdekking wallwasher L10000 WW 1, L20000 WW 2, L6000 WW 0, Eindkappen EC SET L20 eindkappen 0, EC SET L20 eindkappen, versie met kader 0, EC SET L9 eindkappen EC SET L9 eindkappen, versie met kader Montageaccessoires CON SET set verbindingsstukken 0, MASK PLATE afdek-/verbindingsplaat MOUNT NIV PB SET montagebeugel 0, Accessoires DV Kit doorvoerbedrading sjabloon Snijmes SPRING SET Zuignap verfrol SLOTLIGHT I LED Replacement Toesteldrager uit aluminium Kleurtemperatuur: 4000 K (LED840: neutraal wit) Kleurweergave: Ra > 80 Kleurtolerantie tussen meerdere armaturen van max. 3 MacAdam ellipsen LED-levensduur: h met een resterende lichtstroom van 80 % van de beginwaarde Armatuur halogeenvrij bedraad bestelnr. LED-balk only 10 W LED 840 L600 IP W LED 840 L600 TB IP W LED 840 L900 IP W LED 840 L900 TB IP W LED 840 L1200 IP W LED 840 L1200 TB IP W LED 840 L1500 IP W LED 840 L1500 TB IP Opalen PMMA optiek 1166 (1/28) (1/35) (2x1/28) LB (2x1/28) (2x1/35) (3x1/28) LB (3x1/28) (3x1/35) LB (3x1/35) (1/14) (1/21) Doorvoerbedrading LED DV 7 x 1,50 mm² 615 HGF LED DV 7 x 1,50 mm² 915 HGF LED DV 7 x 1,50 mm² 1215 HGF LED DV 7 x 1,50 mm² 1515 HGF Bij het ombouwen van de SLOTLIGHT I installatie naar de efficiënte LED-versie moet de doorvoerbedrading altijd mee besteld worden. halogen SSLOT1 B 24 W LED 840 L cd/klm UGR (X = 4 H, Y = 8 H, S = 0.25 H) axiaal <25 parallel <25 LOR 100%

68 68 SLOTLIGHT II LED Replacement SLOTLIGHT II LED Replacement Toesteldrager uit aluminium Hoge armatuurefficiëntie met kleurtemperatuur 4000 K bij kleurweergave Ra > 80 Kleurtolerantie tussen meerdere armaturen van max. 3 MacAdam ellipsen LED-levensduur: h met een resterende lichtstroom van 80 % van de beginwaarde Armatuur halogeenvrij bedraad bestelnr. Balk voor LED-lichtlijn in lichtkleur 3000 K only 10 W LED 830 L600 IP W LED 830 L600 TB IP W LED 830 L600 TB IP54 IP W LED 830 L900 IP W LED 830 L900 TB IP W LED 830 L900 TB IP54 IP W LED 830 L1200 IP W LED 830 L1200 TB IP W LED 830 L1200 TB IP54 IP W LED 830 L1500 IP W LED 830 L1500 TB IP W LED 830 L1500 TB IP54 IP Balk voor LED-lichtlijn in lichtkleur 4000 K only 10 W LED 840 L600 IP W LED 840 L600 TB IP W LED 840 L600 TB IP54 IP W LED 840 L900 IP W LED 840 L900 TB IP W LED 840 L900 TB IP54 IP W LED 840 L1200 IP W LED 840 L1200 TB IP W LED 840 L1200 TB IP54 IP W LED 840 L1500 IP W LED 840 L1500 TB IP W LED 840 L1500 TB IP54 IP Afdekking uit PMMA SLOT2 ABD PM LED 600 K SLOT2 ABD PM LED 900 K SLOT2 ABD PM LED 1200 K SLOT2 ABD PM LED 1500 K SLOT2 ABD PM LED 1800 K SLOT2 ABD PM LED 2100 K SLOT2 ABD PM LED 2400 K SLOT2 ABD PM LED 3000 K SLOT2 ABD PM LED 3600 K SLOT2 ABD PM LED 4200 K SLOT2 ABD PM LED 4500 K Afdekking LRO SLOT2 ABD LRO LED 1200 K SLOT2 ABD LRO LED 1500 K SLOT2 ABD LRO LED 1800 K SLOT2 ABD LRO LED 2100 K SLOT2 ABD LRO LED 2400 K SLOT2 ABD LRO LED 3000 K SLOT2 ABD LRO LED 3600 K SLOT2 ABD LRO LED 4200 K SLOT2 ABD LRO LED 4500 K SLOT2 ABD LRO LED 600 K SLOT2 ABD LRO LED 900 K Doorvoerbedrading LED DV 7 x 1,50 mm² 615 HGF LED DV 7 x 1,50 mm² 915 HGF LED DV 7 x 1,50 mm² 1215 HGF LED DV 7 x 1,50 mm² 1515 HGF Bij het ombouwen van de SLOTLIGHT II installatie naar de efficiënte LED-versie moet de doorvoerbedrading altijd mee besteld worden. halogen

69 69 SLOTLIGHT infinity opbouw/pendel individuele armaturen... Gemeenschappelijke eigenschappen SLOTLIGHT inifinty Armatuur bestaande uit behuizing en opaal doorlopende optiek in PC en met geïntegreerde doorvoerbedrading Geëxtrudeerd aluminium, poedergelakt in zilverkleur SLOTLIGHT infinity Opal opbouw/pendel individuele armatuur... PC-afdekking, ondoorzichtig voor het tot stand brengen van een gelijkmatige uitstraling Kleurtemperatuur 4000 K (neutraal wit) en 3000 K (warm wit) en bij tunablewhite van K Set eindkappen uit drukgegoten aluminium, zilverkleurig, poedergelakt Kleurweergave: Ra > 80 Kleurtolerantie tussen meerdere armaturen van max. 3 MacAdam ellipsen LED-levensduur: h bij resterende lichtstroom van 90 % van de beginwaarde Toesteldrager en set eindkappen zijn in de levering inbegrepen Armatuur halogeenvrij bedraad L/B/H kg bestelnr. LED-lichtlijn IP40 onderaan (bovenaan IP 20) in lichtkleur 3000 K LED IP /76/109 4, LED IP /76/109 5, LED IP /76/109 6, LED IP /76/109 7, LED IP /76/109 8, LED IP /76/109 9, LED IP /76/109 10, LED IP /76/109 11, LED IP /76/109 12, LED IP /76/109 15, LED-lichtlijn IP40 onderaan (bovenaan IP 20) in lichtkleur 4000 K LED IP /76/109 4, LED IP /76/109 5, LED IP /76/109 6, LED IP /76/109 7, LED IP /76/109 8, LED IP /76/109 9, LED IP /76/109 10, LED IP /76/109 11, LED IP /76/109 12, LED IP /76/109 15, LED-lichtlijn IP40 onderaan (bovenaan IP 20) in lichtkleur 3000 K K LED IP /76/109 4, LED IP /76/109 5, LED IP /76/109 6, LED IP /76/109 7, LED IP /76/109 8, LED IP /76/109 9, LED IP /76/109 10, LED IP /76/109 11, LED IP /76/109 12, LED IP /76/109 15, LED-lichtlijn IP40 onderaan (bovenaan IP 20) in lichtkleur RGBW LED L1500 RGBW 1500/76/109 6, LED L1750 RGBW 1800/76/109 7, LED L2000 RGBW 2000/76/109 8, LED L2250 RGBW 2200/76/109 9, LED L2500 RGBW 2500/76/109 10, LED L2750 RGBW 2800/76/109 11, LED L3000 RGBW 3000/76/109 12, Accessoires moeten apart besteld worden. halogen SLOIN A SL LED L4024 PC cd/klm max L= (250 step) 76 UGR (X = 4 H, Y = 8 H, S = 0.25 H) axiaal <25 parallel <25 LOR 100%

70 70 SLOTLIGHT infinity opbouw/pendel individuele armaturen SLOTLIGHT infinity Office opbouw/pendel individuele armatuur... PC-afdekking met antiverblindingsfolie voor een normconforme werkplekverlichting (EN 12464:2011) Kleurtemperatuur 4000 K (neutraal wit) en 3000 K (warm wit) en bij tunablewhite van K L/B/H kg bestelnr. LED-lichtlijn IP40 onderaan (bovenaan IP 20) in lichtkleur 3000 K LED /76/109 4, LED /76/109 5, LED /76/109 6, LED /76/109 7, LED /76/109 8, LED /76/109 9, LED /76/109 10, LED /76/109 11, LED /76/109 12, LED /76/109 15, LED-lichtlijn IP40 onderaan (bovenaan IP 20) in lichtkleur 4000 K LED /76/109 4, LED /76/109 5, LED /76/109 6, LED /76/109 7, LED /76/109 8, LED /76/109 9, LED /76/109 10, LED /76/109 11, LED /76/109 12, LED /76/109 15, LED-lichtlijn IP40 onderaan (bovenaan IP 20) in lichtkleur 3000 K K LED /76/109 4, LED /76/109 5, LED /76/109 6, LED /76/109 7, LED /76/109 8, LED /76/109 9, LED /76/109 10, LED /76/109 11, LED /76/109 12, LED /76/109 15, Accessoires moeten apart besteld worden. IP40 halogen SLOIN A SL LED L4024 PCO cd/klm 80 max L= (250 step) 76 UGR (X = 4 H, Y = 8 H, S = 0.25 H) axiaal <19 parallel <19 LOR 100%

71 SLOTLIGHT infinity opbouw/pendel individuele armaturen SLOTLIGHT infinity Wallwasher opbouw/pendel individuele armatuur... PC-afdekking met dieper gelegen reflector voor de asymmetrische verlichting van verticale vlakken Kleurtemperatuur 4000 K (neutraal wit) en 3000 K (warm wit) L/B/H kg bestelnr. LED-lichtlijn IP40 onderaan (bovenaan IP 20) in lichtkleur 4000 K LED /76/109 15, LED /76/109 4, LED /76/109 5, LED /76/109 6, LED /76/109 7, LED /76/109 8, LED /76/109 9, LED /76/109 10, LED /76/109 11, LED /76/109 12, LED /76/109 15, LED /76/109 12, LED-lichtlijn IP40 onderaan (bovenaan IP 20) in lichtkleur 3000 K LED /76/109 15, LED /76/109 4, LED /76/109 5, LED /76/109 6, LED /76/109 7, LED /76/109 8, LED /76/109 9, LED /76/109 10, LED /76/109 11, LED /76/109 12, LED /76/109 15, LED /76/109 12, Accessoires moeten apart besteld worden. 71 IP40 halogen SLOIN A SL LED L4024 WW cd/klm 80 max L= (250 step) 76 UGR (X = 4 H, Y = 8 H, S = 0.25 H) quer <25 parallel <22 LOR 100%

72 SLOTLIGHT infinity opbouw/pendel individuele armaturen IP54... Gemeenschappelijke eigenschappen SLOTLIGHT inifinty LED-lichtlijn volledig in beschermingsniveau IP54 Armatuur bestaande uit behuizing en opaal doorlopende optiek in PC en met geïntegreerde doorvoerbedrading Geëxtrudeerd aluminium, poedergelakt in zilverkleur Set eindkappen uit drukgegoten aluminium, zilverkleurig, poedergelakt Kleurtemperatuur 4000 K (neutraal wit) en 3000 K (warm wit) Kleurweergave: Ra > 80 Kleurtolerantie tussen meerdere armaturen van max. 3 MacAdam ellipsen LED-levensduur: h bij resterende lichtstroom van 90 % van de beginwaarde Toesteldrager en set eindkappen zijn in de levering inbegrepen Armatuur halogeenvrij bedraad SLOTLIGHT infinity opaal opbouw/pendel individuele armatuur IP54... PC-afdekking, ondoorzichtig voor het tot stand brengen van een gelijkmatige uitstraling L/B/H kg bestelnr. LED-lichtlijn IP54 in lichtkleur 3000 K LED /76/109 4, LED /76/109 5, LED /76/109 6, LED /76/109 7, LED /76/109 9, LED /76/109 10, LED /76/109 11, LED /76/109 13, LED /76/109 13, LED /76/109 13, LED /76/109 12, LED /76/109 13, LED /76/109 15, LED-lichtlijn IP54 in lichtkleur 4000 K LED /76/109 4, LED /76/109 5, LED /76/109 6, LED /76/109 7, LED /76/109 9, LED /76/109 10, LED /76/109 11, LED /76/109 12, LED /76/109 13, LED /76/109 13, LED /76/109 14, LED /76/109 14, LED /76/109 15, Accessoires moeten apart besteld worden. IP54 halogen SLOIN A SL IP54 LED L4024 PC cd/klm L= (250 step) 76 UGR (X = 4 H, Y = 8 H, S = 0.25 H) quer <25 parallel <25 LOR 100%

73 SLOTLIGHT infinity opbouw/pendel individuele armaturen IP54 SLOTLIGHT infinity Office opbouw/pendel individuele armatuur IP54... PC-afdekking met antiverblindingsfolie voor een normconforme werkplekverlichting (EN 12464:2011) L/B/H kg bestelnr. LED-lichtlijn IP54 in lichtkleur 3000 K LED /76/109 4, LED /76/109 5, LED /76/109 6, LED /76/109 7, LED /76/109 9, LED /76/109 10, LED /76/109 11, LED /76/109 12, LED /76/109 13, LED /76/109 13, LED /76/109 14, LED /76/109 14, LED /76/109 15, LED-lichtlijn IP54 in lichtkleur 4000 K LED /76/109 4, LED /76/109 5, LED /76/109 6, LED /76/109 7, LED /76/109 9, LED /76/109 10, LED /76/109 11, LED /76/109 12, LED /76/109 13, LED /76/109 13, LED /76/109 14, LED /76/109 14, LED /76/109 15, Accessoires moeten apart besteld worden. IP54 halogen 73 SLOIN A SL IP54 LED L4024 PCO cd/klm L= (250 step) 76 UGR (X = 4 H, Y = 8 H, S = 0.25 H) quer <19 parallel <19 LOR 100%

74 74 SLOTLIGHT infinity opbouw/pendel individuele armaturen IP54 SLOTLIGHT infinity wallwasher opbouw/pendel individuele armatuur IP54... PC-afdekking met dieper gelegen reflector voor de asymmetrische verlichting van verticale vlakken L/B/H kg bestelnr. LED-lichtlijn IP54 in lichtkleur 3000 K LED /76/109 4, LED /76/109 5, LED /76/109 6, LED /76/109 7, LED /76/109 9, LED /76/109 10, LED /76/109 11, LED /76/109 12, LED /76/109 13, LED /76/109 13, LED /76/109 14, LED /76/109 14, LED /76/109 15, LED-lichtlijn IP54 in lichtkleur 4000 K LED /76/109 4, LED /76/109 5, LED /76/109 6, LED /76/109 7, LED /76/109 9, LED /76/109 10, LED /76/109 11, LED /76/109 12, LED /76/109 13, LED /76/109 13, LED /76/109 14, LED /76/109 14, LED /76/109 15, Accessoires moeten apart besteld worden. IP54 halogen SLOIN A SL IP54 LED L4024 WW cd/klm L= (250 step) 76 UGR (X = 4 H, Y = 8 H, S = 0.25 H) quer <25 parallel <22 LOR 100%

75 75 SLOTLIGHT infinity opbouw/pendel individuele armaturen BWS (balbestendig)... Gemeenschappelijke eigenschappen SLOTLIGHT inifinty LED-lichtlijn in balbestendige uitvoering (BWS) Armatuur bestaande uit behuizing en opaal doorlopende optiek in PC en met geïntegreerde doorvoerbedrading Geëxtrudeerd aluminium, poedergelakt in zilverkleur SLOTLIGHT infinity opaal opbouw/pendel individuele armatuur BWS... PC-afdekking, ondoorzichtig voor het tot stand brengen van een gelijkmatige uitstraling Set eindkappen uit drukgegoten aluminium, zilverkleurig, poedergelakt Kleurtemperatuur 4000 K (neutraal wit) en 3000 K (warm wit) Kleurweergave: Ra > 80 Kleurtolerantie tussen meerdere armaturen van max. 3 MacAdam ellipsen LED-levensduur: h bij resterende lichtstroom van 90 % van de beginwaarde Toesteldrager en set eindkappen zijn in de levering inbegrepen Armatuur halogeenvrij bedraad L/B/H kg bestelnr. LED-lichtlijn IP40 onderaan (bovenaan IP 20) in lichtkleur 3000 K LED /76/109 4, LED /76/109 5, LED /76/109 6, LED /76/109 7, LED /76/109 8, LED /76/109 9, LED /76/109 10, LED /76/109 11, LED /76/109 12, LED /76/109 13, LED /76/109 14, LED /76/109 15, LED /76/109 16, LED-lichtlijn IP40 onderaan (bovenaan IP 20) in lichtkleur 4000 K LED /76/109 4, LED /76/109 5, LED /76/109 6, LED /76/109 7, LED /76/109 9, LED /76/109 10, LED /76/109 11, LED /76/109 12, LED /76/109 15, LED /76/109 15, LED /76/109 15, LED /76/109 15, Accessoires moeten apart besteld worden. IP54 halogen SLOIN A SL BWS LED L4024 PC cd/klm max L= (250 step) 76 UGR (X = 4 H, Y = 8 H, S = 0.25 H) quer <25 parallel <25 LOR 100%

76 76 SLOTLIGHT infinity opbouw/pendel individuele armaturen BWS (balbestendig) SLOTLIGHT infinity Office opbouw/pendel individuele armatuur BWS... PC-afdekking met antiverblindingsfolie voor een normconforme werkplekverlichting (EN 12464:2011) L/B/H kg bestelnr. LED-lichtlijn IP40 onderaan (bovenaan IP 20) in lichtkleur 3000 K LED /76/109 4, LED /76/109 5, LED /76/109 6, LED /76/109 7, LED /76/109 8, LED /76/109 9, LED /76/109 10, LED /76/109 11, LED /76/109 12, LED /76/109 13, LED /76/109 14, LED /76/109 15, LED /76/109 16, LED-lichtlijn IP40 onderaan (bovenaan IP 20) in lichtkleur 4000 K LED /76/109 4, LED /76/109 5, LED /76/109 6, LED /76/109 7, LED /76/109 8, LED /76/109 9, LED /76/109 10, LED /76/109 11, LED /76/109 12, LED /76/109 13, LED /76/109 14, LED /76/109 15, LED /76/109 16, Accessoires moeten apart besteld worden. IP54 halogen SLOIN A SL BWS LED L4024 PCO cd/klm 80 max L= (250 step) 76 UGR (X = 4 H, Y = 8 H, S = 0.25 H) quer <19 parallel <19 LOR 100%

77 SLOTLIGHT infinity opbouw/pendel individuele armaturen BWS (balbestendig) SLOTLIGHT infinity wallwasher opbouw/pendel individuele armatuur BWS... PC-afdekking met dieper gelegen reflector voor de asymmetrische verlichting van verticale vlakken L/B/H kg bestelnr. LED-lichtlijn IP40 onderaan (bovenaan IP 20) in lichtkleur 3000 K LED /76/109 4, LED /76/109 5, LED /76/109 6, LED /76/109 7, LED /76/109 8, LED /76/109 9, LED /76/109 10, LED /76/109 11, LED /76/109 12, LED /76/109 13, LED /76/109 14, LED /76/109 15, LED /76/109 16, LED-lichtlijn IP40 onderaan (bovenaan IP 20) in lichtkleur 4000 K LED /76/109 4, LED /76/109 5, LED /76/109 6, LED /76/109 7, LED /76/109 8, LED /76/109 9, LED /76/109 10, LED /76/109 11, LED /76/109 12, LED /76/109 13, LED /76/109 14, LED /76/109 15, LED /76/109 16, Accessoires moeten apart besteld worden. IP54 halogen 77 SLOIN A SL BWS LED L4024 WW cd/klm 80 max L= (250 step) 76 UGR (X = 4 H, Y = 8 H, S = 0.25 H) quer <25 parallel <22 LOR 100% SLOTLIGHT infinity opbouw/pendel hoekarmatuur Armatuur bestaande uit behuizing, optiek in PC Geëxtrudeerd aluminium, poedergelakt in zilverkleur PC-afdekking, ondoorzichtig voor het tot stand brengen van een gelijkmatige uitstraling Aansluiting van armaturen met doorvoerbedrading Kleurtemperatuur 4000 K (neutraal wit) en 3000 K (warm wit) en bij tunablewhite van K Kleurweergave: Ra > 80 Kleurtolerantie tussen meerdere armaturen van max. 3 MacAdam ellipsen LED-levensduur: h bij resterende lichtstroom van 90 % van de beginwaarde Armatuur halogeenvrij bedraad L/B/H kg bestelnr. LED-hoekarmatuur in lichtkleur 3000 K LED /76/109 5, LED /76/109 5, LED-hoekarmatuur in lichtkleur 4000 K LED /76/109 5, LED /76/109 5, LED-hoekarmatuur in lichtkleur 3000 K K LED /76/109 5, LED /76/109 5, Accessoires moeten apart besteld worden L= (250 step) L= (250 step) IP40 halogen SLOIN A CL LED L UGR (X = 4 H, Y = 8 H, S = 0.25 H) axiaal <25 parallel <25 cd/klm LOR 100%

78 78 SLOTLIGHT infinity opbouw/pendel kanalen SLOTLIGHT infinity opbouw/pendel kanaal Geëxtrudeerd aluminium, poedergelakt in zilverkleur Creëert een gelijkmatige uitstraling Voor montage als opbouw- of gependelde armatuur L/B/H kg bestelnr. Kanaal voor LED-lichtlijn L1000 IP /76/109 3, L1250 IP /76/109 3, L1500 IP /76/109 4, L1750 IP /76/109 4, L2000 IP /76/109 5, L2000 lichtlijnkanaal IP /76/109 5, L2250 IP /76/109 6, L2500 IP /76/109 6, L2750 IP /76/109 7, L3000 IP /76/109 7, L3000 lichtlijnkanaal IP /76/109 8, L4000 IP /76/109 9, L4000 lichtlijnkanaal IP /76/109 10, Kanaal voor LED-lichtlijn in lichtkleur RGBW L1500 RGBW 1500/76/109 4, L1750 RGBW 1800/76/109 4, L2000 RGBW 2000/76/109 5, L2000 RGBW lichtlijnkanaal 2000/76/109 5, L2250 RGBW 2200/76/109 6, L2500 RGBW 2500/76/109 6, L2750 RGBW 2800/76/109 7, L3000 RGBW 3000/76/109 7, L3000 RGBW lichtlijnkanaal 3000/76/109 8, Kanaal voor LED-lichtlijn in lichtkleur K L1000 IP /76/109 3, L1250 IP /76/109 3, L1500 IP /76/109 4, L1750 IP /76/109 4, L2000 IP /76/109 5, L2000 lichtlijnkanaal IP /76/109 5, L2250 IP /76/109 6, L2500 IP /76/109 6, L2750 IP /76/109 7, L3000 IP /76/109 7, L3000 lichtlijnkanaal IP /76/109 8, L4000 IP /76/109 9, L4000 lichtlijnkanaal IP /76/109 10, Kanaal voor LED-lichtlijn veiligheidslicht 3h only L2000 kanaal voor veiligheidslicht 3h IP /76/109 6, halogen SLOTLIGHT infinity Opal/Office balk Standaard LED-balk Toesteldrager uit aluminium Kleurtemperatuur 4000 K (neutraal wit) en 3000 K (warm wit) en bij tunablewhite van K Kleurweergave: Ra > 80 Kleurtolerantie tussen meerdere armaturen van max. 3 MacAdam ellipsen LED-levensduur: h bij resterende lichtstroom van 90 % van de beginwaarde Armatuur halogeenvrij bedraad L/B/H kg bestelnr. Balk voor LED-lichtlijn in lichtkleur 4000 K LED840 CL 543/58/66 2, LED840 L /58/66 1, LED840 L /58/66 0, LED840 L /58/66 0, LED840 L /58/66 0, Balk voor LED-lichtlijn in lichtkleur 3000 K LED830 CL 543/58/66 2, LED830 L /58/66 1, LED830 L /58/66 0, LED830 L /58/66 0, LED830 L /58/66 0, Balk voor individuele armaturen voor LED-lichtlijn in lichtkleur 3000 K K LED CL 543/58/66 2, LED L /58/66 1, LED L /58/66 1, LED L /58/66 0, Balk voor individuele armaturen voor LED-lichtlijn in lichtkleur RGBW LED L1500 RGBW 1500/58/66 1, LED L1750 RGBW 1800/58/66 1, LED L2000 RGBW 2000/58/66 2, LED L2250 RGBW 2200/58/66 2, LED L2500 RGBW 2500/58/66 2, LED L2750 RGBW 2800/58/66 2, LED L3000 RGBW 3000/58/66 2, halogen

79 79 SLOTLIGHT infinity opbouw/pendel balk SLOTLIGHT infinity Wallwasher balk nieuw Wallwasher LED-balk Toesteldrager uit aluminium Kleurtemperatuur 4000 K (neutraal wit) en 3000 K (warm wit) Kleurweergave: Ra > 80 Kleurtolerantie tussen meerdere armaturen van max. 3 MacAdam ellipsen LED-levensduur: h bij resterende lichtstroom van 90 % van de beginwaarde Armatuur halogeenvrij bedraad L/B/H kg bestelnr. Balk voor LED-lichtlijn in lichtkleur 4000 K LED840 L /58/66 1, LED840 L1000 HO 1000/58/66 1, LED840 L /58/66 0, LED840 L /58/66 0, LED840 L /58/66 0, Balk voor LED-lichtlijn in lichtkleur 3000 K LED830 L /58/66 1, LED830 L1000 HO 1000/58/66 1, LED830 L /58/66 0, LED830 L /58/66 0, LED830 L /58/66 0, Bij configuratie van SLOTLIGHT infinity systeem moeten de reflectoren apart besteld worden. halogen SLOTLIGHT infinity opbouw/pendel accessoires Accessoires voor SLOTLIGHT infinity kg bestelnr. Opale afedekking L10000 PC 2, L15000 PC 3, L20000 PC 3, L6000 PC 1, L8000 PC 1, Afdekking kantoor L10000 PCO 2, L20000 PCO 3, L6000 PCO 1, Afdekking wallwasher L10000 WW 2, L20000 WW 3, L6000 WW 1, Blinde afdekking L10000 GY 2, L6000 GY 1, Staaldraadophanging met plafondkap ASI1 wit ASI1 zilverkleurig ASI2 wit 0, ASI2 zilverkleurig 0, Kabelophanging ASI1 SET ASI2 SET 0, Montageaccessoires CON A/T SET TECTON/METRUM AD roestvrij 0, Kanaal L250 inkortbaar 0, Reflector REFL WW L1000 0, REFL WW L REFL WW L500 0, REFL WW L750 0, Afdekplaat MASK PLATE 20mm SET GY MASK PLATE 9mm SET GY Bewegings- en daglichtsensor PST SET bewegingssensor 0, Accessoires CON U/Q COVER IP40 KIT L MASK PLATE Afdekkingsverbinder sjabloon SLOIN B DEINSTALL SET Snijmes SPRING SET Zuignap TAPE SET noppenlint verfrol WALL MOUNTING TOOL

80 80 SLOTLIGHT infinity slim opbouw/pendel individuele armaturen... Gemeenschappelijke eigenschappen SLOTLIGHT infinity slim Armatuur bestaande uit behuizing en doorlopende ondoorzichtige optiek in PC Geëxtrudeerd aluminium, poedergelakt in zilverkleur Set eindkappen in zilverkleurig aluminium, poedergelakt Kleurtemperatuur 4000 K, 3000 K en 2700 K Kleurweergave: Ra > 80 Kleurtolerantie tussen meerdere armaturen van max. 3 MacAdam ellipsen LED-levensduur: h bij resterende lichtstroom van 90 % van de beginwaarde Toesteldrager en set eindkappen zijn in de levering inbegrepen Armatuur halogeenvrij bedraad SLOTLIGHT infinity slim opaal opbouw/pendel individuele armatuur... PC-afdekking, ondoorzichtig voor het tot stand brengen van een gelijkmatige uitstraling L/B/H kg bestelnr. LED-lichtlijn IP40 onderaan (bovenaan IP 20) in lichtkleur 2700 K LED /45/64 2, LED /45/64 2, LED /45/64 3, LED /45/64 4, LED /45/64 4, LED /45/64 5, LED /45/64 6, LED /45/64 6, LED /45/64 7, LED /45/64 8, LED /45/64 9, LED /45/64 9, LED /45/64 10, LED-lichtlijn IP40 onderaan (bovenaan IP 20) in lichtkleur 3000 K LED /45/64 2, LED /45/64 2, LED /45/64 3, LED /45/64 4, LED /45/64 4, LED /45/64 5, LED /45/64 6, LED /45/64 6, LED /45/64 7, LED /45/64 8, LED /45/64 9, LED /45/64 9, LED /45/64 10, LED-lichtlijn IP40 onderaan (bovenaan IP 20) in lichtkleur 4000 K LED /45/64 2, LED /45/64 2, LED /45/64 3, LED /45/64 4, LED /45/64 4, LED /45/64 5, LED /45/64 6, LED /45/64 6, LED /45/64 7, LED /45/64 8, LED /45/64 9, LED /45/64 9, LED /45/64 10, halogen SLOIN slim LED L4004 PC cd/klm 45 L= (250 step) max UGR (X = 4 H, Y = 8 H, S = 0.25 H) axiaal <25 parallel <25 LOR 100%

81 SLOTLIGHT infinity slim opbouw/pendel individuele armaturen SLOTLIGHT infinity slim Office opbouw/pendel individuele armatuur L/B/H kg bestelnr. LED-lichtlijn IP40 onderaan (bovenaan IP 20) in lichtkleur 2700 K LED /45/64 2, LED /45/64 2, LED /45/64 3, LED /45/64 4, LED /45/64 4, LED /45/64 5, LED /45/64 6, LED /45/64 6, LED /45/64 7, LED /45/64 8, LED /45/64 9, LED /45/64 9, LED /45/64 10, LED-lichtlijn IP40 onderaan (bovenaan IP 20) in lichtkleur 3000 K LED /45/64 2, LED /45/64 2, LED /45/64 3, LED /45/64 4, LED /45/64 4, LED /45/64 5, LED /45/64 6, LED /45/64 6, LED /45/64 7, LED /45/64 8, LED /45/64 9, LED /45/64 9, LED /45/64 10, LED-lichtlijn IP40 onderaan (bovenaan IP 20) in lichtkleur 4000 K LED /45/64 2, LED /45/64 2, LED /45/64 3, LED /45/64 4, LED /45/64 4, LED /45/64 5, LED /45/64 6, LED /45/64 6, LED /45/64 7, LED /45/64 8, LED /45/64 9, LED /45/64 9, LED /45/64 10, halogen SLOIN slim LED L4004 PCO cd/klm 45 L= (250 step) max UGR (X = 4 H, Y = 8 H, S = 0.25 H) axiaal <22 parallel <22 LOR 100%

82 82 SLOTLIGHT infinity slim opbouw/pendel individuele armaturen SLOTLIGHT infinity slim wallwasher opbouw/pendel individuele armatuur... PC-afdekking met dieper gelegen reflector voor de asymmetrische verlichting van verticale vlakken L/B/H bestelnr. LED-lichtlijn IP40 onderaan (bovenaan IP 20) in lichtkleur 2700 K LED /45/ LED /45/ LED /45/ LED /45/ LED /45/ LED /45/ LED /45/ LED /45/ LED /45/ LED /45/ LED /45/ LED /45/ LED /45/ LED-lichtlijn IP40 onderaan (bovenaan IP 20) in lichtkleur 3000 K LED /45/ LED /45/ LED /45/ LED /45/ LED /45/ LED /45/ LED /45/ LED /45/ LED /45/ LED /45/ LED /45/ LED /45/ LED /45/ LED-lichtlijn IP40 onderaan (bovenaan IP 20) in lichtkleur 4000 K LED /45/ LED /45/ LED /45/ LED /45/ LED /45/ LED /45/ LED /45/ LED /45/ LED /45/ LED /45/ LED /45/ LED /45/ LED /45/ halogen SLOIN slim LED L4004 WW cd/klm 45 max L= (250 step) 45 UGR (X = 4 H, Y = 8 H, S = 0.25 H) quer <28 parallel <28 LOR 100% SLOTLIGHT infinity slim opbouw/pendel hoekarmatuur Armatuur bestaande uit behuizing, optiek in PC Geëxtrudeerd aluminium, poedergelakt in zilverkleur PC-afdekking, ondoorzichtig voor het tot stand brengen van een gelijkmatige uitstraling Kleurtemperatuur 4000 K, 3000 K en 2700 K Kleurweergave: Ra > 80 Kleurtolerantie tussen meerdere armaturen van max. 3 MacAdam ellipsen LED-levensduur: h bij resterende lichtstroom van 90 % van de beginwaarde Armatuur halogeenvrij bedraad L/B/H kg bestelnr. LED-hoekarmatuur in lichtkleur 2700 K LED office 775/45/64 2, LED opaal 775/45/64 2, LED-hoekarmatuur in lichtkleur 3000 K LED office 775/45/64 2, LED opaal 775/45/64 2, LED-hoekarmatuur in lichtkleur 4000 K LED office 775/45/64 2, LED opaal 775/45/64 2, max SLOIN slim CL LED L775 PC halogen UGR (X = 4 H, Y = 8 H, S = 0.25 H) quer <28 parallel <28 cd/klm LOR 100%

83 83 SLOTLIGHT infinity slim opbouw/pendel kanalen SLOTLIGHT infinity slim opbouw/pendel kanaal Geëxtrudeerd aluminium, poedergelakt in zilverkleur Voor montage als opbouw- of gependelde armatuur L/B/H kg bestelnr. Kanaal voor LED-lichtlijn L /45/64 1, L /45/64 1, L /45/64 1, L /45/64 1, L /45/64 2, L /45/64 2, L /45/64 2, L /45/64 3, L /45/64 3, L /45/64 3, L /45/64 4, L /45/64 4, L /45/64 4, halogen L= (250 step) SLOTLIGHT infinity slim opbouw/pendel balk Standaard LED-balk Toesteldrager uit aluminium Kleurtemperatuur 4000 K, 3000 K en 2700 K Kleurweergave: Ra > 80 Kleurtolerantie tussen meerdere armaturen van max. 3 MacAdam ellipsen LED-levensduur: h bij resterende lichtstroom van 90 % van de beginwaarde Armatuur halogeenvrij bedraad L/B/H kg bestelnr. Balk voor individuele armaturen voor LED-lichtlijn PC in lichtkleur 2700 K LED827 L1000 PC 993/38/51 0, LED827 L1250 PC 1243/38/51 1, LED827 L1500 PC 1493/38/51 1, LED827 L1750 PC 1743/38/51 2, LED827 L2000 PC 1993/38/51 2, Balk voor individuele armaturen voor LED-lichtlijn PCO in lichtkleur 2700 K LED827 L1000 PCO 993/38/51 0, LED827 L1250 PCO 1243/38/51 1, LED827 L1500 PCO 1493/38/51 1, LED827 L1750 PCO 1743/38/51 2, LED827 L2000 PCO 1993/38/51 2, Balk voor individuele armaturen voor LED-lichtlijn PC in lichtkleur 3000 K LED830 L1000 PC 993/38/51 0, LED830 L1250 PC 1243/38/51 1, LED830 L1500 PC 1493/38/51 1, LED830 L1750 PC 1743/38/51 2, LED830 L2000 PC 1993/38/51 2, Balk voor individuele armaturen voor LED-lichtlijn PCO in lichtkleur 3000 K LED830 L1000 PCO 993/38/51 0, LED830 L1250 PCO 1243/38/51 1, LED830 L1500 PCO 1493/38/51 1, LED830 L1750 PCO 1743/38/51 2, LED830 L2000 PCO 1993/38/51 2, Balk voor individuele armaturen voor LED-lichtlijn WW in lichtkleur 3000 K LED830 L1000 WW 993/38/ LED830 L1250 WW 1243/38/ LED830 L1500 WW 1493/38/ LED830 L1750 WW 1743/38/ LED830 L2000 WW 1993/38/ Balk voor individuele armaturen voor LED-lichtlijn PC in lichtkleur 4000 K LED840 L1000 PC 993/38/51 0, LED840 L1250 PC 1243/38/51 1, LED840 L1500 PC 1493/38/51 1, LED840 L1750 PC 1743/38/51 2, LED840 L2000 PC 1993/38/51 2, Balk voor individuele armaturen voor LED-lichtlijn PCO in lichtkleur 4000 K LED840 L1000 PCO 993/38/51 0, LED840 L1250 PCO 1243/38/51 1, LED840 L1500 PCO 1493/38/51 1, LED840 L1750 PCO 1743/38/51 2, LED840 L2000 PCO 1993/38/51 2, Balk voor individuele armaturen voor LED-lichtlijn WW in lichtkleur 4000 K LED840 L1000 WW 993/38/ LED840 L1250 WW 1243/38/ LED840 L1500 WW 1493/38/ LED840 L1750 WW 1743/38/ LED840 L2000 WW 1993/38/ halogen

84 84 SLOTLIGHT infinity slim opbouw/pendel accessoires SLOTLIGHT infinity slim opbouw/pendel accessoires Accessoires voor SLOTLIGHT infinity slim kg bestelnr. Opale afedekking L10000 PC 1, L15000 PC 1, L20000 PC 2, L6000 PC 0, L8000 PC 1, Afdekking kantoor L10000 PCO 1, L20000 PCO 2, L6000 PCO 0, Afdekking wallwasher L10000 WW 1, L20000 WW 2, L6000 WW 0, Eindkappen EC SET L20 eindkappen 0, EC SET L9 eindkappen Montageaccessoires CON SET set verbindingsstukken 0, MASK PLATE afdek-/verbindingsplaat spring opbouwbevestigingsveer Kabelophanging ASI1 SET ASI2 SET Accessoires DV Kit doorvoerbedrading sjabloon Snijmes SPRING SET Zuignap verfrol Staaldraadophanging met plafondkap ASI1 wit ASI1 zilver ASI2 wit 0, ASI2 zilver 0, SLOTLIGHT I LED Replacement Toesteldrager uit aluminium Kleurtemperatuur: 4000 K (LED840: neutraal wit) Kleurweergave: Ra > 80 Kleurtolerantie tussen meerdere armaturen van max. 3 MacAdam ellipsen LED-levensduur: h met een resterende lichtstroom van 80 % van de beginwaarde Armatuur halogeenvrij bedraad bestelnr. LED-balk only 10 W LED 840 L600 IP W LED 840 L600 TB IP W LED 840 L900 IP W LED 840 L900 TB IP W LED 840 L1200 IP W LED 840 L1200 TB IP W LED 840 L1500 IP W LED 840 L1500 TB IP Opalen PMMA optiek 1166 (1/28) (1/35) (2x1/28) LB (2x1/28) (2x1/35) (3x1/28) LB (3x1/28) (3x1/35) LB (3x1/35) (1/14) (1/21) Doorvoerbedrading LED DV 7 x 1,50 mm² 615 HGF LED DV 7 x 1,50 mm² 915 HGF LED DV 7 x 1,50 mm² 1215 HGF LED DV 7 x 1,50 mm² 1515 HGF Bij het ombouwen van de SLOTLIGHT I installatie naar de efficiënte LED-versie moet de doorvoerbedrading altijd mee besteld worden. halogen SSLOT1 B 24 W LED 840 L cd/klm UGR (X = 4 H, Y = 8 H, S = 0.25 H) axiaal <25 parallel <25 LOR 100%

85 85 SLOTLIGHT II LED Replacement SLOTLIGHT II LED Replacement Toesteldrager uit aluminium Hoge armatuurefficiëntie met kleurtemperatuur 4000 K bij kleurweergave Ra > 80 Kleurtolerantie tussen meerdere armaturen van max. 3 MacAdam ellipsen LED-levensduur: h met een resterende lichtstroom van 80 % van de beginwaarde Armatuur halogeenvrij bedraad bestelnr. Balk voor LED-lichtlijn in lichtkleur 3000 K only 10 W LED 830 L600 IP W LED 830 L600 TB IP W LED 830 L600 TB IP54 IP W LED 830 L900 IP W LED 830 L900 TB IP W LED 830 L900 TB IP54 IP W LED 830 L1200 IP W LED 830 L1200 TB IP W LED 830 L1200 TB IP54 IP W LED 830 L1500 IP W LED 830 L1500 TB IP W LED 830 L1500 TB IP54 IP Balk voor LED-lichtlijn in lichtkleur 4000 K only 10 W LED 840 L600 IP W LED 840 L600 TB IP W LED 840 L600 TB IP54 IP W LED 840 L900 IP W LED 840 L900 TB IP W LED 840 L900 TB IP54 IP W LED 840 L1200 IP W LED 840 L1200 TB IP W LED 840 L1200 TB IP54 IP W LED 840 L1500 IP W LED 840 L1500 TB IP W LED 840 L1500 TB IP54 IP Afdekking uit PMMA SLOT2 ABD PM LED 600 K SLOT2 ABD PM LED 900 K SLOT2 ABD PM LED 1200 K SLOT2 ABD PM LED 1500 K SLOT2 ABD PM LED 1800 K SLOT2 ABD PM LED 2100 K SLOT2 ABD PM LED 2400 K SLOT2 ABD PM LED 3000 K SLOT2 ABD PM LED 3600 K SLOT2 ABD PM LED 4200 K SLOT2 ABD PM LED 4500 K Afdekking LRO SLOT2 ABD LRO LED 1200 K SLOT2 ABD LRO LED 1500 K SLOT2 ABD LRO LED 1800 K SLOT2 ABD LRO LED 2100 K SLOT2 ABD LRO LED 2400 K SLOT2 ABD LRO LED 3000 K SLOT2 ABD LRO LED 3600 K SLOT2 ABD LRO LED 4200 K SLOT2 ABD LRO LED 4500 K SLOT2 ABD LRO LED 600 K SLOT2 ABD LRO LED 900 K Doorvoerbedrading LED DV 7 x 1,50 mm² 615 HGF LED DV 7 x 1,50 mm² 915 HGF LED DV 7 x 1,50 mm² 1215 HGF LED DV 7 x 1,50 mm² 1515 HGF Bij het ombouwen van de SLOTLIGHT II installatie naar de efficiënte LED-versie moet de doorvoerbedrading altijd mee besteld worden. halogen

86 7 Zumtobel behoort tot de Zumtobel Groep en is een internationaal toonaangevende aanbieder van globale lichtoplossingen voor de professionele verlichting van gebouwen, binnen en buiten. LIGHT FOR OFFICES AND COMMUNICATION LIGHT FOR EDUCATION AND SCIENCE LIGHT FOR PRESENTATION AND RETAIL Kantoor en Communicatie Vormingscentra en Kennisoverdracht Presentatie en Verkoop Hotels en Wellness Kunst en Cultuur Gezondheid & Verzorging Industrie en Techniek Architectuur en Omgeving Living zumtobel.com/office LIGHT FOR HOTEL AND WELLNESS zumtobel.com/education LIGHT FOR ART AND CULTURE zumtobel.com/shop LIGHT FOR HEALTH AND CARE Door de combinatie van innovatie, technologie, design, emotie en energieefficiëntie realiseren wij unieke oplossingen voor de klant. Wij verenigen in het concept Humanergy Balance de ergonomisch beste lichtkwaliteit voor het welzijn van de mens met een verantwoorde omgang met de natuurlijke grondstoffen. Eigen verkoopvestigingen in twintig landen en handelsvertegenwoordigingen in nog eens vijftig andere landen vormen een internationaal netwerk van specialisten en configuratiepartners voor gekwalificeerd lichtadvies, deskundige configuratieondersteuning en een omvangrijke service. zumtobel.com/hotel LIGHT FOR INDUSTRY AND ENGINEERING zumtobel.com/culture Light for Outdoor and Architecture zumtobel.com/healthcare Licht en duurzaamheid Trouw aan de ondernemingsfilosofie Met licht willen wij belevingswerelden creëren, het werk vergemakkelijken, de communicatie bevorderen en de veiligheid verhogen, dit alles in het volle bewustzijn van onze verantwoordelijkheid voor het milieu biedt Zumtobel hoogwaardige, energie-efficiënte producten en let ze tegelijk op een milieuvriendelijke productie die zuinig omspringt met onze natuur lijke grondstoffen. zumtobel.com/duurzaamheid zumtobel.com/industry zumtobel.com/outdoor JAAR GARANTIE Kwaliteit... met 5 jaar garantie. Zumtobel biedt als wereldwijd toonaan gevende verlichtingsfabrikant een vijfjarige fabrieksgarantie op Zumtobelmerkpro ducten conform garantievoorwaarden op zumtobel.com/5jaargarantie aan. Art. Nr NL 10/16 Zumtobel Lighting GmbH De technische inhoud weerspiegelt de stand op het moment van het ter perse gaan. Wijzigingen voor behouden. Informeert U zich bij Uw bevoegd verkoopbureau. natureoffice.com AT DE pefc.org PEFC/

87 Spots en stroomrails Modulaire lichtsystemen Downlights Inbouwarmaturen België ZG Lighting Benelux Rijksweg 47 Industriezone Puurs Nr Puurs T +32/(0)3/ F +32/(0)3/ info.be@zumtobelgroup.com zumtobel.be Nederland ZG Lighting Benelux Piet Heinkade GM Amsterdam T +31/(0)20/ F +31/(0)20/ info.nl@zumtobelgroup.com zumtobel.nl Opbouw- en pendelarmaturen Staanlampen en wandarmaturen Headquarters Zumtobel Lighting GmbH Schweizer Strasse 30 Postfach 6851 Dornbirn, AUSTRIA T +43/(0)55/390-0 info@zumtobel.info zumtobel.com Lichtlijnsystemen en individuele lichtbalken Halarmaturen Armaturen met een hogere beschermklasse Gevel-, media- en buitenarmaturen Lichtmanagement Veiligheidsverlichting Lighting Services Medische verzorgingssystemen

88 zumtobel.com/slotlightinfinity

SLOTLIGHT infinity. Inbouw-, opbouw- en pendelarmatuur. linked. Alle bestelnummers van de PDF s hebben een link naar de online catalogus van Zumtobel.

SLOTLIGHT infinity. Inbouw-, opbouw- en pendelarmatuur. linked. Alle bestelnummers van de PDF s hebben een link naar de online catalogus van Zumtobel. SLOTLIGHT infinity Inbouw-, opbouw- en pendelarmatuur linked Alle bestelnummers van de PDF s hebben een link naar de online catalogus van Zumtobel. 2 Active Light Connecting with Nature Creating Light

Nadere informatie

IK08 halogen. ... Gemeenschappelijke eigenschappen CRAFT

IK08 halogen. ... Gemeenschappelijke eigenschappen CRAFT 30 CRAFT S... Gemeenschappelijke eigenschappen CRAFT max. 0 lm en een efficiëntie tot lm/w Afdekking uit transparant PMMA met bijkomende afdekking in enkel veiligheidsglas Resistent tegen oliehoudende

Nadere informatie

AXON. linked. LED-pendelarmatuur

AXON. linked. LED-pendelarmatuur AXON LED-pendelarmatuur De ongeëvenaard slanke indirect/directe armatuur verbindt maximale efficiëntie met het comfort van een haast verblindingvrije kantoorarmatuur. linked Alle bestelnummers van de PDF

Nadere informatie

LIGHT FIELDS evolution: LED-armatuurserie voor hoogwaardige verlichtingsprojecten

LIGHT FIELDS evolution: LED-armatuurserie voor hoogwaardige verlichtingsprojecten Persbericht LIGHT FIELDS evolution: LED-armatuurserie voor hoogwaardige verlichtingsprojecten LED-armatuurserie met perfecte lichtkwaliteit voor kantoren Voor moderne kantooromgevingen met zeer uiteenlopende

Nadere informatie

De Kandem EP 150 LED armaturen serie voor standaard systeemplafonds. Zichtbare kwaliteit. Meetbare energiebesparing.

De Kandem EP 150 LED armaturen serie voor standaard systeemplafonds. Zichtbare kwaliteit. Meetbare energiebesparing. De Kandem EP 150 LED armaturen serie voor standaard systeemplafonds. Zichtbare kwaliteit. Meetbare energiebesparing. De verschillende modellen en beschrijving. EP 150 LED. EP150MP-L EP150MP-S EP150MP4400

Nadere informatie

Active Light Connecting with Nature

Active Light Connecting with Nature MIREL evolution 1 2 Active Light Connecting with Nature Creating Light Creates Inspiration Wanneer we licht op kantoor als een globaal licht- / ecosysteem bekijken, kan het bij werknemers voor meer welzijn

Nadere informatie

Active Light Connecting with Nature

Active Light Connecting with Nature ONDARIA Active Light Connecting with Nature Creating Light Creates Inspiration Wanneer we licht op kantoor als een globaal licht- / ecosysteem bekijken, kan het bij werknemers voor meer welzijn zorgen.

Nadere informatie

LEDLine Lineair Profielsysteem

LEDLine Lineair Profielsysteem LEDLine Lineair Profielsysteem LEDSign LEDLine Lineair Profiel Systeem is een energie-efficiënte, weinig onderhoud alternatief voor traditionele lineaire fluorescente in diverse industriële, commerciële

Nadere informatie

RANA LINEAIR. Opbouw & Pendel

RANA LINEAIR. Opbouw & Pendel RANA Lineair opbouw & pendel is een reeks compacte, slanke en discrete led armaturen, ontworpen voor toepassing in een brede waaier aan toepassingen, zoals in het onderwijs, in de medische sector, opslagruimtes,

Nadere informatie

P4Product Informatie LED Lichtlijn TAUREO

P4Product Informatie LED Lichtlijn TAUREO Om ons concept van intelligente lichtoplossingen voor o.a. de industrie te completeren, heeft onze fabriek met het nieuwe LED-lichtlijnsysteem Taureo het thema halverlichting aangenomen. Als modulair systeem

Nadere informatie

LuxSpace, vierkant, inbouw hoog rendement, visueel comfort en stijlvol ontwerp

LuxSpace, vierkant, inbouw hoog rendement, visueel comfort en stijlvol ontwerp Lighting LuxSpace, vierkant, inbouw hoog rendement, visueel comfort en stijlvol ontwerp LuxSpace 2 Vierkant DN572B Klanten willen graag al hun bedrijfsmiddelen optimaliseren, en dat betekent niet alleen

Nadere informatie

K1 Inleiding DE NIEUWE STANDAARD IN NOODVERLICHTING

K1 Inleiding DE NIEUWE STANDAARD IN NOODVERLICHTING K1 K1 Inleiding DE NIEUWE STANDAARD IN NOODVERLICHTING Complete basisreeks: signage & lighting Slank, strak design Robuust Eenvoudige installatie & onderhoud Makkelijk besteld: 1 armatuur voor plafond-

Nadere informatie

We... maken! -25% kunnen. willen. Made in. Germany

We... maken! -25% kunnen. willen. Made in. Germany We... willen kunnen maken! -25% Superbasic LED Downlights 2014 Made in Germany Zeer efficiënt en duurzaam armatuur Modulair connector systeem Hoog rendement tot 89 lumen per watt DL200 superbasic met 16W

Nadere informatie

highlights Productinnovaties en -aanvullingen

highlights Productinnovaties en -aanvullingen highlights Productinnovaties en -aanvullingen Editie 2/2018 Hoe bent u verbonden? De digitale revolutie biedt ontelbare verbindingsmogelijkheden. Het resultaat: ongekende interacties wat betreft snelheid,

Nadere informatie

MAK DESIGN LABORATO- RIUM

MAK DESIGN LABORATO- RIUM MAK DESIGN LABORATO- RIUM Vooraf In de voormalige "studiecollectie" van het Museum voor Toegepaste Kunst (MAK) deden noch het expositieconcept, noch de ruimtes recht aan de grote verscheidenheid aan expositiestukken.

Nadere informatie

E-LINE LED VAN OUD NAAR NIEUW IN 44 SECONDEN

E-LINE LED VAN OUD NAAR NIEUW IN 44 SECONDEN 2 VAN OUD NAAR NIEUW IN 44 SECONDEN 3 Industriële verlichtingsinstallaties bieden vaak een aanzienlijk verbeteringspotentieel op het gebied van energieefficiëntie en lichtkwaliteit. Hoewel een renovatie

Nadere informatie

Ecophon Line LED. Systeemassortiment. Afmeting, mm 1200x x x600 T24 Dikte (d) M329, M330, M331. Inst.

Ecophon Line LED. Systeemassortiment. Afmeting, mm 1200x x x600 T24 Dikte (d) M329, M330, M331. Inst. Ecophon Line LED Ecophon Line is een volledig geïntegreerd verzonken verlichtingsarmatuur voor Focus Ds, Dg en E, ontwikkeld voor Ecophon plafonds met Akutex FT oppervlak. Het armatuur is geschikt voor

Nadere informatie

Pentura Mini LED Compacte LED-batten

Pentura Mini LED Compacte LED-batten Lighting Pentura Mini LED Compacte LED-batten Pentura Mini LED De Pentura Mini LED is een compacte batten die de energiebesparende voordelen van de LED-technologie combineert met uitstekende prestaties:

Nadere informatie

NIEUW LICHT PUUR LED Siella LED

NIEUW LICHT PUUR LED Siella LED NIEUW LICHT PUUR LED Siella LED 2 STERKE PERFORMANCE BIJMINIMALE HOOGTE De Siella LED is een inbouwarmatuur met een minimale inbouwhoogte, maar pakt toch uit met een volwaardig vermogen. Ze staat garant

Nadere informatie

PowerBalance RC360 Perfecte combinatie van duurzame prestaties en return on investment

PowerBalance RC360 Perfecte combinatie van duurzame prestaties en return on investment Lighting PowerBalance RC360 Perfecte combinatie van duurzame prestaties en return on investment PowerBalance RC360B Als het aankomt op het verlichten van een kantoorruimte met LED-armaturen zijn mensen

Nadere informatie

P4Product Informatie High Bay licht sterke armatuur voor iedere hoogte

P4Product Informatie High Bay licht sterke armatuur voor iedere hoogte HIGH BAY hoge kwaliteit, hoge plafonds, lage energiekosten Door een hoge plafonddiepte zorgt de verlichting in industriehallen voor enige uitdagingen: enerzijds moet gewaarborgd zijn dat op de vloer nog

Nadere informatie

LEDline lineair systeem

LEDline lineair systeem LEDSign LEDLine Lineair Profiel Systeem is een energie-efficiënte, weinig onderhoud alternatief voor traditionele lineaire fluorescente in diverse industriële-, commerciële- en lichte assemblagewerkzaamheden.

Nadere informatie

TECTON LED LED-lichtlijnsysteem

TECTON LED LED-lichtlijnsysteem TECTON LED LED-lichtlijnsysteem Voortdurend compacter: pure winst voor economie, ecologie en uitstraling. Doorlopend efficiënt In één lijn TECTON LED maakt van lamp, lichtbalk en reflector één optisch

Nadere informatie

PowerBalance RC360 Perfecte combinatie van duurzame prestaties en return on investment

PowerBalance RC360 Perfecte combinatie van duurzame prestaties en return on investment Lighting PowerBalance RC360 Perfecte combinatie van duurzame prestaties en return on investment PowerBalance RC360B Als het aankomt op het verlichten van een kantoorruimte met LED-armaturen zijn mensen

Nadere informatie

Pentura Mini LED Compacte LEDbatten

Pentura Mini LED Compacte LEDbatten Lighting Compacte LEDbatten De is een compacte batten die de energiebesparende voordelen van de LED-technologie combineert met uitstekende prestaties: helder gelijkmatig licht met een goede kleurweergave.de

Nadere informatie

TRY OVERZICHT. Directe montage aan plafond kabelgoot. Ophanging met ketting. Set haken voor ophanging aan ketting Accessoires

TRY OVERZICHT. Directe montage aan plafond kabelgoot. Ophanging met ketting. Set haken voor ophanging aan ketting Accessoires TRY LICHTLIJNEN TRY LICHTLIJNEN TRY LED is een innovatief lichtlijnsysteem, speciaal ontworpen voor de algemene verlichting in industriële omgevingen (productieruimtes, gangpaden en magazijnen). TRY LED

Nadere informatie

KENMERKEN BF-PL W-3000K-W 40W 3000K / Warm Wit > jr

KENMERKEN BF-PL W-3000K-W 40W 3000K / Warm Wit > jr LED PANELEN BF-PL-W SERIE / WITTE OMLIJSTING Hoogwaardig LED Paneel van 40W in de afmeting 595 x 595 x 9mm en 1195 x 295 x 9mm tegen scherpe prijs met uitstekende lichtopbrengst. Uitgevoerd met witte omlijsting

Nadere informatie

ZIPLINE MODULAIR LICHT OP MAAT SLIMME VERLICHTING

ZIPLINE MODULAIR LICHT OP MAAT SLIMME VERLICHTING ZIPLINE MODULAIR LICHT OP MAAT SLIMME VERLICHTING ZIPLINE Zipline LED-verlichting biedt ongeëvenaarde flexibiliteit in termen van het ontwerp van verlichting. Zipline combineert architectonisch effect,

Nadere informatie

LED RUIMTEVERLICHTING

LED RUIMTEVERLICHTING ViVAA LED RUIMTEVERLICHTING 2 3 ViVAA. DE ZON VOOR DE RUIMTE. Zo gracieus, zo licht en zo fraai. Dat is de nieuwe ViVAA. Het armatuur past zich in elke ruimte harmonisch aan. Door de modernste LEDtechnologie

Nadere informatie

Maxos LED Performer efficiënte en nauwkeurige lijnverlichting

Maxos LED Performer efficiënte en nauwkeurige lijnverlichting Lighting Maxos LED Performer efficiënte en nauwkeurige lijnverlichting Maxos LED Performer 4MX900 Klanten willen energie besparen en kosten verlagen in vergelijking met wat ze gewend zijn bij conventionele

Nadere informatie

PowerBalance RC360 Perfecte combinatie van duurzame prestaties en return on investment

PowerBalance RC360 Perfecte combinatie van duurzame prestaties en return on investment Lighting PowerBalance RC360 Perfecte combinatie van duurzame prestaties en return on investment PowerBalance RC360B Als het aankomt op het verlichten van een kantoorruimte met LED-armaturen zijn mensen

Nadere informatie

MICROS. De kleine helpers van alledag.

MICROS. De kleine helpers van alledag. De kleine helpers van alledag. Hotel Ramada, Berlij n / DE Interieurarchitectuur: PBN Planungsbüro Niehaus, Hildesheim / DE Lichtoplossing: LED-downlight PANOS INFINITY, downlight MICROS LED Maximale functionaliteit,

Nadere informatie

Serie 740 LED Een klassieker op nieuwe wegen. Tijdloos: Aangenaam: Veelzijdig: Decoratief: Efficiënt: Veilig:

Serie 740 LED Een klassieker op nieuwe wegen. Tijdloos: Aangenaam: Veelzijdig: Decoratief: Efficiënt: Veilig: Serie 740 LED Serie 740 LED Een klassieker op nieuwe wegen. De ronde opbouwarmaturen van de serie 740 N/LED onderscheiden zich door een tijdloos design dankzij hun opalen kap. De decoratieve armatuur hult

Nadere informatie

Kardó. Eindeloos licht combineren

Kardó. Eindeloos licht combineren Kardó Eindeloos licht combineren CONCEPT Design: eer architectural design, België 2 - Kardó Kardó is een verlichtingssysteem dat toelaat de architectuur doorheen uw gebouw te volgen. Het strakke basisprofiel

Nadere informatie

LuxSpace 2, hoog rendement, visueel comfort en stijlvol ontwerp

LuxSpace 2, hoog rendement, visueel comfort en stijlvol ontwerp Lighting LuxSpace 2, hoog, visueel comfort en stijlvol ontwerp LuxSpace 2 Compact DN570B/DN571B Klanten willen graag al hun resources optimaliseren, en dat betekent niet alleen hun energiekosten, maar

Nadere informatie

Flare. Comfort en rendement met leds

Flare. Comfort en rendement met leds Flare Comfort en rendement met leds Flare Downlights en spots met ledtechnologie Flare, een uniek designconcept Mun* product design Flare is een compleet gamma van ronde downlights en spots. Zij verzekeren

Nadere informatie

LuxSpace 2, hoog rendement, visueel comfort en stijlvol ontwerp

LuxSpace 2, hoog rendement, visueel comfort en stijlvol ontwerp Lighting LuxSpace 2, hoog, visueel comfort en stijlvol ontwerp Klanten willen graag al hun bedrijfsmiddelen optimaliseren, en dat betekent niet alleen hun energiekosten, maar ook de inzet van hun mensen.

Nadere informatie

Armaturen met vlakke diffusor

Armaturen met vlakke diffusor Armaturen met vlakke diffusor 2 ETAP Armaturen met vlakke diffusor Diffusorverlichting is een vaste waarde voor de algemene verlichting van kantoren, scholen en publieke gebouwen. Logisch, want diffusoren

Nadere informatie

Product naam: MM08029

Product naam: MM08029 Product naam: MM08029 Specificaties MM08029: Groep Overig Soort DINO Lampsoort Armatuur In/opbouw Lengte 56mm Dimbaar NEE Breedte 62mm Hoogte 45mm Fotometrische data LA8020 Behoort tot de Accessoires Een

Nadere informatie

Bruto prijslijst 2019

Bruto prijslijst 2019 Bruto prijslijst 2019 House of Light B.V. Palmpolstraat 31 1327 CB Almere 036-537 2006 info@house-of-light.nl www.house-of-light.nl HalLED stand-alone Professioneel stand-alone LED armatuur. Te gebruiken

Nadere informatie

CoreLine 2 opbouw een logische keuze voor LED s

CoreLine 2 opbouw een logische keuze voor LED s Lighting CoreLine 2 opbouw een logische keuze voor LED s CoreLine2 SM120V Of het nu gaat om nieuwbouw of om renovatie van een bestaande ruimte, u wilt verlichtingsoplossingen die lichtkwaliteit leveren

Nadere informatie

MINI CONTINUUM II CONTINUE LICHTLIJNEN.

MINI CONTINUUM II CONTINUE LICHTLIJNEN. MINI CONTINUUM II CONTINUE LICHTLIJNEN Met Mini Continuum II introduceert Concord een uniek, eenvoudig verlichtingssysteem waarmee zeer uniforme, ononderbroken lichtlijnen gecreëerd kunnen worden in of

Nadere informatie

PowerBalance gen2 duurzame prestaties

PowerBalance gen2 duurzame prestaties Lighting PowerBalance gen2 duurzame prestaties PowerBalance gen2 Als het aankomt op het met LED-armaturen verlichten van een kantoorruimte zijn bedrijven gewoonlijk bereid te investeren in duurzaamheid,

Nadere informatie

Philips Lighting Catalogue. 1 juli 2017 Versie NL

Philips Lighting Catalogue. 1 juli 2017 Versie NL Philips Lighting Catalogue 1 juli 2017 Versie NL Binnenverlichting» Wandarmaturen» CoreLine Wall-mounted WL120V/WL121V CoreLine Wall-mounted WL120V/WL121V De CoreLine Wall-mounted is een uitstekend armatuur

Nadere informatie

LINETIK. linked. Staande LED-armatuur. Indrukwekkend lichtcomfort in een expressief design.

LINETIK. linked. Staande LED-armatuur. Indrukwekkend lichtcomfort in een expressief design. LINETIK Staande LED-armatuur Indrukwekkend lichtcomfort in een expressief design. linked Alle bestelnummers van de PDF s hebben een link naar de online catalogus van Zumtobel. SPT Auditing en belastingsadvies,

Nadere informatie

LuxSpace, vierkant, inbouw hoog rendement, visueel comfort en stijlvol ontwerp

LuxSpace, vierkant, inbouw hoog rendement, visueel comfort en stijlvol ontwerp Lighting LuxSpace, vierkant, inbouw hoog, visueel comfort en stijlvol ontwerp Klanten willen graag al hun bedrijfsmiddelen optimaliseren, en dat betekent niet alleen hun exploitatiekosten (energie, enz.),

Nadere informatie

Kardó: eindeloze lichtcombinaties Design: EER architectural design, België

Kardó: eindeloze lichtcombinaties Design: EER architectural design, België webref. SV4001A webref. SV4001B webref. SV3001A Kardó: eindeloze lichtcombinaties Design: EER architectural design, België Met het modulaire lichtsysteem Kardó gebruikt u voor uw verlichting consequent

Nadere informatie

Aangenaam licht in een strak design

Aangenaam licht in een strak design 2 ETAP Aangenaam licht in een strak design Diffusorverlichting is een vaste waarde voor de algemene verlichting van kantoren en publieke gebouwen. Logisch, want diffusoren bieden een comfortabele en aangename

Nadere informatie

Philips TrueLine Inbouw - Een echte lichtlijn; elegant, energiezuinig en in overeenstemming met de normen voor kantoorverlichting.

Philips TrueLine Inbouw - Een echte lichtlijn; elegant, energiezuinig en in overeenstemming met de normen voor kantoorverlichting. Lighting Philips TrueLine Inbouw - Een echte lichtlijn; elegant, energiezuinig en in overeenstemming met de normen voor kantoorverlichting. Trueline Inbouw Architecten hebben behoefte aan een verlichtingsoplossing

Nadere informatie

Vertrouwd en innovatief

Vertrouwd en innovatief Professioneel lichtlijnsysteem Uitmuntende lichttechniek Breed scala aan design oplossingen Eenvoudige en snelle montage Bij uitstek geschikt voor renovatie Het (NLS) heeft zich door de jaren heen bewezen

Nadere informatie

PowerBalance gen2 duurzame prestaties

PowerBalance gen2 duurzame prestaties Lighting PowerBalance gen2 duurzame prestaties PowerBalance gen2 Als het aankomt op het met LED-armaturen verlichten van een kantoorruimte zijn bedrijven gewoonlijk bereid te investeren in duurzaamheid,

Nadere informatie

PowerBalance gen2 duurzame prestaties

PowerBalance gen2 duurzame prestaties Lighting PowerBalance gen2 duurzame prestaties PowerBalance gen2 Als het aankomt op het met LED-armaturen verlichten van een kantoorruimte zijn bedrijven gewoonlijk bereid te investeren in duurzaamheid,

Nadere informatie

SARTO satin 237mm DATASHEET. Led downlight. SARTO satin led downlight 195mm. Voordelen. Toepassingsgebieden

SARTO satin 237mm DATASHEET. Led downlight. SARTO satin led downlight 195mm. Voordelen. Toepassingsgebieden SARTO satin led downlight 195mm armatuur, 195mm buitenmaat, 176mm gatmaat, 3000 en 4000 Kelvin, Philips DLM module, Philips Xitanium driver, 875 tot 4500 lumen, lage UGR, L70/B10 (>60.000 uur). Opties:

Nadere informatie

Philips TrueLine Inbouw - Een echte lichtlijn; elegant, energiezuinig en in overeenstemming met de normen voor kantoorverlichting.

Philips TrueLine Inbouw - Een echte lichtlijn; elegant, energiezuinig en in overeenstemming met de normen voor kantoorverlichting. Lighting Philips TrueLine Inbouw - Een echte lichtlijn; elegant, energiezuinig en in overeenstemming met de normen voor kantoorverlichting. Trueline Inbouw RC530B/531B/532B Architecten hebben behoefte

Nadere informatie

individueel of in lijn worden gemonteerd en zijn verkrijgbaar als opbouw- of pendel - armatuur.

individueel of in lijn worden gemonteerd en zijn verkrijgbaar als opbouw- of pendel - armatuur. E7 E7 - Ledverlichting voor grote ruimtes E7 is een reeks individuele en lijnarmaturen met leds voor de verlichting van grote ruimtes. De reeks maakt gebruik van de LED+LENS -technologie van ETAP en biedt

Nadere informatie

MONDRIAAN mirror+ 130mm

MONDRIAAN mirror+ 130mm MONDRIAAN mirror+ 130mm De MONDRIAAN mirror+ armaturen zijn inbouwarmaturen ontwikkeld ter vervanging van de meeste CFL en PL downlight armaturen. De vervangbare CFL en PL armaturen zijn 1x18w, 2x18w,

Nadere informatie

De nieuwe Thorn producten zullen vanaf verkrijgbaar zijn

De nieuwe Thorn producten zullen vanaf verkrijgbaar zijn Persinformatie www.thornlighting.nl De nieuwe Thorn producten zullen vanaf 30.11.2017 verkrijgbaar zijn De slimme IQ Wave van Thorn biedt aangename verlichting van topkwaliteit voor kantoren en scholen

Nadere informatie

2

2 2 www.lightronics.nl Architectonisch LED armatuur met een hoge efficiëntie en lange levensduur, speciaal voor in atriums en grote open ruimtes. Verkrijgbaar met een Satin Sparkle of opaal lichtkap. www.lightronics..nl

Nadere informatie

Philips CoreLine Wall mounted De duidelijke keuze voor LED.

Philips CoreLine Wall mounted De duidelijke keuze voor LED. Lighting Philips CoreLine Wall mounted De duidelijke keuze voor LED. CoreLine Wallmounted Of u nu op zoek bent naar een armatuur voor nieuwbouw of renovatievervanging, uw klanten willen lichtoplossingen

Nadere informatie

PowerBalance Tunable White, inbouw - Ondersteunt een algemeen gevoel van gezondheid en welzijn

PowerBalance Tunable White, inbouw - Ondersteunt een algemeen gevoel van gezondheid en welzijn Lighting PowerBalance Tunable White, inbouw - Ondersteunt een algemeen gevoel van gezondheid en welzijn PowerBalance Tunable White inbouwarmatuur Het juiste licht kan een gunstig effect hebben op verschillende

Nadere informatie

METRUM LED-module. Bestelvoorbeeld METRUM LED. METRUM LED lichtlij n 15 m, volledig uitgerust

METRUM LED-module. Bestelvoorbeeld METRUM LED. METRUM LED lichtlij n 15 m, volledig uitgerust 20 METRUM LED-module Bestelvoorbeeld METRUM LED METRUM LED lichtlij n 15 m, volledig uitgerust Aantal Artikelnummer Benaming 4 42181710 METRUM L3000S 54 W LED840 WB EB zij waartse afdekkingen METRUM L1500

Nadere informatie

Product naam: MM08522

Product naam: MM08522 Product naam: MM08522 Specificaties MM08522: Groep Overig Soort Lampsoort Overig Beschermingsgraad IP20 Dimbaar NEE Lengte 16mm Breedte 110mm Hoogte 55mm Fotometrische data LA8032 Copyright door MEGAMAN

Nadere informatie

SC-D F 230. Opbouwarmatuur met microprisma optiek. Kan worden toegepast in winkels, kantoren, galerijen, musea en showrooms.

SC-D F 230. Opbouwarmatuur met microprisma optiek. Kan worden toegepast in winkels, kantoren, galerijen, musea en showrooms. Opbouwarmaturen SC-D Opbouwarmatuur met microprisma optiek. Kan worden toegepast in winkels, kantoren, galerijen, musea en showrooms. Algemeen: Geschikt voor binnen gebruik Behuizing van staal 5 jaar garantie

Nadere informatie

DATASHEET. Design led tubular lighting. TUBiONE colour. Toepassingsgebieden. Voordelen

DATASHEET. Design led tubular lighting. TUBiONE colour. Toepassingsgebieden. Voordelen De TUBiONE is een buisvormig armatuur (tubular) en daarbij de ideale oplossing voor het decoreren van moderne en eigentijdse ruimtes op een unieke manier. De TUBiONE is slank dankzij een doorsnede van

Nadere informatie

CRAYON. LED-downlight, rond en vierkant. Het economische alternatief.

CRAYON. LED-downlight, rond en vierkant. Het economische alternatief. CRAYON LED-downlight, rond en vierkant. Het economische alternatief. Ook geschikt voor overdekte buitenruimtes en vochtige lokalen: inbouwdownlight CRAYON rond en vierkant met beschermingsniveau IP 44.

Nadere informatie

PowerBalance gen2 duurzame prestaties

PowerBalance gen2 duurzame prestaties Lighting duurzame prestaties Als het aankomt op het met LED-armaturen verlichten van een kantoorruimte zijn bedrijven gewoonlijk bereid te investeren in duurzaamheid, op voorwaarde dat de investering zich

Nadere informatie

Philips CoreLine Wall mounted De duidelijke keuze voor LED.

Philips CoreLine Wall mounted De duidelijke keuze voor LED. Lighting Philips CoreLine Wall mounted De duidelijke keuze voor LED. CoreLine Wall-mounted Of u nu op zoek bent naar een armatuur voor nieuwbouw- of renovatievervanging, uw klanten willen lichtoplossingen

Nadere informatie

Schokbestendigheid: IK08. Eenvoudige installatie door middel van beweeglijke beugels, ideaal voor de vervanging van bestaande verlichtingstoestellen

Schokbestendigheid: IK08. Eenvoudige installatie door middel van beweeglijke beugels, ideaal voor de vervanging van bestaande verlichtingstoestellen Stof- en waterdichte armaturen JA. ZE IS ANDERS DAN DE ANDERE Een ultradunne en platte constructie, doordacht tot in het kleinste detail en voorzien van een bijzonder unieke prijs-kwaliteitsverhouding:

Nadere informatie

Pacific LED 3 WT460C tot 50% energiebesparing en waterdicht

Pacific LED 3 WT460C tot 50% energiebesparing en waterdicht Lighting Pacific LED 3 WT460C tot 50% energiebesparing en waterdicht Pacific LED WT460C Als u energie wilt besparen en tegelijk een duurzame verlichtingsoplossing wilt, opbouwen, is de sterk verbeterde

Nadere informatie

CoreLine Lichtlijn kwaliteit met een scherpe prijs

CoreLine Lichtlijn kwaliteit met een scherpe prijs Lighting CoreLine Lichtlijn kwaliteit met een scherpe prijs CoreLine Lichtlijn LL120X Of het nu gaat om nieuwbouw of de renovatie van een bestaande ruimte, u wilt verlichtingsoplossingen die lichtkwaliteit

Nadere informatie

GROOTHANDEL IN LED LINEAIRE LICHTLIJN

GROOTHANDEL IN LED LINEAIRE LICHTLIJN GROOTHANDEL IN LED LINEAIRE LICHTLIJN Uw succes is onze uitdaging Natec Lighting biedt een compleet programma van duurzame (LED) verlichting, uit voorraad leverbaar en tegen scherpe prijzen. Natec Lighting

Nadere informatie

Product naam: MM08396

Product naam: MM08396 Product naam: MM08396 Specificaties MM08396: Groep Armatuur Lumen/Watt 95.00 lm/watt Levensduur L70 50.000u Soort GABIO Wattage * 20W Straalhoek 90 graden Spanning * 220-240V UGR waarde < 19 Lichtkleur

Nadere informatie

PowerBalance Tunable White, inbouw - Ondersteunt een algemeen gevoel van gezondheid en welzijn

PowerBalance Tunable White, inbouw - Ondersteunt een algemeen gevoel van gezondheid en welzijn Lighting PowerBalance Tunable White, inbouw - Ondersteunt een algemeen gevoel van gezondheid en welzijn PowerBalance Tunable White inbouwarmatuur Het juiste licht kan een gunstig effect hebben op verschillende

Nadere informatie

DA VINCI due DATASHEET. Tweevoudig led downlight 348x189. Voordelen. Toepassingsgebieden

DA VINCI due DATASHEET. Tweevoudig led downlight 348x189. Voordelen. Toepassingsgebieden led downlight 348x189mm De tweevoudige led downlight uit de Da Vinci serie is een inbouw armatuur. Dit armatuur dankt zijn naam aan de enorme veelzijdigheid van het levergamma. Breed levergamma De behuizing

Nadere informatie

Inbouw-, opbouw- en pendelarmaturen. sylvania-lighting.com. RANA LED Gen2

Inbouw-, opbouw- en pendelarmaturen. sylvania-lighting.com. RANA LED Gen2 Inbouw-, opbouw- en pendelarmaturen Of het gaat om een kantoorruimte of een schoolomgeving, collega s en studenten hebben nood aan een inspirerende omgeving die de productiviteit stimuleert. Mensen zijn

Nadere informatie

LuxSpace 2, hoog rendement, visueel comfort en stijlvol ontwerp

LuxSpace 2, hoog rendement, visueel comfort en stijlvol ontwerp Lighting LuxSpace 2, hoog rendement, visueel comfort en stijlvol ontwerp Klanten willen graag al hun bedrijfsmiddelen optimaliseren, en dat betekent niet alleen hun energiekosten, maar ook de inzet van

Nadere informatie

Philips TrueLine Inbouw - Een echte lichtlijn; elegant, energiezuinig en in overeenstemming met de normen voor kantoorverlichting.

Philips TrueLine Inbouw - Een echte lichtlijn; elegant, energiezuinig en in overeenstemming met de normen voor kantoorverlichting. Lighting Philips TrueLine Inbouw - Een echte lichtlijn; elegant, energiezuinig en in overeenstemming met de normen voor kantoorverlichting. Architecten hebben behoefte aan een verlichtingsoplossing die

Nadere informatie

LED paneel serie >100L/w ECO

LED paneel serie >100L/w ECO LED paneel serie >100L/w ECO - 100-110Lm/w - CRI>80-5 jaar garantie - TuV en ENEC keurmerk - LED drivers met PF>0,95-200-240VAC input en flicker-free drivers - Dimbaar met TRIAC, 0-10V of DALI signaal

Nadere informatie

Pacific LED 3 WT460C tot 50% energiebesparing en waterdicht

Pacific LED 3 WT460C tot 50% energiebesparing en waterdicht Lighting Pacific LED 3 WT460C tot 50% energiebesparing en waterdicht Pacific LED WT460C Als u energie wilt besparen en tegelijk een duurzame verlichtingsoplossing wilt, opbouwen, is de sterk verbeterde

Nadere informatie

P4Product Informatie ViVAA. DE ZON VOOR DE RUIMTE.

P4Product Informatie ViVAA. DE ZON VOOR DE RUIMTE. Zo gracieus, zo licht en zo fraai. Dat is de nieuwe ViVAA. Het armatuur past zich in elke ruimte harmonisch aan. Door de modernste LED technologie geeft het fascinerende, naadloze armatuur van gepolijst

Nadere informatie

Kaarsrechte elegante lijn van licht, energiezuinig en voldoet volledig aan de kantoorverlichtingsnorme n

Kaarsrechte elegante lijn van licht, energiezuinig en voldoet volledig aan de kantoorverlichtingsnorme n Lighting Kaarsrechte elegante lijn van licht, energiezuinig en voldoet volledig aan de kantoorverlichtingsnorme n Trueline Opbouw SM530C/531C/534C Architecten hebben behoefte aan een verlichtingsoplossing

Nadere informatie

Philips Lighting Catalogue

Philips Lighting Catalogue Philips Lighting Catalogue Binnenverlichting Puntverlichting / Highbay armaturen Binnenverlichting» Puntverlichting / High-bay armaturen» GentleSpace BY470P/BY471P GentleSpace BY470P/BY471P De GentleSpace

Nadere informatie

Koninklijke Musea voor Schone Kunsten van België

Koninklijke Musea voor Schone Kunsten van België Koninklijke Musea voor Schone Kunsten van België tunablewhite De juiste lichtkleur speelt bij kunstwerken een bijzondere rol. Des te kouder de kleurtemperatuur, des te hoger is het beschadigingspotentieel

Nadere informatie

LuxSpace voor opbouwmontage hoog rendement, visueel comfort en stijlvol ontwerp

LuxSpace voor opbouwmontage hoog rendement, visueel comfort en stijlvol ontwerp Lighting LuxSpace voor opbouwmontage hoog rendement, visueel comfort en stijlvol ontwerp LuxSpace 2 Opbouw DN570C/DN571C Klanten willen graag al hun resources optimaliseren, en dat betekent niet alleen

Nadere informatie

CoreLine 2 inbouw een logische keuze voor LED s

CoreLine 2 inbouw een logische keuze voor LED s CoreLine 2 inbouw een logische keuze voor LED s CoreLine2 RC120B Of het nu gaat om nieuwbouw of om renovatie van een bestaande ruimte, u wilt verlichtingsoplossingen die lichtkwaliteit leveren en substantiële

Nadere informatie

NOVATE VELA SERIE

NOVATE VELA SERIE - Energiezuinig led schijnwerper - 1 op 1 oplossing voor bestaande conventionele verlichting - Uitzonderlijk hoge levensduur - Efficiënte lichtsturing doormiddel van led optieken - Water- en stofdicht

Nadere informatie

Efficiëntie betaalbaar gemaakt

Efficiëntie betaalbaar gemaakt GEBIED INDU LINE GEN2 Efficiëntie betaalbaar gemaakt De INDU LINE GEN2 biedt een robuust en efficiënt LEDalternatief voor armaturen voorzien van traditionele TL-buizen. Ontworpen om een langdurige oplossing

Nadere informatie

TubeLine LED-unit - optimaal comfort met een lineaire LEDoplossing

TubeLine LED-unit - optimaal comfort met een lineaire LEDoplossing Lighting LED-unit - optimaal comfort met een lineaire LEDoplossing Fluorescente lineaire verlichting is van oudsher de preferente voorkeur geweest voor klanten die een hoge mate van visueel comfort wensen.

Nadere informatie

Vertrouwd en innovatief

Vertrouwd en innovatief Professioneel lichtlijnsysteem Uitmuntende lichttechniek Breed scala aan design oplossingen Eenvoudige en snelle montage Bij uitstek geschikt voor renovatie Het (NS) heeft zich door de jaren heen bewezen

Nadere informatie

Haal het daglicht uw kantoor binnen DYNAMISCHE LED PANELEN 1:00

Haal het daglicht uw kantoor binnen DYNAMISCHE LED PANELEN 1:00 DYNAMISCHE LED PANELEN 1:00 Waarom dynamisch licht Dynamische LED kantoorverlichting van Emmlight (markt introductie medio 2011) is een geavanceerde oplossing om de dynamiek van daglicht te introduceren

Nadere informatie

GIGI design DATASHEET. Archi design serie led plafond- en pendelarmatuur. GIGI archi design plafond en pendelarmaturen serie.

GIGI design DATASHEET. Archi design serie led plafond- en pendelarmatuur. GIGI archi design plafond en pendelarmaturen serie. Standaard leverbaar in: 350 mm 450 mm 600 mm 900 mm 1200 mm 1500 mm plafond en pendelarmaturen serie Architectonisch design, dat is de serie. Een mooi afgewerkt pendel- en plafondarmatuur voor een architectonisch

Nadere informatie

Modulair, eenvoudig en efficiënt

Modulair, eenvoudig en efficiënt GEBIED INDU CONTILINE Modulair, eenvoudig en efficiënt De INDU CONTILINE is ontwikkeld om een snelle terugverdientijd voor low bay verlichtingstoepassingen te bieden. Het combineert prestaties, esthetica,

Nadere informatie

CoreLine Lichtlijn kwaliteit met een scherpe prijs

CoreLine Lichtlijn kwaliteit met een scherpe prijs Lighting CoreLine Lichtlijn kwaliteit met een scherpe prijs CoreLine Lichtlijn LL120X Of het nu gaat om nieuwbouw of de renovatie van een bestaande ruimte, u wilt verlichtingsoplossingen die lichtkwaliteit

Nadere informatie

CoreLine Wand- en plafondarmatuur de duidelijke keuze voor LED s

CoreLine Wand- en plafondarmatuur de duidelijke keuze voor LED s Lighting CoreLine Wand- en plafond de duidelijke keuze voor LED s CoreLine Wall-mounted Of u nou op zoek bent naar een voor in een nieuwbouw- of renovatieomgeving. Uw klanten willen lichtoplossingen die

Nadere informatie

TrueLine, pendelmontage - Een echte lichtlijn: elegant, energiezuinig en voldoet volledig aan de kantoorverlichtingsnorme n

TrueLine, pendelmontage - Een echte lichtlijn: elegant, energiezuinig en voldoet volledig aan de kantoorverlichtingsnorme n Lighting TrueLine, pendelmontage - Een echte lichtlijn: elegant, energiezuinig en voldoet volledig aan de kantoorverlichtingsnorme n Trueline Pendel SP530/531/532/533/534 Architecten hebben behoefte aan

Nadere informatie

CoreLine Waterdicht De duidelijke keuze voor LED

CoreLine Waterdicht De duidelijke keuze voor LED Lighting CoreLine Waterdicht De duidelijke keuze voor LED CoreLine Waterdicht WT120C Of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie van een bestaande ruimte, klanten willen lichtoplossingen die lichtkwaliteit

Nadere informatie

Efficiëntie en veelzijdigheid voor gebiedsverlichting

Efficiëntie en veelzijdigheid voor gebiedsverlichting GEBIED INDU FLOOD Efficiëntie en veelzijdigheid voor gebiedsverlichting Met meerdere combinaties van lumenpakketten en lichtverdelingen is de INDU FLOOD het ideale hulpmiddel voor het bieden van een efficiënte

Nadere informatie

KENMERKEN BF-PL W-3000K-W 45W 3000K / Warm Wit > jr

KENMERKEN BF-PL W-3000K-W 45W 3000K / Warm Wit > jr LED PANELEN BF-PL-W SERIE / WITTE OMLIJSTING Hoogwaardig LED Paneel van 45W in de afmeting 595 x 595 x 9mm en 1195 x 295 x 9mm tegen scherpe prijs met uitstekende lichtopbrengst. Uitgevoerd met witte omlijsting

Nadere informatie

LED-inbouwspots. Zo lukt het gegarandeerd! Alle info en tips

LED-inbouwspots. Zo lukt het gegarandeerd! Alle info en tips LED-inbouwspots Zo lukt het gegarandeerd! Alle info en tips Checklist Waar moeten de lampen worden gemonteerd? In droge woonruimtes of in de badkamer met IP-bescherming. Wat is de maximale inbouwdiepte?

Nadere informatie

CoreLine Lichtlijn kwaliteit met een scherpe prijs

CoreLine Lichtlijn kwaliteit met een scherpe prijs Lighting CoreLine Lichtlijn kwaliteit met een scherpe prijs CoreLine Lichtlijn LL120X Of het nu gaat om nieuwbouw of de renovatie van een bestaande ruimte, u wilt verlichtingsoplossingen die lichtkwaliteit

Nadere informatie