Nieuwsbrief april 2015

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief april 2015"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief april 2015 Speciaal Basisonderwijs Merlijn, Lucasonderwijs Paets van Troostwijkstraat 87, Tel: (070) , Fax: (070)

2 Nieuwsbrief april 2015 Van de directie Eindelijk echt lente! Heerlijk om weer lekker buiten te kunnen zijn en je dikke jas en das weer aan de kapstok te laten hangen. Op school zijn de kinderen bijna klaar met alle toetsen. Dan kunnen ze daarna weer aan hun doel gaan werken en nieuwe doelen opstellen. Op de studiedag van 2 april heeft het team overlegd over de huiskamer, hoe we de kinderen daar het best van kunnen laten profiteren. s Middags hebben we gepraat over wat de ervaringen zijn met de SBO Merlijn- Facebookgroep voor ouders. Die wordt goed gelezen en door de ouders die we er over gesproken hebben hogelijk gewaardeerd. Maar wat kunnen we er op zetten als we ook letten op de privacy van kinderen? In ieder geval is wel duidelijk dat het als een fijn middel gezien wordt om u op de hoogte te brengen van wat er gebeurt op een schooldag of met bijzondere dingen. In april staan er veel dingen te gebeuren: de Duinenmars op 12 april, voor midden- en bovenbouw, de Koningsspelen op 24 april (we krijgen staatssecretaris Martin van Rijn op bezoek bij de Koningsspelen op SBO Merlijn!) en een vrije dag op maandag 27 april voor Koningsdag.

3 De onderbouwgroepen (alle 4, de Tovervisjes, de Toverstaf, het Wonderweb en de Wonderbus) hebben aansluitend nog een vrije dag, op 28 april, omdat het team van de onderbouw dan gaat kijken op een school in Apeldoorn. Die school werkt met andere ruimtes dan een klaslokaal: ruimtes ingericht voor een doel, zoals kleine ruimtes voor instructie aan kleine groepen en een grote ruimte voor unitactiviteiten. Misschien kunnen we dat op SBO Merlijn ook realiseren! Dus: de onderbouw heeft ook op 28 april vrij. De midden- en bovenbouw verwachten we die dag wel gewoon op school. Nog wat personele informatie: meester Ferrie is al een hele tijd afwezig. Kort geleden is bekend geworden dat hij ook niet terug komt op SBO Merlijn. Hij doet u en de kinderen de groeten. We wensen hem alle goeds toe! Vóór de meivakantie, van 4 t/m 15 mei, komt er nog een nieuwsbrief uit. Met vriendelijke groet, Mariëtte van den Bosch

4 Ouderbijdrage?! Elk jaar vragen wij als school u om een ouderbijdrage te betalen maar waar gaat dit geld eigenlijk naar toe? Deze vrijwillige bijdrage bedraagt 65,- in De ouderbijdrage is bestemd voor leuke gezamenlijke activiteiten buiten de reguliere onderwijsproces om. U kunt dan denken aan: * Cadeautje en snoepgoed met Sinterklaas, het huren van een pak voor Sint en Pieten, * Het kerstontbijt, kerstboom en de kerstversierselen, * Een gedeelte van het schoolkamp, * Een paasontbijt, * Een ijsje of wat limonade bij een feestelijke activiteit. Alle groepen hebben in juni een unitdag. Hierop organiseren ze in de bouw leuke activiteiten. Dit wordt betaald uit de ouderbijdrage. Voor deze zaken ontvangen wij geen vergoeding van het Ministerie van Onderwijs. U kunt ook in termijnen betalen. Neem hiervoor contact op de administratie.

5 Van de Onderbouw Start Vorige maand zijn wij op woensdagmiddag met MEX (Merlijn extra) naar Naturalis geweest in Leiden en daar hebben we veel gezien en gedaan. Er waren skeletten van dinosaurussen maar ook opgezette dieren en we konden alles bekijken en aanraken. Op 22 april gaan we met de kinderen die dat willen naar de Ontdekhoek in Rotterdam met MEX. Momenteel zijn we bezig met het thema groeien en bloeien. Wij leren alles over planten, dieren en baby s en hoe die groeien. Deze week hebben we twee echte kippen in de klas. We mogen ze aaien en eten geven en op deze manier leren we hoe we de kippen moeten verzorgen en wat de kippen allemaal doen op een dag.

6 Van de Onderbouw start Ook zijn we naar geitenboederij het Geertje in Zoetermeer geweest en hebben we de geitjes flesjes melk gegeven en geaaid. Deze week hebben we een nieuwe jongen in de groep gekregen hij heet Ruviën en wij wensen hem heel veel plezier bij ons in de groep. Groetjes van de gele tovervissen en de gele toverstaf.

7 Koningsspelen Hallo allemaal, Vrijdag 24 april is het weer zover. Dan gaan we met heel veel scholen tegelijk ontbijten en sporten. Natuurlijk doet SBO Merlijn ook mee aan dit feest. De voorbereidingen zijn inmiddels begonnen. De activiteiten op het Lipa terrein worden uitgewerkt. Er zijn een paar leuke verassingen bij denken we. We beginnen de dag met een gezamenlijk ontbijt en rond 9:30 uur start de openingsdans van kinderen voor kinderen. Check hiervoor ook youtube of de site van kinderen voor kinderen. Het nummer heet Energie. Nou dat hebben wij wel. Na de opening start de sportdag. Deze is voor alle kinderen. Heel veel plezier op de Koningspelen dag en natuurlijk Koningsdag Meester Huib en meester Fryso koningssportdag/ v=t12jsq5cmo8

8 Van de Onderbouw Beste ouders, Ons nieuwe thema is groeien en bloeien. Wij leren knutselen boven in het handvaardigheidslokaal om een paashaas te maken. Met klei en wij leren om planten goed water te geven. Wij maken in de klas een pot en daarna maken we de paashaas op de pot. En wij maken ook kuikens en vogels met een huisje. Wij leren ook goed met iedereen spelen. Geen ruzies maken, want dat vinden we niet leuk. Op school leren we samen werken en samen delen en we leren problemen oplossen. Het paasontbijt was heel lekker en heel leuk, wij leren hoe je bloemen moet planten, wij spelen leuk buiten. Als er ruzies zijn moet je de tweede dag niet buitenspelen dan moet je binnen blijven. Op maandag is er handvaardigheid, dinsdag hebben we gym. Donderdag is er zwemmen en vrijdag is er judo.

9 Van de Onderbouw De tekst en de tekening zijn gemaakt door Sifajed en Tanisha

10 Kinderraad Vorige maand stond er van alle kinderen van de kinderraad een stukje tekst in de nieuwsbrief. Door een foutje is de tekst van Nina niet afgedrukt. Daarom nu een interview met haar alleen. Nina zit bij de Blauwe Dolfijnen, bij Juf Miranda. Haar hobby s zijn voetbal, volleybal en taekwondo. Hoe ben jij bij de kinderraad gekomen? Nina: Je mocht je opgeven. Daarna werd er door iedereen gestemd, je mocht niet op jezelf stemmen, en ik kreeg de meeste stemmen. Waarom heb jij je opgegeven voor de kinderraad? Ik vind het belangrijk en leuk om samen met anderen dingen te organiseren voor de hele school, zoals bijvoorbeeld het Open Podium. Ik doe samen met Richano de presentatie. Waarom is het belangrijk om een kinderraad op school te hebben? Om dingen te organiseren, posters te maken, aan de juffen en meesters vragen of we wat mogen organiseren en hoe de kinderen de dingen doen. Wat zou jij wel willen veranderen op school? Bij het buitenspelen, dat we op het stenen veld basketbal spelen in plaats van voetbal want nu vallen veel kinderen. En wat echt niet? Het buitenspelen en de kinderraad!

11 Van de Middenbouw Hallo, ik ben Mariangelo en mijn leervraag is: hoe maak je kloppen en ik vind het thema Nederland heel leuk en we hebben al provincies geleerd. En ook over van Gogh dat hij zijn oor er af had gesneden. We hadden geschilderd bij juf Miranda. Hallo, ik ben Nina en ik ben 10 jaar. Wij hebben een thema en ons thema gaat over Nederland. Mijn leervraag is: hoe zijn de spelletjes ontstaan? En ik zit bij de kinderraad wat doen we bij de kinderraad wij houden gesprekken en drinken thee. Hallo, ik ben Diego. Ik ben nieuw op school. Het is heel leuk. Sommige kinderen zijn onaardig en sommige leuk. Werk is ook leuk, knutselen. Ik kwam binnen en ik heb 3 vrienden, mijn maatje is Grayson. Mijn hobby s zijn voetbal en zwemmen. Ik ben 9 jaar.

12 Lekker kleuren en inleveren bij Juf Jovanka

13 Uit de Bovenbouw We zijn in de bovenbouw heel erg hard bezig met toetsen. We doen het goed zeggen de juffen en meesters. Sommige toetsen zijn heel moeilijk maar we doen ons best. s Middags hebben we voor het thema films gekozen. Die kijken we dan in 2 groepen. De juf of meester legt dan dingen uit over de oorlog. Dat is soms heel zielig maar wel erg belangrijk om te weten en over te leren. We gaan ook een sponsorloop rennen voor Vluchtelingenwerk. Meer informatie komt nog op de facebook pagina! En we hangen ook posters op in de school! Groetjes de bovenbouwers

14 Laaktheater Leuke en creatieve danslessen in het Laaktheater!! Sporten en bewegen is heel belangrijk voor kinderen. Het is goed voor de sociale ontwikkeling en gezonde groei, leerontwikkeling, beschermt tegen ziekten en zorgt ervoor dat het kind zijn of haar overtollige energie kwijt kan. Elke woensdagmiddag geeft Beweigi leuke en creatieve danslessen speciaal voor kinderen vanaf 4 jaar in hét theater van stadsdeel Laak, namelijk het Laaktheater. Beweigi biedt een diversiteit aan dansstijlen aan, voor zowel jongens als meisjes. Hieronder vind je ons lesrooster: Zumba Streetdance Urban Dance Azonto uur uur uur uur De danslessen vinden plaats op woensdagmiddag in het Laaktheater op de Ferrandweg 4T, 2523 XT in Den Haag. Meer informatie vindt je op bel ons op het telefoonnummer / of stuur een naar info@beweigi.nl. Je kunt bij ons terecht met je Ooievaarspas. Neem de schoolkrant mee en doe gezellig mee met een proefles.

15 Onze jarigen in april Datum 3 april 9 april 11 april 12 april 14 april 16 april 16 april 20 april 22 april 29 april 30 april Groep Naam BT GB RM3 GW RM1 BM BT BM RM1 BM GT Jhaël Niki Noah Irham Christina Najib Roderick Farida Riovanni Alexander Alain Leeftijd

16 Belangrijke data: 23 april 10 uur Open Zwemles 23 april 13:45 14:45 uur Theemiddag 24 april Koningsspelen 27 april Koningsdag De kinderen zijn vrij. 28 april Alleen kinderen uit onderbouw vrij 29 april Sponsorloop

Nieuwsbrief januari 2016

Nieuwsbrief januari 2016 Nieuwsbrief januari 2016 Speciaal Basisonderwijs Merlijn, Lucasonderwijs Paets van Troostwijkstraat 87, Tel: (070) 3993709, Fax: (070) 3193592 E-mail: info@sbomerlijn.lucasonderwijs.nl Van de directie

Nadere informatie

Nieuwsbrief november 2016

Nieuwsbrief november 2016 Nieuwsbrief november 2016 Speciaal Basisonderwijs Merlijn, Lucasonderwijs Paets van Troostwijkstraat 87, Tel: (070) 3993709, Fax: (070) 3193592 E-mail: info@sbomerlijn.lucasonderwijs.nl Van de directie

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2015

Nieuwsbrief februari 2015 Nieuwsbrief februari 2015 Speciaal Basisonderwijs Merlijn, Lucasonderwijs Paets van Troostwijkstraat 87, Tel: (070) 3993709, Fax: (070) 3193592 E-mail: info@sbomerlijn.lucasonderwijs.nl Van de directie

Nadere informatie

Nieuwsbrief Februari 2011

Nieuwsbrief Februari 2011 zondag maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag 6 7 8 Alberto (RM1) 1 2 Damian (BD) 3 Djomayro (BM) 4 5 9 10 11 Priscilla (RM1) 12 13 14 15 Scott (BT) Mehmet (RM2) 16 17 18 19 20 Kevin (RM1)

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2015

Nieuwsbrief januari 2015 Nieuwsbrief januari 2015 Speciaal Basisonderwijs Merlijn, Lucasonderwijs Paets van Troostwijkstraat 87, Tel: (070) 3993709, Fax: (070) 3193592 E-mail: info@sbomerlijn.lucasonderwijs.nl Van de directie

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2012

Nieuwsbrief December 2012 Nieuwsbrief December 2012 Speciaal Basisonderwijs Merlijn Paets van Troostwijkstraat 87, Tel: (070) 3993709 E-mail: info@sbomerlijn.lucasonderwijs.nl Nieuwsbrief december 2012 t Heerlijk avondje is gekomen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Februari 2017

Nieuwsbrief Februari 2017 Nieuwsbrief Februari 2017 Speciaal Basisonderwijs Merlijn, Lucasonderwijs Paets van Troostwijkstraat 87, Tel: (070) 3993709, Fax: (070) 3193592 E-mail: info@sbomerlijn.lucasonderwijs.nl Van de directie

Nadere informatie

Nieuwsbrief November 2014

Nieuwsbrief November 2014 Nieuwsbrief November 2014 Speciaal Basisonderwijs Merlijn, Lucasonderwijs Paets van Troostwijkstraat 87, Tel: (070) 3993709, Fax: (070) 3193592 E-mail: info@sbomerlijn.lucasonderwijs.nl Van de directie

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2015

Nieuwsbrief juni 2015 Nieuwsbrief juni 2015 Speciaal Basisonderwijs Merlijn, Lucasonderwijs Paets van Troostwijkstraat 87, Tel: (070) 3993709, Fax: (070) 3193592 E-mail: info@sbomerlijn.lucasonderwijs.nl Nieuwsbrief juni 2015

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2016

Nieuwsbrief september 2016 Nieuwsbrief september 2016 Speciaal Basisonderwijs Merlijn, Lucasonderwijs Paets van Troostwijkstraat 87, Tel: (070) 3993709, Fax: (070) 3193592 E-mail: info@sbomerlijn.lucasonderwijs.nl Van de directie

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2014

Nieuwsbrief Juli 2014 Nieuwsbrief Juli 2014 Speciaal Basisonderwijs Merlijn, SCO Lucasonderwijs Paets van Troostwijkstraat 87, Tel: (070) 3993709, Fax: (070) 3193592 E-mail: info@sbomerlijn.scolucasonderwijs.nl Van de directie

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei 2015

Nieuwsbrief mei 2015 Nieuwsbrief mei 2015 Speciaal Basisonderwijs Merlijn, Lucasonderwijs Paets van Troostwijkstraat 87, Tel: (070) 3993709, Fax: (070) 3193592 E-mail: info@sbomerlijn.lucasonderwijs.nl Nieuwsbrief mei 2015

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2014

Nieuwsbrief december 2014 Nieuwsbrief december 2014 Speciaal Basisonderwijs Merlijn, Lucasonderwijs Paets van Troostwijkstraat 87, Tel: (070) 3993709, Fax: (070) 3193592 E-mail: info@sbomerlijn.lucasonderwijs.nl Van de directie

Nadere informatie

Kringgesprek. U heeft afgelopen dinsdag de schoolfoto s thuis gekregen. Deze kunt u t/m woensdag 16 april betalen of ongeopend teruggeven.

Kringgesprek. U heeft afgelopen dinsdag de schoolfoto s thuis gekregen. Deze kunt u t/m woensdag 16 april betalen of ongeopend teruggeven. Nummer 1 1 1 5 2013-2014 2014 Kringgesprek De afgelopen maanden zijn de kook en danslessen een groot succes geweest. De leerlingen hebben tijdens de danslessen naar een eind dans toegewerkt. Ook bij de

Nadere informatie

De negende editie van de nieuwsbrief

De negende editie van de nieuwsbrief Nieuwsbrief 10 Jaargang 8 16-03-2018 www.olivijn.almere-speciaal.nl De negende editie van de nieuwsbrief Belangrijke data voor de komende periode: 26 tm 28 maart kamp 28 maart schoolreis 29 maart roostervrij

Nadere informatie

Nieuwsbrief november/december 2015

Nieuwsbrief november/december 2015 Nieuwsbrief november/december 2015 4 december bezoekt Sint Kei 13 Vrijdag 4 december komt Sinterklaas een bezoekje brengen aan onze school. Alle kinderen worden om 8.30 uur verwacht op het schoolplein.

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2015

Nieuwsbrief december 2015 Nieuwsbrief december 2015 Speciaal Basisonderwijs Merlijn, Lucasonderwijs Paets van Troostwijkstraat 87, Tel: (070) 3993709, Fax: (070) 3193592 E-mail: info@sbomerlijn.lucasonderwijs.nl Van de directie

Nadere informatie

Maandag 31 augustus is er voor alle ouders een informatie avond van 19.00 tot 20.30. Augustus 2015. Ma Di Wo Do Vr Za Zo

Maandag 31 augustus is er voor alle ouders een informatie avond van 19.00 tot 20.30. Augustus 2015. Ma Di Wo Do Vr Za Zo Aan de ouder(s) en verzorger(s) Welkom in het nieuwe schooljaar 2015-2016 op de Valentijnschool Voor u ligt de kalender voor het schooljaar 2015-2016. U vindt hierin belangrijke data voor bepaalde activiteiten

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Vergeten in de kalender te zetten, sorry Klaske. Juf Klaske was donderdag jarig. Van harte gefeliciteerd.

Nieuwsbrief. Vergeten in de kalender te zetten, sorry Klaske. Juf Klaske was donderdag jarig. Van harte gefeliciteerd. Jaargang 19 nummer 32 Vrijdag 25 maart 2016 Artikelen in deze nieuwsbrief Verjaardagen Jarig Agenda / maart / april Gymnastiek Indeling van de bouwen Margewoensdagen Het fantastisch Kinder Filmfestival

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Voorwoord. Belangrijke Data. Welkom op OBS Mozaiëk. OBS Mozaïek. Jaargang 18. Nummer 7. April 2018

Nieuwsbrief. Voorwoord. Belangrijke Data. Welkom op OBS Mozaiëk. OBS Mozaïek. Jaargang 18. Nummer 7. April 2018 Nieuwsbrief OBS Mozaïek Jaargang 18 Nummer 7 Voorwoord Op het moment van het schrijven van deze nieuwsbrief is het buiten 28 graden. Een record voor 19 april! Groep 8 heeft de afgelopen drie dagen hard

Nadere informatie

De Keyzer draait door Inhoudsopgave

De Keyzer draait door Inhoudsopgave De Keyzer draait door Inhoudsopgave Van de redactie Het laatste nieuws Puzzel Gedicht Overzicht vrije dagen en feest dagen Interview leerling Interview leerkracht De knutseltip Kleurplaat Afsluiting/Groet

Nadere informatie

[Break]ing News. Agenda voor de maand januari en februari Nieuwsbrief nr Almere, 22 december 2016

[Break]ing News. Agenda voor de maand januari en februari Nieuwsbrief nr Almere, 22 december 2016 [Break]ing News Nieuwsbrief nr. 201617-04 Almere, 22 december 2016 Agenda voor de maand januari en februari 2017 Maandag 9 januari 2017 Eerste schooldag van 2017 9-13 januari 2017 Luizencontrole in de

Nadere informatie

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend.

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend. 10 december 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 11 De wensboom is geopend t/m 18 december. Voor schooltijd mogen de kinderen een wens kopen, versieren en in de boom hangen voor 0,50. Dit bedrag gaat

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Digitale Nieuwsbrief van De Noord

Nieuwsbrief. Digitale Nieuwsbrief van De Noord Nieuwsbrief Bilderdijklaan 2 2985 XB Ridderkerk T 0180-422567 I www.obsdenoord.nl Email: directie@obsdenoord.nl Jaargang 2 nummer 11 5 december 2014 Algemeen nieuws In deze nieuwsbrief kunt u informatie

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 21 juli 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Al weer een schooljaar voorbij. Wat gaat het toch snel. We willen nog een aantal mensen bedanken:

Nadere informatie

www.cornelismusius.nl cornelismusius@laurentiusstichting.nl 04-03- 2016 Inhoud Studiemiddag 1 maart... 1 Opening van de Studie Muis... 2 Een nieuw gezicht... 2 Pasen... 3 Hallo allemaal hier weer een wist

Nadere informatie

De Keyzer draait door Inhoudsopgave

De Keyzer draait door Inhoudsopgave De Keyzer draait door Inhoudsopgave Van de redactie + inzending Het laatste nieuws Puzzel Overzicht vrije dagen en feest dagen Interview leerling Interview leerkracht De knutseltip Kleurplaat Afsluiting/Groet

Nadere informatie

475!! 1. Projectweek. 2. Agenda. 3. Avondvierdaagse

475!! 1. Projectweek. 2. Agenda. 3. Avondvierdaagse nieuwsbrief 30 schooljaar 2014-2015 12 juni 2015 1. Projectweek Woensdag 17 juni start de projectweek. Dit jaar is het thema geschiedenis. Een heel breed thema waar we veel mee kunnen. Elke bouw heeft

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dinsdag 11 april 2017 Nr. 28

Nieuwsbrief Dinsdag 11 april 2017 Nr. 28 Nieuwsbrief Dinsdag 11 april 2017 Nr. 28 Belangrijke data In de week na elke vakantie is er luizencontrole. Elke dinsdag om 8.15 uur is er Ouderkamer. Vrijdag 14 april Goede Vrijdag Groepen 1 t/m 4 vrij

Nadere informatie

Lente! Had u haar al gezien: 'onze' meerkoet in de gracht voor de school? Blijkbaar heeft ze het goed naar haar zin, al zittend op zes (6!) eieren.

Lente! Had u haar al gezien: 'onze' meerkoet in de gracht voor de school? Blijkbaar heeft ze het goed naar haar zin, al zittend op zes (6!) eieren. Ambachtsweg 1 2211 JN Noordwijkerhout Tel. 0252-374333 www.deregenboogschool.nl Eenindruk Directeur: C.A.C.M. Fijnaut Gruiten Deze week krijgen we: een peer, een appel en een banaan. Denkt u eraan dat

Nadere informatie

Hoera, ik ga naar groep 1 van de Gerardusschool

Hoera, ik ga naar groep 1 van de Gerardusschool Hoera, ik ga naar groep 1 van de Gerardusschool R.K. Gerardusschool Meerkreuk 2 Oude Wetering 071-331 2958 info.gerardus@ssba.net Voor een bijna vier jarige Informatie boekje voor de nieuwe kinderen en

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019 Start van het nieuwe schooljaar op dinsdag 3 september 2019 Het schooljaar 2019-2020 start dit jaar niet op de eerste maandag, maar op dinsdag. Maar op maandagmiddag 2 september nodigen wij wel alle kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, Nieuwsbrief 22 april 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Voor de leerlingen van groep 8 was het de afgelopen week een spannende week. Ondanks het feit

Nadere informatie

Natersweg VA Rotterdam. Postbus DA Rotterdam. Telefoon:

Natersweg VA Rotterdam. Postbus DA Rotterdam. Telefoon: 2018-2019 Natersweg 7 3082 VA Rotterdam Postbus 55518 3008 DA Rotterdam Telefoon: 010-4 29 21 38 Email: directie@wilhelminaschoolcharlois.nl Website: www.wilhelminaschoolcharlois.nl KALENDER EN NOTITIEBOEK

Nadere informatie

Datum: Nummer:1

Datum: Nummer:1 Datum: 6-9-2013 Nummer:1 Beste ouders en of verzorgers Welkom in het schooljaar 2013-2014 We hebben een goede start gemaakt! Iedereen is veilig teruggekeerd van de vakantie en met frisse zin begonnen aan

Nadere informatie

jarig bestaan. 1 september. Benodigdheden nieuwe schooljaar

jarig bestaan. 1 september. Benodigdheden nieuwe schooljaar 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21Inleveren overblijfovereenkomst en foto/video toestemmingsformulier 28 100-jarig bestaan ZOMERVAKANTIE 22 23 24 25 Rapporten inleveren 29 100-jarig

Nadere informatie

september 2014 Uit de directiekamer

september 2014 Uit de directiekamer september 2014 Uit de directiekamer De eerste nieuwsbrief van dit jaar en ook de eerste nieuwsbrief van mijn hand. Allereerst wil ik jullie allemaal hartelijk bedanken voor het ontzettend warme welkom!

Nadere informatie

Oudernieuwsbrief. 11 mei Onderwerpen in deze nieuwsbrief:

Oudernieuwsbrief. 11 mei Onderwerpen in deze nieuwsbrief: Oudernieuwsbrief 11 mei 2017 Onderwerpen in deze nieuwsbrief: De kalender De avondvierdaagse Uitstapjes en schoolreisjes Van onze verslaggevers Interessante website Wist u dat? De kalender 15 mei groep

Nadere informatie

nieuwsbrief Koningsspelen Nummer 09, 29 mei 2015 Inhoud Herdenking Verkeersexamen Nieuwe gymvloer Koningsspelen Jaardag Schoolreisje Avond-4-daagse

nieuwsbrief Koningsspelen Nummer 09, 29 mei 2015 Inhoud Herdenking Verkeersexamen Nieuwe gymvloer Koningsspelen Jaardag Schoolreisje Avond-4-daagse Inhoud Herdenking Verkeersexamen Nieuwe gymvloer Koningsspelen Jaardag Schoolreisje Avond-4-daagse Schoonmaakmiddag Zuukerfeest Sportdag groep 6-7-8 Afscheid OR-leden Rapportbesprekingen Evaluatie data

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart. Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart nr /2019 vrijdag 5 april 2019

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart. Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart nr /2019 vrijdag 5 april 2019 Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Chr. Peuterspeelzaal Christelijke Basisschool De Lichtboei Buitenschoolse Opvang Boemerang De Ukkenburcht www.delichtboei-emmeloord.nl Kinderdagverblijf De Kindertuin

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F SBO De Sluis Zwarteweg 120 8017 AZ Zwolle Tel.: 038-4536123 Website: www.sbo-desluis.nl Nummer: 5 Datum: 27 november 2014 AGENDA Vrijdag 5 december Sinterklaasfeest leerlingen s middags

Nadere informatie

cns d Uylenborch christelijke school voor basisonderwijs

cns d Uylenborch christelijke school voor basisonderwijs NIEUWSBRIEF 1 december nr. 634 Kind op maandag Voor godsdienst werken wij met de methode Kind op maandag. Iedere week staan er een aantal verhalen rond een thema of onderwerp centraal. Deze week gaan de

Nadere informatie

Info april 2019

Info april 2019 Info 20 11 april 2019 12 april Palmpasen activiteit 17 april Himmelwike 18 april Koningsspelen 19 april t/m 5 mei Meivakantie 15 mei sponsorloop 20 mei schoolfotograaf 22 mei schoolkorfbaltoernooi Mocht

Nadere informatie

OUDERINFO APRIL Oudervragenlijst. Schoolfotograaf. Schooljaar 2016/2017 Nummer 7 6 april 2017 Agenda

OUDERINFO APRIL Oudervragenlijst. Schoolfotograaf. Schooljaar 2016/2017 Nummer 7 6 april 2017 Agenda OUDERINFO APRIL 2017 Oudervragenlijst In februari hebben we aan alle ouders/verzorgers een oudervragenlijst uitgedeeld. We hebben al 40 ingevulde vragenlijsten terug. Bedankt hiervoor, want hiermee hebben

Nadere informatie

[Geef de titel van het document op] Watertaps in het Majellapark. Anita Verweij Schoolleider

[Geef de titel van het document op] Watertaps in het Majellapark. Anita Verweij Schoolleider [Geef de titel van het document op] Nieuwsbrief 17 KBS De Kameleon 1 april 016 1 Watertaps in het Majellapark Oog voor talent Zonder water is geen leven mogelijk. Dit is veel omvattend, maar waar! De plantjes

Nadere informatie

Kringgesprek. Nummer 2 2013-2014

Kringgesprek. Nummer 2 2013-2014 Kringgesprek Beste ouders, Na drie schoolweken is de kop van het schooljaar er echt af. U hebt deze week de informatieavond kunnen bijwonen waarin het jaarprogramma met u is gedeeld en waarbij de leerkrachten

Nadere informatie

Schoolgeld, nog niet alles is binnen De ouderbijdrage voor dit schooljaar bedraagt net als de vorige keer 20,- per kind.

Schoolgeld, nog niet alles is binnen De ouderbijdrage voor dit schooljaar bedraagt net als de vorige keer 20,- per kind. NIEUWSBRIEF 17 Naam: De Pollen, 11 april 2014 leren naar vermogen Beste ouders/verzorgers, Schoolgeld, nog niet alles is binnen De ouderbijdrage voor dit schooljaar bedraagt net als de vorige keer 20,-

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 december 2015

Nieuwsbrief 10 december 2015 Beste kinderen, ouders/verzorgers, Nieuwsbrief 10 december 2015 Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief met belangrijke informatie over de Blokpoelschool. De nieuwsbrief wordt ook op de website www.blokpoelschool.nl

Nadere informatie

Maandag 12 september is er voor alle ouders een informatie avond van 19.00 tot 21.00

Maandag 12 september is er voor alle ouders een informatie avond van 19.00 tot 21.00 Aan de ouder(s) en verzorger(s) Voor u ligt de kalender voor het schooljaar 2016-2017. U vindt hierin belangrijke data voor bepaalde activiteiten, studiedagen en vakanties. Een handig boekje om op een

Nadere informatie

Kringgesprek. Het sinterklaasfeest nadert met rasse paardeschreden. Op donderdag 5 december

Kringgesprek. Het sinterklaasfeest nadert met rasse paardeschreden. Op donderdag 5 december Kringgesprek Beste ouders, Nummer 6 2013-2014 2014 Het sinterklaasfeest nadert met rasse paardeschreden. Op donderdag 5 december komt de Sint aan op onze school. Vanaf 08.45 uur staan de kinderen waarschijnlijk

Nadere informatie

Welkom op de Pionier

Welkom op de Pionier Welkom op de Pionier Wat lees je allemaal in dit boekje? 1. Wat is de Pionier voor een school? 2. Op school zijn verschillende klassen. 3. Zo gaat het op de Pionier. 4. Hoe ziet een schooldag er op onze

Nadere informatie

Kringgesprek. Die kunt u dan invullen op de dag of avond dat u toch op school bent voor de rapportgesprekken.

Kringgesprek. Die kunt u dan invullen op de dag of avond dat u toch op school bent voor de rapportgesprekken. Kringgesprek Geachte ouders, Wilt u alstublieft meedoen aan het invullen van een enquête Ouderbetrokkenheid? Nummer 9 2012-2013 2013 Die kunt u dan invullen op de dag of avond dat u toch op school bent

Nadere informatie

Sinterklaas had een prachtige trike voor zijn verjaardag gekregen. Het zag er stoer uit.

Sinterklaas had een prachtige trike voor zijn verjaardag gekregen. Het zag er stoer uit. December 2016 Algemeen In de bijlage: Kom jij mixen bij Kibeo Vestigingsnieuwsbrief BSO december Mededelingen directie Beste ouders/verzorgers, Wat een fijne sinterklaasochtend hebben we achter de rug.

Nadere informatie

Informatiebulletin voor ouders en kinderen Jaargang NR december DE JARIGEN VAN HARTE GEFELICITEERD!

Informatiebulletin voor ouders en kinderen Jaargang NR december DE JARIGEN VAN HARTE GEFELICITEERD! Informatiebulletin voor ouders en kinderen Jaargang 2016-2017 www.pieterwijten.nl NR 454-21 december 18 december Tamara Kora (gr 1) 22 december Nina Guzinski (gr 3) 8 januari Gijs Nijssen ( gr 3)) 12 januari

Nadere informatie

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag de Grote Rekenochtend. Schoolvoetbal jongens. IEP toets groep 8.

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag de Grote Rekenochtend. Schoolvoetbal jongens. IEP toets groep 8. Maandkalender Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 1 2 3 4 5 6 7 Creamiddag Nationale buitenlesdag 08.30-10.15 de Grote Rekenochtend Schoolvoetbal jongens 08.45-09.45 koffie uurtje 11.00-12.00 theorie-exame

Nadere informatie

2 april 2015. Ouderavond

2 april 2015. Ouderavond 2 april 2015 Ouderavond Elke 4 jaar moet de school een schoolplan vaststellen. Dat is een plan waarin staat wat we de komende 4 jaar op de Flevoparkschool allemaal gaan doen op het gebied van onderwijs

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 28. Belangrijke data: IPC onderwijs. Onderwijs op De Windroos:

ICBS De Windroos WEEKINFO 28. Belangrijke data: IPC onderwijs. Onderwijs op De Windroos: WEEKINFO 28 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data: 13-4-2017 Continurooster, 14.15 uit Beste ouders/verzorgers, In deze info: Onderwijs op De

Nadere informatie

De Hobbitkrant. Jaargang 13, nummer 05. website:

De Hobbitkrant. Jaargang 13, nummer 05. website: De Hobbitkrant Jaargang 13, nummer 05 website: www.bs-hobbitstee.nl e-mail: info@bs-hobbitstee.nl De Hobbitkrant Jaargang 13, nummer 05 23 December 2016 In dit nummer: Voorwoord Project groep 1 en 2 Schaatsprestatierit

Nadere informatie

Kringgesprek. Over 2 weken is het dan zover. Op vrijdag 26 april vieren wij met de kinderen het

Kringgesprek. Over 2 weken is het dan zover. Op vrijdag 26 april vieren wij met de kinderen het Kringgesprek Beste ouders, Over 2 weken is het dan zover. Op vrijdag 26 april vieren wij met de kinderen het Nummer 12 2012-2013 2013 Koningsfeest. Dit feest vindt plaats op vrijdag 26 april van 08.30

Nadere informatie

De kinderen moeten zelf een bord, mes, lepeltje, beker en eierdop meenemen naar school. (Graag met hun naam erop.)

De kinderen moeten zelf een bord, mes, lepeltje, beker en eierdop meenemen naar school. (Graag met hun naam erop.) Weekmail obs Hagen 7 april 2017 Paaslunch Op donderdag 13 april vindt er een paaslunch plaats op school. De heerlijke lunch vindt in buffetvorm plaats, dit wordt allemaal geregeld door de OR!! Daarnaast

Nadere informatie

Nieuwsbrief 16 mei 2013

Nieuwsbrief 16 mei 2013 Beste kinderen, ouders/verzorgers, Nieuwsbrief 16 mei 2013 Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief met belangrijke informatie over de Blokpoelschool. De nieuwsbrief wordt ook op de website www.blokpoelschool.nl

Nadere informatie

Koningsdag Onze koning is bijna jarig en dat betekent feest! We gaan met de kinderen van het KDV en BSO leuke spelletjes doen om deze dag te vieren.

Koningsdag Onze koning is bijna jarig en dat betekent feest! We gaan met de kinderen van het KDV en BSO leuke spelletjes doen om deze dag te vieren. KDV / BSO De Apenrots Elke twee maanden komt de nieuwsbrief uit met daarin nieuwtjes, mededelingen en belangrijke zaken van het Kindercentrum nl in het algemeen en KDV / BSO De Apenrots in het bijzonder.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 30 april 2015

Nieuwsbrief 30 april 2015 Beste kinderen, ouders/verzorgers, Nieuwsbrief 30 april 2015 Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief met belangrijke informatie over de Blokpoelschool. De nieuwsbrief wordt ook op de website www.blokpoelschool.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief 27 mei 2016

Nieuwsbrief 27 mei 2016 Nieuwsbrief 27 mei 2016 Even delen Nu we weer vol op stoom zijn, lijkt de meivakantie alweer een poos geleden. Maar wat was het heerlijk om te genieten van het mooie lenteweer en het uitslapen elke dag.

Nadere informatie

Aqua-Pas. Jaargang 26, nummer 6 6 december Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij!

Aqua-Pas. Jaargang 26, nummer 6 6 december Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij! Aqua-Pas Jaargang 26, nummer 6 6 december 2018 Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij! Op donderdag 10 januari zijn alle leerlingen vrij van school! Er is deze dag een extra studiedag voor het gehele

Nadere informatie

Jaarkalender 2014-2015

Jaarkalender 2014-2015 Jaarkalender 2014-2015 Fazantenkamp 157-158 3607 CH Maarssen 0346-590848 www.montessorihetmozaiek.nl info@montessorihetmozaiek.nl Maarssen, juli 2014 Beste ouders en verzorgers, Dit is de nieuwe kalender

Nadere informatie

Weekbrief. Datum: 5 april

Weekbrief. Datum: 5 april Weekbrief Bezoek onze site of volg ons op twitter of facebook. Datum: 5 april Nieuws Algemeen Koningsspelen Dit jaar vinden de Koningsspelen op vrijdag 12 april plaats. We starten met onze jaarlijkse sponsorloop

Nadere informatie

Nieuwsbrief vrijdag 13 juli 2018

Nieuwsbrief vrijdag 13 juli 2018 Nieuwsbrief vrijdag 13 juli 2018 Belangrijke data Vrijdag 13 juli: start zomervakantie Maandag 27 augustus: start schooljaar 2018 2019 Maandag 3 september: Dinsdag 4 september: Donderdag 6 september: Maandag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20 maart 2015

Nieuwsbrief 20 maart 2015 Beste kinderen, ouders/verzorgers, Nieuwsbrief 20 maart 2015 Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief met belangrijke informatie over de Blokpoelschool. De nieuwsbrief wordt ook op de website www.blokpoelschool.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief Thema Wat heb ik aan vandaag?

Nieuwsbrief Thema Wat heb ik aan vandaag? Nieuwsbrief Thema Wat heb ik aan vandaag? Terugblik Wat was het gezellig om al die knuffels in de klas te hebben! Sommige knuffels bleven op school slapen, maar de meeste knuffels gingen aan het einde

Nadere informatie

Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf uur vrij. Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4

Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf uur vrij. Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4 Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf 12.00 uur vrij Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4 Donderdag 8 november Schoolontbijt Maandag 13 november Koffie

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 4a. Dit nieuwe schooljaar wil iedereen veel leren. Daarom zijn we ook hard aan het werk met lezen, taal en rekenen.

Nieuwsbrief groep 4a. Dit nieuwe schooljaar wil iedereen veel leren. Daarom zijn we ook hard aan het werk met lezen, taal en rekenen. Nieuwsbrief groep 4a Een nieuw schooljaar Na de vakantie is iedereen van groep 4a met veel zin en inzet begonnen aan het nieuwe schooljaar. Springend en klimmend gingen we de school in! We hebben een nieuw

Nadere informatie

Uiltje gemist? kalender. Vrijdag.Waterdag

Uiltje gemist? kalender. Vrijdag.Waterdag 02 juli 2015 Jaargang 7- nummer 28 kalender Donderdag 2 juli Rapportage groepen 3 t/m 7 Vrijdag 3 juli Waterspektakel groepen 1 t/m 5 Vrijdag.Waterdag Morgen, vrijdag 3 juli, worden er voor de kinderen

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

Jaargang 20 / nummer 0 31 augustus 2017

Jaargang 20 / nummer 0 31 augustus 2017 Openbare Basisschool De Zevensprong Danslaan 74 1326 PL Almere Tel.: 036-5353742 info@zevensprong.asg-almere.nl www.zevensprong.asg-almere.nl Jaargang 20 / nummer 0 31 augustus 2017 Belangrijke data: 4

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 30. Belangrijke data. Onderwijs op de Windroos. Handige links

ICBS De Windroos WEEKINFO 30. Belangrijke data. Onderwijs op de Windroos. Handige links WEEKINFO 30 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data 27-4-2018 t/m 13-5-2018 Meivakantie Beste ouders/verzorgers, In deze info: Groepsindeling 2018-2019

Nadere informatie

Kom je voor jezelf en de ander op, dan ben je voor de Odulfusschool helemaal top! Agenda: Schooljaar Nr. 30

Kom je voor jezelf en de ander op, dan ben je voor de Odulfusschool helemaal top! Agenda: Schooljaar Nr. 30 Schooljaar 2018-2019 Nr. 30 Inspiratie opdoen voor de Koningsspelen Wil je alvast in de stemming komen voor de Koningsspelen en ben je benieuwd naar het liedje van dit jaar? Kijk dan eens op onderstaande

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuws uit de school. Belangrijke Data. 05 september nr. 02

Nieuwsbrief. Nieuws uit de school. Belangrijke Data. 05 september nr. 02 05 september 2016 2016-2017 nr. 02 Nieuws uit de school Nieuwsbrief Onze nieuwe collega s stellen zich aan u voor. Even kennismaken.. Hallo allemaal! Graag wil ik mij even aan u voorstellen. Mijn naam

Nadere informatie

SBO Petraschool. Nieuwsbrief december Vanuit de directie: Nog meer belangrijk nieuws: Contactgegevens. Belangrijke data. Personeel.

SBO Petraschool. Nieuwsbrief december Vanuit de directie: Nog meer belangrijk nieuws: Contactgegevens. Belangrijke data. Personeel. Nieuwsbrief december 2018 SBO Petraschool Vanuit de directie: Personeel. Juf Kimberly is 21 november bevallen van een gezonde zoon, Bruce. We wensen Kimberly en haar gezin een zonnige toekomst toe. Ontwikkelingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 1/2C

Nieuwsbrief groep 1/2C Nieuwsbrief groep 1/2C Beste ouders, Voor u ligt de nieuwsbrief van groep 1/2C voor de komende periode. Wij wensen u veel plezier met lezen. Met vriendelijke groet, Eline van Ee Simone Dreierink Wat gaan

Nadere informatie

Informatieblad voor de ouders. Agenda school

Informatieblad voor de ouders. Agenda school Woensdag 17 mei gaan de groepen 3 t/m 6 op schoolreisje. Veel plezier! het Boomblad Informatieblad voor de ouders Agenda school 15 mei MR 17 mei Schoolreisje groep 3/4 en 5/6 17 mei Vervolg schoolvoetbal

Nadere informatie

Nieuwsbrief Montessorischool de Trinoom

Nieuwsbrief Montessorischool de Trinoom Nieuwsbrief Montessorischool de Trinoom Jaargang 16 Nummer 19 12 juni 2017 Nieuwlandstraat 241 2729 EB Zoetermeer Telefoon: (079)3431733 info@montessoridetrinoom.nl www.montessoridetrinoom.nl Agenda: 15

Nadere informatie

belangrijke data februari 2019 nr. 21

belangrijke data februari 2019 nr. 21 belangrijke data..... 15 februari 2019 nr. 21 Maa 18 februari t/m vrijdag 22 februari Don 28 februari Voorjaarsvakantie 8.30-9.30 uur Ouderbijeenkomst Verkeersplein, Muzieklokaal Din 26 februari Stadspas

Nadere informatie

Koningsspelen 20 april

Koningsspelen 20 april V V VAKANTIES & VRIJE DAGEN Vrije dag groep 1&2: 13 april Koningsdag: 27 april 2018 Meivakantie: 30 april t/m 11 mei 2018 2 Pinksterdag: 21 mei 2018 Zomervakantie: 16 juli t/m 24 augustus 2018 NIEUWSBRIEF

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4 Schooljaar 2014-2015 oktober 2014

Nieuwsbrief 4 Schooljaar 2014-2015 oktober 2014 Nieuwsbrief 4 Schooljaar 2014-2015 oktober 2014 Hoofdweg 2034 2158MC Buitenkaag 0252 544308 directeur@st-willibrordusschool.nl www.st-willibrordusschool.nl In dit nummer Kinderboekenweek Alles in 1 afsluiting

Nadere informatie

Dit is informatie van DON BOSCO DECEMBER-JANUARI 2015/2016

Dit is informatie van DON BOSCO DECEMBER-JANUARI 2015/2016 NIEUWSFLITS DON BOSCO Dit is informatie van DON BOSCO DECEMBER-JANUARI 2015/2016 JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat 1 4701 KH Roosendaal tel. 0165 535326 donboscoroosendaal@juzt.nl ALLE BELANGRIJKE INFO

Nadere informatie

Klassennieuws. Beste ouders/ verzorgers, Hierbij het klassennieuws van de afgelopen weken.

Klassennieuws. Beste ouders/ verzorgers, Hierbij het klassennieuws van de afgelopen weken. Klassennieuws Beste ouders/ verzorgers, Hierbij het klassennieuws van de afgelopen weken. Thema post Na de voorjaarsvakantie zijn we bezig geweest met het thema post. Regelmatig komt de postbode langs

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Basisschool De Springschans

NIEUWSBRIEF Basisschool De Springschans Tweewekelijkse NIEUWSBRIEF Basisschool De Springschans 21 april 2015 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Datum: donderdag 31 mei 2018

Datum: donderdag 31 mei 2018 Datum: donderdag 31 mei 2018 Populierenblaadje Algemeen: Onderbouw na de zomervakantie: We starten komend jaar met de Bijen én de Vlinders! We hebben zoveel aanmeldingen, dat we direct na de zomervakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei:

Nieuwsbrief Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei: Nieuwsbrief 7 31-03-2017 Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei: "De sterke man is niet degene die iemand op de grond kan werken tijdens het worstelen, maar degene die

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2018

Nieuwsbrief December 2018 Nieuwsbrief December 2018 Kalender en belangrijke informatie uit deze nieuwsbrief: Gehele decembermaand, geen gymlessen. Dinsdag 4 december, leerlingen groepen 6 t/m 8, surprises meenemen. Woensdag 5 december,

Nadere informatie

OBS Heidepark ds. A.J.W. Vogelaarstraat AN Lemelerveld tel

OBS Heidepark ds. A.J.W. Vogelaarstraat AN Lemelerveld tel OBS Heidepark ds. A.J.W. Vogelaarstraat 22 8151 AN Lemelerveld tel. 0572 371850 info-heidepark@ooz.nl www.obsheidepark.nl Inleiding Binnenkort start uw kind op obs Heidepark met de wendagen. Spannend voor

Nadere informatie

O.B.S. de Wiekslag. Nieuwsbrief groep 5/6. Nieuwsbrief nr.4

O.B.S. de Wiekslag. Nieuwsbrief groep 5/6. Nieuwsbrief nr.4 O.B.S. de Wiekslag 201 6-20 17 nummer 4 nieuwsbrief Nieuwsbrief groep 5/6 Nieuwsbrief nr.4 Inhoud Nieuwsbrief nr. 4 1 Avondvierdaagse 1 Engelse week 1 Circusdag 2 Schoolreis Thüle 2, 3 Meesters en juffendag

Nadere informatie

Voor het eerst naar de Pater van der Geldschool

Voor het eerst naar de Pater van der Geldschool Voor het eerst naar de Pater van der Geldschool s Morgens word je naar school gebracht door papa, mama, opa of oma. Het wachten op de speelplaats Het binnenkomen Om 5 voor half 9 gaat de zoemer; de juffen

Nadere informatie

Afscheid van juf Liesbeth Natuurtoets groep 7 vrijdag 28 september Nieuwsbrief nr. 5

Afscheid van juf Liesbeth Natuurtoets groep 7 vrijdag 28 september Nieuwsbrief nr. 5 nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 21 september Agenda 2018 Nummer 4 maandag 24 september Kennismakingsgesprekken

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 8 14 januari 2014 Pagina 1 van 5

Nieuwsbrief nummer 8 14 januari 2014 Pagina 1 van 5 Pagina 1 van 5 Inhoudsopgave Voorwoord Gym Koffieochtend OR Nieuwe leerlingen! Afwezige en zieke collega s Hoofdluis SO: Thema: "Winter" SO: Even voorstellen VSO: Logopedie in het VSO VSO: Klaas Gubbels

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Nieuwsbrief 11 13-04-2018 Projectweek De afgelopen twee weken zijn de projectweken 'school in mijn buurt' geweest. Er is veel ontdekt en geleerd over de buurt. Vandaag is dit project afgesloten met een

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 januari 2018 Nr. 5

Nieuwsbrief 15 januari 2018 Nr. 5 Nieuwsbrief 15 januari 2018 Nr. 5 Beste wensen Misschien wat laat, want het jaar 2018 is al twee weken jong, maar voor u allen alsnog een goed en gezond 2018 gewenst! Kijkmiddag op Basisschool EigenWijs

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Inspectiebezoek 10 mei. Artikelen in deze nieuwsbrief. Agenda mei. Frans. Jaargang 19 nummer 36 Vrijdag 22 april 2016.

Nieuwsbrief. Inspectiebezoek 10 mei. Artikelen in deze nieuwsbrief. Agenda mei. Frans. Jaargang 19 nummer 36 Vrijdag 22 april 2016. Jaargang 19 nummer 36 Vrijdag 22 april 2016 Nieuwsbrief Artikelen in deze nieuwsbrief Inspectiebezoek op 10 mei Agenda mei Frans Gymnastiek Indeling van de bouwen Marge woensdag Verjaardagen mei Verkeersexamen

Nadere informatie

welkomstboekje Hallo!! thorbeckelaan bm maarssen telefoon: fax:

welkomstboekje Hallo!! thorbeckelaan bm maarssen telefoon: fax: welkomstboekje Hallo!! thorbeckelaan 2 3601 bm maarssen telefoon: 0346-562120 fax: 0346-554851 e-mail: directie@kbspionier.nl www.kbspionier.nl 4Hallo Je bent nu al bijna vier jaar en dan kom je bij ons

Nadere informatie