Roos van de Balkan. 12 DAAGSE RONDREIS Het beste van Bulgarije. Dag 1: Aankomst in Sofia

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Roos van de Balkan. 12 DAAGSE RONDREIS Het beste van Bulgarije. Dag 1: Aankomst in Sofia"

Transcriptie

1 Dag 1: Aankomst in Sofia Na een vlucht van ongeveer 2,5 uur landt u in Sofia. Een nederlandstalige gids wacht u op voor de tranfser richting hotel. Bij aankomst hebt u de tijd om kennis te maken met uw gids en uit te rusten van de vlucht tijdens het avondmaaltijd. Dag 2: Sofia en omgeving (20km) Vandaag gaat onze volledige aandacht naar de hoofdstad Sofia. Gelegen aan de voet van het Vitoshagebergte, is de stad sinds mensenheugenis een kruispunt tussen West en Oost. De stad werd 7000 jaar geleden door de Traciërs gesticht als Serdika. Na de stichting hebben vele volkeren hun sporen achtergelaten in deze stad. Tot op heden is de stad een mengeling van verschillende culturen en bruist de stad van leven. Het motto van de stad; Sofia groeit, maar veroudert niet is dus niet gestolen. Na het ontbijt is er een rondleiding doorheen het centrum met bezoek aan oa de Universiteit, het Parlement, de Russische Kerk, de Romeinse Kerk St Georg en de parel van de stad, de Alexander Nevski Kathedraal. Deze kathedraal met zijn vergulde koepel beschikt over een imponerende verzameling iconen in zijn crypte. Daarna hebt u vrije tijd voor wat te winkelen of een gezellig terrasje op te zoeken. In de namiddag bezoekt u het Archeologisch Museum waar alle schatten van Bulgarije hun onderdak vinden en de door UNESCO beschermde Boyana kerk. De kerk staat bekend om haar kleurrijke en prachtige fresco s. Dag 3: Sofia - Rila Klooster - Sandanski - Melnik (ca.180 km ) Na het ontbijt rijden we richting zuiden, om één van de hoogtepunten van Bulgarije te bezoeken, het wereldberoemde Rila Klooster. Gelegen op 1140m wordt het omringd door de dichte bossen van het Rila Nationaal Natuurpark. De prachtige fresco s, de bijzondere architectuur en de sereniteit van deze parel zullen u zonder twijfel betoveren. Als grootste, en voor velen, het mooiste klooster in de Balkan is het een orgelpunt op de lijst van UNESCO werelderfgoed in Bulgarije en de Balkan. De route gaat hierna verder naar het dorp Kotscherinovo, meer bekend als het dorp van de ooievaar. Tijdens de zomermaanden vinden vele van deze trekvogels hun broedplaats hier in dit dorp. Na uw bezoek aan deze uithoek van Bulgarije, rijden we verder naar Sandanski. Een kuuroord zonder gelijke in Bulgarije. Hier maken we een kleine rustpauze met een kleine wandeling doorheen de stad en het park. In de late namiddag bereiken we het eindpunt van de dag met Melnik. Deze kleine stad wordt omringd door adembenemende steen- en zandformaties die door hun gele kleur en merkwaardige vormen bekend staan als de Zandpiramiden.

2 Dag 4: Melnik - Roschen Klooster - Deltschevo - Bansko (ca.170 km ) Na een deugddoend ontbijt staat er een stadswandeling doorheen de kleine en slingerende straatjes van Melnik op het programma. Onderweg stoppen we bij het bekende Kordopulov Huis voor een bezoek aan zijn wijnkelder, uitgehouwen in de rotswanden. Een wijnkelder bezoeken betekent proeven. De flessen worden opengetrokken voor een degustatie waarbij u de geschiedenis van Melnik en de kwaliteit van zijn wijnen leert kennen. De rondreis gaat daarna verder naar het Roschen Klooster uit de 12de eeuw en beroemd omwille van zijn muurschilderingen, iconen prachtig uitzicht. Gelegen tussen de surrealistische zandsteenformaties met hun adembenemende panorama s is het een gedroomde stop voor de fotografen. Na dit bezoek verlaten we Roschen en Melnik om de weg te kiezen richting Griekenland met als doel Bansko. Onderweg maakt u een stop in het dorp Deltschevo. Gelegen op een klein plateau, op 600m hoogte in de Rodopen, treffen zich hier 2 bergketens waardoor het dorp een uitermate gunstig microklimaat kent met koele zomers en mildere winters. Met niet minder dan 26 huizen uit de tijd van de Wedergeboorte staat dit dorp op de nationale cultuurerfgoedlijst. Dit ter bescherming van het erfgoed uit de tijd dat Bulgarije zich bevrijdde van het Osmaanse Juk. Het gehele dorp ademt dan ook de atmosfeer uit van de 19de eeuw. Nadien gaat het verder met de dorpen Lesten en Kovatscheviza, middenin de bergen en tussen een fabelachtige omgeving gelegen. Beide dorpjes zijn met hun typische architectuur geliefde filmsets voor menig regisseur. In de namiddag komt u aan in Bansko. De stad is het jaar door een trekpleister voor toeristen van binnen- en buitenland. Tijdens de winter als ski-oord en tijdens de zomermaanden als wandellocatie. Dag 5: Bansko en omgeving (ca.60 km) Vandaag ontdekt u Bankso en omgeving. Na het ontbijt is er een rondleiding langsheen het historisch centrum van Bansko. In de middag gaat het dan verder naar het dorp Dobarsko, waar we de 17de eeuwse kerk bezoeken. De kerk is een schoolvoorbeeld voor fresco s. Het middagmaal wordt geserveerd in een typische bulgaars restaurant waar u de huisgemaakte traditionele gerechten en dranken opgediend krijgt met folkloremuziek op de achtergrond. In de namiddag kunnen wandelaars en natuurliefhebbers een korte, maar mooie wandeling maken doorheen het Pirin-gebergte. Na deze ontspannende en gezellige dag keren we terug naar Bankso voor de overnachting.

3 Dag 6: Bansko- Avramovo- Batschkovo Klooster- Plovdiv (ca.150 km) Na het ontbijt gaat het richting Plovdiv over de Jundulapas. De route voert u tussen 3 verschillende gebergten; Rila, Pirin en Rodopen. Tussen en over wijnbergen, tabaksvelden en kleine dorpjes waar de tijd geen vat op gehad heeft. Het eerste gedeelte is per smalspoor-trein. We stappen op in Bansko en rijden door naar Avramovo op 1267m, het hoogst- gelegen station van Bulgarije. Van hieruit zet u de tocht verder naar Plovdiv. Maar vooraleer we de stad bereiken, bezoeken we één van de oudste kloosters van Bulgarije, het Batschkovo Klooster. Nu een bedevaartsoord. Gebouwd in 1083 en bekend omwille van zijn omvangrijke collectie iconen en manuscripten. Na het bezoek hebt u genoeg vrije tijd om rond te wandelen, de rust en kalmte te genieten of een souvenir uit te zoeken in één van de vele winkeltjes. Een bezoek aan het Fort Assenova staat ook op het programma. Deze ruïne was ooit een machtige vesting gebouwd door Tsaar Ivan Assen II in Nu schiet enkel de gerestaureerde kerk over en het prachtige uitzicht. Zo komen we uiteindelijk aan in Plovdiv waar u 2 nachten zal verblijven. Dag 7: Plovdiv Vandaag gaat alle aandacht naar de mooiste stad van Bulgarije, Plovdiv. Als één van Europa s oudste steden herbergt de stad vele bezienswaardigheden. Sporen van elke periode uit de Bulgaarse geschiedenis zijn hier dan ook te vinden, het is dan ook geen wonder dat schilders en kunstenaars aangetrokken worden door deze prachtige stad. We beginnen de dag met een bezoek aan het oude stadscentrum met onder andere het Romeinse Theater, het Etnografisch Museum, de St. Konstantin en Elena Kerk en enkele van de vele koopmanshuizen die gebouwd werden tijdens de Bulgaarse Wedergeboorte. In de namiddag hebt u vrije tijd om doorheen de winkelstraten te struien, op een terrasje uit te rusten of door de slingerende steegjes van de oude stad te slenteren. We overnachten voor een tweede nacht in deze prachtige antieke stad.

4 Dag 8: Plovdiv - Stara Sagora - Kazanlak - Damascena - Hissar (ca.180 km) We verlaten Plovdiv na het ontbijt en het gaat verder met Kazanlak, de stad der rozen en Tracische koningen. Vandaag maakt u kennis met de Tracische cultuur, waarschijnlijk één van de invloedrijkste en merkwaardigste culturen die hier hun sporen hebben achtergelaten. Ze bevolkten Bulgarije rond de 4de eeuw v.chr en stonden bekend om hun rijke tradities, dappere krijgers en hun liefde voor kunst en cultuur. De meest bekende Traciërs zijn ongetwijfeld de zanger-dichter Orpheus en de slavenleider Spartacus. We stoppen eerst in de mooie stad Stara Zagora om de achtduizend jaar oude neolitsche opgravingen en de romeinse ruïnes van de stad Augusta Trajana te bezoeken. Nadien rijdt u verder naar Kazanlak. Hier bezichtigt u de tracische graftombe. Omwille van zijn unieke fresco s, archeologisch belang en ongeziene kleurenpracht staat deze tombe op de UNESCO werelderfgoedlijst en bezoeken we een replika om de originele tombe in al zijn pracht te beschermen tegen de tand der tijd. In de stad zelf bezoekt u het historisch museum met zijn rijke collectie tracische schatten die in de omgeving opgegraven zijn. Nadat we Kazanlak verlaten zal u onderweg links en rechts de vele heuvels opmerken die de rozenvallei rijk is. Deze zijn allen tracische grafheuvels. De Traciërs geloofden in een leven na de dood en maakten van hun begrafenissen en regelrecht feest. De grafkamers werden rijkelijk versierd met juwelen, goud- en zilvergiften die de overledene tijdens zijn reis naar het hiernamaals nodig had. We begeven ons nu richting uw hotel in de rozenvallei, maar voor u daar aankomt maken we een kleine pauze in Skobelevo. Daar bevindt zich het etnografisch complex Damascena. Hier wordt u het process van de rozenproductieuitgelegd en getoond die al meer dan 300 jaar gebruikt wordt.!! In mei orgarniseren we hier een extra dag speciaal voor het rozenfeest!! Dag 9: Hissar - Schipka - Etara - Triavna - Veliko Tarnovo (ca.190 km ) Vandaag verlaten we de rozenvallei en trekken we u over het Balkangebergte, die het land verdeelt in een noordelijk en zuidelijk gedeelte. De weg gaat langs de Shipka-pas welke voor de Bulgaren een belangrijke historische waarde heeft. Het is hier waar in 1887 de beslissende en bevrijdende slag gevoerd werd tussen de alliantie van Russen en Bulgaren tegen de ottomaanse troepen. Voor de vele gesneuvelden te eren werd op het hoogste punt een indrukwekkend herdenkingsmonument gebouwd. Vooraleer de pas wordt bereikt, is er een kleine pauze in Shipka zelf om de veguldene herdenkingskerk in russische stijl te bezoeken.

5 Na het passeren van de pas en het gebergte is het tijd om het Bokrijk van Bulgarije te bezoeken, Etara. Dit Etnografisch Openluchtmuseum laat u oog in oog komen met het verleden. In exact nagebouwde ateliers, met authentieke en door water aangedreven machines, worden hier onder toeziend oog van de bezoeker oude ambachten getoond. Hier geniet u van de vaardigheid van de silversmid, icoonschilder, pottenbakkers en de houtsnijders in levende lijve. Hierna gaat het verder met Triavna, een schilderachtig dorpje gelegen in het hart van de Balkan. De stad werd gesticht in de 15de eeuw en bereikte zijn hoogtepunt in de 18de eeuw vooral dankzij de goudsmidkunst maar ook door de bedrevenheid van de plaatselijke houtsnijders en iconenschilders. In Triavna staat er een stadswandeling op het programma langsheen de authentieke huizen, stenen brugjes, de bekende klokkentoren en bezichtiging aan het Museum van de Houtsnijkunst. Nadien gaat het verder richting Veliko Tarnovo voor de overnachting. Dag 10: Veliko Tarnovo en Arbanassi (ca.30 km) Na het ontbijt staat Arbanassi op het programma. Dit museumdorp ligt op een hoog plateau en biedt een wonderschoon panorama op de nabijgelegen dorpen. In de 17de en 18de eeuw behoorde het dorp tot de rijkste van het land, wat tot vandaag zichtbaar is. U bezoekt onder andere de uit de 17de eeuw stammende, half onder de grond gebouwde, en indrukwekkende Geboorte Kerk en enkele van de koopmanshuizen uit dezelfde periode. In de namiddag schenken we de aandacht aan het fascinerende Veliko Tarnovo, tussen de 12de en 14de eeuw de hoofdstad van Bulgarije en Tsarenresidentie. Het is één van de weinige plaatsen in het land waar nog vele middeleeuwse monumenten bewaard zijn gebleven. Een wandeling langsheen de smalle en kleine kronkelende staten met de oude kerken en gebouwen is een must. Bewonder vooral de prachtig gelegen herenhuizen die bijna boven elkaar gebouwd. Nadien bezoeken we de parel van de stad, de Tsarevets heuvel, met zijn ruïnen van de tsarenresidentie en bijhorend uitzicht op de stad. Zelfs Boudewijn IX, Graaf van Vlaanderen, heeft hier sporen achtergelaten. In de avond maakt u kennis met de beroemde bulgaarse yoghurt. We tonen u hoe het gemaakt wordt en indien u wenst kan u ook helpen. Proeven hoort er achteraf natuurlijk ook bij.

6 Dag 11: Veliko Tarnovo - Trojan Klooster - Koprivschtiza - Sofia (ca.300 km) Tijdens de ochtend gaat de tocht naar Trojan om het gelijknamig klooster te bezoeken. Het is één van de mooiste kloosters in Bulgarije. De prachtige muurschilderingen, houten terrassen en het unieke icoon van de Heilige Moeder met 3 handen, die volgens de gelovigen geluk en gezondheid brengt, maken van dit bezoek ongetwijfeld de moeite waard. Daarna gaat het nogmaals over de Balkan, dit maal richting de hoogste bergpas Beklemeto op 1360m. Boven op de pas is er een korte pauze om van het ongelofelijke uitzicht te genieten. Het laatste bezoek is in Koprivtitsa, een stad gelegen op 950m hoogte. Hier gaat de wandeling door het bonte stadscentrum met bezoek aan de kleurrijk beschilderde huizen die als museum zijn ingericht. Deze stad laat u kennis maken met de helden die tijdens de bevrijding van Bulgarije een sleutelrol gespeeld hebben tegen de Ottomanen. Vanuit Koprivtitsa gaat het naar Sofia voor de laatste overnachting. Dag 12: Sofia en vertrek Vrije tijd tot vertrek naar de luchthaven ******************************************************************************************************* Prijs: Prijs per persoon in 2 persoonskamer vanaf 960 Euro (bij een minimum van 10 deelnemers, afhankelijk van reisperiode) Inclusief: Transport in een komfortabele 3* bus met airco 11 Overnachtingen in een komfortabel middelklasse hotel 3* of 4*, op basis van 2-persoonskamer. Half Pension (11 x ontbijt: dag 2-12, 11x avondmaal: dag 1-11 en 2 x middagmaal, namelijk dag 5 en 9) Reserveringskosten, eventuele kortingen en toeslagen Alle inkomstgelden en uitstappen volgens programma Nederlandstalige gids

7 Niet Inclusief: Vlucht Toeslag 1-persoonskamer (30 BGN - 16 Euro) Inkom voor bezoek aan: Boyana Kerk + Nationaal Museum (30 BGN elk - 16 Euro elk) Drinkgeld Uitgaven van persoonlijke aard Naar wens: Wijzigingen aan het programma Overige middagmaaltijden op aanvraag!!!! Rozenfeest!!!! Het eeuwenoude Rozenfeest of in het Bulgaars: Praznik na rosata vindt altijd plaats rond eind mei, begin juni. Het is een unieke belevenis om samen met de inwoners van de omringende dorpen dit feest mee te vieren. Wij geven u deze unieke kans. Er staat veel te gebeuren, maar willen niet alles al prijs geven, maar wat zeker is dat dit uw kans is om van dit uniek spektakel te genieten. Rozenfeest: 1dag wordt toegevoegd aan de rondreis om het rozenfeest te beleven tussen dag 8 en dag 9. Prijs per persoon inclusief Rozenfeest (met 1 extra dag) 1050 Euro Trojan Etara Arbanassi Veliko Tarnovo Triavna Koprivtitsa Hissar Kazanlak Rozenfeest Stara Zagora Plovdiv Sandanski Bansko Batschkovo Melnik

Compleet Bulgarije. 7 DAAGSE RONDREIS Ontdek de Balkan. Dag 1: Varna - Vrije Tijd (10km)

Compleet Bulgarije.  7 DAAGSE RONDREIS Ontdek de Balkan. Dag 1: Varna - Vrije Tijd (10km) Dag 1: Varna - Vrije Tijd (10km) Aankomst in Varna. Ontvangst aan de luchthaven van Varna. Transfer naar hotel voor uw overnachting. Dag 2: Varna - Arbanassi - Veliko Tarnovo (ca 229km) Ontbijt. Afreis

Nadere informatie

Bulgarije op Maat Rondreizen

Bulgarije op Maat Rondreizen Programma Rondreis - Bulgarije op maat: Wenst u Bulgarije in groep te ontdekken? Vindt u de voorgestelde rondreizen niet voldoende of hebt u uw eigen wensen? Dan bent u hier aan het juiste adres. U kan

Nadere informatie

Balkan 12 dagen singlereis

Balkan 12 dagen singlereis Balkan 12 dagen singlereis singlereis wandelreis vanaf 1.285 Natuur en cultuur in de-balkan-op-de-balkan Een inleiding: "de Balkan" is het het vasteland van Zuid- Oost Europa, globaal van Kroatië tot Istanbul.

Nadere informatie

BULGARIJE PRACHTIGE KLOOSTERS, OUDE STEDEN EN MAAGDELIJKE NATUUR. Het Rila-klooster

BULGARIJE PRACHTIGE KLOOSTERS, OUDE STEDEN EN MAAGDELIJKE NATUUR. Het Rila-klooster BULGARIJE PRACHTIGE KLOOSTERS, OUDE STEDEN EN MAAGDELIJKE NATUUR Het Rila-klooster Recent ontdekt massiefgouden masker van Thraciër Seuthus III (4.000 v.chr.) UITERST COMLPETE UNESCO-RONDREIS OP ZOEK NAAR

Nadere informatie

DIABETES LIGA PROGRAMMA 7 DAGEN/6 NACHTEN BULGARIJE VAN 22 TOT 28 MEI 2017

DIABETES LIGA PROGRAMMA 7 DAGEN/6 NACHTEN BULGARIJE VAN 22 TOT 28 MEI 2017 DIABETES LIGA PROGRAMMA 7 DAGEN/6 NACHTEN BULGARIJE VAN 22 TOT 28 MEI 2017 1 1 ste dag: 22 mei 2017 Brussel - Sofia 07u00 (*) Afspraak op de luchthaven van Brussel Nationaal en check-in. 08u50 Vertrek

Nadere informatie

Bulgarije Rhodopen 12 dagen

Bulgarije Rhodopen 12 dagen Bulgarije Rhodopen 12 dagen groepsreis wandelreis vanaf 1.285 Wandelen door onbekend Bulgarije Bulgarije is één van de minder bekende landen van Europa, maat het is er prachtig met bijzonder mooie natuurgebieden

Nadere informatie

Baltische Landen: parels aan de Oostzee

Baltische Landen: parels aan de Oostzee Baltische Landen: parels aan de Oostzee Alle drie Baltische Landen hebben zich na hun onafhankelijkheid vanaf 1991 in sneltreinvaart ontwikkeld. In het statige Vilnius, ooit de hoofdstad van het Pools-

Nadere informatie

BB GEPENSIONEERDEN 9 DAAGSE VLIEGTUIGREIS BULGARIJE

BB GEPENSIONEERDEN 9 DAAGSE VLIEGTUIGREIS BULGARIJE BB GEPENSIONEERDEN 9 DAAGSE VLIEGTUIGREIS BULGARIJE 18 tot 26 juni 2016 1 PROGRAMMA DAG 1 Zaterdag 18/6 Sofia Bretanitsa Plovidv (ca. 150 km) 07u00 Samenkomst in Zaventem voor de rechtstreekse lijnvlucht

Nadere informatie

Beleef Bulgarije tijdens deze mooie 8 daagse rondreis. (van 24 augustus t/m 31 augustus 2017)

Beleef Bulgarije tijdens deze mooie 8 daagse rondreis. (van 24 augustus t/m 31 augustus 2017) Provinciale Reis Commissie Beleef Bulgarije tijdens deze mooie 8 daagse rondreis (van 24 augustus t/m 31 augustus 2017) Foto: Rodina Travel Ontdek haar verborgen schatten, maak kennis met de vriendelijke

Nadere informatie

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Dag 1 zondag 2 oktober 2016 Eindhoven Athene - Delphi Per taxibusje vanuit Genk

Nadere informatie

Programma. 10-daagse vliegreis

Programma. 10-daagse vliegreis Verrassend Albanië Het Balkanland Albanië is een van de minst bezochte landen van Europa, en daarmee toeristisch nog niet platgetreden. Het is een speelbal geweest van de grotere landen in de regio en

Nadere informatie

Spanje. Vlieg met ons mee naar Spanje!

Spanje. Vlieg met ons mee naar Spanje! Spanje Vlieg met ons mee naar Spanje! Vlieg met ons mee naar Spanje! Vlieg met ons mee naar Spanje - Zonnig, bruisend en spectaculair *Spaanse keuken *Heerlijke tapas *Sprankelende Cava *Indrukwekkend

Nadere informatie

Fly & drive Andalusië

Fly & drive Andalusië Page 1 of 5 Fly & drive Andalusië In Spanje stichtten de Arabieren een rijk dat een hoge beschaving en een grote welvaart kende, waarbij de rest van Europa verbleekte. De belangrijkste gebeurtenissen in

Nadere informatie

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Dag 1 zondag 2 oktober 2016 Eindhoven Athene Per taxibusje vanuit Genk / Houthalen

Nadere informatie

Zang/cultuurreis naar Bulgarije

Zang/cultuurreis naar Bulgarije Zang/cultuurreis naar Bulgarije Van donderdag 23 juni tot zondag 3 juli 2016 BULGARIJE EEN STUKJE PARADIJS God schiep hemel en aarde en alles was prachtig en Hij zag dat het goed was. maar niet voor de

Nadere informatie

Natuur- en cultuurreis naar Georgië 2015

Natuur- en cultuurreis naar Georgië 2015 Programma 15-daagse reis Natuur- en cultuurreis naar Georgië 2015 Dag 1 Dag 2 Dag 3 Dag 4 Dag 5 Dag 6 Dag 7 Dag 8 Vlucht Amsterdam Tbilisi, transfer; overnachting bij particulieren. s Ochtends een stadsexcursie

Nadere informatie

De Blauwe Vogel 1609

De Blauwe Vogel 1609 UMBRIE HET GROENE HART VAN ITALIE De Blauwe Vogel 1609 Reisfamilie Carlier Dag 1 BRUSSEL - ROME - ORVIETO - PERUGIA Afspraak op de luchthaven van Zaventem voor onze vlucht naar Rome. Na aankomst rijden

Nadere informatie

Bulgarije Europa s verborgen parel

Bulgarije Europa s verborgen parel 8-daagse vtbkultuur-reis Bulgarije Europa s verborgen parel Plovdiv, Culturele Hoofdstad 2019 Zaterdag 14 tot en met zaterdag 21 september 2019 Programma en reisleiding: Wim Vanhoorne Weinig landen in

Nadere informatie

EILAND : M A L L O R C A 8 daagse verblijf + rondrit Hotel Apolo **** in Playa de Palma op basis van half pension

EILAND : M A L L O R C A 8 daagse verblijf + rondrit Hotel Apolo **** in Playa de Palma op basis van half pension 2018 EILAND : M A L L O R C A 8 daagse verblijf + rondrit Hotel Apolo **** in Playa de Palma op basis van half pension 2 dagexcursies inbegrepen met middagmaal 2 ½ dagexcursies inbegrepen zonder middagmaal

Nadere informatie

BB-GEPENSIONEERDEN 2-daagse autocarreis naar LILLE 4-5 SEPTEMBER 2012

BB-GEPENSIONEERDEN 2-daagse autocarreis naar LILLE 4-5 SEPTEMBER 2012 PROGRAMMA BB-GEPENSIONEERDEN 2-daagse autocarreis naar LILLE 4-5 SEPTEMBER 2012 Beschrijving van de groep Aantal deelnemers +/-30 deelnemers Periode 4-5 september 2012 Bestemming Lille Duur 2dagen / 1

Nadere informatie

Hotelaccommodatie: WALDHOTEL WEINBÖHLA**** Forststrasse 66 01689 Weinböhla

Hotelaccommodatie: WALDHOTEL WEINBÖHLA**** Forststrasse 66 01689 Weinböhla MEERDAAGSE REIS NAAR DRESDEN ZONDAG 09 T/M DONDERDAG 13 JUNI 2013 Datum: zondag 09 t/m donderdag 13 juni 2013 Hotelaccommodatie: WALDHOTEL WEINBÖHLA**** Forststrasse 66 01689 Weinböhla Dit is een correct

Nadere informatie

Natuur- en cultuurreis naar Georgië

Natuur- en cultuurreis naar Georgië Programma 15-daagse reis Natuur- en cultuurreis naar Georgië Dag 1 Dag 2 Dag 3 Dag 4 Dag 5 Dag 6 Dag 7 Dag 8 Vlucht Amsterdam Tbilisi, transfer; overnachting bij particulieren. s Ochtends een stadsexcursie

Nadere informatie

Reisprogramma Wit-Rusland 10 dagen via Praag (groep min. van 8 persoon).

Reisprogramma Wit-Rusland 10 dagen via Praag (groep min. van 8 persoon). Reisprogramma Wit-Rusland 10 dagen via Praag (groep min. van 8 persoon). 1 dag (woensdag) 09.15-14.30 uur. Vlucht Amsterdam Praag - Minsk (excl.). 15.30-16.30 uur. Transfer vliegveld Minsk - hotel «Planeta»***

Nadere informatie

1e dag: St-Joris-Winge Baden-Baden Gengenbach - Oberharmersbach

1e dag: St-Joris-Winge Baden-Baden Gengenbach - Oberharmersbach Okra Bekkevoort op reis naar het Zwarte Woud: zondag 21 augustus 2016 tot donderdag 25 augustus 2016!!!!! Het Zwarte Woud is het land van de natuur, vakwerkhuizen, klederdracht en de Schwarzwalder Kirschtorte.

Nadere informatie

Andalusië Spanje 5 okt - 12 okt 2017

Andalusië Spanje 5 okt - 12 okt 2017 Andalusië Spanje 5 okt - 12 okt 2017 Als in Nederland de herfst z n intrede doet, vieren wij nog even de Spaanse zomer. Met gemiddeld 23 graden is Andalusië een heerlijke najaarsbestemming. We gaan 8 dagen

Nadere informatie

Tirol Oberperfuss 9 dagen

Tirol Oberperfuss 9 dagen Tirol Oberperfuss 9 dagen fietsreis vanaf 729 Fietsen in en rond Tirol Op de pedalen in Tirol betekent fietsen door de lieflijke dalen met zicht op de altijd aanwezige bergen. Wie denkt dat de tochten

Nadere informatie

ONTDEK DE CHARMANTE BAAI VAN NAPELS

ONTDEK DE CHARMANTE BAAI VAN NAPELS ONTDEK DE CHARMANTE BAAI VAN NAPELS De Blauwe Vogel 1609 Reisfamilie Carlier De Baai van Napels: zon, zee, natuur, cultuur en een heerlijke Italiaanse keuken. Enkele pareltjes in de streek zijn Capri,

Nadere informatie

Macedonië: Parel van de Balkan

Macedonië: Parel van de Balkan Ontdek Macedonië op deze unieke 15-daagse rondreis Nieuw bij Macedonia Travel Company in 2010! Een unieke rondreis door dit prachtige land. In samenwerking met lokale gidsen ontdekt u de mooiste, culturele

Nadere informatie

Main radweg Van Bamberg naar Aschaffenburg

Main radweg Van Bamberg naar Aschaffenburg Main radweg Van Bamberg naar Aschaffenburg Main-Radweg Actief genieten op de fietsroute langs de Main Algemeen: 7 dagen waarvan ook 7 dagen fietsen. Lengte volledige fietstocht: ongeveer 340km Overnachtingen:

Nadere informatie

Uitstappen Kreta 2016

Uitstappen Kreta 2016 Vakantiedialyse Uitstappen Kreta 2016 Het vakantiedialyse-team Vrijdag 23 september Heraklion: stad en museum + aquarium Heraklion (Iraklion) is de hoofdstad van het eiland en tevens de grootste stad op

Nadere informatie

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS!

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! DAG 1 AMSTERDAM of BRUSSEL-ADDIS ABEBA ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! 14-daagse rondreis Noord Historische route + Simien Mountains En route Vlucht naar Addis Abeba vanuit Amsterdam (met overstap) of Brussel

Nadere informatie

Porto Coimbra 7 dagen

Porto Coimbra 7 dagen Porto Coimbra 7 dagen individuele fietsreis vanaf 495 Cocktail van strand, fado en werelderfgoed Het landelijke Portugal is te aantrekkelijk om snel te doorkruisen en daarom is de fiets een uitstekend

Nadere informatie

Bulgarije Prachtige kloosters, oude steden en maagdelijke natuur

Bulgarije Prachtige kloosters, oude steden en maagdelijke natuur Bulgarije Prachtige kloosters, oude steden en maagdelijke natuur Begeleide Nederlandstalige rondreis met Asteria Expeditions Dag 1: BRUSSEL - SOFIA Vroeg in de morgen transfer per autocar vanaf de regio

Nadere informatie

Lüneburger Heide 5 dagen

Lüneburger Heide 5 dagen Lüneburger Heide 5 dagen singlereis hotelfietsreis vanaf 419 De grote heide! Deze fietsvakantie brengt ons naar de Lüneburger Heide, de regio tussen de Hanzesteden Hannover, Bremen en Hamburg. Een prachtig

Nadere informatie

IN HET SPOOR VAN EL CID EEN ONTDEKKINGSREIS VAN CASTILIË TOT DE LEVANT

IN HET SPOOR VAN EL CID EEN ONTDEKKINGSREIS VAN CASTILIË TOT DE LEVANT 22-29 september 2019 IN HET SPOOR VAN EL CID EEN ONTDEKKINGSREIS VAN CASTILIË TOT DE LEVANT Rodrigo Díaz de Vivar, beter gekend als El Cid, is een van Spanjes grootste helden, een voorbeeld van moed, onwrikbare

Nadere informatie

Bestemming Frankrijk. Plaats Loire-v allei. Duur 8 dagen. M oeilijkheid Sportief. Reisperiode Van april tot nov ember. M inimale Leef tijd 1 jaar

Bestemming Frankrijk. Plaats Loire-v allei. Duur 8 dagen. M oeilijkheid Sportief. Reisperiode Van april tot nov ember. M inimale Leef tijd 1 jaar Reisaanbot in de Loirestreek van Tours naar Angers Individuele fietsvakantie langs de Loirestreek van Tours naar Angers langs Villandry, Azay-le-Rideau, Chinon, Fontevraud en Saumur. Bestemming Frankrijk

Nadere informatie

Openluchtmuseum in de Middellandse zee

Openluchtmuseum in de Middellandse zee CITY TRIP DELUXE 4 EN 3 NACHTEN Openluchtmuseum in de Middellandse zee PROGRAMMA Dag 1 : België - Malta Vertrek vanuit Zaventem met de rechtstreekse vlucht van Air Malta. Aankomst in Malta en start van

Nadere informatie

Cultuur en natuur van Ghana

Cultuur en natuur van Ghana Ghana Rondreis in groep Cultuur en natuur van Ghana Accra - Ejisu - Nkoranza - Boabeng - Laranba - Mole National Park - Kintampo Falls - Techiman - Kumashi - Bosumtwimeer - Axim - Nzulezi - Elmina - Kakum

Nadere informatie

Bestemming Frankrijk. Plaats Loirevallei. Duur 2 dagen. Moeilijkheid Makkelijk. Reisperiode Van April tot November. Minimale Leeftijd 9 jaar

Bestemming Frankrijk. Plaats Loirevallei. Duur 2 dagen. Moeilijkheid Makkelijk. Reisperiode Van April tot November. Minimale Leeftijd 9 jaar Reisaanbot Authentiek fietsweekend in de omgeving van Amboise Een bewerkte versie van het beste wat de Loiretal rond het charmante middeleeuwse stad Amboise te bieden heeft. Bestemming Frankrijk Plaats

Nadere informatie

BARCELONA AVOND SPECIAL & MAGISCHE FONTEINEN

BARCELONA AVOND SPECIAL & MAGISCHE FONTEINEN BARCELONA AVOND SPECIAL & MAGISCHE FONTEINEN Vertrek vanuit Salou ± 14.00 h. 23.00 h. Bij binnenkomst in Barcelona rijden we langs het FC Barcelona Camp Nou stadion, indien mogelijk maken we een korte

Nadere informatie

Namibië Klassiek. Nederlandstalige Groepsreis Namibië 2012

Namibië Klassiek. Nederlandstalige Groepsreis Namibië 2012 Namibië Klassiek Nederlandstalige Groepsreis Namibië 2012 Voor wie al lang droomt van een rondreis door de prachtige landschappen van Namibië is dit de kans! Deze rondreis werd aan absolute bodemprijzen

Nadere informatie

KRAKAU, de Poolse parel der steden. 5 daagse zaterdag 9 sept tot en met woensdag 13 september

KRAKAU, de Poolse parel der steden. 5 daagse zaterdag 9 sept tot en met woensdag 13 september KRAKAU, de Poolse parel der steden 5 daagse zaterdag 9 sept tot en met woensdag 13 september De collectie Vlaamse wandtapijten in de Wavel-burcht is alom bekend. Maar de stad herbergt ook de meeste kerken

Nadere informatie

Moezel 5 dagen. groepsreis fietsvakantie vanaf 379 Wijndorpen en groene heuvels

Moezel 5 dagen. groepsreis fietsvakantie vanaf 379 Wijndorpen en groene heuvels Moezel 5 dagen groepsreis fietsvakantie vanaf 379 Wijndorpen en groene heuvels De Moezelstreek is vooral bekend en met recht zo geliefd vanwege de talloze pittoreske wijndorpen, de schitterende natuur,

Nadere informatie

17 DAGEN JAVA EN BALI PRIVÉ

17 DAGEN JAVA EN BALI PRIVÉ 17 DAGEN JAVA EN BALI PRIVÉ Vertrek van 01 November t/m 10 December 2016 en tussen 8 Januari en 14 Juni 2017 van Maandag t/m Vrijdag in de O klasse van Cathay Pacific Privé rondreis minimaal 2 deelnemers

Nadere informatie

West-China reis 2016. Etniciteit, historie en modernisering 12-27 april 2016

West-China reis 2016. Etniciteit, historie en modernisering 12-27 april 2016 West-China reis 2016 Etniciteit, historie en modernisering 12-27 april 2016 Doelstelling De excursie/reis beoogt een kennismaking met etnische minderheden in West China: Tibetanen, Hui en Oeigoeren. Bezocht

Nadere informatie

Lüneburger Heide 8 dagen

Lüneburger Heide 8 dagen Lüneburger Heide 8 dagen individuele fietsreis vanaf 590 Tussen Heide en Hanze Lüneburg - tien tegen één dat u niet eerder van die plaats gehoord had. Lüneburg gaf zijn naam aan de Lüneburger Heide, een

Nadere informatie

Kennismaking Noord-Portugal met Porto en de Douro vallei

Kennismaking Noord-Portugal met Porto en de Douro vallei Kennismaking Noord-Portugal met Porto en de Douro vallei DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS 1 Programma DAG 1 Samenkomst op de luchthaven van Zaventem en vertrek per rechtstreekse lijnvlucht van Brussels Airlines

Nadere informatie

Met Karel Peeters & Etienne Hauttekeete naar BHUTAN & SIKKIM-DARJEELING EEUWENOUDE CULTUUR EN TRADITIES IN DE IMPOSANTE HIMALAYA

Met Karel Peeters & Etienne Hauttekeete naar BHUTAN & SIKKIM-DARJEELING EEUWENOUDE CULTUUR EN TRADITIES IN DE IMPOSANTE HIMALAYA Met Karel Peeters & Etienne Hauttekeete naar BHUTAN & SIKKIM-DARJEELING EEUWENOUDE CULTUUR EN TRADITIES IN DE IMPOSANTE HIMALAYA - Sikkim, het boeddistisch koninkrijk in de wolken - Topkunst van het Tibetaanse

Nadere informatie

The Baltic & St. Petersburg. Seabourn Ovation

The Baltic & St. Petersburg. Seabourn Ovation The Baltic & St. Petersburg Seabourn Ovation 10-daagse cruisevakantie Van Kopenhagen naar Stockholm Vertrekdatum 22 juni en 17 augustus 2018 Van Scandinavische koningshuizen naar het machtige tsarenrijk.

Nadere informatie

Stad van Gaudi PROGRAMMA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN. Dag 1 : België - Barcelona

Stad van Gaudi PROGRAMMA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN. Dag 1 : België - Barcelona BARCELONA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN Stad van Gaudi PROGRAMMA Dag 1 : België - Barcelona We vertrekken s ochtends met een rechtstreekse vlucht naar Barcelona. Aankomst voorzien om 08u20. Onder

Nadere informatie

DAG 1: Start reis en vertrek van Tokio naar Jigokudani

DAG 1: Start reis en vertrek van Tokio naar Jigokudani 1 Ontdek de wonderen van het landschap en het wilde leven van Japan! Het winterperspectief in het land van de rijzende zon zorgt voor een prachtige fotoreis. Berglandschappen en ijzige kusten zorgen voor

Nadere informatie

organiseert Een exclusieve kennismakingsreis met Milaan, van donderdag 13 t/m zaterdag 15 september 2018

organiseert Een exclusieve kennismakingsreis met Milaan, van donderdag 13 t/m zaterdag 15 september 2018 organiseert Een exclusieve kennismakingsreis met Milaan, van donderdag 13 t/m zaterdag 15 september 2018 Treed in de voetsporen van Leonardo da Vinci en Georgio Armani. Ga genieten van een hedendaagse

Nadere informatie

Product informatie. De Canada a la carte specialist

Product informatie. De Canada a la carte specialist De Canada a la carte specialist Product informatie QUEBEC IN BED & BREAKFAST vanaf 1614 14 dagen/12 nachten Dagelijks vertrek van 1 mei au 31 oktober 2016 Fly & Drive ROUTE DAG 1 : BRUSSEL MONTRÉAL Vertrek

Nadere informatie

THE COTSWOLDS, ENGELAND OP ZIJN MOOIST. Afreis : 10 juni 2018

THE COTSWOLDS, ENGELAND OP ZIJN MOOIST. Afreis : 10 juni 2018 Reisprogramma THE COTSWOLDS, ENGELAND OP ZIJN MOOIST Afreis : 10 juni 2018 1ste dag zondag 10 juni 2018 : BRUSSEL - CHELTENHAM Om 07 uur samenkomst in Brussel, aan de personeelsingang van de Nationale

Nadere informatie

Bestemming Frankrijk. Plaats Prov ence. Duur 8 dagen. M oeilijkheid M iddelmatig. Reisperiode Van maart tot nov ember. M inimale Leef tijd 12 jaar

Bestemming Frankrijk. Plaats Prov ence. Duur 8 dagen. M oeilijkheid M iddelmatig. Reisperiode Van maart tot nov ember. M inimale Leef tijd 12 jaar Reisaanbot in Provence in het gebied van wijnen, olijf en lavendel 8-dagse fietsvakantie door een gebied rijk aan historie en culinair specialiteiten Bestemming Frankrijk Plaats Prov ence Duur 8 dagen

Nadere informatie

Dresden en de Elbe 7 dagen

Dresden en de Elbe 7 dagen Dresden en de Elbe 7 dagen groepsreis fietsvakantie vanaf 549 Fietsvakantie Dresden & de Elbe Beleef een van de mooiste fietsroutes van Duitsland, namelijk de Elbe Radweg. Deze beschutte fietsroute volgt

Nadere informatie

informatiebundel Groepsreis met individuele inschrijving 8-daagse Kroatië De Datum De prijs

informatiebundel Groepsreis met individuele inschrijving 8-daagse Kroatië De Datum De prijs informatiebundel 8-daagse Kroatië Groepsreis met individuele inschrijving Istrië met haar charmante badplaatsen, haar adembenemende archipel van Brijuni en haar Slavische, Romaanse en Germaanse invloeden

Nadere informatie

PSV REIZEN. Programma business club leden PSV Athene woensdag 5 november vrijdag 7 november 2014

PSV REIZEN. Programma business club leden PSV Athene woensdag 5 november vrijdag 7 november 2014 PSV REIZEN Programma business club leden PSV Athene woensdag 5 november vrijdag 7 november 2014 Dag 1: woensdag 5 november 2014 08:00 uur Inchecken voor uw vlucht naar Athene op Eindhoven Airport Voor

Nadere informatie

Reisprogramma De reis van dag tot dag

Reisprogramma De reis van dag tot dag Reisprogramma 2012 De reis van dag tot dag Dag 1 Târgu Mures Vertrek per bus vanaf één of meerdere opstap plaats(en) in de provincie Groningen naar de Duitse luchthaven Dortmund. Vlucht van Dortmund naar

Nadere informatie

REISWEEK 2018 Wie reist zal de wereld en zichzelf ten slotte anders, en misschien wel beter gaan zien.

REISWEEK 2018 Wie reist zal de wereld en zichzelf ten slotte anders, en misschien wel beter gaan zien. Wie reist zal de wereld en zichzelf ten slotte anders, en misschien wel beter gaan zien. Alain de Botton Beste leerlingen, Voor jullie ligt het boekje voor de reisweek in 2018. Deze week vindt plaats van

Nadere informatie

Het mooiste deel van Europa's op één na langste en misschien wel meest bezongen river is zonder twijfel het traject van Mainz naar Köln.

Het mooiste deel van Europa's op één na langste en misschien wel meest bezongen river is zonder twijfel het traject van Mainz naar Köln. Rhein Radweg 6 dagen individuele fietsreis vanaf 426 Het mooiste fietstraject langs de Rijn Het mooiste deel van Europa's op één na langste en misschien wel meest bezongen river is zonder twijfel het traject

Nadere informatie

BIJZONDERE TREINREIS KAZACHSTAN OEZBEKISTAN

BIJZONDERE TREINREIS KAZACHSTAN OEZBEKISTAN BIJZONDERE TREINREIS KAZACHSTAN OEZBEKISTAN Op dit moment is de nieuwe dienstregeling voor 2018 nog niet officieel, in onderstaand overzicht zijn we uitgegaan van de nu bestaande regeling. Het kan zijn

Nadere informatie

INDIAN SUMMER IN OOST CANADA VAN 3 TOT 14 OCTOBER 2012

INDIAN SUMMER IN OOST CANADA VAN 3 TOT 14 OCTOBER 2012 KNALPRIJS 2700 EURO BEGELEIDE NEDERLANDSTALIGE GROEPSREIS EIGEN ORGANISATIE INDIAN SUMMER IN OOST CANADA VAN 3 TOT 14 OCTOBER 2012 3 OCTOBER : TORONTO ******************* Aankomst in Toronto waar u op

Nadere informatie

20 DGN JAVA / BALI. Vertrek 29 Januari en 26 Februari 2016. Groepsrondreis Minimaal 6 maximaal 12 deelnemers

20 DGN JAVA / BALI. Vertrek 29 Januari en 26 Februari 2016. Groepsrondreis Minimaal 6 maximaal 12 deelnemers 20 DGN JAVA / BALI Vertrek 29 Januari en 26 Februari 2016 Groepsrondreis Minimaal 6 maximaal 12 deelnemers 1 Dag 1 Amsterdam / Jakarta Vandaag vertrek richting Jakarta Dag 2 Jakarta / Bogor Bij aankomst

Nadere informatie

PRAKTISCHE INFORMATIE

PRAKTISCHE INFORMATIE PROGRAMMA VIP PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: TIJDZONE: Identiteitskaart. In Boekarest is het 1 uur later dan in België. VALUTA: De munteenheid in Roemenië is de Roemeense leu (RON). 1 EUR = +/-

Nadere informatie

ANDALUSIe. GEMAAKT DOOR Samantha

ANDALUSIe. GEMAAKT DOOR Samantha ANDALUSIe GEMAAKT DOOR Samantha ANDALUSIË Het mooie Andalusie, het land van de olijven, sinaasappels, zonnebloemen, mooie bergketens en valleien, leuke witte bergdorpen met mooie pleintjes, is een brug

Nadere informatie

Noord-Ethiopië: de historische route

Noord-Ethiopië: de historische route ETHIOPIË Noord-Ethiopië: de historische route Rondreis met privéchauffeur Engelstalige lokale gidsen Kant-en-Klaar - 13 dagen / 10 nachten REF: 206 REISBESCHRIJVING - - Tana meer - - Simien N.P. - Axum

Nadere informatie

Mysterieus en culinair Marrakech

Mysterieus en culinair Marrakech Mysterieus en culinair Marrakech 25/05 tot 29/05/2018 5 dagen, 4 nachten Beleef tijdens deze citytrip de sprookjesachtige Arabische sfeer van duizend-en-eennacht. Geen betere plaats om kennis te maken

Nadere informatie

onze gids en tolk kunnen we met ze praten. We overnachten weer in yurts.

onze gids en tolk kunnen we met ze praten. We overnachten weer in yurts. Dag 1: Bishkek De vlucht uit Amsterdam landt om 15:10 in Bishkek, waar jullie gids staat te wachten. We rijden naar Bishkek en checken in in een prettig 3* hotel, waar je je op kunt frissen. Daarna gaan

Nadere informatie

Reisverslag Sri-Lanka 2 juli

Reisverslag Sri-Lanka 2 juli Reisverslag Sri-Lanka 2 juli 25 December 2011 waren wij 12,5 jaar getrouwd en als verlaat huwelijksreis zijn wij met onze drie dochters naar Sri-Lanka vertrokken. Eerst lekker 3 dagen bij het zwembad rondhangen

Nadere informatie

Herbronnen aan de stroom

Herbronnen aan de stroom Senegal Individuele privé strandvakantie Herbronnen aan de stroom Dakar Thies Sowene Langue de Barbarie Gandiol Potou Saint-Louis - Dakar Boottocht met een traditionele vissersboot naar het vogeleiland,

Nadere informatie

Normandië & Seine 7 dagen

Normandië & Seine 7 dagen Normandië & Seine 7 dagen groepsreis hotelfietsreis vanaf 499 Fietsen in Normandië langs de Seine Een verrassende, nieuwe fietsvakantie door Normandië. Een die de kust nóg meer combineert met het karakteristieke

Nadere informatie

Moezel Trier Koblenz 7 dagen per trein

Moezel Trier Koblenz 7 dagen per trein Moezel Trier Koblenz 7 dagen per trein individuele fietsreis vanaf 593 Proeven van de Moezel Snel en comfortabel per ICE trein van elk Nederlands of Belgisch station naar Trier, fietsen langs de Moezel

Nadere informatie

Dag 1 Amsterdam/Düsseldorf - Colombo. Dag 2 Aankomst en transfer naar Indische Oceaan. Dag 3 Indische Oceaan - Wilpattu - Anuradhapura.

Dag 1 Amsterdam/Düsseldorf - Colombo. Dag 2 Aankomst en transfer naar Indische Oceaan. Dag 3 Indische Oceaan - Wilpattu - Anuradhapura. Dagprogramma Dag 1 Amsterdam/Düsseldorf - Colombo Vlucht van Amsterdam of Düsseldorf naar Colombo, waar je de volgende dag aankomt. Dag 2 Aankomst en transfer naar Indische Oceaan Aankomst in Colombo,

Nadere informatie

ANDALUSIË. Rondreis met alle hoogtepunten+ autentiek Andalusië

ANDALUSIË. Rondreis met alle hoogtepunten+ autentiek Andalusië ANDALUSIË Rondreis met alle hoogtepunten+ autentiek Andalusië 21 september 28 september 2016 DAG 1: BRUSSEL MALAGA RONDA (D) Vertrek vanuit Brussel naar Malaga. Onthaal door de Nederlandstalige gids en

Nadere informatie

Autotour Toscane : het erfgoed van de Medici

Autotour Toscane : het erfgoed van de Medici Reizen voor Sport Fans Autotour Toscane : het erfgoed van de Medici 8 dagen / 7 nachten Prijs vanaf : 634 vanaf pp Standard room Vertrekdatum 27/06/2016 717 vanaf en Standard room 28/06/2016 717 vanaf

Nadere informatie

Kenia & Tanzania Rondreis in internationaal gezelschap. Amboseli en Tanzania Exploration

Kenia & Tanzania Rondreis in internationaal gezelschap. Amboseli en Tanzania Exploration Kenia & Tanzania Rondreis in internationaal gezelschap Amboseli en Tanzania Exploration 10 dagen/7 nachten Nairobi - Amboseli - Ngorongoro Karatu - Serengeti - Tarangire GROEPSRONDREIS MET FRANSTALIGE

Nadere informatie

Stad van Gaudi PROGRAMMA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN. Dag 1 : België - Barcelona

Stad van Gaudi PROGRAMMA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN. Dag 1 : België - Barcelona CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN Stad van Gaudi PROGRAMMA Dag 1 : België - Barcelona We vertrekken s ochtends met een rechtstreekse vlucht Brussels Airlines naar Barcelona. Onder begeleiding van onze

Nadere informatie

Het keizerlijke China

Het keizerlijke China CHINA Het keizerlijke China Kant-en-Klaar - 12 dagen / 10 nachten REF: 373 REISBESCHRIJVING - - - - Tunxi - - - Tongli - INTRODUCTIE consumptiemaatschappijen met bloeiende economieën. Gedurende eeuwen

Nadere informatie

Dag één: Dag 1: Aankomst Athene en bustransfer naar Stoupa

Dag één: Dag 1: Aankomst Athene en bustransfer naar Stoupa Dag één: Dag 1: Aankomst Athene en bustransfer naar Stoupa Aankomst op luchthaven Athene Griekenland waar u door mij zult worden opgevangen. Na het inladen van de bagage (en de eventueel meegenomen fietsen)

Nadere informatie

Verrassend Servië 24 september tot 4 oktober dagen/10 nachten

Verrassend Servië 24 september tot 4 oktober dagen/10 nachten Verrassend Servië 24 september tot 4 oktober 2016 11 dagen/10 nachten Maximum 20 deelnemers Servië is een land met een verscheidenheid aan landschappen; van heel vlak in het noorden (Vojvodina), tot heuvelachtig

Nadere informatie

individuele hotelfietsreis vanaf 578 La Route du Vin

individuele hotelfietsreis vanaf 578 La Route du Vin Zuid Elzas 7 dagen individuele hotelfietsreis vanaf 578 La Route du Vin Een weekje even helemaal er tussen uit, niet te ver, maar wel in een heel andere omgeving? Dat kan in de Elzas, op zijn Frans: Alsace!

Nadere informatie

Land van de gouden zon - Mexico 28 oktober - 05 november 2017 Vrienden Reis

Land van de gouden zon - Mexico 28 oktober - 05 november 2017 Vrienden Reis Land van de gouden zon - Mexico 28 oktober - 05 november 2017 Vrienden Reis Op de kaart Zaterdag 28 oktober 2017 Vertrek uit Dusseldorf richting Cancun Aankomst en vrije tijd met aansluitend privé avondmaal.

Nadere informatie

Bestemming Frankrijk. Plaats Loirev allei. Duur 2 dagen. M oeilijkheid M akkelijk. Reisperiode Van April tot Nov ember. M inimale Leef tijd 9 jaar

Bestemming Frankrijk. Plaats Loirev allei. Duur 2 dagen. M oeilijkheid M akkelijk. Reisperiode Van April tot Nov ember. M inimale Leef tijd 9 jaar Reisaanbot Authentiek fietsweekend in de omgeving van Amboise Een bewerkte versie van het beste wat de Loiretal rond het charmante middeleeuwse stad Amboise te bieden heeft. Bestemming Frankrijk Plaats

Nadere informatie

VERTREK: 03 MEI 2019

VERTREK: 03 MEI 2019 9-DAAGSE CULTUUR- EN NATUURREIS KLASSIEK GRIEKENLAND VERTREK: 03 MEI 2019 PROGRAMMA DAG 1: VRIJDAG 03/5 ATHENE Vlucht vanuit Brussel naar Athene met SN Brussels Airlines. Aankomst in Athene, onthaal en

Nadere informatie

Voorbeeldreis Colombia actief Met Bogotá - Villa de Leyva Leticia - Cartagena en de trekking Ciudad Perdida

Voorbeeldreis Colombia actief Met Bogotá - Villa de Leyva Leticia - Cartagena en de trekking Ciudad Perdida Voorbeeldreis Colombia actief Met Bogotá - Villa de Leyva Leticia - Cartagena en de trekking Ciudad Perdida Deze reis vraagt enige zelfstandigheid zo moet er soms zelf taxi geregeld worden. Zo blijven

Nadere informatie

The Spirit of Balkans

The Spirit of Balkans The Spirit of Balkans 15-daagse grote Individuele Autorondreis door drie bijzondere Balkan landen in de regio van Macedonië. Deze unieke rondreis wordt dit jaar voor het eerst aangeboden zodat u de hoogtepunten

Nadere informatie

KYRGYZSTAN - 9 DAGEN Een échte beleving op kindermaat, om nooit te vergeten!

KYRGYZSTAN - 9 DAGEN Een échte beleving op kindermaat, om nooit te vergeten! Contact : Sarah Dhondt & Jessie Oosterlynck sarah@lupaplanet.be jessie@lupaplanet.be 0476 992 141 0471 222 711 KYRGYZSTAN - 9 DAGEN Een échte beleving op kindermaat, om nooit te vergeten! 1 Vluchten Naargelang

Nadere informatie

Arnhem en De Hoge Veluwe : geschiedenis, cultuur, natuur en gastronomie tijdens een gevulde driedaagse.

Arnhem en De Hoge Veluwe : geschiedenis, cultuur, natuur en gastronomie tijdens een gevulde driedaagse. Arnhem en De Hoge Veluwe : geschiedenis, cultuur, natuur en gastronomie tijdens een gevulde driedaagse. Begeleiding door Patsy en Dirk Nollet en lokale gidsen. Dag 1 : vrijdag 21 september 2012 : Vertrek

Nadere informatie

CITYTRIP Athene. Geboortestad van de Olympische Spelen. DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS

CITYTRIP Athene. Geboortestad van de Olympische Spelen. DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS CITYTRIP Athene Geboortestad van de Olympische Spelen. DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS 1 Programma Athene, hoofdstad van Griekenland en genoemd naar de godin Athena, was 3000 tot 2500 jaar geleden de hoofdstad

Nadere informatie

Bestemming Frankrijk. Plaats Bourgondië. Duur 4 dagen. M oeilijkheid M akkelijk. Reisperiode Van maart tot nov ember. M inimale Leef tijd 1 jaar

Bestemming Frankrijk. Plaats Bourgondië. Duur 4 dagen. M oeilijkheid M akkelijk. Reisperiode Van maart tot nov ember. M inimale Leef tijd 1 jaar Reisaanbot Korte fietstocht in Bourgognestreek in 4 dagen Individuele fietstocht in Zuid-Bourgogne langs de wijnroute. U ontdekt Chalon, Cluny, Taize, de oevers van de Saône, Mâcon en Tournus. Bestemming

Nadere informatie

ZUID AFRIKA 14- DAAGSE COMPLETE RONDREIS MET DE KAAP

ZUID AFRIKA 14- DAAGSE COMPLETE RONDREIS MET DE KAAP ZUID AFRIKA 14- DAAGSE COMPLETE RONDREIS MET DE KAAP Vertrek 07 november 2015 Op deze rondreis door Zuid-Afrika bezoeken we o.a. het indrukwekkende Kaapstad, Oudtshoorn en het bekende Kruger Nationaal

Nadere informatie

Di. 1 september Boodschappen doen in Borger en bezoek RABO bank

Di. 1 september Boodschappen doen in Borger en bezoek RABO bank Programma Boodschappen PlusBus Borger Odoorn September en oktober 2015 Di. 1 september Boodschappen doen in Borger en bezoek RABO bank Met de mogelijkheid om naast de RABO bank ook de dinsdagmarkt te bezoeken.

Nadere informatie

Altmühltal & Donau standplaats 8 dagen

Altmühltal & Donau standplaats 8 dagen Altmühltal & Donau standplaats 8 dagen individuele hotelfietsreis vanaf 455 Fietsreis langs de Altmühl en de Duitse Donau vanuit Bad Gögging Deze standplaatsfietsreis gaat door het dal van de rivier de

Nadere informatie

CITYTRIP Krakau (Polen)

CITYTRIP Krakau (Polen) CITYTRIP Krakau (Polen) DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS met bezoek aan Auschwitz en Birkenau 1 Programma Krakau, een stad met een unieke sfeer en een schitterende authentieke binnenstad, werd in 1978 als eerste

Nadere informatie

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS!

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! REISSCHEMA 9-daagse reis DAG 1 ADDIS ABEBA-JIMMA Je wordt opgehaald bij het hotel of de luchthaven door de Engelstalige chauffeur en vertrekt richting het zuidwesten. De rit

Nadere informatie

Bestemming Frankrijk. Plaats Loire-v allei. Duur 10 dagen. M oeilijkheid Z eer makkelijk. Reisperiode Van april tot nov ember

Bestemming Frankrijk. Plaats Loire-v allei. Duur 10 dagen. M oeilijkheid Z eer makkelijk. Reisperiode Van april tot nov ember Reisaanbot langs de Loire van Orléans naar Tours Bestemming Frankrijk Plaats Loire-v allei Duur 10 dagen M oeilijkheid Z eer makkelijk Reisperiode Van april tot nov ember M inimale Leef tijd 1 jaar Verw

Nadere informatie

Cultuur Connaisseur. Cassel. 2-daagse uitstap naar Noord-Frankrijk Zaterdag 10 en zondag 11 oktober 2015

Cultuur Connaisseur. Cassel. 2-daagse uitstap naar Noord-Frankrijk Zaterdag 10 en zondag 11 oktober 2015 3 juli 2015 Vrienden van het Stedelijk Museum & Archief Diest Cultuur Connaisseur 2-daagse uitstap naar Noord-Frankrijk Zaterdag 10 en zondag 11 oktober 2015 Cassel In de ochtend brengt de autocar ons

Nadere informatie

Op donderdag 16 september 2010 wordt de reis voorgesteld aan de leerlingen zodat zij weten wat zij kunnen verwachten (zie bijlagen).

Op donderdag 16 september 2010 wordt de reis voorgesteld aan de leerlingen zodat zij weten wat zij kunnen verwachten (zie bijlagen). Kapelle-op-den-Bos 16 september 2010 Beste ouders Beste leerlingen Traditiegetrouw plannen wij tijdens de Paasvakantie een reis voor de laatstejaars naar een waardevol cultuurland. Dit jaar is er slechts

Nadere informatie

ERVAAR REIZEN ERVAAR JONGERENREIZEN. Meikoel 3 I 6001 EE Weert I Limburg Nederland 0495-45 66 15 I Contact@ErvaarReizen.nl

ERVAAR REIZEN ERVAAR JONGERENREIZEN. Meikoel 3 I 6001 EE Weert I Limburg Nederland 0495-45 66 15 I Contact@ErvaarReizen.nl Meikoel 3 I 6001 EE Weert I Limburg Nederland 0495-45 66 15 I Contact@ErvaarReizen.nl ERVAAR JONGERENREIZEN Rondreis The essence of Egypt van 10-02-2013 tot 17-02-2013 Hartelijk dank voor je belangstelling

Nadere informatie