Van de directie, Juf Geertje Smid komt vanaf nu af en toe weer op school. Gelukkig gaat het steeds beter met haar en kan ze starten met re-integreren.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Van de directie, Juf Geertje Smid komt vanaf nu af en toe weer op school. Gelukkig gaat het steeds beter met haar en kan ze starten met re-integreren."

Transcriptie

1 3 november 2016

2 Van de directie, De herfstvakantie zit er weer op, maar we genieten nog volop van de herfst! De kleuters werken over het thema herfst, maar ook in de andere groepen komt de herfst aan bod in bijvoorbeeld de biologielessen of tijdens de creatieve vakken. We hebben heel goed nieuws! Onze school is dit jaar ingeloot voor het Europees schoolfruit programma! Dit betekent dat alle kinderen van onze school 20 weken lang drie dagen in de week gratis fruit krijgen op school! Volgende week zal dit al starten en het loopt door tot en met 14 april. Het fruit wordt op de dinsdagmiddag geleverd. Daarom hoeven de kinderen vanaf volgende week geen eten meer mee (wel drinken) voor de kleine pauze op woensdag, donderdag en vrijdag. Voor meer informatie over dit programma kunt u kijken op de site: De kruidnoten actie van de ZOA is een groot succes geworden!! Er is maar liefst 1207,50 opgehaald!! Van ieder zakje kruidnoten gaat er 1,10 naar de ZOA, hiermee kunnen weer erg veel kinderen geholpen worden!! Iedereen ontzettend bedankt!! Juf Geertje Smid komt vanaf nu af en toe weer op school. Gelukkig gaat het steeds beter met haar en kan ze starten met re-integreren.

3 Eerst komt ze af en toe een paar uurtjes op school, ze helpt dan kinderen buiten de klas. Over een paar weken zal ze ook af en toe weer lesgeven. Dit zal ze dan doen in haar eigen groep, groep 3/4. We hopen dat het re-integreren zo goed gaat dat ze over een aantal maanden weer haar werk kan hervatten. We zijn de Heer dankbaar dat juf Geertje weer af en toe op school kan komen en wensen juf Geertje Gods zegen toe bij haar verder herstel! Op woensdag 5 oktober hebben we weer een studiedag gehad rondom PBS. We hebben eerst stilgestaan bij wat we nu allemaal al doen en daarna zijn we begonnen met het uitwerken van nieuwe dingen. Tot nu toe richtte PBS zich vooral op de openbare ruimtes; zoals het plein, de gang, de kuil enz. Nu hebben we gekeken naar de gedragsverwachtingen in de klas. We hebben gekeken welke regels we belangrijk vinden en hoe we dit vertalen in lessen in gedrag naar de kinderen toe. Ook hebben we gekeken naar hoe we zelf voor en in de klas staan. Aandachtspunten hierbij waren; Klassenmanagement, inrichting en organisatie. We kunnen als team eerst weer goed aan de slag. In week 45 (volgende week) is er een zendingsweek van De verre naasten in de kerken. Als school leveren we ook een bijdrage aan dit project. De kinderen leren op school een lied en maken muziekinstrumenten. Omdat we net een kruidnotenactie hebben gehad voor het goede doel, willen we de ouders niet extra belasten. Het zendingsgeld dat volgende week maandag door de kinderen wordt ingeleverd is bestemd voor het zendingsdoel; de basisschool in Lesedi. De school zal de opbrengst van het zendingsgeld een aantal keren verdubbelen om zo op een mooi bedrag te komen!

4 We mogen weer een aantal nieuwe leerlingen begroeten. Erik Baar is vier geworden en gaat nu naar groep 1. Jesse Jan Roelfsema is bij ons in groep 7 gekomen. Allebei van harte welkom bij ons op school! Gisteren mochten we weer stilstaan bij Dankdag. Maandag was dominee van de Wal al bij ons op school geweest voor de weekopening. Het is goed om af en toe bewust stil te staan bij alles wat wij krijgen van onze Heer. Dank U, uw liefde kent geen grenzen, dank U dat ik nu weet daarvan. Dank U, o God, ik wil U danken dat ik danken kan. Met vriendelijke groet, Afieneke Buter Zendingsgeld 10 oktober 24 oktober 31 oktober Gr. 1,2 5,50 5,25 10,15 Gr. 3,4 1,75 1,65 3,00 Gr. 5 2,25 5,10 3,70 Gr. 7/8 2,25 0,40 0,40 Totaal 11,75 12,40 17,25 Nodig 480,- Tot nu toe opgebracht 101,91 Over 378,09

5 Agenda 19 november Klusmorgen 21 Oudermorgen 24 Oudermorgen, schoonmaakavond 28 Spreekavond 1 december Doorgeseind 5 Sinterklaasfeest 15 Verjaardag juf Geertje, doorgeseind 25 Verjaardag juf Gea 26 dec-6 jan. Kerstvakantie Liedlijst Groep 1 en 2 Groep 3, 4, 5 Groep 7 en 8 11 november Ps. 99: 8 18 Gezang 145: 1 Opw. 70 Gez. 145: 1, 4 Opw Ps. 89: 7 Verjaardagen 17 Hendrik

6 KLEUTERGELEUTER Na de vakantie zijn we begonnen met het thema: de herfst. Elk jaar weer een onderwerp met heel veel mogelijkheden. De kinderen zien buiten de natuur veranderen en nemen mooie kastanjes mee naar school. Soms wel een hele emmer vol! We hebben mooie herfstbomen gemaakt en zijn op zoek geweest naar spinnen. Helaas vonden we er die dag maar twee op het plein. Maar we hebben ze wel even goed kunnen bekijken onder het vergrootglas. Ondertussen hebben we hard gewerkt aan de lampionnen. Nu zijn ze bijna klaar en heel erg mooi geworden. We gaan nu elke dag goed oefenen met het zingen van de liedjes. Want op 11 november mogen we samen naar het Burgemeester van Julsinghahuis om voor de oudere mensen te zingen. Dit is een woonzorgcentrum dichtbij school. Het zou heel fijn zijn als er twee ouders zijn die dan mee willen als begeleiding. Wie zou met ons mee willen gaan? We vertrekken tegen tien uur en zijn voor half twaalf weer op school terug.

7 In verband met Dankdag gaan de Bijbelverhalen deze week over Ruth. Volgende week gaan we weer verder over Jozef in Egypte en zullen we horen hoe hij door zijn dromen weer uit de gevangenis komt. Door het andere weer gaan we nu ook vaker naar het speellokaal. We doen daar spelletjes en kunnen lekker klimmen en klauteren. Ook wordt er les gegeven in kleine groepjes. De kinderen kunnen dan drie of vier activiteiten doen in een les. Ze draaien steeds door met hun groepje. Dit zijn we nu weer aan het oefenen. Gelukkig weten de grote kinderen van groep 2 nog heel goed hoe dit ook alweer moest. Het aan-en uitkleden is nog wel een hele klus. Lastige schoenen, strakke truien, kleine knoopjes. Al met al neemt het omkleden nu 20 minuten in beslag. Wilt u thuis ook blijven oefenen zodat iedereen zich zoveel mogelijk zelfstandig kan aankleden? De groep groeit nog steeds door. Erik Baar is in de vakantie vier jaar geworden en gaat nu elke dag naar school. Het is heel gezellig dat je er bent en het gaat ook al heel goed, Erik! Ondertussen is Boaz Meems aan zijn kijkmorgens begonnen. Hij heeft zelfs al een lampion gemaakt! Tot zover deze keer. Hartelijke groeten van Jannie, Gea en de kleuters!

8 Groep 3 en 4 Thema Het thema over Opa s en Oma s is voor de herfstvakantie afgerond. Wij willen de ouders en kinderen die spullen hebben meegenomen naar school en hebben meegedacht hartelijk bedanken! Het nieuwe thema waarover wij werken is herfst. Achterin de klas staat een herfsttafel, de kinderen mogen spullen meenemen om op de herfsttafel te zetten. We hebben een herfstwandeling gemaakt:

9 De herfstwandeling was geslaagd!

10 Spreekbeurt Afgelopen week heeft Melle een spreekbeurt gehouden over T.rex (een dinosaurus). De spreekbeurt was heel leuk! Het was leerzaam voor ons allemaal, super gedaan Melle! Wil uw kind ook een spreekbeurt houden? Vraag het gerust, want dit is leuk en leerzaam. Veilig Leren Lezen Wij werken met groep 3 in kern 3 van Veilig Leren Lezen. In deze kern hebben de kinderen de volgende woorden geleerd: doos, poes, koek, ijs en zeep.

11 Beste ouders, Weer een stukje van groep 5! Het is weer november. De tijd van lampionnen is aan de beurt en dit vinden de kinderen van groep 5 erg leuk. We zijn al begonnen met de lampionnen. Er wordt goed gewerkt in groep 5. Het rekenwerk gaat momenteel over de tafels. De tafel van 9 komt aan bod in de methode en we leren ook hoe we tafels uitrekenen aan de hand van de methode: eentje meer of eentje minder 6 x 9 = 5 x 9 = 45. Deze som wordt makkelijker gevonden, dus 1 groepje van 9 erbij maakt het antwoord 54. De geschiedenislessen gaan over de ridders. Het is interessant om te horen over de vrije boeren en over de horigen en de ridders. In groep 5 hebben we een boekenhoek. Het thema van onze boekenhoek is Reizen. Als de kinderen nog boeken hebben die binnen het thema passen, deze mogen gerust mee naar school! Als u vragen of opmerkingen heeft, kom gerust langs! Groetjes, Groep 5 en juf Karin de Jonge

12 Groep 7/8 De tweede week na de herfstvakantie zit er alweer bijna op. In die tussentijd loopt het huiswerk alweer, zijn we met onze lampion bezig en op het verschijningsmoment van de Doorgeseind is groep 8 (misschien) al naar de Doe-dag van het Gomarus geweest. In de volgende Doorgeseind hopen we dat paar leerlingen van groep 8 iets kunnenn vertellen over deze Doe-dag. Verder zou er morgen een voorlichting zijn over Veilig Omgaan Met Opvallend Landbouwverkeer, kortweg VOMOL, maar deze voorlichting is verplaatst naar 2 december. Nieuwe leerling: Jesse Sinds afgelopen maandag hebben we ook een nieuwe leerling in groep 7! Wij zijn erg blij dat Jesse erbij gekomen is in groep 7! We hopen dat hij twee hele leuke en gezellige jaren mag hebben bij ons op Het Baken. Maken van het huiswerk In de agenda s van uw zoon of dochter en anders in de Doorgeseind staat het huiswerk. Wilt u als ouder(s) stimuleren om naast het huiswerkblad ook thuis te oefenen met Bloon? Het gebeurt eigenlijk te vaak dat er kinderen zijn die thuis niet geoefend hebben met Bloon. Met Bloon kunnen de kinderen zogenaamde weetwoorden oefenen, voor 8 november is dat wederom c als k woorden en voor een week later zijn dat de liter-woorden. De kinderen weten in principe hun eigen gebruikersnaam en wachtwoord voor Bloon, want deze hangt achter in de klas.

13 Agenda 4-11: Bijbelkennis H7/H8 7-11: Huiswerkblad 8-11: Bloon: c als k 14-11: Huiswerkblad 15-11: Bloon: liter-woorden 18-11: Bijbelkennis H9/H : Informatieavond voor de ouders van groep 8; Gomarus Magnolia (De avond wordt gehouden op Het Baken) Groeten, meester Gerbrand

Van de directie Vandaag geen stukje van de directie i.v.m. ziekte van Afieneke

Van de directie Vandaag geen stukje van de directie i.v.m. ziekte van Afieneke 3 oktober 2016 Van de directie Vandaag geen stukje van de directie i.v.m. ziekte van Afieneke Pepernoten actie Volgende week komt er dinsdag iemand vertellen over een actie van de zoa (pepernoten) De stand

Nadere informatie

Actie Jumbo. Zendingsgeld 14 november Gr. 1,2 3,20 Gr. 3,4 0,70 Gr. 5 1,70 Gr. 7/8 2,20 Totaal 7,80

Actie Jumbo. Zendingsgeld 14 november Gr. 1,2 3,20 Gr. 3,4 0,70 Gr. 5 1,70 Gr. 7/8 2,20 Totaal 7,80 17 november 2016 Actie Jumbo We hebben flink gespaard met z n allen. We hebben een cheque gekregen ter waarde van 328,46. Een geweldige opbrengst. We zullen zo snel mogelijk een keuze maken uit de artikelen

Nadere informatie

Met vriendelijke groet, Afieneke Buter

Met vriendelijke groet, Afieneke Buter 19 januari 2017 Van de directie, Graag wil ik deze Doorgeseind starten met een bericht over juf Jannie Jacobs. Zij is dinsdag geopereerd. Ze heeft een nieuwe heup gekregen. De operatie is gelukkig goed

Nadere informatie

Van de directie, Na de Kerstvakantie gaan we werken met een nieuwe methode voor wereldoriëntatie. We hebben gekozen voor de

Van de directie, Na de Kerstvakantie gaan we werken met een nieuwe methode voor wereldoriëntatie. We hebben gekozen voor de 15 december 2016 Van de directie, Bij deze alweer de laatste Doorgeseind van 2016! Wat is het jaar weer omgevlogen! We kunnen terugkijken op een goede eerste helft van het schooljaar! We moesten juf Geertje

Nadere informatie

Fijn dat er afgelopen dinsdagavond een grote opkomst was op de informatieavond!

Fijn dat er afgelopen dinsdagavond een grote opkomst was op de informatieavond! 10 september 2015 Van de directie, Zoals u allemaal weet heeft juf Mirjam Doorn een tijdje in het ziekenhuis gelegen. Afgelopen vrijdag mocht zij gelukkig weer naar huis. Ze moet het nog een poosje rustig

Nadere informatie

Met vriendelijke groet, Afieneke Buter

Met vriendelijke groet, Afieneke Buter 1 december 2016 Van de directie, De Adventstijd is weer aangebroken. Een mooie tijd waarin we toeleven naar Kerst en de geboorte van Jezus Christus. Op school wordt er in de groepen ook aandacht besteed

Nadere informatie

Vanavond is de schoonmaakavond. We hopen ook hier op een grote opkomst!

Vanavond is de schoonmaakavond. We hopen ook hier op een grote opkomst! 31 maart 2016 Van de directie, Ik wil deze Doorgeseind beginnen met een heel groot compliment!! Wat een fantastische opkomst hebben we gehad bij de klusmorgen van 19 maart!! Geweldig dat er zoveel vaders

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 4 okt no. 417 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 4 okt no. 417 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 4 okt. 2016 no. 417 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - Onze jaarlijkse ontruimingsoefening verliep vorige week vlotjes. Binnen een paar minuten stond de hele

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 22 nov no. 420 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 22 nov no. 420 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 22 nov. 2016 no. 420 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - Juf Johanne was afgelopen vrijdag voorlopig voor het laatst op school. Ze gaat nu met zwangerschapsverlof.

Nadere informatie

13 november Van de directie,

13 november Van de directie, 13 november 2014 Van de directie, Allereerst wil ik de ouders bedanken die de oudervragenlijst hebben ingevuld! Ongeveer 60% van de ouders heeft de vragenlijst nu ingevuld. Daar kunnen we goede conclusies

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 25 okt no. 418 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 25 okt no. 418 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 25 okt. 2016 no. 418 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK De boekenmarkt was een succes! We kunnen weer lekker lezen. Volgende week woensdag is het dankdag. We gaan

Nadere informatie

Nieuwtjes en groetjes

Nieuwtjes en groetjes Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes Vanuit groep 1/2 Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Letter M / TAAL THUIS Cijfer 4 Telspelletjes voor thuis Gezond op school Speelgoedmiddag

Nadere informatie

Denkt u allemaal aan de studiedag van aankomende maandag? De kinderen zijn dan de hele dag vrij!!

Denkt u allemaal aan de studiedag van aankomende maandag? De kinderen zijn dan de hele dag vrij!! 2 februari 2017 Van de directie, In de vorige Doorgeseind vertelde ik over de operatie van juf Jannie Jacobs. Inmiddels is juf Jannie weer thuis en gaat het goed met haar! Het is op dit moment heel erg

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8. 4 november Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel:

Nieuwsbrief 8. 4 november Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Nieuwsbrief 8 4 november 2013 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, De herfstwandeling van de kleuters ging na het onstuimige weer van vorige week maandag

Nadere informatie

Nieuwtjes en groetjes

Nieuwtjes en groetjes Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes Vanuit groep 1 en 2 Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Letter k Cijfers Engels Gezond Spreekavond Actie IRS Telefoonnummer Dierendag Speelgoedmiddag

Nadere informatie

MA DI WO DO VR ZA ZO 18 dec 19 dec 20 dec 21 dec 22 dec 23 dec 24 dec Corine afwezig. Corine afwezig. Corine aanwezig uur: Kerstviering

MA DI WO DO VR ZA ZO 18 dec 19 dec 20 dec 21 dec 22 dec 23 dec 24 dec Corine afwezig. Corine afwezig. Corine aanwezig uur: Kerstviering Uit betrouwbare bron Nieuwsbrief 171808 Datum : 14-12-2017 CBS De Bron Telefoon : 0521-381885 Hoofdweg 136 Website : www.debroncbs.nl 8383 EK Nijensleek E-mail : school@debroncbs.nl MA DI WO DO VR ZA ZO

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 6 dec no. 421 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 6 dec no. 421 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 6 dec. 2016 no. 421 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Het Sinterklaasfeest was weer geslaagd. Bedankt Sint&Pieten&Ouderraad! Groep 1/2 De kinderen hebben er van

Nadere informatie

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 24 oktober KIES 25 oktober Rots en Water groep 7/8 27 oktober Fietsencontrole groep 5 t/m 8 31 oktober Rots en

Nadere informatie

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6 Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6 Samen geloven in samen groeien volop in praktijk Aan het begin van deze nieuwsbrief maken we u graag deelgenoot van drie gave voorbeelden van Samen geloven

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 9 mei 2017 no. 430 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 9 mei 2017 no. 430 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 9 mei 2017 no. 430 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - Vanmorgen is de schoolfotograaf weer langs geweest en heeft iedereen op de foto gezet. Hij doet het op

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2014

Nieuwsbrief april 2014 Nieuwsbrief 28 14 april 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Donderdagmorgen 17 april vieren we met de kinderen het Paasfeest tijdens de maaltijd. In deze maaltijd

Nadere informatie

S c h o o l m e t d e B i j b e l D e V a l k

S c h o o l m e t d e B i j b e l D e V a l k Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Letterfeest P Gezond op school En verder.. Kalender Verjaardagen Contact Lof zij den God van Israël, Den HEER, die aan Zijn erfvolk

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, Nieuwsbrief 22 april 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Voor de leerlingen van groep 8 was het de afgelopen week een spannende week. Ondanks het feit

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137

Nieuwsbrief 2. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Nieuwsbrief 2 16 september 2013 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Infomorgens Vorige week gaf juf Joanne een informatiemorgen voor de ouders van groep

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 10 okt no. 455 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 10 okt no. 455 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 10 okt. 2018 no. 455 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - Volgende week woensdag 17 oktober vieren alle leerkrachten tegelijk hun verjaardag op Muffendag (meester

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 18 juli 2018 no. 452 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 18 juli 2018 no. 452 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 18 juli 2018 no. 452 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - De ouderraad is de afgelopen tijd erg druk geweest met de voorbereidingen voor het nieuwe plein. Afgelopen

Nadere informatie

Welkom in groep 1/2 in het Ontmoetingshuis

Welkom in groep 1/2 in het Ontmoetingshuis Welkom in groep 1/2 in het Ontmoetingshuis De Bron De eerste week zit erop! Een beetje spannend was het wel: een nieuw gebouw, vier trappen op, een nieuw lokaal en voor sommige kleuters ook nieuwe kinderen

Nadere informatie

Over dit thema werken wij: Herfst. (25 oktober 12 november 2010) Deze bijbelvertellingen hopen wij te horen

Over dit thema werken wij: Herfst. (25 oktober 12 november 2010) Deze bijbelvertellingen hopen wij te horen Over dit thema werken wij: Herfst (25 oktober 12 november 2010) Deze bijbelvertellingen hopen wij te horen Dinsdag Woensdag Donderdag Week 43: Week 44: Week 45: De schenker en de Het tweede bezoek Mozes

Nadere informatie

Geachte ouders, Bijbelverhalen

Geachte ouders, Bijbelverhalen Geachte ouders, Nieuwsbrief 11 21 november 2017 Deze week: * Schoolfruit * Sinterklaas * Kerst * We vinden het fijn om dit jaar Kerst met de ouders en kinderen te vieren. Het kerstfeest staat gepland op

Nadere informatie

Maandkalender. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag. 5 Koffie-uurtje uur. 4 Kinderfysio op school. Start kinderboeken week

Maandkalender. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag. 5 Koffie-uurtje uur. 4 Kinderfysio op school. Start kinderboeken week Maandkalender Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 1 Groep 3/4 Groep 5/6 2 3 Start kinderboeken week Groep 8 4 5 Koffie-uurtje 8.45-9.45 uur Dag van de leraar 6 7 8 Studiedag voor het team, alle

Nadere informatie

Van de directie, Geachte ouders INFO,

Van de directie, Geachte ouders INFO, 14 september 2017 Van de directie, Geachte ouders INFO, Identiteit We zijn het nieuwe jaar opgestart met de jaaropening. Het nieuwe thema voor dit jaar is Ik ben.. We begonnen met de geschiedenis van Mozes

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 november 2014

Nieuwsbrief 3 november 2014 Nieuwsbrief 3 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Sommige ouders gaven aan de nieuwsbrief snel te lezen. Daarom nog even een tip: Kijk altijd

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 3 32 E JAARGANG VRIJDAG 17 NOVEMBER 2017

NIEUWSBRIEF 3 32 E JAARGANG VRIJDAG 17 NOVEMBER 2017 CBS DE 7-SPRONG POSTBUS 31 9665 ZG OUDE PEKELA 0597-612560 www.cbs-7sprong.picto.nl directiecbsde7sprong@vcomog.nl NIEUWSBRIEF 3 32 E JAARGANG VRIJDAG 17 NOVEMBER 2017 Bezoekadres: CBS DE 7-SPRONG BURG.

Nadere informatie

Rups-nieuwtje. Best, september 2014. Beste ouders,

Rups-nieuwtje. Best, september 2014. Beste ouders, Rups-nieuwtje Best, september 2014 Beste ouders, Dit is het eerste rups-nieuwtje van dit schooljaar. Voor sommige kinderen was onze klas al bekend terrein. Voor anderen is het nieuw om naar school te gaan

Nadere informatie

Nieuwtjes en groetjes

Nieuwtjes en groetjes Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes vanuit groep 1/2 Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Letter M TAAL THUIS Kleurplaat Voorlichtingsuurtje Oudermorgen Spelinloop Computeren gr.2

Nadere informatie

Schooljaar nummer 2 donderdag 22 september Studiedag team, alle leerlingen vrij

Schooljaar nummer 2 donderdag 22 september Studiedag team, alle leerlingen vrij VLINDERPOST Nieuwsbrief van RKB De Vlinder Frankrijklaan 2 1966 VD Heemskerk Tel. : 0251 237766 vlinder@tabijn.nl Schooljaar 2016-2017 nummer 2 donderdag 22 september 2016 Agenda: Woensdag 28 sep. Maandag

Nadere informatie

Nieuwsbrief Cursus oktober 2015 nr. 83. Wie ben jij? Terugblik Open Dag

Nieuwsbrief Cursus oktober 2015 nr. 83. Wie ben jij? Terugblik Open Dag Nieuwsbrief Cursus 2015-2016. 28 oktober 2015 nr. 83 Agenda Wie ben jij? Afgelopen maandag zijn we begonnen met een viering met alle kinderen samen. Wie ben jij? is het thema van dit jaar. Dit keer was

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 13 maart 2017

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 13 maart 2017 Nieuwsbrief 1 / 2 Samen met de kinderen van de Voorschool.. Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Gezondheid Excursie bibliotheek Woensdag Gezond eten TAAL THUIS Wonderlijk gemaakt, les 1 Taalgebruik

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 23 november 2018 AGENDA BIJBELVERHALEN Ma 26/11 Studiedag team; Alle kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 5 (januari 2017) Agenda 19 januari Juf Els jarig. 25 januari voorleesontbijt Juf Julia jarig. 11 maart NL Doet GELUKKIG NIEUWJAAR

Nieuwsbrief Nr. 5 (januari 2017) Agenda 19 januari Juf Els jarig. 25 januari voorleesontbijt Juf Julia jarig. 11 maart NL Doet GELUKKIG NIEUWJAAR Nieuwsbrief Nr. 5 (januari 2017) GELUKKIG NIEUWJAAR Namens het team van de Gerardus Majella wensen wij u en uw gezin een gelukkig en gezond 2017. Wij hebben er weer veel zin in! Na een leuke start op het

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 7 november Beste ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 7 november Beste ouders / verzorgers, Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Wennen Lievelingsboek Oudermorgens Gezond eten! Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere wil en wij leven) 7 november 2016 Beste ouders

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 4 juli 2016

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 4 juli 2016 Nieuwsbrief 1 / 2 4 juli 2016 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Dinsdag: speelgoedmiddag Woensdag: verjaardag van juf Hofman snoep strooien door groep 8 Donderdag: laatste schooldag Afscheid

Nadere informatie

A G E N D A. Project DANS Inloopochtend als afsluiting van het project DANS. 15.00 uur begin van de voorjaarsvakantie

A G E N D A. Project DANS Inloopochtend als afsluiting van het project DANS. 15.00 uur begin van de voorjaarsvakantie W E E K B R I E F 24 19 februari 2016 Datum Omschrijving A G E N D A 16, 18 en 23 februari Definitieve adviesgesprekken VO voor groep 8 Woensdag 24 februari 8.30 9.30 uur Project DANS Inloopochtend als

Nadere informatie

Nieuwtjes en groetjes

Nieuwtjes en groetjes Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Kerstviering Gezond op school Spelinloop (Geen) speelgoed vanuit groep 1/2 En verder.. Kalender Verjaardagen

Nadere informatie

Week 49 Zaterdag 9 december Anne Westeneng Groep 7/8. Week 50 Zaterdag 16 december Jaylee Setten Groep 3/4

Week 49 Zaterdag 9 december Anne Westeneng Groep 7/8. Week 50 Zaterdag 16 december Jaylee Setten Groep 3/4 Basisschool t Kompas Prinses Christinastraat 4 3615 AG Westbroek 0346-281475 info.kompaswestbroek.nl@vechtstreekenvenen.nl Nr. 7 > 29 november 2017 Uit t Kompas Geachte ouder(s)/verzorger(s), Dit is nu

Nadere informatie

Groep 1-2 Groep 3-4 Groep 5-6 Groep 7 Groep 8 16 Benjamin 16 Sander 21 Anne-Tjitske. 29 Jeltsje 14 Nynke 15 Steven

Groep 1-2 Groep 3-4 Groep 5-6 Groep 7 Groep 8 16 Benjamin 16 Sander 21 Anne-Tjitske. 29 Jeltsje 14 Nynke 15 Steven DE BASISKRANT 9 oktober 2015 Jaargang 18 Nummer 4 Agenda. 16-10-2015 Speurtocht (groep 1-2) & Vossenjacht (groep3-8) 19/23-10-2015 Herfstvakantie 27-10-2015 LOT van 14.00 t/m 15.00 uur 29-10-2015 Gastlessen

Nadere informatie

Gym. Studiedag Beelddenken vrijdag 29 september. Beste ouders, Allemaal een fijn weekend! Vriendelijke Groeten, Team Weemewereld

Gym. Studiedag Beelddenken vrijdag 29 september. Beste ouders, Allemaal een fijn weekend! Vriendelijke Groeten, Team Weemewereld Nieuwsbrief 4 maandag 25 vrijdag 29 september Beste ouders, 4 Allemaal een fijn weekend! Vriendelijke Groeten, Team Weemewereld Gym We hebben al een aantal keer gegymd in de sportzaal en merken dat nog

Nadere informatie

Losse Entjes. Jaargang 24 no. 3 6 november 2015 (zie voor actuele mededelingen

Losse Entjes. Jaargang 24 no. 3 6 november 2015 (zie voor actuele mededelingen Losse Entjes Jaargang 24 no. 3 6 november 2015 (zie voor actuele mededelingen www.obsde-ent.nl) Agenda 9 november Inloop middag lampionnen 1 december Inspectiebezoek 14 november Oud papier 4 december Sinterklaasfeest!

Nadere informatie

Voor de ouders, Team Weemewereld

Voor de ouders, Team Weemewereld Nieuwsbrief 9 Maandag 31 oktober vrijdag 4 november Voor de ouders, Vanaf 7 november doen wij met mee met een 20 weken durend schoolfruit project. Dat betekent dat de school, van EU-schoolfruit, fruit

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave. Herkeuring fietsencontrole Bestelling ophalen speculaasactie

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave. Herkeuring fietsencontrole Bestelling ophalen speculaasactie NIEUWSBRIEF November 2017 Tja.. Deze maand In deze uitgave Wo 1 nov Wo 1 nov Wo 1 nov Wo 29 nov Dankdag Luizen pluizen Herkeuring fietsencontrole Bestelling ophalen speculaasactie Schoolfruit Dankdag Speculaasactie

Nadere informatie

weekinfo Geachte ouders, verzorgers en andere belangstellenden,

weekinfo Geachte ouders, verzorgers en andere belangstellenden, weekinfo Datum: vrijdag 12 oktober 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: Het gouden kalf, Exodus 32:1-6 Mozes komt terug, Exodus 32:7-20 Nieuwe stenen tafelen, Exodus 34 Agenda: 15 oktober schoonmaak

Nadere informatie

Psalm Groep 1 en 2 Groep 3 en 4 Groep 6, 7, 8 15 april Psalm 85: 4 Psalm 85: 3,4 22 Psalm 108:1 20 mei Liedboek 293:1 Opwekking 377:1

Psalm Groep 1 en 2 Groep 3 en 4 Groep 6, 7, 8 15 april Psalm 85: 4 Psalm 85: 3,4 22 Psalm 108:1 20 mei Liedboek 293:1 Opwekking 377:1 14 april 2016 Koningsspelen groep 1 t/m 4 I.v.m. de koningsspelen op 22 april a.s. het volgende voor de groepen 1 t/m 4: -De kinderen ontbijten op school. Graag een bord, bestek en beker mee. Er hoeft

Nadere informatie

Maart Maandthema: 1 / 6

Maart Maandthema: 1 / 6 Maart 2017 Maandthema: 1 / 6 Belangrijke data: Woensdag 1 maart Dinsdag 14 maart Donderdag 30 maart Juf Petra is aanwezig op: wk 9 (27 feb-3 maart) wk 10 (6-10 maart) wk 11 (13-17 maart) wk 12 (20-24 maart)

Nadere informatie

Agenda Datum Activiteit. Jarigen. Doelen. Huiswerk. Jaargang 1, nieuwsbrief 3 8 november 2016

Agenda Datum Activiteit. Jarigen. Doelen. Huiswerk. Jaargang 1, nieuwsbrief 3 8 november 2016 Jaargang 1, nieuwsbrief 3 8 november 2016 Agenda Datum Activiteit 22 of 24 nov. Maandviering middenbouw, organisatie door groep 4. 28 nov. 9 dec. Dictee 5 dec. Sinterklaas, groep 1 t / m 4 s middags vrij!

Nadere informatie

Schooljaar Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp Vrijdag 20 juli 2018 tel

Schooljaar Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp Vrijdag 20 juli 2018 tel Schooljaar 2017 2018 Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp info@julianaschool.net Vrijdag 20 juli 2018 tel. 0548-636000 www.julianaschool.net Nummer 41 Inhoud Kreet van de week Afscheidsavonden Vanuit het

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 11 september 2017

Nieuwsbrief 1 11 september 2017 Nieuwsbrief 1 11 september 2017 Schoolagenda Maandag 4 september 1 e schooldag van het nieuwe jaar Woensdag 13 september VCPO-dag, alle kinderen zijn vrij Maandag 18 september Informatieavond, eerste ronde

Nadere informatie

Nieuwsflits juli 2014

Nieuwsflits juli 2014 Nieuwsflits juli 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! Vanaf deze

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 22 april 2016 Ma 25 t/m vrij 6 Za 7 Ma 9 Di 10 Woe 11 Do 12 Vrij 13 AGENDA

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. NR. 18 donderdag 14 januari 2016

NIEUWSBRIEF. NR. 18 donderdag 14 januari 2016 NR. 18 donderdag 14 januari 2016 Kind op maandag: Ik ben dichtbij Matteüs 4:18-22; 4:23-25; 5:1-12 Jezus loopt langs het water en roept de vissers om met hem mee te gaan. Jezus komt dichtbij de mensen,

Nadere informatie

Jaargang december 2017 nr.14

Jaargang december 2017 nr.14 Advent Als het donker is en stil maken woorden het verschil. Als God zegt: Nu wordt het licht! komt het leven weer in zicht. In de Adventsweken leven we toe naar Kerst, de geboorte van Jezus. Advent is

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 28 augustus 2015

Nieuwsbrief. 28 augustus 2015 Nieuwsbrief 28 augustus 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Maandag hebben alle leerlingen van PCBO Vroomshoop een vrije dag i.v.m. met de inspiratie

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week:

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Hoge Valkseweg 37 6741 GK Lunteren T 0318 46 18 89 Bijbelse geschiedenis Bij het thema: Pompom en loeloe Dinsdag 30-08: afscheid meester v. Dijk / speelgoedmiddag Donderdagmiddag

Nadere informatie

VRIJDAG 28 OKTOBER 2016

VRIJDAG 28 OKTOBER 2016 VRIJDAG 28 OKTOBER 2016 In deze nieuwsbrief o.a.: Bingo-avond groepen 4 t/m 8 Bij Weet u dat informatie over kledinginzameling (Reshare) en rapport/portfolio Nog een paar kinderen gezocht voor de schoolzwemkampioenschappen!

Nadere informatie

Bij deze weer aandacht voor de actualiteiten van afgelopen week en de komende periode.

Bij deze weer aandacht voor de actualiteiten van afgelopen week en de komende periode. Leeuwarden, 4 november 2016 Geachte ouders, Bij deze weer aandacht voor de actualiteiten van afgelopen week en de komende periode. Nationaal schoolontbijt Vorige week hebben we u op de hoogte gebracht

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 6 december 2018 nr. 5. Agenda. Levend Water. Verjaardagen De komende weken is jarig: 22 dec Sanne Riezebosch gr.4

Nieuwsbrief. 6 december 2018 nr. 5. Agenda. Levend Water. Verjaardagen De komende weken is jarig: 22 dec Sanne Riezebosch gr.4 Nieuwsbrief 6 december 2018 nr. 5 Agenda Week 50 10 t/m 14 dec Ma 10 Muziekles gr. 6-8 Week 51 Di 18 Vr 21 17 t/m 21 dec Kerstviering in het Trefpunt s Middags alle lln vrij Week 52 en 1 Kerstvakantie

Nadere informatie

Startpunt We vertellen de verhalen uit Handelingen over Paulus en volgen hem op zijn reizen.

Startpunt We vertellen de verhalen uit Handelingen over Paulus en volgen hem op zijn reizen. 30 juni 2016 ONS - NIEUWS Agenda: 1-7: 2 e rapport 4 en 5 juli: musical gr 8 7 juli: laatste schooldag Bijlage: formatie 2016-2017 Startpunt We vertellen de verhalen uit Handelingen over Paulus en volgen

Nadere informatie

Nieuwtjes en groetjes

Nieuwtjes en groetjes Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes vanuit groep 1/2 Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Letterfeest S TAAL THUIS Cijfer 5 Telspelletjes voor thuis Gezond op school En verder.. Kalender

Nadere informatie

1 e schoolweek: 18 augustus t/m 22 augustus 2014

1 e schoolweek: 18 augustus t/m 22 augustus 2014 1 e schoolweek: 18 augustus t/m 22 augustus 2014 Beste ouders en kinderen, Obs Dijkerhoek, een dijk van een nieuwe school! Het is zover! Na ruim twee jaar is de nieuwbouw van Obs Dijkerhoek gerealiseerd.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Oktober 2016

Nieuwsbrief Oktober 2016 Beste ouders, Het eind van de maand, dus weer een verse nieuwsbrief. De afgelopen maand hebben we elkaar al een aantal keren ontmoet en ook voor oktober staan er weer activiteiten op de rol waarbij u van

Nadere informatie

Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere wil en wij leven) 7 december 2015 Beste ouders / verzorgers,

Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere wil en wij leven) 7 december 2015 Beste ouders / verzorgers, Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Letters en cijfers Toiletbezoek Afscheid Juf Jansen Foto s Activiteit en gezelligheid (terugblik) Bijlage: Verjaardag Tim Voor alle data

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. Wilt u een groepje begeleiden? Vanuit groep 0, 1, 2. Alvast bedankt! Geef u dan snel op!

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. Wilt u een groepje begeleiden? Vanuit groep 0, 1, 2. Alvast bedankt! Geef u dan snel op! Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Koningsdag Letter ee Spelinloop! Gezond op school Vanuit groep 0, 1, 2 En verder.. Kalender Verjaardagen Contact

Nadere informatie

Nr. 5 8 januari Agenda. Korte Terugblik. Open morgen nieuwe leerlingen. Groepsnieuws. Geboren

Nr. 5 8 januari Agenda. Korte Terugblik. Open morgen nieuwe leerlingen. Groepsnieuws. Geboren Beste lezers van deze nieuwsbrief Namens het team van de Schimmelpenninck van der Oye wens ik u en jullie een gezegend 2014 toe. Na een heerlijke kerstvakantie zijn wij vanmorgen uitgerust en vol enthousiasme

Nadere informatie

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014!

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! Regel van de week Wij houden ons aan gemaakte afspraken. ALGEMEEN Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! U bent van

Nadere informatie

Studiedag Maandag 30 oktober hebben wij een studiedag, dit betekent dat de kinderen deze dag vrij zijn.

Studiedag Maandag 30 oktober hebben wij een studiedag, dit betekent dat de kinderen deze dag vrij zijn. Weekbericht van 16 oktober 2017 De koek is nog niet op! We zijn de lijsten voor de koekactie voor de Naoberhoeve aan het verzamelen. Tot en met woensdag 18 oktober kunnen de lijsten inclusief het geld

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 11 december 2015

Nieuwsbrief. 11 december 2015 Nieuwsbrief 11 december 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Nog één weekje en dan is het kerstvakantie. In school is het gezellig met kerstbomen en

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 21 juli 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Al weer een schooljaar voorbij. Wat gaat het toch snel. We willen nog een aantal mensen bedanken:

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

Vaste rubrieken Van de directietafel

Vaste rubrieken Van de directietafel Schooljaar 2016-2017 Week: 3, nummer 16 Bijbelverhalen deze week: 4 Dat is beter Lucas 4:31-40 In dit nummer: * Van de directietafel * Nieuws uit groep Geel * Nieuws uit groep 6A * Typen Gerritsen opleiding

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2014

Nieuwsbrief oktober 2014 Nieuwsbrief oktober 2014 Beste ouders, In de afgelopen weken hebben we alweer zo ontzettend veel geleerd! Eigenlijk is het schooljaar maar net goed op gang, maar wat we geleerd hebben is al niet meer op

Nadere informatie

Beste ouders en verzorgers,

Beste ouders en verzorgers, Locatie Juliana Kon. Emmalaan 45 4141 EA Leerdam 0345-614317 Schooljaar 2013-2014 Nr. 3. 17 oktober 2013 www.cbs-ichthus.nl info@cbs-ichthus.nl Beste ouders en verzorgers, Het is al bijna herfstvakantie.

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 23 december 2016

weekinfo Datum: vrijdag 23 december 2016 weekinfo Datum: vrijdag 23 december 2016 Bijbelverhalen voor de komende week: Jezus is zijn naam, Lucas 2:21 Simeon en Hanna, Lucas 2:22-40 Twaalfjarige Jezus, Lucas 2:41-52 Agenda: 23 december 12 uur

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Nieuwsbrief 7 OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Agenda: vrij 1 dec. Bureau Halt verzorgt een les voor groep 8 Extra gymles voor groep 7 ma 4 dec. Surprises inleveren op school (gr. 5

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 1/2A

Nieuwsbrief groep 1/2A Nieuwsbrief groep 1/2A Beste ouders, Voor u ligt de nieuwsbrief van groep 1/2A voor de komende periode. Wij wensen u veel plezier met lezen. Met vriendelijke groet, Ineke Harleman en Simone Dreierink Wat

Nadere informatie

Nieuwtjes en groetjes

Nieuwtjes en groetjes Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes Vanuit groep 1/2 Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Kerstviering Letterfeest aa Gezond op school Spelinloop (Geen) speelgoed En verder.. Kalender

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12 17 november 2014

Nieuwsbrief 12 17 november 2014 Nieuwsbrief 12 17 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Het duurt nog even en dan is het weer kerst. Leerlingen uit hogere groepen namen in het

Nadere informatie

Inleiding. Beste ouders, verzorgers, lezers,

Inleiding. Beste ouders, verzorgers, lezers, Inleiding Beste ouders, verzorgers, lezers, Wij heten uw kind van harte welkom op PCBO De Fakkel. Deze kleuterinfo is een korte aanvulling op onze schoolgids en bevat informatie die speciaal bestemd is

Nadere informatie

Nieuws. Flits 16 oktober 2013 Jaargang 04 NieuwsFlits 04

Nieuws. Flits 16 oktober 2013 Jaargang 04 NieuwsFlits 04 16 oktober 2013 Jaargang 04 Nieuws 04 Herfstvakantie We zien overal om ons heen de prachtige kleuren in de natuur. Het is echt herfst geworden! Volgende week mogen we genieten van de herfstvakantie. We

Nadere informatie

Nieuwtjes en groetjes

Nieuwtjes en groetjes Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes vanuit groep 1 / 2 Welkom Bijbelverhalen Psalm en lied Geboorte Bij het thema Gymschoenen Gezond Verjaardagen kinderen Verjaardagen en jubilea En verder..

Nadere informatie

Rapportfolio-gesprekken donderdag 5 juli. Rapportfolio-gesprekken vrijdag 6 juli Nieuwsbrief nr. 40

Rapportfolio-gesprekken donderdag 5 juli. Rapportfolio-gesprekken vrijdag 6 juli Nieuwsbrief nr. 40 nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 29 juni 2018 Agenda Nummer 39 maandag 2 juli Studiedag team alle leerlingen

Nadere informatie

Weekbrief 30 november 2015 Algemene mededelingen

Weekbrief 30 november 2015 Algemene mededelingen Weekbrief 30 november 2015 Algemene mededelingen Papiercontainer Maandag tot donderdagochtend staat de papiercontainer weer aan de achterkant van de school. De container is geopend tijdens de schooltijden.

Nadere informatie

Advent. Agenda. Telefonische bereikbaarheid

Advent. Agenda. Telefonische bereikbaarheid Advent Advent is de tijd van verwachting en voorbereiding op het Kerstfeest. Een tijd om stil te worden na alle drukte rondom het sinterklaasfeest. We gaan op weg naar Bethlehem om samen met de herders

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 8 september 2014

Nieuwsbrief 3 8 september 2014 Nieuwsbrief 3 8 september 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, De vossenjacht van afgelopen woensdag was erg leuk! Goed om elkaar ook eens op een andere

Nadere informatie

klas gewerkt aan de hand van thema s. Die thema s is in allerlei activiteiten terug te zien.

klas gewerkt aan de hand van thema s. Die thema s is in allerlei activiteiten terug te zien. Welkom Welkom in groep 1van de Willem Teellinckschool. Uw kind zit voor het eerste of tweede jaar op de basisschool. In het begin is het voor kinderen vaak even wennen. Het gaat anders dan op de peuterspeelzaal

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2018 Uit t Kompas Geachte ouder(s)/ verzorger(s),

Nieuwsbrief januari 2018 Uit t Kompas Geachte ouder(s)/ verzorger(s), Nieuwsbrief 09-10 januari 2018 Uit t Kompas Geachte ouder(s)/ verzorger(s), Namens het hele team wil ik u en de kinderen het allerbeste voor 2018 toewensen. Een nieuw jaar, nieuwe ontdekkingen, nieuwe

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. vanuit groep 0 / 1 / 2. S c h o o l m e t d e B i j b e l D e V a l k

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. vanuit groep 0 / 1 / 2. S c h o o l m e t d e B i j b e l D e V a l k Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes vanuit groep 0 / 1 / 2 Welkom Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Letter S Gezond Leesplezier! Activiteit onderbouw Speelgoedmiddag En verder..

Nadere informatie

Bijlage: - MR vacature - Matrix kerken

Bijlage: - MR vacature - Matrix kerken 1 oktober 2015 ONS - NIEUWS Agenda: 2-10: speelgoedochtend kleuters 5-10: inloopspreekuur IB-er Dag van de leraar 7-10: finale voorleeswedstrijd 7-10: schoolgebedsgroep 12-10: bibliotheekactiviteit gr

Nadere informatie

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl November 2015 Beste ouder(s), verzorger(s), Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van November. Hierin stellen de nieuwe ouderleden van de MR zich aan u voor. En kunt u lezen over de opbrengst van de kleedjesmarkt,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4. OBS De Driekleur. Daltonlocatie 18 oktober 2018

Nieuwsbrief 4. OBS De Driekleur. Daltonlocatie 18 oktober 2018 Nieuwsbrief 4 OBS De Driekleur Daltonlocatie 18 oktober 2018 4 Oktober Nieuwsbrief 4 22 t/m 26 Oktober Herfstvakantie 29 Oktober Studiedag team; leerlingen zijn vrij 30 Oktober Weer naar school, geen schoolmelk

Nadere informatie

Christelijke Basisschool De Meidoorn

Christelijke Basisschool De Meidoorn Christelijke basisschool de Meidoorn Meidoornstraat 20 8091 JX Wezep 038 376 3535 www.meidoornschool.nl info@meidoornschool.nl Christelijke Basisschool De Meidoorn Hoe heet het allemaal? Als je 4 jaar

Nadere informatie

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 38

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 38 k.b.s. Sint Theresia directeur: Anja van Manen Postweg 131 locatieleider: Mark Jakobs 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail:theresia@skod.nl tel: 0591-349275 www.sttheresia-skod.nl t Informantje schooljaar

Nadere informatie