Voorjaarsvakantie van zaterdag 27 februari tot en met zondag 6 maart

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Voorjaarsvakantie van zaterdag 27 februari tot en met zondag 6 maart"

Transcriptie

1 Maand: maart 2016 Nummer 7, jaargang 9. Belangrijke informatie en mededelingen van de leerkrachten, de ouderraad en de medezeggenschapsraad voor de maand maart Voorjaarsvakantie van zaterdag 27 februari tot en met zondag 6 maart Afscheid Brief aan de ouders, Bij deze maak ik alvast melding van het feit dat ik i.v.m. het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd met ingang van 1 augustus 2016 het onderwijs, i.c. OBS De Vlinder, ga verlaten. Het ligt in de bedoeling woensdag 13 juli officieel afscheid van het onderwijs te nemen. Ik hoop ook u te gelegener tijd nog een warme hand ten afscheid te kunnen drukken. Afscheid nemen valt niet altijd mee, zeker niet als je in een erg prettige omgeving hebt kunnen werken en samen met leerkrachten, ouders (en hun kinderen) vorm hebt mogen en kunnen geven aan het onderwijs op De Vlinder. Op school hebben het team en ik, als directeur van de school, getracht - steeds in gemeenschappelijkheid - gestalte te geven aan de kwaliteit van het onderwijs en de kwaliteit van de ontmoeting met u als ouder en met uw kind(eren). In essentie draait alles in het leven om de ontmoeting. En de school is een plaats waar mensen elkaar ontmoeten, met elkaar spreken, naar elkaar luisteren en van elkaar leren. De missie van De Vlinder is als volgt in een slogan beschreven: We spreken elkaar nog Harry Gelling dir. OBS De Vlinder De school wil een ontmoetingsplaats zijn, waar het kind alleen en samen met anderen, in de sfeer van begrensde vrijheid, zich naar eigen mogelijkheden kan ontwikkelen.

2 Van de ouderraad Voorjaarsmarkt zaterdag 23 april. Medio maart krijgen de kinderen een bestellijst mee voor de jaarlijkse bloemen- en potgrondverkoop. Hier zit een begeleidende brief bij met uitleg. Bestelde bloemen/ potgrond dienen vooraf betaald te worden. De lijsten incl. geld graag inleveren in gesloten envelop of zakje bij de groepsleerkracht. We willen graag alle lijsten voor weer terug. Mocht uw kind om wat voor reden dan ook geen bloemen of potgrond verkocht hebben willen we wel de lege lijst retour. Deze lijst hebben we weer nodig om onze administratie kloppend te houden. We hopen weer op uw medewerking te mogen rekenen. De ouderraad Een gewaarschuwd mens In de Bentlagestraat ziet u dit bord (met een onderbord). Er is hier sprake van éénrichtingsverkeer. U mag met uw auto van deze kant de straat niet inrijden. Fietsers en bromfietsers mogen vanaf deze kant de weg wel inrijden. Dit kunt u op het onderbord zien aan de tekst: uitgezonderd fietsers en/of bromfietsers. Maar dat wist u natuurlijk al lang. Aan de andere zijde van de weg, waarvandaan het inrijden wel is toegestaan staat dit bord met dezelfde tekst op het onderbord. In alle gevallen dient u rekening te houden met tegenliggers. NB. Eén dezer dagen heeft een ouder zich bij de school gemeld. De ouder vertelde dat hij de straat is ingereden vanaf de kant waar het bovenste rode bord is geplaatst. Hij wist niet dat de situatie was gewijzigd. En nu komt het: de politie heeft deze ouder aangehouden en hem getrakteerd op een boete van 150 euro!. Het is maar dat u het weet..

3 De geboorte van Tess Heleen Buntjer is de trotse moeder geworden van Tess. Tess is geboren op 15 februari en weegt 3545 gram. We feliciteren moeder Heleen en vader Tom van harte met deze gezinsuitbreiding. Het adres van Heleen: Westerstraat 163, 9561 SW Ter Apel. Voorronde Nationale Voorleeswedstrijd. Kimberley Kesting uit groep 8 wordt 2 e bij regionale voorronde Nationale Voorleeswedstrijd. Geweldig! Gefeliciteerd. Op woensdag 24 februari vond de regionale voorronde plaats van De Nationale Voorleeswedstrijd van de gemeenten Stadskanaal en Vlagtwedde. Tijdens deze voorronde lazen de beste voorlezers van de deelnemende basisscholen voor uit een boek dat ze zelf hadden gekozen. Kimberley las voor uit het boek Marietje Appelgat van Lydia Rood. Donderdag 3 maart Bericht van de bibliotheek. In de voorjaarsvakantie organiseert de bibliotheek in Stadskanaal op donderdag 3 maart om uur een Spekkie en Sproet speurtocht. Het snoepmuseum is beroofd! Een kostbare verzameling snoep is meegenomen, en de dader is ongezien weggekomen. Politieagent Nelson heeft ons ingeschakeld om hem te helpen. Spekkie en Sproet vinden een mobieltje op straat. Er komt een vreemd berichtje op binnen. Wie is Sjakie Knal? En wat betekenen die vreemde cijfers? Spekkie en Sproet gaan op onderzoek uit. En dat kon best eens heel gevaarlijk worden. Maar we hebben dringend jullie hulp nodig? Help jij ons om de dader te vinden. Kom dan donderdag 3 maart in de bibliotheek van Stadskanaal. Maandag 7 maart Daniek Veldman en Judith Godeke, leerlingen van de RSG Ter Apel, lopen een week snuffelstage op De Vlinder. Het betreft een stage waarin de leerlingen zich moeten oriënteren op het werk en de organisatie van het bedrijf (of instelling). De stage wordt op de RSG voorbereid aan de hand van een werkboek Arbeidsoriëntatie, waarbij de leerlingen informatie krijgen over onderwerpen zoals het zoeken van een baan, solliciteren, gesprekken voeren, werkhouding, ARBOwetgeving en arbeidsovereenkomsten.

4 Maandag 7 maart De Hessebibliotheek nodigt kinderen uit de groepen 3 en 4 uit voor een bezoek. Dit jaar wordt voorgelezen uit het boek Gezocht: Koen Konijn, boekenboef van Emily MacKenzie. Rooster: Datum School Groep Tijd ma 7 maart De Vlinder 3 paars ma 7 maart De Vlinder 3 oranje ma 14 maart De Vlinder Dinsdag 8 maart Vergadering van de ouderraad Donderdag 10 maart Inloopochtend groep 2. Vrijdag 11 maart Open Podium in de hal van de school. De leerlingen uit groep 7 verzorgen deze middag het open podium voor de leerlingen uit de groepen 5, 6 en 8. Ook ouders zijn van harte uitgenodigd. Aanvang: omtrent uur. Zaterdag 12 maart tot en met zaterdag 19 maart Grunneger Weke. Van 12 t/m 19 maart 2016 vindt in Westerwolde een Grunneger Weke plaats. Het doel van deze activiteitenweek is het onder de aandacht brengen van de Groninger taal en cultuur bij de inwoners van de gemeenten Bellingwedde en Vlagtwedde. Veel enthousiaste deelnemers aan workshops Grunneger Laidjesfestival. Maar liefst 280 leerlingen uit de groepen 6 t/m 8 van tien basisscholen in de gemeenten Bellingwedde en Vlagtwedde doen tijdens de Grunneger Weke mee aan het Grunneger Laidjesfestival. Ter voorbereiding op dit liedjesfestival worden op de deelnemende basisscholen workshops gegeven door zangers/liedjesmakers Alex Vissering, Olaf Vos en Jean Paul Mensing. Het Grunneger Laidjesfestival is bedacht en uitgewerkt door onderwijzer en muzikant Jean Paul Mensing. Op vrijdag 18 maart geven alle leerlingen een uitvoering van Groningstalige liedjes, zowel populaire popliedjes als liedjes van bekende Groningers. Met het Grunneger Laidjesfestival hopen de gemeenten Bellingwedde en Vlagtwedde kinderen meer bij de taal en cultuur van Groningen te betrekken. Bovendien is muziek erg belangrijk voor de ontwikkeling van kinderen. Zie OOK bij 18 maart. Maandag 14 maart 2016 Groep 4 brengt bezoek aan de Hessebibliotheek. Woensdag 16 maart Nationale Boomfeestdag. Woensdag 16 maart Vandaag wordt er in groep 8 door een medewerker van LAVG een gastles verzorgd in het kader van de Week van het Geld. Er wordt een aantal activiteiten georganiseerd om kinderen op een leuke manier bewust te leren omgaan met geld. In deze gastles wordt op interactieve wijze ingegaan op onderwerpen als zakgeld, financiële keuzes, etc. (LAVG= Landelijke Organisatie van Gerechtsdeurwaarders)

5 Donderdag 17 maart BSA. Peuter en kleutergym voor de groepen 1 en 2. Hierover wordt u nog nader geïnformeerd. Donderdag 17 maart 2016 Veurlezen in t Grunnegs in de bibliotheek van Ter Apel. Alle kinderen uit de groepen 5 en 6 brengen een bezoek aan de bibliotheek. Er zal door 3 personen worden voorgelezen: wethouder Giny Luth, Willeke Bergman (waterschap Hunze en Aa s) en Hielke de Roo. De leerlingen van De Vlinder zijn als volgt ingedeeld: Groepen 5 en uur Elke sessie Veurlezen wordt afgesloten met het Grunnegs Volkslaid. Vrijdag 18 maart Activiteitenmiddag voor de kinderen uit de groepen 5 t/m 8. Vrijdag 18 maart 2016 Groots Grunneger Laidjesfestival. Optreden door basisschoolleerlingen met Grunneger Laidjes, op het grote podium, begeleid door een grote popband. Deelnemende scholen o.m.: OBS De Vlinder, OBS De Clockeslach, OBS Willem Lodewijck, OBS Plaggenborg, OBS Op d Esch, OBS De Klimop en CNS De Hoeksteen. Plaats: sporthal Ter Apel, Heemker Akkerstraat. Aanvang: uur. Vrijdag 18 maart en zaterdag 19 maart De papiercontainer staat bij de school. Woensdag 23 maart Grote Rekendag. Donderdag 24 maart Paasbrunch. De ouderraad organiseert vandaag enkele paasactiviteiten, waaronder een paasbrunch. We willen graag dat alle leerlingen deze dag tussen de middag overblijven op school. Mocht dit om de een of andere reden niet kunnen, wilt u dit dan z.s.m. melden bij de groepsleerkracht. Zonder tegenbericht verwachten we dat uw kind donderdag overblijft op school. Vrijdag 25 maart Goede Vrijdag. Zondag 27 maart 2016 Eerste Paasdag. Maandag 28 maart Tweede Paasdag. Dinsdag 29 maart Vergadering van de medezeggenschapsraad.

6 De volgende kinderen hebben hun gedichten op 28 januari 2016 in de Hessebibliotheek voorgedragen. Carice Hilgenga, groep 7 Het leven is goed. Want je vrienden en familie Die helpen je en steunen je En genieten van deze mooie dag En genieten dat jij op deze dag het levenslicht zag Sta nooit stil bij een moment Beleef het heden En vergeet het verleden Rochelle Lovers, groep 8 Donker Ik staar uit mijn raam en zie De donkerblauwe lucht De witte maan en de kleine sterren De mooie kleine lichtjes aan de hemel Het mooiste is wel de inspirerende hemel En het maanlicht in mijn raam Vergeet ook niet de grijze wolken zo mooi De mooie zwarte bomen Het donkere mos op de daken Het donkere bos De prachtige natuur in het donker Shannon Potze, groep 7 Een hart van puur goud is mooi maar van binnen is het een zooi Maar het heeft geen plek voor een pet maar hij is van binnen goud en nooit stout dus met geen smaak heb je wel groot vermaak! maar alleen heerst er verveling maar het blijkt nog iets te zijn hij heeft ook geen smaak voor kleding dus geen enkel gevoel voor mode met verveling denk je? ja met goud heb je niets soms weet je het al ook al woon je in een stal toch heerst er jaloezie om het goud het maakt hen alleen maar oud Naomi Haak, groep 8 Bijzondere vriendschap Als ik s ochtends wakker word, dan staan ze te wachten op mij. Met hun kwispelende staart, hun natte neus, hun ogen zo blij. Onze vriendschap is bijzonder, het is zij en ik, en ik en zij. Mijn allerbeste vrienden, dat zijn mijn honden voor mij.

7 Gronings volkslied. Het 'Grönnens Laid' (Wikipedia). Het 'Grönnens Laid', zo noemen we het volkslied van de provincie Groningen. Het lied is in 1919 geschreven door dichter, schrijver en toneelschrijver Geert Teis Pzn. De muziek is gecomponeerd door G.R. Jager uit Slochteren en gearrangeerd door Frieso Molenaar. Het volkslied van de provincie Groningen is het enige provinciale volkslied dat officieel in het dialect geschreven is. Het staat symbool voor de vereniging van Stad en Lande en voor de trots van de inwoners van de provincie Groningen. GRÖNNENS LAID Van Laauwerzee tot Dollart tou, van Drìnthe tot aan t Wad, Doar gruit, doar bluit ain wonderlaand rondom ain wondre stad. is Grönnen, Stad en Ommelaand; is Stad en Ommelaand! Doar broest de zee, doar hoelt de wind, doar soest t aan diek en Wad, Mor rusteg waarkt en wuilt t volk, het volk van Loug en Stad. is Grönnen, Stad en Ommelaand; is Stad en Ommelaand! Doar woont de dege degelkhaaid, de wille, vast as stoal, Doar vuilt t haart, wat tonge sprekt, in richt- en slichte toal. is Grönnen, Stad en Ommelaand; is Stad en Ommelaand!. Geert Teis Pzn.

Activiteitenkalender voor ouders en leerlingen Schooljaar 2015-2016. OBS De Vlinder

Activiteitenkalender voor ouders en leerlingen Schooljaar 2015-2016. OBS De Vlinder OBS De Vlinder wil een ontmoetingsplaats zijn, waar het kind alleen en samen met anderen, in de sfeer van begrensde vrijheid, zich naar eigen mogelijkheden kan ontwikkelen. Activiteitenkalender voor ouders

Nadere informatie

Activiteitenkalender Schooljaar

Activiteitenkalender Schooljaar Activiteitenkalender Schooljaar 2018-2019 September 2018 Donderdag 30 BHV-herhaling: teamleden Vrijdag 31 Zaterdag 1 / Zondag 2 Maandag 3 Start jaar Gouden weken Dinsdag 4 Woensdag 5 Donderdag 6 Vrijdag

Nadere informatie

Jaarkalender Schooljaar

Jaarkalender Schooljaar Jaarkalender Schooljaar 2016-2017 September 2017 Vrijdag 1 BHV-herhaling: teamleden Zaterdag 2 / Zondag 3 Maandag 4 1 e Schooldag -Start Gouden Weken -Luizencontrole Dinsdag 5 Woensdag 6 Donderdag 7 Vrijdag

Nadere informatie

, # 2 / 23 september 2016

, # 2 / 23 september 2016 2016-2017, # 2 / 23 september 2016 Terugblik fusiefeest We kunnen terugblikken op een prachtig fusiefeest! Allereerst de opening door alle leerlingen van obs De Veenvlinder met de zogenaamde klapdans.

Nadere informatie

Jaarkalender Schooljaar

Jaarkalender Schooljaar Augustus 2016 Maandag 1 Zomervakantie Jaarkalender Schooljaar 2016-2017 Dinsdag 2 Woensdag 3 Donderdag 4 Vrijdag 5 Marjan Diepenbroek jarig Zaterdag 6/zondag 7 Maandag 8 Dinsdag 9 Woensdag 10 Donderdag

Nadere informatie

Nieuwbrief oktober 2017

Nieuwbrief oktober 2017 Nieuwbrief oktober 2017 Opening Kinderboekenweek! Onze heeft van 4 t/m 15 oktober deelgenomen aan de Kinderboekenweek. Het thema van de Kinderboekenweek was griezelen, met als motto Gruwelijk eng!. Groep

Nadere informatie

Nieuwbrief september 2017

Nieuwbrief september 2017 Nieuwbrief september 2017 Activiteitenkalender en informatiegids 2017-2018. Vlak na de start van dit schooljaar heeft u via de mail een informatiegids ontvangen. Tevens heeft u een papieren versie ontvangen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuwe leerling

Nieuwsbrief. Nieuwe leerling Jaargang 27 Nr. 12 7 maart 2019 Belangrijke data: 11 maart 19 - Theaterproject alle groepen - Groep 5 t/m 8 eerder op School (8.10 uur) 15 maart 19 - Nationale stakingsdag * groep 3 vrij * groep 7/8 s

Nadere informatie

Activiteitenkalender Schooljaar Dinsdag 12 Woensdag 13 Donderdag 14 Vrijdag 15 Zaterdag 16

Activiteitenkalender Schooljaar Dinsdag 12 Woensdag 13 Donderdag 14 Vrijdag 15 Zaterdag 16 Augustus 2014 Vrijdag 1 Zaterdag 2 Maandag 4 Dinsdag 5 Woensdag 6 Donderdag 7 Vrijdag 8 Judith Heller is jarig Zaterdag 9 Maandag 11 Team op school Dinsdag 12 Woensdag 13 Donderdag 14 Vrijdag 15 Zaterdag

Nadere informatie

Voorwoord Van de voorzitter

Voorwoord Van de voorzitter pagina 1 /10 Nieuwsbrief nr. 26 Groninger Bodem Beweging 9 septemberi 2015 Voorwoord Van de voorzitter Weer een nieuwsbrief, vrij kort na de vorige. Op dit moment speelt er veel en wij willen iedereen

Nadere informatie

April ma di wo do vr za zo. 4 april uur: spelinloop groep april 11 april 12 april. 18 april.

April ma di wo do vr za zo. 4 april uur: spelinloop groep april 11 april 12 april. 18 april. April 2019 ma di wo do vr za zo 1 april 2 april 3 april 4 april 5 april 6 april 7 april Deze week luizencontrole Grote Rekendag 8.30-9.00 uur: spelinloop groep 1 Vergadering medezeggenschapsraad 8 april

Nadere informatie

Vogelvlucht. Uithoornse Spelen! Nieuwsbrief interconfessionele basisschool de Vuurvogel Uithoorn Nummer 18, 27 mei 2016. Agenda

Vogelvlucht. Uithoornse Spelen! Nieuwsbrief interconfessionele basisschool de Vuurvogel Uithoorn Nummer 18, 27 mei 2016. Agenda Vogelvlucht Nieuwsbrief interconfessionele basisschool de Vuurvogel Uithoorn Nummer 18, 27 mei 2016 Uithoornse Spelen! Agenda Uithoornse Spelen groepen 7 en 8 woensdag 1 juni 2016 Avondvierdaagse ma. 6

Nadere informatie

Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2015

Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2015 Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2015 Agenda: oktober/november UITDAGEND ONDERWIJS MET EEN STERKE BASIS maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag oktober 19 Start herfstvakantie 12

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VAN OBS DE HOEKSTIEN NUMMER: Hegedyk 44 DATUM: GV Luxwoude MAIL:

NIEUWSBRIEF VAN OBS DE HOEKSTIEN NUMMER: Hegedyk 44 DATUM: GV Luxwoude MAIL: NIEUWSBRIEF VAN OBS DE HOEKSTIEN NUMMER: 4 2018-2019 Hegedyk 44 DATUM: 12-10-2018 8405 GV Luxwoude MAIL: directeur@hoekstien.nl Tel: 0513-529555 WEBSITE: www.hoekstien.nl Agenda Maandag 15 oktober Nascholing

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 16. Belangrijke data: KERST. Kerstmis vieren op De Windroos: Galeistraat TJ Zaandam

ICBS De Windroos WEEKINFO 16. Belangrijke data: KERST. Kerstmis vieren op De Windroos: Galeistraat TJ Zaandam WEEKINFO 16 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data: 22-12-2016 Kerst met de hele school Beste ouders/verzorgers, In deze donkere dagen voor de

Nadere informatie

H O F N I E U W S INFORMATIEAVONDEN. AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S INFORMATIEAVONDEN. AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Ma 3 sept. Weer naar school. Start van de twee gouden weken. Woe 5

Nadere informatie

Obs t Montferland Nieuwsbrief

Obs t Montferland Nieuwsbrief Obs t Montferland Nieuwsbrief December 2017 Uitdagend onderwijs met een sterke basis AGENDA Maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag 11 12 Staking leerkrachten 18 19 20 Kerst in het Barghse Huus 13 14

Nadere informatie

T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer 16 jaargang 17 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag.

T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer 16 jaargang 17 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG Nummer 16 jaargang 17 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 9 Directiepraatje: We zijn bijna zover dat we u kunnen informeren

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR

KALENDER SCHOOLJAAR KALENDER SCHOOLJAAR 2017-2018 Versie augustus 2017 1 augustus 2017 1 dinsdag 2 woensdag 3 donderdag 4 vrijdag 5 zaterdag 6 zondag 7 maandag 8 dinsdag 9 woensdag 10 donderdag 11 vrijdag 12 zaterdag 13 zondag

Nadere informatie

Jaarkalender Schooljaar

Jaarkalender Schooljaar September 2017 Jaarkalender Schooljaar 2017-2018 Maandag 28 Dinsdag 29 Startbijeenkomst team Scholing PA Maandag 4 Start schooljaar Start gouden weken Woensdag 30 Donderdag 31 Vrijdag 1 BHV training Zaterdag

Nadere informatie

Weekkaart-nieuwsbrief maandag 6 mei vrijdag 10 mei 2019 DINSDAG 7 MEI VRIJDAG 10 MEI. Bijzonderheden/aankondigingen

Weekkaart-nieuwsbrief maandag 6 mei vrijdag 10 mei 2019 DINSDAG 7 MEI VRIJDAG 10 MEI. Bijzonderheden/aankondigingen WEEKKAART NIEUWSBRIEF MAANDAG 6 MEI 2019 VRIJDAG 10 MEI 2019 Samen leren voor morgen! Leerling aanmelden? Vragen? Directeur is van maandag t/m donderdag tot 18.00 uur bereikbaar: 06-19460013. MAANDAG 6

Nadere informatie

Nieuwsbrief 27 januari 2016 NR.5 Thema: Winter/ Nieuwe ontwikkelingen

Nieuwsbrief 27 januari 2016 NR.5 Thema: Winter/ Nieuwe ontwikkelingen Raadhoven 3-3813 LW Amersfoort - 033 4805426 - obsdeweesboom@deweesboom.nl - www.weesboom.nl Nieuwsbrief 27 januari 2016 NR.5 Thema: Winter/ Nieuwe ontwikkelingen AGENDA Vrijdag 22 januari Studiedag; groepen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 6 november Verantwoordelijkheid. Samenwerken en Reflectie. Zelfstandigheid en Effectiviteit. 3 februari 2017

Nieuwsbrief. 6 november Verantwoordelijkheid. Samenwerken en Reflectie. Zelfstandigheid en Effectiviteit. 3 februari 2017 Verantwoordelijkheid Samenwerken en Reflectie Zelfstandigheid en Effectiviteit Nieuwsbrief 3 februari 2017 6 november 2015 Daltonschool de Touwladder Schoolstraat 27 7642 AS Wierden Postbus 266 7640 AG

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12. Het licht van Pasen

Nieuwsbrief 12. Het licht van Pasen Nieuwsbrief 12 26 maart 2018 Het licht van Pasen Wanneer vele paaskaarsjes branden, is dat een prachtig gezicht. Want dan zie je iedereen, als in een zee van licht. Het licht van Jezus in de straat, op

Nadere informatie

Infopunt juni 2016

Infopunt juni 2016 Infopunt 13 28 juni 2016 Nog 2,5 week te gaan en dan gaan wij allemaal genieten van een welverdiende vakantie. Er staan nog leuke activiteiten in de planning o.a. een Annie M.G. Schmidt-dag met juf Rita

Nadere informatie

7 december 2018 Nummer 8

7 december 2018 Nummer 8 7 december 2018 Nummer 8 Inhoud: Tevredenheidsonderzoek Voorleeswedstrijd Sinterklaas Kerstviering Tevredenheidsonderzoek We hebben al heel wat reacties binnen, dank daarvoor. We missen echter ook nog

Nadere informatie

Bijna op kamp! Nog een maand en het is zover; we gaan op kamp. Wist je dat...

Bijna op kamp! Nog een maand en het is zover; we gaan op kamp. Wist je dat... Met dank aan de inzet van de ouderraad zijn we in het nieuw gestoken. Deze sportshirts zullen o.a. ingezet worden tijdens sportdagen waarop we als school deelnemen. DANK! Bijna op kamp! Nog een maand en

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit In deze Nieuwsflits: Schoolfruit Koningsspelen Meivakantie Help! Leuke leesboeken gezocht! Vrij met Hemelvaart Extra oudergesprekken Toetsen in de maanden mei en juni Informatieavond juni 2018 Oproep voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuwe leerling

Nieuwsbrief. Nieuwe leerling Jaargang 26 Nr. 13 22 maart 2018 Nieuwsbrief Belangrijke data: 27 maart 18 - MR/OR 28 maart 18 - Paasbakjes maken 29 maart 19-13.00 u. 15.00 u. Paasviering in de klas - 15.00 u. - 17.30 u. Voor jaarsmarkt

Nadere informatie

Kalender. Nr. 11, 13 februari 2019

Kalender. Nr. 11, 13 februari 2019 Nr. 11, 13 februari 2019 Kalender Woensdag 13 februari: rapport mee Week van 18-22 februari: rapportgesprekken Maandag 25 februari t/m vrijdag 1 maart: voorjaarsvakantie Woensdag 27 maart: studiedag, alle

Nadere informatie

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6 Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6 Samen geloven in samen groeien volop in praktijk Aan het begin van deze nieuwsbrief maken we u graag deelgenoot van drie gave voorbeelden van Samen geloven

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2017

Nieuwsbrief maart 2017 Nieuwsbrief maart 2017 0599416425 directie.deklimop@o2sv.nl 27 februari starten wij op ons nieuwe meubilair. Nieuwsgierig? Wij ook! Loop maandag gerust even mee naar binnen om een kijkje te nemen. 7 maart

Nadere informatie

Schooljaar

Schooljaar OUDERKALENDER Schooljaar 2018-2019 Augustus 2018 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 8 19 20 21 22 23 24 25 26 27 1 e schooldag 28 29 30 31 September 2018 1 2 3 Deze week: luizencontrole 4 Start

Nadere informatie

Kinderen leren verschillend

Kinderen leren verschillend Nieuwsbrief obs De Dennenkamp Kinderen leren verschillend 18 april 2019 Inspectie geeft een positieve beoordeling aan OBS De Dennenkamp Afgelopen week heeft de inspectie van het onderwijs wederom een bezoek

Nadere informatie

Op het Prikbord. Nieuwsbrief cbs De Wegwijzer. www.wegwijzerzeist.nl

Op het Prikbord. Nieuwsbrief cbs De Wegwijzer. www.wegwijzerzeist.nl Op het Prikbord Nieuwsbrief cbs De Wegwijzer www.wegwijzerzeist.nl KOM (Kind Op Maandag): Dat kun je niet maken Prikbord 5, 30-10-2012 40 dagen lang is Mozes op de berg Sinaï. De mensen van het volk worden

Nadere informatie

2-wekelijks infobulletin Jaargang 25, 1 maart 2019 nr 12

2-wekelijks infobulletin Jaargang 25, 1 maart 2019 nr 12 2-wekelijks infobulletin Jaargang 25, 1 maart 2019 nr 12 Amstelstraat 14a, 9406 TH Assen telefoon (0592) 820530 e-mail: dir@obs-driemaster-assen.nl www.kindcentrum-driemaster.nl @OBSDriemaster OBS Driemaster

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015. Nummer 9 / 11 december 2014. Citotoetsen: Overstap naar niveau I t/m V

Schooljaar 2014-2015. Nummer 9 / 11 december 2014. Citotoetsen: Overstap naar niveau I t/m V Citotoetsen: Overstap naar niveau I t/m V Ieder jaar in januari/februari en mei/juni maken de leerlingen van onze school voor verschillende vakgebieden de toetsen van het leerlingvolgsysteem van Cito.

Nadere informatie

Hierbij de laatste informatiebrief van dit jaar. We hopen elkaar morgen allemaal te zien tijdens de kerstviering.

Hierbij de laatste informatiebrief van dit jaar. We hopen elkaar morgen allemaal te zien tijdens de kerstviering. Beste ouder(s)/ verzorger(s), Hierbij de laatste informatiebrief van dit jaar. We hopen elkaar morgen allemaal te zien tijdens de kerstviering. een ster maakt de lucht minder dreigend een kaars maakt de

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers,

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers, NIEUWSBRIEF Juli 2019 Beste ouders en verzorgers, Voor u ligt alweer de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar, nog een paar dagen en het is zomervakantie, dit is door heel de school te zien en te merken.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. April Vakantierooster voor het schooljaar Uw kind inschrijven voor het schooljaar Vrijwillige ouderbijdrage

Nieuwsbrief. April Vakantierooster voor het schooljaar Uw kind inschrijven voor het schooljaar Vrijwillige ouderbijdrage April 2019 Vakantierooster voor het schooljaar 2019-2020 Op dit moment worden de puntjes op de i gezet wat betreft het vakantierooster voor het schooljaar 2019-2020. Zodra het vakantierooster is afgerond,

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nummer e jaargang 1 t/m 8 februari 2019

Nieuwsbrief. Nummer e jaargang 1 t/m 8 februari 2019 Nummer 19 28 e jaargang 1 t/m 8 februari 2019 4 februari Jeroen Oosterhof Voorpoort 6 februari Overleg BOM 8 februari Studiedag 12 februari Voorstelling groep 7 15 februari Rapporten mee 18 t/m 22 februari

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Opening Schoolplein. Donderdag 22 februari is het vernieuwde. Wat zijn we allemaal trots op zo n leuk en mooi nieuw plein!

Nieuwsbrief. Opening Schoolplein. Donderdag 22 februari is het vernieuwde. Wat zijn we allemaal trots op zo n leuk en mooi nieuw plein! Nieuwsbrief Opening Schoolplein Februari 2018 IN DIT NUMMER: Opening Schoolplein 1 Open dag 21 maart 2 Nederlands kampioenschap Ski en snowboard 3 Gratis activiteit sportservice 4 GGD Flits 5 Kinderdisco

Nadere informatie

basisschool De Weerijs kalender

basisschool De Weerijs kalender basisschool De Weerijs kalender 2017-2018 De Weerijs Met trots stellen we basisschool De Weerijs aan u voor. Het is een school in de binnenstad van Breda. Alle kinderen zijn welkom bij ons. Ons gebouw

Nadere informatie

INFO. Jaargang 23, Nummer 37,

INFO. Jaargang 23, Nummer 37, INFO Jaargang 23, Nummer 37, 20-6-2017 Deze week: Erfgoedproject Het Bruine Goud Maandag 19 juni Bezoek Veenpark gr. 5 t/m 8 Directie s ochtens aanwezig Dinsdag 20 juni Directie aanwezig Woensdag 21 juni

Nadere informatie

juffendag groep 1-2 VOORTGANGSGESPREKKEN Jaargang 15, nummer 24 Vrijdag

juffendag groep 1-2 VOORTGANGSGESPREKKEN Jaargang 15, nummer 24 Vrijdag Jaargang 15, nummer 24 Vrijdag 11-03-2016 juffendag groep 1-2 Donderdag 17 maart vieren alle juffen van groep 1-2 hun verjaardag in het thema sprookjes. De kinderen mogen deze dag verkleed komen en ze

Nadere informatie

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy September 2018 Schooljaar 2018-2019. We hopen dat iedereen een fijne zomervakantie gehad heeft. Maandag 3 september openen de schooldeuren weer voor een nieuw schooljaar. Uiteraard mogen ouders s ochtends

Nadere informatie

Omdat dit de laatste Info van dit schooljaar is wil ik u hierbij een heel fijne kerstvakantie wensen en een mooie start van het nieuwe schooljaar.

Omdat dit de laatste Info van dit schooljaar is wil ik u hierbij een heel fijne kerstvakantie wensen en een mooie start van het nieuwe schooljaar. Info 5 2016/2017 Datum: 09-12-2016 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, We hebben een heerlijk Sinterklaasfeest achter de rug. Iedereen bedankt voor de hulp! In deze Info wat foto s,

Nadere informatie

Nieuwe conciërge De PWA heeft een nieuwe conciërge, Petro van Ravesteijn. Hij werkt op donderdag en vrijdagochtend.

Nieuwe conciërge De PWA heeft een nieuwe conciërge, Petro van Ravesteijn. Hij werkt op donderdag en vrijdagochtend. N i e u w s b r i e f 2 J a a r g a n g 6 1 9 o k t o b e r 2 0 1 7 Bereikbaarheid school onder schooltijd Om onder schooltijd telefonisch bereikbaar te zijn, heeft groep 7-8 telefoondienst. Wij vragen

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2014

Nieuwsbrief December 2014 Nieuwsbrief December 2014 Groep 5 t/m 8: vrijdag a.s. continurooster tot 14.00 u. Net als andere jaren hebben we natuurlijk komende vrijdag een continurooster. Excuses voor het feit at we een en ander

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Tweemaster

Nieuwsbrief De Tweemaster Nieuwsbrief De Tweemaster Schoener 120 jaargang 41 nummer 8 2991JN Barendrecht tel./fax: 0180-616144 Directeur: Marja Faber e-mail:info@obs-detweemaster.nl www.obs-de-tweemaster.nl Belangrijke data 16

Nadere informatie

Kalender februari en maart. Vrijdag 12 februari Studiedag (alle kinderen zijn deze dag vrij)

Kalender februari en maart. Vrijdag 12 februari Studiedag (alle kinderen zijn deze dag vrij) obs De Phoenix Week 6-2016 Beste ouder(s)/verzorger(s), De toetsweken zijn achter de rug en morgen zullen we met het gehele team de opbrengsten analyseren. Volgende week krijgen alle kinderen op vrijdag

Nadere informatie

nieuwsbrief t Toetertje

nieuwsbrief t Toetertje Groep 5 & 6 nieuwsbrief 19 e jaargang, nr. 27 23-03-2012 t Toetertje OBS De Schoener Werkstukken en spreekbeurten De werkstukken en samenvattingen zijn ingeleverd. Deze week krijgen de leerlingen de werkstukken

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9. Mededelingen.. 2014-2015 jaargang 7

Nieuwsbrief 9. Mededelingen.. 2014-2015 jaargang 7 Nieuwsbrief 9 2014-2015 jaargang 7 Mededelingen.. Welkom nieuwe leerlingen Na de kerstvakantie zijn Annelivia Kuijpers, Mila de Laat en Evi Koppens bij ons op school gekomen. Zij hebben een plaatsje gekregen

Nadere informatie

Beste ouder(s) / verzorger(s),

Beste ouder(s) / verzorger(s), 28september 2018 1 3 Hazerswoudestraat 250 2729 CN Zoetermeer tel: 079-3315022 Directie: Annette Mulder & Lianne Leukfeldt Email: directie@floris.unicoz.nl Website: www.floris.unicoz.nl Beste ouder(s)

Nadere informatie

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Onze school is afgelopen maandag weer in kerstsfeer gebracht. Zeker nu de ochtenden lang donker en schemerig zijn, geven

Nadere informatie

Agenda. Di 26 feb Ouderavond klas 5-6, Verkleedfeest, school om uit Za 2 t/m

Agenda. Di 26 feb Ouderavond klas 5-6, Verkleedfeest, school om uit Za 2 t/m Agenda Di 12 feb Ouderavond klas 1-2, 20.00 Wo 20 feb Voorleeswedstrijd door Emily Do 21 feb MR vergadering Di 26 feb Ouderavond klas 5-6, 20.00 Vr 1 mrt Verkleedfeest, school om 13.00 uit Za 2 t/m Zo

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 5 juli Beste ouder(s), verzorger(s),

Nieuwsbrief 7 5 juli Beste ouder(s), verzorger(s), Nieuwsbrief 7 5 juli 2019 Beste ouder(s), verzorger(s), Hulpouders bedankt: Het is lastig om een ieder persoonlijk te bedanken voor alles waarbij u ons het afgelopen jaar hebt geholpen. We lopen dan de

Nadere informatie

Nieuwsbrief 16 maart 2016 NR.4

Nieuwsbrief 16 maart 2016 NR.4 Raadhoven 3-3813 LW Amersfoort - 033 4805426 - obsdeweesboom@deweesboom.nl - www.weesboom.nl Nieuwsbrief 16 maart 2016 NR.4 AGENDA Vrijdag 17 maart Speelgoedochtend groepen 1/2 Zaterdag 18 maart Tuinochtend;

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Info Bron. Weekoverzicht Zaterdag en zondag. Dinsdag 16-2 Woensdag 17-2 Donderdag 18-2

Info Bron. Weekoverzicht Zaterdag en zondag. Dinsdag 16-2 Woensdag 17-2 Donderdag 18-2 Info Bron Amersfoort-Vathorst 11 februari 2016 Uitgave 24, jaargang 8 Colofon: Redactie: MT, Catherine van Dord en Astrid Vianen Redactieadres: Infobron@obsatlantis.nl InfoBron is een informatiebulletin

Nadere informatie

Nieuwsbrief Maart 2018 Jaargang:

Nieuwsbrief Maart 2018 Jaargang: Nieuwsbrief Maart 2018 Jaargang: 2017-2018 Belangrijke data in maart en april 7 maart Luizencontrole 13 maart Kijkmiddag 13 maart Groep 7 gaat naar Deltion, week van de techniek 14 maart Open dag basisscholen

Nadere informatie

Basisschool. De Weerijs. Kalender

Basisschool. De Weerijs. Kalender Basisschool De Weerijs Kalender 2018-2019 De Weerijs Met trots stellen we basisschool De Weerijs aan u voor. Het is een school in de binnenstad van Breda. Alle kinderen zijn welkom bij ons. Ons gebouw

Nadere informatie

jaargang nummer januari 2018

jaargang nummer januari 2018 jaargang 2017-2018 nummer 10 24 januari 2018 Belangrijke data 26/01 Bibittheater 29/01 Start Gouden Weken 05/02 Studiedag, kinderen vrij 06/02 + 08/02 Adviesgesprekken groep 8 08/02 Einde Gouden Weken

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 14 25-03-2014 TorenTheater In dit nummer: TorenTheater Maandopening

Nadere informatie

TWEEWEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN IKC DOMMELEN: OPENBARE BASISSCHOOL DE BELHAMEL, HET FACET EN KINDEROPVANGORGANISATIE IKOOK! I.S.M

TWEEWEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN IKC DOMMELEN: OPENBARE BASISSCHOOL DE BELHAMEL, HET FACET EN KINDEROPVANGORGANISATIE IKOOK! I.S.M Integraal Kindcentrum Dommelen: Rudolfusdal 60 5551 EG Dommelen 040 204 25 88 info@obsdebelhamel.nl www.obsdebelhamel.nl De Kattebel jaargang 19 28 september 2018 nr.3 TWEEWEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN IKC

Nadere informatie

Pagina 1. Pagina 2. Pagina februari Geachte ouders en verzorgers. Inleiding

Pagina 1. Pagina 2. Pagina februari Geachte ouders en verzorgers. Inleiding 18 februari 2016 Pagina 1 Inleiding Spreekavonden Geboren Pagina 2 Nationale voorleeswedstrijd Mozaïek Pagina 3 Hulpouders gezocht Belangrijke data Geachte ouders en verzorgers Allereerst wil ik, namens

Nadere informatie

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel April 2014 Franciscusbericht Koningsspelen vrijdag 25 april Vrijdag 25 april doen we met de Franciscusschool mee aan de Koningsspelen. We denken hier een goede invulling te kunnen geven door een sponsorloop

Nadere informatie

Vakantierooster : Het vakantierooster voor komend schooljaar is vastgesteld. U vindt het rooster op

Vakantierooster : Het vakantierooster voor komend schooljaar is vastgesteld. U vindt het rooster op Periode vrijdag 8 februari t/m vrijdag 15 februari 2019 39 e jaargang nr. 21 Vakantierooster 2019-2020: Het vakantierooster voor komend schooljaar 2019-2020 is vastgesteld. U vindt het rooster op www.vosseschans.nl.

Nadere informatie

Nieuwtjes van de Stampertjes

Nieuwtjes van de Stampertjes april 2017 Agenda 27-3 t/m 21-4 thema lente 13-4 Paasbrunch 14-4 t/m 17-4 april Goede vrijdag, Pasen gesloten 20-4 Kinderboerderij 24-4 t/m 7-5 Meivakantie en Koningsdag Nieuwtjes van de Stampertjes Jantje

Nadere informatie

Agenda. Van de schoolleiding. Mede namens het team wil ik iedereen een fijn paasweekend wensen! Meivakantie 27 april t/m 5 mei

Agenda. Van de schoolleiding. Mede namens het team wil ik iedereen een fijn paasweekend wensen! Meivakantie 27 april t/m 5 mei Agenda Maandag 02 april: Tweede paasdag vrij. Dinsdag 03 april: Luizencontrole. Woensdag 04 april: Vergadering MR Donderdag 05 april: Spelinloop groep 2 Studiemiddag leerkrachten Leerlingen vrij om 12.00

Nadere informatie

Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week.

Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week. 28 november 2014 Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week. Algemeen nieuws Sinterklaas Wij volgen de gebeurtenissen in het Sinterklaasjournaal. De

Nadere informatie

december 2016 Belangrijke data 02 december 05 december 6 december 8 december 13 december 15 december 16 december 23 december 9 januari

december 2016 Belangrijke data 02 december 05 december 6 december 8 december 13 december 15 december 16 december 23 december 9 januari INFOBULLETIN december 2016 Belangrijke data 02 december 05 december 6 december 8 december 13 december 15 december 16 december 23 december 9 januari Opvoering leerlingen Schriften mee naar huis Sinterklaasfeest

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2016

Nieuwsbrief juli 2016 Kwadijk 92, 1471 CE Kwadijk Nieuwsbrief juli 2016 Belangrijke data juli: 6 juli Studiedag, kinderen vrij 7 juli Rapport mee 7/8 juli Kleuterspellen mee naar huis, schoonmaak 11 juli Bedankochtend 11 juli

Nadere informatie

Vanuit de directie. Rachida Elkhtaira (wo t/m vr) Valerie Stegehuis (do & vr)

Vanuit de directie. Rachida Elkhtaira (wo t/m vr) Valerie Stegehuis (do & vr) Even voorstellen Beste ouders, Als nieuwe leerkracht van groep 1/2 wil ik mij graag even voorstellen. Ik ben Mariëlle Snijder en ik ben 26 jaar. Na dit schooljaar werk ik vier jaar in het basisonderwijs.

Nadere informatie

NIEUWSFLITS 20 SCHOOLJAAR

NIEUWSFLITS 20 SCHOOLJAAR NIEUWSFLITS 20 SCHOOLJAAR 2018-201 DE WEEK NA DE VOORJAARSVAKANTIE KALENDER De week van 25 t/m 1 maart Maandag 25 februari Klassenschoonmaak avond groep 1 en 2 Dinsdag 26 februari Annet afwezig i.v.m.

Nadere informatie

NIEUWSFLITS. Jaargang 19, nummer 5 20 december Voorwoord Beste ouders, Belangrijke data. Belangrijke data in: januari 2019

NIEUWSFLITS. Jaargang 19, nummer 5 20 december Voorwoord Beste ouders, Belangrijke data. Belangrijke data in: januari 2019 NIEUWSFLITS Jaargang 19, nummer 5 20 december 2018 Voorwoord Beste ouders, December is al weer zo goed als voorbij. En daarbij natuurlijk ook het jaar 2018! Sinterklaas was net de school uit, de laatste

Nadere informatie

maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 2 Hoofdluiscontrole

maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 2 Hoofdluiscontrole Schooljaar 2015-2016 N O V E M B E R maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 2 Hoofdluiscontrole 3 4 5 6 open avond van 17.30-19.00 uur 7 8 9 10 11 start pre colleges Rythovius College

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Maandag 16 januari Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid Ramona. Jarige(n) van de week. Nieuws uit de school

Nieuwsbrief. Maandag 16 januari Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid Ramona. Jarige(n) van de week. Nieuws uit de school Maandag 16 januari 2017 Activiteitenoverzicht Nieuwsbrief 17 januari Luizencontrole 25 januari Nationale Voorleesontbijt (start Nationale Voorleesdagen t/m 4 februari) 27 januari Workshop Grunniger Laidjesfestival

Nadere informatie

jaargang nummer 1 30 augustus 2017

jaargang nummer 1 30 augustus 2017 jaargang 2017-2018 nummer 1 30 augustus 2017 Belangrijke data 04/09 t/m 08/09 hoofdluiscontrole 05/09 19.30 uur OR vergadering 05/09 19.30 uur MR vergadering 18/09 19.00 uur infoavond groepen 1/2, 4, 5

Nadere informatie

Schoolregel februari. Groep 5 Gebruikte de opa van de opa van mijn. vroeger ook? (uitvindingen van de Romeinen)

Schoolregel februari. Groep 5 Gebruikte de opa van de opa van mijn. vroeger ook? (uitvindingen van de Romeinen) Nieuwsbrief 10 17 e jaargang 21 februari 2017 Schoolregel februari FEBRUARI Woensdag t/m vrijdag 22 t/m 24 Papiercontainer Donderdag 23 Vergadering medezeggenschapsraad om 19.30 uur (teamkamer hoofdgebouw)

Nadere informatie

Hiep, hiep hoera: Deze week feliciteren wij alle jarigen: Steyn Aij, Eva Keijzer, Dylan van der Laan, Jesse Tekelenburg.

Hiep, hiep hoera: Deze week feliciteren wij alle jarigen: Steyn Aij, Eva Keijzer, Dylan van der Laan, Jesse Tekelenburg. Periode zaterdag 3 februari t/m vrijdag 9 februari 2018 38 e jaargang nr. 21 ALGEMEEN NIEUWS: Kinderkerk: Op zondag 4 februari is er weer kinderkerk. We gaan een gedicht lezen, waarin de meeste kinderen

Nadere informatie

nieuwsbrief Instellen verbod stil te staan voor de school Heerderstrand Grote rekendag Sportdag groep 7/8 Nummer 8, 17 april 2014 Inhoud

nieuwsbrief Instellen verbod stil te staan voor de school Heerderstrand Grote rekendag Sportdag groep 7/8 Nummer 8, 17 april 2014 Inhoud Inhoud Instellen verbod stil te staan voor de school Grote rekendag Heerderstrand Sportdag groep 7/8 Amnesty International Bezoek monument Cyberpesten Paasoptocht groep 1/2 en peuters Duimelot Verkiezingen

Nadere informatie

September Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand september zijn: Stijn Zaaijer Lynn Bonvanie

September Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand september zijn: Stijn Zaaijer Lynn Bonvanie September 2015 Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand september zijn: Stijn Zaaijer Lynn Bonvanie Voor de zomer vakantie is Kelvin Zwart begonnen in groep 1, in groep 2 is Henk Schaefer na

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl

NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl DOORSCHUIVEN GROEPEN Op maandag 29 juni en donderdag 2 juli worden de groepen

Nadere informatie

Rijslag 15-21 * 2587 BB Den Haag * 070-355 84 54 * info@hetvolleleven.nl * www.hetvolleleven.nl

Rijslag 15-21 * 2587 BB Den Haag * 070-355 84 54 * info@hetvolleleven.nl * www.hetvolleleven.nl NIEUWSFLITS 31e jaargang / Nummer 11 / 9 februari 2016 Rijslag 15-21 * 2587 BB Den Haag * 070-355 84 54 * info@hetvolleleven.nl * www.hetvolleleven.nl Agenda Belangrijke data vr 19.02.2016 Margedag: alle

Nadere informatie

Nieuwsbrief uur. Wij trekken aan de bel... Bellentrekkers gezocht

Nieuwsbrief uur. Wij trekken aan de bel... Bellentrekkers gezocht Nieuwsbrief Jaargang 20 - nummer 12 februari 2015 Wij trekken aan de bel... Bellentrekkers gezocht Het Liliane Fonds roept alle basisscholen in Nederland op om op donderdag 12 maart 2015 één minuut lang

Nadere informatie

Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis

Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis DEZE WEEK FELICITEREN WE: Anouk v.d. Meer (woensdag) Alle leerlingen die in de zomervakantie jarig zijn! Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis Nieuws uit de personeelskamer.

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis. jaargang 20, nummer 2 vrijdag 22 september 2017

Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis. jaargang 20, nummer 2 vrijdag 22 september 2017 Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis jaargang 20, nummer 2 vrijdag 22 september 2017 Beste ouders, Hierbij de nieuwsbrief nr 2. Met de nieuwtjes voor de komende weken. De buitenlessen

Nadere informatie

Sam is geboren. CITO-eindtoets groep 8. Voorleeskampioen. Groep 4 gaat gymmen. Afronding opleiding ALO

Sam is geboren. CITO-eindtoets groep 8. Voorleeskampioen. Groep 4 gaat gymmen. Afronding opleiding ALO Openbare Dalton Basisschool De Wetelaar Zanderskamp 95 6983 CG, Doesburg tel: 0313 474292 www.wetelaar.nl e-mail: wetelaar@gmail.com Schooljaar 2012 2013 Inhoud: 31 januari 2013 Pagina 1 Sam is geboren

Nadere informatie

Vanuit het team. Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! Verjaardagen: In dit nummer: Kind centrum De Vlechter

Vanuit het team. Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! Verjaardagen: In dit nummer: Kind centrum De Vlechter De Vlecht 18 december 2015 Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! In dit nummer: Vanuit het team 1 Groep 3/4 2 Groep 5/6 3 Sport en Bewegen 4 Afscheid juf José 5 MIKZ / Kerstcollage

Nadere informatie

Hartelijk dank aan alle opruimers na het Verkleedfeest. De school zag er maandag helemaal opgeruimd uit en dat is fijn beginnen!

Hartelijk dank aan alle opruimers na het Verkleedfeest. De school zag er maandag helemaal opgeruimd uit en dat is fijn beginnen! 27 Februari 2015 1 Agenda Di 3 mrt Algemene ouderavond 20.00 Ma 9 mrt Kunstweek hout Za 14 mrt Klusdag Ma 16 mrt Studiedag BHV alle klassen vrij Di 17 mrt Ouderavond klas 1/2 Fonteintje wk 9 Aanwezigheid

Nadere informatie

21 juni 2019 Wist u dat.

21 juni 2019 Wist u dat. 21 juni 2019 18 tot en met 21 juni Avondvierdaagse 24 juni rapporten mee zwemmen groep 4 25 en 27 juni Oudergesprekken Experiment met LP tijdens de TSO 28 juni schoolreisje groep 7 sportdag groepen 3-6

Nadere informatie

Ieders talent een toekomst!

Ieders talent een toekomst! Ieders talent een toekomst! Roostervrije dagen Voor de groepen 1 t/m 8 zijn er roostervrije dagen. Op deze dagen zijn de leerlingen vrij. De eerstvolgende is op maandag 6 juni. Nr. 17 19 mei 2016 2016

Nadere informatie

Nieuwsbrief; uit de wei

Nieuwsbrief; uit de wei Nieuwsbrief; uit de wei Nummer 12; 23 maart 2017 Deze week in uit de wei : Personele aangelegenheden Continurooster Nieuwe aanmeldingen binnen Nieuw promotiemateriaal voor de Sokkerwei Voor iedere groep

Nadere informatie

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering 21 December vrijdag Kerstvakantie begint om 12.15 uur 25 & 25 December Eerste & Tweede kerstdag Woensdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief IKC Achterberg September 2018

Nieuwsbrief IKC Achterberg September 2018 Allemaal een fij n Nieuwsbrief IKC Achterberg September 2018 Inhoud nieuwsbrief Parro agenda Kwink sociaal emotioneel leren Gym en vakantie rooster Stichting leergeld activiteiten commissie Kinderboekenfestival

Nadere informatie

Nieuwsbrief. December 2014. Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp. Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein

Nieuwsbrief. December 2014. Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp. Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief December 2014 Babynieuws Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein Kerstkaarten Twenteranddictee Kerstfeest 18

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda. Toestemming ouders foto s/film. Tennisles groep 3/4. Pionnen klaarzetten op vrijdag om uur

Nieuwsbrief. Agenda. Toestemming ouders foto s/film. Tennisles groep 3/4. Pionnen klaarzetten op vrijdag om uur Nieuwsbrief Nr 12 16-02-2018 Toestemming ouders foto s/film In de vorige nieuwsbrief vertelden we al dat we iets te voorbarig waren met een toestemmingsformulier voor ouders. Aangepast aan deze tijd is

Nadere informatie

WEEKBRIEF 23 FEBRUARI 2018

WEEKBRIEF 23 FEBRUARI 2018 WEEKBRIEF 23 FEBRUARI 2018 Geachte ouders. Deze brief verschijnt als de voorjaarsvakantie al begonnen is. Wij wensen u en de kinderen een hele fijne vakantie toe en hopen alle kinderen weer op de gewone

Nadere informatie