Onze openingstijden: Onze openingstijden: Maandag t/m vrijdag van 07:00u tot 18:00u Zaterdag van 07:00u tot 16:00u Zondag gesloten

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Onze openingstijden: Onze openingstijden: Maandag t/m vrijdag van 07:00u tot 18:00u Zaterdag van 07:00u tot 16:00u Zondag gesloten"

Transcriptie

1 2e Infoboekje Met dit boekje, dat wij 4x per jaar uitgeven, houden wij jullie op de hoogte over bijna alles wat zich afspeelt in onze buurt en in onze vereniging!

2 Onze openingstijden: Maandag t/m vrijdag van 07:00u tot 18:00u Zaterdag van 07:00u tot 16:00u Zondag gesloten Onze openingstijden: Maandag gesloten Dinsdag van 09:00 uur tot 18:00 uur Woensdag van 09:00 uur tot 13:00 uur Donderdag van 09:00 uur tot 18:00 uur Vrijdag van 09:00 uur tot 18:00 uur Zaterdag van 08:00 uur tot 15:00 uur

3

4 Bewoners- infoavond "Samen Duurzaam" De bijeenkomst (24-2) werd goed bezocht. Bewoners uit Lauradorp die in het 'beschermd dorpsgezicht' wonen werden uitgenodigd. Bij aanvang om 19:00u werd door Saskia Janssen (voorzitter van Bewonersvereniging Lauradorp) een welkoms woord gedaan. Aansluitend gaf wethouder Ancion een korte inleiding en begonnen Wendy van NEBER en Annemarie van ICIS Maastricht University aan hun korte presentatie. Het doel van deze bijeenkomst was: - bewoners laten nadenken over wat verduurzaming en levensloopbestendig maken van de woning inhoudt. - eerste acties identificeren en opstarten om de woningen te verduurzamen en levensloopbestendig te maken. Na 2 korte presentaties volgden er 3 tafelronden met de volgende onderwerpen: 1. Verduurzaming van de woning 2. Levensloopbestendig maken van de woning 3. Verduurzaming en levensloopbestendigheid in de wijk. Na afloop werden er, per persoon, 3 actiepunten genoteerd. Deze zijn meegenomen en worden verder uitgewerkt. Tijdens een 2e bijeenkomst, die plaatsvindt op 30 maart, wordt de uitkomst hiervan aan de uitgenodigden bewoners toegelicht. Tevens wordt er besproken hoe we verder gaan en welke onderzoeken er op korte termijn gaan plaatsvinden.

5

6 Kinderclub de Funny s is een club voor kinderen van 5 tot 11 jaar Elke woensdagmiddag tussen 14:00 uur en 16:00 uur kunnen kinderen bij ons knutselen, spellen doen, sporten en nog veel meer Kosten: 1,00 per kind Adres: Lindestraat 10, Buurtaccommodatie Bei de Ling Tijdens de schoolvakanties zijn wij gesloten! De kinderclub heeft ook facebook: Bel voor meer info naar: Saskia: of Monique:

7 Buurtbeheer De buurtbeheer vergaderingen worden door onze voorzitter (Saskia Janssen) samen met een bestuurslid bijgewoond. Aanwezig zijn: wijkagent (Engin Öztan), wijkcoördinator (Hub Dohmen), Welsun - jongeren en buurtopbouwwerker (Emal Olomi), wethouder (Marlies Driessen), BOA s, HEEMwonen en Openbare werken (May Balter). Er worden zaken voorgelegd en besproken die zich in onze buurt afspelen. Ook wordt er bekeken hoe we bepaalde dingen het beste kunnen aanpakken en op welke manier we deze moeten proberen op te lossen. Problemen, suggesties, e.d. uit onze buurt, die we krijgen van mensen, nemen wij mee naar deze vergaderingen om ze te bespreken en op te lossen. Heeft u klachten, problemen, overlast of zijn er andere zaken die wij voor u kunnen bespreken, laat het ons weten. Mail de Bewonersvereniging of bel Saskia: Wij brengen het onder de aandacht en maken het bespreekbaar!

8 Paasbrunch 20 maart De paasbrunch was een enorm succes! 65 personen (leden en niet-leden) hebben heerlijk gegeten. Iedereen heeft zich goed geamuseerd. We hebben goede reacties en complimenten gekregen! We begonnen met een heerlijke kop soep en konden daarna genieten van een lekker Limburgs boeren, warm- en koud, buffet. Er werd ook een eijertietsjwedstrijd gehouden. 3 mensen, de winnaars, namen een leuk prijsje mee naar huis!

9 Het bestuurs van BVL en alle aanwezigen bedanken Jos Bindels, Residentie Abdissenbosch, voor het heerlijke buffet! Het was SUPER!!

10 Werkzaamheden rondom nieuw gezondheidscentrum Met de officiële opening in zicht, zijn onlangs tien nieuwe parkeerplaatsen, een fietsenstalling en een looppad bij het nieuwe gezondheidscentrum Lauradorp gerealiseerd. De werkzaamheden werden geheel in eigen beheer door de medewerkers van de afdeling Openbare Ruimte uitgevoerd. Binnenkort wordt door hen de groenvoorziening aangelegd. Rd4-informatie over snoeiafval U kunt snoeiafval zelf naar het milieupark brengen. Dit wordt gratis geaccepteerd. Vergeet niet uw afvalpas 2016 en een legitimatiebewijs mee te nemen! Aanbieden tijdens de speciale ophaalronden in maart, april en mei is een andere mogelijkheid. De ophaaldata staan vermeld op uw afvalkalender. Als de route is volgeboekt, kan het zijn dat u een andere dag krijgt aangewezen. Aanmelden is noodzakelijk, minimaal twee werkdagen voor de geplande inzameldag, via: Mijn Rd4 op de website van Rd4» Rd4-Servicepunt (045) Voor de ophaalronden geldt wel een aantal regels: U mag maximaal 3 m3 snoeiafval per keer gratis aanbieden. Uiterlijk om 7.00 uur op de ophaaldag zichtbaar op straat aanbieden. Takken mogen niet dikker zijn dan 10 cm. Stammen, stronken en wortels worden niet geaccepteerd. Losse takken dienen stevig te worden gebundeld, niet verpakt in zakken of dozen. Bundels mogen niet zwaarder zijn dan 25 kg en niet langer zijn dan 150 cm. Bielzen, graszoden, hekjes of tuinmeubelen wordt niet meegenomen

11 Controle hondenbelasting In de tweede helft van maart vindt de jaarlijkse controle plaats op het bezit van honden. De controle wordt uitgevoerd door controleurs van BsGW Belastingsamenwerking Gemeenten en Waterschappen. De controleurs bellen aan om het hondenbezit te inventariseren en kunnen zich legitimeren, vraag daarnaar! Als een hond wordt aangetroffen waarvoor geen belasting wordt betaald, vullen zij een aangiftebiljet in. Bent u niet thuis en de controleur heeft het vermoeden dat er één of meer honden worden gehouden, dan laat deze een brief met informatie over de hondenbelasting op uw adres achter. Belastingplichtig Ieder die één of meer honden houdt, is automatisch belastingplichtig en wettelijk verplicht hiervan aangifte te doen. Gebeurt dit niet, dan kan ambtshalve een aanslag hondenbelasting worden opgelegd. Het aantal honden op een adres bepaalt de hoogte van de aanslag. Het tarief voor de hondenbelasting vindt u op de website van BsGW» Boete BsGW adviseert hondeneigenaren die één of meer hond(en) niet hebben aangegeven, dit zo spoedig mogelijk te doen. Daarmee kunnen onnodige boetes worden voorkomen. Als tijdens de controle blijkt dat de houder van één of meer honden geen aangifte heeft gedaan, dan loopt deze het risico dat een bestuurlijke boete wordt opgelegd. Aangifte via internet Meer informatie over de hondenbelasting is te lezen op de website van BsGW» Het aan- of afmelden van een hond kan het snelste via de persoonlijke pagina op die website. Ook wijzigingen in het aantal honden kunt u op deze manier doorgeven. De melding is dan direct geregeld. Aangiftebiljet aanvragen U kunt ook telefonisch een aangiftebiljet aanvragen, via de belastingtelefoon: (toets keuze 1). Houd uw BSN bij de hand! Medewerkers van de BsGW-belastingtelefoon zijn van maandag tot en met vrijdag telefonisch bereikbaar van 8.30 tot uur.

12 De beste weg naar je Rijbewijs! Lindestraat XD Landgraaf Tel: Mobiel:

13 Ontmoetingsuurtjes 2015 Bewonersvereniging Lauradorp is op 6 maart 2014 gestart met haar wekelijkse ontmoetingsuurtjes. Deze worden wekelijks erg goed bezocht! Loop eens bij een van onze gezellige ontmoetingsuurtjes Onze ontmoetingsuurtjes vinden plaats op de dinsdagmiddag tussen 12:30 uur tot 15:00 uur. Data ontmoetingsuurtjes 2016: April: 5, 12, 19 en 26 Mei: 3, 10, 24 en 31 Juni: 7, 14, 21 en 28 Juli: 5 en 12 Tijdens de ontmoetingsuurtjes kunt u vanalles doen. U kunt gezellig met anderen (onder het genot van een kopje koffie/thee) een praatje maken, samen kaarten, sjoelen of bordspellen doen. Maar u kunt natuurlijk ook uw eigen hobby, haak- of breiwerk, boek of tijdschrift meenemen. Tot ziens op onze gezellige ontmoetingsuurtjes! Kijk ook eens op onze website

14 Kiendata BVL 2016: Wij kienen op de volgende data: 13 april 15 juni 12 oktober 14 december Aanvang: 19:45 uur Lokaal opent om 18:45 uur In het lokaal, tijdens het kienen, mag NIET gerookt worden! In de pauze kunt u buiten (achterom) roken. Wilt u ook adverteren in ons boekje? Dat kan! Bel voor meer info met Saskia : Wilt u het infoboekje via de mail ontvangen? Stuur ons een mail en meldt u aan voor ons digitaal infoboekje. Flyers en andere info ontvangt u nog gewoon in uw brievenbus.

15 Ook lid worden van Bewonersvereniging Lauradorp? Een lidmaatschap loopt van 1 juli tot 1 juli en kost 10,00 per jaar, per gezin. U kunt: - het ledengeld overmaken naar: Bankreknr: NL52 RBRB (NIEUW NUMMER) t.n.v.: Bewonersvereniging Lauradorp O.v.v: lidmaatschap 2016/2017 en uw naam en adres - het ledengeld in een envelop afgeven bij onze penningmeester: Leo Janssen, Esdoornstraat 28 in Landgraaf. Vergeet uw naam en adres niet te vermelden! - contact met ons opnemen via onze website of stuur een mail naar bewonersvereniginglauradorp@gmail.com - onze voorzitter bellen Saskia Janssen: Aanmelden kan het hele jaar door. Wij verrekenen de kosten van het ledengeld.

16 Dit boekje wordt mede mogelijk gemaakt door onze sponsors! Fysio & Fit - ter Waerden Landgraaf Chiropractie, Rugcentrum Landgraaf Verkeersschool Lou Schurer Chocolaterie Ducharette Bei d r Joep Bakkerij Weijers Kapsalon Meens Residentie Abdissenbosch Gemeente Landgraaf Politie Landgraaf Welsun Website; Kijk regelmatig op onze site. Ze wordt elke week bijgewerkt. Op deze manier blijven jullie op de hoogte van hetgeen wij organiseren en wat er te doen is in onze wijk. Beste hond, Doe mij een lol en poep je eigen tuintje vol! Deze spreuk is geplaatst omdat heel veel bewoners behoorlijk veel overlast ondervinden van hondenpoep! Ons volgende infoboekje Komt uit in juli 2016

Buurtbeheer. De buurtbeheer vergaderingen worden door onze voorzitter (Saskia Janssen) samen met een bestuurslid bijgewoond.

Buurtbeheer. De buurtbeheer vergaderingen worden door onze voorzitter (Saskia Janssen) samen met een bestuurslid bijgewoond. 4e Infoboekje - 2016 Met dit boekje, dat wij 4x per jaar uitgeven, houden wij jullie op de hoogte over bijna alles wat zich afspeelt in onze buurt en in onze vereniging! Buurtbeheer De buurtbeheer vergaderingen

Nadere informatie

Onze website: www.lauradorp.net

Onze website: www.lauradorp.net 4e Infoboekje - 2014 Met dit boekje, dat wij 4x per jaar uitgeven, houden wij jullie op de hoogte over bijna alles wat zich afspeelt in onze buurt en in onze vereniging! Er staan enkele pagina's met informatie

Nadere informatie

Onze website:

Onze website: 3e Infoboekje - 2014 Met dit boekje, dat wij 4x per jaar uitgeven, houden wij jullie op de hoogte over bijna alles wat zich afspeelt in onze buurt en in onze vereniging! Er staan enkele pagina's met informatie

Nadere informatie

Buurtbeheer. De buurtbeheer vergaderingen worden door onze voorzitter (Saskia Janssen) samen met een bestuurslid bijgewoond.

Buurtbeheer. De buurtbeheer vergaderingen worden door onze voorzitter (Saskia Janssen) samen met een bestuurslid bijgewoond. 3e Infoboekje - 2017 Met dit boekje, dat wij 4x per jaar uitgeven, houden wij jullie op de hoogte over bijna alles wat zich afspeelt in onze buurt en in onze vereniging! Buurtbeheer De buurtbeheer vergaderingen

Nadere informatie

Website;

Website; 2e Infoboekje - 2014 Met dit boekje, dat wij 4x per jaar uitgeven, houden wij jullie op de hoogte over bijna alles wat zich afspeelt in onze buurt en in onze vereniging! Er staan enkele pagina's met informatie

Nadere informatie

Buurtbeheer. De buurtbeheer vergaderingen worden door onze voorzitter (Saskia Janssen) samen met een bestuurslid bijgewoond.

Buurtbeheer. De buurtbeheer vergaderingen worden door onze voorzitter (Saskia Janssen) samen met een bestuurslid bijgewoond. 4e Infoboekje - 2015 Met dit boekje, dat wij 4x per jaar uitgeven, houden wij jullie op de hoogte over bijna alles wat zich afspeelt in onze buurt en in onze vereniging! Buurtbeheer De buurtbeheer vergaderingen

Nadere informatie

Buurtbeheer. De buurtbeheer vergaderingen worden door onze voorzitter (Saskia Janssen) samen met een bestuurslid bijgewoond.

Buurtbeheer. De buurtbeheer vergaderingen worden door onze voorzitter (Saskia Janssen) samen met een bestuurslid bijgewoond. 1e Infoboekje - 2017 Met dit boekje, dat wij 4x per jaar uitgeven, houden wij jullie op de hoogte over bijna alles wat zich afspeelt in onze buurt en in onze vereniging! Buurtbeheer De buurtbeheer vergaderingen

Nadere informatie

Wij wensen met heel ons hart dat jullie Kerstmis zal zijn zoals het hoort! Wat warmte in de koude winter en een lichtje in de duisternis.

Wij wensen met heel ons hart dat jullie Kerstmis zal zijn zoals het hoort! Wat warmte in de koude winter en een lichtje in de duisternis. 1e Infoboekje - 2016 Met dit boekje, dat wij 4x per jaar uitgeven, houden wij jullie op de hoogte over bijna alles wat zich afspeelt in onze buurt en in onze vereniging! Wij wensen met heel ons hart dat

Nadere informatie

Website;

Website; 1e Infoboekje - 2014 Met dit boekje, dat wij 4x per jaar uitgeven, houden wij jullie op de hoogte over bijna alles wat zich afspeelt in onze buurt en in onze vereniging! Er staan enkele pagina's met informatie

Nadere informatie

Buurtbeheer. De buurtbeheer vergaderingen worden door onze voorzitter (Saskia Janssen) samen met een bestuurslid bijgewoond.

Buurtbeheer. De buurtbeheer vergaderingen worden door onze voorzitter (Saskia Janssen) samen met een bestuurslid bijgewoond. 2e Infoboekje - 2015 Met dit boekje, dat wij 4x per jaar uitgeven, houden wij jullie op de hoogte over bijna alles wat zich afspeelt in onze buurt en in onze vereniging! Buurtbeheer De buurtbeheer vergaderingen

Nadere informatie

Bewonersvereniging Lauradorp

Bewonersvereniging Lauradorp Infoboekje nr. 4. Bewonersvereniging Lauradorp Met dit boekje houden wij jullie op de hoogte over dingen die zich afspelen in onze buurt en in onze vereniging! Website; www.lauradorp.net Kijk regelmatig

Nadere informatie

Met dit boekje, dat wij 4x per jaar uitgeven, houden wij jullie op de hoogte over bijna alles wat zich afspeelt in onze buurt en in onze vereniging!

Met dit boekje, dat wij 4x per jaar uitgeven, houden wij jullie op de hoogte over bijna alles wat zich afspeelt in onze buurt en in onze vereniging! 1e Infoboekje - 2015 Met dit boekje, dat wij 4x per jaar uitgeven, houden wij jullie op de hoogte over bijna alles wat zich afspeelt in onze buurt en in onze vereniging! Bewonersvereniging Lauradorp wenst

Nadere informatie

Buurtbeheer. De buurtbeheer vergaderingen worden door onze voorzitter (Saskia Janssen) samen met een bestuurslid bijgewoond.

Buurtbeheer. De buurtbeheer vergaderingen worden door onze voorzitter (Saskia Janssen) samen met een bestuurslid bijgewoond. 3e Infoboekje - 2015 Met dit boekje, dat wij 4x per jaar uitgeven, houden wij jullie op de hoogte over bijna alles wat zich afspeelt in onze buurt en in onze vereniging! Buurtbeheer De buurtbeheer vergaderingen

Nadere informatie

Website;

Website; 1e Infoboekje - 2013 Met dit boekje, dat wij 3x per jaar uitgeven, houden wij jullie op de hoogte over bijna alles wat zich afspeelt in onze buurt en in onze vereniging! Er staan enkele pagina's met informatie

Nadere informatie

Website;

Website; 4e Infoboekje - 2013 Met dit boekje, dat wij 4x per jaar uitgeven, houden wij jullie op de hoogte over bijna alles wat zich afspeelt in onze buurt en in onze vereniging! Er staan enkele pagina's met informatie

Nadere informatie

Bewonersvereniging Lauradorp.

Bewonersvereniging Lauradorp. Infoboekje April 2011. Bewonersvereniging Lauradorp. Met dit boekje houden wij jullie op de hoogte over dingen die zich afspelen in onze buurt en in onze vereniging! Wordt ook lid van onze Bewonersverenigingvereniging

Nadere informatie

Info bulletin mei t/m september 2015

Info bulletin mei t/m september 2015 Clubgebouw De Veldschoppe Gebr. Ketteringstraat 15 7131NM Lichtenvoorde Tel: 06-30690868 Info bulletin mei t/m september 2015 Overzicht activiteiten mei t/m september 2015 Gezinsfietstocht donderdag 14

Nadere informatie

Nieuws update eind november 2014. Beste allemaal,

Nieuws update eind november 2014. Beste allemaal, Nieuws update eind november 2014 Programma editie 2014: Fietsdagen: Vrijdag 19 december, zaterdag 20 december en zondag 21 december, met maandag 22 december gezamenlijk Serious Breakfast en het aanbieden

Nadere informatie

Welkom in servicepunt Jeruzalem

Welkom in servicepunt Jeruzalem Welkom in servicepunt Jeruzalem Van t Hofflaan 29 (Watergraafsmeer) programma voorjaar 2019 In servicepunt Jeruzalem kunt u terecht voor interessante, leuke en sportieve activiteiten of een kop koffie/thee,

Nadere informatie

Verenigingen. Zorgcentrum de Schutse te Sint Annaland

Verenigingen. Zorgcentrum de Schutse te Sint Annaland Verenigingen Zorgcentrum de Schutse te Sint Annaland Sint Annaland, januari 2008 Inhoud 1. Inleiding 1.1. Aanmelden 1.2. Kosten 2. De verenigingen 2.1. Koersbal 2.2. Kaarten maken 2.3. Handwerken 2.4.

Nadere informatie

Info bulletin april t/m september 2017

Info bulletin april t/m september 2017 Clubgebouw De Veldschoppe Gebr. Ketteringstraat 15 7131NM Lichtenvoorde Tel: 06-30690868 Info bulletin april t/m september 2017 Overzicht activiteiten mei t/m september 2017 Opening speeltuin maandag 17

Nadere informatie

Info bulletin april t/m september 2014

Info bulletin april t/m september 2014 Clubgebouw De Veldschoppe Gebr. Ketteringstraat 15 7131NM Lichtenvoorde Tel: 06 13572083 Info bulletin april t/m september 2014 Overzicht activiteiten april t/m september 2014 Kinderknutselmiddag woensdagmiddag

Nadere informatie

Dit is informatie van DON BOSCO DECEMBER-JANUARI 2015/2016

Dit is informatie van DON BOSCO DECEMBER-JANUARI 2015/2016 NIEUWSFLITS DON BOSCO Dit is informatie van DON BOSCO DECEMBER-JANUARI 2015/2016 JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat 1 4701 KH Roosendaal tel. 0165 535326 donboscoroosendaal@juzt.nl ALLE BELANGRIJKE INFO

Nadere informatie

Info bulletin mei t/m september 2019

Info bulletin mei t/m september 2019 Clubgebouw De Veldschoppe Gebr. Ketteringstraat 15 7131NM Lichtenvoorde Tel: 06-30690868 Info bulletin mei t/m september 2019 Gezinsfietstocht donderdag 30 mei start tussen 10.00 11:00 uur Avondvierdaagse

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 15 10 april 2018 Nieuws Agenda 11,18 apr : Vogelgeluiden luisteren 21 apr : Vroege Vogelwandeling 21 apr : Visproefavond in Restaurant in Doorn(VOL) 27 apr : Koningsdag Doorn

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Gaandeweg. Rondom school. Koningsspelen. Open morgen. Nr mei C.J. van Rootselaarschool

Nieuwsbrief. Gaandeweg. Rondom school. Koningsspelen. Open morgen. Nr mei C.J. van Rootselaarschool Nieuwsbrief C.J. van Rootselaarschool Nr. 32 11 mei 2017 Gaandeweg Je bent al een hele tijd naar iets aan het zoeken en ontdekt dan ineens dat het al die tijd al vlak voor je neus ligt. Voor veel kinderen

Nadere informatie

Berghuizen Breed. Doe mee met leuke activiteiten in Zuid-Berghuizen!

Berghuizen Breed. Doe mee met leuke activiteiten in Zuid-Berghuizen! Tot woensdag 9 maart aanmelden Berghuizen Breed De eerste testuitgave in Zuid-Berghuizen, gemaakt en bezorgd door vrijwilligers. Lees en laat ons weten wat u ervan vindt! Mail uw ervaring, tips en vragen

Nadere informatie

Verenigingen Sint-Annaland, januari 2017

Verenigingen Sint-Annaland, januari 2017 Verenigingen Sint-Annaland, januari 2017 2 Inhoud 1. Inleiding... 4 1.1. aanmelden... 4 1.2. kosten... 5 1.3. contact... 5 2. de verenigingen... 6 2.1. zwemmen... 6 2.2. koersbal... 7 2.3. kaarten maken...

Nadere informatie

En dan Nog.. Even Dit

En dan Nog.. Even Dit En dan Nog.. Even Dit Enschede, 17 december 2014 Alle locaties Hoofdlocatie St. Jan Haaksbergerstraat 255 7545 GH Enschede Tel: 053 431 43 01 st.jan@skoe.nl Locatie Veldkamp Joh. Ter Horststraat 30 7513

Nadere informatie

uitvoeringsregeling met betrekking tot de heffing en de invordering van de gemeentelijke belastingen in de gemeente Almelo 2009

uitvoeringsregeling met betrekking tot de heffing en de invordering van de gemeentelijke belastingen in de gemeente Almelo 2009 CVDR Officiële uitgave van Almelo. Nr. CVDR35977_1 3 juni 2016 uitvoeringsregeling met betrekking tot de heffing en de invordering van de gemeentelijke belastingen in de gemeente Almelo 2009 Gemeenteblad

Nadere informatie

Activiteitenkalender. Overdal

Activiteitenkalender. Overdal Activiteitenkalender Overdal December 2017 Dag Activiteit Tijd/Plaats 1 Verkoop appelcake (krachtvaardig) Winkel () Maandag 4 Dinsdag 5 Handwerken Sieradenverkoop Verkoop wenskaartenhandgemaakt (ook kerstkaarten!)

Nadere informatie

Activiteitenfolder december 2015

Activiteitenfolder december 2015 ntmoetingscentrum de plek waar je thuis bent Activiteitenfolder december 2015 Aangepaste openingstijden Prinsenhof: 11 december: Gesloten tot 11.30 uur 24 december: Gesloten vanaf 14.00 uur Gesloten: 25,

Nadere informatie

Baarlo. Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 3 e kwartaal

Baarlo. Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 3 e kwartaal Baarlo Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 3 e kwartaal 2018. www.mfcdeengelbewaarder.nl 1 Rabobank Baarlo naar MFC de Engelbewaarder. Vanaf 3 juli 2018 kunnen klanten van de Rabobank uit Baarlo

Nadere informatie

U bent van harte welkom!

U bent van harte welkom! Seizoen 2017-2018 U bent van harte welkom! In dit boekje vindt u alle activiteiten die georganiseerd worden in de Hanzeborg voor het seizoen September 2017 September 2018. Het kan zijn dat er wijzigingen

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 14 03 april 2018 Nieuws Agenda 6 apr : Disco in Zeist 7 apr : Truckersdag (LET OP) 11,18 apr : Vogelgeluiden luisteren 21 apr : Vroege Vogelwandeling 21 apr : Visproefavond

Nadere informatie

In dit nummer: Belangrijke data: Beste kinderen, ouders en verzorgers,

In dit nummer: Belangrijke data: Beste kinderen, ouders en verzorgers, 9 november 2017 nummer 5 Beste kinderen, ouders en verzorgers, In dit nummer: Computerlessen stoppen groepen 1 en 2 Inloopochtenden groepen 1 en 2 Kijkweek groepen 3 t/m 8 Zwangerschapsverlof juf Elanie

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum de Wijboom

Nieuwsbrief Kindcentrum de Wijboom Nieuwsbrief Kindcentrum de Wijboom Juni 2018, nummer 8 Inhoud Nieuwsbrief 8 1 Algemeen nieuws 1-2 Belangrijke datums 1 Nieuws vanuit de kinderopvang 3 Nieuws vanuit school 5 Nieuwsbrief 8 Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

Vrije tijd. Studio58 & omgeving December 2018

Vrije tijd. Studio58 & omgeving December 2018 Studio58 & omgeving December 2018 Studio 58 Beukenstraat 58 4462TT Goes 0113 228575 (als je iets wilt doorgeven vóór of tijdens eethuis of activiteit) Aanmelden voor alle activiteiten via: goes@vrijetijd.gors.nl

Nadere informatie

WELKOM! WONEN IN WESTERGOUWE

WELKOM! WONEN IN WESTERGOUWE WELKOM! WONEN IN WESTERGOUWE U bent 1 van de eerste bewoners van de nieuwe wijk westergouwe. Aan u als pionier daarom een hartelijk welkom! Verschillende partijen werken aan de bouw, onderhoud en beheer

Nadere informatie

tijdens de Week van het Geluk 2017

tijdens de Week van het Geluk 2017 Schiedam Groenoord van 21 september t/m 1 oktober 2017 Schiedammers ma tijdens de Week van het Geluk 2017 Geluk zit in kleine dingen: een boodschapje meenemen, een arm om de schouder, een goed gesprek,

Nadere informatie

Mantelzorg Gemeente Moerdijk. Mantelzorg MEI Beste Mantelzorger

Mantelzorg Gemeente Moerdijk. Mantelzorg MEI Beste Mantelzorger Mantelzorg MEI 2019 Beste Mantelzorger Voor de komende maanden zijn de volgende activiteiten en Themabijeenkomsten al bekend, u kunt de data vast in uw agenda noteren. Themabijeenkomsten 4 Juni : NAH (Niet

Nadere informatie

week maart 2019

week maart 2019 Nieuwsbrief Vrije Tijd week 11 15 maart 2019 Nieuws Agenda 15 maart NL Doet Zeist 29 maart Cinebartje Doorn ( nieuw) 30 maart De Hongerige Klant ( nieuw) 31 maart FC Utrecht- Feyenoord ( vol) 5 april De

Nadere informatie

Daltonschool de Bongerd Beste ouder(s) en/of verzorger(s),

Daltonschool de Bongerd Beste ouder(s) en/of verzorger(s), Samen naar een Pest Veilige School! Daltonschool de Bongerd Beste ouder(s) en/of verzorger(s), In 2014 gaan we van start met de M5-pestaanpak, op weg naar een Pest Veilige School. Graag willen we u daarvan

Nadere informatie

Februari/Maart 2016 Activiteiten commissie A.N.B.O. afdeling Wemeldinge:

Februari/Maart 2016 Activiteiten commissie A.N.B.O. afdeling Wemeldinge: DE KOERIER ANBO - WEMELDINGE Februari/Maart 2016 Activiteiten commissie A.N.B.O. afdeling Wemeldinge: Cathrien Kole Bonzijweg 14 tel. 621386 Corrie Mol Kon. Wilhelminastraat 20 tel. 621400 Adri de Lange

Nadere informatie

H O F N I E U W S INFORMATIEAVONDEN. AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S INFORMATIEAVONDEN. AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Jaargang 1 Aflevering 3 Inhoud

Jaargang 1 Aflevering 3 Inhoud Jaargang 1 Aflevering 3 Inhoud Vaste activiteiten Ingezonden stukje Ouderentoeslag Kerstviering Spooktocht Hier zijn we dan weer met onze nieuwsbrief. Wij hopen dat jullie het nieuwe jaar allemaal goed

Nadere informatie

En wat kunnen wij voor u doen?

En wat kunnen wij voor u doen? En wat kunnen wij voor u doen? Afspraken over de Brummense dienstverlening En wat kunnen wij voor u doen? Servicenormen Gemeente Brummen "En wat kunnen wij voor u doen"? Kenmerk : INT14.2537 Versiedatum

Nadere informatie

ABV Noorderhaghe. Nieuwsbrief Noorderhaghe. 1. Het bestuur

ABV Noorderhaghe. Nieuwsbrief Noorderhaghe. 1. Het bestuur Datum nieuwsbrief december 2015 ABV Noorderhaghe 1. Het bestuur In dit nummer: Het bestuur (ABV) 1 Bingo 2 Bloembakken 3 Barbecue 4 Thema-avond veiligheid in de wijk 5 Verslag radiatorkranen 6 Bestuur

Nadere informatie

Zondagmiddag 4 januari vanaf uur

Zondagmiddag 4 januari vanaf uur December 2014 Belangrijke data Zondagmiddag 4 januari vanaf 15.00 uur Alle leden zijn met partner en kinderen van harte welkom in ons clubhuis om samen het glas te heffen op een spetterend 2015! Maar eerst

Nadere informatie

De omgevingsvergunning: gemak voor burger en bedrijfsleven

De omgevingsvergunning: gemak voor burger en bedrijfsleven De omgevingsvergunning: gemak voor burger en bedrijfsleven Per 1 oktober 2010 is de nieuwe omgevingsvergunning van kracht. Wie wil bouwen, verbouwen, een boom wil kappen of een nieuwe oprit wil aanleggen

Nadere informatie

2-wekelijks infobulletin Jaargang 25, 17 mei 2019 nr 17

2-wekelijks infobulletin Jaargang 25, 17 mei 2019 nr 17 2-wekelijks infobulletin Jaargang 25, 17 mei 2019 nr 17 Amstelstraat 14a, 9406 TH Assen telefoon (0592) 820530 e-mail: directie@kindcentrum-driemaster.nl www.kindcentrum-driemaster.nl @OBSDriemaster OBS

Nadere informatie

Activiteitenfolder november 2015

Activiteitenfolder november 2015 Activiteitenfolder november 2015 Wat kunt u deze maand allemaal van ons verwachten? We openen onze deuren waarbij u een kijkje kan nemen achter de schermen van Prinsenhof. Daarnaast hebben we onze maandelijkse

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 oktober 2018

Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Iets leuks.. groep 6a heeft een gave lipdub gemaakt, Kom Erbij! Deze is te zien in onze app (onder het kopje nieuws) en op facebook. Ga deze zeker kijken! 1 Mededelingen Onze

Nadere informatie

JANUARI 2017. Yogacollege Tilburg. Telefoon: 06-33610765. Info@yogacollegetilburg.nl. www.yogacollegetilburg.nl

JANUARI 2017. Yogacollege Tilburg. Telefoon: 06-33610765. Info@yogacollegetilburg.nl. www.yogacollegetilburg.nl JANUARI 2017 1 2 3 4 5 6 7 8 1e jaar groep A 9 10 11 12 13 14 15 2e jaar groep A 16 17 18 19 20 21 22 1e jaar groep B 23 24 25 26 27 28 29 Opleiding 2e jaar groep A 30 31 FEBRUARI 2017 1 2 3 4 5 1e jaar

Nadere informatie

De basisregels van Zwijndrecht

De basisregels van Zwijndrecht Deze folder vertelt u alles wat u moet weten over het hondenbeleid van Zwijndrecht. Want hondenpoep op straat; daar trappen wij liever niet in, u ook niet en zelfs uw hond niet. Daarom wordt Zwijndrecht

Nadere informatie

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden.

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden. Februari 2016 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden. Voor wie graag actief bezig is,

Nadere informatie

Juni OBS De Vuurvlinder week 26. In deze nieuwsbrief: -Oudergesprekken -Schoolreisbetaling

Juni OBS De Vuurvlinder week 26. In deze nieuwsbrief: -Oudergesprekken -Schoolreisbetaling OBS De Vuurvlinder 2017-2018 week 26 Juni 2018 In deze nieuwsbrief: -Oudergesprekken -Schoolreisbetaling Oudergesprekken U kunt zich vanaf deze week weer inschrijven voor de oudergesprekken. De intekenlijsten

Nadere informatie

Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers!

Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers! Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers! Programma november 2017 Voorwoord In dit boekje vindt u alle activiteiten van de maand november. U bent van harte welkom om hier aan deel te

Nadere informatie

FYSIO-FLITS! Welkom in oktober! De nieuwe Fysio-Flits ligt in je mailbox. We hebben weer veel meegemaakt en te vertellen. Lees snel verder!

FYSIO-FLITS! Welkom in oktober! De nieuwe Fysio-Flits ligt in je mailbox. We hebben weer veel meegemaakt en te vertellen. Lees snel verder! FYSIO-FLITS! Welkom in oktober! De nieuwe Fysio-Flits ligt in je mailbox. We hebben weer veel meegemaakt en te vertellen. Lees snel verder! Zo langzaam aan komt de verhuizing steeds dichterbij. En weet

Nadere informatie

Textielplein Tilburg. Textielplein Tilburg - Wij gaan voor een levendig Textielplein!

Textielplein Tilburg. Textielplein Tilburg - Wij gaan voor een levendig Textielplein! Textielplein Tilburg Textielplein Tilburg - Wij gaan voor een levendig Textielplein! Inhoud Waar ligt het Textielplein?... 3 Wat is het Textielplein nu?... 3 Waarom moet hier iets gebeuren?... 4 Hoe gaan

Nadere informatie

Uitgave van NAH Trefpunt Voorne-Putten Nummer 5 mei

Uitgave van NAH Trefpunt Voorne-Putten Nummer 5 mei Uitgave van NAH Trefpunt Voorne-Putten Nummer 5 mei 2019 www.nahtrefpuntvoorneputten.nl Woensdag 17 april 2019 - Vrije inloop Wijkcentrum De Hoek te Spijkenisse Voorjaarsstukje?.paasstukje? Geef er maar

Nadere informatie

Activiteitenfolder maart 2016

Activiteitenfolder maart 2016 ntmoetingscentrum de plek waar je thuis bent Activiteitenfolder maart 2016 Openingstijden Maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 20.00 uur (keuken sluit om 19.30 uur) Zaterdag van 13.00 tot 16.30 uur Ontmoetingscentrum

Nadere informatie

OVERZICHT MAANDPROGRAMMA ZONNEHOF AUGUSTUS IN DEZE MAAND IS HET ECHT VAKANTIE. OOK DE MEDEWERKERS EN VEEL VRIJWILLIGERS GENIETEN DAN VAN HUN VAKANTIE.

OVERZICHT MAANDPROGRAMMA ZONNEHOF AUGUSTUS IN DEZE MAAND IS HET ECHT VAKANTIE. OOK DE MEDEWERKERS EN VEEL VRIJWILLIGERS GENIETEN DAN VAN HUN VAKANTIE. OVERZICHT MAANDPROGRAMMA ZONNEHOF AUGUSTUS IN DEZE MAAND IS HET ECHT VAKANTIE. OOK DE MEDEWERKERS EN VEEL VRIJWILLIGERS GENIETEN DAN VAN HUN VAKANTIE. DE VASTE ACTIVITEITEN PROBEREN WE ZO GOED MOGELIJK

Nadere informatie

A.S.V. OOSTFLAKKEE KERSTVIERING APOLLO en EXCELSIOR.

A.S.V. OOSTFLAKKEE KERSTVIERING APOLLO en EXCELSIOR. A.S.V. OOSTFLAKKEE Nieuwsbrief nr. 9 december 2017 KERSTVIERING Op zaterdag 16 december houden we onze kerstviering met een warm en koud buffet in de Grutterswei, Willemstraat 14, 3255BS Oude- Tonge. Aanvang

Nadere informatie

Vrijdag 14 september is er Smashsoos. Smash treedt het eerste uur op. Daarna is er gewone soos.

Vrijdag 14 september is er Smashsoos. Smash treedt het eerste uur op. Daarna is er gewone soos. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 37 13 september 2018 Nieuws Agenda 15 sept : workshop Strandschilderij(vol) 16 sept : voetbal FC Utrecht- Emmen 28 sept : band Alleen maar Hollands 29 sept. : De Hongerige Klant

Nadere informatie

Wegwijzer belastingaangifte

Wegwijzer belastingaangifte Wegwijzer belastingaangifte Belastingaangifte voor kennissen Utrecht, 1 februari 2016 Inhoudsopgave INHOUDSOPGAVE... 2 INLEIDING... 3 NIET ONLINE... 4 Bij papier blijven... 4 Terug naar papier... 4 ONLINE...

Nadere informatie

In verband met een vakantie en weinig nieuws komt er volgende week geen nieuwsbrief.

In verband met een vakantie en weinig nieuws komt er volgende week geen nieuwsbrief. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 46/47 15 november 2018 Nieuws Agenda 15 nov. : Afscheid Sjaak van de gym 17 nov. : workshop adventskrans ( nieuw) 24 nov. : De Hongerige Klant (nieuw) 25 nov. : Voetbal FCU

Nadere informatie

De gezamenlijke ouderenbonden KBO-PCOB willen u graag uitnodigen voor deze informatiemiddag. Tijd uur uur.

De gezamenlijke ouderenbonden KBO-PCOB willen u graag uitnodigen voor deze informatiemiddag. Tijd uur uur. Nieuwsbrief 33 van de Katholieke Belangen Organisatie voor senioren Voor u ligt de nieuwsbrief van de KBO afdeling Harderwijk van 20-02-2018. Uitnodiging: Informatiemiddag 12 maart in De Kiekmure, Tesselschadelaan

Nadere informatie

.Jarigen.Kalender / Schoolgids. .Informatieavonden. .Gymnastiekrooster. Nieuwsbrief 1 september Nieuwsbrief INHOUD: Basisschool De Windroos

.Jarigen.Kalender / Schoolgids. .Informatieavonden. .Gymnastiekrooster. Nieuwsbrief 1 september Nieuwsbrief INHOUD: Basisschool De Windroos Nieuwsbrief 3 september 2012 INHOUD: Welkom Namen op voorwerpen.jarigen.kalender / Schoolgids Nieuwsbrief 1 september 2012 Welkom: 2012 2013 We willen alle leerlingen en ouders graag verwelkomen en veel

Nadere informatie

Om hoeveel vluchtelingen gaat het? Het gaat om maximaal 200 vluchtelingen die in sporthal Molenbroek worden opgevangen.

Om hoeveel vluchtelingen gaat het? Het gaat om maximaal 200 vluchtelingen die in sporthal Molenbroek worden opgevangen. Meest gestelde vragen crisisnoodopvang Donderdag 19 november 2015 13:28 uur Algemeen Wanneer komen de vluchtelingen naar sporthal Molenbroek? Vrijdag 20 november. Om hoeveel vluchtelingen gaat het? Het

Nadere informatie

Draaddag Kom op zaterdag 6 juni 2015 tussen 11:00 en 15:00 uur Deze keer bij Bobbin, Achterdijk 20, Zevenbergen

Draaddag Kom op zaterdag 6 juni 2015 tussen 11:00 en 15:00 uur Deze keer bij Bobbin, Achterdijk 20, Zevenbergen Naald &en Draaddag Kom op zaterdag 6 juni 2015 tussen 11:00 en 15:00 uur Deze keer bij Bobbin, Achterdijk 20, Zevenbergen Dit jaar is onze gast Marianne van Helvoort, zij verkoopt Liberty stoffen. Kijk

Nadere informatie

Zomervakantie. Jeugdwerk Mariaberg

Zomervakantie. Jeugdwerk Mariaberg Zomervakantie Met meer dan 20 stemmen is de tekening van Ashley Smeets de winnaar van de zomer- posteractie. Gefeliciteerd Ashley, jouw tekening schittert nu op de voorkant van deze zomerflyer! Alle andere

Nadere informatie

Maand programma. juni 2015. activiteiten in Zoomhoek rood Activiteiten in De Gravin blauw. de Beijerkorf groen. Activiteiten in

Maand programma. juni 2015. activiteiten in Zoomhoek rood Activiteiten in De Gravin blauw. de Beijerkorf groen. Activiteiten in Maand programma Activiteiten in de Beijerkorf groen activiteiten in Zoomhoek rood Activiteiten in De Gravin blauw 2 10.00-12.00 uur Bingo - deelname E 5,-. * 2 10.00-12.00 uur lezing over de renaissance

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 16 17 april 2018 Nieuws Agenda 18 apr : Vogelgeluiden luisteren 21 apr : Vroege Vogelwandeling (NOG PLEK) 21 apr : Visproefavond in Restaurant in Doorn(VOL) 27 apr : Koningsdag

Nadere informatie

Even voorstellen: Sinds enkele weken werkt er een nieuwe leerkracht in groep 7/8 op donderdag en vrijdag. Hieronder stelt zij zich voor.

Even voorstellen: Sinds enkele weken werkt er een nieuwe leerkracht in groep 7/8 op donderdag en vrijdag. Hieronder stelt zij zich voor. Wiek-2-Date nieuwsbrief 9 De nieuwsbrief verschijnt gemiddeld eens per 3 weken. Op onze site wordt u doorlopend op de hoogte gehouden van het laatste nieuws en van de activiteiten in de groepen. Agenda

Nadere informatie

Activiteitenfolder februari 2016

Activiteitenfolder februari 2016 ntmoetingscentrum de plek waar je thuis bent Activiteitenfolder februari 2016 Februari wordt voor Ontmoetingscentrum Prinsenhof een bijzondere maand. We gaan eindelijk verhuizen naar het Alexanderhof.

Nadere informatie

8 december e jaargang nr 14 Weekjournaal Fantastisch Sinterklaasfeest

8 december e jaargang nr 14 Weekjournaal Fantastisch Sinterklaasfeest 8 december 2016 27 e jaargang nr 14 Weekjournaal 13 december Start oliebollenactie! 22 december Kerstviering; groep 1 t/m 4 s middags vrij. 24 dec t/m 8 jan 17 Kerstvakantie Fantastisch Sinterklaasfeest

Nadere informatie

Deze maand hebben we weer tal van activiteiten voor u, o.a.: Zaterdag 15 april Paasbrunch met medewerking van de Donjongens. foto

Deze maand hebben we weer tal van activiteiten voor u, o.a.: Zaterdag 15 april Paasbrunch met medewerking van de Donjongens. foto April 2017 Deze maand hebben we weer tal van activiteiten voor u, o.a.: l Koningsfilm l Spelletjesmiddag l Bingo l Dansavond Zaterdag 15 april Paasbrunch met medewerking van de Donjongens foto Aanvang:

Nadere informatie

VOORWOORD BUURTVERENIGING. NIEUWSBRIEF BERGBEEMDEN 5de JAARGANG Nr 1

VOORWOORD BUURTVERENIGING. NIEUWSBRIEF BERGBEEMDEN 5de JAARGANG Nr 1 BUURTVERENIGING NIEUWSBRIEF BERGBEEMDEN 5de JAARGANG Nr 1 Voorzitter Johan Janssen. Bergbeemden 27. Tel: 014/ 42.62.38 joannes.janssen2@telenet.be Schatbewaarder Hilde Jansen Bergbeemden 24. Bestuurslid

Nadere informatie

De Duivenwal. Activiteiten

De Duivenwal. Activiteiten De Duivenwal Activiteiten April 2018 In Activiteitencentrum De Duivenwal kunt u terecht voor leuke, gezellige en leerzame activiteiten. Een plek waar u gezellig naar toe kunt gaan om andere mensen te spreken

Nadere informatie

Jaargang 6 nummer 3 16 maart 2018

Jaargang 6 nummer 3 16 maart 2018 Jaargang 6 nummer 3 16 maart 2018 Algemeen nieuws In deze nieuwsbrief krijgt u informatie over diverse activiteiten die de komende weken plaatsvinden. Houdt u ook de website en onze Facebookpagina in de

Nadere informatie

Huur betalen en huurachterstand. waar je thuis bent...

Huur betalen en huurachterstand. waar je thuis bent... Huur betalen en huurachterstand waar je thuis bent... Manieren van betalen Bij HEEMwonen betaalt u de huur vooruit. Dat betekent dat u de huur op de 1e van de maand aan ons betaalt. Dat kan op verschillende

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s) van de Regenboog,

Beste ouder(s)/verzorger(s) van de Regenboog, Beste ouder(s)/verzorger(s) van de Regenboog, Onder het genot van een heerlijk lentezonnetje kunt u dit weekend het laatste nieuws lezen van de Regenboog. We wensen jullie allemaal een fijne meivakantie

Nadere informatie

Waterlandjournaal. Beste ouder(s), verzorger(s),

Waterlandjournaal. Beste ouder(s), verzorger(s), Waterlandjournaal Jaargang 4 nr. 8 31 maart 2017 Nieuws van de directie I N D I T N U M M E R : Nieuws van de directie Vervolg nieuws van de directie Beste ouder(s), verzorger(s), De lente is begonnen!

Nadere informatie

Camping Jachthaven De Maasterp Animatieprogramma Voor het Seizoen 2015

Camping Jachthaven De Maasterp Animatieprogramma Voor het Seizoen 2015 Camping Jachthaven De Maasterp Animatieprogramma Voor het Seizoen 2015 1 ANIMATIEPROGRAMMA RECREATIE INFO 2015 Beste gasten, Van harte welkom op camping/jachthaven de Maasterp! Het seizoensboekje met het

Nadere informatie

Deze Nieuwsbrief bevat informatie over :

Deze Nieuwsbrief bevat informatie over : Editie 7 april 2016 Beste buurtbewoners, Deze Nieuwsbrief bevat informatie over : 1. Samen een insectenhotel maken op 23 april 2. Buurtpreventie app in gebruik 3. Algemene Ledenvergadering op 9 mei 4.

Nadere informatie

Talmastraat 1, 7021 AT Zelhem Tel

Talmastraat 1, 7021 AT Zelhem Tel Nieuwsbrief 7 24 november 2016 Aan alle ouders / verzorgers, De inhoud van deze Nieuwsbrief Ouderpanel Maandviering groep 6 Power-training Sinterklaas Schoentje zetten Voorleesavondje Read Shop Sinterklaas

Nadere informatie

De Meerstede Augustus 2016

De Meerstede Augustus 2016 Activiteiten programma De Meerstede Augustus 2016 Mededeling: De zomerbingo is donderdag 1 september. Graag deelnemers- kaarten kopen vóór 22 augustus. Kosten intern 3.00; graag strippenkaart meenemen.

Nadere informatie

Stichting Multicultureel Centrum de Hudsonhof Hudsonhof 1-9 1057 KP Amsterdam Tel: 020 2334105. Hudsonhof Activiteitenlijst december 2015

Stichting Multicultureel Centrum de Hudsonhof Hudsonhof 1-9 1057 KP Amsterdam Tel: 020 2334105. Hudsonhof Activiteitenlijst december 2015 Stichting Multicultureel Centrum de Hudsonhof Hudsonhof 1-9 1057 KP Amsterdam Tel: 020 2334105 Hudsonhof Activiteitenlijst december 2015 1 Belangrijk nieuws!! Gratis lunch op woensdag 2 december in verband

Nadere informatie

Info Bron. Weekoverzicht Zaterdag en zondag. Dinsdag 16-2 Woensdag 17-2 Donderdag 18-2

Info Bron. Weekoverzicht Zaterdag en zondag. Dinsdag 16-2 Woensdag 17-2 Donderdag 18-2 Info Bron Amersfoort-Vathorst 11 februari 2016 Uitgave 24, jaargang 8 Colofon: Redactie: MT, Catherine van Dord en Astrid Vianen Redactieadres: Infobron@obsatlantis.nl InfoBron is een informatiebulletin

Nadere informatie

Hallo, Jongens en meiden van groep 1 en 2! Wij vieren feest!

Hallo, Jongens en meiden van groep 1 en 2! Wij vieren feest! Hallo, Jongens en meiden van groep 1 en 2! Dit jaar is onze 40ste editie! Reden voor een feestje! Daarom is ons thema: Wij vieren feest! Heb jij zin om met ons mee te komen feesten? Kijk dan voor meer

Nadere informatie

Ontmoetingscentrum voor ouderen DE ROOS 2016. Ouderen

Ontmoetingscentrum voor ouderen DE ROOS 2016. Ouderen Ontmoetingscentrum voor ouderen DE ROOS 2016 Ouderen 1 ONTMOETINGSCENTRUM DE ROOS Adres: Beekstraat 29 6001 GG Weert Tel: 0495-688190 (tijdens kantooruren) 0495-688199 (buiten kantooruren) Fax: 0495-537299

Nadere informatie

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Nieuwpoort en locatie De Palatijn worden aangeboden.

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Nieuwpoort en locatie De Palatijn worden aangeboden. Maart 2019 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Nieuwpoort en locatie De Palatijn worden aangeboden. Voor wie graag actief bezig is, zijn

Nadere informatie

Wekelijkse activiteiten van de Seniorenraad in De Zevensprong:

Wekelijkse activiteiten van de Seniorenraad in De Zevensprong: Wekelijkse activiteiten van de Seniorenraad in De Zevensprong: Maandag: 13.30-15.00 uur: computerinloop (1 ste maandag van de maand) Maandag: 14.00-17.00 uur: biljarten Dinsdag: 13.30-17.00 uur: biljarten

Nadere informatie

Het Theeblaadje Juni 2015

Het Theeblaadje Juni 2015 Het Theeblaadje Juni 2015 Het Theehuis is een wijklocatie van zorgorganisatie Het Spectrum. Het is een gezellig ontmoetingscentrum voor 55-plussers waar diverse activiteiten plaatsvinden. Het Theehuis

Nadere informatie

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie oktober t/m 12 oktober

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie oktober t/m 12 oktober Bootvakantie 2018 7 oktober t/m 12 oktober Voorwoord Namens Stichting On Toer heten we iedereen welkom aan boord van de Mps Prins Willem Alexander. Wij vinden het leuk dat jullie keuze op onze bootvakantie

Nadere informatie

Take a look at my life 43

Take a look at my life 43 Take a look at my life 43 Verslaafd aan foto,s maken. Elke dag weer mijn mobiel uit me zak halen en foto,s maken van de dingen die ik mee maak of tegenkom. Er zijn al zoveel mensen die gebruik maken van

Nadere informatie

Nieuwsbrief Vrije Tijd

Nieuwsbrief Vrije Tijd Nieuwsbrief Vrije Tijd week 4 23 Januari 2018 Nieuws Agenda 24 jan: Zeist woensdagmiddag (zintuigen) 27 jan: Optreden van het Jan Wonderlicht Trio (VOL) 2 febr: Carnaval Doorn 3 febr: Lunchen in Zeist

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 februari 2017

Nieuwsbrief 3 februari 2017 Nieuwsbrief 3 februari 2017 Schoolnieuws Beste ouders / verzorgers, Hierbij ontvangt u de tiende nieuwsbrief van het schooljaar 2016-2017. Vervoer Een groot aantal leerlingen van onze school gaat op de

Nadere informatie