Wij wensen al onze Vrienden een verrassend en inspirerend cultureel 2014 toe!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Wij wensen al onze Vrienden een verrassend en inspirerend cultureel 2014 toe!"

Transcriptie

1 NIEUWSBRIEF JANUARI 2014 Wij wensen al onze Vrienden een verrassend en inspirerend cultureel 2014 toe! Afbeelding: Dorien van den Biggelaar Komt u in 2014 ook weer kijken, proeven en genieten van de beste en lekkerste ingrediënten uit ons theater-, kunst-, muziek- en filmaanbod? Neem alvast een voorproefje op onze website:

2 Vrijdag 11 april 2014 Tweejarig jubileum: tijd voor een feestje! Op vrijdag 11 april 2014 bestaat de Stichting Vrienden van De Melkfabriek Bunne ruim twee jaar. Dat willen we natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan en samen vieren met al onze Vrienden (adviseurs, donateurs en vrijwilligers) tijdens een speciale VriendenAvond in De Melkfabriek. Foto: De Melkfabriek Bunne Vanaf uur nodigen wij al onze adviseurs en vrijwilligers van harte uit om samen met ons van gedachten te wisselen over wat is geweest en wat komen gaat. Ook nodigen wij u uit uw eventuele wensen, suggesties en/of ideeën met ons te delen. Uiteraard in een informele, gezellige en gemoedelijke sfeer zoals u die van ons gewend bent. Als donateur bent u vanaf uur van harte welkom. Wij vertellen u graag meer over de laatste ontwikkelingen op sponsor- en donateurgebied (zie ook het artikel elders in deze nieuwsbrief), maar bieden u ook ruime gelegenheid uw vragen aan ons te stellen. Rond uur zal deze bijzondere avond feestelijk worden afgesloten met een hapje, drankje en een korte film; welke film, dat houden we nog even geheim tot 11 april a.s. Noteer deze datum dus alvast in uw agenda!

3 Als sponsor of donateur van De Vrienden zit u wat ons betreft altijd op de eerste rij Inmiddels hebben zich al een veertigtal donateurs en een tiental sponsoren bij onze stichting aangesloten. Daar zijn we erg tevreden en blij mee, want zonder hen was het niet mogelijk geweest om ons culturele aanbod in De Melkfabriek te realiseren. En daar willen we u als donateur of sponsor graag iets voor teruggeven U leest er meer over in dit artikel. Omdat de Stichting voor de continuering van haar culturele programmaaanbod niet alleen, dan wel minder afhankelijk wil zijn van donaties van haar Vrienden, zoeken we voor het aankomend culturele seizoen nieuwe sponsoren. Want ook in 2014 willen wij ons publiek weer voorstellingen en exposities presenteren die bijzonder en onderscheidend zijn, verrassen, inspireren, maar bovenal: bij blijven. Als sponsor of donateur draagt u hier een steentje aan bij, en daar willen we u graag iets voor teruggeven. Wist u bijvoorbeeld dat wij u voor een geringe prijs een sponsorpakket op maat kunnen bieden, toegespitst op uw mogelijkheden en wensen, zowel zakelijk als privé? Wij informeren u graag vrijblijvend over de mogelijkheden. Kijk voor meer informatie en contactmogelijkheden op onze website: Belastingvoordeel Stichting Vrienden van De Melkfabriek Bunne heeft een aanvraag bij de Belastingdienst ingediend om zich een ANBI-organisatie te mogen noemen. ANBI staat voor Algemeen Nut Beogende Instelling. Dit zou betekenen dat u als donateur of sponsor schenker bent en derhalve van fiscale voordelen kunt profiteren. We houden u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

4 Zaterdag 15 februari 2014, uur De Muziekfabriek Drezz Drentse jazz-primeur in De Melkfabriek door Martijje! Met haar optreden Drezz neemt de Drentse jazz-zangeres, componist en tekstschrijfster Martijje Lubbers (Prins Claus Conservatorium) u op een swingende en verleidelijke wijze mee in de wereld van de jazz én het Drents van nu. Een uniek jazz-optreden van en óp Drentse bodem, een primeur in De Melkfabriek die u als (jazz)muziekliefhebber niet mag missen! Foto: Hans Mossel Drentse streektaal en jazzmuziek vormen een gouden combinatie. Want streektaal is hot en jazz is in. De in Drenthe geboren en getogen vocaliste Martijje! (Grolloo, 1979) gebruikt de kwaliteit van haar stem om herkenbare, eigentijdse teksten over het voetlicht te brengen in de Drentse streektaal. In samenspel met de karakteristieke fingerpicking stijl van gitarist Rob Elfrink en swingende souplesse van saxofonist Steven Sluiter, is Martijje s heldere en zuivere sound samen te vatten als swingend, transparant en toegankelijk. Kijk voor meer informatie en reserveren op onze website:

5 1, 2, 8 en 9 februari 2014 De Kunstfabriek Unieke expositie Drentse kunsttalenten in Het Portret van Drenthe 13 kunstenaars exposeren ieder 7 werken in De Melkfabriek. De werken zijn het resultaat van het masterclasstraject Het Portret van Drenthe van Kunst & Cultuur Drenthe en zijn op zaterdag 1, zondag 2, zaterdag 8 en zondag 9 februari 2014 van tot uur te bewonderen in De Melkfabriek in Bunne. Foto: K&C Drenthe - Sijtze Veldema In de tentoongestelde werken zullen onder meer gitarist Erwin Java, beeldend kunstenaar Alfred Hafkenscheid en schrijfster/dijkgraaf Marga Kool voor ieder herkenbaar zijn. Deze bekende Drenten waren bereid model te zitten, zodat elke lesdag een uitdaging bleef. Als bezoeker van deze bijzondere expositie mag u uw stem uitbrengen op de drie kandidaten die volgens u genoeg talent in huis hebben om de Commissaris van de Koning in Drenthe te portretteren in Het Portret van Drenthe. Op 9 februari 2014 zal na uur bekend worden gemaakt welke drie kunstenaars dat zijn. Deze drie kunstenaars mogen vervolgens hun werk in Galerie Wildevuur in Hooghalen exposeren, waar op 20 april 2014 de definitieve winnaar van Het Portret van Drenthe bekend zal worden gemaakt

6 De Theaterfabriek Mijn Ede : ode aan Ede Staal in een uitverkochte Melkfabriek Zaterdagavond 9 november nam Noord Nederlands Toneel acteur Marcel Hensema in zijn intieme theatervoorstelling Mijn Ede zijn publiek mee naar het café van zijn vader in Hoogezand-Sappemeer. Middels het luiden van de originele koperen rondje-voor-de-zaak-bel - Die heeft mijn opa nog gegoten - begon hij zijn optreden met verhalen en herinneringen over dorpsgenoten uit zijn jeugd, vermengd met persoonlijke anekdotes en teksten muziekfragmenten van Ede Staal. Foto s: Dick Koelewijn Met deze avondvullende en totaal uitverkochte voorstelling liet Hensema de ruim 90 bezoekers op een eigenzinnige, overtuigende en inspirerende wijze horen hoezeer het werk van de Groningse troubadour in de ziel van de noorderlingen en hun land is gekropen. Ede s bronzen stem is er met zijn weemoed, ongekunstelde poëzie en milde ironie onvoorwaardelijk in de harten gesloten. Een geweldige voorstelling die onthaald werd met een staande ovatie. Het Dagblad van het Noorden beoordeelde dit theaterjuweeltje met vijf sterren.

7 De Theaterfabriek Feestelijke try-out Vuurtoren Wacht een succes Op zondag 15 december 2013 speelde Theatergroep Het Houten Huis Vuurtoren Wacht. Een intieme, muzikale en sprookjesachtige familievoorstelling over hoe erg je iemand kunt missen en de blijdschap van het terugzien. Foto: Ed Molenaar In een volle zaal genoot jong en oud van het even ontroerende als hartverwarmende verhaal over Matroos en zijn Vuurtorenvrouw. Met weinig tekst, prachtige rekwisieten en bijzondere geluiden hield de theatervoorstelling de aandacht van het publiek van begin tot eind in haar greep. Vuurtoren Wacht is en blijft een hartverwarmende en audiovisuele sensatie voor kinderen én volwassenen. Het theaterstuk is al in de grote theaters vertoond en onlangs bewerkt voor speellokalen van basisscholen. Na de geslaagde try-out in De Melkfabriek gaat de voorstelling vanaf medio januari 2014 door op tournee in het Noorden. Meer informatie leest u op de website van theatergroep Het Houten Huis:

8 Zondag 26 januari 2014 De Filmfabriek Amour Met: Jean-Louis Trintignant, Emmanuelle Riva en Isabelle Huppert Een ontroerende film over de liefde van een echtpaar dat vecht tegen de genadeloze klappen die de ouderdom uitdeelt. Winnaar van vele prijzen o.a. Beste Europese Film en Oscar Beste Buitenlandse Film. Regie en scenario: Michael Hanneke AT/FR/DE 2012, 127 min. Meer informatie en Reserveren:

9 Zondag 23 februari 2014 De Filmfabriek Das Leben der Anderen Met: Ulrich Mühe, Sebastian Koch, Martina Gedeck. Drama waarin een Stasi agent in het Oost-Berlijn van 1984 de opdracht krijgt een toneelschrijver en zijn geliefde dag en nacht af te luisteren. Winnaar van o.a. Oscar Beste Buitenlandse Film. Regie en scenario: Florian Henckel von Donnersmarck Duitsland 2006, 135 min. Meer informatie en Reserveren:

Cabaretier en absurdist Ronald Snijders presenteert: One Man Show

Cabaretier en absurdist Ronald Snijders presenteert: One Man Show NIEUWSBRIEF APRIL 2014 Zondag 18 mei 2014, 20.30 uur De Theaterfabriek Cabaretier en absurdist Ronald Snijders presenteert: One Man Show Speciaal voor normale mensen presenteert cabaretier en absurdist

Nadere informatie

Vocaal Ensemble Serena Dufay en tijdgenoten op de Engelse toer

Vocaal Ensemble Serena Dufay en tijdgenoten op de Engelse toer NIEUWSBRIEF april 2016 Zondag 24 april 2016 De Muziekfabriek Vocaal Ensemble Serena Dufay en tijdgenoten op de Engelse toer In de vijftiende eeuw had de Engelse muziek een grote invloed op de continentale

Nadere informatie

Ga mee op kunst- en cultuurexpeditie tijdens Rondje Cultuur 2014

Ga mee op kunst- en cultuurexpeditie tijdens Rondje Cultuur 2014 NIEUWSBRIEF AUGUSTUS 2014 Zondag 14 september 2014 De Theaterfabriek Ga mee op kunst- en cultuurexpeditie tijdens Rondje Cultuur 2014 Traditioneel in september: Rondje Cultuur, opening van het culturele

Nadere informatie

Ontdek de magie van papier en poppenspel in de familietheatervoorstelling Papierazzi

Ontdek de magie van papier en poppenspel in de familietheatervoorstelling Papierazzi NIEUWSBRIEF DECEMBER 2014 Zondag 14 december 2014 De Theaterfabriek Ontdek de magie van papier en poppenspel in de familietheatervoorstelling Papierazzi Zondagmiddag 14 december speelt Valentijn Productiehuis

Nadere informatie

SPECIALE EDITIE Cultureel Programma Voorjaar 2017

SPECIALE EDITIE Cultureel Programma Voorjaar 2017 NIEUWSBRIEF - februari 2017 SPECIALE EDITIE Zondag 5 februari 2017 De Muziekfabriek Nog enkele kaarten beschikbaar! De Andersons - Hier Dooft Niets Zondag 5 februari 2017 spelen De Andersons - Anna Ågren,

Nadere informatie

Stichting Dans: podium voor jonge

Stichting Dans: podium voor jonge podium voor jonge dansers Al meer dan dertig jaar krijgen jonge Osse dansers de kans om hun kunsten te tonen op de planken van een groot theater. Eens per twee jaar treden zij namelijk op in theater De

Nadere informatie

Teatro Immaginario ****

Teatro Immaginario **** NIEUWSBRIEF APRIL 2015 Zondag 19 april 2015 De Theaterfabriek Teatro Immaginario **** In deze nieuwste theatervoorstelling van theatergroep De Noorderlingen uit Groningen bewegen uiteenlopende personages

Nadere informatie

Nieuwsbrief Wonderboom januari 2008

Nieuwsbrief Wonderboom januari 2008 Nieuwsbrief Wonderboom januari 2008 Om alle vrienden, ouders, deelnemers en vrijwilligers van Wonderboom op de hoogte te brengen van de activiteiten en andere belangrijke zaken is deze nieuwsbrief opgesteld.

Nadere informatie

Huissprokkels. Welkom mei. Huissprokkels maandelijks. Nieuw Nieuw Nieuw!!!

Huissprokkels. Welkom mei. Huissprokkels maandelijks. Nieuw Nieuw Nieuw!!! Nieuwsbrief bewoners mei 2018 Huissprokkels Welkom mei Huissprokkels maandelijks Vanaf nu verschijnt de bewonerskrant huissprokkels maandelijks om je nog beter te informeren over het leven in ons huis.

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor de Vrienden van het Beeldenpark Drechtoevers September aanmeldden voor de beeldenspeurtocht.

Nieuwsbrief voor de Vrienden van het Beeldenpark Drechtoevers September aanmeldden voor de beeldenspeurtocht. Nieuwsbrief voor de Vrienden van het Beeldenpark Drechtoevers vrienden.beeldenpark@gmail.com September 2017 In dit nummer: Van het Vriendenbestuur Atelierbezoek Roel en Marry Teeuwen Opening bewegwijzering

Nadere informatie

Commissierapport Grote Culturele Prijs van Drenthe 2018

Commissierapport Grote Culturele Prijs van Drenthe 2018 Commissierapport Grote Culturele Prijs van Drenthe 2018 Grote Culturele Prijs van Drenthe 2018 De Grote Culturele Prijs van Drenthe is ingesteld door de Provincie Drenthe en is bedoeld voor personen of

Nadere informatie

2-3. september Sponsorbrochure. Zaterdag 2 september 15:00-00:00 uur. Zondag 3 september 14:00-21:00 uur. Marktplein Emmen

2-3. september Sponsorbrochure. Zaterdag 2 september 15:00-00:00 uur. Zondag 3 september 14:00-21:00 uur. Marktplein Emmen 2-3 september 2017 Zaterdag 2 september 15:00-00:00 uur Zondag 3 september 14:00-21:00 uur Marktplein Emmen Sponsorbrochure Anouk de Raaf Leonie Pluyter Marchien Naber GEACHTE FIJNPROEVER, Het eerste weekend

Nadere informatie

SOCIAAL JAARVERSLAG 2015

SOCIAAL JAARVERSLAG 2015 SOCIAAL JAARVERSLAG 2015 VOORWOORD Verbazen, verwonderen, ontroeren, verrassen: cultuur dóet iets met je. Of je nou graag een expositie bezoekt of zelf achter de schermen werkt: cultuur beweegt je. En

Nadere informatie

Ja, ik wil! Een creatiever Twente!

Ja, ik wil! Een creatiever Twente! Ja, ik wil! Een creatiever Twente! kaliberkunstenschool.nl/creatievertwente Contactpersoon: Angelina Schoonewille a.schoonewille@kaliberkunstenschool.nl 06-206 185 18 088-486 8704 www.kaliberkunstenschool.nl/creatievertwente

Nadere informatie

Ada Breedveld. Ada Breedveld is één van de vaste kunstenaars van Artipico Galerie Schiedam.

Ada Breedveld. Ada Breedveld is één van de vaste kunstenaars van Artipico Galerie Schiedam. heeft zichzelf het vak aangeleerd. Nooit op een academie of een dergelijke opleiding. Ada houdt niet zo van schools. Zij heeft vanaf haar vroegste jeugd altijd getekend en gekleurd. Zo herinnert zij zich

Nadere informatie

Drentse Anjer Prijs 2019 Juryrapport

Drentse Anjer Prijs 2019 Juryrapport Drentse Anjer Prijs 2019 Juryrapport Ontwerp beeldmerk door Albert Rademaker Voorwoord In 2018 reikte het Prins Bernhard Cultuurfonds Drenthe voor het eerst de Drentse Anjer Prijs uit. Het fonds wil met

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 e jaargang nr. 1 winter 2013.

Nieuwsbrief 2 e jaargang nr. 1 winter 2013. Nieuwsbrief 2 e jaargang nr. 1 winter 2013. Beste Vrienden van de stichting, Nog een paar weken en dan is het zover, dan staat ons tweede event voor de deur. Let op zoals eerder vernoemd is de datum gewijzigd

Nadere informatie

60-jarig jubileum Buurtvereniging Catsop. Nieuwsbrief

60-jarig jubileum Buurtvereniging Catsop. Nieuwsbrief 60-jarig jubileum Buurtvereniging Catsop Nieuwsbrief Feestweekend: zaterdag 2 & zondag 3 september 2017 Voorwoord Beste buurtleden Herinnert u zich nog de middenpagina s in kleur in ons bulletin van december

Nadere informatie

De Nederlandse geschiedenis vanuit een onverwachte hoek. Willem van Oranje

De Nederlandse geschiedenis vanuit een onverwachte hoek. Willem van Oranje De Nederlandse geschiedenis vanuit een onverwachte hoek Willem van Oranje Willem van Oranje Wij brengen een muzikaal theaterstuk over prins Willem van Oranje. Tijdens deze familievoorstelling blikt de

Nadere informatie

Geef talent een droomplek

Geef talent een droomplek voorwoord Sinds onze start als goededoelen-organisatie (culturele ANBI) in januari 2015 zijn we inmiddels flink gegroeid. Bezoekers, donateurs en sponsoren spelen hierbij de absolute hoofdrol. Naast hun

Nadere informatie

Met muzikale groet, Lambert van der Ven, voorzitter.

Met muzikale groet, Lambert van der Ven, voorzitter. 15 oktober 2014 Agenda - reminder 1 november 2014 Jumbocup slagwerk 14.00 uur 2 november 2014 Jumbocup harmonieorkest 14.00 uur 9 november 2014 Uitwisselingsconcert opleidingsorkest 11.00 uur Voorwoord

Nadere informatie

Sponsoring Wielerronde Tungelroy Editie 11 mei 2019

Sponsoring Wielerronde Tungelroy Editie 11 mei 2019 Sponsoring Wielerronde Tungelroy Editie 11 mei 2019 Stichting Wielerronde Tungelroy zal op 11 mei 2019 wederom een wielerronde in Tungelroy organiseren. Met ervaringen die werden opgedaan in eerdere jaren,

Nadere informatie

Taxicheques voor de Nieuwpoortse jeugd

Taxicheques voor de Nieuwpoortse jeugd PERSBERICHT 53/18 DD. 12/12/18 Foto s kunnen in hoge resolutie via de Dienst Communicatie opgevraagd worden: tel. 058 22 44 13 of via communicatie@nieuwpoort.be Taxicheques voor de Nieuwpoortse jeugd Het

Nadere informatie

FORMA AKTUEEL Nieuwsbrief van Galerie Forma Aktua

FORMA AKTUEEL Nieuwsbrief van Galerie Forma Aktua Mei 2014 Nummer 116 Jaargang 31 FORMA AKTUEEL Nieuwsbrief van Galerie Forma Aktua Galerie Forma Aktua Nieuwstad 10, 9711 JP Groningen T : 050 313 33 42 E : info@forma-aktua.nl I : www.forma-aktua.nl Openingstijden:

Nadere informatie

DE CLUB MET DE BESTE DIXIELAND EN JAZZ OUDE STIJL

DE CLUB MET DE BESTE DIXIELAND EN JAZZ OUDE STIJL DE CLUB MET DE BESTE DIXIELAND EN JAZZ OUDE STIJL SCHIEHAVEN 11 TEL. 010 476 02 12 3024 EC ROTTERDAM www.c5jazz.nl INTRO NIEUWSBRIEF U ontvangt hier de eerste nieuwsbrief van C5 Jazz. Wij gaan ook moderniseren.

Nadere informatie

Maandag 1 oktober t/m vrijdag 5 oktober 2018

Maandag 1 oktober t/m vrijdag 5 oktober 2018 Maandag 1 oktober t/m vrijdag 5 oktober 2018 In deze Weekbrief > Agenda > Verjaardagen > Week in beeld > Ouderkamer voorbereiding bezoek gemeenteraad en burgemeester > De Vreedzame School training personeel

Nadere informatie

Rosmalen. Zaterdag 31 augustus Zondag 1 september. Informatie voor sponsoren. Rosmalen leeft mee

Rosmalen. Zaterdag 31 augustus Zondag 1 september. Informatie voor sponsoren. Rosmalen leeft mee Rosmalen Zaterdag 31 augustus Zondag 1 september Informatie voor sponsoren Rosmalen leeft mee. SamenLoop voor Hoop Rosmalen 2019 Rosmalen organiseert een SamenLoop voor Hoop op 31 augustus en 1 september

Nadere informatie

Maandag 8 oktober t/m vrijdag 12 oktober 2018

Maandag 8 oktober t/m vrijdag 12 oktober 2018 Maandag 8 oktober t/m vrijdag 12 oktober 2018 In deze Weekbrief > Agenda > Verjaardagen > Week in beeld > Ouderkamer leren lezen door meester Ron > Kinderboekenmarkt > Ouderkamer bezoek burgemeester en

Nadere informatie

Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn

Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn NIEUWSBRIEF Follow your it knows the way Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn Nieuwsbrief 9 14 december 2014 December: de maand van STILTE Een moment de tijd nemen voor jezelf. Om je naar binnen te richten

Nadere informatie

Verbreding en verbinding vanuit cultureel perspectief

Verbreding en verbinding vanuit cultureel perspectief Verbreding en verbinding vanuit cultureel perspectief De bijzondere band tussen Cortegaerdt en De Spiegel Stichting Cortegaerdt heeft met een royale schenking in 2007 de bouw van theater De Spiegel mede

Nadere informatie

Expositie 15 september t/m 31 december 2019.

Expositie 15 september t/m 31 december 2019. Expositie 15 september t/m 31 december 2019. Kunst betekent zingeving. Wat kunsten aars doen, is vertellen hoe je de wereld kunt zien. Een kunstwerk kan daar door een houvast zijn, in de eerste plaats

Nadere informatie

De nieuwe voorzitter stelt zich voor:

De nieuwe voorzitter stelt zich voor: N I E U W S B R I E F F E B R U A R I 2 0 1 7 Van de Redactie Van de Voorzitter Terugblik Nieuwjaarsconcert Kloosterconcert Herinneringsbank Literaire avond Agenda 2017 Van de redactie 2017 wordt een feestelijk

Nadere informatie

Secretariaat: Paul Schaminée Sluiskamp 30-10 6605 SK Wijchen Tel.: 024-6424257 e-mail:info@urnerijk.nl www.urnerijk.nl

Secretariaat: Paul Schaminée Sluiskamp 30-10 6605 SK Wijchen Tel.: 024-6424257 e-mail:info@urnerijk.nl www.urnerijk.nl Wie zijn wij? Vereniging het Urnekabinet is het overkoepelend orgaan dat openbaar carnaval in Wijchen mogelijk maakt, waarbij gezelligheid en saamhorigheid voorop staan. Een onderdeel van het Urnekabinet

Nadere informatie

Hartelijk welkom bij Porgy en Bizz!

Hartelijk welkom bij Porgy en Bizz! Hartelijk welkom bij Porgy en Bizz! 1956: de opera Porgy en Bess die geen opera mocht heten draait in Europa. 1957: Frank Koulen de Neger van Terneuzen laat zich inspireren en start op 20 april Lunchroom

Nadere informatie

Nieuwsbrief Podium van de Stad. Januari & Februari

Nieuwsbrief Podium van de Stad. Januari & Februari Nieuwsbrief Podium van de Stad Januari & Februari Januari 2015 Een nieuw jaar dat rustig van start ging voor het Podium van de Stad. Deze maand stond voornamelijk in het teken van Lunchconcerten. Studenten

Nadere informatie

Koningsdag Tull en t Waal -

Koningsdag Tull en t Waal - Koningsdag 2019 - Tull en t Waal - Algemeen Voor u ligt het informatieboekje voor Koningsdag 2019. Op de volgende pagina vindt u het programma, waarop vermeld staat hoe laat de geplande activiteiten plaats

Nadere informatie

DE CLUB MET DE BESTE DIXIELAND EN JAZZ OUDE STIJL

DE CLUB MET DE BESTE DIXIELAND EN JAZZ OUDE STIJL DE CLUB MET DE BESTE DIXIELAND EN JAZZ OUDE STIJL SCHIEHAVEN 11 TEL. 010 476 02 12 3024 EC ROTTERDAM www.c5jazz.nl U heeft werkelijk wat gemist. Ja, u heeft wat gemist wanneer u C5Jazz niet heeft bezocht

Nadere informatie

Jaarverslag Arts Alive Versteegstraat CH Deventer.

Jaarverslag Arts Alive Versteegstraat CH Deventer. Jaarverslag 2016 Arts Alive Versteegstraat 9 7425 CH Deventer www.artsalive.nl info@artsalive.nl Bankrekening: NL43INGB0007551181 ANBI-RSIN: 856718713 KvK: 66837979 Pagina 2 Inhoudsopgave 1. Inleiding...3

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2017

Nieuwsbrief Juli 2017 Nieuwsbrief Juli 2017 Vorige keer hebben wij iets te veel gezegd: de keiharde zomer is al weer voorbij. Gelukkig hebben we straks wel vakantie: woensdag 19 juli is de laatste dag dat ons Inloophuis open

Nadere informatie

Grize Lok. Het Goud van Oud zit in de aders van onze herinneringen

Grize Lok. Het Goud van Oud zit in de aders van onze herinneringen Het Goud van Oud zit in de aders van onze herinneringen Grize Lok een podium voor levenswijsheid levenservaring en levensverhalen voor ouderen in verzorgingstehuizen Wie vraagt aan ouderen wat zij kunnen?

Nadere informatie

BELEIDSPLAN 2011-2012. Stichting De Burght CT&W

BELEIDSPLAN 2011-2012. Stichting De Burght CT&W BELEIDSPLAN 2011-2012 Stichting De Burght CT&W 2 Inhoudsopgave pagina Voorwoord 3 Inleiding 3 Visie en doelstelling 4 Beleid en bestedingen 6 Fondsenwerving en financieel beheer 8 Nawoord 9 3 Voorwoord

Nadere informatie

Laatste nieuwsbrief voor zomervakantie

Laatste nieuwsbrief voor zomervakantie CBS het Galjoen Laatste nieuwsbrief voor zomervakantie Dit is de laatste nieuwsbrief die voor de zomervakantie verschijnt. Al weer een schooljaar voorbij, de tijd vliegt. In de laatste schoolweek die voor

Nadere informatie

Bedrijfsavond 29 april 2016

Bedrijfsavond 29 april 2016 Koninklijke Harmonie De Verenigde Statievrienden vzw Hondsberg 39/41, 2910 Essen www.deverenigdestatievrienden.be Bedrijfsavond 29 april 2016 Op zaterdag 30 april organiseert de Koninklijke Harmonie De

Nadere informatie

S T I C H T I N G A R T C E T E R A

S T I C H T I N G A R T C E T E R A S T I C H T I N G A R T C E T E R A Jaarverslag 2017 Doelstelling De stichting Artcetera is een kunstenaarsinitiatief dat de artistieke groei van de aangesloten kunstenaars stimuleert, de nationale en

Nadere informatie

Hartelijk welkom bij de tentoonstelling ArtOverijssel. Een nieuwe. expositie is altijd een feestelijke gelegenheid.

Hartelijk welkom bij de tentoonstelling ArtOverijssel. Een nieuwe. expositie is altijd een feestelijke gelegenheid. Dames en heren, Hartelijk welkom bij de tentoonstelling ArtOverijssel. Een nieuwe expositie is altijd een feestelijke gelegenheid. Helemaal als het getoonde werk zo divers en kwalitatief hoogstaand is

Nadere informatie

VRIENDEN VAN DE FIRMA VAN DRIE BELEIDSPLAN 2011 2014

VRIENDEN VAN DE FIRMA VAN DRIE BELEIDSPLAN 2011 2014 VRIENDEN VAN DE FIRMA VAN DRIE BELEIDSPLAN 2011 2014 november 2011 Inleiding Op 26 oktober 2011 is de stichting Vrienden van de Firma van Drie, afgekort Vrienden van De Firma, opgericht. De vriendenstichting

Nadere informatie

RTVUtrecht zoekt verslaggevers, schrijvers, filmers en interviewers

RTVUtrecht zoekt verslaggevers, schrijvers, filmers en interviewers 1 van 8 12-11-2013 11:57 Wordt de e-mail niet goed weergegeven? Bekijk de webversie. RTVUtrecht zoekt verslaggevers, schrijvers, filmers en interviewers Wereldbazar Huur een kraam tijdens de Wereldbazar

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. 5 e jaargang - dec nr. 11 Onder redactie van het secretariaat van CCN-Z. Kerstmarkt 16 december

NIEUWSBRIEF. 5 e jaargang - dec nr. 11 Onder redactie van het secretariaat van CCN-Z. Kerstmarkt 16 december NIEUWSBRIEF 5 e jaargang - dec. 2017 - nr. 11 Onder redactie van het secretariaat van CCN-Z. Kerstmarkt 16 december Heb je plannen om dit jaar een of meerdere Kerstmarkten te bezoeken? Meer dan genoeg

Nadere informatie

Augustus/september 2014 : Nieuwsbrief van Galerie Alkmaar / EJ Vaandering

Augustus/september 2014 : Nieuwsbrief van Galerie Alkmaar / EJ Vaandering Augustus/september 2014 : Nieuwsbrief van Galerie Alkmaar / EJ Vaandering Beste vrienden, klanten en bezoekers van onze Galerie en volgers van mijn werk. Hierbij stuur ik u een nieuwe nieuwsbrief met een

Nadere informatie

OVV - NIEUWSFLITS FEBRUARI 2019

OVV - NIEUWSFLITS FEBRUARI 2019 OVV - NIEUWSFLITS FEBRUARI 2019 VAN HET BESTUUR Door middel van de nieuwsflits willen wij ouders, verwanten, bezoekvrijwilligers en andere belangstellenden informeren over allerlei actuele zaken. Deze

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF OKTOBER 2016

NIEUWSBRIEF OKTOBER 2016 deze Nieuwsbrief bevat 5 pagina s Van de voorzitter "Het blijft bijzonder voor mij om als voorzitter een voorwoord te mogen schrijven in onze nieuwsbrief. Er zijn zoveel hartverwarmende ondersteuningen

Nadere informatie

Zoals gebruikelijk presenteert Cultura aan het einde van het cursusseizoen met trots de resultaten van de cursisten van Cultura.

Zoals gebruikelijk presenteert Cultura aan het einde van het cursusseizoen met trots de resultaten van de cursisten van Cultura. Zoals gebruikelijk presenteert Cultura aan het einde van het cursusseizoen met trots de resultaten van de cursisten van Cultura. Opening zaterdag mei om 6.00 uur Elise Huijberts, beheerder van de Cultura

Nadere informatie

Een primeur van de Vrienden van De Melkfabriek Bunne: De Cinemaplusfabriek!

Een primeur van de Vrienden van De Melkfabriek Bunne: De Cinemaplusfabriek! NIEUWSBRIEF februari 2016 Zondag 14 februari 2016 De Cinemaplusfabriek Een primeur van de Vrienden van De Melkfabriek Bunne: De Cinemaplusfabriek! Een primeur van de Vrienden van De Melkfabriek Bunne:

Nadere informatie

Op Brood en Spelen waan je je in een andere wereld. Eentje van ongeremd mogen spelen voor jong én oud. Krachten worden gemeten, je smaakpupillen

Op Brood en Spelen waan je je in een andere wereld. Eentje van ongeremd mogen spelen voor jong én oud. Krachten worden gemeten, je smaakpupillen Op Brood en Spelen waan je je in een andere wereld. Eentje van ongeremd mogen spelen voor jong én oud. Krachten worden gemeten, je smaakpupillen worden getest en je kunt naar hartenlust zwieren en zwaaien.

Nadere informatie

Nummer 28, 15 maart 2019 Tel: R.K. Basisschool t Ruimteschip. De komende periode

Nummer 28, 15 maart 2019 Tel: R.K. Basisschool t Ruimteschip. De komende periode Marsstraat 2, 1716 WH Opmeer Postbus 53, 1715 ZH Spanbroek Nummer 28, 15 maart 2019 Tel: 0226 352552 directie.ruimteschip@skowf.nl www.bsruimteschip.nl R.K. Basisschool t Ruimteschip Het was weer een week

Nadere informatie

Schiller Theater Place Royale Minrebroederstraat GS Utrecht JURY RAPPORT FINALE. Lotte Vermeulen Linnet van der Wal Titia Wolf

Schiller Theater Place Royale Minrebroederstraat GS Utrecht JURY RAPPORT FINALE. Lotte Vermeulen Linnet van der Wal Titia Wolf JURY RAPPORT FINALE 2e Utrechts Kleinkunst Festival 2010 Finalisten: Meike Veenhoven Lotte Vermeulen Linnet van der Wal Titia Wolf Plaats: Schiller Theater Place Royale Minrebroederstraat 11 3512 GS Utrecht

Nadere informatie

Brick Blues. Met optredens van:

Brick Blues. Met optredens van: Voor Jong en Oud zijn er nevenactiviteiten om er een gezellig festijn van te maken. U kunt genieten op ons terras van een kop koffie, thee of een drankje en smullen van overheerlijke pannenkoeken! Met

Nadere informatie

Informatie Brochure. Pulchri Studio. Monumentaal, modern en verrassend. Lange Voorhout 15, 2514 EA Den Haag

Informatie Brochure. Pulchri Studio. Monumentaal, modern en verrassend. Lange Voorhout 15, 2514 EA Den Haag Informatie Brochure Pulchri Studio Monumentaal, modern en verrassend Lange Voorhout 15, 2514 EA Den Haag Hartelijk dank voor u interesse in Pulchri Studio! Museum Catering biedt diverse culinaire mogelijkheden

Nadere informatie

Culturele activiteiten.

Culturele activiteiten. . 2015-2016 De school bestaat dit jaar 66 jaar! En dat gaan we vieren met een jubileum event voor groep 8 leerlingen, een reünie voor oud leerlingen, en een groot feest voor de leerlingen. En we mogen

Nadere informatie

Stichting Vrienden van de Posten. Hartelijk Huiselijk Hulpvaardig

Stichting Vrienden van de Posten. Hartelijk Huiselijk Hulpvaardig Stichting Vrienden van de Posten Hartelijk Huiselijk Hulpvaardig Iets extra s doen Een uitstapje naar de binnenstad van Enschede, apparatuur om de concerten van de politiekapel en andere optredens in de

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2019

Nieuwsbrief juli 2019 Nieuwsbrief juli 2019 En dan is het zo maar juli...nog 3 weken en dan kunnen we allemaal genieten van een heerlijke zomervakantie. Ieder jaar opnieuw zeggen we tegen elkaar: wat is het toch weer snel gegaan.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 november 2015

Nieuwsbrief 17 november 2015 Nieuwsbrief 17 november 2015 Beste Bachkoristen, Het dendert maar doorrrrr bij het Bachkoor. De repetities voor de uitvoering van de Maria Vespers van Monteverdi op 18 december in de Grote Kerk te Breda

Nadere informatie

Rietveld school art by night Donderdag 20 februari van 18.30 tot 20.30 uur

Rietveld school art by night Donderdag 20 februari van 18.30 tot 20.30 uur Badhoevedorp, 2 februari 2014 JUBILEUMNIEUWSBRIEF 4. Dit is alweer de vierde jubileumnieuwsbrief. Het jubileumjaar is voor de helft voorbij en we kunnen wederom terugkijken op een aantal geslaagde feestelijke

Nadere informatie

Nieuwsbrief 27 mei 2016

Nieuwsbrief 27 mei 2016 Nieuwsbrief 27 mei 2016 Even delen Nu we weer vol op stoom zijn, lijkt de meivakantie alweer een poos geleden. Maar wat was het heerlijk om te genieten van het mooie lenteweer en het uitslapen elke dag.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 april 2017

Nieuwsbrief 2 april 2017 Nieuwsbrief 2 april 2017 Nieuwsbrief 2 april 2017 In deze nieuwsbrief zijn de volgende onderwerpen te lezen: 1. Historische canon van Castricum en Bakkum 2. Tentoonstelling Vervaagd agrarisch verleden

Nadere informatie

Stads strand. Winkelcentrum Het Rond Houten. 27 juni t/m 26 juli elke dag open!

Stads strand. Winkelcentrum Het Rond Houten. 27 juni t/m 26 juli elke dag open! Stads strand Winkelcentrum Het Rond Houten 27 juni t/m 26 juli elke dag open! Heerlijk zand, mooie strandtent en te gekke events! ACTIVITEITEN OVERZICHT Stadsstrand 2015 Het is weer zover: het Stadsstrand

Nadere informatie

Wat hebben we toch een gezellige club.

Wat hebben we toch een gezellige club. DE CLUB MET DE BESTE DIXIELAND EN JAZZ OUDE STIJL SCHIEHAVEN 11 TEL. 010 476 02 12 3024 EC ROTTERDAM www.c5jazz.nl Wat hebben we toch een gezellige club. Ja, het is gezellig op de zondagmiddagen met steeds

Nadere informatie

Baarlo. Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 1 e kwartaal

Baarlo. Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 1 e kwartaal Baarlo Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 1 e kwartaal 2018. www.mfcdeengelbewaarder.nl 1 2 Open Inloop Tijdens de open inloop kunt u vrijblijvend binnenlopen. Het is een ruimte voor alle mensen

Nadere informatie

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Nieuwpoort en locatie De Palatijn worden aangeboden.

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Nieuwpoort en locatie De Palatijn worden aangeboden. Maart 2019 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Nieuwpoort en locatie De Palatijn worden aangeboden. Voor wie graag actief bezig is, zijn

Nadere informatie

Clemens Briels. Galerie Artipico Schiedam. Nieuwe glazen beelden

Clemens Briels. Galerie Artipico Schiedam. Nieuwe glazen beelden Galerie Artipico Schiedam Nieuwe glazen beelden heeft in samenwerking met glasstudio Berengo in Murano (Venetië) een serie van negen unieke glazen beelden vervaardigd. Formaten van 52 cm tot 58 cm. Wij

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting WAUW

Beleidsplan Stichting WAUW Beleidsplan Stichting WAUW Voorwoord In dit beleidsplan geven wij u graag een beeld van de activiteiten van Stichting Wauw. Dit beleidsplan is geschreven voor alle betrokkenen bij de stichting. Stichting

Nadere informatie

VERENIGING VAN VRIENDEN VAN MUSEON EN OMNIVERSUM BELEIDSPLAN

VERENIGING VAN VRIENDEN VAN MUSEON EN OMNIVERSUM BELEIDSPLAN VERENIGING VAN VRIENDEN VAN MUSEON EN OMNIVERSUM BELEIDSPLAN MEI 2015 - MEI 2016 INHOUD Voorwoord I. Doelstelling II. III. IV. Vaste lidmaatschapsfaciliteiten Te continueren activiteiten Uit te bouwen

Nadere informatie

SPONSORPAKKETTEN 27 JUNI 30 JUNI 2019

SPONSORPAKKETTEN 27 JUNI 30 JUNI 2019 SPONSORPAKKETTEN LEEUWARDEN 27 JUNI T/M 30 JUNI 2019 WORD SPONSOR! Klassieke muziek alleen iets voor de elite? Integendeel! Klassieke muziek is voor iedereen. Piepjong, stokoud, amateur muziekliefhebber

Nadere informatie

Toespraak van commissaris van de Koning René Paas, Uitreiking Tine Clevering-Meijer Prijs, Statenzaal provinciehuis, 27 mei 2016

Toespraak van commissaris van de Koning René Paas, Uitreiking Tine Clevering-Meijer Prijs, Statenzaal provinciehuis, 27 mei 2016 Toespraak van commissaris van de Koning René Paas, Uitreiking Tine Clevering-Meijer Prijs, Statenzaal provinciehuis, 27 mei 2016 Welkom Dames en heren: goedenavond en hartelijk welkom bij op deze culturele

Nadere informatie

De elfde editie van de nieuwsbrief

De elfde editie van de nieuwsbrief Nieuwsbrief 11 Jaargang 5 30-01-2015 www.olivijn.almere-speciaal.nl De elfde editie van de nieuwsbrief Belangrijke data voor de komende periode: 23 februari start voorjaarsvakantie Nieuws vanuit de directie

Nadere informatie

fotonieuws Oktober 2018

fotonieuws Oktober 2018 fotonieuws Oktober 2018 Beste Leden, Hier de volgende nieuwsbrief. De eerste fototocht is al weer voorbij: theater fotografie. We hebben heel wat moeite moeten doen om mooie foto s te maken met de geringe

Nadere informatie

Terug- & Vooruitblik Donateursmiddag 10 februari

Terug- & Vooruitblik Donateursmiddag 10 februari N IEUWS B RI E F MA A RT 2 0 1 9 Terug- & Vooruitblik Donateursmiddag 10 februari Terugblik- & Vooruit- blik Donateursmiddag Zondagmiddag 10 februari organiseerde de Haastrechtse Kring een middag voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 11. Belangrijke data

Nieuwsbrief Nr. 11. Belangrijke data Nieuwsbrief Nr. 11 Belangrijke data Dinsdag 16 juli Musical groep 8 Woensdag 17 juli Uitzwaaien groep 8 Donderdag 18 & vrijdag 19 juli Leerlingen groep 8 vrij! Donderdag 18 juli Rapportenavond & Eindfeest!

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F A P R I L 2016

N I E U W S B R I E F A P R I L 2016 A P R I L 2016 Terugblik Kloosterconcert 6 maart 2016 Terugblik Afrikaanse avond Kunstuitje Agenda 2016 Samen met Podium Oudewater hebben we op zondag 6 maart 2016 voor de 10 e keer het Kloosterconcert

Nadere informatie

Als uw instelling bijdraagt aan het algemeen belang

Als uw instelling bijdraagt aan het algemeen belang Als uw instelling bijdraagt aan het algemeen belang Zet uw instelling zich in voor algemeen nuttige doelen? Uw instelling heeft belastingvoordelen, als wij uw instelling aanwijzen als algemeen nut beogende

Nadere informatie

UCK Bedrijfs aanbod. Creatief zakelijk aanbod onder de Dom. UCK.nl/zakelijk

UCK Bedrijfs aanbod. Creatief zakelijk aanbod onder de Dom. UCK.nl/zakelijk UCK Bedrijfs aanbod Creatief zakelijk aanbod onder de Dom UCK.nl/zakelijk Wil je voor de verandering met je team of organisatie buiten de deur geïnspireerd, uitgedaagd en geprikkeld worden? Kom dan naar

Nadere informatie

Stichting Dans: podium voor jonge d

Stichting Dans: podium voor jonge d brochure stichting dans 22-12-2005 12:31 Pagina 1 podium podium voor jonge dansers brochure stichting dans 22-12-2005 12:31 Pagina 2 Al meer dan dertig jaar krijgen jonge Osse dansers de kans om hun kunsten

Nadere informatie

samen genieten van Addergebroed

samen genieten van Addergebroed m u z i k a l e v o o r s t e l l i n g samen genieten van Addergebroed arrangementen & businessdag voor ondernemers in en om Drenthe Samen genieten van Addergebroed Beste relatie, Sinds het ontstaan van

Nadere informatie

facebook.com/fritsphilips voor brugklassers twitter.com/fritsphilips

facebook.com/fritsphilips voor brugklassers twitter.com/fritsphilips Frits! facebook.com/fritsphilips voor brugklassers twitter.com/fritsphilips over meneer Frits! Meneer Frits, ofwel Frits Philips, werd geboren in 1905 en studeerde af aan de TU van Delft als werktuigbouwkundig

Nadere informatie

S p o n s o r b r o c h u r e

S p o n s o r b r o c h u r e S p o n s o r b r o c h u r e Het evenement Haarlemmermeer Culinair is een arlijks terugkerend culinair spektakel met als doel de inwoners van de Haarlemmermeer e.o. een onvergetelijke culinaire ervaring,

Nadere informatie

Rondje Cultuur Opening culturele seizoen met Tsjechov s eenakter De Beer

Rondje Cultuur Opening culturele seizoen met Tsjechov s eenakter De Beer NIEUWSBRIEF - september 2016 Zondag 25 september 2016 De Theaterfabriek Rondje Cultuur Opening culturele seizoen 2016-2017 met Tsjechov s eenakter De Beer Traditioneel in september: Rondje Cultuur, de

Nadere informatie

#1 3e jaargang. Atelier Lia de Craen. Nieuwe borden. Open middag. Uit de kunstdag

#1 3e jaargang. Atelier Lia de Craen. Nieuwe borden. Open middag. Uit de kunstdag #1 3e jaargang Atelier Lia de Craen Met de natuur als inspiratiebron. Met foto s en schetsen als vertrekpunt. Met de levenscycli van beweging, verandering en vergankelijkheid als thema. Met vormen, kleuren

Nadere informatie

PAPERCLIP. Katholieke Basisschool t Baeken Inhoud Paperclip 3 t.baeken@saks.nl Agenda Alkmaar nr. 36-3 Verkoop kinderpostzegels

PAPERCLIP. Katholieke Basisschool t Baeken Inhoud Paperclip 3 t.baeken@saks.nl Agenda Alkmaar nr. 36-3 Verkoop kinderpostzegels PAPERCLIP Katholieke Basisschool t Baeken Inhoud Paperclip 3 t.baeken@saks.nl Agenda Alkmaar nr. 36-3 Verkoop kinderpostzegels Feestelijke dag in de Efteling Verjaardagszingen JeugdTheaterVestival Herhaalde

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 12 20 maart 2018 Nieuws Agenda 23 mrt: Optreden bigband Jazz-West(nog plaats) 24 mrt: Workshop Paaskip maken (VOL) 31 mrt: Hongerige klant (VOL) 6 apr : Disco in Zeist (nieuw)

Nadere informatie

"Winterdutje" weer voorbij

Winterdutje weer voorbij Museum SMAAK is een tijdelijk museum door senioren, voor iedereen in het indrukwekkende en historische pand van het Pieters en Bloklands Gasthuis, Amersfoort centrum. Het museum is precies een maand open:

Nadere informatie

Vrije tijd. Studio58 & omgeving Activiteiten Januari 2019

Vrije tijd. Studio58 & omgeving Activiteiten Januari 2019 Studio58 & omgeving Activiteiten Januari 2019 Studio 58 Beukenstraat 58 4462TT Goes 0113 228575 (als je iets wilt doorgeven vóór of tijdens eethuis of activiteit) Aanmelden voor alle activiteiten via:

Nadere informatie

Nieuwsbrief Vrienden van Elisabeth

Nieuwsbrief Vrienden van Elisabeth Nieuwsbrief Vrienden van Elisabeth Beste vrienden en vriendinnen, EDITIE 7, november 2012 De koude dagen staan weer voor de deur. Maar de heeft genoeg positieve energie om er de winter mee door te komen!

Nadere informatie

Over Michiel. Over BAUT

Over Michiel. Over BAUT Over BAUT Creatief, dynamisch, divers, toegankelijk en vooral: lekker eten. Dat is BAUT, op elke locatie weer. Een pop-up restaurant waar je niet alleen kan eten, maar waar je ook terecht kan voor exposities

Nadere informatie

Marsdijk bedankt! De opbouw. Artikelen over bijzonderheden. Doe ook mee: November 2015 Nieuwsbrief Jaargang 3, Nummer 9. Marsdijk bedankt!

Marsdijk bedankt! De opbouw. Artikelen over bijzonderheden. Doe ook mee: November 2015 Nieuwsbrief Jaargang 3, Nummer 9. Marsdijk bedankt! November 2015 Nieuwsbrief Jaargang 3, Nummer 9 Artikelen over bijzonderheden Marsdijk bedankt! Marsdijk bedankt! Paar foto s van het SWAMP-weekend Evaluatie en de cijfers Doe ook mee: Sponsorpakketten

Nadere informatie

Sterksel Sterk in Kunst 15 juni 13 17 uur en 16 juni 11 17 uur

Sterksel Sterk in Kunst 15 juni 13 17 uur en 16 juni 11 17 uur Beste Kunstliefhebbers, Wij stellen u graag op de hoogte van ons prille initiatief om kunst te exposeren in de tuinen van het mooie Sterksel. De opening vindt plaats op het kerkplein bij de Os op zaterdag

Nadere informatie

SPONSOR MOGELIJKHEDEN 2015

SPONSOR MOGELIJKHEDEN 2015 SPONSOR MOGELIJKHEDEN 2015 Beste relatie, De 41 e editie van Jazz in Duketown was een groot succes. Het festival kreeg nationale aandacht, de pers was lovend over de programmering en de stad werd bezocht

Nadere informatie

We hopen dat we u ook dit jaar mogen begroeten bij een of meerdere activiteiten van onze Stichting.

We hopen dat we u ook dit jaar mogen begroeten bij een of meerdere activiteiten van onze Stichting. Stichting de Kerk in Klooster Secretariaat: Postbus 1 4587 ZG Kloosterzande (Ned.) Bank: RABO-Bank rek.nr.: 1421.38.371 Anbi verklaring aanwezig Kloosterzande, september 2011 Geachte Lezer, Bij dezen ontvangt

Nadere informatie

JAARVERSLAG GRENSLOOS KUNST VERKENNEN 2018

JAARVERSLAG GRENSLOOS KUNST VERKENNEN 2018 JAARVERSLAG GRENSLOOS KUNST VERKENNEN 2018 Inhoudsopgave Algemeen 2 Het evenement 2 The Last Chair/De stoel van de laatste jaren 2 Kunst in De Galerij 3 3 4 Resultaat 4 Bestuur per 31 december 2018 5 Vrijwilligers

Nadere informatie

5 juli 2014 Agenda - reminder Voorwoord van de voorzitter

5 juli 2014 Agenda - reminder Voorwoord van de voorzitter 5 juli 2014 Agenda - reminder 6 juli 2014 Zomeravondconcert 19.00 uur 10 juli 2014 Laatste repetitie (afsluiting in De Muziekfabriek) 21.00 uur 25 augustus 2014 Eerste repetitie B-selectie slagwerk 19.30

Nadere informatie