Verbind mensen, verrijk relaties

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Verbind mensen, verrijk relaties"

Transcriptie

1 xpressor

2 De startlijn Ontwikkel een service die cursisten snel resultaat geeft, de zichtbaarheid van Scholen in de Kunst vergroot en gebruik maakt van de mogelijkheden die breedband biedt. Cursisten willen steeds sneller resultaat zien Een jaar lang wachten op die ene grote uitvoering? Dat is niet meer van deze tijd. Cursisten willen snel resultaat. Na de eerste cursus fotografie willen ze exposeren en na een maand pottenbakken is het tijd om de galerie te openen. Te weinig mensen kennen Scholen in de Kunst Goed bekend staan bij veel mensen is van levensbelang voor Scholen in de Kunst. Alleen op die manier is men verzekerd van een jaarlijkse toestroom van enthousiaste cursisten. Breedband internet biedt nieuwe mogelijkheden Amersfoort verglaast snel. In 2013 is heel Amersfoort aangelsoten op glasvezel waardoor grote hoeveelheden data razendsnel verstuurt kunnen worden. Dat biedt nieuwe kansen voor innovatieve diensten.

3 Verbind mensen, verrijk relaties Een cursist is niet alleen. Hij heeft contact met zijn docent, andere cursisten en familie en vrienden. Het doel is de band tussen deze groepen te versterken waardoor er mooie dingen ontstaan. De rest van de wereld SHARE MOTIVATE PLAY Familie & vrienden Cursist Andere cursisten LEARN Docent

4 xpressor Xpressor is een innovatieve leeromgeving die cursisten uitdaagt en motiveert en het resultaat van hun inspanningen deelt met familie en vrienden. Gemotiveerde cursisten Xpressor bevat spelelementen die cursisten maximaal uitdagen. Het delen van werk motiveert cursisten. Daardoor zullen ze meer doen bij Scholen in de Kunst en de beste ambassadeurs zijn. Creatief contact Tijdens de lest besteedt de docent minder tijd aan algemene zaken waardoor er meer tijd overblijft voor de creatieve kern. Dat verbetert het contact en de kwaliteit van de lessen. Hoge naamsbekendheid Met Xpressor delen cursisten hun werk volop met vrienden en familie. Op die manier komt Scholen in de Kunst in contact met een nieuwe, grote groep geïnteresseerden.

5 Marcel pakt de handschoen op! Marcel is zeventien en helemaal gek van gitaar spelen. Hij droomt ervan zo snel mogelijk op Pinkpop te staan. Voorlopig heeft hij echter nog les bij SIDK. Daar gebruikt hij Xpressor en start de challenge: Play like Jimi. Marcel start de uitdaging Hij oefent fanatiek En deelt het resultaat Hij start de challenge en bekijkt het intro. Dat levert direct al 5 punten op. Na het bekijken van de theorie en voorbeelden start hij met oefenen. De video opnames van zijn kunsten deelt hij via Facebook (50 punten). Zijn docent geeft feedback Zijn vrienden motiveren hem Tijd voor de wekelijkse les Via Xpressor reageert zijn docent al direct op de video. Dat is lekker snel! En zijn vrienden reageren positief op het eerste resultaat. Dat motiveert. De docent gaat gedetailleerd in op de challenge en geeft enkele goede tips. Marcel haalt de challenge De hele wereld mag het weten En het levert nog wat op ook Marcel doet de test en haalt de challenge. Weer 100 punten erbij. De video van de test is geweldig en wordt getoond op het grote scherm. De punten die Marcel verdient heeft gebruikt hij om extra lestijd te kopen.

6

7 Creativiteitsboom Je start je carriere in Xpressor met de creativiteitsboom. Een visuele vertaling van je loopbaan bij Scholen in de Kunst. De boom toont je ontwikkeling en de mogelijkheden die je hebt. Zie waar je bent en waar je naar toe kan Xpressor toont op een aantrekkelijke manier hoe je je ontwikkelt. Een organische boom die zweeft in het SIDK universum met alle andere cursisten. Cursussen Vanuit de boom zie je direct de cursus die je volgt en de cursussen die je al gevolgd hebt. Ook worden voor nieuwe cursussen aangeboden. die voor jou interessant zijn Modules Elke cursus bestaat uit modules. Afgeronde onderwerpen die samen een cursus vormen. Een module vormt één geheel en omvat meerdere lessen. Challenges Een module bestaat weer uit meerdere challenges. De uitdagingen waarmee je geconfronteerd wordt. Uitdagingen kunnen tot het standaard lesprogramma horen, of daar aanvullend op zijn. Status Elke cursist heeft een status binnen Xpressor. In dit voorbeeld is dat hero. Door je te ontwikkelen stijgt je status en daardoor je aanzien binnen de gemeenschap. Punten Met de challenges verdien je ook punten. Deze punten kun je inzetten voor zaken die jij belangrijk vindt. Je kunt daarmee bijvoorbeeld extra lessen kopen of masterclasses volgen.

8

9 Voor elk wat wils Challenges kunnen ingezet worden voor elk type cursist en cursus. Van beginners tot gevorderden, van individuen tot groepen en van muzikanten tot beeldende kunstenaars. Voor elke situatie zijn uitdagende en motiverende challenges. Gevorderde muziekleerlingen Play like Jimi is een voorbeeld van de challenge voor gevorderde gitaarcursisten. Kun jij je gitaar laten janken zoals Jimi en zo het publiek gek maken? Beginnende beeldende kunst cursisten HDR drama kan een aanvullende challenge voor beginnende fotografen zijn. Leer hoe je de perfecte HDR foto maakt. Enthousiaste groepen Ook voor groepen kunnen challenges ontwikkeld worden. Laat een musical groep zijn tanden maar eens zetten in supercalifragilisticexpialidocious van Mary Poppins.

10 Ik zie direct wat ik bereikt heb ;-) De creativiteitsboom laat zien waar je staat en wat je kunt gaan doen. De boom toont cursussen, modules en challenges en prikkelt je nieuwe uitdagingen en cursussen te ontdekken. Beloningen Als je goed je best gedaan hebt krijg je een beloning. Dat is de deal. Beloningen zijn er in vele vormen. Natuurlijk vermelden we hem direct in je boom. Maar ook de aanmoedigingen van je vrienden en de punten die je verdient zijn beloningen. Dat maakt het systeem uitdagend om te grebuiken. Triggers Nieuwe cursussen en modules, die voor de cursist interessant zijn, worden zichtbaar gemaakt. Daardoor is het een kleine stap dit aanbod te bekijken en je in te schrijven. Cursussen, modules en challenges De creativiteitsboom is opgebouwd uit cursussen van een jaar (bijv. gitaar), modules en challenges.

11 Maak het leuk, maak het deelbaar Twee belangrijke elementen van Xpressor zijn gamification en social sharing. Deze elementen maken het uitdagend en motiverend om met het systeem te werken. Gamification ga mi fi ca tion [gay-muh-fi-kay-shuhn] integrating game dynamics into your site, service, community, content or campaign, in order to drive participation. Waarom gamification? Omdat spelen dé natuurlijke manier is om te leren! Gamification introduceert spelelementen in niet spelomgevingen om het gedrag van mensen te veranderen. In dit geval met name om deelname en betrokkenheid te vergroten. Typische spelelementen die toegepast worden zijn: punten, levels, challenges, virtuele goederen, leaderboards, beloningen, status, etc. Social sharing Het delen van onze ervaringen via social media is inmiddels wijdverbreid. De reacties van onze omgeving op onze berichten motiveren ons. Dat gegeven wordt in Xpressor gebruikt om cursisten te motiveren. biedt Xpressor biedt de mogelijkheid snel al je werk te delen via social media. Dankzij de razendsnelle breedbandverbinding en eenvoudige tools is het heel makkelijk om al je resultaten te delen. Niet alleen het eindresultaat, maar ook alle tussenresultaten. Foto s, video s, berichtjes, alles kan. En natuurlijk blijf je altijd zelf de baas over je content. Je deelt alleen als jij dat wilt.

12 What s next? Het Xpressor concept geeft een goed beeld hoe de toekomst van een elektronische leeromgeving eruit kan zien. Hoe kunnen we die toekomst bereiken? Welke stappen zijn daarvoor nodig en waar beginnen we? Fasering Het systeem kan in zes stappen ontwikkeld worden: Stap 1: het maken van challenges met leraren Stap 2: de challenges samen met cursisten uitvoeren Deze twe stappen worden op papier uitgevoerd. Vervolgens kan de eerste versie van het systeem ontwikkeld worden: Stap 3: het delen van informatie met docent, familie en vrienden Stap 4: het delen van video Stap 5: het toevoegen van status en punten Stap 6: het toevoegen van group challenges Minimum viable product Onder minimum viable product verstaan we het minimale product dat geloofwaardig aan de doelgroep voorgelegd kan worden zodat we zo snel mogelijk feedback in de praktijk kunnen verzamelen. Ons voorstel is eerst een papieren versie van Xpressor te ontwikkelen met daarin challenges, punten, status, beloningen, het delen van resultaten, etc. Dit zou een soort van bordspel kunnen zijn. Het gebruik van dit spel levert veel feedback op van cursisten en docenten. Deze feedback kan dan de basis vormen voor het ontwerp en de ontwikkeling van een elektronische versie van Xpressor. Wat ons betreft is het game on!

13 Dank u Het Xpressor concept is ontwikkeld in opdracht van Scholen in de Kunst, Amersfoort Creatieve Stad en Amersfoort Breed door Bernard Jan Boekholt, Emile Doorman en Rüdiger Meissner. 2AIM strategisch internetadvies Bernard Jan Boekholt is actief als zelfstandig internetstrateeg onder de naam 2AIM strategisch internetadvies. Hij ontwikkelt online strategieën en werkt die uit in concepten en interactie ontwerpen. EM!LE design Em!le ontwerpt, fotografeert en illustreert. Samen met twee andere creatieven op grafisch gebied [o.a. professionals in Motion Design en Web] heeft hij een WAT-relatie: Working Apart Together. Hierdoor betalen klanten alleen voor de service die hij of zij krijgt. LabO LabO onderzoekt, organiseert, onderwijst, ontwikkelt, ontwerpt de duurzame leefomgeving. A wicked combo! (Jamie Oliver) Misschien kun je mijn manier van werken het beste vergelijken met koken: je hebt goede ingrediënten van de streek nodig. Nu nog het juiste recept en passende kruiden en de tafel mag alvast gedekt worden. Misschien een gerecht dat niet iedereen even goed smaakt, maar toen ik klein was lustte ik ook geen spinazie. En moet je me nu maar eens zien!

Oekaki = Japans voor tekenen. Eigen online tekentools, paintchat, animatie. Niet-commerciëel, afhankelijk van donaties.

Oekaki = Japans voor tekenen. Eigen online tekentools, paintchat, animatie. Niet-commerciëel, afhankelijk van donaties. Oekaki.nl - Online tekenen Oekaki = Japans voor tekenen Eigen online tekentools, paintchat, animatie Niet-commerciëel, afhankelijk van donaties Kleine community Wens = meer actieve tekenaars Oekaki.nl

Nadere informatie

18 tips om te werken aan je eigen inzetbaarheid

18 tips om te werken aan je eigen inzetbaarheid 18 tips om te werken aan je eigen inzetbaarheid Goed, gezond en gemotiveerd aan het werk tot je pensioen? Dat bereik je door kansen te pakken op het werk. Leer aan de hand van onderstaande punten hoe je

Nadere informatie

KureghemNet is een project van MAKS vzw. Computerles Programmaboekje sep dec 2014

KureghemNet is een project van MAKS vzw. Computerles Programmaboekje sep dec 2014 @ KureghemNet is een project van MAKS vzw Computerles Programmaboekje sep dec 2014 2 Iedereen mee met de PC Heb je nog nooit een computer gebruikt en wil je de basis leren? Zoek je werk of wil je beter

Nadere informatie

Wellicht heb je mijn gratis ebooks 40 manieren om nieuwe klanten te werven en 3 geheimen om binnen te komen bij bedrijven al in bezit.

Wellicht heb je mijn gratis ebooks 40 manieren om nieuwe klanten te werven en 3 geheimen om binnen te komen bij bedrijven al in bezit. Hierbij ontvang je het stappenplan voor het snel en gemakkelijk schrijven van een inhoudelijk goede blogtekst. Het schrijven van een blog hoeft niet lang te duren, als je hier een goede methodiek voor

Nadere informatie

Geen dikke map, stuur uw klanten op reis met een APP! www.travel.builders

Geen dikke map, stuur uw klanten op reis met een APP! www.travel.builders Geen dikke map, stuur uw klanten op reis met een APP! Hoe kunnen we op een moderne manier langer in contact blijven met onze klanten en hen verrassen tijdens de klantenreis? 2 grote kansen voor reisorganisaties

Nadere informatie

Waarom met je bedrijf op Facebook?

Waarom met je bedrijf op Facebook? Waarom met je bedrijf op Facebook? In deze les ga ik er een vanuit dat jij met jouw duurzame locatie, bedrijf of initiatief ook de mogelijkheden van Facebook wilt benutten. Of je dat ook inderdaad écht

Nadere informatie

GROEP INTRO WEST-VLAANDEREN / CAW MIDDEN WEST-VLAANDEREN / JAC MIDDEN WEST-VLAANDEREN / KLINIEK SINT-JOZEF PITTEM / ARKTOS WEST-VLAANDEREN / STAD

GROEP INTRO WEST-VLAANDEREN / CAW MIDDEN WEST-VLAANDEREN / JAC MIDDEN WEST-VLAANDEREN / KLINIEK SINT-JOZEF PITTEM / ARKTOS WEST-VLAANDEREN / STAD GROEP INTRO WEST-VLAANDEREN / CAW MIDDEN WEST-VLAANDEREN / JAC MIDDEN WEST-VLAANDEREN / KLINIEK SINT-JOZEF PITTEM / ARKTOS WEST-VLAANDEREN / STAD ROESELARE THERAPIE EN ONDERZOEKSCENTRUM DE BOOM / OCMW

Nadere informatie

Aan de slag met. Facebook. en Twitter!

Aan de slag met. Facebook. en Twitter! Aan de slag met Facebook en Twitter! Social media Social Media is een verzamelnaam voor alle online toepassingen waarmee het mogelijk is om informatie te delen. Dit kan in tekst (nieuws, artikelen), geluid

Nadere informatie

Frans de Hoyer GW Management. E-Mail Marketing (mysterye-mail) E-Mailnieuwsbrief Social media voor de Automotive. De wereld is veranderd

Frans de Hoyer GW Management. E-Mail Marketing (mysterye-mail) E-Mailnieuwsbrief Social media voor de Automotive. De wereld is veranderd Frans de Hoyer GW Management E-Mail Marketing (mysterye-mail) E-Mailnieuwsbrief Social media voor de Automotive De wereld is veranderd 1 We kopen online We plaatsen alles online 2 Dit onderdeel valt ineens

Nadere informatie

LIVE PERFORMANCE. Bijlage Onderzoek Social Media. Sander van de Rijt PTTM22

LIVE PERFORMANCE. Bijlage Onderzoek Social Media. Sander van de Rijt PTTM22 LIVE PERFORMANCE Bijlage Onderzoek Social Media Sander van de Rijt PTTM22 Inhoudsopgave Social Media onderzoek Heesakkers & Daniels bestrating 3 Wat is social media? 3 Voor- en nadelen social media 3 Voordelen

Nadere informatie

Whitepaper. 10 manieren om e-mailmarketing en social media te integreren

Whitepaper. 10 manieren om e-mailmarketing en social media te integreren Whitepaper 10 manieren om e-mailmarketing en social media te integreren 10 manieren om e-mailmarketing en social media te integreren Als jouw organisatie e-mail en social media behandelt als twee parallelle

Nadere informatie

Hét full service internet bureau van Nederland

Hét full service internet bureau van Nederland PANGAEA Internet Marketing Bas Kroontje Dennis Hamakers Hét full service internet bureau van Nederland Social Media voor de branche Welke doelgroep is hier aanwezig? Standbouw en/of beursleveranciers Evenementenbureaus

Nadere informatie

Minigids Hybride Evenementen Het evenement dat niemand wil missen is hybride Een wereld waar offline en online samenkomen!

Minigids Hybride Evenementen Het evenement dat niemand wil missen is hybride Een wereld waar offline en online samenkomen! Minigids Hybride Evenementen Het evenement dat niemand wil missen is hybride Een wereld waar offline en online samenkomen! Introductie In een wereld die op alle vlakken steeds meer digitaal verbonden raakt,

Nadere informatie

Oog voor eigenheid. Maatwerk

Oog voor eigenheid. Maatwerk Oog voor eigenheid webdesign.casalinda.nl linda@casalinda.nl tel 023 529 4163 Ben je een kleine zelfstandige, en heb je grote ambities? Dan wil je een professioneel ogende website. En dan geen standaard

Nadere informatie

Welkom. op onze OPEN DAG Za. 08.02.2014 10.00-14.00

Welkom. op onze OPEN DAG Za. 08.02.2014 10.00-14.00 Welkom op onze OPEN DAG Za. 08.02.2014 10.00-14.00 Zelf vinden we onze school gewoon, omdat je bij ons een diploma kunt halen dat past bij jouw inzet en capaciteiten. Maar wij denken dat je op Markenhage

Nadere informatie

Creatieve I N 1 0 W E K E N A N D E R S K I J K E N W W W. C A R L A V A N I E R S E L F O T O G R A F I E. N L

Creatieve I N 1 0 W E K E N A N D E R S K I J K E N W W W. C A R L A V A N I E R S E L F O T O G R A F I E. N L Creatieve FOTOGRAFIE BOOST I N 1 0 W E K E N A N D E R S K I J K E N Hee, hallo! Super leuk dat je interesse hebt in deze online creatieve fotografie boost "in 10 weken anders kijken". In deze brochure

Nadere informatie

Hoe schrijf ik tekst voor mijn website?

Hoe schrijf ik tekst voor mijn website? Hoe schrijf ik tekst voor mijn website? Heb je een eigen website, maar worstel je met de teksten die je daarop kwijt wil? Volg dan dit stappenplan. Met een paar handige tips kom je vast een heel eind.

Nadere informatie

Bonus: Hoe goed ben jij momenteel?

Bonus: Hoe goed ben jij momenteel? Bonus: Hoe goed ben jij momenteel? Blad 1 van 20 Hoe goed ben jij momenteel? Iedereen kan zijn leiderschapsvaardigheden aanzienlijk verbeteren met een beetje denkwerk en oefening. Met deze test krijg je

Nadere informatie

Vrijwilligers en social media

Vrijwilligers en social media Inspiratiesessie Welkom! Introductie Agenda voor vandaag Vrijwilligers & social media De cijfers Facebook LinkedIn De verschillen In de praktijk Randvoorwaarden Ken uzelf! Thema s Vacaturetekst Vrijwilligers

Nadere informatie

Hét full service internet bureau van Nederland. PANGAEA Internet Marketing Bas Kroontje Dennis Hamakers

Hét full service internet bureau van Nederland. PANGAEA Internet Marketing Bas Kroontje Dennis Hamakers Hét full service internet bureau van Nederland PANGAEA Internet Marketing Bas Kroontje Dennis Hamakers Doelstelling voor vandaag Synergie tussen on- en offline communicatie Doelgroep bepalen die aanwezig

Nadere informatie

ONTWIKKEL JE ONDERNEMERSCHAP!

ONTWIKKEL JE ONDERNEMERSCHAP! TUTORIAL ONTWIKKEL JE ONDERNEMERSCHAP! Op het Entrepreneur Platform is alle kennis en hulp aanwezig om je ondernemerschap verder te kunnen ontwikkelen. Naast de digitale coach Hugo (die jou online kan

Nadere informatie

Creatieve I N 1 0 W E K E N A N D E R S K I J K E N W W W. C A R L A V A N I E R S E L F O T O G R A F I E. N L

Creatieve I N 1 0 W E K E N A N D E R S K I J K E N W W W. C A R L A V A N I E R S E L F O T O G R A F I E. N L Creatieve FOTOGRAFIE BOOST I N 1 0 W E K E N A N D E R S K I J K E N Hee, hallo! Super leuk dat je interesse hebt in deze online creatieve fotografie boost "in 10 weken anders kijken". In deze brochure

Nadere informatie

TravelNext LOBKE ELBERS @LOBKEELBERS

TravelNext LOBKE ELBERS @LOBKEELBERS TravelNext LOBKE ELBERS @LOBKEELBERS Intro Lobke Elbers @lobkeelbers lobke@travelnext.nl Community manager Content schrijver Online marketing Blogger Kansenzoeker Samenwerker Gastdocent NHTV Nijmegen www.travelnext.nl

Nadere informatie

Hoe help jij jouw doelgroep om de keuze te maken voor jou?

Hoe help jij jouw doelgroep om de keuze te maken voor jou? Hoe help jij jouw doelgroep om de keuze te maken voor jou? INHOUD! Introductie! Begrijp je doelgroep! Onderscheiden ten opzichte van de concurrentie! Jouw verhaal INTRODUCTIE Storen of helpen? INTRODUCTIE

Nadere informatie

Facebook, Twitter en andere Sociale Media

Facebook, Twitter en andere Sociale Media Facebook, Twitter en andere Sociale Media Sociale Media zijn belangrijke promotiemiddelen geworden. Facebook, Twitter, Pinterest, Instagram, Hyves en LinkedIn zijn voorbeelden van Sociale Media op het

Nadere informatie

Wat je deze week gaat doen: - Een visie creëren voor jouw praktijk - Doelen stellen - Een blog schrijven - Dagelijkse succes acties

Wat je deze week gaat doen: - Een visie creëren voor jouw praktijk - Doelen stellen - Een blog schrijven - Dagelijkse succes acties Wat je deze week gaat doen: - Een visie creëren voor jouw praktijk - Doelen stellen - Een blog schrijven - Dagelijkse succes acties Doelen stellen voor je praktijk: Je gaat nu doelen stellen voor jouw

Nadere informatie

Exact Online BUSINESS CASE MET EXACT ONLINE MEER FOCUS OP ACCOUNTMANAGEMENT EN ADVISERING. De 5 tips van Marc Vosse. www.exactonline.

Exact Online BUSINESS CASE MET EXACT ONLINE MEER FOCUS OP ACCOUNTMANAGEMENT EN ADVISERING. De 5 tips van Marc Vosse. www.exactonline. BUSINESS CASE Exact Online MET EXACT ONLINE MEER FOCUS OP ACCOUNTMANAGEMENT EN ADVISERING De 5 tips van Marc Vosse www.exactonline.nl 2 EXACT ONLINE CASE STUDY ACCOUNTANCY DE 5 TIPS VAN MARC VOSSE Voor

Nadere informatie

HEY WAT KAN JIJ EIGENLIJK GOED? VERKLAP JE TALENT IN 8 STAPPEN

HEY WAT KAN JIJ EIGENLIJK GOED? VERKLAP JE TALENT IN 8 STAPPEN E-blog HEY WAT KAN JIJ EIGENLIJK GOED? VERKLAP JE TALENT IN 8 STAPPEN In talent & groei Het is belangrijk om je talent goed onder woorden te kunnen brengen. Je krijgt daardoor meer kans om het werk te

Nadere informatie

10 Gouden Tips voor Professioneel Relatiebeheer

10 Gouden Tips voor Professioneel Relatiebeheer 2 Inhoudsopgave Inleiding ----------------------------------------------------------- 5 Wees je bewust van je doel -------------------------------------- 6 Bellen: een uitstekend instrument -------------------------------

Nadere informatie

12-1-2015 SOCIAL MEDIA PLAN NETIDENTITY. MySuperfood Priscilla

12-1-2015 SOCIAL MEDIA PLAN NETIDENTITY. MySuperfood Priscilla 12-1-2015 NETIDENTITY SOCIAL MEDIA PLAN MySuperfood Priscilla Inhoud Je bedrijf in één zin... 3 Wat wordt er over je gezegd?... 3 Formuleer de doelstellingen... 3 Analyse zoekresultaten... 3 Analyseer

Nadere informatie

10 SUCCESFACTOREN VAN VIP-DAGEN

10 SUCCESFACTOREN VAN VIP-DAGEN 10 SUCCESFACTOREN VAN VIP-DAGEN SNEL GOED VERDIENEN MET WERK DAT JE LEUK VINDT DOOR LAURA BABELIOWSKY WWW.BOUWEENBLOEIENDBEDRIJF.NL WAT IS EEN VIP-DAG PRECIES? Je gaat een dag met de klant aan het werk

Nadere informatie

ZO WORDEN VERGADERINGEN INTERESSANT VOOR JE. 4 SIMPELE TACTIEKEN

ZO WORDEN VERGADERINGEN INTERESSANT VOOR JE. 4 SIMPELE TACTIEKEN E-BLOG ZO WORDEN VERGADERINGEN INTERESSANT VOOR JE. 4 SIMPELE TACTIEKEN In carriere Zo worden vergaderingen interessant voor je. 4 simpele tactieken De vergadering is bij uitstek een plaats waar je kunt

Nadere informatie

Social media training Online Agency. GetBright. Nijverheidssingel ZW Breda

Social media training Online Agency. GetBright. Nijverheidssingel ZW Breda Social media training 16-11 - 2017 Online Agency. GetBright. Nijverheidssingel 313. 4811 ZW Breda. 076 879 50 88. info@getbright.nl Facebook 32 miljoen = het aantal mensen in Duitsland dat op Facebook

Nadere informatie

Succesvol campagne voeren

Succesvol campagne voeren Succesvol campagne voeren Spread the word, spread the feeling! Campagne voeren: íedereen kan het! In deze toolkit vind je tips voor het campagne voeren. Dit is gegarandeerd het leukste onderdeel van jouw

Nadere informatie

MOBICROSS NETWERK MEMBER VOORWAARDEN

MOBICROSS NETWERK MEMBER VOORWAARDEN MOBICROSS NETWERK MEMBER VOORWAARDEN HOOFDSTUK III - COMMISSIE OVERZICHT NETWERK MEMBER Dit hoofdstuk III Commissie overzicht Netwerk Member maakt onderdeel uit van de MOBICROSS Netwerk Member Voorwaarden.

Nadere informatie

DIT IS VERSIE 1.0 VAN DE 47 TIPS OM EEN SUCCESVOL KUNSTENAAR TE WORDEN. Download de nieuwste versie op http://dekunstbv.nl/tips-kunst-en-ondernemen/

DIT IS VERSIE 1.0 VAN DE 47 TIPS OM EEN SUCCESVOL KUNSTENAAR TE WORDEN. Download de nieuwste versie op http://dekunstbv.nl/tips-kunst-en-ondernemen/ DIT IS VERSIE 1.0 VAN DE 47 TIPS OM EEN SUCCESVOL KUNSTENAAR TE WORDEN Download de nieuwste versie op http://dekunstbv.nl/tips-kunst-en-ondernemen/ Disclaimer: Bij het samenstellen van deze 47 tips is

Nadere informatie

DE FACEBOOK CHALLENGE

DE FACEBOOK CHALLENGE DE FACEBOOK CHALLENGE Ontdek hoe wij meer dan 1.000.000 mensen hebben bereikt via een Facebook challenge.. De Facebook Challenge Je ziet ze tegenwoordig regelmatig voorbij komen op je tijdlijn. Ik had

Nadere informatie

WAT DOEN MENSEN OP FACEBOOK?

WAT DOEN MENSEN OP FACEBOOK? IN DIT WEBINAR Slim inhaken op typisch Facebook-gedrag Kenmerken van goede content Hoe je binnen 30 min. per week blijft Interessante functies binnen Facebook Mijn aanbod voor jou Adverteren op Facebook

Nadere informatie

Facebook Omarm de open cultuur

Facebook Omarm de open cultuur 1 Facebook Omarm de open cultuur 2 Inhoudsopgave 03 Inleiding 04 Breng je bedrijf naar Facebook 05 Betrek je volgers 06 Maak het persoonlijk 07 Een beeld zegt meer dan 1000 woorden 08 Gebruik emoji 09

Nadere informatie

Interview verslag! Anouk van Houten 538565. Interview verslag. Naam: Anouk van Houten, 538565 Klas: INF1c Vak: Interviewen Docent: Ellen Leen

Interview verslag! Anouk van Houten 538565. Interview verslag. Naam: Anouk van Houten, 538565 Klas: INF1c Vak: Interviewen Docent: Ellen Leen Interview verslag Naam: Anouk van Houten, 538565 Klas: INF1c Vak: Interviewen Docent: Ellen Leen Inhoudsopgave: Voorwoord -!!!!! blz. 3 Wempe Webdesign -!!!! blz. 4 Opleiding -!!!!!! blz. 4 Beroepskeuze

Nadere informatie

Welkom bij Sociaal Succesvol Ondernemen. Week 1: denken en doen als een ondernemer Les 3: omarmen

Welkom bij Sociaal Succesvol Ondernemen. Week 1: denken en doen als een ondernemer Les 3: omarmen Welkom bij Sociaal Succesvol Ondernemen Week 1: denken en doen als een ondernemer Les 3: omarmen Pen en papier? Omarmen Ondernemen is een groot avontuur Onderweg op je reis kom je van alles tegen, ook

Nadere informatie

(VIDEO) Review ZEEF Wat is ZEEF en wat kan je hiermee?

(VIDEO) Review ZEEF Wat is ZEEF en wat kan je hiermee? Inhoud Inleiding Voor Wie is ZEEF? Wat kan ik op ZEEF vinden? Hoe werkt ZEEF voor een bezoeker? Hoe werkt ZEEF voor een expert? Voordelen ZEEF Nadelen ZEEF Conclusie ZEEF Eigen ervaringen met ZEEF Bronnen

Nadere informatie

Online Marketing. Door: Annika Woud ONLINE MARKETING

Online Marketing. Door: Annika Woud ONLINE MARKETING Online Marketing Door: Annika Woud 1 Inhoudsopgaven 1 Wat is online marketing? 2 Hoe pas je online marketing toe op een website? Hoe pas je het toe? SEO Domeinnaam HTML Google Analytics Advertenties op

Nadere informatie

Meer succes met je website

Meer succes met je website Meer succes met je website Hoeveel geld heb jij geïnvesteerd in je website? Misschien wel honderden of duizenden euro s in de hoop nieuwe klanten te krijgen. Toch levert je website (bijna) niets op Herkenbaar?

Nadere informatie

beste online marketing voor jouw kantoor.

beste online marketing voor jouw kantoor. Een review is de beste online marketing voor jouw kantoor. HOGERE OPBRENGSTEN LAGERE KOSTEN POSITIEVE EFFECTEN VOORWOORD INHOUD Je moet grondig je best doen om online goed gevonden te worden. Het internet

Nadere informatie

Social Media en webanalyse Social media analytics en Social reports

Social Media en webanalyse Social media analytics en Social reports Social Media en webanalyse Social media analytics en Social reports Roel Willems Consultant, OrangeValley 21 maart 2012 Even voorstellen Wat is Social Media Waarom Social Media marketing Social media web

Nadere informatie

Succesvol social media inzetten Nick Nijhuis NickLink

Succesvol social media inzetten Nick Nijhuis NickLink Succesvol social media inzetten Nick Nijhuis NickLink Wat zorgt voor bereik. en succes op social media De juiste keuzes! Welke social media zijn er Wat is hun rol in het beslisproces Wie is, en wat wil,

Nadere informatie

CREATIEF MERKDESIGNDOCUMENT VAN MOOF

CREATIEF MERKDESIGNDOCUMENT VAN MOOF CREATIEF MERKDESIGNDOCUMENT VAN MOOF Student: Bart Soeters Student#: 2033839 Docent: Monique Burggraaf School: Avans Hogeschool Opleiding: Advanced Business Creation Plaats: s-hertogenbosch INLEIDING In

Nadere informatie

E-mailmarketing voor zorg-professionals: Reader Deel 1: Waarom is e-mail marketing belangrijk?

E-mailmarketing voor zorg-professionals: Reader Deel 1: Waarom is e-mail marketing belangrijk? Waarom is e-mail marketing belangrijk als zorg-professional? Als therapeut of coach werk je graag met mensen. Ook wil je graag genoeg verdienen om van te kunnen leven. Dat betekent dat het belangrijk voor

Nadere informatie

8 tips voor meer volgers en engagement op Instagram SOCIAL MEDIA MEISJE.

8 tips voor meer volgers en engagement op Instagram SOCIAL MEDIA MEISJE. 8 tips voor meer volgers en engagement op Instagram SOCIAL MEDIA MEISJE 8 tips voor meer volgers en engagement op Instagram Instagram is één van de meest populaire social media netwerken op dit moment.

Nadere informatie

Acquisitie met LinkedIn. Acquisitie met LinkedIn

Acquisitie met LinkedIn. Acquisitie met LinkedIn Acquisitie met LinkedIn Acquisitie met LinkedIn Acquisitie met LinkedIn 1. Introductie 2. Wat is acquisitie 3. Wat betekent acquisitie voor jou 4. Social Media facts 5. Acquisitie en LinkedIn 6. Tips Voorstellen

Nadere informatie

Beste ouders, Agenda:

Beste ouders, Agenda: Beste ouders, Op 3 december krijgen we bezoek van een inspecteur. We hebben vorig jaar voor de derde keer onder de eindnorm gescoord bij de Cito-toets en dan krijg je als school een inspectiebezoek. Oorzaken

Nadere informatie

eflectietool Reflectietool Reflectietool Reflectietool Test jezelf op professioneel ondersteunen

eflectietool Reflectietool Reflectietool Reflectietool Test jezelf op professioneel ondersteunen eflectietool Reflectietool eflectietool Reflectietool eflectietool Reflectietool Test jezelf op professioneel ondersteunen Redactie: Marieke Haitsma en Corrie van Dam Eindredactie: afdeling communicatie

Nadere informatie

Online Gitaar Spelen. Online Gitaar Spelen

Online Gitaar Spelen. Online Gitaar Spelen Online Gitaar Spelen Online Gitaar Spelen Online gitaar spelen is tegenwoordig mogelijk. Door de komst van allerlei technologieën zoals YouTube en andere videoprogramma s is het dus mogelijk. Aangezien

Nadere informatie

Blackboard Learn Quick Start Guide voor studenten

Blackboard Learn Quick Start Guide voor studenten Blackboard Learn Quick Start Guide voor studenten Blackboard Learn, de digitale leeromgeving De Studentenportal is de gepersonaliseerde en centrale toegang voor studenten voor belangrijke informatie zoals

Nadere informatie

Juridische medewerker

Juridische medewerker 28-11-2013 Sectorwerkstuk Juridische medewerker Temel, Elif HET ASSINK LYCEUM Inhoudsopgave Inhoud Inhoudsopgave... 1 Inleiding... 2 Hoeveel procent van de opleiding bestaat uit stage?... 6 o Begeleiding...

Nadere informatie

9 Communicatie-tools. voor meer liefde, meer verbondenheid, meer intimiteit & betere communicatie

9 Communicatie-tools. voor meer liefde, meer verbondenheid, meer intimiteit & betere communicatie 9 Communicatie-tools voor meer liefde, meer verbondenheid, meer intimiteit & betere communicatie Maar één persoon Je hebt maar een persoon nodig om nieuwe ervaringen te introduceren VOORWOORD Geen enkel

Nadere informatie

R5.1. Quick guide. Clixmaster Studio & Social Media / Communities. Quick guide. Clixmaster Studio. Gebruikersdocumentatie

R5.1. Quick guide. Clixmaster Studio & Social Media / Communities. Quick guide. Clixmaster Studio. Gebruikersdocumentatie Quick guide R5.1 Clixmaster Studio & Social Media / Communities Gebruikersdocumentatie Clixmaster Studio Quick guide 1/16 Clixmaster Studio & Social Media / Communities Version management Based on Clixmaster

Nadere informatie

Leuk en veilig op social media, hoe doe je dat? Twitter, Facebook, LinkedIn

Leuk en veilig op social media, hoe doe je dat? Twitter, Facebook, LinkedIn Leuk en veilig op social media, hoe doe je dat? Twitter, Facebook, LinkedIn Social media voor ouderen? 2 S o c i a l e n e t w e r k e n Communicatie tussen mensen, bedrijven en organisaties in een online

Nadere informatie

Bronnenbank Onderwijstheorie Tessa van Helden. Inhoudsopgave Pagina. Bron 1 Design Marcel Wanders. 2. Bron 2 ADHD in de klas. 2

Bronnenbank Onderwijstheorie Tessa van Helden. Inhoudsopgave Pagina. Bron 1 Design Marcel Wanders. 2. Bron 2 ADHD in de klas. 2 Bronnenbank Onderwijstheorie Tessa van Helden Inhoudsopgave Pagina Bron 1 Design Marcel Wanders. 2 Bron 2 ADHD in de klas. 2 Bron 3 Recensie over Boijmans van Beunigen 3 Bron 4 Flip in de klas. 4 Bron

Nadere informatie

10 onderdelen die niet mogen ontbreken in een online briefing

10 onderdelen die niet mogen ontbreken in een online briefing Een goede online briefing past op één A4 [+ checklist] Auteur: Ronald Heijkens, Sabel Online Je wilt een nieuwe website, intranet, online magazine of app. Maar omdat je de expertise zelf niet in huis hebt,

Nadere informatie

Creative Marketing 3 8 mei 2014 Karen Sikkema karen@olivgames.nl

Creative Marketing 3 8 mei 2014 Karen Sikkema karen@olivgames.nl Creative Marketing 3 8 mei 2014 Karen Sikkema karen@olivgames.nl Creative Marketing 1 Introductie wat is marketing? 2 Ken je klant wie is je klant en wat denkt/voelt/wil hij/zij? 3 Creative marketing kan

Nadere informatie

MOBICROSS NETWERK MEMBER VOORWAARDEN

MOBICROSS NETWERK MEMBER VOORWAARDEN MOBICROSS NETWERK MEMBER VOORWAARDEN HOOFDSTUK III - COMMISSIE OVERZICHT NETWERK MEMBER Dit hoofdstuk III Commissie overzicht Netwerk Member maakt onderdeel uit van de MOBICROSS Netwerk Member Voorwaarden.

Nadere informatie

1 Starten... 2. 2 Cursus doorlopen... 3

1 Starten... 2. 2 Cursus doorlopen... 3 Handleiding Cursisten Inhoudsopgave 1 Starten... 2 2 Cursus doorlopen... 3 3 Module uitvoeren... 5 3.1 Kennis/theorie... 5 3.2 Meerkeuzevragen... 6 3.3 Afbeeldingen... 6 3.4 Video s... 7 4 Resultaten inzien...

Nadere informatie

nadere toelichting op het programma.

nadere toelichting op het programma. nadere toelichting op het programma. CheckZis CheckZis is de plek waar mensen hun projecten starten. daarom wil CheckZis mensen helpen en inspireren. dat doen we met praktische en inspirerende Lijsten.

Nadere informatie

Gamemechanics en media. Foto: Ian D Foto: Miss Shari

Gamemechanics en media. Foto: Ian D Foto: Miss Shari Gamemechanics en media Foto: Ian D Foto: Miss Shari Wat zijn gamemechanics? Gamemechanics zijn regels of feedback die mensen prikkelen tot spelgedrag. Voorbeeld: de groene balk bij vechtspellen zorgt ervoor

Nadere informatie

GOUDEN TIPS voor Professioneel Relatiebeheer

GOUDEN TIPS voor Professioneel Relatiebeheer 10 GOUDEN TIPS voor Professioneel Relatiebeheer www.fokjeritsma.nl info@fokjeritsma.nl 2 Inhoudsopgave Inleiding... 5 Wees je bewust van je doel... 6 Bellen: een uitstekend instrument... 6 Systeem... 7

Nadere informatie

Checklist Facebook & Instagram

Checklist Facebook & Instagram Checklist Facebook & Instagram Contact informatie Telefoon E-mail Website KvK BTW GetBright Nijverheidssingel 313 4811 ZW Breda 076 879 50 88 info@getbright.nl www.getbright.nl 64364585 NL851121937B01

Nadere informatie

MSP Opleidingen staat voor perspectief bieden aan haar cursisten en partners en we gaan daar graag het komend jaar samen met elkaar mee door!

MSP Opleidingen staat voor perspectief bieden aan haar cursisten en partners en we gaan daar graag het komend jaar samen met elkaar mee door! Beste allemaal, Hierbij mail ik je, zo vlak voor de zomer, de 3 e nieuwsbrief van 2013. De nieuwsbrief is samen met onze website, de berichtjes of facebook (ben je al "vriend" op facebook) en twitter (volg

Nadere informatie

E-mailmarketing om cliënten aan te trekken als zorgprofessional

E-mailmarketing om cliënten aan te trekken als zorgprofessional E-mailmarketing om cliënten aan te trekken als zorgprofessional Als therapeut of coach werk je graag met mensen. Ook wil je graag voldoende verdienen om van te kunnen leven. Daarom is het belangrijk voor

Nadere informatie

Aflevering 2: Solliciteren

Aflevering 2: Solliciteren Aflevering 2: Solliciteren Vragen vooraf: Heb je wel eens gesolliciteerd naar een baan? Hoe deed je dat? Heb je een curriculum vitae? Hoofditem Fragment 1 Korte inhoud: Milouska en Bayu kijken hoe je kunt

Nadere informatie

E-Book Thuiswerk Vacatures Met 10 Insider Tips!!! Gratis downloaden op: www.thuiswerk-vacatures.be

E-Book Thuiswerk Vacatures Met 10 Insider Tips!!! Gratis downloaden op: www.thuiswerk-vacatures.be E-Book Thuiswerk Vacatures Met 10 Insider Tips!!! Gratis downloaden op: www.thuiswerk-vacatures.be Disclaimer Bij het samenstellen van deze cursus is de grootste zorg besteed aan de juistheid van de hierin

Nadere informatie

MAAK WERK VAN JOUW TALENT

MAAK WERK VAN JOUW TALENT MAAK WERK VAN JOUW TALENT Schatgraven heeft altijd iets spannends. Zeker als je weet dat je iets gaat vinden. Wat komt er tevoorschijn? De komende jaren ga jij schatgraven. Als het kan op onze school.

Nadere informatie

Week 2 Geld Verdien Machine. Ik heb een markt en nu??

Week 2 Geld Verdien Machine. Ik heb een markt en nu?? Week 2 Geld Verdien Machine Ik heb een markt en nu?? Je hebt een markt, nu een product Er zijn twee mogelijkheden Of je gaat het product zelf maken Of je laat je product maken Zelf het product maken Het

Nadere informatie

Linkedin; nut en gebruik. 19 april 2011. Frits Gubbels

Linkedin; nut en gebruik. 19 april 2011. Frits Gubbels Linkedin; nut en gebruik 19 april 2011 Frits Gubbels Programma De ontvangen vragen Social media Linkedin; wat heb ik eraan? Linkedin als Public Relations en reclame Wat zet je erop? Hoe kom ik erop? Bekijken

Nadere informatie

workshop nieuw kijken creatieve boost out-of-the-box inspireren teambuilding zelfvertrouwen focus

workshop nieuw kijken creatieve boost out-of-the-box inspireren teambuilding zelfvertrouwen focus kijk... en verander je blik workshop nieuw kijken creatieve boost out-of-the-box inspireren teambuilding zelfvertrouwen focus kijk dan, dat zie ik nu pas! Het Nieuwe Kijken is een nieuwe, bewuste manier

Nadere informatie

GEMENGDE LEERWEG (GL) MAVO (TL) MAVO/HAVO

GEMENGDE LEERWEG (GL) MAVO (TL) MAVO/HAVO GEMENGDE LEERWEG (GL) MAVO (TL) MAVO/HAVO Wat is jouw kracht? Waar wil jij goed in zijn? Wat wil jij leren, ervaren en doen? Dat gaan we samen ontdekken op het Amsfort. Positief en uitdagend Vakken op

Nadere informatie

GEMENGDE LEERWEG (GL) MAVO (TL) MAVO/HAVO

GEMENGDE LEERWEG (GL) MAVO (TL) MAVO/HAVO GEMENGDE LEERWEG (GL) MAVO (TL) MAVO/HAVO Wat is jouw kracht? Waar wil jij goed in zijn? Wat wil jij leren, ervaren en doen? Dat gaan we samen ontdekken op het Amsfort. Positief en uitdagend Vakken op

Nadere informatie

Pim Broekhof. Art Media en Me. Autobiotic Selfie Verslag G&I1A 19-11-2015. Saskia Freeke Sonja van Vuure Martin Lacet John Hennequin

Pim Broekhof. Art Media en Me. Autobiotic Selfie Verslag G&I1A 19-11-2015. Saskia Freeke Sonja van Vuure Martin Lacet John Hennequin Pim Broekhof G&I1A 19-11-2015 Saskia Freeke Sonja van Vuure Martin Lacet John Hennequin Art Media en Me Autobiotic Selfie Verslag WHAT THE **** IS FLAT DESIGN? THE FALLOUT SHELTER APP PRESENTED BY VAULT

Nadere informatie

Haal meer uit facebook

Haal meer uit facebook Haal meer uit facebook Inspiratiedag çavaria 10/03/2018 Michael Van Roosbroeck michael.vanroosbroeck@cavaria.be 0473/755.231 Onderdelen van deze vorming: introductie facebook strategie facebook groepen

Nadere informatie

Checklist: Facebookpagina

Checklist: Facebookpagina Checklist: Facebookpagina De Facebookpagina checklist Met plezier bieden we u deze Facebook Checklist aan. De Facebook Checklist geeft u inzicht in de mogelijkheden die Facebook biedt voor uw bedrijf.

Nadere informatie

Werkboek Road to success

Werkboek Road to success Werkboek Road to success Stappenplan naar een website die gevonden wordt en klanten van bezoekers maakt Deel 1: Een goede website begint met een goed plan Helpt je ideeën in kaart te brengen en geeft je

Nadere informatie

Inhoud. Subject: Taak 1.2.16 Wat is een portfolio? Paul van der Linden MT1a Periode 2 School Docoments, user 9994 Year 2007-2008

Inhoud. Subject: Taak 1.2.16 Wat is een portfolio? Paul van der Linden MT1a Periode 2 School Docoments, user 9994 Year 2007-2008 Inhoud Taak 1.2.16 Inhoud... 1 Voorwoord... 2... 3 Wat is de inhoud van een portfolio?... 3 Persoonlijk CV... 3 Persoonlijke Competenties... 4 Dossier... 4 Persoonlijk Ontwikkelingsplan... 4 Hoe kan ik

Nadere informatie

Alle Informatie Rond Piano Leren Spelen

Alle Informatie Rond Piano Leren Spelen Alle Informatie Rond Piano Leren Spelen In deze artikel vind je alle informatie rond piano leren spelen. Wie graag piano wil leren spelen, loopt vaak met veel vragen rond. Daarom is het namelijk nuttig

Nadere informatie

30 Facebook Tips Voor Meer Bezoekers, Klanten & Omzet!

30 Facebook Tips Voor Meer Bezoekers, Klanten & Omzet! 30 Facebook Tips Voor Meer Bezoekers, Klanten & Omzet! Auteur: Copyright 2011, Alle rechten voorbehouden www.tomdehaan.nl 1 Voordat je de tips gaat lezen Dit ebook is een verzameling van tips voor je Facebook

Nadere informatie

Z O W E R K T D E J O R E L L A F I T C O M M U N I T Y

Z O W E R K T D E J O R E L L A F I T C O M M U N I T Y IN O Z O W E R K T D E J O R E L L A F I T C O M M U N I T Y GUIDE WELKOM! Welkom bij de leukste online community van Nederland! Binnen de Jorellafit community staat elkaar helpen, motiveren en inspireren

Nadere informatie

Titanpad. Answergarden. Wordle. Tricider. Resultaten Workshop ICT & Aps

Titanpad. Answergarden. Wordle. Tricider. Resultaten Workshop ICT & Aps Titanpad Answergarden Wordle Tricider Resultaten Workshop ICT & Aps Rotterdam, Landelijke Lio-dag 9 februari 2012 Beste student van de lerarenopleidingen economie. Jullie hebben op 9 februari 2012 een

Nadere informatie

Wat is social media nou eigenlijk?

Wat is social media nou eigenlijk? Social media Wat is social media nou eigenlijk? Social media is een verzamelbegrip voor online platformen waar de gebruikers, zonder of met minimale tussenkomst van een professionele redactie, de inhoud

Nadere informatie

Inleiding. Meer informatie Digitaal Leerplein -

Inleiding. Meer informatie Digitaal Leerplein - Inleiding Deze catalogus bevat een overzicht van alle programma s uit het Digikundig Sollicitatie-pakket. Het Digikundig sollicitatie-pakket is de e-learningportal van Digitaal Leerplein; hét startpunt

Nadere informatie

ONLINE MARKETING ANGELCOACHING

ONLINE MARKETING ANGELCOACHING ONLINE MARKETING ANGELCOACHING MARCA VAN DEN BROEK Met mijn bedrijf AngelCoaching zet ik me in voor succesvol ondernemen als kunstenaar//creatief. WAAR GAAT HET OM? Zichtbaarheid Onderscheidend (en authentiek)

Nadere informatie

De Digitale Academie. Grafische & Webdesign opleidingen. Opleidingsoverzicht

De Digitale Academie. Grafische & Webdesign opleidingen. Opleidingsoverzicht De Digitale Academie Grafische & Webdesign opleidingen Opleidingsoverzicht Opleiding DTP met InDesign & vormgeven met Creative Suite Opleiding DTP met InDesign & vormgeven met Creative Suite Door personeel

Nadere informatie

Workshop Handleiding. Verhalen schrijven. wat is jouw talent?

Workshop Handleiding. Verhalen schrijven. wat is jouw talent? Workshop Handleiding Verhalen schrijven wat is jouw talent? Inhoudsopgave Hoe gebruik je deze workshop? Hoe kun je deze workshop inzetten in je klas? Les 1: Even voorstellen stelt zich kort voor en vertelt

Nadere informatie

Online marketing succesvol inzetten: content strategie

Online marketing succesvol inzetten: content strategie WHITEPAPER Content strategie & lead nurturing Online marketing succesvol inzetten: content strategie De opzet van de online marketing aanpak is voor veel marketing managers een lastig te visualiseren geheel.

Nadere informatie

Hoi, ik ben Bart Snoek, grafisch- en webdesigner. Dit is mijn portfolio.

Hoi, ik ben Bart Snoek, grafisch- en webdesigner. Dit is mijn portfolio. Hoi, ik ben Bart Snoek, grafisch- en webdesigner. Dit is mijn portfolio. portfolio / Blader eens door mijn werk. Een verzameling van web en print. Gemaakt tijdens mijn studie, werk of uit mezelf. p. simon

Nadere informatie

Be good & sell it! 10 tips voor heldere communicatie over duurzame locaties

Be good & sell it! 10 tips voor heldere communicatie over duurzame locaties Be good & sell it! 10 tips voor heldere communicatie over duurzame locaties Inleiding Be good & sell it! Goed dat je dit e-book hebt gedownload! Hoe belangrijk is het voor jou om helder te communiceren

Nadere informatie

We zien een datagedreven wereld vol kansen. Toepassingscentrum voor big data oplossingen

We zien een datagedreven wereld vol kansen. Toepassingscentrum voor big data oplossingen We zien een datagedreven wereld vol kansen Toepassingscentrum voor big data oplossingen We zien succesvolle organisaties groeien door big data 50% van de meest succesvolle organisaties Volg ons op twitter:

Nadere informatie

snelsite gids by MoveNext - media design

snelsite gids by MoveNext - media design snelsite gids by MoveNext - media design Noordeinde 2d, 2311 CD Leiden - T +31 (0)71 524 1831 - www.movenext.nl - info@movenext.nl wie is movenext - media design? We zijn een ervaren team van professionals.

Nadere informatie

The Cue. Gamification om gedrag te veranderen

The Cue. Gamification om gedrag te veranderen The Cue Gamification om gedrag te veranderen Gamification om gedrag te veranderen Gamification is het toepassen van motiverende elementen uit games in de echte wereld. In een game spelen personen om beter

Nadere informatie