Oeganda - Openingsreis ViaVia Joker Reiscafé

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Oeganda - Openingsreis ViaVia Joker Reiscafé"

Transcriptie

1 Comfort Editions Oeganda Promo Oeganda - Openingsreis ViaVia Joker Reiscafé Vanaf per persoon budget 8-14 deelnemers 14 dagen 1 vertrekdatum UGAV De hoogtepunten van deze reis Ontdek de wonderbare natuur en haar dieren in het Kibale National Park, het Murchisson National Park en vele andere indrukwekkende natuurfenomenen. Geniet van het spetterende openingsfeest van het nieuwste Joker ViaVia Reiscafé met veel lokale mensen en een fantastische sfeer! Tijdens de Gorilla Tracking kom je heel dicht bij de grootste soort mensapen. Het is moeilijk om deze memorabele ervaring te beschrijven. Programma Vertrekvergadering Je reis begint eigenlijk al op de vertrekvergadering enkele weken voor vertrek. Kom hier zeker naartoe want je ontmoet er niet alleen je reisgenoten en reisbegeleider! Er worden ook belangrijke praktische afspraken gemaakt en het is het ideale moment om antwoord te krijgen op je vragen. Vanaf 2 maanden voor vertrek vind je bij elke vertrekdatum de datum van je vertrekvergadering en na boeking word je hiervan ook op de hoogte gehouden via mail. DAG 1-4 Entebbe Eens geland in Entebbe worden we naar de ViaVia gebracht. We krijgen al een eerste indruk van het lokale leven, proeven van het lekkere fruit en onze neus wordt geprikkeld door de geuren. We verkennen de omgeving met een lokale gids, wandelen door de straatjes, de botanical garden en bewonderen de prachtige zonsondergang tijdens een mini cruise. Op en top Ugandees wordt het helemaal als we samen met de lokale bevolking feest vieren voor de opening van de ViaVia. 1 DAG 5-6 Murchisson Falls Vanop het moment dat we het park binnenrijden worden we al begroet door de olifanten, buffalo's, giraffen, antilopes en misschien zelfs leeuwen. We nemen de overzet boot naar het rest camp en genieten van de stille en mooie omgeving. 's Avonds zitten we samen gezellig aan het kampvuur en bereiden we ons voor op de komende dagen. Zo maken we een wandeling naar de top van de watervallen, rijden we het park in voor mooie kliekjes te maken van alle dieren en cruisen we op de Nijl dichtbij de krokodillen en nijlpaarden. 2

2 DAG 7-8 Kibale N.P. Rit naar Fort Portal/ Kibale national park. We worden hartelijk onthaald door de Entwiga community. We dompelen ons helemaal onder in de lokale cultuur, we maken kennis met de lokale gebruiken en gewoonten, helpen mee het eten maken, gaan water halen,... Een dagje leven op z'n Oegandees. 3 DAG 9-10 Queen Elisabeth N.P. In de vroege ochtend trekken we Kibale N.P. in en gaan we een bezoekje brengen aan onze toekomstige vrienden, de chimpansees. Hierna rijden we door naar Queen Elisabeth National Park en gaan we helemaal op in de game drive opzoek naar leeuwen. We eindigen het avontuur in Elisabeth N.P. met een romantische boottocht op de Kazinga Channel. 4 DAG Lake Mutanda We rijden verder naar Lake Mutanda voor een unieke kennismaking met de grootste Afrikaanse mensapen, de gorilla's. Klaar om helemaal verwondert en stil te worden als we oog in oog staan met wilde gorilla's. 5 DAG Entebbe We genieten nog even van het mooie uitzicht bij lake Mutanda alvorens het vliegtuig te nemen naar Entebbe. We gaan wat souvenirs shoppen, drinken lekkere thee en sluiten af met een gezellig avondmaal in de ViaVia. Terug denkend aan onze unieke en exclusieve ervaringen van de voorbije weken. 6 Vertrekdata en prijzen Boek op tijd en zorg er zo voor dat je reis sneller gegarandeerd is!

3 Vertrek: 08/03/2017 Terug: 21/03/2017 Basisprijs: EUR budget Ik slaap op een eenpersoonskamer waar mogelijk 1 boeking Vertrekvergadering op: datum nog onbekend Boek Optie nemen Reis volgen Wat je moet weten over deze reis Laatste wijziging op: 01 / 10 / 2017 Actie en beleving Via Joker maak je écht kennis met je bestemming en haar bevolking, dat zit ingebakken in onze manier van reizen. Door de activiteiten die we doen, het transport en het logies die we kiezen en met het duwtje in de rug van de reisbegeleider, heb je de kans om werkelijk wat te beleven en dingen te doen die je misschien nooit eerder deed. En uiteraard is er ook tijd voor actie. Hoe we dat allemaal concreet maken op deze reis, dat lees je hieronder. Duurzaam op reis Joker streeft ernaar om op een duurzame manier te reizen, met respect voor mens, cultuur en natuur. Dat blijft een zoektocht en is geen absolute waarheid met strikte regels en normen. De begeleider inspireert je in het vinden van antwoorden, zowel op de vertrekvergadering als tijdens de reis. We hechten veel belang aan het steunen van de lokale economie en dus de bevolking. Dit doen we door te kiezen voor kleinschalige logementen en restaurants en door samen te werken met plaatselijke organisaties en gidsen. Specifiek voor deze reis werden volgende 'duurzame' keuzes gemaakt. Mensen ontmoeten Reizen met Joker betekent mensen ontmoeten en een andere cultuur en manier van leven ontdekken. Hoe we tijdens de reis kansen creëren om mensen te leren kennen, dat lees je hier.

4 Documenten Je kan het visum voor Oeganda aan de Oegandese grens kopen. Reken hiervoor 100 USD. Als je Oeganda bezoekt in combinatie met Kenia en/of Rwanda, kan je kiezen voor een East African Visum (90 euro). Je moet het aanvragen in de ambassade van het land waar je als eerste naartoe gaat, let op: Rwanda/Oeganda (90 euro) en Kenia (80 euro) hanteren andere tarieven voor dit East African Visum. Geldigheid: 3 maand en onbeperkt aantal entries. Begint te lopen vanaf de dag van aanvraag en kan niet verlengd worden. Er is een online af te printen document dat je vooraf moet invullen en een foto op moet plakken: Als je naar de ambassade gaat, neem je internationale pas én een extra pasfoto mee. Contacteer voor je naar Brussel trekt best de ambassade om de meest recente visumformaliteiten en openingsuren na te checken. Heb je zelf geen tijd om naar de ambassade te gaan, dan kan je visumaanvraag indienen bij visumdienst TravelDocs: Als Joker-klant krijg je 10% korting op je factuur. Transport Heen en terug Vaak vliegen we naar de reisbestemming, maar minibus of trein kunnen ook. Kies je voor een reis met vlucht dan is het goed om weten dat Joker samenwerkt met betrouwbare luchtvaartmaatschappijen. Je vindt dan hieronder de vluchturen zoals ze beschikbaar zijn op 01/12/2016. Het definitieve vluchtenschema vind je in het vertrekdocument dat je 2 weken voor vertrek via ontvangt. Ook eventuele info over minibus, huurwagens of trein vind je hieronder. Ter plaatse We streven op onze bestemming naar een variatie aan transportmiddelen (trein, boot, fiets, bus, auto, te voet,...). De schaarse plaatsen van lokale bevolking inpalmen op de bus doen we niet, ook dat is verantwoord transport. Logies We overnachten in kleine hotels, bij een aantal reizen in tenten en ook een combinatie van beide is mogelijk. De hotels, pensions of bij een aantal reizen campings zijn veelal in handen van plaatselijke families. Zo ondersteunen we de lokale economie. Maaltijden Lokale restaurantjes die ons tegen een redelijke prijs 'streekspecialiteiten' serveren zijn dé plaatsen om een land niet alleen te bekijken maar letterlijk te ruiken en te proeven. Culinaire specialiteiten voor deze reis zijn:

5 Bagage Bijkomende informatie over bagage krijg je van je reisbegeleider op de vertrekvergadering. Volgende lijst is alvast richtinggevend: Geldzaken Budget ter plaatse Fooien In veel landen is toerisme een belangrijke inkomstenbron en meer specifiek, met de typische Joker-manier van reizen komt het besteedde geld rechtstreeks bij de kleine, lokale ondernemers zoals lokale restaurants, guesthouses en touroperators. Tevens moedigen we onze partners aan om hun werknemers een fair loon te betalen en vinden we het belangrijk om, als appreciatie voor de verleende diensten, een redelijke fooi te betalen aan gidsen, dragers en andere werknemers. De hoogte van die fooien is gebaseerd op ervaringen van voorgaande reizen. Bij de raming van het budgetbedrag is met fooien rekening gehouden. Ze zitten dus bij het budget inbegrepen. Gezondheid Conditie Reisperiode en klimaat De reisbegeleider De reisbegeleider coördineert de reis in overleg met alle deelnemers en regelt de praktische zaken ter plaatse. Een gids is hij niet: voor achtergrondinformatie over de bestemming en rondleidingen laten we liever lokale gidsen aan het woord. Wél vormt de reisbegeleider een brug tussen jou, de groep en het land met zijn bevolking. De reisbegeleider bereidt de reis op voorhand intensief voor. Natuurlijk laat hij genoeg ruimte voor initiatief van de groep: zo stel je mee de picknick samen, zoek je een leuk restaurant of kan je zelf een voorstel doen voor een leuke activiteit. De reisbegeleiders zijn Nederlandstalig en volgden bij vzw Karavaan een door Toerisme Vlaanderen gecertificeerde opleiding van 2 jaar. De opleiding legt vooral de nadruk op enerzijds contactgericht reizen met respect voor cultuur en natuur en anderzijds zowel praktische vaardigheden als theoretische achtergronden. De reisbegeleiders worden niet alleen klaargestoomd om alles op rolletjes te laten lopen, zij zorgen er ook voor dat jij en je groep een grensverleggend en duurzaam avontuur beleven.

6 Respect voor mens en natuur In het kader van het Europees Verdrag voor de Rechten van de Mens en het Internationaal Verdrag inzake de Rechten van het Kind zal Joker op geen enkel moment een beroep doen op diensten van derden die blijk geven van financiële of seksuele uitbuiting van kinderen of volwassenen (logement, transport, maaltijden, activiteiten ). Lees hierover meer in ons Charter mensenrechten. Wij vragen je om vermoedens van kindersekstoerisme te melden op De souvenirhandel is in heel wat landen een belangrijke bron van inkomsten voor de lokale bevolking. Maar er worden helaas nog steeds souvenirs gemaakt van bedreigde plant- en diersoorten. Op je hoede zijn voor verboden souvenirs wil niet zeggen dat je ateliers, souvenirwinkels en markten niet meer mag bezoeken. Je reisbegeleider informeert je hierover. We verwijzen je alvast naar de folder Een zeldzaam dier is geen souvenir uitgegeven door Federale Overheidsdienst Volksgezondheid, Veiligheid van de Voedselketen en Leefmilieu. Joker ontving in 2014 als eerste Belgische touroperator het Travelife duurzaamheidscertificaat, een internationale erkenning voor onze inspanningen om duurzaam te reizen en ondernemen. Lees meer... Geografie Oeganda ligt in Oost-Afrika op de evenaar. Het grenst aan de Democratische Republiek Congo, Kenia, Rwanda, Soedan en Tanzania. Qua oppervlakte is Oeganda bijna 8 keer zo groot als België. De grens met Tanzania loopt voor een stuk door het Victoriameer, dat deels tot Oeganda, deels tot Tanzania behoort. Het meer is het grootste van Afrika en het tweede grootste zoetwatermeer op aarde (bijna 2 keer zo groot als België). Het is ook een belangrijke bron van water voor de Nijl. Daarnaast bestaat het landschap van Oeganda voornamelijk uit plateaus en bergen. Het laagste punt is het Albertmeer met 621 m, het hoogste punt is de Margheritapiek op Mount Stanley met m. Oeganda is ook een vruchtbaar land, vooral het zuidelijke deel. In het veel drogere en onvruchtbaardere noorden is de vegetatie armer. Ongeveer 12% van Oeganda's gehele oppervlakte bestaat uit nationale parken en bossen. Fauna en flora Niemand heeft beter de uitbundige dieren- en plantenweelde van Oeganda beschreven als Sir Winston Churchill, toen hij als correspondent in Afrika werkzaam was: De trouwe lezers van mijn reisverslagen zullen willen weten welke boodschap ik mee terugbreng. Ik kan het in enkele woorden uitleggen: concentreer u op Oeganda! Wat een schoonheid, wat een rijke variëteit in vorm en kleur, wat een overvloed aan natuurschoon, wat een rijkdom aan planten, vogels, insecten, reptielen en groot wild, en dat alles in een onmetelijke ruimte! Oeganda is werkelijk de parel van Afrika. In de vele natuurparken en wildreservaten worden dieren en planten beschermd, en elk park heeft zijn eigen karakteristieken. Bij Lake Edward komen leeuwen voor die in de bomen leven, in Bwindi Impenetrable N.P. leven zeldzame berggorilla's, in Kibale Forest voelen chimpansees zich thuis. In de meeste parken leven olifanten en giraffen, maar ook buffels, nijlpaarden, antilopen, Oeganda kops, wrattenzwijnen en bavianen. Jammer genoeg zijn er ook stropers aan het werk. Ook voor vogelliefhebbers heeft Oeganda veel te bieden. Er zijn 9 soorten ijsvogels, 8 soorten neushoornvogels, 8 soorten bijeneters, en nog veel, veel meer... Uitdagingen zijn de ontbossing en de erosie van de vruchtbare bodem. In het Victoriameer heerst dan weer een waterhyacintenplaag. Deze waterplanten groeien zo snel dat andere planten en dieren in de verdrukking komen en dood gaan.

7 Staatsvorm Oeganda is een republiek met als staatshoofd president Museveni. Het parlement telt 282 leden waarvan 214 direct gekozen en de rest wordt aangesteld door kiescolleges. Om de 5 jaar zijn er verkiezingen. De laatste verkiezingen dateren van 18 februari Vanaf 1962, toen het land onafhankelijk werd van Groot-Brittannië, tot 1998, kende Oeganda een grote instabiliteit met 8 regeringswisselingen en enkele wrede, dictatoriale regimes (Obote, Idi Amin en opnieuw Obote). Burgeroorlog en het uitschakelen van honderdduizenden tegenstanders gingen daarmee gepaard. De wankele, politieke situatie van het land zou ondermeer te wijten zijn aan de enorme etnische verscheidenheid van Oeganda. Sinds Museveni het land bestuurt (1986-heden), gaat het bestuurlijk met het land beter. Zo is er sinds 2005 is een meerpartijenstelsel, maar persvrijheid is er evenwel niet. Bevolking In Oeganda leven meer dan 38 miljoen mensen, in de hoofdstad Kampala wonen 1,9 miljoen mensen. De bevolking van Oeganda behoort tot één van de jongste van de wereld. Bijna de helft van de inwoners is jonger dan 15 jaar, 70% is jonger dan 25 jaar en slechts 4.5% is ouder dan 55 jaar. De levensverwachting is 55 jaar, voor mannen 54 en voor vrouwen 57 jaar. Een groot probleem vormt aids. Veel mensen zijn besmet met het virus en overlijden eraan. Maar er is hoop. Geleidelijk aan neemt het aantal mensen met aids af. De regering doet er veel aan om mensen over deze verschrikkelijke ziekte te informeren. In Oeganda leven meer dan 40 verschillende etnische groepen. De belangrijkste zijn: Baganda 16.9%, Banyankole 9.5%, Basoga 8.4%, Bakiga 6.9%, Iteso 6.4%, Langi 6.1%, Acholi 4.7%, Bagisu 4.6%, Lugbara 4.2%, Bunyoro 2.7%. Buiten de steden leven de mensen vooral van de landbouw. Vanwege de droogte en de zware leefomstandigheden in het noorden trekken veel mensen uit deze gebieden naar de steden, in het meer vruchtbare zuiden. In die stedelijke gebieden wonen ook veel Indiërs. Tijdens de Britse kolonisatie werden Indische arbeidskrachten aangetrokken voor de aanleg van spoorlijnen. Na de onafhankelijkheid bleef een groot deel van hen in Oeganda wonen. Economie Oeganda kende lange tijd alleen maar oorlog en Oeganda takelde af tot één van de armste landen ter wereld. Sinds de politieke stabilisering vanaf 1986 herstelde de economie zich geleidelijk aan en ook de levensstandaard verbeterde. De laatste jaren zit Oeganda in het midden van een economische explosie. Maar de groeicijfers hebben enkel impact op een klein deel van de Oegandese bevolking. Sectoren als telecommunicatie, infrastructuur, wegenaanleg, enz. groeien snel. Toch leeft nog steeds 82% van de Oegandezen van de landbouw. Die landbouwactiviteit concentreert zich op de productie van koffie, thee, katoen, rietsuiker, fruit en groente. Het land beschikt over substantiële natuurlijke hulpbronnen waaronder goud, koper, kobalt en uranium. In 2006 werd een grote olievoorraad, naar schatting 2 miljard vaten, gevonden bij het Albertmeer, tegen de grens met de Democratische Republiek Congo. Die rijkdom heeft het potentieel om de economie te transformeren maar toch gebeurt het niet. Aanvankelijk had het land niet de middelen om mineralen, olie en aardgas goed te exploiteren, vandaag worden nog steeds niet-duurzame mijnbouwmethodes gehanteerd en zijn de gezondheids- en veiligheidsomstandigheden slecht.

8 Religie In Oeganda is 42% van de bevolking is katholiek, 42% protestant en 12% moslim. Ongeveer 4% van de bevolking hangt een inheemse godsdienst aan. Animistisch geloof is vaak vermengd met andere godsdiensten. Nu er opnieuw Aziatische werkkrachten worden aangetrokken, neemt de islam weer in betekenis toe. De islam wordt echter op milde wijze beleden. Lokale gebruiken en gewoonten Hoewel elke regio zijn eigen tradities heeft, houden alle Oegandezen van dansen, zingen en feesten. Elke stam heeft zijn eigen muziek die hij doorgeeft van generatie op generatie. Oegandezen zijn erg vriendelijk en voor een persoonlijke begroeting wordt tijd gemaakt. Ze willen weten hoe het gaat en elk gesprek wordt met uitgebreid handenschudden afgerond. Het wordt ook als onbeleefd beschouwd als je doorloopt terwijl iemand een praatje met je wil maken. Ook tijdens het praten loop je niet gewoon door. Oegandezen houden van omhelzingen. Zodra je iemand iets beter kent, wordt er bij een ontmoeting stevig geknuffeld. Je hand gedurende het gehele gesprek vasthouden kan ook. De christenen in Oeganda zijn streng gelovig. Homo s worden niet geaccepteerd en ook abortus is verboden. Bij een huwelijk betaalt de man een bruidsschat aan de schoonfamilie. Hoe hoger de status van de bruid, hoe meer koeien de man zal moeten schenken. 'Wij hebben de klok en de Oegandezen de tijd!' Afspraken zijn dan ook moeilijk te maken. Mzungu s (blanken) worden door kinderen nageroepen met 'Hi mzungu, how are you? en ze zullen steevast je hand willen vastpakken. In een auto bestemd voor 6 personen passen er minstens 15, ook al vraagt dat wat gepuzzel. Tijdsverschil In de zomer is het in Oeganda 1 uur later dan in België en in de winter is dat verschil 2 uur. Elektriciteit Het hoogspanningsnet in Oeganda gebruikt 220/240 volt, met een Engelse 3-polige stekker. Een wereldstekker is dus aangewezen.

9 Documenten Je kan het visum voor Oeganda aan de Oegandese grens kopen. Reken hiervoor 100 USD. Als je Oeganda bezoekt in combinatie met Kenia en/of Rwanda, kan je kiezen voor een East African Visum (90 euro). Je moet het aanvragen in de ambassade van het land waar je als eerste naartoe gaat, let op: Rwanda/Oeganda (90 euro) en Kenia (80 euro) hanteren andere tarieven voor dit East African Visum. Geldigheid: 3 maand en onbeperkt aantal entries. Begint te lopen vanaf de dag van aanvraag en kan niet verlengd worden. Er is een online af te printen document dat je vooraf moet invullen en een foto op moet plakken: Als je naar de ambassade gaat, neem je internationale pas én een extra pasfoto mee. Contacteer voor je naar Brussel trekt best de ambassade om de meest recente visumformaliteiten en openingsuren na te checken. Heb je zelf geen tijd om naar de ambassade te gaan, dan kan je visumaanvraag indienen bij visumdienst TravelDocs: Als Joker-klant krijg je 10% korting op je factuur. Veiligheid Een uittreksel van het advies van het ministerie van Buitenlandse zaken m.b.t. Oeganda: 'Oeganda is een relatief veilig land voor toeristen (uitgezonderd bovenvermelde regio's). Toch doen zich incidenten voor van kleine criminaliteit, zoals diefstal van handtassen, gsm's, inbraken in huizen en auto's, enz. Bijgevolg wordt afgeraden onnodig waardevolle voorwerpen of grote sommen geld bij zich te hebben of in auto's achter te laten of zich s nachts te voet te verplaatsen in onverlichte buurten.' Meer info op: Over deze reisformule Reizen met Joker, dat is méér beleven, durven en doen op een duurzame manier met een reisexpert die je reis ter harte neemt om via onze contacten thuis te komen in de wereld en als een betere versie van jezelf terug te keren Groepsreizen Ons recept voor een fantastische reis bestaat uit 100% avontuurlijke, lokale ingrediënten, een kleine groep gelijkgestemde reisgenoten, activiteiten en vervoersmiddelen die thuis buiten beeld blijven en een fijne reisbegeleider om alles vlot te mixen. Kies uit het wereldwijde aanbod van Joker of neem een kijkje bij onze internationale partners. Zet je zintuigen op scherp!

10 Comfort Editions Met Joker Comfort Editions brengen we een kleine groep ontdekkingsreizigers samen die net zo avontuurlijk zijn als jij en tegelijkertijd de comfortabele omstandigheden van een goed bed, prettig reistempo - zoveel mogelijk 2 nachten op dezelfde plek - en aangenaam transport weten te appreciëren. Op typische Joker-wijze zoeken we naar die topmomenten die lang bijblijven en jouw reisverhaal extra stof geven. En dat mag samengaan met een comfortabel bed!

Privé Safaris in Afrika Hoogtepunten van Oeganda Een 10 daagse groepsreis Min 4 max 12 personen

Privé Safaris in Afrika Hoogtepunten van Oeganda Een 10 daagse groepsreis Min 4 max 12 personen Hoogtepunten van Oeganda Een 10 daagse groepsreis Min 4 max 12 personen U zoekt een unieke Afrikaanse ervaring dicht bij de natuur? Dan is Uganda de perfecte keuze dankzij de overvloed aan dieren, vriendelijke

Nadere informatie

Reisprogramma Oeganda 11-daagse reis

Reisprogramma Oeganda 11-daagse reis Reisprogramma Oeganda 11-daagse reis www.rafikireizen.nl info@rafikireizen.nl www.facebook.com/rafikireizen +31 6 106 381 82 Oeganda ligt in Oost-Afrika aan weerszijden van de evenaar. Oeganda wordt geheel

Nadere informatie

HOOGTEPUNTEN VAN OEGANDA

HOOGTEPUNTEN VAN OEGANDA HOOGTEPUNTEN VAN OEGANDA Een 10 daagse internationale groepssafari min 4, max 12 mensen Tourcode: LA-JenHU Breng je vakantie door met het verkennen van de hoogtepunten van Oeganda en ontdek het allerbeste

Nadere informatie

Reisprogramma Oeganda 14-daagse reis

Reisprogramma Oeganda 14-daagse reis Reisprogramma Oeganda 14-daagse reis www.rafikireizen.nl info@rafikireizen.nl www.facebook.com/rafikireizen +31 6 106 381 82 Oeganda ligt in Oost-Afrika aan weerszijden van de evenaar. Oeganda wordt geheel

Nadere informatie

BEST OF UGANDA 13 DAGEN

BEST OF UGANDA 13 DAGEN jessie@zeppelinreizen.be tel. : 0471 222 711 BEST OF UGANDA 13 DAGEN 1 VLUCHTEN SN 465 26NOV 3 BRUSSEL - ENTEBBE 10U25 22U50 SN 465 08DEC 3 ENTEBBE - BRUSSEL 23U50 06U05 Prijs per persoon taks incl : 636.17

Nadere informatie

De busjes voor deze reis charteren we bij een lokale organisatie en onze slaap- en eetplaatsen zijn veelal uitgebaat door lokale

De busjes voor deze reis charteren we bij een lokale organisatie en onze slaap- en eetplaatsen zijn veelal uitgebaat door lokale 1. Reisinfo 1.1 Reiskenmerken Algemene kenmerken brochure Kaap 46: voor de actieve 46-plusser; logeren in eenvoudige, kleine hotels; met gelijkgestemden op reis, maar ook tijd en ruimte om er even alleen

Nadere informatie

Rwanda & Oeganda. Deze reis is iets voor jou als je... Vertrekvergadering deelnemers 16 dagen 1 vertrekdatum RWAR

Rwanda & Oeganda. Deze reis is iets voor jou als je... Vertrekvergadering deelnemers 16 dagen 1 vertrekdatum RWAR Joker Avontuur Safari's Rwanda Oeganda Rwanda & Oeganda Vanaf 3.294 per persoon + 1.250 USD budget 6-13 deelnemers 16 dagen 1 vertrekdatum RWAR Deze 2 Oost-Afrikaanse landen combineren koloniale geschiedenis,

Nadere informatie

Nationale parken en meren van Oeganda

Nationale parken en meren van Oeganda OEGANDA Nationale parken en meren van Oeganda Privé rondreis met gids/chauffeur Kant-en-Klaar - 13 dagen / 11 nachten REF: 336 REISBESCHRIJVING INTRODUCTIE Sensations laat u deze boeiende bestemming ontdekken.

Nadere informatie

10 - DAAGSE LUXE VLIEG RONDREIS OEGANDA!

10 - DAAGSE LUXE VLIEG RONDREIS OEGANDA! 10 - DAAGSE LUXE VLIEG RONDREIS OEGANDA! Door middel van binnenlandse vluchten en de meest luxueuze lodges dit veelzijdige land ontdekken, dit is Oeganda exclusief! INHOUDSOPGAVE De meest luxueuze lodges

Nadere informatie

De busjes voor deze reis charteren we bij een lokale organisatie en onze slaap- en eetplaatsen zijn veelal uitgebaat door lokale

De busjes voor deze reis charteren we bij een lokale organisatie en onze slaap- en eetplaatsen zijn veelal uitgebaat door lokale 1. Reisinfo 1.1 Reiskenmerken Algemene kenmerken brochure Kaap 46: voor de actieve 46-plusser; logeren in eenvoudige, kleine hotels; met gelijkgestemden op reis, maar ook tijd en ruimte om er even alleen

Nadere informatie

Groepsreis: Oeganda - Limited Edition

Groepsreis: Oeganda - Limited Edition Joker Avontuur, Safari's, Groepsreis: - Limited Edition Reiscode: UGAL www.joker.be/ugal Inhoudstafel De hoogtepunten van deze reis Deze reis is iets voor jou als je... Programma De zwaarte van de reis:

Nadere informatie

Kenia. De magie van Kenia. Groepsreis in internationaal gezelschap. Masai Mara Lake Elementaita Amboseli National Park Tsavo Est Mombasa Zuid

Kenia. De magie van Kenia. Groepsreis in internationaal gezelschap. Masai Mara Lake Elementaita Amboseli National Park Tsavo Est Mombasa Zuid Kenia Groepsreis in internationaal gezelschap De magie van Kenia Masai Mara Lake Elementaita Amboseli National Park Tsavo Est Mombasa Zuid 13 dagen/10 nachten GROEPSREIS MET FRANSTALIGE GIDS IN KENIA Safari

Nadere informatie

KUNST EN AMBACHTEN SAFARI IN OEGANDA, 15 DAGEN

KUNST EN AMBACHTEN SAFARI IN OEGANDA, 15 DAGEN KUNST EN AMBACHTEN SAFARI IN OEGANDA, 15 DAGEN 6 20 maart 2020 2599 EUR (exclusief vluchten) Highlights: Safari s in 3 nationale parken, workshops met gerenommeerde kunstenaars, lezing over kunstgeschiedenis

Nadere informatie

In het weekend maak je een spectaculaire safari waarin je oog in oog komt te staan met de big five.

In het weekend maak je een spectaculaire safari waarin je oog in oog komt te staan met de big five. Oeganda - Klussen Jij steekt samen met je team je handen uit de mouwen om van een dorpsschooltje in Nkokonjeru een nieuwe frisse school te maken. Samen met ouders en leraren knap je de boel op. Aan de

Nadere informatie

Groepsreis: Rwanda & Oeganda

Groepsreis: Rwanda & Oeganda Joker Avontuur, Safari's,, Groepsreis: & Reiscode: RWAR www.joker.be/rwar Inhoudstafel De hoogtepunten van deze reis Deze reis is iets voor jou als je... Programma De zwaarte van de reis: wat betekenen

Nadere informatie

In het weekend maak je een spectaculaire safari waarin je oog in oog komt te staan met de big five.

In het weekend maak je een spectaculaire safari waarin je oog in oog komt te staan met de big five. Oeganda Kerst 2016 Jij steekt samen met je team je handen uit de mouwen om van een dorpsschooltje in Nkokonjeru een nieuwe frisse school te maken. Samen met ouders en leraren knap je de boel op. Aan de

Nadere informatie

Kenia & Tanzania Rondreis in internationaal gezelschap. Amboseli en Tanzania Exploration

Kenia & Tanzania Rondreis in internationaal gezelschap. Amboseli en Tanzania Exploration Kenia & Tanzania Rondreis in internationaal gezelschap Amboseli en Tanzania Exploration 10 dagen/7 nachten Nairobi - Amboseli - Ngorongoro Karatu - Serengeti - Tarangire GROEPSRONDREIS MET FRANSTALIGE

Nadere informatie

11-daagse reis Uganda:

11-daagse reis Uganda: 11-daagse reis Uganda: Dag 1: 09.50 uur van Amsterdam naar Entebbe Aankomst om 22.25 uur vliegveld Entebbe We worden opgehaald en slapen in Guinea hotel in entebbe voor 1 nacht. Dag 2: We worden om 10.00

Nadere informatie

Groepsreis: Rwanda & Oeganda

Groepsreis: Rwanda & Oeganda Joker Go-26, 18-26, Safari's,, Groepsreis: & Reiscode: RWGU www.joker.be/rwgu Inhoudstafel De hoogtepunten van deze reis Deze reis is iets voor jou als je... Programma De zwaarte van de reis: wat betekenen

Nadere informatie

Groepsreis: Malta en Gozo

Groepsreis: Malta en Gozo Comfort Editions, Groepsreis: en Gozo Reiscode: MTCM www.joker.be/mtcm Inhoudstafel Programma De zwaarte van de reis: wat betekenen de stappertjes? Prijzen Wat je moet weten over deze reis Over deze reisformule

Nadere informatie

AFRICACLASSIC.NL HARD WORK, MAGIC MOMENTS

AFRICACLASSIC.NL HARD WORK, MAGIC MOMENTS 6 DAGEN MOUNTAINBIKEN VOOR EEN BETERE GEZONDHEID IN AFRIKA! 6-13 OKTOBER 2018 TANZANIA CLASSIC EDITION 400 KM / 4000 HM 3-10 FEBRUARI 2018 UGANDA CHALLENGE EDITION 600 KM / 6000 HM AFRICACLASSIC.NL HARD

Nadere informatie

Kenia, Tanzania en Zanzibar

Kenia, Tanzania en Zanzibar Kenia, Tanzania en Zanzibar Begeleide privé rondreis Amboseli en Tanzania Exploration + Zanzibar Nairobi - Amboseli - Ngorongoro Karatu - Serengeti - Tarangire - Zanzibar 15 dagen/12 nachten PRIVERONDREIS

Nadere informatie

Privé Safaris in Afrika

Privé Safaris in Afrika Nederlandstalig begeleide Groepsreis 2016 Kenia 13 dagen / 11 nachten LOKROEP VAN DE SAVANNE 12 mei 2016 tot en met 24 mei 2016 Op 12 mei 2016 starten we met de zuidelijke route en eindigen we aan de Indische

Nadere informatie

Malta. Deze reis is iets voor jou als je deelnemers 9 dagen 2 vertrekdata MTAM. Joker Avontuur Malta Promo

Malta. Deze reis is iets voor jou als je deelnemers 9 dagen 2 vertrekdata MTAM. Joker Avontuur Malta Promo Joker Avontuur Malta Promo Malta Vanaf 740 per persoon + 550 budget 6-11 deelnemers 9 dagen 2 vertrekdata MTAM Malta s uitzicht is getekend door een rijk verleden. Van de prehistorische tempels tot de

Nadere informatie

Groepsreis: Rwanda & Oeganda

Groepsreis: Rwanda & Oeganda Joker Avontuur, Safari's,, Oeganda Groepsreis: & Oeganda Reiscode: RWAR www.joker.be/rwar Inhoudstafel De hoogtepunten van deze reis Deze reis is iets voor jou als je... Programma De zwaarte van de reis:

Nadere informatie

Groepsreis: Rwanda & Oeganda

Groepsreis: Rwanda & Oeganda Joker Go-26, 18-26, Safari's,, Oeganda Groepsreis: & Oeganda Reiscode: RWGU www.joker.be/rwgu Inhoudstafel De hoogtepunten van deze reis Deze reis is iets voor jou als je... Programma De zwaarte van de

Nadere informatie

9 Daagse Camp-Safari Budget

9 Daagse Camp-Safari Budget 9 Daagse Camp-Safari Budget Een voordelige manier om de nationale parken in Tanzania te bezoeken is door tijdens de safari de nachten kamperend door te brengen. Tijdens de Safari reist u naast uw gids

Nadere informatie

Cultuur en natuur van Ghana

Cultuur en natuur van Ghana Ghana Rondreis in groep Cultuur en natuur van Ghana Accra - Ejisu - Nkoranza - Boabeng - Laranba - Mole National Park - Kintampo Falls - Techiman - Kumashi - Bosumtwimeer - Axim - Nzulezi - Elmina - Kakum

Nadere informatie

Masai Mara & Gorillas

Masai Mara & Gorillas Masai Mara & Gorillas 14 dagen, accommodatiereis Zie voor de actuele prijzen de website. Maaltijden: Startpunt rondreis: Eindpunt rondreis: Accommodatie: Landen: 13x ontbijt, 13x lunch, 12x diner Nairobi

Nadere informatie

1. Reisinfo. 1.1 Reiskenmerken. 1.2 Joker-kenmerken. 1.2.1 Actieve beleving. 1.2.2 Duurzaamheid. Rwanda Kaap 46 Exploratie

1. Reisinfo. 1.1 Reiskenmerken. 1.2 Joker-kenmerken. 1.2.1 Actieve beleving. 1.2.2 Duurzaamheid. Rwanda Kaap 46 Exploratie 1. Reisinfo 1.1 Reiskenmerken Algemene kenmerken brochure Kaap 46: voor de actieve 46-plusser; logeren in eenvoudige, kleine hotels; met gelijkgestemden op reis, maar ook tijd en ruimte om er even alleen

Nadere informatie

De busjes voor deze reis charteren we bij een lokale organisatie en onze slaap- en eetplaatsen zijn veelal uitgebaat door lokale

De busjes voor deze reis charteren we bij een lokale organisatie en onze slaap- en eetplaatsen zijn veelal uitgebaat door lokale 1. Reisinfo 1.1 Reiskenmerken Algemene kenmerken brochure Avontuur: actief een reis beleven; reizen in kleine groep; aandacht voor duurzaam reizen; ontmoetingen met lokale bevolking. Algemene kenmerken

Nadere informatie

JONGERENREIS OEGANDA 2019

JONGERENREIS OEGANDA 2019 JONGERENREIS OEGANDA 2019 1 JONGERENREIS OEGANDA Ik had al best hoge verwachtingen van de reis omdat mijn zus 2 jaar geleden met fantastischs verhalen terug kwam. Maar alles was nog veel leuker dan ik

Nadere informatie

Rwanda & Oeganda. Deze reis is iets voor jou als je... Vertrekvergadering deelnemers 18 dagen 1 vertrekdatum RWGU

Rwanda & Oeganda. Deze reis is iets voor jou als je... Vertrekvergadering deelnemers 18 dagen 1 vertrekdatum RWGU Joker Go-26 18-26 Rwanda Oeganda Promo Rwanda & Oeganda Vanaf 1.870 per persoon + 1.500 USD budget 6-11 deelnemers 18 dagen 1 vertrekdatum RWGU Deze combinatie van 2 prachtige landen combineert koloniale

Nadere informatie

9 - DAAGSE LUXE PRIVÉ REIS OEGANDA!

9 - DAAGSE LUXE PRIVÉ REIS OEGANDA! 9 - DAAGSE LUXE PRIVÉ REIS OEGANDA! Een korte en krachtige reis, die naast al het overweldigende natuurgeweld ook aandacht besteed aan memorabele overnachtingen!! SUDAN KIDEPO NP INHOUDSOPGAVE De allermooiste

Nadere informatie

Vietnam. Vertrekvergadering deelnemers 18 dagen 2 vertrekdata VNCV

Vietnam. Vertrekvergadering deelnemers 18 dagen 2 vertrekdata VNCV Comfort Editions Vietnam Vietnam Vanaf 2.160 per persoon + 450 budget 7-11 deelnemers 18 dagen 2 vertrekdata VNCV Vietnam zit samen met haar buurlanden geprangd tussen India en China en is van allen het

Nadere informatie

matoke Tours en Studio LionPaw presenteren: Culturele dansreis Oeganda

matoke Tours en Studio LionPaw presenteren: Culturele dansreis Oeganda matoke Tours en Studio LionPaw presenteren: Culturele dansreis Oeganda Oli OtYa mzungu, Studio LionPaw en Matoke Tours zijn trots deze geweldige dansreis te presenteren in Oeganda, de Parel van Afrika.

Nadere informatie

16 Daagse Camp-Safari met Strandverlening op Zanzibar

16 Daagse Camp-Safari met Strandverlening op Zanzibar 16 Daagse Camp-Safari met Strandverlening op Zanzibar Een voordelige manier om de nationale parken in Tanzania te bezoeken is door tijdens de safari de nachten kamperend door te brengen. Tijdens de Safari

Nadere informatie

16 Daagse Lodge Safari met Strandverlening op Zanzibar

16 Daagse Lodge Safari met Strandverlening op Zanzibar 16 Daagse Lodge Safari met Strandverlening op Zanzibar Bij een lodge safari brengt u de nacht door in huisjes of kleine hotels die van alle gemakken voorzien zijn. Veelal zijn deze lodges in typische afrikaanse

Nadere informatie

SAFARI - KENNISMAKEN MET KENIA met Nederlandstalige begeleiding

SAFARI - KENNISMAKEN MET KENIA met Nederlandstalige begeleiding SAFARI - KENNISMAKEN MET KENIA met Nederlandstalige begeleiding Dag 1 11 MAART 2017 - naar Kenia Per nachtvlucht naar Kenia. 11 MAART 2017 BRUSSEL-AMSTERDAM 18.25-19.15u KQ1732 AMSTERDAM-NAIROBI 20.35-06.40u

Nadere informatie

USA - Yellowstone. Deze reis is iets voor jou als je... Vertrekvergadering deelnemers 20 dagen 2 vertrekdata USAY

USA - Yellowstone. Deze reis is iets voor jou als je... Vertrekvergadering deelnemers 20 dagen 2 vertrekdata USAY Joker Avontuur Verenigde Staten Promo USA - Yellowstone Vanaf 2.035 per persoon + 850 USD budget 6-11 deelnemers 20 dagen 2 vertrekdata USAY Deels met huurwagens, soms te voet ontdekken we enkele minder

Nadere informatie

Culturele. dansreis. Oeganda. 2-17 juli 2011

Culturele. dansreis. Oeganda. 2-17 juli 2011 matoke Tours en Studio LionPaw presenteren: Culturele dansreis Oeganda 2-17 juli 2011 Oli OtYa mzungu, de reis Studio LionPaw en Matoke Tours zijn trots deze geweldige dansreis te presenteren in Oeganda,

Nadere informatie

NATUURPROJECT NATUURPROJECT IN NIEUW-ZEELAND

NATUURPROJECT NATUURPROJECT IN NIEUW-ZEELAND Home Vrijwilligerswerk doen Engels Nieuw-Zeeland Natuurprojecten - VRIJWILLIGERSWERK - NATUURPROJECT IN NIEUW-ZEELAND NATUURPROJECT IN NIEUW-ZEELAND - VRIJWILLIGERSWERK - Zet je in voor de bescherming

Nadere informatie

15 - DAAGSE BUDGET PRIVÉ REIS OEGANDA!

15 - DAAGSE BUDGET PRIVÉ REIS OEGANDA! INHOUDSOPGAVE 15 - DAAGSE BUDGET PRIVÉ REIS OEGANDA! Tijdens deze rondreis bezoekt u de chimpansees en gorilla s, maar u gaat uiteraard ook naar de safari parken; Murchison Falls, Queen Elizabeth en Lake

Nadere informatie

Sportief en solidair. Dwars door Oeganda

Sportief en solidair. Dwars door Oeganda DWARS DOOR OEGANDA Sportief en solidair Dwars door Oeganda 17-28 februari 2016 We doorkruisen in 7 etappes de parel van Afrika op de mountainbike We bezoeken de projecten van Broederlijk Delen waarvoor

Nadere informatie

S T U D I E R E I S Z U I D - A F R I K A

S T U D I E R E I S Z U I D - A F R I K A S T U D I E R E I S Z U I D - A F R I K A 2014 Als ik gebeld word dat ik mee mag op studiereis naar Zuid-Afrika spring ik een gat in de lucht, wat een unieke kans is dit! Op 5 februari is het eindelijk

Nadere informatie

INTERNATIONALE GROEP 16 dagen

INTERNATIONALE GROEP 16 dagen HOOGTEPUNTEN VAN OEGANDA INTERNATIONALE GROEP 16 dagen Bezoek alle hoogtepunten van Oeganda in één reis! Begin met de mooie Murchison Watervallen, een chimpansee tracking in Kibale Forest en een bezoek

Nadere informatie

Tanzania - Zanzibar, de Grote Trek

Tanzania - Zanzibar, de Grote Trek TANZANIA Tanzania -, de Grote Trek Privé rondreis met privéchauffeur/ranger Kant-en-Klaar - 11 dagen / 8 nachten REF: 194 REISBESCHRIJVING - - Lake Manyara - Karatu - Ngorongoro Krater - - Ngorongoro Conservation

Nadere informatie

Groepsreis met Engelstalige of Franstalige begeleiding OP ZOEK NAAR DE BIG FIVE IN KENIA

Groepsreis met Engelstalige of Franstalige begeleiding OP ZOEK NAAR DE BIG FIVE IN KENIA Kenia Groepsreis met Engelstalige of Franstalige begeleiding OP ZOEK NAAR DE BIG FIVE IN KENIA Masai Mara Lake Elementaita Amboseli National Park Tsavo East Tiwi Beach 9 dagen/8 nachten GROEPSREIS MET

Nadere informatie

Botswana met kinderen

Botswana met kinderen Botswana met kinderen Dag 1 Maun Jullie worden opgehaald van het vliegveld en naar een eenvoudig chalet gebracht, zo n 14 km buiten Maun. s Middags een korte introductie over het kamp waar jullie de komende

Nadere informatie

9 - DAAGSE MIDDENKLASSE PRIVÉ REIS: OEGANDA KORT & KRACHTIG!

9 - DAAGSE MIDDENKLASSE PRIVÉ REIS: OEGANDA KORT & KRACHTIG! 9 - DAAGSE MIDDENKLASSE PRIVÉ REIS: OEGANDA KORT & KRACHTIG! Een onvergetelijke rondreis, waarin de absolute hoogtepunten van Oeganda op een korte en krachtige manier worden beleefd! DE VOORDELEN INHOUDSOPGAVE

Nadere informatie

VERBLIJF IN EEN GEZIN IN IERLAND

VERBLIJF IN EEN GEZIN IN IERLAND - TAALREIS - VERBLIJF IN EEN GEZIN IN IERLAND VERBLIJF IN EEN GEZIN IN IERLAND - TAALREIS - Dit is een unieke gelegenheid om de Ierse cultuur te leren kennen. Met dit programma volg je geen taallessen,

Nadere informatie

15 - DAAGSE LUXE PRIVÉ REIS OEGANDA!

15 - DAAGSE LUXE PRIVÉ REIS OEGANDA! 15 - DAAGSE LUXE PRIVÉ REIS OEGANDA! Een onvergetelijke reis, die naast al het overweldigende natuurgeweld ook aandacht besteed aan memorabele overnachtingen!! DE VOORDELEN INHOUDSOPGAVE De allermooiste

Nadere informatie

Italië - Eolische eilanden. Deze reis is iets voor jou als je... Vertrekvergadering deelnemers 9 dagen 3 vertrekdata ITAE

Italië - Eolische eilanden. Deze reis is iets voor jou als je... Vertrekvergadering deelnemers 9 dagen 3 vertrekdata ITAE Joker Avontuur Italië Promo Italië - Eolische eilanden Vanaf 645 per persoon + 750 budget 6-11 deelnemers 9 dagen 3 vertrekdata ITAE De Eolische eilanden zijn het speelterrein voor iedereen die graag vulkanen

Nadere informatie

1. Reisinfo. 1.1 Reiskenmerken. 1.2 Joker-kenmerken Actieve beleving Duurzaamheid. Rwanda Go-26 Exploratie

1. Reisinfo. 1.1 Reiskenmerken. 1.2 Joker-kenmerken Actieve beleving Duurzaamheid. Rwanda Go-26 Exploratie 1. Reisinfo 1.1 Reiskenmerken Algemene kenmerken brochure Go-26: reizen met leeftijdsgenoten van 18 tot 26 jaar; actief een reis beleven; reizen in kleine groep; aandacht voor duurzaam reizen; ontmoetingen

Nadere informatie

Uitgebreide reisbeschrijving 12 dagen Silverback en Golden Monkey

Uitgebreide reisbeschrijving 12 dagen Silverback en Golden Monkey Uitgebreide reisbeschrijving 12 dagen Silverback en Golden Monkey Oeganda is een must voor de echte apenliefhebber. Het land wordt wel gezien als de beste plaats om Afrika s wilde primaten te bekijken.

Nadere informatie

In de sporen van Livingstone

In de sporen van Livingstone In de sporen van Livingstone 40 daagse autoreis door Zuidelijk Afrika Profiel Met uw eigen vervoermiddel (classic, 4x4, motorfiets) of huurauto van Kaapstad naar Nairobi Vooral over verharde wegen en gravel

Nadere informatie

Kruger National Park Safari

Kruger National Park Safari Kruger National Park Safari 4 dagen, kampeerreis Deze reis is ook beschikbaar als kleine groepsreis (max 12 reizigers), zie voor de actuele prijzen de website. Maaltijden: Startpunt rondreis: Eindpunt

Nadere informatie

10 daagse Safari The Migration Special

10 daagse Safari The Migration Special 10 daagse Safari The Migration Special De Serengeti, het gebied waar zoveel natuurfilms worden gemaakt, is ongetwijfeld het beroemdste wildpark ter wereld en is op geen enkele manier te vergelijken met

Nadere informatie

Kampeerreis Kenia en Tanzania, 22 dagen

Kampeerreis Kenia en Tanzania, 22 dagen Kampeerreis Kenia en Tanzania, 22 dagen De Safaritruck Hiermee rijden we 3 weken rond over wegen en zandpaden, door nationale parken en dorpen De "wegen" Samburu krijger De samburu is een nomadisch volk

Nadere informatie

Reisprogramma Oeganda van dag 1 t/m dag 9:

Reisprogramma Oeganda van dag 1 t/m dag 9: Reisprogramma Oeganda van dag 1 t/m dag 9: www.rafikireizen.nl info@rafikireizen.nl www.facebook.com/rafikireizen +31 6 106 381 82 Oeganda ligt in Oost-Afrika aan weerszijden van de evenaar. Oeganda wordt

Nadere informatie

6 daagse (vijf nachten) wandelsafari in de Okavango Delta in Botswana. Een groots wildavontuur met luxe waarin u zelf de hoofdrol speelt

6 daagse (vijf nachten) wandelsafari in de Okavango Delta in Botswana. Een groots wildavontuur met luxe waarin u zelf de hoofdrol speelt Okavango Delta Trail 6 daagse (vijf nachten) wandelsafari in de Okavango Delta in Botswana Profiel Wandelen in de sporen van dieren Weg van onze moderne wereld naar de wieg van onze beschaving Het echte

Nadere informatie

9 - DAAGSE LUXE PRIVÉ REIS OEGANDA!

9 - DAAGSE LUXE PRIVÉ REIS OEGANDA! 9 - DAAGSE LUXE PRIVÉ REIS OEGANDA! Een korte en krachtige reis, die naast al het overweldigende natuurgeweld ook aandacht besteed aan memorabele overnachtingen!! DE VOORDELEN INHOUDSOPGAVE De allermooiste

Nadere informatie

Kenia & Tanzania Begeleide privé rondreis. Amboseli en Tanzania Exploration. Nairobi - Amboseli - Ngorongoro Karatu - Serengeti - Tarangire

Kenia & Tanzania Begeleide privé rondreis. Amboseli en Tanzania Exploration. Nairobi - Amboseli - Ngorongoro Karatu - Serengeti - Tarangire Kenia & Tanzania Begeleide privé rondreis Amboseli en Tanzania Exploration 10 dagen/7 nachten Nairobi - Amboseli - Ngorongoro Karatu - Serengeti - Tarangire PRIVERONDREIS MET ENGELSTALIGE GIDS DOOR KENIA

Nadere informatie

Natuur en Cultuur. Dag 1 Maun

Natuur en Cultuur. Dag 1 Maun BOTSWANA SELF DRIVES Natuur en Cultuur Dag 1 Maun U haalt de 4x4 op bij het vliegveld en krijgt een uitgebreide 1-2 uur durende overdracht van de auto, de uitrusting en de route. Er is volop gelegenheid

Nadere informatie

INSPIRATIEREIS 2017/ DAGEN TANZANIA

INSPIRATIEREIS 2017/ DAGEN TANZANIA INSPIRATIEREIS 2017/2018 12 DAGEN TANZANIA 1 Dag 1 Aankomst op Kilimanjaro International Airport. Wij halen jullie op van het vliegveld, en brengen jullie naar Arusha Villa. Hier ontvangen we jullie ontvangen

Nadere informatie

GRAND EXPLORER. Een 13 daagse internationale groepssafari min 4, max 12 mensen Tourcode: LA- SunCWa13

GRAND EXPLORER. Een 13 daagse internationale groepssafari min 4, max 12 mensen Tourcode: LA- SunCWa13 GRAND EXPLORER Een 13 daagse internationale groepssafari min 4, max 12 mensen Tourcode: LA- SunCWa13 Deze kleine accommodatie groepsreis start in Kaapstad en eindigt in Windhoek. Een waanzinnige reis dwars

Nadere informatie

14-daagse budget groepsreis Oeganda!

14-daagse budget groepsreis Oeganda! 14-daagse budget groepsreis Oeganda! Tijdens deze budget groepsreis beleven we de absolute hoogtepunten van dit land op een avontuurlijke en budgetvriendelijke manier! De voordelen Bezoek aan Murchison

Nadere informatie

Victoria Watervallen en het beste van Botswana

Victoria Watervallen en het beste van Botswana Victoria Watervallen en het beste van Botswana 7 daagse reis door oogstrelende en waterrijke natuurpracht Profiel Geheel verzorgd Safari in Afrika s mooiste safarigebied: Chobe en Okavango Delta Eén van

Nadere informatie

Tongasoa! Welkom bij Mora-Travel, expert in Madagascar-reizen.

Tongasoa! Welkom bij Mora-Travel, expert in Madagascar-reizen. Madagascar Tongasoa! Welkom bij Mora-Travel, expert in Madagascar-reizen. Sinds 2000 organiseren wij reizen op Madagascar, een eiland dat nog niet ontdekt is door het massatoerisme. Madagascar wordt door

Nadere informatie

Overzicht korte Safari/Excursie mogelijkheden Kenia/Tanzania

Overzicht korte Safari/Excursie mogelijkheden Kenia/Tanzania Overzicht korte Safari/Excursie mogelijkheden Kenia/Tanzania Vanuit Arusha/Moshi (Tanzania) 3-daagse lodge safari full board Tarangire, Ngorongoro en Lake Manyara National Park Lake Natron en Ngorongoro

Nadere informatie

Italië - Sicilië. Deze reis is iets voor jou als je... Vertrekvergadering deelnemers 12 dagen 1 vertrekdatum ITAS. Joker Avontuur Italië Promo

Italië - Sicilië. Deze reis is iets voor jou als je... Vertrekvergadering deelnemers 12 dagen 1 vertrekdatum ITAS. Joker Avontuur Italië Promo Joker Avontuur Italië Promo Italië - Sicilië Vanaf 969 per persoon + 700 budget 6-11 deelnemers 12 dagen 1 vertrekdatum ITAS Al eeuwenlang wordt vulkaaneiland Sicilië geprezen voor haar charme, cultuur

Nadere informatie

Kenia, Tanzania en Zanzibar

Kenia, Tanzania en Zanzibar Kenia, Tanzania en Zanzibar Begeleide privé rondreis Amboseli en Tanzania Exploration + Zanzibar Nairobi - Amboseli - Ngorongoro Karatu - Serengeti - Tarangire - Zanzibar 13 dagen/10 nachten PRIVERONDREIS

Nadere informatie

JOBS & TRAVEL IN AUSTRALIË

JOBS & TRAVEL IN AUSTRALIË - WERKEN / STAGE / AU PAIR - JOBS & TRAVEL IN AUSTRALIË JOBS & TRAVEL IN AUSTRALIË - WERKEN / STAGE / AU PAIR - Dankzij Jobs & Travel en het Working Holiday Visa kan je in Australië werken en reizen voor

Nadere informatie

Groepsreis: Italië - Rome & Toscane

Groepsreis: Italië - Rome & Toscane Comfort Editions,, Vaticaanstad Groepsreis: - Rome & Toscane Reiscode: ITCR www.joker.be/itcr Inhoudstafel De hoogtepunten van deze reis Deze reis is iets voor jou als je... Programma De zwaarte van de

Nadere informatie

Uitgebreide reisbeschrijving 21 dagen Wild van Oeganda

Uitgebreide reisbeschrijving 21 dagen Wild van Oeganda Uitgebreide reisbeschrijving 21 dagen Wild van Oeganda Bezorg uzelf een gevoel van vrijheid in de ongerepte natuurgebieden van Oeganda. Bezoek de mooiste wildparken van het land, waaronder het weinig bezochte

Nadere informatie

BOTSWANA LODGE EXPLORER

BOTSWANA LODGE EXPLORER BOTSWANA LODGE EXPLORER Een 11 daagse internationale groepssafari min 4, max 12 mensen Tourcode: LA-JenBLE Ervaar de adembenemende schoonheid, de onvoorstelbare uitgestrektheid, de open vlaktes bij Nxai

Nadere informatie

FOTOGRAFIEREIS NAAR ETHIOPIË: TRADITIONELE STAMMEN IN DE OMO-VALLEI

FOTOGRAFIEREIS NAAR ETHIOPIË: TRADITIONELE STAMMEN IN DE OMO-VALLEI FOTOGRAFIEREIS NAAR ETHIOPIË: TRADITIONELE STAMMEN IN DE OMO-VALLEI 10 dagen 25 okt 2019-03 nov 2019 Fotogra e Groepsreizen Reisfotogra e Workshops In de Omo-Vallei in Ethiopië leven nog tal van traditionele

Nadere informatie

Beklimming van de Kilimanjaro 2017/2018

Beklimming van de Kilimanjaro 2017/2018 1 Beklimming van de Kilimanjaro 2017/2018 Dag 1 Aankomst op Kilimanjaro International Airport. Wij halen jullie op van het vliegveld en brengen jullie naar Arusha Villa. Hier ontvangen we jullie met een

Nadere informatie

A6095 DORPSTRAAT EKEREN TEL.

A6095 DORPSTRAAT EKEREN TEL. Nederlandstalig begeleide Groepsreis 2019 Kenia 13 dagen / 11 nachten LOKROEP VAN DE SAVANNE Van 01 nov 19 tot en met 13 nov 2019 Kenia is veruit de safaribestemming bij uitstek! Hier ga je opzoek naar

Nadere informatie

Groepsreis: Malta. Inhoudstafel. Deze reis is iets voor jou als je... Programma. Vertrekvergadering

Groepsreis: Malta. Inhoudstafel. Deze reis is iets voor jou als je... Programma. Vertrekvergadering Joker Avontuur, Groepsreis: Reiscode: MTAM www.joker.be/mtam Inhoudstafel Deze reis is iets voor jou als je... Programma De zwaarte van de reis: wat betekenen de stappertjes? Prijzen Wat je moet weten

Nadere informatie

Canada. Deze reis is iets voor jou als je... Vertrekvergadering deelnemers 19 dagen 4 vertrekdata CAGC. Joker Go Canada Promo

Canada. Deze reis is iets voor jou als je... Vertrekvergadering deelnemers 19 dagen 4 vertrekdata CAGC. Joker Go Canada Promo Joker Go-26 18-26 Canada Promo Canada Vanaf 1.832 per persoon + 1.250 CAD budget 6-11 deelnemers 19 dagen 4 vertrekdata CAGC Wildlife te over in Canada! We spotten bevers, elanden, rendieren en beren in

Nadere informatie

A6095 DORPSTRAAT EKEREN TEL.

A6095 DORPSTRAAT EKEREN TEL. Nederlandstalig begeleide Groepsreis 2019 Kenia 13 dagen / 11 nachten LOKROEP VAN DE SAVANNE Van 18 mei tot en met 30 mei 2019 Kenia is veruit de safaribestemming bij uitstek! Hier ga je opzoek naar de

Nadere informatie

GROEPSREIS IJSLAND KLASSIEK - NEDERLANDSTALIGE BEGELEIDING

GROEPSREIS IJSLAND KLASSIEK - NEDERLANDSTALIGE BEGELEIDING GROEPSREIS IJSLAND KLASSIEK - NEDERLANDSTALIGE BEGELEIDING Dit is een klassieke rondreis met de perfecte mix van cultuur en natuur. Je reist onder Nederlands- of Franstalige begeleiding en volgt grotendeels

Nadere informatie

NATUURPROJECT NATUURPROJECT IN CANADA (FRANSTALIG)

NATUURPROJECT NATUURPROJECT IN CANADA (FRANSTALIG) Home Vrijwilligerswerk doen Frans Canada Franstalig Natuurprojecten - VRIJWILLIGERSWERK - NATUURPROJECT IN CANADA (FRANSTALIG) NATUURPROJECT IN CANADA (FRANSTALIG) - VRIJWILLIGERSWERK - Grijp de unieke

Nadere informatie

Kruger National Park Safari

Kruger National Park Safari Kruger National Park Safari 4 dagen, accommodatiereis Deze reis is ook beschikbaar als kleine groepsreis (max 12 reizigers), zie voor de actuele prijzen de website. Maaltijden: Startpunt rondreis: Eindpunt

Nadere informatie

Angola Discovery Tour 26 mei 2018

Angola Discovery Tour 26 mei 2018 Angola Discovery Tour 26 mei 2018 Bent u op zoek naar een nieuwe vakantiebestemming in Afrika, een land met een rijke en indrukwekkende cultuur, ongerept maar volop in ontwikkeling? Reis dan mee met ANGO

Nadere informatie

Uitgebreide reisbeschrijving 21-daagse rondreis Oeganda

Uitgebreide reisbeschrijving 21-daagse rondreis Oeganda Uitgebreide reisbeschrijving 21-daagse rondreis Oeganda Stelt u zichzelf eens voor op enkele meters afstand van de machtige berggorilla's, varend door tropische wateren vol nijlpaarden en de open vlaktes

Nadere informatie

Ontwikkelingsstage Malawi

Ontwikkelingsstage Malawi Ontwikkelingsstage Malawi 1. Informatie over Malawi en het Community Health Department Malawi Malawi is een land met een oppervlakte van 118.484 km² gelegen tussen Tanzania, Mozambique en Zambia. De hoofdstad

Nadere informatie

16 Daagse Reis, Beklimming Kilimanjaro met Safari verlenging

16 Daagse Reis, Beklimming Kilimanjaro met Safari verlenging 16 Daagse Reis, Beklimming Kilimanjaro met Safari verlenging We beklimmen de Kilimanjaro via de Marangu Route, dit is de oudste route en ook de enige route waar u verblijft in hutten. Er zijn verschillende

Nadere informatie

Dag 1 Amsterdam - Entebbe Dag 2 Aankomst Entebbe - Kampala Dag 3 Kampala - Lake Mburo nationaal park, 'gamedrive' Dag 4 Lake Mburo NP, 'gamedrive' -

Dag 1 Amsterdam - Entebbe Dag 2 Aankomst Entebbe - Kampala Dag 3 Kampala - Lake Mburo nationaal park, 'gamedrive' Dag 4 Lake Mburo NP, 'gamedrive' - Rondre is O e ga nda, 1 7 da ge n Re i ssc h e m a Dag 1 Amsterdam - Entebbe Dag 2 Aankomst Entebbe - Kampala Dag 3 Kampala - Lake Mburo nationaal park, 'gamedrive' Dag 4 Lake Mburo NP, 'gamedrive' - Lake

Nadere informatie

Tanzania - Kenia. The Big Migration Discoverer. Groepssafari

Tanzania - Kenia. The Big Migration Discoverer. Groepssafari Tanzania - Kenia Groepssafari The Big Migration Discoverer Arusha - Lake Manyara - Tarangire - Serengeti - Lake Victoria - Masai Mara - Nairobi - Amboseli - Arusha 15 dagen / 14 nachten Safari in internationaal

Nadere informatie

De Grote Trans-Afrikaanse Safari

De Grote Trans-Afrikaanse Safari De Grote Trans-Afrikaanse Safari Een 21 daagse groep safari In internationaal gezelschap Inbegrepen: - Accommodaties en maaltijden zoals beschreven - Activiteiten vermeld in het programma - Professionele

Nadere informatie

Kenia & Tanzania Begeleide privé safarirondreis Ontdekking van Kenia en Tanzania

Kenia & Tanzania Begeleide privé safarirondreis Ontdekking van Kenia en Tanzania Kenia & Tanzania Begeleide privé safarirondreis Ontdekking van Kenia en Tanzania Nairobi Masai Mara - Lake Elementaita Amboseli Ngorongoro Karatu Serengeti Ngorongoro - Tarangire Arusha 13 dagen/10 nachten

Nadere informatie

Klussen in Oeganda. Aan de slag! Op safari! 6 daagse safari. De tijd van je leven! Check out! www.summer4change.nl of bel 033-4621233

Klussen in Oeganda. Aan de slag! Op safari! 6 daagse safari. De tijd van je leven! Check out! www.summer4change.nl of bel 033-4621233 BIJZONDERE GROEPSREIZEN VOOR JONGEREN Klussen in Oeganda Aan de slag! Dorpsschooltje in Ntove Op safari! 6 daagse safari De tijd van je leven! Check out! www.summer4change.nl of bel 033-4621233 Klussen

Nadere informatie

Werkstuk Aardrijkskunde Nieuw-Zeeland

Werkstuk Aardrijkskunde Nieuw-Zeeland Werkstuk Aardrijkskunde Nieuw-Zeeland Werkstuk door een scholier 1094 woorden 13 februari 2006 4,9 106 keer beoordeeld Vak Aardrijkskunde Nieuw Zeeland Inhoudsopgave Inleiding Nieuw Zeeland Algemene dingen

Nadere informatie

Ethiopië. Wilde stammen en ondergrondse kerken. Individuele begeleide rondreis

Ethiopië. Wilde stammen en ondergrondse kerken. Individuele begeleide rondreis Ethiopië Individuele begeleide rondreis Wilde stammen en ondergrondse kerken Addis Abeba Lake Langano Arba Minch Turmi Yabello Yirga Alem Bahir Dar Gondar Simien Mountains Lalibela Addis Abeba Op de koffie

Nadere informatie

VRIJWILLIGERSWERK + BEZIENSWAARDIGHEDEN IN BENIN (BEGELEIDE WEP-GROEP)

VRIJWILLIGERSWERK + BEZIENSWAARDIGHEDEN IN BENIN (BEGELEIDE WEP-GROEP) Home Vrijwilligerswerk doen Frans Benin Bouwproject & bezienswaardigheden (begeleide WEP-groep) - VRIJWILLIGERSWERK - VRIJWILLIGERSWERK + BEZIENSWAARDIGHEDEN IN BENIN (BEGELEIDE WEP-GROEP) VRIJWILLIGERSWERK

Nadere informatie

Bescherming van wilde dieren / Chimpansees

Bescherming van wilde dieren / Chimpansees Bescherming van wilde dieren / Chimpansees Neem deel aan een project ter bescherming van de fauna en ontdek deze parel in zuidelijk Afrika. Duur: 2-6 we(e)k(en) Vanaf: 1396 Bescherming van wilde dieren

Nadere informatie

1. Reisinfo. 1.1 Reiskenmerken. 1.2 Joker-kenmerken. 1.3 Reisvoorstel. Griekenland SportWeg

1. Reisinfo. 1.1 Reiskenmerken. 1.2 Joker-kenmerken. 1.3 Reisvoorstel. Griekenland SportWeg 1. Reisinfo 1.1 Reiskenmerken Algemene kenmerken brochure SportWeg: grensverleggende programma s van 5 tot 17 dagen sportieve uitdaging staat centraal begeleiding door deskundige Vlaamse of lokale outdoor-organisaties

Nadere informatie

NATUURPROJECT IN FRANKRIJK

NATUURPROJECT IN FRANKRIJK - VRIJWILLIGERSWERK - NATUURPROJECT IN FRANKRIJK Zet je mee in voor het onderhoud en de bescherming van het milieu in Frankrijk. Je kan vertrekken voor een periode van 2 tot 12 weken om deel te nemen aan

Nadere informatie