Malta. Deze reis is iets voor jou als je deelnemers 9 dagen 2 vertrekdata MTAM. Joker Avontuur Malta Promo

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Malta. Deze reis is iets voor jou als je deelnemers 9 dagen 2 vertrekdata MTAM. Joker Avontuur Malta Promo"

Transcriptie

1 Joker Avontuur Malta Promo Malta Vanaf 740 per persoon budget 6-11 deelnemers 9 dagen 2 vertrekdata MTAM Malta s uitzicht is getekend door een rijk verleden. Van de prehistorische tempels tot de typische auberges uit de periode van de Maltese ridderordes, overal valt er wel wat te zien. Vanuit vissersdorp Marsaxlokk ontdekken we alle culturele en natuurlijke hoogtepunten. Op het rustige Gozo mountainbiken we langs de velden en picknicken we aan de azuurblauwe kust, en op mini-eiland Comino nemen we een frisse duik. Deze reis is iets voor jou als je... Wil genieten van mediterraan natuurschoon. Houdt van de zuiderse levensstijl. De rijke culinaire variatie en het gezellig uitgaansleven van Malta wil ontdekken. Graag eeuwenoude tempelcomplexen, archeologische schatten en legendarische vestigingen ontdekt.

2 Programma Vertrekvergadering Je reis begint eigenlijk al op de vertrekvergadering enkele weken voor vertrek. Kom hier zeker naartoe want je ontmoet er niet alleen je reisgenoten en reisbegeleider! Er worden ook belangrijke praktische afspraken gemaakt en het is het ideale moment om antwoord te krijgen op je vragen. Vanaf 2 maanden voor vertrek vind je bij elke vertrekdatum de datum van je vertrekvergadering en na boeking word je hiervan ook op de hoogte gehouden via mail. DAG 1-5 Het rijke verleden van Malta We starten onze reis in het zuidoosten van Malta, in de vissershaven van Marsaxlokk met de typische, Maltese bootjes. We maken een wandeling langs de kust en zoeken 's zomers verkoeling in de idyllische Saint Peter s Pool. De volgende dagen maken we kennis met het rijke verleden van Malta. We bezoeken de indrukwekkende prehistorische megaliettempels Hagar Qim en Mnajdra en maken een uitstap naar de charmante middeleeuwse stad Mdina en de Catacomben van Rabat in het zuiden van het eiland. Ook de beroemde Grand Harbour van Valletta ontbreekt niet. De stad met de typische, goudgele gebouwen is volledig ommuurd en de befaamde auberges getuigen er nog van de glorietijd van de Maltese ridderorden. Dit alles wisselen we af met een bezoek aan de Blue Grotto en een wandeling over de duizelingwekkende Dinglicliffs en langs de karrensporen van 'Clapham Junction'. Maar ook een wandeling langs de Victoria Lines, de oude verdedigingsmuur van de Britten, kan. 1 DAG 6-9 Het liederlijke Gozo & natuurreservaat Comino De ferry brengt ons naar het rustige Gozo waar volgens de legende, Odysseus 7 jaar in gevangenschap van de verleidelijke nimf Calypso verbleef. We genieten van de rust na de toeristische drukte van moedereiland Malta. Met de mountainbike maken we een tocht door de velden en langs gezellige dorpen. Halverwege picknicken we in een decor van azuurblauw water,indrukwekkende rotsformaties en zoutpannen.of misschien heb je meer zin in een duikinitiatie? (facultatief vanaf 40/duik ) De blauwe lagune van het nabijgelegen eiland Comino nodigt in ieder geval uit tot een frisse duik. 2 DAG 9 Malta Vanuit Malta vliegen we terug naar België 3 Vertrekdata en prijzen Boek op tijd en zorg er zo voor dat je reis sneller gegarandeerd is!

3 Vertrek: 28/10/2017 Terug: 05/11/2017 Basisprijs: EUR budget Vertrekvergadering op: datum nog onbekend Boek Optie nemen Reis volgen Vertrek: 30/12/2017 Terug: 07/01/2018 Basisprijs: EUR budget Vertrekvergadering op: datum nog onbekend Boek Optie nemen Reis volgen Inbegrepen in de basisprijs Lijnvluchten Brussel - Malta en terug Voorafbetaalde luchthaventaksen Organisatiekosten De diensten van een Karavaan-reisbegeleider KBC-reisbijstandsverzekering Inbegrepen in het budget Kostenraming voor activiteiten, logies, plaatselijk transport, luchthaventaksen ter plaatse, toegangsgelden en maaltijden. Dranken en persoonlijke uitgaven zijn niet inbegrepen in het budget. Wat je moet weten over deze reis Laatste wijziging op: 01 / 06 / 2017

4 Actie en beleving Via Joker maak je écht kennis met je bestemming en haar bevolking, dat zit ingebakken in onze manier van reizen. Door de activiteiten die we doen, het transport en het logies die we kiezen en met het duwtje in de rug van de reisbegeleider, heb je de kans om werkelijk wat te beleven en dingen te doen die je misschien nooit eerder deed. En uiteraard is er ook tijd voor actie. Hoe we dat allemaal concreet maken op deze reis, dat lees je hieronder. We verkennen de twee eilanden vooral te voet. Kuieren door de straatjes of klauteren op de hellingen. Met de fiets maken we een tocht op Gozo en in de herfstvakantie varen we op de Middellands Zee om dezomer met een duik af te sluiten. Gelukkig is het water nog warm. De bussen gebruiken we voor de langere transporten. Duurzaam op reis Joker streeft ernaar om op een duurzame manier te reizen, met respect voor mens, cultuur en natuur. Dat blijft een zoektocht en is geen absolute waarheid met strikte regels en normen. De begeleider inspireert je in het vinden van antwoorden, zowel op de vertrekvergadering als tijdens de reis. We hechten veel belang aan het steunen van de lokale economie en dus de bevolking. Dit doen we door te kiezen voor kleinschalige logementen en restaurants en door samen te werken met plaatselijke organisaties en gidsen. Specifiek voor deze reis werden volgende 'duurzame' keuzes gemaakt. We gebruiken het bestaande openbare vervoer en daarnaast onze eigen benenkracht om te stappen en te fietsen. Logeren en eten doen we in locale zaken. Mensen ontmoeten Reizen met Joker betekent mensen ontmoeten en een andere cultuur en manier van leven ontdekken. Hoe we tijdens de reis kansen creëren om mensen te leren kennen, dat lees je hier. De wijnhandelaar in zijn/haar wijnboutique, de familie naast ons in het restaurant en de marktkramers, overal ontmoeten we de Maltezen in hun dagelijkse leven. Documenten Voor Malta volstaat je geldige Belgische identiteitskaart.

5 Transport Heen en terug Vaak vliegen we naar de reisbestemming, maar minibus of trein kunnen ook. Kies je voor een reis met vlucht dan is het goed om weten dat Joker samenwerkt met betrouwbare luchtvaartmaatschappijen. Je vindt dan hieronder de vluchturen zoals ze beschikbaar zijn op 01/12/2016. Het definitieve vluchtenschema vind je in het vertrekdocument dat je 2 weken voor vertrek via ontvangt. Ook eventuele info over minibus, huurwagens of trein vind je hieronder. Voor deze reis zijn de vluchtgegevens momenteel nog niet bekend. Ter plaatse We streven op onze bestemming naar een variatie aan transportmiddelen (trein, boot, fiets, bus, auto, te voet,...). De schaarse plaatsen van lokale bevolking inpalmen op de bus doen we niet, ook dat is verantwoord transport. Het goed uitgebouwde busnetwerk brengt ons bijna overal. Te voet en met de fiets geraken we overal. We gaan ook ter zee tijdens de herfstreis, in de kerstperiode beperken we ons tot de noodzakelijke ferry naar Gozo. Logies We overnachten in kleine hotels, bij een aantal reizen in tenten en ook een combinatie van beide is mogelijk. De hotels, pensions of bij een aantal reizen campings zijn veelal in handen van plaatselijke families. Zo ondersteunen we de lokale economie. Op Malta logeren we in een degelijk hotelletje of in een pension. Ontbijt is inbegrepen. Net als handdoeken. We kiezen om in Valletta te logeren. Op Gozo verblijven we in een opgeknapte hoeve. Maaltijden Lokale restaurantjes die ons tegen een redelijke prijs 'streekspecialiteiten' serveren zijn dé plaatsen om een land niet alleen te bekijken maar letterlijk te ruiken en te proeven. Culinaire specialiteiten voor deze reis zijn: Naast de stevige Italiaanse invloed vind je ook andere culturen op je bord. En de laatste jaren is Malta een gastronomisch eiland geworden met enkele verfijnde restaurantjes. De Maltese keuken is beroemd om zijn vis, schapenvlees en konijn, heerlijk brood en goede wijnen. Men vindt er ook een variëteit van de mediterrane keuken: Italiaans, Libanees, Tunesisch, Syrisch. Lampuki (dorade), timpana (een macaroni-bereiding met aubergines, ei en lever) en pixxispad (zwaardvis) zijn het proeven waard!

6 Bagage Bijkomende informatie over bagage krijg je van je reisbegeleider op de vertrekvergadering. Volgende lijst is alvast richtinggevend: In de herfstvakantie kan het aangenaam warm zijn overdag, maar de avonden zijn fris. Regen is goed mogelijk op eender welk moment. In de winter voorzie je natuurlijk heel warme kledij. Af en toe gaan we dineren, dus een iets mooier kledingstuk mag in je bagage. rugzak of soepele reistas, géén koffers kleine dagrugzak lichte katoenen kledij warme trui voor frissere avonden windjack/regenjas zonnebescherming: pet, bril, crème stevige wandelschoenen sandalen Geldzaken Budget ter plaatse Kostenraming voor activiteiten, logies, plaatselijk transport, luchthaventaksen ter plaatse, toegangsgelden en maaltijden. Dranken en persoonlijke uitgaven zijn niet inbegrepen. Het budget voor deze reis bedraagt 550 euro. Het laat ons toe van Malta te genieten in al haar aspecten. Fooien In veel landen is toerisme een belangrijke inkomstenbron en meer specifiek, met de typische Joker-manier van reizen komt het besteedde geld rechtstreeks bij de kleine, lokale ondernemers zoals lokale restaurants, guesthouses en touroperators. Tevens moedigen we onze partners aan om hun werknemers een fair loon te betalen en vinden we het belangrijk om, als appreciatie voor de verleende diensten, een redelijke fooi te betalen aan gidsen, dragers en andere werknemers. De hoogte van die fooien is gebaseerd op ervaringen van voorgaande reizen. Bij de raming van het budgetbedrag is met fooien rekening gehouden. Ze zitten dus bij het budget inbegrepen. Gezondheid Voor Malta zijn er geen verplichte inentingen. We raden je aan je Europese Ziekteverzekeringskaart (blauwe kaartje) - mee te nemen. Dit kan je gratis verkrijgen bij je ziekenfonds. Hiermee vermijd je heel wat administratieve rompslomp en voorschieten van geld bij bezoek aan de dokter of opname in een ziekenhuis.

7 Conditie Er komen enkele inspannende elementen in de reis voor, maar de wandelingen zijn niet echt zwaar. Af en toe wandelen we op iets ruiger terrein, maar nooit erg steil en meestal zijn de grindpaden goed begaanbaar. We dragen enkel onze dagrugzak met picknick. De fietstocht is iets steviger door de geografie van Gozo. Reisperiode en klimaat Een gemiddelde temperatuur van 14 C en 7 uur zon per dag maken dat het van november tot april zeer aangenaam wandelen is op de Maltese archipel. De zomer is iets warmer maar de constante zeewind zorgt ook dan voor prettig wandelweer. Van november tot februari dien je wel rekening te houden met mogelijke regenbuien. De avonden zijn eerder fris. De reisbegeleider De reisbegeleider coördineert de reis in overleg met alle deelnemers en regelt de praktische zaken ter plaatse. Een gids is hij niet: voor achtergrondinformatie over de bestemming en rondleidingen laten we liever lokale gidsen aan het woord. Wél vormt de reisbegeleider een brug tussen jou, de groep en het land met zijn bevolking. De reisbegeleider bereidt de reis op voorhand intensief voor. Natuurlijk laat hij genoeg ruimte voor initiatief van de groep: zo stel je mee de picknick samen, zoek je een leuk restaurant of kan je zelf een voorstel doen voor een leuke activiteit. De reisbegeleiders zijn Nederlandstalig en volgden bij vzw Karavaan een door Toerisme Vlaanderen gecertificeerde opleiding van 2 jaar. De opleiding legt vooral de nadruk op enerzijds contactgericht reizen met respect voor cultuur en natuur en anderzijds zowel praktische vaardigheden als theoretische achtergronden. De reisbegeleiders worden niet alleen klaargestoomd om alles op rolletjes te laten lopen, zij zorgen er ook voor dat jij en je groep een grensverleggend en duurzaam avontuur beleven. Respect voor mens en natuur In het kader van het Europees Verdrag voor de Rechten van de Mens en het Internationaal Verdrag inzake de Rechten van het Kind zal Joker op geen enkel moment een beroep doen op diensten van derden die blijk geven van financiële of seksuele uitbuiting van kinderen of volwassenen (logement, transport, maaltijden, activiteiten ). Lees hierover meer in ons Charter mensenrechten. Wij vragen je om vermoedens van kindersekstoerisme te melden op De souvenirhandel is in heel wat landen een belangrijke bron van inkomsten voor de lokale bevolking. Maar er worden helaas nog steeds souvenirs gemaakt van bedreigde plant- en diersoorten. Op je hoede zijn voor verboden souvenirs wil niet zeggen dat je ateliers, souvenirwinkels en markten niet meer mag bezoeken. Je reisbegeleider informeert je hierover. We verwijzen je alvast naar de folder Een zeldzaam dier is geen souvenir uitgegeven door Federale Overheidsdienst Volksgezondheid, Veiligheid van de Voedselketen en Leefmilieu. Joker ontving in 2014 als eerste Belgische touroperator het Travelife duurzaamheidscertificaat, een internationale erkenning voor onze inspanningen om duurzaam te reizen en ondernemen. Lees meer...

8 Geografie De oppervlakte van Malta bedraagt 316 km², ongeveer dubbel zo groot als Brussel. Malta is een verzameling van verschillende eilanden: Malta, Gozo, Comino en twee onbewoonde eilande Cominotto en Filfla. Malta is vrij heuvelachtig met vooral een rotsachtige kust, naar het oosten geleidelijk aan vlakker. Gozo is een stuk groener door de andere bodemsamenstelling. Fauna en flora De grootste tijd van het jaar is het eiland Malta vrij dor. Enkel in de maanden maart tot mei is het er wat groener, tevens ook de maanden waar je de grootste kans hebt een beetje regen te hebben. Er komen weinig dieren voor op Malta, zeker geen groot wild. Het bekendste dier is het Maltezer leeuwtje. Verder komen er op Malta ook veel verschillende soorten hagedissen voor. Staatsvorm Op 21 september 1964 werd Malta onafhankelijk maar de Engelse koningin Queen Elizabeth II bleef nog 10 jaar staatshoofd. Op 13 december 1974 werd Malta een republiek. Marie-Louise Coleiro Preca is sinds 2014 de presidente van Malta. De Maltese president wordt door het parlement verkozen voor een termijn van 5 jaar. Een president kan maar 1 termijn zetelen. Het parlement bestaat uit 1 kamer, de House of Representatives. Hier zetelen minstens 65 parlementariërs. Het exact aantal is afhankelijk van de uitslag van de verkiezingen. Momenteel zijn er 69 zetels. De eerste minister is sinds 2013 Joseph Muscat. Bevolking In Malta wonen ongeveer mensen, wat het één van de dichtsbevolkte landen ter wereld maakt met bijna personen per km². De helft van de inwoners woont in de hoofdstad Valletta. Economie Malta is de kleinste economie van de Europese Unie en kan maar in 20% van z'n noden voldoen. Hierdoor moeten heel veel goederen ingevoerd worden. Toerisme is één van de belangrijkste sectoren van Malta, meer dan 20% van de beroepsbevoking werkt in het toerisme. Verder is de financiële sector ook belangrijk, ze ontsnapte voor een groot deel aan de financiële crisis in de rest van Europa.

9 Religie Het katholicisme is de overheersende godsdienst, goed voor 98% van de bevolking. Lokale gebruiken en gewoonten Tijdsverschil Er is geen tijdsverschil tussen België en Malta. Elektriciteit Malta gebruikt een ander systeem van stekker. Zij gebruiken stekkers van type G. Voorzie dus zeker een adapter. Documenten Voor Malta volstaat je geldige Belgische identiteitskaart. Veiligheid De bezoeken in het kleinste land van de EU kunnen probleemloos worden afgelegd. Er zijn geen bijzondere veiligheidsrisico's voor dit land bekend. Toerisme betekent 20% van het BNP van Malta, de toerist wordt in de watten gelegd. Over deze reisformule

10 Reizen met Joker, dat is méér beleven, durven en doen op een duurzame manier met een reisexpert die je reis ter harte neemt om via onze contacten thuis te komen in de wereld en als een betere versie van jezelf terug te keren Groepsreizen Ons recept voor een fantastische reis bestaat uit 100% avontuurlijke, lokale ingrediënten, een kleine groep gelijkgestemde reisgenoten, activiteiten en vervoersmiddelen die thuis buiten beeld blijven en een fijne reisbegeleider om alles vlot te mixen. Kies uit het wereldwijde aanbod van Joker of neem een kijkje bij onze internationale partners. Zet je zintuigen op scherp! Joker Avontuur Zegt een nacht onder de sterren je meer dan een hemelbed? Dan zit je goed bij Joker Avontuur! Enter adventure, 24/7, want dit wordt beslist een van de meest authentieke en avontuurlijke reiservaringen die je ooit hebt beleefd

Groepsreis: Malta. Inhoudstafel. Deze reis is iets voor jou als je... Programma. Vertrekvergadering

Groepsreis: Malta. Inhoudstafel. Deze reis is iets voor jou als je... Programma. Vertrekvergadering Joker Avontuur, Groepsreis: Reiscode: MTAM www.joker.be/mtam Inhoudstafel Deze reis is iets voor jou als je... Programma De zwaarte van de reis: wat betekenen de stappertjes? Prijzen Wat je moet weten

Nadere informatie

1. Reisinfo. 1.1 Reiskenmerken. 1.2 Joker-kenmerken. 1.2.1 Actieve beleving. 1.2.2 Duurzaamheid. 1.2.3 Contact lokale bevolking

1. Reisinfo. 1.1 Reiskenmerken. 1.2 Joker-kenmerken. 1.2.1 Actieve beleving. 1.2.2 Duurzaamheid. 1.2.3 Contact lokale bevolking 1. Reisinfo 1.1 Reiskenmerken Algemene kenmerken brochure Avontuur: actief een reis beleven reizen in kleine groep aandacht voor duurzaam reizen ontmoetingen met lokale bevolking Algemene kenmerken formule

Nadere informatie

Groepsreis: Malta en Gozo

Groepsreis: Malta en Gozo Comfort Editions, Groepsreis: en Gozo Reiscode: MTCM www.joker.be/mtcm Inhoudstafel Programma De zwaarte van de reis: wat betekenen de stappertjes? Prijzen Wat je moet weten over deze reis Over deze reisformule

Nadere informatie

Italië - Eolische eilanden. Deze reis is iets voor jou als je... Vertrekvergadering deelnemers 9 dagen 3 vertrekdata ITAE

Italië - Eolische eilanden. Deze reis is iets voor jou als je... Vertrekvergadering deelnemers 9 dagen 3 vertrekdata ITAE Joker Avontuur Italië Promo Italië - Eolische eilanden Vanaf 645 per persoon + 750 budget 6-11 deelnemers 9 dagen 3 vertrekdata ITAE De Eolische eilanden zijn het speelterrein voor iedereen die graag vulkanen

Nadere informatie

Italië - Sicilië. Deze reis is iets voor jou als je... Vertrekvergadering deelnemers 12 dagen 1 vertrekdatum ITAS. Joker Avontuur Italië Promo

Italië - Sicilië. Deze reis is iets voor jou als je... Vertrekvergadering deelnemers 12 dagen 1 vertrekdatum ITAS. Joker Avontuur Italië Promo Joker Avontuur Italië Promo Italië - Sicilië Vanaf 969 per persoon + 700 budget 6-11 deelnemers 12 dagen 1 vertrekdatum ITAS Al eeuwenlang wordt vulkaaneiland Sicilië geprezen voor haar charme, cultuur

Nadere informatie

USA - Yellowstone. Deze reis is iets voor jou als je... Vertrekvergadering deelnemers 20 dagen 2 vertrekdata USAY

USA - Yellowstone. Deze reis is iets voor jou als je... Vertrekvergadering deelnemers 20 dagen 2 vertrekdata USAY Joker Avontuur Verenigde Staten Promo USA - Yellowstone Vanaf 2.035 per persoon + 850 USD budget 6-11 deelnemers 20 dagen 2 vertrekdata USAY Deels met huurwagens, soms te voet ontdekken we enkele minder

Nadere informatie

Groepsreis: Italië - Eolische eilanden

Groepsreis: Italië - Eolische eilanden Joker Avontuur, Groepsreis: - Eolische eilanden Reiscode: ITAE www.joker.be/itae Inhoudstafel Deze reis is iets voor jou als je... Programma De zwaarte van de reis: wat betekenen de stappertjes? Prijzen

Nadere informatie

Openluchtmuseum in de Middellandse zee

Openluchtmuseum in de Middellandse zee CITY TRIP DELUXE 4 EN 3 NACHTEN Openluchtmuseum in de Middellandse zee PROGRAMMA Dag 1 : België - Malta Vertrek vanuit Zaventem met de rechtstreekse vlucht van Air Malta. Aankomst in Malta en start van

Nadere informatie

Catamaranzeilen vanop Kos

Catamaranzeilen vanop Kos Catamaranzeilen vanop Kos Vind je catamaranzeilen ook zo spectaculair om naar te kijken? Beeld je dan maar eens in hoe het moet voelen om zelf zo n boot te besturen en ermee door de azuurblauwe Griekse

Nadere informatie

Groepsreis: Italië - Rome & Toscane

Groepsreis: Italië - Rome & Toscane Comfort Editions,, Vaticaanstad Groepsreis: - Rome & Toscane Reiscode: ITCR www.joker.be/itcr Inhoudstafel De hoogtepunten van deze reis Deze reis is iets voor jou als je... Programma De zwaarte van de

Nadere informatie

Groepsreis: Italië - Sicilië

Groepsreis: Italië - Sicilië Joker Avontuur, Groepsreis: - Sicilië Reiscode: ITAS www.joker.be/itas Inhoudstafel De hoogtepunten van deze reis Deze reis is iets voor jou als je... Programma De zwaarte van de reis: wat betekenen de

Nadere informatie

Zeilweekend Ipswich. Joker SportWeg-programma. Foto's, afreisdata, prijs: zie www.joker.be/ BESZ.

Zeilweekend Ipswich. Joker SportWeg-programma. Foto's, afreisdata, prijs: zie www.joker.be/ BESZ. Zeilweekend Ipswich Foto's, afreisdata, prijs: zie www.joker.be/ BESZ. Algemene kenmerken brochure SportWeg: grensverleggende programma s van 5 tot 17 dagen sportieve uitdaging staat centraal begeleiding

Nadere informatie

Groepsreis: Italië - Sicilië

Groepsreis: Italië - Sicilië Comfort Editions, Groepsreis: - Sicilië Reiscode: ITCS www.joker.be/itcs Inhoudstafel De hoogtepunten van deze reis Deze reis is iets voor jou als je... Programma De zwaarte van de reis: wat betekenen

Nadere informatie

Canada. Deze reis is iets voor jou als je... Vertrekvergadering deelnemers 19 dagen 4 vertrekdata CAGC. Joker Go Canada Promo

Canada. Deze reis is iets voor jou als je... Vertrekvergadering deelnemers 19 dagen 4 vertrekdata CAGC. Joker Go Canada Promo Joker Go-26 18-26 Canada Promo Canada Vanaf 1.832 per persoon + 1.250 CAD budget 6-11 deelnemers 19 dagen 4 vertrekdata CAGC Wildlife te over in Canada! We spotten bevers, elanden, rendieren en beren in

Nadere informatie

DAG daagse trekking van de Gorges du Tavignano tot Vizzavona

DAG daagse trekking van de Gorges du Tavignano tot Vizzavona Joker Avontuur Corsica Frankrijk Vanaf 836 per persoon + 625 budget 6-11 deelnemers 15 dagen 2 vertrekdata FRAC Wie Corsica zegt, denkt meteen aan de GR20. Dit Grote Route pad is één van de bekendste en

Nadere informatie

Groepsreis: USA - Washington & New York

Groepsreis: USA - Washington & New York Joker Avontuur, Citytrips en stadstours, Groepsreis: USA - Washington & New York Reiscode: USAW www.joker.be/usaw Inhoudstafel Deze reis is iets voor jou als je... Programma De zwaarte van de reis: wat

Nadere informatie

Groepsreis: Italië - Puglia

Groepsreis: Italië - Puglia Comfort Editions, Groepsreis: - Puglia Reiscode: ITCP www.joker.be/itcp Inhoudstafel De hoogtepunten van deze reis Deze reis is iets voor jou als je... Programma De zwaarte van de reis: wat betekenen de

Nadere informatie

Groepsreis: Griekse Cycladen

Groepsreis: Griekse Cycladen Joker Go-26, 18-26, Groepsreis: Griekse Cycladen Reiscode: GRGG www.joker.be/grgg Inhoudstafel De hoogtepunten van deze reis Deze reis is iets voor jou als je... Programma De zwaarte van de reis: wat betekenen

Nadere informatie

Groepsreis: Hongarije

Groepsreis: Hongarije Joker Avontuur, Groepsreis: Reiscode: HUAH www.joker.be/huah Inhoudstafel Deze reis is iets voor jou als je... Programma De zwaarte van de reis: wat betekenen de stappertjes? Prijzen Wat je moet weten

Nadere informatie

WAAR GAAN WE NAARTOE?

WAAR GAAN WE NAARTOE? WAAR GAAN WE NAARTOE? De familie Janssens wil op uitstap. Maar vader, moeder en de kinderen hebben hun eigen wensen! Kan je de familie helpen? Bekijk de brochures. Welke uitstap is goed voor iedereen?

Nadere informatie

Een mix tussen cultuur (tempels, paleizen, ) en prachtige natuur wel kan smaken

Een mix tussen cultuur (tempels, paleizen, ) en prachtige natuur wel kan smaken Joker Avontuur Thailand Promo Thailand Vanaf 1.530 per persoon + 630 budget 6-13 deelnemers 15 dagen 3 vertrekdata THAB Thailand is met haar evenwichtige mix tussen culturele toppers en wonderlijke natuur

Nadere informatie

Catamaranzeilen. Joker SportWeg-programma. Foto's, afreisdata, prijs: zie www.joker.be/ GRSC.

Catamaranzeilen. Joker SportWeg-programma. Foto's, afreisdata, prijs: zie www.joker.be/ GRSC. Catamaranzeilen Foto's, afreisdata, prijs: zie www.joker.be/ GRSC. Deze reis is iets voor jou als je: houdt van de Griekse sfeer graag wil leren zeilen wil genieten van de Griekse zon Zo is de reis opgebeouwd:

Nadere informatie

Groepsreis: Slovenië. Inhoudstafel. De hoogtepunten van deze reis. Deze reis is iets voor jou als je... Programma. Vertrekvergadering

Groepsreis: Slovenië. Inhoudstafel. De hoogtepunten van deze reis. Deze reis is iets voor jou als je... Programma. Vertrekvergadering Comfort Editions, Groepsreis: Reiscode: SICI www.joker.be/sici Inhoudstafel De hoogtepunten van deze reis Deze reis is iets voor jou als je... Programma De zwaarte van de reis: wat betekenen de stappertjes?

Nadere informatie

Canada - Nova Scotia & Newfoundland. Deze reis is iets voor jou als je... Vertrekvergadering deelnemers 17 dagen CAAS

Canada - Nova Scotia & Newfoundland. Deze reis is iets voor jou als je... Vertrekvergadering deelnemers 17 dagen CAAS Joker Avontuur Canada Promo Canada - Nova Scotia & Newfoundland Vanaf 1.980 per persoon + 1.200 budget 6-11 deelnemers 17 dagen CAAS In de meest oostelijke provincies van Canada gaan we op avontuurlijke

Nadere informatie

Malta Parel in de Middellandse Zee. 8-daagse vliegreis Verzorging logies en ontbijt Verblijf in 1 hotel Reis 285 km

Malta Parel in de Middellandse Zee. 8-daagse vliegreis Verzorging logies en ontbijt Verblijf in 1 hotel Reis 285 km Malta Parel in de Middellandse Zee 8-daagse vliegreis Verzorging logies en ontbijt Verblijf in 1 hotel Reis 285 km Hoogtepunten Stadswandeling en havencruise Valletta Mdina en catacomben St.Paul Charmant

Nadere informatie

1. Reisinfo. 1.1 Reiskenmerken. 1.2 Joker-kenmerken. 1.3 Reisvoorstel. Griekenland SportWeg

1. Reisinfo. 1.1 Reiskenmerken. 1.2 Joker-kenmerken. 1.3 Reisvoorstel. Griekenland SportWeg 1. Reisinfo 1.1 Reiskenmerken Algemene kenmerken brochure SportWeg: grensverleggende programma s van 5 tot 17 dagen sportieve uitdaging staat centraal begeleiding door deskundige Vlaamse of lokale outdoor-organisaties

Nadere informatie

Groepsreis: Roemenië. Inhoudstafel. Deze reis is iets voor jou als je... Programma. Vertrekvergadering. Dag 1-2: Boekarest

Groepsreis: Roemenië. Inhoudstafel. Deze reis is iets voor jou als je... Programma. Vertrekvergadering. Dag 1-2: Boekarest Joker Avontuur, Groepsreis: Reiscode: ROAR www.joker.be/roar Inhoudstafel Deze reis is iets voor jou als je... Programma De zwaarte van de reis: wat betekenen de stappertjes? Prijzen Wat je moet weten

Nadere informatie

Vietnam. Vertrekvergadering deelnemers 18 dagen 2 vertrekdata VNCV

Vietnam. Vertrekvergadering deelnemers 18 dagen 2 vertrekdata VNCV Comfort Editions Vietnam Vietnam Vanaf 2.160 per persoon + 450 budget 7-11 deelnemers 18 dagen 2 vertrekdata VNCV Vietnam zit samen met haar buurlanden geprangd tussen India en China en is van allen het

Nadere informatie

Groepsreis: Spanje - Mallorca

Groepsreis: Spanje - Mallorca Joker Avontuur, Groepsreis: - Mallorca Reiscode: ESAM www.joker.be/esam Inhoudstafel Deze reis is iets voor jou als je... Programma De zwaarte van de reis: wat betekenen de stappertjes? Prijzen Wat je

Nadere informatie

Dol bent op avontuurlijke outdoorsport, of zelfs extreme sporten aandurft (facultatief)

Dol bent op avontuurlijke outdoorsport, of zelfs extreme sporten aandurft (facultatief) Joker Avontuur Nieuw-Zeeland Promo Nieuw-Zeeland Vanaf 3.675 per persoon + 2.200 NZD budget 6-11 deelnemers 29 dagen 2 vertrekdata NZAN Het land van de Kiwi s heeft voor elk wat wils: landschappen die

Nadere informatie

CITYTRIP Athene. Geboortestad van de Olympische Spelen. DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS

CITYTRIP Athene. Geboortestad van de Olympische Spelen. DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS CITYTRIP Athene Geboortestad van de Olympische Spelen. DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS 1 Programma Athene, hoofdstad van Griekenland en genoemd naar de godin Athena, was 3000 tot 2500 jaar geleden de hoofdstad

Nadere informatie

Groepsreis: USA - Washington & New York

Groepsreis: USA - Washington & New York Joker Avontuur, Citytrips en stadstours, Groepsreis: USA - Washington & New York Reiscode: USAW www.joker.be/usaw Inhoudstafel Deze reis is iets voor jou als je... Programma De zwaarte van de reis: wat

Nadere informatie

Italië - Proeven van Venetië en omgeving

Italië - Proeven van Venetië en omgeving Italië - Proeven van Venetië en omgeving DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS 1 Programma Venetïe, een van de meest romantische en legendarische steden ter wereld, staat in zijn geheel op de UNESCO Werelderfgoedlijst.

Nadere informatie

Sri Lanka : 14 Daagse Familie reis. Vertrek zondag 06/08/2017 Retour zaterdag 19/08/2017

Sri Lanka : 14 Daagse Familie reis. Vertrek zondag 06/08/2017 Retour zaterdag 19/08/2017 Sri Lanka : 14 Daagse Familie reis Vertrek zondag 06/08/2017 Retour zaterdag 19/08/2017 Programma : Dag 1: zondag 06 augustus 2017 Vertrek rond 18u10 vanuit Brussel via Doha naar Colombo Sri Lanka. Dag

Nadere informatie

Groepsreis: New York CityMix

Groepsreis: New York CityMix Joker Avontuur, Citytrips en stadstours, Groepsreis: New York CityMix Reiscode: USAN www.joker.be/usan Inhoudstafel De hoogtepunten van deze reis Deze reis is iets voor jou als je... Programma De zwaarte

Nadere informatie

1. Reisinfo. 1.1 Reiskenmerken. 1.2 Joker-kenmerken. 1.2.1 Actieve beleving. 1.2.2 Duurzaamheid. Slovenië Kaap 46 Exploratie

1. Reisinfo. 1.1 Reiskenmerken. 1.2 Joker-kenmerken. 1.2.1 Actieve beleving. 1.2.2 Duurzaamheid. Slovenië Kaap 46 Exploratie 1. Reisinfo 1.1 Reiskenmerken Algemene kenmerken brochure Kaap 46: voor de actieve 46-plusser; logeren in eenvoudige, kleine hotels; met gelijkgestemden op reis, maar ook tijd en ruimte om er even alleen

Nadere informatie

Groepsreis: Slovenië. Inhoudstafel. Programma. Vertrekvergadering. Dag 1: Op weg naar het meer van Bled

Groepsreis: Slovenië. Inhoudstafel. Programma. Vertrekvergadering. Dag 1: Op weg naar het meer van Bled Joker Avontuur, Trekkings en expedities, Groepsreis: Reiscode: SIAE www.joker.be/siae Inhoudstafel Programma De zwaarte van de reis: wat betekenen de stappertjes? Prijzen Wat je moet weten over deze reis

Nadere informatie

Groepsreis: Noorwegen - Lofoten

Groepsreis: Noorwegen - Lofoten Joker Avontuur, Trekkings en expedities, Groepsreis: - Lofoten Reiscode: NOAL www.joker.be/noal Inhoudstafel De hoogtepunten van deze reis Deze reis is iets voor jou als je... Programma De zwaarte van

Nadere informatie

informatiebundel Groepsreis met individuele inschrijving 8-daagse Kroatië De Datum De prijs

informatiebundel Groepsreis met individuele inschrijving 8-daagse Kroatië De Datum De prijs informatiebundel 8-daagse Kroatië Groepsreis met individuele inschrijving Istrië met haar charmante badplaatsen, haar adembenemende archipel van Brijuni en haar Slavische, Romaanse en Germaanse invloeden

Nadere informatie

Groepsreis: Corsica. Inhoudstafel. De hoogtepunten van deze reis. Programma. Vertrekvergadering. Dag 1: Ajaccio

Groepsreis: Corsica. Inhoudstafel. De hoogtepunten van deze reis. Programma. Vertrekvergadering. Dag 1: Ajaccio Joker Avontuur, Groepsreis: Corsica Reiscode: FRAC www.joker.be/frac Inhoudstafel De hoogtepunten van deze reis Programma De zwaarte van de reis: wat betekenen de stappertjes? Prijzen Wat je moet weten

Nadere informatie

1. Reisinfo. 1.1 Reiskenmerken. 1.2 Joker-kenmerken. 1.3 Reisvoorstel. 1.2.1 Actieve beleving. 1.2.2 Duurzaamheid. 1.2.3 Contact lokale bevolking

1. Reisinfo. 1.1 Reiskenmerken. 1.2 Joker-kenmerken. 1.3 Reisvoorstel. 1.2.1 Actieve beleving. 1.2.2 Duurzaamheid. 1.2.3 Contact lokale bevolking 1. Reisinfo 1.1 Reiskenmerken Algemene kenmerken brochure Avontuur: actief een reis beleven; reizen in kleine groep; aandacht voor duurzaam reizen; ontmoetingen met lokale bevolking. Algemene kenmerken

Nadere informatie

Voet- en fietstochtjes tussen tempels en paleizen in minder toeristische gebieden echt jouw ding zijn

Voet- en fietstochtjes tussen tempels en paleizen in minder toeristische gebieden echt jouw ding zijn Joker Avontuur India Promo Noord-India Vanaf 1.195 per persoon + 500 budget 6-13 deelnemers 18 dagen 3 vertrekdata INAN Op één van de heuvels van Jaipur staat het majestueuze Amberfort achter zeven poorten.

Nadere informatie

Kennismaking Noord-Portugal met Porto en de Douro vallei

Kennismaking Noord-Portugal met Porto en de Douro vallei Kennismaking Noord-Portugal met Porto en de Douro vallei DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS 1 Programma DAG 1 Samenkomst op de luchthaven van Zaventem en vertrek per rechtstreekse lijnvlucht van Brussels Airlines

Nadere informatie

Duikstage in Kroatië. Joker SportWeg-programma. Foto's, afreisdata, prijs: zie www.joker.be/ HRSD.

Duikstage in Kroatië. Joker SportWeg-programma. Foto's, afreisdata, prijs: zie www.joker.be/ HRSD. Duikstage in Kroatië Foto's, afreisdata, prijs: zie www.joker.be/ HRSD. 5-daagse duikstage waarna we, hopelijk, ons duikbrevet "open water" behalen. Algemene kenmerken brochure SportWeg: grensverleggende

Nadere informatie

DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS Kennismaking met Slovenië

DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS Kennismaking met Slovenië Schitterend Slovenië DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS Kennismaking met Slovenië 1 Programma Slovenië maakte tot een kwarteeuw geleden nog deel uit van het voormalige Joegoslavië en is sinds 2004 een lidstaat van

Nadere informatie

PROGRAMMA VIP. Istanbul, 1-3 augustus 2017

PROGRAMMA VIP. Istanbul, 1-3 augustus 2017 PROGRAMMA VIP Istanbul, 1-3 augustus 2017 PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: Identiteitskaart en E-visum. TIJDZONE: VALUTA: In Istanbul is het één uur later dan in België. Turkse Lira. ( 1 TRY = 0,2458

Nadere informatie

AVONTURENWEEK IN DE SJOAVALLEI

AVONTURENWEEK IN DE SJOAVALLEI AVONTURENWEEK IN DE SJOAVALLEI De Sjoavallei is het raftingparadijs van Noorwegen en wordt omgeven door enkele van de mooiste nationale parken van Noorwegen: Rondane en Jotunheimen. Tijdens deze avonturenweek

Nadere informatie

Groepsreis: USA - Californië

Groepsreis: USA - Californië Joker Go-26, 18-26, Groepsreis: USA - Californië Reiscode: USGW www.joker.be/usgw Inhoudstafel De hoogtepunten van deze reis Deze reis is iets voor jou als je... Programma De zwaarte van de reis: wat betekenen

Nadere informatie

Malta & Sicilië, in de voetsporen van Paulus. 26 september 6 oktober 2016

Malta & Sicilië, in de voetsporen van Paulus. 26 september 6 oktober 2016 Malta & Sicilië, in de voetsporen van Paulus 11 daagse rondreis CGMV 26 september 6 oktober 2016 11-daagse rondreis Malta en Sicilië Vertrek op D.V. 26 september PRIJZEN Reissom per persoon: 1275,- Bij

Nadere informatie

Groepsreis: Duitsland - Berlijn

Groepsreis: Duitsland - Berlijn Joker Avontuur, Citytrips en stadstours, Groepsreis: - Berlijn Reiscode: DEAB www.joker.be/deab Inhoudstafel De hoogtepunten van deze reis Deze reis is iets voor jou als je... Programma De zwaarte van

Nadere informatie

1. Reisinfo. 1.1 Reiskenmerken. 1.2 Joker-kenmerken. 1.2.1 Actieve beleving. 1.2.2 Duurzaamheid. 1.2.3 Contact lokale bevolking

1. Reisinfo. 1.1 Reiskenmerken. 1.2 Joker-kenmerken. 1.2.1 Actieve beleving. 1.2.2 Duurzaamheid. 1.2.3 Contact lokale bevolking 1. Reisinfo 1.1 Reiskenmerken Algemene kenmerken brochure Kaap 46: voor de actieve 46-plusser; logeren in eenvoudige, kleine hotels; met gelijkgestemden op reis, maar ook tijd en ruimte om er even alleen

Nadere informatie

NATUURPROJECT NATUURPROJECT IN NIEUW-ZEELAND

NATUURPROJECT NATUURPROJECT IN NIEUW-ZEELAND Home Vrijwilligerswerk doen Engels Nieuw-Zeeland Natuurprojecten - VRIJWILLIGERSWERK - NATUURPROJECT IN NIEUW-ZEELAND NATUURPROJECT IN NIEUW-ZEELAND - VRIJWILLIGERSWERK - Zet je in voor de bescherming

Nadere informatie

Door bezoek aan de stad te combineren met uitstappen in de natuur beleef je in deze reis het beste van de twee werelden.

Door bezoek aan de stad te combineren met uitstappen in de natuur beleef je in deze reis het beste van de twee werelden. 1. Reisinfo 1.1 Reiskenmerken Algemene kenmerken brochure Kaap 46: voor de actieve 46-plusser; logeren in eenvoudige, kleine hotels; met gelijkgestemden op reis, maar ook tijd en ruimte om er even alleen

Nadere informatie

Joker Go Bosnië en Herzegovina Kosovo Montenegro Servië Promo

Joker Go Bosnië en Herzegovina Kosovo Montenegro Servië Promo Joker Go-26 18-26 Bosnië en Herzegovina Kosovo Montenegro Servië Promo Balkan: Van Belgrado naar Sarajevo Vanaf 659 per persoon + 960 budget 6-13 deelnemers 14 dagen dagen 1 vertrekdatum RSGO Op verkenning

Nadere informatie

Groepsreis: Portugal - Azoren

Groepsreis: Portugal - Azoren Comfort Editions, Groepsreis: - Azoren Reiscode: PTCA www.joker.be/ptca Inhoudstafel De hoogtepunten van deze reis Deze reis is iets voor jou als je... Programma De zwaarte van de reis: wat betekenen de

Nadere informatie

Alle wegen leiden naar...

Alle wegen leiden naar... ROME CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN Alle wegen leiden naar... PROGRAMMA Dag 1 : België - Rome We vertrekken s ochtends voor onze rechtstreekse vlucht met Brussels Airlines naar Rome. We maken onmiddellijk

Nadere informatie

Groepsreis: Verenigd Koninkrijk - Noord-Ierland

Groepsreis: Verenigd Koninkrijk - Noord-Ierland Comfort Editions, Groepsreis: - Noord-Ierland Reiscode: GBCN www.joker.be/gbcn Inhoudstafel De hoogtepunten van deze reis Deze reis is iets voor jou als je... Programma De zwaarte van de reis: wat betekenen

Nadere informatie

1. Reisinfo. 1.1 Reiskenmerken. 1.2 Joker-kenmerken. 1.2.1 Actieve beleving. 1.2.2 Duurzaamheid. Griekenland Go-26 Exploratie

1. Reisinfo. 1.1 Reiskenmerken. 1.2 Joker-kenmerken. 1.2.1 Actieve beleving. 1.2.2 Duurzaamheid. Griekenland Go-26 Exploratie 1. Reisinfo 1.1 Reiskenmerken Algemene kenmerken brochure Go-26: reizen met leeftijdsgenoten van 18 tot 26 jaar; actief een reis beleven; reizen in kleine groep; aandacht voor duurzaam reizen; ontmoetingen

Nadere informatie

Cuba. Deze reis is iets voor jou als je deelnemers 16 dagen CUKC. Cuba Promo Volzet

Cuba. Deze reis is iets voor jou als je deelnemers 16 dagen CUKC. Cuba Promo Volzet Cuba Promo Volzet Cuba Vanaf 1.838 per persoon + 1.125 CUC budget 5-9 deelnemers 16 dagen CUKC Salsa in Havana, strand en sierra, suiker in Trinidad, natuurpracht en stranden, logeren in casas bij mensen

Nadere informatie

Het best bewaarde geheim van de Mediterranée. Malta. Update EIBTM Vakbeurs Heavent - Toeristische samenwerking New York City en Amsterdam

Het best bewaarde geheim van de Mediterranée. Malta. Update EIBTM Vakbeurs Heavent - Toeristische samenwerking New York City en Amsterdam Dit document wordt u aangeboden door: klik hier voor meer artikelen Malta Het best bewaarde geheim van de Mediterranée Update EIBTM 2013 - Vakbeurs Heavent - Toeristische samenwerking New York City en

Nadere informatie

Groepsreis: USA - Yellowstone

Groepsreis: USA - Yellowstone Joker Avontuur, Groepsreis: USA - Yellowstone Reiscode: USAY www.joker.be/usay Inhoudstafel De hoogtepunten van deze reis Deze reis is iets voor jou als je... Programma De zwaarte van de reis: wat betekenen

Nadere informatie

Groepsreis: Portugal Noord

Groepsreis: Portugal Noord Comfort Editions, Groepsreis: Noord Reiscode: PTCN www.joker.be/ptcn Inhoudstafel De hoogtepunten van deze reis Deze reis is iets voor jou als je... Programma De zwaarte van de reis: wat betekenen de stappertjes?

Nadere informatie

Spanje - Castilië. Vertrekvergadering deelnemers 8 dagen 3 vertrekdata ESAC. Joker Avontuur Spanje Promo

Spanje - Castilië. Vertrekvergadering deelnemers 8 dagen 3 vertrekdata ESAC. Joker Avontuur Spanje Promo Joker Avontuur Spanje Promo Spanje - Castilië Vanaf 494 per persoon + 550 budget 6-11 deelnemers 8 dagen 3 vertrekdata ESAC Van droge desolate landschappen waar die ene zwarte stier staat te grazen aan

Nadere informatie

West Canada. Deze reis is iets voor jou als je... Vertrekvergadering deelnemers 18 dagen 4 vertrekdata CAAW. Joker Avontuur Canada Promo

West Canada. Deze reis is iets voor jou als je... Vertrekvergadering deelnemers 18 dagen 4 vertrekdata CAAW. Joker Avontuur Canada Promo Joker Avontuur Canada Promo West Canada Vanaf 2.260 per persoon + 750 CAD budget 6-11 deelnemers 18 dagen 4 vertrekdata CAAW West-Canada lijkt wel een lappendeken van bergen, valleien en gletsjers. Waar

Nadere informatie

!!! Reisprogramma: Natuur en strand extensie, Thailand. Dag 1, Krabie

!!! Reisprogramma: Natuur en strand extensie, Thailand. Dag 1, Krabie Reisprogramma: Natuur en strand extensie, Thailand Dag 1, Krabie Krabi, in Zuid Thailand, aan de kust van de Andamanse Zee vlakbij het Than Bok Khorani National park is bekend om zijn karst rots formaties

Nadere informatie

CITYTRIP Krakau (Polen)

CITYTRIP Krakau (Polen) CITYTRIP Krakau (Polen) DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS met bezoek aan Auschwitz en Birkenau 1 Programma Krakau, een stad met een unieke sfeer en een schitterende authentieke binnenstad, werd in 1978 als eerste

Nadere informatie

Informatie voor reizigers naar Nepal 2014 stichting-maya

Informatie voor reizigers naar Nepal 2014 stichting-maya Informatie voor reizigers naar Nepal 2014 stichting-maya www.mayafoundation.com Turkish Airlines en Etihad hebben op dit moment vluchten met korte overstaptijden De vlucht regelt ieder voor zich. Als

Nadere informatie

Groepsreis: Hawaii - USA - Limited Edition

Groepsreis: Hawaii - USA - Limited Edition Joker Avontuur, Groepsreis: Hawaii - USA - Limited Edition Reiscode: USAH www.joker.be/usah Inhoudstafel Programma De zwaarte van de reis: wat betekenen de stappertjes? Prijzen Wat je moet weten over deze

Nadere informatie

Groepsreis: USA - New England

Groepsreis: USA - New England Joker Avontuur, Groepsreis: USA - New England Reiscode: USAB www.joker.be/usab Inhoudstafel Deze reis is iets voor jou als je... Programma De zwaarte van de reis: wat betekenen de stappertjes? Prijzen

Nadere informatie

Alle wegen leiden naar...

Alle wegen leiden naar... ROME CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN Alle wegen leiden naar... PROGRAMMA Dag 1 : België - Rome We vertrekken s ochtends voor onze rechtstreekse vlucht met Brussels Airlines naar Rome. We maken onmiddellijk

Nadere informatie

ONTDEK DE CHARMANTE BAAI VAN NAPELS

ONTDEK DE CHARMANTE BAAI VAN NAPELS ONTDEK DE CHARMANTE BAAI VAN NAPELS De Blauwe Vogel 1609 Reisfamilie Carlier De Baai van Napels: zon, zee, natuur, cultuur en een heerlijke Italiaanse keuken. Enkele pareltjes in de streek zijn Capri,

Nadere informatie

Groepsreis: Canada - Nova Scotia & Newfoundland

Groepsreis: Canada - Nova Scotia & Newfoundland Joker Avontuur, Groepsreis: - Nova Scotia & Newfoundland Reiscode: CAAS www.joker.be/caas Inhoudstafel Deze reis is iets voor jou als je... Programma De zwaarte van de reis: wat betekenen de stappertjes?

Nadere informatie

Groepsreis: Italië - Tosca- Romagnola

Groepsreis: Italië - Tosca- Romagnola Joker Go-26, 18-26, Groepsreis: - Tosca- Romagnola Reiscode: ITGI www.joker.be/itgi Inhoudstafel De hoogtepunten van deze reis Deze reis is iets voor jou als je... Programma De zwaarte van de reis: wat

Nadere informatie

Groepsreis: Kroatië. Inhoudstafel. Deze reis is iets voor jou als je... Programma. Vertrekvergadering. Dag 1-2: Het centrum

Groepsreis: Kroatië. Inhoudstafel. Deze reis is iets voor jou als je... Programma. Vertrekvergadering. Dag 1-2: Het centrum Joker Avontuur, Groepsreis: Reiscode: HRAH www.joker.be/hrah Inhoudstafel Deze reis is iets voor jou als je... Programma De zwaarte van de reis: wat betekenen de stappertjes? Prijzen Wat je moet weten

Nadere informatie

Oeganda - Openingsreis ViaVia Joker Reiscafé

Oeganda - Openingsreis ViaVia Joker Reiscafé Comfort Editions Oeganda Promo Oeganda - Openingsreis ViaVia Joker Reiscafé Vanaf 3.554 per persoon + 250 budget 8-14 deelnemers 14 dagen 1 vertrekdatum UGAV De hoogtepunten van deze reis Ontdek de wonderbare

Nadere informatie

Golfsurfen in Portugal

Golfsurfen in Portugal Golfsurfen in Portugal Golfsurfen in Portugal is surfen onder een stralende zon en op één van de mooiste surfbestemmingen van Europa. Het surfkamp bevindt zich tussen de dennenbomen van het Costa Vincentina

Nadere informatie

NATUURPROJECT NATUURPROJECT IN CANADA (FRANSTALIG)

NATUURPROJECT NATUURPROJECT IN CANADA (FRANSTALIG) Home Vrijwilligerswerk doen Frans Canada Franstalig Natuurprojecten - VRIJWILLIGERSWERK - NATUURPROJECT IN CANADA (FRANSTALIG) NATUURPROJECT IN CANADA (FRANSTALIG) - VRIJWILLIGERSWERK - Grijp de unieke

Nadere informatie

GROEPSREIS HOOGTEPUNTEN & NOORDERLICHT IN ZUID-IJSLAND

GROEPSREIS HOOGTEPUNTEN & NOORDERLICHT IN ZUID-IJSLAND GROEPSREIS HOOGTEPUNTEN & NOORDERLICHT IN ZUID-IJSLAND Ook 's winters heeft IJsland ontzettend veel te bieden. Tijdens deze internationale groepsreis ga je op zoek naar het magische noorderlicht en ontdek

Nadere informatie

BALI - MENSEN MET BEPERKING - 7 DAGEN

BALI - MENSEN MET BEPERKING - 7 DAGEN BALI - MENSEN MET BEPERKING - 7 DAGEN Tourcode: PMDJ-7D-Beperking Bali In samenwerking met onze lokale medewerkers te Bali hebben we voor mensen met een beperking een speciaal programma opgesteld. Vanuit

Nadere informatie

Informatieboekje: NEIGHBOUR TOES

Informatieboekje: NEIGHBOUR TOES Informatieboekje: NEIGHBOUR TOES 1 WIE GAAN ER MEE Er gaan jongeren en begeleiders mee van t Volbert en daarnaast van 3 andere groepen uit andere landen. Alle begeleiders zijn er voor alle jongeren. Je

Nadere informatie

Fotostory FOTO S: JORISLUGTIGHEID.NL

Fotostory FOTO S: JORISLUGTIGHEID.NL Fotostory M A L T A : H E T B E S T B E W A A R D E G E H E I M V A N D E M I D D E L L A N D S E Z E E FOTO S: JORISLUGTIGHEID.NL Malta, Gozo en Comino zijn één groot openluchtmuseum. Dankzij zijn strategische

Nadere informatie

16-20 jaar - Malta Summer camp Freestyle EC

16-20 jaar - Malta Summer camp Freestyle EC EASY LANGUAGES 16-20 jaar - Malta Summer camp Freestyle EC Waarom dit programma? Zomercursus jongeren van 16 tot 20 jaar Vanaf 1 week 20 lessen Engels per week Compleet programma met sporten en excursies

Nadere informatie

1. Reisinfo. 1.1 Reiskenmerken. 1.2 Joker-kenmerken. 1.3 Reisvoorstel Actieve beleving Duurzaamheid Contact lokale bevolking

1. Reisinfo. 1.1 Reiskenmerken. 1.2 Joker-kenmerken. 1.3 Reisvoorstel Actieve beleving Duurzaamheid Contact lokale bevolking 1. Reisinfo 1.1 Reiskenmerken Algemene kenmerken brochure Kaap 46: voor de actieve 46-plusser logeren in eenvoudige, kleine hotels met gelijkgestemden op reis, maar ook tijd en ruimte om er even alleen

Nadere informatie

Andalusië Spanje 5 okt - 12 okt 2017

Andalusië Spanje 5 okt - 12 okt 2017 Andalusië Spanje 5 okt - 12 okt 2017 Als in Nederland de herfst z n intrede doet, vieren wij nog even de Spaanse zomer. Met gemiddeld 23 graden is Andalusië een heerlijke najaarsbestemming. We gaan 8 dagen

Nadere informatie

Sneeuwscooteravontuur Three Countries

Sneeuwscooteravontuur Three Countries Fins Lapland: Sneeuwscooteravontuur Three Countries Individuele afreis (6 dagen/5 nachten) Avontuurlijke sneeuwscootertocht naar het drielandenpunt van Finland, Zweden en Noorwegen. De tocht brengt u in

Nadere informatie

Verenigd Koninkrijk - Wales. Deze reis is iets voor jou als je deelnemers 9 dagen 2 vertrekdata GBAW. Joker Avontuur Verenigd Koninkrijk Promo

Verenigd Koninkrijk - Wales. Deze reis is iets voor jou als je deelnemers 9 dagen 2 vertrekdata GBAW. Joker Avontuur Verenigd Koninkrijk Promo Joker Avontuur Verenigd Koninkrijk Promo Verenigd Koninkrijk - Wales Vanaf 625 per persoon + 450 GBP budget 6-8 deelnemers 9 dagen 2 vertrekdata GBAW Een goede mix tussen ruwe natuur en imposante ruïnes

Nadere informatie

Groepsreis: USA - West

Groepsreis: USA - West Comfort Editions, Groepsreis: USA - West Reiscode: USCU www.joker.be/uscu Inhoudstafel Deze reis is iets voor jou als je... Programma De zwaarte van de reis: wat betekenen de stappertjes? Prijzen Wat je

Nadere informatie

1. Reisinfo. 1.1 Reiskenmerken. 1.2 Joker-kenmerken. 1.2.1 Actieve beleving. 1.2.2 Duurzaamheid. Verenigde Staten Avontuur Exploratie

1. Reisinfo. 1.1 Reiskenmerken. 1.2 Joker-kenmerken. 1.2.1 Actieve beleving. 1.2.2 Duurzaamheid. Verenigde Staten Avontuur Exploratie 1. Reisinfo 1.1 Reiskenmerken Algemene kenmerken brochure Avontuur: actief een reis beleven; reizen in kleine groep; aandacht voor duurzaam reizen; ontmoetingen met lokale bevolking. Algemene kenmerken

Nadere informatie

VERBLIJF IN EEN GEZIN IN IERLAND

VERBLIJF IN EEN GEZIN IN IERLAND - TAALREIS - VERBLIJF IN EEN GEZIN IN IERLAND VERBLIJF IN EEN GEZIN IN IERLAND - TAALREIS - Dit is een unieke gelegenheid om de Ierse cultuur te leren kennen. Met dit programma volg je geen taallessen,

Nadere informatie

Check in in het hotel. Avondmaal en overnachting.

Check in in het hotel. Avondmaal en overnachting. DUBLIN 2015 1 DAG1 SamenkomstindeluchthavenvanZaventemvoorderechtstreekseochtendvluchtmetAer LingusnaarDublin. Bijaankomsttransfernaardestad. Middagmaal. IndenamiddagbezoekenwedeberoemdeGuinnessbrouwerij.

Nadere informatie

Zeilen rond Europa. Joker SportWeg-programma. Foto's, afreisdata, prijs: zie www.joker.be/ EUSZ.

Zeilen rond Europa. Joker SportWeg-programma. Foto's, afreisdata, prijs: zie www.joker.be/ EUSZ. Zeilen rond Europa Foto's, afreisdata, prijs: zie www.joker.be/ EUSZ. Met de Antwerp Flyer, het grootste zeiljacht van België, varen we naar het uiterste zuiden van Spanje om dan via Ierland koers te zetten

Nadere informatie

Wil proeven van de fascinerende (eet)cultuur en relaxen op het tropisch eiland Koh Phangan

Wil proeven van de fascinerende (eet)cultuur en relaxen op het tropisch eiland Koh Phangan Joker Go-26 18-26 Thailand Promo Thailand Vanaf 1.565 per persoon + 795 budget 6-13 deelnemers 22 dagen dagen 4 vertrekdata THGT Thailand is met haar evenwichtige mix tussen culturele toppers en wonderlijke

Nadere informatie

MIJN RONDLEIDING IN DE LUCHTHAVEN VAN ANTWERPEN

MIJN RONDLEIDING IN DE LUCHTHAVEN VAN ANTWERPEN MIJN RONDLEIDING IN DE LUCHTHAVEN VAN ANTWERPEN HOE GEBRUIK IK HET STAPPENPLAN? Leuk dat je hebt besloten om een rondleiding te volgen in de luchthaven van Antwerpen. Toerisme voor Autisme stelde een stappenplan

Nadere informatie

REIZENSYLVIE stelt voor

REIZENSYLVIE stelt voor REIZENSYLVIE stelt voor Groepscruise Oost-Middellandse Zee In samenwerking met : Periode : 05/06/2012-17/6/2012 Het begint met een tijdloze reis aan boord van een ruim, middelgroot schip. Het eindigt met

Nadere informatie

Groepsreis: Portugal. Inhoudstafel. Programma. Vertrekvergadering

Groepsreis: Portugal. Inhoudstafel. Programma. Vertrekvergadering Joker Avontuur, Groepsreis: Reiscode: PTAP www.joker.be/ptap Inhoudstafel Programma De zwaarte van de reis: wat betekenen de stappertjes? Prijzen Wat je moet weten over deze reis Over deze reisformule

Nadere informatie

TEXTIELREIS MAROKKO, 8 DAGEN

TEXTIELREIS MAROKKO, 8 DAGEN TEXTIELREIS MAROKKO, 8 DAGEN 22 29 September 2019 899 EUR (exclusief vluchten) Highlights: Cultuur, natuur, Marrakesh, winkelen, vrouwenorganisaties, weef- en borduurworkshops met lokale vrouwen, kookworkshop,

Nadere informatie

Noord-Vietnam. Deze reis is iets voor jou als je... Vertrekvergadering. 5-9 deelnemers 22 dagen 1 vertrekdatum VNAN

Noord-Vietnam. Deze reis is iets voor jou als je... Vertrekvergadering. 5-9 deelnemers 22 dagen 1 vertrekdatum VNAN Joker Avontuur Trekkings en expedities Vietnam Noord-Vietnam Vanaf 1.595 per persoon + 740 budget 5-9 deelnemers 22 dagen 1 vertrekdatum VNAN Naast de nodige portie cultuur kan een fervent wandelaar zeker

Nadere informatie

BERGLEVEN EN WEVEN IN DE KARPATEN (OEKRAÏNE)

BERGLEVEN EN WEVEN IN DE KARPATEN (OEKRAÏNE) BERGLEVEN EN WEVEN IN DE KARPATEN (OEKRAÏNE) 8 DAGEN 9-16 juni 2019 1.099 EUR (exclusief vluchten) Highlights: Leren weven van een wollen deken in drie workshops, verblijf bij families in de (Oekraïense)

Nadere informatie

1. Reisinfo. 1.1 Reiskenmerken. 1.2 Joker-kenmerken. 1.2.1 Actieve beleving. 1.2.2 Duurzaamheid. Slovenië Avontuur Expeditie

1. Reisinfo. 1.1 Reiskenmerken. 1.2 Joker-kenmerken. 1.2.1 Actieve beleving. 1.2.2 Duurzaamheid. Slovenië Avontuur Expeditie 1. Reisinfo 1.1 Reiskenmerken Algemene kenmerken brochure Avontuur: actief een reis beleven; reizen in kleine groep; aandacht voor duurzaam reizen; ontmoetingen met lokale bevolking. Algemene kenmerken

Nadere informatie

Groepsreis: New York CityMix

Groepsreis: New York CityMix Joker Avontuur, Citytrips en stadstours, Groepsreis: New York CityMix Reiscode: USAN www.joker.be/usan Inhoudstafel De hoogtepunten van deze reis Deze reis is iets voor jou als je... Programma De zwaarte

Nadere informatie