Nieuwsbrief. November nr. 2

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief. November nr. 2"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief Sinterklaas Sinterklaas is weer in het land. Vanaf 9 november is het Sinterklaasjournaal weer te volgen op televisie. In diverse groepen zullen we Het Sinterklaasjournaal gaan kijken. Op zaterdag 12 november is de intocht te zien vanaf uur op NPO Zapp. In Velp komt Sinterklaas op zaterdag 19 november aan. De werkgroep Sint op school is druk bezig met de voorbereidingen voor de aankomst en viering op 5 december bij ons op school. Zij zullen u zo spoedig mogelijk van meer info voorzien. Nieuwe collega s In een vorige Nieuwsbrief hebben wij Eveline en Zamira al welkom geheten. Hieronder stellen zij zich even aan u voor. Beste ouders en verzorgers, Even voorstellen. Mijn naam is Zamira Schoolderman. Ik ben 26 jaar oud en ik woon in Dieren. Naast mijn werk als juf ben ik dol op sporten. Ik ben regelmatig in de sportschool te vinden, maar ook ballet en hardlopen vindt ik fijn om te doen. Ik ben al een aantal jaar werkzaam in het onderwijs als invalleerkracht. Maar dit jaar mag ik samen met Silvia de kinderen van groep 1/2A heel veel leren. Wij hebben samen al veel leuke momenten beleefd en er komen er vast nog veel meer bij. Vriendelijke groet, Juf Zamira November nr november VO markt Velp 17 november MR vergadering 18 november Studieochtend groep 1 t/m 4 23 november GMR vergadering 28 november Viering gr. 1/2A, 5 en 7 5 december Sinterklaasviering gr. 1 t/m 4 tot uur continue rooster gr. 5 t/m 8 tot uur 8 december Nieuwsbrief december Mijn naam is Eveline van Driessen. Ik ben 30 jaar oud en woon in Oosterbeek. Op dinsdag en woensdag geef ik met veel plezier les aan groep 7. Inmiddels werk ik 4 jaar binnen de stichting Veluwezoom. In mijn vrije tijd sport ik graag en vind ik het leuk om uit eten te gaan, muziek te luisteren, boeken te lezen en op reis te gaan. Het wordt een leerzaam en gezellig schooljaar samen met juf Lotte. Vriendelijke groet, Juf Eveline 6881 MK Velp Tel: tel:

2 Schoolfoto's Vlak voor de herfstvakantie heeft u de schoolfoto's van uw kind(eren) ontvangen. De uiterste inleverdatum voor de machtiging/overgebleven foto's is vrijdag 18 november. Bij de Egmondstraat kunnen ze worden ingeleverd bij de leerkrachten, op de Steenhoek staat bij het keukentje een grote doos waar het in gedeponeerd kan worden. Dialoogavond Op donderdag 20 oktober was de jaarlijkse vergadering van de Ouderraad en Medezeggenschapsraad. Elk jaar wordt deze gekoppeld aan een thema. Dit jaar heeft het team in overleg met de en MR besloten deze avond zelf in te vullen. We weten dat een aantal onderwerpen op school ouders bezig houden. Wat is er dan mooier dan dat ouders en school samen hierover in gesprek gaan? Op de informatieavond eerder dit jaar leek dit idee bij veel ouders ook op enthousiasme te kunnen rekenen. We waren dan ook erg benieuwd naar de opkomst van deze dialoogavond. Op deze avond waren echter slechts twintig ouders aanwezig, inclusief de - en MR-leden. Enerzijds zijn wij daardoor wat teleurgesteld, anderzijds kan het ook betekenen dat er over het algemeen tevredenheid bestaat over de gang van zaken op school betreffende deze onderwerpen. De avond bestond uit twee rondes waar de ouders en team steeds konden kiezen tussen twee onderwerpen. De eerste ronde bestond uit Communicatie tussen school en ouders olv Peter de Bruijn. Tijdens het gesprek werd duidelijk dat er al grote tevredenheid is over de wijze van communiceren. Ook werden er nog suggesties geopperd om dit nog te verbeteren. Daarnaast was er het onderwerp Voeding olv Barbara Tjin A Koeng- Gijtenbeek. Ook hier goede gesprekken over gezonde traktaties, en wat blijkt? Gezond kan ook lekker zijn voor kinderen! In de tweede ronde kwam Sociaal Emotioneel Leren olv Ingrid van Middelkoop aan bod. Het was goed samen te kijken hoe we met zijn allen kunnen zorgen dat kinderen zich prettig en veilig voelen op school. Tegelijkertijd werd de opzet voor Beleidsplan Meerbegaafdheid olv Karen Laseur besproken. Tijdens dit gesprek zijn mooie uitgangspunten voor dit beleidsplan aan de orde geweest. De avond werd afgesloten met een heerlijke borrel georganiseerd door de Ouderraad. Wij als school kijken met een goed gevoel terug naar deze avond. Mooie input om verder mee aan de slag te gaan. Wij komen hier in een later stadium nog op terug. Dank aan ouders en team voor hun betrokkenheid en inbreng om deze avond tot het succes te maken dat het was MK Velp Tel:

3 Vanuit de groepen 1/2 De komende weken werken we met het thema Familie. De kinderen maken kennis met de begrippen van baby, naar dreumes, peuter, tiener, puber en volwassene. De begrippen als ouders, grootouders, overgrootouders, ooms, tantes, neef, nicht, etc. komen voorbij en we bekijken foto s van de familie. Denken jullie aan het meegeven van een baby- of peuterfoto? We gaan er mooie fotolijstjes voor maken. Daarnaast hangen we foto s die de kinderen meebrengen op aan de fotomuur. Tijdens Engels komen o.a. begrippen mother, daddy, brother and sister aan bod. Op het gebied van rekenen besteden we aandacht aan: Met hoeveel zijn jullie thuis? Hoe lang ben je? De cijfers 5 en 6 zullen aangeleerd worden. De letter m van mama en de letter h zullen centraal staan. Op onderstaande foto zien jullie enkele familieleden zeer actief tijdens de Oud Hollandsche spelen.. Dank jullie wel papa s, mama s, opa s en oma s. Lees 15 minuten per dag 15 minuten lezen per dag draagt structureel bij aan de taalontwikkeling van ieder kind. Kinderen die 15 minuten per dag lezen, lezen woorden per jaar! Zij bouwen aan hun woordenschat en doen extra kennis op over onze wereld. Daarom zetten wij vrij lezen dagelijks structureel op het rooster op onze school. Thuis zo u ons daar in kunnen ondersteunen! Uiterlijk van zwarte piet De landelijke Zwarte Pieten-discussie zal ook u niet zijn ontgaan. Om te voorkomen dat de elf bij Stichting Scholengroep Veluwezoom aangesloten openbare scholen ieder hun eigen standpunt kiezen in deze, is de Gemeenschappelijke Medezeggenschapsraad geraadpleegd. Tijdens de vergadering op 5 oktober jl. reageerde personeels en oudergeleding positief over de wens van de Scholengroep om een stap te zetten in de ontwikkeling van zwarte piet. Geen traditionele zwarte pieten (met gouden ringen etc) meer, maar een stap zetten naar anders dan zwart geschminkte pieten. In goed overleg hebben wij afgesproken dat de pieten die op 5 december meekomen naar de scholen bruin zijn, geen (dikke) hard-rode lippen zullen hebben en géén oorringen dragen. Tel: MK Velp tel:

4 Vanuit de Ouderraad Ouderraad Ouderraad Activiteiten en afsluiting Kinderboekenweek Wat was de Kinderboekenweek weer leuk dit jaar! Mede dankzij enthousiaste opa's en oma's is het weer een feestje geworden. Zij hebben hun acteertalent laten zien bij de opening van de Kinderboekenweek. Ook hebben opa's en oma's bij de kleuters iedere ochtend voorgelezen en geholpen bij de Oud-Hollandse spelen. De oudere groepen hebben weer goede handel bedreven op de boekenmarkt. Dialoogavond 20 oktober vond de dialoogavond plaats. Op deze avond heeft de haar activiteiten en de financiën (ouderbijdrage) gepresenteerd. Alle ouders zijn van harte uitgenodigd mee te denken over de zaken waar de ouderbijdrage aan kan worden besteed. Dit nemen we als vervolgens mee in onze planvorming. Heb je ideeën, schroom dan niet ons hierover aan te spreken of ze te mailen: Na de presentatie van de zijn de aanwezige ouders met de teamleden van school in gesprek gegaan over 4 onderwerpen: communicatie, voeding- en traktatiebeleid, meerbegaafdenbeleid en sociaal-emotionele ontwikkeling. Alle vier de gesprekken leverden goede input op voor het verder doorontwikkelen van het schoolbeleid. Zowel de ouders als de teamleden waren enthousiast over deze manier van overleg. Ouderbijdrage Misschien ben je het na onze eerste oproep vergeten: de ouderbijdrage! Geen nood, overmaken kan nog steeds. De ouderbijdrage van 40,- per kind mag naar rekeningnummer: NL64 INGB , t.n.v. Ouderraad Dorpsschool Rozendaal (ING bank, Velp). Graag met vermelding van de naam van je kind en de groep waar hij/zij in zit. 11 november is de dag 11 november is de dag, schijnen mag! Sinterklaas en Kerst De Sinterklaascommissie en de Kerstcommissie zijn inmiddels weer enthousiast van start gegaan. Voor beide activiteiten geldt dat helpende handen meer dan welkom zijn. De eerste activiteit is het versieren van de school voor Sinterklaas op 18 november. Heb je zin om te helpen? Stuur dan een mail: or.dorpsschool@gmail.com. Nieuw -lid Marlies Klaassen, moeder van Sam (groep 5) is de komen versterken. Van harte welkom Marlies! Hartelijke groeten, Teresa, Teatske, Hendrika, Esther, Linda, Erica en Mirel Tel: MK Velp tel:

5 UITNODIGING KERSTMUSICAL 2016 Wil je Meedoen? Acteren - Zingen - Dansen Ben je tussen 16 4 jaar oud? Ben je beschikbaar? Audities zondag 13 Nov Grote Kerk Velp. Repetities zondagen van 9:45-11:30 uur, 20 & 27 Nov; 4, 11 & 18 Dec. Uitvoeringen op Kerstavond zaterdag 24 December. Meedoen? stuur een met Naam Leeftijd en Contactgegevens naar Karen, Jowin of Auke jeugdraad@pknvelp.nl Kerstkind van de Rekening Meer dan 2000 jaar geleden besluit keizer Augustus om de mensen in zijn Romeinse Rijk te tellen. Hij stuurt al zijn onderdanen naar hun geboorteplaats. Ook Jozef en zijn zwangere vrouw Maria gaan op weg. Eenmaal in Bethlehem bevalt Maria van haar eerste zoon: Jezus. Hij is een koningskind, anders dan anderen. Al snel komen er mensen uit alle windstreken om het kind te bewonderen. Ook wijzen uit het Oosten reizen af naar het Kerstkind. Onderweg gaan ze langs bij koning Herodes en vertellen hem van de geboorte van een nieuwe koning. Herodes is jaloers en vraagt de wijzen of ze hem willen laten weten waar het kind geboren is. Echter, keren ze niet terug als ze Jezus hebben gezien en Herodes wordt woedend! Hij beveelt iets vreselijks. Loopt dit goed af? Een nieuw kerstverhaal, geregisseerd en gemaakt door Rhedelijk Cultureel met Jeugdraad PKN Velp. Iedereen (tussen 16 en 4 jaar oud) die het leuk vindt om te zingen, acteren en/of dansen, kan zich opgeven! Doe jij ook mee?: Acteren - Zingen Dansen! Ben je tussen 16 4 jaar oud? Ben je beschikbaar? Audities zondag 13 Nov Grote Kerk Velp. Repetities zondagen 20 & 27 Nov; 4, 11 & 18 Dec. Uitvoeringen op Kerstavond zaterdag December 24. Stuur een met Naam, Leeftijd en Contactgegevens naar Karen, Jowin of Auke jeugdraad@pknvelp.nl

Wij wensen jullie allemaal een mooie tijd toe op De Dorpsschool. Met elkaar hopen wij er weer een inspirerend jaar van te maken!

Wij wensen jullie allemaal een mooie tijd toe op De Dorpsschool. Met elkaar hopen wij er weer een inspirerend jaar van te maken! Nieuwsbrief Welkom Vorige week hebben we alle leerlingen van de Dorpsschool weer mogen begroeten op school. De eerste week van het schooljaar besteden we veel aandacht aan de band tussen de leerkrachten

Nadere informatie

Schooljaar nr. 7. We zijn alweer een paar maanden aan het werk met de nieuwe methodes.

Schooljaar nr. 7. We zijn alweer een paar maanden aan het werk met de nieuwe methodes. Schooljaar 2017-2018 24-11-2017 nr. 7 S t a a l e n D a v i n c i We zijn alweer een paar maanden aan het werk met de nieuwe methodes. Iedereen begint eraan te wennen en ze bevallen heel erg goed. De leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Januari nr. 5

Nieuwsbrief. Januari nr. 5 Nieuwsbrief Nieuwjaar Een nieuwjaar is begonnen. We hebben genoeg plannen en gaan er met de kinderen en u samen, een mooi jaar van maken. DE BESTE WENSEN VOOR 2017! Januari nr. 5 Cito toetsen Volgende

Nadere informatie

INFO 3. Mededelingen Informatie die te maken heeft met de organisatie van de school. Met Sprongen Vooruit Wedstrijd!

INFO 3. Mededelingen Informatie die te maken heeft met de organisatie van de school. Met Sprongen Vooruit Wedstrijd! INFO 3 01-11-2016 Mededelingen Informatie die te maken heeft met de organisatie van de school. Met Sprongen Vooruit Wedstrijd! Groep Oranje heeft mee gedaan met de wedstrijd van Met Sprongen Vooruit. Hopelijk

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De Zijlwijkschool. Uitnodiging aan alle ouders, familieleden. Alle kinderen MOETEN om uiterlijk 8.30 uur op school zijn. Echt NIET later!

Nieuwsbrief. De Zijlwijkschool. Uitnodiging aan alle ouders, familieleden. Alle kinderen MOETEN om uiterlijk 8.30 uur op school zijn. Echt NIET later! Nieuwsbrief De Zijlwijkschool Schaduwpad 1, 2371VX Leiden www.zijlwijk.pcsleiden.nl Nieuwsbrief nummer 6, 2014-2015 6 Denkt u er aan om geld mee te geven voor onze adoptiekinderen van Happy and Joy? In

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.7 3 december 2015

Nieuwsbrief nr.7 3 december 2015 Nieuwsbrief nr.7 3 december 2015 Vanuit de directie Sinterklaas Vandaag donderdag 3 december heeft de Sint en zijn pieten een bezoek gebracht aan de Vonder. In de speelzaal hebben de kinderen van de groepen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De Regenboog kleurt je leven. Vol verwachting De maand van de feesten! Voor in uw agenda. De Regenboog

Nieuwsbrief. De Regenboog kleurt je leven. Vol verwachting De maand van de feesten! Voor in uw agenda. De Regenboog 2 december 2016 Nieuwsbrief De Regenboog kleurt je leven Voor in uw agenda 5 december Sinterklaas 6 december Studiedag groep 1-8 vrij 22 december Kerstviering in de avond 23 december 9.30 naar school 26

Nadere informatie

Kamp groep 8 Het kamp gaat door! De blije hoofden, daar doen we het toch voor? Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015

Kamp groep 8 Het kamp gaat door! De blije hoofden, daar doen we het toch voor? Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015 Openbare Basisschool De Zevensprong Danslaan 74 1326 PL Almere Tel.: 036-5353742 info@zevensprong.asg-almere.nl www.zevensprong.asg-almere.nl Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015 Belangrijke data: 7

Nadere informatie

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Met trots presenteren wij u de poster van het jaarverslag van de Poort. Middels deze poster (zie bijlage) krijgt u een samenvatting van het

Nadere informatie

Geachte ouders, Bijbelverhalen

Geachte ouders, Bijbelverhalen Geachte ouders, Nieuwsbrief 11 21 november 2017 Deze week: * Schoolfruit * Sinterklaas * Kerst * We vinden het fijn om dit jaar Kerst met de ouders en kinderen te vieren. Het kerstfeest staat gepland op

Nadere informatie

Weekbrief 09 oktober Schooljaar Nummer 05. Ommelandernieuws. Datum: Activiteit: Tijd:

Weekbrief 09 oktober Schooljaar Nummer 05. Ommelandernieuws. Datum: Activiteit: Tijd: Weekbrief 09 oktober Schooljaar 2015-2016 Nummer 05 Ommelandernieuws Datum: Activiteit: Tijd: Maandag 12-10 Start kinderboekenweek Dinsdag 13-10 Schoolforumvergadering 19.30 uur Donderdag 15-10 Inloopavond

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F NR 8 N I E U W S B R I E F 12-12-2018 T E R U G B L I K Wat een gezellig sinterklaasfeest hadden we! Sint had zich met zijn pieten goed voorbereid en om zeker te weten dat hij op tijd op de Keizerskroon

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2018 Fiduciaschool

Nieuwsbrief December 2018 Fiduciaschool Nieuwsbrief December 2018 Fiduciaschool CSBO Fiduciaschool, Distributiestraat 1, 9728 CR GRONINGEN Agenda December 2018 Datum Groep Activiteit 5 december Alle Sinterklaas is op school! 17-20 dec. Alle

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF O.B.S. BRINKSCHOOL

NIEUWSBRIEF O.B.S. BRINKSCHOOL OBS BRINKSCHOOL Oude Brinkweg 95 * 9751 RL Haren * TELEFOON (050) 534 75 24 * (E) directie.obsbrinkschool@stichtingbaasis.nl * Beste ouder/verzorger, NIEUWSBRIEF O.B.S. BRINKSCHOOL 17-02-2017 De rapporten

Nadere informatie

Nieuwsbrief 27, 15 december 2017

Nieuwsbrief 27, 15 december 2017 Nieuwsbrief 27, 15 december 2017 Agenda 21 december Start 18.30 Kerstviering 22 december Alle kinderen om 12.00 VRIJ 23 dec. t/m 7 jan. Kerstvakantie 24 jan Start voorleesdagen Aanwezigheid directeur Maandag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Basisschool John F. Kennedy De basis voor een kleurrijke toekomst

NIEUWSBRIEF. Basisschool John F. Kennedy De basis voor een kleurrijke toekomst NIEUWSBRIEF Basisschool John F. Kennedy De basis voor een kleurrijke toekomst Jaargang 27 Nummer 05 28 september 2017 Onderwijsstaking 5 oktober Vorige week heeft u van het College van Bestuur van INOS

Nadere informatie

Een stille nacht. Weesp, 11 december Het team wenst iedereen heel fijne Kerstdagen en een heel voorspoedig Nieuwjaar!!!

Een stille nacht. Weesp, 11 december Het team wenst iedereen heel fijne Kerstdagen en een heel voorspoedig Nieuwjaar!!! Weesp, 11 december 2015 Een stille nacht Maria maakt met Jozef een hele lange reis. Ze moesten van de keizer gaan naar Betlehem, hier ver vandaan. Een lange reis. Een lange reis. Ze willen heel graag slapen.

Nadere informatie

De negende editie van de nieuwsbrief

De negende editie van de nieuwsbrief Nieuwsbrief 10 Jaargang 8 16-03-2018 www.olivijn.almere-speciaal.nl De negende editie van de nieuwsbrief Belangrijke data voor de komende periode: 26 tm 28 maart kamp 28 maart schoolreis 29 maart roostervrij

Nadere informatie

De derde editie van de nieuwsbrief

De derde editie van de nieuwsbrief Nieuwsbrief 3 Jaargang 2 13-10 - 2011 www.olivijn.almere-speciaal.nl De derde editie van de nieuwsbrief Belangrijke data voor de komende periode Nieuws vanuit de directie Nieuws vanuit de ouderraad Nieuws

Nadere informatie

Samenwijsaccommodatie Diessen. Een gezamenlijke nieuwsbrief van bs Willibrordus en. Studiedag: alle leerlingen zijn vrij. Hoe voel jij je in de klas?

Samenwijsaccommodatie Diessen. Een gezamenlijke nieuwsbrief van bs Willibrordus en. Studiedag: alle leerlingen zijn vrij. Hoe voel jij je in de klas? Samenwijsaccommodatie Diessen Nieuwsflits Een gezamenlijke nieuwsbrief van bs Willibrordus en M O L E N S T R A A T 8 5 0 8 7 B N D I E S S E N J A A R G A N G 1. N R. 1 3 D O N D E R D A G 0 1 D E C 2

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2015

Nieuwsbrief december 2015 Bijlage: Kennismaken met sport en cultuur Nieuwsbrief december Kleutergroepen: In een eerdere nieuwsbrief van dit jaar hebben we al aangegeven dat er in onze groep 1 erg veel leerlingen komen. Na intern

Nadere informatie

Nieuwsbrief IKC De Doornick nummer 3,schooljaar agenda nov 23 Nieuwsbrief 3

Nieuwsbrief IKC De Doornick nummer 3,schooljaar agenda nov 23 Nieuwsbrief 3 Nieuwsbrief IKC De Doornick nummer 3,schooljaar 2018-2019 agenda nov 23 Nieuwsbrief 3 dec 4 Juf Femma jarig 4 Sinterklaasfeest op school 6 Studiedag gr 1 t/m 8 vrij 6 Mad Science start de cursus voor ingeschreven

Nadere informatie

Wat gaaf om juist bij dit gezellige kinderfeest (en als knipoog naar het volgende feest) een prachtig en toepasselijk Christelijk lied te gebruiken.

Wat gaaf om juist bij dit gezellige kinderfeest (en als knipoog naar het volgende feest) een prachtig en toepasselijk Christelijk lied te gebruiken. Beste ouders/verzorgers, 30-11-2018 Voor u ligt het vierde Open Podium van dit jaar. Op zaterdag 17 november hebben we kunnen zien hoe Sinterklaas samen met zijn pieten weer in Nederland aankwam. Op woensdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Het einde van het schooljaar nadert, dat kun je aan alles merken. Wat is het jaar weer omgevlogen. Groep 8 is druk met de musical en iedereen

Nadere informatie

20-11-2014. Sperwerhoek 6 2743 GC Waddinxveen telefoon: 0182 614406 www.dickbrunaschool.nl nieuwsbrief@dickbrunaschool.nl

20-11-2014. Sperwerhoek 6 2743 GC Waddinxveen telefoon: 0182 614406 www.dickbrunaschool.nl nieuwsbrief@dickbrunaschool.nl 20-11-2014 Sperwerhoek 6 2743 GC Waddinxveen telefoon: 0182 614406 www.dickbrunaschool.nl nieuwsbrief@dickbrunaschool.nl Belangrijke datums 5 december Sinterklaas. Continurooster tot 13.30u gr. 5 t/m 8

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 1/2C

Nieuwsbrief groep 1/2C Nieuwsbrief groep 1/2C Beste ouders, Voor u ligt de nieuwsbrief van groep 1/2C voor de komende periode. Wij wensen u veel plezier met lezen. Met vriendelijke groet, Eline van Ee Simone Dreierink Wat gaan

Nadere informatie

Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week.

Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week. 28 november 2014 Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week. Algemeen nieuws Sinterklaas Wij volgen de gebeurtenissen in het Sinterklaasjournaal. De

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 10

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 10 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/2017 16-11-2016 nummer 10 Agenda Di 22 november Vr 2 december Do 8 december Do 22 december Vr 23 december Ma 26 december vr 6 jan. Ma 16 t/m vr 20 januari

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 Daltonlocatie Agenda Daltonlocatie

Nieuwsbrief 3 Daltonlocatie Agenda Daltonlocatie Nieuwsbrief 3 Agenda 30 sept. Dag van de Westlandse Techniek, groepen 7 en 8 3 okt. Middag en avond Startgesprekken Themabijeenkomst Leesplezier Deze week opa en oma activiteiten 5 okt. Middag en avond

Nadere informatie

Nieuwsberichten 2 november 2015

Nieuwsberichten 2 november 2015 Nieuwsberichten 2 november 2015 Terugblik blubberrun Nat, sloten, weilanden, goed doel oftewel de blubberrun! Door de beeldende werving van de ouderraad deden ook dit jaar weer zo n 75 deelnemers (leerlingen

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Zoals jullie misschien wel weten, doen we ieder jaar met Kerst bijzondere activiteiten. Dit jaar is de planning als volgt:

In deze Nieuwsflits: Zoals jullie misschien wel weten, doen we ieder jaar met Kerst bijzondere activiteiten. Dit jaar is de planning als volgt: schooljaar 2016-2017 aflevering 08 Kerst Uitnodiging Judoclinic Kerstvakantie en daarna.. In deze Nieuwsflits: Beste ouders, Zoals jullie misschien wel weten, doen we ieder jaar met Kerst bijzondere activiteiten.

Nadere informatie

MA DI WO DO VR ZA ZO 18 dec 19 dec 20 dec 21 dec 22 dec 23 dec 24 dec Corine afwezig. Corine afwezig. Corine aanwezig uur: Kerstviering

MA DI WO DO VR ZA ZO 18 dec 19 dec 20 dec 21 dec 22 dec 23 dec 24 dec Corine afwezig. Corine afwezig. Corine aanwezig uur: Kerstviering Uit betrouwbare bron Nieuwsbrief 171808 Datum : 14-12-2017 CBS De Bron Telefoon : 0521-381885 Hoofdweg 136 Website : www.debroncbs.nl 8383 EK Nijensleek E-mail : school@debroncbs.nl MA DI WO DO VR ZA ZO

Nadere informatie

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers,

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers, Nummer: 8 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Vorige week donderdagavond hebben we een geweldig optreden gehad van alle kleuters. Zij speelden deze avond de musical De kleine Kerstman.

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

Communicatie: DigiDuif. In deze Nieuwsbrief:

Communicatie: DigiDuif. In deze Nieuwsbrief: In deze Nieuwsbrief: Nieuws over meester René Communicatie: DigiDuif Kinderboekenweek Algemene info avond dinsdag 3 oktober Hulpouders gevraagd! Jarige Bosrankers Leuke activiteiten buiten school Activiteiten

Nadere informatie

De Trampetter. Nieuwsbrief De Trampoline Jaargang 22

De Trampetter. Nieuwsbrief De Trampoline Jaargang 22 De Trampetter Nieuwsbrief De Trampoline Jaargang 22 Leidschendam, 23 november 2016 Vanuit de directie Rapporten en rapportavonden Op vrijdag 25 november krijgen de leerlingen hun rapport. Om een afspraak

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 10, nr In dit nummer: Groep 7/8 op nickelodeon Schoolschaaktoernooi

nieuwsbrief Jaargang 10, nr In dit nummer: Groep 7/8 op nickelodeon Schoolschaaktoernooi nieuwsbrief Jaargang 10, nr. 15 29-11-2017 In dit nummer: Groep 7/8 op nickelodeon Schoolschaaktoernooi Advent Kertfeest Unit 1/2 Unit 3/4 Unit 5/6 Unit 7/8 Ander nieuws Groep 7/8 op Nickelodeon In oktober

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Hasselbraam

Nieuwsbrief De Hasselbraam Nieuwsbrief De Hasselbraam nr. 1 30 augustus 2017 Agenda Uitgelicht 1 sept. Groep 2 vrij Schoolfotograaf Lees verder 5 sept. Nieuwjaarsreceptie Oproep Klassenouder Lees verder Stemmen op het Kinderparlement

Nadere informatie

Een uitgave van katholieke basisschool De Kinderarcke. Deze wordt wekelijks verstuurd aan alle ouders.

Een uitgave van katholieke basisschool De Kinderarcke. Deze wordt wekelijks verstuurd aan alle ouders. UIT DE SCHOOL GEKLAPT NUMMER 14 Donderdag 6 december 2018 0172-508165 info@kinderarcke.nl Een uitgave van katholieke basisschool De Kinderarcke. Deze wordt wekelijks verstuurd aan alle ouders. Beste ouders

Nadere informatie

Het feest van het Hemels Licht!

Het feest van het Hemels Licht! Datum: 8 december 2016 Jaargang 18 nr. 8 E-mailadres: meandernieuws@outlook.com Het feest van het Hemels Licht! Nadat we met elkaar een heerlijk sinterklaasfeest hebben gevierd, richten we ons nu in de

Nadere informatie

Nieuwsbrief van obs De Goudvink

Nieuwsbrief van obs De Goudvink Nieuwsbrief van obs De Goudvink schooljaa r 2016-2017 Nieuwsbrief 18 november 2016 Belangrijke data 21 november Groep 1 en 2 naar de Tamboer 24 november Groep 3 en 4 naar de Tamboer 24 november Groep 1

Nadere informatie

Weekbrief nummer november 2018

Weekbrief nummer november 2018 Weekbrief nummer 14 27 november 2018 Agenda november do 29 groep 8: op de fiets naar school: meefietser gevraagd: zie hieronder november vr 30 groep 7: op de fiets naar school: meefietser gevraagd: zie

Nadere informatie

nieuwsbrief 7 Onderwerpen Nieuwsbrief 1. Opening 2. Start samenwerking Batenstein - Voorhof 3. Typecurus groepen 6 t/m 8

nieuwsbrief 7 Onderwerpen Nieuwsbrief 1. Opening 2. Start samenwerking Batenstein - Voorhof 3. Typecurus groepen 6 t/m 8 nieuwsbrief 7 Datum: 23-11-2018 www.voorhofvianen.nl Onderwerpen Nieuwsbrief 1. Opening 2. Start samenwerking Batenstein - Voorhof 3. Typecursus groepen 6 t/m 8 4. Start 3D printer bouwen met groep 8 5.

Nadere informatie

Sterrenstof. Ouderinfo obs De Sterrensteen. MR oproep Beste ouders van kinderen op De Sterrensteen,

Sterrenstof. Ouderinfo obs De Sterrensteen. MR oproep Beste ouders van kinderen op De Sterrensteen, OKTOBER 2016 Belangrijke data: 5 oktober tot 16 oktober Kinderboekenweek 11 oktober 19.00-20.00 uur informatieavond groep 8 10 tot 15 oktober omgekeerde oudergesprekken 15 oktober tot 23 oktober Herfstvakantie

Nadere informatie

Deze keer in de nieuwsbrief

Deze keer in de nieuwsbrief Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Tel. 0342-415635 info@plantijn.org www.plantijn.org schooljaar 2017-2018 vrijdag 15 juni Deze keer in de nieuwsbrief Suikerfeest op school Vervoer gezocht kamp Afscheid

Nadere informatie

Nieuwsbrief Week 44 Vrijdag 30 oktober 2015

Nieuwsbrief Week 44 Vrijdag 30 oktober 2015 Nieuwsbrief Week 44 Vrijdag 30 oktober 2015 OBS Het Palet Dorpsweg 33 8051 XS Hattem Tel. 444 1924 www.hetpalethattem.nl Contact: brieven@hetpalethattem.nl Sociaal emotionele vaardigheden De aankomende

Nadere informatie

Herenoord JJ Rotterdam - T

Herenoord JJ Rotterdam - T Nieuwsbrief 6 oktober 2016 Agenda 4 november: schoolavond 1. 8 november: voortgangsgesprekken: kinderen 14.00 uur uit. 11 november: schoolontbijt. 14 november: Kijkmiddag. 24 november: informatieavond

Nadere informatie

21 december 2018 Nummer 9

21 december 2018 Nummer 9 21 december 2018 Nummer 9 Inhoud: Ouder- en schoolreisbijdrage Polderhof kerstviering Kerstmusical Carnaval 2019 Oude schoolshirts Muzelinck Kerstconcerten Herinnering ouder- en schoolreisbijdrage 2018-2019

Nadere informatie

Ieders talent een toekomst!

Ieders talent een toekomst! Ieders talent een toekomst! MEDEDELINGENBLAD Nr. 09 20 december 2017 Laatste schooldag vóór de kerstvakantie Morgenochtend zal er gezellig ontbeten worden in de klas. Alle kinderen hebben iets lekkers

Nadere informatie

Niet vergeten. Vanuit de directie: Afscheid groep 8. Tot slot. 12 juli 2017, jaargang 7 nummer 11

Niet vergeten. Vanuit de directie: Afscheid groep 8. Tot slot. 12 juli 2017, jaargang 7 nummer 11 12 juli 2017, jaargang 7 nummer 11 Niet vergeten woensdag 12 juli Musical groep 8 (let op: i.p.v. dinsdag 11 juli) woensdag 12 juli Dassenbur(i)cht 11 donderdag 13 juli Doorschuifmiddag vrijdag 14 juli

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 d.d

Nieuwsbrief 8 d.d Belangrijke data Nieuwsbrief 8 d.d. 11-12-2018 Dinsdag 11 december 2018 Nieuwsbrief 8 Donderdag 13 december 2018 Donderdag 20 december 2018 Vrijdag 21 december 2018 Spreekuur JGT 14-15 uur Kerstviering

Nadere informatie

Jozef en Maria zullen zich afgevraagd hebben wanneer ze weer naar Israël terug mogen keren. God antwoordt door een droom.

Jozef en Maria zullen zich afgevraagd hebben wanneer ze weer naar Israël terug mogen keren. God antwoordt door een droom. Datum: vrijdag 12 januari 2018 Schoolweek: 15 De eerste schoolweek is al bijna weer voorbij. We merken dat de kinderen lekker uitgerust zijn en goed hun best doen! Kinderen reageerden met: Is het nu al

Nadere informatie

Tweede nieuwsbrief december Schoolnieuws. Tweede nieuwsbrief december 2016 obs De Hoge Raven

Tweede nieuwsbrief december Schoolnieuws. Tweede nieuwsbrief december 2016 obs De Hoge Raven Tweede nieuwsbrief december 2016 In deze nieuwsbrief: Schoolnieuws 2016 Kalender Sinterklaas Invallers Wc-actie leerlingenraad Nieuws van de Brede School Presentatieles Brede School Activiteiten Nieuws

Nadere informatie

DATUM: 25 september Nieuw design!

DATUM: 25 september Nieuw design! Om de vrijdag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

BESTE OUDERS EN VERZORGERS,

BESTE OUDERS EN VERZORGERS, Nieuwsbrief 15 BESTE OUDERS EN VERZORGERS, Het is zover: de zomervakantie staat voor de deur! Een moment om terug te kijken en te denken aan alle mooie herinneringen van het afgelopen jaar. Voor mijzelf

Nadere informatie

Mocht u mij willen spreken loop dan gerust even langs of maak een afspraak.

Mocht u mij willen spreken loop dan gerust even langs of maak een afspraak. Nummer: 4 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Deze weken zijn wij druk op school met de oudergesprekken en de voorbereiding van de informatieavond voor alle ouders van de school.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Mededelingen:

Nieuwsbrief. Mededelingen: Nieuwsbrief 06-11-2014 Schooljaar 2014-2015 Mededelingen: Sinterklaas Vorige week woensdag hebben de kinderen van groep 1 t/m 4 met veel plezier in de schatkamer van Sinterklaas aangegeven welk cadeautje

Nadere informatie

Vakantierooster : Het vakantierooster voor komend schooljaar is vastgesteld. U vindt het rooster op

Vakantierooster : Het vakantierooster voor komend schooljaar is vastgesteld. U vindt het rooster op Periode vrijdag 8 februari t/m vrijdag 15 februari 2019 39 e jaargang nr. 21 Vakantierooster 2019-2020: Het vakantierooster voor komend schooljaar 2019-2020 is vastgesteld. U vindt het rooster op www.vosseschans.nl.

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 1/2C

Nieuwsbrief groep 1/2C Nieuwsbrief groep 1/2C Beste ouders, Voor u ligt de nieuwsbrief van groep 1/2C voor de komende periode. Wij wensen u veel plezier met lezen. Met vriendelijke groet, Eline van Ee Anika Augustinus Wat gaan

Nadere informatie

Paradijsplein NJ Amsterdam T E

Paradijsplein NJ Amsterdam T E Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 1e nieuwsbrief vrijdag 8 september 2017 Beste ouders, Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van dit schooljaar! We zijn

Nadere informatie

TRIANGELNIEUWS. KiVa regel van de maand december: "We praten met elkaar (en gebruiken daarbij ik-taal ) (Thema "Communicatie )

TRIANGELNIEUWS. KiVa regel van de maand december: We praten met elkaar (en gebruiken daarbij ik-taal ) (Thema Communicatie ) TRIANGELNIEUWS Nieuwsbrief van CBS De Triangel Weth. Olthoflaan 4B, 9902 LB Appingedam 0596 680023 www.cbstriangel.nl directie.triangel@noordkwartier.nl 05-12-2018 We willen dat pesten stopt! KiVa regel

Nadere informatie

extra >> maandkalender

extra >> maandkalender NIEUWSBRIEF 02 11 2016 extra Beste ouders Heeft iedereen een fijne herfstvakantie gehad? Wij kijken terug op een mooie periode voor de herfstvakantie; de kinderboekenweek met de afsluiting waarbij vele

Nadere informatie

bijna leerlingen op 318 scholen kennis met professionele kunst: dans, muziek, beeldende kunst of theater.

bijna leerlingen op 318 scholen kennis met professionele kunst: dans, muziek, beeldende kunst of theater. Luizencontrole Afgelopen maandag was er weer een luizencontrole. Bij een aantal kinderen waren er vóór de controle al luizen en neten gevonden. Deze kinderen waren hiervoor al behandeld. Graag willen u

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 16. Belangrijke data: KERST. Kerstmis vieren op De Windroos: Galeistraat TJ Zaandam

ICBS De Windroos WEEKINFO 16. Belangrijke data: KERST. Kerstmis vieren op De Windroos: Galeistraat TJ Zaandam WEEKINFO 16 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data: 22-12-2016 Kerst met de hele school Beste ouders/verzorgers, In deze donkere dagen voor de

Nadere informatie

Ik vind het heel leuk in groep 4. We rekenen en we doen taal. Zo leuk allemaal. Ik hoop dat ik nog veel leer. Julia

Ik vind het heel leuk in groep 4. We rekenen en we doen taal. Zo leuk allemaal. Ik hoop dat ik nog veel leer. Julia We hebben de afgelopen tijd weer veel leuke activiteiten in de klas gedaan. In november was er een gezellige opa en oma middag. Het is leuk om te zien dat de opa s en oma s en de kinderen samen genieten

Nadere informatie

Schoolnieuws. Stilte voor de storm?

Schoolnieuws. Stilte voor de storm? Nieuwsbrief November 2014 In deze nieuwsbrief: Schoolnieuws Stilte voor de storm? Kalender Kunst- en cultuurlessen Sinterklaasfeest op De Hoge Raven Verslag bezoek Fort de Bilt Resultaten vragenlijsten

Nadere informatie

Infobulletin. Beste ouders, verzorgers en kinderen, INFO NR 2

Infobulletin. Beste ouders, verzorgers en kinderen, INFO NR 2 Beste ouders, verzorgers en kinderen, INFO NR 2 De start is geweest. De start van het schooljaar, de start van de Gouden Weken en de startgesprekken om er maar een paar te noemen. Wat ons betreft smaakt

Nadere informatie

Nieuwsbrief Oktober 2016

Nieuwsbrief Oktober 2016 Beste ouders, Het eind van de maand, dus weer een verse nieuwsbrief. De afgelopen maand hebben we elkaar al een aantal keren ontmoet en ook voor oktober staan er weer activiteiten op de rol waarbij u van

Nadere informatie

Nieuwsbrief. nr november kopij: postvak " nieuwsbrief" teamkamer. Kinderen vanaf uur vakantie! Nieuwsbrief op de site

Nieuwsbrief. nr november kopij: postvak  nieuwsbrief teamkamer. Kinderen vanaf uur vakantie! Nieuwsbrief op de site Nieuwsbrief nr. 4 26 november 2010 kopij: postvak " nieuwsbrief" teamkamer vr. 26 november Surpriseavond 18.30-19.15 uur di. 30 november Schoen zetten op school vr. 3 december Sinterklaas op school, de

Nadere informatie

Nieuwsbrief van: Hartelijke groet, mede namens de andere leden, Linda van Rijen (mama van Nele) Voorzitter OAC Meander

Nieuwsbrief van: Hartelijke groet, mede namens de andere leden, Linda van Rijen (mama van Nele) Voorzitter OAC Meander Kleding inzameling Deze periode hebben wij het op school over afval en het milieu. We hebben naast het fietsenhok voor de docenten twee "evenementencontainers" staan. Hierin mag u dichte zakken met kleding

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. WiekenWeetjes

In deze nieuwsbrief. WiekenWeetjes Jaargang 13 / nr 7 2 december De volgende verschijnt op 16 december. Berichten voor de volgende uiterlijk 14 december mailen naar info@wormerwieken.nl ICBS De Balk 2A/2B 1531 PS Wormer 075 201 01 28 info@wormerwieken.nl

Nadere informatie

23 mei 2018 nummer 11. Bedankt! Geslaagd. Telefoonverbinding. Passend onderwijs. Opbrengst Santa Run

23 mei 2018 nummer 11. Bedankt! Geslaagd. Telefoonverbinding. Passend onderwijs. Opbrengst Santa Run 23 mei 2018 nummer 11 Bedankt! We kunnen terug kijken op een zeer geslaagde Koningsdag! Dankzij heel veel helpende handjes van onze OR leden, opa s, oma s en alle andere ouders/verzorgers, hebben de kinderen

Nadere informatie

Jaargang 18 nr december 2017

Jaargang 18 nr december 2017 t Caphorst 2, 7688 RK Daarle Tel. 0546 697405, www.ark-ikt.nl Jaargang 18 nr. 8 14 december 2017 Voorwoord Deze Kerstarktualiteiten staat weer boordevol nieuws en belangrijke informatie. Toch vindt u hier

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9 CBS De Marliaantjes 2

Nieuwsbrief 9 CBS De Marliaantjes 2 Nieuwsbrief nr. 9 18 december 2015 Agenda 21 december 1 januari Kerstvakantie Maandag 4 januari Contactavond Dinsdag 5 januari Kriebelteam Adviesgesprekken VO groep 8 Woensdag 6 januari Adviesgesprekken

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kerst Agenda

Nieuwsbrief. Kerst Agenda Jaargang 2016-2017 23 december 2016 nummer 6 Nieuwsbrief Kerst 2016 In de weken van advent leven we met de kinderen toe naar het kerstfeest. In een donkere nacht in Bethlehem straalt plotseling een licht.

Nadere informatie

, # 2 / 23 september 2016

, # 2 / 23 september 2016 2016-2017, # 2 / 23 september 2016 Terugblik fusiefeest We kunnen terugblikken op een prachtig fusiefeest! Allereerst de opening door alle leerlingen van obs De Veenvlinder met de zogenaamde klapdans.

Nadere informatie

dinsdag 16 oktober HET EVENAARTJE 17e jaargang nr. 7, blok 1 maandag 15 oktober 2012

dinsdag 16 oktober HET EVENAARTJE 17e jaargang nr. 7, blok 1 maandag 15 oktober 2012 Aan de ouders van de groepen 1 en 2 Binnenkort gaan de kleuters op schoolreis naar dierentuin Artis in Amsterdam, en wel op: dinsdag 16 oktober We vertrekken die dag met de bus vanaf school om 8.30 uur.

Nadere informatie

Delft,

Delft, www.cornelismusius.nl cornelismusius@laurentiusstichting.nl Delft, 30-09-2016 Inhoud Zomerfeest op zaterdag 17 september... 1 Belangrijk nieuws uit de kleutergroepen... 2 De Vindplaats... 3 Maandsluiting...

Nadere informatie

November 2015. Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand november zijn: Lisa Vahlkamp Krijn Zweers

November 2015. Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand november zijn: Lisa Vahlkamp Krijn Zweers November 2015 Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand november zijn: Lisa Vahlkamp Krijn Zweers We wensen jullie allebei een fijne tijd op onze school. Afsluiting Kinderboekenweek Op vrijdag

Nadere informatie

26 nov nr. BELANGRIJKE DATA in November en December. Kerst avondactiviteit Groep 1 t/m 8 om u uit Kerstvakantie

26 nov nr. BELANGRIJKE DATA in November en December. Kerst avondactiviteit Groep 1 t/m 8 om u uit Kerstvakantie 26 nov. 2018 nr. BELANGRIJKE DATA in November en December Wo. 5 dec. Do. 21 dec. Vr. 22 dec. Ma 24 dec t/m vr. 4 jan. Sinterklaasviering Kerst avondactiviteit Groep 1 t/m 8 om 11.45 u uit Kerstvakantie

Nadere informatie

ASJEMENOU. Foto s. Kinderboekenweek

ASJEMENOU. Foto s. Kinderboekenweek ASJEMENOU Foto s U kunt foto s van de opening van de Kinderboekenweek, het voorlezen door groep 8 bij de kleuters en de 1e opa en oma middag, vinden op onze website in het album Kinderboekenweek. Kinderboekenweek

Nadere informatie

Burgemeester Haitsmalaan AE Nijeveen Van de directietafel. Met vriendelijke groet,

Burgemeester Haitsmalaan AE Nijeveen Van de directietafel. Met vriendelijke groet, Inhoud Nieuwsbrief: Agenda: 03-09 Peutergym 06-09 AC vergadering 20.00 uur 11-09 Informatieavond 19.30 uur 12-09 MR + SC 18-09 Pleinfeest 21-09 Speelgoedochtend groep 1/2 25-09 Schoolfotograaf Ouderspreekavond:

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. Agenda. 11 december MR vergadering. 12 december Oudercafé. 17 december OV vergadering.

Nieuwsbrief 7. Agenda. 11 december MR vergadering. 12 december Oudercafé. 17 december OV vergadering. Nieuwsbrief 7 Agenda 11 december 2018 19.30 MR vergadering 12 december 2018 Oudercafé 17 december 2018 19.30 OV vergadering 19 december 2018 Kerstviering 20 december 2018 Kerstbakjes maken 21 december

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dinsdag 14 februari 2017 Nr. 21

Nieuwsbrief Dinsdag 14 februari 2017 Nr. 21 Nieuwsbrief Dinsdag 14 februari 2017 Nr. 21 Belangrijke data In de week na elke vakantie is er luizencontrole. Vrijdag 24 februari Carnaval Groepen 1 t/m 8 en Taalschool om 12.00 uur vrij Maandag 27 februari

Nadere informatie

Vakantierooster : Het vakantierooster voor komend schooljaar is vastgesteld. U vindt het rooster op

Vakantierooster : Het vakantierooster voor komend schooljaar is vastgesteld. U vindt het rooster op Periode vrijdag 15 februari t/m vrijdag 22 februari 2019 39 e jaargang nr. 22 Vakantierooster 2019-2020: Het vakantierooster voor komend schooljaar 2019-2020 is vastgesteld. U vindt het rooster op www.vosseschans.nl.

Nadere informatie

Nieuwschooljaarbijeenkomst

Nieuwschooljaarbijeenkomst Agenda: -13-10 afsluiting Kinderboekenweek - 16- tot 20-10 herfstvakantie - 25-10 Luizencontrole - 01-11 Nieuwsbrief 5 In deze nieuwsbrief: - Nieuwschooljaarbijeenkomst - Afscheid juf Lisette - Opening

Nadere informatie

ALGEMEEN NIEUWS: HERHAALD NIEUWS: NIEUWS VANUIT DE GROEPEN:

ALGEMEEN NIEUWS: HERHAALD NIEUWS: NIEUWS VANUIT DE GROEPEN: Periode zaterdag 11 januari t/m vrijdag 17 januari 2013 34 e jaargang nr. 16 ALGEMEEN NIEUWS: Musicalgroep EigenWijs volop in voorbereiding musicalproductie: Houd jij ook zo van zingen, dansen en acteren?

Nadere informatie

24 t/m 28 oktober 2016

24 t/m 28 oktober 2016 Roostervrije dagen Voor de groepen 1 t/m 8 zijn er roostervrije dagen. Op deze dagen zijn de leerlingen vrij. 2016 Vrijdag 18-11-2016 24 t/m 28 oktober 2016 Uitstapje herfstbos Op woensdag 19 oktober zijn

Nadere informatie

De Tillegraaf. Nummer 3 3 oktober 2016

De Tillegraaf. Nummer 3 3 oktober 2016 De Tillegraaf Nummer 3 3 oktober 2016 Lauermanstraat 21A / 9251AX Burgum/ 0511-462980 info@obspartoer.nl / www.obspartoer.nl Agenda 4 oktober Team krijgt uitleg over nieuwe methode Fries, Spoar8 5 oktober

Nadere informatie

DATUM: 19 december 2016

DATUM: 19 december 2016 Om de maandag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Schooljaar 2015/2016 nr. 5- december 2015

Nieuwsbrief. Schooljaar 2015/2016 nr. 5- december 2015 Nieuwsbrief Schooljaar 2015/2016 nr. 5- december 2015 Klankbordavond Maandagavond 23 november hebben we met enkele ouders (6) gesproken over het thema communicatie op de Rietkraag. Het was een zinvolle

Nadere informatie

Het Berichtje Donderdag 05-11-2015. MR Verkiezingen: Namens de MR nodigen wij ouders uit om zich aan te melden voor de Medezeggenschapsraad.

Het Berichtje Donderdag 05-11-2015. MR Verkiezingen: Namens de MR nodigen wij ouders uit om zich aan te melden voor de Medezeggenschapsraad. Basisschool St. Joris Samenwerken, samen leren, samen Looistraat4 A 6582 BC HEUMEN 024-3581176 e-mail: directie@jorisheumen.nl website: www.jorisheumen.nl Het Berichtje Donderdag 05-11-2015 Kalender: 13-11

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 14 van 7 december 2018

Nieuwsbrief nummer 14 van 7 december 2018 Nieuwsbrief nummer 14 van 7 december 2018 Sinterklaas Op woensdag 5 december kwam Sinterklaas met vier pieten op school.alle kinderen stonden op het plein opgesteld om Sinterklaas welkom te heten. De ouderejaars

Nadere informatie

(Het volgende Praatpaaltje verschijnt op )

(Het volgende Praatpaaltje verschijnt op ) (Het volgende Praatpaaltje verschijnt op 28-01-2019) GOED GEDAAN! In les 8 van Goed gedaan staat het onderwerp Wat voel ik? centraal. De kinderen leren hun eigen emoties herkennen en benoemen. Er wordt

Nadere informatie

De regel van de maand september is: WE HOUDEN REKENING MET ELKAAR

De regel van de maand september is: WE HOUDEN REKENING MET ELKAAR De Bloesem Pr. Beatrixstraat 46a 4024 HM Eck en Wiel Tel.nr. : 0344-691967 Schoolleider : Anneke Smits. Website : www.obsdebloesem.nl Email : info@obsdebloesem.nl Nieuwsbrief september 2014 Maandag Dinsdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Agenda Deze week Dag Woensdag Vrijdag Datum 19-07-2017 21-07-2017 Tijd 8:45 9:30 uur v.a. 12:00 uur Activiteit Musical groep 8 Slotviering Vakantie kinderen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave NIEUWSBRIEF December (Sint) 2017 Tja.. Di 5 dec Do 21 dec Vr 22 dec Deze maand Sinterklaasviering 08.20 uur op schoolplein Normale lesdag dus tot 14.30 uur Kerstviering s avonds in Kruiskerk 12.00 uur

Nadere informatie

Basisschool Pius X. Jaargang 18 Nieuwsbrief nr. 5 van 23 november Vernieuwing mailsysteem.

Basisschool Pius X. Jaargang 18 Nieuwsbrief nr. 5 van 23 november Vernieuwing mailsysteem. Basisschool Pius X Jaargang 18 Nieuwsbrief nr. 5 van 23 november 2015 Jordaansingel 20, 781 GP, Haaksbergen. Tel. 053-5721396. Directie@piusx.eu Vernieuwing mailsysteem. Binnenkort gaan we ons mailsysteem

Nadere informatie

Nieuwsbrief vrijdag 13 juli 2018

Nieuwsbrief vrijdag 13 juli 2018 Nieuwsbrief vrijdag 13 juli 2018 Belangrijke data Vrijdag 13 juli: start zomervakantie Maandag 27 augustus: start schooljaar 2018 2019 Maandag 3 september: Dinsdag 4 september: Donderdag 6 september: Maandag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Talenten kleure n kinderen... Belangrijke data: Talenten kleuren kinderen 1

NIEUWSBRIEF. Talenten kleure n kinderen... Belangrijke data: Talenten kleuren kinderen 1 NIEUWSBRIEF Talenten kleure n kinderen... Belangrijke data: 25 november Pietenochtend voor de opvanggroepen, de peuterspeelzaal en de groepen 1/2 en 3 en 4. Vanaf 20 november geen Creamiddag maar crea

Nadere informatie