NIEUWSBRIEF 3 E KWARTAAL 2016

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "NIEUWSBRIEF 3 E KWARTAAL 2016"

Transcriptie

1 NIEUWSBRIEF 3 E KWARTAAL 2016 Welkom allemaal, De zomer is weer voorbij en aan de kleuren van de bomen en de struiken buiten kunnen we goed zien dat de herfst flink zijn intrede heeft gedaan. Hoog tijd voor een nieuwe nieuwsbrief! Waarbij we ook geprobeerd hebben er weer een kleurrijk exemplaar van te maken. Wij wensen jullie veel leesplezier. Input voor de nieuwsbrief is altijd welkom, geef dit even door aan 1 van de bestuursleden of via geraldinemelis78@gmail.com In deze nieuwsbrief komen de volgende punten naar voor: - Wie zitten er in de TC, technische commissie - De Jeugdafdeling - Evenementenkalender - Sponsoring - Nieuwe opzet training - Appelflappenactie - Zetjes en Beveren - Grote Clubactie - In t Zonnetje - De CRA-commissie organiseert.. - EK-parabadminton - 25 jarig bestaan AB - Het Univé gemeente Toernooi - De website

2 De TC stelt zich voor: TC functie: contactpersoon trainingen Naam: Corina Michielsen Leeftijd: 38 jaar Lid sinds: 26 jaar Quote : op de baan strijd je voor elk punt TC functie: toernooimeester / houden van overzicht Naam: Patrick Graauwmans Leeftijd: 35 jaar Lid sinds: 15 jaar Quote : er is altijd een weg om je doel te bereiken TC functie: contactpersoon competitie Naam: Tom Timmermans Leeftijd: 27 jaar Lid sinds: 8 jaar Quote :

3 TC functie: midweekcompetitieleider Naam: Bart van Gurp Leeftijd: 24 jaar Lid sinds: 16 jaar Quote : behandel iemand zoals je zelf ook behandeld wilt worden De Jeugdafdeling, Van onze correspondente: Linda De jeugd onderneemt de laatste tijd erg veel en wat is er nou leuker om dit met jullie te delen. Vorig jaar zijn we na het competitie seizoen met de competitie spelende jeugd naar de Bossche badmintondagen geweest, hier vond de finale plaats van de eredivisie. Zeer spannend en indrukwekkend was het om zo'n grote wedstrijd eens mee te maken. Zoals jullie wel weten is de jeugd nog net voor de zomervakantie samen op kamp geweest in Berkel-Enschot, door hulp van 15 vrijwilligers is dit mogelijk gemaakt en heeft de jeugd optimaal genoten. Tijdens het kamp hebben de jeugdleden onder andere een vossenjacht en spooktocht gehouden, maar zijn ook lekker gaan zwemmen en hebben het kamp weekend afgesloten met een supercoole clinic van twee top badminton spelers uit de eredivisie. Er is een aftermovie gemaakt van het kamp en die zal binnenkort op de website of Facebook pagina verschijnen. Net voor de allereerste competitie wedstrijd is de jeugd op zaterdag 10 september naar de Carlton kick-off dag van de eredivisie geweest in T-kwadraat te Tilburg.

4 De Carlton Eredivisie is de hoogste klasse van het Nederlandse Badminton in competitieverband. De eerste gezamenlijke speelronde op deze zaterdag is zowel jongere als oudere jeugdspelers bezocht. Het was voor de kinderen die mee op kamp zijn geweest natuurlijk erg leuk om te zien dat de twee spelers die ze persoonlijk op kamp hebben mogen ontmoeten deze dag hadden gewonnen. Door de jeugdtrainers van dit seizoen is er een nieuwe activiteit binnen de training bedacht. We willen graag aan de ouders laten zien en zelf laten ervaren, hoe hard en fanatiek de jeugdspelers hun trainingen volbrengen. Vandaar dat de papa's en mama's van de jongste jeugd op dinsdag 1 november lekker een training mee mogen komen doen. Denk je nu van dit alles spreekt mij wel erg aan en draag je graag een steentje bij aan de activiteiten die de jeugd allemaal doet, dan kun je altijd een mail sturen naar jeugd.bcbever@hotmail.com en dan kunnen we samen kijken hoe jij een passend steentje kunt bijdragen. Evenementenkalender: Sept/okt 2016: Zetjesactie 25 t/m 30 oktober: EK Para-badminton 1 november: 1 e vergadering m.b.t Jubileum BC Bever 5 november: Appelflappenactie, KBS ST. Josef 6 november: Beveren, de Laverijen 26 / 27 november: Brabantse kampioenschappen 1 december2016: Koppeltoernooi 14 / 15 mei 2017: Clubkampioenschappen

5 Nieuwe opzet training competitiespelers Dit seizoen zijn Rowan Schara en Michel Slink verantwoordelijk voor de training van de senioren competitie spelers op de donderdagavond. Na een paar jaar training van Henk de Lange was men toe aan een nieuwe stimulans en die is gevonden in een andere opzet van de training. Rowan en Michel willen zich meer richten op: snelheid, uithoudingsvermogen, inzet, tactiek, dubbel en bovenal vast houden aan wat je al kunt en leren wat beter kan of zelfs nieuw is. Het motto van deze trainers is dan ook: Trainen doe je zelf en voor jezelf! De ervaringen die Rowan en Michel in ruim 30 jaar zelf spelen en trainen hebben opgebouwd willen ze graag overbrengen op deze groep. Er zal tijdens de training aandacht besteed worden aan een gedegen warming up, slagenoefeningen met een duidelijk karakter en multifeed oefeningen waarbij uithouding, reactie, snelheid en onder druk presteren de ingrediënten zijn. Ook zal voornamelijk Michel op de zaterdagen aanwezig zijn om de teams te coachen. Zaken die opgemerkt worden komen dan op de donderdagen in de vorm van training terug. Dit jaar zullen de trainers zich meer bemoeien met de indeling van de teams, gebaseerd op een ieders aanwezigheid, inzet, progressie en teamgeest. Het mag niet vanzelfsprekend zijn dat iedereen elk jaar maar weer hetzelfde plaatsje bezet. Je moet je plaats verdienen. De eerste trainingen zijn ondertussen geweest en de trainers zijn tevreden over de inzet, maar de opkomst kan nog beter.

6 Naast de senioren training geeft Michel samen met Amber, Linda en Thijs ook training aan de jeugd op de dinsdagavond. Ook hier geldt: training doe je zelf en voor jezelf. De jeugd heeft het in alle groepen goed opgepakt en we mogen trots zijn op een mooie fanatieke groep jeugdspelers. Namens de trainers: Iedereen nog succes gedurende dit seizoen en wees trots op jezelf en laat de trainers trots zijn op jullie. Appelflappenactie: Op zaterdag 5 november 2016 is het weer tijd voor een Rijense traditie; de appelflappenactie van de KBS St. Jozef. Speel je die dag competitie, dan is het goed om te weten dat er vanaf uur een stand staat voor de sporthal waar je appelflappen kunt kopen. Leuk voor je eigen team, maar ook om je tegenstander op te trakteren. Schrijf dus in je agenda en vergeet het niet. Hoef je niet te spelen; koop dan appelflappen aan de deur of bij een stand. Met de opbrengst gaan we de school opfleuren. Bovendien zijn ze gewoon lekker en de kinderen werken er ook super hard voor. Cindy Keijzers (chef-appelflap) Online loten verkopen: het kan nu! Stuur onderstaande link naar mensen die je graag een lot wilt verkopen. Delen mag en wordt erg gewaardeerd Heb jij je boekje met loten al vol? Of mis je er nog een paar en heeft iedereen al loten gekocht? Lever dan je boekje in tijdens de speelavond dan kunnen wij vast beginnen om alle gegevens in te voeren. LET OP, de clubactie loopt tot en met 17 november 2016!

7 Nieuwe Sponsor: Wederom hebben we een nieuwe sponsor kunnen aantrekken voor de telborden. Wij bedanken Seku Plastics (specialist op het gebied van kozijnen, zonwering en dakkapellen) voor de sponsoring! # kijk ook eens op of ga eens langs in de showroom aan de Nijverheidslaan 2b te Rijen. E.K. Parabadminton Van 27 t/m 30 oktober vond in het Limburgse Beek de Europese Kampioenschappen Para-badminton plaats vinden. Het is de eerste keer dat een groot toernooi voor het parabadminton door Nederland gehost zal worden. Vanuit onze vereniging waren Mylène Rombouts en Jordy Brouwer geselecteerd om mee te spelen. Jammer genoeg heeft Mylène zich niet weten te classificeren. Maar Jordy heeft ons vertegenwoordigd in de categorie WH2 (Rolstoelcategorie 2). En met een geweldig mooi resultaat. Jordy heeft de finale mogen spelen in de mannenenkel tegen Martin Rooke, met een eindstand van 21-9 / 21-5, bleek Martin Rooke uit Engeland te sterk voor onze clubgenoot. Maar desalniettemin zijn wij zeer trots op Jordy met zijn verdiende 2 e plaats. Voor meer informatie, kijk op of volg de spelers op Facebook.

8 In t zonnetje!! Aan het einde van het Seizoen hebben we afscheid genomen van 1 van onze meest actieve leden! Als je aan de clubleden vraagt, wat heeft hij allemaal gedaan, hoor je eigenlijk alleen maar als antwoord : WAT NIET. Zelfs toen het voor onze club lastig was om vrijwilligers te activeren, heeft hij ervoor gezorgd dat de club zijn naam bleef houden! Langs deze weg willen we hem nog 1 keertje speciaal in het zonlicht zetten. BART BEDANKT!!

9 C.R.A. NIEUWSFLITS: DOOR: De CRA-commissie (Reg Visser, Sandra Andeweg, Serge Machielsen, Cindy Keijzers, Toon Jansen) De vakantie is nog maar net voorbij en de CRA (commissie recreatieve activiteiten) komt binnenkort weer bij elkaar. Helaas zonder Bart Legierse. Hij heeft zijn racket definitief in zijn tas gestopt. We gaan proberen er leuk jaar van te maken met in elk geval een interne competitie. In welke vorm dat zal zijn, horen jullie binnenkort. We rekenen op jullie deelname. Wat doen we sowieso? Natuurlijk zijn we er weer met oliebollen na de jaarwisseling en wie weet organiseren we nog een buitenactiviteit. Ideeën hiervoor zijn altijd welkom. Ook tijdens de laatste avond van het seizoen maar dat is nog heel ver weg kunt u op ons rekenen. Koppeltoernooi Dindagavonden vanaf 1 december 2016 De CRA-commissie gaat dit jaar weer een koppeltoernooi organiseren tijdens de speelavond op dinsdag. De bedoeling is dat er zoveel mogelijk leden van alle niveau s gaan meedoen. Iedereen kan zich individueel inschrijven en wordt dan door de commissie gekoppeld aan een partner. We streven naar koppels van gelijke sterkte. Ben je dus een beginner, dan wordt je gekoppeld aan een ervaren speler. En andersom ook natuurlijk. De commissie maakt een speelschema. De bedoeling is dat je je daar zoveel mogelijk aan houdt. Kun je bij uitzondering een wedstrijd niet spelen, dan wordt van je verwacht dat je zelf zorgt voor een inhaalwedstrijd op een ander moment. Hoe werkt het toernooi? We spelen op één baan gedurende een speeltijd van 20 minuten per wedstrijd. Er zullen op die baan meerdere wedstrijden op een avond worden gespeeld. We streven er naar om 1 december te beginnen, maar dat hangt ook af van de beschikbaarheid van de baan. (tijdens competitie- en

10 bekerwedstrijden kan er niet worden gespeeld) Na de wedstrijd noteer je de einduitslag, ook als een game niet is uitgespeeld. (dus bijvoorbeeld / 3-5). De wedstrijdbriefjes lever je in. Aan het einde van het toernooi krijgt het winnende koppel een prijs, maar het gaat vooral om de lol en het samenspel. We hopen op veel deelnemers. Voor degenen die nog niet bekend zijn met deze competitie: Dit is een extraatje op de speelavond en er zijn geen kosten aan verbonden. Op de tijd dat je geen wedstrijd hebt, kun je gewoon vrij spelen. INSCHRIJFFORMULIER DINSDAGAVOND COMPETITIE (DRC) o Ja, natuurlijk doe ik graag mee aan de DRC Mijn naam is.. Mijn adres is.. Speelsterkte.. jaar ervaring Verhinderingen (alleen data speelavond) Heb je training op dinsdagavond? Zo ja, hoe laat Dit formulier inleveren bij Serge, Cindy K., Reg, Sandra of Toon

11 Zetjesactie 2016 BC Bever mag ook dit jaar weer meedoen met de Zetjes-actie van de Albert Heijn te Rijen. Zorgen jullie er met ons voor dat we weer zoveel mogelijk zetjes krijgen. Dit doe je door BC Bever in heel Rijen flink te promoten. Vraag aan familie, vrienden, collega s etc. om hun boodschappen te doen bij de AH in Rijen en hun zetjes in de bus van Bever te doen. HOE WERKT HET?? o De actie loopt van 19 september tot 20 november; o Zetjes kun je sparen bij AH Rijen en een aantal andere winkels uit het centrum; o Bij iedere 15 ontvang je een Zetje; o Een Zetje bestaat uit twee delen, een blauwe voor de club (die mag in de bak in de AH) en een rode voor jezelf (die kun je op een spaarkaart plakken voor leuke acties); o Na afloop wordt het aantal Zetjes geteld en naar rato van het aantal Zetjes zullen de prijzen worden verdeeld. BEVEREN Op 6 november gaat BC Bever weer BEVEREN tijdens de vereniging dag We zullen dan worstenbroodjes en saucijzenbroodjes verkopen bij de AH in winkelcentrum Laverije. Daarvoor krijgen we dan als club: Extra Zetjes Kom dus een langs en maak ons los

12 25 jarig bestaan AB: Op 5 oktober vierde BC Bever het 25-jarig bestaan van de afdeling Aangepast Badminton. Al sinds 1991 maakt deze afdeling deel uit van onze club. Een onderdeel van de sport die wij graag een warm hart toedragen, omdat ook mensen met een beperking moeten kunnen genieten van onze mooie sport. In deze 25 jaar hebben we binnen de afdeling altijd een mooie groep leden gehad waarmee we grote en kleine evenementen voor het aangepast badminton hebben mogen organiseren. We hopen dit nog jaren met elkaar te mogen doen. Zo kun je bijvoorbeeld aan Wil Goeijers eens vragen over het NK wat hij mede heeft georganiseerd in de beginperiode van deze afdeling. Je krijgt dan een mooi verhaal te horen over de vlaggen die langs de weg stonden en de spelers die zelfs op veldbedden in de hal konden blijven overnachten. Zo zal het waarschijnlijk niet meer gaan, maar we hopen dat we met elkaar nog mooie avonturen mogen beleven met het aangepast badminton. Een tak van onze sport die ook in 2020 voor het eerst zijn debuut zal gaan maken op de paralympische spelen in Tokyo!

13 Het Univé gemeentetoernooi: Op 15 en 16 oktober jongstleden, vond het jaarlijkse gemeentetoernooi weer plaats. Deze keer was de organisatie aan BC Gilze, en zij hebben het voor elkaar gekregen om voor de komende jaren een grote sponsor te strikken in de vorm van Univé. Ondanks dat de vaart er goed in zat en de spelers weinig rust kregen tussen hun wedstrijden door, liep het schema behoorlijk uit! Zonde, wij bevers hadden dit natuurlijk veel eerder ingedamd. Ondanks de lange zaterdag, de nodige spierpijn en blessures heeft Bever toch een mooi resultaat mogen behalen. De winnaar van het toernooi was BC Gilze met 32 tegen 16, maar we zijn natuurlijk supertrots op Rob Michielsen als Gemeentelijk kampioen. En uiteraard feliciteren we Sandy van Trier-Graafmans met haar gemeentelijk kampioenschap bij de dames. Kijk voor de foto s op: Vernieuwde Website: Als laatste item in deze nieuwsbrief willen we jullie graag nog even attenderen op onze website. Recent is deze weer helemaal up-to-date gemaakt. We zouden het leuk vinden als jullie zo nu en dan eens een kijkje nemen, en mocht je iets opvallen of verbetervoorstellen hebben, laat het ons dan even weten!

NIEUWSBRIEF 2 E KWARTAAL 2016

NIEUWSBRIEF 2 E KWARTAAL 2016 NIEUWSBRIEF 2 E KWARTAAL 2016 Welkom allemaal, Graag laten we u kennis maken met de nieuwsbrief van BC Bever. De nieuwsbrief is bedoeld om jullie op de hoogte te houden van activiteiten binnen onze club,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. 4 E KWARTAAL 2016 December Editie

NIEUWSBRIEF. 4 E KWARTAAL 2016 December Editie NIEUWSBRIEF 4 E KWARTAAL 2016 December Editie HO HO HO, De decembermaand zit er bijna op en daarmee ook 2016. Dit jaar heeft voor onze leden successen geboekt, er waren hoogteen dieptepunten, jullie hebben

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. 2 E KWARTAAL 2017 Zomer-Editie

NIEUWSBRIEF. 2 E KWARTAAL 2017 Zomer-Editie NIEUWSBRIEF 2 E KWARTAAL 2017 Zomer-Editie Sportievelingen, De zomer komt eraan, en dus ook onze zomerstop! Een mooi moment om nog even te gaan zitten voor een mininieuwsbrief. Afgelopen jaar hebben er

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JEUGD MAART APRIL 18 VAN DE VOORZITTER VINCENT

NIEUWSBRIEF JEUGD MAART APRIL 18 VAN DE VOORZITTER VINCENT NIEUWSBRIEF JEUGD MAART APRIL 18 VAN DE VOORZITTER VINCENT De periode tot aan de zomervakantie zal worden ingevuld met o.a. de trainingen, externe toernooien, de clubkampioenschappen, een ouder-kind toernooi

Nadere informatie

De Noordooster. Van de voorzitter. Ledenaantallen. Het WSV-bestuur. De Noordooster Maart 2016 Editie 3

De Noordooster. Van de voorzitter. Ledenaantallen. Het WSV-bestuur. De Noordooster Maart 2016 Editie 3 De Noordooster Van de voorzitter Het seizoen 2015-2016 is al weer over de helft en de tijd vliegt voorbij. Van de plannen die wij in de ALV van 2014 op tafel hebben gelegd wordt steeds meer gerealiseerd.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JEUGD MAART APRIL 2017

NIEUWSBRIEF JEUGD MAART APRIL 2017 NIEUWSBRIEF JEUGD MAART APRIL 2017 VAN DE VOORZITTER VINCENT Met nog vier badmintonmaanden voor de boeg staan er nog een hoop leuke activiteiten op het programma. Om te beginnen het ouder-kindtoernooi

Nadere informatie

In dit nummer: Nieuwsbrief TC Groot Driene. Van de voorzitter. Beste medetennissers, Nieuwjaarstoespraak voorzitter 2016

In dit nummer: Nieuwsbrief TC Groot Driene. Van de voorzitter. Beste medetennissers, Nieuwjaarstoespraak voorzitter 2016 Nieuwsbrief TC Groot Driene Jaargang 2016 Nummer 1 januari Van de voorzitter Beste medetennissers, Nieuwjaarstoespraak voorzitter 2016 Terugblik: Tijdens de ALV is al veel ter sprake gekomen over het afgelopen

Nadere informatie

Seizoen e jaargang nr mei 12 juni

Seizoen e jaargang nr mei 12 juni Seizoen 2013-2014 21 e jaargang nr. 17 23 mei 12 juni Agenda 8 juni Deadline aanleveren stukken nieuwsbrief (noviomagazine@gmail.com) 19 juni ALV Algemene Leden Vergadering 26 juni OPA: Hilde Boerboom,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18. w oord van de v o o r z itter. maar ook iets waar wij beiden erg trots op zijn. Hartelijk dank voor deze eretitel!

Nieuwsbrief 18. w oord van de v o o r z itter. maar ook iets waar wij beiden erg trots op zijn. Hartelijk dank voor deze eretitel! Nieuwsbrief 18 Beste leden, www.bcscarabee.nl w oord van de v o o r z itter In de laatste nieuwsbrief van dit seizoen een tevreden voorzitter. We kunnen terug kijken op een mooi jubileumjaar, waarin we

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Van het bestuur: Begin van het seizoen: Augustus 2015.

In deze nieuwsbrief: Van het bestuur: Begin van het seizoen: Augustus 2015. Augustus 2015. In deze nieuwsbrief: Van het bestuur. Begin van het seizoen. Trainingstijden dit seizoen. Twee keer trainen. Gezocht: Website beheerder.!!!!! Kleding perikelen.(nieuwe pasavond op 2 en 3

Nadere informatie

Pagina 1 Pagina 2 Pagina 3 Pagina 4. Kick off Wist je dat? Club van 100 Nieuwe spelregels jeugd

Pagina 1 Pagina 2 Pagina 3 Pagina 4. Kick off Wist je dat? Club van 100 Nieuwe spelregels jeugd Easterlittens, oktober 2017 Beste vrienden van VV Oosterlittens, Het voetbalseizoen 2017-2018 is voor de meesten van jullie al weer begonnen. Enkele teams hebben de eerste bekerwedstrijden alweer gespeeld.

Nadere informatie

De zomervakane is bijna voorbij, dus de badminton gaat weer beginnen!

De zomervakane is bijna voorbij, dus de badminton gaat weer beginnen! Algemeen De zomervakane is bijna voorbij, dus de badminton gaat weer beginnen! De eerste speelavond voor de jeugd is woensdag 26 augustus van 18.30 tot 20.00. De laatste speelavond voor de jeugd is op

Nadere informatie

Vanuit de technische commissie DE NIEUWSBRIEF VAN AMERSFOORT NOORD. Inhoud: 1. Vanuit de technische commissie. 2. Vanuit de jeugdcommissie

Vanuit de technische commissie DE NIEUWSBRIEF VAN AMERSFOORT NOORD. Inhoud: 1. Vanuit de technische commissie. 2. Vanuit de jeugdcommissie ON DE NIEUWSBRIEF VAN DE GEZELLIGSTE VERENIGING VAN AMERSFOORT NOORD EN OMSTREKEN Inhoud: 1. Vanuit de technische commissie 2. Vanuit de jeugdcommissie a. Trainers bedankt b. Hoe gaan we met elkaar om

Nadere informatie

27 oktober 2017 jaargang 60, no. 3

27 oktober 2017 jaargang 60, no. 3 TTV De Batswingers 27 oktober 2017 jaargang 60, no. 3 November 2017 December en januari zijn de toernooimaanden, te weten Batswingers (17 dec), Back Hands (6/7 jan), RMB (20/21 jan) en Die Meede (28 jan).

Nadere informatie

Nieuwsbrief Volant 90, nummer 30

Nieuwsbrief Volant 90, nummer 30 Nieuwsbrief Volant 90, nummer 30 TEAM 1 en TEAM 3 kampioen Zie standen en foto s verder op in deze nieuwsbrief Activiteitenkalender 2 e deel van het seizoen 2013-2014 Als bijlage bij deze nieuwsbrief vind

Nadere informatie

Diverse stukjes Oproepjes: Te koop:

Diverse stukjes Oproepjes: Te koop: Beste leden en ouders, Middels de korte nieuwsflitsen willen wij als bestuur jullie regelmatig op de hoogte brengen van wat er speelt in onze vereniging. Belangrijke en soms ook minder belangrijke, maar

Nadere informatie

Jaarverslag badminton seizoen

Jaarverslag badminton seizoen Jaarverslag badminton seizoen 2016-2017 BESTUUR Dit seizoen bestond het bestuur uit de volgende leden: Henk Zonnenberg : voorzitter Patrick de Jong : secretaris Frans Verschuren : penningmeester / ledenadministratie

Nadere informatie

EVEN VOORSTELLEN MICHELLE Hoi, ik ben Michelle Lichtendahl. Ik ben de moeder van Pepijn en ben gevraagd voor de jeugdcommissie van BC Inside.

EVEN VOORSTELLEN MICHELLE Hoi, ik ben Michelle Lichtendahl. Ik ben de moeder van Pepijn en ben gevraagd voor de jeugdcommissie van BC Inside. NIEUWSBRIEF JEUGD MAART APRIL 19 VAN DE VOORZITTER VINCENT Na 19 jaar trouwe dienst in de jeugdcommissie, waarvan de afgelopen vier jaar als voorzitter heb ik besloten er na dit seizoen een punt achter

Nadere informatie

TEPCI Nieuwsflits 4 sept 2018

TEPCI Nieuwsflits 4 sept 2018 TEPCI Nieuwsflits 4 sept 2018 Beste Tepci-leden, Apeldoornse Tennis Kampioenschappen 2018 Zaterdag en zondag de finales op TEPCI Sportief en sociaal het grootste tennistoernooi van Apeldoorn. Wie wil er

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Geslaagd en gezellig jeugdtoernooi in Roermond. Mei Jaargang 9

Nieuwsbrief. Geslaagd en gezellig jeugdtoernooi in Roermond. Mei Jaargang 9 Nieuwsbrief Mei 2016 Jaargang 9 Siem Verberkt Martin Timp Marij Hectors Leon Welten Chris Stoot Linda Hendriks Roel van Geffen 17 juni 18 juni 22 juni 23 juni 25 juni 25 juni 29 juni Geslaagd en gezellig

Nadere informatie

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD Nieuwsbrief 2 Jaargang 2012-2013 Hallo Jeugdleden en ouders, INFORMATIE Voor de jeugd in Noord-Holland is er een nieuwe site gemaakt: www.nhjb.tk (Noord Holland Jeugd Bowlen). Op deze site staan alle uitslagen,

Nadere informatie

!Hierbij de tweede nieuwsbrief van het seizoen 2014.

!Hierbij de tweede nieuwsbrief van het seizoen 2014. BESTE SCHAPEKOLKERS, Hierbij de tweede nieuwsbrief van het seizoen 2014. Wat kun je allemaal in deze nieuwsbrief lezen Nieuws van de Technische commissie Sponsorcommissie Jeugdcommissie mbt een jeugdtoernooi

Nadere informatie

Jaargang 7 nr. 2 Juli 2012

Jaargang 7 nr. 2 Juli 2012 Inleiding Het seizoen 2011-2012 is met de afsluitende week van de JeugdSportPas (JSP) tot een einde gekomen. Dat betekent dat het bestuur even gas kan terugnemen en iedereen een welverdiende vakantie geniet,

Nadere informatie

Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2015 nummer 1

Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2015 nummer 1 Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2015 nummer 1 Mededelingen van het Bestuur 6 Strippenkaart Het bestuur heeft besloten de 6 strippenkaart te introduceren, met name voor oud leden die nog een keer willen spelen

Nadere informatie

Nieuwsbrief BC Velsen september Badmintonseizoen weer van start

Nieuwsbrief BC Velsen september Badmintonseizoen weer van start In deze nieuwsbrief: Badmintonseizoen weer van start Trainingstijden Rabobank Fietstocht Grote Clubactie Week van het Badminton Competitie Voor in de agenda Recreantentoernooi Gaasperdam Nieuwe leden /

Nadere informatie

Update werkgroepen ALV

Update werkgroepen ALV Nieuwsbrief 4 April 2017 In dit nummer: Update werkgroepen ALV Verslag Van Mun Advies Open toernooi 2017 Clubkampioenschappen TOZ van 10 juni t/m 17 jui 2017 Inschrijven voor de Najaarscompetitie 2017

Nadere informatie

Nieuwsbrief TC Groot Driene

Nieuwsbrief TC Groot Driene Nieuwsbrief TC Groot Driene Jaargang 2016 Nummer 12 december Van de voorzitter Beste medetennissers, Clemens Tenniglo start als nieuwe trainer bij ons per 1-1-2017, hij volgt Gerco Hensema op. Helaas wordt

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF september 2017

NIEUWSBRIEF september 2017 NIEUWSBRIEF september 2017 Inhoud - Finale Matchplay 2017 - Finale uitwisseling Dongen Rijen - Gilze - Jaaruitje appelflappenclub - Regelvraag september - Buurtgolf - Jeugdgolf - Agenda Finale Matchplay

Nadere informatie

Herfsttoernooi. Extra najaarslessen. Grote Clubactie. Vacature voorzitter. Nieuwsbrief, Oktober Beste leden,

Herfsttoernooi. Extra najaarslessen. Grote Clubactie. Vacature voorzitter. Nieuwsbrief, Oktober Beste leden, Nieuwsbrief, Oktober 2018 Beste leden, Met een prachtige zomer laten we een geslaagd zonnig seizoen weer achter ons. De herfst laat zich zien in de natuur en hoe mooi is het dat wij op onze club hier gewoon

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Beste Kwinkers,

Nieuwsbrief. Beste Kwinkers, Nieuwsbrief www.bvkwinkslag.nl www.badminton.nl Marco van Putten Beste Kwinkers, De langste dag is geweest en het badmintonseizoen bijna voltooid. Nog één avond om ons allen uit te leven in de Boei en

Nadere informatie

FEBRUARI Deze nieuwsbrief is een uitgave van BC Vijfsluizen te Vlaardingen. Redactieadres:

FEBRUARI Deze nieuwsbrief is een uitgave van BC Vijfsluizen te Vlaardingen. Redactieadres: FEBRUARI 2013 Deze nieuwsbrief is een uitgave van BC Vijfsluizen te Vlaardingen. Redactieadres: bc-vijfsluizen@kpnmail.nl www.bcvijfsluizen.nl VAN DE BESTUURSTAFEL Beste mensen, Wat is het jammer dat badminton

Nadere informatie

Ouderavond JO-15 en MO15 12 juni 2019

Ouderavond JO-15 en MO15 12 juni 2019 Ouderavond JO-15 en MO15 12 juni 2019 Agenda Welkom Communicatielijnen Speler Volg systeem/ indelingsbeleid Plannen voetbaltechnisch vlak Ouders Meiden Algemeen Vrijwilligerswerk en eigen bijdrage Sponsoring

Nadere informatie

3.GOUD, ZILVER EN BRONS OP DE OPEN TILBURGSE KAMPIOENSCHAPPEN!

3.GOUD, ZILVER EN BRONS OP DE OPEN TILBURGSE KAMPIOENSCHAPPEN! NIEUWSBRIEF december 2016 Alle ingeschreven leden ontvangen deze nieuwsbrief. De leden die met ingang van het nieuwe kwartaal zijn uitgeschreven krijgen deze voor de laatste keer. Mocht uw zoon/dochter

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. November 2014. Inhoud. Algemeen. jeugdvoorzitter@wvwweurt.nl

NIEUWSBRIEF. November 2014. Inhoud. Algemeen. jeugdvoorzitter@wvwweurt.nl NIEUWSBRIEF November 2014 Inhoud Algemeen Huidige stand teams Activiteiten op de planning De Hunt Zaalvoetbaltoernooi Zaaltraining Activiteiten terugblik Penaltybokaal Grote Clubactie Aandachtspunten Introductie

Nadere informatie

Nieuwsbrief Editie 2 Seizoen

Nieuwsbrief Editie 2 Seizoen Nieuwsbrief Editie 2 Seizoen 2018-2019 Voor je ligt de tweede editie van de nieuwsbrief van Jubileumseizoen 2018-2019. In deze nieuwsbrief kun je uitgebreid lezen over het jubileum! Daarnaast is er o.a.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Badminton Vereniging Doesburg. Van de voorzitter. Van de voorzitter. Nummer Interessante informatie: In dit nummer:

Nieuwsbrief. Badminton Vereniging Doesburg. Van de voorzitter. Van de voorzitter. Nummer Interessante informatie: In dit nummer: Nummer 3 Nieuwsbrief 16-17 15-5-2017 Badminton Vereniging Doesburg Interessante informatie: Donderdag 9 juni Ouder Junior toernooi. Donderdag 22 juni Afsluitingsavond. In dit nummer: Voorwoord 1 Competitie

Nadere informatie

Nieuwsbrief 29 4 JULI

Nieuwsbrief 29 4 JULI Nieuwsbrief 29 4 JULI 2017 www.bcscarabee.nl Hallo beste leden! Hierbij de tweede nieuwsbrief van 2017! In deze editie nog een paar laatste weetjes van dit seizoen. De vakantie staat ook weer voor de deur

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF september 2017

NIEUWSBRIEF september 2017 NIEUWSBRIEF september 2017 In deze nieuwsbrief informatie over de volgende onderwerpen / activiteiten: Van de Communicatiecommissie Activiteiten ETV Volley september en oktober Van het bestuur Amjoy Nieuws

Nadere informatie

De Hoef Tennisvereniging Maart 2014

De Hoef Tennisvereniging Maart 2014 De Hoef Tennisvereniging Maart 2014 Zicht op bestuurszaken maart 2014 De lente is weer begonnen en we kunnen genieten van heerlijk voorjaarsweer. Voor veel tennissers reden genoeg om het racket weer uit

Nadere informatie

De Noordooster. Van het bestuur. Deze editie:

De Noordooster. Van het bestuur. Deze editie: De Noordooster Van het bestuur Het seizoen 2017-2018 zit er bijna op, in de week van 25-29 juni zijn onze laatste speelavonden van dit seizoen. Maar wat voor een seizoen is het geworden! We hebben tijdens

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JEUGD JANUARI FEBRUARI 2017

NIEUWSBRIEF JEUGD JANUARI FEBRUARI 2017 NIEUWSBRIEF JEUGD JANUARI FEBRUARI 2017 VAN DE VOORZITTER VINCENT Ten eerste wens ik iedereen een mooi, gezond en sportief jaar toe. We hopen er met elkaar weer een mooi (badminton)jaar van te maken. In

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Inschrijving competitie. Toernooien. Maart Jaargang 7

Nieuwsbrief. Inschrijving competitie. Toernooien. Maart Jaargang 7 Nieuwsbrief Maart 2016 Jaargang 7 Inschrijving competitie Anouk Engelen Evie Vaessen Stan vd Homberg Czeslaw Kobylko Frans van Geesink Sanne van Geffen Max Zonnevijlle Casper van Rens Marco Hezel Stef

Nadere informatie

Nieuwsbrief BC Goirle mei / juni + Friday Night Toernooi 2017

Nieuwsbrief BC Goirle mei / juni + Friday Night Toernooi 2017 Nieuwsbrief BC Goirle mei / juni + Friday Night Toernooi 2017 In deze nieuwsbrief vind je.. Minicompetitie 2017 B.C. Goirle de sportiefste - 1 Minicompetitie 2017 Slotdag - 2 - Ouder-Kind-Toernooi - 3

Nadere informatie

De zomervakane is weer voorbij en de eerste speelavonden al weer achter de rug. Ook hebben de compeeteams hun eerste wedstrijd al gespeeld.

De zomervakane is weer voorbij en de eerste speelavonden al weer achter de rug. Ook hebben de compeeteams hun eerste wedstrijd al gespeeld. Algemeen De zomervakane is weer voorbij en de eerste speelavonden al weer achter de rug. Ook hebben de compeeteams hun eerste wedstrijd al gespeeld. Er is ook een nieuw clubshirt gekozen. De shirts zijn

Nadere informatie

Beleidsvisie BCNieuwerkerk

Beleidsvisie BCNieuwerkerk Beleidsvisie BCNieuwerkerk 2017-2022 Missie Visie Beleid BCN 2017.Docx 17-04-2017 1/8 Doel... 3 Leeswijzer... 3 Missie... 3 Visie... 4 Beleid... 5 1. Bestendig:... 5 a. Financieel gezond en betaalbaar...

Nadere informatie

Nieuwsbrief MTC december 2018

Nieuwsbrief MTC december 2018 Nieuwsbrief MTC december 2018 Van de redactie In deze editie van de nieuwsbrief lees je informatie over nieuwe verlichting voor de banen, een oproep voor diverse vacatures, een bericht van de recreatiecommissie,

Nadere informatie

Seizoensopening. Vrijwilligersavond. Clubkampioenschappen. Ledenactie. Maak kennis met Tennis. Wist je dat. Nieuwsbrief, Maart 2019.

Seizoensopening. Vrijwilligersavond. Clubkampioenschappen. Ledenactie. Maak kennis met Tennis. Wist je dat. Nieuwsbrief, Maart 2019. Nieuwsbrief, Maart 2019 Beste leden, Er is deze week ontzettend hard gewerkt om de banen klaar te krijgen. Hulp van jong en oud hebben er voor gezorgd dat de banen er tip top bij liggen en er vanaf maandag

Nadere informatie

Nieuwsbrief BC Vlissingen nummer 3, jaargang 3 vriendenvanbc@zeelandnet.nl / www.bcvlissingen.nl

Nieuwsbrief BC Vlissingen nummer 3, jaargang 3 vriendenvanbc@zeelandnet.nl / www.bcvlissingen.nl Hallo allemaal, Inmiddels loopt het seizoen al op zijn einde. De laatste competitiewedstrijden zijn voor de meeste teams gespeeld. Een seizoen waarin de meisjes U18 drie wedstrijden voor het einde van

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 6 20 april 2019

Nieuwsbrief nummer 6 20 april 2019 Nieuwsbrief nummer 6 20 april 2019 Het seizoen 2018-2019 nadert het einde. Inmiddels zijn wij als jongste jeugdcommissie volop bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. De komende weken gaan

Nadere informatie

Uitnodiging Speciale Ledenvergadering

Uitnodiging Speciale Ledenvergadering Uitnodiging Speciale Ledenvergadering Woensdag 19 november 2014 19:30 uur Locatie: PWA Sporthal in het sportcafé Speciale Ledenvergadring BC Epe Pagina 1 Uitnodiging belangrijke speciale ledenvergadering

Nadere informatie

Badmintonclub S.V.I. Nieuwsflits december 2014

Badmintonclub S.V.I. Nieuwsflits december 2014 In deze nieuwsflits Van de voorzitter Hallo allemaal, Badmintonclub S.V.I. - voorwoord van de voorzitter - uitnodiging nieuwjaarsborrel - prijsvraag! - uitnodiging midwintertoernooi - resultaat Boni spaaractie

Nadere informatie

MEPPELER HOCKEY VERENIGING

MEPPELER HOCKEY VERENIGING Nieuwsbrief mei Het schiet al weer aardig op met het seizoen. Voor een paar teams (o.a. dames 1) breekt een cruciale fase aan in de competitie. Kampioen of niet?? Natuurlijk kijken we met z n allen ook

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 3, 2018/2019

Nieuwsbrief Nr. 3, 2018/2019 Via deze nieuwsbrief willen we jullie informeren over de huidige stand van zaken en nieuwe ontwikkelingen. Belangrijke Data December 5 wel jeugdtraining geen seniorentraining! 12 trekking Grote Club Actie

Nadere informatie

Wat heb je allemaal nodig om te kunnen honkballen of softballen.

Wat heb je allemaal nodig om te kunnen honkballen of softballen. Informatie voor de ouders van onze jeugdleden. Allereerst willen wij jullie van harte welkom heten bij onze vereniging. D.m.v. dit informatie bulletin willen wij jullie alvast een beetje wegwijs maken

Nadere informatie

t Shuttelke www.bcweert67.nl Mededelingen Badminton Club Weert 67 10de jaargang, nummer 11: Oktober 2012

t Shuttelke www.bcweert67.nl Mededelingen Badminton Club Weert 67 10de jaargang, nummer 11: Oktober 2012 Voor in de agenda: SL2 cursus op data: * 12 + 26 oktober * 9 + 30 november 12 oktober verrassingsactiviteit door de jeugdcommisie Algemene Leden Vergadering seizoen 2012-2013: 23 november om 19:00 uur

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De jaarlijkse paaseierenactie komt er weer aan! Januari Jaargang 5

Nieuwsbrief. De jaarlijkse paaseierenactie komt er weer aan! Januari Jaargang 5 Nieuwsbrief Januari 2016 Jaargang 5 Margaret Gerrits Math Scherjon Julia Fetisov Elisa Pardoel Jan van Heijster Anouk Eulenpesch 1 februari 7 februari 19 februari 20 februari 22 februari 26 februari De

Nadere informatie

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD Seizoen 2013-2014. Nieuwsbrief 1, sept 2013 Hallo Jeugdleden en ouders, Na een lange vakantie staan we weer te popelen om te gaan beginnen aan een nieuw bowlingseizoen. We hopen dat jullie een leuke vakantie

Nadere informatie

Voetbal Festival. Nieuws vanuit het Jeugdbestuur: Datum: 15 juli Vanaf heden zal het Jeugdbestuur. Lees gauw verder voor meer nieuws.. Pag.

Voetbal Festival. Nieuws vanuit het Jeugdbestuur: Datum: 15 juli Vanaf heden zal het Jeugdbestuur. Lees gauw verder voor meer nieuws.. Pag. Datum: 15 juli 2016 Nieuws vanuit het Jeugdbestuur: Vanaf heden zal het Jeugdbestuur 4x per jaar een nieuwsbrief versturen aan alle ouders/verzorgers van onze jeugdleden. Graag houden wij u met deze nieuwsbrief

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus 2018

Nieuwsbrief augustus 2018 Nieuwsbrief augustus 2018 Beste leden, Het is alweer een tijdje geleden maar zo voor het nieuwe seizoen is het weer tijd voor een nieuwe nieuwsbrief. Hierin kijken we terug op een geweldig seizoen en een

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 2, 2016/2017

Nieuwsbrief Nr. 2, 2016/2017 In deze nieuwsbrief 1. Woord van de voorzitter 2. Belangrijke data 3. Nieuwe leden 4. Vacatures 5. Grote Club Actie 6. TC 7. Notulen ALV 8. Sponsorcommissie 9. Overige zaken Nieuwsbrief Nr. 2, 2016/2017

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JEUGD NOVEMBER DECEMBER 17

NIEUWSBRIEF JEUGD NOVEMBER DECEMBER 17 NIEUWSBRIEF JEUGD NOVEMBER DECEMBER 17 VAN DE VOORZITTER VINCENT Ten tijde van dit schrijven hebben wij net afscheid genomen van onze hoofdtrainer bij de jeugd. Hierover heeft iedereen 10 november jl.

Nadere informatie

De Hoef Tennisvereniging Juni 2014

De Hoef Tennisvereniging Juni 2014 De Hoef Tennisvereniging Juni 2014 Zicht op bestuurszaken juni 2014 Nederland is in de ban van het WK voetbal. Het hele land kleurt oranje en dat geeft een gevoel van saamhorigheid. Ook het WK hockey had

Nadere informatie

DE KIEVITEN NIEUWSBRIEF AUGUSTUS JONGSTE JEUGD COMMISSIE SEIZOEN

DE KIEVITEN NIEUWSBRIEF AUGUSTUS JONGSTE JEUGD COMMISSIE SEIZOEN DE KIEVITEN NIEUWSBRIEF AUGUSTUS JONGSTE JEUGD COMMISSIE SEIZOEN 2018-2019 Beste Kieviten - mini s, Het nieuwe seizoen staat weer op het punt te beginnen. Na een heerlijke zomerperiode staan jullie natuurlijk

Nadere informatie

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 4 21 MAART 2018

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 4 21 MAART 2018 VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 4 21 MAART 2018 Beste ouders/verzorgers, Deze nieuwsbrief heeft wat langer op zich laten wachten dan u van ons gewend bent. Hij staat weer vol met allerlei interessante

Nadere informatie

Items in deze nieuwsbrief die je niet mag missen!

Items in deze nieuwsbrief die je niet mag missen! Items in deze nieuwsbrief die je niet mag missen! Welkom van onze voorzitter Open dag & Openingstoernooi Trainingen Jan de Rook Nieuwe tennispasjes Nieuwe website Welkom Op 28 maart is het nieuwe tennisseizoen

Nadere informatie

NIEUWSKRANT ZVL-1886 WATERPOLO JEUGD

NIEUWSKRANT ZVL-1886 WATERPOLO JEUGD Hallo allemaal, De nieuwe naam van de vereniging is bekend, ZVL-1886. Vanaf nu gaan we deze naam gebruiken voor de NieuwsKrant en de teambenaming. 21 mei is de EG 1 Nederlands kampioen geworden. De DG

Nadere informatie

Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2013 nummer 3

Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2013 nummer 3 Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2013 nummer 3 Mededelingen van het Bestuur Nieuwe trainer herhaalde oproep Na lang zoeken is het ons eindelijk gelukt om een nieuwe trainer te vinden. Voor het seizoen 2013/2014

Nadere informatie

Algemeen Beleidsplan BC Iduna 2015-2019. Versie 12 maart 2015

Algemeen Beleidsplan BC Iduna 2015-2019. Versie 12 maart 2015 Algemeen Beleidsplan BC Iduna 2015-2019 Versie 12 maart 2015 1 Algemeen Beleidsplan BC Iduna 2015-2019 1. Financieel gezond en betaalbaar 2. Gezelligheid 3. Sportieve ambitie 4. Voldoende zaalcapaciteit

Nadere informatie

Nieuwsbrief, December Beste leden, De laatste nieuwsbrief van dit jaar!

Nieuwsbrief, December Beste leden, De laatste nieuwsbrief van dit jaar! Nieuwsbrief, December 2018 Beste leden, De laatste nieuwsbrief van dit jaar! We kijken nog even terug naar de laatste activiteiten en zoals bekend was dit het laatste jaar van onze trainer Stephan. De

Nadere informatie

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL Voorwoord

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL Voorwoord VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL 2015 Voorwoord Beste ouders/verzorgers van onze mini s Bijgevoegd vindt u weer een nieuwsbrief met veel informatie over de komende periode. Afgelopen zaterdag

Nadere informatie

In dit nummer: Nieuwsbrief TC Groot Driene. Van de voorzitter. Jaargang 2015 Nummer 10 december. Beste medetennissers,

In dit nummer: Nieuwsbrief TC Groot Driene. Van de voorzitter. Jaargang 2015 Nummer 10 december. Beste medetennissers, Nieuwsbrief TC Groot Driene Jaargang 2015 Nummer 10 december Van de voorzitter Beste medetennissers, Uit het TV programma Nederland kwamen toch een paar zaken voorbij die wellicht ook interessant zijn

Nadere informatie

Hallo allemaal! Nieuwsbrief 7 maart seizoen 2014-2015! BELANGRIJK!!!!!!!!!

Hallo allemaal! Nieuwsbrief 7 maart seizoen 2014-2015! BELANGRIJK!!!!!!!!! Hallo allemaal! Nieuwsbrief 7 maart seizoen 2014-2015! BELANGRIJK!!!!!!!!! Hallo allemaal, het is weer tijd voor een nieuwsbrief! We zitten alweer in maart en zijn we in de tweede periode van dit seizoen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Jeugd November 2017

Nieuwsbrief Jeugd November 2017 Nieuwsbrief Jeugd November 2017 Hallo Allemaal, Dit is de tweede nieuwsbrief van het nieuwe seizoen voor alle jeugdspelers van de BV Almere. De competitie heeft inmiddels zijn 5 de speelweek gehad en hopelijk

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE. Van het bestuur 1 Tip(s) voor trainers 3. Van het bestuur. NIEUWSBRIEF Nummer 45, 3 oktober 2018

INHOUDSOPGAVE. Van het bestuur 1 Tip(s) voor trainers 3. Van het bestuur. NIEUWSBRIEF Nummer 45, 3 oktober 2018 NIEUWSBRIEF Nummer 45, 3 oktober 2018 INHOUDSOPGAVE Van het bestuur 1 Tip(s) voor trainers 3 Van het bestuur De competitie is inmiddels weer in volle gang en de eerste maand van seizoen 2018-2019 zit er

Nadere informatie

Een Fantastische Teamsport voor de Jeugd

Een Fantastische Teamsport voor de Jeugd Een Fantastische Teamsport voor de Jeugd Als jij voetbal ook geweldig vindt, dan kun je al vanaf 4 jaar bij onze mini-f spelen en dat is gratis. De contributie voor de hele jeugd is door sponsoring zo

Nadere informatie

MINI DIGI SHUTTLE. Start van het nieuwe seizoen. Beste leden Badmintonvereniging Veenshuttle,

MINI DIGI SHUTTLE. Start van het nieuwe seizoen. Beste leden Badmintonvereniging Veenshuttle, NAAM BEDRIJF MINI DIGI SHUTTLE Start van het nieuwe seizoen Nieuwsbrief 6 2015 Mijdrecht 20-08-2015 Beste leden Badmintonvereniging Veenshuttle, Het Badminton seizoen 2015 2016 start weer op 27 augustus

Nadere informatie

NIEUWSFLITS December 2011

NIEUWSFLITS December 2011 NIEUWSFLITS December 2011 Beste tennisvrienden, Nog een paar nachtjes slapen en dan starten we een nieuw jaar. Een jaar waarin TCV haar 75-jarige bestaan viert. In het weekend van 15 t/m 17 juni vieren

Nadere informatie

www.vvoberg.nl Schepersheuvel 2A 6077HH Sint Odiliënberg april 2014

www.vvoberg.nl Schepersheuvel 2A 6077HH Sint Odiliënberg april 2014 Communicatieplan R.K.V.V. St. Odiliënberg www.vvoberg.nl Schepersheuvel 2A 6077HH Sint Odiliënberg april 2014 Inhoud: 1. Inleiding... 3 2. Doelgroepen... 4 3. Communicatiemiddelen... 5 4. Interne en externe

Nadere informatie

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD Nieuwsbrief 21 november 2012 Hallo Jeugdleden en ouders, Hier zijn we weer met mededelingen over ouder-kind toernooi, stedenontmoeting, NJTL, NK, en andere uitslagen. NJTL We doen dit seizoen mee met 1

Nadere informatie

Welkom! Badminton meemaken en beleven, dat doe je bij de BBF!

Welkom! Badminton meemaken en beleven, dat doe je bij de BBF! INFORMATIE GIDS Welkom! Welkom in de infogids van de Bossche Badminton Federatie. Middels deze gids laten we jou als badmintonner, bestuurder of geinteresseerde graag kennis maken met wie wij zijn, wat

Nadere informatie

Jaarverslag KSV seizoen 2013 2014

Jaarverslag KSV seizoen 2013 2014 Jaarverslag KSV seizoen 2013 2014 Handbalseizoen 2013-2014 zijn we gestart met in totaal 19 teams. Vier damesteams, 1 recreantenteam, 1 G-handbalteam, 1 A-team, twee B-teams, drie C-teams, twee D- teams,

Nadere informatie

Sponsor All In. Opbrengst Dec 11.24. Nieuwsbrief februari 2013 nr.93 Pagina 1 van 10

Sponsor All In. Opbrengst Dec 11.24. Nieuwsbrief februari 2013 nr.93 Pagina 1 van 10 Nieuwsbrief nr. 93 jaargang 9 februari 2013 Hallo allemaal, In deze uitgave aandacht voor de algemene ledenvergadering. Iedereen is van harte harte welkom! In de bijlage staan de notulen van vorig jaar.

Nadere informatie

Nikantes Tussendoortje Seizoen Zondag

Nikantes Tussendoortje Seizoen Zondag Nikantes Tussendoortje Seizoen 2018-2019 Zondag 08-04-2019 Het gehele sportcomplex Botreep Hoogvliet is Rookvrij. Vanaf 01-01-2019 was er al een rookverbod bij handbalvereniging ETC en vanaf heden is dit

Nadere informatie

Nieuwsbrief Jeugd November 2016

Nieuwsbrief Jeugd November 2016 Nieuwsbrief Jeugd November 2016 Hallo Allemaal, Inmiddels begint het buiten weer steeds vroeger donker te worden en dat betekent dus dat we ook weer een aantal feestdagen gaan krijgen de komende tijd.

Nadere informatie

Tweede plaats B1 bij Spikertoernooi!!!

Tweede plaats B1 bij Spikertoernooi!!! VoBLABLA VoCASA jeugd nieuwsbrief Tweede plaats B1 bij Spikertoernooi!!! Tweede editie September 2015 In het weekend van 5 september heeft meisjes B1 meegedaan met het Spikertoernooi in Eerbeek. Om wat

Nadere informatie

Nog meer kampioenen!!!

Nog meer kampioenen!!! Jaargang 3, nummer 9 Nog meer kampioenen!!! 17 mei 2017 De vereniging Rotterdam Basketbal, Forward Lease Rotterdam Basketbal en F. Breeman BMW Rotterdam Basketbal zijn te vinden op Konden we in de nieuwsbrief

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JULI- AUGUSTUS LANDTRAINING VERSCHUIFT NAAR EEN ANDERE DAG

NIEUWSBRIEF JULI- AUGUSTUS LANDTRAINING VERSCHUIFT NAAR EEN ANDERE DAG NIEUWSBRIEF JULI- AUGUSTUS Hallo allemaal, Voor sommigen is de vakantie al begonnen en voor anderen is het bijna vakantie. Afgelopen vrijdagavond was de officiële laatste training van NOVA en was er een

Nadere informatie

www.mentheda.nl info@mentheda.nl Nieuwsbrief TC Mentheda april 2018 Graag brengen we de volgende zaken bij jullie onder de aandacht: NL Doet / Schooltennis / Open Dag / Tennislessen / Soeptoernooi / Uitbreiding

Nadere informatie

Sponsorplan BC t Pluumpje Goes

Sponsorplan BC t Pluumpje Goes Sponsorplan BC t Pluumpje Goes t Pluumpje Badmintonclub 't Pluumpje uit Goes is een recreatieve vereniging waarbij het onderlinge contact en het gezellig ongedwongen sporten een belangrijke rol spelen.

Nadere informatie

Afdeling Wedstrijdzwemmen HZ&PC

Afdeling Wedstrijdzwemmen HZ&PC Afdeling Wedstrijdzwemmen HZ&PC Aan: Leden van de afdeling Wedstrijdzwemmen HZ&PC Heerenveen Van: TC Wedstrijdzwemmen Datum: Januari 2016 Onderwerp: Nieuwsbrief Wedstrijdzwemmen HZ&PC Heerenveen Beste

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JEUGD NOVEMBER DECEMBER

NIEUWSBRIEF JEUGD NOVEMBER DECEMBER NIEUWSBRIEF JEUGD NOVEMBER DECEMBER VAN DE VOORZITTER VINCENT Het seizoen is ruim twee maanden gevorderd, de competitiespelers hebben hun vijfde wedstrijd achter de rug, in de herfstvakantie is het pannenkoekentoernooi

Nadere informatie

De Babbeltjes. Maand: November

De Babbeltjes. Maand: November De Babbeltjes Maand: November Video actie Ben jij een echte balkunstenaar? Of heb jij een mooie korfbal actie? Doe dan nu mee met de video actie! Maak een filmpje van jouw truc of actie en stuur deze op

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Jeugdkampioenen van Univé-LVV. Mei 2015.

In deze nieuwsbrief: Jeugdkampioenen van Univé-LVV. Mei 2015. Mei 2015. In deze nieuwsbrief: Twee jeugdkampioenen. Recreanten Dames wervelend van start. Heren teams zakken door het ijs. LVV-Beach een feit. Sponsoring van Univé-LVV. Bekendmaking logo. Jubileum verschoven

Nadere informatie

Ook je oude frituurvet kan je bij Vido inleveren. Dit kan je inleveren bij de één van de kantine medewerkers.

Ook je oude frituurvet kan je bij Vido inleveren. Dit kan je inleveren bij de één van de kantine medewerkers. Nieuwsbrief Jaargang 2016 nummer 2, 1 april Recycling levert geld op! Bent u al begonnen met de voorjaarsschoonmaak? Oude kleding kan je gedurende het gehele seizoen naar Vido brengen. Deze wordt verzameld

Nadere informatie

SPONSORPLAN Hoornse Badminton Vereniging

SPONSORPLAN Hoornse Badminton Vereniging SPONSORPLAN Hoornse Badminton Vereniging versie februari 2018 Hoornse Badminton Vereniging In 1956 is de Hoornse Badminton Vereniging (HBV) opgericht, de benodigde attributen werden aangeschaft en ging

Nadere informatie

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 2 MEI 2016

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 2 MEI 2016 VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 2 MEI 2016 Aan alle ouders/verzorgers en kinderen van de miniafdeling, Bijgevoegd vindt u weer een nieuwsbrief met veel informatie over de komende periode. Vorige

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2016

Nieuwsbrief maart 2016 Nieuwsbrief maart 2016 Beste Thialffer, Het kan nog net voordat we allemaal gaan genieten van een heerlijke clubavond op de Leemputten. Ik ga er van uit dat we met velen zullen zijn aankomende vrijdagavond.

Nadere informatie

INFORMATIE NIEUWE LEDEN

INFORMATIE NIEUWE LEDEN INFORMATIE NIEUWE LEDEN vv Volta Lelystad Datum : 23 november 2014 Versie : 1.0 Status : definitief Auteur(s) : Erik Rombout Inhoudsopgave 1. INLEIDING... 3 2. DE VERENIGING... 4 2.1 BESTUUR... 4 2.2 COMMISSIES...

Nadere informatie

Beleidsplan volleybalvereniging De Zwaluwen

Beleidsplan volleybalvereniging De Zwaluwen Beleidsplan volleybalvereniging De Zwaluwen Inleiding Voor u ligt het beleidsplan van Volleybalvereniging De Zwaluwen. Dit plan beoogt het beleid voor de jaren 2017-2019 te beschrijven passend bij de visie

Nadere informatie

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD Seizoen 2014-2015. Nieuwsbrief 1, sept 2014 Hallo Jeugdleden en ouders, De vakantie ligt alweer twee weken achter ons. De scholen zijn begonnen en langzaam aan rolt alles weer in het bekende ritme. Zo

Nadere informatie