Toermalijnnieuws. Nummer juli 2016

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Toermalijnnieuws. Nummer juli 2016"
  • Ida Vos
  • 7 jaren geleden
  • Aantal bezoeken:

Transcriptie

1 Toermalijnnieuws Nummer juli 2016 Algemene informatie Terugblik schooljaar Voordat we weer het schooljaar afsluiten met een knallend eindfeest, willen we als team nog even terugblikken op een geweldig schooljaar. De leerlingen, maar ook het team heeft er weer veel bij geleerd. Zo hebben we onder andere scholing gevolgd omtrent het meer-intelligente kind, maar zijn we ons ook nog beter gaan verdiepen in het verslagleggen van de individuele ontwikkeling van leerlingen. De uitgebreide analyses, uitgevoerd door leerkrachten, helpen hierbij. Samen met de PR-werkgroep zijn we gekomen tot een begin van het nieuwe schoolprofiel, waarbij leerlingen in de toekomst gaan werken in commissies. Naast de bestaande activiteiten kijken we ook terug naar nieuwe activiteiten die als succesvol gezien mogen worden en voor herhaling vatbaar zijn. Denkt u bijvoorbeeld aan de Open dag en de KiVa-dag (zie onderstaande foto!). De nieuwe vakken KiVa en Zelfstandig werken zijn inmiddels geïntegreerd in ons onderwijs. Ook het nieuwe continurooster blijkt te werken en wordt door ouders als prettig ervaren. Tot slot kunnen we spreken van een groot succes en een professionele samenwerking met de BSO en peuterspeelzaal van Happy Faces. Ook in het nieuwe schooljaar staan er weer nieuwe doelen op de rol. Wij verwijzen hiervoor naar onze schoolgids Schoolgids en schoolkalender digitaal In verband met de hoge drukkosten, hebben we in overleg met de ouders van de MR en PRwerkgroep besloten om vanaf heden de schoolgids en schoolkalender alleen digitaal te verstrekken. Ook kunt u beide documenten terugvinden op de website. De websitekalender komt hiermee te vervallen. Wij danken u voor uw begrip!

2 Parkeren Onlangs heb ik de wijkagent gesproken. Tijdens het ophalen en brengen parkeren veel ouders hun auto s buiten de parkeervakken. Dit levert hinderlijke situaties op voor de omgeving. Wij willen u daarom verzoeken gebruik te maken van de daarvoor bestemde parkeervakken! Inzamelactie Wecycle In plaats van de opruimactie zullen we volgend schooljaar deelnemen aan de inzamelactie Wecycle. Hiervoor moeten wij minimaal 75 elektrische apparaten inleveren (denk aan een scheerapparaat, telefoon, computermuis). U kunt deze na de zomervakantie inleveren bij het inzamelpunt dat in de grote zaal zal staan. Beveiliging in de zomervakantie Ziet u tijdens de zomervakantie iets verdachts in of rondom het schoolgebouw, dan kunt u de politie bellen Bij vandalisme aan het gebouw of de speelattributen op het schoolplein, kunt u contact opnemen met Sven van Reem op het mailadres sven@toermalijnduiven.nl (Graag ook een foto meesturen). U kunt ook bellen naar , u wordt dan doorverbon- Ateliers in het schooljaar Volgend jaar gaan we weer werken met ateliers. Hier voor zoeken wij enthousiaste ouders die ons komen helpen. Dit zijn de data voor het hele jaar: Maandagmiddag uur 10 okt.- 17 okt. 16 jan jan. 13 mrt.- 20 mrt. 15 mei- 29 mei Denkt u, dit lijkt me wat, dan kunt u zich aanmelden bij marjolein@toermalijnduiven.nl Ook grootouders kunnen zich aanmelden om te helpen! Voor een van de ateliers zijn we op zoek naar allerlei plastic doppen/ deksels die we kunnen verwerken in een kunstwerk/ marionet. Wij zouden het fijn vinden als u deze wil sparen voor ons, kleur en vorm maken niet uit! Wij zoeken ook nog borduurstramien om te borduren. Verder hebben wij nog oude tennisballen nodig. Medezeggenschapsraad Vacature MR Toermalijn Inmiddels hebben twee ouders aangegeven geïnteresseerd te zijn voor de functie van MR-lid. Na de vakantie zal de procedure voortgezet worden. Ouderraad Bezetting OR Wij kunnen u mededelen dat Ellen Siebes (moeder Luke & Kai) het voorzitterschap van de ouderraad gaat overnemen. Daarnaast zal Maaike van Dulmen (moeder van Femke & Daan) de taken van penningmeester en secretaris invullen. Ook Sabina Willemsen (moeder van Yara) en Priscilla Smets (moeder van Dean) zullen de ouderraad komen versterken. Wij zijn blij met deze ontwikkelingen en wensen iedereen veel plezier en een fijne samenwerking toe!

3 Vanuit de groepen Groep 1 Met het opgehaalde geld van Bag2school hebben we mooie materialen voor groep 1/2 aan kunnen schaffen, zoals puzzels, een spel over tegenstellingen en een spel met figuren na leggen. De kinderen zijn er gelijk mee aan de slag gegaan! De afgelopen weken hebben we in de klas schoon gemaakt en gewerkt over kriebelbeesten. Waarbij de kinderen lieveheersbeestjes hebben geknutseld en gekleurd en mooie vliegers geverfd. Groep 2/3 Met onze eigen maakte zonnebrillen gaan we de vakantie tegemoet. We hebben een heel leuk jaar gehad en gaan nu afscheid nemen van groep 3 die na de vakantie groep 4 gaat worden. Het was een Bijzonder jaar en jullie waren ook Bijzonder. Fijne vakantie allemaal!! Alle leerlingen van groep 7 geslaagd voor het verkeersdiploma! De kinderen van groep 7 zijn allemaal geslaagd voor het verkeersexamen. Het verkeersexamen bestaat uit een theorie- en praktijkgedeelte. Uit het praktijkgedeelte kwam naar voren dat de kinderen het nog moeilijk vinden om (tijdig) een hand uit te steken. GEFELICITEERD ALLEMAAL!!

4 Even voorstellen Graag wil ik mij even voorstellen dat het gezicht ook een naam heeft: Martin van Klinken. Ik ga functioneren als conciërge en onderhoudsmedewerker van de basisschool de Toermalijn. Mijn leeftijd is 58 jaar en geboren in Zwijndrecht, ik ben ongehuwd samenwonend met Sally Amade. Na de schoolvakantie gaat ook zij een aantal taken waarnemen van de directie. Als kleine kleuter van 3 of 4 jaar jaar ben ik verhuisd naar de Veluwe Apeldoorn en daar verder opgegroeid en de nodige scholing gevolgd. Inmiddels wonen wij in Westervoort. Ik heb een technische opleiding genoten en zodanig ook onderlegd wat natuurlijk goed van pas komt als conciërge. Van nature ben ik erg sociaal en kan goed met kinderen omgaan. Meedenken met de school en een oplossing zoeken voor de dingen die wij zoal tegenkomen is voor mij vanzelfsprekend. De afgelopen 10 jaar heb ik als zelfstandige gewerkt met een mooi woord ZZPer. Eind 2014 ging het niet zo goed met mij en als gevolg daarvan kwam ik in het ziekenhuis te liggen UMC in Nijmegen daar is een openhartoperatie uitgevoerd met een goede afloop. Lange tijd heb ik gerevalideerd en op kracht moeten komen en tot op heden doe ik het erg goed en elke 3 maanden blijf ik voorlopig onder controle bij de huisarts. Ik werk de maandagochtend en de dinsdagochtend, inmiddels heb ik begrepen dat er in de toekomst versterking bijkomt wat de school ten goede komt. Als hobby mag ik graag muziek luisteren en wat betreft lichaamsbeweging mag ik graag zwemmen, fietsen en wandelen met onze 2 mopshondjes. Tot nu toe heb ik nog maar een paar ochtenden mee kunnen draaien en het voelt goed. In de toekomst moet ik weer gaan solliciteren naar betaald werk onder begeleiding. Zolang ik geen baan vindtis deze functie op school een hele mooie oplossing. Hartelijke groet Martin Wij wensen iedereen een fijne zomervakantie toe! Belangrijke data Datum Activiteit Bijzonderheden Maandag 5 september Eerste schooldag! Maandag 5 september Luizencontrole s.v.p. geen gel in de haren Dinsdag 6 september Start inzameling Wecycle Dinsdag 13 september CJG-spreekuur (Ninja) uur Dinsdag 13 september MR-vergadering Maandag 19 september OR-vergadering Woensdag 21 september Schoolvoetbal groep 7/8 Dinsdag 27 september CJG-spreekuur (Ninja) uur Dinsdag 27 september Dansles van Artez groepen 1/2, 2/3, 4/5 Woensdag 28 september Bestellen kinderpostzegels groep 7/8 Donderdag 29 september Dansles van Artez groepen 1/2, 2/3, 4/5 Vrijdag 30 september Groepen 1 & 2 vrij!

5 LEZEN IN DE ZOMERVAKANTIE, voorkom de zomerdip! Kinderen leren op school lezen, maar moeten ook thuis veel blijven oefenen. Veel leerkrachten waarschuwen ouders en kinderen voor de bekende zomer leesdip. Uit onderzoek blijkt namelijk dat het leesniveau stil staat of zelfs terugzakt bij kinderen die in de vakantie niet lezen. Kinderen die wel veel in de vakantie blijven lezen kunnen juist een hoger leesniveau hebben als het nieuwe schooljaar start. Maar hoe voorkom je de zomer leesdip? Het is belangrijk dat kinderen ook in de vakantie veel blijven lezen. Dit kun je op allerlei mogelijke manieren doen. 1. Informatie opzoeken Laat kinderen het belang inzien van lezen door samen informatie op te zoeken over het vakantieland. Ga samen naar het reisbureau of vraag via internet reisgidsen aan over de camping of het vakantieland. Bij de bibliotheek zijn vaak informatieboeken te vinden en natuurlijk kan internet een mooie aanvulling zijn. Het kind kan zo zelf ontdekken waar het naar toe gaat en deze informatie met de rest van het gezin delen. Laat het bijvoorbeeld een lijstje maken van mogelijke activiteiten. 2. Kook een recept Een goede manier om het begrijpend lezen te oefenen is het volgen van een recept. Kies een zomerrecept uit (ijsjes, smoothies, salades) en lees dit samen met het kind. Bedenk eerst welke boodschappen nodig zijn en schrijf samen een boodschappenbriefje. Doe de boodschappen op de markt of in de supermarkt en kook ten slotte samen het recept. De meeste kinderen vinden dit ontzettend leuk en het is een functionele manier van lezen. Tip: kook een gerecht uit het vakantieland. 3. Dagje weg Ga je een dagje weg? Ook dit biedt genoeg mogelijkheden tot lezen. Laat het kind opzoeken hoe laat het museum open is of hoeveel de toegangskaartjes kosten. Geef het kind de plattegrond van het pretpark, dierentuin of kasteel en laat hem de weg leiden. Ook speurtochten in een museum kan het kind zelf lezen en maken. 4. Zorg voor materiaal Ik denk dat het een goed idee is om standaard elke (zomer)vakantie het kind naar een boekwinkel mee te nemen. Laat het kind een kinderboek naar keuze uitkiezen. Het is extra leuk om van te voren al de catalogus te bekijken en om eventueel een boeken top 3 te maken. Misschien willen opa en oma ook wel sponsoren? Een goed alternatief is een boek (of meerdere) lenen bij de bibliotheek. 5. Geef het goede voorbeeld Goed voorbeeld doet volgen en werkt beter dan het kind te dwingen om te lezen. Zet bijvoorbeeld wat lekkere dingen op tafel en kruip samen (op een regenachtige dag) op de bank om een paar hoofdstukken te lezen. Op een mooie zomerdag kun je eerst samen een picknick houden en dan wat gaan lezen. Ook voorlezen blijft ontzettend belangrijk. Dit hoeft niet alleen maar voor het slapengaan, maar kan ook tijdens het eten van een tussendoortje, na het zwemmen of op het strand. 6. Vakantiedagboek Laat het kind een dagboek van de vakantie maken. Geef het stiften, stickers en een schrift en daag het kind uit om er elke dag iets in te schrijven en tekenen. Hierin kunnen ook toegangskaartjes, foto s en ander materiaal ingestopt worden. 7. Vakantiebieb app Of je nu op vakantie gaat of thuis blijft, in devakantiebieb-app vind je een leuk en gratis leespakket voor het hele gezin. De app bevat onder andere een leuke selectie leesboeken en is te downloaden op tablet of mobiel. Hieronder een link van Ravensburger met een leuke leesbingo. Je kunt hiermee een prijsje winnen: Voor nog meer informatie:

6 Logopedische screening 5-jarigen Kinderen in de leeftijd van 4 jaar en 9 maanden tot en met 5 jaar en 9 maanden kunnen in overleg met ouders en school aangemeld worden voor een logopedische screening. Het doel van deze screening is het tijdig voorkomen en signaleren van stem-, spraak-, taal- en/of gehoorproblemen bij 5-jarige kinderen en het adviseren van de leerkracht/ school daar waar de problemen invloed hebben op de (leer-)ontwikkeling. Voor een screening is de schriftelijke toestemming van de ouders nodig. Aanmelden voor een screening gaat via school. De intern begeleider heeft hiervoor de benodigde formulieren. Na de screening worden de ouders schriftelijk of telefonisch op de hoogte gebracht van de bevindingen. Sinds 1 augustus 2011 kunt u zonder verwijsbrief van een arts naar de logopedist met een eigen praktijk. Logopedie is direct toegankelijk (DTL). Als een kind logopedische behandeling nodig heeft, geeft de logopedist die uw kind gescreend heeft u een kopie van de screening mee die u aan de logopedist met een eigen praktijk kunt afgeven. Niet alle zorgverzekeraars vergoeden de DTL. Raadpleeg daarom uw polisvoorwaarden. Desgewenst schrijft de logopedist die uw kind gescreend heeft een brief die u bij uw huisarts af kunt geven. Screeningsinformatieavond Op maandag 12 september 2016 en op maandag 13 februari 2017 van uur geven de logopedisten een informatiebijeenkomst m.b.t. doel en inhoud van de screening op onderstaand adres. U kunt zich hiervoor telefonisch of via onderstaand adres aanmelden. Laska Könning Liesbeth Timmerije Bureau Onderwijszorg Mercurion PZ ZEVENAAR logopedie@swvdeliemers-po.nl internet:

Nieuwsbrief nummer 39 schooljaar Lieveheersbeestjes naar the Wildlands 10:00-16:00 uur

Nieuwsbrief nummer 39 schooljaar Lieveheersbeestjes naar the Wildlands 10:00-16:00 uur 06-07-2016 Nieuwsbrief nummer 39 schooljaar 2015-2016 Agenda voor de komende weken 11-07-2016 Lieveheersbeestjes naar the Wildlands 10:00-16:00 uur 12-07-2016 Juffendag 13-07-2016 Afscheid groep 8 14-07-2016

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 40 schooljaar Laatste schooldag voor de zomervakantie

Nieuwsbrief nummer 40 schooljaar Laatste schooldag voor de zomervakantie 13-07-2016 Nieuwsbrief nummer 40 schooljaar 2015-2016 Agenda voor de komende weken 13-07-2016 Afscheid groep 8 14-07-2016 Laatste schooldag voor de zomervakantie 29-08-2016 Eerste schooldag in het nieuwe

Nadere informatie

Jarigen komende week. Agenda. Nieuws van de IJsvogel. 1 sept. Startactiviteit 18:00-19:30. di.mo wo. mi Nel ma do

Jarigen komende week. Agenda. Nieuws van de IJsvogel. 1 sept. Startactiviteit 18:00-19:30. di.mo wo. mi Nel ma do 1 sept. Startactiviteit 18:00-19:30 Vrijdag 8 juli 2016, 1 ste jaargang Nummer 41, week 28 Jarigen komende week Di 12 juli Levi Pattiasina UILEN Aanwezigheid directie, ib-er en administratie Hieronder

Nadere informatie

Toermalijnnieuws. Nieuwsblad Openbare school Toermalijn. Nummer juli 2017

Toermalijnnieuws. Nieuwsblad Openbare school Toermalijn. Nummer juli 2017 Toermalijnnieuws Nieuwsblad Openbare school Toermalijn Algemene informatie Terugblik schooljaar 2016-2017 Voordat we weer het schooljaar afsluiten met een knallend eindfeest, willen we als team nog even

Nadere informatie

Toermalijnnieuws. Nieuwsblad Openbare school Toermalijn. Nummer 2 20 oktober 2016

Toermalijnnieuws. Nieuwsblad Openbare school Toermalijn. Nummer 2 20 oktober 2016 Toermalijnnieuws Nieuwsblad Openbare school Toermalijn Algemene informatie Nummer 2 20 oktober 2016 Open ochtend voor peuters en kleuters Op dinsdag 1 november is er weer een open ochtend voor peuters

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 10 juni 2017 AGENDA 4 juli MR vergadering 5 juli ouderbedankochtend 6 juli Rapportgesprekken groep 1 t/m 7 10 juli Stoeltjes passen. Nieuwe kinderen zijn welkom! 12 juli

Nadere informatie

Basisschool Sint Joseph Burg. Beckersweg 45, 6261 NX Mheer

Basisschool Sint Joseph Burg. Beckersweg 45, 6261 NX Mheer Basisschool Sint Joseph Burg. Beckersweg 45, 6261 NX Mheer 043 457 1516 www.sintjoseph-mheer.nl 17 juli 2015 Afscheid groep 8 Vandaag was de laatste schooldag van het laatste jaar voor de leerlingen uit

Nadere informatie

VAN DE DIRECTIE. Geachte ouders en beste kinderen,

VAN DE DIRECTIE. Geachte ouders en beste kinderen, VAN DE DIRECTIE 20-07-2017 Geachte ouders en beste kinderen, Morgen begint de zomervakantie! Lekker uitrusten na een lange periode van hard werken. Want dat is wat de kinderen en leerkrachten zeker hebben

Nadere informatie

Jelle van der Meulen heeft een zusje gekregen, genaamd Treja. Wij wensen het gezin alle geluk toe, geniet van jullie kleine meisje!

Jelle van der Meulen heeft een zusje gekregen, genaamd Treja. Wij wensen het gezin alle geluk toe, geniet van jullie kleine meisje! C.B.S. De Oanrin Piterpôlle 29 9286 EM Twijzel Tel: 0511 54 10 46 Email: oanrin@noventa.nl Website: oanrin.noventa.nl Nieuwsbrief 12 september 2016 Mededelingen, De website van onze school is vanaf vandaag

Nadere informatie

Fusie: Op dit moment zijn er nog geen verdere mededelingen te doen, betreffende de voorgenomen fusie.

Fusie: Op dit moment zijn er nog geen verdere mededelingen te doen, betreffende de voorgenomen fusie. TWISTVLIEDSCHOOL School voor Katholiek Primair Onderwijs Kwikstaart 44 46 Postbus 381 3640 AJ Mijdrecht Tel. 0297 256654 E mail: twistvliedschool@hetnet.nl TWIST INFO 31 e jaargang no 10 juli 2015 Fusie:

Nadere informatie

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel April 2014 Franciscusbericht Koningsspelen vrijdag 25 april Vrijdag 25 april doen we met de Franciscusschool mee aan de Koningsspelen. We denken hier een goede invulling te kunnen geven door een sponsorloop

Nadere informatie

Stel je verkiesbaar voor de Ouderraad!

Stel je verkiesbaar voor de Ouderraad! Beste ouder(s) en /of verzorger(s), De tijd vliegt voorbij. De kinderen hebben de afgelopen weken hard hun best gedaan op de Cito toetsen, groep 8 is druk met het oefenen van de musical en het team is

Nadere informatie

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Het einde van het schooljaar nadert, dat kun je aan alles merken. Wat is het jaar weer omgevlogen. Groep 8 is druk met de musical en iedereen

Nadere informatie

Nummer 8, juni Aanstaande maandag zijn we weer vrij, dan is het Pinksteren. Met Pinksteren denken we aan de Heilige Geest die is gekomen.

Nummer 8, juni Aanstaande maandag zijn we weer vrij, dan is het Pinksteren. Met Pinksteren denken we aan de Heilige Geest die is gekomen. Nieuwsbrief Nummer 8, juni 2019 Na een week van kamp en schoolreis waren we twee dagen vrij. Op donderdag was het Hemelvaart. Dat is de dag waarop Jezus naar de hemel ging. Jezus lijkt dan verdwenen, maar

Nadere informatie

Nummer 9, juli Bedankt!

Nummer 9, juli Bedankt! Nieuwsbrief Nummer 9, juli 2019 Wat een mooie laatste schoolweek hebben we mogen beleven! We hebben de kinderen van groep 7-8 zien stralen in de musical, we hebben overblijfmoeder Maria uitgezwaaid en

Nadere informatie

21 juni 2019

21 juni 2019 1441 www.clarafabriciusschool.nl 21 juni 2019 25 juni Groep 5 op excursie naar Schenk in Nijmegen 26 juni Juf Anne heeft andere werkzaamheden, juf Francien vervangt 2 juli s Middags gaan de kinderen van

Nadere informatie

Personele zaken: Op dit moment zijn er geen nieuwe berichten. Afwezigheid directeur: 10 juni s-middags, 15 juni s-morgens, 17 juni, 21 juni smorgens,

Personele zaken: Op dit moment zijn er geen nieuwe berichten. Afwezigheid directeur: 10 juni s-middags, 15 juni s-morgens, 17 juni, 21 juni smorgens, N I E U W S B R I E F Uniek-nieuws 13 Nummer 13 10 juni 2016 Volgende nieuwsbrief op 24 juni Beste ouders / verzorgers en jongens en meisjes, Terwijl ik dit schrijf zijn de groepen 1 t/m 6 op schoolreisje.

Nadere informatie

Bijlagen: Vacature meewerkend Adjunct-hoofd (BSO/PSZ) Zomerlezen 2x

Bijlagen: Vacature meewerkend Adjunct-hoofd (BSO/PSZ) Zomerlezen 2x Agenda Laatste Nieuwsbrief Personele zaken Vacature BSO-medewerker MR/SAC/OV Vacature Oudervereniging Einde TSO Gezonde school: lunch en pauzehap Locatie BSO Afscheidsavond Klus-/Schoonmaakavond Laatste

Nadere informatie

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Hemelvaart en Pinksteren Na de Hemelvaart volgt 10 dagen later altijd Pinksteren. Pinksteren is meer

Nadere informatie

Nieuwsbrief. school de Ontmoeting. Hierbij leest U nieuwsbrief 14 van het schooljaar

Nieuwsbrief. school de Ontmoeting. Hierbij leest U nieuwsbrief 14 van het schooljaar school de Ontmoeting Nieuwsbrief Hierbij leest U nieuwsbrief 14 van het schooljaar 2015-2016 In deze nieuwsbrief treft U de volgende onderwerpen aan: 1. Einde van het schooljaar 2. Afscheid van juf Paulien

Nadere informatie

ilhelminaschool Natersweg 7 3082 VA Rotterdam 010-4292138 directie@wilhelminaschoolcharlois.nl www.wilhelminaschoolcharlois..nl Mededelingen directie

ilhelminaschool Natersweg 7 3082 VA Rotterdam 010-4292138 directie@wilhelminaschoolcharlois.nl www.wilhelminaschoolcharlois..nl Mededelingen directie ilhelminaschool.voor de beste basis! Juli 2015 Natersweg 7 3082 VA Rotterdam 010-4292138 directie@wilhelminaschoolcharlois.nl www.wilhelminaschoolcharlois..nl Mededelingen directie Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

nieuwsbrief Van de directie Schooljaar nummer 5 Kerstmarkt 2 Even voorstellen Nieuwe baan Buitenschoolse opvang Vanuit de MR

nieuwsbrief Van de directie Schooljaar nummer 5 Kerstmarkt 2 Even voorstellen Nieuwe baan Buitenschoolse opvang Vanuit de MR nieuwsbrief Schooljaar 2018 2019 nummer 5 Van de directie Van de directie 1 Kerstmarkt 2 In dit nummer: Nieuwe baan Even voorstellen Buitenschoolse opvang Vanuit de MR Interessante informatie: 3 4 5 4

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Inhoud. Afgelopen woensdag is iedereen al een kijkje wezen nemen in de nieuwe groep en bij de (nieuwe) juf. Iedereen was erg enthousiast.

Inhoud. Afgelopen woensdag is iedereen al een kijkje wezen nemen in de nieuwe groep en bij de (nieuwe) juf. Iedereen was erg enthousiast. Jaargang 10 Nummer 20 28 juni 2019 Agenda Maandag 1 juli Donderdag 4 juli Vrijdag 5 juli Maandag 8 juli t/m Vrijdag 16 augustus In deze nieuwsbrief Inhoud Vanuit de Directie Vakantiebieb-app Diamantterras

Nadere informatie

( kijk op voor o.a. de jaarkalender, vakanties, agenda en het laatste nieuws )

( kijk op  voor o.a. de jaarkalender, vakanties, agenda en het laatste nieuws ) Belangrijke data: 8 juli 13 juli 14 juli 15 juli 16 juli t/m 28 augustus Rapporten gaan mee Doorschuifochtend op bezoek bij de nieuwe juf/ meester/ klas Schoolfeest en afscheid Vera, Birgit en Nelleke

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie Meernieuws Juli 2017 Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze nieuwsbrief willen wij u informeren over de volgende onderwerpen: Nieuws van de directie Facultatieve tien minutengesprekken Nieuws van de leescoördinator

Nadere informatie

12 september uur Vergadering MR. 13 september 2016 Opening project voeding. 14 september uur Informatie avond groepen 8

12 september uur Vergadering MR. 13 september 2016 Opening project voeding. 14 september uur Informatie avond groepen 8 De Boskriek, Oudelaan 21-02 6605 SG Wijchen. 024-6452829 email; info@boskriek.nl 12 september 2016 20.00 uur Vergadering MR 13 september 2016 Opening project voeding 14 september 2016 groepen 8 15 september

Nadere informatie

NR juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019)

NR juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019) NR. 19 6 juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019) NIEUWS UIT DE GROEPEN 1-2 A & B Woensdag 29 mei was de spelletjesdag voor alle kleuters. Wat hebben alle kinderen genoten. Ze konden kiezen uit

Nadere informatie

Weesp, 9 september 2016

Weesp, 9 september 2016 Weesp, 9 september 2016 Inhoud - Start nieuwe schooljaar - Nieuw schoolrooster - Informatieavonden - Reminder studiedag 25 september - Schoolgids - Uitbreiding kindgesprekken - Het grote project - Aanmelden

Nadere informatie

t Talent Nieuwsbrief Nieuws van de Ouderraad Vervolg 10 minuutjes Maart 2019

t Talent Nieuwsbrief Nieuws van de Ouderraad Vervolg 10 minuutjes Maart 2019 t Talent Maart 2019 Nieuwsbrief Nieuws van de Ouderraad Vervolg 10 minuutjes Voorwoord Beste ouder(s)/verzorger(s), Via deze weg wil ik (Maikel) u informeren dat ik volgend schooljaar een nieuwe baan heb.

Nadere informatie

Welkom op de Hoeksteen Informatie kleuters

Welkom op de Hoeksteen Informatie kleuters Welkom op de Hoeksteen Informatie kleuters De Hoeksteen R.K. Basisschool H. Kamerlingh Onnesweg 74 1402 EK Bussum 035-6915423 www.hoeksteenbussum.nl info@hoeksteenbussum.nl September 2017 Informatie Kleuters

Nadere informatie

Niet vergeten. Vanuit de directie: Afscheid groep 8. Tot slot. 12 juli 2017, jaargang 7 nummer 11

Niet vergeten. Vanuit de directie: Afscheid groep 8. Tot slot. 12 juli 2017, jaargang 7 nummer 11 12 juli 2017, jaargang 7 nummer 11 Niet vergeten woensdag 12 juli Musical groep 8 (let op: i.p.v. dinsdag 11 juli) woensdag 12 juli Dassenbur(i)cht 11 donderdag 13 juli Doorschuifmiddag vrijdag 14 juli

Nadere informatie

Schoolverlaters, heel veel plezier en succes in het Voortgezet Onderwijs!! Datum: donderdag 13 juli 2017

Schoolverlaters, heel veel plezier en succes in het Voortgezet Onderwijs!! Datum: donderdag 13 juli 2017 Datum: donderdag 13 juli 2017 Populierenblaadje Algemeen: Musical: Onze schoolverlaters hebben weer heel wat talenten laten zien! De musical De DJ draait door was geweldig! Nogmaals dank aan alle ouders

Nadere informatie

Het Lepelaartje. Algemeen nieuws. Belangrijke data. Inschrijven op de Basisschool. Beste ouders/verzorgers,

Het Lepelaartje. Algemeen nieuws. Belangrijke data. Inschrijven op de Basisschool. Beste ouders/verzorgers, Algemeen nieuws Beste ouders/verzorgers, U heeft vast gemerkt dat wij druk bezig zijn met de voorbereiding voor volgend schooljaar. Intern wordt er het een en ander verhuisd en verplaatst zodat we volgend

Nadere informatie

Nieuwsbrief verschijnt. Zwemles groep 1 t/m 8. s middags visles groep 6/7/ uur viswedstrijd groep 3 t/m 8

Nieuwsbrief verschijnt. Zwemles groep 1 t/m 8. s middags visles groep 6/7/ uur viswedstrijd groep 3 t/m 8 Nieuwsbrief nr. 22 15 juli 2016 Agenda Maandag 29 augustus Dinsdag 30 augustus Vrijdag 2 september Maandag 5 september Dinsdag 6 september Eerste schooldag. Om 8.30 uur starten!! Kriebelteam Gym in Kadiek

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2016

Nieuwsbrief september 2016 Belangrijke data 5 oktober Studiedag: de kinderen zijn vrij! Beste ouders, Het schooljaar is weer begonnen! 6 oktober Start kinderboekenweek 24 oktober t/m 28 oktober Herfstvakantie Wat fijn dat iedereen

Nadere informatie

Schoolkalender

Schoolkalender Schoolkalender 2017-2018 Op bladzijde 1 en 2 staat ook informatie over de klassenverdeling / groepsbezetting, schoolvakanties en lesvrije dagen, schooltijden, lessen bewegingsonderwijs en informatievoorziening.

Nadere informatie

Nieuwe kleuters die bij start nieuwe schooljaar gaan beginnen in de kleutergroepen:

Nieuwe kleuters die bij start nieuwe schooljaar gaan beginnen in de kleutergroepen: Info, 3 juli 2015 Beste ouders /verzorgers, Het schooljaar loopt snel naar het einde toe. Het weer werkt gelukkig mee om de brug naar de vakantie te slaan maar er gaat nog wel het een en ander gebeuren

Nadere informatie

RONDEEL-INFO. 1 juli 2019

RONDEEL-INFO. 1 juli 2019 1 juli 2019 RONDEEL-INFO Agenda juli 2019 juli 1 Rondeel-info 11 3 Rapport mee naar huis 10 Techniekles Ulft groep 8: 8.45-11.45 uur 11 Schoonmaakavond groepen 1-2 15 Generale repetitie musical groep 8

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Deken Wehmeijerschool. Juli Agenda. Mededelingen

NIEUWSBRIEF. Deken Wehmeijerschool. Juli Agenda. Mededelingen NIEUWSBRIEF Deken Wehmeijerschool 21 e jaargang nr. 05 Juli 2016 Redactie: Marian van der Heijden Ans van Bergenhenegouwen Website www.dwsvelddriel.nl E-mail dwsvelddriel@upcmail.nl 3 e Rapport mee naar

Nadere informatie

Geachte ouder(s), verzorger(s), Projectweek

Geachte ouder(s), verzorger(s), Projectweek 15 juli 2019 15 Geachte ouder(s), verzorger(s), Bij deze alweer de laatste Nieuwsbrief van dit schooljaar. Aan het eind van deze week sluiten we de schooldeuren voor zes weken zomervakantie. Als u de Nieuwsbrieven

Nadere informatie

MEI De één komt eraan.. de ander gaat weg..

MEI De één komt eraan.. de ander gaat weg.. MEI 2015 De één komt eraan.. de ander gaat weg.. Al vele jaren kreeg u het laatste nieuws van onze school via onze Nieuwsbrief. Van een papieren versie ging de nieuwsbrief al over in een digitale versie.

Nadere informatie

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy September 2018 Schooljaar 2018-2019. We hopen dat iedereen een fijne zomervakantie gehad heeft. Maandag 3 september openen de schooldeuren weer voor een nieuw schooljaar. Uiteraard mogen ouders s ochtends

Nadere informatie

Toermalijnnieuws. Nummer 1 23 september 2015

Toermalijnnieuws. Nummer 1 23 september 2015 Toermalijnnieuws Nummer 1 23 september 2015 Algemene informatie We zitten inmiddels in de vierde week van het nieuwe schooljaar. Als moeder van twee kinderen weet ik dat een nieuw schooljaar opnieuw weer

Nadere informatie

Helen Parkhurst Ouder Info

Helen Parkhurst Ouder Info Helen Parkhurst Ouder Info Schooljaar 2012-2013 Nummer 01 Datum: 15 augustus 2012 Agenda augustus 2012 13 t/m 17 augustus: verkeersactie de scholen zijn weer begonnen 20 augustus: 19.30-20.30 uur OAK algemene

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 7 juli 2017 AGENDA BIJBELVERHALEN Za 8 Oud Papier KIJK JE UIT? Ma 10 Contactmiddag

Nadere informatie

Nieuwsbrief vrijdag 30 juni Start schooljaar met twee kleutergroepen. Gymlessen komend schooljaar. dinsdag 4 juli Schoonmaakavond groep 1/2

Nieuwsbrief vrijdag 30 juni Start schooljaar met twee kleutergroepen. Gymlessen komend schooljaar. dinsdag 4 juli Schoonmaakavond groep 1/2 Nieuwsbrief vrijdag 30 juni 2017 dinsdag 4 juli Schoonmaakavond groep 1/2 10-minutengesprek op aanvraag Warme overdracht voor ouders die daarvoor uitgenodigd zijn vrijdag 7 juli dinsdag 11 juli woensdag

Nadere informatie

Welkom op de Hoeksteen Informatie kleuters

Welkom op de Hoeksteen Informatie kleuters Welkom op de Hoeksteen Informatie kleuters De Hoeksteen R.K. Basisschool H. Kamerlingh Onnesweg 74 1402 EK Bussum 035-6915423 www.hoeksteen-bussum.nl info@hoeksteenbussum.nl Informatie Kleuters 2013-2014

Nadere informatie

Riebas Jaargang 8 Nummer 16 Datum: 13 mei 2019

Riebas Jaargang 8 Nummer 16 Datum: 13 mei 2019 Riebas Jaargang 8 Nummer 16 Datum: 13 mei 2019 Bereikbaarheid directie Maandag de Ster, Westerhoven Dinsdag st. Willibrordusschool. Woensdag st. Willibrordusschool. Donderdag ochtend: de Ster, Westerhoven

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuws uit de school. Belangrijke Data. 30 mei nr. 37

Nieuwsbrief. Nieuws uit de school. Belangrijke Data. 30 mei nr. 37 30 mei 2016 2015-2016 nr. 37 Nieuws uit de school Nieuwsbrief Nieuws Peuterspeelzaal. De unit voor de peuterspeelzaal wordt geplaatst. Om dat mogelijk te maken, wordt de omgeving klaar gemaakt om de unit

Nadere informatie

Datum: vrijdag 22 juli 2016

Datum: vrijdag 22 juli 2016 Datum: vrijdag 22 juli 2016 Populierenblaadje Algemeen: Musical: Woensdag hebben we met alle kinderen gekeken naar de musical van groep 8: Herrie op het eland. Het was wederom een geweldige musical. De

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik Nieuwsbrief obs De Tunnel Boomweidelaan 44 4423 AP SCHORE E-mail: school@obsdetunnel.nl Website: www.obsdetunnel.nl Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016 Start van het schooljaar en terugblikken

Nadere informatie

Nr. 17, 29 mei Kalender. Donderdag 30 en vrijdag 31 mei vrij i.v.m. Hemelvaartsweekend Maandag 10 juni vrij i.v.m. tweede Pinksterdag

Nr. 17, 29 mei Kalender. Donderdag 30 en vrijdag 31 mei vrij i.v.m. Hemelvaartsweekend Maandag 10 juni vrij i.v.m. tweede Pinksterdag Nr. 17, 29 mei 2019 Kalender Donderdag 30 en vrijdag 31 mei vrij i.v.m. Hemelvaartsweekend Maandag 10 juni vrij i.v.m. tweede Pinksterdag Bijbelverhalen en lied van de maand Week 22 27/05-29/05 Wordt vervolgd

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Agenda Deze week Dag Woensdag Vrijdag Datum 19-07-2017 21-07-2017 Tijd 8:45 9:30 uur v.a. 12:00 uur Activiteit Musical groep 8 Slotviering Vakantie kinderen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda SCHOOLJAAR NR. 7, JULI Vrijdag AGENDA 8 juli t/m vrijdag 19 augustus Zomervakantie (onderwijs)

NIEUWSBRIEF. Agenda SCHOOLJAAR NR. 7, JULI Vrijdag AGENDA 8 juli t/m vrijdag 19 augustus Zomervakantie (onderwijs) KINDEROPVANG Topaas 18 2719 VD Zoetermeer 079 3620035 opvang@ikcdeedelsteen.nl DALTONONDERWIJS Sieraadlaan 100 2719 SN Zoetermeer 079 3617629 onderwijs@ikcdeedelsteen.nl NIEUWSBRIEF www.ikcdeedelsteen.nl

Nadere informatie

Wegwijzertje. Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: 30 juni 2017 Nieuwsbrief nummer 19. Geachte ouders, verzorgers,

Wegwijzertje. Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: 30 juni 2017 Nieuwsbrief nummer 19. Geachte ouders, verzorgers, Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: wegwijzer@pcboapeldoorn.nl 30 juni 2017 Nieuwsbrief nummer 19 Geachte ouders, verzorgers, Wegwijzertje Volgende week gaan we afscheid nemen van juf Monique; na

Nadere informatie

Het team van de Mariaschool wenst iedereen een hele fijne vakantie!

Het team van de Mariaschool wenst iedereen een hele fijne vakantie! Agenda Woensda g Woensda g 1 juli 11.00 uur Muziek in het dorp in t Eschhoes voor alle kinderen en belangstellenden. 1 juli 13.30 u. Alle leerlingen van groep 8 verlaten de school met??? Maandag 17 augustus

Nadere informatie

schooljaar aflevering 14 In deze Nieuwsflits: Schoolfotograaf Klusjesdagen

schooljaar aflevering 14 In deze Nieuwsflits: Schoolfotograaf Klusjesdagen schooljaar 2016-2017 aflevering 14 In deze Nieuwsflits: Schoolfotograaf Klusjesdagen Entreetoets groep 7 en eindtoets groep 8 Fietsen!! (verkeersexamen groep 7 en 8) Pannenkoekdag Rekendag Vervoer gezocht

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Obs De Garven. Agenda. In augustus wordt er geen oud papier opgehaald. Beste ouders/ verzorgers,

Nieuwsbrief. Obs De Garven. Agenda. In augustus wordt er geen oud papier opgehaald. Beste ouders/ verzorgers, Nieuwsbrief Obs De Garven Beste ouders/ verzorgers, Het is alweer de laatste Nieuwsbrief van dit schooljaar. In augustus starten we weer met frisse moed. Helaas gaat juf Marianne ons verlaten (groep 1/2),

Nadere informatie

22 e jaargang nr juli 2018

22 e jaargang nr juli 2018 22 e jaargang nr.13 13 juli 2018 Beste ouders, verzorgers en belangstellenden van de leerlingen van Het Mozaïek, Hierbij ontvangt u de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. De eerstvolgende nieuwsbrief

Nadere informatie

Woensdag is het sportdag, de leukste en sportiefste dag van het jaar! Komen jullie onze kinderen ook allemaal aanmoedigen?!

Woensdag is het sportdag, de leukste en sportiefste dag van het jaar! Komen jullie onze kinderen ook allemaal aanmoedigen?! Nieuwsbrief mei 2019 Sportdag Woensdag is het sportdag, de leukste en sportiefste dag van het jaar! Komen jullie onze kinderen ook allemaal aanmoedigen?! Zorg dat je tussen 8.30u en 8.45u op Rozenoord

Nadere informatie

Algemene mededelingen Schoolreis De schoolreis naar Toverland van groep 3 t/m 7 was erg leuk. Alle hulpouders willen wij bedanken!

Algemene mededelingen Schoolreis De schoolreis naar Toverland van groep 3 t/m 7 was erg leuk. Alle hulpouders willen wij bedanken! Weekbrief 20 juni 2016 Algemene mededelingen Schoolreis De schoolreis naar Toverland van groep 3 t/m 7 was erg leuk. Alle hulpouders willen wij bedanken! Eindvoorstelling Donderdag 30 juni is de jaarlijkse

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F IJsseldijk 59 8196 KB Welsum Telefoon: 0570-561821 Website: www.obsdijkzicht.nl E-mail: obsdijkzicht@de-mare-scholen.nl DIJKoverZICHT 2015/2016 Nummer 07: 01 april 2016 Wat staat

Nadere informatie

nummer juli 2016

nummer juli 2016 nummer 22 18 juli 2016 Agenda dinsdag 19 juli afscheidsmiddag groep 2 afscheidsavond groep 8 woensdag 20 juli laatste schooldag 11.00 uur: uitzwaaien groep 8 12.30 uur: de school is uit, de zomervakantie

Nadere informatie

Enkhuizen, 29 september 2016

Enkhuizen, 29 september 2016 www.tweemaster-enkhuizen.nl Enkhuizen, 29 september 2016 Wilt u reageren op de info? Mailt u dan naar: info@tweemaster-enkhuizen.nl Nieuws van de directie: Beste ouders Dinsdag 20 september was de open

Nadere informatie

JAARKALENDER VOOR OUDER(S)/VERZORGER(S)

JAARKALENDER VOOR OUDER(S)/VERZORGER(S) JAARKALENDER 2018 2019 VOOR OUDER(S)/VERZORGER(S) WELKOM OP HET KRIJT! Voor u ligt een nieuw overzicht van activiteiten van KC Het Krijt. We hopen hiermee zo volledig mogelijk te zijn, maar het kan zijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4 juli 2016. Vakantie

Nieuwsbrief 4 juli 2016. Vakantie Openbare Basis Est Dorpsstraat 3 4185 NA EST www.obsest.nl directie@obsest.nl Nieuwsbrief 4 juli 2016 Vakantie Hoewel het weer nog niet zo zomers is, is het toch echt bijna zomervakantie. Het team van

Nadere informatie

Het Praatpaaltje. Extra s voor scholieren uit gezinnen met weinig geld. GGD Gezonde voeding invullijsten

Het Praatpaaltje. Extra s voor scholieren uit gezinnen met weinig geld. GGD Gezonde voeding invullijsten Extra s voor scholieren uit gezinnen met weinig geld Extra geld voor ouderbijdrage en andere schoolkosten Hebt u een laag inkomen en weinig geld? Bijvoorbeeld omdat u werkt, maar weinig verdient. Of omdat

Nadere informatie

Leerlingen vrij Feestelijke ouderavond uur aanwezig Laatste schooldag, leerlingen om uur vrij Zomervakantie Oud papier

Leerlingen vrij Feestelijke ouderavond uur aanwezig Laatste schooldag, leerlingen om uur vrij Zomervakantie Oud papier 't Driesprongetje Nieuwsbrief 13 juli 2018 Agenda 18 juli 18 juli 20 juli 23 juli t/m 31 aug. 1 sept Leerlingen vrij Feestelijke ouderavond 18.20 uur aanwezig Laatste schooldag, leerlingen om 11.00 uur

Nadere informatie

11 mei 2016 Jaargang 21, nummer 12. Ontdekdag

11 mei 2016 Jaargang 21, nummer 12. Ontdekdag Nieuwsbrief van CNS-basisschool de Wingerd 11 mei 2016 Jaargang 21, nummer 12 Wingerd nieuws Ontdekdag De wereld die is groter dan ons dorpje Bennekom. Pakken daarom onze koffer gaan op pad. Zoek spullen

Nadere informatie

H O F N I E U W S INFORMATIEAVONDEN. AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S INFORMATIEAVONDEN. AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Afscheid

In deze nieuwsbrief. Afscheid In deze nieuwsbrief Agenda: Afscheid Vakantierooster Vrije (mid)dagen Meester Peter Plusklas Nieuws vanuit de MR Nieuws vanuit de Ouderraad Lezen in de zomervakantie Vakantiebijbelclub Resto van Harte

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. Bericht voor groep 1-2. En nog een bericht voor groep In dit nummer:

KlimtorenNieuws. Bericht voor groep 1-2. En nog een bericht voor groep In dit nummer: KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 11 03-02-2016 In dit nummer: Rapport en voortgangsgesprekken Bericht

Nadere informatie

september 2016 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag

september 2016 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag september 2016 Start schooljaar 2016- Het nieuwe schooljaar start op maandag 5 september. Na een welverdiende vakantie heet ons team de kinderen weer enthousiast welkom. Dit jaar beslaan we de eerste weken

Nadere informatie

Nieuwsbrief KinderCampus Noord

Nieuwsbrief KinderCampus Noord KINDERCAMPUS NOORD JAARGANG 7 NUMMER 5 6 JULI 2018 Nieuwsbrief KinderCampus Noord School voor jonge avonturiers die hun wereld willen ontdekken! Vakantiebiebapp Heeft u hem al gedownload? De vakantiebiebapp!

Nadere informatie

PAULUSPRAAT 1. Augustus 2016

PAULUSPRAAT 1. Augustus 2016 PAULUSPRAAT 1 Augustus 2016 Inhoudsopgave - Van de directie - Aanmelding nieuwe leerlingen - Nieuws van de ouderraad - Roald Dahl week - Kinderboekenweek - Voorleesexpres - Korting op schoolreisje - Agenda

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 juli

Nieuwsbrief 8 juli Nieuwsbrief 8 juli 2015-2016 Data: 9 juli: Oud Papier: succes deze laatste keer van het schooljaar! 11 juli: Tour de Funbus van 10.00-12.00 op school Prijs voor winnaar Fiets- en Loopweken! En dat is De

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 11. Belangrijke data

Nieuwsbrief Nr. 11. Belangrijke data Nieuwsbrief Nr. 11 Belangrijke data Dinsdag 16 juli Musical groep 8 Woensdag 17 juli Uitzwaaien groep 8 Donderdag 18 & vrijdag 19 juli Leerlingen groep 8 vrij! Donderdag 18 juli Rapportenavond & Eindfeest!

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Belangrijke data: Talenten kleure n kinderen... Beste ouders,

NIEUWSBRIEF. Belangrijke data: Talenten kleure n kinderen... Beste ouders, NIEUWSBRIEF Talenten kleure n kinderen... Beste ouders, Belangrijke data: Dinsdag 18 september Informatieavond in beide gebouwen groepen 1 t/m 4 19.30-20.30 Donderdag 20 september Informatieavond groepen

Nadere informatie

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017 OBS De Wiekslag OBS De Wiekslag Veurste Rou 4 9697 RZ BLIJHAM T: 0597-562070 E: obsdewiekslag@sooog.nl W: www.obs-dewiekslag.nl Maandbrief start 17-18 Schooljaar 2016 2017 4 september 2017 Datum: Activiteit:

Nadere informatie

Fijne vakantie. kalender. Juf Bianca Frasa

Fijne vakantie. kalender. Juf Bianca Frasa Fijne vakantie De hitte van de afgelopen dagen doet ons denken en verlangen naar de zomervakantie. Even heerlijk uit de routine van alledag en zelf het ritme bepalen. We hopen dat alle kinderen en hun

Nadere informatie

Wij verwachten dat alle kinderen deze dag sportief gekleed op school zullen verschijnen.

Wij verwachten dat alle kinderen deze dag sportief gekleed op school zullen verschijnen. Nieuwsbrief 19 Week 27 en 28 30 juni t/m 14 juli In deze nieuwsbrief o.a.: Sportdag Studiedag Vacature MR Prikactie PO Verhuizen Nieuws uit de peuterspeelzaal De vakantiebieb KALENDER 30-06 Nieuwsbrief

Nadere informatie

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 24 oktober KIES 25 oktober Rots en Water groep 7/8 27 oktober Fietsencontrole groep 5 t/m 8 31 oktober Rots en

Nadere informatie

Roncalli Nieuwsbrief. Vakanties in schooljaar

Roncalli Nieuwsbrief. Vakanties in schooljaar Vakanties in schooljaar 2014-2015 Herfstvakantie 20 t/m 24 oktober 2014 Kerstvakantie 22 december t/m 2 januari 2015 Voorjaarsvakantie 16 t/m 20 februari 2015 2de Paasdag 6 april 2015 Koningsdag 27 april

Nadere informatie

Nieuwsbrief uur. Wij trekken aan de bel... Bellentrekkers gezocht

Nieuwsbrief uur. Wij trekken aan de bel... Bellentrekkers gezocht Nieuwsbrief Jaargang 20 - nummer 12 februari 2015 Wij trekken aan de bel... Bellentrekkers gezocht Het Liliane Fonds roept alle basisscholen in Nederland op om op donderdag 12 maart 2015 één minuut lang

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 4 juli 2019

Nieuwsbrief 19 4 juli 2019 Nieuwsbrief 19 4 juli 2019 Vrijdag 19 juli vrij Vrijdagmorgen 19 juli is de afsluitende dag voor de zomervakantie. Omdat we nog reserve-uren hebben, kunnen we alle kinderen deze ochtend, als extraatje,

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie Meernieuws November 2016 Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze nieuwsbrief willen wij u informeren over de volgende onderwerpen: nieuws van de directie schoolfruit terugblik kinderboekenweek communicatie

Nadere informatie

Hierbij ontvangt u alweer de laatste nieuwsbrief van dit school jaar.

Hierbij ontvangt u alweer de laatste nieuwsbrief van dit school jaar. 16 Geachte ouder(s) / verzorger(s), Hierbij ontvangt u alweer de laatste nieuwsbrief van dit school jaar. Luizenmoeder of vader Na elke vakantie controleren we de kinderen op hoofdluis. Nu is bijna het

Nadere informatie

Maandbrief juli, Heiloo We willen u nog, in de laatste weken voor de vakantie, wat informatie geven over de volgende dingen.

Maandbrief juli, Heiloo We willen u nog, in de laatste weken voor de vakantie, wat informatie geven over de volgende dingen. Maandbrief juli, Heiloo 2018 Beste ouders, We willen u nog, in de laatste weken voor de vakantie, wat informatie geven over de volgende dingen. Slottoneel: Nogmaals hartelijk dank voor uw medewerking.

Nadere informatie

De Springplank: info 15 juni 2016.

De Springplank: info 15 juni 2016. De Springplank: info 15 juni 2016. Nieuwe leerling. We willen Luuk, Diede en Yeliz, van harte welkom heten bij ons op school. Diede en Yeliz zijn nu aan het oefenen in groep 1/2. Luuk is er al voor vast.

Nadere informatie

Afscheid groep 8 Maandag is er voor de leerlingen van groep 8 een afscheidsfeestje. De kinderen hebben hiervoor een uitnodiging ontvangen.

Afscheid groep 8 Maandag is er voor de leerlingen van groep 8 een afscheidsfeestje. De kinderen hebben hiervoor een uitnodiging ontvangen. Weekbrief 6 juli 2015 Algemene mededelingen De adoptiekaarten druppelen binnen. Toch willen we nog even uw aandacht op deze actie vestigen. HELP ONS het boekenaanbod op school te verbeteren. Uw kind heeft

Nadere informatie

INFO BASISSCHOOL DE LINDERTE. Agenda. Afscheid. Personeel. jaargang juli 2017

INFO BASISSCHOOL DE LINDERTE. Agenda. Afscheid. Personeel. jaargang juli 2017 BASISSCHOOL DE LINDERTE Agenda 17/07 Kennismaking nieuwe groepen 17/07 Kinderraad 18/07 Uitzwaaien groep 8 (13.45 uur) 19/07 Afscheid Ria (receptie van 11.30 tot 12.45 u.) 20/07 Laatste schooldag gr. 1

Nadere informatie

Nummer 7, mei Welkom op school!

Nummer 7, mei Welkom op school! Nieuwsbrief Nummer 7, mei 2019 Na de meivakantie zijn we weer enthousiast gestart op school. Voor de meivakantie hebben we met elkaar het Paasfeest mogen vieren. We hebben gevierd dat Jezus is opgestaan

Nadere informatie

Infopunt juni 2016

Infopunt juni 2016 Infopunt 13 28 juni 2016 Nog 2,5 week te gaan en dan gaan wij allemaal genieten van een welverdiende vakantie. Er staan nog leuke activiteiten in de planning o.a. een Annie M.G. Schmidt-dag met juf Rita

Nadere informatie

Kamp groep 8 Het kamp gaat door! De blije hoofden, daar doen we het toch voor? Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015

Kamp groep 8 Het kamp gaat door! De blije hoofden, daar doen we het toch voor? Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015 Openbare Basisschool De Zevensprong Danslaan 74 1326 PL Almere Tel.: 036-5353742 info@zevensprong.asg-almere.nl www.zevensprong.asg-almere.nl Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015 Belangrijke data: 7

Nadere informatie

Jaargang 13, nummer 38 Vrijdag 13-06-2014

Jaargang 13, nummer 38 Vrijdag 13-06-2014 Jaargang 13, nummer 38 Vrijdag 13-06-2014 Ouderbedankochtend Vele ouders helpen op school mee met bijv. excursies, oudervereniging, medezeggenschapsraad, oud papier ophalen etc. Dinsdag 17 juni van 11

Nadere informatie

Lijster eens. 02 oktober 2017 schooljaar nieuwsbrief 4

Lijster eens. 02 oktober 2017 schooljaar nieuwsbrief 4 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 02 oktober 2017 schooljaar 2017-2018 nieuwsbrief 4 Van de directie De laatste Lijstereens voor de herfstvakantie. We kijken terug op een

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Andere tijden. Proefweek 1 komt eraan! Basisschool Sint Liborius. Maart 2016. 14 maart. Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen

NIEUWSBRIEF. Agenda. Andere tijden. Proefweek 1 komt eraan! Basisschool Sint Liborius. Maart 2016. 14 maart. Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen NIEUWSBRIEF Agenda 14 maart Maart 2016 Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen 15 maart Basisschool Sint Liborius Open dag voor nieuwe ouders van 09.00-15.00 uur 18 maart Techniek groep 8 22 maart De

Nadere informatie

12 juli 2019 F. Wiedijk Jzn.straat 1 NIEUWSDRIES. Agenda

12 juli 2019 F. Wiedijk Jzn.straat 1 NIEUWSDRIES. Agenda 12 juli 2019 F. Wiedijk Jzn.straat 1 NIEUWSDRIES 1843 JS Grootschermer 0299-671378 Agenda Vrijdag 12 juli Laatste schooldag, kinderen 12 uur vrij. Maandag 26 augustus Eerste schooldag. De kinderen mogen

Nadere informatie