PROGRAMMERING TRYN S ROCK 2015

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "PROGRAMMERING TRYN S ROCK 2015"

Transcriptie

1 PROGRAMMERING TRYN S ROCK TRYN S ROCK VINDT PLAATS OP A.S. VANAF UUR OP HET IJSBAANTERREIN TE GYTSJERK (CANTERLANDSEWEG / RIEMERSMASTRJITTE). Inmiddels organiseren wij voor de vierde maal in successie het TRYNWÂLDSTER festival TRYN S ROCK. Dit jaar hebben wij nieuwe partners gevonden in duurzaamheid met TRYNERGIE en Stichting Cultureel Werk BOB te Oentsjerk. BOB Oentsjerk presenteert zich op het festival met jong talent. TRYN S ROCK ziet graag jeugdige talenten uit de regio op haar podia. Het stichtingsbestuur van BOB, in samenwerking met Evert Groendijk, hebben gemeend ons podium uitstekend te kunnen gebruiken voor het presenteren van hun muzikale talenten aan een breder publiek. Hieronder vind u de bands en artiesten die act de presence geven op onze podia. Opvallend is de komst van de Nederlandse topband BLUE GRASS BOOGIEMEN naar Gytsjerk. Wij zien u graag op 30 mei a.s. vanaf uur voor een prachtig muzikaal spektakel. Op het veld zijn consumpties, frites, broodjes, snacks en ijs verkrijgbaar. De entrée voor volwassenen >18 jaar bedraagt 5,00. Jeugd <18 jaar betalen 2,00 entrée. Op het festivalterrein is een speelkussen aanwezig en kan er worden geschminkt. Partners TRYN S ROCK: Hoofdsponsor TRYN S ROCK: en Gebroeders de Vries, Dokkum Sponsor website en ontwerp en opmaak uitingen:

2 ACHTERGROND INFORMATIE PROGRAMMERING: BRASSBAND DE BAZUIN OENTSJERK De Bazuin Oenkerk is booming afgelopen jaar. Zowel het A als het B-orkest van de bekendste brassband van Friesland pakte goud op de Nederlandse Brassband Kampioenschappen afgelopen jaar in Tivoli Vredenburg in Utrecht. Een niet eerder gepresteerde boppeslach! Het B-orkest, sinds kort onder leiding van Jan Werkman, is een enthousiaste club jonge muzikanten afkomstig uit de Trynwâlden en omgeving die op niveau muziek wil maken. De band heeft het druk met een gevarieerd programma van concoursen en muziekwedstrijden tot begeleiding van artiesten en gastmuzikanten uit de klassieke en popmuziekwereld. Van troubadours Piter Wilkens en Gurbe Douwstra tot theaterdiva s Inez Timmer en Tet Rozendal en klassiek geschoolde toppers als Brandt Attema. De Bazuin schittert op diverse podia. Kom luisteren naar deze kampioen uit de regio. Ook dit jaar is ze met een aansprekend repertoire van de partij op het muziekfestival in haar eigen Trynwâlden: TRYN S ROCK. GEZINA VAN DER ZWAAG MET WICHERT-JAN KOOPMAN De muzikale ontwikkeling van zangeres Gezina van der Zwaag startte met het bespelen van de bugel in diverse fanfares en brassbands. In 2000 gaat ze een jaar op wereldreis; waar ze met verschillende baantjes probeert haar reis te bekostigen. Behalve als serveerster, schoonmaakster en secretaresse, treedt ze op als straatmuzikant in Australië, door te zingen en gitaar te spelen. Positieve reacties op haar stem inspireren haar om -eenmaal terug in Nederland- toelatingsexamen te doen op het conservatorium in Zwolle voor Zang Lichte muziek. In 2007 rond Gezina haar opleiding af in het theater met een wervelend concert, in een bomvolle zaal. Een jaar later komt ze met haar eigen vertaling en vertolking van Gabriella s song uit de Zweedse film As it is in heaven binnen op de vijfde plaats in de Fryske Top 100. Naast het inmiddels bekende Gabriella s liet raakt Gezina het publiek met haar debuut album Kontrast dat ze in 2012 uitbracht. Momenteel schrijft ze nieuwe teksten, vertalingen en eigen nummers. De titel van het album Kontrast dekt de lading, de cd is in alle opzichten contrastrijk. Gezina zingt moeiteloos in verschillende talen (Fries, Engels en Frans) en stijlen (pop, jazz, chanson). De veelal zelf geschreven teksten ademen de contrasten die het leven zo rijk, maar ook wreed maken. Eigenzinnige arrangementen maken Kontrast tot een muzikaal juweeltje. Wichert-Jan Koopman was een studiegenoot van Gezina op het conservatorium en sinds die tijd haar vaste begeleider. Gezina: Met Wichert-Jan klinkt een lied nooit hetzelfde; met zijn virtuoze spel weet hij ieder lied steeds een nieuwe dimensie te geven. Hij laat zien dat het begeleiden van een zangeres een vak apart is, dat hij tot in de finesses beheerst. Ik ben dankbaar dat ik muziek mag maken met zo n getalenteerde, veelzijdige musicus. Samen schreven Gezina en Wichert-Jan het nummer Soulshine, dat verscheen op de cd Kontrast.

3 BOB OENTSJERK O.L.V. EVERT GROENDIJK MET KINDEREN MAKEN MUZIEK (6 BANDS) Aquazoo Er werd gedacht dat ze failliet waren, maar het tegendeel is waar. Deze jonge band is alive and kicking. Ze staan te popelen om het podium te betreden om daar hun versie Wasted van DJ Tiësto te laten horen. Niks geen digitale computermuziek, maar real live op TRYN S ROCK. Laat alle dieren los, het wordt een ware beestenbende! Yolo Hamsters Bekend van de blauwe tv reclame gaan deze hamsters het helemaal maken. Ze halen alles uit hunzelf en weten hiermee het publiek te overdonderen. Yolo is hun levensmotto! Er vol voor gaan! Dit doen ze ook door hun eigen versie van I gotta feeling van the Black Eyed Peas te spelen. Heb je ze nog niet in huis gehaald?...nou, tijd om te hamstereeeeeennnnnnnnnn. Gerrit en de Giechelkonten Lachen, gieren, brullen... dat is wat de leden van deze band doen. 4 enthousiaste meiden spelen samen met gitarist Gerrit het lied I m on top of the world van Imagine Dragons. Ze staan op de top van de berg en zijn klaar om de Trynwâlden te veroveren. Let s rock and lol! Naranja Krokos Swag De leden van deze band weten wat ze willen! Ze staan dit jaar alweer voor de 2e keer op het podium. Vorig jaar nog bij het BOB gebouw, dit jaar op TrynsRock. Een band met potentie en plezier in het spelen. Vandaag laten ze hun versie horen van Beauty and the brains, Wake me up en All about that bass. Zet je schrap, alles mag...voor de Naranja Krokos Swag! De jeugd van vroeger Dat de jeugd van alle tijden is, bewijst deze band wel weer. Het woordje ooit en vroeger staan niet in hun literaire vocabulair. Hun muziek? Helemaal van nu, fris en fruitig, met hier en daar een afbuiging naar toen. Tijden veranderen, de muziek blijft, vroeger was toen maar vandaag is: de jeugd van vroeger! de Kimamumasters Nog geen jaar bij elkaar en nu al op het podium. De Kimamumasters blazen je om ver en laten je tegelijkertijd stil zijn. Met hun afwisselende repertoire zijn zij klaar voor de zomer. Een meesterlijke band van de toekomst. Kinderen opgelet...kimamu betekend: kinderen maken muziek. Dus...hou je niet in :) THE OLD PIPERS - FERWERT Deze zeven getalenteerde oudere jongeren uit Ferwerderadeel brengen prachtige Ierse folk-muziek ten gehore. Ze spelen en zingen de pannen van de daken. In november 2012 is er voor de derde keer een studiereis naar Ierland gemaakt. De reis ging van Dublin via de Cliffs of Moher naar Ennis en Killarney. Een geweldige reis met vele indrukken. Zo werden diverse pubs bezocht om de Ierse muziek op te snuiven. Op de reizen naar Ierland is veel inspiratie opgedaan voor een sprankelend feestje op TRYN S ROCK.

4 GEANNE STUMMEL GYTSJERK Geanne Stummel is een nuchtere meid uit Gytsjerk en speelt een thuis wedstrijd. De organisatie kwam Geanne op het spoor na een daverende vertolking van Claudia de Breij s - Mag ik dan bij jou tijdens de afsluitende diploma uitreiking voor HAVO leerlingen aan het Dockinga College te Dokkum. De organisatie heeft Geanne hierop gevraagd op ons podium plaats te nemen en Trynwâlden haar muzikale talenten te tonen. TRYNERGIE - DUURZAME ENERGIE - TRYNWÂLDEN In tegenstelling tot eerdere berichten wordt het muzikale lied van TRYNERGIE vertolkt door Marjan Holtrop en vriendinnen. TRYNERGIE LIET met Friese tekst van Piet Jan Sikkema (Oentsjerk) op de mars Stars en stripes forever van componist Sousa. Trynergie en Tryn s Rock Trynergie werkt dit jaar samen met Tryn s Rock om te laten ervaren dat muziek en duurzaamheid een prima paar zijn. Wie is Trynergie? Trynergie is onze eigen energiecoöperatie, opgericht door en voor Trynwâldsters. Waarom Trynergie? Met het betalen voor onze energie verdwijnt er veel geld uit onze regio. Een deel van dit geld gaat naar aandeelhouders van de grote energiemaatschappijen. Door het zelf op te wekken willen we onafhankelijk worden van deze energieleveranciers en het geld in de Trynwâlden houden. Zo kunnen we dit geld inzetten voor duurzame ontwikkelingen en leefbaarheid. Een goede investering in de toekomst van onze kinderen en kleinkinderen. Trynergie wil dit bereiken door: energiebesparing opwekken van groene energie groene energie leveren via de coöperatieve energieleverancier N.L.D. Energie (Noordelijk Lokaal Duurzaam Energie) samenwerking met regionale bedrijven informatie geven over efficiënt gebruik van energie Samen met Tryn s Rock zet Trynergie de duurzame Trynwâlden op de kaart! GERBRICH VAN DEKKEN EN BAND - EASTERMAR Gerbrich van Dekken waard yn 1980 berne yn Drachten en groeide op yn it prachtige Eastermar. Nei it middelber ûnderwiis yn Burgum, folge hja de oplieding ta Hierstyliste. Nei hast tsien jier as kapster / fisasjiste is sy sûnt begjin 2008 praktyk-ynstrukteur op de kappersfakskoalle yn Ljouwert. Gerbrich wenne jierren yn Eastermar, en belâne fia Burgum yn har hjoeddeistige wenplak Ljouwert. Neist de muzyk is sy gek op film, boeklêze, kokkerellerij en har beide katten Gibson en Fender. Sûnt 2001 is Gerbrich op en paad mei gitaar

5 en in bûsfol nûmers mei folk- en/of country-ynslach. Har poadiumdebút makke Gerbrich al fier foar By de Eastermarder Merke wie der tongersdeis altyd in drive-in show foar de jongste Broekophâlderkes, mei tuskentroch in echte Playback- en Soundmixshow. En dêr wie lytse Gerbrich, amper 10 jier âld, dy t dêr fan begjin oant ein Huilen is voor Jou Te Laat fan Corrie Konings en de Rekels song. De act wie goed foar de winst: lytse Gerbrich stapte dy jûn mei in echte KS-spiler de Feestloads wer út! Nei sjongerij ûnder it ôfwaskjen en yn in Eastermarder koarke, kocht Gerbrich op har 19e in Spaanske gitaar en melde har by gitaarlearaar Eddie Mulder yn Drachten. Nei in skoftke fertroude Gerbrich harsels wol en gie op en paad. Op it alderearste Easterbarren (2001) spile sy dêr nûmers fan û.o. Indigo Girls, Ilse de Lange en the Dixie Chicks: artysten dy t fan grutte ynfloed wiene op har muzikale rjochting. Nei in pear jier fan Easterbarrens en lytse feestjes en partijkes rûn Gerbrich Gurbe Douwstra tsjin it liif op in strjitfestival. Sy praten in pypfol, makken in ôfspraak, spilen wat nûmers troch en de muzikale klik wie der DR.BEE & THE KINGMEN - ROCK UIT DE TJONGER DELTA!! Dr.Bee & the Kingmen bestaat uit een energiek gezelschap afkomstig uit de Tjonger Delta nabij Heerenveen. De leden van de band hebben zeer diverse muzikale voorkeuren, wat dan ook resulteert in een heftig stuiterende setlijst. Hierdoor kan stevige Rock n Roll zomaar worden afgewisseld met mierzoete ballads of heftige meezingers. Kortom veel sfeer en energie voor en op het podium! Met De Dokter als muzikaal leider davert de band enerverend door de jaren 50, 60, 70, 80 en enkele uitschieters naar het heden. Een feest der herkenning waarbij je niet stil kunt blijven staan! So Bee it Bee There!!!!! BLUE GRASS BOOGIEMEN We are the Blue Grass Boogiemen from Holland. We ve been playing bluegrass (and as the Hillbilly Boogiemen vintage country and rockabilly as well) professionally since Our line up consists of mandolin, banjo, guitar, upright bass and fiddle and we play and sing using an omni-directional microphone. Our show has proved to be very successful all over Europe. For instance in Ireland where we won the Waterford Crystal Bowl for Most popular band at the Guinness International Bluegrass Festival, but also in England, France, Germany and Switzerland where we played some major roots-, bluegrass-, rock n roll-, americana- and countryfestivals. And of course also here in our native Holland where we won the Silver Fiddle Award and for the 8th time the Gram Parsons Award both for Best acoustic country/bluegrass band and once beat Alison Krauss to the number one spot in the Strictly Country charts. When we played at the European World of Bluegrass - festival in Voorthuizen, Holland, we were voted Most popular band. So the style experts already agree that we re doing a fine job, but what sets us apart from other bluegrass acts is the fact that we ve also played quite a few pop- and (alternative) rockclubs and festivals, sharing the stages with acts as diverse as Iggy Pop to Status Quo, bringing bluegrass to totally new audiences.

6 MR.WALLACE Trynwâldster-Zangeres Renske de Boer en Trynwâldster-bassist Rudmer Gietema kwamen met het plan om een eigen ska band te beginnen. Het bezoek aan verschillende ska-feestjes heeft hen enthousiast gemaakt en het leek ze wel wat om zélf de muzikale gangmaker te zijn. Na enkele dagen had Renske de eerste muzikale ideeën klaar en met behulp van een akoestische gitaar en een keyboard kregen de nummers hun vorm. Een repetitie met de volledige band werd gepland en al snel waren de eerste nummers een feit. Binnen twee maanden werd een complete set geschreven en werd Knocked Up, de eerste single, opgenomen. De Trynwâldster-drummer Anton Klunder behoort ook tot dit gezelschap energieke muziektalenten. Vanaf de eerste optredens is het duidelijk dat de band een succesformule bezit: een opvallend goede zangeres, een knallend blazersduo, funky toetsenist en überstrakke ritmesectie, gecombineerd met een enorme hoeveelheid enthousiasme. Vroeg in het bestaan van de band doet de kans zich voor om in het voorprogramma te spelen van Def P en de Beatbusters. Deze kans wordt met twee handen aangegrepen en in een afgeladen Poppodium Romein te Leeuwarden valt de band op. Er blijkt een gemeenschappelijke klik te zijn. Het samenwerkingsverband blijkt een succes en zorgt voor vele goed ontvangen shows in de rest van Nederland en brengt de band zelfs over de Belgische grens. In het hierop volgende jaar profileert Mr. Wallace zich als een veelbelovende ska band. Er wordt indruk gemaakt op festivals als de Zwarte Cross en grote popzalen als de Melkweg, de Oosterpoort en Paradiso worden steevast op hun kop gezet. De band wordt uitgenodigd door de 3FM studio s en ook worden succesvolle showcases gespeeld tijdens Eurosonic in hometown Groningen. Als kers op de taart worden verschillende popprijzen in de wacht gesleept. Mr. Wallace maakt jaarlijks haar reputatie als bijzonder energieke en strakke feel-good-band waar. Een feest en spektakel vanaf de eerste minuut!! En dus met talent uit TRYNWÂLDEN!!!!! TOT ZIENS op zaterdag 30 mei uur IJSBAANTERREIN GYTSJERK! Met hartelijke groeten, Organisatie van TRYN s ROCK

De nacht fan Bitgum. De Nacht, inmiddels een begrip van zo n 33 jaar, in de drie dorpen en omgeving. Met zowel gerenommeerde, als aanstormende bands.

De nacht fan Bitgum. De Nacht, inmiddels een begrip van zo n 33 jaar, in de drie dorpen en omgeving. Met zowel gerenommeerde, als aanstormende bands. Begin pagina English page Engelum Geschiedenis Dorpsfoto's Kerkklokken Bewoners Dorpsbelang AED info Verenigingen Jeugdclub De oude doos Woningaanbod Sponsors K.v.Sla Raak Museum Fietsroute Links Archief

Nadere informatie

PROGRAMMERING. Dit jaar vieren wij ons lustrum en organiseren wij voor de vijfde achtereenvolgende maal hét festival van Trynwâlden: TRYN S ROCK.

PROGRAMMERING. Dit jaar vieren wij ons lustrum en organiseren wij voor de vijfde achtereenvolgende maal hét festival van Trynwâlden: TRYN S ROCK. MUZIEKFESTIVAL TRYN S / 14.OO UUR / IJSBAANTERREIN GYTSJERK WWW.TRYNS.NL PROGRAMMERING Dit jaar vieren wij ons lustrum en organiseren wij voor de vijfde achtereenvolgende maal hét festival van Trynwâlden:

Nadere informatie

News: Tours this season!

News: Tours this season! 1 Do you remember? Lees de zinnen en vul de juiste woorden in. Kies uit: like listen presenter too loud great show number next crowd singer. Let op: je houdt twee woorden over. Welcome back to the best

Nadere informatie

Brick Blues. Met optredens van:

Brick Blues. Met optredens van: Voor Jong en Oud zijn er nevenactiviteiten om er een gezellig festijn van te maken. U kunt genieten op ons terras van een kop koffie, thee of een drankje en smullen van overheerlijke pannenkoeken! Met

Nadere informatie

Festival. Questions. Worksheet. Flash info. Bekijk de poster. Het is een aankondiging voor een muziekfestival. Welke bands die komen vind jij leuk?

Festival. Questions. Worksheet. Flash info. Bekijk de poster. Het is een aankondiging voor een muziekfestival. Welke bands die komen vind jij leuk? 1 Festival Bekijk de poster. Het is een aankondiging voor een muziekfestival. Welke bands die komen vind jij leuk? for the first time reach voor de eerste keer bereiken 2 Questions Lees de tekst. Beantwoord

Nadere informatie

- (Tinne), ik wilde eigenlijk iets anders. P&D Country & Line Dance Weekend

- (Tinne), ik wilde eigenlijk iets anders. P&D Country & Line Dance Weekend Interview met The Cockroach Killers We zijn in Lommel bij het 5e P&D Country & Line Dance Weekend Zaterdag 1 oktober 2016 We zitten aan tafel met deze keer niet als duo maar als voltallige band The Cockroach

Nadere informatie

Serious Request kerstborrel

Serious Request kerstborrel Serious Request kerstborrel vrijdag 13 december 2013 in Tresoar Entree: 5,00 Deuren open vanaf 16.30 Boterhoek 1, Leeuwarden info@tresoar.nl Programma 16.30 Inloop 17.00 17.30 17.30 18.00 18.00 18.30 18.30

Nadere informatie

Puzzle. Fais ft. Afrojack Niveau 3a Song 6 Lesson A Worksheet. a Lees de omschrijvingen. Zet de Engelse woorden in de puzzel.

Puzzle. Fais ft. Afrojack Niveau 3a Song 6 Lesson A Worksheet. a Lees de omschrijvingen. Zet de Engelse woorden in de puzzel. Puzzle a Lees de omschrijvingen. Zet de Engelse woorden in de puzzel. een beloning voor de winnaar iemand die piano speelt een uitvoering 4 wat je wil gaan doen; voornemens 5 niet dezelfde 6 deze heb je

Nadere informatie

Cuccurullo Brillo Brullo met zeer speciale gast Ike Willis

Cuccurullo Brillo Brullo met zeer speciale gast Ike Willis Cuccurullo Brillo Brullo met zeer speciale gast Ike Willis Het succesvolle optreden van Cuccurullo Brillo Brullo met Ike Willis op de Zappanale 16 in Duitsland heeft geleid tot een muzikaal vervolg. Ike

Nadere informatie

12-14 juni 2015. festival. www.tegekkekerk.nl. Paaskerk, Amstelveen. (te) GEKKE KERK

12-14 juni 2015. festival. www.tegekkekerk.nl. Paaskerk, Amstelveen. (te) GEKKE KERK Mathilde Santing Band (te) GEKKE KERK festival Bertolf Optredens Karsu, Mathilde Santing Band, Bertolf & Royal Parks, Jeroen Zijlstra Karsu Royal Parks Workshops Kleur je Kalm, Schrijven met Tjitske Jansen,

Nadere informatie

Tuesday Blue (Express), The

Tuesday Blue (Express), The Tuesday Blue (Express), The website hyves Tuesday Blue Expres YouTube clip TBE-We belong together Miss froggy Fame and fortune Long blond hair Sweet baby doll Baby sittin' boogie (TV Duitsland) Young and

Nadere informatie

MS - Als je het even goed uitrekent vanaf `86 dan word het 32 jaar. MV - Ik speel niet in Savannah, maar ik ben wel inderdaad Singer- Songwriter.

MS - Als je het even goed uitrekent vanaf `86 dan word het 32 jaar. MV - Ik speel niet in Savannah, maar ik ben wel inderdaad Singer- Songwriter. Interview met de band " Bluebird Cafè ". Door Timen van Arken en Jaap van der Weerd. In de uitzending van Countryland. Is voor Savannah nog iets anders geweest? MS - Niet echt professioneel. Al moet ik

Nadere informatie

Euh, geweldig eigenlijk. Superversie! Maar ik stel hier de vragen. Je wordt

Euh, geweldig eigenlijk. Superversie! Maar ik stel hier de vragen. Je wordt Elvis Perkins wanneer zijn In Dearland uitkwam, haatte ik hem voor het maken van zo n geweldige plaat. Binnenkort komt zijn Doomsday EP uit en die belooft wederom veel goeds. Ook live stelde hij niet teleur:

Nadere informatie

Hij is 46 jaar oud, 20 jaar getrouwd en heeft twee kinderen van 18 en 20 jaar oud.

Hij is 46 jaar oud, 20 jaar getrouwd en heeft twee kinderen van 18 en 20 jaar oud. Waarom hebben jullie jezelf als duo Needle & Salt genoemd? Rolf's achternaam is Schnyder, wat in het Engels betekent tailor (kleermaker), een man die werkt met een needle, terwijl Fredy's achternaam Salzmann

Nadere informatie

ENQUETE POPCULTUUR IN NOORD-LIMBURG voor podia

ENQUETE POPCULTUUR IN NOORD-LIMBURG voor podia ENQUETE POPCULTUUR IN NOORD-LIMBURG voor podia BELANGRIJK Gegeven antwoorden worden strikt vertrouwelijk en naamloos verwerkt. Deelname aan de enquête is anoniem. Wil je echter kenbaar maken waar je voor

Nadere informatie

CULTUUR EN ONDERNEMERSCHAP ONTMOETEN ELKAAR BIJ DIT PRACHTIGE FESTIVAL

CULTUUR EN ONDERNEMERSCHAP ONTMOETEN ELKAAR BIJ DIT PRACHTIGE FESTIVAL 13/14/15/16 JAN 2016 GRONINGEN NL CULTUUR EN ONDERNEMERSCHAP ONTMOETEN ELKAAR BIJ DIT PRACHTIGE FESTIVAL PETER DEN OUDSTEN, BURGEMEESTER GRONINGEN ONDERNEMERSCLUB EUROSONIC NOORDERSLAG 2016 WWW.EUROSONIC-NOORDERSLAG.NL

Nadere informatie

American Hip Hop party

American Hip Hop party American Hip Hop party Media plan Emma Hoefsmit Event management 10-02-2017 Social media Inhoud Ons evenement... 2 Promotie via Social media... 3 Promotie via Facebook... 4 Promotieteksten:... 5 1e promo

Nadere informatie

Ivar Key Oosterloo. Over muziek, The Voice of Holland en Deventer

Ivar Key Oosterloo. Over muziek, The Voice of Holland en Deventer Ivar Key Oosterloo Over muziek, The Voice of Holland en Deventer Hij is dit najaar een van de favorieten voor de titel Voice of Holland 2012. Hij schrijft zijn eigen muziek en treedt al jaren op met zijn

Nadere informatie

Luister alsjeblieft naar een opname als je de vragen beantwoordt of speel de stukken zelf!

Luister alsjeblieft naar een opname als je de vragen beantwoordt of speel de stukken zelf! Martijn Hooning COLLEGE ANALYSE OPDRACHT 1 9 september 2009 Hierbij een paar vragen over twee stukken die we deze week en vorige week hebben besproken: Mondnacht van Schumann, en het eerste deel van het

Nadere informatie

Fête de la Musique Lustrum muziekweekend 115 jaar Koninklijke Biltse Harmonie. Vrijdag 19 juni H.F. Witte Centrum Zaterdag 20 juni Gazon Jagtlust

Fête de la Musique Lustrum muziekweekend 115 jaar Koninklijke Biltse Harmonie. Vrijdag 19 juni H.F. Witte Centrum Zaterdag 20 juni Gazon Jagtlust Fête de la Musique Lustrum muziekweekend 115 jaar Koninklijke Biltse Harmonie Vrijdag 19 juni H.F. Witte Centrum Zaterdag 20 juni Gazon Jagtlust De Koninklijke Biltse Harmonie viert haar 115-jarig bestaan,

Nadere informatie

Daar komt de boegieman!

Daar komt de boegieman! Daar komt de boegieman! Lesbrief bij het theaterconcert Daar komt de boegieman! van Jeroen Schipper en de Boegieman-band voor groep 1 tot en met 4 Inleiding Hallo, Mijn naam is Jeroen Schipper. Ik ben

Nadere informatie

ORGANISATIE PROGRAMMERING PROMOTIE TECHNIEK. een greep uit ons aanbod bands, acts en diensten

ORGANISATIE PROGRAMMERING PROMOTIE TECHNIEK.  een greep uit ons aanbod bands, acts en diensten EVENTS, TECHNIEK & LIVE MUZIEK een greep uit ons aanbod bands, acts en diensten ORGANISATIE PROGRAMMERING PROMOTIE TECHNIEK LIVE MUZIEK compleet & zorgeloos voor elke gelegenheid en op iedere locatie!

Nadere informatie

Interview met DJ Kit T

Interview met DJ Kit T Interview met DJ Kit T Ik denk dat heel veel mensen nieuwsgierig zijn naar wie Kit-T nu precies is. Kun je ons wat over jezelf vertellen? Mijn naam is Kitty Nendels, geboren in Kerkdriel en opgegroeid

Nadere informatie

( Youtube ) Heerlijk weekendje in Juni in Rotterdam ( gratis)

( Youtube ) Heerlijk weekendje in Juni in Rotterdam ( gratis) ( Youtube ) Heerlijk weekendje in Juni 23-24-25 in Rotterdam ( gratis) Ja mensen hier weer even een verhaaltje van mij over een bezoek aan een mooi jaarlijks evenement. Ik was helaas niet in de gelegenehid

Nadere informatie

Kikkerland country Interview Country Band Sundown

Kikkerland country Interview Country Band Sundown Kikkerland country Interview Country Band Sundown We zijn in gesprek met Charles Nefkens van Country Band "Sundown" Vertel eens Charles, hoe is de band tot stand gekomen? - Monique en ik zingen al country

Nadere informatie

VRAGENKAARTJES THE ISLAND OF ALL TOGETHER

VRAGENKAARTJES THE ISLAND OF ALL TOGETHER VRAGENKAARTJES THE ISLAND OF ALL TOGETHER Dank je wel voor het downloaden van de vragenkaartjes. Graag delen we vrijblijvend een paar van onze ervaringen: 1. Wij lieten mensen eerst een minuut of tien

Nadere informatie

NORTH SEA JAZZ FESTIVAL 10 11 12 JULI 2015

NORTH SEA JAZZ FESTIVAL 10 11 12 JULI 2015 NORTH SEA JAZZ FESTIVAL 10 11 12 JULI 2015 Let s roll! Prikkelende jazz, swingende soul, hartbrekende blues. Meeslepende latin, inspirerende fusion, groovy funk. Opzwepende R&B, bijtende hiphop en stevige

Nadere informatie

Victoria: Ik ben geboren in Rotterdam en was vaak bij mijn ouders

Victoria: Ik ben geboren in Rotterdam en was vaak bij mijn ouders Onbekend/onbemind???? In deze rubriek een interview over artiesten die nog niet zo heel erg bekend zijn en dat wel verdienen. In deze eerste aflevering met Victoria Eman. Dolf: Hoi Victoria welkom hier

Nadere informatie

Namens Vocalix Ingrid, Heidi, Hilde, Xavier

Namens Vocalix Ingrid, Heidi, Hilde, Xavier Vocaal ensemble Vocalix is een vocaal ensemble dat meerstemmige nummers brengt in aangepaste arrangementen, voor elk feest of muzikale gebeurtenis, gaande van een huwelijksceremonie of privé huiskamerconcert

Nadere informatie

Met C5 Jazz het nieuwe jaar in.

Met C5 Jazz het nieuwe jaar in. DE CLUB MET DE BESTE DIXIELAND EN JAZZ OUDE STIJL SCHIEHAVEN 11 TEL. 010 476 02 12 3024 EC ROTTERDAM www.c5jazz.nl Met C5 Jazz het nieuwe jaar in. Op 6 januari hadden we een zogenaamde nieuwjaarsbijeenkomst

Nadere informatie

ENQUETE POPCULTUUR IN NOORD LIMBURG voor muzikanten

ENQUETE POPCULTUUR IN NOORD LIMBURG voor muzikanten ENQUETE POPCULTUUR IN NOORD LIMBURG voor muzikanten BELANGRIJK: Gegeven antwoorden worden strikt vertrouwelijk en naamloos verwerkt. Deelname aan de enquête is anoniem. Wil je echter kenbaar maken waar

Nadere informatie

ROC ASA. Herman Brood Academie

ROC ASA. Herman Brood Academie ROC ASA Herman Brood Academie 2009 2010 Leren én doen geeft het beste resultaat Om mee te kunnen doen in de maatschappij en om een plek te veroveren op de arbeidsmarkt wordt er steeds meer van je verwacht.

Nadere informatie

Informatie EO-Jongerendag 2016

Informatie EO-Jongerendag 2016 Informatie EO-Jongerendag 2016 Op zaterdag 4 juni bezoeken meer dan 20.000 jongeren de EOJongerendag in Gelredome Arnhem. Het grootste christelijke jongerenevent van Europa pakt dit jaar uit met toonaangevende

Nadere informatie

Veenendaal Rhenen Wageningen

Veenendaal Rhenen Wageningen Veenendaal Rhenen Wageningen Op 3 december kwam Sinterklaas op Zideris in Rhenen. Sint bracht een hele hoop Pieten met zich mee. Joost, de directeur, heette hem hartelijk welkom. In het Forum werd voor

Nadere informatie

Poke you Once (19h ) - Zwolle

Poke you Once (19h ) - Zwolle Poke you Once (19h00-1945) - Zwolle Deze energieke Zwolse pop/rock band zal op de 10 e (jubileum) editie van het In the Attic de aftrap geven voor een fantastische avond. 2 ladies en 4 gents die een feestje

Nadere informatie

it beste lan fan d ierde (het beste land van de aarde)

it beste lan fan d ierde (het beste land van de aarde) it beste lan fan d ierde (het beste land van de aarde) Fries bloed kom in beweging Bruis, kook, en bons door onze aderen! Kom op! Wij bezingen het beste land van de aarde, Het Friese land vol eer en roem

Nadere informatie

1. Welkom, presentie Naamkaartjes uitdelen en iedereen welkom heten. Presentielijst invullen. Kort voorstellen van jezelf.

1. Welkom, presentie Naamkaartjes uitdelen en iedereen welkom heten. Presentielijst invullen. Kort voorstellen van jezelf. Introductiecursus Engels voor volwassenen Bijeenkomst 1 Programma: 1. Welkom, presentie. 2. Kennismakingsspel Getting to know you 3. Kennismakingsconstructies aanleren. 4. Leren in de volwasseneneducatie.

Nadere informatie

English is everywhere. hi morning mouse cool help desk hello computers mail school game. Lees de tekst. Omcirkel de Engelse woorden.

English is everywhere. hi morning mouse cool help desk hello computers mail school game. Lees de tekst. Omcirkel de Engelse woorden. one English is everywhere Test Luister naar wat Daniel vertelt. Welke Engelse woorden hoor je? Kruis ze aan. hi morning mouse cool help desk hello computers mail school game Lees de tekst. Omcirkel de

Nadere informatie

Inleiding. speelt Anders

Inleiding. speelt Anders Inleiding speelt Anders Binnenkort gaat u naar de voorstelling Hippe Gasten speelt Anders. Met deze handleiding kunt u met uw leerlingen het bezoek aan de voorstelling voorbereiden en nabespreken. Een

Nadere informatie

Live artiesten (o.a. saxofonisten, percussionisten en vocalisten) maken het geheel nóg muzikaler en dynamischer. Een echte aanrader dus!

Live artiesten (o.a. saxofonisten, percussionisten en vocalisten) maken het geheel nóg muzikaler en dynamischer. Een echte aanrader dus! De Entertainment Specialist maakt van uw feest/ evenement een onvergetelijke happening. Ervaren alround mix dj s, spectaculaire live acts en een hoogwaardige geluidsinstallatie met luxe lichtshow zorgen

Nadere informatie

Teksten van de liederen die gospelkoor Inspiration tijdens deze Openluchtdienst zingt.

Teksten van de liederen die gospelkoor Inspiration tijdens deze Openluchtdienst zingt. Don t you worry There s an eternity behind us And many days are yet to come, This world will turn around without us Yes all the work will still be done. Look at ever thing God has made See the birds above

Nadere informatie

In dit nummer. Zaterdagavond 10 Januari 2015. Nieuwsbrief 01-01-2015 Jaargang 2, nummer 9

In dit nummer. Zaterdagavond 10 Januari 2015. Nieuwsbrief 01-01-2015 Jaargang 2, nummer 9 Nieuwsbrief 01-01-2015 Jaargang 2, nummer 9 Stichting The Blues Connection Beuningenstraat 40 5043 XM Tilburg Email: stichting@thebluesconnection.nl Zaterdagavond 10 Januari 2015. Blueswheell(NL) The Bluesbones

Nadere informatie

Sponsorplan SCAO 2009 DEF - 1 -

Sponsorplan SCAO 2009 DEF - 1 - Sponsorplan SCAO 2009 DEF - 1 - Mogen wij ons aan u voorstellen: Wij zijn Stichting Culturele Activiteiten Opsterland! Voor u ligt het sponsorplan van Stichting Culturele Activiteiten Opsterland (SCAO).

Nadere informatie

- Goede avond hallo. - (Bruno) Ja dat is moeilijk te zeggen, ik ben groot geworden in de Bluegrass met verschillende

- Goede avond hallo. - (Bruno) Ja dat is moeilijk te zeggen, ik ben groot geworden in de Bluegrass met verschillende Interview Heartstrings uitzending 01-10-2016 door Timen van Ark en Jaap van der Weerd vanuit de Schaapskooi te Stroe. www.countryland.nl We hebben visite hier in de Schaapskooi, we hebben de mensen van

Nadere informatie

DieDrie: Lesbrief Drop of Dronder

DieDrie: Lesbrief Drop of Dronder DieDrie: Lesbrief Drop of Dronder Binnenkort gaan jullie kijken naar Drop of Dronder, een super swingende talentenshow. Muziektalenten strijden met elkaar en de winnaar wordt misschien wel wereldberoemd.

Nadere informatie

Evaluatie Open Podium Jeugd e seizoen

Evaluatie Open Podium Jeugd e seizoen Evaluatie Open Podium Jeugd 12 + 2 e seizoen 2015 2016 Inleiding Conform de projectbeschrijving zijn er vijf Open Podium-avonden voor de jeugd 12+ georganiseerd door Stichting Talentenloods in Dekker s

Nadere informatie

Little Steve & the Big Beat (NL) 4 Oktober 2015. Bio. Verslag Motortourtocht Bas Paardelooper and the Blue Crue

Little Steve & the Big Beat (NL) 4 Oktober 2015. Bio. Verslag Motortourtocht Bas Paardelooper and the Blue Crue Nieuwsbrief 01-10-2015 Jaargang 2, nummer 16 Stichting The Blues Connection Beuningenstraat 40 5043 XM Tilburg Email: stichting@thebluesconnection.nl Zondagmiddag 4 Oktober 2015. Little Steve & the Big

Nadere informatie

Programma 21 november 2015 Open dag muziek JAZZ POP WERELDMUZIEK KLASSIEKE MUZIEK DOCENT MUZIEK MUZIEKTHEATER MASTERS EN HAVO/VWO VOOR MUZIEK EN DANS

Programma 21 november 2015 Open dag muziek JAZZ POP WERELDMUZIEK KLASSIEKE MUZIEK DOCENT MUZIEK MUZIEKTHEATER MASTERS EN HAVO/VWO VOOR MUZIEK EN DANS Programma 21 november 2015 Open dag muziek JAZZ POP WERELDMUZIEK KLASSIEKE MUZIEK DOCENT MUZIEK MUZIEKTHEATER MASTERS EN HAVO/VWO VOOR MUZIEK EN DANS Welkom op de open dag Muziek! Muziek is jouw passie,

Nadere informatie

Januari 2016 nr 7 IN DIT NUMMER: In deze nieuwsbrief een overzicht van activiteiten die binnen kort naschools en in de buurt georganiseerd worden.

Januari 2016 nr 7 IN DIT NUMMER: In deze nieuwsbrief een overzicht van activiteiten die binnen kort naschools en in de buurt georganiseerd worden. IN DIT NUMMER: In deze nieuwsbrief een overzicht van activiteiten die binnen kort naschools en in de buurt georganiseerd worden. Januari 2016 nr 7 OPROEP In deze nieuwsbrief wil ik ook graag een oproep

Nadere informatie

muziek en tekst: Marco Lenaerts

muziek en tekst: Marco Lenaerts DE LIEDJESTEKSTEN VAN 'RADIO SINTERKLAAS' EEN CD VAN THEATER RAT muziek en tekst: Marco Lenaerts PIETENSCHOOL Wil je een toffe job? Geef het zoeken maar niet op. Wil je werken voor de Sint? Was dat je

Nadere informatie

Eshuijs, Margriet Band

Eshuijs, Margriet Band Eshuijs, Margriet Band website Margriet Eshuijs Na de opheffing van van de band LUCIFER in 1978 kiest basgitarist Dick Buisman voor een zakelijke carri?re in geluidsapparatuur. Hij begint een eigen bedrijf

Nadere informatie

Bedankt! Patrick Janssen (Alliander) Thomas Berge. Ton van Holten (EY) NAGENIETEN?

Bedankt! Patrick Janssen (Alliander) Thomas Berge. Ton van Holten (EY) NAGENIETEN? Patrick Janssen (Alliander) Thomas Berge Was echt een geweldig geest. Grote dank voor de uitnodiging. Ton van Holten (EY) Dank voor de uitnodiging voor het mooie feestje van afgelopen zaterdag. Ruud maakte

Nadere informatie

SPONSOR mogelijkheden

SPONSOR mogelijkheden SPONSOR mogelijkheden Deze brochure biedt informatie en de mogelijkheden om uw organisatie extra exposure te geven en zo een belangrijke bijdrage te leveren aan het zomerse Giesbeach Festival Giesbeach

Nadere informatie

Nieuwsbrief CliëntAanZet

Nieuwsbrief CliëntAanZet Nummer 7 September 2015 Van de redactie Hallo, Hier weer een nieuwe nieuwsbrief CliëntAanZet. Heb je een leuk idee voor deze nieuwsbrief? Of wil je misschien zelf iets schrijven? Stuur een bericht naar:

Nadere informatie

Omdat het kan, 10. grootste toekomstwensen. Inspiratie bronnen/persoonlijke. over de redacteur:

Omdat het kan, 10. grootste toekomstwensen. Inspiratie bronnen/persoonlijke. over de redacteur: Jfor one time only Jelle Burger is geen man die graag met zichzelf te kooop loopt. Hij laat liever zelf zien wat hij in huis heeft. Geboren in Woerden, maar getogen in Helmond; hij heeft van beide kanten

Nadere informatie

Over de entertainment specialist

Over de entertainment specialist By Over de entertainment specialist De Entertainment Specialist maakt van uw feest/ evenement een onvergetelijke happening. Ervaren alround mix dj s, spectaculaire live acts en een hoogwaardige geluidsinstallatie

Nadere informatie

2,2. Opdracht door K woorden 21 november keer beoordeeld. CKV Muziek Verslag

2,2. Opdracht door K woorden 21 november keer beoordeeld. CKV Muziek Verslag Opdracht door K. 1157 woorden 21 november 2016 2,2 5 keer beoordeeld Vak Methode CKV De bespiegeling CKV Muziek Verslag Kunst is een belangrijk onderdeel van de cultuur. Mensen van over de hele wereld

Nadere informatie

TAL&NT MUZIEK SPORTKLAS EXTRA AANDACHT VOOR JE TALENT TECHNISCHE HOOGSTANDJES MUZIKAAL GENIE SPORTFANAAT BOGERMAN ONTDEK WAAR JE GOED IN BENT

TAL&NT MUZIEK SPORTKLAS EXTRA AANDACHT VOOR JE TALENT TECHNISCHE HOOGSTANDJES MUZIKAAL GENIE SPORTFANAAT BOGERMAN ONTDEK WAAR JE GOED IN BENT TAL&NT EXTRA AANBO D MUZIEK SPORTKLAS ONTDEK WAAR JE GOED IN BENT TOPPER! EXTRA AANDACHT VOOR JE TALENT TOPCHEF TECHNISCHE HOOGSTANDJES MUZIKAAL GENIE SPORTFANAAT BOGERMAN AANDACHT VOOR JE TALENT Als leerling

Nadere informatie

TRIBUTE BANDS COVER BANDS ORIGINAL BANDS

TRIBUTE BANDS COVER BANDS ORIGINAL BANDS EVENTS, TECHNIEK & LIVE MUZIEK TRIBUTE BANDS COVER BANDS ORIGINAL BANDS BOEKINGEN ORGANISATIE PROMOTIE & TECHNIEK wonna PASSIE VOOR LIVE MUZIEK! Gedreven door pure passie voor live muziek is het onze missie

Nadere informatie

SHOW: The Feel Good Show of The Year. Artiesten: Blues Brothers. Naam: Sjuul Kroon. Klas 3GTA. Vak: CKV Opdracht: ckv verslag.

SHOW: The Feel Good Show of The Year. Artiesten: Blues Brothers. Naam: Sjuul Kroon. Klas 3GTA. Vak: CKV Opdracht: ckv verslag. SHOW: The Feel Good Show of The Year Artiesten: Blues Brothers Klas 3GTA 1. Welk concert heb je gekozen? The Feel Good Show van de Blues Brothers. 2. Waarom heb je juist dit concert gekozen? We kregen

Nadere informatie

-Mijn naam is Henkjan van der Hoek. -J, dank je wel. - Mijn naam is Alex -Jannet, ja die mocht er niet bij zitten, die zegt altijd van die rare

-Mijn naam is Henkjan van der Hoek. -J, dank je wel. - Mijn naam is Alex -Jannet, ja die mocht er niet bij zitten, die zegt altijd van die rare Interview met Jannet Bodewes Door Timen van Ark en Jaap van der Weerd van www.countryland.nl We hebben in de studio Jannet Bodewes, en wat is uw naam? -Mijn naam is Henkjan van der Hoek Jullie hebben nog

Nadere informatie

BENCHMARKRAPPORT 2018 JEUGDPOPKOOR ZINGE! - HENDRIK-IDO-AMBACHT - CULTUURVERENIGING

BENCHMARKRAPPORT 2018 JEUGDPOPKOOR ZINGE! - HENDRIK-IDO-AMBACHT - CULTUURVERENIGING BENCHMARKRAPPORT 2018 JEUGDPOPKOOR ZINGE! - HENDRIK-IDO-AMBACHT - CULTUURVERENIGING HOOFDSTUK 1: INLEIDING Jeugdpopkoor Zinge! heeft deelgenomen aan de Verkiezing Vereniging van het Jaar 2018. Bij het

Nadere informatie

openbaar lyceum havo - vwo - vwo bèta

openbaar lyceum havo - vwo - vwo bèta openbaar lyceum havo - vwo - vwo bèta Welkom op De Berg! De Amersfoortse Berg is een school met een prettige sfeer. Veel van jullie voorgangers voelden zich er snel thuis, ook al is de overgang van de

Nadere informatie

CD-Presentatie Thilly Frank

CD-Presentatie Thilly Frank CD-Presentatie Thilly Frank 18-11-2018. Op 18-11-2018 moest ik al vroeg van huis omdat ik enige tijd geleden uitgenodigd was door Thilly Frank om een gastoptreden te verzorgen bij Thilly s 16th Avenue,

Nadere informatie

(te) Gekke Kerk Festival Nieuwsbrief 2

(te) Gekke Kerk Festival Nieuwsbrief 2 (te) Gekke Kerk Festival Nieuwsbrief 2 20 mei 2015 www.tegekkekerk.nl www.facebook.com/gekkekerk info@tegekkekerk.nl Een weekend vol optredens, workshops, inspiratie, dichters, maaltijden, verdieping en

Nadere informatie

leerlingen voor Capellenborg jou! benieuwd naar Over de school In Wijhe ben je zó! School in cijfers

leerlingen voor Capellenborg jou! benieuwd naar Over de school In Wijhe ben je zó! School in cijfers Capellenborg is jou! benieuwd naar voor leerlingen Over de school In Wijhe ben je zó! School in cijfers 4 Over de school inhoud 6 Artitec 8 Theater 12 Sport 10 Muziek 00 16 School in cijfers 16 In Wijhe

Nadere informatie

Presskit 538Koningsdag 2016

Presskit 538Koningsdag 2016 Presskit 538Koningsdag 2016 538Koningsdag 2016 Op woensdag 27 april strijkt Radio 538 voor de derde maal neer op het Chasséveld in Breda en viert samen met 40.000 bezoekers 538Koningsdag. Meer dan 27 nationale

Nadere informatie

ANGSTSTOORNISSEN EN HYPOCHONDRIE: DIAGNOSTIEK EN BEHANDELING (DUTCH EDITION) FROM BOHN STAFLEU VAN LOGHUM

ANGSTSTOORNISSEN EN HYPOCHONDRIE: DIAGNOSTIEK EN BEHANDELING (DUTCH EDITION) FROM BOHN STAFLEU VAN LOGHUM Read Online and Download Ebook ANGSTSTOORNISSEN EN HYPOCHONDRIE: DIAGNOSTIEK EN BEHANDELING (DUTCH EDITION) FROM BOHN STAFLEU VAN LOGHUM DOWNLOAD EBOOK : ANGSTSTOORNISSEN EN HYPOCHONDRIE: DIAGNOSTIEK STAFLEU

Nadere informatie

Je hoeft natuurlijk niet voor niets op ons te stemmen, je krijgt er ook wat voor terug.. Bijvoorbeeld een huiskamerconcert,

Je hoeft natuurlijk niet voor niets op ons te stemmen, je krijgt er ook wat voor terug.. Bijvoorbeeld een huiskamerconcert, DCMA VIP CONCERT RAMBLIN BOOTS DCMA Nieuwkomer van Het Jaar en Akoestische Band "Little Ramblin`Boots van Het Jaar 2018. Omdat er massaal gestemd is op deze band en in maar liefst vijf categorieën genomineerd

Nadere informatie

Programma Open Dag 19 november 16

Programma Open Dag 19 november 16 Programma Open Dag 19 november 16 1/ Voorwoord Hartelijk welkom op de open dag van Codarts! Muziek is jouw passie, je lust en je leven. Je weet nu al dat je daar straks verder mee wil. Dan ben je bij Codarts

Nadere informatie

Datum Tijd Podiumactiviteit Locatieactiviteit Dankbaarheidsactiviteiten Meer informatie

Datum Tijd Podiumactiviteit Locatieactiviteit Dankbaarheidsactiviteiten Meer informatie Datum Tijd Podiumactiviteit Locatieactiviteit Dankbaarheidsactiviteiten Meer informatie Zaterdag 22-12 13.00-15.00 uur Scoutinggroep Sint- Tarcisius Rosmalen 14.00-15.00 uur Een luisterend oor / Op verhaal

Nadere informatie

Lesbrief bij de voorstelling Yurko van Theatergroep Wie Walvis

Lesbrief bij de voorstelling Yurko van Theatergroep Wie Walvis Lesbrief bij de voorstelling Yurko van Theatergroep Wie Walvis OVER DE VOORSTELLING Yurko is een reus maar daar is niks van te zien. Reuzen zijn immers reusachtig en dat is Yurko in de verste verte niet.

Nadere informatie

Luisteren: muziek (A1 nr. 7)

Luisteren: muziek (A1 nr. 7) OPDRACHTEN LUISTEREN: MUZIEK www.nt2taalmenu.nl nt2taalmenu is een website voor mensen die Nederlands willen leren én voor docenten NT2. Iedereen die Nederlands wil leren, kan gratis online oefenen. U

Nadere informatie

Interview Mr en The Mrs

Interview Mr en The Mrs Interview Mr en The Mrs Door Timen van Ark en Jaap van der Weerd van www.countryland.nl 03-12-2016 We hebben aan de tafel zitten Edwin Schimscheimer, Esther van Kommer en Saskia Confurius. Goede avond

Nadere informatie

Van glasfusion tot streetdance in Deventer. Wiebren Buma over de Leeuwenkuil, Lowlands, sexy blokfluitles en Deventer als culturele stad.

Van glasfusion tot streetdance in Deventer. Wiebren Buma over de Leeuwenkuil, Lowlands, sexy blokfluitles en Deventer als culturele stad. Van glasfusion tot streetdance in Deventer Wiebren Buma over de Leeuwenkuil, Lowlands, sexy blokfluitles en Deventer als culturele stad. Wie in Deventer iets wil leren op het gebied van kunst, kan niet

Nadere informatie

Informatie. Maak kennis, maak muziek! Onderwijsprogramma. voor GROEP 5 van het basisonderwijs Gemeente. Woudrichem BROCHURE. www.cultuurpuntaltena.

Informatie. Maak kennis, maak muziek! Onderwijsprogramma. voor GROEP 5 van het basisonderwijs Gemeente. Woudrichem BROCHURE. www.cultuurpuntaltena. Maak kennis, maak muziek! Onderwijsprogramma www.cultuurpuntaltena.nl Informatie voor van het basisonderwijs Gemeente Woudrichem 019500_BIBLIOTHEEK_ALTENA_brochure_CPA_MuziekWijzer_Altena_A5.indd 16-17

Nadere informatie

MCO_VO_krant_23_10 25-10-10 09:15 Pagina 1. MCO Educatie Voortgezet Onderwijs. Muziek. moet je maken! Muziekcentrum van de Omroep www.

MCO_VO_krant_23_10 25-10-10 09:15 Pagina 1. MCO Educatie Voortgezet Onderwijs. Muziek. moet je maken! Muziekcentrum van de Omroep www. MCO_VO_krant_23_10 25-10-10 09:15 Pagina 1 MCO Educatie Voortgezet Onderwijs Muziek moet je maken! Muziekcentrum van de Omroep www.mco/educatie MCO_VO_krant_23_10 25-10-10 09:15 Pagina 2 Muziek moet je

Nadere informatie

VOORZETSELS. EXERCISE 1 Bestudeer de bovenstaande voorzetsels en zinnen goed!

VOORZETSELS. EXERCISE 1 Bestudeer de bovenstaande voorzetsels en zinnen goed! ENGLISH, WE WILL DO BETTER! LESSON EIGHT VOORZETSELS at three o'clock = om drie uur around three o'clock = rond drie uur by three o'clock = tegen drie uur before Saturday = voor zaterdag for a week = voor

Nadere informatie

Nieuw: Artiest op bestelling

Nieuw: Artiest op bestelling Wordt de e-mail niet goed weergegeven? Bekijk de webversie. Nieuw: Artiest op bestelling Feest ZIMIHC 25 jaar ZIMIHC Maatwerk nu ook op Facebook! Tango Touch Experience Stefanus Appeltaartconcert STUT

Nadere informatie

9 daagse Mindful-leSs 3 stappen plan training

9 daagse Mindful-leSs 3 stappen plan training 9 daagse Mindful-leSs 3 stappen plan training In 9 dagen jezelf volledig op de kaart zetten Je energie aangevuld en in staat om die batterij op peil te houden. Aan het eind heb jij Een goed gevoel in je

Nadere informatie

Eerste voorstelling Artiest op Bestelling!

Eerste voorstelling Artiest op Bestelling! 1 van 8 15-4-2014 13:18 Wordt de e-mail niet goed weergegeven? Bekijk de webversie. Eerste voorstelling Artiest op Bestelling! Fête de la Musique 2014 Lazy Sunday Afternoon 2014 Jeugdcultuurfonds Utrecht

Nadere informatie

HOOFDSTUK 13. Naar het museum. Kies uit: saai knappe felle grappig bekendste. 1 De Nachtwacht is het schilderij van Rembrandt.

HOOFDSTUK 13. Naar het museum. Kies uit: saai knappe felle grappig bekendste. 1 De Nachtwacht is het schilderij van Rembrandt. 215 215 HOOFDSTUK 13 Naar het museum WOORDEN 1 Kies uit: saai knappe felle grappig bekendste 1 De Nachtwacht is het schilderij van Rembrandt. 2 De Nederlandse schilder Van Gogh schilderde vaak met kleuren.

Nadere informatie

Waking Skies 'WIJ WILLEN SERIEUS GENOMEN WORDEN'

Waking Skies 'WIJ WILLEN SERIEUS GENOMEN WORDEN' Waking Skies 'WIJ WILLEN SERIEUS GENOMEN WORDEN' Bye bye Band van Van der Lende; hello Waking Skies: De voormalige huisband van 3FM-dj Frank van der Lende onderging onlangs een naamsverandering, met deelname

Nadere informatie

Interview met de Bluebirds

Interview met de Bluebirds Interview met de Bluebirds Van L.R; Rachel louise, Elske Wall, Krystl 26-02-2017 Even een kort gebeuren na hun repetities en dus... een interview! Fred : Allereerst welkom dames en dank om tijd voor mij

Nadere informatie

Gitaarles 7. Vandaag begint het werk voor gevorderden, te weten: TOKKELEN!

Gitaarles 7. Vandaag begint het werk voor gevorderden, te weten: TOKKELEN! GITAARLES.NL - G I TA A R LES 7 G I TA A R L E S 7 VANDAAG LEER JE OOK HET 3 KWARTS MAAT SLAG RITME Gitaarles 7 Vandaag begint het werk voor gevorderden, te weten: TOKKELEN! Ieders hart slaat op hol bij

Nadere informatie

Dutch survival kit. Vragen hoe het gaat en reactie Asking how it s going and reaction. Met elkaar kennismaken Getting to know each other

Dutch survival kit. Vragen hoe het gaat en reactie Asking how it s going and reaction. Met elkaar kennismaken Getting to know each other Dutch survival kit This Dutch survival kit contains phrases that can be helpful when living and working in the Netherlands. There is an overview of useful sentences and phrases in Dutch with an English

Nadere informatie

Agenda komende periode. Egelantierstraat 86 8924 EP Leeuwarden T 058 8801600 Email: dedyk@pj.nl VERBINDEND - VERNIEUWEND VEILIG

Agenda komende periode. Egelantierstraat 86 8924 EP Leeuwarden T 058 8801600 Email: dedyk@pj.nl VERBINDEND - VERNIEUWEND VEILIG Egelantierstraat 86 8924 EP Leeuwarden T 058 8801600 Email: dedyk@pj.nl VERBINDEND - VERNIEUWEND VEILIG Jaargang 2015-2016 Nummer 34 27 mei 2016 Inhoud Agenda komende periode... 1 Van de schoolleiding...

Nadere informatie

Seizoen 2012-2013. Alles is muziek! www.zeistermuziekschool.nl

Seizoen 2012-2013. Alles is muziek! www.zeistermuziekschool.nl Seizoen 2012-2013 Alles is muziek! www.zeistermuziekschool.nl Liefde voor muziek De Zeister Muziekschool is hèt trefpunt voor muziek in Zeist. Iedereen die iets met muziek wil doen - van spelen tot luisteren,

Nadere informatie

Bevrijdingsfestival Overijssel

Bevrijdingsfestival Overijssel Bevrijdingsfestival Overijssel Activiteitenplan 2017 20-8-2016 Inleiding Zwolle, augustus 2016 In dit activiteitenplan leest u onze plannen voor de 27 e editie van het Bevrijdingsfestival Overijssel. Het

Nadere informatie

SAMPLE 11 = + 11 = + + Exploring Combinations of Ten + + = = + + = + = = + = = 11. Step Up. Step Ahead

SAMPLE 11 = + 11 = + + Exploring Combinations of Ten + + = = + + = + = = + = = 11. Step Up. Step Ahead 7.1 Exploring Combinations of Ten Look at these cubes. 2. Color some of the cubes to make three parts. Then write a matching sentence. 10 What addition sentence matches the picture? How else could you

Nadere informatie

Een MultiCulti kinderkoor voor Leeuwarden: Help mee!

Een MultiCulti kinderkoor voor Leeuwarden: Help mee! Een MultiCulti kinderkoor voor Leeuwarden: Help mee! Inhoudsopgave 1. INLEIDING... 3 1.1. AANLEIDING... 3 1.2. DOELSTELLING... 4 2. ACHTERGRONDINFORMATIE... 6 2.1. STICHTING ALL FOR ONE... 6 2.2. INITIATIEFNEMERS...

Nadere informatie

Checklist voorbereiding en regie optreden

Checklist voorbereiding en regie optreden Checklist voorbereiding en regie optreden Voorkom verrassingen en ga zonder stress jouw feestavond tegemoet. Deze checklist helpt je na te gaan waar je in de basis op moet letten bij de planning, voorbereiding

Nadere informatie

Interview met "Marco Hemelrijk". Door Timen van Arken en Jaap van der Weerd. In de uitzending van Countryland.

Interview met Marco Hemelrijk. Door Timen van Arken en Jaap van der Weerd. In de uitzending van Countryland. Interview met "Marco Hemelrijk". Door Timen van Arken en Jaap van der Weerd. In de uitzending van Countryland. Marco nooit te laat voor een feestje. -M; Nooit te laat voor een feestje inderdaad. Marco

Nadere informatie

Jaguar neemt de legendarische D-type raceauto weer in productie

Jaguar neemt de legendarische D-type raceauto weer in productie Jaguar neemt de legendarische D-type raceauto weer in productie Jaguar Classic neemt de legendarische D-type weer in productie. Dat gebeurt in Coventry, 62 jaar nadat in 1956 het laatste exemplaar hier

Nadere informatie

SPEAK YOUR MIND! LIVE REVIEW. Ben niet bang om je mening te uiten. PVRIS in Melkweg Amsterdam

SPEAK YOUR MIND! LIVE REVIEW. Ben niet bang om je mening te uiten. PVRIS in Melkweg Amsterdam BELIEVE SPEAK YOUR MIND! Ben niet bang om je mening te uiten PVRIS in Melkweg Amsterdam 1e uitgave - juni 2015 LIVE REVIEW Pagina 1 Pagina 2 EVEN VOORSTELLEN Hallo! Mijn naam is Simone van Geloven. Ik

Nadere informatie

Line en Geert was vroeger drummer van de Major Dundee Band.

Line en Geert was vroeger drummer van de Major Dundee Band. We zijn in Bunnik bij de 2 de editie van Friends Of Country Live We staan aan tafel met leden van de band Ramblin` Boots. Welkom heren en dame! Stel jezelf even voor alsmede de overige niet aanwezige bandleden?

Nadere informatie

spreekbeurtpakket introdans

spreekbeurtpakket introdans spreekbeurtpakket introdans inleiding Heb je binnenkort een spreekbeurt? Moet je een werkstuk maken? Of ben je gewoon benieuwd naar de wereld van Introdans? Gebruik dan dit pakket met informatie en ontdek

Nadere informatie

Organisatoren gezocht Op donderdagavond 30 april 2015, tijdens de Week van de Amateurkunsten,

Organisatoren gezocht Op donderdagavond 30 april 2015, tijdens de Week van de Amateurkunsten, presenteert Organisatoren gezocht Op donderdagavond 30 april 2015, tijdens de Week van de Amateurkunsten, wil Poppunt samen met steden en gemeenten, jeugdhuizen en -verenigingen, scholen, clubs, concertzalen,

Nadere informatie

Thé Lau: alles is gezegd en gedaan

Thé Lau: alles is gezegd en gedaan Thé Lau: alles is gezegd en gedaan... 1952-2015 Het is u misschien niet ontgaan, Thé Lau is het laatste jaar regelmatig in het nieuws geweest. Hij heeft een lange kansloze strijd gevochten tegen een ongeneeslijke

Nadere informatie