P.C.B. Holk, Galjoen 71-73, 3863 EN, Nijkerk, (033)

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "P.C.B. Holk, Galjoen 71-73, 3863 EN, Nijkerk, (033)"

Transcriptie

1 P.C.B. Holk : Onderwijsprofessionals met passie voor kinderen. P.C.B. Holk, Galjoen 71-73, 3863 EN, Nijkerk, (033) P.C.B. Holk is een van de scholen van de stichting PCO Gelderse Vallei: Schooljaar : nummer 10, half februari Agenda maart en april Informatie voor de groepen 1 t/m 8. Maart 2015: 02.03: Start kanteling rekenonderwijs elke morgen tussen uur en uur : Vervolg muzieklessen groep 4 t/m 8. Groep 5 krijgt Algemene Muzikale vorming : Groep 2 s morgen naar school : Medezeggenschapsvergadering vanaf uur : Biddag voor Gewas en Arbeid : Groep 2 s morgens naar school : Informatieavond training Rots en Water groep 6 ( uur) 20.03: Groep 2 s morgens naar school : Groep 2 s morgens naar school. April 2015: 01.04: Paasviering groep 3 t/m 8 in de kerk : Paaslunch op school t/m 06.04: Goede Vrijdagen en 2 e Paasdag alle leerlingen vrij : Groep 6A bezoekt het stoomgemaal : Ouderavond Holk 3.0 en kanteling rekenonderwijs; uur : Groep 4A: Museum Gijsbertus ( uur) : Groep 2 s morgen naar school : Groep 4B: Museum Gijsbertus ( uur) : Groep 6B bezoekt het stoomgemaal t/m 17.04: Cito Eindtoets (digitaal) voor dyslectische leerlingen uit groep : Schriftelijk verkeersexamen voor groep : Groep 2 s morgens naar school : Groep 5A: Museum Gijsbertus ( uur) : Boerenmaandag: gewone schooldag dus geen vrije dag t/m 23.04: Cito eindtoets groep : Groep 5B: Museum Gijsbertus ( uur) : Koningsspelen.

2 Muziek onderwijs op Holk Informatie voor ouders van leerlingen uit groep 4 t/m 8. De Muziekschool Barneveld organiseert op onze school het project Muziek in de school. Het gaat over een project van het ministerie van OC&W, waarbij PCO Gelderse Vallei de Muziekschool Barneveld heeft verzocht dit project inhoudelijk en organisatorisch te ontwikkelen en uit te voeren op de Nijkerkse scholen. De reacties van scholen die al eerder meededen was unaniem positief en het voelt alsof muziek in de meeste scholen weer een vaste plek op het rooster aan het verwerven is. In de groepen 1 t/m 3 zijn in de afgelopen weken al muzieklessen gegeven. Mevrouw Anneke Langeraar is speciaal voor dit project benoemd als vakleerkracht muziek. Zij zal na de voorjaarsvakantie starten met de lessen in de overige groepen. Het speerpunt van de lessen ligt bij de groepen 5. Zij krijgen extra lessen Algemene Muzikale Vorming (AMV). Alle muzieklessen worden gegeven t/m 25 juni van dit schooljaar en worden afgesloten met een eindpresentatie in de vorm van een Kids in Concert voorstelling met de lokale muziekvereniging. Ouders krijgen hiervoor nog een speciale uitnodiging. Informatieavond kantelend rekenonderwijs en onderwijsconcept Holk. Informatieavond voor alle ouders van leerlingen uit groep 1 t/m 8. De afgelopen weken ontving u informatie over de veranderingen van ons onderwijsconcept en de aangepaste manier waarop wij na de voorjaarsvakantie ons rekenonderwijs gaan geven. Tussen 2 en 20 maart gaan we drie weken lang elke dag groepsdoorbrekend rekenen in grotere units en met meerdere leerkrachten die verantwoordelijk zijn voor de lesinhoud. Op dinsdagavond 7 april nodigen wij u uit voor een informatieavond over dit onderwerp. We informeren u over de verandering van ons onderwijsconcept en we laten u beelden zien van de gebeurtenissen tijdens deze drie weken. U krijgt volop gelegenheid vragen te stellen. Noteert u vast in u vast in uw agenda: Datum: dinsdagavond 7 april Tijd: uur tot uur. Plaats: De Laak, Amersfoortseweg 138 in Nijkerkerveen. Het team van Holk kijkt uit naar uw komst! U bent van harte welkom Als je in het theater het licht, het geluid en de rekwisieten weghaalt, maar je houdt de interactie tussen de acteur en het publiek over, dan spreek je nog steeds over theater. Als je in het onderwijs de roosters, de methoden en de toetsen weghaalt, maar je houdt de interactie tussen de leraar en de kinderen over, dan spreek je nog steeds over onderwijs. Het draait om de bijzondere interactie tussen de leraar met zijn of haar leerlingen. De rest is soms belangrijk, maar nooit het belangrijkste. Uit: Pedagogische Tact, Luc Stevens en Geert Bors.

3 Parkeren rond school Holk. Bericht voor alle automobilisten. In de vorige Holker Babbel informeerden wij u over de parkeerproblemen rond de school en in het bijzonder vroegen wij automobilisten niet te parkeren voor de uitritten van bewoners aan het Galjoen. Opnieuw verzoeken wij u dringend uw auto niet voor die uitritten en garages te parkeren. De school kreeg hierover weer reacties van bewoners! Mailadres BSO Holk. Informatie voor ouders met kinderen op BSO Holk. De medewerkers van de BSO van Holk zijn vanaf nu ook per mail bereikbaar. Heeft u zaken te melden, maakt u dan gebruik van het mailadres: bso@holk.nl Personele zaken van Holk. Deze week moesten we vervanging regelen voor de klas van juf Mendy vanwege de slechte gezondheidstoestand van haar vader. Volgens de laatste berichten is zijn situatie nog steeds zorgelijk. We wensen juf Mendy heel veel sterkte toe. De torrie van Mattie. Speciale vertaling van het evangelie van Matteüs. Een bijzondere vertaling van het evangelie van Matteüs is de torrie van Mattie. Torrie is straattaal van jongeren in de grote steden en betekent verhaal, gebeurtenis of situatie. Deze hervertelling is geschreven door Daniel de Wolf. Hij was jongerenwerker in een achterstandswijk in Rotterdam. Hij werkte er met heel veel straatjongeren en kent hun taal en straatcultuur van heel dichtbij. Een fragment: Ik zeg jullie: zelfs de osso s van MTV cribs zijn minder mooi dan de bloemen in het veld. Als God zo goed zorgt voor bloemen en planten, wat maak je je dan druk over je eten en je krossies? Gebedsgroep. Op school Holk zijn verschillende moeders actief in de gebedsgroep Moeders in gebed. Wij zijn moeders die bij elkaar komen om te bidden voor alles wat op school Holk speelt: blijde en verdrietige zaken, onze kinderen, de kinderen van school en de leerkrachten. We komen 1 x per 2 weken op dinsdagmiddag een uur bij elkaar om samen te bidden. Wij, als moeders in gebed, nodigen je uit samen met ons mee te bidden!wil je hier meer van weten en eens komen kijken dan ben je van harte welkom! Zijn er vragen of heb je dingen waar je gebed voor wilt vragen, dan kun je ons mailen op : gebed@holk.nl Contactpersoon: Arrianne van Dasselaar en Lian Schoonhoven-Bos.

4 Bijzondere gratis activiteiten in de gemeente Nijkerk. Week van Autisme (26 maart t/m 2 april). Autisme is een stoornis in de informatieverwerking van de hersenen. Ruim één procent van de Nederlanders heeft een vorm van autisme. Het CJG Nijkerk organiseert in de Autismeweek gratis activiteiten voor alle bewoners van de gemeente Nijkerk, mét of zonder een autismespectrum stoornis (ASS). Doe mee aan deze bijzondere activiteiten: het Autisme Belevings Circuit (ervaar autisme), leuke activiteiten voor jongeren met ASS of ADHD, documentaire Leven met Autisme, speurtocht in het bos, lezing over autisme, het Natuurmuseum van Bas en een ontmoetingsochtend voor ouders met een kind met (een vermoeden van) ASS. Kijk voor meer informatie in de agenda van de website: of bel met Vakantierooster Vakanties: 1 e vakantiedag: Laatste vakantiedag: Herfstvakantie: Kerstvakantie: Voorjaarsvakantie: Goede Vrijdag en 2 e Paasdag: Meivakantie: Hemelvaart: Valt in de meivakantie op Koningsdag: Valt in de meivakantie op Pinkstervakantie: Zomervakantie: Kinkhoest. Wat is het? Hoe krijg je het? Wat kun je doen? Kinkhoest is een besmettelijke ziekte van de luchtwegen die veroorzaakt wordt door een bacterie. Ondanks inenting komt de ziekte in Nederland regelmatig voor. Kinkhoest begint met verschijnselen zoals: niezen, lichte koorts en een prikkelhoest. Daarna ontstaan hevige hoestbuien soms ook met opgeven van taai slijm. De hevige hoestbuien gaan af en toe gepaard met braken. De bacterie die kinkhoest verspreidt zweeft door de lucht en besmette vochtdruppeltjes zorgen voor de besmetting. Het duurt dan ongeveer drie weken voordat het hoesten begint. Een kind met kinkhoest hoeft niet gewerd te worden van school. Op het moment dat een huisarts de diagnose stelt is de meest besmettelijke periode voorbij. Kinkhoest kan een risico vormen voor hele jonge kinderen (zuigelingen) en mensen met verminderde weerstand. Op Holk zorgen we voor een goede ventilatie (frisse lucht) en letten we op de basishygiëne zoals handen wassen en hand voor de mond houden.

5 Sleutels gevonden. We beschikken inmiddels weer over een voorraad gevonden huissleutels en fietssleutels. Marieke heeft ze verzameld. Mocht u iets herkennen, komt u gerust even langs. Voorjaarsvakantie. Volgende week is het voorjaarsvakantie. Alle kinderen zijn tussen 23 februari en 27 februari vrij. Op maandag 2 maart starten onze lessen weer. Het team van Holk wenst u fijne vakantiedagen.

P.C.B. Holk, Galjoen 71-73, 3863 EN, Nijkerk, (033) 2458569 www.holk.nl

P.C.B. Holk, Galjoen 71-73, 3863 EN, Nijkerk, (033) 2458569 www.holk.nl P.C.B. Holk : Onderwijsprofessionals met passie voor kinderen. P.C.B. Holk, Galjoen 71-73, 3863 EN, Nijkerk, (033) 2458569 www.holk.nl P.C.B. Holk is een van de scholen van de stichting PCO Gelderse Vallei:

Nadere informatie

Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag. 5 Zomervakantie t/m 23 augustus. 12 Zomervakantie t/m 23 augustus

Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag. 5 Zomervakantie t/m 23 augustus. 12 Zomervakantie t/m 23 augustus AUG 2015 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 20 21 22 23 24 08:15:Start schooljaar 2015-25 27 Informatieavond groep 1 t/m 8 28 29 30 31 SEP 2015 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 schoolverpleegku

Nadere informatie

JAARKALENDER

JAARKALENDER JAARKALENDER 208 209 Augustus 208 3 2 3 4 32 7 8 9 0 33 3 4 5 7 8 34 20 2 22 23 24 25 35 27 28 29 30 3 September 208 35 3 3 Start nieuwe schooljaar Inloop in de nieuwe groepen 4 5 Luizencontrole 7 Nieuwsbrief

Nadere informatie

P.C.B. Holk : Onderwijsprofessionals met passie voor kinderen. P.C.B. Holk, Galjoen 71-73, 3863 EN, Nijkerk, (033) 2458569 www.holk.nl P.C.B. Holk is een van de scholen van de stichting PCO Gelderse Vallei:

Nadere informatie

MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG ZATERDAG ZONDAG

MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG ZATERDAG ZONDAG AUGUSTUS 1 2 3 WEEK 3 WEEK 3 WEEK 33 WEEK 32 WEEK 2 2 Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie 2 2 Iedere maandag en donderdag is er spelinloop in groep 1-2 van 0. uur tot 0.0 uur. Iedere woensdag en

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus 2017

Nieuwsbrief augustus 2017 Nieuwsbrief augustus 2017 SmdB De Ark En dan is de zomervakantie weer voorbij gevlogen! De laatste week was gelijk de zonnigste en ook aankomende week voorspellen ze goed weer. We hopen dat iedereen er

Nadere informatie

P.C.B. Holk, Galjoen 71-73, 3863 EN, Nijkerk, (033) 2458569

P.C.B. Holk, Galjoen 71-73, 3863 EN, Nijkerk, (033) 2458569 P.C.B. Holk : Onderwijsprofessionals met passie voor kinderen. P.C.B. Holk, Galjoen 71-73, 3863 EN, Nijkerk, (033) 2458569 www.holk.nl P.C.B. Holk is een van de scholen van de stichting PCO Gelderse Vallei:

Nadere informatie

Nieuwe leerlingen Lynn is bij ons op school gekomen. Zij zit in groep 1. We wensen haar een fijne tijd op school!

Nieuwe leerlingen Lynn is bij ons op school gekomen. Zij zit in groep 1. We wensen haar een fijne tijd op school! N i e u w s b r i e f 1 J a a r g a n g 5 s e p t e m b e r 0 1 6 Nieuwe leerlingen Lynn is bij ons op school gekomen. Zij zit in groep 1. We wensen haar een fijne tijd op school! De eerste schoolweek

Nadere informatie

Activiteitenkalender versie

Activiteitenkalender versie AUGUSTUS 2016 31 ma 1 di 2 wo 3 do 4 vr 5 za 6 zo 7 32 ma 8 di 9 wo 10 do 11 vr 12 Za 13 zo 14 33 ma 15 di 16 wo 17 do 18 vr 19 za 20 zo 21 34 ma 22 Eerste schooldag di 23 wo 24 do 25 vr 26 za 27 zo 28

Nadere informatie

augustus 2014 MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG ZATERDAG ZONDAG Zomervakantie

augustus 2014 MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG ZATERDAG ZONDAG Zomervakantie augustus 2014 28 29 30 31 1 2 3 Zomervakantie 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 week 1 25 26 27 28 29 30 31 Eerste schooldag Hoofdluiscontrole week 2 1 2 3 4 5 6 7 september 2014

Nadere informatie

Week 11 11/03-15/03. Als je bang bent

Week 11 11/03-15/03. Als je bang bent Begoniastraat 2, Postbus 464, 3740 AL Baarn. Tel: 035-5415497 e-mail: info@guidodebres.nl Ziekmelding: absenties@guidodebres.nl Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 14 Baarn, 22 februari 2019. Aan de ouder(s),

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave NIEUWSBRIEF april 2019 Deze maand Wo 3 apr Schoolvoetbal (groep 7 en 8) Wo 10 apr Muziekuitvoering Vr 12 apr Koningsspelen Do 18 apr Paasviering 19 apr-5 mei Paas en meivakantie In deze uitgave Vakantierooster

Nadere informatie

P.C.B. Holk, Galjoen 71-73, 3863 EN, Nijkerk, (033) 2458569 www.holk.nl

P.C.B. Holk, Galjoen 71-73, 3863 EN, Nijkerk, (033) 2458569 www.holk.nl P.C.B. Holk : Onderwijsprofessionals met passie voor kinderen. P.C.B. Holk, Galjoen 71-73, 3863 EN, Nijkerk, (033) 2458569 www.holk.nl P.C.B. Holk is een van de scholen van de stichting PCO Gelderse Vallei:

Nadere informatie

Basisschool de Vlierboom

Basisschool de Vlierboom Augustus 2018 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie 13 14 15 16 17 18 19 Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie

Nadere informatie

Augustus 2018 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 30 juli 31 juli

Augustus 2018 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 30 juli 31 juli WEEK 35 WEEK 34 WEEK 33 WEEK 32 WEEK 31 Augustus 2018 30 juli 31 juli 1 2 3 4 5 Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie 6 7 8 9 10 11 12 Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie

Nadere informatie

JAAROVERZICHT Eben Haëzerschool

JAAROVERZICHT Eben Haëzerschool JAAROVERZICHT Eben Haëzerschool 2018-2019 AUGUSTUS 2018 vr. 24 Startvergadering team om 9:00 uur Schoolweek 1 ma. 27 EERSTE SCHOOLDAG Jaaropening Controle hoofdluis di. 28 wo. 29 do. 30 vr. 31 SEPTEMBER

Nadere informatie

Kalender. Nr. 13, 20 maart 2019

Kalender. Nr. 13, 20 maart 2019 Nr. 13, 20 maart 2019 Kalender Woensdag 27 maart: studiedag, alle leerlingen vrij (staat wat onduidelijk op de schoolkalender) Donderdag 4 april: 17.30-18.30 uur presentatie/afsluiting themaweken Helden

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2015 2016 Nr.10

Nieuwsbrief 2015 2016 Nr.10 Nieuwsbrief 2015 2016 Nr.10 U ontvangt hier nieuwsbrief nr. 10. Volgende week is het biddag. Op school schenken we daar aandacht aan. In deze nieuwsbrief vindt u daar informatie over. We leven in de periode

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR

KALENDER SCHOOLJAAR KALENDER SCHOOLJAAR 2017-2018 Versie augustus 2017 1 augustus 2017 1 dinsdag 2 woensdag 3 donderdag 4 vrijdag 5 zaterdag 6 zondag 7 maandag 8 dinsdag 9 woensdag 10 donderdag 11 vrijdag 12 zaterdag 13 zondag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Algemene ouderavond. Bezoek Eerebegraafplaats groep 8

Nieuwsbrief. Algemene ouderavond. Bezoek Eerebegraafplaats groep 8 Nieuwsbrief Algemene ouderavond 7 Afgelopen dinsdag, 8 april, hielden we op school de jaarlijkse informatieavond. Deze keer stond de avond in het teken van oudergesprekken en communicatie. Er werden door

Nadere informatie

Augustus 2015 AUGUSTUS

Augustus 2015 AUGUSTUS Augustus 2015 AUGUSTUS 1 Z 17 M Zomervakantie 2 Z 18 D Zomervakantie 3 M Zomervakantie 19 W Zomervakantie 4 D Zomervakantie 20 D Zomervakantie 5 W Zomervakantie 21 V Laatste dag zomervakantie 6 D Zomervakantie

Nadere informatie

JAARKALENDER De Seringen 2 // 7681 JE Vroomshoop //

JAARKALENDER De Seringen 2 // 7681 JE Vroomshoop // JAARKALENDER 2017-2018 // // SEPTEMBER 2017 1 2 3 Zomervakantie 4 5 6 7 8 9 10 Eerste schooldag controle kriebelmoeders 9.00 uur openingsviering kerk Geerdijk 11 12 13 14 15 16 17 ochtend: groep 8 afname

Nadere informatie

De Kan Z PROTOCOL GEZONDHEIDSRISICO S

De Kan Z PROTOCOL GEZONDHEIDSRISICO S De Kan Z PROTOCOL GEZONDHEIDSRISICO S ALGEMENE REGEL: Als een kind ziek is;last heeft van het ziek zijn of zich niet lekker voelt en het kind het gewone programma van een dag niet aan kan, dan moet een

Nadere informatie

Schooljaar ma Eerste schooldag di woe do vrij

Schooljaar ma Eerste schooldag di woe do vrij Schooljaar 2016-2017 Dag Datum woe. 170816 Startvergadering 11.00u alle leerkrachten aanwezig 16.00-20.00 boottocht Leerdam Wk. 34 ma. 220816 Eerste schooldag di. 230816 woe. 240816 do. 250816 vrij. 260816

Nadere informatie

I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N. w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l. 24 augustus INFO 1

I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N. w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l. 24 augustus INFO 1 I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l 24 augustus 2 017 INFO 1 IN DEZE INFO Klaar voor de start. Informatie-avonden groepen 1/2/3 Schoolreisje

Nadere informatie

MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG ZATERDAG ZONDAG ZOMERVAKANTIE ZOMERVAKANTIE ZOMERVAKANTIE ZOMERVAKANTIE

MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG ZATERDAG ZONDAG ZOMERVAKANTIE ZOMERVAKANTIE ZOMERVAKANTIE ZOMERVAKANTIE 1 2 3 4 5 6 ZOMERVAKANTIE ZOMERVAKANTIE ZOMERVAKANTIE ZOMERVAKANTIE 7 8 9 10 11 12 13 ZOMERVAKANTIE ZOMERVAKANTIE ZOMERVAKANTIE ZOMERVAKANTIE ZOMERVAKANTIE 14 15 16 17 18 19 20 ZOMERVAKANTIE ZOMERVAKANTIE

Nadere informatie

overzicht schooljaar

overzicht schooljaar overzicht schooljaar 2017-2018 - schooltijden - regelingen - activiteiten - vakanties - adressen en telefoonnummers LOVK School voor Landelijk Onderwijs aan Varende Kinderen LOVK-schoolgids 2017-2018 A

Nadere informatie

JAARKALENDER VOOR OUDER(S)/VERZORGER(S)

JAARKALENDER VOOR OUDER(S)/VERZORGER(S) JAARKALENDER 2018 2019 VOOR OUDER(S)/VERZORGER(S) WELKOM OP HET KRIJT! Voor u ligt een nieuw overzicht van activiteiten van KC Het Krijt. We hopen hiermee zo volledig mogelijk te zijn, maar het kan zijn

Nadere informatie

AUGUSTUS week MA DI WO DO VR ZA ZO. 1 week Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie

AUGUSTUS week MA DI WO DO VR ZA ZO. 1 week Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie 1 week 31 2 3 4 5 6 Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie 8 week 32 9 10 11 12 13 Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie 15 week 33 16 17

Nadere informatie

augustus 2015 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag Eerste schooldag Luizencontrole Sjalom Express

augustus 2015 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag Eerste schooldag Luizencontrole Sjalom Express augustus 2015 3 4 5 6 7 10 11 12 13 14 17 18 19 20 21 24 25 26 27 28 Eerste schooldag Luizencontrole 31 september 2015 1 2 3 4 Mindfull groep 8 Schoolfotograaf 7 8 9 10 11 Informatieavond & info markt

Nadere informatie

Yeah, lente! 11 april 2019

Yeah, lente! 11 april 2019 Yeah, lente! 11 april 2019 Basisschool Den Duin Fazantenlaan 42 Postbus 89 4920 AB Made Telefoon: 0162-670135 E-mail: infodenduin@skod.org www.denduin.nl H. Platjouw, directeur Beste ouder(s)/verzorger(s),

Nadere informatie

Week Dag Datum Activiteit

Week Dag Datum Activiteit September 35 Vrijdag 1 Zaterdag 2 36 Zondag 3 Maandag 4 Start: Feestelijke opening schooljaar met schoolband* Dinsdag 5 Woensdag 6 Donderdag 7 Vrijdag 8 Zaterdag 9 37 Zondag 10 Maandag 11 STUDIEDAG, kinderen

Nadere informatie

MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG ZATERDAG ZONDAG Eerste schooldag Thema onderbouw: Welkom

MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG ZATERDAG ZONDAG Eerste schooldag Thema onderbouw: Welkom 2018 augustus 30 31 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 Eerste schooldag Welkom Hoofdluiscontrole 27 28 29 30 31 01 02 Informatieavond 2018 september 27 28 29

Nadere informatie

Kalender. Nr. 18, 12 juni 2019

Kalender. Nr. 18, 12 juni 2019 Nr. 18, 12 juni 2019 Kalender 19 en 21 juni: schoolvoetbaltoernooi unit 3 20 juni 19.00 uur: unit 2 Samsam olé concert Schaffelaartheater 24 juni MR-vergadering 25 juni schoolreisdag unit 1 en 2 1 juli

Nadere informatie

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6 Agenda 22 mei t/m 2 juni Cito toetsweek 24 mei 25 / 26 mei 30 mei 30 mei 31 mei 31 mei 1 juni 1 juni 2 juni 2 juni 5 t/m 11 juni 12 juni 12 juni 13 juni 14 juni 12 t/m 16 juni 23 juni Mama verwendag kleuters

Nadere informatie

DE ARK, SAMEN VOORUIT... KALENDER

DE ARK, SAMEN VOORUIT... KALENDER KALENDER 2017- DE ARK, SAMEN VOORUIT... 1 Di Zomervakantie 2017 2 Wo Zomervakantie 3 Do Zomervakantie 4 Vr Zomervakantie 5 Za Zomervakantie AUGUSTUS 6 Zo Zomervakantie 7 Ma Zomervakantie 32 8 Di Zomervakantie

Nadere informatie

Augustus 2018 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 30 juli 31 juli

Augustus 2018 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 30 juli 31 juli WEEK 35 WEEK 34 WEEK 33 WEEK 32 WEEK 31 Augustus 2018 30 juli 31 juli 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 Eerste schooldag Schooljaar 2018-2019 Deze week hoofdluiscontrole

Nadere informatie

Augustus ma di wo do vr za zo

Augustus ma di wo do vr za zo Augustus 2018 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 September 2018 1 zomervakantie 2 Einde zomervakantie 3 studiedag 1 alle kinderen vrij 4 Eerste schooldag

Nadere informatie

Salto-basisschool Reigerlaan SCHOOLKALENDER

Salto-basisschool Reigerlaan SCHOOLKALENDER Salto-basisschool Reigerlaan SCHOOLKALENDER 2018-2019 Reigerlaan 3 5613 CD Eindhoven 040-2433949 info@bs-reigerlaan.nl www.bs-reigerlaan.nl AUGUSTUS 2018 Zomervakantie 1 17 Zomervakantie Zomervakantie

Nadere informatie

Kalender schooljaar

Kalender schooljaar Kalender schooljaar 2014-2015 Augustus 2014 zondag 3 Juf Nienke 10 17 24 maandag 4 11 18 1 e schooldag 25 Luizencontrole dinsdag 5 12 19 26 woensdag 6 13 20 27 Startactiviteit donderdag 7 14 21 28 School

Nadere informatie

Intro Geachte ouders/ verzorgers, Trefwoord Week 19 t/m 21 (8 t/m 26 mei): vrijheid Week 22 en 23 (29 mei t/m 9 juni): (on)tevreden Personeelszaken

Intro Geachte ouders/ verzorgers, Trefwoord Week 19 t/m 21 (8 t/m 26 mei): vrijheid Week 22 en 23 (29 mei t/m 9 juni): (on)tevreden Personeelszaken Intro Geachte ouders/ verzorgers, Na het nodige overleg en goed luisteren naar verschillende partijen, zijn we uit de keuze voor andere schooltijden gekomen. U leest er, zoals beloofd, in deze BerICHTUS

Nadere informatie

augustus 2018 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag Zomervakantie Zomervakantie

augustus 2018 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag Zomervakantie Zomervakantie augustus 2018 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 1 2 1e schooldag Start luizencontroles september 2018 27 28 29 30 31 1 2 1e schooldag Start luizencontroles

Nadere informatie

Vrijdag 11 maart 2016

Vrijdag 11 maart 2016 Vrijdag 11 maart 2016 Want deze mijn zoon was dood, en is weder levend geworden; en hij was verloren, en is gevonden! Lukas 15 : 24a In de week van Biddag hebben we met groep 7 stil gestaan bij het thema:

Nadere informatie

NIEUWSFLITS. Jaargang 19, nummer 5 20 december Voorwoord Beste ouders, Belangrijke data. Belangrijke data in: januari 2019

NIEUWSFLITS. Jaargang 19, nummer 5 20 december Voorwoord Beste ouders, Belangrijke data. Belangrijke data in: januari 2019 NIEUWSFLITS Jaargang 19, nummer 5 20 december 2018 Voorwoord Beste ouders, December is al weer zo goed als voorbij. En daarbij natuurlijk ook het jaar 2018! Sinterklaas was net de school uit, de laatste

Nadere informatie

23 e jaargang nr.14 Vrijdag 22 maart 2019

23 e jaargang nr.14 Vrijdag 22 maart 2019 23 e jaargang nr.14 Vrijdag 22 maart 2019 Beste ouders, verzorgers en belangstellenden van de leerlingen van Het Mozaïek, In de afgelopen dagen proberen we het overlijden van Giel het zoontje van juf Ceryl

Nadere informatie

Open dag muziekschool Woudenberg

Open dag muziekschool Woudenberg NIEUWSBRIEF NUMMER 2 8 september 2017 In deze Nieuwsbrief: Godsdienstige vorming Geboren Vervanging Te vroeg op school Verkeersouders gezocht Agenda Jaarplanning Open dag muziekschool Woudenberg De Groene

Nadere informatie

jaarkalender Prins Clausschool Kinkelenburglaan TL Tiel T (0344)

jaarkalender Prins Clausschool Kinkelenburglaan TL Tiel T (0344) jaarkalender 2017-2018 Prins Clausschool Kinkelenburglaan 6 4003 TL Tiel T (0344) 611730 www.clausschool-tiel.nl Vakanties Eerste dag t/m Laatste dag Herfstvakantie 16-10-2017 20-10-2017 Kerstvakantie

Nadere informatie

September 2017 Nr Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag

September 2017 Nr Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag September 2017 35 1 2 3 36 37 Start van het nieuwe schooljaar Leerlingen mogen met versierde fiets/step op school komen 1400 uur hapje en drankje voor ouders 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 OR vergadering

Nadere informatie

KALENDER Jisperweg NG Westbeemster Tel.:

KALENDER Jisperweg NG Westbeemster Tel.: KALENDER 15-16 Augustus WEEK 31 WEEK 32 3 4 5 Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie WEEK 33 10 11 12 Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie

Nadere informatie

Augustus Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Eerste schooldag schooljaar

Augustus Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Eerste schooldag schooljaar Augustus 2016 14 15 16 17 18 19 20 21 22 Eerste schooldag schooljaar 2016-2017 28 Luizencontrole 23 24 29 30 31 25 Ontmoetings- en informatieavond 26 Corine van Diepen Marina Lammers 27 Bep Bos Annemieke

Nadere informatie

Jaarkalender openbare basisschool de Wijzer Schooljaar

Jaarkalender openbare basisschool de Wijzer Schooljaar Jaarkalender openbare basisschool de Wijzer Schooljaar 2018-2019 dag datum Kinderen en ouders Week 33 Maandag 13-08 Zomervakantie Dinsdag 14-08 Zomervakantie Woensdag 15-08 Zomervakantie Donderdag 16-08

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 25 augustus schooljaar

Nieuwsbrief 1 25 augustus schooljaar e-mail: beatrixschool@vpcoermelo.nl Website: www.beatrixschoolermelo.nl Nieuwsbrief 1 25 augustus schooljaar 2015-2016 AGENDA Dinsdag 1 september start Kanjer-drie-daagse Maandag 7 september informatieavond

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr.9

Nieuwsbrief Nr.9 Nieuwsbrief 2018 2019 Nr.9 Beste ouders, verzorgers, Hier nieuwsbrief nr. 9. De voorjaarsvakantie is voorbij. In alle groepen wordt weer veel geleerd. Er wordt gestart met nieuwe thema s. Lessen seksuele

Nadere informatie

AUGUSTUS 2019 SCHOOLKALENDER DE STAPPEN. Basisschool De Stappen Bloemenlaan AD Hoogerheide. Telefoon:

AUGUSTUS 2019 SCHOOLKALENDER DE STAPPEN. Basisschool De Stappen Bloemenlaan AD Hoogerheide. Telefoon: AUGUSTUS 2019 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 Eerste schooldag informatieavond Hoofdluiscontrole we openen gezamenlijk op het schoolplein om 8.30 uur groep 3 19.30 uur

Nadere informatie

AUGUSTUS 2019 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag week

AUGUSTUS 2019 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag week AUGUSTUS 2019 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag week 31 1 2 3 4 5 week 32 6 7 8 9 10 11 offerfeest 12 week 33 13 14 15 16 17 18 19 week 34 20 21 22 23 24 25 Jacqueline jarig 26

Nadere informatie

nieuwsbrief Kijk voor meer nieuws uit de groepen op www.rootselaarschool.nl

nieuwsbrief Kijk voor meer nieuws uit de groepen op www.rootselaarschool.nl nieuwsbrief Schooljaar 2015 2016 1 oktober 2015 nr. 6 Kijk voor meer nieuws uit de groepen op www.rootselaarschool.nl GAANDEWEG Opnieuw beginnen; een prachtig cadeau om elkaar te geven en elkaar te gunnen!

Nadere informatie

Na"lang"wachten "veel"geduld"oefenen "drukte"en"overlast is"het"eindelijk"zover:"ons"nieuwe" tweede"schoolgebouw"in"de"wijk"vrouwenpolder"is"klaar!

Nalangwachten veelgeduldoefenen drukteenoverlast isheteindelijkzover:onsnieuwe tweedeschoolgebouwindewijkvrouwenpolderisklaar! Welkom Nalangwachten veelgeduldoefenen drukteenoverlast isheteindelijkzover:onsnieuwe tweedeschoolgebouwindewijkvrouwenpolderisklaar Opmaandag1septemberstondenheelveelnieuwsgierigeoudersenkinderenbijdedeurvandeHof

Nadere informatie

augustus week zondag maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag eerste schooldag inloopochtend

augustus week zondag maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag eerste schooldag inloopochtend augustus 1 2 3 4 31 5 6 7 8 9 10 11 32 12 13 14 15 16 17 18 33 19 20 21 22 23 24 25 34 35 26 27 28 29 30 31 eerste schooldag inloopochtend september 1 35 36 2 3 4 5 6 7 8 intro-gesprekken (2-8) 37 9 10

Nadere informatie

Welkom op de Prins Clausschool

Welkom op de Prins Clausschool schoolkalender 2016-2017 Welkom op de Prins Clausschool september 2016 35 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 1 - into-gesprekken groep 3-8 2 3 4 36 5 - into-gesprekken groep 3-8

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 3 juli 2019

Nieuwsbrief. 3 juli 2019 Nieuwsbrief 10 3 juli 2019 Studiedagen 2019-2020 Op de volgende data zijn de kinderen komend schooljaar vrij in verband met een studiedag van het team: Woensdag 11 september* Woensdag 27 en donderdag 28

Nadere informatie

Kalender CBS Julianaschool Schooljaar

Kalender CBS Julianaschool Schooljaar Kalender CBS Julianaschool Schooljaar 2018 2019 Contact Julianaschool Bloemstraat 15 8603 XV Sneek Telefoon: 0515-412219 Website: www.julianaschool-sneek.nl Directeur: Dhr. Klaas Jan Visser E-mail: js@palludara.nl

Nadere informatie

Sterrennieuws. Nummer 1 02 september Agenda

Sterrennieuws. Nummer 1 02 september Agenda Sterrennieuws Nummer 1 02 september 2016 Agenda Datum 15-9-2016 Algemene Ouderavond 19:00 19:30 uur groep 1 t/m 4 19:30 20:00 uur algemeen (aula) 20:00 20:30 uur groep 5 t/m 8 21-9-2016 Studiedag OGW:

Nadere informatie

augustus 2018 PCBS De Regenboog ma di wo do vr za zo Samen geven we kleur aan onderwijs 27 Eerste schooldag Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie

augustus 2018 PCBS De Regenboog ma di wo do vr za zo Samen geven we kleur aan onderwijs 27 Eerste schooldag Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie geven we kleur aan onderwijs augustus 2018 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Zomervakantie 13 14 15 16 17 18 19 Zomervakantie 20 21 22 23 24 25 26 Zomervakantie 27 Eerste schooldag 28 29 30 31 september 2018

Nadere informatie

maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag ZOMERVAKANTIE ZOMERVAKANTIE

maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag ZOMERVAKANTIE ZOMERVAKANTIE 2019 augustus 29 30 31 01 02 03 04 ZOMERVAKANTIE ZOMERVAKANTIE 05 06 07 08 09 10 11 ZOMERVAKANTIE ZOMERVAKANTIE ZOMERVAKANTIE ZOMERVAKANTIE ZOMERVAKANTIE 12 13 14 15 16 17 18 ZOMERVAKANTIE ZOMERVAKANTIE

Nadere informatie

Informatieavond schoolkamp voor de ouders/verzorgers van de schoolverlaters. Aanvang uur. Periodeplanningsdag, alle leerlingen zijn vrij

Informatieavond schoolkamp voor de ouders/verzorgers van de schoolverlaters. Aanvang uur. Periodeplanningsdag, alle leerlingen zijn vrij Maandbrief Klimop-Stad september 2016 Rossinistraat 5 1323 BP Almere Tel. 036-5364814 Website: www.de-klimop.nl E-mail: dir.klimopstad@prisma-almere.nl Agenda september 2016: Donderdag 8 september: Vrijdag

Nadere informatie

AUGUSTUS maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag week

AUGUSTUS maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag week AUGUSTUS 2018 week 31 1 2 3 4 5 6 week 32 7 8 9 10 11 12 13 week 33 14 15 16 17 18 19 20 week 34 21 22 23 24 25 26 Offerfeest 2018 Jacqueline jarig 27 week 35 28 29 30 31 1 e schooldag schooljaar 2018-2019

Nadere informatie

P.C.B. Holk, Galjoen 71-73, 3863 EN, Nijkerk, (033) 2458569 www.holk.nl

P.C.B. Holk, Galjoen 71-73, 3863 EN, Nijkerk, (033) 2458569 www.holk.nl P.C.B. Holk : Onderwijsprofessionals met passie voor kinderen. P.C.B. Holk, Galjoen 71-73, 3863 EN, Nijkerk, (033) 2458569 www.holk.nl P.C.B. Holk is een van de scholen van de stichting PCO Gelderse Vallei:

Nadere informatie

Joepie weer naar school. week 31 week 32 week 33 week 34 week 35 week Eerste schooldag. Hoofdluiscontrole. s middags teamlunch Primo

Joepie weer naar school. week 31 week 32 week 33 week 34 week 35 week Eerste schooldag. Hoofdluiscontrole. s middags teamlunch Primo Joepie weer naar school Augustus MAANDAG DINSDAG week week week week week week Eerste schooldag Oudervertelgesprekken VRIJDAG DONDERDAG WOENSDAG.00 uur teamvergadering Hoofdluiscontrole s middags teamlunch

Nadere informatie

Hofbode 18 6 juli 2015. Samen beter met ouders. o.a. Schooljaar 2015-2016

Hofbode 18 6 juli 2015. Samen beter met ouders. o.a. Schooljaar 2015-2016 Hofbode 18 6 juli 2015 o.a. Schooljaar 2015-2016 Samen beter met ouders Oudergesprekken schooljaar 2015-2016 Zoals u al eerder in de Hofbode hebt kunnen lezen hebben we dit schooljaar met de werkgroep,

Nadere informatie

REGULIERE ZOMERVAKANTIE

REGULIERE ZOMERVAKANTIE Jaarkalender ouders 0-01 Rood: gesloten Groen: open Blauw: onderwijs open voor kinderen die daarvoor met de vakantiekaart 0-01 zijn aangemeld AUGUSTUS 0 1 Onderwijs gesloten PSZ gesloten Dagopvang/BSO

Nadere informatie

augustus en september 2017

augustus en september 2017 week 18-08-17 18-08-17 19-08-17 34 20-08-17 21-08-17 22-08-17 23-08-17 24-08-17 25-08-17 26-08-17 35 27-08-17 28-08-17 eerste schooldag 29-08-17 30-08-17 luizen kammen 31-08-17 Berichtje 1 01-09-17 02-09-17

Nadere informatie

Schooljaarkalender

Schooljaarkalender Schooljaarkalender 2017-2018 Augustus 2017 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 Eerste Schooldag Luizenpluizen

Nadere informatie

JAARKALENDER OUDERS

JAARKALENDER OUDERS JAARKALENDER OUDERS 2017-2018 Hoofdgebouw: Dependance: Fortlaan 9 Slochterenlaan 27 1405 BM Bussum 1405 AL Bussum 035-6942697 035-5417550 MR S K (f) (s) Medezeggenschapsraad weeknummer schooljaar weeknummer

Nadere informatie

September 2018 Nr Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag

September 2018 Nr Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag September 2018 35 1 2 36 Start nieuwe schooljaar versierde fietsen/steppen 13.30 uur hapje en drankje 3 4 5 6 7 8 9 37 Start gesprekken entreetoets groep 8 10 11 12 13 14 15 16 38 17 18 19 20 21 22 23

Nadere informatie

I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N. w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l. 25 augustus 2016 INFO 1

I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N. w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l. 25 augustus 2016 INFO 1 I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l 25 augustus 2016 INFO 1 IN DEZE INFO Van start! Schoolreis Vakantierooster Waar zijn ze heen? Gymdagen

Nadere informatie

Jaarkalender Schooljaar

Jaarkalender Schooljaar September 2017 Jaarkalender Schooljaar 2017-2018 Maandag 28 Dinsdag 29 Woensdag 30 Donderdag 31 Vrijdag 1 Startbijeenkomst team 09.00 uur Zaterdag 2 Maandag 4 Start schooljaar Start gouden weken Dinsdag

Nadere informatie

Augustus Jan Woudsmaschool Jaargetijden AR Driemond wk 31. wk 32.

Augustus Jan Woudsmaschool Jaargetijden AR Driemond wk 31. wk 32. Augustus 2017 31 32 33 34 35 1. di Zomervakantie 2. wo Zomervakantie 3. do Zomervakantie 4. vr Zomervakantie 5. za 6. zo 7. ma Zomervakantie 8. di Zomervakantie 9. wo Zomervakantie 10. do Zomervakantie

Nadere informatie

Augustus 2016 Nr Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag

Augustus 2016 Nr Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Augustus 2016 31 1 2 3 4 5 6 7 32 8 9 10 11 12 13 14 33 15 16 17 18 19 20 21 34 22 23 24 25 26 27 28 35 Start nieuwe schooljaar Koffie voor ouders 29 30 31 Nieuwe ouderportal MijnSchool verstuurt inloggegevens

Nadere informatie

Via deze eerste (extra) nieuwsbrief willen wij u dan ook laten weten dat wij er weer klaar voor zijn en zin in hebben in dit nieuwe schooljaar.

Via deze eerste (extra) nieuwsbrief willen wij u dan ook laten weten dat wij er weer klaar voor zijn en zin in hebben in dit nieuwe schooljaar. Nr. 1 schooljaar 2015-2016 Eerste schooldag maandag 17 augustus Startactiviteit ouderraad Gymnastiekrooster Nieuwe leerlingen De zomervakantie is bijna weer voorbij en het nieuwe schooljaar staat voor

Nadere informatie

Koningin Julianaschool Aert de Gelderhage KB Nieuwegein

Koningin Julianaschool Aert de Gelderhage KB Nieuwegein Koningin Julianaschool Aert de Gelderhage 5 3437 KB Nieuwegein www.koninginjulianaschool.net infojulianaschool@fluenta.nl Augustus 31 Do 1 Vrij 2 Za 3 Juf Mieke jarig Zo 4 32 Ma 5 Di 6 Wo 7 Do 8 Vrij 9

Nadere informatie

Schooltijden, activiteiten, studiedagen en vakantieregelingen

Schooltijden, activiteiten, studiedagen en vakantieregelingen Schooltijden, activiteiten, studiedagen en vakantieregelingen SCHOOLTIJDEN Op De Oase hanteren we een continurooster. Dit betekent dat alle leerlingen op school lunchen en dat de schooltijden voor alle

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Beste ouder/verzorger, Namens het team, Herman Hofman.

Nieuwsbrief. Beste ouder/verzorger, Namens het team, Herman Hofman. Nieuwsbrief Agenda Februari Vr 23 Ma 26 Ma 5 Wo 14 Vr 16 Di 20 Do 22 Do 29 Vr 30 Di 3 Wo 4 Start voorjaarsvakantie Gr. 1-4 12.00u. Gr. 5-8 15.30u. Voorjaarsvakantie t/m vrijdag 2 maart Maart Eerste schooldag

Nadere informatie

Jaarkalender Kwaliteit en betrokkenheid

Jaarkalender Kwaliteit en betrokkenheid Jaarkalender 2017-2018 Kwaliteit en betrokkenheid Augustus 2017 1 2 3 4 5 6 31 7 8 9 10 11 12 13 32 33 14 15 16 17 18 19 20 Zomervakantie 21 22 23 24 25 26 27 34 Eerste schooldag 28 29 30 31 35 Betrokken.

Nadere informatie

Schoolkalender

Schoolkalender Schoolkalender 2019-2020 augustus 2019 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Juf Corrie jarig Juf Hetty jarig 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Juf Thea jarig 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 september 2019 1 2 1e schooldag

Nadere informatie

augustus 2018 maandag vrijdag zaterdag zondag week 30 31 01 02 03 04 05 31 Zomervakantie 06 07 08 09 10 11 12 32 Zomervakantie 13 14 15 16 17 18 19 33 Zomervakantie 20 21 22 23 24 25 26 34 Eerste schooldag

Nadere informatie

augustus /september wo 3 29 vr 5 30 za 6 31 zo 7

augustus /september wo 3 29 vr 5 30 za 6 31 zo 7 Iedere dag meenemen: (voorgesneden) fruit, boterhammen en tweemaal iets te drinken. augustus /september 2014 Week 35 Week 36 25 Eerste schooldag (8.25 uur) ma Informatieavond groep 1-2 1 Informatieavond

Nadere informatie

Augustus 2016 MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG ZATERDAG ZONDAG

Augustus 2016 MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG ZATERDAG ZONDAG WEEK 35 WEEK 34 WEEK 33 WEEK 32 WEEK 31 Augustus 2016 1 2 3 4 5 6 7 Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie 8 9 10 11 12 13 14 Zomervakantie Zomervakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief Cursus mei 2017 nr. 116

Nieuwsbrief Cursus mei 2017 nr. 116 Nieuwsbrief Cursus 2016-2017. 24 mei 2017 nr. 116 Agenda HEMELVAART EEN FEEST!? 25 mei Hemelvaartsdag 26 mei vrij 30 mei Personeels Vergadering 5 en 6 juni Pinksteren 9 juni Viering Vruchten van de Geest

Nadere informatie

Kindgericht Kleinschalig Kwaliteit. Informatiekalender

Kindgericht Kleinschalig Kwaliteit. Informatiekalender Kindgericht Kleinschalig Kwaliteit Informatiekalender 2017-2018 Vakanties en schoolvieringen in 2017-2018 Studiedagen team 11 september, 6 december, 8 februari middag, 27 maart middag, 17 mei middag, 8

Nadere informatie

#21 8 juli 2016. Afscheid en welkom

#21 8 juli 2016. Afscheid en welkom #21 8 juli 2016 Einde schooljaar Lees hier het jaarverslag van dit schooljaar. Het jaar zit erop. De lokalen zijn leeg, de gangen geveegd. Tot over 6 weken! Geniet van jullie vakantie! We hopen elkaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Groep 6 heeft een eigen schooltuin. Vakantierooster april 2016

Nieuwsbrief. Groep 6 heeft een eigen schooltuin. Vakantierooster april 2016 14 april 2016 Nieuwsbrief Groep 6 heeft een eigen schooltuin Vandaag zijn de kinderen van groep 6 weer naar de schooltuin geweest met juf Annemiek. In de klas had de juf van de schooltuin al voorbereidende

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus 2014

Nieuwsbrief augustus 2014 R.K. Basisschool A gene Wienberg Hilleshagerweg 32 6281AE Mechelen Tel.: 043-4559059 E-mail: info@wienberg.nl Nieuwsbrief augustus 2014 Het nieuwe schooljaar is gestart. Na een heerlijke zomervakantie,

Nadere informatie

openbare basisschool DE UTSKOAT Nieuwsbrief schooljaar 2014-2015 juni nummer 11

openbare basisschool DE UTSKOAT Nieuwsbrief schooljaar 2014-2015 juni nummer 11 -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

P.C.B. Holk : Zie het verschil!! P.C.B. Holk, Galjoen 71-73, 3863 EN, Nijkerk, (033)

P.C.B. Holk : Zie het verschil!! P.C.B. Holk, Galjoen 71-73, 3863 EN, Nijkerk, (033) P.C.B. Holk : Zie het verschil!! P.C.B. Holk, Galjoen 71-73, 3863 EN, Nijkerk, (033) 2452557 www.holk.nl P.C.B. Holk is een van de scholen van de stichting PCO Gelderse Vallei: www.pcogeldersevallei.nl

Nadere informatie

Schoolkalender Zeist/Veenendaal 2017/2018

Schoolkalender Zeist/Veenendaal 2017/2018 Schoolkalender Zeist/ 207/208 AUGUSTUS 207 Week 3 2 3 4 5 6 Week 32 Week 33 7 8 9 0 2 3 4 5 6 7 8 9 20 Week 34 2 Start schooljaar 207-208 22 23 24 25 26 27 Week 35 28 29 Algemene Informatieavond Groep

Nadere informatie

Jaarkalender De Brug Schooljaar

Jaarkalender De Brug Schooljaar Jaarkalender De Brug Schooljaar 2017-2018 Wie is er welke dag? Groep Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Rood Oranje Groen Blauw Annette de With of Nicole Stroo & Ruth Laumans Anneke van Driel of

Nadere informatie

AUGUSTUS ZO MA DI WOE DO VR ZA Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Start

AUGUSTUS ZO MA DI WOE DO VR ZA Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Start AUGUSTUS 2016 1 2 3 4 5 6 Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie 7 8 9 10 11 12 13 Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie 14 15 16 17 18 19

Nadere informatie

maandag 23 april MEIVAKANTIE t/m vrijdag mei 2016 Activiteit maandag maandag 9 Project beeldende vorming alle groepen

maandag 23 april MEIVAKANTIE t/m vrijdag mei 2016 Activiteit maandag maandag 9 Project beeldende vorming alle groepen AGENDA maandag t/m vrijdag 25 6 april mei MEIVAKANTIE mei 2016 Activiteit maandag 9 Project beeldende vorming alle groepen maandag 23 donderdag 12 Mad Science voorstelling groepen 6 t/m 8 vrijdag 13 Mad

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2017

Nieuwsbrief oktober 2017 Nieuwsbrief oktober 2017 Herinnering; staking 5 oktober Donderdag 5 oktober wordt er gestaakt. De school is dan gesloten! Parkeren In de laatste MRvergadering is het parkeren in en rondom de school besproken.

Nadere informatie