P.C.B. Holk, Galjoen 71-73, 3863 EN, Nijkerk, (033)

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "P.C.B. Holk, Galjoen 71-73, 3863 EN, Nijkerk, (033) 2458569"

Transcriptie

1 P.C.B. Holk : Onderwijsprofessionals met passie voor kinderen. P.C.B. Holk, Galjoen 71-73, 3863 EN, Nijkerk, (033) P.C.B. Holk is een van de scholen van de stichting PCO Gelderse Vallei: Nieuwsbrief 1: 29 augustus Start schooljaar : Open inloop vanaf uur : Kennismakingsavond nieuwe leerlingen in gr. 1. Vanaf 08.09: Omgekeerd 15 min. gesprek : Studiedag; alle leerlingen vrij. Bij de start van het schooljaar. God, als wij uw Naam uitspreken zeggen wij: vrede, vriendschap, liefde, goedheid, verzoening, al die dingen waar we zo naar verlangen, waar we soms zomaar van genieten als het er is in ons leven. En waar we meestal naar uitkijken, omdat het ver te zoeken is. God, zeggen wij uw Naam, dan zeggen wij: Gelukkig, Iemand die om ons geeft met hart en ziel. Maandagmorgen 1 september start het schooljaar Ineens wordt het weer druk op het Galjoen. Om kwart over acht zwaaien onze deuren open en om half negen starten de eerste lessen. Wel weer even wennen na zo n lange periode van vrij zijn en niets hoeven. Een bijzonder welkom alvast aan al onze nieuwe leerlingen en hun ouders. Voor velen wordt het maandagmorgen voor het eerst naar de basisschool. Een hele stap in het leven van kleuters (en ook vaak van hun ouders). We hopen dat zij en u snel gewend zullen zijn en zich thuis zullen voelen op Holk. In deze eerste Holker Babbel in het nieuwe jaar zetten we nog even een aantal zaken kort voor u op rij die we ook in juli in de laatste Holker Babbel publiceerden o.a. het gymrooster en de studiedagen waarop uw kind vrij is. Daarnaast heeft u binnenkort gelegenheid kort kennis te maken met de leerkracht van uw kind. Voor ouders van nieuwe kleuters organiseren wij een speciale informatieavond. Wij kijken uit naar uw komst! Uit: God is. 52 Bijbelse beelden van God. Kees Visser. Uitgave: Kok.

2 Van het personeelsfront. Nadat begin april de vader van meester Douwe overleed, ontvingen we in de eerste vakantieweek het bericht dat op 23 juli ook zijn moeder is overleden. Opnieuw een schok voor de familie. Yt Feenstra werd 81 jaar oud. Op 29 juli is zij begraven in Woudsend. Namens Holk waren juf Loes en meester Alfred aanwezig bij de kerkdienst en de begrafenis Op zaterdag 2 augustus werd bij juf Laura en haar man Paul een zoon geboren. Hij heet Jens Marijn. Bij geboorte woog Jens 3370 gram en was hij 52 cm lang. We feliciteren juf Laura en Paul met de geboorte van dit nieuwe leven en zijn blij voor Floor. Zij heeft er een broertje bij. Hiernaast ziet u een prachtige foto van Jens. Juf Loes neemt in groep 6B het zwangerschaps- en ouderschapsverlof van juf Laura voor haar rekening. In januari 2015 komt juf Laura waar naar school Langzamerhand gaat het de goede kant uit met juf Willeke na het verkeersongeluk vorig schooljaar. Zoals u weet zal zij eerst arbeidstherapeutisch aan de slag gaan in groep 7A. Haar taken worden waargenomen door juf Jessica. Stap voor stap zal juf Willeke meer uren voor de klas gaan invullen Juf Safera start dit schooljaar op Holk. Zij is voorlopig op vrijdagmorgen in groep 3 (juf Christine). Ook is zij nog een maandag in groep 7B omdat juf Mendy studieverlof heeft. We wensen haar op Holk een hele goede tijd toe Tussen mei en juli van het vorige schooljaar verleenden meester Alfred en meester Edo managementondersteuning op de Dr. v.d. Berghschool in Voorthuizen. Het bestuur van de Stichting PCO Gelderse Vallei heeft meester Edo gevraagd deze ondersteuning voort te zetten na de vakantie. Dat betekent dat hij op maandag en donderdag niet aanwezig is op Holk. Voor vragen kunt u op die dagen terecht bij meester Douwe, juf Mirjam, juf Conny of juf Ilvy Jaarkalender CBS Holk. Uw actuele nieuwsoverzicht! Zoals elk jaar is er ook dit jaar weer een jaarplanning gemaakt. Deze vindt u op onze website: (nieuws kalender). In de jaarplanning vindt u alle belangrijke data van Holk voor uw eigen agenda. We vermelden alle contactmomenten die we voor u hebben georganiseerd, sport- en buitenschoolse activiteiten, vieringen, vakanties, studiedagen, enz. enz. De belangrijkste data vermelden we ook in de agenda van elke Holker Babbel. Kijkt u regelmatig even of u over de nieuwste gegevens beschikt? Soms worden er nog zaken toegevoegd. Heeft u vragen n.a.v. deze planning, laat het ons weten via info@holk.nl Actualiseren noodnummers. Denkt u nog even aan het doorsturen van wijzigingen van 06 nummer(s) in geval van nood? Gebruikt u daarvoor het inventarisatieformulier op onze website: School Formulieren Noodformulier. Zijn al uw gegeven nog actueel, dan hoeft u niet te doen. Uw informatie wordt alleen door school gebruikt en niet aan derden verstrekt. U kunt uw wijzigingen doorsturen via wilma@holk.nl of info@holk.nl

3 Data studiedagen schooljaar Studiedagen gebruiken wij als team om onder schooltijd samen na te denken en te werken aan actuele thema s en ontwikkelingen binnen het onderwijs en dus ook op Holk. Externe deskundigen ondersteunen ons bij deze scholingsmomenten. In de planning zijn wij voor een deel afhankelijk van hun agenda s. We streven er naar om studiedagen zoveel mogelijk voorafgaand of aansluitend aan vakanties te plannen. Woensdagmorgen 10 september: Studiemorgen Handelingsgericht Werken. Maandag 27 oktober*: Studiedag Educatief Partnerschap, alle leerlingen de hele dag vrij. Woensdagmorgen 10 december: Studiemorgen Handelingsgericht Werken. Maandag 26 januari: Studiedag schoolconcept, alle leerlingen hele dag vrij. Vrijdag 1 mei**: Studiedag schoolconcept, alle leerlingen hele dag vrij. * maandag aansluitend aan de herfstvakantie. ** vrijdag voorafgaand aan de meivakantie. Contactmomenten voor ouders aan het begin van het schooljaar. Donderdagavond 4 september is er open inloop. Tussen uur en uur kunt in de klas(sen) kennismaken met de nieuwe juf en/of meester. Wij zetten de koffie en thee klaar en u bepaalt zelf hoe laat u komt en hoe lang u blijft. In de klassen draait een doorlopende Powerpointpresentatie met daarin alle belangrijke informatie voor het nieuwe schooljaar. Heeft u vragen dan staat de leerkracht voor u klaar. Donderdagavond 4 september is er ook een speciale kennismakingsavond voor alle ouders van nieuwe leerlingen in groep 1. Deze avond is bedoeld om kennis te maken met elkaar en de school. De avond begint om uur en duurt een half uurtje. Vanaf uur start de open inloop. Vanaf maandag 8 september organiseren we twee weken lang de zgn. omgekeerde 15 minuten gesprekken. U krijgt de gelegenheid om de leerkracht uitvoerig te informeren over uw kind. Naast de overdracht van de vorige leerkracht naar de nieuwe leerkracht, vinden we uw informatie van groot belang. De nieuwe leerkracht kan evt. vragen stellen of een verduidelijking vragen aan u en u kunt indien nodig verdere vervolgafspraken maken. Vier Gouden Regels op Holk. Onze school hanteert sinds twee jaar de nieuwste versie van De Vreedzame School (DVS) als methode voor sociaal-emotionele ontwikkeling. In alle groepen gebruiken we ook de zgn. Vier Gouden Regels. Deze regels vormen een korte, duidelijke, en schoolbrede samenvatting van al onze gedragsregels. Bij de start van het schooljaar zetten we ze even voor u op een rij: 1. Wij zijn rustig op school. 2. Wij zijn aardig voor elkaar. 3. Wij zijn zuinig op de spullen 4. Problemen lossen we samen op, we helpen elkaar!

4 Gymrooster Ons gymrooster stond al in de laatste Holker Babbel voor de zomervakantie. Ondertussen zijn er zoveel wijzigingen aangebracht dat meester Douwe (gymroostermaker) zich opnieuw gaat buigen over de juiste indeling en tijden. Maandag 1 september gaan we nog niet naar sporthal Corlaer of Watergoor. De eerste dag van het nieuwe schooljaar blijven we op Holk. U ontvangt het aangepaste gymrooster z.s.m Nijkerk, september Betreft: ouderbijdrage Geachte heer, mevrouw, Zoals ieder jaar vraagt de activiteiten commissie voorheen ouderraad genaamd, u om de ouderbijdrage van uw schoolgaande kind(eren) over te maken. De ouderbijdrage is bedoeld voor (alle) leuke activiteiten welke jaarlijks voor de kinderen worden georganiseerd. Denk daarbij aan Kerst,Sinterklaas, sportdag, toernooien, schoolreisje, kleuterfeest, voorleesontbijt etc. Graag ontvangen wij de ouderbijdrage van 17,50 euro per kind op de volgende rekening: Rabobank: NL63RABO Tnv: C.B.S. Holk O.v.v: voor en achternaam van uw kind(eren) alsmede de goep(en) Gezien de planning van de activiteiten, zie ik de betaling zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk voor 30 september 2013 tegemoet. Mocht dit voor u problemen geven, dan hoor ik dat graag. Mijn dank voor uw medewerking. Met vriendelijke groet, Edith de Graaf Penningmeester AC Tel: jaapenedith@chello.nl of edo@holk.nl

5

Nieuws uit het Onderwijs.

Nieuws uit het Onderwijs. Nr. 1 augustus 2018. Nummer 01 Nieuw schooljaar. Nieuws uit het Onderwijs. Vandaag zijn we gestart met het nieuwe schooljaar. Een andere klas, een andere juf of meester of zelfs helemaal nieuw op school

Nadere informatie

P.C.B. Holk, Galjoen 71-73, 3863 EN, Nijkerk, (033) 2458569 www.holk.nl

P.C.B. Holk, Galjoen 71-73, 3863 EN, Nijkerk, (033) 2458569 www.holk.nl P.C.B. Holk : Onderwijsprofessionals met passie voor kinderen. P.C.B. Holk, Galjoen 71-73, 3863 EN, Nijkerk, (033) 2458569 www.holk.nl P.C.B. Holk is een van de scholen van de stichting PCO Gelderse Vallei:

Nadere informatie

P.C.B. Holk, Galjoen 71-73, 3863 EN, Nijkerk, (033)

P.C.B. Holk, Galjoen 71-73, 3863 EN, Nijkerk, (033) P.C.B. Holk : Onderwijsprofessionals met passie voor kinderen. P.C.B. Holk, Galjoen 71-73, 3863 EN, Nijkerk, (033) 2458569 www.holk.nl P.C.B. Holk is een van de scholen van de stichting PCO Gelderse Vallei:

Nadere informatie

Geachte ouders, De ooievaarspas is geldig voor vrijstelling van de ouderbijdrage. Alle overige kosten dienen te worden betaald.

Geachte ouders, De ooievaarspas is geldig voor vrijstelling van de ouderbijdrage. Alle overige kosten dienen te worden betaald. Geachte ouders, Maandag 21 augustus a.s. starten we met het nieuwe schooljaar. Alle kinderen worden tussen 8.20 en 8.30 uur in hun (nieuwe) klas verwacht. We hopen dat u een fijne vakantie heeft gehad

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda. Jaargang 2015-2016 21 augustus 2015 nummer 1

Nieuwsbrief. Agenda. Jaargang 2015-2016 21 augustus 2015 nummer 1 Jaargang 2015-2016 21 augustus 2015 nummer 1 Nieuwsbrief Nieuw schooljaar Het nieuwe schooljaar gaat maandag a.s. weer van start! Na zes weken vakantie gaan de schooldeuren weer open. We hopen dat u en

Nadere informatie

I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N. w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l. 24 augustus INFO 1

I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N. w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l. 24 augustus INFO 1 I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l 24 augustus 2 017 INFO 1 IN DEZE INFO Klaar voor de start. Informatie-avonden groepen 1/2/3 Schoolreisje

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 - vrijdag 6 oktober 2017

Nieuwsbrief 2 - vrijdag 6 oktober 2017 Houdringe 2-1025 BA Amsterdam - tel. 020-63 65 954 Nieuwsbrief 2 - vrijdag 6 oktober 2017 Beste ouders en verzorgers, De eerste maand van het schooljaar zit er al weer op! Wat was het fijn om alle kinderen

Nadere informatie

BOSCHBLAD. nummer 1, september 2018 Peuterschool: Basisschool: Website:

BOSCHBLAD. nummer 1, september 2018 Peuterschool: Basisschool: Website: Nieuwsbrief voor ouders en leerlingen van de Ds. D.A. v.d. Boschschool en Peuterschool v.d. Bosch BOSCHBLAD nummer 1, september 2018 Peuterschool: 393 00 10 Basisschool: 394 86 87 Website: www.vdboschschool.nl

Nadere informatie

Via deze eerste (extra) nieuwsbrief willen wij u dan ook laten weten dat wij er weer klaar voor zijn en zin in hebben in dit nieuwe schooljaar.

Via deze eerste (extra) nieuwsbrief willen wij u dan ook laten weten dat wij er weer klaar voor zijn en zin in hebben in dit nieuwe schooljaar. Nr. 1 schooljaar 2015-2016 Eerste schooldag maandag 17 augustus Startactiviteit ouderraad Gymnastiekrooster Nieuwe leerlingen De zomervakantie is bijna weer voorbij en het nieuwe schooljaar staat voor

Nadere informatie

december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender Januari

december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender Januari CBS De Regenboog Mars 1 Postbus 285 9600AG Hoogezand 0598-321031 december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Ma 3 sept. Weer naar school. Start van de twee gouden weken. Woe 5

Nadere informatie

Wanneer er onverhoopt wijzigingen of aanvullingen zijn op de agenda wordt u hiervan, door de leerkracht van uw kind, op de hoogte gebracht.

Wanneer er onverhoopt wijzigingen of aanvullingen zijn op de agenda wordt u hiervan, door de leerkracht van uw kind, op de hoogte gebracht. 21 e jaargang nummer 19 7 juli 2017 AGENDA 7 juli 12.00u start zomervakantie gr. 1 t/m 7 rapport mee 21 aug. 8.30u start nieuwe schooljaar 30 aug. studiedag team ( alle kinderen vrij) 5 sept. informatieavond

Nadere informatie

P.C.B. Holk : Onderwijsprofessionals met passie voor kinderen. P.C.B. Holk, Galjoen 71-73, 3863 EN, Nijkerk, (033) 2458569 www.holk.nl P.C.B. Holk is een van de scholen van de stichting PCO Gelderse Vallei:

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 3 juli 2019

Nieuwsbrief. 3 juli 2019 Nieuwsbrief 10 3 juli 2019 Studiedagen 2019-2020 Op de volgende data zijn de kinderen komend schooljaar vrij in verband met een studiedag van het team: Woensdag 11 september* Woensdag 27 en donderdag 28

Nadere informatie

JAARKALENDER

JAARKALENDER JAARKALENDER 208 209 Augustus 208 3 2 3 4 32 7 8 9 0 33 3 4 5 7 8 34 20 2 22 23 24 25 35 27 28 29 30 3 September 208 35 3 3 Start nieuwe schooljaar Inloop in de nieuwe groepen 4 5 Luizencontrole 7 Nieuwsbrief

Nadere informatie

Ontmoeting. In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 2 nummer 8 16 april 2014

Ontmoeting. In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 2 nummer 8 16 april 2014 Jaargang 2 nummer 8 16 april 2014 In dit nummer: Ontmoeting Geboorte Nieuwe leerlingen Komend cursusjaar Geboorte Ontmoetingshuis Activiteit voor ouders en kinderen Vakantierooster Verlof Ochtend en avond

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Nieuwsbrief De Zon Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Schooljaar: 2015/2016 nummer 11 In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: - Schoolregel van

Nadere informatie

Kringgesprek. Nummer 2 2013-2014

Kringgesprek. Nummer 2 2013-2014 Kringgesprek Beste ouders, Na drie schoolweken is de kop van het schooljaar er echt af. U hebt deze week de informatieavond kunnen bijwonen waarin het jaarprogramma met u is gedeeld en waarbij de leerkrachten

Nadere informatie

Paradijsplein NJ Amsterdam T E

Paradijsplein NJ Amsterdam T E Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 13e nieuwsbrief, vrijdag 6 maart 2015 Beste ouders, De voorjaarsvakantie is achter de rug en we zijn weer fris gestart.

Nadere informatie

P.C.B. Holk : Zie het verschil!! P.C.B. Holk, Galjoen 71-73, 3863 EN, Nijkerk, (033)

P.C.B. Holk : Zie het verschil!! P.C.B. Holk, Galjoen 71-73, 3863 EN, Nijkerk, (033) P.C.B. Holk : Zie het verschil!! P.C.B. Holk, Galjoen 71-73, 3863 EN, Nijkerk, (033) 2452557 www.holk.nl P.C.B. Holk is een van de scholen van de stichting PCO Gelderse Vallei: www.pcogeldersevallei.nl

Nadere informatie

Spoarsiker Nieuws Nieuwsbrief september 2018

Spoarsiker Nieuws Nieuwsbrief september 2018 Spoarsiker Nieuws Nieuwsbrief september 2018 Wist u dat we een nieuw lokaal hebben op school? Kom snel eens een kijkje nemen! Belangrijke data: 11 september Luizencontrole 11 september Leerlingenraadvergadering

Nadere informatie

W W W. D A N I E L S C H O O L. NL N I E U W S B R I E F D O N D E R D A G 3 D E C E M B E R 2 0 1 5

W W W. D A N I E L S C H O O L. NL N I E U W S B R I E F D O N D E R D A G 3 D E C E M B E R 2 0 1 5 W W W. D A N I E L S C H O O L. NL N I E U W S B R I E F D O N D E R D A G 3 D E C E M B E R 2 0 1 5 In dit nummer Klussenmorgen Spelling Koningsdag Cultuurmiddag Website vergadering Etc. De klussenmorgen.

Nadere informatie

P.C.B. Holk, Galjoen 71-73, 3863 EN, Nijkerk, (033) 2458569 www.holk.nl

P.C.B. Holk, Galjoen 71-73, 3863 EN, Nijkerk, (033) 2458569 www.holk.nl P.C.B. Holk : Onderwijsprofessionals met passie voor kinderen. P.C.B. Holk, Galjoen 71-73, 3863 EN, Nijkerk, (033) 2458569 www.holk.nl P.C.B. Holk is een van de scholen van de stichting PCO Gelderse Vallei:

Nadere informatie

KALENDER: KILDER BEDANKT!

KALENDER: KILDER BEDANKT! KALENDER: 1 t/m 4 juli : Jeugdwandelvierdaagse 3 juli : Lesactiviteit NME Padden en kikkers groep 6 7 juli : Informatieavond voor alle ouders 8 en 9 juli : 10-minutengesprekken 9 juli : Verjaardag juf

Nadere informatie

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017 OBS De Wiekslag OBS De Wiekslag Veurste Rou 4 9697 RZ BLIJHAM T: 0597-562070 E: obsdewiekslag@sooog.nl W: www.obs-dewiekslag.nl Maandbrief start 17-18 Schooljaar 2016 2017 4 september 2017 Datum: Activiteit:

Nadere informatie

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Jaargang 2015-2016 nummer 1 Woensdag 26 augustus 2015 Agenda Vrijdag 28 augustus Woensdag 2 september Vrijdag 4 september Woensdag 16 september Vrijdag 18 september

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr augustus 2017

NIEUWSBRIEF. nr augustus 2017 NIEUWSBRIEF nr. 1 23 augustus 2017 In deze nieuwsbrief: Nieuwe collega: Daniëlle Informatieavonden Afstemmingsgesprekken Vreedzame school Verlofaanvragen Ziek melden Schoolreis groep 1-2 Het goede doel

Nadere informatie

P.C.B. Holk, Galjoen 71-73, 3863 EN, Nijkerk, (033) 2458569 www.holk.nl

P.C.B. Holk, Galjoen 71-73, 3863 EN, Nijkerk, (033) 2458569 www.holk.nl P.C.B. Holk : Onderwijsprofessionals met passie voor kinderen. P.C.B. Holk, Galjoen 71-73, 3863 EN, Nijkerk, (033) 2458569 www.holk.nl P.C.B. Holk is een van de scholen van de stichting PCO Gelderse Vallei:

Nadere informatie

P.C.B. Holk, Galjoen 71-73, 3863 EN, Nijkerk, (033)

P.C.B. Holk, Galjoen 71-73, 3863 EN, Nijkerk, (033) P.C.B. Holk : Onderwijsprofessionals met passie voor kinderen. P.C.B. Holk, Galjoen 71-73, 3863 EN, Nijkerk, (033) 2458569 www.holk.nl P.C.B. Holk is een van de scholen van de stichting PCO Gelderse Vallei:

Nadere informatie

Agenda voor oktober/november 2018

Agenda voor oktober/november 2018 Agenda voor oktober/november 2018 Jaargang 17 nummer 02 Almere, 18 oktober 2018 De jaarkalender vindt u op de website > tabblad Praktisch > Vakantie en vrije dagen > Jaarkalender Vr. 19 oktober Studiedag:

Nadere informatie

KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar // 17 e jaargang // nummer 3 // 8 september 2016

KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar // 17 e jaargang // nummer 3 // 8 september 2016 KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar 2016-2017 // 17 e jaargang // nummer 3 // 8 september 2016 Website www.delangenoord.nl De Langenoord Afgelopen maandag hebben we inspectiebezoek

Nadere informatie

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014 VANUIT DE SCHOOLLEIDING Start nieuwe schooljaar Het nieuwe schooljaar is deze week van start gegaan. Op maandagmorgen waren er heel veel kinderen die zin hadden om weer naar school te gaan! Gelukkig want

Nadere informatie

Kalender CBS Julianaschool Schooljaar

Kalender CBS Julianaschool Schooljaar Kalender CBS Julianaschool Schooljaar 2018 2019 Contact Julianaschool Bloemstraat 15 8603 XV Sneek Telefoon: 0515-412219 Website: www.julianaschool-sneek.nl Directeur: Dhr. Klaas Jan Visser E-mail: js@palludara.nl

Nadere informatie

Geachte ouders, Operatie Mobilisatie Rusland

Geachte ouders, Operatie Mobilisatie Rusland Nieuwsbrief 1 5 september 2017 Geachte ouders, Deze week: * Welkom! * Info avond * Peutergym Zo, de kop is er weer af! We zijn weer begonnen en direct bruist het weer in school. Veel nieuwe gezichtjes

Nadere informatie

DE POSTDUIF 16 juni 2015

DE POSTDUIF 16 juni 2015 DE POSTDUIF 16 juni 2015 Welkom. Zo naar het einde van het schooljaar genieten we altijd weer van zoveel leuke activiteiten. Voor de komende weken hebben we weer een nieuwe Postduif gemaakt. Veel leesplezier!

Nadere informatie

Nieuws uit CBS Het Kompas

Nieuws uit CBS Het Kompas Nieuws uit CBS Het Kompas 20 augustus: De school is weer begonnen!!! We hopen dat iedereen een goede vakantie heeft gehad en in goede gezondheid is gestart. Het weer was in ieder geval fantastisch on-nederlands!

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 In deze nieuwsbrief: MR informatieavond Nieuws uit het schoolteam Koningsspelen De Oase rekent er op los! Schoonmaakavond Zomerfeest Vakanties en studiedagen 2016/2017 Oproep

Nadere informatie

Weesp, 9 september 2016

Weesp, 9 september 2016 Weesp, 9 september 2016 Inhoud - Start nieuwe schooljaar - Nieuw schoolrooster - Informatieavonden - Reminder studiedag 25 september - Schoolgids - Uitbreiding kindgesprekken - Het grote project - Aanmelden

Nadere informatie

Start schooljaar. kalender. 31 augustus 3 september 5 september 10 september kennismakingsgesprekken. gr. 3-4

Start schooljaar. kalender. 31 augustus 3 september 5 september 10 september kennismakingsgesprekken. gr. 3-4 octopost 22-8-2018 - nr. 1 Start schooljaar Afgelopen maandag is het nieuwe schooljaar gestart, met een mooi bouwlied door het team. De nieuwbouw van KindPark Boekel heeft geleid tot een grote verandering

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. NR. 18 donderdag 14 januari 2016

NIEUWSBRIEF. NR. 18 donderdag 14 januari 2016 NR. 18 donderdag 14 januari 2016 Kind op maandag: Ik ben dichtbij Matteüs 4:18-22; 4:23-25; 5:1-12 Jezus loopt langs het water en roept de vissers om met hem mee te gaan. Jezus komt dichtbij de mensen,

Nadere informatie

Informatieavond schoolkamp voor de ouders/verzorgers van de schoolverlaters. Aanvang uur. Periodeplanningsdag, alle leerlingen zijn vrij

Informatieavond schoolkamp voor de ouders/verzorgers van de schoolverlaters. Aanvang uur. Periodeplanningsdag, alle leerlingen zijn vrij Maandbrief Klimop-Stad september 2016 Rossinistraat 5 1323 BP Almere Tel. 036-5364814 Website: www.de-klimop.nl E-mail: dir.klimopstad@prisma-almere.nl Agenda september 2016: Donderdag 8 september: Vrijdag

Nadere informatie

School weer begonnen. Parro jaarplanning. Wat gebeurt er op de J.P. Waale? Don. 12 sept. Informatieavond

School weer begonnen. Parro jaarplanning. Wat gebeurt er op de J.P. Waale? Don. 12 sept. Informatieavond Nr. 1 September 019 Op de achterkant: School weer begonnen Hopelijk heeft iedereen kunnen genieten van een fijne zomervakantie. Vanaf nu is het echter weer tijd om naar school te gaan! Wij gaan weer ons

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2018

Nieuwsbrief December 2018 Nieuwsbrief December 2018 Kalender en belangrijke informatie uit deze nieuwsbrief: Gehele decembermaand, geen gymlessen. Dinsdag 4 december, leerlingen groepen 6 t/m 8, surprises meenemen. Woensdag 5 december,

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie S e p t e m b e r 2019 S c h o o l j a a9 r 2 0 1 9-2 0 2 0 n r. 2 Nieuws van de directie Inhoud Beste ouders 1 Overblijven / Ouderbijdrage 2 Fietscontrole / Logopedie 3 Belangrijke data 4 Wat komen gaat

Nadere informatie

Jaargang 1 nummer 18 9 januari 2015

Jaargang 1 nummer 18 9 januari 2015 Jaargang 1 nummer 18 9 januari 2015 Voor u ligt de eerste Meandert(h)aal van 2015. Een goed moment om iedereen die zich betrokken voelt bij onze prachtige school een heel gelukkig nieuwjaar toe te wensen.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 18 18 mei 2016

NIEUWSBRIEF nr. 18 18 mei 2016 NIEUWSBRIEF nr. 18 18 mei 2016 In deze nieuwsbrief: Ouderbijdrage en schoolreisgeld (herhaling) Schoolreisje groepen 3 en 4 Avondvierdaagse Kaarten in Actie Klussers gevraagd Nieuwsbrief Vreedzame School

Nadere informatie

Lianne Leukfeldt - van Hermelen Adjunct-directeur

Lianne Leukfeldt - van Hermelen Adjunct-directeur 31 augustus 2018 1 Hazerswoudestraat 250 2729 CN Zoetermeer tel: 079-3315022 Directie: Annette Mulder & Lianne Leukfeldt Email: directie@floris.unicoz.nl Website: www.floris.unicoz.nl Beste ouder(s) /

Nadere informatie

Lukasschool. Nummer 1. 2 september 2016

Lukasschool. Nummer 1. 2 september 2016 Lukasschool Nummer 1 2 september 2016 In deze Nieuwsbrief: Belangrijke data; Nieuwe collega s stellen zich voor; Snappet in de bovenbouw; Data voor op uw kalender 2016-2017: leg ze vast!!!; Offerfeest;

Nadere informatie

Westerinfo NIEUWSBRIEF VAN DALTONSCHOOL CBS DE WESTERKIM. De eerste week van het nieuwe schooljaar is begonnen. Hoewel we net een paar dagen onderweg

Westerinfo NIEUWSBRIEF VAN DALTONSCHOOL CBS DE WESTERKIM. De eerste week van het nieuwe schooljaar is begonnen. Hoewel we net een paar dagen onderweg DE WESTERKIM: WAAR KINDEREN LATEN ZIEN WAT ZE KUNNEN! 5 SEPTEMBER 2018 Westerinfo NIEUWSBRIEF VAN DALTONSCHOOL CBS DE WESTERKIM ALGEMEEN De eerste week van het nieuwe schooljaar is begonnen. Hoewel we

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De Regenboog kleurt je leven. Leve het nieuwe Leven! Voor in uw agenda. De Regenboog. Arco Grisnigt AGrisnigt@H3O.nl.

Nieuwsbrief. De Regenboog kleurt je leven. Leve het nieuwe Leven! Voor in uw agenda. De Regenboog. Arco Grisnigt AGrisnigt@H3O.nl. 4 maart 2016 Nieuwsbrief De Regenboog kleurt je leven Voor in uw agenda 8 maart thema bijeenkomst groep 1-2 Noordendijk 10 maart thema bijeenkomst groep 1-2 Volkerakweg 24 maart paasviering 25 maart goede

Nadere informatie

Informatieavond Vijf Gelijke Dagen Model Dinsdag 3 februari 2015 Aanvang: 20.00 uur (Inloop vanaf 19.45 uur)

Informatieavond Vijf Gelijke Dagen Model Dinsdag 3 februari 2015 Aanvang: 20.00 uur (Inloop vanaf 19.45 uur) J a a r g a n g 1 0, n r. 5 2 1 j a n u a r i 2 0 1 5 Informatieavond Vijf Gelijke Dagen Model Toename aantal leerlingen: We starten met een derde groep 1/2. Belangrijke data 2 1 2 Informatieavond Vijf

Nadere informatie

Heindijk PM Rotterdam Tel Vrijdag 24 augustus Website:

Heindijk PM Rotterdam Tel Vrijdag 24 augustus Website: Kubus Nieuwsbrief Jaargaang 2012/2013 Nieuwsbrief nr. Heindijk 20 3079 PM Rotterdam Tel. 010-4830737 Oldenoord 81 3079 KG Rotterdam Tel. 010-4829188 Vrijdag 24 augustus 2012 Website: www.obsdekubus.nl

Nadere informatie

P.C.B. Holk, Galjoen 71-73, 3863 EN, Nijkerk, (033)

P.C.B. Holk, Galjoen 71-73, 3863 EN, Nijkerk, (033) P.C.B. Holk : Onderwijsprofessionals met passie voor kinderen. P.C.B. Holk, Galjoen 71-73, 3863 EN, Nijkerk, (033) 2458569 www.holk.nl P.C.B. Holk is een van de scholen van de stichting PCO Gelderse Vallei:

Nadere informatie

Startpunt We vertellen de verhalen uit Handelingen over Paulus en volgen hem op zijn reizen.

Startpunt We vertellen de verhalen uit Handelingen over Paulus en volgen hem op zijn reizen. 30 juni 2016 ONS - NIEUWS Agenda: 1-7: 2 e rapport 4 en 5 juli: musical gr 8 7 juli: laatste schooldag Bijlage: formatie 2016-2017 Startpunt We vertellen de verhalen uit Handelingen over Paulus en volgen

Nadere informatie

Een uitgave vol Regenboog nieuwtjes Vrijdaginfo 2! Komende week feliciteren we Cihan, Stan, Jan en Hannah. Wij wensen jullie een fijne dag!

Een uitgave vol Regenboog nieuwtjes Vrijdaginfo 2! Komende week feliciteren we Cihan, Stan, Jan en Hannah. Wij wensen jullie een fijne dag! Wij feliciteren... Komende week feliciteren we Cihan, Stan, Jan en Hannah. Wij wensen jullie een fijne dag! Nieuwe leerling Maandag komt er een nieuwe leerling in groep 1 / 2 bij juf Eline. Cihan welkom

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Het team van De Spreng wenst alle kinderen en hun familie een mooi, gezond en leerzaam 2015!

NIEUWSBRIEF. Het team van De Spreng wenst alle kinderen en hun familie een mooi, gezond en leerzaam 2015! D NIEUWSBRIEF Nummer 9 8 januari 2015 Het team van De Spreng wenst alle kinderen en hun familie een mooi, gezond en leerzaam 2015! Trefwoord Thema: Rituelen week 2 t/m 4 (5 t/m 23 januari). Rituelen Inhoud:

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 5 juli Beste ouder(s), verzorger(s),

Nieuwsbrief 7 5 juli Beste ouder(s), verzorger(s), Nieuwsbrief 7 5 juli 2019 Beste ouder(s), verzorger(s), Hulpouders bedankt: Het is lastig om een ieder persoonlijk te bedanken voor alles waarbij u ons het afgelopen jaar hebt geholpen. We lopen dan de

Nadere informatie

De school als vijfsterrenrestaurant!

De school als vijfsterrenrestaurant! De school als vijfsterrenrestaurant! Als ouders kies je voor een school die past bij je kind en gezin. Dan kijk je naar een school die de kwaliteit vormgeeft vanuit hun godsdienstige, levensbeschouwelijk

Nadere informatie

Hallo Nummer 1. (schooljaar , 2 september 2018 )

Hallo Nummer 1. (schooljaar , 2 september 2018 ) Hallo Nummer 1 (schooljaar 2018-2019, 2 september 2018 ) Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze Hallo o.a. : Start schooljaar 2018-2019 Ouderavond donderdag 6 september Schoolfotograaf Jaarkalender Inschrijfmiddag

Nadere informatie

Inleiding.

Inleiding. P.C.B. Holk : Onderwijsprofessionals met passie voor kinderen. P.C.B. Holk, Galjoen 71-73, 3863 EN, Nijkerk, (033) 2458569 www.holk.nl P.C.B. Holk is een van de scholen van de stichting PCO Gelderse Vallei:

Nadere informatie

Schoolkalender

Schoolkalender Schoolkalender 2016-2017 Kalender 2016-2017 In deze kalender vindt u de activiteiten van het schooljaar 2016-2017. Eventuele wijzigingen worden doorgegeven via de nieuwsbrief en zijn bijgewerkt in de kalender

Nadere informatie

Nieuwsbrief (1) september 2017

Nieuwsbrief (1) september 2017 Vakantie voorbij! We gaan weer beginnen! Tot ziens op school! Nieuwsbrief (1) september 2017 Op 12 en 14 september 2017 zijn er contactmiddagen voor alle groepen (15.15-17.30 uur). U ontvangt een aparte

Nadere informatie

basisschool De Weerijs kalender

basisschool De Weerijs kalender basisschool De Weerijs kalender 2017-2018 De Weerijs Met trots stellen we basisschool De Weerijs aan u voor. Het is een school in de binnenstad van Breda. Alle kinderen zijn welkom bij ons. Ons gebouw

Nadere informatie

.Jarigen.Kalender / Schoolgids. .Informatieavonden. .Gymnastiekrooster. Nieuwsbrief 1 september Nieuwsbrief INHOUD: Basisschool De Windroos

.Jarigen.Kalender / Schoolgids. .Informatieavonden. .Gymnastiekrooster. Nieuwsbrief 1 september Nieuwsbrief INHOUD: Basisschool De Windroos Nieuwsbrief 3 september 2012 INHOUD: Welkom Namen op voorwerpen.jarigen.kalender / Schoolgids Nieuwsbrief 1 september 2012 Welkom: 2012 2013 We willen alle leerlingen en ouders graag verwelkomen en veel

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Algemene informatie. Belangrijke data: Start schooljaar. Introductie ouderavonden schooljaar

Nieuwsbrief 1. Algemene informatie. Belangrijke data: Start schooljaar. Introductie ouderavonden schooljaar Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018 Belangrijke data: 29 augustus 20.00 uur vergadering Activiteitencommissie 03 september 19.30 uur introductie ouderavond gr. 1 en 2 04 september 19.30 uur introductie ouderavond

Nadere informatie

Maandag gymspullen mee!

Maandag gymspullen mee! Nog een paar dagen en dan is de vakantie alweer voorbij. Op maandag 3 september gaan de kinderen weer naar school. Het team van de Aquamarijn heeft er dan al de eerste werkweek opzitten. Een werkweek waarin

Nadere informatie

Hartelijk welkom! Team Kbs Kievitsloop. Kbs Kievitsloop t Blok JJ Breda Telefoon:

Hartelijk welkom! Team Kbs Kievitsloop. Kbs Kievitsloop t Blok JJ Breda Telefoon: Hartelijk welkom! Welkom in het schooljaar 2016 2017 op Kbs Kievitsloop. Wij willen ook dit jaar met u samenwerken bij de begeleiding in onderwijs en opvoeding van uw kind (eren). Wij hopen dat er ook

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s), Voor u ligt de schoolkalender voor het schooljaar

Beste ouder(s)/verzorger(s), Voor u ligt de schoolkalender voor het schooljaar Jaarkalender 2018-2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Voor u ligt de schoolkalender voor het schooljaar 2018-2019. Deze schoolkalender bevat praktische informatie met betrekking tot vakanties en vrije dagen,

Nadere informatie

Kogge AL Lelystad Tel:

Kogge AL Lelystad Tel: Kogge 02-25 8242 AL Lelystad Tel: 0320-240672 www.albatroslelystad.nl albatros@stichtingschool.nl Nog 1 ½ week naar school en dan is het zomervakantie. We beginnen weer op maandag 4 september 2017. Voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief (1) augustus 2016

Nieuwsbrief (1) augustus 2016 Vakantie voorbij! We gaan weer beginnen! Tot ziens op school! Nieuwsbrief (1) augustus 2016 Maandagmiddag 29 augustus om 15.30 uur staan de koffie, de thee en de ranja klaar. Tijd om even bij te praten

Nadere informatie

Obs De Schakel Mendes da Costalaan 132 3431 AC Nieuwegein 030-6032593 info@obs-de-schakel.nl www.obs-de-schakel.nl

Obs De Schakel Mendes da Costalaan 132 3431 AC Nieuwegein 030-6032593 info@obs-de-schakel.nl www.obs-de-schakel.nl Obs De Schakel Mendes da Costalaan 132 3431 AC Nieuwegein 030-6032593 info@obs-de-schakel.nl www.obs-de-schakel.nl Nieuwsbrief 1 06-09-2013 Beste ouders Een nieuw schooljaar is begonnen. Gelukkig zijn

Nadere informatie

Weekjournaal nr

Weekjournaal nr nr. 3 2018-2019 Juf Cobie Vanmorgen kregen we de mededeling van juf Cobie dat haar vader is overleden. Wij wensen juf Cobie en haar familie heel veel sterkte toe de komende tijd. Sportdag groep 8 Vrijdag

Nadere informatie

Puzzelstuk nr. 18. Juli 2016

Puzzelstuk nr. 18. Juli 2016 Puzzelstuk nr. 18 Juli 2016 Rapport en oudergesprekken De oudergesprekken zijn a.s. dinsdag en donderdag na schooltijd. U heeft via de mail ondertussen het tijdstip doorgekregen. Wanneer u niet kunt op

Nadere informatie

De jaarkalender is momenteel in druk ; deze zal binnenkort aan de leerlingen meegegeven worden.

De jaarkalender is momenteel in druk ; deze zal binnenkort aan de leerlingen meegegeven worden. Christelijke basisschool Geachte ouders/verzorgers, Voor u ligt nieuwsbrief nummer 1 van het schooljaar 2014 2015. Inmiddels zit de eerste schoolweek er op. Goed om te constateren dat alle leerlingen na

Nadere informatie

Nieuwsbrief SEPTEMBER Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief SEPTEMBER Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Welkom terug óf welkom bij ons op school. Afgelopen maandag hebben wij onze deuren weer geopend en is het nieuwe schooljaar van start gegaan.

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus 2017

Nieuwsbrief augustus 2017 Nieuwsbrief augustus 2017 SmdB De Ark En dan is de zomervakantie weer voorbij gevlogen! De laatste week was gelijk de zonnigste en ook aankomende week voorspellen ze goed weer. We hopen dat iedereen er

Nadere informatie

INFORMATIE NOVEMBER 2013 NUMMER 4

INFORMATIE NOVEMBER 2013 NUMMER 4 INFORMATIE NOVEMBER 2013 NUMMER 4 schooljaar 2013-2014 Geachte ouders/verzorgers, beste leerlingen, Onlangs was de nieuwe algemeen directeur van stichting Proceon op schoolbezoek. Hij was aangenaam verrast

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. NUMMER 7 4 december 2015. In deze Nieuwsbrief: Andere schooltijden. Wachten

NIEUWSBRIEF. NUMMER 7 4 december 2015. In deze Nieuwsbrief: Andere schooltijden. Wachten NIEUWSBRIEF NUMMER 7 4 december 2015 In deze Nieuwsbrief: Godsdienstige vorming Kerstvieringen Opening schoolplein Personele zaken Andere schooltijden Kindcentrum Julianaschool Wijziging in de jaarplanning

Nadere informatie

Kalender. Nr. 18, 12 juni 2019

Kalender. Nr. 18, 12 juni 2019 Nr. 18, 12 juni 2019 Kalender 19 en 21 juni: schoolvoetbaltoernooi unit 3 20 juni 19.00 uur: unit 2 Samsam olé concert Schaffelaartheater 24 juni MR-vergadering 25 juni schoolreisdag unit 1 en 2 1 juli

Nadere informatie

De laatste twee dagen! Alweer de laatste Oehoe van dit schooljaar. Er is in het afgelopen jaar wederom ongelooflijk hard gewerkt.

De laatste twee dagen! Alweer de laatste Oehoe van dit schooljaar. Er is in het afgelopen jaar wederom ongelooflijk hard gewerkt. de Oehoe Het om-de-week-bericht van openbare basisschool de Tamboerijn Conradpark 18 2441 AG Nieuwveen 0172 539502 schoolleider@obsdetamboerijn.nl www.obsdetamboerijn.nl Jaargang 2014-2015, nummer 18 juli

Nadere informatie

RHOON, 6 SEPTEMBER 2017

RHOON, 6 SEPTEMBER 2017 RHOON, 6 SEPTEMBER 2017 Beste ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u het eerste Reisverslag van het schooljaar 2017-2018. Na een welverdiende vakantie zijn wij verleden week weer gestart. De kinderen zijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9. Mededelingen.. 2014-2015 jaargang 7

Nieuwsbrief 9. Mededelingen.. 2014-2015 jaargang 7 Nieuwsbrief 9 2014-2015 jaargang 7 Mededelingen.. Welkom nieuwe leerlingen Na de kerstvakantie zijn Annelivia Kuijpers, Mila de Laat en Evi Koppens bij ons op school gekomen. Zij hebben een plaatsje gekregen

Nadere informatie

c.b.s. Mecklenburg de Posten LR Enschede

c.b.s. Mecklenburg de Posten LR Enschede cbs Mecklenburg de Posten 145 053-4763709 info@mecklenburgvconl In deze ouderkalender staan de vakanties en vrije dagen vermeld Ook vindt u hierin de bijzondere activiteiten van de school In de loop van

Nadere informatie

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2016/2017 nummer januari 2017

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2016/2017 nummer januari 2017 Nieuwsbrief De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2016/2017 nummer 09 24 januari 2017 Kalender 25-01: Inloopochtend 08.30 08.40u 27-01: Speelgoedochtend 31-01: Open ochtend 09.00 12.00u 02-01:

Nadere informatie

Basisschool. De Weerijs. Kalender

Basisschool. De Weerijs. Kalender Basisschool De Weerijs Kalender 2018-2019 De Weerijs Met trots stellen we basisschool De Weerijs aan u voor. Het is een school in de binnenstad van Breda. Alle kinderen zijn welkom bij ons. Ons gebouw

Nadere informatie

AGENDA Aug. / Sept. 2017

AGENDA Aug. / Sept. 2017 UPDATE EN ANDERE KLAROEN-INFORMATIE AGENDA Aug. / Sept. 2017 Beste allemaal, Terwijl u en wij van onze vakantie genoten, is het schoolgebouw schoon gemaakt: vloeren in de was, piepende deuren gesmeerd,

Nadere informatie

Kalender. Nr. 13, 20 maart 2019

Kalender. Nr. 13, 20 maart 2019 Nr. 13, 20 maart 2019 Kalender Woensdag 27 maart: studiedag, alle leerlingen vrij (staat wat onduidelijk op de schoolkalender) Donderdag 4 april: 17.30-18.30 uur presentatie/afsluiting themaweken Helden

Nadere informatie

Doarpsskoalle Sumar 6 september 2017

Doarpsskoalle Sumar 6 september 2017 Doarpsskoalle Sumar 6 september 2017 Schooljaar 2017-2018 De kop is er af. Na 6 weken zomervakantie zijn we weer begonnen en beginnen we langzamerhand weer te wennen aan het schoolse ritme. Samen met u

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 25 augustus schooljaar

Nieuwsbrief 1 25 augustus schooljaar e-mail: beatrixschool@vpcoermelo.nl Website: www.beatrixschoolermelo.nl Nieuwsbrief 1 25 augustus schooljaar 2015-2016 AGENDA Dinsdag 1 september start Kanjer-drie-daagse Maandag 7 september informatieavond

Nadere informatie

Burgemeester Haitsmalaan AE Nijeveen Van de directietafel. Met vriendelijke groet,

Burgemeester Haitsmalaan AE Nijeveen Van de directietafel. Met vriendelijke groet, Inhoud Nieuwsbrief: Agenda: 03-09 Peutergym 06-09 AC vergadering 20.00 uur 11-09 Informatieavond 19.30 uur 12-09 MR + SC 18-09 Pleinfeest 21-09 Speelgoedochtend groep 1/2 25-09 Schoolfotograaf Ouderspreekavond:

Nadere informatie

Kalender Basisschool. De Weerijs

Kalender Basisschool. De Weerijs Kalender 2019-2020 Basisschool De Weerijs Met trots stellen we basisschool De Weerijs aan u voor. Het is een bruisende school in de binnenstad van Breda. Alle kinderen zijn welkom bij ons. Ons gebouw straalt

Nadere informatie

Kalender CBS Julianaschool Schooljaar

Kalender CBS Julianaschool Schooljaar Kalender CBS Julianaschool Schooljaar 2019 2020 Contact Julianaschool Bloemstraat 15 8603 XV Sneek Telefoon: 0515-412219 Website: www.julianaschool-sneek.nl Directeur: Dhr. Klaas Jan Visser E-mail: js@palludara.nl

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Verjaardagen. Lekker Groente en Fruit om 10:00 uur / Tussendoortje / Pauze snack INFOBULLETIN SEPTEMBER 2015

Verjaardagen. Lekker Groente en Fruit om 10:00 uur / Tussendoortje / Pauze snack INFOBULLETIN SEPTEMBER 2015 INFOBULLETIN SEPTEMBER 2015 Locatie Middengebied, Nummer 1, Jaargang 4 De Plevier, jouw stap naar persoonlijke ontwikkeling. De persoonlijke ontwikkeling van iedereen staat bij ons centraal. Om persoonlijke

Nadere informatie

Maandbrief - Klimop-Buiten - Juni 2014

Maandbrief - Klimop-Buiten - Juni 2014 Maandbrief - Klimop-Buiten - Juni 2014 Ten Harmsen v.d. Beekpad 6 1336 BK Almere 036-5451462 Website: www.de-klimop.nl E-mail: dir.klimopbuiten@prisma-almere.nl Agenda juni 2014: Maandag 2 juni : Studiedag,

Nadere informatie

Ouderinfo aug./ sept. 2013-2014

Ouderinfo aug./ sept. 2013-2014 Ouderinfo aug./ sept. 2013-2014 Beste Ouders, Verzorgers, Van de directie Het is weer begonnen! Het nieuwe schooljaar 2013 2014. Voor enkelen weer even wennen, voor anderen weer heel vertrouwd. We hopen

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F 6

N I E U W S B R I E F 6 N I E U W S B R I E F 6 Vrijdag 20 november 2015 G r o e n v a n P r i n s t e r e r s c h o o l www.groenvanprinstererkatwijk.nl Piet Heinlaan 3 Geïnspireerd Kindgericht groenkw@xs4all.nl & 071 4016917

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Paasviering. Belangrijke data. Belangrijke info. April * Cito eindtoets groep 8: * Koningsspelen: 22 april.

NIEUWSBRIEF. Paasviering. Belangrijke data. Belangrijke info. April * Cito eindtoets groep 8: * Koningsspelen: 22 april. NIEUWSBRIEF April 2016 Belangrijke data Paasviering * Cito eindtoets groep 8: 19-20-21 april * Koningsspelen: 22 april Belangrijke info * Afmelden * Denkt u eraan dat u ons vóór half negen laat weten wanneer

Nadere informatie

Schooljaar Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp Vrijdag 20 juli 2018 tel

Schooljaar Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp Vrijdag 20 juli 2018 tel Schooljaar 2017 2018 Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp info@julianaschool.net Vrijdag 20 juli 2018 tel. 0548-636000 www.julianaschool.net Nummer 41 Inhoud Kreet van de week Afscheidsavonden Vanuit het

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2014-2015 nr 2 22 augustus

Nieuwsbrief 2014-2015 nr 2 22 augustus Zevensterstraat 3 7521 GN Enschede 053-4316428 info@zevenstervco.nl www.zevenstervco.nl Nieuwsbrief 2014-2015 nr 2 22 augustus Nieuwsbrief 1 keer op papier De nieuwsbrief wordt wekelijks verstuurd via

Nadere informatie