Nieuwsflits 17- juni 2015

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsflits 17- juni 2015"

Transcriptie

1 Geachte ouders, verzorgers en leerlingen van De Delftse Daltonschool, Deze week zijn de leerlingen van groep 7 en 8 op kamp. Op woensdag 24 juni hebben de leerlingen van alle andere groepen en ouders de kampeerders uitgezwaaid. Gelukkig was het droog en konden de leerlingen genieten van het mooie weer en de leuke activiteiten op het scoutingterrein in Pijnacker. Het schooljaar zit er bijna op. Afgelopen studiedag is er hard gewerkt aan de afronding van het huidige schooljaar en zijn er nieuwe voorbereidingen en plannen gemaakt voor het komende schooljaar. In deze nieuwsflits ontvangt u alvast praktische informatie voor het einde van het schooljaar maar ook voor het nieuwe cursusjaar Op 07 juli zwaaien we de leerlingen van groep 8 uit. Voor hen breekt er een nieuwe fase aan en gaan zij naar het Voortgezet Onderwijs. Uiteraard wensen we hen veel succes op hun nieuwe school. Maar eerst; genieten van een welverdiende zomervakantie. Op 9 juli is de laatste schooldag. U ontvangt dan ook de laatste nieuwsflits van dit schooljaar. Belangrijke data Ma 29 juni Advies groep 7 Di 30 juni Advies groep 7 Wo 01 juli OV vergadering Do 02 juli Infoavond beeld denken Vrij 03 juli Rapport mee Ma 06 juli Musical groep 8 en Afscheidsavond groep 8 Di 07 juli Sponsorloop op plein Di 07 juli Schoolpicknick Di 07 juli Uitzwaaien groep 8 Do 09 juli Laatste schooldag Vrij 10 juni Vrije dag, start zomervakantie Met vriendelijke groet, Mede namens het team, Wilco van der Maas Locatiedirecteur Vrije dagen in juli Donderdag 9 juli is de laatste schooldag. Vrijdag 10 juli is een vrije dag. De zomervakantie duurt tot 21 augustus. Op maandag 24 augustus starten de lessen op school weer.

2 De minibieb In de hal van de school wordt hard gewerkt aan de beschildering van de minibieb. Na de zomervakantie zal de minibieb bij de ingang van het plein staan en kan iedereen er gebruik van maken. SchoolopSeef Woensdag 24 juni hebben Petra Ekkes (verkeersouder en verkeersdocent) en meester Wilco vanuit de directie een gesprek gevoerd met een medewerkster van het Regionaal Ondersteuningsbureau Verkeersveiligheid Zuid- Holland (ROV-ZH). Op onze school wordt structureel aandacht aan de verkeersveiligheid van onze leerlingen besteed. Dit gebeurt door middel van het programma SchoolopSeef in verkeerslessen, gastlessen en ook in informatieochtenden voor ouders. Daarom hebben we het predicaat SchoolopSeef aangevraagd. De commissie onderzoekt nu of we aan alle voorwaarden voldoen. Wanneer het predicaat rond november wordt toegekend mag onze school zich de eerste SchoolopSeef school van Delft noemen! Licentie Eerder heeft u kunnen lezen dat onze school een bezoek gehad heeft van visiteurs vanuit de Nederlandse daltonvereniging. Na een positieve beoordeling werd onze daltonlicentie voor 5 jaar verlengd. Op 24 juni kwam de verlening van onze Dalton Licentie ook daadwerkelijk binnen.

3 Groepsverdeling leerkrachten Volgend jaar zijn de leerkrachten in de volgende groepen ingedeeld: Nieuwsflits 17- juni 2015 groep maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag 1-2 Juf Edith Juf Edith Juf Edith / juf Juf Edith Juf Sylvia Sylvia (om de week) 3-4 Juf Joyce Juf Joyce Juf Joyce Juf Joyce Juf Joyce 5-6 Juf Hanneke Juf Hanneke Juf Hanneke Juf Suzanne Juf Hanneke 7-8 Juf Monique Juf Esther Juf Monique Juf Esther Juf Monique Overig: Plusklas Vakleerkracht voor bewegingsonderwijs /gym schoolassistent aanwezig op maandag en dinsdag Masterclass Schakelklas Intern begeleider op maandag en dinsdag Administratie Conciërge op donderdagochtend Directie aanwezig op maandag, dinsdag en donderdag Stagiaire Juf Esther Juf Monique Juf Adrienne Juf Els Juf Sylvia en Juf Joyce Juf Suzanne Annemiek van Os Meester John Meester Wilco Juf Annemiek Klein Hesseling Lio (Leerkracht in Opleiding) Stagiaire Zoals u in het bovenstaande schema kunt lezen zal juf Annemiek Klein Hesseling ons team komen versterken. Vanaf augustus loopt zij als leerkracht in opleiding, vanuit de Haagse Hogeschool, stage in groep 3-4. Juf Joyce zal haar begeleiden. Na de zomervakantie zal juf Annemiek zich in een Nieuwsflits aan u voorstellen.

4 Eindmusical groep 8 Op maandag 6 juli voeren de leerlingen van groep 7 en 8 de eindmusical op. Overdag is dat voor alle leerlingen van de school. s Avonds wordt de musical opgevoerd voor de ouders/verzorgers en de genodigden van de leerlingen van groep 7 en 8 Bijeenkomst Beelddenken Op 2 juli 2015 zal er een informatie bijeenkomst over Beelddenken gegeven worden. Deze bijeenkomst wordt verzorgd door Wynanda Pool (moeder van Nynke uit groep 7) Aan het einde van deze Nieuwsflits treft u de Flyer aan. U bent van harte welkom! Sponsorloop en Picknick Onlangs heeft u een brief gekregen omtrent de sponsorloop die bedacht is door Isa uit groep 6. Deze sponsorloop wordt in de ochtend van 7 juli op het plein van onze school gehouden. Vanaf 12:15 uur lunchen we met alle leerlingen op het kleuterplein. Uw kind komt deze middag niet thuis eten. Wilt u uw zoon of dochter deze dag eten en drinken mee geven voor de lunch pauze? Om het extra feestelijk te maken zorgen we vanuit de school voor een kleine traktatie. De leerlingen mogen zelf ook een kleedje meenemen om op te picknicken. Uitzwaaien groep 8 Net als vorig jaar zwaaien we op dinsdag 7 juli alle leerlingen van groep 8 om 15:00 uur uit. Alle leerlingen van de school maken een poort waaronder de leerlingen voor de laatste keer naar buiten komen. Voor de leerlingen een bijzonder moment. Uiteraard zijn ouders ook van harte welkom!

5 Nieuws vanuit de Medezeggenschapsraad De afgelopen tijd heeft de MR zich gebogen over het nieuwe schoolplan dat is opgesteld door de directie. Een schoolplan bevat het onderwijskundig beleid, het personeelsbeleid, het financiële beleid, het organisatorische beleid en het kwaliteitsbeleid van een school. Kort gezegd komt het erop neer dat het de plannen bevat hoe de Delftse Daltonschool nog beter wordt dan dat de school nu al is. Vanuit de MR hebben wij meegedacht met de directie en uiteindelijk het nieuwe schoolplan ook formeel goedgekeurd. Binnenkort zal het schoolplan ook voor u als ouder beschikbaar komen. Daarnaast is de MR betrokken bij het nieuwe plusklas beleid en denken we mee over hoe ouderparticipatie nog beter kan worden vormgegeven. Dit zijn onderwerpen waar wij ook na de zomervakantie weer mee verder zullen gaan. Als MR kunnen wij ook zelf punten op de agenda zetten voor het overleg met de directie. Als er zaken zijn waarvan u vindt dat wij die moeten oppakken, laat het ons dan weten. Wij zitten immers ook voor u in de MR! Sportdag JOGG Woensdagochtend 10 juni werd er een extra sportdag georganiseerd door de studenten van JOGG. Mede door de goede organisatie en het prima weer werd het een hele sportieve ochtend. Hieronder een leuk artikel uit de krant over deze sportieve ochtend. Vriendelijke groeten, Natascha Szilágyi, Petra Ekkes (oudergeleding MR) Ondertekening van het schoolplan door de Medezeggenschapsraad.

6 Instroomgroep 0 Enkele weken geleden heeft u een enquête ontvangen over een nieuw te starten groep 0 Deze groep 0 zal gestart worden door de organisatie Smallsteps in samenwerking met onze school. De peuters die in de groep 0 instromen komen in aanraking met de beginselen van het daltononderwijs en ook is er een intensievere samenwerking met groep 1-2 van onze school. Helaas zijn er nog te weinig aanmeldingen om direct na de zomervakantie te kunnen starten. Uit de enquête is gebleken dat dit vanaf januari 2016 wel mogelijk zal zijn. Het starten van deze groep 0 is daarom nog even uitgesteld. In de zomervakantie zal daarom wel het lokaal van de Smallsteps Rangers verplaatst worden naar het grotere lokaal wat nu de teamkamer is. Ook zal dit lokaal zo ingericht worden dat er een groep 0 gestart kan worden. Het huidige lokaal van de Rangers wordt teamkamer. Nieuwe taalmethode Gedurende dit cursusjaar hebben we ons als team georiënteerd op een nieuwe taalmethode. De huidige methode Taal in Beeld is aan vervanging toe. Op de studiedag van 18 juni hebben we, na een uitvoerig uitprobeertraject van diverse methoden, gekozen voor de methode Taalverhaal. De methode bevat taal, spelling en begrijpend lezen. Gedurende de uitprobeerfase hebben ook de leerlingen van diverse groepen kunnen aangeven welke methode het prettigst werkt. Naast de leerboeken zijn ook de software en de programma s voor het digibord beoordeeld. Ook is er gekeken of de methode past bij ons daltononderwijs. Zelfstandig werken en samenwerken is daarbij van belang.

7 Vakantie, vrije dagen, studiedagen en margedagen Na de zomervakantie ontvangt u de jaarkalender en de schoolgids. Hieronder krijgt u alvast een overzicht van vakanties, vrije dagen, studiedagen en marge voor het schooljaar Een margedag is een dag waarop leerlingen en leerkrachten vrij zijn. Studiedag, studiemiddagen en margedagen: Studiemiddag vrijdag 11 september 2015 leerlingen zijn vanaf 12:15 uur vrij Studiemiddag dinsdag 22 september 2015 leerlingen zijn vanaf 12:15 uur vrij Margedag vrijdag 16 oktober 2015 leerlingen zijn de gehele dag vrij Studiedag dinsdag 10 november 2015 leerlingen zijn de gehele dag vrij Margedag vrijdag 18 december 2015 leerlingen zijn de gehele dag vrij Studiemiddag dinsdag 19 januari 2016 leerlingen zijn vanaf 12:15 uur vrij Margedag vrijdag 19 februari 2016 leerlingen zijn de gehele dag vrij Studiedag woensdag 15 juni 2016 leerlingen zijn de gehele dag vrij Studiedag dinsdag 21 juni 2016 leerlingen zijn de gehele dag vrij Margedag vrijdag 08 juli 2016 leerlingen zijn de gehele dag vrij Vakanties en vrije (mid)dagen: Herfstvakantie 19 t/m 23 september 2015 leerlingen zijn de gehele week vrij Sinterklaasmiddag 04 december 2015 leerlingen zijn vanaf 12:15 uur vrij Kerstmiddag 17 december 2015 leerlingen zijn vanaf 12:15 uur vrij Kerstvakantie 21 dec. t/m 1 januari 2016 leerlingen zijn twee weken vrij Voorjaarsvakantie 22 t/m 26 februari 2016 leerlingen zijn de gehele week vrij Paasmiddag 24 maart 2016 leerlingen zijn vanaf 12:15 uur vrij Goede Vrijdag 25 maart 2016 leerlingen zijn de gehele dag vrij 2 e Paasdag 28 maart 2016 leerlingen zijn de gehele dag vrij Koningsspelenmiddag 22 april 2016 leerlingen zijn vanaf 12:15 uur vrij Koningsdag 27 april 2016 leerlingen zijn de gehele dag vrij Meivakantie * 02 t/m 16 mei 2016 leerlingen zijn twee weken en een maandag vrij. Zomervakantiemiddag 07 juli leerlingen zijn vanaf 12:15 uur vrij Zomervakantie 11 juli t/m 19 augustus 2016 leerlingen zijn zes weken vrij *Hemelvaart, Pinksteren en 5 mei vallen in de meivakantie van 2016

8 De Papaver (ingezonden) Op 1 juli neemt de stichting Papaver Duurzaam Door het gebouw van de Papaver aan de Korftlaan en de NME-ondersteuning over van de gemeente Delft. Men wil daar doormiddel van een ludieke actie aandacht voor vragen. Breng je afgeschreven Delfts blauwe thee- of koffiekopje voor een 2e leven naar De Papaver in Delft! Als kersverse proeftuin voor duurzame lifestyle zijn we op zoek naar nieuw servies en hergebruik is natuurlijk heel duurzaam. Dus heb je zo n kopje staan dat heel alleen ongebruikt in de kast, schuur of op zolder staat, breng hem de 1e week van juli naar De Papaver, Korftlaan 6 in Delft. Je krijgt er een leuk presentje voor terug. Pleinfeest Het pleinfeest van 17 juni, georganiseerd door de ouders van onze oudervereniging, was weer een groot succes. Het was deze dag goed weer en de kinderen (en ouders en leerkrachten) hebben zich prima kunnen vermaken! We willen alle ouders die hier aan hebben meegewerkt hartelijk bedanken. Ook was het fijn dat er zoveel lekkere hapjes klaargemaakt werden en materialen zijn geschonken om te kunnen verkopen

9 Altijd al meer willen weten over Beelddenken? Kom dan donderdag 2 juli a.s. van 20:00 21:00 uur naar de Delftse Daltonschool. Lezing over Beelddenken en de Davis methode door Wynanda Pool Wynanda is een enthousiaste en actieve ouder bij ons op school, u kent haar misschien als de moeder van Nynke (en Douwe, nu op het voortgezet onderwijs) of als voorzitter van de OuderVereniging. Daarnaast is zij bezig met een opleiding tot Davis counselor en wil ze haar kennis graag met ons delen. Ze gaat antwoorden geven op onderstaande en andere vragen die u heeft: Wat is beelddenken? Wat zijn de voor- en nadelen van beelddenken? Hoe ontstaan leerproblemen door beelddenken als dyslexie en dyscalculie? Hoe kan de Davis methode helpen bij deze leerproblemen? methode biedt geen symptoombestrijding, maar leidt tot bewustwording van je eigen manier van waarnemen, denken en leren geeft tools waar kinderen zelf mee aan de slag kunnen triggers wegwerken o.a. beelden maken bij lege woorden:

Nieuwsflits 18- juli/augustus 2015

Nieuwsflits 18- juli/augustus 2015 Geachte ouders, verzorgers en leerlingen van De Delftse Daltonschool, Op donderdag 9 juli hebben we het schooljaar dan echt afgesloten. We kunnen terugkijken op een goed schooljaar met veel activiteiten

Nadere informatie

Nieuwsflits, nummer 18 Schooljaar

Nieuwsflits, nummer 18 Schooljaar Nieuwsflits, nummer 18 Schooljaar 2013-2014 Inhoud: - Van het team - Formatie schooljaar 2014-2015 - Studiedagen/vrije dagen schooljaar 2014-2015 - Het Groene Schoolplein: Opening - Schoolkamp groep 7-8

Nadere informatie

Nieuwsflits 16- juni 2015

Nieuwsflits 16- juni 2015 Geachte ouders, verzorgers en leerlingen van De Delftse Daltonschool, Deze week zijn de leerlingen van groep 1 t/m 6 op schoolreisje geweest. Gelukkig was het op het moment dat de kinderen in het Archeon

Nadere informatie

Nieuwsflits 09- maart 2017

Nieuwsflits 09- maart 2017 Geachte ouders, verzorgers en leerlingen van De Delftse Daltonschool, Enquete Onlangs is de ouder enquête afgenomen. De enquête is afgelopen week gesloten en we gaan de resultaten met het team van de school

Nadere informatie

Maandag 31 augustus is er voor alle ouders een informatie avond van 19.00 tot 20.30. Augustus 2015. Ma Di Wo Do Vr Za Zo

Maandag 31 augustus is er voor alle ouders een informatie avond van 19.00 tot 20.30. Augustus 2015. Ma Di Wo Do Vr Za Zo Aan de ouder(s) en verzorger(s) Welkom in het nieuwe schooljaar 2015-2016 op de Valentijnschool Voor u ligt de kalender voor het schooljaar 2015-2016. U vindt hierin belangrijke data voor bepaalde activiteiten

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2014-2015 nr 2 22 augustus

Nieuwsbrief 2014-2015 nr 2 22 augustus Zevensterstraat 3 7521 GN Enschede 053-4316428 info@zevenstervco.nl www.zevenstervco.nl Nieuwsbrief 2014-2015 nr 2 22 augustus Nieuwsbrief 1 keer op papier De nieuwsbrief wordt wekelijks verstuurd via

Nadere informatie

Schooljaar 2017/2018 nr. 8

Schooljaar 2017/2018 nr. 8 Beste ouder(s)/verzorger(s), De tijd vliegt en de zomervakantie komt eraan. Aan het einde van het schooljaar zijn er nog veel dingen te regelen en ook thuis bent u mogelijk al bezig met uw vakantieplannen.

Nadere informatie

I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N. w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l. 24 augustus INFO 1

I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N. w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l. 24 augustus INFO 1 I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l 24 augustus 2 017 INFO 1 IN DEZE INFO Klaar voor de start. Informatie-avonden groepen 1/2/3 Schoolreisje

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 8 juni 2016

Nieuwsbrief 19 8 juni 2016 Nieuwsbrief 19 8 juni 2016 Inhoud: Avondvierdaagse en onweer ANWB-Streetwise Sportdag groep 8 Juf Norma op bezoek 20 en 21 juni studiedagen 22 juni ouderavond 20.00 uur Juf Anneke Juf Ingrid Informatie

Nadere informatie

SBO Petraschool. Nieuwsbrief 3 juli Vanuit de directie: Contactgegevens. Belangrijke data

SBO Petraschool. Nieuwsbrief 3 juli Vanuit de directie: Contactgegevens. Belangrijke data Nieuwsbrief 3 juli 2019 SBO Petraschool Vanuit de directie: Dit is de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar, met vooral praktische zaken van dit schooljaar en komend schooljaar. Volgend schooljaar starten

Nadere informatie

Bijlagen: Folder Stichting Kinderopvang Friesland

Bijlagen: Folder Stichting Kinderopvang Friesland Agenda Personele zaken Buitenschoolse opvang (BSO) nieuwe partner Afscheidsavond Spelen tot je groen ziet! Doorschuifochtend Klus-/Schoonmaakavond Laatste schooldag: afsluiting & afscheid Vakantierooster

Nadere informatie

Maandag 12 september is er voor alle ouders een informatie avond van 19.00 tot 21.00

Maandag 12 september is er voor alle ouders een informatie avond van 19.00 tot 21.00 Aan de ouder(s) en verzorger(s) Voor u ligt de kalender voor het schooljaar 2016-2017. U vindt hierin belangrijke data voor bepaalde activiteiten, studiedagen en vakanties. Een handig boekje om op een

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Waterlandjournaal. Nieuws van de directie. Nieuws van de directie oproep. Vakantieregeling. Kinderstralen LOS. Sportochtenden JVA.

Waterlandjournaal. Nieuws van de directie. Nieuws van de directie oproep. Vakantieregeling. Kinderstralen LOS. Sportochtenden JVA. Waterlandjournaal Jaargang 3 nr. 8 29 april 2016 Nieuws van de directie I N D I T N U M M E R : Nieuws van de directie oproep Vakantieregeling 2016-2017 Kinderstralen LOS MR Sportochtenden JVA Bibliotheek

Nadere informatie

Jaargang 20 / nummer 0 31 augustus 2017

Jaargang 20 / nummer 0 31 augustus 2017 Openbare Basisschool De Zevensprong Danslaan 74 1326 PL Almere Tel.: 036-5353742 info@zevensprong.asg-almere.nl www.zevensprong.asg-almere.nl Jaargang 20 / nummer 0 31 augustus 2017 Belangrijke data: 4

Nadere informatie

OBS Zuid Wolvega Oranje Nassaulaan LL Wolvega

OBS Zuid Wolvega Oranje Nassaulaan LL Wolvega OBS Zuid Wolvega Oranje Nassaulaan 51 8471 LL Wolvega 0561-615138 www.obszuid.nl directie@obszuid.nl NIEUWSBRIEF Schooljaar 2018-2019, nr. 1, 31 augustus 2018. Gouden weken In de eerste zes weken van het

Nadere informatie

Maandbrief JULI / AUGUS- TUS 2017

Maandbrief JULI / AUGUS- TUS 2017 Maandbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Over een week sluit de school voor 6 weken haar deuren. Wat is het jaar weer omgevlogen. Wij willen in het bijzonder groep 8 veel plezier wensen

Nadere informatie

SCHOOLKALENDER

SCHOOLKALENDER WE ZIJN WEER VAN START!! Het schooljaar 2017-2018 is van start gegaan en dus hoort daar ook weer een kalender bij met de belangrijkste activiteiten voor u op een rijtje. Daarnaast vindt u praktische informatie

Nadere informatie

Wat we precies gaan kopen van dit geld is nog niet bekend maar zal volgend schooljaar duidelijk worden. U hoort nog van ons!! 1

Wat we precies gaan kopen van dit geld is nog niet bekend maar zal volgend schooljaar duidelijk worden. U hoort nog van ons!! 1 Nieuw lid MR... 1 Opbrengst kaartenactie... 1 Vakanties en studiedagen 2017-2018... 2 Sportdag september: Hulpouders gevraagd!!!... 2 Even voorstellen... 3 We zwaaien ze feestelijk uit!... 4 Summerfun...

Nadere informatie

Belangrijke data volgend schooljaar Als bijlage van deze nieuwsbrief krijgt u de belangrijke data voor het nieuwe schooljaar.

Belangrijke data volgend schooljaar Als bijlage van deze nieuwsbrief krijgt u de belangrijke data voor het nieuwe schooljaar. Zevensterstraat 3 7521 GN Enschede 053-4316428 info@zevenstervco.nl www.zevenstervco.nl nr 42 Nieuwsbrief 2 juli 2015 Belangrijke data volgend schooljaar Als bijlage van deze nieuwsbrief krijgt u de belangrijke

Nadere informatie

lvandruyten@sgmbrouwerij.nl

lvandruyten@sgmbrouwerij.nl 2015-2016 Lesrooster Maandag 8:45-12:00 en 13:00-15:00 Dinsdag 8:45-12:00 en 13:00-15:00 Bewegingsonderwijs Woensdag 8:45-12:30 Donderdag 8:45-12:00 en 13:00-15:00 Vrijdag 8:45-12:00 en 13:00-15:00 Bewegingsonderwijs

Nadere informatie

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Hemelvaart en Pinksteren Na de Hemelvaart volgt 10 dagen later altijd Pinksteren. Pinksteren is meer

Nadere informatie

SCHOOLKALENDER

SCHOOLKALENDER 2018-2019 SCHOOLKALENDER au g u s t u s 2 0 1 8 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 Start schooljaar Kriebelen 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Sponsorloop voor Weerderhof Schoolfeest s e p t e m

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019 Start van het nieuwe schooljaar op dinsdag 3 september 2019 Het schooljaar 2019-2020 start dit jaar niet op de eerste maandag, maar op dinsdag. Maar op maandagmiddag 2 september nodigen wij wel alle kinderen

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 32. Belangrijke data. Onderwijs op de Windroos. Aanwezigheid directie en IB

ICBS De Windroos WEEKINFO 32. Belangrijke data. Onderwijs op de Windroos. Aanwezigheid directie en IB WEEKINFO 32 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Beste ouders/verzorgers, Belangrijk in deze info: Vakantie en studiedagen 2019-2020 Verlof aanvragen Zaanse

Nadere informatie

Nieuwsflits 11- februari 2015

Nieuwsflits 11- februari 2015 Geachte ouders, verzorgers en leerlingen van De Delftse Daltonschool, Afgelopen weken stonden in het teken van het nieuwe rapport en de voortgangsgesprekken. We vinden het prettig om met alle ouders/verzorgers

Nadere informatie

Informatieavond schoolkamp voor de ouders/verzorgers van de schoolverlaters. Aanvang uur. Periodeplanningsdag, alle leerlingen zijn vrij

Informatieavond schoolkamp voor de ouders/verzorgers van de schoolverlaters. Aanvang uur. Periodeplanningsdag, alle leerlingen zijn vrij Maandbrief Klimop-Stad september 2016 Rossinistraat 5 1323 BP Almere Tel. 036-5364814 Website: www.de-klimop.nl E-mail: dir.klimopstad@prisma-almere.nl Agenda september 2016: Donderdag 8 september: Vrijdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr juli 2016

Nieuwsbrief nr juli 2016 Nieuwsbrief nr. 21 6 juli 2016 Inhoudsopgave 1. Belangrijke data 2. Bezetting onderbouw 3. Afscheid Alma Smand 4. Montessoridiploma 5. Enquête over het rooster 6. Afscheid groep 8 7. Lustrumfeest 8. Verkeerslessen

Nadere informatie

Formatie ( bijlage) De formatie is bekend en we hebben samen met het team en de MR de formatie vastgesteld. De MR heeft ingestemd met dit voorstel.

Formatie ( bijlage) De formatie is bekend en we hebben samen met het team en de MR de formatie vastgesteld. De MR heeft ingestemd met dit voorstel. Riemslootnieuws 706 06-07-2017 Jaargang 17 e-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 KDV en BSO Dag en Dou email: roezemoes@dagendou.nl TSO: planning@dagendou.nl www.comperio.nl KDV en BSO Flexkidz

Nadere informatie

SPORCKTKALENDER

SPORCKTKALENDER SPORCKTKALENDER 2018-2019 augustus 2018 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 Sporcktinfo 1 16 17 18 19 20 Eerste schooldag 21 22 23 24 25 26 27 28 29 Sporcktinfo 2 30 31 Op 20 augustus start het nieuwe

Nadere informatie

Jaarplanning Jaarplanning Podium

Jaarplanning Jaarplanning Podium Jaarplanning Podium 2017-2018 Augustus 2017 Ochtend 8.30-12 u. Voormiddag 13-15 u. Namiddag 15-17 u. Hoofdluiscontrole 21 Ma Eerste schooldagkoffie/thee Avond 20-22 u./ bijzonderheden 22 Di Hoofdluiscontrole

Nadere informatie

Schooljaar Juf Els ma,di,wo,do Juf Imke vr Juf Eunice ma, di, wo, vr Juf Imke do

Schooljaar Juf Els ma,di,wo,do Juf Imke vr Juf Eunice ma, di, wo, vr Juf Imke do In deze nieuwsbrief Aanvulling groepsindeling Laatste schooldag Vrije dagen schooljaar 2018-2019 Afscheid juf Esther en meester Jacco Even voorstellen Gevonden voorwerpen Nieuwsbrief Schooljaar 2017-2018

Nadere informatie

Uiltje gemist? kalender

Uiltje gemist? kalender 14 juli 2016 kalender Donderdag 14 juli Musical groep 8 L/S Maandag 18 juli Juffendag groepen 5 Dinsdag 19 juli Meester- en juffendag groepen 4 Laatste schooldag en uitzwaaien groepen 8 Woensdag 20 juli

Nadere informatie

CBS Nije-Kroost 11 juni 2015

CBS Nije-Kroost 11 juni 2015 Nieuwe leerlingen In groep 1/2 a: Lizzy Nesselaar en Kai Hartogh In groep 1/2 c: Joël Dukel Welkom op Nije-Kroost! We wensen jullie een fijne tijd toe op onze school! CBS Nije-Kroost 11 juni 2015 www.cbsnijekroost.nl

Nadere informatie

PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. ( )

PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. ( ) PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. (0562 798004) www.prinsesmargrietschoolterschelling.nl West-Terschelling, 26-8- 2016 Beste ouders/verzorgers, Het nieuwe schooljaar gaat

Nadere informatie

27 juni 2016 schooljaar 2015-2016 nieuwsbrief 20

27 juni 2016 schooljaar 2015-2016 nieuwsbrief 20 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 27 juni 2016 schooljaar 2015-2016 nieuwsbrief 20 Van de directie Op verzoek van de kinderredactie komt deze Lijstereens een paar dagen

Nadere informatie

1 september 2018 nummer 1

1 september 2018 nummer 1 1 september 2018 nummer 1 Belangrijke data: 3 september : eerste schooldag 12 september : opening thema 13 september ` : informatiemiddag 14.30-16.00 uur 13 september : bijeenkomst groep 7-8, aansluitend

Nadere informatie

Nieuwsbrief 24 juli 2017

Nieuwsbrief 24 juli 2017 Breedveld 7, 1025 PZ Amsterdam tel.: 020 6371265 email: info@ikcbuikslotermeer.nl voor onderwijs en opvang van 0 tot 13 jaar Nieuwsbrief 24 juli 2017 Beste ouders/verzorgers, Voor u ligt de laatste nieuwsbrief

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF NUMMER

NIEUWSBRIEF NUMMER NIEUWSBRIEF NUMMER 11 07-07-2017 Wilt u voor de zomervakantie het verslagboekje van uw kind inleveren? Het uiterlijk op maandag 17 juli. Onder andere in deze nieuwsbrief: Picknick op woensdag 19 juli Ouders

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 3 juli 2019

Nieuwsbrief. 3 juli 2019 Nieuwsbrief 10 3 juli 2019 Studiedagen 2019-2020 Op de volgende data zijn de kinderen komend schooljaar vrij in verband met een studiedag van het team: Woensdag 11 september* Woensdag 27 en donderdag 28

Nadere informatie

Verjaardagen. Lekker Groente en Fruit om 10:00 uur / Tussendoortje / Pauze snack INFOBULLETIN SEPTEMBER 2015

Verjaardagen. Lekker Groente en Fruit om 10:00 uur / Tussendoortje / Pauze snack INFOBULLETIN SEPTEMBER 2015 INFOBULLETIN SEPTEMBER 2015 Locatie Middengebied, Nummer 1, Jaargang 4 De Plevier, jouw stap naar persoonlijke ontwikkeling. De persoonlijke ontwikkeling van iedereen staat bij ons centraal. Om persoonlijke

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR

KALENDER SCHOOLJAAR KALENDER SCHOOLJAAR 2017-2018 Versie augustus 2017 1 augustus 2017 1 dinsdag 2 woensdag 3 donderdag 4 vrijdag 5 zaterdag 6 zondag 7 maandag 8 dinsdag 9 woensdag 10 donderdag 11 vrijdag 12 zaterdag 13 zondag

Nadere informatie

Maandag 18 september is er voor alle ouders een informatie avond van tot 20.30

Maandag 18 september is er voor alle ouders een informatie avond van tot 20.30 Aan de ouder(s) en verzorger(s) Voor u ligt de kalender voor het schooljaar 207-208. U vindt hierin belangrijke data voor bepaalde activiteiten, studiedagen en vakanties. Een handig boekje om op een goed

Nadere informatie

Fijne vakantie. kalender. Juf Bianca Frasa

Fijne vakantie. kalender. Juf Bianca Frasa Fijne vakantie De hitte van de afgelopen dagen doet ons denken en verlangen naar de zomervakantie. Even heerlijk uit de routine van alledag en zelf het ritme bepalen. We hopen dat alle kinderen en hun

Nadere informatie

13 juni 2014. www.tkoggeschip.nl

13 juni 2014. www.tkoggeschip.nl 13 juni 2014 Abraham Kuyperplein 2 Amsterdam tel.: 5061980 www.tkoggeschip.nl BIJLAGE In de bijlage vindt u uitleg over de nieuwe normering van de CITO toetsen. Ook is er nieuws van de Peuterschool (een

Nadere informatie

Zegveld, juni Bent u benieuwd over welke waarden het gaat?

Zegveld, juni Bent u benieuwd over welke waarden het gaat? Zegveld, juni 2017 Afgelopen studiedag hebben we stil gestaan bij verschillende aspecten van ons onderwijs, instructie geven en professionalisering. Ook hebben we de jaarplanning voor het schooljaar 2017-2018

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2017

Nieuwsbrief juli 2017 Nieuwsbrief juli 2017 SmdB De Ark En dan is het toch echt zomervakantie en wensen we iedereen een zonnige vakantie toe en een goed weerzien op 28 augustus! Natuurlijk doen we dit niet zonder alle ouders

Nadere informatie

overzicht schooljaar

overzicht schooljaar overzicht schooljaar 2016-2017 - schooltijden - regelingen - activiteiten - vakanties - adressen en telefoonnummers LOVK School voor Landelijk Onderwijs aan Varende Kinderen LOVK-schoolgids 2016-2017 A

Nadere informatie

Juni NIEUWE LEERLINGEN We heten de onderstaande leerlingen welkom op de Rank en wensen ze een hele fijne schooltijd.

Juni NIEUWE LEERLINGEN We heten de onderstaande leerlingen welkom op de Rank en wensen ze een hele fijne schooltijd. CBS de Rank Opgang 3 1689 KZ Zwaag ' 0229-277095 6 08-47298128 Juni 2019 Geachte Ouders, Hierbij ontvangt u weer een informatiebulletin. De INFO's verschijnen een aantal keer per jaar. Naast de ingang

Nadere informatie

C. Fabritiusstraat HN Leeuwarden Tel: Website: JAARKALENDER

C. Fabritiusstraat HN Leeuwarden Tel: Website:     JAARKALENDER Tel: 058-2127623 2017 2018 JAARKALENDER SEPTEMBER 2017 Vr 1 Zo 17 Za 2 Ma 18 Studiedag. Alle leerlingen vrij. Week van de gesprekken Zo 3 Di 19 MR Ma 4 Eerste schooldag Wo 20 Di 5 Hoofdluiscontrole Do

Nadere informatie

Beste Ouders / Verzorgers.

Beste Ouders / Verzorgers. Beste Ouders / Verzorgers. In het jaarboek vindt u de praktische zaken met betrekking tot onze school. De vakanties, activiteiten, belangrijke regels en afspraken staan hierin vermeld. In de loop van dit

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. Bericht voor groep 1-2. En nog een bericht voor groep In dit nummer:

KlimtorenNieuws. Bericht voor groep 1-2. En nog een bericht voor groep In dit nummer: KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 11 03-02-2016 In dit nummer: Rapport en voortgangsgesprekken Bericht

Nadere informatie

Voor nu wensen we iedereen alvast een heel mooie zomervakantie met hopelijk heel veel zon!

Voor nu wensen we iedereen alvast een heel mooie zomervakantie met hopelijk heel veel zon! 29-06-2018 Dit Open Podium en veel andere Podiuminformatie wordt alleen digitaal verzonden. e-mail adreswijzigingen en aanmeldingen hiervoor: info.podiumloenen@vechtstreekenvenen.nl Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

Comeniusschool. Schoolkalender Comeniusschool. De kleine school waar je groot wordt.

Comeniusschool. Schoolkalender Comeniusschool. De kleine school waar je groot wordt. Comeniusschool Schoolkalender 2016-2017 Schooljaar 2016-2017 Voor u ligt de jaarkalender van de Comeniusschool. In deze kalender vindt u een overzicht van belangrijke data betreffende het schooljaar 2016-2017.

Nadere informatie

2014-2015. Graaf Reinaldschool Top Naeffstraat 26 4207 MT Gorinchem www.graafreinaldschool.nl info@graafreinaldschool.nl

2014-2015. Graaf Reinaldschool Top Naeffstraat 26 4207 MT Gorinchem www.graafreinaldschool.nl info@graafreinaldschool.nl 2014-2015 Jaarkalender Faseschool Graaf Reinald Graaf Reinaldschool Top Naeffstraat 26 4207 MT Gorinchem www.graafreinaldschool.nl info@graafreinaldschool.nl Inhoudsopgave Voorwoord blz. 3 Groepsverdeling

Nadere informatie

overzicht schooljaar

overzicht schooljaar overzicht schooljaar 2017-2018 - schooltijden - regelingen - activiteiten - vakanties - adressen en telefoonnummers LOVK School voor Landelijk Onderwijs aan Varende Kinderen LOVK-schoolgids 2017-2018 A

Nadere informatie

Jaarkalender

Jaarkalender Jaarkalender 201-2017 September 201 1 2 3 4 3 1e schooldag Inloop 8.30-8.4 uur Screening hoofdluis deze week 7 8 Zomervakantie Zomervakantie 9 10 11 3 12 13 14 1 1 17 18 Deze week start Eenbes Plusklassen

Nadere informatie

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster obs De Phoenix Week 21-2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), Na twee weken vakantie gaan we er volop tegenaan tot het einde van dit schooljaar. De komende drie weken staan in het teken van CITO toetsen en

Nadere informatie

Geachte ouders, De ooievaarspas is geldig voor vrijstelling van de ouderbijdrage. Alle overige kosten dienen te worden betaald.

Geachte ouders, De ooievaarspas is geldig voor vrijstelling van de ouderbijdrage. Alle overige kosten dienen te worden betaald. Geachte ouders, Maandag 21 augustus a.s. starten we met het nieuwe schooljaar. Alle kinderen worden tussen 8.20 en 8.30 uur in hun (nieuwe) klas verwacht. We hopen dat u een fijne vakantie heeft gehad

Nadere informatie

H O F N I E U W S. ENQUETE SCHOOLTIJDEN In de bijlage treft u de uitkomsten van de ouderpeiling m.b.t. de schooltijden aan. Team

H O F N I E U W S. ENQUETE SCHOOLTIJDEN In de bijlage treft u de uitkomsten van de ouderpeiling m.b.t. de schooltijden aan. Team H O F N I E U W S AGENDA Groep(en) Activiteit Ma. 26 dec. t/m vrijdag 6 jan. 1 t/m 8 Kerstvakantie, alle leerlingen zijn dan vrij Woensdag 25 januari Rondleiding nieuwe leerlingen, aanvang 13.00 uur Do.

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Agenda Deze week Dag Woensdag Vrijdag Datum 19-07-2017 21-07-2017 Tijd 8:45 9:30 uur v.a. 12:00 uur Activiteit Musical groep 8 Slotviering Vakantie kinderen

Nadere informatie

Maandbrief - Klimop-Buiten - Juni 2014

Maandbrief - Klimop-Buiten - Juni 2014 Maandbrief - Klimop-Buiten - Juni 2014 Ten Harmsen v.d. Beekpad 6 1336 BK Almere 036-5451462 Website: www.de-klimop.nl E-mail: dir.klimopbuiten@prisma-almere.nl Agenda juni 2014: Maandag 2 juni : Studiedag,

Nadere informatie

Van de directie. Inhoud. Maand Beste ouders,

Van de directie. Inhoud. Maand Beste ouders, Maand 2018 Van de directie Inhoud Van de directie...1 Startgesprekken en informatieavond...2 Schoolkalender...2 Nieuwe schoolgids...2 Schoolfotograaf...2 Gymrooster...3 Stagiaires/nieuwe collega s...3

Nadere informatie

U I T D E S C H O O L GEKLAPT J u n i 2016

U I T D E S C H O O L GEKLAPT J u n i 2016 U I T D E S C H O O L GEKLAPT J u n i 2016 Geachte ouder(s), Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van juni 2016. Op de volgende bladzijde vindt u de gegevens voor volgend schooljaar. Dit zijn de vakanties

Nadere informatie

JAARKALENDER VOOR OUDER(S)/VERZORGER(S)

JAARKALENDER VOOR OUDER(S)/VERZORGER(S) JAARKALENDER 2018 2019 VOOR OUDER(S)/VERZORGER(S) WELKOM OP HET KRIJT! Voor u ligt een nieuw overzicht van activiteiten van KC Het Krijt. We hopen hiermee zo volledig mogelijk te zijn, maar het kan zijn

Nadere informatie

Agenda: Kinderen mee. 15-minutengesprekken (1-4) Start-doelgesprekken (5-8) Feestdag voor alle kinderen

Agenda: Kinderen mee. 15-minutengesprekken (1-4) Start-doelgesprekken (5-8) Feestdag voor alle kinderen Nieuwsbrief 1 Agenda: Data Vr. 8 september 2017 Ma. 11 september 2017 Wo. 13 september 2017 Vr. 15 september 2017 Ma. 18 september 2017 Kamp groep 8 Di. 19 september 2017 Kamp groep 8 Wo. 20 september

Nadere informatie

JAARGIDS Openbare Montessori Basisschool. Zwolle. Energieweg BE Zwolle

JAARGIDS Openbare Montessori Basisschool. Zwolle. Energieweg BE Zwolle JAARGIDS 2017-2018 Openbare Montessori Basisschool Zwolle Energieweg 9 8017 BE Zwolle 038-4654220 Info-montessori@ooz.nl Zwolle, 15-09-2017 Beste ouders en verzorgers, Voor u ligt de jaargids. Deze gids

Nadere informatie

BESTE OUDER(S) / VERZORGER(S),

BESTE OUDER(S) / VERZORGER(S), BESTE OUDER(S) / VERZORGER(S), Dit is de jaarbijlage 2014-2015 van de RK basisschool Vredeburg. Het is de bedoeling om deze jaarbijlage te gebruiken, als aanvulling op de schoolgids. In de schoolgids wordt

Nadere informatie

JUF EEFJE HEEFT DERDE ZOON GEKREGEN 2 SCHOOLKAMP GROEPEN 8 2 INVALLERS GEZOCHT 2 GROEPSINDELING 3 OUDER- BEDANKOCHTEND 8 JUNI 3

JUF EEFJE HEEFT DERDE ZOON GEKREGEN 2 SCHOOLKAMP GROEPEN 8 2 INVALLERS GEZOCHT 2 GROEPSINDELING 3 OUDER- BEDANKOCHTEND 8 JUNI 3 w In dit blaadje JUF EEFJE HEEFT DERDE ZOON GEKREGEN 2 SCHOOLKAMP GROEPEN 8 2 INVALLERS GEZOCHT 2 GROEPSINDELING 3 OUDER- BEDANKOCHTEND 8 JUNI 3 AFSCHEIDSRECEPTIE MENEER LEO 4 STUDIEDAG 14 JUNI 4 WINGERD

Nadere informatie

Kindgericht Kleinschalig Kwaliteit. Informatiekalender

Kindgericht Kleinschalig Kwaliteit. Informatiekalender Kindgericht Kleinschalig Kwaliteit Informatiekalender 2017-2018 Vakanties en schoolvieringen in 2017-2018 Studiedagen team 11 september, 6 december, 8 februari middag, 27 maart middag, 17 mei middag, 8

Nadere informatie

Fellenoortje mei 2019

Fellenoortje mei 2019 Fellenoortje mei 2019 Beste ouders/verzorgers, Het schooljaar is al bijna weer voorbij. Met elkaar zijn we bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe schooljaar 2019-2020. In dit Fellenoortje lees je

Nadere informatie

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Na alle activiteiten van de afgelopen periode met ter afsluiting deze week de koningsspelen en de eindcito van groep 8 is het tijd om even uit

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F Jaargang 32, nummer 19 09 juli 2018 Volgende nieuwsbrief 19 juli 2018 Belangrijke dagen 12 juli schoolreis groep 7 en 8 16 juli Zomerfeest IJkleintje 17 juli Eindmusical groep 8 19

Nadere informatie

Jaarkalender

Jaarkalender Jaarkalender 2018-2019 Augustus 27 Start schooljaar September 3 Start periode stages 4 Ouder Informatie avond PAARS 19.00-21.00 uur 5 Ouder Informatie avond ORANJE 19.00-21.00 uur 6 Ouder informatie avond

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 9 dinsdag 2 mei Voor alle data geldt: Deo volente

Nieuwsbrief nummer 9 dinsdag 2 mei Voor alle data geldt: Deo volente Nieuwsbrief nummer 9 dinsdag 2 mei 2017 - Voor alle data geldt: Deo volente Aan de ouder(s) / verzorger(s), Algemeen Een nieuwsbrief kort na de meivakantie. We hopen dat u met uw zoon/dochter een fijne

Nadere informatie

Oud papier in Noord: Donderdag 17 juli. Open spreekuur GGD: maandag 7 juli

Oud papier in Noord: Donderdag 17 juli. Open spreekuur GGD: maandag 7 juli Juli 1 2 Eindejaarsfeest Bewegen is gezond 3 4 5 6 28 7 8 OC 9 10 11 Rapport groep 3 t/m 8 Musical groep 8a 12 13 29 rapportgesprekken groep 1-2 14 Musical groep 8b 15 Verrassingsdag en barbeque groep

Nadere informatie

Comeniusschool. Schoolkalender Comeniusschool. De kleine school waar je groot wordt.

Comeniusschool. Schoolkalender Comeniusschool. De kleine school waar je groot wordt. Comeniusschool Schoolkalender 2015-2016 Schooljaar 2015-2016 Voor u ligt de jaarkalender van de Comeniusschool. In deze kalender vindt u een overzicht van belangrijke data betreffende het schooljaar 2015-2016.

Nadere informatie

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014 VANUIT DE SCHOOLLEIDING Start nieuwe schooljaar Het nieuwe schooljaar is deze week van start gegaan. Op maandagmorgen waren er heel veel kinderen die zin hadden om weer naar school te gaan! Gelukkig want

Nadere informatie

Nieuwsbrief Schooljaar 2015-2016 nr. 06, 01-02-2016

Nieuwsbrief Schooljaar 2015-2016 nr. 06, 01-02-2016 Nieuwsbrief Schooljaar 2015-2016 nr. 06, 01-02-2016 Beste ouder(s), verzorger(s), leerling(en), Via deze nieuwsbrief willen we jullie graag weer informeren over actuele zaken. Bedankje Edukans Toelating

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Afscheid leerkrachten / Nieuwe schooljaar. Groepsverdeling volgend schooljaar. wo do vr. groep ma di.

NIEUWSBRIEF. Agenda. Afscheid leerkrachten / Nieuwe schooljaar. Groepsverdeling volgend schooljaar. wo do vr. groep ma di. Agenda di 20 juni administratiedag, lln zijn vrij! groep 8 kamp van 19 tot en met 21 juni 26 juni suikerfeest in de klas gespreksweek 26 t/m 30 juni 27 juni 9.30 uur op school! 27 juni MR vergadering 30

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2018

Nieuwsbrief juni 2018 Nieuwsbrief juni 2018 AGENDA Week 26: Kind-ouderleerkrachtgesprekken groepen 3 t/m 7 Woensdag 27 juni: Kennismakingsmorgen: kennis maken met de nieuwe leerkracht(en) en groep: 10.30u tot 12.00u. Vrijdag

Nadere informatie

Mocht het zo zijn dat op enig moment de kleutergroep te groot wordt dan is er ruimte om een tweede groep te starten.

Mocht het zo zijn dat op enig moment de kleutergroep te groot wordt dan is er ruimte om een tweede groep te starten. Website : www.hietweide.nl e-mail : nieuwsbrief@hietweide.nl Kopij inleveren uiterlijk woensdag bij Jan Buijtenhuijs of zenden aan nieuwsbrief@hietweide.nl 19 juni Nr. 17-35 Agenda 23 juni Swim to play

Nadere informatie

WEEKBULLETIN. De Regenboog gaat voor gezond! Week 03

WEEKBULLETIN. De Regenboog gaat voor gezond! Week 03 WEEKBULLETIN De Regenboog gaat voor gezond! Week 03 Belangrijke data in januari/februari: Vrij. 22/01: groep 1/2 A vrij Vrij 29/01: groep 1/2 B vrij Ma. 01/02: maandviering Do. 04/02: studiedag, groep

Nadere informatie

nummer april 2019

nummer april 2019 Pancopost nummer 12 23 april 2019 AGENDA vr 26-04 : Sportdag bij Rhienderoord voor alle leerlingen ma 29-04 t/m vr 03-05 : Meivakantie ma 06-05 : OR-vergadering wo 08-05 : Luizencontrole Schoolvoetbaltoernooi

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door.

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door. Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april 2018. Lees deze informatie even goed door. Ouders gezocht De oudervereniging zoekt nieuwe leden. Wij hebben een actieve OV die vaak helpt tijdens

Nadere informatie

school voor speciaal basisonderwijs

school voor speciaal basisonderwijs school voor speciaal basisonderwijs activiteitenkalender voor het schooljaar 1-1 Schoolkalender 1-1 Een nieuw schooljaar, een nieuwe kalender! Deze schoolkalender is een aanvulling op onze schoolgids.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 17 augustus 2015

Nieuwsbrief 1 17 augustus 2015 Nieuwsbrief 1 17 augustus 2015 Start van het schooljaar Gelukkig zijn alle leerkrachten toch op tijd teruggekomen van hun offlinegeen wifi vakantie! De juffen hadden het advies van het weekblad Libelle

Nadere informatie

Agenda. Nieuwsbrief nummer 8, 17 juni Sponsoractie. Alle sponsors BEDANKT namens Team Amy

Agenda. Nieuwsbrief nummer 8, 17 juni Sponsoractie. Alle sponsors BEDANKT namens Team Amy Nieuwsbrief nummer 8, 17 juni 2015 01 Agenda 16 juni MR vergadering 20.00 uur 17, 18, 19 juni schoolreis meerdaagse schoolreis groep 8 18 juni De Hooizolder groep 2 24 juni bedankochtend 1 juli afscheid

Nadere informatie

H O F N I E U W S INFORMATIEAVONDEN. AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S INFORMATIEAVONDEN. AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

JAARKALENDER

JAARKALENDER JAARKALENDER 208 209 Augustus 208 3 2 3 4 32 7 8 9 0 33 3 4 5 7 8 34 20 2 22 23 24 25 35 27 28 29 30 3 September 208 35 3 3 Start nieuwe schooljaar Inloop in de nieuwe groepen 4 5 Luizencontrole 7 Nieuwsbrief

Nadere informatie

Nieuwsflits 05- december 2016

Nieuwsflits 05- december 2016 Geachte ouders, verzorgers en leerlingen van De Delftse Daltonschool, In de vorige Nieuwsflits schreef ik over de studiedag van dinsdag 1 november. Diverse groepen leerkrachten zijn deze dag op andere

Nadere informatie

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 1 schooljaar

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 1 schooljaar Start nieuwe schooljaar De verhalen van de fijne vakanties zijn weer uitgebreid besproken in de klassen. Zo te horen zijn deze omgevlogen. We hopen dat u net als uw kinderen heeft genoten van deze vrije

Nadere informatie

Kersenlaan 1, 5345 JK Oss

Kersenlaan 1, 5345 JK Oss Daltonschool De Polderhof Kersenlaan 1, 5345 JK Oss 0412 690353 administratiedbsdepolderhof@saamscholen.nl www.depolderhof.nl 2019-2020 De jaarkalender van schooljaar 2019-2020 Beste ouder(s)/verzorger(s),

Nadere informatie

Inhoud week 29 1. Laatste nieuwtjes van de Buut 2. September en oktober kalender 3. Schoolreis nieuws 4. Bedankje 5. CKC nieuws 6.

Inhoud week 29 1. Laatste nieuwtjes van de Buut 2. September en oktober kalender 3. Schoolreis nieuws 4. Bedankje 5. CKC nieuws 6. Lijnbaan 317 2728 AG Zoetermeer 079-342 20 57 Email: info@debuut.unicoz.nl Website: www.debuut.unicoz.nl 19-07-2013 Nr. 43 Inhoud week 29 1. Laatste nieuwtjes van de Buut 2. September en oktober kalender

Nadere informatie

GROEPSINDELING De groepsverdeling voor het komende schooljaar ziet er als volgt uit: Groep 1/2 : Juf Annette Modderman ma., en di.

GROEPSINDELING De groepsverdeling voor het komende schooljaar ziet er als volgt uit: Groep 1/2 : Juf Annette Modderman ma., en di. Nieuwsbrief Nieuwsbrief voor ouders/verzorgers Jaargang 3 no. 10 juni 2016 Samen maken wij ons voor het kind! SCHOOLPLEIN BIJNA IN ORDE! De afgelopen weken is er hard gewerkt aan ons speelplein. Alle tegels

Nadere informatie

Jaarkalender 2015-2016

Jaarkalender 2015-2016 Jaarkalender 20-20 Beste ouders/ verzorgers, Voor u ligt de jaarkalender voor het schooljaar 20-20. We hebben geprobeerd zo volledig mogelijk te zijn. Gedurende het schooljaar kunnen er toch nog data veranderen

Nadere informatie

Belangrijke data komende periode:

Belangrijke data komende periode: Vrijdag 4 juli 2014 Belangrijke data komende periode: Datum Vrijdag 4 juli 2014 Zaterdag 5 juli t/m zondag 17 augustus 2014 Vrijdag 15 augustus 2014 Maandag 18 augustus 2014 Dinsdag 19 augustus 2014 Woensdag

Nadere informatie

Jaargids Dynamica XL locatie Tjotterlaan. Jaargids

Jaargids Dynamica XL locatie Tjotterlaan. Jaargids Jaargids 2016-2017 Dynamica XL locatie Tjotterlaan Jaargids 2016-2017 Expertisecentrum Passend Onderwijs Molenwerf 1C, 1541 WR Koog aan de Zaan Nieuwendamstraat 2A, 1507 JE 1508 BB Zaandam Sportstraat

Nadere informatie

Grote Duizendpoot AGENDA. Duizendpoot met informatie voor schooljaar Wenuurtje

Grote Duizendpoot AGENDA. Duizendpoot met informatie voor schooljaar Wenuurtje Grote Duizendpoot Mededelingenblad voor ouders / verzorgers RK Basisschool De Borghoek Jaargang 0 no. 19 juli 2017 Beste ouders / verzorgers, Voor u ligt de laatste Duizendpoot van het schooljaar. Deze

Nadere informatie

WEEKBULLETIN. De Regenboog gaat voor gezond! Week 05

WEEKBULLETIN. De Regenboog gaat voor gezond! Week 05 WEEKBULLETIN De Regenboog gaat voor gezond! Week 05 Belangrijke data in februari: Do. 04/02: studiedag, groep 1 t/m 8 vrij Vr. 05/02: studiedag, groep 1 t/m 8 vrij Vr. 12/02: groep 1/2 B vrij Di. 16/02:

Nadere informatie