Nieuwsbrief Jeugd 19 november 2015

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief Jeugd 19 november 2015"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief Jeugd 19 november 2015 JM 8 Op 25/10 hebben onze jongens en meisjes van de leeftijdsgroep JM8 het Bocholter groen en wit mogen verdedigen op Overpelts grondgebied. Na een intensieve opwarming werden de doelstellingen en de daaraan verbonden winstpremies door de enthousiaste Bocholter supporters (lees: ouders) vooropgesteld. Als hongerige leeuwen hebben onze spelers/speelsters zich op het veld geweerd en met resultaat. De ene na de andere wedstrijd werd met succes afgewerkt zo verblufte deze groep jonge spelers alle omstaanders, na afloop werden de winstpremies (lees: welverdiend zakje chips) dan ook gretig en vol enthousiasme in ontvangst genomen. Twee weken later en 4 trainingen verder waren we op 25/11 uitgenodigd in Lommel. Hier verging het onze spelertjes wat minder vlot dan Overpelt. Nieuwe, grotere en betere tegenstanders. Ze moesten vechten voor iedere bal, overindividuele acties werden onmiddellijk afgestraft: ze hadden het al snel door dat ze hier als team moesten spelen, wat ook gebeurde. Mooie passen, mooie acties en mooie doelpunten met als gevolg vreugde op en langs het plein. Onze enthousiaste Bocholtse supporters hadden weer een reden om zich te laten gaan, de wederom welverdiende winstpremies vlogen onze spelertjes na afloop dan ook om de oren. Het waren twee mooie tornooitjes, waarin onze spelertjes weer veel hebben geleerd. Maar belangrijker is het dat ze veel plezier hebben mogen beleven in het uitoefenen van hun sport!

2 JM 10 De jongens en meisjes van JM10 hebben er inmiddels enkele tornooien opzitten, waarbij we steeds met meerdere teams aanwezig zijn. Op het tornooi te Overpelt waren we aanwezig met maar liefst 3 teams. Het was een leuke, sportieve dag, waarbij met momenten het niveauverschil wel iets te groot was. Er werd dan ook op het eerstvolgende tornooi (Lommel) ingeschreven met één ploeg JM 10 die in de groep van JM12 meespeelde. Het was dan ook hard werken voor onze spelers en speelsters, maar ze hebben zich prima staande gehouden en er zeker en vast veel van bijgeleerd. Uiteraard hebben ook de overige ploegen zich prima geamuseerd en vol overgave de club verdedigd. Volgende afspraak op 20 december in Hechtel, als laatste tornooi van JM 12 De meisjes van onze JM12 speelden zaterdag 7 november tegen Arena. Ze hebben hard gewerkt, maar moegestreden verloren ze de eerste twee wedstrijdjes. Het laatste wedstrijdje eindigde in een gelijke stand! We zijn wel blij dat Fleur Moors terug is na een lange blessure. De jongens speelden tegen Houthalen. Ze wonnen vlot, maar er is nog veel defensief werk! Nieuwkomer Gabriël speelde z'n eerste officiële wedstrijd!

3 M 14 Vanaf september 2015 heeft QAB een volledig M14-team. Op het einde van vorig handbalseizoen stelden we vast dat we in dezelfde leeftijdscategorie 10 meisjes hadden die graag handbalden. Onmiddellijk en zeker met oog op de toekomst werd er beslist om de M14 boven de doopvont te houden. Hierin zat een gezonde mix van speelsters die al een 6-tal jaren handbal speelden en nieuwe meisjes die nog maar enkele maanden de sport beoefenden. Na enkele oefenmatchen bleek (laat ons eerlijk zijn) dat er nog veel trainingswerk aan de winkel was MAAR... wat stellen we nu vast: in de M-competitie hebben we alleen de duimen moeten leggen tegen de meisjes van Lommel; het meisjes-team dat vorige jaar tweede werd in hun competitie. Om meer wedstrijdritme op te doen werden we ook als team ingeschreven in de JM14- competitie. En eerlijk, samen met enkele jongens van QAB1 en QAB2 hebben we daar zeer goede wedstrijden gespeeld en draaien we mee als een goede middenmotor. Fijn om te zien hoe een ploeg kan groeien in enkele maanden tijd, dat belooft. Op jullie handbalrapport van Kerstmis zal staan: "Doe zo voort!!".

4 J 18 Voor de 7de wedstrijd in de Limburgse competitie trokken onze jongens richting Kortessem. Thuis wonnen we nog met het kleinste verschil, maar met de kwaliteiten die wij in huis hebben, moest dit vandaag beter tegen deze stugge ploeg. In de eerste helft werd dan ook al meteen de toon gezet: na 10 minuten stond het 2-6. Bocholt ging echter niet op zijn lauweren rusten en mede dankzij goede offensieve acties en correct defensief werk werd de kloof alsmaar groter. Bij 4-12 verslapte echter de concentratie zodat de thuisploeg nog kon milderen aan de rust: 9-13 De tweede helft was het weer de beurt aan de Noord-Limburgers. We kregen weer het spelbeeld te zien van de eerste 20 minuten uit de eerste helft en er werd weer een mooie kloof geslagen. Deze keer was Kortessem niet meer bij machte om de kloof te dichten, ondanks hun ruwe spel. Bocholt won deze keer wel vlot van deze ploeg met In deze wedstrijd heeft iedereen (ook de meegekomen J16-spelers) voldoende speelminuten gekregen en had iedereen een positieve inzet. Dit weekend staat speeldag 4 van de VHV-competitie geprogrammeerd. Voor onze jongens betekent dit de verplaatsing op zondag naar Hasselt. Eerste wedstrijd voor ons is om 12u00.

5 Beek De kern in Beek wordt vertegenwoordigd door alleen meisjes uit het 3 e t/m 6 e leerjaar. Deze meiden staan hun mannetje wel! Een aantal meisjes hebben hun eerste wedstrijdjes meegespeeld met de JM8 & 10 van Bocholt op het tornooi in Lommel. Ook op het scholentornooi was Beek met een ploegje aanwezig. Ook daar hebben ze zich goed geweerd. De meisjes hebben nu eens mogen proeven aan het spelen van tornooitjes en ze vonden het superleuk! We zullen ze op 20 december bij Arena Hechtel vast wel weer in actie zien! Scholentornooi. Op woensdagmiddag 18 november hebben we ons jaarlijks scholentornooi gehouden. Basisscholen De Driehoek, De Brug, De Boomhut (Lozen), De Vlieger (Kaulille), VBS Reppel, De Kei (Beek), Don Boscoschool (Gerdingen) en Pieter Breughel (Grote-Brogel) zorgden ervoor dat we 19 ploegjes mochten verwelkomen. Ook de nauwe samenwerking met SVS (Stichting Vlaamse Schoolsport) heeft mede gezorgd voor een mooi resultaat. De kinderen hebben allen 6 wedstrijdjes kunnen spelen en de organisatie verliep vlekkeloos. Ook dit jaar mochten we weer rekenen op hulp van onze eigen JM14 en JM16. Dankzij hen konden we alle ploegjes van een coach voorzien en de wedstrijdjes konden we door jeugdscheidsrechters laten begeleiden.

6 We moeten natuurlijk heel veel mensen bedanken. Eerst en vooral SVS, de gemeentelijke sportdienst en zeker ook alle deelnemende scholen en hun leerkrachten en/of begeleiders. Onze eigen handbaljeugd die al dit handbalgeweld moesten coachen of arbitreren, verdienen een grote pluim, net als alle jeugdtrainers en begeleiders die er vandaag en voorafgaande aan het tornooi ervoor gezorgd hebben dat de kinderen een heerlijke handbalmiddag hebben gehad. En last but not least alle enthousiaste supporters die de ploegjes aan zijn komen moedigen. Samen mogen we trots zijn op dit geweldige resultaat! Hopelijk hebben wij weer kinderen kunnen overtuigen om te komen handballen en de weg naar onze sporthal terug te vinden en zo ons ledenbestand verder te zien uitgroeien! We kijken er alvast naar uit om volgend jaar op ons scholentornooi iedereen weer te mogen verwelkomen! Wist je dat Iedereen die iets wilt schrijven,vertellen, of een Wist je datje weet mag dat via mail aanleveren naar: Voor de volgende nieuwsbrief uiterlijk dinsdag 20 oktober. Regio De Regioploegen doen het goed. Onze Regio Dames wonnen afgelopen weekend opnieuw, ditmaal tegen dichtste achtervolger Tongeren. Zo blijven ze ongeslagen en soeverein leider in hun reeks! De Regio Heren staan halverwege de reguliere competitie en staan nog net op de 4 e plek, die recht geeft op nacompetitie A.

7 Liga 1 De Liga begint zich stilaan te roeren in zijn reeks. Afgelopen weekend werd ook de derde opeenvolgende Limburgse derby gewonnen; na Meeuwen en NeLo werd nu ook Tongeren verslagen. Door die zeges staat Bocholt nu gedeeld derde, samen met een resem andere ploegen. Alleen leider Izegem lijkt ongenaakbaar; die komen binnenkort op bezoek. Komend weekend moeten onze jongens zelf naar West-Vlaanderen, op bezoek bij Kortrijk. De mannen van Apolloon staan twee punten boven ons dus wederom een belangrijk duel. Dames en Beloften De Dames zijn nu halverwege de competitie en bekleden de derde positie in de rangschikking; een playoffplaats! Bocholt verloor woensdag van Hasselt, dat nu twee punten los komt van Bocholt. Bovenaan staat het ongeslagen Visé. Dat zijn ook de twee ploegen waarvan we niet konden winnen, dus we staan op onze waarde gerangschikt. Komend weekend volgt al een nieuwe opdracht, met het bezoek van Waasmunster. De Oost-Vlaamsen staan reeds 6 punten achter ons en dat zouden er 8 moeten worden; op die manier worden de eerste play-offs in de clubgeschiedenis stilaan meer en meer zeker! In Waasmunster won Bocholt met 20-33, dus we mogen op een zege hopen! De Beloften doen het nog beter; door te winnen bij Hasselt staan ze nu op de eerste plek, samen met Visé! Zij verloren nog maar één keertje; als ze op dit elan blijven doorgaan dan spelen ze de Beloftenfinale! Maar

8 eerst moeten ze opnieuw voorbij Waasmunster. Leuk is trouwens ook dat bij de Beloften 3 jeugdspeelsters stilaan helemaal geïntegreerd zijn: Laura, Brenda en Femke maken mee het mooie weer! De wedstrijden beginnen zaterdag om 16u15 en 18u in onze Damburg. Heren Na de Dames komen onze Heren op het Damburgse veld. Zij treden aan tegen Sasja, dat nog steeds laatste staat. De Antwerpenaren wonnen nog maar één keer, tegen Bocholt nota bene! Het werd toen een ware afstraffing, waarvoor onze Heren nu revanche willen nemen. De punten zijn ook broodnodig want Bocholt is afgezakt naar de zesde plek. Bij winst nemen we weer meer afstand van Volendam, dat dinsdag zwaar verloor bij Lions, en springen tijdelijk ook voorbij Bevo (dat door de Europese verplichtingen van Aalsmeer later pas speelt) naar plek 4,. Het kan ook zijn dat we afstand nemen van Tongeren, dat het in het laatste duel van deze speeldag tegen Hasselt opneemt op donderdag, omwille de EHF-Cupduels van Initia Hasselt. Voor Bocholt is het dus eigenlijk van te moeten. De winst was vorige week bij Lions al niet veraf; nu is het aan ons om gretig het veld op te komen en de Antwerpenaren terug te wijzen! Supporters alvast op post, Forza Bocholt!

Nieuwsbrief Jeugd. Zat. 5 december 2015: Heren QubiQ Achilles Bocholt Targos Bevo Zat. 5 december 2015: Dames QubiQ Achilles Bocholt Fémina Visé

Nieuwsbrief Jeugd. Zat. 5 december 2015: Heren QubiQ Achilles Bocholt Targos Bevo Zat. 5 december 2015: Dames QubiQ Achilles Bocholt Fémina Visé Nieuwsbrief Jeugd Zat. 5 december 2015: Heren QubiQ Achilles Bocholt Targos Bevo Zat. 5 december 2015: Dames QubiQ Achilles Bocholt Fémina Visé Seniorennieuws Onze Regioploegen hebben een minder weekend

Nadere informatie

Nieuwsbrief Jeugd. Zat. 23 januari 2016: Heren QubiQ Achilles Bocholt Limburg Lions Zat. 23 januari 2016: Dames QubiQ Achilles Bocholt DHC Meeuwen

Nieuwsbrief Jeugd. Zat. 23 januari 2016: Heren QubiQ Achilles Bocholt Limburg Lions Zat. 23 januari 2016: Dames QubiQ Achilles Bocholt DHC Meeuwen Seniorennieuws Nieuwsbrief Jeugd Zat. 23 januari 2016: Heren QubiQ Achilles Bocholt Limburg Lions Zat. 23 januari 2016: Dames QubiQ Achilles Bocholt DHC Meeuwen De Liga start aan het tweede deel van het

Nadere informatie

Nieuwsbrief Jeugd 06/05/2016

Nieuwsbrief Jeugd 06/05/2016 Nieuwsbrief Jeugd 06/05/2016 Komende thuiswedstrijden Zat. 14 mei 2016: HERENFINALE: Achilles Bocholt Hubo I. Hasselt Seniorennieuws Op zondag 1 mei speelden onze Regio Dames de Bekerfinale tegen Tongeren.

Nadere informatie

HANDBAL IN LIMBURG. Verschijnt 2-wekelijks Nr 40/22 van 24/08/16.

HANDBAL IN LIMBURG. Verschijnt 2-wekelijks Nr 40/22 van 24/08/16. HANDBAL IN LIMBURG Verschijnt 2-wekelijks Nr 40/22 van 24/08/16 Bereikbaarheid RCL secretariaat. Secretariaat blijft bereikbaar via: - Wedstrijdformulieren dienen in het vervolg verstuurd naar: - Tony

Nadere informatie

1 VHV KBHB mededelingen Wedstrijdinformatie Scheidsrechters, waarnemers en tafelofficials... 11

1 VHV KBHB mededelingen Wedstrijdinformatie Scheidsrechters, waarnemers en tafelofficials... 11 NR. 1766 20/11/2017 NR. 1766 20/11/2017 1 VHV KBHB mededelingen... 3 1.1 Loting Beker van België... 3 1.1.1 1/4 finale heren... 3 1.1.2 1/4 finale dames... 3 1.2 Medische attesten (herinnering)... 4 1.3

Nadere informatie

Regelement Finales Vlaams Jeugdkampioenschap Beachvolleybal 2019 REGLEMENT FINALES VAN HET VLAAMS JEUGDKAMPIOENSCHAP BEACHVOLLEYBAL 2019 U18 U16 U14

Regelement Finales Vlaams Jeugdkampioenschap Beachvolleybal 2019 REGLEMENT FINALES VAN HET VLAAMS JEUGDKAMPIOENSCHAP BEACHVOLLEYBAL 2019 U18 U16 U14 REGLEMENT FINALES VAN HET VLAAMS JEUGDKAMPIOENSCHAP BEACHVOLLEYBAL 2019 U18 U16 U14 U12 1 1. BEACHCOMMISSIE VOLLEY VLAANDEREN De Beachcommissie Volley Vlaanderen is het orgaan dat de leiding heeft over

Nadere informatie

HANDBAL IN LIMBURG. RCL - Handbal Limburg, Gelderhorsten 145, 3920 Lommel

HANDBAL IN LIMBURG. RCL - Handbal Limburg, Gelderhorsten 145, 3920 Lommel HANDBAL IN LIMBURG Verschijnt 2-wekelijks Nr 41/14 van 02/05/17 Bereikbaarheid RCL secretariaat. Secretariaat blijft bereikbaar via: - Wedstrijdformulieren dienen in het vervolg verstuurd naar: - Tony

Nadere informatie

DRAAIBOEK KLVV BEKERTORNOOIEN voor U11 - U13 - U15 voor het seizoen

DRAAIBOEK KLVV BEKERTORNOOIEN voor U11 - U13 - U15 voor het seizoen DRAAIBOEK KLVV BEKERTORNOOIEN voor U11 - U13 - U15 voor het seizoen 2015-2016 1. Doelstellingen van de bekertornooien - De Limburgse U11 - U13 - U15 jeugd ploegen meer speelgelegenheid op niveau aan te

Nadere informatie

1 Clubnieuws VHV KBHB mededelingen Wedstrijdinformatie Scheidsrechters, waarnemers en tafelofficials... 10

1 Clubnieuws VHV KBHB mededelingen Wedstrijdinformatie Scheidsrechters, waarnemers en tafelofficials... 10 NR. 1775 12/2/2018 NR. 1775 12/2/2018 1 Clubnieuws... 3 1.1 Ontslagen door de club... 3 1.1.1 Olse Merksem... 3 1.1.2 Heist op-den Berg... 3 2 VHV KBHB mededelingen... 4 2.1 Vlaamse jeugdfinales 19 mei

Nadere informatie

HANDBALVERENIGING MARGRATEN Week

HANDBALVERENIGING MARGRATEN Week HANDBALVERENIGING MARGRATEN Week 9-2019 UITSLAGEN. Olympia/Esia/Adio A1 - Margraten A1 18-26 SVM D1 - Margraten D1 12-12 Juliana E1 - Margraten E1 13-08 BFC D4 - Margraten D2 07-16 Born E2 - Margraten

Nadere informatie

Clubnieuws Tornooien / Oefenwedstrijden Initia Hasselt VHV J

Clubnieuws Tornooien / Oefenwedstrijden Initia Hasselt VHV J NR. 1674 09.11.2015 NR. 1674 09.11.2015 Clubnieuws... 604 Tornooien / Oefenwedstrijden... 604 Initia Hasselt... 604 VHV J14... 605 Ontslagen door de club... 605 198 Apolloon Kortrijk... 605 VHV BHB mededelingen...

Nadere informatie

1 Clubnieuws VHV BHB mededelingen Wedstrijdinformatie Scheidsrechters, waarnemers en tafelofficials... 9

1 Clubnieuws VHV BHB mededelingen Wedstrijdinformatie Scheidsrechters, waarnemers en tafelofficials... 9 NR. 1691 21/3/2016 NR. 1691 21/3/2016 1 Clubnieuws... 3 1.1 Wijzigingen... 3 1.1.1 Handbalclub Eeklo... 3 2 VHV BHB mededelingen... 4 2.1 Mededeling... 4 2.2 Bijscholing Time management en efficiënt werken

Nadere informatie

24 ste JEUGDTORNOOI 6 en 7 MEI 2017

24 ste JEUGDTORNOOI 6 en 7 MEI 2017 24 ste JEUGDTORNOOI 6 en 7 MEI 2017 DUIVELTJES PREMINIEMEN MINIEMEN GEMEENTELIJK SPORTCENTRUM - DUFFEL - Niet op de openbare weg werpen a.u.b. JEUGDTORNOOI KFC DUFFEL 6 en 7 mei 2017 Beste spelers, ouders

Nadere informatie

1 Clubnieuws VHV KBHB mededelingen Wedstrijdinformatie... 6

1 Clubnieuws VHV KBHB mededelingen Wedstrijdinformatie... 6 NR. 1827 26/2/2019 NR. 1827 26/2/2019 1 Clubnieuws... 3 1.1 Ontslag van leden... 3 1.1.1 Ontslagen door HC Aalst... 3 2 VHV KBHB mededelingen... 3 2.1 Kalender Play-Offs Liga Dames... 3 2.2 Kalender Play-Downs

Nadere informatie

Met heel veel trots stellen we graag onze 2de nieuwsbrief, Februari 2018 aan U voor. Wij wensen U dan ook heel veel leesplezier!

Met heel veel trots stellen we graag onze 2de nieuwsbrief, Februari 2018 aan U voor. Wij wensen U dan ook heel veel leesplezier! Nieuwsbrief Februari 2018 Beste sportvrienden, Met heel veel trots stellen we graag onze 2de nieuwsbrief, Februari 2018 aan U voor. Wij wensen U dan ook heel veel leesplezier! Bart Verhaeghe Voorzitter

Nadere informatie

HANDBAL IN LIMBURG. Bereikbaarheid RCL secretariaat. VHV-nieuws. Secretariaat blijft bereikbaar via:

HANDBAL IN LIMBURG. Bereikbaarheid RCL secretariaat. VHV-nieuws. Secretariaat blijft bereikbaar via: HANDBAL IN LIMBURG Verschijnt wekelijks Nr / van /0/ Bereikbaarheid RCL secretariaat. Secretariaat blijft bereikbaar via: Wedstrijdformulieren dienen in het vervolg verstuurd naar: Tony Bielen, Justus

Nadere informatie

Reglement Streetsoccertoernooi 2018

Reglement Streetsoccertoernooi 2018 Reglement Streetsoccertoernooi 2018 De inschrijving voor deelname aan het Rotary streetsoccertoernooi 2018 verloopt via formdesk. De schoolsport coördinator ontvangt de link waar men zich kan inschrijven.

Nadere informatie

PLOEG IN DE KIJKER W 1843 DIVO INGELMUNSTER

PLOEG IN DE KIJKER W 1843 DIVO INGELMUNSTER Ploeg in de kijker PLOEG IN DE KIJKER W 1843 DIVO INGELMUNSTER Als ploeg in de kijker stellen we jullie ditmaal Divo Ingelmunster voor, onze gesprekspartner was secretaris Katrien Eggermont. Het huidige

Nadere informatie

19e editie 20 en 21 mei, 10 en 11 juni Vivafloors Jeugdtoernooi

19e editie 20 en 21 mei, 10 en 11 juni Vivafloors Jeugdtoernooi 19e editie 20 en 21 mei, 10 en 11 juni 2017 Vivafloors Jeugdtoernooi V V T W E N T H E G O O R Inhoudsopgave 1. Voorwoord 2. Toernooi reglement 4. Kleedkamerindeling 6-11. Poule F1 t/m F6 Zaterdag 20 mei

Nadere informatie

Programma Schoolsport

Programma Schoolsport Programma Schoolsport Sport: Groepen: Datum: Korfbaltoernooi 4, 5 en 6 9 november Kijk voor meer informatie over schoolsport op: www.synerkri.nl. 2 Spelregels Groep: 4, 5 en 6 Accommodatie: Sporthal De

Nadere informatie

1 VHV KBHB mededelingen Wedstrijdinformatie Scheidsrechters, waarnemers en tafelofficials... 6

1 VHV KBHB mededelingen Wedstrijdinformatie Scheidsrechters, waarnemers en tafelofficials... 6 NR. 1752 7/8/2017 NR. 1752 7/8/2017 1 VHV KBHB mededelingen... 3 1.1 Beslissing van het Paritair Uitvoerend Comité van de Koninklijke Belgische Handbalbond (vergadering 22/06/2017)... 3 2 Wedstrijdinformatie...

Nadere informatie

VHV Meisjes M16 COMPETITIE (geboortejaren )

VHV Meisjes M16 COMPETITIE (geboortejaren ) VHV Meisjes M16 COMPETITIE 2017-2018 (geboortejaren 2002-2003) 1. DEELNEMENDE PLOEGEN EN RANKING Er nemen 11 ploegen deel aan de VHV M16-competitie : 1. Ach. Bocholt 2. Ap. Kortrijk 3. B. Denderbelle 1

Nadere informatie

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda:

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: Donderdag 8 oktober: Vrijdag 9 oktober: Maandag 12 oktober: Dinsdag 13 oktober: Dinsdag 13 oktober: Woensdag 14 oktober Donderdag 15 oktober: studiedag. Alle kinderen

Nadere informatie

MEMORIAL BOB NEYRINCK

MEMORIAL BOB NEYRINCK MEMORIAL BOB NEYRINCK zaterdag 5 mei editie 2018 1 Beste clubs Met een 40-tal teams tekenen jullie present op de jubileumeditie van de jaarlijkse Memorial Bob Neyrinck. Voor de 25ste keer reeds organiseert

Nadere informatie

Speel je met ons mee?

Speel je met ons mee? Nieuwsbrief november 2017-2018 Speel je met ons mee? Leren door te spelen, spelen met elkaar, spelen en zo leren, leren van elkaar! Joepie, onze Kerstspecial komt stilletjes aan dichterbij en wij kijken

Nadere informatie

23 ste JEUGDTORNOOI 7 en 8 MEI 2016

23 ste JEUGDTORNOOI 7 en 8 MEI 2016 23 ste JEUGDTORNOOI 7 en 8 MEI 2016 DUIVELTJES PREMINIEMEN MINIEMEN GEMEENTELIJK SPORTCENTRUM - DUFFEL - Niet op de openbare weg werpen a.u.b. Beste spelers, ouders en sympathisanten, Mogen wij u van

Nadere informatie

BENECUP MARCEL VAN DAMME 15/08/ /08/2015

BENECUP MARCEL VAN DAMME 15/08/ /08/2015 Beste korfbalvrienden, In de eerste plaats willen wij alle ingeschreven ploegen alvast bedanken voor hun deelname aan ons 27 ste internationale korfbaltoernooi. In bijlage kunnen jullie een programmaoverzicht

Nadere informatie

Beste schoolkorfballer,

Beste schoolkorfballer, Beste schoolkorfballer, We zijn zoals elk jaar blij je vandaag op het veld van ZKC 31 te mogen begroeten! We hebben er alles aan gedaan om deze dag goed te organiseren en te zorgen dat alles soepel verloopt.

Nadere informatie

Jeugdhandbal nieuwe stijl. visie NHV "Geef kinderen hun spel terug"

Jeugdhandbal nieuwe stijl. visie NHV Geef kinderen hun spel terug Jeugdhandbal nieuwe stijl visie NHV "Geef kinderen hun spel terug" jeugdhandbal nieuwe stijl Jean Troquet Agenda 1. Uitleg nieuwe speelwijze 2. Training voor de E-Jeugd met leeftijdgerelateerde spelvormen

Nadere informatie

Aanwezig : Filip Soetaert - Erik Van Aerschot - Guido Moeyersoons (verslag) - Adamczyk Mieczyslaw - Hugo Van Audenhove

Aanwezig : Filip Soetaert - Erik Van Aerschot - Guido Moeyersoons (verslag) - Adamczyk Mieczyslaw - Hugo Van Audenhove Verslag vergadering DB 20/06/16 Aanwezig : Filip Soetaert - Erik Van Aerschot - Guido Moeyersoons (verslag) - Adamczyk Mieczyslaw - Hugo Van Audenhove Verontschuldigd : Andre Vangroenweghe - Antonia Van

Nadere informatie

HANDBAL IN LIMBURG. Verschijnt 2-wekelijks Nr 40/08 van 15/12/15

HANDBAL IN LIMBURG. Verschijnt 2-wekelijks Nr 40/08 van 15/12/15 HANDBAL IN LIMBURG Verschijnt 2-wekelijks Nr 40/08 van 15/12/15 Info Regio Limburg krijgt dit jaar de organisatie van de eindrondes voor de M14 toegewezen. Met deze willen wij dan ook vragen aan de clubs

Nadere informatie

De Drakenbootrace, topevenement en onze meisjes waren erbij!

De Drakenbootrace, topevenement en onze meisjes waren erbij! De Drakenbootrace, topevenement en onze meisjes waren erbij! Een heel zonnige zaterdag in september Het klinkt een beetje raar maar vorig weekend was het echt een feit. En net toen werd voor de zesde keer

Nadere informatie

KFC Meulebeke jeugd. Presenteert!!

KFC Meulebeke jeugd. Presenteert!! KFC Meulebeke jeugd Presenteert!! Beste sportvrienden, Al 32 maal werd het zomertornooi georganiseerd! Uiteraard is de club daar fier op Maar we zijn vooral tevreden dat u als club er opnieuw bent, misschien

Nadere informatie

WELKOMSTBOEKJE JONGSTE JEUGD

WELKOMSTBOEKJE JONGSTE JEUGD Copyright 2017 - HBS - Niets uit dit document mag geheel of gedeeltelijk worden verveelvoudigd, opgeslagen of openbaar worden gemaakt, op welke wijze dan ook, zonder schriftelijke toestemming. WELKOMSTBOEKJE

Nadere informatie

K. Bocholt V.V. vzw Eikenlaan z/n, 3950 Bocholt Tel. 089/ 46 31 90 Bankrek.nr.: 068-0381620-49 BTW nr: 705.100.126

K. Bocholt V.V. vzw Eikenlaan z/n, 3950 Bocholt Tel. 089/ 46 31 90 Bankrek.nr.: 068-0381620-49 BTW nr: 705.100.126 K. Bocholt V.V. vzw Eikenlaan z/n, Bocholt, 5 juli 2013. 089/46 49 09 Beste spelers, bestuursleden, scheidsrechters, ouders, supporters en sympathisanten. De Koninklijke BOCHOLT VV richt voor de ZESDE

Nadere informatie

HANDBAL IN LIMBURG. Verschijnt 2-wekelijks Nr 40/09 van 09/01/16. RCLimburg wenst iedereen een prettig nieuwjaar

HANDBAL IN LIMBURG. Verschijnt 2-wekelijks Nr 40/09 van 09/01/16. RCLimburg wenst iedereen een prettig nieuwjaar HANDBAL IN LIMBURG Verschijnt 2-wekelijks Nr 40/09 van 09/01/16 RCLimburg wenst iedereen een prettig nieuwjaar 1 RCL Info Organisatie eindrondes Regio Limburg krijgt dit jaar de organisatie van de eindrondes

Nadere informatie

1 Clubnieuws VHV BHB mededelingen Wedstrijdinformatie... 12

1 Clubnieuws VHV BHB mededelingen Wedstrijdinformatie... 12 NR. 1699 23/5/2016 NR. 1699 23/5/2016 1 Clubnieuws... 3 1.1 Ontslagen... 3 1.1.1 Sint-Truiden... 3 1.1.2 DHC Meeuwen... 3 1.1.3 Handbal Bilzen... 3 2 VHV BHB mededelingen... 4 2.1 Jeugdkalender 2016-2017...

Nadere informatie

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL Voorwoord

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL Voorwoord VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL 2015 Voorwoord Beste ouders/verzorgers van onze mini s Bijgevoegd vindt u weer een nieuwsbrief met veel informatie over de komende periode. Afgelopen zaterdag

Nadere informatie

TORNOOIREGLEMENT U7,U8 & PRAKTISCHE RICHTLIJNEN

TORNOOIREGLEMENT U7,U8 & PRAKTISCHE RICHTLIJNEN TORNOOIREGLEMENT U7,U8 & PRAKTISCHE RICHTLIJNEN Wij wensen u hartelijk te danken voor uw inschrijving voor ons tornooi. Wij hopen dat wij, samen met u, erin slagen een voetbalfeest aan onze jonge spelertjes

Nadere informatie

HBSS Schoolvoetbalcompetitie

HBSS Schoolvoetbalcompetitie HBSS Schoolvoetbalcompetitie Plezier, samenwerken en scoren Voetbal jij graag buiten op het pleintje, tijdens gym of vind je voetbal gewoon superleuk? Dan is de tofste zaalvoetbalcompetitie van Schiedam

Nadere informatie

OBS De Blaak ( ) Website:

OBS De Blaak ( )   Website: Ouderinfo 9 12 januari 2018 OBS De Blaak (013-4689466) Email: obs.de.blaak@opmaat-scholen.nl Website: www.obsdeblaak.nl Beste ouders/verzorgers, In deze informatiebrief: Ouderinfo versus Klasbord Vakantietoernooi

Nadere informatie

1ste. Jordantcup. KVK Hingene. Op 26 & 27 augustus KVK Hingene KBVB Stamboeknummer Terreinen: Groenstraat Bornem

1ste. Jordantcup. KVK Hingene. Op 26 & 27 augustus KVK Hingene KBVB Stamboeknummer Terreinen: Groenstraat Bornem 1ste Jordantcup Op 26 & 27 augustus 2017 KVK Hingene KVK Hingene KBVB Stamboeknummer 4215 Terreinen: Groenstraat 4 2880 Bornem KVK Hingene KVK Hingene KBVB Stamboeknummer 4215 1ste Jordantcup Op 26 & 27

Nadere informatie

24e Internationaal Jeugdhandbaltornooi Izegem

24e Internationaal Jeugdhandbaltornooi Izegem Handbalclub Izegem presenteert: 24e Internationaal Jeugdhandbaltornooi Izegem Paaszaterdag 20 april 2019 Handbalclub Izegem: 24 e Internationaal Jeugdhandbaltornooi Izegem Paaszaterdag 20 april 2019 Inschrijvingsformulier

Nadere informatie

Taxandria Handbal Oisterwijk Informatieboekje september 2015

Taxandria Handbal Oisterwijk Informatieboekje september 2015 Informatieboekje 2 Inhoudsopgave Inleiding... 5 Even voorstellen... 6 Jeugdbeleid... 7 Technisch Jeugdbeleidsplan... 7 Spelregels... 7 Gedrag... 7 Supporters langs de lijn... 8 Trainingen... 9 Waar en

Nadere informatie

HANDBAL IN LIMBURG. Verschijnt 2-wekelijks Nr 41/06 van 15/11/16.

HANDBAL IN LIMBURG. Verschijnt 2-wekelijks Nr 41/06 van 15/11/16. HANDBAL IN LIMBURG Verschijnt 2-wekelijks Nr 41/06 van 15/11/16 Bereikbaarheid RCL secretariaat. Secretariaat blijft bereikbaar via: - Wedstrijdformulieren dienen in het vervolg verstuurd naar: - Tony

Nadere informatie

Sportief beleid

Sportief beleid 1. Algemene visie Sportief beleid 2018-2019 Als één van de toonaangevende clubs in de provincie streeft MAVOC Mechelen naar een steeds vernieuwend beleid. Enerzijds trachten we onze eerste ploegen op landelijk

Nadere informatie

Woensdag 27 april 2016 Halve finale/finale M&J VLAAMS SCHOOLSPORT KAMPIOENSCHAP

Woensdag 27 april 2016 Halve finale/finale M&J VLAAMS SCHOOLSPORT KAMPIOENSCHAP Woensdag 27 april 2016 Halve finalefinale M&J VLAAMS SCHOOLSPORT KAMPIOENSCHAP Deze handbalwedstrijden maken deel uit van de Vlaamse piramidale schoolsportcompetitie. Er wordt gespeeld volgens bepaalde

Nadere informatie

DEEL 1 Competitie voor eerste elftallen Heren. DEEL 2 Competitie voor eerste elftallen Vrouwen. DEEL 3 Competitie voor reserve-elftallen

DEEL 1 Competitie voor eerste elftallen Heren. DEEL 2 Competitie voor eerste elftallen Vrouwen. DEEL 3 Competitie voor reserve-elftallen MODALITEITEN KAMPIOENSCHAPPEN SEIZOEN 2018-2019 DEEL 1 Competitie voor eerste elftallen Heren DEEL 2 Competitie voor eerste elftallen Vrouwen DEEL 3 Competitie voor reserve-elftallen DEEL 4 Competitie

Nadere informatie

HANDBAL IN LIMBURG. Verschijnt 2-wekelijks Nr 40/10 van 17/01/16

HANDBAL IN LIMBURG. Verschijnt 2-wekelijks Nr 40/10 van 17/01/16 HANDBAL IN LIMBURG Verschijnt 2-wekelijks Nr van 17/01/16 RCL Info Organisatie eindrondes Regio Limburg krijgt dit jaar de organisatie van de eindrondes voor de M14 toegewezen. Met deze willen wij dan

Nadere informatie

Vanuit de technische commissie DE NIEUWSBRIEF VAN AMERSFOORT NOORD. Inhoud: 1. Vanuit de technische commissie. 2. Vanuit de jeugdcommissie

Vanuit de technische commissie DE NIEUWSBRIEF VAN AMERSFOORT NOORD. Inhoud: 1. Vanuit de technische commissie. 2. Vanuit de jeugdcommissie ON DE NIEUWSBRIEF VAN DE GEZELLIGSTE VERENIGING VAN AMERSFOORT NOORD EN OMSTREKEN Inhoud: 1. Vanuit de technische commissie 2. Vanuit de jeugdcommissie a. Trainers bedankt b. Hoe gaan we met elkaar om

Nadere informatie

HANDBAL IN LIMBURG. Verschijnt 2-wekelijks Nr 40/20 van 1/08/16.

HANDBAL IN LIMBURG. Verschijnt 2-wekelijks Nr 40/20 van 1/08/16. HANDBAL IN LIMBURG Verschijnt 2-wekelijks Nr 40/20 van 1/08/16 RCL Info Ons adres is gewijzigd, we zijn verhuisd. Wijzigingen RCL secretariaat. Secretariaat blijft bereikbaar via: - Wedstrijdformulieren

Nadere informatie

PROGRAMMABOEKJE. Schoolvoetbaltoernooi Gemeente Hellendoorn 2018

PROGRAMMABOEKJE. Schoolvoetbaltoernooi Gemeente Hellendoorn 2018 PROGRAMMABOEKJE Schoolvoetbaltoernooi Gemeente Hellendoorn 2018 Beste meisjes en jongens, Het hele jaar door zijn er allerlei sportieve evenementen in onze gemeente. We zijn niet voor niets tot sportgemeente

Nadere informatie

Koninklijke Tafeltennisclub Atlantic/Fair Play Antwerpen

Koninklijke Tafeltennisclub Atlantic/Fair Play Antwerpen Koninklijke Tafeltennisclub Atlantic/Fair Play Antwerpen Turnhoutsebaan 357 B2140 Borgerhout Tel: 03/271 09 55 Fax: 03/239 40 35 e-mail: afp.antwerpen@gmail.com website: http://www.afpantwerpen.com KBC:

Nadere informatie

FC KERKSKEN: programma week 5

FC KERKSKEN: programma week 5 FC KERKSKEN: programma week 5 Beste trainers, afgevaardigden en spelers van Fc Kerksken; Vooraleer het programma van week 5 te overlopen, willen wij graag deze info meegeven: Noteer alvast in jullie agenda!

Nadere informatie

De Hoef Tennisvereniging Juni 2014

De Hoef Tennisvereniging Juni 2014 De Hoef Tennisvereniging Juni 2014 Zicht op bestuurszaken juni 2014 Nederland is in de ban van het WK voetbal. Het hele land kleurt oranje en dat geeft een gevoel van saamhorigheid. Ook het WK hockey had

Nadere informatie

Categorie: Meisjes groep 7-8

Categorie: Meisjes groep 7-8 Wedstrijdprogramma Schoolvoetbaltoernooi Woensdag 13 april 2016 Categorie: Meisjes groep 78 Adres: Scheglaan 11 2718 KZ Zoetermeer SCHOOLVOETBALTOERNOOI 2016 Ook dit jaar wordt er weer een spetterend schoolvoetbaltoernooi

Nadere informatie

Laarbeekcuptoernooi, Eli, Mariahout, ASV 33 en Sparta 25

Laarbeekcuptoernooi, Eli, Mariahout, ASV 33 en Sparta 25 Voorwoord Beste sportvrienden, Dit jaar, 2017, organiseren we wederom het Laarbeekcuptoernooi voor de 4 Laarbeekse voetbalverenigingen, te weten: ASV 33, ELI, Mariahout en Sparta 25. Dit jaarlijkse evenement

Nadere informatie

HANDBALCLUB GROOT-BIJGAARDEN INFO BROCHURE

HANDBALCLUB GROOT-BIJGAARDEN INFO BROCHURE HANDBALCLUB GROOT-BIJGAARDEN INFO BROCHURE SEIZOEN 2016 2017 HISTORIEK Onze club werd opgericht tijdens een vergadering in vzw Zolder op 18 februari 1978. De club zou zich officieel aansluiten bij de Bond

Nadere informatie

BGB Verbond Aalst GVA Kampioenschappen BGB en GVA Federatie Aalst 2017

BGB Verbond Aalst GVA Kampioenschappen BGB en GVA Federatie Aalst 2017 BGB Verbond Aalst GVA Kampioenschappen BGB en GVA Federatie Aalst 0 Schiftingsdagen en Finales MAANDAG maart 0 Plaatsing Biljarts DINSDAG maart 0 u. Schiftingen Duo's Zaterdag - GVA in Reeksen Zat+ en

Nadere informatie

35 e Hoekman Toernooi [Typ de ondertitel van het document]

35 e Hoekman Toernooi [Typ de ondertitel van het document] 35 e Hoekman Toernooi 2017 [Typ de ondertitel van het document] 35 e Hoekman Toernooi 20 mei 2017 Wij heten de deelnemende verenigingen van harte welkom bij het Hoekman Toernooi voor JO15- en JO13-teams

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF SEIZOEN 2018/2019. jaargang 9 nr Beste ASW leden, De allerlaatste nieuwsbrief van 2018.

NIEUWSBRIEF SEIZOEN 2018/2019. jaargang 9 nr Beste ASW leden, De allerlaatste nieuwsbrief van 2018. NIEUWSBRIEF jaargang 9 nr. 5 20-12-2018 SEIZOEN 2018/2019 Beste ASW leden, De allerlaatste nieuwsbrief van 2018. Het jaar is weer in hoog tempo voorbij gevlogen. Op bestuurlijk niveau was het flink aanpoten.

Nadere informatie

Met verslagen van mini toernooien, een raadsel, een bijzondere familiefoto en jeugdige internationale debutanten ook nu een volle NieuwsKrant.

Met verslagen van mini toernooien, een raadsel, een bijzondere familiefoto en jeugdige internationale debutanten ook nu een volle NieuwsKrant. Hallo allemaal, Met verslagen van mini toernooien, een raadsel, een bijzondere familiefoto en jeugdige internationale debutanten ook nu een volle NieuwsKrant. En heb je al ingeschreven voor HET kamp!?

Nadere informatie

PROGRAMMABOEKJE. Schoolvoetbaltoernooi Gemeente Hellendoorn 2017

PROGRAMMABOEKJE. Schoolvoetbaltoernooi Gemeente Hellendoorn 2017 PROGRAMMABOEKJE Schoolvoetbaltoernooi Gemeente Hellendoorn 2017 Beste sportvrienden, Dit jaar wordt voor de 31 e keer het schoolvoetbaltoernooi in de gemeente Hellendoorn georganiseerd. De organisatie

Nadere informatie

Ksk Wavria LEERPLAN. Leerplan U6. Het is belangrijk op te leiden vanuit één gedachte, één visie.

Ksk Wavria LEERPLAN. Leerplan U6. Het is belangrijk op te leiden vanuit één gedachte, één visie. Ksk Wavria LEERPLAN Leerplan U6 Het is belangrijk op te leiden vanuit één gedachte, één visie. Algemeen De ontwikkeling van de spelers is belangrijker dan het resultaat van het team. Positief coachen is

Nadere informatie

Stijgen en dalen seizoen Heren

Stijgen en dalen seizoen Heren Stijgen en dalen seizoen 2017 2018 Heren Voorafgaand Het aantal dalers vanuit EuroMillions League heeft geen enkele invloed op het aantal dalers in de lagere afdelingen. Enkel Top Division Men 1 kan een

Nadere informatie

VHV JONGENS J16 COMPETITIE (geboortejaren )

VHV JONGENS J16 COMPETITIE (geboortejaren ) VHV JONGENS J16 COMPETITIE 2017-2018 (geboortejaren 2002-2003) 1. INGESCHREVEN PLOEGEN EN RANKING Er zijn uiteindelijk 15 ploegen ingeschreven voor de VHV J16-competitie 2017-2018. De ranking van de ingeschreven

Nadere informatie

Evaluatie 3t/ Op basis van de evaluatie enquête

Evaluatie 3t/ Op basis van de evaluatie enquête Evaluatie 3t/3 2014-2015 Op basis van de evaluatie enquête Cijfers clubs die de enquête ingevuld hebben Aantal clubs die deelnemen aan U8 en/of U10 spelvorm 40 35 30 7 6 25 20 15 10 5 1 18 6 12 31 2 19

Nadere informatie

Rabobank Laarbeekcuptoernooi, Eli, Mariahout, ASV 33 en Sparta 25

Rabobank Laarbeekcuptoernooi, Eli, Mariahout, ASV 33 en Sparta 25 Voorwoord Beste sportvrienden, Dit jaar, 2014, organiseren we wederom het Rabobank Laarbeekcuptoernooi voor de 4 Laarbeekse voetbalverenigingen, te weten: Sparta 25, ELI Mariahout en ASV 33. Dit jaarlijkse

Nadere informatie

Beste voetbalvrienden

Beste voetbalvrienden Dworp, 25 april 2015 Beste voetbalvrienden ALGEMENE INFO Stam. nr: 07744 Btw. nr: 412.096.184 Clubkleuren: Geel Rood-Geel http://www.fcdworp.be/ fcdworp@live.be VELD: Rilroheidestraat 61 1653 Dworp Tel:

Nadere informatie

Internationaal Jeugdtoernooi Namen (België)

Internationaal Jeugdtoernooi Namen (België) Internationaal Jeugdtoernooi Namen (België) Op woensdag 31 Oktober en donderdag 1 November vond in Namen voor de 16 e keer het Internationale jeugdtoernooi van Namen plaats. Evenals vorig jaar nam de afdeling

Nadere informatie

DE KIEVITEN NIEUWSBRIEF AUGUSTUS JONGSTE JEUGD COMMISSIE SEIZOEN

DE KIEVITEN NIEUWSBRIEF AUGUSTUS JONGSTE JEUGD COMMISSIE SEIZOEN DE KIEVITEN NIEUWSBRIEF AUGUSTUS JONGSTE JEUGD COMMISSIE SEIZOEN 2018-2019 Beste Kieviten - mini s, Het nieuwe seizoen staat weer op het punt te beginnen. Na een heerlijke zomerperiode staan jullie natuurlijk

Nadere informatie

PROVINCIALE FINALE ZAALVOETBAL MINIEMEN, CADETTEN EN SCHOLIEREN

PROVINCIALE FINALE ZAALVOETBAL MINIEMEN, CADETTEN EN SCHOLIEREN PROVINCIALE FINALE ZAALVOETBAL MINIEMEN, CADETTEN EN SCHOLIEREN WOENSDAGEN, 11/05/ 16 EN 18/05/ 16 INDELING Miniemen jongens Cadetten jongens Scholieren jongens - Atheneum Bilzen - T. I. St.-Lodewijk Genk

Nadere informatie

JONG HOEGAARDEN. Infoavond Seizoen 2014-15 26 maart 2014

JONG HOEGAARDEN. Infoavond Seizoen 2014-15 26 maart 2014 Infoavond Seizoen 2014-15 26 maart 2014 Evaluatie Samenwerking 2013-2014 EVALUATIE HUIDIGE SEIZOEN Hard gewerkt: seizoen 2013-14 in cijfers 388 competitiewedstrijden (87% gespeeld) Goed voor 20100 minuten

Nadere informatie

Infokrant..(je) Jeugdploegen, weetjes?...wat cijfers? Hoeveel jeugdploegen heeft je club?

Infokrant..(je) Jeugdploegen, weetjes?...wat cijfers? Hoeveel jeugdploegen heeft je club? Oktober 2015 Voorwoord Beste spelers, ouders en supporters, We zijn ondertussen 2 maanden bezig, de ploegen zijn gevormd, de trainers zijn gekend, de conditie stijgt, de overwinningen stapelen zich op..

Nadere informatie

BVCB Plus Koelhuis F toernooi

BVCB Plus Koelhuis F toernooi Zaterdag 28 mei 2016 MIDDAG BVCB Plus Koelhuis F toernooi Zaterdag 28 mei 2016 Middag Welkom Beste toernooideelnemer, Wij heten u van harte welkom op ons BVCB Plus Koelhuis E/F Jeugdtoernooi. Het jeugdtoernooi

Nadere informatie

Stormvogels 28. Seizoen 2011 / 2012 - Klasse 5G. Een seizoen vol hooggespannen verwachtingen en jonge vogels. vertrekken toch bleven, keeper Jaap

Stormvogels 28. Seizoen 2011 / 2012 - Klasse 5G. Een seizoen vol hooggespannen verwachtingen en jonge vogels. vertrekken toch bleven, keeper Jaap Stormvogels 28 Seizoen 2011 / 2012 - Klasse 5G Een seizoen vol hooggespannen verwachtingen en jonge vogels De klassenindeling van de vijfde klasse G werd in zeker drie dorpen met gejuich ontvangen. Siebengewald,

Nadere informatie

Seizoen e jaargang nr mei 12 juni

Seizoen e jaargang nr mei 12 juni Seizoen 2013-2014 21 e jaargang nr. 17 23 mei 12 juni Agenda 8 juni Deadline aanleveren stukken nieuwsbrief (noviomagazine@gmail.com) 19 juni ALV Algemene Leden Vergadering 26 juni OPA: Hilde Boerboom,

Nadere informatie

JONG HOEGAARDEN. Infoavond Seizoen maart 2014

JONG HOEGAARDEN. Infoavond Seizoen maart 2014 Infoavond Seizoen 2014-15 26 maart 2014 Evaluatie Samenwerking 2013-2014 EVALUATIE HUIDIGE SEIZOEN Hard gewerkt: seizoen 2013-14 in cijfers 388 competitiewedstrijden (87% gespeeld) Goed voor 20100 minuten

Nadere informatie

Reglement Streetsoccertoernooi 2016

Reglement Streetsoccertoernooi 2016 Reglement Streetsoccertoernooi 2016 De inschrijving voor deelname aan het Rotary streetsoccertoernooi 2016 verloopt via formdesk. De schoolsportcoordinator ontvangt de link waar men zich kan inschrijven.

Nadere informatie

JEUGDBROCHURE: K.ANTONIA FC Een familiale club met ambitie!

JEUGDBROCHURE: K.ANTONIA FC Een familiale club met ambitie! JEUGDBROCHURE: K.ANTONIA FC Een familiale club met ambitie! 1 Wie is Antonia? Koninklijke Antonia FC werd opgericht in 1927 en speelt in de Koninklijke Belgische Voetbalbond. Onze Jeugdwerking werd in

Nadere informatie

Clubblad. Verantw. Uitgever T.C. Bocholt VZW Eikenlaan 2 3950 Bocholt Jaargang 2013 editie : augustus

Clubblad. Verantw. Uitgever T.C. Bocholt VZW Eikenlaan 2 3950 Bocholt Jaargang 2013 editie : augustus Clubblad Verantw. Uitgever T.C. Bocholt VZW Eikenlaan 2 3950 Bocholt Jaargang 2013 editie : augustus Voorwoord Beste tennisvrienden, Het tweede clubblad 2013 is er. Nu voor de meeste onder ons de zomervakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nr

Nieuwsbrief. Nr Nieuwsbrief Nr. 15 13-04-2017 We zijn nu ook te volgen via Facebook sportbasisschool Het Startblok ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

OLYMPIACTUEEL/FLITS. Uitslagen. Programma. Van de redactie: Welkom nieuwe leden. Wedstrijdverslagen. Senioren. Jeugd

OLYMPIACTUEEL/FLITS. Uitslagen. Programma. Van de redactie: Welkom nieuwe leden. Wedstrijdverslagen. Senioren. Jeugd Van de redactie: VVW DS1 Olympia DS1 12-02, 13:00 Deze nieuwsbrief is een gezamenlijke uitgave van de Hengelose handbalverenigingen Olympia en Donar. Met deze week: - Uitslagen van de competitie wedstrijden

Nadere informatie

Donderdag 10 mei 2018

Donderdag 10 mei 2018 Donderdag 10 mei 2018 Ochtend BVCB Plus Koelhuis JO8 en JO9 toernooi Donderdag 10 mei 2018 Ochtend Welkom Beste toernooideelnemer, Wij heten u van harte welkom op ons BVCB Plus Koelhuis Jo8 en JO9 Jeugdtoernooi.

Nadere informatie

Eerste sponsoravond is een feit!

Eerste sponsoravond is een feit! Subscribe Share Past Issues Tra Voor jullie ligt alweer een nieuwe nieuwsbrief. Je zou deze nieuwsbrief een special kunnen noemen. We zijn goed bezig binnen de club, we worden steeds professioneler. Daarbij

Nadere informatie

Minipolo toernooi in Apeldoorn

Minipolo toernooi in Apeldoorn Minipolo toernooi in Apeldoorn Verslag pupillen 1 Op zondag 7 april deed Proteus weer mee met het minipolotoernooi van Aquapoldro in Apeldoorn. Vanuit de pupillen 1 werd Proteus vertegenwoordigd door 1

Nadere informatie

Dan ben je altijd op de hoogte!

Dan ben je altijd op de hoogte! De Muis www.hcliempde.nl Dan ben je altijd op de hoogte! Hierbij de vierde muis van het hockeyseizoen 2013-2014. In deze muis : Kick-Off (woensdagavond 28 augustus, clubhuis) keeperskasten : toe aan vervanging

Nadere informatie

Ieders talent een toekomst!

Ieders talent een toekomst! Dag van de Koningsspelen Vrijdag 21 april vieren we op onze school de dag van de Koningsspelen. Alle kinderen mogen deze dag gerust in het oranje naar school komen. s Morgens beginnen we met alle leerlingen

Nadere informatie

Nog meer kampioenen!!!

Nog meer kampioenen!!! Jaargang 3, nummer 9 Nog meer kampioenen!!! 17 mei 2017 De vereniging Rotterdam Basketbal, Forward Lease Rotterdam Basketbal en F. Breeman BMW Rotterdam Basketbal zijn te vinden op Konden we in de nieuwsbrief

Nadere informatie

We willen iedereen hele, gezellige Paasdagen wensen en een hele, fijne vakantie!

We willen iedereen hele, gezellige Paasdagen wensen en een hele, fijne vakantie! Nieuwsbrief d.d. 17-04-2019 De nieuwsbrief krijgt u thuis via de mail. (Parnassys) Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op www.basisscholengiethoorn.nl Pasen 2019 We willen iedereen hele, gezellige

Nadere informatie

DEZE VUIST OP DEZE VUIST DEZE VUIST OP DEZE VUIST EN ZO KLIMT C6 NAAR BOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOVEN

DEZE VUIST OP DEZE VUIST DEZE VUIST OP DEZE VUIST EN ZO KLIMT C6 NAAR BOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOVEN DHC C5 - Wilhelmus C6 2-4 Heeee DHC hoor eens naar het lied van Wilhelmus C6, DEZE VUIST OP DEZE VUIST DEZE VUIST OP DEZE VUIST EN ZO KLIMT C6 NAAR BOOOOOOOOOOOOVEN. Ja en dat is letterlijk en figuurlijk,

Nadere informatie

HANDBAL IN LIMBURG. RCL - Handbal Limburg, Gelderhorsten 145, 3920 Lommel

HANDBAL IN LIMBURG. RCL - Handbal Limburg, Gelderhorsten 145, 3920 Lommel HANDBAL IN LIMBURG Verschijnt -wekelijks Nr /0 van 0/0/ Bereikbaarheid RCL secretariaat. - Wedstrijdformulieren dienen in het vervolg verstuurd naar: - Tony Bielen, Justus Lipsiuslaan, 00 Hasselt Andere

Nadere informatie

Weekbrief 10. Heren 1 Dames 1 Heren 2 Heren 3 Heren 4 Jongens Pupillen 7 Pupillen 5

Weekbrief 10. Heren 1 Dames 1 Heren 2 Heren 3 Heren 4 Jongens Pupillen 7 Pupillen 5 Weekbrief 10 Week 47 21-11 t/m 27-11-2016 Uitslagen afgelopen weekend: Heren 1 Dames 1 Heren 2 Heren 3 Heren 4 Jongens Pupillen 7 Pupillen 5 Bardiensten weekend: ZZ&PC De Devel H1 - Sassenheim H2 10-6

Nadere informatie

2. VISIE EN MISSIE. Jong KVK Tienen wil bekendstaan voor haar uitstekende jeugdopleiding met zowel een sociaal als sportief oogmerk.

2. VISIE EN MISSIE. Jong KVK Tienen wil bekendstaan voor haar uitstekende jeugdopleiding met zowel een sociaal als sportief oogmerk. 2. VISIE EN MISSIE Jong KVK Tienen wil bekendstaan voor haar uitstekende jeugdopleiding met zowel een sociaal als sportief oogmerk. Het doel van de Jeugdopleiding van KVK Tienen is in de eerste plaats

Nadere informatie

Reglement Streetsoccertoernooi 2017

Reglement Streetsoccertoernooi 2017 Reglement Streetsoccertoernooi 2017 De inschrijving voor deelname aan het Rotary streetsoccertoernooi 2017 verloopt via formdesk. De schoolsportcoordinator ontvangt de link waar men zich kan inschrijven.

Nadere informatie

Programmaboekje Schoolzaalvoetbalkampioenschap Basisscholen Volendam 2018

Programmaboekje Schoolzaalvoetbalkampioenschap Basisscholen Volendam 2018 Programmaboekje Schoolzaalvoetbalkampioenschap Basisscholen Volendam 2018 2 Welkomstwoord We lopen weer tegen het einde van het jaar en dus is het weer tijd voor het traditionele schoolzaalvoetbaltoernooi

Nadere informatie

WEEKBRIEF 31ste jaargang nr april Reijmerweg HG Renkum Tel

WEEKBRIEF 31ste jaargang nr april Reijmerweg HG Renkum Tel WEEKBRIEF 31ste jaargang nr. 28 4 april 2018 www.prinsesbeatrixrenkum.nl Reijmerweg 92 6871 HG Renkum Tel. 0317-315130 0317-843525 JARIGEN 05-04 Minke, groep 3 05-04 Roosmarijn, groep 4 06-04 Milo, groep

Nadere informatie

Programmaboekje Schoolzaalvoetbalkampioenschap Basisscholen Volendam 2016

Programmaboekje Schoolzaalvoetbalkampioenschap Basisscholen Volendam 2016 Programmaboekje Schoolzaalvoetbalkampioenschap Basisscholen Volendam 2016 2 Welkomstwoord Het jaar is bijna ten einde en dan wordt, zoals al jaren het geval is, weer het schoolzaalvoetbal voor de basisscholen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF WHC OPROEP ZOMERFEESTEN HULP OPBOUWEN... BEACHHANDBALCLINIC ZATERDAG 3 JUNI

NIEUWSBRIEF WHC OPROEP ZOMERFEESTEN HULP OPBOUWEN... BEACHHANDBALCLINIC ZATERDAG 3 JUNI OPROEP ZOMERFEESTEN HULP OPBOUWEN... Namens de Zomerfeesten Hengevelde hebben wij onderstaand verzoek gekregen. Hopelijk zijn er vanuit onze vereniging vrijwilligers die kunnen helpen: Beste besturen van

Nadere informatie

18 e editie 14, 21, 22 & 28 mei Vivafloors Jeugdtoernooi

18 e editie 14, 21, 22 & 28 mei Vivafloors Jeugdtoernooi 18 e editie 14, 21, 22 & 28 mei 2016 Vivafloors Jeugdtoernooi V V T W E N T H E G O O R Inhoudsopgave 1. Voorwoord 2. Toernooi reglement 4. Kleedkamerindeling 6-7. Poule MC1 t/m Mc2 Zaterdag 14 mei 8-13.

Nadere informatie