Juli/augustus 2016 De Paletter In dit nummer

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Juli/augustus 2016 De Paletter In dit nummer"

Transcriptie

1 samenwerken maakt het verschil Juli/augustus 2016 De Paletter In dit nummer Activiteiten Elke locatie maakt een verslag Belangrijke data Om in de agenda te noteren Nieuws Voor iedereen, door iedereen Verjaardagen Wie zijn er allemaal jarig Vakantie!! Weet je nog, dat gevoel? Dat je met je voeten in de branding Over de zee uit staat te mijmeren Het gevoel van genieten en plezier maken De ruimte, die ontstaat in je hoofd. En dat je dan thuisgekomen Nog even naar de foto s kijkt Om op die momenten, afgeleid door de drukte De waan van alle dag Oog te blijven houden Voor de dingen waar het echt om gaat. Onderwijs. Het is ook een gevoel Anders kijken naar kinderen Genieten van mooie momenten Je vakantiegevoel vasthouden in je werk En.. nieuwe ideeën laten ontstaan Nieuwe ruimte Nieuwe kracht! Naar het vakantie werkboek van Kindkracht. Colofon: Marianne Jacquemijns Anita de Moor Ingeborg van de Velde (BH) Janneke Clement (RH) Ellen Arkenbout (NH) Saskia van den Berg (OV) Namens iedereen van Het Palet een heerlijke vakantie gewenst!! Hartelijke groeten, Marianne Jacquemijns.

2 Alle locaties Zoals u weet hebben een aantal collega s de App uitgeprobeerd die bij onze vernieuwde website hoort. Nu de proefperiode ten einde is hebben we de balans opgemaakt. Is deze App een aanvulling voor onze berichtgeving naar ouders en anderen? In principe zeggen we ja, maar er zijn naar onze mening nog te veel hiaten in het gebruiksgemak of dingen die niet goed of helemaal niet werken. Daar is contact over opgenomen met Schoolsunited. Sommige dingen zijn opgelost. De ontwikkeling van deze app gaat nu echter zo snel, dat er voortdurend nieuwe mogelijkheden bij komen. Wij hebben besloten dat we deze app in dit schooljaar nog niet aanschaffen. Volgend schooljaar gaan wij weer in overleg en hopen dat alle bugs zijn opgelost en nog meer mogelijkheden zijn toegevoegd. Een dank naar de ouders en leerkrachten die deze proef hebben willen draaien. Zodra er nieuwe ontwikkelingen zijn laten wij u dit natuurlijk weten. Vooraankondiging jaarlijkse OV info avond Het duurt nog even, maar we willen iedereen vast laten weten dat op dinsdag 11 oktober de jaarlijkse infoavond van de oudervereniging plaatsvindt. De OV zal met u terugkijken naar wat er afgelopen schooljaar allemaal van de ouderbijdrage is georganiseerd en wat de plannen voor de toekomst zijn. Er wordt nu gewerkt aan de invulling van de avond maar in navolging op de goed ontvangen bijdrage van Fysio & Fit vorig jaar en de voorgenomen betrokkenheid bij JOGG (Jongeren op Gezond Gewicht), zal het thema zich rondom gezond eten en bewegen vormen. Activiteitenkalender alle locaties 1 juli Rapport mee 5 juli Afscheid groep 8 11 juli Start zomervakantie 22 augustus Start nieuwe schooljaar Hoofdlocatie Bonsen Hoek Jachthoornpad HR Hellevoetsluis Tel: bonsenhoek@obs-hetpalet.nl Locatie Ravense Hoek Tiendweide MG Hellevoetsluis Tel: ravensehoek@obs-hetpalet.nl Locatie Nieuwenhoorn Dorpstraat BG Hellevoetsluis Tel: nieuwenhoorn@obs-hetpalet.nl

3 Alle locaties Avondvierdaagse 2016 In de week van 6 tot en met 9 juni liepen vele leerlingen en (groot) ouders weer mee met de jaarlijkse avondvierdaagse. Vier avonden 5 of 10 km wandelen door Hellevoetsluis. Gelukkig waren de weergoden ons dit jaar gunstig gezind en konden wij tijdens het wandelen genieten van een heerlijk zonnetje. Dankzij de hulp van ouders, juffen, OV-leden en gulle sponsors was het ook dit jaar weer mogelijk om elke avond met een kraampje van school te staan. Op maandag kregen wij heerlijke eierkoeken van Bakkerij Klok, op dinsdagavond waren er appels en bananen van AH Struytse Hoeck, op woensdag chips van Plus Trommel en op de afsluitende avond lekkere kaas en zoutjes van Kaas en Zo. Bij de finish werden de kinderen door de oudervereniging getrakteerd op een ijsje. Op dinsdagavond was er een extra kraampje bij Yvonne v.d. Meijde (moeder van oud-leerling Nina) die alle Paletters voorzag een heerlijk kopje koffie of limonade. Gewoon omdat zij dit zo leuk vindt om te doen en op deze manier nog een beetje betrokken blijft bij de basisschool van haar dochter. Er was geen drinken in het kraampje van school, omdat de deelnemende kinderen van Evides een bidon hebben gekregen die zij thuis met water konden vullen voor onderweg.

4 OBS Het Palet Locatie Ravense Hoek Belangrijke data Zie kalender alle locaties Hoera, wij zijn jarig in Juli/Augustus Claire, Lisanne, Sam, Sem, Pelle, Senna J. en Stefan (1/2) Flora en Myrthe (3) Tim en Angèl (5,6) Schoolkorfbal, 18 juni 2016 (Ravense Hoek) Ik en Senna hebben gekorfbalt. En we zijn derde geworden. We hebben de laatste gewonnen door Senna met drie nul gewonnen. Het was heel erg leuk. Fiene, groep 4 Nieuw op school Nikki, Sven, Chantelle, Simay en Noa (1/2) Pascal en Maud (4) Diploma Juf Shannen heeft haar diploma gehaald!!na de vakantie gaat zij werken in Heenvliet op de Tweespan. Natuurlijk zijn we blij dat zij daar kan werke., En we hadden een cadeau voor haar, zodat ze ons, groep ½, niet kan vergeten. Van ons allemaal een kusje!!

5 Locatie Ravense Hoek Open podium RH Op vrijdag 1 juli vond weer een gezellige en succesvolle editie van het open podium plaats. Er waren maar liefst 16 optredens, gepresenteerd en aangekondigd door Almira & Kim. Het aanbod was gevarieerd; we hebben dans, zang, muziek, goochelen, turnen, stuntsteppen, eigen geschreven verhaal voorlezen en een modeshow voorbij zien komen. En dit her en der al dan niet in prachtige verkleedkleding! Het was een leuke- en feestelijke afsluiting van het schooljaar!

6 Locatie Bonsen Hoek Happybags Hoe fijn is het om schoolspullen een tweede leven te geven? Dat vroegen wij, ouders van OBS Het Palet ons ook af. Daarom hebben wij de sporttenues in oude huisstijl gedoneerd aan Happybags. Belangrijke data Zie kalender alle locaties Hoera, wij zijn jarig in: Juli Mark, Xavi, Milan, Don en Quint (1/2a) Aryan en Tara (1/2b) Noëlise, Emma, Tim, Stacey en Nicolai (3) Lotte (4) Jason en Jason (5) Elise, Thom, Sem en Bloem (6) Vince en Bradley (7) Augustus Karlijn, Damian en Jereno (1/2b) Tom, Thijs en Kyana (3) Mike (4) Paddy, Kjeld, Santosha, Joshua en Elif (5) Chris en Isabelle (6) Elisa (7) Happybags is een project van Eirene-NL en bedacht door een groep enthousiaste studenten, die schoolbenodigdheden inzamelen in samenwerking met basisscholen in de regio Rotterdam en deze uitdeelt aan kinderen in Tuzla, Bosnië. Het Palet hoopt dat er meer van zulke initiatieven ontstaan, want het zou fantastisch zijn als er een samenwerking tussen scholen ontstaat, waarbij hulp kan worden geboden aan elkaar. Hoe mooi is het om dit met materiaal te doen, maar een donatie in welke vorm dan ook kan tevens aankomen bij de kinderen als een beetje liefde, motivatie en enthousiasme voor de toekomst! De 35 sportshirts en bijpassende sokken zullen in het nieuwe schooljaar worden vervoerd en afgeleverd in Bosnië. Het Palet hoopt dat één van de drie Tuzla scholen er veel sportieve uren mee zal beleven. Zie voor meer info: De bibliotheek op school De bibliotheek op school was al heel leuk, toen er werd verteld dat er een nieuwe kwam lagen we in een deuk. De juf vertelde, het meteen toen ik het hoorde vond ik het vet. Op deze school houden we namelijk heel erg van boeken, als we dan naar de nieuwe bieb gaan hoeven we niet lang te zoeken. We houden al helemaal van lezen, waar zouden we zonder al die boeken nou wezen. Mensen die lezen, al van jongs af aan. Ik zou niet weten hoeveel boeken we nog lezen gaan. De kaften dik of dun, met lezen beleef je heel veel fun. Het maakt niet uit hoe graat de letters staan, een boek zal altijd blijven bestaan. Ik heb dit gedicht gemaakt voor Het Palet, over de bibliotheek en met heel veel pret. Jayson

7 Locatie Bonsen Hoek De Bibliotheek op school heeft op woensdagochtend 15 juni voor het eerst haar deuren in Hellevoetsluis geopend op onze locatie Bonsen Hoek. Wat een drukte op het plein! Iedereen was buiten voor de feestelijke opening. Na de speech van onze directeur Hjalmar de Winter keken we naar een leuke, passende dans, gemaakt door leerlingen van groep 7. Jayson las een prachtig, zelf gemaakt gedicht voor! Daarna stelde Mirjam van de bibliotheek de biebbaasjes voor. Zij gaan samen met de hulpouders de uitleen verzorgen. Met het laten ploffen van confetti kanonnen, is de bibliotheek op school dan echt geopend. En dan nu maar veel lenen en lezen. Door 15 minuten lezen per dag, leert een kind al nieuwe woorden per jaar!

8 Locatie Bonsen Hoek Het laatste open podium van dit schooljaar. Alle groepen deden mee en we zagen een verrassend, gevarieerd programma. Goed gedaan, kids!

9 Feest!! Juf Jeltina ging op school "proeftrouwen" met haar liefste Dian. Wat een feest voor ons allemaal. Ze zagen er prachtig uit in "geleende" jurken. Maar ook de kleuters waren feestelijk gekleed. En alles was mooi versierd. We gingen allemaal kijken en een kind van groep 5 zei: dit is de eerste keer dat ik bij een bruiloft ben! Zo echt leek het. Onder leiding van weddingplanner Anniek werd het een groot feest met taart, champagne en allerlei bruidsactiviteiten. Het hele Palet wenst Jeltina en Dian heel veel geluk samen!! Lichting 1997 Een tijd geleden kwam de vraag of een groep leerlingen van zo'n 20 jaar geleden een reünie mocht houden op hun oude school. Maar natuurlijk, leuk zelfs! En op 2 juli was het dan zover. Iedereen bracht wat te eten en te drinken mee en de barbecue ging aan. Verhalen uit alle hoeken van de wereld, maar ook van dichtbij. Erg gezellig om het allemaal te horen. En wat geweldig om te zien dat de giechelende meisjes en de stoeiende jongens van toen, nu allemaal hardwerkende, gezellige jongvolwassenen zijn. Bedankt allemaal voor deze fijne bijeenkomst! Marianne Jacquemijns.

10 Locatie Nieuwenhoorn Verkeersexamen De verkeersexamens zijn weer geweest voor groep 7 van de Bonsen Hoek en Nieuwenhoorn. Het was weer spannend of iedereen zou slagen. Je hand uitsteken, voorrang krijgen en geven. Moeilijk allemaal? Belangrijke data Zie kalender alle locaties Ik ben het wezen vragen aan een paar kinderen uit groep 7 Nieuwenhoorn. Sem zegt: ik vond het wel gewoon leuk want het was leerzaam, je leert om te gaan in het verkeer. Lisa zegt: nou ik vond het niet al te moeilijk maar ook niet makkelijk. Yoram zegt: ik vond het een gezellige dag en ik vond het leuk om te fietsen, en de laatste. Mijke zegt: allesbehalve leuk! L Iedereen denkt er anders over zo te zien. Hoera, wij zijn jarig in: Juli Maarten, Niamh en Lotte (1/2) Kwinten en Kai (3/4) Stijn en Mijke (7) Merel, Max en Britt (8) Augustus Igiea en Fabiënne (1/2) Jack (3/4) Marit en Bridget (5/6) Yoram (7) Thomas (8a), Stijn en Jennifer(8b), Isabel en Joshua (8) Valentijn LOCATIE NIEUWENHOORN WENST IEDEREEN:

11 Locatie Nieuwenhoorn Juffenfeest groep 1/2 Op woensdag 22 juni zijn de juffen samen wel 96 jaar geworden. Reden voor een feestje! De kinderen mochten verkleed naar school komen en wat waren ze mooi allemaal. We begonnen de dag in de kring. Natuurlijk hebben we eerst verjaardagsliedjes met elkaar gezongen. Hierna werden de juffen overladen met cadeaus, ze werden er zelfs een beetje verlegen van. Nadat alle cadeaus waren uitgepakt kon het feestje voor de kinderen echt beginnen! Tenminste, het moest wel mooi weer zijn. Na het weer geïnspecteerd te hebben kwamen we tot de conclusie dat het een prachtige dag zou worden, de lucht was blauw en de zon straalde. Ja hoor, gelukkig, we konden richting het Groentje gaan waar voor de kinderen een overheerlijke picknick stond te wachten. De picknick bestond uit verschillende rondes. We begonnen met een gezond rondje fruit. De kinderen mochten het fruit zelf aan een spiesje rijgen, en daarna? Smikkelen maar! Vervolgens kregen we allemaal een overheerlijk mini-croissantje, vers uit de oven. Alsof het nog niet genoeg was volgde er een lekker koekje en we sloten af met een klein beetje chips. Nadat de buikjes waren rond gegeten kregen de kinderen als traktatie van de juffen een flesje bellenblaas. Deze mocht natuurlijk gelijk getest worden. Rond 11 uur was het tijd om weer richting school te gaan. Eenmaal op school konden de kinderen niet even lekker uitrusten. Nee, ze moesten gelijk weer hard aan de bak. Alle ouders waren namelijk uitgenodigd om in de gymzaal naar onze voorstelling van Max en de Maximonsters te komen kijken. De kinderen hebben dit super goed gedaan! In het publiek waren alleen maar hele trotse papa s, mama s, opa s, oma s, ooms en tantes te zien. Na de voorstelling kregen de kinderen dan ook een daverend applaus. Om de dag echt af te sluiten mochten de ouders na afloop van de voorstelling nog even mee de klas in om bij de opening van het museum te zijn. Hier konden de ouders alle kunstwerken, die tijdens het werken aan het thema kunst door de kinderen gemaakt zijn, bewonderen. Het juffenfeest was voor de juffen en de kinderen een groot succes. We hebben ervan genoten!

12 OBS Het Palet Eindfeest groep 8 Maandag: de aankondiging Spieren opwarmen met bowlen Klaar voor de start Even iets eten en drinken Een heerlijke lunch op de dam Lekker 3 uur dobberen in het zwembad Na een gezonde snack op weg naar de laatste plek, waar hun trek snel werd gestild DJ aan het werk Jaarboeken worden bestudeerd Jaarboeken worden bestudeerd

13 OBS Het Palet Musical groep 8 De ouders waren op dinsdagavond 5 juli te gast op cruiseschip Het Palet. Daar kregen ze, na een spectaculaire opening in de centrale ruimte van het schip (de gymzaal) een rondleiding door de rest van het schip (de klaslokalen). De rondleiding werd verzorgd door matrozen. We kwamen in het casino van het schip, in de bioscoop, bij de auditieruimte voor een musical, bij het zeemeerminneneiland, bij de onderzeeër en het zwembad. De spectaculaire afsluiting vond weer plaats in de gymzaal. Het was een geslaagde afsluiting van de basisschool voor onze groep 8.

14 Groep 8 bij de IJssalon Nadat we op woensdag 6 juli alles van de musical hadden opgeruimd, zijn we als afsluiting met alle groep 8-leerlingen een ijsje gaan eten bij de ijssalon. Dit ijsje was door de kinderen zelf verdiend, want het werd betaald met de fooi van het restaurant! Nadat we ons ijsje op hadden, hebben alle leerlingen afscheid genomen van hun meester of juffen en begon voor hen de zomervakantie! Leerlingen groep 8: heel veel succes op jullie nieuwe school, maar eerst genieten van een fijne vakantie!

De Paletter. In dit nummer. Samenwerken maakt het verschil September 2013 Jaargang 6. Dag vakantie, Activiteiten. Belangrijke data.

De Paletter. In dit nummer. Samenwerken maakt het verschil September 2013 Jaargang 6. Dag vakantie, Activiteiten. Belangrijke data. Samenwerken maakt het verschil September 2013 Jaargang 6 In dit nummer Dag vakantie, De Paletter Activiteiten o.a. Informatieavond, open dag Zie kalenders Als de vakantie begint, lijkt het een lange periode.

Nadere informatie

De Paletter. In dit nummer. Samenwerken maakt het verschil Juli/Augustus 2015 Jaargang 7. Vakantie

De Paletter. In dit nummer. Samenwerken maakt het verschil Juli/Augustus 2015 Jaargang 7. Vakantie Samenwerken maakt het verschil Juli/Augustus 2015 Jaargang 7 In dit nummer Activiteiten o.a. Duinhuisjes, sportdag Belangrijke data Zie kalenders Nieuws o.a. Nieuw schooljaar, juf Marianne 40 jaar juf

Nadere informatie

Jan Harmenshof Nieuws 2015

Jan Harmenshof Nieuws 2015 Jan Harmenshof Nieuws 2015 Bedankje Graag willen wij iedereen enorm bedanken voor de geweldige dag die o.a. voor mijn jubileum c.q. mijn afscheid werd georganiseerd. De aankomst bij school met alle leerlingen

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 10 juni 2017 AGENDA 4 juli MR vergadering 5 juli ouderbedankochtend 6 juli Rapportgesprekken groep 1 t/m 7 10 juli Stoeltjes passen. Nieuwe kinderen zijn welkom! 12 juli

Nadere informatie

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Zonneroosje. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Zonneroosje. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld Openingstijden Het Madeliefje Maandag t/m vrijdag Openingstijden het Krummelhûs Di, Do, en vrijdag Openingstijden Het Zonneroosje Maandag t/m Vrijdag Openingstijden De Wegwijzer Ma, Di, Do en Vrijdag Openingstijden

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019 Start van het nieuwe schooljaar op dinsdag 3 september 2019 Het schooljaar 2019-2020 start dit jaar niet op de eerste maandag, maar op dinsdag. Maar op maandagmiddag 2 september nodigen wij wel alle kinderen

Nadere informatie

Aan alle ouders, Fijn weekend allemaal! Team Weemewereld. Rapportgesprekken. Voorstelling voor groep 1 tot en met 4. Nieuw zand in de zandbakken

Aan alle ouders, Fijn weekend allemaal! Team Weemewereld. Rapportgesprekken. Voorstelling voor groep 1 tot en met 4. Nieuw zand in de zandbakken 2 4 Nieuwsbrief 39 Maandag 26 vrijdag 30 juni Aan alle ouders, Nog één keer een herinnering, komende dinsdag, 27 juni, doen we als school mee aan de (korte) staking. We beginnen die dag een uur later!

Nadere informatie

Kinderen leren verschillend

Kinderen leren verschillend Nieuwsbrief obs De Dennenkamp Kinderen leren verschillend 18 april 2019 Inspectie geeft een positieve beoordeling aan OBS De Dennenkamp Afgelopen week heeft de inspectie van het onderwijs wederom een bezoek

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 21 juli 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Al weer een schooljaar voorbij. Wat gaat het toch snel. We willen nog een aantal mensen bedanken:

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in mei. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in mei. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 9 mei 2017 AGENDA 8 mei start piramide project Ziek en Gezond 8 mei OV vergadering 11 mei luizencontrole 12 mei Actiedag 12 mei Juf Erna jarig 15 mei MR vergadering 15

Nadere informatie

De Paletter. In dit nummer. Samenwerken maakt het verschil Januari 2014 Jaargang 6

De Paletter. In dit nummer. Samenwerken maakt het verschil Januari 2014 Jaargang 6 Samenwerken maakt het verschil Januari 2014 Jaargang 6 In dit nummer Activiteiten o.a. Kerstfeest, naar De Vesting Zie kalenders o.a. Afscheid Willem Stuve Verjaardagen Wie zijn er deze maand allemaal

Nadere informatie

T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag.

T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 7 Directiepraatje: Beste ouders, verzorgers, Studiemiddag: Vorige

Nadere informatie

Nieuwsbrief: Elke maandag ontvangt u de nieuwsbrief van school via de mail. Hierin staat algemene informatie en nieuwtjes van elke groep afzonderlijk.

Nieuwsbrief: Elke maandag ontvangt u de nieuwsbrief van school via de mail. Hierin staat algemene informatie en nieuwtjes van elke groep afzonderlijk. Welkom op school in groep 1 en 2 schooljaar 2015-2016. Middels deze brief geven wij u weer informatie over het reilen en zeilen van onze groep. Wie werkt wanneer? dag ochtend middag maandag Juf Ineke Juf

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 25

t Informantje schooljaar week 25 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 25

Nadere informatie

Scheepsjournaal Tonneband

Scheepsjournaal Tonneband Scheepsjournaal Tonneband Informatiebulletin Openbare Basisschool De Driemaster Meerscholendirecteur: A.J. van Deutekom Adjunct directeur: L. van der Meijden-Boer, M. Groeneveld. Jaargang 11, nummer 18

Nadere informatie

Datum: vrijdag 22 juli 2016

Datum: vrijdag 22 juli 2016 Datum: vrijdag 22 juli 2016 Populierenblaadje Algemeen: Musical: Woensdag hebben we met alle kinderen gekeken naar de musical van groep 8: Herrie op het eland. Het was wederom een geweldige musical. De

Nadere informatie

Met een tien voor rekenen en een A voor taal, want in die vakken was u van ons allemaal, echt de allerbeste!!

Met een tien voor rekenen en een A voor taal, want in die vakken was u van ons allemaal, echt de allerbeste!! samenwerken maakt het verschil juli/augustus 2017 De Paletter In dit nummer Activiteiten Elke locatie maakt een verslag Belangrijke data Om in de agenda te noteren Nieuws Voor iedereen, door iedereen Verjaardagen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 25 juni Beste lezers van onze Nieuwsbrief,

Nieuwsbrief 25 juni Beste lezers van onze Nieuwsbrief, 160625 Nieuwsbrief 25 juni 2016 Beste lezers van onze Nieuwsbrief, Inloopavond De hoeken gaan er steeds meer uitnodigend uit zien nu de aankleding ook aardig voor elkaar is. Het is echter nog niet klaar!

Nadere informatie

19 juli 2017 AGENDA WIST U DAT.. KINDERPRAAT

19 juli 2017 AGENDA WIST U DAT.. KINDERPRAAT 19 juli 2017 AGENDA 19 juli Afscheid groep 8 door alle leerlingen 19 juli Rapporten mee 21 juli Alle leerlingen s middags vrij 22 juli t/m 3 september Zomervakantie 4 september Eerste schooldag na de zomervakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018

Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018 Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018 Belangrijke data 28-08 Intakegesprekken 29-08 Intakegesprekken 30-08 Intakegesprekken 30-08 Algemene Ledenvergadering Oudervereniging (ALV) 20.00u 05-09 Infoavond groep 5

Nadere informatie

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster obs De Phoenix Week 21-2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), Na twee weken vakantie gaan we er volop tegenaan tot het einde van dit schooljaar. De komende drie weken staan in het teken van CITO toetsen en

Nadere informatie

Groep 6B Gedurende de afwezigheid van meneer Walther, zal Kim van Langh groep 6B onder haar hoede nemen. Hieronder stelt zij zich aan u voor:

Groep 6B Gedurende de afwezigheid van meneer Walther, zal Kim van Langh groep 6B onder haar hoede nemen. Hieronder stelt zij zich aan u voor: 27 mei 2019 29 mei Speldag/juffendag groep 1-2 en 3-4 30 mei Hemelvaart (Vrij) 31 mei Vrij 4 juni Educatieve reis groep 3 4 juni Educatieve reis groep 4 5 juni Kleuterdisco 6 juni Educatieve reis groep

Nadere informatie

DE HELIOSCOOP. Laatste schooldag tot uur, daarna VAKANTIE!!!!!

DE HELIOSCOOP. Laatste schooldag tot uur, daarna VAKANTIE!!!!! Basisschool De Heliotroop Beemdgrasstraat 12 1313 CM Almere Tel.: 036-7670460 directie@heliotroop.asg-almere.nl www.heliotroop.asg-almere.nl DE HELIOSCOOP Jaargang 5 Nummer 13 13 juli 2016 Belangrijke

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

basisschool Het Vlot voor prot.chr./rooms-kath. onderwijs

basisschool Het Vlot voor prot.chr./rooms-kath. onderwijs basisschool Het Vlot voor prot.chr./rooms-kath. onderwijs 2013 In deze VLOTte Babbel: Medezeggenschapsraad (MR) Avondvierdaagse Sportdag groep 5 t/m 8 Schoolkamp Hulp gevraagd eindfeest Tandenpoetsles

Nadere informatie

Weeknieuws week 12. Locatie de Toverdoos. 2 jarigen

Weeknieuws week 12. Locatie de Toverdoos. 2 jarigen Weeknieuws week 12 Locatie de Toverdoos 2 jarigen De week vloog weer voorbij! Wat hebben we het weer leuk gehad. We namen rustig afscheid van thema "Regen". De klas wordt nu steeds meer gevuld met spulletjes

Nadere informatie

Paulus-Weekbrief 38. Weekbrief

Paulus-Weekbrief 38. Weekbrief Paulus-Weekbrief 38 kopij voor Paulus-Weekbrief: info@paulus-uden.nl kijk ook op onze website: www.paulus-uden.nl Meerloseweg 1 5402 XH Uden 0413-33 23 18 Schooljaar 2016-2017 Week 28 Weekbrief 14-07-2017

Nadere informatie

De Paletter. Februari In dit nummer. Samenwerken maakt het verschil. PRIMO 10 jaar!!! Activiteiten. Belangrijke data. Nieuws.

De Paletter. Februari In dit nummer. Samenwerken maakt het verschil. PRIMO 10 jaar!!! Activiteiten. Belangrijke data. Nieuws. Samenwerken maakt het verschil Februari 2016 De Paletter In dit nummer Activiteiten Elke locatie maakt een verslag Belangrijke data Om in de agenda te noteren Nieuws Voor iedereen, door iedereen Verjaardagen

Nadere informatie

De Paletter. September In dit nummer. samenwerken maakt het verschil. Lieve collega's, Activiteiten. Belangrijke data. Nieuws.

De Paletter. September In dit nummer. samenwerken maakt het verschil. Lieve collega's, Activiteiten. Belangrijke data. Nieuws. samenwerken maakt het verschil September 2017 In dit nummer Activiteiten Elke locatie maakt een verslag Belangrijke data Om in de agenda te noteren Nieuws Voor iedereen, door iedereen Verjaardagen Wie

Nadere informatie

Jaargang 21, Maand: juli INFO

Jaargang 21, Maand: juli INFO Jaargang 21, Maand: juli Basisschool De Schare INFO De laatste maandinfo van schooljaar 2014-2015. De maand juli staat voor de deur en ook de start van de zomervakantie. Omdat de laatste schooldag op 17

Nadere informatie

Weekmail obs Hagen 21 april 2017

Weekmail obs Hagen 21 april 2017 Weekmail obs Hagen 21 april 2017 Wat was het weer een feest vrijdag 21 april: De Koningsspelen!! Binnenkort Van maandag 24 april tot en met vrijdag 5 mei zijn alle kinderen vrij. Dan hebben we 2 weken

Nadere informatie

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl November 2015 Beste ouder(s), verzorger(s), Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van November. Hierin stellen de nieuwe ouderleden van de MR zich aan u voor. En kunt u lezen over de opbrengst van de kleedjesmarkt,

Nadere informatie

Vogelvlucht. Uithoornse Spelen! Nieuwsbrief interconfessionele basisschool de Vuurvogel Uithoorn Nummer 18, 27 mei 2016. Agenda

Vogelvlucht. Uithoornse Spelen! Nieuwsbrief interconfessionele basisschool de Vuurvogel Uithoorn Nummer 18, 27 mei 2016. Agenda Vogelvlucht Nieuwsbrief interconfessionele basisschool de Vuurvogel Uithoorn Nummer 18, 27 mei 2016 Uithoornse Spelen! Agenda Uithoornse Spelen groepen 7 en 8 woensdag 1 juni 2016 Avondvierdaagse ma. 6

Nadere informatie

De zestiende editie van de nieuwsbrief

De zestiende editie van de nieuwsbrief Nieuwsbrief 16 Jaargang 8 22-06-2018 www.olivijn.almere-speciaal.nl De zestiende editie van de nieuwsbrief Belangrijke data voor de komende periode: 18 juli kennismaking nieuwe leerlingen 20 juli roostervrij

Nadere informatie

Nieuwsflits juli 2014

Nieuwsflits juli 2014 Nieuwsflits juli 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! Vanaf deze

Nadere informatie

Allereerst wensen wij iedereen een heel gelukkig, mooi, leuk, inspirerend, fijn, gezellig, fantastisch en plezierig 2016!!!!! In deze nieuwsbrief:

Allereerst wensen wij iedereen een heel gelukkig, mooi, leuk, inspirerend, fijn, gezellig, fantastisch en plezierig 2016!!!!! In deze nieuwsbrief: In deze nieuwsbrief: Agenda: - Donderdag 7 januari studiedag, alle leerlingen vrij. - Nationale Voorleesdagen - Vanuit de kerstcommissie - Vanuit Little Jungle - Boekenselfie juf Nicolette -Schoolzwemkampioenschappen

Nadere informatie

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Weekbrief De Gerardusschool Meerkreuk 2 2377 VA Oude Wetering http://www.gerardusschool.nl/ de.gerardus@ssba.net ALGEMEEN: Schooljaar:

Nadere informatie

Jaargang 7 nummer 4 26 april 2019

Jaargang 7 nummer 4 26 april 2019 Jaargang 7 nummer 4 26 april 2019 Algemeen nieuws In deze nieuwsbrief krijgt u informatie over diverse activiteiten die de komende weken plaatsvinden. Houdt u ook de website en onze Facebookpagina in de

Nadere informatie

31 januari 2019 Jaargang: Editie: 5

31 januari 2019 Jaargang: Editie: 5 31 januari 2019 Jaargang: 2018-2019 Editie: 5 Agenda 21 januari t/m 8 februari cito afname 8 februari studiedag 16 februari t/m 24 februari voorjaarsvakantie 8 8 februarifebruari studiedag Lang zullen

Nadere informatie

Inhoud. Actie van de Bruna Even voorstellen Vertrouwenspersonen Open Podium Diamantjes van de Diamant

Inhoud. Actie van de Bruna Even voorstellen Vertrouwenspersonen Open Podium Diamantjes van de Diamant Jaargang 10 Nummer 3 21 september 2018 Agenda Ma-di 24-25 sept Vrijdag 28 september Woensdag 3 oktober Vrijdag 5 oktober Woensdag 10 oktober Studiedagen alle leerlingen zijn vrij. Peuterwerk is open. Open

Nadere informatie

19 juni 2015 Jaargang 20, nummer 19

19 juni 2015 Jaargang 20, nummer 19 Nieuwsbrief van CNS-basisschool de Wingerd Wingerd nieuws Wingerdweek De Wingerdweek is echt de leukste week van het jaar! Dingen ontdekken en op een totaal andere manier bezig zijn met elkaar. Als team

Nadere informatie

TRIANGELKLANKEN. Dinsdag 4 september inloop kennismaken nieuwe interim directeur en koffie en COO

TRIANGELKLANKEN. Dinsdag 4 september inloop kennismaken nieuwe interim directeur en koffie en COO TRIANGELKLANKEN NIEUWSBRIEF VAN DE CHRISTELIJKE BASISSCHOOL DE TRIANGEL REYDERSANT 17, 8303 XL EMMELOORD TEL. 0527-612625 E-MAIL : de.triangel@scpo-nop.nl Website: www.detriangel-emmeloord.nl Nr. 20 Jaargang

Nadere informatie

De Paletter. December In dit nummer. samenwerken maakt het verschil. Activiteiten. Belangrijke data. Nieuws. Verjaardagen.

De Paletter. December In dit nummer. samenwerken maakt het verschil. Activiteiten. Belangrijke data. Nieuws. Verjaardagen. samenwerken maakt het verschil December 2016 In dit nummer Activiteiten Elke locatie maakt een verslag Belangrijke data Om in de agenda te noteren Nieuws Voor iedereen, door iedereen Verjaardagen Wie zijn

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

Informatieblad Schooljaar 2014-2015

Informatieblad Schooljaar 2014-2015 Informatieblad Schooljaar 2014-2015 Week 26, maandag 22 juni, nr.38 Opening kindcentrum Berglaren! Per 1 augustus 2015 zijn wij officieel een kindcentrum. Dit betekent dat de Berglarenschool een intensieve

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 4

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 4 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/2017 28-09-2016 nummer 4 Agenda di 4 oktober Schoolreis groep 3 t/m 7 woe 5 oktober Start Kinderboekweek Voor altijd jong do 13 oktober Sluiting Kinderboekenweek

Nadere informatie

Spuigat, Juni/Juli 2015

Spuigat, Juni/Juli 2015 Spuigat, Juni/Juli 2015 Team: Lieve ouders/verzorgers, Wij willen jullie allemaal bedanken voor jullie hulp, steun en inzet van het afgelopen jaar. Met name alle hulpouders/opa s en oma s/ tantes en ooms/

Nadere informatie

Op school zijn we met de laatste weken bezig. We zitten volop in de toetsen en dit vraagt ook weer het nodige van de kinderen.

Op school zijn we met de laatste weken bezig. We zitten volop in de toetsen en dit vraagt ook weer het nodige van de kinderen. Juli 2016 Algemeen: In de bijlage: Kom jij mixen bij Kibeo Nieuwsbrief teken en Lyme Folder Teken en Lyme Mededelingen directie. Beste ouders/verzorgers, Op school zijn we met de laatste weken bezig. We

Nadere informatie

Algemeen...1 nummer: 2014/ datum: 11 september 2014 Familieavond vrijdag 12 september Informatieavond maandag 15 september

Algemeen...1 nummer: 2014/ datum: 11 september 2014 Familieavond vrijdag 12 september Informatieavond maandag 15 september www.deoase-twello.nl nummer: 2014/2015-01 Inhoud Algemeen...1 Familieavond vrijdag 12 september... 1 Informatieavond maandag 15 september... 1 Aanwezigheid directeur... 1 Schoolgids... 1 Vakanties en studiedagen

Nadere informatie

Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 06 nov. 2015 - nr. 5

Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 06 nov. 2015 - nr. 5 Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 06 nov. 2015 - nr. 5 Op de agenda 09-11-2015 16-11-2015 26-11-2015 inleveren Studiedag Dalton. Alle kinderen zijn vrij Deze week muurschildering

Nadere informatie

Feest. Illustraties Dick Bruna copyright Mercis bv,

Feest. Illustraties Dick Bruna copyright Mercis bv, Bijlagen Feest 1 Post 2 Taart 3 Spelletjes 4 Slingers 5 Cadeautjes 6 Feestjurk 7 8 9 10 11 Knipkaart 1 Voorbereidende opdracht museum 12 Binnenkort is nijntje jarig. Dat vindt zij erg leuk. Zij gaat dit

Nadere informatie

Nieuwsbrief donderdag 7 juli Afscheidsmusical groep 8

Nieuwsbrief donderdag 7 juli Afscheidsmusical groep 8 Nieuwsbrief donderdag 7 juli 2016 Afscheidsmusical groep 8 De afscheidsmusical van groep 8 werd dit keer in de grote zaal van een theater opgevoerd. In de Purmarijn zat een uitzinnig publiek klaar om naar

Nadere informatie

22 mei Jumpin Adni, van harte gefeliciteerd met je 6 de verjaardag! Wat een heerlijke, gezonde traktatie! Ouderavond enquete

22 mei Jumpin Adni, van harte gefeliciteerd met je 6 de verjaardag! Wat een heerlijke, gezonde traktatie! Ouderavond enquete 22 mei 2015 Ouderavond enquete Geachte ouders Enkele weken geleden heb ik u gevraagd een enquête in te vullen. Veel ouders hebben dat gedaan. Ik nodig graag alle ouders uit op dinsdagavond 26 mei. Aanvang:

Nadere informatie

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer.

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer. FEESTWEEK 2017 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 10 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. Een week vol leuke activiteiten om het schooljaar op

Nadere informatie

Laatste nieuwsbrief 2013/2014. Schoonmaakavond. Wennen in de nieuwe groep 11-07-2014

Laatste nieuwsbrief 2013/2014. Schoonmaakavond. Wennen in de nieuwe groep 11-07-2014 1 NIEUWSBRIEF 22 11-07-2014 Laatste nieuwsbrief 2013/2014 Alweer de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Nog één week te gaan en dan gaan we genieten van de zomervakantie. Maar de week is goed gevuld.

Nadere informatie

SBO Mozaik Nieuwsflits

SBO Mozaik Nieuwsflits SBO Mozaik Nieuwsflits In deze Nieuwsflits Van de directie Agenda Verjaardagen Nieuwe leerlingen Spelcoach Jantje Beton Paasviering Sport 4 Kids Wist je dat... Van de directie Beste ouders / verzorgers

Nadere informatie

Kalender april en mei

Kalender april en mei obs De Phoenix Week 14-2016 Beste ouder(s)/verzorger(s), De kinderen zijn vanaf vorige week druk bezig met hun kunstzinnige projecten. In deze nieuwsbrief leest u meer over dit project en vergeet u niet

Nadere informatie

Dino weken afgesloten

Dino weken afgesloten Dino weken afgesloten De kleuters hebben de afgelopen weken keihard gewerkt aan het thema over dinosauriërs. Dat was te zien en bovendien een enorm succes! Ze hebben een geweldig museum in elkaar gezet.

Nadere informatie

AGENDA nr. 19 JARIG NIEUWS. Voetbal TSO nieuws Rapporten Schoonmaakmiddag en/of avond Voorstelrondje nieuwe juffen

AGENDA nr. 19 JARIG NIEUWS. Voetbal TSO nieuws Rapporten Schoonmaakmiddag en/of avond Voorstelrondje nieuwe juffen AGENDA nr. 19 Ma 27-6 schoonmaakmiddag/avond Woe 29-6 rapport mee (ivm kamp) Do 30-6 Kamp gr 3 t/m 6 Vr 1-7 Kamp groep 3 t/m 6 JARIG Nanou Lazoe 27-6 groep 2 Van harte gefeliciteerd! NIEUWS Voetbal TSO

Nadere informatie

Welkom in groep 1/2 in het Ontmoetingshuis

Welkom in groep 1/2 in het Ontmoetingshuis Welkom in groep 1/2 in het Ontmoetingshuis De Bron De eerste week zit erop! Een beetje spannend was het wel: een nieuw gebouw, vier trappen op, een nieuw lokaal en voor sommige kleuters ook nieuwe kinderen

Nadere informatie

Hartelijk welkom! Namens het team van Kbs Kievitsloop willen wij graag de volgende leerlingen hartelijk welkom heten in onze school:

Hartelijk welkom! Namens het team van Kbs Kievitsloop willen wij graag de volgende leerlingen hartelijk welkom heten in onze school: Hartelijk welkom! Namens het team van Kbs Kievitsloop willen wij graag de volgende leerlingen hartelijk welkom heten in onze school: Groep 1/2 a: Puck de Graaf MEMO Kbs Kievitsloop 2016-2017 1 In deze

Nadere informatie

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4 FEESTWEEK 2014 groep 1-2-3-4 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 7 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. En het wordt niet zomaar een feestweek,

Nadere informatie

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school!

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 februari 2018 info Kalender: Agenda Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Vrijdag 9 februari Studiedag, alle kinderen zijn vrij 12 februari t/m

Nadere informatie

juni 2016 OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat ES Dinteloord Telefoon:

juni 2016 OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat ES Dinteloord Telefoon: OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 Email: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders / verzorgers, juni 2016 Graag uw aandacht voor de nieuwsbrief van

Nadere informatie

Nieuwsbrief Obs De Garven

Nieuwsbrief Obs De Garven Nieuwsbrief Obs De Garven Week 30, juli 2017 Beste ouders/verzorgers, De zomervakantie is begonnen. Vrijdag werden de kinderen om 11.00 uur naar huis getoeterd en liepen ze door het lint heen de vakantie

Nadere informatie

t Toetertje OBS De Schoener

t Toetertje OBS De Schoener nieuwsbrief 24 e jaargang, nr. 36 14-07-2017 t Toetertje OBS De Schoener Algemeen Afscheid groep 8 Woensdag 12 juli hebben we afscheid genomen van de kinderen van groep 8. Na hun bezoek aan de Pontes kwamen

Nadere informatie

DE HELIOSCOOP. https://t.co/txg64oww37. Pagina 1. Jaargang 5 Nummer 12 1 juni Belangrijke data: Voorstelling groep 4b vanaf 14.

DE HELIOSCOOP. https://t.co/txg64oww37. Pagina 1. Jaargang 5 Nummer 12 1 juni Belangrijke data: Voorstelling groep 4b vanaf 14. Basisschool De Heliotroop Beemdgrasstraat 12 1313 CM Almere Tel.: 036-7670460 directie@heliotroop.asg-almere.nl www.heliotroop.asg-almere.nl DE HELIOSCOOP Jaargang 5 Nummer 12 1 juni 2016 Belangrijke data:

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JULI

NIEUWSBRIEF JULI NIEUWSBRIEF JULI 2019 OPROEP: TUINMAN/VROUW www.bslaetare.nl Bent u of kent u iemand uit Kilder of omgeving die groene vingers heeft, houdt van tuinieren en een bijdrage wil leveren aan onze school door

Nadere informatie

Groepsverdeling schooljaar 2016-2017

Groepsverdeling schooljaar 2016-2017 Irenesirene maandag 6 juni 2016 nr. 15 Groepsverdeling schooljaar 2016-2017 -groep 1-2 a Saskia van Wijnen -groep 1-2 b Carla Markensteijn -groep 1-2 c Marieke de Jong (ma,di) en Marjolein Minderhoud (wo,do,vrij)

Nadere informatie

De Paletter. Maart In dit nummer. Samenwerken maakt het verschil. Activiteiten. Belangrijke data. Nieuws. Verjaardagen. Dag Dalton in Deventer

De Paletter. Maart In dit nummer. Samenwerken maakt het verschil. Activiteiten. Belangrijke data. Nieuws. Verjaardagen. Dag Dalton in Deventer Samenwerken maakt het verschil Maart 2016 In dit nummer Activiteiten Elke locatie maakt een verslag Om in de agenda te noteren Nieuws Voor iedereen, door iedereen Verjaardagen Wie zijn er deze maand allemaal

Nadere informatie

De Paletter. Juni 2016. In dit nummer. samenwerken maakt het verschil. Ode aan de onbekende held. Activiteiten. Belangrijke data. Nieuws.

De Paletter. Juni 2016. In dit nummer. samenwerken maakt het verschil. Ode aan de onbekende held. Activiteiten. Belangrijke data. Nieuws. samenwerken maakt het verschil Juni 2016 In dit nummer Activiteiten Elke locatie maakt een verslag Belangrijke data Om in de agenda te noteren Nieuws Voor iedereen, door iedereen Verjaardagen Wie zijn

Nadere informatie

Jaargang 26 Nr. 11. Vrije dagen 16 mei Pinksteren

Jaargang 26 Nr. 11. Vrije dagen 16 mei Pinksteren Jaargang 26 Nr. 11 Vrije dagen 16 mei Pinksteren Bijzondere activiteiten 17 mei Sport4Kids 19 mei Slotfeest Schoolschrijver 23 tot 27 mei Verkeersweek 27 mei Landelijk verkeersexamen 27 mei Reünie 27 mei

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4 juli 2016. Vakantie

Nieuwsbrief 4 juli 2016. Vakantie Openbare Basis Est Dorpsstraat 3 4185 NA EST www.obsest.nl directie@obsest.nl Nieuwsbrief 4 juli 2016 Vakantie Hoewel het weer nog niet zo zomers is, is het toch echt bijna zomervakantie. Het team van

Nadere informatie

MUZIKALE AFSLUITING VAN ZEER GESLAAGD SCHOOLFEEST.

MUZIKALE AFSLUITING VAN ZEER GESLAAGD SCHOOLFEEST. Nieuwsbrief Nieuwsbrief voor ouders/verzorgers Jaargang 4 no. 9 juni 2017 Samen maken wij ons voor het kind! MUZIKALE AFSLUITING VAN ZEER GESLAAGD SCHOOLFEEST. Afgelopen dinsdag genoten alle kinderen van

Nadere informatie

Donderdagbrief 18 december 2014 Bezoek bejaardenhuis de 10 gemeenten door groep 6

Donderdagbrief 18 december 2014 Bezoek bejaardenhuis de 10 gemeenten door groep 6 Donderdagbrief 18 december 2014 Bezoek bejaardenhuis de 10 gemeenten door groep 6 Groep 6 heeft gisteren een kerstoptreden gegeven in het bejaardenhuis de 10 gemeenten. Al weken hebben we hiervoor geoefend.

Nadere informatie

JAARGANG 7 AFLEVERING 15

JAARGANG 7 AFLEVERING 15 Nieuws uit. JAARGANG 7 AFLEVERING 15 Afscheid Maas van Beek Afgelopen vrijdag 29 maart hebben we afscheid genomen van meneer Maas. s Ochtends hebben we hem in de speelzaal met de gehele school toegezongen.

Nadere informatie

ROFFELTJE. Directie Verschil mag er zijn. Spechtstraat 49, 3853 VA, Ermelo,

ROFFELTJE. Directie Verschil mag er zijn. Spechtstraat 49, 3853 VA, Ermelo, ROFFELTJE > Directie Verschil mag er zijn Schouders hoeven niet even breed te zijn om dezelfde last te kunnen dragen. Benen hoeven niet even lang te zijn om dezelfde weg te kunnen lopen. Neuzen hoeven

Nadere informatie

Weekbericht van 18 april. Afscheid juf Annette en juf Joke:

Weekbericht van 18 april. Afscheid juf Annette en juf Joke: Weekbericht van 18 april Afscheid juf Annette en juf Joke: Deze week hebben we te maken met een hele bijzondere week, want we nemen op donderdag 21 april afscheid van Juf Annette en juf Joke. Om 8.30 uur

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

Noorderdiep 123 9521 BC, Nieuw-Buinen Tel: 0599-613864 E-mail: cbsdeklister@conod.nl

Noorderdiep 123 9521 BC, Nieuw-Buinen Tel: 0599-613864 E-mail: cbsdeklister@conod.nl Noorderdiep 123 9521 BC, Nieuw-Buinen Tel: 0599-613864 E-mail: cbsdeklister@conod.nl Nieuwsbrief 17, 28 april 2016 Bijbelverhalen. Week 17: 25 t/m 29 april 2016 Weer terug bij Noömi, Ruth 3:16-18 In de

Nadere informatie

TIMONIEUWS. Een stevige basis voor persoonlijke ontwikkeling en maatschappelijk succes

TIMONIEUWS. Een stevige basis voor persoonlijke ontwikkeling en maatschappelijk succes TIMONIEUWS Een stevige basis voor persoonlijke ontwikkeling en maatschappelijk succes 18 juli 2017 Timo 60 jaar We hebben de eerste week van deze maand gevierd dat onze school al weer ruim 60 jaar bestaat.

Nadere informatie

We wensen jullie een fijne dag!!!

We wensen jullie een fijne dag!!! Belangrijke data: - Week van 2 juli: Tienminutengesprekken (groep 1 t/m 7) - Dinsdag 10 juli: Afscheid meester Gradus, continurooster - Donderdag 12 juli: Musical groep 8 - Vrijdag 13 juli: Rapport mee

Nadere informatie

LAETARE-ACTUEEL. juni Een nieuwe middenbouw/continurooster. Bibliotheek op school. Een nieuwe middenbouw.

LAETARE-ACTUEEL. juni Een nieuwe middenbouw/continurooster. Bibliotheek op school. Een nieuwe middenbouw. LAETARE-ACTUEEL juni 2017 Een nieuwe middenbouw/continurooster Een nieuwe middenbouw. Dinsdagavond 30 mei jongstleden hebben wij de ouders van groep 2 bijgepraat over de nieuw te vormen groep drie. Het

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JUNI 17. Kies een bouwsteen. Nr. 10 juni 2017 Lustrum Kalender Nieuwe leerlingen Formatie

NIEUWSBRIEF JUNI 17. Kies een bouwsteen. Nr. 10 juni 2017 Lustrum Kalender Nieuwe leerlingen Formatie NIEUWSBRIEF JUNI 17 Kies een bouwsteen. Nr. 10 juni 2017 Lustrum Kalender Nieuwe leerlingen Formatie obs Bijenkorf I Ridderborch 143 I 3992 BK Houten I T 030 6353515 E directie.bijenkorf@oo-h.nl I www.obsbijenkorf.nl

Nadere informatie

ASJEMENOU. Foto s. Kinderboekenweek

ASJEMENOU. Foto s. Kinderboekenweek ASJEMENOU Foto s U kunt foto s van de opening van de Kinderboekenweek, het voorlezen door groep 8 bij de kleuters en de 1e opa en oma middag, vinden op onze website in het album Kinderboekenweek. Kinderboekenweek

Nadere informatie

Koningin Beatrixschool

Koningin Beatrixschool Nieuwsbrief 38 3-7-2015 Koningin Beatrixschool De Vissersingel 1, 7942EA Meppel www.beatrixschoolmeppel.nl T: 0522-251716 Geachte ouder(s) verzorger(s) Wat een mooi jaar hebben we achter de rug! In deze

Nadere informatie

Belangrijke data: 11 t/m 22 september. 18 september september oktober oktober OBS De Krijtmolen.

Belangrijke data: 11 t/m 22 september. 18 september september oktober oktober OBS De Krijtmolen. Nieuwsbrief 8 september 2017 Belangrijke data: 11 t/m 22 september Start Entree-toets groep 8 18 september 2017 Kennismakingsgesprekken 21 september 2017 Avondwandeling 2 oktober 2017 Open Ochtend 9 tot

Nadere informatie

De Regenboog. Algemeen. Boog nr. 5 04-01-2016

De Regenboog. Algemeen. Boog nr. 5 04-01-2016 De Regenboog De Regenboog Tijmstraat 1 5571 HS Bergeijk Tel. 0497-574914 info@bsderegenboogbergeijk.nl www.bsderegenboogbergeijk.nl Boog nr. 5 04-01-2016 Algemeen Voorlezen A.s. woensdag wordt er weer

Nadere informatie

De Paletter. In dit nummer. Samenwerken maakt het verschil Februari 2014 Jaargang 6. Rapportages. Activiteiten. Belangrijke data. Nieuws.

De Paletter. In dit nummer. Samenwerken maakt het verschil Februari 2014 Jaargang 6. Rapportages. Activiteiten. Belangrijke data. Nieuws. Samenwerken maakt het verschil Februari 2014 Jaargang 6 In dit nummer Rapportages De Paletter Activiteiten o.a. Bezoek Futureland, workshops Kinderkoepel, bezoek Rozenhoek Belangrijke data Zie kalenders

Nadere informatie

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG Nummer 13 jaargang 15 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 5 Directiepraatje Beste ouders, verzorgers, Schilderwerk: Het

Nadere informatie

groepsgids Groepen 1 en 2

groepsgids Groepen 1 en 2 groepsgids Groepen 1 en 2 Welkom op de Zonnepoort U hebt gekozen voor onze school om uw kind een goede leerzame en leuke tijd te geven. In het begin is het voor kinderen en voor u soms even wennen. Het

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14

Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14 Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14 8 juli 2015 Personeel Nu alle sollicitatieprocedures afgerond zijn, kan ik u meedelen welke leerkrachten volgend schooljaar welke groepen gaan lesgeven: Groep 1/2

Nadere informatie

Oudervereniging Wilakkers

Oudervereniging Wilakkers Beste Ouders, Het jaar zit er al weer op, dankzij uw inzet is het weer een leuk, sportief en creatief jaar geworden voor de kinderen. Ik wil alle ouders die zich ingezet hebben bij de activiteiten hartelijk

Nadere informatie

groepsgids Groepen 1 en 2

groepsgids Groepen 1 en 2 groepsgids Groepen 1 en 2 Welkom op de Zonnepoort U hebt gekozen voor onze school om uw kind een goede leerzame en leuke tijd te geven. In het begin is het voor kinderen en voor u soms even wennen. Het

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 juli

Nieuwsbrief 8 juli Nieuwsbrief 8 juli 2015-2016 Data: 9 juli: Oud Papier: succes deze laatste keer van het schooljaar! 11 juli: Tour de Funbus van 10.00-12.00 op school Prijs voor winnaar Fiets- en Loopweken! En dat is De

Nadere informatie

Korenpraatjes. Jaargang 19 No.28.

Korenpraatjes. Jaargang 19 No.28. Korenpraatjes Jaargang 19 No.28. 4 december 2014 www.qliqprimair.nl BS De Korenaar 1. Vanuit de directie 2. Informatie uit de groepen 3. Vanuit de OC 4. Vanuit de MR 5. Verslag vanuit de klassen 6. Kalender

Nadere informatie

AGENDA WEEKSLUITING Vrijdag 23 februari (Noord) Maanstenen en Zwerfkeien. Voorjaarsvakantie 26 februari t/m 4 maart.

AGENDA WEEKSLUITING Vrijdag 23 februari (Noord) Maanstenen en Zwerfkeien. Voorjaarsvakantie 26 februari t/m 4 maart. Het Toermalijntje 19-02-2018 2017/2018 nummer 11 AGENDA WEEKSLUITING Vrijdag 23 februari (Noord) Maanstenen en Zwerfkeien. Voorjaarsvakantie 26 februari t/m 4 maart. Rapportgesprekken donderdag 8 maart

Nadere informatie

Paradijsplein NJ Amsterdam T E

Paradijsplein NJ Amsterdam T E Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 4e nieuwsbrief, vrijdag 3 oktober 2014 Beste ouders, Het zal u niet ontgaan zijn: de Kinderboekenweek is begonnen!

Nadere informatie

Info juli CBS t Klinket Tramstraat BX Koudekerke In deze info

Info juli CBS t Klinket Tramstraat BX Koudekerke In deze info Info juli 2017 CBS t Klinket Tramstraat 36 4371 BX Koudekerke 0118-556126 klinket@primas-scholengroep.nl In deze info In deze info vindt u informatie over de volgende onderwerpen: Inhoud Groep 8... 1 Tot

Nadere informatie

Nieuwsbrief Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei:

Nieuwsbrief Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei: Nieuwsbrief 7 31-03-2017 Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei: "De sterke man is niet degene die iemand op de grond kan werken tijdens het worstelen, maar degene die

Nadere informatie