Welkom in de Hoeksteen In deze dienst vieren we het Heilig Avondmaal. Voorganger: ds. Sieds de Jong Muzikale begeleiding: Jochem Schuurman Combo

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Welkom in de Hoeksteen In deze dienst vieren we het Heilig Avondmaal. Voorganger: ds. Sieds de Jong Muzikale begeleiding: Jochem Schuurman Combo"

Transcriptie

1 Welkom in de Hoeksteen In deze dienst vieren we het Heilig Avondmaal Voorganger: ds. Sieds de Jong Muzikale begeleiding: Jochem Schuurman Combo

2 Lezen : Lucas 7 : Opwekking 640 Lied 444 : 1 en 2 Opwekking 354 Opwekking 705 Psalm 150 : 1 en 2 (NPB) Opwekking 44

3 Vanmiddag kunt u ook nog houdbare producten voor de voedselbank inleveren in de hal

4 JAC Drachten jaar organiseert schaatsen: Datum: 27 januari 2017 Tijd: 20:00 aanwezig zijn. Thialf is open van 20:15 tot 22:30 Kosten: Per kind 2 Details: - Op eigen vervoer naar Thialf komen. - Ouders mogen mee schaatsen. - Entree voor de rijders wordt betaald. - Drinken en schaatsen huren voor eigen rekening. Graag aanmelden via mail: jacdrachten@hotmail.com of bij een commissielid van het JAC Schaatsen in het nieuwe Thialf, wie wil dat niet?

5 Israelreis 2018

6 Welkom in de Hoeksteen In deze dienst vieren we het Heilig Avondmaal Voorganger: ds. Sieds de Jong Muzikale begeleiding: Jochem Schuurman Combo

7 Lezen : Lucas 7 : Opwekking 640 Lied 444 : 1 en 2 Opwekking 354 Opwekking 705 Psalm 150 : 1 en 2 (NPB) Opwekking 44

8

9

10

11 Welkom in de Hoeksteen In deze dienst vieren we het Heilig Avondmaal Voorganger: ds. Sieds de Jong Muzikale begeleiding: Jochem Schuurman Combo

12 Lezen : Lucas 7 : Opwekking 640 Lied 444 : 1 en 2 Opwekking 354 Opwekking 705 Psalm 150 : 1 en 2 (NPB) Opwekking 44

13 Welkom en mededelingen >> Votum: Opwekking 640

14 Votum: Opwekking 640 Ik hef mijn ogen op naar de bergen waar komt mijn hulp vandaan? ik hef mijn ogen op naar U Heer, Die mij bij zal staan.

15 Votum: Opwekking 640 Mijn hulp is van U Heer, die alles heeft gemaakt U zult voorkomen dat ik wankel of val U bent mijn Beschermer die over mij waakt die niet sluimeren of slapen zal

16 Votum: Opwekking 640 wat kan mij gebeuren door zon of door maan U bent mijn schaduw U bent er altijd

17 Votum: Opwekking 640 bewaart heel mijn leven, mijn komen en gaan U beschermt mij tot in eeuwigheid mijn hulp is van U Heer.

18 Zegen >> Lied 444: 1 en 2

19 Lied 444 : 1 en 2 Grote God, wij loven U, Heer, o sterkste aller sterken! Heel de wereld buigt voor U en bewondert Uwe werken. Die Gij waart te allen tijd, blijft Gij ook in eeuwigheid.

20 Lied 444 : 1 en 2 Alles wat U prijzen kan, U, de Eeuw'ge, Ongeziene, looft uw liefd' en zingt ervan. Alle eng'len, die U dienen, roepen U nooit lovensmoe: Heilig, heilig, heilig toe!

21 Gebed

22 Inleiding Preek

23

24 Het avondmaal is bestemd voor mensen die hun zonden overdenken bedroefd zijn over hun zonden beseffen dat ze Gods toorn verdienen vanwege hun zonde een afkeer hebben van zichzelf zich voor God verootmoedigen.

25 Het avondmaal is bestemd voor mensen die Gods vaste belofte geloven dat al hun zonden vergeven zijn alleen om het lijden en sterven van Jezus geloven dat de volkomen gerechtigheid van Christus hen toegerekend en geschonken is alsof zij in eigen persoon voor al hun zonden betaald en alle gerechtigheid volbracht hadden vertrouwen dat de overblijvende zwakheid door Christus lijden en sterven bedekt is.

26 Het avondmaal is bestemd voor mensen die begeren hoe langer hoe meer hun geloof te versterken en hoe langer hoe meer begeren hun leven te beteren. gezind zijn voortaan uit dankbaarheid met heel hun leven God de Here te dienen en voor zijn aangezicht oprecht te wandelen. bij zichzelf nagaan of ze alle vijandschap, haat en nijd van harte afleggen en zich ernstig voornemen voortaan in liefde en vrede met zijn naaste te leven. zich beijveren samen één lichaam te zijn door elkaar in liefde te dienen. en dat niet alleen met woorden, maar ook door hun daden

27 mijn omstandigheden

28 Schriftlezing: Lucas 7 : >> Opwekking 354

29 Opwekking 354 Glorie aan God. (4x) Lof zij de Heer, Hem komt toe alle eer. Hij's het Lam dat regeert tot in eeuwigheid. Zijn woord is macht, heeft ons vrijheid gebracht. Wij aanbidden, wij knielen voor Jezus.

30 Opwekking 354 Groot is zijn troon,eeuwig zijn kroon. Overwinnaar zal Hij zijn, over zonde, dood en pijn. Heel het rijk der duisternis, weet wie Jezus Christus is: Hij is de hoogste Heer!

31 Opwekking 354 Glorie aan God. (4x) Kondigt het aan, door de kracht van zijn naam: Heel de aard' wordt vervuld van zijn glorie! Satan, hij beeft, want hij weet: Jezus leeft! Hij's verslagen, het Lam troont voor eeuwig!

32 Opwekking 354 Jezus is Heer, Redder en Heer! Overwinnaar zal Hij zijn, over zonde, dood en pijn. Heel het rijk der duisternis, weet wie Jezus Christus is: Hij is de hoogste Heer!

33 Opwekking 354 Glorie aan God. (4x) Heersen met Hem op de troon en zijn stem, spreekt van liefde, vervult ons met glorie. Heilig en vrij alle tranen voorbij. Eeuwig vreugde voor God, lof, aanbidding:

34 Opwekking 354 waardig het Lam, waardig het Lam! Overwinnaar zal Hij zijn, over zonde, dood en pijn. Heel het rijk der duisternis, weet wie Jezus Christus is: Hij is de hoogste Heer! Glorie aan God. (4x)

35 Lezen : Lucas 7 : Preek

36

37 'Toen de Farizeeër die Hem had genodigd dit zag, zei hij bij zichzelf: als hij een profeet was zou Hij wel weten wie de vrouw is die Hem aanraakt, dat ze een zondares is.

38 'Toen de Farizeeër die Hem had genodigd dit zag, zei hij bij zichzelf: als hij een profeet was zou Hij wel weten wie de vrouw is die Hem aanraakt, dat ze een zondares is' en dán zou Hij niet toegelaten hebben dat die vrouw dat bij hem deed'..

39

40 Wij komen aan het avondmaal als armen tot de milde Gever. als zieken tot de Dokter. als zondaren tot Hem die vergeving heeft bewerkt. als doden tot Hem, die levend maakt.

41 Wie weinig wordt vergeven, betoont ook weinig liefde

42 Jezus Christus Van het begin tot het einde van zijn leven op aarde heeft hij voor ons de toorn van God gedragen, waaronder wij eeuwig hadden moeten bezwijken. Gebogen onder de zware druk van onze zonden en van Gods toorn was hij in de olijfgaard Getsemane dodelijk bedroefd, zodat zijn zweet in grote druppels als bloed op de grond viel. Daar liet hij zich boeien om ons vrijuit te laten gaan. Hij werd onschuldig ter dood veroordeeld, zodat wij voor Gods rechterstoel zouden worden vrijgesproken.

43 Jezus Christus Ja, hij heeft zijn lichaam aan het kruis laten spijkeren en zo de vloek die op ons lag, op zich genomen om ons met zijn zegen te vervullen. Hij is door God verlaten, zodat God ons zou aannemen en hij ons nooit meer zou verlaten. Tot slot heeft hij met zijn dood het verbond van genade en verzoening voor eeuwig bekrachtigd, toen hij uitriep: Het is volbracht!

44 Opwekking 705 Toon mijn liefde

45 Opwekking 705 Aan de maaltijd wordt het stil, als de Meester knielen wil, en vol liefde als een knecht elk apart de voeten wast en zegt:

46 Opwekking 705 Dit is wat Ik wil dat jullie doen, dit is waarom Ik bij jullie neerkniel. Dit is hoe mijn kerk behoort te zijn, dit is wat de wereld ziet van Mij, als je Mij gaat volgen.

47 Opwekking 705 Toon mijn liefde aan de ander, dien de ander, zo heb Ik ook jou liefgehad. Heb elkaar lief, wat er ook gebeurt, dien de ander, zo heb Ik ook jou liefgehad.

48 Opwekking 705 In de wereld wordt het stil, als wij doen wat Jezus wil en gaan dienen als een knecht, zoals Hij ons heeft gezegd. Hij zei:

49 Opwekking 705 Dit is wat Ik wil dat jullie doen, dit is waarom Ik bij jullie neerkniel. Dit is hoe mijn kerk behoort te zijn, dit is wat de wereld ziet van Mij, als je Mij gaat volgen.

50 Opwekking 705 Toon mijn liefde aan de ander, dien de ander, zo heb Ik ook jou liefgehad. Heb elkaar lief, wat er ook gebeurt, dien de ander, zo heb Ik ook jou liefgehad. (2x)

51 Opwekking 705 Zo heb Ik ook jou liefgehad. Zo heb Ik ook jou liefgehad.

52 Inleiding Heilig Avondmaal

53 Geloofsbelijdenis

54 Viering Heilig Avondmaal

55 Viering Heilig Avondmaal

56 Psalm 150 : 1 en 2 Halleluja, wereld, kom: prijs God in zijn heiligdom. Prijs Hem om zijn grote macht, om zijn weergaloze kracht. -

57 Psalm 150 : 1 en 2 Prijs Hem, want Hij is verheven. Laten hoorn en harp en lier, tamboerijn en dansplezier Hem de hoogste hulde geven.

58 Psalm 150 : 1 en 2 Prijs Hem allen, prijs Hem luid met de snaren en de fluit. Prijs Hem, geef Hem eer en dank met de schelle bekkenklank. -

59 Psalm 150 : 1 en 2 Prijs Hem slaand op de cimbalen. Laat een loflied altijd weer klinken voor de hoogste HEER. Prijs Hem wie kan ademhalen!

60 Gebed

61 Vandaag is de collecte voor Diaconie U kunt uw gift ook overmaken naar NL29INGB tnv Diaconie Geref. Kerk Drachten Zuid West >> Opwekking 44

62 De bloemen van afgelopen zondag zijn gegeven aan: Bart en Yvonne van der Weij

63 Vandaag is de collecte voor Diaconie U kunt uw gift ook overmaken naar NL29INGB tnv Diaconie Geref. Kerk Drachten Zuid West >> Opwekking 44

64 Opwekking 44 Geprezen zij de Heer die eeuwig leeft. Die vol ontferming ieder troost en alle schuld vergeeft. Die heel het aards gebeuren vast in handen heeft. -

65 Opwekking 44 Hem zij de glorie, want Hij die overwon, zal nooit verlaten wat zijn hand begon. -

66 Opwekking 44 Halleluja. Geprezen zij het Lam, dat de schuld der wereld op Zich nam. -

67 Opwekking 44 Verdreven is de schaduw van de nacht. En wie Hem wil aanvaarden wordt eens veilig thuisgebracht. Voor hem geldt ook dit wonder: alles is volbracht. -

68 Opwekking 44 Hem zij de glorie, want Hij die overwon, zal nooit verlaten wat zijn hand begon. -

69 Opwekking 44 Halleluja. Geprezen zij het Lam, dat de schuld der wereld op Zich nam. -

70 Opwekking 44 Hij doet ons dankbaar schouwen in het licht, dat uitstraalt van het kruis, dat eens voor ons werd opgericht. En voor ons oog verrijst een heerlijk vergezicht. -

71 Opwekking 44 Hem zij de glorie, want Hij die overwon, zal nooit verlaten wat zijn hand begon. -

72 Opwekking 44 Halleluja. Geprezen zij het Lam, dat de schuld der wereld op Zich nam.

73 Zegen

74 Vanmiddag is de volgende dienst: 16:30 uur ds. H.W. van Egmond Komende week zijn de volgende diensten: Zondag 29 januari 2017: 10:30 uur ds. Sieds de Jong 16:30 uur ds. Tonny Nap

75 Wij wensen u een fijne zondag en een gezegende week!

Welkom in de Hoeksteen. Voorganger: ds. Tonny Nap

Welkom in de Hoeksteen. Voorganger: ds. Tonny Nap Welkom in de Hoeksteen Voorganger: ds. Tonny Nap Lezen : Openbaring 1 : 9-20 Tekst : Openbaring 1 : 17-18 NLB 725 : 1, 3 en 4 Gezang 22 : 3 en 4 Gezang 111 Opwekking 354 Psalm 150 : 1 en 2 Nieuwe activiteit

Nadere informatie

Welkom in de Hoeksteen. Voorganger: Berend Jongsma

Welkom in de Hoeksteen. Voorganger: Berend Jongsma Welkom in de Hoeksteen Voorganger: Berend Jongsma Lezen : Psalm 139 Opwekking 354 Psalm 139 : 1, 2 en 11 Gezang 165 Gezang 161 : 1, 2, 3 en 4 Gezang 111 : 1 en 2 Welkom en mededelingen Votum en groet Onze

Nadere informatie

Welkom in de Hoeksteen

Welkom in de Hoeksteen Welkom in de Hoeksteen In deze dienst vieren wij het Heilig Avondmaal Voorganger: ds. Sieds de Jong Opwekking 44 Lied 440 Ik geloof Opwekking 580 Gezang 162 : 1, 3 en 4 JAC 12-16 ORGANISEERT:. jacdrachten@hotmail.com!!

Nadere informatie

Lezen : Deuteronomium 6: 4-18 Zondag 47 Opwekking 25 Opwekking 277 Opwekking 354 Psalm 86 : 2, 3 en 4 (NPB) Geloofsbelijdenis Onze Vader Opwekking 708

Lezen : Deuteronomium 6: 4-18 Zondag 47 Opwekking 25 Opwekking 277 Opwekking 354 Psalm 86 : 2, 3 en 4 (NPB) Geloofsbelijdenis Onze Vader Opwekking 708 Lezen : Deuteronomium 6: 4-18 Zondag 47 Opwekking 25 Opwekking 277 Opwekking 354 Psalm 86 : 2, 3 en 4 (NPB) Geloofsbelijdenis Onze Vader Opwekking 708 Welkom en mededelingen Opwekking 25 Rechts Links Laat

Nadere informatie

Jeugddienst 1 oktober 9.30 uur Vrouw met de kruik

Jeugddienst 1 oktober 9.30 uur Vrouw met de kruik Jeugddienst 1 oktober 9.30 uur Vrouw met de kruik Zingen voor de dienst: Schrijvers van gerechtigheid - Wat een wonder dat ik meewerken mag Wat een wonder dat ik meewerken mag in Uw koninkrijk, dat ik

Nadere informatie

Liturgie zondag 19 november W.J.V. dienst Thema: Delen

Liturgie zondag 19 november W.J.V. dienst Thema: Delen Liturgie zondag 19 november W.J.V. dienst Thema: Delen Voorganger: Ds. Margriet van de Bunt Muzikale begeleiding: The True Colors Welkom en mededelingen- ouderling van dienst Opwekking 194 U maakt ons

Nadere informatie

Welkom in deze dienst

Welkom in deze dienst Welkom in deze dienst Voorganger is ds. M. van Leeuwen (Hierden) Schriftlezing: Genesis 15 vers 1 t/m 6 Jakobus 2 vers 14 t/m 26 Lied 267 vers 1 en 2 (Op Toonhoogte) Psalm 84 vers 2 (Schoolpsalm - Weerklank)

Nadere informatie

: Exodus 31: 1-7 (BGT) 1 Korintiërs 12: 4-12 (BGT) Opwekking 640 Gezang 132 : 1, 2, 3, 4, 5 en 6 Psalm 27 : 7 Hand en Voet Opwekking 44

: Exodus 31: 1-7 (BGT) 1 Korintiërs 12: 4-12 (BGT) Opwekking 640 Gezang 132 : 1, 2, 3, 4, 5 en 6 Psalm 27 : 7 Hand en Voet Opwekking 44 Lezen : Exodus 31: 1-7 (BGT) 1 Korintiërs 12: 4-12 (BGT) Opwekking 640 Gezang 132 : 1, 2, 3, 4, 5 en 6 Psalm 27 : 7 Hand en Voet Opwekking 44 Paasstollenactie Benjaminnenkamp 2019 OP=OP OP=OP OP=OP Wat:

Nadere informatie

Mededelingen. Psalm 121: 1 >

Mededelingen. Psalm 121: 1 > Mededelingen Psalm 121: 1 > Ik sla mijn ogen op en zie de hoge bergen aan, waar komt mijn hulp vandaan? Mijn hulp is van mijn HERE, die dit alles heeft geschapen. Mijn herder zal niet slapen. Psalm 121:

Nadere informatie

Toon mijn liefde, aan de ander dien de ander, zo heb Ik ook jou liefgehad. Heb elkaar lief, wat er ook gebeurt, de ander, zo heb ik ook jou

Toon mijn liefde, aan de ander dien de ander, zo heb Ik ook jou liefgehad. Heb elkaar lief, wat er ook gebeurt, de ander, zo heb ik ook jou Paasviering 2016 Bij U komen Jezus, ik wil heel dicht bij u komen in uw nabijheid wil k zijn. Zo dicht bij U voel 'k uw liefde stromen, U maakt mij heilig en rein In de schuilplaats van de Allerhoogste

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. K. Timmerman

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. K. Timmerman Welkom in deze dienst Voorganger is ds. K. Timmerman Schriftlezing: Psalm 33 Lied 41 vers 1, 2, 3 en 4 (Op Toonhoogte) Psalm 99 vers 1 (Schoolpsalm) Psalm 33 vers 1 Psalm 33 vers 6 Lied 444 (Op Toonhoogte)

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. P. Molenaar

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. P. Molenaar Welkom in deze dienst Voorganger is ds. P. Molenaar Schriftlezing: Johannes 15 vers 1 t/m 17 Lied 178 vers 1, 2 en 3 () Psalm 103 vers 6 (Schoolpsalm) Psalm 98 vers 3 (Nieuwe Berijming) Lied 204 () Psalm

Nadere informatie

Voorganger : ds. Bertine van de Weg Organist : Ineke ten Brug

Voorganger : ds. Bertine van de Weg Organist : Ineke ten Brug Welkom in de avonddienst van 1 e Paasdag zondag 16 april 2017 Voorganger : ds. Bertine van de Weg Organist : Ineke ten Brug Ouderling van dienst : Gerhard Nijhoff Thema : Wie zoek je? We zingen : Joh.

Nadere informatie

Mededelingen. De bloemen gaan vandaag naar zr. J. Slaa. Gezang 159 (schoollied) >

Mededelingen. De bloemen gaan vandaag naar zr. J. Slaa. Gezang 159 (schoollied) > Mededelingen De bloemen gaan vandaag naar zr. J. Slaa. Gezang 159 (schoollied) > God die alles maakte, de lucht en 't zonlicht blij, de hemel, zee en aarde, zorgt ook voor mij. Gezang 159: 1, 2, 3 (schoollied)

Nadere informatie

Welkom in de Hoeksteen

Welkom in de Hoeksteen Welkom in de Hoeksteen in deze dienst vieren we het Heilig Avondmaal Voorganger: Sieds de Jong Psalm 116 : 1, 3, 7 en 10 Gezang 182 : 1, 3, 4 en 6 Gezang 204 : 1, 2, 3 en 4 LvK : 1, 2, 3, 4 en 5 Opwekking

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. K. Timmerman

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. K. Timmerman Welkom in deze dienst Voorganger is ds. K. Timmerman Schriftlezing: Ezechiël 36 vers 16 t/m 28 Lied 268 (Op Toonhoogte) 2x Psalm 147 vers 3 (Schoolpsalm) Psalm 115 vers 1 en 2 Psalm 116 vers 1, 10 en 11

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. K. Timmerman

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. K. Timmerman Welkom in deze dienst Voorganger is ds. K. Timmerman Schriftlezing: Kolossenzen 2 vers 8 t/m 15 Kolossenzen 2 vers 20 t/m 3 vers 4 Psalm 86 vers 6 (Schoolpsalm) Psalm 87 vers 3, 4 en 5 Lied 456 vers 1

Nadere informatie

Welkom in de Hoeksteen

Welkom in de Hoeksteen Welkom in de Hoeksteen In deze dienst wordt Sophie Boersma gedoopt & Vieren we het Heilig Avondmaal Voorganger: ds. Sieds de Jong Opwekking 672 Kinderopwekking 185 Gezang 125 : 1, 3, 4 en 5 Gezang 167

Nadere informatie

Welkom in de Hoeksteen. Voorganger: ds. Sieds de Jong

Welkom in de Hoeksteen. Voorganger: ds. Sieds de Jong Welkom in de Hoeksteen Voorganger: ds. Sieds de Jong Lezen : 1 Korintiërs 12: 27-13:13 Psalm 122 : 1, 2 en 3 (NPB) Lied 481 : 1, 2, 3 en 4 Opwekking 705 Opwekking 407 Lezen : 1 Korintiërs 12: 27-13:13

Nadere informatie

Jeugddienst zondag 26 april in de Johanneskerk te Heerde. Aanvang 19.00u Samenzang vanaf 18.45u. Thema: Be There!

Jeugddienst zondag 26 april in de Johanneskerk te Heerde. Aanvang 19.00u Samenzang vanaf 18.45u. Thema: Be There! Jeugddienst zondag 26 april in de Johanneskerk te Heerde Aanvang 19.00u Samenzang vanaf 18.45u Thema: Be There! Voorganger: Ouderling van dienst: Organist: Muzikale medewerking: Ds. C. Hoek Roelof Jan

Nadere informatie

Orde van de eredienst op de jeugdzondag 29 september 2013 in de Oude Kerk te Veenendaal. Aanvang: uur

Orde van de eredienst op de jeugdzondag 29 september 2013 in de Oude Kerk te Veenendaal. Aanvang: uur Orde van de eredienst op de jeugdzondag 29 september 2013 in de Oude Kerk te Veenendaal Aanvang: 17.00 uur Thema: Ik volg jou! Voorganger: ds. B.J.D. van Vreeswijk (Hattem) Ouderling van dienst: br. Hans

Nadere informatie

Welkom in de Hoeksteen

Welkom in de Hoeksteen Welkom in de Hoeksteen Vandaag vieren we het Heilig Avondmaal. Voorganger: Ds. J Plug. Lezen : 1 Korinthiers 1: 17-22 Psalm 104 : 1 en 8 Gezang 169 Opwekking 705 Psalm 103 : 1, 4 en 7 Gezang 261 Muziek-

Nadere informatie

Liturgie. zondag 19 maart :30 uur Ds R Prins. 14:15 uur Ds H D Bondt

Liturgie. zondag 19 maart :30 uur Ds R Prins. 14:15 uur Ds H D Bondt Liturgie zondag 19 maart 2017 09:30 uur Ds R Prins 14:15 uur Ds H D Bondt 09:30 uur 19-mrt Ds R Prins Ps 100 : Gez 145 : Gez 90 : Mat 26 : 1-16 Mat 27 : 1-10 Mat 26 : 15B NLB 912 : NwPsB 95 : 1, 3 Opw

Nadere informatie

Welkom in deze dienst

Welkom in deze dienst Welkom in deze dienst Voorganger is ds. P. van Duijvenbode (Apeldoorn) Schriftlezing: 2 Timotheüs 2 vers 1 t/m 13 Gezang 215 vers 1, 2 en 3 (Liedboek) Psalm 103 vers 6 (Schoolpsalm) Psalm 77 vers 7 en

Nadere informatie

Lezen : Lucas 19: Psalm 122 : 1, 2 en 3 (NPB) Psalm 118 : 1, 5 en 7 (NPB) Opwekking 40 Psalm 150 : 1 en 2 (NPB) Opwekking 354 Opwekking 354

Lezen : Lucas 19: Psalm 122 : 1, 2 en 3 (NPB) Psalm 118 : 1, 5 en 7 (NPB) Opwekking 40 Psalm 150 : 1 en 2 (NPB) Opwekking 354 Opwekking 354 Lezen : Lucas 19: 29-40 Psalm 122 : 1, 2 en 3 (NPB) Psalm 118 : 1, 5 en 7 (NPB) Opwekking 40 Psalm 150 : 1 en 2 (NPB) Opwekking 354 Opwekking 354 Presintaasje nije Fryske lietebondel 29 maart 2019 19.30

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. K. Timmerman

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. K. Timmerman Welkom in deze dienst Voorganger is ds. K. Timmerman Schriftlezing: Psalm 18 vers 1 t/m 20 Lied 235 vers 1, 3 en 5 (Op Toonhoogte) Psalm 2 vers 7 (Schoolpsalm) Psalm 124 vers 1 en 4 (Nieuwe Berijming)

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. K. Timmerman

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. K. Timmerman Welkom in deze dienst Voorganger is ds. K. Timmerman Schriftlezing: Exodus 15 vers 1 t/m 21 Lied 368 vers 1, 2, 5 en 6 (Op Toonhoogte) Psalm 138 vers 1 (Schoolpsalm) Psalm 111 vers 5 en 6 (Nieuwe Berijming)

Nadere informatie

Zondag uur - sing-in samen met NGK. Liturgie zondag uur ds J.J. Meijer. Thema: 2 Kronieken 20 : 10-30

Zondag uur - sing-in samen met NGK. Liturgie zondag uur ds J.J. Meijer. Thema: 2 Kronieken 20 : 10-30 Liturgie zondag 01-01-2017 11.00 uur ds J.J. Meijer Thema: geen beter begin dan aanbidding van God Belijdenis van afhankelijkheid Vredegroet van God Zingen: Gezang 147 : 1, 2, 3, 4 Gebed Lezen: 2 Kronieken

Nadere informatie

Lezen : Psalm 148 Hebreeën 1. Psalm 121 : 1 Gezang 50 Gezang 171 ELB 245 Lied 457 Opwekking 407 Opwekking 136 Psalm 150

Lezen : Psalm 148 Hebreeën 1. Psalm 121 : 1 Gezang 50 Gezang 171 ELB 245 Lied 457 Opwekking 407 Opwekking 136 Psalm 150 Lezen : Psalm 148 Hebreeën 1 Psalm 121 : 1 Gezang 50 Gezang 171 ELB 245 Lied 457 Opwekking 407 Opwekking 136 Psalm 150 KAMPEERBOERDERIJ DE LORIANN BAKKEVEEN UITNODIGINGEN KOMEN VIA DE POSTVAKJES Lezen

Nadere informatie

Liturgie gezamenlijke morgendienst in de Bethelkerk zondag 18 november 2018

Liturgie gezamenlijke morgendienst in de Bethelkerk zondag 18 november 2018 Deze dienst kun je op twee manieren meebeleven. Via www.kerkdienstmeebeleven.nu ontvang je beeld en geluid (kies Koningskerk Langerak). Via www.kerkdienstgemist.nl ontvang je alleen geluid (kies Langerak

Nadere informatie

Welkom in de Hoeksteen. Voorganger: ds. Tonny Nap

Welkom in de Hoeksteen. Voorganger: ds. Tonny Nap Welkom in de Hoeksteen Voorganger: ds. Tonny Nap Lezen : Galaten 5 Tekst : Galaten 5 : 1 en 13 Psalm 72 : 1, 4 en 7 Psalm 1 : 1 Lied 473 : 1, 2, 3, 4 en 5 Gezang 179a : 1 Lied 435 : 4 en 5 Votum en groet

Nadere informatie

Eredienst 2 juli :30 uur Voorganger: Ds. W.H. de Groot

Eredienst 2 juli :30 uur Voorganger: Ds. W.H. de Groot Eredienst 2 juli 2017 16:30 uur Voorganger: Ds. W.H. de Groot Liturgie Votum van Sela Opwekking 638 Prijs Adonai Gebed Lezen: 1 Korintiërs 12 : 6-8 Preek Lied 39 (wisselzang) Gebed Viering Heilig Avondmaal

Nadere informatie

Liturgie 1 januari 2017 Nieuwjaarsdag

Liturgie 1 januari 2017 Nieuwjaarsdag Liturgie 1 januari 2017 Nieuwjaarsdag Votum en Groet Zingen Hemelhoog 667 Wees stil voor het aangezicht van God Wees stil voor het aangezicht van God, want heilig is de Heer. aanbid Hem met eerbied en

Nadere informatie

Welkom in de Hoeksteen

Welkom in de Hoeksteen Welkom in de Hoeksteen Startzondag 2016: Werken met kringen In deze dienst vieren we het Heilig Avondmaal Voorganger: ds. Sieds de Jong Lezen : Handelingen 2 : 43-47 Openbaring 3 : 13-22 Gezang 119 : 1,

Nadere informatie

Lezen : Marcus 16: 1-6. We zingen vandaag:

Lezen : Marcus 16: 1-6. We zingen vandaag: Lezen : Marcus 16: 1-6 We zingen vandaag: Jezus leeft en ik met Hem! U zij de Glorie! Daar juicht een toon. Wees mijn brood en beker. Heer U bent mijn leven. Geprezen zij de Heer die Eeuwig leeft! Lezen

Nadere informatie

Welkom in deze dienst

Welkom in deze dienst Welkom in deze dienst Voorganger is ds. P. van Duijvenboden (Apeldoorn) Schriftlezing: Marcus 3 vers 1 t/m 6 Lied 223 vers 1, 2 en 3 () Psalm 9 vers 1 (Schoolpsalm) Lied 236 vers 1, 2 en 3 () Psalm 30

Nadere informatie

14 april 2019 Palmpasen 10:30

14 april 2019 Palmpasen 10:30 14 april 2019 Palmpasen 10:30 Voorganger: ds. Werner Gugler Ouderling: Haddo Hans Hilbers Organist: L. van den Broek / W.J. Schaap Junior Andreasband o.l.v. Eva Arendsen Lector: Gert Broekhuis Koster:

Nadere informatie

Maranathakerk. Welkom in de. Voorganger Ds. M.F. van Binnendijk Organist Annelies van Zoelen Koster Leen van der Have.

Maranathakerk. Welkom in de. Voorganger Ds. M.F. van Binnendijk Organist Annelies van Zoelen Koster Leen van der Have. Welkom in de Maranathakerk Voorganger Ds. M.F. van Binnendijk Organist Annelies van Zoelen Koster Leen van der Have Zondag 16 April Beamerteam Centrum-Oost 87: 1, 2, 3 Christus, onze Heer, verrees, halleluja!

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. A. Stijf (Ede)

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. A. Stijf (Ede) Welkom in deze dienst Voorganger is ds. A. Stijf (Ede) Schriftlezingen: Job 33 vers 13 t/m 20 Mattheüs 27 vers 11 t/m 26 Lied 41 vers 1, 2, 3 en 4 (Op Toonhoogte) Psalm 103 vers 6 (Schoolpsalm) Psalm 84

Nadere informatie

LITURGIE. Tweede Paasdag 2016. m.m.v. muziekgroep

LITURGIE. Tweede Paasdag 2016. m.m.v. muziekgroep LITURGIE Tweede Paasdag 2016 Voorganger: Organist: Pianist: Ds. J.A. Brussaard Thijs Snoeijer Marcel ten Brinke m.m.v. muziekgroep Zingen: Door Uw genade Vader (Opwekking 369) Door Uw genade, Vader, Nooit

Nadere informatie

Avondmaal vieren. Avondmaalsformulier 2. Viering op 4 e zondag voor Pasen :

Avondmaal vieren. Avondmaalsformulier 2. Viering op 4 e zondag voor Pasen : Avondmaal vieren - Psalmen en Gezangen uit Geref Kerkboek van de Gz zijn de 1 e regels 1 e couplet weergegeven Viering op 4 e zondag voor Pasen : Thema 4 e zondag : oculi meï Mijn ogen (oculi meï) zijn

Nadere informatie

Hij heeft overwonnen!

Hij heeft overwonnen! Hij heeft overwonnen! Meditatie: Ds. Brendeke Orgel: Martijn Borsje Dwarsfluit: Emi Bergshoeff en Melanie Notenboom Laudate omnes gentes (JV en samenzang) JV: JV: Welkom en gebed Jezus leven van mijn leven

Nadere informatie

Welkom in de Hoeksteen. Voorganger: ds. Tonny Nap

Welkom in de Hoeksteen. Voorganger: ds. Tonny Nap Welkom in de Hoeksteen Voorganger: ds. Tonny Nap Lezen : Handelingen 10: 1-17 Handelingen 11 : 12-18 Lied 444 : 1, 2 en 3 Gezang 164 Psalm 87 (npb) Lied 247 Gezang 167 Welkom en mededelingen Votum en groet

Nadere informatie

Eredienst 24 juni uur Voorganger: ds. Peter Colijn

Eredienst 24 juni uur Voorganger: ds. Peter Colijn Eredienst 24 juni 16.30 uur Voorganger: ds. Peter Colijn Votum en zegengroet Gezang 171:1, 2, 3 Gebed 1 Tessalonicenzen 5: 14-28 Psalm 27: 3, 5 >> Regenboog 5/6 Preek Psalm 63:1, 2, 3

Nadere informatie

Programma paaszangdienst. Tweede paasdag 2014. Oude kerk putten. Hartelijk welkom!!

Programma paaszangdienst. Tweede paasdag 2014. Oude kerk putten. Hartelijk welkom!! Programma paaszangdienst Tweede paasdag 2014 Oude kerk putten Hartelijk welkom!! Samenzang: Daar juicht een toon Daar juicht een toon, daar klinkt een stem, die galmt door gans Jeruzalem; een heerlijk

Nadere informatie

Opwekkingsdienst 15 november 2015 om in de Ark. Voorganger: Ds. Hoekman M.m.v.: de opwekkingsband. Thema: Liefde is.. Actie!

Opwekkingsdienst 15 november 2015 om in de Ark. Voorganger: Ds. Hoekman M.m.v.: de opwekkingsband. Thema: Liefde is.. Actie! Opwekkingsdienst 15 november 2015 om 16.45 in de Ark Voorganger: Ds. Hoekman M.m.v.: de opwekkingsband Thema: Liefde is.. Actie! - Zingen voor de dienst om 16.45: Opw. 674 Zie de stroom van Jezus liefde

Nadere informatie

Gehele lied 2x zingen 1. We zijn hier bij elkaar om de Koning te ontmoeten. We zijn hier bij elkaar om te eren onze Heer.

Gehele lied 2x zingen 1. We zijn hier bij elkaar om de Koning te ontmoeten. We zijn hier bij elkaar om te eren onze Heer. Gehele lied 2x zingen 1. We zijn hier bij elkaar om de Koning te ontmoeten. We zijn hier bij elkaar om te eren onze Heer. 2. We zijn hier bij elkaar om te vieren dat Hij goed is. En wij prijzen en aanbidden

Nadere informatie

Welkom in de Hoeksteen. Voorganger: Erik Donker

Welkom in de Hoeksteen. Voorganger: Erik Donker Welkom in de Hoeksteen Voorganger: Erik Donker Lezen : Matheüs 19:16-30 Tekst : Matheüs 19:27-30 Opwekking 640 Psalmen voor nu 84 Psalm 81 : 1, 2, 3 en 4 Gezang 107 : 1 en 2 Opwekking 710 Lezen : Mattheüs

Nadere informatie

Liturgie. Thema: I m a child of God, u2?

Liturgie. Thema: I m a child of God, u2? Liturgie voor de jeugddienst op zondag 30 oktober 2016 in de Hervormde Johanneskerk te Heerde. Aanvang 19.00 uur, samenzang vanaf 18.45 uur. Thema: I m a child of God, u2? Voorganger: Gert Timmer Ouderling

Nadere informatie

Tekst liederen zangdienst 18 september 14.30 uur

Tekst liederen zangdienst 18 september 14.30 uur Tekst liederen zangdienst 18 september 14.30 uur EvL357 Vreugde, vreugde louter vreugde 1. Vreugde, vreugde, louter vreugde is bij U van eeuwigheid, Schepper, die t heelal verheugde, bron van eeuwige vreugde

Nadere informatie

Paasviering. Sing-in 2017

Paasviering. Sing-in 2017 Paasviering Sing-in 2017 Welkom en gebed Psalm 100:1 Juich, aarde, juich alom den HEER; Dient God met blijdschap, geeft Hem eer; Komt, nadert voor Zijn aangezicht; Zingt Hem een vrolijk lofgedicht. Wij

Nadere informatie

22 april uur AA Kramer orgel: Geert Burgler schriftlezing: Dries de Jager. Orde van dienst:

22 april uur AA Kramer orgel: Geert Burgler schriftlezing: Dries de Jager. Orde van dienst: 22 april 2018 17.00 uur AA Kramer orgel: Geert Burgler schriftlezing: Dries de Jager Orde van dienst: Welkom Votum en zegengroet GK 123: 1 Lezen: Job 14: 1-10 Lukas 1: 26-38 Zingen: LB 150a Geprezen zij

Nadere informatie

Mededelingen. De bloemen gaan vandaag naar Zorggroep Manna. Votum en Zegengroet >

Mededelingen. De bloemen gaan vandaag naar Zorggroep Manna. Votum en Zegengroet > Mededelingen De bloemen gaan vandaag naar Zorggroep Manna Votum en Zegengroet > Votum en Zegengroet Lied 457: 1-4 > Heilig, heilig, heilig! Heer, God almachtig, vroeg in de morgen word' U ons lied gewijd.

Nadere informatie

Lezen : 1 Koningen 12 : Opwekking 640 Opwekking 501 Lied 30 : 1, 2 en 3 Psalm 97 : 1, 2 en 3 Opwekking 454 Opwekking 602

Lezen : 1 Koningen 12 : Opwekking 640 Opwekking 501 Lied 30 : 1, 2 en 3 Psalm 97 : 1, 2 en 3 Opwekking 454 Opwekking 602 Lezen : 1 Koningen 12 : 25-32 Opwekking 640 Opwekking 501 Lied 30 : 1, 2 en 3 Psalm 97 : 1, 2 en 3 Opwekking 454 Opwekking 602 JAC DRACHTEN (12-16 JAAR) ORGANISEERT EEN.. 7 MAART 20:00-22:00 GRATIS HAPJES,

Nadere informatie

Welkom in de Hoeksteen. Voorganger: Tonny Nap

Welkom in de Hoeksteen. Voorganger: Tonny Nap Welkom in de Hoeksteen Voorganger: Tonny Nap Lezen : Lucas 19 : 1-10 Tekst : Zondag 11 Lied 440 : 1 en 2 Gezang 55 Opwekking 461 Opwekking 347 Psalm 118 : 1, 9 en 10 Lezen : Lucas 19 : 1-10 Tekst : Zondag

Nadere informatie

Hartelijk welkom in deze leerdienst van de GKv Drachten ZW

Hartelijk welkom in deze leerdienst van de GKv Drachten ZW Hartelijk welkom in deze leerdienst van de GKv Drachten ZW Lezen : Handelingen 2 : 17-21 HC zondag 36 & 37 Psalm 8 GK 239 LB 868 Opwekking 354 GK 177 Welkom Inleiding onderwerp Keller LEERDIENSTEN 4. Hij

Nadere informatie

Hartelijk welkom in deze laatste Gemeenteproject-dienst. Thema van vandaag: Doxologie - Lofprijzing

Hartelijk welkom in deze laatste Gemeenteproject-dienst. Thema van vandaag: Doxologie - Lofprijzing Hartelijk welkom in deze laatste Gemeenteproject-dienst Thema van vandaag: Doxologie - Lofprijzing Welkom Inleiding Onderwijs 1.Theorie over lofprijzing 2.Lofprijzing in de praktijk Gebed Bijbellezing

Nadere informatie

Welkom in de Hoeksteen. Voorganger: ds. Tonny Nap

Welkom in de Hoeksteen. Voorganger: ds. Tonny Nap Welkom in de Hoeksteen Voorganger: ds. Tonny Nap Lezen : 1 Timoteüs 3 : 14-4 : 5 Tekst : 1 Timoteüs 3 : 16 Gezang 70 Gezang 68 Gezang 100 : 2, 3 en 4 Lied 317 Lied 235 In de hemel is de Heer Welkom en

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. K. Timmerman

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. K. Timmerman Welkom in deze dienst Voorganger is ds. K. Timmerman Schriftlezing: Psalm 18 vers 1 t/m 20 Psalm 2 vers 7 (Schoolpsalm) Psalm 124 vers 1 en 4 Psalm 116 vers 1, 2, 3 en 4 Lied 151 vers 1, 2, en 3 (Op Toonhoogte)

Nadere informatie

ACTIVI TEITEN CENTRALE EVANGELISATIE COMMISSIE

ACTIVI TEITEN CENTRALE EVANGELISATIE COMMISSIE CENTRALE EVANGELISATIE COMMISSIE ALPHACURSUS Maak voor het eerst of opnieuw kennis met de kern van Christelijk geloof. In een gezellige omgeving samen eten, luisteren en praten over het doel van je leven.

Nadere informatie

Liturgie 19 maart 2017

Liturgie 19 maart 2017 Liturgie 19 maart 2017 Votum en Groet Zingen Psalm 42: 1, 3 Evenals een moede hinde naar het klare water smacht, schreeuwt mijn ziel om God te vinden, die ik ademloos verwacht. Ja, ik zoek zijn aangezicht,

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. M.P.D. Barth

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. M.P.D. Barth Welkom in deze dienst Voorganger is ds. M.P.D. Barth Schriftlezing: Genesis 35 vers 1 t/m 15 1 Thessalonicenzen 5 vers 12 t/m 22 Lied 259 vers 1, 2 en 3 (Op Toonhoogte) Psalm 107 vers 19 (Schoolpsalm)

Nadere informatie

Liturgie voor de afscheidsdienst van ds. E.J.N. Kronenburg Zondag 30 december 2018 Aanvang: uur

Liturgie voor de afscheidsdienst van ds. E.J.N. Kronenburg Zondag 30 december 2018 Aanvang: uur Liturgie voor de afscheidsdienst van ds. E.J.N. Kronenburg Zondag 30 december 2018 Aanvang: 09.30 uur Voorganger: ds. E.J.N. Kronenburg M.m.v. Christelijk Jeugdkoor "Joy" Organist: Vincent van Dam Koorzang:

Nadere informatie

Samenzang als inleiding op het gebed: Heer onze Heer, hoe zijt Gij aanwezig, vers 1, 2 en 4 (uit: Nieuwe Liedboek 2013, lied 275)

Samenzang als inleiding op het gebed: Heer onze Heer, hoe zijt Gij aanwezig, vers 1, 2 en 4 (uit: Nieuwe Liedboek 2013, lied 275) Protestantse Gemeente De Bron, Amsterdam-Watergraafsmeer Orde van dienst 7 april 2019. 5 e Zondag van Veertigdagentijd. Voorganger: ds R.J. van Amstel, Amsterdam Thema: Het papieren vliegtuigje Welkom

Nadere informatie

Eredienst 31 december uur Voorganger: ds H. van den Berg

Eredienst 31 december uur Voorganger: ds H. van den Berg Eredienst 31 december 19.30 uur Voorganger: ds H. van den Berg Thema: Weet u hoe groot God is? Votum / zegengroet Psalm 90: 1 en 3 Gebed Jesaja 40: 12-31 Liedboek 460: 1, 4 en 5 Jesaja 40: 28 Verkondiging

Nadere informatie

Welkom in de Arke. Voorganger: ds. Geert Bruinsma

Welkom in de Arke. Voorganger: ds. Geert Bruinsma Welkom in de Arke Voorganger: ds. Geert Bruinsma Aansluite nd aan de middagdie nst van 16.00 uur In de Arke. Vanmiddag broodmaaltijd Lezen : Matteüs 7:1-12 Tekst : Matteüs 7:6 Psalm 23c : 1, 2, 3, 4 en

Nadere informatie

Welkom in de Hoeksteen. Voorganger: ds. Tonny Nap

Welkom in de Hoeksteen. Voorganger: ds. Tonny Nap Welkom in de Hoeksteen Voorganger: ds. Tonny Nap Lezen : Genesis 9: 8-17 Tekst : Genesis 9: 13 en 16 Opwekking 733 Gezang 160 : 1 en 2 Gezang 2 : 1, 4 en 5 Ik zal er zijn Psalm 105 : 1 en 3 Welkom in de

Nadere informatie

Welkom in de Hoeksteen. Voorganger: Erik Donker

Welkom in de Hoeksteen. Voorganger: Erik Donker Welkom in de Hoeksteen Voorganger: Erik Donker Lezen : Mattheus 11:28-30 Romeinen 8:31-39 Tekst : Psalm 131 Gezang 171 : 1, 2 en 3 Psalm 105 : 20 en 21 Gezang 158 : 1 Psalm 131 : 1, 2 en 3 Psalm 134 :

Nadere informatie

Welkom in de Hoeksteen

Welkom in de Hoeksteen Welkom in de Hoeksteen In deze dienst vieren wij het Heilig Avondmaal Voorganger: ds. Sieds de Jong Lezen : 1 Corinthiërs 11 : 17-34 LvK 413 Psalm 139 : 1 en 11 GK 205 LvK 575 : 1 en 2 Opwekking 378 Opwekking

Nadere informatie

Opwekkingsdienst 2 juli 2017 om Voorganger: Ds. Timmer M.m.v.: de Opwekkingsband. Thema: Hoop!

Opwekkingsdienst 2 juli 2017 om Voorganger: Ds. Timmer M.m.v.: de Opwekkingsband. Thema: Hoop! Opwekkingsdienst 2 juli 2017 om 16.45. Voorganger: Ds. Timmer M.m.v.: de Opwekkingsband Thema: Hoop! - Zingen voor de dienst: Opwekking 337 Mijn hoop is op U Heer Mijn hoop is op U Heer, mijn kracht is

Nadere informatie

Welkomstwoord en mededelingen Ik wil juichen voor U, mijn Heer (Op Toonhoogte 271) Ik wil juichen voor U, mijn Heer,

Welkomstwoord en mededelingen Ik wil juichen voor U, mijn Heer (Op Toonhoogte 271) Ik wil juichen voor U, mijn Heer, 1 Welkomstwoord en mededelingen Ik wil juichen voor U, mijn Heer (Op Toonhoogte 271) Ik wil juichen voor U, mijn Heer, Ik erken: U, Heer, bent God met blijdschap in mijn hart. en ik behoor U toe. Ik wil

Nadere informatie

Welkom in de Hoeksteen. Voorganger: ds. Tonny Nap

Welkom in de Hoeksteen. Voorganger: ds. Tonny Nap Welkom in de Hoeksteen Voorganger: ds. Tonny Nap Lezen : Matteüs 26 : 1-16 Tekst : Matteüs 26 : 6-13 Psalm 116 : 1, 3 en 4 Gezang 79 : 3, 4 en 5 Lied 178 : 1, 2, 3 en 4 Opwekking 430 Lied 87 : 1, 2, 4

Nadere informatie

LITURGIE VOOR DE TENTDIENST ZONDAG 28 JUNI UUR

LITURGIE VOOR DE TENTDIENST ZONDAG 28 JUNI UUR LITURGIE VOOR DE TENTDIENST ZONDAG 28 JUNI 2009 10.00 UUR 2 VOOR DE DIENST: Blessed be your name Testify to love WELKOM GEZ. 479 1 Aan U behoort, o Heer der heren, de aarde met haar wel en wee, de steile

Nadere informatie

Welkom in de Hoeksteen. Voorganger: ds. Tonny Nap

Welkom in de Hoeksteen. Voorganger: ds. Tonny Nap Welkom in de Hoeksteen Voorganger: ds. Tonny Nap Lezen : Jesaja 36: 1-5 Jesaja 36: 22-37:4 Jesaja 37: 8-16 Jesaja 37: 33-38 Psalm 145 : 1 en 2 Psalm 145 : 3 Lied 285 : 1 en 2 Lied 285 : 3 en Joh. de Heer

Nadere informatie

Eredienst 5 november uur Voorganger: ds. P. Colijn

Eredienst 5 november uur Voorganger: ds. P. Colijn Eredienst 5 november 2017 16.30 uur Voorganger: ds. P. Colijn Liturgie Votum / zegengroet Psalm 84: 1, 2 Gebed Schriftlezing: Hebreeën 10: 1-10 Romeinen 12: 1-8 Psalm 40:3 Preek over Rom. 12: 1, 2 Opwekking

Nadere informatie

Liturgie van zondag 24 februari in de Hervormde Dorpskerk. Aanvang uur

Liturgie van zondag 24 februari in de Hervormde Dorpskerk. Aanvang uur Liturgie van zondag 24 februari 2019 in de Hervormde Dorpskerk Aanvang 14.30 uur Zing allemaal en maak muziek! De dienst wordt geleid door dominee David ten Voorde. Muzikale medewerking wordt verleend

Nadere informatie

Welkom in de Pauluskerk. Voorganger: Prop. den Dikken Organist: Anja van der Ploeg

Welkom in de Pauluskerk. Voorganger: Prop. den Dikken Organist: Anja van der Ploeg Welkom in de Pauluskerk Voorganger: Prop. den Dikken Organist: Anja van der Ploeg Zingen: Evangelische Liedbundel 374 vers 1, 2 en 3 1. O Heer, mijn God, wanneer ik in verwond'ring de wereld zie die U

Nadere informatie

Lezen : Psalm 103. Opwekking 407 Psalm 103 : 5, 6 en 7 Gezang 115 : 1 en 2 Lied 460 : 1, 2, 3 en 4

Lezen : Psalm 103. Opwekking 407 Psalm 103 : 5, 6 en 7 Gezang 115 : 1 en 2 Lied 460 : 1, 2, 3 en 4 Lezen : Psalm 103 Opwekking 407 Psalm 103 : 5, 6 en 7 Gezang 115 : 1 en 2 Lied 460 : 1, 2, 3 en 4 In deze dienst is er: Voor wie? Ichtûs Kids Voor alle kinderen vanaf 3,5 jaar tot en met groep 4 Waar?

Nadere informatie

Liturgie jeugddienst. Thema: Leiden alle godsdiensten naar dezelfde God?

Liturgie jeugddienst. Thema: Leiden alle godsdiensten naar dezelfde God? Liturgie jeugddienst Thema: Leiden alle godsdiensten naar dezelfde God? Datum : 26 november 2017 Aanvang : 19:00 uur Plaats : Hervormde Kerk in Siddeburen Met medewerking van: - Ds. Hoff - Organist: Robert

Nadere informatie

Bethelkerk, 17:00 25 september 2011 Voorganger Ds. Hellinga

Bethelkerk, 17:00 25 september 2011 Voorganger Ds. Hellinga Bethelkerk, 17:00 25 september 2011 Voorganger Ds. Hellinga 1, 2, 3, 4 - en; jij Telt ook mee! VOOR DE DIENST IEDEREEN WORDT VAN HARTE UITGENODIGD OM NA DE DIENST NOG EEN KOPJE KOFFIE / THEE MET ONS TE

Nadere informatie

Hartelijk welkom in deze leerdienst van de GKv Drachten ZW

Hartelijk welkom in deze leerdienst van de GKv Drachten ZW Hartelijk welkom in deze leerdienst van de GKv Drachten ZW Welkom en mededelingen Inleiding Leerdienst: Zijn eigendom Ik ben eigendom van Christus Ik ben eigendom van Christus Hoe deel ik daarin? Wat moet

Nadere informatie

11 februari uur W Quist orgel: Geert Burgler; piano: Theo van Bokkem schriftlezing: Dries de Jager

11 februari uur W Quist orgel: Geert Burgler; piano: Theo van Bokkem schriftlezing: Dries de Jager 11 februari 17.00 uur W Quist orgel: Geert Burgler; piano: Theo van Bokkem schriftlezing: Dries de Jager Welkom en evt. Mededelingen Voorzang: LvK 434: 1, 2, 5 = LB 868 (beginnen allemaal met Lof zij de

Nadere informatie

Thema: Ik ben Christen, jij niet?

Thema: Ik ben Christen, jij niet? Liturgie voor de jeugddienst op zondag 2 april 2017 in de Hervormde Johanneskerk te Heerde. Aanvang 19.00 uur, samenzang vanaf 18.45 uur. Thema: Ik ben Christen, jij niet? Voorganger: ds. G.J. Röben Ouderling

Nadere informatie

Votum en Zegengroet. Mededelingen. De bloemen gaan vandaag naar

Votum en Zegengroet. Mededelingen. De bloemen gaan vandaag naar Votum en Zegengroet Mededelingen De bloemen gaan vandaag naar Ik hef mijn ogen op naar de bergen waar komt mijn hulp vandaan? Ik hef mijn ogen op naar U Heer, Die mij bij zal staan. Opwekking 640 Votum

Nadere informatie

Liturgie. zondag 9 juli :30 uur Ds R Prins. 14:15 uur Ds H D Bondt

Liturgie. zondag 9 juli :30 uur Ds R Prins. 14:15 uur Ds H D Bondt zondag 9 juli 2017 Liturgie 09:30 uur Ds R Prins 14:15 uur Ds H D Bondt 09:30 uur 9-jul Ds R Prins PsvN 84 : OPW 715 Gez 158 : Recht 15 : Ps 7 : 1, 3, 7 Gez 143 : 1, 2, 4 Opw 354 : PsvNu 84 Wat hou ik

Nadere informatie

Opwekkingsdienst 16 augustus 2015 om in de Ark. Voorganger: Ds. Oberink M.m.v.: de opwekkingsband. Thema: Een geworteld leven

Opwekkingsdienst 16 augustus 2015 om in de Ark. Voorganger: Ds. Oberink M.m.v.: de opwekkingsband. Thema: Een geworteld leven Opwekkingsdienst 16 augustus 2015 om 16.45 in de Ark - Zingen voor de dienst om 16.45: Opw. 559 Schijn met Uw licht (E) Schijn met uw licht in mijn hart, Heer, ) schijn met uw licht in mijn hart, ) dat

Nadere informatie

Welkom in de Hoeksteen. Voorganger: ds. Sieds de Jong

Welkom in de Hoeksteen. Voorganger: ds. Sieds de Jong Welkom in de Hoeksteen Voorganger: ds. Sieds de Jong Lezen : 2 Kronieken 30 : 13-27 Psalm 33 : 1, 5 en 8 Gezang 125 : 1, 5 en 6 Psalm 68 : 8 Gezang 127 : 1 en 2 Opwekking 797 Gezang 162 : 1 en 4 E&R 130

Nadere informatie

Roelie Roosien Rotgers

Roelie Roosien Rotgers Ik ben de opstanding en het leven. Wie in mij gelooft zal leven, ook wanneer hij sterft. Joh. 11 : 25 Dankdienst voor het leven van Roelie Roosien Rotgers * 22 mei 1928 6 maart 2018 Op maandag 12 maart

Nadere informatie

31 december uur AA Kramer orgel: Jannes Munneke schriftlezing: Nora Rodenhuis. Welkom. Votum en zegengroet. LB 245: 1, 3 = GK gezang 137

31 december uur AA Kramer orgel: Jannes Munneke schriftlezing: Nora Rodenhuis. Welkom. Votum en zegengroet. LB 245: 1, 3 = GK gezang 137 31 december 2017 17.00 uur AA Kramer orgel: Jannes Munneke schriftlezing: Nora Rodenhuis Welkom Votum en zegengroet LB 245: 1, 3 = GK gezang 137 Gebed Inleiding. Lezen: Prediker 3: 1-15 Sela: Ik zal er

Nadere informatie

Ref. (slot:)u bent welkom in ons midden.(3x). Gebed

Ref. (slot:)u bent welkom in ons midden.(3x). Gebed Liturgie Paaszangdienst zondag 2019 Andreaskerk Putten Voorganger ds. Reinoud Koning Piano Rik Nijs Orgel Jan Jaap Korevaar Koster Evert van den Heuvel Techniek Coen Robbertsen ORDE VAN DIENST Welkom door

Nadere informatie

Voorganger ds. Werner Gugler Ouderling: Heleen den Engelsman / Ariëtte van Kempen Organist: Jan van den Brink Lector: Evert Lubbersen / Gert

Voorganger ds. Werner Gugler Ouderling: Heleen den Engelsman / Ariëtte van Kempen Organist: Jan van den Brink Lector: Evert Lubbersen / Gert Voorganger ds. Werner Gugler Ouderling: Heleen den Engelsman / Ariëtte van Kempen Organist: Jan van den Brink Lector: Evert Lubbersen / Gert Broekhuis Koster: H. Hoorn Beamer: Jan Hijmissen Psalm 81 2.

Nadere informatie

Heer, U zocht mij, toen ik was weggegaan U bracht mij veilig in Uw gezin U vergaf mij, mijn schuld is weggedaan U gaf mijn leven een nieuw begin

Heer, U zocht mij, toen ik was weggegaan U bracht mij veilig in Uw gezin U vergaf mij, mijn schuld is weggedaan U gaf mijn leven een nieuw begin Met Deliver zingen we voor de dienst; Dat is genade! - Opwekking 722 Heer ik dank U Voor wat U heeft gedaan Ik kon niet doorgaan op eigen kracht Maar dankzij Jezus mag ik nu voor U staan U spreekt mij

Nadere informatie

Welkom in de Hoeksteen. Voorganger: ds. Tonny Nap

Welkom in de Hoeksteen. Voorganger: ds. Tonny Nap Welkom in de Hoeksteen Voorganger: ds. Tonny Nap Lezen : Genesis 1 : 26-28 Genesis 2 : 18-25 Leviticus 12 Numeri 5 : 11-31 Psalm 148 : 1 en 4 Gezang 121 : 1 en 2 Gezang 121 : 3, 4, 5 en 6 Gezang 121 :

Nadere informatie

(Niet) Weten wat Pasen is

(Niet) Weten wat Pasen is (Niet) Weten wat Pasen is Paaszangdienst op 27 maart 2016 Met medewerking van: Christelijk Mannenkoor Assen o.l.v. Bert Duijst Trompet: Maurice van Dijk Organist: Harm Hoeve Voorganger: ds. Bram Riepma

Nadere informatie

alle kinderen en leerkrachten van Het gebint

alle kinderen en leerkrachten van Het gebint Orde van dienst: Kerk en Schooldienst zondag 30 oktober 2016 Predikant: Organist: Met medewerking van: ds. Bram Verduijn Margriet Withaar alle kinderen en leerkrachten van Het gebint Intrede De Kerkenraad

Nadere informatie

September 2017 / Ik hef mijn ogen op naar de bergen / OTH 2015 nr 56 / Opwekking 640

September 2017 / Ik hef mijn ogen op naar de bergen / OTH 2015 nr 56 / Opwekking 640 Tekst lied van de maand bovenbouw 2017-2018 September 2017 / Ik hef mijn ogen op naar de bergen / OTH 2015 nr 56 / Opwekking 640 Ik hef mijn ogen op naar de bergen, waar komt mijn hulp vandaan? ik hef

Nadere informatie