Vakantieboekje Strandhoekweg NS Kamperland T: Facebook fb.com/oosterscheldecampings

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Vakantieboekje 2014. Strandhoekweg 1 4493 NS Kamperland T: 0113-371 236 info@annafriso.nl www.annafriso.nl. Facebook fb.com/oosterscheldecampings"

Transcriptie

1 Vakantieboekje 2014 OOSTERSCHELDECAMPINGS.NL Strandhoekweg NS Kamperland T: Like us on Facebook fb.com/oosterscheldecampings

2 Five Star Farm Speelboerderij Speelplezier binnen en buiten ZEElandboerderij Ervaar flora en fauna Beleef akker en vee Logeren bij de boer Baashuisweg 11 Kamperland Tel.: het verkooppunt van de mobiele CHALETS gebouwd door VROEGOP CHALETBOUW. Topkwaliteit van Zeeuwse bodem Sterdealer van de volgende merken STACARAVANS: ATLAS, CARNABY, EUROPA, EVOLUTION, WANDERS, VALENCIA, ULTIMATE en TOPLINE Standplaatsbemiddeling-taxatie-inruil-aankoop. Eigen productie van tuinhuisjes in hout of in kunststof en van hardhouten bordessen en opstappen voor bij uw stacaravan of chalet

3 Beste gasten, Van harte welkom op Camping Anna Friso! In dit mooie vakantieboekje vindt u informatie die u letterlijk van A tot Z informeert! Mocht u toch wat info missen in dit boekje brengt u dan een bezoekje aan ons eetcafé of receptie. Wij informeren u dan graag over de mooie omgeving en geven u leuke tips. Genieten van de rust aan het water, lekker wandelen over de dijk langs de zee, of heerlijk fietsen langs de landerijen, lekker zeilen op het Veerse meer of uitrusten op ons privé strand voor de camping! Het eiland Noord Beveland heeft voor elke vakantieganger wat te bieden. Tijdens het seizoen zijn er op de camping veel activiteiten voor jong en oud. In eetcafé de Strandhoek staan wij met een enthousiast en gastvrij team klaar om uw vakantie nog completer te maken. Ontdek onze verrassende menukaart en ons uitgebreide drankassortiment. Al sinds 1957 verwelkomen wij jaarlijks onze gasten vol plezier en enthousiasme en wensen u dan ook een heel prettig en vooral zonnig verblijf bij ons. Hele fijne vakantie en geniet! Met hartelijke groeten, Familie van Maurik en alle medewerkers.

4 Steun de natuur De natuur staat steeds meer onder druk. Natuurmonumenten stelt de natuur veilig. Uw steun is hard nodig. Word lid, dat kan al vanaf 2, per maand. Kijk voor meer informatie op Natuurmonumenten. Als je van Nederland houdt.

5 Belééf Nationaal Park Oosterschelde, het grootste nationaal park van Nederland. Midden in Zeeland stroomt De Oosterschelde; Nederlands grootste Nationaal Park. Op, onder en rond de de Oosterschelde is van alles te doen. Aan de oever van de Oosterschelde vindt u 6 gezellige familiecampings met een klein strandje vlakbij de camping. Een rijke zoute waterwereld omringd door een rand van brakwater-natuurgebieden. Door wind en getij is er elke dag iets nieuws te ontdekken. Ga op stap en geniet van de vele vogels, de verrassingen rond de vloedlijn en de wondere onderwaterwereld. Het Oosterscheldegebied ligt centraal in Zeeland en staat in verbinding met de Noordzee, het Grevelingmeer en het Veerse Meer. De Oosterschelde wordt omsloten door: Schouwen-Duiveland (camping de Vierbannen) Tholen (camping de Muie, Camping Stavenisse) Zuid-Beveland (camping Linda) Noord-Beveland (camping Anna-Friso, camping Orisant) Een overnachting in Zeeland op één van de Zeeuwse Oosterschelde Campings is een paradijs voor watersporters, fietsers en wandelaars! Zeehonden en Bruinvissen De Oosterschelde is het grootste zoute getijdengebied van Zeeland en het grootste en natste nationaal park van Nederland. De droogvallende slikken en schorren in de Oosterschelde zijn van levensbelang voor waadvogels, die er bij laag water hun voedsel zoeken. Daarnaast is de Oosterschelde belangrijk als kraamkamer voor jonge vis. Sinds 1990 heeft zich ook een groeiende populatie zeehonden gevestigd op de platen in de monding. Een ander zeezoogdier, de bruinvis, wordt ook regelmatig gesignaleerd. Wilt u mee op een van de vaartochten over de Oosterschelde op zoek naar zeehonden en bruinvissen? Vraag dan meer informatie bij de receptie van uw Oosterscheldecamping Nationaal Park Oosterschelde Wind door je haren Zilt op je lippen Slik onder je voeten Zand tussen je tenen Water tegen je huid Zon in je ogen

6 Belééf de Oosterschelde! Bezoekerscentrum Strandjutten, een laarzentocht maken over schorren en slikken, snorkelen, kajakken fietsen over de dijken, een bezoek aan een mosselkwekerij of een natuurvaartocht ga op stap en ontdek de verrassingen rond de vloedlijn en de prachtige onderwaterwereld. De Oosterschelde is altijd anders. Kom kijken in het bezoekerscentrum op Neeltje Jans! dagelijks geopend van tot uur, van juni t/m augustus van tot uur waar je mooie gezonde vissen aan de haak kunt slaan. Tong, bot, schar, paling, wijting, makreel en geep zijn enkele van de eetbare soorten die in de Oosterschelde voorkomen. Het is altijd een hele kunst om ze te vangen. Vergunningen Voor het sportvissen in zee heb je geen vergunning nodig. Je hebt wel een vergunning nodig voor het spitten van zeeaas. Ook heb je een zeevispas of VISpas nodig wanneer je mee wilt doen aan officiële (zee)viswedstrijden. Nationaal Park Oosterschelde De Oosterschelde is oorspronkelijk een riviermonding. Die door de aanleg van de Deltawerken in 1986 veranderde in een ondiepe zeearm: kilometers zout water, waarvan bijna een derde bij eb droogvalt. In 2002 kreeg dit natuurgebied de status van Nationaal Park - het grootste van Nederland. Vissen in de Oosterschelde Vissen op of aan de oever van de Oosterschelde is uitdagend en heeft bijzondere charmes. Beleef de stilte tijdens de schemering aan het water of s nachts in het donker. Of ervaar het ochtendgloren vanuit een bootje. Het geeft een intens gevoel van vrijheid en verbondenheid met het water. Het zuivere Oosterscheldewater is een voedselrijk milieu, Officieel Gastheer van de Oosterschelde Alle Oosterscheldecampings zijn officieel gasteheer van het Nationaal Park Oosterschelde. Voor vragen omtrent natuur, uitjes, leuke weetjes en andere bijzonderheden kunt u dus altijd terecht bij uw gastheer.

7 Activiteiten Tijdens het seizoen worden er regelmatig activiteiten binnen en buiten de camping georganiseerd voor jong en oud. Voor een activiteiten overzicht kijkt u op www. destrandhoek.nl of achterin dit boekje. In de omgeving van de camping zijn er veel activiteiten en bezienswaardigheden, hierover kunt u meer informatie krijgen op de receptie. Afval U ontvangt van ons een blauwe afvalzak bij aankomst voor uw afval. Deze afvalzak gebruikt u op uw kampeerplaats. Heeft u meerdere blauwe afvalzakken nodig dan bent u verplicht deze af te nemen op de receptie. Elke maandagochtend wordt het afval opgehaald en in het hoogseizoen op maandag en donderdagochtend. Afval wordt alleen meegenomen in de gesloten blauwe zak. Tussentijds kunt u zelf uw blauwe afvalzak deponeren in de afvalcontainer. Tegenover de receptie bevindt zich een afval -papier- en glas container. Afwassen Uw vaat kunt u schoonmaken in het sanitair gebouw op de aangegeven plaatsen. Etensresten deponeren in de daarvoor bestemde afvalbak. Alarm In geval van nood kunt u ons 24 uur per dag bereiken op telefoonnummer Voor levensbedreigende situaties belt u direct het alarmnummer 112 en daarna informeert u ons. Bakkerij Wim en Francien staan voor u klaar met vers(e) brood(jes), gebak en meer eigenmaakte lekkernijen! Vooraf bestellen aan te raden. Ook verkopen ze een basis assortiment levensmiddelen. Banken Rabobank, Ruiterplaat 25, Kamperland (Winkelcentrum Kamperland) Batterijen Lege batterijen kunnen ingeleverd worden in de Bakkerij. Bezienswaardigheden Op de receptie en in eetcafé de Strandhoek vindt u een groot rek met folders en minicards. Bezoek Als u bezoek heeft tijdens uw verblijf dient het bezoek zich te melden bij de receptie. Huisdieren van bezoekers zijn niet toegestaan. Bibliotheek In de wasserette vindt u een kleine bibliotheek met boeken en tijdschriften. Deze kunt u gratis lenen. U kunt uw eigen boeken en/of tijdschriften ook achterlaten voor de volgende campinggast. Bingo Heel het seizoen door wordt er Bingo gespeeld in eetcafé de Strandhoek. Biljarten Elke vrijdagavond vanaf uur speelt biljart club Anna Friso in de Strandhoek. U kunt in het hoogseizoen altijd gezellig meespelen. (tenzij anders is aangegeven) Chemisch toilet Het chemisch toilet bevindt zich aan de linkerzijde van het sanitair gebouw. Darten Eetcafé de Strandhoek heeft 4 dartborden. U dient zelf dartpijlen mee te nemen. Aanmelden kunt u aan de bar. Kijkt u ook bij evenementen of er open dart avonden zijn. Dierenarts Hoofdstraat 22, 4484 CE Kortgene. Telefoonnummer Barbecue Let op brandgevaar! Houdt u rekening met de windrichting en met de buren naast of tegenover u. Een emmer water naast de barbecue is verplicht. Het is verboden om direct op de grond te barbecuen.

8 Douchen Het gebruik van de douches is bij de prijs inbegrepen als u bij ons uw verblijf heeft geboekt. Op de deur van de douches vindt u een bordje met hierop aangegeven het aantal minuten hoelang u kunt douchen. Na het douchen vragen wij u vriendelijk de vloer droog te trekken. De trekker vindt u bij de wastafels. U kunt gebruik maken van de douches tussen uur en uur. Dokter Huisartsenpraktijk M.F.J.M ten Have en M. de Pagter Noordstraat 1/B, 4493 AE Kamperland. Telefoonnummer Buiten kantooruren en in het weekend kunt u naar de huisartsenpost in Goes: s Gravenpolderseweg 114b 4462 RA Goes. Telefoonnummer Noodgevallen: 112 Eetcafé de Strandhoek De Strandhoek is een gezellig ontmoetingspunt waar u van harte welkom bent bij Mark en zijn team! Of u nu komt voor koffie met verse appeltaart of een heerlijk diner, u bent van harte welkom! E.H.B.O. Er bevindt zich een E.H.B.O. koffer in de receptie en in eetcafé de Strandhoek voor eenvoudige eerste hulp. Fietsoplaadpunt Bij het terras van Eetcafé de Strandhoek vindt u oplaadpunten voor uw elektrische fiets. Gas Voor campinggaz: DIGAZ Noordstraat 40, Kamperland, tel.: Geldopname U kunt geld opnemen bij de Rabobank in het Winkelcentrum Kamperland of in eetcafé de Strandhoek. Getijden Aan zee heeft u te maken met getijden, met eb(laag water) en vloed (hoog water). Op de receptie/eetcafé kunt u een getijdenboekje krijgen met de tijden van eb en vloed. Gevonden voorwerpen Verloren voorwerpen kunt u op/afgeven op de receptie. U kunt ook aangifte doen van vermissing bij de politie. Politie:

9 GFT (groente, fruit en tuin) afval Tegenover de receptie staat een grote kar waarin gras en GFT afval in gedeponeerd mag worden tot uur s middags. Huisdieren Huisdieren horen aangelijnd te worden op de camping. Laat u uw huisdier uit buiten de camping. Ruimt u de behoefte op van uw huisdier zodat spelende kinderen en passanten hier geen hinder van ondervinden. Onder aan de trap van de dijk kunt u hondenpoep zakjes pakken. Internet Op de camping is er draadloos internet aanwezig waar u gratis gebruik van kunt maken zonder wachtwoord. Het downloaden van films, muziek en grote bestanden is niet toegestaan. Jeu de Boulle Er is een Jeu de Boulle baan op de camping waar u kosteloos gebruik van kunt maken. U dient zelf uw speelgerei mee te nemen. Kampvuur Het is niet toegestaan om op het campingterrein of buiten de camping een kampvuur te houden. Ook niet op het strand of de dijk. Kinderactiviteiten Tijdens het hoogseizoen is er een animatieteam aanwezig. Regelmatig zijn er ook andere activiteiten voor kinderen. Zie de info bij de receptie. Nachtrust Vanaf uur dient het rustig te zijn op de camping. U kunt melding maken van geluidshinder op de camping op de receptie tijdens kantooruren. Openbaar vervoer De dichtstbijzijnde bushalte is op 2 kilometer. Voor meer info kunt u navraag doen op de receptie. In het hoogseizoen rijdt er een toeristen- cabrio bus vanaf de camping over ons mooie eiland Noord-Beveland. Informatie op de receptie verkrijgbaar. Parkeren Het is toegestaan om 1 personenauto bij uw kampeerplaats te parkeren of in de daarvoor aangegeven vakken op de parkeerplaats. Parkeert u nooit uw auto op een lege kampeerplaats! Deze kunnen wij dan niet meer verhuren of maaien tijdens uw afwezigheid. Ook schuin tegen de dijk parkeren is op last van het Waterschap en brandweer niet toegestaan. Politie Politie: Post Als u post te versturen heeft kunt u naast de receptie uw post in de brievenbus kwijt. De brievenbus wordt voor uur geleegd! U kunt ook uw post bij de receptie afgeven. Als u post verwacht kunt u deze terugvinden in de postvakken op alfabet naast de receptie. Kerkdiensten In Kamperland is een protestantse gemeente (kerkgebouw De Ark) De dienst is op zondag 10.00uur. In de zomer worden er openlucht- en boerderijdiensten gegeven. Klachten Vakantie is zorgeloos genieten. Mocht er toch iets niet naar wens zijn tijdens uw verblijf, meldt u zich dan op de receptie of in het eetcafé. Wij zoeken graag samen met u naar een oplossing. Markten In Goes wordt op dinsdag de wekelijkse markt gehouden op de Grote Markt. In Middelburg is de markt op een donderdag op het plein bij het stadhuis. Elke zaterdag is er in beide steden een wat kleinere markt met levensmiddelen. Informeer op de receptie naar de zomermarkten!

10 Roken Roken is in geen enkele gelegenheid op de camping toegestaan. Er staat een grote asbak voor het eetcafé en sanitair gebouw. Rummicub Elke vrijdag wordt er Rummicub gespeeld in eetcafé de Strandhoek, u bent van harte welkom! Skelters Skelter huur is mogelijk via de receptie tijdens openingstijden. Het is niet toegestaan om met de skelter buiten de camping te gaan. Slagboom De slagboom is geopend van uur tot uur. Maximaal 1 auto per kampeerplaats. Denkt u aan de kinderen op de camping door stapvoets te rijden. Maximumsnelheid is 5 km/h. Snackbar / frituur Lekkere keuze in snacks en heerlijke verse friet gebakken in olie. U kunt aan de bar in eetcafé de Strandhoek uw bestelling doen. De openingstijden vindt u in dit boekje. Speeltuin De speeltuin is open voor kinderen tot 21.30uur. De maximale leeftijd om in de speeltuin te mogen spelen is 14 jaar. Storingen Bij storingen (van bijvoorbeeld stroomuitval) kunt u zich tijdens kantooruren melden op de receptie of in eetcafé de Strandhoek. Strand De camping heeft een uniek privé strand direct gelegen aan de Oosterschelde. Op circa 2,5 kilometer van de camping bevindt zich het uitgestrekte Banjaardstrand, uitgeroepen tot schoonste strand van Nederland! Supermarkt In de Bakkerij vindt u een basisassortiment levensmiddelen en verse broodjes van onze eigen bakker. In het dorp Kamperland vindt u een winkelcentrum met een grote supermarkt. Tafeltennis In ons recreatiegebouw t Kotje staat een tafeltennistafel. Als u wilt tafeltennissen kunt u naar de receptie gaan voor de badjes en balletjes. Tandarts Hoofdstraat 77, 4484 CC Kortgene. Telefoonnummer: Tennis Als u wilt gaan tennissen kunt u een baan huren bij Slagvast in het dorp Kamperland. Telefoonnummer:

11 Toiletgebouw Wij houden het sanitair goed schoon, maar wij hebben ook uw medewerking nodig. Wij vragen u het toilet en de douche schoon achter te laten na gebruik. Zijn er ongeregeldheden dan verzoeken wij u dit te melden aan ons. Werp geen verband, vochtig toiletpapier e.d. in de toiletten. In het toiletgebouw bevindt zich ook een speciale baby- en peuter wasgelegenheid. Voor minder validen is er aangepast sanitair. U kunt hiervoor een sleutel afhalen op de receptie. Trampoline Op de dijk is er een trampoline voor kinderen tot 15 jaar. Hierbij is geen toezicht en trampoline springen is op eigen risico. Veerse meer Het Veerse meer biedt volop surf- en zeilmogelijkheden. Het dragen van waterschoenen is aan te raden. Zoover.nl Wij zouden het heel leuk vinden om uw beoordeling van uw vakantie bij ons, terug te lezen op zoover.nl Zwemmen Onze camping is gelegen aan de Oosterschelde waarin prima gezwommen kan worden. Wij adviseren u om waterschoenen te dragen als u het water in gaat. In de Oosterschelde heeft u te maken met getijden. Gaat u alleen met hoog water (vloed) het water in. Zie G voor de getijdenboekjes. Zwembad Op de receptie kunt u gratis zwembadkaartjes krijgen voor het openluchtzwembad in Wissenkerke, het Wissebad. De openingstijden van het zwembad vindt u bij de receptie. Vertrek Bij vertrek kunt u uw blauwe afvalzak dichtgebonden in de afvalcontainer deponeren. Op de dag van vertrek dient u voor 11.00uur uit te checken. Volleybal In juli/augustus is er een volleybalnet op het strand. Vissen Als u recreatief gaat vissen in de Oosterschelde heeft u geen vergunning nodig. WiFi U kunt gratis gebruik maken van WiFi voor internetgebruik. Het downloaden van films, muziek en grote bestanden is niet toegestaan. Wasserette Voor een was- of droogafspraak kunt u zelf een tijd inplannen in de daarvoor bestemde map in de wasserette. De machines doseren zelf wasmiddel. Muntjes koopt u op de receptie.

12 van Maldegem Uw Dier-, Tuinen Hengelsportspecialist Ook voor cadeaus en woondecoratie kunt U bij ons terecht. Hans en Hanni van Maldegem Dé beste plaats voor de beste kampeerartikelen... TENTEN Keuze uit 36 verschillende tentsoorten! UITRUSTING Koken- Slapen-Tarpen Verzorging-Verlichting Campingservice Vandaag besteld, en geleverd! kijk voor al onze aanbiedingen op RUGZAKKEN/TASSEN Expeditie-Day-Pack Waterproof-Duffel Provincialeweg NG KORTGENE 0031(0) Hotel*** Café Restaurant De Kroon te Wissenkerke Uw bijdrage redt levens! * 7 Dagen per week OPEN!! * hotel met 11 kamers (ook familiekamer) * verschillende hotelarrangementen * gezellig café-biljart * 55 verschillende bieren * knus restaurant met streekproducten * ook voor diners, receptie, buffetten,... * free wifi * BIER-SPIJS ARRANGEMENT (va 4pers.) 5 verschillende bieren + 5 gerechtjes 29,50 pp (voordien reserveren) Met deze bon: 27,00 pp!!!!!!! Maak uw bijdrage vandaag nog over op giro t.n.v. Veilig Verkeer Nederland o.v.v. gift. Donateur worden of meer weten? Bel (035) , mail of ga naar Geef voorrang aan verkeersveiligheid en steun Veilig Verkeer Nederland Tel: 0031-(0) /

13 Wist je dat...? Camping Anna Friso zijn naam te danken heeft aan de gelijknamige polder? De camping sinds 1957 bestaat en nu al met de derde generatie? De dijk en het strand in privé bezit is van de familie van Maurik? De Tour de France op 5 juli over de Oosterscheldekering rijdt? Er in de schanskorven ruim kilo stenen zit? We sinds 2014 zonnepanelen hebben en deze door het top weer in Zeeland veel energie leveren? Er in het hoogseizoen 24 kilometer wc papier wordt gebruikt in het toiletgebouw? Wij op zoek zijn naar boeken en tijdschriften voor in onze nieuwe bibilotheek? Veel evenementen op de camping alleen mogelijk zijn door de enorme inzet van de vele vrijwilligers? Dat er zeehonden zwemmen in de Oosterschelde? De Oosterscheldekering behoort tot een van de wereldwonderen? Dat het water in de zee, zes meter per seconde stroomt? U via onze webcam het hele jaar de Oosterschelde kan bekijken? De camping en de Strandhoek een eigen Facebook pagina heeft? En de camping ook op Twitter te vinden is? Middelburg de hoofdstad van Zeeland is? Er in het hoogseizoen een toeristenbus rond rijd over het eiland Noord Beveland? U bij ons een Zeelandpas kunt kopen met enorme kortingen? De camping gelegen is aan het nationaal park Oosterschelde?

14 VOOR AL UW BOUWMATERIALEN VOOR AL UW OUWMATERIALEN BOUWCENTER BOUWCENTER DE HAZE DE HAZE Ruiterplaatweg 2c - Kamperland Ruiterplaatweg 2c - Kamperland KRAAKVERS UIT DE ZILTE ZEE Verse BBQ schotels Hollandse Nieuwe 6 dagen per week geopend Verse Vis Mosselen en veel meer... Kibbeling 100% kabeljauw Verse Zeeuwse frites Vers mee te nemen of bereid terwijl u wacht Openingstijden zie website Zondag gesloten Proef Zeeland Neeltje Jans Mosselen Faelweg 1 (nabij Deltapark) Vrouwenpolder (Stormvloedkering) Telefoon

15 OPENINGSTIJDEN eetcafé de Strandhoek Maandag t/m woensdag Gesloten Donderdag 16.00uur tot 18.00uur Vrijdag 16.00uur tot 24.00uur keuken open 17.00uur tot 20.00uur Zaterdag 11.00uur tot 01.00uur keuken open 17.00uur tot 20.00uur Zondag 11.00uur tot 21.00uur keuken open 12.00uur tot 20.00uur Paasweekend Maandag 6 april 12.00uur tot 21.00uur keuken open 17.00uur tot 20.00uur Hemelvaart weekend Woensdag 13 mei 16.00uur tot 21.00uur keuken open 17.00uur tot 20.00uur Donderdag 14 mei 12.00uur tot 24.00uur keuken open 17.00uur tot 20.00uur Vrijdag 15 mei 12.00uur tot 24.00uur keuken open 17.00uur tot 20.00uur Pinksterweekend Maandag 25 mei 12.00uur tot 21.00uur keuken open 17.00uur tot 20.00uur Zomervakantie ( 10 juli t/m 21 augustus) Maandag 14.00uur tot 22.00uur keuken open 17.00uur tot 21.00uur Dinsdag 12.00uur tot 22.00uur keuken open 17.00uur tot 21.00uur Woensdag 12.00uur tot 22.00uur keuken open 17.00uur tot 21.00uur Donderdag 12.00uur tot 22.00uur keuken open 17.00uur tot 21.00uur Vrijdag 12.00uur tot 24.00uur keuken open 16.00uur tot 21.00uur Zaterdag 11.00uur tot 01.00uur keuken open 16.00uur tot 21.00uur Zondag 11.00uur tot 21.00uur keuken open 16.00uur tot 21.00uur Bij evenementen worden de openingstijden aangepast. Strandhoekweg NS Kamperland T

16

17

18 kaas fruit groente brood banket vleeswaren Slijterij DE POORTER voor al uw gezellige drankjes bier wijn gedistileerd postkantoor / ING Veerweg 36 - Kamperland tel: Kapsalon knippen / kleuren permanent extensions dreads Schoonheidssalon gezichts behandelingen lichaamsmassages spraytanning Parfum Maak uw afspraak online www. mirandashairdesign.nl of bel Veerweg 58 te Kamperland GEEN VLINDER TE ZIEN? De Vlinderstichting zet zich al 25 jaar in voor vlinders en libellen. Helpt u ons daarbij? Kijk op vlinderstichting.nl of maak uw gift over op giro

19 OPENINGSTIJDEN RECEPTIE Maandag tot en met zondag 10.00uur tot 12.00uur Zomervakantie ( 10 juli t/m 21 augustus) Maandag tot donderdag 10.00uur tot 12.00uur Vrijdag en zaterdag 10.00uur tot 12.00uur 15.00uur tot 17.00uur Zondag 10.00uur tot 12.00uur Paasweekend Maandag 6 april 10.00uur tot 12.00uur 15.00uur tot 17.00uur Hemelvaartweekend Woensdag 13 mei 10.00uur tot 12.00uur 15.00uur tot 17.00uur Donderdag 14 mei 10.00uur tot 12.00uur 15.00uur tot 17.00uur Zondag17 mei 10.00uur tot 12.00uur 15.00uur tot 17.00uur Pinksterweekend Vrijdag 22 mei 10.00uur tot 12.00uur 15.00uur tot 17.00uur Maandag 25 mei 10.00uur tot 12.00uur 15.00uur tot 17.00uur Buiten openingstijden zijn wij bereikbaar op telefoonnummer:

20 Wat kunt u o.a. allemaal vinden bij de full-service Albert Heijn Kamperland: Vele soorten eigen merken Bonusaanbiedingen Servicebalie Gall Gemak (slijterij) Bol.com afhaalpunt Kamperland Bezorgservice Stomerij Staatsloterij Gratis parkeren Wij nodigen U graag uit voor een bezoek in onze moderne supermarkt. Het allerdaagse betaalbaar, het bijzondere bereikbaar, dat is de missie van Albert Heijn. Openingstijden: hele jaar rond ma. t/m vr.: 8.00 t/m Zaterdag: 8.00 t/m Albert Heijn Kamperland Ruiterplaatweg PG Kamperland Kamperland Welke artikelgroepen kunt u zoal tegen komen in onze Etos: Eigen merk Verzorging Gezond Mama & Kind Beauty Wij nodigen U graag uit voor een bezoek in onze Etos. ma t/m do en za: 9.00 t/m vrijdag: 9.00 t/m Juli en augustus ruimere openingstijden Etos Kamperland Ruiterplaatweg PG Kamperland

21 OPENINGSTIJDEN WINKEL Warme bakker Wim en Francien Dagelijks geopend* 8.00uur tot 11.00uur *(dinsdag gesloten) Zaterdag 8.00uur tot 11.00uur 16.00uur tot 18.00uur Juli en augustus Dagelijks geopend 8.00uur tot 12.00uur 16.00uur tot 18.30uur Paasweekend Vrijdag 3 april 8.00uur tot 12.00uur 16.00uur tot 18.30uur Zaterdag 4 april 8.00uur tot 12.00uur 16.00uur tot 18.30uur Zondag 5 april 8.00uur tot 12.00uur 16.00uur tot 18.30uur Maandag 6 april 8.00uur tot 12.00uur Hemelvaartweekend Woensdag 13 mei 8.00uur tot 12.00uur 16.00uur tot 18.30uur Donderdag 14 mei 8.00uur tot 12.00uur 16.00uur tot 18.30uur Vrijdag 15 mei 8.00uur tot 12.00uur 16.00uur tot 18.30uur Zaterdag 16 mei 8.00uur tot 12.00uur 16.00uur tot 18.30uur Zondag 17 mei 8.00uur tot 12.00uur Pinksterweekend Vrijdag 22 mei 8.00uur tot 12.00uur 16.00uur tot 18.30uur Zaterdag 23 mei 8.00uur tot 12.00uur 16.00uur tot 18.30uur Zondag 24 mei 8.00uur tot 12.00uur 16.00uur tot 18.30uur Maandag 25 mei 8.00uur tot 12.00uur Buiten openingstijden zijn wij bereikbaar op telefoonnummer: Wij zijn Wim, Francien & Samantha en wij zijn u graag van dienst dit jaar! We hebben hebben een mooie eigen bakkerij in Colijnsplaat en zullen nu ook op camping Anna Friso een heerlijk vers aanbod bakkersproducten en een basis assortiment levensmiddelen aanbieden. Wij ontvangen u graag op de camping en willen samen met u deze uitdaging tot een succes maken! Komt u een kijkje nemen en laat u verrassen door ons vers assortiment bakkersproducten, alles zelf gemaakt! We zijn 7 dagen per week geopend en we hebben er zin in! Tot ziens op de camping bij de echte warme bakker! Wim, Francien & Samantha T:

22 HET CHALET VAN UW DROMEN Heeft u dat ook? Dat u droomt, had ik maar elke dag vakantie? Even er tussenuit, lekker uitwaaien aan de kust, slenteren over het strand, genieten van de prachtige zonsondergang in Zeeland, dat echte relaxgevoel. Met een eigen chalet kunt u uw dromen waar maken. In uw chalet heeft u alles bij de hand en kunt u elk moment genieten van uw vrije tijd. Bent u zelf niet aanwezig in uw chalet dan mag u uw chalet ook verhuren*. Zo betaalt het kopen van een chalet zich al snel terug. Op onze unieke camping met privéstrand, gelijk aan de Oosterschelde hebben wij nog enkele kavels vrij. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. Bij het kopen van een chalet, staan uw persoonlijke wensen en uw budget voorop. Wij werken samen met chaletbouwer Vroegop. Met een chalet van Vroegop komt uw droom dichterbij. De chaletbouwers van Vroegop zijn al jaren een begrip in Zeeland en daarbuiten. Voor (jong) gebruikte chalets bent u hier ook aan het juiste adres. Kijkt u eens op of Het team van Camping Anna Friso helpt u graag om uw droom te realiseren. Vraag vrijblijvend naar alle mogelijkheden en maak uw droom waar!! *Vraag naar de voorwaarden van het verhuur van uw chalet aan derden. Tip: Wil u uw huidige caravan verkopen, zorgt u dan voor een duidelijke zomerse fotorapportage van uw caravan, informeer op de receptie!

23 Kampeertarieven 2015 (exclusief toeristenbelasting 1,10 per persoon per nacht) De prijzen voor een kampeerplaats zijn inclusief: caravan/tent/kampeerauto 4 personen en 1 auto. ruime kampeerplaatsen op gras (enkele voorzien van terras) 10 Ampére electra aansluiting, water- en rioolaansluiting. gratis gebruik van WiFi. gebruik van warme douches, (chemisch) toilet en afwasplaatsen. gratis toegang tot openluchtzwembad in nabijgelegen dorp Wissenkerke. Kampeertarieven per plaats: Laagseizoen: maart t/m juni, september en oktober. (m.u.v. Pasen, Hemelvaart en Pinksteren) 22,00 Hoogseizoen: Pasen, Hemelvaart, Pinksteren, juli en augustus. 23,50 Kleine 2 persoons tent zonder electra tot maximaal 2 personen 15,00 Extra tent per nacht (slaaptentje) 1,50 Extra persoon per nacht (vanaf 5 jaar) 2,00 Hond (maximaal 1) 3,50 Onbewoond kampeermiddel per nacht (niet toegestaan in hoogseizoen) 5,00 Voordeel arrangementen (exclusief toeristenbelasting) Voorseizoen arrangement 27 maart t/m 19 juni 650,00 Pasen 3 april t/m 6 april 3 dagen 70,50 Meivakantie 1 mei t/m 10 mei 10 dagen 180,00 Hemelvaart 14 mei t/m 17 mei 4 dagen 94,00 Pinksterweekend 22 mei t/m 25 mei 3 dagen 70,50 Hemelvaart Pinksteren 14 mei t/m 25 mei 11 dagen 220,00 Uitwaaiweek 12 juni t/m 19 juni 7 dagen 99,00 Nazomer arrangement 21 augustus t/m 4 september 14 dagen 250,00 Uitwaaiweek 3 oktober t/m 10 oktober 7 dagen 99,00 Herfstvakantie 17 oktober t/m 26 oktober 9 dagen 150,00 Arrangementen kunnen slechts vooraf geboekt worden. Reservering voor Hemelvaart minimaal 4 nachten. Pinksteren minimaal 3 nachten. In de zomervakantie (3 juli t/m 21 augustus) is reserveren alleen mogelijk van vrijdag tot vrijdag. Aankomst na uur en vertrek voor uur. Op uw plaats mogen alleen ventilerende grondzeilen worden gebruikt.

24 Prijslijst verhuur Chalets 2015: 27 maart t/m 2 mei* Volle week: 275 Weekend: vrijdag t/m maandag 165 Midweek: maandag t/m vrijdag 180 Vrijdag 27 maart t/m vrijdag 3 april 300 Pasen: * Vrijdag 3 april t/m maandag 6 april 180 Vrijdag 3 april t/m vrijdag 10 april 350 Maandag 6 april t/m vrijdag 10 april 225 Week Nacht 2 mei t/m 27 juni** Hemelvaart*: woensdag 13 mei t/m zondag 17 mei: 280 Pinksteren*: vrijdag 22 mei t/m dinsdag 26 mei: 280 Fronleichnam**: woensdag 3 juni t/m zondag 7 juni: 280 Zomervakantie: 27 juni t/m 4 juli juli t/m 22 augustus augustus t/m 29 augustus augustus t/m 26 september september t/m 3 oktober Herfstvakantie: 3 oktober t/m 24 oktober De chalet/stacaravan is voor max. 2 volwassenen en 2 kinderen. Eventueel een 5de persoon (kind < 4 jaar) in overleg. Toeslag voor 1 overnachting: 10 Toeslag voor 5de persoon (kind < 4 jaar): 5 ( per nacht )

25 Evenementenoverzicht MAART Vrijdag 27/Mar Opening camping Zaterdag 28/Mar Openingsborrel met een hapje en drankje tot 17.00uur zondag 29/Mar Rikken/klaverjassen uur eetcafé APRIL Vrijdag 3/Apr Rummicub/biljarten uur eetcafé Zaterdag 4/Apr Leden vergadering AFSC uur eetcafé Openingsbal seizoen uur eetcafé met live muziek: René Muller zondag Pasen 5/Apr Paaseieren zoeken en pannenkoekenfeest 11.00uur eetcafé Vergadering dartclub uur eetcafé maandag Pasen 6/Apr 2e paasdag Vrijdag 10/Apr Rummicub/biljarten uur eetcafé Zaterdag 11/Apr 1e kant wedstrijd uur Banjaard Bingo! 21.00uur eetcafé zondag 12/Apr Rikken/klaverjassen uur eetcafé Vrijdag 17/Apr Rummicub/biljarten uur eetcafé Zaterdag 18/Apr 1e kleine bootwedstrijd 1e dartavond leden 20.00uur eetcafé vrijdag 24/Apr Rummicub/biljarten uur eetcafé zaterdag 25/Apr Bingo! uur eetcafé zondag 26/Apr Rikken/klaverjassen uur eetcafé Bob Riga Wiesje MEI Vrijdag 1/ mei Rummicub/biljarten uur eetcafé Zaterdag Meivakantie 2/ mei Bingo uur eetcafé vrijdag 8/Aug Rummicub/biljarten uur eetcafé zaterdag 9/ mei Eindeloos eiland festival uur Wissenkerke zondag Moederdag 10/ mei Rikken/klaverjassen uur eetcafé Bob Riga Sun Bear Moederdag brunch buffet (op inschrijving) uur eetcafé donderdag Hemelvaart 14/ mei Anna Friso wandeldag info op de receptie Vrijdag 15/ mei Rummicub/biljarten uur eetcafé Zaterdag 16/ mei 2de Kantwedstrijd Geep dijk of Wissenkerke Bourgondisch buffet (op inschrijving) uur eetcafé vrijdag 22/ mei Rummicub/biljarten uur eetcafé zaterdag 23/ mei T Goet Voute Feessie! uur eetcafé met live muziek: Susanne de Rooij Foute kleding gewenst! zondag Pinksteren 24/ mei Rikken/klaverjassen uur eetcafé 24/ mei Wrakvissen Neeltje Jans vrijdag 29/ mei Rummicub/biljarten uur eetcafé zaterdag 30/ mei 2e ledenavond dartclub uur eetcafé

26 JUNI vrijdag 5/Jun Rummicub/biljarten uur eetcafé zaterdag 6/Jun Excursie Rijkswaterstaat (op inschrijving) uur eetcafé Bob Riga uur sloepen Bingo! uur eetcafé zondag 7/Jun Rikken/klaverjassen uur eetcafé Vrijdag 12/Jun Rummicub/biljarten uur eetcafé Zaterdag 13/Jun 2e Kleine bootwedstrijd Vrijdag 19/Jun Rummicub/biljarten uur eetcafé Zaterdag 20/Jun 3de Dartavond leden uur eetcafé zondag 21/Jun Rikken/klaverjassen uur eetcafé Vaderdag Vaderdag menu uur eetcafé Vrijdag 26/Jun Rummicub/biljarten uur eetcafé Zaterdag 27/Jun Quiz avond uur eetcafé JULI Vrijdag 3/Jul Rummicub/biljarten uur eetcafé Zaterdag 4/Jul Bingo! uur eetcafé Zondag 5/Jul Rikken/klaverjassen uur eetcafé Tour de France Neelje Jans Vrijdag 10/Jul Rummicub uur eetcafé Biljarten Molenhoek - Anna Friso (uitwedstrijd) uur eetcafé Zaterdag 11/Jul Petanque/Jeu des boules (op inschrijving) strand Boules de ballen menu uur eetcafé Woensdag 15/Jul Kinder bingo! uur eetcafé Vrijdag 17/Jul Biljarten Anna Friso - Molenhoek (thuis) uur eetcafé Rummicub uur eetcafé Zaterdag 18/Jul BBQ avond met live muziek (schrijf je in!) uur eetcafé zondag 19/Jul Rikken/klaverjassen uur eetcafé dinsdag 21/Jul Bingo! uur eetcafé Woensdag 22/Jul Kinder bingo! uur eetcafé donderdag 23/Jul Solextour (op inschrijving) uur eetcafé (geef je tijdig op, vol=vol!) Vrijdag 24/Jul Rummicub/biljarten uur eetcafé Zaterdag 25/Jul Anna Friso zingt uur eetcafé Zondag 26/Jul Tupperware middag uur eetcafé Kaartavond uur eetcafé dinsdag 28/Jul Griekse avond met live muziek! uur eetcafé Live muziek: Kostas woensdag 29/Jul Karten (op inschrijving) uur voorterrein vrijdag 31/Jul Rummicub/biljarten uur eetcafé

27 AUGUSTUS zaterdag 1/Aug Zomer fair uur eetcafé Pizzabus Sylvano aanwezig op zomerfair uur eetcafé Mosselfeest met live muziek! uur eetcafé Live muziek:herbert Schaap zondag 2/Aug Rikken/klaverjassen uur eetcafé Lampionnen optocht uur t Kotje maandag 3/Aug Autopuzzelrit uur eetcafé woensdag 5/Aug Kinder bingo! uur eetcafé Beach volleybal uur strand donderdag 6/Aug Bingo! uur eetcafé Vrijdag 7/Aug Rummicub/biljarten uur eetcafé Zaterdag 8/Aug Zeskamp (op inschrijving) Open dart (schrijf je in) uur eetcafé Woensdag 12/Aug Kinder bingo uur eetcafé Donderdag 13/Aug Bingo! uur eetcafé Vrijdag 14/Aug Rummicub/biljarten uur eetcafé Zaterdag 15/Aug Moederdag België (speciaal menu!) zondag 16/Aug Rikken/klaverjassen uur eetcafé Vrijdag 21/Aug Rummicub/biljarten uur eetcafé Zaterdag 22/Aug 3de Kantvissen avond Banjaard Vrijdag 28/Aug Biljarten Molenhoek - Anna Friso (uitwedstrijd) uur eetcafé Rummicub uur eetcafé Zaterdag 29/Aug Open dart (schrijf je in) uur eetcafé zondag 30/Aug Rikken/klaverjassen uur eetcafé SEPTEMBER Vrijdag 4/Sep Rummicub/biljarten uur eetcafé Zaterdag 5/Sep Ledenvergadering AFSC Feestavond rummicub/biljart (live muziek!) uur eetcafé Zondag 6/Sep Ledenvergadering AFSC uur eetcafé Vrijdag 11/Sep Rummicub/biljarten uur eetcafé Zaterdag 12/Sep 4de Dartavond leden uur eetcafé zondag 13/Sep Rikken/klaverjassen uur eetcafé Vrijdag 18/Sep Rummicub/biljarten uur eetcafé Zaterdag 19/Sep Kerstbingo! uur eetcafé Vrijdag 25/Sep Rummicub/biljarten uur eetcafé Zaterdag 26/Sep geen evenementen zondag 27/Sep Rikken/klaverjassen uur eetcafé

28

29 OKTOBER Vrijdag 2/Okt Rummicub/biljarten uur eetcafé Zaterdag 3/Okt Dartclub Jaarbal uur eetcafé Vrijdag 9/Okt Rummicub/biljarten uur eetcafé Zaterdag 10/Okt 4de kantwedstrijd palen Vrijdag 16/Okt Rummicub/biljarten uur eetcafé Zaterdag 17/Okt 3e kleine bootwedstrijd Afsluiting seizoen borrel, wij zorgen voor de hapjes ;-) uur vrijdag 23/Okt Rummicub/biljarten uur eetcafé zaterdag 24/Okt geen evenementen zondag 25/Okt Heerlijk gratis erwtensoep! uur eetcafé om alvast aan de winter te wennen ;-) vrijdag 30/Okt eetcafé open vanaf uur keuken/frituur gesloten Rummicub/biljarten uur eetcafé Zaterdag 31/Okt eetcafé open vanaf uur keuken/frituur gesloten NOVEMBER Zondag 1/Nov gesloten Programma onder voorbehoud. Vanaf 18 juli is er een animatie team aanwezig. Bingo s zaterdag 11/Apr uur eetcafé zaterdag 25/Apr uur eetcafé zaterdag 2/Mei uur eetcafé zaterdag 6/Jun uur eetcafé zaterdag 4/Jul uur eetcafé dinsdag 21/Jul uur eetcafé donderdag 6/Aug uur eetcafé zaterdag 13/Aug uur eetcafé zaterdag 19/Sep uur eetcafé

30 Camping Anna Friso Strandhoekweg NS Kamperland T: E: Camping Linda Oostelijke Kanaalweg NC Wemeldinge T: E: Camping de Muie Muyeweg RB Sint Maartensdijk T: E: Camping de Vierbannen Weg v.d. Buitenlandse Pers 1a 4305 RJ Ouwerkerk T: E: Camping Stavenisse Scheldeweg RG Stavenisse T: E: Camping Orisant West Zeedijk PM Colijnsplaat T: E: OOSTERSCHELDECAMPINGS.NL

31 Aanleg - Onderhoud Beplanting - Sierbestrating vestigingsplaats: Cruijckelcreke 15, 4491 PS Wissenkerke Tel.: / Patrick van Boven Ouderwets schilderwerk met de nieuwste technieken. Veerweg AP Kamperland Veerweg AP Kamperland M E E Dealer van Stacaravans: Carnaby, Europa en Ultimate. Chalets van Arcabo en Scaldis Rijksweg JJ Kapelle Tel.: Mob.:

32 Leg al die leuke vakantiemomenten meteen vast! Met de CEWE Photoworld app maak je heel eenvoudig de leukste foto s, ansichtkaarten en zelfs fotoboeken van al die leuke momenten die je nooit meer wilt vergeten. Handig en leuk om te doen! Scan de QR code om de app te downloaden en meteen van start te gaan. 15% korting op een CEWE product* Code = VAKANTIECFS fotoboek Mijn leven *code is éénmalig geldig via cewe-fotoservice.nl tot 31 december

Vakantieboekje 2014. Strandhoekweg 1 4493 NS Kamperland T: 0113-371 236 info@annafriso.nl www.annafriso.nl

Vakantieboekje 2014. Strandhoekweg 1 4493 NS Kamperland T: 0113-371 236 info@annafriso.nl www.annafriso.nl Vakantieboekje 2014 Strandhoekweg 1 4493 NS Kamperland T: 0113-371 236 info@annafriso.nl www.annafriso.nl Speelplezier binnen en buiten ZEElandboerderij Ervaar flora en fauna Beleef akker en vee Five Star

Nadere informatie

Kampeertarieven Standaard Standaard + Comfort. Kortingskaarten Standaard Standaard + Extra korting met de kortinskaarten! 7 = 6 14 = 12 21 = 18

Kampeertarieven Standaard Standaard + Comfort. Kortingskaarten Standaard Standaard + Extra korting met de kortinskaarten! 7 = 6 14 = 12 21 = 18 Kampeertarieven Standaard Standaard + Comfort Laagseizoen - t/m - - t/m - - t/m - - t/m -0 0+ veld ( personen) Camperplaats 9,0 0,0,0,0,00 Extra persoon laagseizoen,,,,, Kampeertarieven zijn inclusief:

Nadere informatie

Camping Jachthaven De Maasterp Animatieprogramma Voor het Seizoen 2015

Camping Jachthaven De Maasterp Animatieprogramma Voor het Seizoen 2015 Camping Jachthaven De Maasterp Animatieprogramma Voor het Seizoen 2015 1 ANIMATIEPROGRAMMA RECREATIE INFO 2015 Beste gasten, Van harte welkom op camping/jachthaven de Maasterp! Het seizoensboekje met het

Nadere informatie

Camping & JachthavenDe Meeuw. Camping & Jachthaven De Meeuw is onderdeel van: De Meeuw. Vacantievreugd CAMPING / JACHTHAVEN

Camping & JachthavenDe Meeuw. Camping & Jachthaven De Meeuw is onderdeel van: De Meeuw. Vacantievreugd CAMPING / JACHTHAVEN Camping & Vakantiegids JachthavenDe Meeuw De grote staanplaatsen, de rust en prachtige omgeving! Ruimte voor de hond en leuke contacten met andere kampeerders Camping & Jachthaven De Meeuw is onderdeel

Nadere informatie

TARIEVEN Geopend van 1 maart t/m 31 oktober. Voor een fijne vakantie kom je naar Camping De Helfterkamp

TARIEVEN Geopend van 1 maart t/m 31 oktober. Voor een fijne vakantie kom je naar Camping De Helfterkamp TARIEVEN 2017 Geopend van 1 maart t/m 31 oktober Voor een fijne vakantie kom je naar Camping De Helfterkamp Dagtarieven DAGTARIEVEN Dagtarieven gelden vanaf de dag van aankomst tot de volgende dag 12 uur.

Nadere informatie

TARIEVEN 2015. Kom genieten van een uniek kampeerterrein met schitterend uitzicht op de Waal!

TARIEVEN 2015. Kom genieten van een uniek kampeerterrein met schitterend uitzicht op de Waal! Kom genieten van een uniek kampeerterrein met schitterend uitzicht op de Waal! Waaldijk 23a 6691 MB Gendt tel. 0481-421604 info@waalstrand.nl www.waalstrand.nl Camping Waalstrand is een verzorgde terrascamping,

Nadere informatie

Bungalowpark Wolferswoud & Het Vossenveen. Huurprijzen bungalows en algemene informatie 2016

Bungalowpark Wolferswoud & Het Vossenveen. Huurprijzen bungalows en algemene informatie 2016 Bungalowpark Wolferswoud & Het Vossenveen Huurprijzen bungalows en algemene informatie 2016 Algemene Informatie Hierbij heeft u onze prijsbrochure 2016 in handen, deze hoort bij de kleuren brochure. Mocht

Nadere informatie

Prijzen 2016 De Schop

Prijzen 2016 De Schop Prijzen 2016 De Schop Standaard capaciteit 38 personen, uit te breiden tot maximaal 40 personen. 6 slaapkamers (3x acht persoonskamers + 2x zes persoonskamers + 1x twee persoonskamer) Huur accommodatie

Nadere informatie

Een heerlijk plekje op de veluwe! Informatiebrochure camping T beloofde land

Een heerlijk plekje op de veluwe! Informatiebrochure camping T beloofde land Een heerlijk plekje op de veluwe! Informatiebrochure camping T beloofde land Welkom Er op uit Camping t Beloofde Land is gelegen aan de rand van de prachtige Veluwse bossen en op loopafstand van het gezellige

Nadere informatie

Standaard tarief 16,00 20,00 16,00

Standaard tarief 16,00 20,00 16,00 Kampeertarieven 2015 Camping de Waterjuffer - Jufferdijk 4-7217 PG Harfsen - tel. (0573) 43 13 59 info@campingdewaterjuffer.nl www.campingdewaterjuffer.nl Standaard (10 Amp.) Comfort (16 Amp.) Camper (10

Nadere informatie

Camping Jachthaven De Maasterp Animatieprogramma Voor het Seizoen 2016

Camping Jachthaven De Maasterp Animatieprogramma Voor het Seizoen 2016 Camping Jachthaven De Maasterp Animatieprogramma Voor het Seizoen 2016 1 ANIMATIEPROGRAMMA RECREATIE INFO 2016 Beste gasten, Van harte welkom op camping/jachthaven de Maasterp! Het seizoensboekje met het

Nadere informatie

Verhuur van luxe 6 persoons recreatievilla met 3 slaapkamers in Resort Aquastaete op vakantiepark Aquadelta in Bruinisse, Zeeland

Verhuur van luxe 6 persoons recreatievilla met 3 slaapkamers in Resort Aquastaete op vakantiepark Aquadelta in Bruinisse, Zeeland Verhuur van luxe 6 persoons recreatievilla met 3 slaapkamers in Resort Aquastaete op vakantiepark Aquadelta in Bruinisse, Zeeland Dit luxe vakantiepark ligt direct aan het Grevelingenmeer met 2 stranden,

Nadere informatie

Camping De Waps TARIEVEN 2015 RUSTIEK KAMPEREN IN DE NATUUR WELKOM GEOPEND VAN 1 JANUARI T/M 31 DECEMBER. Erkend 8,5 PATRICK JAASMA

Camping De Waps TARIEVEN 2015 RUSTIEK KAMPEREN IN DE NATUUR WELKOM GEOPEND VAN 1 JANUARI T/M 31 DECEMBER. Erkend 8,5 PATRICK JAASMA Camping De Waps TARIEVEN 2015 GEOPEND VAN 1 JANUARI T/M 31 DECEMBER RUSTIEK KAMPEREN IN DE NATUUR WELKOM Erkend 8,5 GEEN STACARAVANS EN GEEN DOUCHEMUNTEN RESERVEREN AANBEVOLEN PATRICK JAASMA DAGTARIEVEN

Nadere informatie

Bungalowpark Wolferswoud. Huurprijzen bungalows en algemene informatie 2014

Bungalowpark Wolferswoud. Huurprijzen bungalows en algemene informatie 2014 Bungalowpark Wolferswoud Huurprijzen bungalows en algemene informatie 2014 Algemene Informatie Hierbij heeft u onze prijsbrochure 2014 in handen, deze hoort bij de kleuren brochure. Mocht u naar aanleiding

Nadere informatie

Tarieven seizoen 2016 Kampeercentrum Klein Canada

Tarieven seizoen 2016 Kampeercentrum Klein Canada Tarieven seizoen 2016 Kampeercentrum Klein Canada Algemene informatie Het gebruik van onze faciliteiten zoals binnen en buitenzwembad, speeltuin, trapveld, multifunctioneel speelveld, tennisbaan en de

Nadere informatie

Geniet van Walcheren en de Zeeuwse kust!

Geniet van Walcheren en de Zeeuwse kust! Geniet van Walcheren en de Zeeuwse kust! kampeerplaatsen chalets safaritenten woodlodges Recreatieteam aanwezig! tarievenlijst 2018 NOORDZEE DOMBURG N57 Welkom aan de Zeeuwse kust! N287 N287 N57 Buiten

Nadere informatie

TARIEVEN Kom genieten van een uniek kampeerterrein met schitterend uitzicht op de Waal!

TARIEVEN Kom genieten van een uniek kampeerterrein met schitterend uitzicht op de Waal! TARIEVEN 2016 Kom genieten van een uniek kampeerterrein met schitterend uitzicht op de Waal! Waaldijk 23a 6691 MB Gendt tel. 0481-421604 info@waalstrand.nl www.waalstrand.nl Camping Waalstrand is een verzorgde

Nadere informatie

Laagseizoen (prijs per nacht) Periode (2 personen) Standaard Standaard plus Comfort 50+ Veld Camperplaats Camperpark Achterhoek

Laagseizoen (prijs per nacht) Periode (2 personen) Standaard Standaard plus Comfort 50+ Veld Camperplaats Camperpark Achterhoek Camping den Blanken - Algemene tarieven Kamperen Laagseizoen (prijs per nacht) Periode (2 personen) Standaard Standaard plus Comfort 50+ Veld Camperplaats Camperpark Achterhoek 1 april t/m 22 april 6 juni

Nadere informatie

Wegwijs op Camping Diever

Wegwijs op Camping Diever Wegwijs op Camping Diever Geachte Gast, Welkom op Camping Diever; natuurlijk kamperen in een bosrijke omgeving! Onze gezellige camping ligt midden in de prachtige bossen van Diever. Bij ons kunt u terecht

Nadere informatie

TARIEVEN Heerlijk onthaasten op onze verzorgde terrascamping aan de oevers van de Waal

TARIEVEN Heerlijk onthaasten op onze verzorgde terrascamping aan de oevers van de Waal TARIEVEN 2017 Heerlijk onthaasten op onze verzorgde terrascamping aan de oevers van de Waal Waaldijk 23a 6691 MB Gendt tel. 0481-421604 info@waalstrand.nl www.waalstrand.nl Camping Waalstrand is een verzorgde

Nadere informatie

Reserveren. DUNESPOT Heeft geen extra faciliteiten, dit zijn de rode plaatsen op de plattegrond.

Reserveren. DUNESPOT Heeft geen extra faciliteiten, dit zijn de rode plaatsen op de plattegrond. WAT IS HET VERSCHIL TUSSEN DE PLAATSEN? Alle plaatsen hebben 16 ampère stroom en zijn in de duinen gelegen, het verschil zit hem in de faciliteiten bij de plaats. Reserveren BEACHSPOT Zijn de tentplaatsen

Nadere informatie

Beetje zon, beetje regen, beetje warm, beetje koud. Kortom, we krijgen een wisselvallig Hemelvaartweekend!

Beetje zon, beetje regen, beetje warm, beetje koud. Kortom, we krijgen een wisselvallig Hemelvaartweekend! Beetje zon, beetje regen, beetje warm, beetje koud. Kortom, we krijgen een wisselvallig Hemelvaartweekend! Den Inkel InfoMagazine verschijnt wekelijks gedurende het hoogseizoen op iedere zondag en is af

Nadere informatie

camping Sportpunt Zeeland! Geopend van 1 april tot 1 oktober

camping Sportpunt Zeeland! Geopend van 1 april tot 1 oktober camping Sportpunt Zeeland! Geopend van 1 april tot 1 oktober Goes, de stad Camping Sportpunt Zeeland ligt midden in de bruisende stad Goes, centraal gelegen in Zeeland, één van de belangrijkste toeristische

Nadere informatie

I n f o r m a t i e 2 0 1 4

I n f o r m a t i e 2 0 1 4 I n f o r m a t i e 2 0 1 4 Kärnten - Recommended in Lonely Planet Best in Travel 2013. onze openingstijden: 16.03. tot 16.11.2014 Schwimmbad Camping Mössler & Seecamping Mössler P r i j s l i j s t Staanplaatstarieven

Nadere informatie

Prijslijst 2016. 1965-2016 Camping en Bungalowpark de Horsterhoeve

Prijslijst 2016. 1965-2016 Camping en Bungalowpark de Horsterhoeve Prijslijst 2016 Vakantie op de Veluwe! 1965-2016 Camping en Bungalowpark de Horsterhoeve Horsterengweg 17, 3853 ME Ermelo Tel: 0341 560 431, Email: info@horsterhoeve.nl www.horsterhoeve.nl bij de caravan.

Nadere informatie

TARIEVEN 2014. Let op! inclusief prijzen LUXE KAMPEERPLAATSEN VERHUUROBJECTEN TARIEVEN PER NACHT ZIJN INCLUSIEF: OVERIGE TARIEVEN:

TARIEVEN 2014. Let op! inclusief prijzen LUXE KAMPEERPLAATSEN VERHUUROBJECTEN TARIEVEN PER NACHT ZIJN INCLUSIEF: OVERIGE TARIEVEN: TARIEVEN 2014 TARIEVEN PER NACHT ZIJN INCLUSIEF: 2 of 3-4-5 personen (zoals vermeld), plaats voor kampeermiddel, elektra (10 amp.), watertappunt, riolering, CAI, gratis douchen, plaats voor eigen bijzettentje

Nadere informatie

Natuurlijk genieten. Sint Maartenszee. Het Zwanenwater Attractiepark De Goudvis dichtbij Bloeiend Zijpe. in Noord-Holla n d

Natuurlijk genieten. Sint Maartenszee. Het Zwanenwater Attractiepark De Goudvis dichtbij Bloeiend Zijpe. in Noord-Holla n d Sint Maartenszee Noord-Holland Natuurlijk genieten in Noord-Holla n d Het Zwanenwater Attractiepark De Goudvis dichtbij Bloeiend Zijpe In 04 hebben we familiecamping Sint Maartenszee gekocht van de familie

Nadere informatie

Laagseizoen (prijs per nacht) Periode (2 personen) Standaard Standaard plus Comfort 50+ Veld Camperplaats Camperpark Achterhoek

Laagseizoen (prijs per nacht) Periode (2 personen) Standaard Standaard plus Comfort 50+ Veld Camperplaats Camperpark Achterhoek Camping den Blanken - Algemene tarieven Kamperen Laagseizoen (prijs per nacht) Periode (2 personen) Standaard Standaard plus Comfort 50+ Veld Camperplaats Camperpark Achterhoek 1 april t/m 22 april 6 juni

Nadere informatie

KALENDER 2017 KAMPEER PRIJZEN. Kampeer arrangementen. Verplichte kampeerarrangementen / Geen losse overnachtingen mogelijk 272,00 320,00 416,00 156,00

KALENDER 2017 KAMPEER PRIJZEN. Kampeer arrangementen. Verplichte kampeerarrangementen / Geen losse overnachtingen mogelijk 272,00 320,00 416,00 156,00 KALENDER 2017 Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December KAMPEER PRIJZEN COMFORTPLAATSEN Prijzen zijn per nacht / voor 2 personen Inclusief water, riool, 10

Nadere informatie

Eindelijk allemaal schoolvakantie!!

Eindelijk allemaal schoolvakantie!! Eindelijk allemaal schoolvakantie!! Den Inkel InfoMagazine verschijnt wekelijks gedurende het hoogseizoen op iedere zondag en is af te halen in de winkel of de receptie. Er is altijd iemand die het laatste

Nadere informatie

Kampeertarieven. * Seizoensplaatsen zijn inclusief 500 kwh, verbruik boven de 500 Kwh wordt in rekening gebracht ( 0,61 per Kwh).

Kampeertarieven. * Seizoensplaatsen zijn inclusief 500 kwh, verbruik boven de 500 Kwh wordt in rekening gebracht ( 0,61 per Kwh). Tarieven van ons vakantiepark seizoen 0 Kamperen Kampeertarieven Comfort Comfort XL Supercomfort XL Laag Midden Hoog Laag Midden Hoog Laag Midden Hoog Kampeerplaats incl. personen,00,00,00,00 0,00,00,00,00,00

Nadere informatie

bij de caravan. Dekbedden en Hoofdkussens zijn in de caravan aanwezig 55+ aanbieding 55+ aanbieding 03/04-01/05 01/05-11/05 xxxx

bij de caravan. Dekbedden en Hoofdkussens zijn in de caravan aanwezig 55+ aanbieding 55+ aanbieding 03/04-01/05 01/05-11/05 xxxx 2015 bij de caravan. Dekbedden en Hoofdkussens zijn in de caravan aanwezig periode 03/04-01/05 01/05-11/05 13/05-18/05 22/05-26/05 26/05-10/07 10/07-17/07 17/07-14/08 14/08-28/08 28/08-16/10 16/10-01/11

Nadere informatie

Speels en uitdagend. Spannend. Avontuurlijk

Speels en uitdagend. Spannend. Avontuurlijk Speels en uitd Spannend Avontuurlijk Speels Uitd Uitd Spannend Spannend Avontuurlijk DE KAMPEERVELDJES OP CAMPING BERINGERZAND ZIJN INGEDEELD OP LEEFTIJDEN. NATUURLIJK BEPAALT U ZELF UW FAVORIETE CAMPINGGEDEELTE!

Nadere informatie

De laatste vakantieweek breekt bijna aan! Nog even en dan is het ook voor het zuiden: Back to School!!

De laatste vakantieweek breekt bijna aan! Nog even en dan is het ook voor het zuiden: Back to School!! De laatste vakantieweek breekt bijna aan! Nog even en dan is het ook voor het zuiden: Back to School!! Den Inkel InfoMagazine verschijnt wekelijks gedurende het hoogseizoen op iedere zondag en is af te

Nadere informatie

Veel gestelde vragen. Wat is de afstand naar het vliegveld, het treinstation, het centrum en het strand?

Veel gestelde vragen. Wat is de afstand naar het vliegveld, het treinstation, het centrum en het strand? Veel gestelde vragen -Ligging Hoe is La Baume La Palmeraie te bereiken? Per vliegtuig : Per trein : Per auto : u komt aan in Nice waar u gebruik maakt van een taxi, bus of trein. De prijs voor de taxi

Nadere informatie

Vliegerweek. Gratis LIEF!-bordje: bestel 7 dagen achter elkaar warme broodjes en ontvang een gratis LIEF!-bordje. Beste gasten,

Vliegerweek. Gratis LIEF!-bordje: bestel 7 dagen achter elkaar warme broodjes en ontvang een gratis LIEF!-bordje. Beste gasten, 10-08-2015 t/m 15-08-2015 Vliegerweek Reestdal mededelingen: Is de Deel gesloten dan kunt u storingen melden bij de intercom van het kantoor. Het kantoor vindt u bij de ingang van de camping tegenover

Nadere informatie

Op vakantie naar camping Duinhorst

Op vakantie naar camping Duinhorst Op vakantie naar camping Duinhorst In Wassenaar is camping Duinhorst gelegen naast renbaan Duindigt in een natuurrijke omgeving. Op nog geen 5 kilometer afstand van het strand van Scheveningen is deze

Nadere informatie

de naam van wordt wel anders... maar de rust & ruimte veranderen wij niet!

de naam van wordt wel anders... maar de rust & ruimte veranderen wij niet! de naam van wordt wel anders... maar de rust & ruimte veranderen wij niet! Westerbork, februari 2013 Beste familie, Het recreatieseizoen komt er weer aan! Het klinkt vreemd nu de eerste toertochten op

Nadere informatie

Speels en uitdagend. Spannend. Avontuurlijk

Speels en uitdagend. Spannend. Avontuurlijk Speels en uitd Spannend Avontuurlijk Speels Uitd Uitd Spannend Spannend Avontuurlijk DE KAMPEERVELDJES OP CAMPING BERINGERZAND ZIJN INGEDEELD OP LEEFTIJDEN. NATUURLIJK BEPAALT U ZELF UW FAVORIETE CAMPINGGEDEELTE!

Nadere informatie

Wedstrijd informatie TC 1 DVO Haaksbergen 15 en 16 april 2017

Wedstrijd informatie TC 1 DVO Haaksbergen 15 en 16 april 2017 Wedstrijd informatie TC 1 DVO Haaksbergen 15 en 16 april 2017 Opgesteld door : Herman Dijk Versie : 1.00 Status : definitief Datum : 2 februari 2017 1 1. Algemene informatie Organisatie Locatie Wegbewijzering

Nadere informatie

Zomerhuisje De Zeemeermin Uitgave voor jaar 2010

Zomerhuisje De Zeemeermin Uitgave voor jaar 2010 Zomerhuisje De Zeemeermin Uitgave voor jaar 2010 Sparrepad 100 D Camping Duinrand Hogeweg 96/B Burgh-Haamstede www.jkrielen.nl Inhoudsopgave Waarom toch de naam De Zeemeermin. Pagina: 3 Wat u moet weten

Nadere informatie

Zonnig, warm en vooral droog Hemelvaartweekend staat voor de deur!!

Zonnig, warm en vooral droog Hemelvaartweekend staat voor de deur!! Zonnig, warm en vooral droog Hemelvaartweekend staat voor de deur!! Den Inkel InfoMagazine verschijnt wekelijks gedurende het hoogseizoen op iedere zondag en is af te halen in de winkel of de receptie.

Nadere informatie

TARIEVEN 2014 Geopend: vrijdag 4 april tot woensdag 24 september 2014

TARIEVEN 2014 Geopend: vrijdag 4 april tot woensdag 24 september 2014 TARIEVEN 2014 Geopend: vrijdag 4 april tot woensdag 24 september 2014 Toeristische kampeertarieven 2014 Tarieven per nacht, incl. 1 of 2 personen, 1 kampeermiddel, voor kinderen één bijzettentje (tot 4

Nadere informatie

KAMPEERTARIEVEN SEIZOENPLAATS personen, kampeermiddel, auto, milieuheffing, excl. elektra 16 amp. Seizoen 01/04 t/m 31/10

KAMPEERTARIEVEN SEIZOENPLAATS personen, kampeermiddel, auto, milieuheffing, excl. elektra 16 amp. Seizoen 01/04 t/m 31/10 KAMPEERTARIEVEN 2017 Overnachting is: per nacht Aankomst na 14.00 en vertrek voor 11.00 uur. Passant op doortocht (fietsers of wandelaars): een kleine tent en fiets 1 pers. 10,00 2 pers. 13,00 Kampeertarief:

Nadere informatie

hét vakantiepark direct bij het strand

hét vakantiepark direct bij het strand hét vakantiepark direct bij het strand Omgeving: Midden in een landschap van bos- en duingebieden ligt Vakantiepark Schouwen, op 900 meter van het Noordzeestrand en 500 meter van de bekende en gezellige

Nadere informatie

TARIEVEN 2016 www.oldputten.nl - info@oldputten.nl - tel. 0525-681938 Geopend: vrijdag 15 april tot donderdag 15 september 2016

TARIEVEN 2016 www.oldputten.nl - info@oldputten.nl - tel. 0525-681938 Geopend: vrijdag 15 april tot donderdag 15 september 2016 TARIEVEN 2016 www.oldputten.nl - info@oldputten.nl - tel. 0525-681938 Geopend: vrijdag 15 april tot donderdag 15 september 2016 Toeristische kampeertarieven 2016 Tarieven per nacht, incl. 1 of 2 personen,

Nadere informatie

5. Wat zijn de betalingsmogelijkheden? Betalingsmogelijkheden: contant (maximum bedrag 999,00 ) of via creditcard (Visa, Mastercard, Maestro).

5. Wat zijn de betalingsmogelijkheden? Betalingsmogelijkheden: contant (maximum bedrag 999,00 ) of via creditcard (Visa, Mastercard, Maestro). BOEKING: 1. Hoe kan ik mijn vakantie bij Camping Vakantiedorp Malibu boeken: Door middel van onze officiële website, het sturen van een e-mail, of door telefonisch contact met ons op te nemen. 2. Is er

Nadere informatie

Donderdag 28-jan 6:30 8:27 11:54 12:54 15:34 17:23 19:20

Donderdag 28-jan 6:30 8:27 11:54 12:54 15:34 17:23 19:20 Januari 2016 Vrijdag 1-jan 6:44 8:50 11:41 12:44 14:55 16:41 18:45 Zaterdag 2-jan 6:44 8:50 11:41 12:45 14:56 16:42 18:46 Zondag 3-jan 6:44 8:50 11:42 12:45 14:57 16:43 18:47 Maandag 4-jan 6:44 8:49 11:42

Nadere informatie

Panorama Camping Sonnenberg 5 VALLEIEN CAMPING

Panorama Camping Sonnenberg 5 VALLEIEN CAMPING Panorama Camping Sonnenberg 5 VALLEIEN CAMPING BUNGALOWS GRATIS TOEGANG tot avonturen buitenbad VAL BLU (3km) TOP PLEK TOP SERVICE TOP INRICHTING TOP BELEVINGSVAKANTIE Pure ontspanning OP EEN VAN DE MOOISTE

Nadere informatie

Camping en Gîte de L ongline. Een leuke kleine Boerencamping in Frankrijk

Camping en Gîte de L ongline. Een leuke kleine Boerencamping in Frankrijk Camping en Gîte de L ongline Een leuke kleine Boerencamping in Frankrijk 2009 Camping & Gite de L ongline De vernieuwde site is online, Wij vieren dat we 1 jaar geleden de deuren openden. We willen onze

Nadere informatie

Tarieven Comfortplaatsen. Privé sanitair plaatsen. Chalets, Safaritenten, Lodgetenten en Trek-ins

Tarieven Comfortplaatsen. Privé sanitair plaatsen. Chalets, Safaritenten, Lodgetenten en Trek-ins Tarieven Comfortplaatsen Privé sanitair plaatsen Chalets, Safaritenten, Lodgetenten en Trek-ins Kampeerkalender erklaring kleuren in de kampeerkalender Laagseizoen iddenseizoen Hoogseizoen Recreatieteam

Nadere informatie

Park Informatie Openingstijden, Activiteiten en meer!

Park Informatie Openingstijden, Activiteiten en meer! Park Informatie Openingstijden, Activiteiten en meer! 5-12 september 2014 Fun & Entertainment Zaterdag 6 september 2014 Natuurwandeling ( Gehele dag ) Bij de receptie ligt een leuke natuurtocht voor je

Nadere informatie

Programma 24 Oktober - 2 November

Programma 24 Oktober - 2 November Programma 24 Oktober - 2 November Wij heten u van harte welkom op Ardennen Camping Bertrix. Alle activiteiten vinden plaats recreatieruimte of de horeca tenzij anders aangegeven. Bij slecht weer is er

Nadere informatie

Week 1. Donderdag 14 juli Vandaag staat er een uitstapje voor je geboekt naar Aqualand Playa del Delftse hout.

Week 1. Donderdag 14 juli Vandaag staat er een uitstapje voor je geboekt naar Aqualand Playa del Delftse hout. HOERA, het is eindelijk zomervakantie, heerlijk 6 weken vrij! Deze zomervakantie verandert onze BSO in All inclusief resort t Palet. Een heerlijke plek om jouw vakantie door te brengen! Zo kan je genieten

Nadere informatie

Camping Betuwe......genieten met het hele gezin

Camping Betuwe......genieten met het hele gezin Camping Betuwe......genieten met het hele gezin Welkom... Voor u ligt de brochure van Camping Betuwe, onze gezellige camping is gelegen aan de voet van de Utrechtse Heuvelrug, midden tussen de boomgaarden

Nadere informatie

Programma Betuwe Binnen. Voorseizoen 27-03- 2015 t/m 28-06- 2015

Programma Betuwe Binnen. Voorseizoen 27-03- 2015 t/m 28-06- 2015 Programma Betuwe Binnen Voorseizoen 27-03- 2015 t/m 28-06- 2015 Openingstijden Bakkerij met verse broodjes Ook te bestellen via www.betuwebinnen.nl/winkel of via het bestelformulier (verkrijgbaar bij de

Nadere informatie

Prijslijst kamperen vanaf 1 april t/m 28 oktober 2017

Prijslijst kamperen vanaf 1 april t/m 28 oktober 2017 Prijslijst kamperen vanaf 1 april t/m 28 oktober 2017 Data Periode Standaard Standaard Plus Comfort Extra persoon Trekkerstent incl. 6 ampère incl. 6 ampère incl. 10 ampère incl. 1 persoon en 4 personen.

Nadere informatie

De Zeeuwse Kust. Buiten zijn zoals jij dat wilt Geen reserveringskosten Persoonlijke gastvrijheid. Zeeland. www.ardoer.

De Zeeuwse Kust. Buiten zijn zoals jij dat wilt Geen reserveringskosten Persoonlijke gastvrijheid. Zeeland. www.ardoer. De Zeeuwse Kust Zeeland Buiten zijn zoals jij dat wilt Geen reserveringskosten Persoonlijke gastvrijheid Kamperen Kamperen kan met je eigen kampeermiddel op een ruime comfortplaats vanaf 100 m 2. Wanneer

Nadere informatie

Queen zong: It s a beautiful day. The sun is shining, I feel good. No one s gonna stop me now. En dat is precies hoe we ons voelen met dit weer!!

Queen zong: It s a beautiful day. The sun is shining, I feel good. No one s gonna stop me now. En dat is precies hoe we ons voelen met dit weer!! Queen zong: It s a beautiful day. The sun is shining, I feel good. No one s gonna stop me now. En dat is precies hoe we ons voelen met dit weer!! Na een prachtige week, staat ook komende week heerlijk

Nadere informatie

Camping De Eenhoorn Activiteiten programma 2016

Camping De Eenhoorn Activiteiten programma 2016 Camping De Eenhoorn Activiteiten programma 2016 Beste gasten van Camping De Eenhoorn, Ook dit seizoen bieden wij weer een gevarieerd activiteitenprogramma met leuke en gezellige evenementen voor alle leeftijden.

Nadere informatie

iedereen waardering 4 sterren

iedereen waardering 4 sterren Ruimte voor iedereen waardering 4 sterren Ruimte voor iedereen! Op camping t Strandheem krijgt u meteen het ultieme vakantiegevoel. Dit komt mede doordat deze familiecamping grenst aan een groot meer met

Nadere informatie

Camping De Heldense Bossen

Camping De Heldense Bossen Camping De Heldense Bossen Camping De Heldense Bossen is een gezellige camping in Limburg. Onze camping is in de schoolvakanties bij uitstek geschikt voor gezinnen met kinderen tot en met ca. 14 jaar.

Nadere informatie

North Sea Charters Prijslijst Sportvissen 2016

North Sea Charters Prijslijst Sportvissen 2016 Prijslijst Sportvissen 2016 Wrakvissen Korte tocht van 7.00u tot 17.000u aa11 zzzz zzz Lange tocht van 6.00u tot 18.00u Extra lange tocht van 6.00u tot 22.00u 900 euro - max. 12 personen 90 euro per persoon

Nadere informatie

Bungalowpark Camping Restaurant

Bungalowpark Camping Restaurant Bungalowpark Camping Restaurant Brochure - Het aanbod van onze vakantiewoningen - Onze facaliteiten op ons recreatiecentrum - Kampeerplaatsen - De omgeving en tips voor een dagje uit Bungalow type 6A (geschakeld)

Nadere informatie

V.M.F. TOER 04-05 JULI RIEME

V.M.F. TOER 04-05 JULI RIEME V.M.F. TOER 04-05 JULI RIEME Café/zaal Forty-Eight, Kanaalstraat 84 9940 Ertvelde-Rieme 10 - VMF leden 7.5 - deelname rit drink Later op prijsuitedling VMF in maart van het volgend jaar (geboduurde badge

Nadere informatie

VOORJAARS-ACTIVITEITEN

VOORJAARS-ACTIVITEITEN VOORJAARS-ACTIVITEITEN WELKOM De lente is weer in aantocht! Groene blaadjes aan de bomen, het zonnetje breekt voorzichtig door en alles staat weer in volle bloei. Ook bij ons zijn de lentekriebels al volop

Nadere informatie

Prijzen en acties 2016

Prijzen en acties 2016 Camping & Verhuur Prijzen en acties 2016 Algemene informatie Bij aankomst gaarne melden bij de receptie van Recreatiepark Sevink Molen. De receptie vindt u aangrenzend aan het woonhuis voor aan de weg.

Nadere informatie

2017 Minimale verhuur 2 nachten (kort weekend) alleen buiten de vakantieperiode:

2017 Minimale verhuur 2 nachten (kort weekend) alleen buiten de vakantieperiode: 2017 Minimale verhuur 2 nachten (kort weekend) alleen buiten de vakantieperiode: Huur 2 nachten 290,- 320,- 360,- 350,- MAART/APRIL 2017 vr 31 mrt 340 360 400 380 vr 7 april 340 360 400 380 *Paasweekend

Nadere informatie

TARIEVEN 2015 Geopend: vrijdag 3 april tot woensdag 23 september 2015

TARIEVEN 2015 Geopend: vrijdag 3 april tot woensdag 23 september 2015 TARIEVEN 2015 Geopend: vrijdag 3 april tot woensdag 23 september 2015 Toeristische kampeertarieven 2015 Tarieven per nacht, incl. 1 of 2 personen, 1 kampeermiddel, voor kinderen één bijzettentje (tot 4

Nadere informatie

Vrije tijd. Activiteiten Walcheren September 15

Vrije tijd. Activiteiten Walcheren September 15 Activiteiten Walcheren September 15 zon 30aug Rondje fietsen op Walcheren Zou je best eens een mooie fietstocht willen maken, maar doe je dat liever niet alleen? Fiets dan mee! We gaan een tocht maken

Nadere informatie

RECREATIEPARK EN JACHTHAVEN

RECREATIEPARK EN JACHTHAVEN RECREATIEPARK EN JACHTHAVEN Ontspannen, genieten en actief bezig zijn op Rhederlaagse Meren Op recreatiepark Rhederlaagse Meren is er voor jong en oud genoeg te beleven. Heerlijk zwemmen in de Rhederlaag

Nadere informatie

Hoewel een groot deel van de kinderen al vakantie heeft, moeten we hier in het zuiden echt nog een weekje naar school!

Hoewel een groot deel van de kinderen al vakantie heeft, moeten we hier in het zuiden echt nog een weekje naar school! Hoewel een groot deel van de kinderen al vakantie heeft, moeten we hier in het zuiden echt nog een weekje naar school! Voor de meeste kinderen is dat waarschijnlijke geen straf, want bijna overal staat

Nadere informatie

Parkreglement Vaste gasten

Parkreglement Vaste gasten Parkreglement Vaste gasten Hartelijk welkom op camping de Horrebieter. Om voor iedereen de vakantie zo aangenaam mogelijk te maken, hebben we een paar regels waar elke gast zich aan dient te houden. Deze

Nadere informatie

Juni. Welkom bij Camping De Heldense Bossen. Tijdens uw verblijf kunt deelnemen aan een aantal activiteiten die wij voor u organiseren.

Juni. Welkom bij Camping De Heldense Bossen. Tijdens uw verblijf kunt deelnemen aan een aantal activiteiten die wij voor u organiseren. Juni Welkom bij Camping De Heldense Bossen Tijdens uw verblijf kunt deelnemen aan een aantal activiteiten die wij voor u organiseren. Voor een aantal activiteiten kunt u zich inschrijven bij de receptie,

Nadere informatie

U bent van harte welkom!

U bent van harte welkom! U bent van harte welkom! In dit boekje vindt u alle activiteiten die georganiseerd worden in De Uiterton voor het seizoen september 2017 - september 2018. Het kan zijn dat er wijzigingen optreden in het

Nadere informatie

website Nieuwsbrief Januari 2017

website  Nieuwsbrief Januari 2017 Brabants Amateur Wijnmakers-en Bierbrouwersgilde Rivierenland Beste Gildeleden, website www.gilde-rivierenland.nl Nieuwsbrief Januari 2017 Voor iedereen die we nog niet gezien hebben op onze nieuwjaar

Nadere informatie

Prijslijst. Camping Chalets Glamping Zilthůs Hotel

Prijslijst. Camping Chalets Glamping Zilthůs Hotel Prijslijst 2018 Camping Chalets Glamping Zilthůs Hotel Standaard Arrangementen Tarieven 2018 Kamperen Van - Tot Comfort Comfort + Huisdier Voorseizoen * 16.03-22.06 1.300,- 1.500,- 70,- Pasen 30.03-03.04

Nadere informatie

de Zanderij dat is meer dan kamperen

de Zanderij dat is meer dan kamperen de Zanderij dat is meer dan kamperen welkom op de Zanderij een lange traditie van Veluws gastheerschap Verscholen in de uitgestrekte bossen van de Veluwe, vlakbij fraaie heidevelden, zandverstuivingen

Nadere informatie

FAMILIE PARK DE VECHTVALLEI

FAMILIE PARK DE VECHTVALLEI FAMILIE PARK DE VECHTVALLEI Hartelijk dank voor het aanvragen van deze brochure. Wanneer u nog meer wilt weten over deze accommodaties of het park zelf dan kunt u die natuurlijk altijd aan ons stellen

Nadere informatie

vakantieplek Veluwe midden op de Een schitterende VIERHOUTEN

vakantieplek Veluwe midden op de Een schitterende VIERHOUTEN Een schitterende vakantieplek midden op de Veluwe VIERHOUTEN In het hoogseizoen een echte gezinscamping & in het laagseizoen een oase van rust Ontdek de Veluwe... Recreatiepark Samoza is gelegen in Vierhouten,

Nadere informatie

18,00 op basis van 2 p.p.n.. (incl. elektro 4 KWh per dag) Extra pers. 4,50 p.n.

18,00 op basis van 2 p.p.n.. (incl. elektro 4 KWh per dag) Extra pers. 4,50 p.n. Kampeertarieven 2018 Basisplaats ( Caravan, vouwwagen, tent ) Standaard 6 AMP. 18,00 op basis van 2 p.p.n.. (incl. elektro 4 KWh per dag) Extra pers. 4,50 p.n. Comfortplaatsen Standaard 16amp.(incl. elektra

Nadere informatie

Welkom! Welkom! Welkom! Welkom! Welkom! Beste gast,

Welkom! Welkom! Welkom! Welkom! Welkom! Beste gast, Welkom! Welkom! Welkom! Welkom! Welkom! Beste gast, Welkom in onze stacaravan!! We hebben geprobeerd zoveel mogelijk informatie in deze brochure op te nemen. Als je je aangemeld hebt op het park bij aankomst,

Nadere informatie

8,6. uit is een kunst... beleven - genieten - proeven

8,6. uit is een kunst... beleven - genieten - proeven 8,6 uit is een kunst... beleven - genieten - proeven Welkom...... in Zeeland. De mooiste provincie van Nederland waar u zeeën van ruimte en tijd heeft! Hier ontdekt u elke keer weer wat nieuws: of u nu

Nadere informatie

januari 2012 - februari 2012

januari 2012 - februari 2012 januari 2012 - februari 2012 januari 2012 1 2 3 4 5 6 7 8 30 31 februari 2012 1 2 3 4 5 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 2 jan 3 4 5 6 7 8 From 26 dec 11 Kerstvakantie 9 15 jan 2 8 jan

Nadere informatie

PRIJZEN. Volwassenen 6,00 7,50 9,50 10,80 7,50 6,00. Kinderen (0-2 jaar) Gratis Gratis Gratis Gratis Gratis Gratis

PRIJZEN. Volwassenen 6,00 7,50 9,50 10,80 7,50 6,00. Kinderen (0-2 jaar) Gratis Gratis Gratis Gratis Gratis Gratis PRIJZEN Dagprijslijst 2014 Staanplaatsen geldig van 16/04 tot 21/09 16/04-07/06 07/06-05/07 05/07-09/08 09/08-23/08 23/08-06/09 06/09-21/09 Volwassenen 6,00 7,50 9,50 10,80 7,50 6,00 Kinderen (0-2 jaar)

Nadere informatie

PRIJSLIJST Groepsaccommodatie De Grote Schans 2012: Max. 36 personen.

PRIJSLIJST Groepsaccommodatie De Grote Schans 2012: Max. 36 personen. Groepsaccommodatie De Grote Schans 2012: Max. 36 personen. Weekend Midweek Van maandag 15.00 uur Alle kamers zijn voorzien van sanitaire voorzieningen zoals wasbak, douche en toilet. Teruggestort als eindinspectie

Nadere informatie

ARRANGEMENTEN. persoonlijk gastvrij ontspannen HOTEL T ANKER

ARRANGEMENTEN. persoonlijk gastvrij ontspannen HOTEL T ANKER ARRANGEMENTEN persoonlijk gastvrij ontspannen HOTEL T ANKER WELKOM BIJ T ANKER In Hotel t Anker zult u zich vanaf het eerste ogenblik thuis voelen. De gastvrije ontvangst, het gezellige restaurant en de

Nadere informatie

Ac viteitengids De Uiterton. Seizoen 2014-2015. www.woonzorgflevoland.nl

Ac viteitengids De Uiterton. Seizoen 2014-2015. www.woonzorgflevoland.nl Ac viteitengids De Uiterton Seizoen 2014-2015 www.woonzorgflevoland.nl U bent van harte welkom! In dit boekje vindt u alle activiteiten die georganiseerd worden in De Uiterton voor het seizoen September

Nadere informatie

wedstrijd wijzigen en ook de klassenindeling.

wedstrijd wijzigen en ook de klassenindeling. 1. Algemene informatie Alle tijden en wedstrijd technische zaken zijn onder voorbehoud. Dagindeling kan na de 1e wedstrijd wijzigen en ook de klassenindeling. Organisatie Locatie Wegbewijzering FCC Rijswijk

Nadere informatie

Informatie en tarieven 2014

Informatie en tarieven 2014 Camping Duinzicht Koudekerke / Dishoek Informatie en tarieven 2014 Dé familiecamping aan het zonnigste strand van Zeeland! Plattegrond 2014 Kampeertarieven 2014 Kampeertarieven 2014 gelden per overnachting

Nadere informatie

Boerderij Camping "Berghem"

Boerderij Camping Berghem Welkom De familie Hautvast heet u van harte welkom op boerderij camping "Berghem gelegen op het balkon van Limburg, in een bosachtige en mooie vergezichten. De boerderij "Berghemmerhof" is een oude halve

Nadere informatie

KAMPEREN. Hemelvaart 24 mei - 29 mei 200,00 225,00 255,00 Pinksteren 02 jun - 06 jun 170,00 190,00 210,00

KAMPEREN. Hemelvaart 24 mei - 29 mei 200,00 225,00 255,00 Pinksteren 02 jun - 06 jun 170,00 190,00 210,00 TARIEVEN VAN ONS VAKANTIEPARK SEIZOEN 0 KAMPEREN Comfort Comfort XL Supercomfort XL Laag Midden Hoog Laag Midden Hoog Laag Midden Hoog Kampeerplaats incl. pers. 0,00,00,00,00,00,00 n.v.t.,00,00 Iedere

Nadere informatie

Zeddam in het mooie Montferland, de parel van de Achterhoek

Zeddam in het mooie Montferland, de parel van de Achterhoek Zeddam in het mooie Montferland, de parel van de Achterhoek Voor u ligt de nieuwe folder van ons hotel voor 2016. Hotel Eureka ligt in het Montferland, een bosrijke omgeving met volop fiets- en wandelmogelijkheden,

Nadere informatie

Weg van de drukte van alledag en genieten van uw welverdiende vakantie!

Weg van de drukte van alledag en genieten van uw welverdiende vakantie! Weg van de drukte van alledag en genieten van uw welverdiende vakantie! info@klaverweide.com www.klaverweide.com Recreatiepark Klaverweide is een gastvrije camping op één van de mooiste locaties van chouwen-uiveland,

Nadere informatie

ping le Val d Amour amc

ping le Val d Amour amc Camping le Val d Amour www.levaldamour.com De omgeving Neem de tijd om de Jura te ontdekken. Het is een prachtig gebied met veel rivieren, grotten, bossen, bergen in een verscheidenheid aan landschappen

Nadere informatie

Activiteitenbulletin Ewoud en Elisabeth Gasthuis. September en oktober 2015

Activiteitenbulletin Ewoud en Elisabeth Gasthuis. September en oktober 2015 Activiteitenbulletin Ewoud en Elisabeth Gasthuis September en oktober 2015 Welkom in het Ewoud en Elisabeth Gasthuis Voor uw gemak hebben wij dit activiteitenbulletin samengesteld. Hierin vindt u informatie

Nadere informatie

Zaterdag : Zondag : om 19u00 ten laatste Maandag :

Zaterdag : Zondag : om 19u00 ten laatste Maandag : NIEUWSBRIEF Verschijnt omdat het past Extra nieuwsbrief Omdat ons weekend dichterbij komt, sturen we jullie deze extra nieuwsbrief, volledig gewijd aan het kringweekend. Waar en Wanneer Het kringweekend

Nadere informatie

CAMPING APARTMENTS WELLNESS RESORT PRIJZEN 2013/14

CAMPING APARTMENTS WELLNESS RESORT PRIJZEN 2013/14 CAMPING APARTMENTS WELLNESS RESORT 2013/14 AANBIEDINGEN CAMPING WINTER 2013/14 CAMPING WINTER 2013/14: DOLOMITISUPERPREMIERE 4=3 Minimaal 4 dagen skiplezier in het Val di Fassa voor de prijs van 3: Skipas

Nadere informatie

VRAGEN THEMA PARKEREN

VRAGEN THEMA PARKEREN VRAGEN THEMA PARKEREN 1. Waar kan ik zo goedkoop mogelijk parkeren in s-hertogenbosch? A. Alle parkeergarages en transferia in en om de stad hebben dezelfde tarieven. B. Aan de rand van de stad zijn er

Nadere informatie

EEN ZEE AAN MOGELIJKHEDEN. Begin 2014 bij Golden Tulip Strandhotel Westduin!

EEN ZEE AAN MOGELIJKHEDEN. Begin 2014 bij Golden Tulip Strandhotel Westduin! EEN ZEE AAN MOGELIJKHEDEN Begin 2014 bij Golden Tulip Strandhotel Westduin! Golden Tulip Strandhotel Westduin een zee aan mogelijkheden... 8 REDENEN WAAROM U BIJ GOLDEN TULIP STRANDHOTEL WESTDUIN MOET

Nadere informatie