Klassieke Radiatoren. Laurens Partner. Radiator Studio Essen. Radiator Studio Lommel. Radiator Studio Leersum. Hoofdkantoor Benelux

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Klassieke Radiatoren. Laurens Partner. Radiator Studio Essen. Radiator Studio Lommel. Radiator Studio Leersum. Hoofdkantoor Benelux"

Transcriptie

1 Laurens Partner Radiator Studio Lommel Maatheide 98A 3920 Lommel, België Tel: Radiator Studio Essen Epicealaan Essen, België Tel: Klassieke Radiatoren Hoofdkantoor Benelux Laurens Benelux bvba Maatheide 98A 3920 Lommel, België benelux@laurensint.com Tel: Radiator Studio Leersum Rijksstraatweg CN Leersum, Nederland radiatorstudioleersum@gmail.com Tel: Tel

2 Art Deco Fleurielle Liberty Epoca Biaxo Boston Noviteit Retro badkamer Anuova Anuova Seat Retro kranen Accessoires Kleuren en afwerking Configurator

3

4 Anno 1900 Art Deco Deze radiator in gegoten gietijzer kenmerkt zich door zijn originele decoratie tekening op de elementen. De Art Deco leent zich uitstekend voor het verwarmen van grotere ruimtes. Dit omdat gietijzer de eigenschap heeft om zijn warmte lang en gelijkmatig af te geven. De Art Deco is een blikvanger in iedere stijl en ruimte door zijn tijdloos design.

5 Tel Stel makkelijk uw radiator online samen op of neem contact met ons op voor een offerte op maat naar uw wensen. Wij adviseren u graag. Prijzen en relevante technische informatie wordt automatisch weergegeven na uw selectie.

6 Art Deco F Variant: Vloermodel, hoogte: 760 mm, speciale lakafwerking: black-gold metalic 05

7

8 Fleurielle De Fleurielle heeft een specifieke asymmetrische tekening met bloemenmotief bovenaan welke aan de onderkant eindigt met een krulmotief. Deze gietijzeren radiator komt in ieder interieur tot zijn recht. Zelfs met zijn kleine robuuste gestalte heeft hij een grote warmteafgifte. Gietijzer is zéér duurzaam waardoor deze radiator meer dan een leven lang meegaat. Met zijn nostalgische design, zijn levensduur en warmteafgifte weet u met deze radiator wat de prioriteiten zijn. De Fleurielle is een aanwinst voor uw interieur!

9 Tel Stel makkelijk uw radiator online samen op of neem contact met ons op voor een offerte op maat naar uw wensen. Wij adviseren u graag. Prijzen en relevante technische informatie wordt automatisch weergegeven na uw selectie.

10 Fleurielle F Variant: vloermodel, hoogte: 750 mm, speciale lakafwerking: Antiek Zilver 09

11

12 Renaissance Liberty Met zijn frisse gelijkzijdige karakter is de Liberty een stukje kunst uit het verleden. Die in ieder interieur een vleugje Provence uitademt. Door zijn gladde uitzicht met een subtiel krulmotief bovenaan de elementen leent de Liberty zich uitstekend als focuspunt in elke ruimte.

13 Tel Stel makkelijk uw radiator online samen op of neem contact met ons op voor een offerte op maat naar uw wensen. Wij adviseren u graag. Prijzen en relevante technische informatie wordt automatisch weergegeven na uw selectie.

14 Liberty F Variant: vloermodel, hoogte: 955 mm, speciale lakafwerking: geborsteld gietijzer afgewerkt met blanke lak 13

15

16 One of a kind Epoca De Epoca is een one off a kind gietijzeren radiator met een uitbundig decorerend bloemenmotief in een grijskleur gietijzeren uitvoering. De Epoca doet iedere ruimte eer aan van kasteelkamer tot industrieel gebouw. We bevelen voor een Epoca een originele kraan met bakelieten handvat aan.

17 Tel Stel makkelijk uw radiator online samen op of neem contact met ons op voor een offerte op maat naar uw wensen. Wij adviseren u graag. Prijzen en relevante technische informatie wordt automatisch weergegeven na uw selectie.

18 Epoca 90-08F Variant: vloermodel, hoog: 838 mm, speciale lakafwerking: Epoca Grey 17

19

20 functioneel Biaxo De Biaxo is een klassieke gietijzeren radiator die door zijn functionele design iedere ruimte aankleedt. Gaat u voor licht en luchtig of voor sfeer en kleur? Deze radiator komt met alle stijlen weg. En maakt van uw ruimte een lust voor het oog. Door zijn design warmt deze radiator snel op, de vormgeving zorgt voor een gezellige warmtestraling. Biaxo radiatoren zijn in een uitgebreid hoogte - en breedte gamma te verkrijgen. De toepassingen zijn quasi eindeloos.

21 Tel Stel makkelijk uw radiator online samen op of neem contact met ons op voor een offerte op maat naar uw wensen. Wij adviseren u graag. Prijzen en relevante technische informatie wordt automatisch weergegeven na uw selectie.

22 Biaxo W Variant: muurmodel, hoogte: 600 mm, lakafwerking: wit RAL

23

24 Boston De gestroomlijnde Boston is een gietijzeren radiator, die moeiteloos wordt opgenomen in de ruimte en tegelijkertijd zijn functionaliteit bewijst. De elementen zijn door geometrische eenvoud en strakke lijnen van een mooi design voorzien. Door de afwezigheid van decoratie oogt deze solide radiator in de kamer zeer robuust en stoer. Deze radiator met glad oppervlak werd met veel aandacht voor functionaliteit in de jaren 30 ontworpen en tot op de dag van vandaag gebruikt om uw kamer perfect en functioneel te verwarmen.

25 Tel Stel makkelijk uw radiator online samen op of neem contact met ons op voor een offerte op maat naar uw wensen. Wij adviseren u graag. Prijzen en relevante technische informatie wordt automatisch weergegeven na uw selectie.

26 Boston W Variant: muurmodel, hoogte: 540 mm, lakafwerking: wit RAL

27

28 rustiek & klassiek Noviteiten In samenwerking met een Britse designer breiden we ons aanbod uit met een nieuwe collectie klassieke en rustieke radiatoren. Deze nieuwe lijn wordt net zoals onze eigen producten geproduceerd en op maat gebouwd, getest en van de beste lak voorzien. Door onze werkwijze, de bijzondere kleuren en designs kan deze nieuwe collectie van het Laurens Kwaliteitslabel voorzien worden.

29 Tel Stel makkelijk uw radiator online samen op of neem contact met ons op voor een offerte op maat naar uw wensen. Wij adviseren u graag. Prijzen en relevante technische informatie wordt automatisch weergegeven na uw selectie.

30 Biaxo F Variant: vloermodel, hoogte: 330 mm, lakafwerking: mat zwart (grondlak) 29

31

32 praktisch Retro badkamer Deze badkamer radiatoren zijn een belangrijke accessoire voor elke badkamer. Door het Laurens retro design, mooie afwerking en originaliteit is een mooi resultaat gegarandeerd voor elke badkamer waarin u de romantisch-landelijke sfeer van de jaren 1900 wil creëren. Onze retro badkamer radiatoren worden enkel gemaakt van hoogwaardige materialen zoals messing en roestvrijstaal. Dit verzekert u van een zeer goede warmteafgifte en lange levensduur. De gehele productie is handmatig vanaf de samenstelling van de elementen tot de volledige afwerking van de radiator. Dit garandeert een hoog kwaliteitsniveau, praktische functionaliteit en authentieke originaliteit.

33 Tel Stel makkelijk uw radiator online samen op of neem contact met ons op voor een offerte op maat naar uw wensen. Wij adviseren u graag. Prijzen en relevante technische informatie wordt automatisch weergegeven na uw selectie.

34 Retro Bagno Classic Variant: vloermodel, hoogte: 972 mm, lakafwerking oppervlak chroom/ wit RAL

35

36 eindeloos Anuova De Anuova Line straalt door zijn leden-elementen Glamour en Boudoir stijl in één adem uit. Door zijn bijna oneindige mogelijkheden kan deze radiator zeer hoge warmteafgiftes behalen. De klassieke ledenbuis constructie uit metaal verzekert u van een snelle en comfortabele warmte overbrenging in uw ruimte. Door technologische voortschrijding zijn de lasnaden vrijwel glad wat het esthetisch design ten goede komt. Dit laat ons toe om nog meer afwerkingen aan te bieden. U kan kiezen om deze radiator onder andere transparant of in een rustiek uiterlijk te laten afwerken.

37 Tel Stel makkelijk uw radiator online samen op of neem contact met ons op voor een offerte op maat naar uw wensen. Wij adviseren u graag. Prijzen en relevante technische informatie wordt automatisch weergegeven na uw selectie.

38 Anuova Line C2/ W Variant: muurmodel, hoogte: 1800 mm, speciale lakafwerking: transparante lak over oppervlakte roest 37

39

40 zitbankje Anuova Seat De Anuova seat is een mooi voorbeeld van één van de vele innovatieve oplossingen die we in de praktijk hebben omgezet. Door een eenvoudige maar solide constructie met een frame wordt deze radiator een functioneel element. Deze oplossing past goed in een wachtkamer, veranda of wintertuin.

41 Tel Stel makkelijk uw radiator online samen op of neem contact met ons op voor een offerte op maat naar uw wensen. Wij adviseren u graag. Prijzen en relevante technische informatie wordt automatisch weergegeven na uw selectie.

42 Anuova Seat AS6-1300/4 Variant: vloermodel, hoogte: 388 mm, lakafwerking: RAL9010 wit 41

43

44 bijpassende Retro kranen Een radiator kraan met historische look is zeer belangrijk bij het installeren van gietijzeren radiatoren. De authenticiteit van de installatie wordt met deze lijn van radiatorkranen verzekerd. Bijkomend voordeel is dat de warmteafgifte geruisloos geregeld wordt. Het aanbod omvat klassieke kranen met verschillende mogelijkheden van afregelhendels tot wieltjes of draaiknop. Waarvan verschillende voorzien zijn van een thermostaat. Het reeds uitgebreide gamma wordt vervolledigd door hoog exclusieve handgemaakte kranen uit Engeland.

45 Tel Stel makkelijk uw radiator online samen op of neem contact met ons op voor een offerte op maat naar uw wensen. Wij adviseren u graag. Prijzen en relevante technische informatie wordt automatisch weergegeven na uw selectie.

46 Anuova radiatorkraan Varianta haaks, afwerking: chroom 45

47

48 in detail Accessoires Door bijpassende accessoires te kiezen wordt de gehele installatie tot in het kleinste detail stijlvol afgewerkt. Rozetten verbergen de moderne techniek en zorgen vanaf de muur of vloer voor een perfect afgewerkt geheel. De stijlvolle ontluchter en blindstop verzekeren de radiator van een perfecte warmteafgifte en overeenkomstige look. Verder kunnen we uw gietijzeren radiator elektrisch uitrusten, ofwel volledig, ofwel in combinatie met uw cv systeem.

49 Tel Stel makkelijk uw radiator online samen op of neem contact met ons op voor een offerte op maat naar uw wensen. Wij adviseren u graag. Prijzen en relevante technische informatie wordt automatisch weergegeven na uw selectie.

50 Ontluchtingsventiel LIO12-M VARIANT: 1/2, afwerking: antiek brons 49

51

52 precisie Kleur & afwerking Een speciale, tijdloze afwerking en kleur geeft deze radiatoren een zeer lange levensduur en kleurvastheid. Dankzij de precieze voorbereiding van de radiator en gebruik van hoogkwalitatieve laksoorten kunnen we u een zeer uitgebreid kleuren pallet aanbieden waaruit u uw keuze kunt maken. Tevens is het mogelijk om uw radiator te laten borstelen, polijsten, en poederlakken. Dankzij een nieuwe technologie bieden wij ook complexe afwerkingen aan in Black-Gold en Black-Silver. Of u kiest voor transparante lak wat uw radiator met een lichte roest-oppervlakte schakering een industriële uitstraling geeft.

53 Licht Ivoor RAL 1015 Grijs Beige RAL 1019 Robijnrood RAL 3003 Signaalviolet RAL 4008 Briljantblauw RAL 5007 Turkooisblauw RAL 5018 Blauwgroen RAL 6004 Bleekgroen RAL 6021 Pastelturquoise RAL 6034

54 Antracietgrijs Ombergrijs Grafietgrijs RAL 7016 RAL 7022 RAL 7024 Chocoladebruin Parelmoer koper Crèmewit RAL 8017 RAL 8029 RAL 9001 Gitzwart RAL 9005 Blank aluminium RAL 9006 Zuiver wit RAL

55

56 stel zelf uw radiator samen Configurator Wilt u snel een prijs, warmteafgifte of technische gegevens? Stel makkelijk zelf uw radiator naar wens samen op U kan uw radiator kiezen inclusief kranen, afwerking, kleur en aansluitingsvariant. U kiest zelf het type en de hoogte. Voor de breedte kiest u eenvoudig het aantal leden dat u wenst. U kan uw keuze maken uit bestaande afmetingen en deze aanpassen aan uw wensen. Uw gekozen radiator kan u opslaan, afprinten of onmiddellijk bestellen. 55

57 uw Notities

Aansluittoebehoren voor Radiatorkranen

Aansluittoebehoren voor Radiatorkranen Laurens Kranen Nostalgische Radiator Kranen Art Deco Art Deco Therm Unieke Retro Kranen Elegant Style Elegant Style met hout detail Moderne Radiator Kranen Piccolo Piccolo Thermo Fleurielle Fleurielle

Nadere informatie

mijn huis, mijn sfeer, mijn deur

mijn huis, mijn sfeer, mijn deur mijn huis, mijn sfeer, mijn deur Kijk voor meer op: MODERN LANDELIJK JAREN 30 MODERN moderne minimalistische woonstijl Strak en ruimtelijk, dat is jouw stijl. Grote gebaren, eigenzinnig. Comfort zonder

Nadere informatie

Design- en paneelradiatoren Plieger 4929898 6.5 2-14 21022014_Opmaak 2 26-02-14 10:50 Pagina 1. Design- en paneelradiatoren

Design- en paneelradiatoren Plieger 4929898 6.5 2-14 21022014_Opmaak 2 26-02-14 10:50 Pagina 1. Design- en paneelradiatoren Design- en paneelradiatoren Plieger 4929898 6.5 2-14 21022014_Opmaak 2 26-02-14 10:50 Pagina 1 Design- en paneelradiatoren Design- en paneelradiatoren Plieger 4929898 6.5 2-14 21022014_Opmaak 2 26-02-14

Nadere informatie

-40% -40% -50% RADIATOREN DESIGN EN KWALITEIT AAN BETAALBARE PRIJZEN. Overzicht volledig aanbod / Meer info / Bestellen :

-40% -40% -50% RADIATOREN DESIGN EN KWALITEIT AAN BETAALBARE PRIJZEN. Overzicht volledig aanbod / Meer info / Bestellen : RADIATOREN DESIGN EN KWALITEIT AAN BETAALBARE PRIJZEN BeauHeat staat voor een ruim assortiment van kwalitatieve radiatoren dat een antwoord biedt op elke vraag in de markt, en dit tegen betaalbare prijzen.

Nadere informatie

ARCHE BAD COLLECTION. VASCO STAAL RADIATOR NEDERLAND Geldig vanaf 03/2014

ARCHE BAD COLLECTION. VASCO STAAL RADIATOR NEDERLAND Geldig vanaf 03/2014 ARCHE BAD COLLECTION VASCO STAAL RADIATOR NEDERLAND Geldig vanaf 03/2014 Als klimaatregeling kunst wordt Nergens wordt comfort zo intens gekoesterd, esthetiek zo intensief ervaren en levenskwaliteit zo

Nadere informatie

VISUALS SCANDINAVIAN URBAN MODERN

VISUALS SCANDINAVIAN URBAN MODERN 1 VISUALS Visuals zijn betaalbare, artistieke, 3D interieur weergaven. Deze 'artist impression' beelden zijn niet alleen bijzonder fraai, daarnaast zijn ze amper van echt te onderscheiden. SCANDINAVIAN

Nadere informatie

MIJN DEUR .NL OMDAT SMAKEN VERSCHILLEN .NL. Less is more. De plek waar je, je thuis voelt. Eigenwijs. Kijk voor meer op MIJN DEUR

MIJN DEUR .NL OMDAT SMAKEN VERSCHILLEN .NL. Less is more. De plek waar je, je thuis voelt. Eigenwijs. Kijk voor meer op MIJN DEUR Kijk voor meer op.nl.nl OMDAT SMAKEN VERSCHILLEN Less is more De plek waar je, je thuis voelt Eigenwijs HUIS, SFEER, KIJK VOOR MEER OP:.NL MAAK HET VERSCHIL Welke woonstijl spreekt jou het meest aan?.nl

Nadere informatie

Ontdek onze radiators voor jouw leven, jouw badkamer.

Ontdek onze radiators voor jouw leven, jouw badkamer. 510 DE RADIATOREN De gezellige warmte wanneer je uit bed komt, de geruststellende warmte wanneer uw duiveltjes in bad spelen, de warmte die troost biedt op een droevige avond, de warmte die de winter het

Nadere informatie

Trapleuningen en trapleuninghouders

Trapleuningen en trapleuninghouders Trapleuningen en trapleuninghouders Van alle tijden Door de jaren heen is de rol van trapleuningen en trapleuninghouders sterk veranderd. Was de trapleuning gisteren nog een puur functioneel houvast,

Nadere informatie

MIJN DEUR .NL VERDI PLAFONDHOGE DEUREN .NL. Less is more. De plek waar je thuis bent. Eigenwijs. Kijk voor meer op MIJN DEUR

MIJN DEUR .NL VERDI PLAFONDHOGE DEUREN .NL. Less is more. De plek waar je thuis bent. Eigenwijs. Kijk voor meer op MIJN DEUR Kijk voor meer op.nl.nl VERDI PLAFONDHOGE EN Less is more De plek waar je thuis bent Eigenwijs HUIS, SFEER, KIJK VOOR MEER OP:.NL VERDI VERDI IS EEN - KOZIJNCOMBINATIE WELKE PLAFONDHOOG WORDT GEPLAATST.

Nadere informatie

Copa Shutters Copa Woodblinds. Raamdecoratie, geïnspireerd door de natuur. Filtering light by design.

Copa Shutters Copa Woodblinds. Raamdecoratie, geïnspireerd door de natuur. Filtering light by design. Copa Shutters Copa Woodblinds Raamdecoratie, geïnspireerd door de natuur Filtering light by design. Copa Shutters Een nieuwe revolutie in raamdecoratie Houten shutters zijn in Amerika, maar ook in veel

Nadere informatie

Eiken. Woonassortiment. Collectie 2008/2009. Een unieke collectie eiken meubelen. www.woood.nl

Eiken. Woonassortiment. Collectie 2008/2009. Een unieke collectie eiken meubelen. www.woood.nl Alle genoemde afmetingen zijn uitwendig gemeten en kunnen iets afwijken Alle artikelen worden als bouwpakket met handleiding geleverd Modelwijzigingen alsmede zetfouten voorbehouden Alle modelrechten voorbehouden

Nadere informatie

-40% -40% -50% RADIATOREN DESIGN EN KWALITEIT AAN BETAALBARE PRIJZEN. Overzicht volledig aanbod / Meer info / Bestellen :

-40% -40% -50% RADIATOREN DESIGN EN KWALITEIT AAN BETAALBARE PRIJZEN. Overzicht volledig aanbod / Meer info / Bestellen : RADIATOREN DESIGN EN KWALITEIT AAN BETAALBARE PRIJZEN BeauHeat staat voor een ruim assortiment van kwalitatieve radiatoren dat een antwoord biedt op elke vraag in de markt, en dit tegen betaalbare prijzen.

Nadere informatie

MIJN DEUR .NL OMDAT SMAKEN VERSCHILLEN .NL. Less is more. De plek waar je, je thuis voelt. Eigenwijs. Kijk voor meer op MIJN DEUR

MIJN DEUR .NL OMDAT SMAKEN VERSCHILLEN .NL. Less is more. De plek waar je, je thuis voelt. Eigenwijs. Kijk voor meer op MIJN DEUR MIJN DEUR Kijk voor meer op MIJN DEUR.NL.NL OMDAT SMAKEN VERSCHILLEN Less is more De plek waar je, je thuis voelt Eigenwijs MIJN HUIS, MIJN SFEER, MIJN DEUR KIJK VOOR MEER OP: MIJN DEUR.NL MIJNDEUR.NL

Nadere informatie

Aluminium jaloezieën. Collectie. Uitvoering. Bediening. Systemen. Toepassing

Aluminium jaloezieën. Collectie. Uitvoering. Bediening. Systemen. Toepassing Aluminium jaloezieën Collectie Onze collectie aluminium jaloezieën wordt gepresenteerd in een breed scala aan kleuren en diverse lamel breedtes. De collectie omvat ruim 230 kleuren. De 70mm lamelbreedte

Nadere informatie

2ooo DECOR 2000, DECORATIESPECIALIST MET HET TINTTO KWALITEITSLABEL

2ooo DECOR 2000, DECORATIESPECIALIST MET HET TINTTO KWALITEITSLABEL decor 2ooo woondecoratie STIJLVOLLE IDEEËN VOOR UW WONING COMBINEER... en voel u thuis DECOR 2000, DECORATIESPECIALIST MET HET TINTTO KWALITEITSLABEL VLOERBEKLEDING - TAPIJTEN - BEHANG - VERF - PARKET

Nadere informatie

T r a p p e n i n u w st i j l

T r a p p e n i n u w st i j l Trappen in uw stijl Trappenfabriek Hoograven is de grootste LIVING trappen fabrikant van Nederland en ontwerpt, ontwikkelt en produceert al meer dan 80 jaar standaard- en maatwerktrappen voor iedereen,

Nadere informatie

Betaalbaar design voor elke dag

Betaalbaar design voor elke dag Betaalbaar design voor elke dag Day by Day is ontwikkeld in samenwerking met de ontwerpers van Phoenix Design. Met het motto Logic, morals and magic harmoniëren zij ethiek en esthetica, economie en ecologie,

Nadere informatie

Welkom! Bent u zich aan het oriënteren op parket of een houten vloer en wilt u inspirerende ideeën opdoen?

Welkom! Bent u zich aan het oriënteren op parket of een houten vloer en wilt u inspirerende ideeën opdoen? Welkom! Bent u zich aan het oriënteren op parket of een houten vloer en wilt u inspirerende ideeën opdoen? Graag laten we u alvast een aantal highlights zien uit de meest uitgebreide en op individualistische

Nadere informatie

COLLECTIE HORIZONTALE JALOEZIEËN ALUMINIUM

COLLECTIE HORIZONTALE JALOEZIEËN ALUMINIUM COLLECTIE HORIZONTALE JALOEZIEËN ALUMINIUM KLEURNR. 15594 Aluminium jaloezieën van bece zijn beschikbaar met lamelbreedtes van 16, 25, 35, 50 en 70 mm. Ben je op zoek naar een elegante uitstraling, kies

Nadere informatie

Materiaal met traditie. Opnieuw geïnterpreteerd.

Materiaal met traditie. Opnieuw geïnterpreteerd. ALBRECHT JUNG GMBH & CO. KG Volmestraße 1 58579 Schalksmühle Germany Voorzien van het kwaliteitskeurmerk Made in Germany van TÜV NORD. Tel. +49 2355 806-553 Fax +49 2355 806-254 mail.vka@jung.de www.jung.de

Nadere informatie

BOOG! Stijlvol, Sterk en op Maat!

BOOG! Stijlvol, Sterk en op Maat! BOOG! Stijlvol, Sterk en op Maat! BOOG Wilt u uw auto beschermen tegen weers- en andere invloeden? Beschut en in privacy genieten van uw terras? Of droog staan als u thuiskomt? Dan bent u bij Boog aan

Nadere informatie

Schlüter -TRENDLINE. Profielen voor designconcepten. Hoogwaardig design voor actuele tegeltrends. Copyright 2013 by Ceramiche Atlas Concorde S.p.A.

Schlüter -TRENDLINE. Profielen voor designconcepten. Hoogwaardig design voor actuele tegeltrends. Copyright 2013 by Ceramiche Atlas Concorde S.p.A. Profielen voor designconcepten Copyright 2013 by Ceramiche Atlas Concorde S.p.A. Hoogwaardig design voor actuele tegeltrends Hoogwaardig design voor actuele tegeltrends Geïnspireerd door de actuele interieurtrends

Nadere informatie

EXCELLENT. Flexibele terrasoverkappingen

EXCELLENT. Flexibele terrasoverkappingen EXCELLENT Flexibele terrasoverkappingen SunCircle Excellent Met de overkappingen van SunCircle Excellent kunt u optimaal genieten in uw eigen tuin. Voor elk terras is er een oplossing op maat. Met de

Nadere informatie

Materiaal met traditie. Opnieuw geïnterpreteerd.

Materiaal met traditie. Opnieuw geïnterpreteerd. ALBRECHT JUNG GMBH & CO. KG Volmestraße 1 58579 Schalksmühle Germany Voorzien van het kwaliteitskeurmerk Made in Germany van TÜV NORD. Tel. +49 2355 806-553 Fax +49 2355 806-254 mail.vka@jung.de www.jung.de

Nadere informatie

Pro Line. Professionele fornuizen, het hart van uw keuken.

Pro Line. Professionele fornuizen, het hart van uw keuken. Professionele fornuizen, het hart van uw keuken. 01 ILVE 02 Als eenvoud, perfectie wordt Solide, sterk, geschikt voor intensief dagelijks gebruik en strak vormgegeven. Dat is een fornuis. Keuze uit de

Nadere informatie

Florence. Badkamers Woonkamers Keukens Slaapkamers. wanden en plafonds met stijl. www.heering.eu

Florence. Badkamers Woonkamers Keukens Slaapkamers. wanden en plafonds met stijl. www.heering.eu Florence wanden en plafonds met stijl www.heering.eu Badkamers Woonkamers Keukens Slaapkamers Wanden en plafonds met stijl... De interieurpanelen van Florence worden al jarenlang succesvol toegepast. Van

Nadere informatie

Draairichting. Norhtgo Robuust. Binnen. Buiten. Binnen. Buiten. Binnen. Buiten. Binnen. Buiten

Draairichting. Norhtgo Robuust. Binnen. Buiten. Binnen. Buiten. Binnen. Buiten. Binnen. Buiten Norhtgo Robuust De naam zegt het al. Norhtgo Robuust is een collectie deuren die zijn opgetrokken uit massieve houtdelen en voorzien van stijlvolle profileringen. De zeer solide constructie en de afwerking

Nadere informatie

Florence. Badkamers Woonkamers Keukens Slaapkamers. wanden en plafonds met stijl.

Florence. Badkamers Woonkamers Keukens Slaapkamers. wanden en plafonds met stijl. Florence wanden en plafonds met stijl www.npibv.eu Badkamers Woonkamers Keukens Slaapkamers Wanden en plafonds met stijl... De interieurpanelen van Florence worden al jarenlang succesvol toegepast. Van

Nadere informatie

Florence. Badkamers Woonkamers Keukens Slaapkamers. w a n d e n en plafonds met st ijl.

Florence. Badkamers Woonkamers Keukens Slaapkamers. w a n d e n en plafonds met st ijl. Florence w a n d e n en plafonds met st ijl www.npibv.eu Badkamers Woonkamers Keukens Slaapkamers b a d k a mer Brillante: als wit echt wit moet zijn. Wanden en plafonds met stijl... De interieurpanelen

Nadere informatie

Richt uw huis in met licht

Richt uw huis in met licht PHILIPS InStyle Hanglamp Matrix chroom Led Richt uw huis in met licht Beleef de onbewuste elegantie van deze smaakvolle hanglamp. Het zwarte glas en de afwerking in chroom brengen een vleugje luxe in elke

Nadere informatie

Schlüter -TRENDLINE. Profielen voor designconcepten. Hoogwaardig design voor actuele tegeltrends. Copyright 2013 by Ceramiche Atlas Concorde S.p.A.

Schlüter -TRENDLINE. Profielen voor designconcepten. Hoogwaardig design voor actuele tegeltrends. Copyright 2013 by Ceramiche Atlas Concorde S.p.A. Profielen voor designconcepten Copyright 2013 by Ceramiche Atlas Concorde S.p.A. Hoogwaardig design voor actuele tegeltrends Hoogwaardig design voor actuele tegeltrends Geïnspireerd door de actuele interieurtrends

Nadere informatie

EEN KEUKEN MET KWALITEIT

EEN KEUKEN MET KWALITEIT EEN KEUKEN MET KWALITEIT TRENDS 2016 HAAL MEER UIT UW KEUKEN! Ontdek de vele PLUSPUNTEN VAN ONZE KEUKENS Sterke pluspunten! Kwaliteit staat voorop. Dat merkt u als u de vele pluspunten van onze keukens

Nadere informatie

D E S I G N V L O E R E N

D E S I G N V L O E R E N D E S I G N V L O E R E N marlise laat uw interieur tot leven komen... design vloeren van marlise compleet en verrassend totaalconcept Marlise vloeren zijn kwalitatief hoogwaardige, naadloze vloeren op

Nadere informatie

EEN KEUKEN MET KWALITEIT

EEN KEUKEN MET KWALITEIT EEN KEUKEN MET KWALITEIT TRENDS HAAL MEER UIT UW KEUKEN! 2016 Ontdek de vele PLUSPUNTEN VAN ONZE KEUKENS Sterke pluspunten! Kwaliteit staat voorop. Dat merkt u als u de vele pluspunten van onze keukens

Nadere informatie

Oogstrelende warmte... Elegante handdoekradiatoren - Stijlvolle decorradiatoren - Onopvallende vloerconvectoren - Decoratieve radiatorombouwsystemen

Oogstrelende warmte... Elegante handdoekradiatoren - Stijlvolle decorradiatoren - Onopvallende vloerconvectoren - Decoratieve radiatorombouwsystemen Oogstrelende warmte... Elegante handdoekradiatoren - Stijlvolle decorradiatoren - Onopvallende vloerconvectoren - Decoratieve radiatorombouwsystemen 2 Oogstrelende warmte... Inhoud Oogstrelende warmte

Nadere informatie

Binnen seconden ingesteld voor jarenlang comfort

Binnen seconden ingesteld voor jarenlang comfort MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Binnen seconden ingesteld voor jarenlang comfort NIEUWE living by Danfoss radiatorthermostaten. Stap nu over voor meer gemak en comfort. Eén keer instellen zonder ingewikkeld

Nadere informatie

superia superia brochure radiatoren belgië 2014

superia superia brochure radiatoren belgië 2014 brochure radiatoren belgië 2014 de kunst van het cv-comfort Superia Radiatoren standaard kompakt super 6 universeel super 6 design central central design verti M kompakt verti M design mini super 6 universeel

Nadere informatie

jaren binnendeuren voorraad jaren 20-30

jaren binnendeuren voorraad jaren 20-30 Eenvoud Zuiver met blank glas binnendeuren voorraad jaren 20-30 jaren 20-30 De paneeldeuren uit het jaren 20-30 programma zijn gemaakt van hoogwaardig MDF met massieve grenen stijlen en dorpels. Dankzij

Nadere informatie

BELGIAN PREMIUM QUALITY STEEL DOORS

BELGIAN PREMIUM QUALITY STEEL DOORS BELGIAN PREMIUM QUALITY STEEL DOORS 1 NL 2 9 PRODUCTIE 13 CLASSIC COLLECTION 15 STEELIT CLASSIC 4 17 STEELIT CLASSIC 8 19 MODERN COLLECTION 21 STEELIT MODERN 3 23 STEELIT MODERN 4 25 COLLECTIE OVERZICHT

Nadere informatie

Richt uw huis in met licht

Richt uw huis in met licht PHILIPS InStyle Plafondlamp Matrix aluminium Led Richt uw huis in met licht Beleef de onbewuste elegantie van deze smaakvolle plafonnière. Het transparante glas en de afwerking in mat chroom brengen een

Nadere informatie

MULTI MOTION GOED SLAPEN BEGINT MET DE JUISTE TECHNIEK. Nieuw design én innovatieve techniek MATRASSEN BROCHURE

MULTI MOTION GOED SLAPEN BEGINT MET DE JUISTE TECHNIEK. Nieuw design én innovatieve techniek MATRASSEN BROCHURE MULTI MOTION GOED SLAPEN BEGINT MET DE JUISTE TECHNIEK TECHNIEK De Multi Motion bestaat uit een ultraslank aluminium frame met een grote draagkracht. De bodem is opgebouwd uit verende latten met daarop

Nadere informatie

welke woonstijl past bij u? Landelijk Klassiek

welke woonstijl past bij u? Landelijk Klassiek 1 De woonkamer is de plek bij uitstek om heerlijk te ontspannen in huis. Het interieur van de leefruimte kunt u volledig aanpassen aan uw eigen smaak en stijl. Landelijk Houdt u van gezelligheid, warmte

Nadere informatie

Uw eigen leefruimte. uitgebreide mogelijkheden onderhoudsvriendelijk individuele opbouw. Tuinschermen refugio LIGNODUR.

Uw eigen leefruimte. uitgebreide mogelijkheden onderhoudsvriendelijk individuele opbouw. Tuinschermen refugio LIGNODUR. LIGNODUR Tuinschermen refugio Uw eigen leefruimte uitgebreide mogelijkheden onderhoudsvriendelijk individuele opbouw MADE IN GERMANY grijs marmer / 7 Realiseer uw eigen project en creëer uw eigen leefruimte

Nadere informatie

Impact. Een complete serie met prachtige nisdeuren, ruime hoekoplossingen en bijzondere inloopdouches. Ruim en robuust. www.sealskin.

Impact. Een complete serie met prachtige nisdeuren, ruime hoekoplossingen en bijzondere inloopdouches. Ruim en robuust. www.sealskin. Impact Ruim en robuust Een complete serie met prachtige nisdeuren, ruime hoekoplossingen en bijzondere inloopdouches. www.sealskin.nl/getwet 1 Kwaliteit voorop Een douchecabine die opvalt vanwege zijn

Nadere informatie

WIŚNIOWSKI. Een bekroning van uw investering.

WIŚNIOWSKI. Een bekroning van uw investering. De WIŚNIOWSKI deuren zijn een universele oplossing voor elke woning. Afhankelijk van de te vervullen functie binnendeur, technische deur, glazen deur worden ze gekenmerkt door geschikte parameters die

Nadere informatie

Easy Lift Technologie

Easy Lift Technologie Inspiratiefolder Inhoud Easy Lift Technologie Easy Lift Technologie. Binnen deze ontwerpfilosofie staan 3 kernwaarden centraal: optimale functionaliteit, superieur gebruikscomfort en eigentijds design.

Nadere informatie

3995,-Excl. tegels, plafond, Complete badkamer. Nú bij aankoop van een badkamer. Verrassend ruim. regendouche. van 4645,- t.w.v.

3995,-Excl. tegels, plafond, Complete badkamer. Nú bij aankoop van een badkamer. Verrassend ruim. regendouche. van 4645,- t.w.v. Nú bij aankoop van een badkamer GRATIS regendouche t.w.v. 395,- Kijk snel verder op pagina 7! Badkamers in diverse stijlen en prijsklassen Actueel assortiment Deskundige adviseurs Van losse producten tot

Nadere informatie

Onze bedrijfsshowroom. te Anzegem. Ons aanbod

Onze bedrijfsshowroom. te Anzegem. Ons aanbod 2 Ons aanbod Geco specialiseert zich in het vervaardigen van buitenschrijnwerk in kunststof, gelakte kunsthars, aluminium en staal. Door onze jarenlange expertise staan wij steeds garant voor een perfect

Nadere informatie

SO EASY ramen. Eenvoudig. Prachtig. Perfect

SO EASY ramen. Eenvoudig. Prachtig. Perfect SO EASY ramen Eenvoudig Prachtig Perfect UNIEKE ESTHETISCHE BELEVING We zijn er trots op dat ons aanbod nu 5 helemaal nieuwe en revolutionaire SO EASY systemen omvat. 2 SETH AMON CHEPRI MUT HAPI Uiterlijk

Nadere informatie

STAINLESS STEEL CREATIONS ECHTE KOKS KOKEN MET. STaaL

STAINLESS STEEL CREATIONS ECHTE KOKS KOKEN MET. STaaL STAINLESS STEEL CREATIONS ECHTE KOKS KOKEN MET STaaL MEER DAN HONDERD JAAR vol passie Franke Zwitserland is s werelds toonaangevende aanrecht fabrikant. Bekend om onze toewijding op kwaliteit en ons onmiskenbare

Nadere informatie

Pure Heating // Pure Quality. 7 Year. Warranty FAR INFRARED HEATING

Pure Heating // Pure Quality. 7 Year. Warranty FAR INFRARED HEATING 7 Year Warranty FAR INFRARED HEATING Hartelijk dank voor uw interesse in Infrapure infrarood verwarming! Infrapure is een geregistreerde merknaam van Leranti B.V. Met infrapure infrarood panelen kiest

Nadere informatie

Silent Gliss rolgordijnsystemen

Silent Gliss rolgordijnsystemen Silent Gliss rolgordijnsysteem 4830 Silent Gliss rolgordijnsystemen Het voordeel van Silent Gliss De heldere belijning van de rolgordijnen sluit perfect aan op moderne architectuur- en interieurontwerp.

Nadere informatie

Collectie 2015-1. Parketvloeren. Karakteristieke natuurlijke vloeren voor ieder interieur

Collectie 2015-1. Parketvloeren. Karakteristieke natuurlijke vloeren voor ieder interieur Collectie 2015-1 Parketvloeren Karakteristieke natuurlijke vloeren voor ieder interieur Forte Inhoudsopgave 2 3 Inhoudsopgave Hout is een natuurproduct en geeft daarmee een natuurlijke uitstraling. Elke

Nadere informatie

DE COLLECTIE Pelipal Badmeubelen

DE COLLECTIE Pelipal Badmeubelen www.pelipal.nl DE COLLECTIE Pelipal Badmeubelen 2018 2018 Voor elke badkamer een passende oplossing! DE COLLECTIE PELIPAL BADMEUBELEN DIT ZIJN WIJ! Met Pelipal Badmeubelen kiest u voor ruim 111 jaar ervaring

Nadere informatie

COLLECTIE HORIZONTALE JALOEZIEËN HOUT

COLLECTIE HORIZONTALE JALOEZIEËN HOUT COLLECTIE HORIZONTALE JALOEZIEËN HOUT MYSTERIEUS ZWART De tijdloze horizontale jaloezieën van bece zijn ideaal voor grote raampartijen. Houten jaloezieën zijn leverbaar tot een breedte van wel 350 cm.

Nadere informatie

KENMERKEN DESIGN TECHNOLOGIE VEILIGHEID. Het hoogste niveau van veiligheid gaat over meer dan alleen een robuust product, dat bewijst de XS4 One

KENMERKEN DESIGN TECHNOLOGIE VEILIGHEID. Het hoogste niveau van veiligheid gaat over meer dan alleen een robuust product, dat bewijst de XS4 One XS4 2.0 XS4 ONE Een nieuwe generatie producten: stap over op de toegangscontrole van morgen met nieuwe designs en breng de veiligheid van uw gebouwen samen met het visuele aspect op een hoger niveau. www.saltosystems.nl

Nadere informatie

Assortimentsbrochure. Ruimte creëren met het Advance kastsysteem. sliding door systems

Assortimentsbrochure. Ruimte creëren met het Advance kastsysteem. sliding door systems Assortimentsbrochure 1 Ruimte creëren met het Advance kastsysteem sliding door systems sliding door systems sliding door systems 2 Persoonlijke stijl Solide constructie Het gebruik van hoogwaardige materialen

Nadere informatie

ALUMINIUM POORTEN MEESTERLIJK MAATWERK

ALUMINIUM POORTEN MEESTERLIJK MAATWERK ALUMINIUM POORTEN MEESTERLIJK MAATWERK NIET ZOMAAR EEN ALUMINIUM POORT Onze aluminium tuinpoorten worden gemonteerd met een gepatenteerd procedé waarbij de profielen mechanisch verankerd worden in verstek,

Nadere informatie

ILO CRYSTAL ontwerp is in gehard glas aan de ene kant en afgewerkt met een dunne aluminium frame.

ILO CRYSTAL ontwerp is in gehard glas aan de ene kant en afgewerkt met een dunne aluminium frame. Technische DATA 1 ILO CRYSTAL Ontwerp glas radiator Verwarmt Wat moet Waar het moet Wanneer het moet Verwarmt Wat moet Waar het moet Wanneer het moet Wandmontage stijlvolle glazen panelen Maximum Energie

Nadere informatie

EXCELLENT. Flexibele terrasoverkappingen

EXCELLENT. Flexibele terrasoverkappingen EXCELLENT Flexibele terrasoverkappingen SUNCIRCLE EXCELLENT Met de overkappingen van SunCircle Excellent kunt u optimaal genieten in uw eigen tuin. Voor elk terras is er een oplossing op maat. Met de

Nadere informatie

Vloeren Laminaat en hout

Vloeren Laminaat en hout Vloeren Laminaat en hout 1 CanDo biedt een uitgebreid assortiment doe-het-zelf producten waarmee het eenvoudig wordt om een eigen stijl te creëren. CanDo producten zijn gemakkelijk te verwerken en passen

Nadere informatie

Materiaal. Het verhaal achter HOF

Materiaal. Het verhaal achter HOF Hof is een luxueus merk voor de kwaliteitsbewuste meerwaardezoeker op zoek naar buitendecoratie en functionaliteit gekoppeld aan individualiteit en esthetiek. Onze collectie van tijdloze, bijgewerkte klassiekers

Nadere informatie

GROHE in de KEuKEn. Keuken Sail Cube 3 Flair 4 Touch Cosmopolitan 5 Feel 6 Wave Cosmopolitan 7 Wave 8 Get 9 Start 10 Costa Trend 11

GROHE in de KEuKEn. Keuken Sail Cube 3 Flair 4 Touch Cosmopolitan 5 Feel 6 Wave Cosmopolitan 7 Wave 8 Get 9 Start 10 Costa Trend 11 grohe in de Keuken Gegarandeed jarenlange kwaliteit grohe.nl in de KEuKEn Onze bekroonde keukenmengkranen, ontworpen met jouw behoeften in gedachten, zijn gemaakt van de beste materialen en zijn voorzien

Nadere informatie

Catalogus April Elektrisch in hoogte verstelbare zit/sta tafels

Catalogus April Elektrisch in hoogte verstelbare zit/sta tafels Catalogus April 2017 Elektrisch in hoogte verstelbare zit/sta tafels 501-43 2 Prijzen, tafelbladen en specificaties zijn te vinden vanaf pagina 16 of op www.conset.nl 501-43 501-43 Modern en stijlvol ontwerp

Nadere informatie

Lindab I Snel en eenvoudig bouwen. Lindab Felsdak. Een elegant en tijdloos dak

Lindab I Snel en eenvoudig bouwen. Lindab Felsdak. Een elegant en tijdloos dak Lindab I Snel en eenvoudig bouwen Lindab Felsdak Een elegant en tijdloos dak 1525.01 Snel en eenvoudig een elegant en modern dak Wanneer u kiest voor een Lindab Felsdak kiest u voor een tijdloos en elegant

Nadere informatie

Horizontaal aluminium

Horizontaal aluminium Horizontaal aluminium De HR Design aluminium horizontale jaloezieën zijn een toonaangevend begrip binnen de HR Design collectie. Gebaseerd op de laatste woontrends zullen de jaloezieën uw woning een stijlvol

Nadere informatie

Different by design. Inhoud. Easy Lift TECHNOLOGY

Different by design. Inhoud. Easy Lift TECHNOLOGY Inhoud Different by design Easy Lift Technology. Binnen deze ontwerpfilosofie staan 3 kernwaarden centraal: optimale functionaliteit, superieur gebruikscomfort en eigentijds design. Met de Easy Lift Technology

Nadere informatie

100% European quality / made in Belgium

100% European quality / made in Belgium 100% European quality / made in Belgium Dzignstone, de enige 100% Belgische premium solid surface. Solid surface is steeds tot in de kern gekleurd, robuust, krasvast maar toch een zacht en warm materiaal

Nadere informatie

Design Radiatoren. adurad

Design Radiatoren. adurad Design Radiatoren adurad Design Radiatoren adurad Opvallend AduRad verkoopt en distribueert Baufa design radiatoren, exclusief voor Nederland en België. Baufa is een van de top Duitse fabrikanten van radiatoren.

Nadere informatie

Landelijke deuren. Elegance eik Scratch. Elegance Eik 1 ste keus. Retro Roest. Detail designlijnen eik 4 mm. Straight Europese Eik Massief

Landelijke deuren. Elegance eik Scratch. Elegance Eik 1 ste keus. Retro Roest. Detail designlijnen eik 4 mm. Straight Europese Eik Massief Binnen deuren Classic Lakdeuren Deze binnendeuren stralen klasse en exclusiviteit uit. Ze benaderen de perfectie tot in het kleinste detail. Door de opvallende details blinkt de lakdeur dan ook uit. De

Nadere informatie

the essence STYLE LINE badkamerradiatoren of warmth

the essence STYLE LINE badkamerradiatoren of warmth the essence STYLE LINE badkamerradiatoren of warmth designradiatoren november 2002 baden begin alvast maar te dromen ontspannen herbronnen Het inrichten van uw badkamer, het meest intieme plekje in uw

Nadere informatie

De SUNWAY Hout Collectie

De SUNWAY Hout Collectie Hout Collectie De SUNWAY Hout Collectie Hout, de natuurlijke sfeermaker Hout creëert een warme, behaaglijke sfeer in uw leefomgeving, zowel binnen als buiten. Hout is dé natuurlijke sfeermaker en biedt

Nadere informatie

PLANTENBAKKEN DIE DESIGN EN PLANTEN MET ELKAAR VERBINDEN.

PLANTENBAKKEN DIE DESIGN EN PLANTEN MET ELKAAR VERBINDEN. PLANTENBAKKEN DIE DESIGN EN PLANTEN MET ELKAAR VERBINDEN. In vierkant, rond of als vuurschaal: de Metallico plantenbakken creëren unieke mogelijkheden voor de beplanting van uw tuin of buitenplaats. Metallico

Nadere informatie

30-35 Natuurstenen vloeren_nl corr 25/10/11 9:24 Page 30. Tijdloze natuursteen

30-35 Natuurstenen vloeren_nl corr 25/10/11 9:24 Page 30. Tijdloze natuursteen 30-35 Natuurstenen vloeren_nl corr 25/10/11 9:24 Page 30 Tijdloze natuursteen 30 30-35 Natuurstenen vloeren_nl corr 25/10/11 9:24 Page 31 MATERIALEN Natuursteen doorstaat probleemloos de tijd zonder aan

Nadere informatie

color collection PALLMANN Een merk van Unipro bv Bouwstraat 18, 7483 PA Haaksbergen Postbus 33, 7480 AA Haaksbergen

color collection PALLMANN Een merk van Unipro bv Bouwstraat 18, 7483 PA Haaksbergen Postbus 33, 7480 AA Haaksbergen color collection PALLMANN Een merk van Unipro bv Bouwstraat 18, 7483 PA Haaksbergen Postbus 33, 7480 AA Haaksbergen T +31 (0)53 573 7373 W www.pallmann.nl E info@unipro.nl color collection PALLMANN Color

Nadere informatie

Electrische convectors en Infrarood verwarming. Electrische Convectoren

Electrische convectors en Infrarood verwarming. Electrische Convectoren Electrische Convectoren Eén van de eenvoudigste manier om uw woning, tuinhuis, serre of de badkamer te verwarmen is door middel van de elektrische convector. Dit is een convector met een prachtig, elegant

Nadere informatie

noviteiten 2015 WHEN SIZE DOES MATTER

noviteiten 2015 WHEN SIZE DOES MATTER noviteiten 2015 WHEN SIZE DOES MATTER 1 Wanneer je uit de pas loopt, maak je het mooiste ritme. INK is een geregistreerd merk van Sanibell BV. www.inkbadkamermeubelen.nl Sanibell ontwerpt, ontwikkelt en

Nadere informatie

PRODUCTINFORMATIE RADIATOREN

PRODUCTINFORMATIE RADIATOREN PRODUCTINFORMATIE RADIATOREN 111151_Radiatoren.indd 1 18-09-12 15:47 designradiatoren Behaaglijke warmte én decoratief! Welke soorten radiatoren vind je bij KARWEI? Steeds meer mensen kiezen voor een designradiator.

Nadere informatie

Linnen gordijnen geven een luchtig, fris gevoel! Wollen plaids zorgen voor een warme, gemoedelijke sfeer.

Linnen gordijnen geven een luchtig, fris gevoel! Wollen plaids zorgen voor een warme, gemoedelijke sfeer. Linnen gordijnen geven een luchtig, fris gevoel! Wollen plaids zorgen voor een warme, gemoedelijke sfeer. Puur Wonen Puur wonen, haal de natuurlijke sfeer naar binnen door materialen van buiten te gebruiken.

Nadere informatie

Titelpagina. Rapid 80 wandgoten. 06 LFS Broschüre Rapid / nl / 16/03/2017 (LLExport_04529) / 16/03/2017. Systeeminformatie

Titelpagina. Rapid 80 wandgoten. 06 LFS Broschüre Rapid / nl / 16/03/2017 (LLExport_04529) / 16/03/2017. Systeeminformatie Titelpagina Rapid 80 wandgoten Systeeminformatie 1 Precies uw type! Vele varianten en een strak design met de nieuwe Rapid 80 maken wij individualiteit tot de norm. Maak kennis met ons veelzijdige wandgootsysteem

Nadere informatie

Flexibiliteit VERMOGEN LEVERING. ontwerper: IP-team. Flexibel. Inspiratie. Meer keuze. 75/65/20 C watt 90/70/20 C watt

Flexibiliteit VERMOGEN LEVERING. ontwerper: IP-team. Flexibel. Inspiratie. Meer keuze. 75/65/20 C watt 90/70/20 C watt AFRO NEW HORIZONTAAL ENKEL ontwerper: IP-team Flexibiliteit Neutraal en tijdloos, past perfect in elke ruimte. Onopvallend toch een heel opvallende radiator die gezien mag worden. Ritmisch design met veel

Nadere informatie

Houten Jaloezieën. Natuurlijke warme sfeer in uw huis

Houten Jaloezieën. Natuurlijke warme sfeer in uw huis Houten Jaloezieën Natuurlijke warme sfeer in uw huis 1941-50 mm Luxaflex Houten Jaloezieën Luxaflex is al jaren aangesloten bij de Forest Stewardship Council (FSC ) voor gecertificeerde producten als Houten

Nadere informatie

Twist Rolgordijnen. Verrassend veel variatie in privacy en sfeer

Twist Rolgordijnen. Verrassend veel variatie in privacy en sfeer Twist Rolgordijnen Verrassend veel variatie in privacy en sfeer 5833 5833 Verrassende variant op bestaande raambekleding Twee langs elkaar te bewegen lagen stof, waarin horizontale transparante banen zijn

Nadere informatie

wooninspiratie doe je op bij hr design.

wooninspiratie doe je op bij hr design. wooninspiratie doe je op bij hr design. 1 De woonkamer is de plek bij uitstek om heerlijk te ontspannen in huis. Het interieur van de leefruimte kunt u volledig aanpassen aan uw eigen smaak en stijl. welke

Nadere informatie

Geniet vandaag van de luiken van morgen

Geniet vandaag van de luiken van morgen Geniet vandaag van de luiken van morgen HOGE ISOLATIEWAARDE EPB * KOSTENBESPAREND * zendow kiuzo Ramen & deuren www.deceuninck.be www.deceuninck.nl Vergroot uw woonplezier Wat is belangrijk in uw huis?

Nadere informatie

www.ambiance-zonwering.nl Shutters Multifunctioneel en stijlvol

www.ambiance-zonwering.nl Shutters Multifunctioneel en stijlvol www.ambiance-zonwering.nl Shutters Multifunctioneel en stijlvol Shutters, Sfeermakers in elk interieur Shutters zijn een mooie en functionele vorm van raambekleding. Speel met het licht en creëer zo jouw

Nadere informatie

Keuken. Bouwnummers: 1 t/m 4, 6 t/m 39, 41 t/m 53, 55 t/m 57 en 60 t/m 62. Gebouw A1 - The Grid

Keuken. Bouwnummers: 1 t/m 4, 6 t/m 39, 41 t/m 53, 55 t/m 57 en 60 t/m 62. Gebouw A1 - The Grid Keuken Bouwnummers: 1 t/m 4, 6 t/m 39, 41 t/m 53, 55 t/m 57 en 60 t/m 62 Gebouw A1 - The Grid Een appartement in Overhoeks geeft u letterlijk de ruimte om te doen wat u wilt. In alle vrijheid. De vergezichten

Nadere informatie

Zo kiest u de sfeerhaard die bij u past

Zo kiest u de sfeerhaard die bij u past seizoen Zo kiest u de sfeerhaard die bij u past Vrijstaande haarden die u zelf samenstelt Hanghaarden Elk huis z n eigen sfeerhaard! GAMMA heeft een ruim assortiment van Livin flame, met sfeervolle moderne

Nadere informatie

Binnen-assortiment Stoere, degelijk meubels met een unieke uitstraling. Kwaliteitsproducten

Binnen-assortiment Stoere, degelijk meubels met een unieke uitstraling. Kwaliteitsproducten Just Try Me Furniture is een meubelmakerij die stoere, robuuste meubels op maat maakt. Kwaliteitsproducten met een unieke uitstraling waar u jarenlang plezier van heeft. Ambachtelijk In de werkplaats van

Nadere informatie

Module vloer. Module wand. Module plafond. 3 unieke droogbouwsystemen voor verwarming en koeling

Module vloer. Module wand. Module plafond. 3 unieke droogbouwsystemen voor verwarming en koeling Module vloer. Module wand. Module plafond. 3 unieke droogbouwsystemen voor verwarming en koeling Lage opbouwhoogte. Hoge prestaties. 1. Variokomp vloerverwarming. Ultra dun. Verwarmen Met een dikte van

Nadere informatie

Nobo Memoborden. Informatie beheren. Krachtig presenteren. Communicate with confidence. ACCO Brands Europe www.accoeurope.com www.noboeurope.

Nobo Memoborden. Informatie beheren. Krachtig presenteren. Communicate with confidence. ACCO Brands Europe www.accoeurope.com www.noboeurope. Nobo Memoborden Informatie beheren. Krachtig presenteren ACCO Brands Europe www.accoeurope.com www.noboeurope.com Communicate with confidence De oplossing voor organisatie op kantoor Nobo begrijpt dat

Nadere informatie

PURITY BY REYNAERS REVOLUTIONAIR MATERIAAL

PURITY BY REYNAERS REVOLUTIONAIR MATERIAAL Krukkenoverzicht PURITY BY REYNAERS De PURITY krukkenlijn is een exclusief ontwerp voor en van Reynaers Aluminium. Elke PURITY kruk wordt gekenmerkt door een stijlvolle en subtiele gravering van de Reynaers

Nadere informatie

STALEN DEUREN: eyecatchers in huis. Bekend van: Thuis in staal

STALEN DEUREN: eyecatchers in huis. Bekend van: Thuis in staal STALEN DEUREN: eyecatchers in huis Bekend van: Thuis in staal Samen met Tomassen je droom vormgeven. Dankzij onze jarenlange ervaring met staal komen we altijd tot een uniek ontwerp op maat. Of het nu

Nadere informatie

KWALITEIT, AUTHENTICITEIT, FLEXIBILITEIT EN MODULARITEIT CASNO

KWALITEIT, AUTHENTICITEIT, FLEXIBILITEIT EN MODULARITEIT CASNO CAS CASNO106 01 02 CAS Cas is een ultra-modulair kastensysteem opgebouwd vanuit een strakke geometrie en gebaseerd op een ragfijne afwerking en slimme details. De heldere vormgeving biedt iedereen de mogelijkheid

Nadere informatie

argenta opening doors

argenta opening doors Deurroosters Deurroosters voor verschillende toepassingen Inleiding In samenwerking met Renson Ventilation, dé specialist in natuurlijke ventilatie stelt Argent Alu, de specialist in oplossingen voor om

Nadere informatie

Berkoline en Berkolux. Door te variëren, de juiste sfeer in uw interieur

Berkoline en Berkolux. Door te variëren, de juiste sfeer in uw interieur Berkoline en Berkolux Door te variëren, de juiste sfeer in uw interieur Berkoline en Berkolux Een deur maakt steeds meer deel uit van het interieur. Net als vloeren en meubels dragen deuren bij aan de

Nadere informatie

Easy Lift Technologie

Easy Lift Technologie Inspiratiefolder Inhoud Easy Lift Technologie Easy Lift Technologie. Binnen deze ontwerpfilosofie staan 3 kernwaarden centraal: optimale functionaliteit, superieur gebruikscomfort en eigentijds design.

Nadere informatie