superia superia brochure radiatoren belgië 2014

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "superia superia brochure radiatoren belgië 2014"

Transcriptie

1 brochure radiatoren belgië 2014

2 de kunst van het cv-comfort Superia Radiatoren standaard kompakt super 6 universeel super 6 design central central design verti M kompakt verti M design mini super 6 universeel mini super 6 design Vintage (Vasco) met middenaansluiting

3 Warmte, op maat van uw comfortbehoeften Superia is al vele decennia een merk van vertrouwen, niet alleen bij ons, maar in heel West-Europa. Het is de eerste keuze voor heel wat nieuwbouwers en renoveerders op zoek naar een betaalbare, eigentijdse verwarmingsoplossing die optimaal rekening houdt met de actuele en toekomstige kwaliteitseisen en behoeften. Moet cv-comfort ook voor u het synoniem zijn van totaalcomfort? Een evenwichtige mix van degelijkheid, efficiëntie en duurzaamheid? Effectief bij lage watertemperaturen? En met 10 jaar fabrieksgarantie? U Met Superia kiest u voor een cv-comfort dat ook door zijn simpele maatvoering en vormgeving een aangename, warme sfeer creëert, waar dan ook in huis. inhoud standaard kompakt super 6 universeel super 6 design central central design verti M kompakt verti M design mini super 6 universeel mini super 6 design Vintage (vasco) Ontdek ze op de volgende pagina s: de Superia klassieke radiatoren. En toets ze af aan uw eigen kwaliteits- en keuzecriteria. Neem de tijd om te kijken en te vergelijken. kleurengamma 18 4 Want uw cv-comfort kan niet optimaal genoeg zijn, toch? 5 U Accessoires 19

4 standaard & kompakt De radiator waarvoor hij bedoeld is: warmte en gezelligheid De Superia Standaard radiator is en blijft een klassieker. Ontwikkeld met ons grillig klimaat als maatstaf. Een cv-oplossing die haar made in Belgium keurmerk meer dan waarmaakt. Toegespitst op een snelle warmteafgifte en een hoge verwarmingscapaciteit, ook in combinatie met lagetemperatuursystemen. Het assortiment telt maar liefst 6 uitvoeringen, van een radiator met 1 plaat, zonder convector, tot een superkrachtige radiator met 3 platen en 3 convectoren. Een cv-oplossing op maat van elk interieur en elke ruimte, hoe klein of hoe groot ook. Efficiënt in de woon- en werkomgeving. En met alle gewenste of noodzakelijke toebehoren, want verwarmingscomfort moet ook praktisch zijn. 6 De Superia Kompakt verenigt alle eigenschappen en voordelen van de Standaard radiator, maar dan in een compacte, stijlvolle vorm. Met zijn sierrooster bovenaan en zijn fraaie zijbekleding zorgt hij overal voor extra comfort en gezelligheid. En met z n 4 aansluitingspunten kan hij overal probleemloos worden geïnstalleerd, met een optimaal verwarmingscomfort als resultaat. Een compacte radiator voor alle werk, die zich onderscheidt door z n hoge verwarmingscapaciteit en door z n mooie, discrete vormgeving. 7 Net als de Standaard leverbaar met alle noodzakelijke of gewenste accessoires, zoals een praktische handdoekbeugel voor keuken en Superia Standaard handdoekbeugel / standaardkleur wit badkamer. (volledig leverprogramma zie prijslijst)

5 super 6 universeel & design Een universele oplossing in de uitvoering naar keuze De Superia Super 6 Universeel radiator doet zijn naam alle eer aan, want hij is super in alle opzichten. Supercomfortabel, door zijn snelle, gecontroleerde warmteafgifte. Superflexibel dankzij de 6 verschillende aansluitingen. En supermooi afgewerkt, want standaard geleverd met een fraai sierrooster en een dito zijbekleding. Een radiator die zich thuisvoelt in elke woonen werkruimte en die zich gewillig plooit naar uw comfortwensen en behoeften. Met een passende handdoekbeugel in optie. En met 10 jaar fabrieksgarantie als extra troef! handdoekbeugel / standaardkleur wit Liefhebbers van een strakke vormgeving worden met de Super 6 Design radiator op hun wenken bediend. Met zijn vlakke voorplaat en afgeronde hoeken komt hij in elk interieur perfect tot zijn recht. De muurbevestiging is onzichtbaar, met een nog evenwichtiger geheel als resultaat. De voorplaat is standaard afneembaar, zodat ze bij beschadiging makkelijk kan vervangen worden. 8 Bovendien is de Super 6 Design ook uiterst onderhoudsvriendelijk. Makkelijk te reinigen, dankzij de strakke, eenvormige afwerking, met alle aansluitingspunten binnen handbereik. 9 Een designradiator die zich niet te mooi vindt Superia Super 6 Universeel De 50mm-onderaansluiting, die door middel van een J-console links of rechts kan worden geplaatst, zorgt voor onzichtbare buizen. De thermostaatkop wordt mooi verwerkt in het geheel. om elke dag opnieuw voor een optimaal cvcomfort te zorgen. Of: hoe superstrak, superpraktisch en superefficiënt elkaar altijd opnieuw vinden in de Superia cv-technologie. (volledig leverprogramma zie prijslijst)

6 Central & Central design Gemaakt om te presteren en sfeer te creëren Een radiatoroplossing, bedacht en ontwikkeld om u al het cv-comfort te bieden dat u maar wenst? Eenvoudig, efficiënt en elegant? De Superia Central paneelradiator is het mooiste voorbeeld van hedendaags cv-comfort in zijn breedste betekenis. Uw garantie voor een maatgemaakte warmtevoorziening, een toekomstgerichte technologie en een stijlvolle uitstraling. Want de Superia Central is voorzien van een slimme, mooi ingewerkte middenaansluiting waardoor de radiator een oogstrelend harmonisch geheel vormt. middenaansluiting Een radiator uit één stuk. Gemaakt om te presteren en te charmeren. Verwarmingskunst bestaat! 10 U houdt van design? U wilt uw interieur niet alleen op de beste manier verwarmen, maar ook zo mooi mogelijk aankleden? Dan verdient de Superia Central Design uw speciale aandacht. Toegepaste vormgeving op z n eenvoudigst en z n puurst. De mooi afgewerkte voorplaat en de perfect afgeronde hoeken zorgen samen voor een strak en evenwichtig geheel, nog versterkt door de onzichtbaar weggewerkte ventielbuis en de slimme, vaste middenaansluiting. Een toepassing die de Vasco Group (waartoe Superia behoort) in de praktijk bracht en die bijdraagt tot een 100% harmonische vormgeving, een efficiënte watertoevoer en een supersnelle montage. 11 Superia Central (volledig leverprogramma zie prijslijst)

7 verti m kompakt & design Maximaal cv-comfort op een minimale ruimte Een badkamer of kleine ruimte optimaal verwarmen? De smalle wandbreedte tussen twee ramen efficiënt benutten? De Verti M Kompakt combineert een hoge warmteafgifte met een uiterst compact volume. Mooi afgewerkt ook, met een strakke zijbekleding en een mooi ingewerkte middenaansluiting. De Verti M Kompakt is bovendien uitermate praktisch en efficiënt om te monteren, middenaansluiting of links/rechts aansluiting. Het beste en mooiste cv-resultaat in een kleine ruimte of een ruimte met beperkte wandbreedte? Waarop wacht u nog om de Verti M Kompakt aan uw nieuwbouwof renovatieverlanglijstje toe te voegen? handdoekbeugel 12 De Verti M Design beantwoordt in alles aan de principes van de toegepaste vormgeving. De homogene afwerking met een vlakke voorplaat en strakke zijbekleding, alsook de mogelijkheid van een trendy kleurtje zorgen samen voor een tijdloze uitstraling. Maar wel met de zekerheid van een aangenaam, energiezuinig warmtecomfort, waar dan ook in huis. 13 De strakke look en het tijdloze karakter van de Verti M Design hebben al heel wat bouwers en renoveerders verleid. Wil u ook uw interieur upgraden met de praktische esthetiek van deze unieke paneelradiator met een passende handdoekbeugel in optie? Dan voorspellen we u alvast veel complimentjes en vele jaren puur cv-plezier. handdoekbeugel Verti M Design (volledig leverprogramma zie prijslijst) Superia Verti M Design

8 mini super 6 universeel & mini super 6 design Als u gaat voor comfort en discretie Van een radiator verwacht u terecht dat hij perfect zijn werk doet: uw interieur voorzien van een optimaal verwarmingscomfort. Van de Mini Super 6 Universeel mag u nog iets meer verwachten: hij voorziet u van al het gewenste comfort met extra aandacht voor kwaliteit en efficiëntie. 2 zijden met profiel. hoogte : 150 of 200 mm lengte : 800 tot 3000 mm Hij oogt klein, maar zijn mogelijkheden zijn groot. Door de gedwongen waterloop kunt u zeker zijn van een maximale warmteafgifte, terwijl u op een slimme manier ruimte bespaart in uw interieur en euro s op uw energiefactuur. Ook als vrijstaande radiator leverbaar. Discreet kan best ook mooi zijn. De Superia Mini Super 6 Design bewijst het. De strakke, vlakke body, de fijne, feilloze afwerking met één of twee vlakke zijden. Alles draagt bij tot een oogstrelend resultaat. Discreet en toch opvallend. Slim en supermooi. 14 Kiest u voor een vrijstaand model of wil u uw Mini Super 6 Design het liefst dicht tegen 15 design 1: de wand? 1 zijde vlak, 1 zijde met profiel design 2: 2 zijden vlak hoogte : 150 of 200 mm lengte : 800 tot 3000 mm Aan u de keuze. Zoals u ook kunt kiezen uit een enorm kleurenassortiment om net dat speciale tintje te vinden dat perfect in uw interieur past. Superia Mini Super 6 Design (volledig leverprogramma zie prijslijst)

9 vintage van vasco Warmte in haar puurste vorm Met de Vintage radiator van Vasco haalt u een pure blikvanger in huis. Een radiator die tot de verbeelding spreekt door zijn authentiek profiel en zijn tijdloze kwaliteit. De verwarmingscapaciteit is ruim voldoende voor een snelle, op maat geregelde verwarming van grote, hoge vertrekken. De retro look zorgt voor instant sfeer in elk interieur, Vintage 50 klassiek of hypermodern. En als u vindt dat vintage ook een fris tintje mag hebben, kan u uw keuze maken uit een gevarieerd kleurenassortiment. Traditie is meer dan ooit de trend. En het is een trend die de toekomst voor zich heeft. De Vintage radiator is hiervan het mooiste bewijs. Wie ervoor kiest, verzekert zich van een praktisch, tijdloos en duurzaam cv-comfort. Vintage Vintage transparante coating Vintage ledenradiator (volledig leverprogramma zie prijslijst Vasco)

10 kleuren Naast het standaard wit zijn er ook natuurkleuren, metaalkleuren, RAL-kleuren, structuur- en sanitairkleuren verkrijgbaar. Deze kleuren zijn alleen beschikbaar voor verticale en mini-radiatoren. De transparante coating is alleen te verkrijgen op de Vintage radiatoren. De afgebeelde kleuren zijn slechts indicatief. Accessoires natuur mistwit N500 mistgrijs N501 zand licht N502 zand N503 platina grijs N504 stofgrijs N505 warm grijs N506 grijs-bruin N507 metaal De handdoekbeugel in het standaard wit is alleen leverbaar voor de Standaard, Kompakt en Super 6 Universeel-radiator. zwart januari M300 antraciet januari M301 aluminium grijs januari M302 grijswit januari M303 bruin januari M304 ral antraciet grijs RAL 7016 gebroken wit RAL 9001 diep zwart RAL 9005 wit aluminium RAL 9006 grijs aluminium RAL 9007 wit RAL 9010 structuur sanitair coating verkeerswit RAL 9016 Deze handdoekbeugel (inox) is leverbaar voor Verti M Kompakt-radiator wit S600 duifblauw S601 pergamon 0019 transparant voor Vintage Handdoekbeugel (chroom) voor Verti M Design radiator. Superia behoudt het recht productwijzigingen zonder voorafgaande verwittiging door te voeren en kan niet verantwoordelijk worden gesteld bij eventuele drukfouten.

11 met de kracht van vasco Vasco is al vele jaren een vertrouwde naam in de markt. Een naam die garant staat voor een uitzonderlijke kwaliteit, een toonaangevend design en een reeks sterke merken. Ook Superia maakt deel uit van de Vasco Group en biedt u daardoor alle voordelen van de vooruitstrevende Vasco Group visie. Blijf op de hoogte van onze actuele documentatie en services via de vernieuwde Superia website: Daar kunt u ook onze actuele verkoopsvoorwaarden downloaden. Wees zeker van de hoogste garanties. Superia biedt 10 jaar garantie op alle radiatoren op lak en lekdichtheid. Wees klaar voor de toekomst. Alle Superia producten beantwoorden aan de eisen van de nieuwe verstrengde Europese bouwregelgeving. Ze zijn stuk voor stuk CE gemarkeerd en beschikbaar inclusief een Declaration of Performance (DoP), via Superia Radiatoren bvba Remi Claeysstraat Zedelgem T +32 (0) F +32 (0) F +32 (0) info@.be Bart Berton (Sales Manager) T +32 (0) bart.berton@.be Vasco Group bvba Kruishoefstraat Dilsen T +32 (0) info@vasco.be Superia a brand of the Vasco Group BR/Superia/BE/Panels/juli 2014/versie 1.0

superia superia superia met de kracht van vasco brochure radiatoren belgië 2016

superia superia superia met de kracht van vasco brochure radiatoren belgië 2016 met de kracht van vasco Vasco is al vele jaren een vertrouwde naam in de markt. Een naam die garant staat voor een uitzonderlijke kwaliteit, een toonaangevend design en een reeks sterke merken. Ook Superia

Nadere informatie

SUPERIA BROCHURE RADIATOREN BELGIË 2016

SUPERIA BROCHURE RADIATOREN BELGIË 2016 MET DE KRACHT VAN VASCO Vasco is al vele jaren een vertrouwde naam in de markt. Een naam die garant staat voor een uitzonderlijke kwaliteit, een toonaangevend design en een reeks sterke merken. Ook Superia

Nadere informatie

VERTI M KOMPAKT VERTI M DESIGN

VERTI M KOMPAKT VERTI M DESIGN R A D I A T O R E N STANDAARD KOMPAKT VERTI M KOMPAKT VERTI M DESIGN LEDENRADIATOR (LR) RAAMRADIATOR (RR) SUPER 6 UNIVERSEEL SUPER 6 DESIGN MINI SUPER 6 UNIVERSEEL (STANDAARD OF KOMPAKT) MINI SUPER 6 DESIGN

Nadere informatie

SUPERIA central collection. Paneelradiatoren prijzen belgië geldig vanaf januari 2014. een nieuwe kijk op installatiecomfort.

SUPERIA central collection. Paneelradiatoren prijzen belgië geldig vanaf januari 2014. een nieuwe kijk op installatiecomfort. SUPERIA central collection Paneelradiatoren prijzen belgië geldig vanaf januari 0 een nieuwe kijk op installatiecomfort en u central & central design paneelradiatoren met slimme, vaste middenaansluiting

Nadere informatie

BRUGMAN BROCHURE RADIATOREN

BRUGMAN BROCHURE RADIATOREN BRUGMAN, MET DE KRACHT VAN VASCO Vasco is al vele jaren een vertrouwde naam in de markt. Een naam die garant staat voor een uitzonderlijke kwaliteit, een toonaangevend design en een reeks sterke merken.

Nadere informatie

BRUGMAN CENTRIC COLLECTION PANEELRADIATOREN PRIJZEN NEDERLAND GELDIG VANAF MAART 2014

BRUGMAN CENTRIC COLLECTION PANEELRADIATOREN PRIJZEN NEDERLAND GELDIG VANAF MAART 2014 BRUGMAN CENTRIC COLLECTION PANEELRADIATOREN PRIJZEN NEDERLAND GELDIG VANAF MAART 014 BRUGMAN EN U KLAAR VOOR EEN NIEUW CV-TIJDPERK Brugman is een merknaam die al sinds de prille jaren zestig spontaan wordt

Nadere informatie

ARCHE BAD COLLECTION. VASCO STAAL RADIATOR NEDERLAND Geldig vanaf 03/2014

ARCHE BAD COLLECTION. VASCO STAAL RADIATOR NEDERLAND Geldig vanaf 03/2014 ARCHE BAD COLLECTION VASCO STAAL RADIATOR NEDERLAND Geldig vanaf 03/2014 Als klimaatregeling kunst wordt Nergens wordt comfort zo intens gekoesterd, esthetiek zo intensief ervaren en levenskwaliteit zo

Nadere informatie

BRUGMAN. brochure radiatoren nederland/belgië 2016. Brugman, Met de kracht van Vasco

BRUGMAN. brochure radiatoren nederland/belgië 2016. Brugman, Met de kracht van Vasco Brugman, Met de kracht van Vasco Vasco is al vele jaren een vertrouwde naam in de markt. Een naam die garant staat voor een uitzonderlijke kwaliteit, een toonaangevend design en een reeks sterke merken.

Nadere informatie

PRIJSLIJST I FLATLINE COLLECTIE I NEDERLAND 2015

PRIJSLIJST I FLATLINE COLLECTIE I NEDERLAND 2015 PRIJSLIJST I FLATLINE COLLECTIE I NEDERLAND 015 Vasco is lid van Vasco Group, een totaalaanbieder van verwarmings- en ventilatieoplossingen over de hele wereld, voor het merendeel in Europa. Bekende merken

Nadere informatie

COCOS PLUS COLLECTION. VASCO STAAL RADIATOR België Geldig vanaf 03/2014

COCOS PLUS COLLECTION. VASCO STAAL RADIATOR België Geldig vanaf 03/2014 COCOS PLUS COLLECTION VASCO STAAL RADIATOR België Geldig vanaf 03/2014 Als klimaatregeling kunst wordt Nergens wordt comfort zo intens gekoesterd, esthetiek zo intensief ervaren en levenskwaliteit zo puur

Nadere informatie

COCOS PLUS COLLECTION VASCO STAAL RADIATOR NEDERLAND Geldig vanaf 03/2014

COCOS PLUS COLLECTION VASCO STAAL RADIATOR NEDERLAND Geldig vanaf 03/2014 COCOS PLUS COLLECTION VASCO STAAL RADIATOR NEDERLAND Geldig vanaf 03/2014 COCOS PLUS nl.indd 1 26/02/14 15:33 Als klimaatregeling kunst wordt Nergens wordt comfort zo intens gekoesterd, esthetiek zo intensief

Nadere informatie

superia SUPERIA superia TECHNISCH HANDBOEK 2018 A BRAND OF VASCO GROUP

superia SUPERIA superia TECHNISCH HANDBOEK 2018 A BRAND OF VASCO GROUP A BRAND OF VASCO GROUP SUPERIA RADIATOREN BVBA Remi Claeysstraat 66 8210 Zedelgem T +32 (0)50-20 94 61 F +32 (0)50-20 94 64 info@.be www..be SUPERIA TECNISC ANDBOEK 2018 VASCO GROUP NV Kruishoefstraat

Nadere informatie

-40% -40% -50% RADIATOREN DESIGN EN KWALITEIT AAN BETAALBARE PRIJZEN. Overzicht volledig aanbod / Meer info / Bestellen :

-40% -40% -50% RADIATOREN DESIGN EN KWALITEIT AAN BETAALBARE PRIJZEN. Overzicht volledig aanbod / Meer info / Bestellen : RADIATOREN DESIGN EN KWALITEIT AAN BETAALBARE PRIJZEN BeauHeat staat voor een ruim assortiment van kwalitatieve radiatoren dat een antwoord biedt op elke vraag in de markt, en dit tegen betaalbare prijzen.

Nadere informatie

BEAMS COLLECTION. VASCO ALUMINIUM RADIATOR België geldig vanaf 01/2014

BEAMS COLLECTION. VASCO ALUMINIUM RADIATOR België geldig vanaf 01/2014 BEAMS COLLECTION VASCO ALUMINIUM RADIATOR België geldig vanaf 01/2014 Als klimaatregeling kunst wordt Nergens wordt comfort zo intens gekoesterd, esthetiek zo intensief ervaren en levenskwaliteit zo puur

Nadere informatie

the essence STYLE LINE badkamerradiatoren of warmth

the essence STYLE LINE badkamerradiatoren of warmth the essence STYLE LINE badkamerradiatoren of warmth designradiatoren november 2002 baden begin alvast maar te dromen ontspannen herbronnen Het inrichten van uw badkamer, het meest intieme plekje in uw

Nadere informatie

E-Panel. zoveel meer dan de E van elektriciteit. radiatoren België 09/2014. Een radiatorassortiment met de

E-Panel. zoveel meer dan de E van elektriciteit. radiatoren België 09/2014. Een radiatorassortiment met de Een radiatorassortiment met de kwaliteitsstempel van Vasco. Vasco Group is al veertig jaar één van de toonaangevende Europese producenten van designradiatoren. Een bedrijf dat kwaliteit, efficiëntie en

Nadere informatie

b r u g m a n p i a n o of warmth l i n e l u x e r a d i a t o r e n

b r u g m a n p i a n o of warmth l i n e l u x e r a d i a t o r e n the essence brugman piano of line luxe warmth radiatoren één stijl, één luxe Piano Line: Verti Uni Mini genieten genieten met de brugman piano-line met de brugman piano-line Piano-Line radiatoren Met de

Nadere informatie

NIVA SOFT COLLECTION. VASCO STAAL RADIATOR België Geldig vanaf 02/2014

NIVA SOFT COLLECTION. VASCO STAAL RADIATOR België Geldig vanaf 02/2014 NIVA SOFT COLLECTION VASCO STAAL RADIATOR België Geldig vanaf 02/2014 Als klimaatregeling kunst wordt Nergens wordt comfort zo intens gekoesterd, esthetiek zo intensief ervaren en levenskwaliteit zo puur

Nadere informatie

NEDERLAND 01/2014 BEAMS COLLECTION VASCO ALUMINIUM RADIATOR

NEDERLAND 01/2014 BEAMS COLLECTION VASCO ALUMINIUM RADIATOR NEDERLAND 01/2014 BEAMS COLLECTION VASCO ALUMINIUM RADIATOR Als klimaatregeling kunst wordt Nergens wordt comfort zo intens gekoesterd, esthetiek zo intensief ervaren en levenskwaliteit zo puur beleefd

Nadere informatie

BEAMS COLLECTION. VASCO ALUMINIUM RADIATOR NEDERLAND Geldig vanaf 01/2014

BEAMS COLLECTION. VASCO ALUMINIUM RADIATOR NEDERLAND Geldig vanaf 01/2014 BEAMS COLLECTION VASCO ALUMINIUM RADIATOR NEDERLAND Geldig vanaf 01/2014 Als klimaatregeling kunst wordt Nergens wordt comfort zo intens gekoesterd, esthetiek zo intensief ervaren en levenskwaliteit zo

Nadere informatie

-40% -40% -50% RADIATOREN DESIGN EN KWALITEIT AAN BETAALBARE PRIJZEN. Overzicht volledig aanbod / Meer info / Bestellen :

-40% -40% -50% RADIATOREN DESIGN EN KWALITEIT AAN BETAALBARE PRIJZEN. Overzicht volledig aanbod / Meer info / Bestellen : RADIATOREN DESIGN EN KWALITEIT AAN BETAALBARE PRIJZEN BeauHeat staat voor een ruim assortiment van kwalitatieve radiatoren dat een antwoord biedt op elke vraag in de markt, en dit tegen betaalbare prijzen.

Nadere informatie

BRUGMAN BROCHURE RADIATOREN NEDERLAND/BELGIË 2016 BRUGMAN, MET DE KRACHT VAN VASCO

BRUGMAN BROCHURE RADIATOREN NEDERLAND/BELGIË 2016 BRUGMAN, MET DE KRACHT VAN VASCO BRUGMAN, MET DE KRACHT VAN VASCO Vasco is al vele jaren een vertrouwde naam in de markt. Een naam die garant staat voor een uitzonderlijke kwaliteit, een toonaangevend design en een reeks sterke merken.

Nadere informatie

VASCO ACCESSOIRES PRIJSLIJST BELGIË GELDIG VANAF 04/2014

VASCO ACCESSOIRES PRIJSLIJST BELGIË GELDIG VANAF 04/2014 VASCO ACCESSOIRES PRIJSLIJST BELGIË GELDIG VANAF 04/2014 Als klimaatregeling kunst wordt Vasco radiatoren worden steevast ontworpen door top designers. Zo bent u er zeker van dat u een uniek, creatief

Nadere informatie

WIJ DENKEN DAT ONZE FAMILIE PERFECT BIJ DE UWE PAST. interieur Dôme Deco

WIJ DENKEN DAT ONZE FAMILIE PERFECT BIJ DE UWE PAST. interieur Dôme Deco WIJ DENKEN DAT ONZE FAMILIE PERFECT BIJ DE UWE PAST interieur Dôme Deco Kos Faro Tinos Paros WARMTE MET ELEGANTIE EN STIJL DOWNLOAD ONZE APP 6 productfamilies: Parada, Ramo, Kos H&V, Faro H&V, Tinos en

Nadere informatie

CARRÉ PLUS VERTICAAL (CPVN-PLUS ) STAAL DESIGNRADIATOREN. TYPES Verticaal: Carré Plus (CPVN-PLUS) BUIZEN Verticaal, vierkant 25 x 25 mm

CARRÉ PLUS VERTICAAL (CPVN-PLUS ) STAAL DESIGNRADIATOREN. TYPES Verticaal: Carré Plus (CPVN-PLUS) BUIZEN Verticaal, vierkant 25 x 25 mm CARRÉ PLUS VERTICAAL (CPVN-PLUS ) TYPES Verticaal: Carré Plus (CPVN-PLUS) BUIZEN Verticaal, vierkant x mm COLLECTOREN Horizontaal, rond Ø mm KLEUREN Standaard wit RAL 90 Niet verkrij gbaar in Gloss White

Nadere informatie

Ontdek onze radiators voor jouw leven, jouw badkamer.

Ontdek onze radiators voor jouw leven, jouw badkamer. 510 DE RADIATOREN De gezellige warmte wanneer je uit bed komt, de geruststellende warmte wanneer uw duiveltjes in bad spelen, de warmte die troost biedt op een droevige avond, de warmte die de winter het

Nadere informatie

CASHBACK VOUCHER WIJ DENKEN DAT ONZE FAMILIE PERFECT BIJ DE UWE PAST. 100 van 15 sept. tot 15 dec. 2014. CASHBACK tot

CASHBACK VOUCHER WIJ DENKEN DAT ONZE FAMILIE PERFECT BIJ DE UWE PAST. 100 van 15 sept. tot 15 dec. 2014. CASHBACK tot CASHBACK VOUCHER Cashback-actie voor de particulier Dit najaar hebben we een unieke cashback-actie op Radson-radiatoren met vlakke voorplaat, zowel horizontaal als verticaal. Deze actie biedt een cashback

Nadere informatie

FLATLINE COLLECTIE I BELGIË 2017

FLATLINE COLLECTIE I BELGIË 2017 FATINE COECTIE I BEGIË 01 Vasco is lid van Vasco Group, een totaalaanbieder van verwarmings- en ventilatieoplossingen over de hele wereld, voor het merendeel in Europa. Bekende merken zijn: Vasco, Brugman

Nadere informatie

Oogstrelende warmte... Elegante handdoekradiatoren - Stijlvolle decorradiatoren - Onopvallende vloerconvectoren - Decoratieve radiatorombouwsystemen

Oogstrelende warmte... Elegante handdoekradiatoren - Stijlvolle decorradiatoren - Onopvallende vloerconvectoren - Decoratieve radiatorombouwsystemen Oogstrelende warmte... Elegante handdoekradiatoren - Stijlvolle decorradiatoren - Onopvallende vloerconvectoren - Decoratieve radiatorombouwsystemen 2 Oogstrelende warmte... Inhoud Oogstrelende warmte

Nadere informatie

Design- en paneelradiatoren Plieger 4929898 6.5 2-14 21022014_Opmaak 2 26-02-14 10:50 Pagina 1. Design- en paneelradiatoren

Design- en paneelradiatoren Plieger 4929898 6.5 2-14 21022014_Opmaak 2 26-02-14 10:50 Pagina 1. Design- en paneelradiatoren Design- en paneelradiatoren Plieger 4929898 6.5 2-14 21022014_Opmaak 2 26-02-14 10:50 Pagina 1 Design- en paneelradiatoren Design- en paneelradiatoren Plieger 4929898 6.5 2-14 21022014_Opmaak 2 26-02-14

Nadere informatie

Different by design. Inhoud. Easy Lift TECHNOLOGY

Different by design. Inhoud. Easy Lift TECHNOLOGY Inhoud Different by design Easy Lift Technology. Binnen deze ontwerpfilosofie staan 3 kernwaarden centraal: optimale functionaliteit, superieur gebruikscomfort en eigentijds design. Met de Easy Lift Technology

Nadere informatie

Design Radiatoren. adurad

Design Radiatoren. adurad Design Radiatoren adurad Design Radiatoren adurad Opvallend AduRad verkoopt en distribueert Baufa design radiatoren, exclusief voor Nederland en België. Baufa is een van de top Duitse fabrikanten van radiatoren.

Nadere informatie

2750,- Badkamer KORTINGS- REGEN -40. St. Pieter -30. Installatiewerkzaamheden -25. Nú van 2915,- voor. op heel veel producten -20

2750,- Badkamer KORTINGS- REGEN -40. St. Pieter -30. Installatiewerkzaamheden -25. Nú van 2915,- voor. op heel veel producten -20 2750,- Nú van 2915,- voor KORTINGS- REGEN op heel veel producten Blader snel naar pagina 6 & 7. St. Pieter Groot assortiment tegels en natuursteen Meer dan 25 badkamers in de showroom Breed assortiment

Nadere informatie

Florence. Badkamers Woonkamers Keukens Slaapkamers. wanden en plafonds met stijl. www.heering.eu

Florence. Badkamers Woonkamers Keukens Slaapkamers. wanden en plafonds met stijl. www.heering.eu Florence wanden en plafonds met stijl www.heering.eu Badkamers Woonkamers Keukens Slaapkamers Wanden en plafonds met stijl... De interieurpanelen van Florence worden al jarenlang succesvol toegepast. Van

Nadere informatie

TECHNISCH HANDBOEK INCL. PROCUCT UPDATE 2008

TECHNISCH HANDBOEK INCL. PROCUCT UPDATE 2008 SUPERIA METAAL- EN NATUURKLEUREN 67 M300 ZWART JANUARI M301 ANTRACIET JANUARI M302 ALUMINIUM GRIJS JANUARI METAALKLEUREN THE HEATING COMPANY B.V.B.A. Kruishoefstraat, 36 Dilsen (België) T.: 0032(0)-20

Nadere informatie

Easy Lift Technologie

Easy Lift Technologie Inspiratiefolder Inhoud Easy Lift Technologie Easy Lift Technologie. Binnen deze ontwerpfilosofie staan 3 kernwaarden centraal: optimale functionaliteit, superieur gebruikscomfort en eigentijds design.

Nadere informatie

De intelligente elektrische radiator Zehnder Fare LCD. Verwarming Koeling Ventilatie

De intelligente elektrische radiator Zehnder Fare LCD. Verwarming Koeling Ventilatie De intelligente elektrische radiator Zehnder Fare LCD Verwarming Koeling Ventilatie Luchtzuivering Als u esthetiek op prijs stelt. En intelligentie verlangt. U leeft graag gezond en comfortabel en u wenst

Nadere informatie

Open de deur naar een grenzeloos aanbod!

Open de deur naar een grenzeloos aanbod! Open de deur naar een grenzeloos aanbod! KwadrO is sinds 2003 actief op de Belgische markt als specialist in ramen en deuren. Met 20 showrooms, meer dan 40 professionele plaatsingsteams en 200 vaste medewerkers

Nadere informatie

POORTEN. Maatwerk. Oog voor veiligheid. 10 standaardkleuren. 5 jaar garantie

POORTEN. Maatwerk. Oog voor veiligheid. 10 standaardkleuren. 5 jaar garantie POORTEN Maatwerk Oog voor veiligheid 10 standaardkleuren 5 jaar garantie De poort en haar vele troeven De Harol sectionale poorten Deze poorten zijn niet alleen een streling voor het oog, ze zijn bovendien

Nadere informatie

Onze bedrijfsshowroom. te Anzegem. Ons aanbod

Onze bedrijfsshowroom. te Anzegem. Ons aanbod 2 Ons aanbod Geco specialiseert zich in het vervaardigen van buitenschrijnwerk in kunststof, gelakte kunsthars, aluminium en staal. Door onze jarenlange expertise staan wij steeds garant voor een perfect

Nadere informatie

Twist Rolgordijnen. Verrassend veel variatie in privacy en sfeer

Twist Rolgordijnen. Verrassend veel variatie in privacy en sfeer Twist Rolgordijnen Verrassend veel variatie in privacy en sfeer 5833 5833 Verrassende variant op bestaande raambekleding Twee langs elkaar te bewegen lagen stof, waarin horizontale transparante banen zijn

Nadere informatie

Japanese Design Collection

Japanese Design Collection Japanese Design Collection Creëer uw eigen minimalistische sfeer 1069 Japanese Design Collection Met de Japanese Design Collection krijgt uw huis een oosters tintje. De collectie biedt mooie eigentijdse

Nadere informatie

Stap 1 De voorzijde van mijn radiator moet er als volgt uitzien. Stap 2 Het bepalen van de verdere afwerking van de radiator. Extra varianten?

Stap 1 De voorzijde van mijn radiator moet er als volgt uitzien. Stap 2 Het bepalen van de verdere afwerking van de radiator. Extra varianten? Stelrad, dat is altijd thuiskomen in een warme omgeving. De Stelrad-radiatoren staan hoog aangeprezen bij de professionele installateur. U kan er dus zeker van zijn dat u het juiste advies krijgt. U bent

Nadere informatie

Houten Jaloezieën. Natuurlijke warme sfeer in uw huis

Houten Jaloezieën. Natuurlijke warme sfeer in uw huis Houten Jaloezieën Natuurlijke warme sfeer in uw huis 1941-50 mm Luxaflex Houten Jaloezieën Luxaflex is al jaren aangesloten bij de Forest Stewardship Council (FSC ) voor gecertificeerde producten als Houten

Nadere informatie

NEDERLANDS ALUMINIUM A NEW DIRECTION HEATING

NEDERLANDS ALUMINIUM A NEW DIRECTION HEATING NEDERLANDS ALUMINIUM A NEW DIRECTION HEATING energiebesparende radiatoren met een spectaculaire WARmTEOvERDRACHT ALUMINIUM duurzaam I LICht I BEKROONd design WARmTE van Nu, CONCEpT voor morgen HERiNNERt

Nadere informatie

Laat je inspireren door KwadrO!

Laat je inspireren door KwadrO! Laat je inspireren door KwadrO! KwadrO is sinds 2003 actief op de Belgische markt als specialist in ramen en deuren. Met 20 showrooms, meer dan 40 professionele plaatsingsteams en 200 vaste medewerkers

Nadere informatie

Who cares about variety? Product overzicht

Who cares about variety? Product overzicht Who cares about variety? Product overzicht WE DO. The Warm Society is opgericht omdat we vinden dat het hoog tijd is dat verwarming de aandacht krijgt die ze verdient. Mensen hebben een passieve houding

Nadere informatie

VASCO DESIGNRADIATOREN TECHNISCH HANDBOEK / PRIJSLIJST BELGIË GELDIG VANAF 01/2014 BELGIË

VASCO DESIGNRADIATOREN TECHNISCH HANDBOEK / PRIJSLIJST BELGIË GELDIG VANAF 01/2014 BELGIË VASCO DESIGNRADIATOREN TECHNISCH HANDBOEK / PRIJSLIJST BELGIË GELDIG VANAF 01/014 BELGIË CONTACT Vasco is sinds jaar en dag een toonaangevende Europese speler op het gebied van decoratieve radiatoren.

Nadere informatie

Impact. Een complete serie met prachtige nisdeuren, ruime hoekoplossingen en bijzondere inloopdouches. Ruim en robuust. www.sealskin.

Impact. Een complete serie met prachtige nisdeuren, ruime hoekoplossingen en bijzondere inloopdouches. Ruim en robuust. www.sealskin. Impact Ruim en robuust Een complete serie met prachtige nisdeuren, ruime hoekoplossingen en bijzondere inloopdouches. www.sealskin.nl/getwet 1 Kwaliteit voorop Een douchecabine die opvalt vanwege zijn

Nadere informatie

2750,- Badkamer KORTINGS- REGEN Nú van 2915,- voor. op heel veel producten. Voor al uw installatiewerkzaamheden -20

2750,- Badkamer KORTINGS- REGEN Nú van 2915,- voor. op heel veel producten. Voor al uw installatiewerkzaamheden -20 -40 2750,- Nú van 2915,- voor KORTINGS- REGEN op heel veel producten Blader snel naar pagina 6 & 7. Ruim 30 jaar ervaring met het ontwerpen en realiseren van badkamers Van modern tot klassiek, voor elk

Nadere informatie

Kies uw favoriete raambekleding!

Kies uw favoriete raambekleding! Kies uw favoriete raambekleding! Designed by Luxaflex. Inspired by you. Ultiem bedieningscomfort: Silhouette Shades met PowerRise Silhouette Shades Sfeervol door zacht gefilterd licht De zachte, stoffen

Nadere informatie

Jaloezieën Rolgordijnen Duo-roll Plissé & Duette Vouwgordijnen Paneelgordijnen Overgordijnen

Jaloezieën Rolgordijnen Duo-roll Plissé & Duette Vouwgordijnen Paneelgordijnen Overgordijnen Jaloezieën Rolgordijnen Duo-roll Plissé & Duette Vouwgordijnen Paneelgordijnen Overgordijnen PIGMENT bvba Romeins Plein 8 9620 Zottegem Tel. 09 361 84 79 Fax 09 361 38 36 Gsm 0475 84 51 31 Gsm 0499 39

Nadere informatie

Easy Lift Technologie

Easy Lift Technologie Inspiratiefolder Inhoud Easy Lift Technologie Easy Lift Technologie. Binnen deze ontwerpfilosofie staan 3 kernwaarden centraal: optimale functionaliteit, superieur gebruikscomfort en eigentijds design.

Nadere informatie

COMFORT. inspired by vasco COLLECTION

COMFORT. inspired by vasco COLLECTION inspired by vasco België 01/2019 inspired by vasco IN DE UIMSTE ZIN VAN HET WOOD 10 JAA GAANTIE www.comfortcollection.be De badkamer is de meest praktische ruimte in huis. Dagelijks maken we gebruik van

Nadere informatie

vraag gratis kleurmonsters aan met de kaart achter in deze brochure of op www.keralit.nl >

vraag gratis kleurmonsters aan met de kaart achter in deze brochure of op www.keralit.nl > vraag gratis kleurmonsters aan met de kaart achter in deze brochure of op > nooit meer Geniet van uw huis......zonder schilderen! Een eigen woning is een kostbaar bezit. En heel persoonlijk: het vertelt

Nadere informatie

3995,-Excl. tegels, plafond, Complete badkamer. Nú bij aankoop van een badkamer. Verrassend ruim. regendouche. van 4645,- t.w.v.

3995,-Excl. tegels, plafond, Complete badkamer. Nú bij aankoop van een badkamer. Verrassend ruim. regendouche. van 4645,- t.w.v. Nú bij aankoop van een badkamer GRATIS regendouche t.w.v. 395,- Kijk snel verder op pagina 7! Badkamers in diverse stijlen en prijsklassen Actueel assortiment Deskundige adviseurs Van losse producten tot

Nadere informatie

HOME COMFORT RADIATOREN VENTILATIE VLOERVERWARMING

HOME COMFORT RADIATOREN VENTILATIE VLOERVERWARMING RADIATOREN VENTILATIE VLOERVERWARMING Vasco maakt al meer dan 40 jaar radiatoren die de perfecte synergie zij n tussen comfort en esthetiek. Het produceert producten die innoveren, verrassen maar na al

Nadere informatie

Aluminium jaloezieën. Collectie. Uitvoering. Bediening. Systemen. Toepassing

Aluminium jaloezieën. Collectie. Uitvoering. Bediening. Systemen. Toepassing Aluminium jaloezieën Collectie Onze collectie aluminium jaloezieën wordt gepresenteerd in een breed scala aan kleuren en diverse lamel breedtes. De collectie omvat ruim 230 kleuren. De 70mm lamelbreedte

Nadere informatie

één strak, mooi afgewerkt geheel, een watervoerende vlakke voorplaat

één strak, mooi afgewerkt geheel, een watervoerende vlakke voorplaat PANEEL RADIATOREN Vasco paneelradiatoren zijn niet zomaar radiatoren met een plaat ervoor. Radiator en plaatwerk vormen samen één strak, mooi afgewerkt geheel, waarin ook nog eens een unieke verwarmingstechnologie

Nadere informatie

Florence. Badkamers Woonkamers Keukens Slaapkamers. wanden en plafonds met stijl.

Florence. Badkamers Woonkamers Keukens Slaapkamers. wanden en plafonds met stijl. Florence wanden en plafonds met stijl www.npibv.eu Badkamers Woonkamers Keukens Slaapkamers Wanden en plafonds met stijl... De interieurpanelen van Florence worden al jarenlang succesvol toegepast. Van

Nadere informatie

COMFORT. inspired by vasco COLLECTION

COMFORT. inspired by vasco COLLECTION COMFOT inspired by vasco COECTION België 01/201 inspired by vasco COMFOT COECTION COMFOT IN DE UIMSTE ZIN VAN HET WOOD 10 JAA GAANTIE www.comfortcollection.be De badkamer is de meest praktische ruimte

Nadere informatie

090???_BROCHURE_JDC_NL:210 x 297 mm 11-05-2009 12:10 Pagina 1

090???_BROCHURE_JDC_NL:210 x 297 mm 11-05-2009 12:10 Pagina 1 090???_BROCHURE_JDC_NL:210 x 297 mm 11-05-2009 12:10 Pagina 1 Creëer uw eigen minimalistische sfeer 090???_BROCHURE_JDC_NL:210 x 297 mm 11-05-2009 12:11 Pagina 2 1069 1069 Met de krijgt uw huis een oosters

Nadere informatie

ONI ALUMINIUM DESIGN, COPPER TECHNOLOGY

ONI ALUMINIUM DESIGN, COPPER TECHNOLOGY ONIGRENSVERLEGGEND DESIGN NEDERLAND 09/2016 is een totaalaanbieder van verwarmings- en ventilatieoplossingen over de hele wereld, vooral voor residentiële toepassingen. Bekende merken zijn: Vasco, Brugman

Nadere informatie

Slizing geeft u alle ruimte!

Slizing geeft u alle ruimte! Slizing geeft u alle ruimte! Van klein tot groot Eindeloze mogelijkheden om te combineren naar eigen inzicht, dat is Slizing! Zoals dit getoonde dressoir: drie maal hetzelfde dressoir met een totaal andere

Nadere informatie

Trapleuningen en trapleuninghouders

Trapleuningen en trapleuninghouders Trapleuningen en trapleuninghouders Van alle tijden Door de jaren heen is de rol van trapleuningen en trapleuninghouders sterk veranderd. Was de trapleuning gisteren nog een puur functioneel houvast,

Nadere informatie

rolpoorten Stevig en makkelijk te monteren Geeft een persoonlijke touch Ideaal voor grote oppervlakken Vlot en eenvoudig te bedienen

rolpoorten Stevig en makkelijk te monteren Geeft een persoonlijke touch Ideaal voor grote oppervlakken Vlot en eenvoudig te bedienen rolpoorten Stevig en makkelijk te monteren Geeft een persoonlijke touch Ideaal voor grote oppervlakken Vlot en eenvoudig te bedienen opgerold staat netjes Op zoek naar een elegante, handige manier om een

Nadere informatie

ADAX. Elektrische Radiatoren Zwarte Goorderweg 1 E. Profort bv PD Stoutenburg-Noord (A foort)

ADAX. Elektrische Radiatoren Zwarte Goorderweg 1 E. Profort bv PD Stoutenburg-Noord (A foort) ADAX Elektrische Radiatoren 2 ADAX ELEKTRISCHE CONVECTIE RADIATOREN NEO BASIC Blz. 3 GLAMOX TLO EN TPA Blz. 8 NEO LUX Blz. 4 GLAMOX TPVD Blz. 9 NEO Wi-Fi Blz. 5 COMPACT Blz. 10 CLEA Blz. 6 ACCESSOIRES

Nadere informatie

COMFORT. inspired by vasco COLLECTION

COMFORT. inspired by vasco COLLECTION COMFOT inspired by vasco COECTION België 01/2017 COMFOT IN DE UIMSTE ZIN VAN HET WOOD 10 JAA GAANTIE De badkamer is de meest praktische ruimte in huis. Dagelijks maken we gebruik van deze plek om ons klaar

Nadere informatie

20% korting op alle douchewanden! Kies voor dé douchespecialist! Een nieuwe badkamer voor elk budget

20% korting op alle douchewanden! Kies voor dé douchespecialist! Een nieuwe badkamer voor elk budget Een nieuwe badkamer elk budget Ruim assortiment A-merken Snel leverbaar Garantie op alle producten Badkamerontwerp naar wens Kies dé douchespecialist! nu 20% korting op alle douchewanden! 15% korting op

Nadere informatie

Danfoss X-tra Collection TM Deens design met allure

Danfoss X-tra Collection TM Deens design met allure Making modern living possible Danfoss X-tra Collection TM Deens design met allure In Denemarken is het ontwerpen van producten tot een ware kunst verheven. Ontwerpers als Arne Jacobsen en Jacob Jensen

Nadere informatie

Betaalbaar design voor elke dag

Betaalbaar design voor elke dag Betaalbaar design voor elke dag Day by Day is ontwikkeld in samenwerking met de ontwerpers van Phoenix Design. Met het motto Logic, morals and magic harmoniëren zij ethiek en esthetica, economie en ecologie,

Nadere informatie

BEAMS & BRYCE DESIGNRADIATOR

BEAMS & BRYCE DESIGNRADIATOR BEAMS & BRYCE MONO ALUMINIUM DESIGNRADIATOR BELGIË/NEDERLAND 07/2018 2 3 BEAMS & BRYCE MONO is een totaalaanbieder van verwarmings- en ventilatieoplossingen met verkoopactiviteiten in Europa, maar ook

Nadere informatie

Horren. Ongestoord genieten van frisse lucht

Horren. Ongestoord genieten van frisse lucht Horren Ongestoord genieten van frisse lucht Vaste hordeur De Horrencollectie In huis speelt ventilatie een belangrijke rol. Belangrijk hierbij is dat u frisse lucht naar binnen laat, maar insecten buiten

Nadere informatie

Louverdrape. Een totaalassortiment!

Louverdrape. Een totaalassortiment! Louverdrape produceert al raamdecoratie sinds de jaren 60 en was de eerste die de Europese markt verbaasde met verticale lamellen. Het gamma en het product op zich zijn inmiddels enorm geëvolueerd... Maar

Nadere informatie

Florence. Badkamers Woonkamers Keukens Slaapkamers. w a n d e n en plafonds met st ijl.

Florence. Badkamers Woonkamers Keukens Slaapkamers. w a n d e n en plafonds met st ijl. Florence w a n d e n en plafonds met st ijl www.npibv.eu Badkamers Woonkamers Keukens Slaapkamers b a d k a mer Brillante: als wit echt wit moet zijn. Wanden en plafonds met stijl... De interieurpanelen

Nadere informatie

Europe. dé zorgeloze vloer ONTDEK AL ONZE VOORDELEN BINNENIN

Europe. dé zorgeloze vloer ONTDEK AL ONZE VOORDELEN BINNENIN Europe dé zorgeloze vloer ONTDEK AL ONZE VOORDELEN BINNENIN SWANFLOR 1 SWANFLOR 1 INHOUDSTAFEL 4 WAT IS VINYL PARKET 6 VOOR IEDER WAT WILS 7 CERTIFICATEN 8 KLASSIEK 10 MODERN 12 RUSTIEK 14 VINTAGE 16 ONZE

Nadere informatie

Electrische convectors en Infrarood verwarming. Electrische Convectoren

Electrische convectors en Infrarood verwarming. Electrische Convectoren Electrische Convectoren Eén van de eenvoudigste manier om uw woning, tuinhuis, serre of de badkamer te verwarmen is door middel van de elektrische convector. Dit is een convector met een prachtig, elegant

Nadere informatie

de plaatsmakende douchedeur

de plaatsmakende douchedeur de plaatsmakende douchedeur De Deureka douchedeuren zijn een perfecte synthese van ruimte en comfort. Door de aandacht voor innovatie en vormgeving is plaatsbesparing één van de sterke punten van de douchewanden.

Nadere informatie

ONTDEK HET UITGEBREIDE GAMMA DESIGNRADIATOREN IN COMBINATIE MET VLOERVERWARMING EN VENTILATIE OP

ONTDEK HET UITGEBREIDE GAMMA DESIGNRADIATOREN IN COMBINATIE MET VLOERVERWARMING EN VENTILATIE OP ONIGRENSVERLEGGEND DESIGN NEDERLAND 01/2017 is een totaalaanbieder van verwarmings- en ventilatieoplossingen over de hele wereld, vooral voor residentiële toepassingen. Bekende merken zijn: Vasco, Brugman

Nadere informatie

L u x a f l e x Japanese Design Collection

L u x a f l e x Japanese Design Collection Creëer uw eigen minimalistische Japanse sfeer L u x a f l e x W I N D O W F A S H I O N S Japanese Design Collection L O N D O N P A R I S B R U S S E L S A M S T E R D A M B E R L I N M A D R I D O S

Nadere informatie

www.ambiance-zonwering.nl Het knikarmscherm Dé zonwering voor je terras!

www.ambiance-zonwering.nl Het knikarmscherm Dé zonwering voor je terras! www.ambiance-zonwering.nl Het knikarmscherm Dé zonwering voor je terras! Knikarmschermen Hedendaagse klassieker Wie voor een knikarmscherm kiest, houdt van gemak. Het is een even eenvoudige als stijlvolle

Nadere informatie

Paneelgordijnen. Verticale jaloezieën

Paneelgordijnen. Verticale jaloezieën Paneelgordijnen Verticale jaloezieën SUNWAY paneelgordijnen en verticale jaloezieën Trend Groter, hoger, breder dat is de trend die we zien in hedendaagse architectuur. Een gevolg van deze trend is dat

Nadere informatie

Facette Shades. Unieke combinatie van lichtregeling en zachte stof

Facette Shades. Unieke combinatie van lichtregeling en zachte stof Facette Shades Unieke combinatie van lichtregeling en zachte stof 2142 De elegantie van stof; het gebruikscomfort van een gordijn Met de afwisselende delen van transparante en niet-transparante geweven

Nadere informatie

Geavanceerde daglichtfiltersystemen. Thuis in een comfortabel en duurzaam huis

Geavanceerde daglichtfiltersystemen. Thuis in een comfortabel en duurzaam huis Geavanceerde daglichtfiltersystemen Thuis in een comfortabel en duurzaam huis Climat Screen zorgt altijd voor een fijne sfeer Comfort in een prettig en duurzaam huis. Climat Screen geeft u dat, en nog

Nadere informatie

VOOR BADKAMER EN KEUKEN ACCESSOIRES

VOOR BADKAMER EN KEUKEN ACCESSOIRES VOOR BADKAMER EN KEUKEN ACCESSOIRES PRIJSLIJST BELGIË/NEDERLAND 01/2017 01 is een totaalaanbieder van verwarmings- en ventilatieoplossingen met verkoopactiviteiten in Europa, maar ook in verre exportmarkten

Nadere informatie

MASSIEVE DEUREN F3 M8 M9 M10 M12

MASSIEVE DEUREN F3 M8 M9 M10 M12 Deze deuren worden vervaardigd in een familiebedrijf opgericht in 1970 dat zich heeft gespecialiseerd in binnendeuren. Het volledige productieproces gebeurt in eigen atelier. Met meer dan 45 jaar ervaring

Nadere informatie

Sfeervol, exclusief en betaalbaar Wij zijn ook te zien op internet: www.reny.nl E-mail: info@reny.nl

Sfeervol, exclusief en betaalbaar Wij zijn ook te zien op internet: www.reny.nl E-mail: info@reny.nl Sfeervol, exclusief en betaalbaar Wij zijn ook te zien op internet: www.reny.nl E-mail: info@reny.nl In vuur en vlam renyfolder.ps - 11/10/2006 3:39 PM In deze tijd van snelle ontwikkelingen en een vaak

Nadere informatie

Badkamerradiatoren & badhanddoekdrogers Omhul jezelf met warmte, comfort en zacht design SENSIUM NEFERTITI DORIS 2012

Badkamerradiatoren & badhanddoekdrogers Omhul jezelf met warmte, comfort en zacht design SENSIUM NEFERTITI DORIS 2012 Badkamerradiatoren & badhanddoekdrogers Omhul jezelf met warmte, comfort en zacht design SENSIUM NEFERTITI DORIS 2012 Exclusieve innovaties voor nog meer badkamercomfort Vandaag moeten badkamerradiatoren

Nadere informatie

NH1L1 / NH2L1 / NH2L2

NH1L1 / NH2L1 / NH2L2 Niva COECTION N11 / N21 Niva ak Verticaal 38 N11-ES / N21-ES Niva Inox Verticaal 40 N11 / N21 / N22 Niva ak orizontaal 42 NS11 / NS21 Niva Soft Verticaal 44 Niva Bevestigingen 46 Accessoires 47 Aansluitingen

Nadere informatie

mijn huis, mijn sfeer, mijn deur

mijn huis, mijn sfeer, mijn deur mijn huis, mijn sfeer, mijn deur Kijk voor meer op: MODERN LANDELIJK JAREN 30 MODERN moderne minimalistische woonstijl Strak en ruimtelijk, dat is jouw stijl. Grote gebaren, eigenzinnig. Comfort zonder

Nadere informatie

Materiaal met traditie. Opnieuw geïnterpreteerd.

Materiaal met traditie. Opnieuw geïnterpreteerd. ALBRECHT JUNG GMBH & CO. KG Volmestraße 1 58579 Schalksmühle Germany Voorzien van het kwaliteitskeurmerk Made in Germany van TÜV NORD. Tel. +49 2355 806-553 Fax +49 2355 806-254 mail.vka@jung.de www.jung.de

Nadere informatie

Collectie terrasschermen uitvalschermen markiezen rolluiken veranda dak windscherm screens

Collectie terrasschermen uitvalschermen markiezen rolluiken veranda dak windscherm screens Collectie terrasschermen uitvalschermen markiezen rolluiken veranda dak windscherm screens Terrasschermen Arizona Prijsdoorbraak Het scherm sluit altijd goed dankzij het oploopsysteem ASA ETR-A motor voert

Nadere informatie

for contemporary living...

for contemporary living... for contemporary living... 1 2 Beleef het Luke home entertainment meubelconcept. Dit ontwerp staat voor tijdloos en innovatief design binnen het hedendaagse wooncomfort. Luke furniture creëert enkel met

Nadere informatie

Ongekende keuzemogelijkheden en in één dag gemonteerd

Ongekende keuzemogelijkheden en in één dag gemonteerd Voor u ligt de Plameco brochure met sfeerbeelden, impressies en mogelijkheden. Kijk, lees en geniet... (zo mooi kan het ook bij u worden!) Ongekende keuzemogelijkheden en in één dag gemonteerd Welkom U

Nadere informatie

BADKAMERRADIATOREN SMAAKVOLLE WARMTE VOOR BADKAMER EN KEUKEN

BADKAMERRADIATOREN SMAAKVOLLE WARMTE VOOR BADKAMER EN KEUKEN 114 Badkamerradiatoren BADKAMEADIATOEN SMAAKVOE WAMTE VOO BADKAME EN KEUKEN COCOS PUS Badkamerradiatoren 115 COCOS PUS MAVA PADO IIS AGAVE ASTE INTIEME WAMTE IN EEN OOGSTEEND DESIGN Vasco besteedt al ettelijke

Nadere informatie

Badmeubelset met spiegel

Badmeubelset met spiegel INSTALLEREN VERWARMING SANITAIR NIET VERHUIZEN MAAR VERBOUWEN ELEKTRA VAN 1295 1095 Badmeubelset met spiegel Type Bando; Kleur wit of chateau eiken; (hxbxd) 55 x 90 x 45 cm; Ook in andere maten verkrijgbaar.

Nadere informatie

MIJN DEUR .NL OMDAT SMAKEN VERSCHILLEN .NL. Less is more. De plek waar je, je thuis voelt. Eigenwijs. Kijk voor meer op MIJN DEUR

MIJN DEUR .NL OMDAT SMAKEN VERSCHILLEN .NL. Less is more. De plek waar je, je thuis voelt. Eigenwijs. Kijk voor meer op MIJN DEUR Kijk voor meer op.nl.nl OMDAT SMAKEN VERSCHILLEN Less is more De plek waar je, je thuis voelt Eigenwijs HUIS, SFEER, KIJK VOOR MEER OP:.NL MAAK HET VERSCHIL Welke woonstijl spreekt jou het meest aan?.nl

Nadere informatie

TINOS PAROS the new standard IN designer radiators

TINOS PAROS the new standard IN designer radiators brochure tinos paros TINOS PAROS the new standard IN designer radiators Dit document is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Niets uit deze uitgave mag zonder voorafgaande toestemming van Rettig

Nadere informatie

ETER-COLOR. Woestijnkleuren

ETER-COLOR. Woestijnkleuren Woestijnkleuren TV A33-Constructor-Essa 2 TV A33-Constructor-Essa Een authentiek effect Gevelbekleding met uitstraling De Sahara, de Gobi, de Kalahari, de Negev Uitgestrekte zand- en rotswoestijnen, die

Nadere informatie

VINTAGE. sfeervol verwarmen met knap design

VINTAGE. sfeervol verwarmen met knap design VINTAGE sfeervol verwarmen met knap design Gezelligheid, sfeer en warmtecomfort. Onze traditie! 75 jaar traditie Dovre-haarden en -kachels vinden hun oorsprong in die barre winters van het hoge Noorden.

Nadere informatie