Agenda. Op de voorkant: Bloesem gemaakt door Max (kleuters)

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Agenda. Op de voorkant: Bloesem gemaakt door Max (kleuters)"

Transcriptie

1

2 Agenda Za 4 jun Klusdag van 10 tot 15 uur 7 t/m 10 juni Avond4daagse Do 9 t/m Zo 12 juni Lang weekend vrij! Ma 13 jun Toneelstuk klas 3 & 4 om uur Wo 15 jun Voetbaltoernooi klas 1 t/m 4 Di 14 t/m vr 17 juni Kampweek klas 5&6 Vr 17 jun Boerderijschool klas 3&4 Di 21 jun Schoolreisje klas 3&4 Vr 24 jun Sint Jan: uur school uit, uur start sint jansfeest Aanwezigheid directeur: dinsdag ( vrijdag niet vanwege het extra lange weekend) Op deze dag kunnen ouders even binnenlopen tussen 8.30 en 9.00 uur. Of een afspraak maken. Op de voorkant: Bloesem gemaakt door Max (kleuters) Berichtje directeur Eindtoets De kinderen van klas 6 hebben allemaal meegedaan aan de verplichte eindtoets. We scoorden als school boven het landelijk gemiddelde. Extra lang weekend Donderdag en vrijdag 9 en 10 juni hebben de kinderen een extra lang weekend. De leraren zijn donderdag allemaal op BHV herhaal cursus of werken die dag voor school. Zelf ben ik die dag aan de schoolgids en jaarplan bezig en heb een afspraak met het samenwerkingsverband. Juf Esther Helaas gaan we op de Esch aan het eind van het jaar afscheid nemen van juf Esther. Zij gaat komend jaar een opleiding volgen naast haar werk en zal haar 4 e dag ook op de Kleine Prins werken. Klas 1-2 volgend jaar Juf Josien zal komend schooljaar ook 4 dagen in klas 1-2 werken. Op dit moment weten we nog niet wie de 5 e dag naast haar les zal geven. Zodra dat duidelijk is, zal ik dat berichten. Koffieochtend Even op verzoek van de juffen van de opvang. Willen ouders met spelende kleintjes na de koffieochtend de sporen van het spel na gebruik van de ruimte opruimen. Alvast bedankt voor de medewerking. Leerlingaantal Even een fijne mededeling. Al onze inspanningen op PR gebied en de verandering van het beeld van vrijeschool de Esch, begint vruchten af te werpen. Op dit moment weten we dat we eindigen met 25 kleuters dit schooljaar en starten met 18 kleuters volgend schooljaar (er gaan er 7 naar klas 1). Ook heb ik nu zicht op volgend schooljaar een instroom van ongeveer zo n 10 kleuters. En er zitten nu nog meerdere kinderen in de aannameprocedure (dat wil dan nog niet zeggen dat die allemaal komen).

3 Daarom ook een oproep aan eigen ouders om hun nog niet schoolgaande kinderen op te geven. Kinderen van 3 jaar kunnen jullie al een inschrijfformulier voor inleveren. Voor alle broertjes en zusje daaronder is het zaak mij even naam en geboortedatum te mailen. Het zou toch heel vervelend zijn als we hen niet kunnen plaatsen. Regeren is vooruitzien en daarop plannen, maar ook bv kunnen investeren. Iets wat nu natuurlijk op een laag pitje staat. Het leerlingaantal blijft hiermee dit jaar stabiel, want er gaan 14 kinderen af in klas 6 en dat getal moet minimaal binnenkomen. Het geldt ook voor de komende jaren dat er relatief grote groepen schoolverlaters zijn. Let wel. Er is in Winterswijk sprake van een krimp van 20%, dus stabiel zijn is groeien. Even op zijn plaats om de leraren en ouders die afgelopen jaren extra tijd en energie geleverd hebben aan PR met dit goede resultaat: hartelijk dank daarvoor! En ga zo door, want we gaan op voor de 110 (dat zal nu op de 1 oktobertelling rond de 80 zijn). Luizen Het gaat de goede kant op. Na de meivakantie waren er 8 kinderen met neten en 1 met luizen. We komen van zo n 20 gevallen met, dus we gaan de goede kant op! Blijf vooral goed kammen, ook in de hogere klassen. Daar kunnen de kinderen het natuurlijk ook zelf. Joke Rebel Administratie De voorbereidingen voor het nieuwe schooljaar zijn al in volle gang. Dit jaar komt het nieuwe jaarboekje niet voor de zomervakantie, maar in de eerste schoolweek mee naar huis. Onze ervaring is dat vlak voor en tijdens de vakantie er nog het een en ander wijzigt, waardoor we altijd met een achterhaalde leerlingenadressenlijst starten en een kalender die net niet helemaal klopt. Aan u de vraag om gewijzigde (mail)adressen en telefoonnummers zo snel mogelijk door te geven aan info@deesch.nl, anders staat u een heel jaar verkeerd in de adressenlijst. Ter controle ontvangt u onze huidige gegevens. MR In de bijlage van dit fonteintje ontvangt u de uitslag van de buurt enquête: Een veilige straat Boekenmarkt Twee jaar geleden hebben we het ook gedaan Boekenmarkt Om de kinderen wat te lezen te geven in de vakantie kun je, vanaf a.s. maandag, uitgelezen boeken mee naar school nemen; voor elk boek krijg je een bon, voor elke bon kun je vanaf 27 juni een ander boek uitzoeken (dat weer ingeleverd is door een andere kind) Het gaat om nog goed leesbare boeken, prentenboeken mag ook; niet teveel kleine boekjes voor peuters (die komen altijd veel binnen).

4 Dus...kijk je boekenkast na; sommige boeken wil je natuurlijk graag houden, maar er zijn ook vast boeken waarop de kinderen zijn uitgekeken. Dan graag mee naar school. Annelien houdt ook in de bibliotheek kast grote opruiming; we hebben namelijk in het magazijn ook nog veel boeken en alle boeken moeten weer in de kast passen. De boeken die dubbel en anderszins over zijn, komen ook allemaal op de boekenmarkt. Dus grote keuze is verzekerd. De boeken kunnen ingeleverd worden bij klas 3/4. Klas 1-2 We zijn bij Jan Overmeijer geweest, hij is imker. Tijdens de heemkundeperiode hebben we het gehad over de bijen. Hoe ze leven, hoe ze wonen, wat ze doen, wat er gebeurt als de winter komt en wat de imker doet. Dit alles is verwerkt in een tekening met een kort verhaaltje. Waar je een kleine impressie van kunt zien en lezen. Het was een leuke en leerzame dag. Alles wat we leerden, werd zichtbaar en dat bracht veel leervreugde.

5 U ziet hier de tekeningen en verhaaltjes van Milou, Emy en Kaatje. Juf Josien klas 3 en 4 De data zijn bekend: *maandag 13 juni voeren wij ons toneelstuk op; er moet nog veel gebeuren, maar de kinderen hebben er zin in. We voeren het in de ochtend op voor de kinderen van alle klassen en daarnaast nog s avonds voor de ouders, opa s en oma s en andere belangstellenden. Aanvang s morgens rond 12 uur; aanvang s avonds uur (kinderen graag uur in verband met omkleden), na het toneelstuk is er nog koffie/thee en sap voor iedereen. We spelen een stuk uit de Edda; dus we moeten allemaal verkleed; Marsha gaat ons hierbij helpen, maar als je thuis geschikte kledingstukken hebt, dan heel graag alvast mee naar school nemen; ik denk vooral aan bruine stof, en stof die lijkt op vacht, bont, schaap ect. Daarnaast zoeken wij een: gouden schaal, minimaal 30 cm doorsnee. een vat of vaatje (de kinderen moeten hem wel kunnen tillen en met spoed een wit laken om te beschilderen! * woensdag 15 juni Voetbaltoernooi voor klas 1 t.m. 4; de kinderen die meedoen, trainen 2 keer per week met Loeka Hoogenkamp. Op de woensdagmiddag van het toernooi zou ik graag bij elk team een leider willen hebben, die het team naar het goede veld begeleidt. Daarnaast graag een verzorger/verzorgster die met komkommertjes, worteltjes en drinken de spelers verzorgt. Wie is er toch en wil dit klusje op zich nemen; Annelien is die middag er ook, maar wil graag beurtelings bij de teams kijken. *dinsdag 21 juni gaan we op schoolreisje naar het Openlucht Museum in Arnhem. Wie wil er mee? Je krijgt een groepje kinderen, waaronder je eigen kind in de auto en begeleidt ditzelfde groepje door het Openlucht Museum. Dit is een duur uitstapje en we willen vragen of de ouders daar een bedrag van 5 euro aan willen meebetalen. Zowel het meegaan (hoeveel kinderen in de auto) als het bedrag s.v.p. via de klassenouders, liefst in een envelop met naam.

6 *Nog niet vaststaand: verjaardag van Annelien, wel vast staat dat we het in Corle bij Annelien thuis vieren; de kinderen willen dit heel graag en inmiddels is het traditie; als ouders afspreken om samen te halen en brengen, neem ik aan dat dit geen probleem is. Dit feest vieren wij zonder ouders. Bloemencorso 26 en 27 augustus 2016 Wij gaan als school meedoen aan het bloemencorso, superleuk! We zijn al druk bezig met de voorbereidingen. Onze corsowagen wordt het kraanwagentje van Pluk van de Petteflet. Donderdag 25 augustus gaan we met alle kinderen onder schooltijd in groepen aan het werk met het konten van de bloemen en later op de dag mogen de kinderen uit klas 5/6 helpen bij het plakken van de bloemen. Nu kunnen wij ook heel goed hulp gebruiken van ouders. Er komt een intekenlijst op het prikbord te hangen tegenover de kleuterklas. Kom en help! Wanneer hebben we hulp nodig: woensdagavond 24 augustus vanaf 20.00u bij het klaarzetten van tafels en banken en het opzetten van een partytent donderdagochtend 25 augustus van u bij het zetten van koffie/thee, het evt. ophalen van de bloemen en het begeleiden van de kinderen bij het konten van de bloemen (vanaf ong. 9.30u) donderdagmiddag 25 augustus van u bij het helpen konten van de bloemen en het plakken van de wagen (ki. van klas 3/4 en 5/6 werken ook hier aan mee van u) donderdagavond 25 augustus van u bij het helpen konten van de bloemen, het plakken van de wagen en de catering verzorgen (broodjes smeren/soep opwarmen) donderdagavond 25 augustus vanaf 20.00u zondagmiddag 28 augustus bij het ophalen van de wagen en de wagen slopen zaterdag 10 september helpen bij het afvoeren van het afval (klusdag) Wat hebben we nog nodig aan materialen en wie kan ons daarbij helpen: glazen potjes met wijde opening waar we de lijm in kunnen doen partytent kratjes waar we de bloemen in kunnen sorteren aanhanger voor op donderdag 25 augustus en zaterdag 10 september Ingezonden bericht:

Allemaal de beste wensen en gezondheid voor 2019

Allemaal de beste wensen en gezondheid voor 2019 Agenda Vr 18 jan Boerderijschool klas 3-4 Za 19 jan Klusdag 10.00 15.00 Ma 21 jan Klassenouderoverleg 8.30 Za 26 jan Open dag bovenbouw Zutphen 10.00 14.00 Ma 28 jan Ouderavond kleuters: 19.30 oudste kleuters/

Nadere informatie

Agenda Sint Maarten + Herberg

Agenda Sint Maarten + Herberg 1 Agenda Za 15 okt t/m Zo 23 okt Herfstvakantie Ma 24 okt klas 3/4 voorstelling Kwatta 10-11.30 Fietscontrole door eigen ouders Di 25 okt Knutselavond 5-12 kleuters Wo 26 okt 12.00 school uit! Lerarenscholingsmiddag

Nadere informatie

1 mei 2015. Duurzame markt Zat. En Zon. Studiedag kinderen vrij. Fonteintje wk 18

1 mei 2015. Duurzame markt Zat. En Zon. Studiedag kinderen vrij. Fonteintje wk 18 1 mei 2015 Agenda Za 2 mei Meivakantie tot 17 mei. Di 19 mei Schoolarts spreekuur vanaf 8.45 Wo 20 mei Voetbaltoernooi klas 1 en 2 Vr 22 mei Pinksterfeest school uit om 13.00 Wo 27 mei Ouderavond klas

Nadere informatie

21 mei 2016 schooljaar 2015/2016 nr. 18

21 mei 2016 schooljaar 2015/2016 nr. 18 Agenda 21 mei 2016 schooljaar 2015/2016 nr. 18 mei ma 23-5-16 studiemiddag KIJK groep 1 en 2 vrij wo 25-5-16 Schoolfotograaf do 26-5-16 juffen- en meestersfeest (om 13.00 uit) juni do 2-6-16 kunstroute

Nadere informatie

Agenda. Aanwezigheid directeur: Dinsdag in Deventer i.v.m. directeurenoverleg

Agenda. Aanwezigheid directeur: Dinsdag in Deventer i.v.m. directeurenoverleg Agenda Za 26 jan Knutselmiddag bij kinderboerderij Freriks 15.30 voor kinderen van 2-6 jaar Za 26 jan Open dag bovenbouw Zutphen Ma 28 jan Ouderavond kleuters Di 29 jan Kleuters voorstelling bij Boogie

Nadere informatie

Agenda. Do 20 dec Kerstspel Bredevoort, vanaf klas 1 Kerstviering in de zaal, ouders welkom. school om uit. Voor het nieuwe jaar

Agenda. Do 20 dec Kerstspel Bredevoort, vanaf klas 1 Kerstviering in de zaal, ouders welkom. school om uit. Voor het nieuwe jaar Agenda Do 20 dec Kerstspel 17.00 Bredevoort, vanaf klas 1 Vr 21 dec Kerstviering 08.30 in de zaal, ouders welkom. school om 13.00 uit t/m 6 jan 2019 Kerstvakantie Ma 7 jan Eerste schooldag 2019 Vr 18 jan

Nadere informatie

Agenda Aanwezigheid directeur Aanwezigheid IB er: Aanwezigheid administratie Berichtje directeur, Klassenouderoverleg Bankje rondom de boom

Agenda Aanwezigheid directeur Aanwezigheid IB er: Aanwezigheid administratie Berichtje directeur, Klassenouderoverleg Bankje rondom de boom Agenda Vr 18 jan Boerderijschool klas 3-4 Za 19 jan Klusdag 10.00 15.00 Ma 21 jan Klassenouderoverleg 8.30 Wo 23 jan Start voorleesdagen met Ernst Daniël Smid Za 26 jan Open dag bovenbouw Zutphen 10.00

Nadere informatie

Agenda toneelstukje voor oudste kleuterouders toneelstuk klas1-2 voor belangstellenden. Ouderavond toekomstige eerste klas 20.

Agenda toneelstukje voor oudste kleuterouders toneelstuk klas1-2 voor belangstellenden. Ouderavond toekomstige eerste klas 20. Agenda Za 9 juni Klusdag 10.00 tot 15.00. Di 12 t/m vr 15 juni Avond 4-daagse. Do 14 juni Klas 5-6 Skills Vr 15 juni 12.30 toneelstukje voor oudste kleuterouders. Ma 18 juni 18.30 toneelstuk klas1-2 voor

Nadere informatie

Hartelijk dank aan alle opruimers na het Verkleedfeest. De school zag er maandag helemaal opgeruimd uit en dat is fijn beginnen!

Hartelijk dank aan alle opruimers na het Verkleedfeest. De school zag er maandag helemaal opgeruimd uit en dat is fijn beginnen! 27 Februari 2015 1 Agenda Di 3 mrt Algemene ouderavond 20.00 Ma 9 mrt Kunstweek hout Za 14 mrt Klusdag Ma 16 mrt Studiedag BHV alle klassen vrij Di 17 mrt Ouderavond klas 1/2 Fonteintje wk 9 Aanwezigheid

Nadere informatie

Huidige stand: we hebben nu 4 aanmeldingen binnen!!!!

Huidige stand: we hebben nu 4 aanmeldingen binnen!!!! Agenda Do 21 feb MR vergadering Vr 1 mrt Verkleedfeest, school om 13.00 uit Za 2 t/m Zo 10 mrt Voorjaarsvakantie Ma 11 mrt Studiedag, kinderen vrij. Di 19 mrt Bag2school (tijdstip nog niet bekend) Di 19

Nadere informatie

Agenda. Di 26 feb Ouderavond klas 5-6, Verkleedfeest, school om uit Za 2 t/m

Agenda. Di 26 feb Ouderavond klas 5-6, Verkleedfeest, school om uit Za 2 t/m Agenda Di 12 feb Ouderavond klas 1-2, 20.00 Wo 20 feb Voorleeswedstrijd door Emily Do 21 feb MR vergadering Di 26 feb Ouderavond klas 5-6, 20.00 Vr 1 mrt Verkleedfeest, school om 13.00 uit Za 2 t/m Zo

Nadere informatie

Klassenpresentatie en Kleuter Netwerk Vr 17 apr Klassenouderoverleg 8.30

Klassenpresentatie en Kleuter Netwerk Vr 17 apr Klassenouderoverleg 8.30 10 april 2015 1 Agenda Wo 15 apr Klassenpresentatie en Kleuter Netwerk Vr 17 apr Klassenouderoverleg 8.30 Vr 24 apr Boerderijschool Za 25 apr Bazaar vrijeschool Doetinchem Ma 27 apr Koningsdag kinderen

Nadere informatie

Algemene informatie week 36

Algemene informatie week 36 Algemene informatie week 36 Wij heten alle peuters, leerlingen, ouders, opa s en oma s heel hartelijk welkom en wensen iedereen een fijn, goed, gezellig, leerzaam jaar toe. Samen maken we er een mooi jaar

Nadere informatie

Kunstweek Piet Mondriaan

Kunstweek Piet Mondriaan Agenda Do 18 apr Studiemiddag kinderen vrij vanaf 13.00 uur Vr 19 apr Boerderijschool klas 3/4 Ma 22 apr Klassen 4, 5 en 6 atletiek bij Archeus Do 25 apr 12.30 afsluiting Mondriaan weken, ouders welkom!

Nadere informatie

(tijdens de periode Weerkunde heeft klas 5-6 gewerkt aan een Tunnelbook. De creaties staan in de hal en zeker de moeite waard om even te bekijken!

(tijdens de periode Weerkunde heeft klas 5-6 gewerkt aan een Tunnelbook. De creaties staan in de hal en zeker de moeite waard om even te bekijken! (tijdens de periode Weerkunde heeft klas 5-6 gewerkt aan een Tunnelbook. De creaties staan in de hal en zeker de moeite waard om even te bekijken!) Agenda dinsdag 16 t/m donderdag 18 april: Cito toetsen

Nadere informatie

Agenda. Aanwezigheid directeur: maandag en donderdag

Agenda. Aanwezigheid directeur: maandag en donderdag Agenda Vr 12 apr Boerderijschool klas 3/4 Ma 15 apr Opening kunstweken Mondriaan Week 1: theorie Week 2: doen van 12.00-13.00 Di 16 apr Ouderavond klas 3/4 Do 18 apr Studiemiddag kinderen vrij vanaf 13.00

Nadere informatie

Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl

Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 1 juli 2016 AGENDA BIJBELVERHALEN Za 2 Oud Papier IK ZIE MEER Ma 4 Contactmiddag

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

Agenda Berichtje directeur,

Agenda Berichtje directeur, Agenda Vr 17 mei Pinksterfeest, vrij vanaf 13.00. Ma 20 mei 2 e pinksterdag, vrij Vr 24 mei klas 3/4 boerderijschool Vr 31 mei klas 3/4 boerderijschool Di 4 juni tm 7 juni Avondvierdaagse Vr 7 jun klas

Nadere informatie

Nieuwsbrief. September 2017

Nieuwsbrief. September 2017 In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief September 2017 Voor op de kalender Nieuwe leerkracht Openingsviering Sportdag 2017 Telefoonlijst en Informatie van ouders Contact met school De Gouden Weken Overblijven

Nadere informatie

9 februari In dit nummer:

9 februari In dit nummer: 12 9 februari 2011 Hazerswoudestraat 250 2729 CN Zoetermeer Tel: 079-3315022 Tel. flat: 06-17404323 Directie: Annette Mulder (interim directeur) Petra Gommers E-mail: directie@floris.unicoz.nl adjunct@floris.unicoz.nl

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 14 25-03-2014 TorenTheater In dit nummer: TorenTheater Maandopening

Nadere informatie

Augustus 2017

Augustus 2017 2017-2018 Augustus 2017 Di 1 Woe 2 Do 3 Vrij 4 Za 5 Zo 6 Ma 7 Di 8 Woe 9 Do 10 Vrij 11 Za 12 Zo 13 Ma 14 Di 15 Woe 16 Do 17 Gezamenlijke werkdag met klassenouders 10.00 13.00 uur Vrij 18 Za 19 Zon 20 Ma

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Averbodestraat 19 5988 AW Helden. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl

Basisschool de Pas. Averbodestraat 19 5988 AW Helden. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2014-2015, nummer 27 Donderdag 26 maart 2015 Vakantie- en vrije dagenrooster

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Agenda Deze week Dag Woensdag Vrijdag Datum 19-07-2017 21-07-2017 Tijd 8:45 9:30 uur v.a. 12:00 uur Activiteit Musical groep 8 Slotviering Vakantie kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Ma 3 sept. Weer naar school. Start van de twee gouden weken. Woe 5

Nadere informatie

17 mei Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Schoolgruitdag. Want gezond zien eten doet eten! Agenda. Weekend.

17 mei Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Schoolgruitdag. Want gezond zien eten doet eten! Agenda. Weekend. 17 mei 2017 Agenda Do 18 Avond4-daagse. Vr 19 Inloopmiddag. Ma 22 Weekend Di 23 Casino-avond groep 8 20.30 22.45 uur Wo 24 Groep 3, bezoekt kinderboerderij (schapenscheren) Groep 6/7, Van oerwoud tot vensterbank

Nadere informatie

Agenda Herfstvakantie Berichtje directeur, Klas 3-4 Klas 5-6 Nieuwe conciërge MR Nieuws 1 Aandachtspunt veiligheid Parkeren

Agenda Herfstvakantie Berichtje directeur, Klas 3-4 Klas 5-6 Nieuwe conciërge MR Nieuws 1 Aandachtspunt veiligheid Parkeren Agenda Za 17 okt t/m Zo 25 okt Herfstvakantie Do 29 okt Ouderavond klas 3-4 Wo 4 nov 13.00 afleveren kinderpostzegels Do 5 nov Ouderavond klas 5-6 Wo 11 nov Sint Maarten + Herberg 17.00 Vr 13 nov Kinderen

Nadere informatie

Fouten maken is geen probleem, want dat doet iedereen

Fouten maken is geen probleem, want dat doet iedereen 29 27 mei 2015 Agenda voor de komende 2 weken Do 28 Vr 29 Groep 3 gaat naar het museum en de juffen vieren hun verjaardag! Weekend Ma 1 Kamp groepen 8. Di 2 Kamp groepen 8. Wo 3 Kamp groepen 8. Verjaardag

Nadere informatie

Agenda. Aanwezigheid directeur: maandag en donderdag

Agenda. Aanwezigheid directeur: maandag en donderdag Agenda Za 24 nov Klusdag Ma 3 dec 1 e advent Wo 5 dec Sinterklaas Ma 10 dec 2 e advent Ma 10 dec klas 6 introductiemiddag bovenbouw Zutphen Ma 17 dec 3 e advent Wo 19 dec Klas 1 en 2 kerstspel bij de Helmhorst

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Agenda VAKANTIE TOT EN MET 23 AUGUSTUS

Agenda VAKANTIE TOT EN MET 23 AUGUSTUS Agenda Vr 3 jul Boerderijschool Wo 8 jul Toneelstuk klas 5-6 Do 9 jul Oudste kleuter uitje tot 14.30 Vr 10 jul Laatste schooldag tot 12.00 uur. VAKANTIE TOT EN MET 23 AUGUSTUS Do 20 aug Inruimen klaslokalen

Nadere informatie

Maandbulletin september 2017

Maandbulletin september 2017 Maandbulletin september 2017 SCHOOLJAAR 2017-2018 NR. 2 Beste ouders / verzorgers, Beste kinderen en ouders/ verzorgers, Na wat ochtendgymnastiek zijn we afgelopen maandag weer fris en fruitig van start

Nadere informatie

Infopunt juni 2016

Infopunt juni 2016 Infopunt 13 28 juni 2016 Nog 2,5 week te gaan en dan gaan wij allemaal genieten van een welverdiende vakantie. Er staan nog leuke activiteiten in de planning o.a. een Annie M.G. Schmidt-dag met juf Rita

Nadere informatie

Saenparel INFO

Saenparel INFO Saenparel INFO 11-11-2013-25-11-2013 Agenda: Ma 11-11 Sint Maarten Di 12-11 NIO toets voor groep 8 08.45-11.00 uur Wo 13-11 Gesprekken voorlopig advies groep 8 Do 14-11 Groep 1 2 naar Natuurmuseum Ma 18-11

Nadere informatie

www.vrijeschoolliederen Kent u deze website al? Leuk om thuis liedjes op te zoeken die de kinderen op school zingen.

www.vrijeschoolliederen Kent u deze website al? Leuk om thuis liedjes op te zoeken die de kinderen op school zingen. 3 april 2015 1 Agenda Do 2 apr Paasvertellingen alle klassen Vr 3 apr Pasen vrij t/m 6 mrt. Di 7 apr Paasviering 13.00 school uit Vr 10 apr Boerderijschool Wo 15 apr Klassenpresentatie en Kleuter Netwerk

Nadere informatie

o.b.s. De Goudvink 29 juni 2018

o.b.s. De Goudvink 29 juni 2018 o.b.s. De Goudvink 29 juni 2018 Belangrijke data 2 juli Studiedag, alle kinderen vrij 3 juli Inleveren boektas Boekenpret, groep 1 t/m 4 5 juli Gala-avond groep 8 6 juli Groep 8 vrij i.v.m. gala 9 t/m

Nadere informatie

Agenda Aanwezigheid directeur: Berichtje directeur, Klassenouderoverleg vrijdag 29 januari Juf Simone Scholing Vertrouwenspersoon

Agenda Aanwezigheid directeur: Berichtje directeur, Klassenouderoverleg vrijdag 29 januari Juf Simone Scholing Vertrouwenspersoon Agenda Za 30 jan Open dag van 10 tot 12 Di 2 feb inloopochtend 08.30 10.00 Di 2 feb stadswandeling klas 3/4 Wo 3 feb Open avond 19.00 20.30 Wo 3 feb Wij nemen de school over Vr 5 feb Verkleedfeest school

Nadere informatie

WEEKBULLETIN. Week 14

WEEKBULLETIN. Week 14 WEEKBULLETIN Week 14 Belangrijke data in april: Ma. 04/04: maandviering om 8.40u Wo. 06/04: schoolvoetbal meisjes Vr. 08/04: groep 1/2B vrij Wo. 13/04: schoolvoetbal jongens Vr. 14/04: groep 1/2A vrij

Nadere informatie

Schoolkalender

Schoolkalender Schoolkalender 2016.2017 de planten kiemen in de nacht van de aarde, de kruiden ontspringen door de kracht van de lucht, de vruchten rijpen door de macht van de zon (R. Steiner 2 okt 1909) Voor u ligt

Nadere informatie

Agenda Berichtje directeur, Kinderpostzegels Scholing ZLKLS spelling en lezen Taalspecialist 20-minuten gesprekken Wecycle wecycle

Agenda Berichtje directeur, Kinderpostzegels Scholing ZLKLS spelling en lezen Taalspecialist 20-minuten gesprekken Wecycle wecycle Agenda Do 29 okt Ouderavond klas 3-4 Wo 4 nov 13.00 afleveren kinderpostzegels Do 5 nov Ouderavond klas 5-6 Wo 11 nov Sint Maarten + Herberg 17.00 Vr 13 nov Kinderen vrij, Athena studiedag Za 21 nov Klusdag

Nadere informatie

Agenda Berichtje directeur, Gymnastiekkleding Fietsen op de stoep naast de gymzaal

Agenda Berichtje directeur, Gymnastiekkleding Fietsen op de stoep naast de gymzaal Agenda Vrij 12 t/m Lang weekend vrij ma 15 juni Di 16 juni Kamp klas 6 Do 18 jun Ouderavond toekomstige 1 e klas Vr 19 jun Boerderijschool Vr 26 jun School om 13.00 uur uit. 17.00 Sint Jansfeest. Di 30

Nadere informatie

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers,

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers, Nummer: 8 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Vorige week donderdagavond hebben we een geweldig optreden gehad van alle kleuters. Zij speelden deze avond de musical De kleine Kerstman.

Nadere informatie

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer.

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer. FEESTWEEK 2017 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 10 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. Een week vol leuke activiteiten om het schooljaar op

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9. Mededelingen.. 2014-2015 jaargang 7

Nieuwsbrief 9. Mededelingen.. 2014-2015 jaargang 7 Nieuwsbrief 9 2014-2015 jaargang 7 Mededelingen.. Welkom nieuwe leerlingen Na de kerstvakantie zijn Annelivia Kuijpers, Mila de Laat en Evi Koppens bij ons op school gekomen. Zij hebben een plaatsje gekregen

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 7 juli 2017 AGENDA BIJBELVERHALEN Za 8 Oud Papier KIJK JE UIT? Ma 10 Contactmiddag

Nadere informatie

En dan Nog.. Even Dit

En dan Nog.. Even Dit En dan Nog.. Even Dit Enschede, 13 oktober 2015 ALLE LOCATIES Hoofdlocatie St. Jan Haaksbergerstraat 255 7545 GH Enschede Tel: 053 431 43 01 st.jan@skoe.nl Locatie Veldkamp Joh. Ter Horststraat 30 7513

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2014-2015, nummer 29 Donderdag 9 april 2015 Vakantie- en vrije dagenrooster

Nadere informatie

Nieuwsbrief. April Nieuwsbrief

Nieuwsbrief. April Nieuwsbrief Nieuwsbrief April 2016 Nieuwsbrief Musical De DJ draait door Op donderdag 7 en vrijdag 8 april hebben we prachtige optredens van de kinderen gezien in het café. We hebben op school met veel plezier de

Nadere informatie

MAANDMEMO oktober 2017

MAANDMEMO oktober 2017 MAANDMEMO oktober 2017 Beste ouder(s)/verzorger(s), De bladeren beginnen al te kleuren en langzaam valt er steeds meer op de grond. We kunnen merken dat de herfst zijn intrede doet. Aankomende maand krijgen

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2018

Nieuwsbrief juni 2018 J.M.P. de Biestraat 2 1827 PA Alkmaar Tel: 072-5624215 erasmus@saks.l www.erasmus-saks.nl Nieuwsbrief juni 2018 Beste ouders/ verzorgers, Deze maand gaat de zomer in en de afgelopen weken hebben we hier

Nadere informatie

Temperamenten. Agenda

Temperamenten. Agenda Agenda Vr 7 feb Boerderijschool klas 3 en 4 Za 8 feb Open dag 10.00 12.00 Wo 12 feb Klassenpresentatie 12.00 13.00 Wo 12 feb Schaaktoernooi Di 18 feb Inloopochtend 08.30 10.00 Di 25 feb Algemene ouderavond,

Nadere informatie

Agenda. Vr 8 sep Presentatie dansen met ouders Di 12 sep Schoolreisje klas 1-2 Di 12 sep Ouderavond klas 3-4

Agenda. Vr 8 sep Presentatie dansen met ouders Di 12 sep Schoolreisje klas 1-2 Di 12 sep Ouderavond klas 3-4 Agenda Vr 8 sep Presentatie dansen met ouders 12.30 Di 12 sep Schoolreisje klas 1-2 Di 12 sep Ouderavond klas 3-4 Vr 15 sep Boerderijschool Di 19 sep Watersafari klas 1-2 Do 21 sep Schoolreisje klas 3-4

Nadere informatie

MAANDINFORMATIE APRIL 2016

MAANDINFORMATIE APRIL 2016 MAANDINFORMATIE APRIL 2016 Hoezo Stoer? OBS Het Startblok Burgemeester van Haarenlaan 871 Telefoon: 010-4737889 AGENDA Maart Week 13 Vr 01 april Koffieochtend Groepen 8 naar Amsterdam. Bezoek Anne Frank

Nadere informatie

Weekbericht. Scroll helemaal naar beneden voor het laatste nieuws over het Sint Jansfeest! Beste ouders,

Weekbericht. Scroll helemaal naar beneden voor het laatste nieuws over het Sint Jansfeest! Beste ouders, Postadres: Bezoekadres: Postbus 2147 Lindenlaan 336 1180 EC Amstelveen 1185 NK Amstelveen Weekbericht Schooljaar 2016 2017 16 juni 2017 Agenda Vrijdag 23 juni Korte dag tot 13 uur. Sint Jansfeest 16:30-21:00

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2016-2017 26 juli t/m 30 september Agenda: Ma - Di - Wo Break de Maand show door groep 1 om 13.15 uur Do - Gr.7/8 naar de voorstelling Billy the kid om 10.30 uur in Vroomshoop Oud papier wordt

Nadere informatie

Nieuwsbrief 28 week 15, 12 april 2018

Nieuwsbrief 28 week 15, 12 april 2018 Nieuwsbrief 28 week 15, 12 april 2018 kalender april 2018 / mei dinsdag 17 en woensdag 18 april - eindtoets groep 8 donderdag 19 april - groep 1 t/m 4 Koningsspelen vrijdag 20 april - groep 5 t/m 8 Koningsspelen

Nadere informatie

Agenda. Aanwezigheid directie: maandag ben ik de hele dag op een andere school als auditor aan het werk, dus deze week ben ik er alleen op donderdag.

Agenda. Aanwezigheid directie: maandag ben ik de hele dag op een andere school als auditor aan het werk, dus deze week ben ik er alleen op donderdag. Agenda Za 21 jan Klusdag Za 28 jan Open Dag bovenbouw in Zutphen Za 4 feb Open Dag Ma 6 feb Ouderavond klas 1 en 2 Ma 13 feb Studiemiddag, vrij vanaf 13.00 uur Wo 15 feb Klassenpresentatie 12.00-13.00

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 5, maart-april 2019

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 5, maart-april 2019 Voor u ligt de vijfde nieuwsbrief van het schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Planning maart en april Vrijdag 1 maart complimenten dag Vrijdag 8 maart

Nadere informatie

Fellenoortje mei 2019

Fellenoortje mei 2019 Fellenoortje mei 2019 Beste ouders/verzorgers, Het schooljaar is al bijna weer voorbij. Met elkaar zijn we bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe schooljaar 2019-2020. In dit Fellenoortje lees je

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2016-2017 26 t/m 30 juni Agenda: Ma - Invullen telefoonlijst gr.1-2 Groep 8 kennismaking VO 12.00 uur vrij Di - Kinderen om 09.30 uur naar school i.v.m. Actie Wo - Jaarlijkse schoonmaak gr.1-2

Nadere informatie

Hartelijk welkom! Namens het team van Kbs Kievitsloop willen wij graag de volgende leerlingen hartelijk welkom heten in onze school:

Hartelijk welkom! Namens het team van Kbs Kievitsloop willen wij graag de volgende leerlingen hartelijk welkom heten in onze school: Hartelijk welkom! Namens het team van Kbs Kievitsloop willen wij graag de volgende leerlingen hartelijk welkom heten in onze school: Groep 1/2 a: Puck de Graaf MEMO Kbs Kievitsloop 2016-2017 1 In deze

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door.

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door. Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april 2018. Lees deze informatie even goed door. Ouders gezocht De oudervereniging zoekt nieuwe leden. Wij hebben een actieve OV die vaak helpt tijdens

Nadere informatie

jarig bestaan. 1 september. Benodigdheden nieuwe schooljaar

jarig bestaan. 1 september. Benodigdheden nieuwe schooljaar 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21Inleveren overblijfovereenkomst en foto/video toestemmingsformulier 28 100-jarig bestaan ZOMERVAKANTIE 22 23 24 25 Rapporten inleveren 29 100-jarig

Nadere informatie

Koffieochtend met de schoolleiding vrijdag 15 februari, 8.30 t/m 9.30u. MR vergadering, locatie Lindeboom dinsdag 5 maart, aanvang 19.

Koffieochtend met de schoolleiding vrijdag 15 februari, 8.30 t/m 9.30u. MR vergadering, locatie Lindeboom dinsdag 5 maart, aanvang 19. Schooljaar 2018-2019 nummer 9 1 februari 2019 AGENDA Maria Lichtmis zondag 3 februari Gesprek getuigschriften dinsdag 5 februari Koffieochtend met de schoolleiding vrijdag 15 februari, 8.30 t/m 9.30u Voorjaarsvakantie

Nadere informatie

Openbare basisschool VALCKESTEYN. Emmastraat AH Poortugaal Postbus 752, 3170 AB Telefoon

Openbare basisschool VALCKESTEYN. Emmastraat AH Poortugaal Postbus 752, 3170 AB Telefoon Oktober 2016 1 2 40 3 4 Dierendag OC 5 Dag vd leraar / start Kinderboekenweek MR 6 7 Kinderboekenbal 8 9 41 10 11 KNGF groep 4 / Dode hoeklessen groep 8 12 13 Logopedist bezoekt kleutergroepen 14 15 16

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 4 6 oktober 2016

Nieuwsbrief nr. 4 6 oktober 2016 Kindcentrum Het Accoord Hoenderskade 2 3332 KW Zwijndrecht T 078 820 00 11 E info@accoord-zwijndrecht.nl I www.accoord-zwijndrecht.nl Nieuwsbrief nr. 4 6 oktober 2016 En de genomineerden zijn.. Van opvang

Nadere informatie

Kalender CBS Julianaschool Schooljaar

Kalender CBS Julianaschool Schooljaar Kalender CBS Julianaschool Schooljaar 2018 2019 Contact Julianaschool Bloemstraat 15 8603 XV Sneek Telefoon: 0515-412219 Website: www.julianaschool-sneek.nl Directeur: Dhr. Klaas Jan Visser E-mail: js@palludara.nl

Nadere informatie

Ouderavond Noteer alvast in de agenda!

Ouderavond Noteer alvast in de agenda! Het Toermalijntje 08-03-2018 2017/2018 nummer 12 AGENDA WEEKSLUITING Vrijdag 16 maart (Hoofd) Diamantslijpers en Goudzoekers. Vrijdag 23 maart (Noord) Maanstenen en Zwerfkeien. Staking Woensdag 14 maart.

Nadere informatie

OUDERHULP OP SCHOOL. Vele handen maken licht werk..!!!

OUDERHULP OP SCHOOL. Vele handen maken licht werk..!!! OUDERHULP OP SCHOOL Vele handen maken licht werk..!!! Beste ouders, Met veel plezier presenteren wij u ons boekwerkje ouderhulp op school. Ook dit jaar zullen er weer veel evenementen voor uw kind(eren)

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18 Nieuwsbrief 4 juni 2015

Nieuwsbrief 18 Nieuwsbrief 4 juni 2015 Nieuwsbrief 18 Nieuwsbrief 4 juni 2015 Vanuit de directie Uitwisseling Voor de groepen 7 zit de uitwisseling met de school uit Oostkamp er weer op. De kinderen hebben hele fijne en leerzame dagen gehad.

Nadere informatie

WolderWeetje. Fruitdagen: Reminder Sparen voor de bieb! maandag 22 oktober Woensdag donderdag vrijdag

WolderWeetje. Fruitdagen: Reminder Sparen voor de bieb! maandag 22 oktober Woensdag donderdag vrijdag WolderWeetje maandag 22 oktober 2018 B ELANGRIJKE DATA Herfstvakantie 22-10-2018 t/m 26-10 -2018 Damtoernooi Informatie avond groep 8 VO zaterdag 3 november 19 november 2018 dinsdag 20 november (groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Hasselbraam

Nieuwsbrief De Hasselbraam Nieuwsbrief De Hasselbraam nr. 1 30 augustus 2017 Agenda Uitgelicht 1 sept. Groep 2 vrij Schoolfotograaf Lees verder 5 sept. Nieuwjaarsreceptie Oproep Klassenouder Lees verder Stemmen op het Kinderparlement

Nadere informatie

nieuwsbrief Koningsspelen Nummer 09, 29 mei 2015 Inhoud Herdenking Verkeersexamen Nieuwe gymvloer Koningsspelen Jaardag Schoolreisje Avond-4-daagse

nieuwsbrief Koningsspelen Nummer 09, 29 mei 2015 Inhoud Herdenking Verkeersexamen Nieuwe gymvloer Koningsspelen Jaardag Schoolreisje Avond-4-daagse Inhoud Herdenking Verkeersexamen Nieuwe gymvloer Koningsspelen Jaardag Schoolreisje Avond-4-daagse Schoonmaakmiddag Zuukerfeest Sportdag groep 6-7-8 Afscheid OR-leden Rapportbesprekingen Evaluatie data

Nadere informatie

MAANDINFORMATIE APRIL 2017

MAANDINFORMATIE APRIL 2017 MAANDINFORMATIE APRIL 2017 Deelnemers schoonmaakactie. OBS Het Startblok Burgemeester van Haarenlaan 871 Telefoon: 010-4737889 Website: http://www.startblokschiedam.nl AGENDA APRIL 2017 Ma 03 Di 04 Wo

Nadere informatie

Agenda. Za 2 feb Open dag Di 5 feb Open lessen klassenpresentatie + hapjesmarkt

Agenda. Za 2 feb Open dag Di 5 feb Open lessen klassenpresentatie + hapjesmarkt Agenda Za 2 feb Open dag 10.00-12.00 Di 5 feb Open lessen 9.00 10.00 Wo 6 feb 12.00 klassenpresentatie + hapjesmarkt Ma 11 feb Start Poëzieweek Di 12 feb Ouderavond klas 1-2, 20.00 Wo 20 feb Voorleeswedstrijd

Nadere informatie

Beste ouders, Heeft u nog vragen, opmerkingen of suggesties na het lezen van dit boekje, laat het ons dan weten, wij denken graag met u mee!

Beste ouders, Heeft u nog vragen, opmerkingen of suggesties na het lezen van dit boekje, laat het ons dan weten, wij denken graag met u mee! Beste ouders, Van harte welkom op onze school! Voor u ligt het informatieboekje voor groep 1 en 2. Door middel van dit boekje willen wij u, als ouders, wegwijs maken in de kleutergroepen van onze school.

Nadere informatie

NIEUWS. Extra nieuwsbrief met informatie over: Nieuws uit het team Formatie komend schooljaar Rapport mee en gespreksmomenten

NIEUWS. Extra nieuwsbrief met informatie over: Nieuws uit het team Formatie komend schooljaar Rapport mee en gespreksmomenten NIEUWS Extra nieuwsbrief met informatie over: Nieuws uit het team Formatie komend schooljaar Rapport mee en gespreksmomenten Overblijven op school in het nieuwe schooljaar Schoonmaakavond op 7 juli School

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 13 januari 2017 AGENDA BIJBELVERHALEN Za 14 Oud Papier HET BEGINT Ma 16 Di

Nadere informatie

Nieuwsflits juli 2014

Nieuwsflits juli 2014 Nieuwsflits juli 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! Vanaf deze

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 28 augustus 2014

Nieuwsbrief 1 28 augustus 2014 Nieuwsbrief 1 28 augustus 2014 Van de directie Schooljaar 2014 2015 Maandag 25 augustus zijn alle 391 leerlingen op de Vonder weer begonnen. Wij willen alle leerlingen, leerkrachten en overig personeel,

Nadere informatie

Informatieboekje Groep 1 en 2

Informatieboekje Groep 1 en 2 Informatieboekje 2015-2016 Groep 1 en 2 Hortensiastraat 31 8013 AA Zwolle Tel. 038 421 95 83 directie.het.mozaiek@vivente.nu www.het-mozaiek.nl Informatie voor de kleutergroepen In dit informatieboekje

Nadere informatie

Nieuwskraker. Wat komen gaat. Verderop in deze Nieuwskraker: de special van groep 5a.

Nieuwskraker. Wat komen gaat. Verderop in deze Nieuwskraker: de special van groep 5a. Nieuwskraker nr. 16, 10 april 2015 Verderop in deze Nieuwskraker: de special van groep 5a. Wat komen gaat Agenda 13 t/m 24 april: Entreetoets groep 7 Ook deze week: gesprekken met ouders van leerlingen

Nadere informatie

Agenda. Gratis meenemen Bij de voordeur staan nog enkele schooltafels en stoelen. Alles is gratis mee te nemen.

Agenda. Gratis meenemen Bij de voordeur staan nog enkele schooltafels en stoelen. Alles is gratis mee te nemen. Agenda Vr 15 sep Boerderijschool Di 19 sep Watersafari klas 1-2 Di 19 sep MR vergadering Do 21 sep Schoolreisje klas 3-4 Do 21 sep Ouderavond kleuters Za 23 sep Klusdag van 10.00 tot 15.00 Wo 27 sep Eco

Nadere informatie

Maandag 25 september t/m vrijdag 29 september

Maandag 25 september t/m vrijdag 29 september Maandag 25 september t/m vrijdag 29 september In deze weekbrief > Agenda > Verjaardagen leerlingen > Schoolfotograaf oproep gezinnen met meerdere kinderen op school > Start met Operajaar! > Een nieuw schooljaar

Nadere informatie

Agenda LEZEN, VOORLEZEN EN KINDERBOEKEN

Agenda LEZEN, VOORLEZEN EN KINDERBOEKEN Agenda Vr 2 okt Boerderijschool klas 3 en 4 Di 6 okt Algemene Ouderavond Wo 7 okt klassenpresentatie 12.00-13.00 Open Avond 19.00 20.30 Do 8 okt Inloopochtend 8.30 10.00 Za 10 okt Open Dag 10.00 12.00

Nadere informatie

Continurooster, leerlingen zijn uur uit

Continurooster, leerlingen zijn uur uit Goed om te weten 19 5 juli 2017 Agenda 5 juli 19 juli Datum woensdag 5 juli dinsdag 11 juli donderdag 20 juli donderdag 20 juli vrijdag 21 juli Activiteit Groep 2 en 3 vrij Groep 2 en 3 naar innovatorium

Nadere informatie

HetRozenblaadje. U kunt zich aanmelden voor het maken van de broertjes/zusjes foto die (nog) niet op de Rozenhorst zitten door de schoolfotograaf

HetRozenblaadje. U kunt zich aanmelden voor het maken van de broertjes/zusjes foto die (nog) niet op de Rozenhorst zitten door de schoolfotograaf Jan Tooropstraat 1-5 3181 HE Rozenburg Op www.rozenhorst.nl vindt u deze nieuwsbrief ook terug HetRozenblaadje woensdag ochtend 12 juni 12 juni 12 juni 18 juni 20 juni 22 juni 25 juni 29 juni 29 juni 29

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave. Za 10 juni Schoolkorfbal 12 t/m 16 juni Kamp groep 8

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave. Za 10 juni Schoolkorfbal 12 t/m 16 juni Kamp groep 8 NIEUWSBRIEF Juni 2017 Deze maand Za 10 juni Schoolkorfbal 12 t/m 16 juni Kamp groep 8 Di 4 juli Musical groep 8 Do 6 juli Spelletjes dag Vr 7 juli 12.00 uur zomervakantie Ma 21 aug Eerste schooldag nieuwe

Nadere informatie

Informatieboekje 2014-2015 Groep 1 en 2 Hortensiastraat 31 8013 AA Zwolle Tel. 038 421 95 83 directie.het.mozaiek@vivente.nu www.het-mozaiek.nl Informatie voor de kleutergroepen In dit informatieboekje

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR

KALENDER SCHOOLJAAR KALENDER SCHOOLJAAR 2017-2018 Versie augustus 2017 1 augustus 2017 1 dinsdag 2 woensdag 3 donderdag 4 vrijdag 5 zaterdag 6 zondag 7 maandag 8 dinsdag 9 woensdag 10 donderdag 11 vrijdag 12 zaterdag 13 zondag

Nadere informatie

CBS Prins Maurits Orionstraat 1-2 2651 GS 010-5117078 info@pmschool.nl www.pmschool.nl

CBS Prins Maurits Orionstraat 1-2 2651 GS 010-5117078 info@pmschool.nl www.pmschool.nl nr: 14 3 juli 2015 CBS Prins Maurits Orionstraat 1-2 2651 GS 010-5117078 info@pmschool.nl www.pmschool.nl Voorwoord Hierbij ontvangt u de laatste nieuwsbrief van de Prins Mauritsschool. Terwijl Nederland

Nadere informatie

Datum: Nieuwsbrief: 29

Datum: Nieuwsbrief: 29 Datum: 15-04-2019 Nieuwsbrief: 29 Algemene informatie Bouw en renovatie De Tweeklank De kinderen van De Tweeklank werden deze week verrast door twee medewerkers van Hegeman bouwgroep die prijsjes uit kwamen

Nadere informatie

G E V E R S - DEUTZ TERWEESCHOOL TERWEEWEG 106 2341 CV OEGSTGEEST TEL. (071) 565 24 32 e-mail: gdtinfo@gdterwee.nl website : www.gdterwee.

G E V E R S - DEUTZ TERWEESCHOOL TERWEEWEG 106 2341 CV OEGSTGEEST TEL. (071) 565 24 32 e-mail: gdtinfo@gdterwee.nl website : www.gdterwee. G E V E R S - DEUTZ TERWEESCHOOL TERWEEWEG 106 2341 CV OEGSTGEEST TEL. (071) 565 24 32 e-mail: gdtinfo@gdterwee.nl website : www.gdterwee.nl Een gezamenlijke tweewekelijkse uitgave van de Ouderraad en

Nadere informatie

OBS de Straap, Twentehof 200, 5709KG, Helmond Web: &

OBS de Straap, Twentehof 200, 5709KG, Helmond Web:   & 0492-556313. Web: www.destraap.nl & E-mail: destraap@destraap.nl Kleuterwerkjes Augustus 2017 1 2 3 4 5 6 De klassenverdeling: 1/2 juf Ilja/ juf Mariëtte 1/2 juf Manon/ juf Richelle 1/2 juf Els 3a juf

Nadere informatie

Nieuwsbrief (2) september 2016

Nieuwsbrief (2) september 2016 Nieuwsbrief (2) september 2016 Welkom nieuwe leerlingen Nog maar net op school zijn Caitlyn Robijn, Vincent Hijmersma, Tess van Gangelen en Dirk Tillema. Wij wensen jullie allemaal een fijne tijd op De

Nadere informatie

Gewoon er zijn. Schoolbrief CNS Herédium 18 juni Beste ouders, verzorgers,

Gewoon er zijn. Schoolbrief CNS Herédium 18 juni Beste ouders, verzorgers, Schoolbrief CNS Herédium 18 juni 2018 Beste ouders, verzorgers, U ontvangt hierbij de Schoolbrief van de maand juni. U kunt de Schoolbrief ook terugvinden op onze website. In deze schoolbrief: Gewoon er

Nadere informatie

Groep 5 De Romeinen in Nederland

Groep 5 De Romeinen in Nederland Nieuwsbrief 9 20e jaargang 8 januari 2019 JANUARI Woensdag 23 Adviesgesprekken groep 8 (middag) Donderdag 24 Adviesgesprekken groep 8 (avond) Vrijdag 18 Studiedag, alle kinderen vrij Woensdag t/m vrijdag

Nadere informatie

Pasen. Opslagruimte gezocht. Schooljaar / 6 april 2017 INHOUD

Pasen. Opslagruimte gezocht. Schooljaar / 6 april 2017 INHOUD Schooljaar 2016-2017 / 6 april 2017 INHOUD Pasen Opslagruimte gezocht Schoolfruit Leerlinggegevens Koningsspelen MR Schoolreis Juffen- /Meesterdag Muzelinck Kangoeroewedstrijd Heivlus Kindervakantieweek

Nadere informatie

Agenda. JAARGANG NUMMER mei Sportdag

Agenda. JAARGANG NUMMER mei Sportdag JAARGANG 2015-2016 NUMMER 17 19 mei 2016 Agenda Zaterdag 21 mei Lentemarkt Dinsdag 24 mei Ouderavond klas 3 Dinsdag 31 mei Toneelstuk klas 2 aanvang 11:15u Di 31 mei t/m vrij 3 juni Avondvierdaagse Dinsdag

Nadere informatie