Herstel uw afvoerleidingen zonder breekwerk. Particulier Commercieel Industrieel

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Herstel uw afvoerleidingen zonder breekwerk. Particulier Commercieel Industrieel"

Transcriptie

1 Herstel uw afvoerleidingen zonder breekwerk. Particulier Commercieel Industrieel

2 Herstel uw afvoerleidingen zonder breekwerk. Waar traditionele loodgieterij stopt, starten wij. Geurhinder Doorboringen & lekken Breuken & barsten Slijtage Drie generaties Ongenae hebben één ding gemeenschappelijk: een passie voor techniek en de allernieuwste in het bijzonder! Die opgebouwde jarenlange ervaring, kennis en vakmanschap maken van e-pipe Benelux een gespecialiseerd bedrijf in leidingrenovatie. Onze specialiteit is simpel: uw leven veraangenamen. Wij zorgen ervoor dat het (opnieuw) comfortabel en veilig is bij u thuis. Onze uitstekend opgeleide medewerkers zoeken steeds naar de beste oplossing voor uw specifiek probleem. Hierdoor kunt u met een gerust gevoel en kennis van zaken uw beslissing nemen. De technieken waarover wij beschikken en ons uitgebreid productengamma, zorgen ervoor dat wij een totaaloplossing voor uw leidingrenovatie kunnen bieden. Vele mensen hebben inmiddels voor onze leidingrenovatietechnieken gekozen. Wij kijken ernaar uit om binnenkort ook met u te mogen samenwerken aan een waterdichte oplossing. Voor elk probleem een gepaste oplossing Voor Na Hebt u hardnekkige geurhinder in uw woning? Is uw leidingnetwerk op een verkeerde manier of met foutieve materialen geplaatst? Werden uw afvoerbuizen beschadigd tijdens werkzaamheden? Hebt u lekken in uw leidingen? Vertonen uw rioleringsbuizen slijtage? Antwoordde u op één van deze vragen positief, dan zijn uw leidingen aan vernieuwing toe. Een voor de hand liggende oplossing: alles openbreken en de beschadigde buizen door nieuw materiaal vervangen. Maar het kan ook anders: zonder schade, breekwerk, graafwerkzaamheden of hinder. Met de Perma-Liner technologie. Met Perma-Liner worden uw afvoerleidingen van binnenuit duurzaam hersteld. Zonder breekwerk. Zonder schade. Zonder lawaai. Zo houdt u geen trauma over aan ingrijpende breekwerken in muren, vloeren, plafonds, opritten of tuin. Achteraan vindt u een lijst met veelgestelde vragen van klanten. Hebt u er nog andere? Aarzel dan niet om contact op te nemen. U vindt onze gegevens op de laatste pagina. Danny Ongenae zaakvoerder e-pipe Benelux

3 Oorzaken en gevolgen Kleine problemen met waterafvoer kunnen snel grote ellende veroorzaken. Hieronder vindt u een overzicht. Zo werkt het Een vernieuwing van afvoerleidingen telt 4 belangrijke stappen: Geurhinder Heeft u te kampen met hardnekkige geurhinder in uw woning? Dit kan het gevolg zijn van een lekkende afvoerleiding. Defecten en gebreken aan uw huishoudelijke leidingen kunnen hinderlijke geurdampen doorheen uw hele woning verspreiden. Doorboringen & lekken Boomwortels zijn een belangrijke oorzaak van beschadigde afvoerleidingen. Volgende symptomen kunnen wijzen op doorboringen en lekken: borrelende geluiden van het toilet afvoeren die trager werken dan normaal een rioolput die een vieze geur verspreid in uw tuin Detecteren Een camera-onderzoek geeft een gedetailleerd beeld van de toestand van de leidingen. Corrosie, boomwortels, barsten, lekken en ontbrekende stukken worden nauwgezet in kaart gebracht. Reinigen Tijdens de reiniging worden eventuele boomwortels en andere afzettingen verwijderd of weggefreesd. Breuken & barsten Een foutieve plaatsing kan aan de basis liggen van breuken en barsten in uw leidingnetwerk. Door het gebruik van onaangepast materiaal kunnen verbindingsstukken loskomen, met lekken als gevolg. Indien er niet ingegrepen wordt, kunnen breuken in afvoerleidingen rioolwater en methaangas verspreiden. Slijtage Hoe ouder uw leidingen, hoe groter de kans dat u problemen krijgt met uw afvoeren. Rioolbuizen kunnen verstopt geraken door ophopingen van vet en vuil die dagelijks door de leidingen weggespoeld worden. Beschermen Nadat de leiding volledig gereinigd is, wordt de geschikte liner, doordrenkt met epoxy, op de juiste plaats aangebracht. Dit kan manueel of mechanisch via een inversietechniek. Daarna wordt een tube binnen in de leiding opgeblazen om de liner perfect op zijn plaats te houden. Drogen De afvoerleidingen worden op kamertemperatuur of met stoom gedroogd tot de liner volledig uitgehard is. Dit duurt gemiddeld tussen de 45 min. (stoom) en 3 tot 4 uur (kamertemperatuur).

4 Het procedé: 1. Renovatie van de volledige afvoerleiding Lekkende of roestende leidingen en rioleringen zijn niet alleen nefast voor het milieu, ze veroorzaken ook heel wat ongemakken binnen- en buitenshuis. Traditionele herstellingen met graafwerkzaamheden verstoren het verkeer of maken van uw woning of commerciële ruimte een heuse bouwwerf. Ze vormen bovendien een dure en arbeidsintentieve oplossing. Maar wist u dat het ook anders kan? Met de leidingrenovatietechnieken van Perma-Liner, vier hoogtechnologische procedés om afvoerleidingen snel en zonder breekwerk te renoveren. Hoe gaan we te werk? 1. Detecteren 2. Reinigen 3. Herstellen 4. Drogen 2. Herstelling van een lokaal lek Wanneer leidingen slijtageverschijnselen vertonen, is leidingrenovatie zonder breek- en graafwerken een betaalbare en duurzame oplossing. Vaak zijn afvoerleidingen ingewerkt in vloeren, wanden of zijn ze bedolven onder de grond. Lokale lekherstelling is een goedkoop alternatief om beschadigde, gebroken, gescheurde of versleten metalen of niet-metalen leidingen snel en zonder hinder te renoveren. Dankzij de liner worden uw leidingen opnieuw ondoordringbaar. Zo wordt ook de doorstroming binnenin de leiding hersteld. Hoe gaan we te werk? 1. Detecteren 2. Reinigen 3. Herstellen 4. Drogen Mechanische renovatie Manuele renovatie Het PATCH-systeem met 2 toegangspunten Lokale herstelling van gemeentelijke en stedelijke rioleringen. Voordelen: voor diameters tot 1300 mm voor lengtes tot 9 m droogtijd: 3 tot 4 u (kamertemperatuur) 45 min. (stoom) Het PATCH-systeem met 1 of 2 toegangspunten Lokale herstelling van afvoerleidingen met een kleinere diameter. Dankzij een unieke inversietechniek, wordt de liner in de leiding binnenste buiten gekeerd. Zo volstaat één toegangspunt om de probleemzones te behandelen. Een bijkomende troef: in een mum van tijd zijn de werkzaamheden achter de rug. TOP-liner systeem renovatie van gemeentelijke en stedelijke rioleringen renovatie van zeer lange afvoerleidingen 1 toegangspunt vereist voor diameters tot 600 mm voor onbeperkte lengtes liners van verschillende diktes beschikbaar inversietijd: 30 cm per 1,5 seconde snelle droogtijd (stoom) Het IN-liner systeem van Perma-Liner is het procedé bij uitstek om afvoer- en stijgleidingen manueel te behandelen. IN-liner systeem renovatie van stijgleidingen renovatie van afvoerleidingen 2 toegangspunten vereist voor diameters tot 900 mm voor lengtes tot 45 m voor bochten van 22, 45 en 90 droogtijd: 3 u (kamertemperatuur); 45 min. (stoom) Voordelen: voor diameters tot 600 mm voor lengtes tot 120 cm voor bochten van 22 en 45 droogtijd: 3 tot 4 u (kamertemperatuur) LAT-liner systeem Renovatie van afvoerleidingen in eengezinswoningen, appartementsgebouwen, commerciële ruimtes en industriële gebouwen. 1 toegangspunt vereist voor diameters tot 250 mm voor lengtes tot 43 m voor bochten van 22, 45 en 90 droogtijd: 3 u (kamertemperatuur); 45 min. (stoom)

5 3. Herstelling van een aansluitpunt Perma-Liner heeft een eenvoudige en veilige manier ontwikkeld om problemen met aansluitingen tussen de afvoerleiding en de hoofdleiding te verhelpen. Met deze techniek wordt een waterdichte membraan op de aansluiting van de hoofdriolering en de afvoerleiding geschoten. Tegelijkertijd wordt de afvoerleiding gelined om beschadigde stukken of eventuele lekken te dichten. Zo krijgen boomwortels bijvoorbeeld geen kans meer om de leiding te doorboren. Hoe gaan we te werk? 1. Detecteren 2. Reinigen 3. Herstellen 4. Drogen Talrijke voordelen WRAP-systeem Het herstellen van aansluitpunten tussen hoofdleidingen en afvoerleidingen. onafhankelijk systeem met dubbele opblaasbuis behandeld overgangen tussen buizen van verschillende diameters inversietechniek voor aansluitingen van 22, 45 en 90 droogtijd: 3 u (kamertemperatuur) 45 min. (stoom) Geen schade Uw muren, plafonds, vloeren, oprit en tuin blijven heel. Want Perma-Liner herstelt uw afvoerleidingen zonder breekwerk. Kostenbesparende techniek U hoeft achteraf niets aan uw woning te renoveren. Bovendien zijn de werkzaamheden van korte duur. Dat maakt Perma-Liner nóg goedkoper. Duurzame oplossing Het membraan, doordrenkt met epoxy, geeft lekken geen kans meer. Op de koop toe hebben liners van Perma-Liner een levensverwachting van 50 jaar. Gedaan met geurhinder De liner dicht alle lekken, scheuren en barsten waardoor geurhinder voorgoed verdwijnt! Betrouwbare lekherstelling Perma-Liner dicht alle lekken van oude leidingen waardoor afvalwater niet langer wegsijpelt. Waterdichte garantie Perma-Liner werkt. Het bewijs? Onze garantie van 10 (tien!) jaar.

6 Vragen van klanten Over ons Hoe ontstaan er lekken in afvoerleidingen? Boomwortels zijn een belangrijke oorzaak van beschadigde afvoerleidingen. Ook door een foutieve plaatsing van de leidingen of het gebruik van onaangepast materiaal kunnen lekken ontstaan. Hoe merk ik dat mijn afvoer lekt? Borrelende geluiden van het toilet, afvoeren die trager werken dan normaal of een rioolput die een vieze geur verspreidt in uw tuin kunnen wijzen op lekken, barsten of scheuren in uw afvoeren. Wat is Perma-Liner? In de Verenigde Staten ontdekten we de unieke systemen van Perma-Liner om afvoerleidingen te herstellen zonder breekwerk. Na een grondige studie lanceerden we deze technieken op de Belgische markt. Bij welke soort leidingen werkt Perma-Liner? Perma-Liner werkt perfect bij alle types leidingen: van galvanisé of koperleidingen tot niet-metalen leidingen (klei, cement, steen, pvc, ). Is Perma-Liner veilig? Ja, Perma-Liner heeft zichzelf de laatste 20 jaar al ruimschoots bewezen in de Verenigde Staten. Maakt Perma-Liner lawaai? Neen. Het hele procedé veroorzaakt weinig geluidshinder. Werkt Perma-Liner snel? Ja, na een paar uur is uw leidingnetwerk opnieuw operationeel. Hoe duurzaam is Perma-Liner? Héél duurzaam. Want onze liners zijn honderd procent bestand tegen lekken. Studies in de VS hebben bewezen dat de levensverwachting van de liners hoger ligt dan 50 jaar. Kunnen de leidingen opgeblazen worden tijdens de behandeling? De leidingen komen nooit onder druk te staan. Er bestaat dus geen risico dat de leidingen ontploffen of opgeblazen worden. Hoe worden T-stukken en bochten behandeld? Zowel de Top-liner, de LAT-liner als de IN-liner systemen kunnen leidingen van 22, 45 en 90 behandelen. Wordt de watertoevoer afgesloten tijdens de behandeling? Neen, tijdens de werkzaamheden wordt de watertoevoer niet afgesloten. Het ontstaan van e-pipe Benelux Door onze samenwerking met een aantal verzekeringsmaatschappijen, werden we voortdurend geconfronteerd met de gevolgen van waterschade veroorzaakt door lekkende leidingen. De verzekeringswereld was al geruime tijd op zoek naar een oplossing om deze gevolgschade tot een minimum te beperken. Na een uitgebreide zoektocht, vonden wij in de Verenigde Staten een oplossing voor dit probleem dankzij de leidingrenovatietechnieken van e-pipe en Perma-Liner. De uitbreiding van onze technieken Nieuw is géén synoniem voor beter. Dat weten we. Daarom onderzoeken we nauwgezet en heel streng alle nieuwe oplossingen op de markt. In 2009 lanceerden we e-pipe op de Belgische markt. Liefst drie jaar lang analyseerden we dit procedé om leidingen corrosievrij te maken. Met Perma-Liner breiden we onze leidingrenovatietechnieken nog verder uit. Naast de behandeling van afvoerproblemen bij residentiële klanten kan Perma-Liner perfect toegepast worden op de werkvloer. Omdat de hinder tot een minimum beperkt blijft, kunnen bedrijven en commerciële ruimtes operationeel blijven. Ook stedelijke en gemeentelijke rioleringen en afvoerleidingen kunnen snel en efficiënt vernieuwd worden met Perma-Liner. De epoxy krimpt niet en houdt alle toekomstige waterinflitratie tegen. Met deze vier unieke technieken staan we klaar om uw afvoerproblemen op te lossen! Onze medewerkers maken het verschil Onze firma telt gedreven medewerkers die basiswaarden als service en kwaliteit hoog in het vaandel dragen. En die met hun professionalisme en een gezonde dosis enthousiasme dagelijks nieuwe uitdagingen aangaan. Onze ambitie? Nieuwe oplossingen vinden voor oude problemen, zoals lekken in drinkwater- of afvoerleidingen. Zo spelen we in op de vraag van onze klanten, want traditionele herstellingswerken veroorzaken grote schade en kosten veel geld. Op de koop toe blijven de ruimtes dan lange tijd buiten gebruik. Nieuwe vestigingen Sinds eind 2011 is de hoofdzetel van e-pipe Benelux verhuisd naar de Meensesteenweg 183 in Kortrijk (Bissegem), een ruimer pand met meer mogelijkheden. Momenteel zijn we vertegenwoordigd in Aalter, Antwerpen, Brussel, Diest, Dilsen-Stokkem en Kortrijk. Zo kunnen we nog sneller inspelen op de behoeften van onze klanten.

7 Contactgegevens e-pipe Benelux - Meensesteenweg Kortrijk T F info@permaliner.be - Gratis diagnose! Contacteer ons en we komen vrijblijvend langs voor een analyse van uw leidingnetwerk. Aalter Antwerpen Brussel Diest Dilsen-Stokkem Kortrijk v.u. Danny Ongenae, Meensesteenweg 183, 8501 Kortrijk (Bissegem), RPR Kortrijk

Vernieuw uw leidingen van binnenuit. Geen breekwerk. Geen schade. Geen lawaai.

Vernieuw uw leidingen van binnenuit. Geen breekwerk. Geen schade. Geen lawaai. Vernieuw uw leidingen van binnenuit. Geen breekwerk. Geen schade. Geen lawaai. weinig druk Leidingrenovatie zonder breekwerk. Waar traditionele loodgieterij stopt, starten wij. lood/koper aanslag lekkende

Nadere informatie

betrouwbaarheid service & kwaliteit Waterschade? Vermijd breekwerken! SPECIALE TECHNIEKEN

betrouwbaarheid service & kwaliteit Waterschade? Vermijd breekwerken! SPECIALE TECHNIEKEN betrouwbaarheid service & kwaliteit Waterschade? Vermijd breekwerken! SPECIALE TECHNIEKEN cibor nv is dé specialist in het opsporen en lokaliseren van water- en gaslekken. Het lokaliseren van het lek is

Nadere informatie

opgelost door de boel maar te vervangen. Dat betekent hak- en breekwerk, met alle gevolgen van dien. Puin, stof, geluidsoverlast en een leidingnet

opgelost door de boel maar te vervangen. Dat betekent hak- en breekwerk, met alle gevolgen van dien. Puin, stof, geluidsoverlast en een leidingnet Problemen met het riool en afvoerleidingen in huis worden vaak opgelost door de boel maar te vervangen. Dat betekent hak- en breekwerk, met alle gevolgen van dien. Puin, stof, geluidsoverlast en een leidingnet

Nadere informatie

Onderhoud en herstellingswerken ten laste van de verhuurder ( Eigen Haard )

Onderhoud en herstellingswerken ten laste van de verhuurder ( Eigen Haard ) Onderhoud en herstellingswerken ten laste van de verhuurder ( Eigen Haard ) Hiernavolgend vinden jullie een overzicht van de meest voorkomende herstellingswerken lastens Eigen Haard. Bij vragen hieromtrent

Nadere informatie

Onderhoud. Houten Vloeren Opfrissen. Bona Deep Clean System

Onderhoud. Houten Vloeren Opfrissen. Bona Deep Clean System Onderhoud Houten Vloeren Bona Deep Clean System Nieuwe service met uitstekende resultaten Bona introduceert haar allernieuwste innovatie, waarmee doffe vloeren onmiddellijk worden gerevitaliseerd. Met

Nadere informatie

LEKDETECTIE WATER & GAS

LEKDETECTIE WATER & GAS OVER HEEL BELGIË VOORUITSTREVEND AFVOERVERNIEUWING ZONDER BREKEN BOUWPATHOLOGIE 7/7-24/24 ONLINE OPVOLGING LEKDETECTIE WATER & GAS UITGEBOUWDE BACKOFFICE SERVICE ALTIJD BEREIKBAAR SPECIALE TECHNIEKEN SNELLE

Nadere informatie

WELCOME TO A WORLD OF INSIDE EVOLUTION

WELCOME TO A WORLD OF INSIDE EVOLUTION WELCOME TO A WORLD OF INSIDE EVOLUTION 02 Vernieuwde binnen- huisriolering zonder hak- of breekwerk Zo makkelijk kan het! De bestaande afvoerleidingen die niet meer voldoen laat u van binnenuit vernieuwen

Nadere informatie

Schone afvoeren. Oplossingen voor douchevloeren.

Schone afvoeren. Oplossingen voor douchevloeren. Schone afvoeren. Oplossingen voor douchevloeren. Minder hindernissen meer verkoop De nieuwste trend zijn douchevloeren, die heel wat nieuwe mogelijkheden bieden voor ontwerpers en installateurs. Geberit

Nadere informatie

www.tegelcenterpyl.be Renovatie- & nieuwbouw folder

www.tegelcenterpyl.be Renovatie- & nieuwbouw folder Indoor Renovatie- & nieuwbouw folder Outdoor Shop Service MEER INFO? Ruime keuze en professioneel advies voor uw renovaties of nieuwbouw Wenst u meer informatie voor u naar onze toonzaal komt? Surf dan

Nadere informatie

Snel, kostenbesparend en kwalitatief bouwen in prefab

Snel, kostenbesparend en kwalitatief bouwen in prefab Snel, kostenbesparend en kwalitatief bouwen in prefab DWS verhoogt drastisch de bouwsnelheid van al uw constructies via prefab gemetselde muren. Met dit procédé bespaart u tijd, worden overbodige kosten

Nadere informatie

VloerVoeGsystemen sika FloorJoint InnoVatIeVe GerUIsloZe trillingsvrije VoeGpanelen meer InFo

VloerVoeGsystemen sika FloorJoint InnoVatIeVe GerUIsloZe trillingsvrije VoeGpanelen meer InFo VLOERvoegsystemen Sika FloorJoint INNOVATIEVE GERUISLOZE TRILLINGSVRIJE VOEGPANELEN Sika FloorJoint Innovatief voegpaneel trillingsvrij, geruisloos en snel geïnstalleerd. U kent het ongetwijfeld, dat rommelende

Nadere informatie

Ter attentie van de syndicus / de eigenaars. Maak uw gebouw klaar voor de toekomst met ultrasnelle glasvezel

Ter attentie van de syndicus / de eigenaars. Maak uw gebouw klaar voor de toekomst met ultrasnelle glasvezel Ter attentie van de syndicus / de eigenaars Maak uw gebouw klaar voor de toekomst met ultrasnelle glasvezel 10/2016 Alles wat u moet weten over glasvezel tot in de woning Deze gids legt u uit hoe deze

Nadere informatie

Veelgestelde vragen en antwoorden over de centers

Veelgestelde vragen en antwoorden over de centers Veelgestelde vragen en antwoorden over de centers Update 12/04/2018 Is alles op gebied van afvoer voorzien om 2 toiletten te installeren (m/v)? Er is 1 afvoerleiding voorzien voor een wasbakje en 1 voor

Nadere informatie

Module vloer. Module wand. Module plafond. 3 unieke droogbouwsystemen voor verwarming en koeling

Module vloer. Module wand. Module plafond. 3 unieke droogbouwsystemen voor verwarming en koeling Module vloer. Module wand. Module plafond. 3 unieke droogbouwsystemen voor verwarming en koeling Lage opbouwhoogte. Hoge prestaties. 1. Variokomp vloerverwarming. Ultra dun. Verwarmen Met een dikte van

Nadere informatie

Afdichting van gas en waterlekken zonder afbraak

Afdichting van gas en waterlekken zonder afbraak 2015 Afdichting van gas en waterlekken zonder afbraak Firma ALLEGRETTI BVBA Dilbeekstraat 104 1080 Brussel Telefoon : +32(2)410.88.80. Fax : +32(2)414.81.60. Email : info@allegretti.be Website : www.allegretti.be

Nadere informatie

Knauf Isolava gipsblokken Lichtgewicht met een massief karakter

Knauf Isolava gipsblokken Lichtgewicht met een massief karakter Knauf Isolava gipsblokken Lichtgewicht met een massief karakter Lichtgewicht met een massief karakter U kent als geen ander het belang van een comfortabele binnenruimte. En u weet als geen ander hoe u

Nadere informatie

Pijpleidingen & opslagfaciliteiten voor vloeistoffen

Pijpleidingen & opslagfaciliteiten voor vloeistoffen Pijpleidingen & opslagfaciliteiten voor vloeistoffen De toepassingen van het Tyfo FIBRWRAP Systeem in pijpleidingen en opslagfaciliteiten voor vloeistoffen (waterzuiveringen, middelgrote tot grote diameter

Nadere informatie

UZIN. MASTER OF THE FLOOR. Renovatie van een ruimte die continu in gebruik is? Met Sigan krijg ik de opdracht!

UZIN. MASTER OF THE FLOOR. Renovatie van een ruimte die continu in gebruik is? Met Sigan krijg ik de opdracht! UZIN. MASTER OF THE FLOOR. Renovatie van een ruimte die continu in gebruik is? Met Sigan krijg ik de opdracht! Sigan bewijst zich elke dag opnieuw en kan bijna overal worden ingezet. Met de Sigan 1,2,3

Nadere informatie

Ter attentie van de syndicus / de eigenaars. Maak uw gebouw klaar voor de toekomst met ultrasnelle glasvezel

Ter attentie van de syndicus / de eigenaars. Maak uw gebouw klaar voor de toekomst met ultrasnelle glasvezel Ter attentie van de syndicus / de eigenaars Maak uw gebouw klaar voor de toekomst met ultrasnelle glasvezel Alles wat u moet weten over glasvezel tot in de woning Deze gids legt u uit hoe deze technologie

Nadere informatie

Zekerheid door eenvoud. Oplossingen voor douchevloeren.

Zekerheid door eenvoud. Oplossingen voor douchevloeren. Zekerheid door eenvoud. Oplossingen voor douchevloeren. Inloopdouches zijn de trend. Meer en meer klanten wensen een open ontwerp voor hun douchezone. Minder hindernissen meer verkoop De nieuwste trend

Nadere informatie

G&G Trading B.V. Industrieweg 18-1 3846 BD Harderwijk Tel.+31(0)341-414993 Fax+31(0)341-419625

G&G Trading B.V. Industrieweg 18-1 3846 BD Harderwijk Tel.+31(0)341-414993 Fax+31(0)341-419625 RESQ-TAPE is een zelfhechtende siliconen afdichtings- en isolatietape met veel verschillende toepassingen. Deze veelzijdige en gebruiksvriendelijke tape is uw eerste hulp bij allerlei reparaties. U brengt

Nadere informatie

Helder over asbest. Alles over het onderzoek, de risico s en acties. thuis in Deventer

Helder over asbest. Alles over het onderzoek, de risico s en acties. thuis in Deventer Helder over asbest Alles over het onderzoek, de risico s en acties. thuis in Deventer Over asbest Rentree staat voor prettig wonen in Deventer. En dat is natuurlijk ook veilig en gezond wonen. Daarom vinden

Nadere informatie

Verslag aan de Provincieraad

Verslag aan de Provincieraad departement Logistiek dienst Patrimonium dossiernummer:. 1602909 Verslag aan de Provincieraad betreft verslaggever Eeklo: Provinciaal Technisch Instituut renovatie verouderde sanitaire blokken: ontwerp

Nadere informatie

Als alles glad moet verlopen. Het nieuwe Brillux pleisterassortiment

Als alles glad moet verlopen. Het nieuwe Brillux pleisterassortiment Als alles glad moet verlopen Het nieuwe Brillux pleisterassortiment Grondig vernieuwd Brillux pleister Achter elk perfect oppervlak gaat een perfecte voorbereiding schuil. Om deze belangrijke werkzaamheden

Nadere informatie

SPECIALISTEN IN RESTAURATIE, RENOVATIE EN REPRODUCTIE

SPECIALISTEN IN RESTAURATIE, RENOVATIE EN REPRODUCTIE SPECIALISTEN IN RESTAURATIE, RENOVATIE EN REPRODUCTIE Authentiek Vakmanschap RESTAURATIE BESCHERMEN VAN ONS ERFGOED Cees Terlouw Mijn hart en ziel ligt in het in leven houden van wat verloren dreigt te

Nadere informatie

Een maatpak voor uw vijver

Een maatpak voor uw vijver Een maatpak voor uw vijver duurzaam & ecologisch www.distripond.com de waterdichting is het allerbelangrijkste bij een vijverproject Onze specialisten leggen elke dag van het jaar een vijver waterdicht.

Nadere informatie

Hevel bij regenwaterputten

Hevel bij regenwaterputten Hevel bij regenwaterputten Ik heb thuis 2 regenwaterputten geplaatst met daartussen een hevelsysteem. Hierdoor stijgt en zakt het water in de 2 putten gelijktijdig. De watertoevoer van de dakgoten komt

Nadere informatie

DE SPECIALISTEN IN INDUSTRIËLE RENOVATIE

DE SPECIALISTEN IN INDUSTRIËLE RENOVATIE DE SPECIALISTEN IN INDUSTRIËLE RENOVATIE DAKWERKEN BURGERLIJKE BOUWKUNDE VLOERSYSTEMEN SCHILDERWERKEN EN COATINGS GEVELWERKEN WATERDICHTINGSSYSTEMEN ONDERHOUD EN 360 RENOVATIE VAN UW INDUSTRIËLE SITE

Nadere informatie

1.Carrosserie en lak. Krassen die langer zijn dan 10 cm en niet meer te polijsten zijn. Beschadigingen groter dan 24mm (1 euro muntstuk) Krassen

1.Carrosserie en lak. Krassen die langer zijn dan 10 cm en niet meer te polijsten zijn. Beschadigingen groter dan 24mm (1 euro muntstuk) Krassen INLEVERSCHADE Beschadigingen aan de auto ten gevolge van bijvoorbeeld steenslag, aanrijding en (poging tot) inbraak waarbij de ontstane schade niet voldoet aan de criteria's zoals deze zijn omschreven

Nadere informatie

Je aansluiting op het rioleringsnet

Je aansluiting op het rioleringsnet Je aansluiting op het rioleringsnet (Ver)bouw je? Dan heb je een aansluiting nodig voor de afvoer van je afval- en regenwater. Deze folder legt stap voor stap uit hoe je kan aansluiten op het openbaar

Nadere informatie

DW-CLEANING TURNHOUT

DW-CLEANING TURNHOUT SPECIALIST IN REINIGEN VAN: - ZONNEPANELEN, - DAKEN, - DAKGOTEN, - OPRITTEN, - PANELEN, - DAKGOTEN - GEVELS - SCHOORSTENEN COATING VAN DAKEN,.. DW-CLEANING TURNHOUT VOOR VRIJBLIJVENDE OFFERTE TEL: 0497/O7.65.02

Nadere informatie

Proteq Woonverzekering. Een zeer lage premie Nooit meer onderverzekerd Laag eigen risico 15% combinatiekorting

Proteq Woonverzekering. Een zeer lage premie Nooit meer onderverzekerd Laag eigen risico 15% combinatiekorting Woonverzekering Proteq Woonverzekering Een zeer lage premie Nooit meer onderverzekerd Laag eigen risico 15% combinatiekorting Zelf opdraaien voor de kosten van schade aan uw huis of inboedel? U moet er

Nadere informatie

Meesterlycke mortel DE COLLECTIE

Meesterlycke mortel DE COLLECTIE DE COLLECTIE Meesterlycke mortel In de wereld van isolatiemortels biedt Amix de perfecte mix van passie en expertise met de betrouwbaarheid van een sterk familie bedrijf. Onze Polymix isolatiemortel en

Nadere informatie

Vloer POLILUX. Een industrieel beton heeft hoge mechanische eigenschappen, is gevlinderd, en vaak met kwarts toegevoegd.

Vloer POLILUX. Een industrieel beton heeft hoge mechanische eigenschappen, is gevlinderd, en vaak met kwarts toegevoegd. Vloer POLILUX Een industrieel beton heeft hoge mechanische eigenschappen, is gevlinderd, en vaak met kwarts toegevoegd. De POLILUX-methode verandert, dankzij onze technologie, u industriële betonvloer

Nadere informatie

house-liner leidingrenovatie zonder hak- en breekwerk

house-liner leidingrenovatie zonder hak- en breekwerk house-liner leidingrenovatie zonder hak- en breekwerk Leidingrenovatie zonder hak- en breekwerk Problemen met het riool worden vaak opgelost door de boel maar te vervangen. Dat betekent hak- en breekwerk,

Nadere informatie

Decotrap kan overigens ook het totaalproject verzorgen: uittekenen, storten en bekleden van de betontrap.

Decotrap kan overigens ook het totaalproject verzorgen: uittekenen, storten en bekleden van de betontrap. Decotrap is een Limburgs familiebedrijf dat gespecialiseerd is in het bekleden van bestaande trappen, zowel voor nieuwbouw- als renovatieprojecten. Uniek daarbij is dat Decotrap altijd ter plaatse maatwerk

Nadere informatie

Bad- en Douche renovatie

Bad- en Douche renovatie Bad- en Douche renovatie unieke ombouwsystemen tegelwerk blijft intact klaar in 1 dag Bad-in-Bad-Systeem Uniek systeem: een nieuw bad zonder breekwerk U zou wel een nieuw bad willen, maar geen verbouwing

Nadere informatie

het totaalplan voor uw BUREAUSTOEL

het totaalplan voor uw BUREAUSTOEL het totaalplan voor uw BUREAUSTOEL kwaliteit. comfort. UITSTRALING. service. goede keuze KEUZE Wie Chair Repair = Harold Werner Al 26 jaar werk ik met veel plezier in de meubelbranche. Ik heb ontzettend

Nadere informatie

MATTEN SYSTEEM. Waterdichte ontkoppelingsmatten onder tegelwanden en vloeren

MATTEN SYSTEEM. Waterdichte ontkoppelingsmatten onder tegelwanden en vloeren MATTEN SYSTEEM Waterdichte ontkoppelingsmatten onder tegelwanden en vloeren HOMELUX (BENELUX) BV FRANKWEG 20 2153 PD NIEUW VENNEP T 0252 713 100 F 0252 713 109 WWW.HOMELUX.NL Inhoudsopgave Het probleem

Nadere informatie

Akoestische isolatie een concreet project

Akoestische isolatie een concreet project Akoestische isolatie een concreet project Philippe Broigniez Dia Design Alsemberg ten zuiden van Brussel, in een schitterend landelijk gebied tussen Zenne en Zoniën, bijna een stiltegebied Copyright :

Nadere informatie

Inleverprotocol. Geel kenteken

Inleverprotocol. Geel kenteken Inleverprotocol Geel kenteken Inleverprotocol Schoonmaken De auto dient schoon ingeleverd te worden. Dat wil zeggen: schoonmaken in de wasstraat (of handmatig een vergelijkbare reiniging) het interieur

Nadere informatie

Baluster mal. Maak zelf uw Balusters concrete! Gelieve te excuseren de kwaliteit van de vertaling, die werd gedaan met internet

Baluster mal. Maak zelf uw Balusters concrete! Gelieve te excuseren de kwaliteit van de vertaling, die werd gedaan met internet Baluster mal Maak zelf uw Balusters concrete! Gelieve te excuseren de kwaliteit van de vertaling, die werd gedaan met internet Wij zijn fabrikanten en uitvinders van de mallen balustrade, leuning, zuil,

Nadere informatie

DE SPECIALISTEN IN SCHILDERWERKEN EN COATINGS

DE SPECIALISTEN IN SCHILDERWERKEN EN COATINGS DE SPECIALISTEN IN SCHILDERWERKEN EN COATINGS dak- en gevelwerken betonrenovatie Vloersystemen schilderwerken en coatings waterdichting industriële Renovatie 360 RENOVEREN EN BESCHERMEN Suerickx Industrial

Nadere informatie

schoon, schoner, schoonst

schoon, schoner, schoonst schoon, schoner, schoonst glasbewassing bouwschoon tuinonderhoud industriële reiniging compu G. Van Alem Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten is een betrouwbaar, gecertificeerd schoonmaakbedrijf, actief in

Nadere informatie

Woonhaven Antwerpen Luchtbal Juni 2012

Woonhaven Antwerpen Luchtbal Juni 2012 Woonhaven Antwerpen Luchtbal Juni 2012 Inleiding Woonhaven Antwerpen verhuurt ongeveer 18.000 sociale woningen in Antwerpen. 2.460 daarvan liggen hier, op de Luchtbal. We zorgen ervoor dat elke huurder

Nadere informatie

EEN DRIEVOUDIGE GARANTIE VOOR EEN ABSOLUTE ZEKERHEID

EEN DRIEVOUDIGE GARANTIE VOOR EEN ABSOLUTE ZEKERHEID UW DERBIGUM-DAKBEDEKKING EEN DRIEVOUDIGE GARANTIE VOOR EEN ABSOLUTE ZEKERHEID WELKE ZIJN DE DERBIGUM- GARANTIES? Ubent opdrachtgever of beheerder van een vastgoedportefeuille. U zoekt voor uw dakbedekking

Nadere informatie

Begrippen enkel van toepassing voor particulieren met een tank groter dan 5000 liter of professionelen.

Begrippen enkel van toepassing voor particulieren met een tank groter dan 5000 liter of professionelen. Begrippen enkel van toepassing voor particulieren met een tank groter dan 5000 liter of professionelen. 1. Wat is een professioneel gebruiker? Indien u uw mazoutreservoir voor verwarming hoofdzakelijk

Nadere informatie

SERVICE EN ONDERHOUD. Wij houden uw gebouw in topconditie!

SERVICE EN ONDERHOUD. Wij houden uw gebouw in topconditie! GIJ Service MATHIEU GIJBELS SERVICE EN ONDERHOUD Wij houden uw gebouw in topconditie! MATHIEU GIJBELS Service en Onderhoud Klusjesdienst Scania De Service & Onderhoud ploegen bij Mathieu Gijbels zijn teams

Nadere informatie

Innameprotocol. Voorbeelden van Gebruiksschade. Krassen Krassen die gepolijst kunnen worden en kleiner zijn dan 10 cm.

Innameprotocol. Voorbeelden van Gebruiksschade. Krassen Krassen die gepolijst kunnen worden en kleiner zijn dan 10 cm. Innameprotocol Voorbeelden van Gebruiksschade Krassen Krassen die gepolijst kunnen worden en kleiner zijn dan 10 cm. Beschadigingen Beschadigingen die kleiner zijn dan 24mm en niet dieper dan 2mm. 1 2

Nadere informatie

Innovatief Systeem - KOMO-klasse A! Wij besparen héél veel energie!

Innovatief Systeem - KOMO-klasse A! Wij besparen héél veel energie! Innovatief Systeem - bewezen kwaliteit: KOMO-klasse A! Wij besparen héél veel energie! A Warmte-isolatie en stabiliteit Of het nu gaat om zekerheid, functionaliteit en isolatie: SOFTLINE 82 voldoet aan

Nadere informatie

De VvE heeft in haar vergadering van 1 maart 2010 besloten om de vochtproblemen in de kruipruimtes te gaan aanpakken.

De VvE heeft in haar vergadering van 1 maart 2010 besloten om de vochtproblemen in de kruipruimtes te gaan aanpakken. Nadere informatie over de werkzaamheden n.a.v. de vochtproblematiek in de kruipruimtes van het woonblok aan de Joos Banckersweg, de Jan van Galenstraat en de Adm. de Ruyterweg De VvE heeft in haar vergadering

Nadere informatie

Asbest Feiten, risico s en maatregelen

Asbest Feiten, risico s en maatregelen Asbest Feiten, risico s en maatregelen Asbest in woonhuizen De feiten op een rij Asbest is een veel besproken onderwerp, ook in de media. We zetten graag voor u de feiten op een rij. Om te beginnen met

Nadere informatie

newskrant Afdekplaten op maat OVERZICHT INFO NIEUW www.schiedel.be

newskrant Afdekplaten op maat OVERZICHT INFO NIEUW www.schiedel.be newskrant mei 2007 - Nr. 4 OVERZICHT AFDEKPLATEN OP MAAT P. 1 RONDO - Vertrek plafond P. 2 ABSOLUT - prefabvoet P. 2 ABSOLUT - pakketten P. 3 Nieuwe Layout architectenmap P. 4 Nieuwe medewerker P. 5 INFO

Nadere informatie

Acertys Technical Services. Tot uw dienst

Acertys Technical Services. Tot uw dienst Acertys Technical Services Tot uw dienst Service specialisten voor elk product Een uitgebreid team van vakbekwame en gemotiveerde technici staat tot uw dienst. Vandaag zijn dit meer dan 45 Service Engineers,

Nadere informatie

BESTÅ. opbergoplossingen

BESTÅ. opbergoplossingen BESTÅ opbergoplossingen BESTÅ wordt zeer grondig getest om na te gaan of alle onderdelen voldoen aan onze strenge kwaliteits- en duurzaamheidsnormen en aan de strengste normen voor huishoudelijk gebruik.

Nadere informatie

Inleverprotocol. Grijs kenteken

Inleverprotocol. Grijs kenteken Inleverprotocol Grijs kenteken Inleverprotocol Schoonmaken De auto dient schoon ingeleverd te worden. Dat wil zeggen: schoonmaken in de wasstraat (of handmatig een vergelijkbare reiniging) de cabine en

Nadere informatie

Bedrijfsprofiel. De ideale oplossing voor landbouw, tuinbouw en industrie!

Bedrijfsprofiel. De ideale oplossing voor landbouw, tuinbouw en industrie! Bedrijfsprofiel VKagri is een hoofdspeler in de markt van hygiëne en biedt professionele sanitaire oplossingen voor uw bedrijf. In deze markt levert en plaatst VKagri oplossingen op maat en volgens afspraak

Nadere informatie

U kunt als richtlijn bij inlevering aanhouden dat alles wat bij aflevering aanwezig was bij de auto, bij inlevering ook weer aanwezig moet zijn.

U kunt als richtlijn bij inlevering aanhouden dat alles wat bij aflevering aanwezig was bij de auto, bij inlevering ook weer aanwezig moet zijn. Inleverprocedure Inleverprocedure Schoonmaken: De auto dient schoon ingeleverd te worden. Dat wil zeggen: Buitenkant van de auto reinigen d.m.v. de wasstraat of een handmatige,vergelijkbare reiniging.

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit departement Logistiek dienst Patrimonium dossiernummer: 1602909 Provincieraadsbesluit betreft verslaggever Eeklo: Provinciaal Technisch Instituut renovatie verouderde sanitaire blokken: ontwerp (raming:

Nadere informatie

Rinaldostraat 12 Postbus 90-6950 AB Dieren Telefoon: 0313-414395 Telefax: 0313-450144 www.vdveenschilders.nl E-mail: info@vdveenschilders.

Rinaldostraat 12 Postbus 90-6950 AB Dieren Telefoon: 0313-414395 Telefax: 0313-450144 www.vdveenschilders.nl E-mail: info@vdveenschilders. Rinaldostraat 12 Postbus 90-6950 AB Dieren Telefoon: 0313-414395 Telefax: 0313-450144 www.vdveenschilders.nl E-mail: info@vdveenschilders.nl Vakmanschap in schilderwerken vdveenschilders is een modern

Nadere informatie

Dampkapsystemen EN inox realisaties

Dampkapsystemen EN inox realisaties Dampkapsystemen EN inox realisaties De pure dynamiek van een familiezaak... Als klant van Venduro geniet u mee van alle voordelen van een gedreven en gezond familiebedrijf. En van onze ervaring, want Venduro

Nadere informatie

SLITBAR messen getuigen in elk detail van een uitstekende kwaliteit, met een opvallend ontwerp dat elke keuken extra karakter geeft.

SLITBAR messen getuigen in elk detail van een uitstekende kwaliteit, met een opvallend ontwerp dat elke keuken extra karakter geeft. SLITBAR messen SLITBAR messen getuigen in elk detail van een uitstekende kwaliteit, met een opvallend ontwerp dat elke keuken extra karakter geeft. We garanderen dat de SLITBAR messen minstens 25 jaar

Nadere informatie

Belangrijker nog HS PROTECT EPOX beschermt uw relatie met uw klant!

Belangrijker nog HS PROTECT EPOX beschermt uw relatie met uw klant! H S PRO TECT EPO X is een luchtdrogende coating ter bescherming van gepolierde beton en epoxy. De coating kan eenvoudig worden aangebracht met een spuitpistool, verfrol of borstel. H S PRO TECT EPO X beschermt

Nadere informatie

Wavin PE. binnen- het. huisafvoer

Wavin PE. binnen- het. huisafvoer het Wavin PE binnen- huisafvoer PE binnenriolering uitstekend en betrouwbaar De grootste zekerheid De grootte of complexiteit van het gebouw, hoogoplopende kosten in het geval van lekkage, chemicaliën

Nadere informatie

Besam IFD type EN, TF en TM

Besam IFD type EN, TF en TM Besam IFD type EN, TF en TM Industriële snelvouwdeuren Ideaal voor een snelle doorgang bij middelgrote tot grote entrees ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Verkrijgbaar in vele aantrekkelijke

Nadere informatie

Installatie voorschriften Rigid Core XL. Ga voor meer informatie naar:

Installatie voorschriften Rigid Core XL. Ga voor meer informatie naar: Installatie voorschriften Rigid Core XL Ga voor meer informatie naar: www.rigidcorexl.nl Voor u begint / Voorbereidingen: Lees alle instructies voor u start met de installatie. Bij een onjuiste installatie

Nadere informatie

TSI Pipe Technologies Netherlands BV

TSI Pipe Technologies Netherlands BV TSI Pipe Technologies Netherlands BV Tubus System Nieuwe Binnenhuisriolering Met 10 Jaar Garantie, Zonder Hak- En Breekwerk Wij installeren nieuwe afvoerleidingen, maar waarom laten wij de oude leidingen

Nadere informatie

Hoelang geldt de garantie? Wat dekt deze garantie? Producten die niet gedekt worden door deze garantie

Hoelang geldt de garantie? Wat dekt deze garantie? Producten die niet gedekt worden door deze garantie GYNNSAM messen GYNNSAM messen zijn gemaakt om gebruikt te worden váák gebruikt te worden. Het ontwerp gaat uit van de eisen van een professionele chef-kok, maar is aangepast aan de behoeften thuis. We

Nadere informatie

Bona Vloer Renovatie Programma

Bona Vloer Renovatie Programma Zilver Brons Goud Bona Vloer Renovatie Programma De juiste antwoorden voor alle houten vloer condities Mijn gelakte vloer begint er dof uit te zien. Mijn houten vloer afwerking is volledig versleten. Mijn

Nadere informatie

Rioolverordening Buitenriolering Leiden 2015 vastgesteld

Rioolverordening Buitenriolering Leiden 2015 vastgesteld GEMEENTEBLAD Officiële uitgave van gemeente Leiden. Nr. 48852 4 juni 2015 Rioolverordening Buitenriolering Leiden 2015 vastgesteld Op 28 mei 2015 heeft de gemeenteraad de Rioolverordening Buitenriolering

Nadere informatie

Nieuwe innovatieve Parketlak

Nieuwe innovatieve Parketlak Passie voor Houten Vloeren Sinds de oprichting in 1919 is Bona een wereldwijd toonaangevend, innovatief bedrijf met een uniek systeem voor de behandeling van houten vloeren. Via dochterondernemingen en

Nadere informatie

Aansluiting aan het openbare rioleringsnet Aanvraagformulier

Aansluiting aan het openbare rioleringsnet Aanvraagformulier Aansluiting aan het openbare rioleringsnet Aanvraagformulier De aanvrager Naam : Straat en huisnummer (woonadres) : Postnummer en gemeente : Telefoon/gsm : Emailadres : vraagt om een privaat rioleringsstelsel

Nadere informatie

Het dagelijkse leven thuis stelt hoge eisen aan keukenmessen. De IKEA 365+ messen zijn bestemd voor dagelijks gebruik. Met kwaliteit die voldoet aan

Het dagelijkse leven thuis stelt hoge eisen aan keukenmessen. De IKEA 365+ messen zijn bestemd voor dagelijks gebruik. Met kwaliteit die voldoet aan IKEA 365+ messen Het dagelijkse leven thuis stelt hoge eisen aan keukenmessen. De IKEA 365+ messen zijn bestemd voor dagelijks gebruik. Met kwaliteit die voldoet aan de vereisten van dagelijks eten klaarmaken,

Nadere informatie

Op zoek naar een betere. oplossing? Vind ze. hier!

Op zoek naar een betere. oplossing? Vind ze. hier! Op zoek naar een betere oplossing? Vind ze hier! Najaarspromotie Geldig van 1 september tot 31 oktober 2014 Welk soort MATERIAAL spuit u? Heel groot of heel precies. Heel zwaar of eerder complex. Binnen,

Nadere informatie

Een totaalservice in grond-, rioleringsen afbraakwerken

Een totaalservice in grond-, rioleringsen afbraakwerken ALGROZO Een totaalservice in grond-, rioleringsen afbraakwerken Even voorstellen Op enkele jaren tijd groeide Algrozo (Algemene Grondwerken Zoons) uit tot uw totaalspecialist voor grond-, riolerings- en

Nadere informatie

Wateroverlast Informatie over de meest voorkomende waterproblemen

Wateroverlast Informatie over de meest voorkomende waterproblemen Wateroverlast Informatie over de meest voorkomende waterproblemen Colofon Dit is een uitgave van de gemeente Zeewolde Augustus 2011 Oplage: 2500 exemplaren Fotografie Gemeente Zeewolde fresh fotooz Productie

Nadere informatie

mycuby Multi-inzetbare prefab ruimtes

mycuby Multi-inzetbare prefab ruimtes mycuby Multi-inzetbare prefab ruimtes mycuby van De Mors In een mum van tijd een ruimte die precies aan uw wensen voldoet? Dat is onze specialiteit! mycuby staat voor een nieuwe, duurzame manier van bouwen.

Nadere informatie

WANDEN VOOR RESIDENTIËLE BOUWPROJECTEN

WANDEN VOOR RESIDENTIËLE BOUWPROJECTEN VERHEYEN BETON INFORMATIEBROCHURE WANDEN VOOR RESIDENTIËLE BOUWPROJECTEN Appartementsblokken, woningbouw, rusten verzorgingstehuizen,... Met twee types van dubbelzijdig afgewerkte betonwanden introduceert

Nadere informatie

house-liner leidingrenovatie

house-liner leidingrenovatie house-liner leidingrenovatie Sinds het prille begin in 1973 hebben de rioolspecialisten van Babit veel kennis, ervaring en vakmanschap opgebouwd. Babit is daarom uitstekend in staat om de tekortkomingen

Nadere informatie

GOLV. Jaar GARANTIE. IKBE13_HFB20_GF_GOLV_N.indd 1 3/10/2012 15:52:43

GOLV. Jaar GARANTIE. IKBE13_HFB20_GF_GOLV_N.indd 1 3/10/2012 15:52:43 GOLV 15 Jaar GARANTIE IKBE13_HFB20_GF_GOLV_N.indd 1 3/10/2012 15:52:43 Het dagelijkse leven thuis stelt hoge eisen aan je vloeren. GOLV vloeren zijn getest volgens de normen voor huishoudelijk en licht

Nadere informatie

Trekvaste PVC verbindingen Type 3, 4 en 5. trekvaste. het. PVC verbindingen. voor drinkwater en riool

Trekvaste PVC verbindingen Type 3, 4 en 5. trekvaste. het. PVC verbindingen. voor drinkwater en riool Trekvaste PVC verbindingen Type 3, 4 en 5 het trekvaste PVC verbindingen voor drinkwater en riool tijdwinst door installatiegemak Het antwoord op uitdagingen De aanleg van PVC Drukleidingen voor drinkwater

Nadere informatie

Tips om wateroverlast op eigen perceel tegen te gaan

Tips om wateroverlast op eigen perceel tegen te gaan Tips om wateroverlast op eigen perceel tegen te gaan Voorwoord In dit boekje zijn maatregelen om wateroverlast op particulier terrein te voorkomen samengevat. Dit is een overzicht van maatregelen uit de

Nadere informatie

Uponor Minitec de ideale vloerverwarming voor renovatie zonder breekwerk MINIMALE MONTAGEHOOGTE, MAXIMAAL COMFORT

Uponor Minitec de ideale vloerverwarming voor renovatie zonder breekwerk MINIMALE MONTAGEHOOGTE, MAXIMAAL COMFORT Uponor Minitec de ideale vloerverwarming voor renovatie zonder breekwerk MINIMALE MONTAGEHOOGTE, MAXIMAAL COMFORT Groots in kleine afmetingen LAGE ELEMENTHOOGTE, SNELLE REGELING Snelle installatie, korte

Nadere informatie

STUIVERSTRAAT 309 8400 OOSTENDE KENA DAKWERKEN

STUIVERSTRAAT 309 8400 OOSTENDE KENA DAKWERKEN STUIVERSTRAAT 309 8400 OOSTENDE KENA DAKWERKEN DAKWERKEN KENA KENA DAKWERKEN 1 herstellingen 2 ontmossen van daken 3 zink en koper goten 4 dakwerken en veluxen 5 platforms en koepels 6 gevels en muren

Nadere informatie

BASWAPHON Cool naadloos akoestisch klimaatplafond

BASWAPHON Cool naadloos akoestisch klimaatplafond BASWAPHON Cool naadloos akoestisch klimaatplafond CATEGORIE TOEPASSINGEN DRAAGPLAAT OPPERVLAKTESTRUCTUUR AFWERKING Breedbandige naadloze geluidsabsorptie Koeling en verwarming d.m.v. capilair systeem Naadloze,

Nadere informatie

Sectionele poorten. Wees gerust veeleisend.

Sectionele poorten. Wees gerust veeleisend. Sectionele poorten. Wees gerust veeleisend. 02 03 L-Door. Enkel sectionele poorten. 04 Sectionele garagepoorten. Niets dan voordelen. 06 L-Door. Sectionele poorten op maat. 08 L-Door. Niets wordt aan het

Nadere informatie

Multi-tiles. Standaardkleuren. zwart licht donker donker donker diep geel grijs grijs blauw groen rood

Multi-tiles. Standaardkleuren. zwart licht donker donker donker diep geel grijs grijs blauw groen rood Multi-tiles Multi-tiles is de vernieuwde, veelzijdige en duurzame vloerafwerking voor industriële- en commerciële toepassingen, zowel geschikt voor nieuwbouw als voor renovatie van bestaande vloeren. Toepassingsgebieden

Nadere informatie

mycuby Multi-inzetbare prefab ruimtes

mycuby Multi-inzetbare prefab ruimtes mycuby Multi-inzetbare prefab ruimtes mycuby van De Mors In een mum van tijd een ruimte die precies aan uw wensen voldoet? Dat is onze specialiteit! mycuby staat voor een nieuwe, duurzame manier van bouwen.

Nadere informatie

Bij De Jong Glas & Gevel gaan we er elke dag fris tegenaan

Bij De Jong Glas & Gevel gaan we er elke dag fris tegenaan Bij De Jong Glas & Gevel gaan we er elke dag fris tegenaan De Jong Glas & Gevel bestaat sinds 2000. Wij zijn gestart in Rijswijk en inmiddels gevestigd in Wassenaar. De afgelopen 18 jaar hebben wij met

Nadere informatie

Wat is asbest? Soorten asbest

Wat is asbest? Soorten asbest Asbest. Wat is het? Is het gevaarlijk? Waar zit het? Wat kan ik doen als ik het in huis tegenkom? Zijn er regels? Dit zijn vragen die bij veel mensen leven. Asbest is een materiaal met s. In deze folder

Nadere informatie

MELKSTEL WISSEL SERVICE

MELKSTEL WISSEL SERVICE MELKSTEL WISSEL SERVICE www.milkrite.com MELKSTEL WISSEL SERVICE Zo gemakkelijk! Simpel vervangen van tepelvoeringen Wij organiseren het voor u Onderdelen hygiënisch gereinigd Compleet klauw onderhoud

Nadere informatie

2 gloednieuwe sorteerinstallaties voor een nog betere V.I.P.-behandeling voor uw pakketten.

2 gloednieuwe sorteerinstallaties voor een nog betere V.I.P.-behandeling voor uw pakketten. 2 gloednieuwe sorteerinstallaties voor een nog betere V.I.P.-behandeling voor uw pakketten. Taxipost investeert in 2 hypermoderne sorteerinstallaties. 2 hypermoderne sorteerinstallaties verwerken tot 15.000

Nadere informatie

Het dagelijkse leven thuis stelt hoge eisen aan je vloeren. Onze vloeren zijn getest volgens de normen voor huishoudelijk en licht commercieel

Het dagelijkse leven thuis stelt hoge eisen aan je vloeren. Onze vloeren zijn getest volgens de normen voor huishoudelijk en licht commercieel Laminaatvloeren Het dagelijkse leven thuis stelt hoge eisen aan je vloeren. Onze vloeren zijn getest volgens de normen voor huishoudelijk en licht commercieel gebruik (EN 13329). Ze voldoen aan onze strikte

Nadere informatie

Uw woning van Zayaz en asbest

Uw woning van Zayaz en asbest Uw woning van Zayaz en asbest Uw woning van Zayaz en asbest Algemene informatie over asbest 4 Veelgestelde vragen over asbest 7 Wat doet Zayaz? 9 Waar in uw woning kan asbest voorkomen? 10 Asbest en uw

Nadere informatie

IKEA 365+ messen zijn geschikt voor dagelijks gebruik. De kwalitatieve messen hebben een stevige grip en voldoen aan de eisen die koken aan ze stelt.

IKEA 365+ messen zijn geschikt voor dagelijks gebruik. De kwalitatieve messen hebben een stevige grip en voldoen aan de eisen die koken aan ze stelt. IKEA 365+ messen IKEA 365+ messen zijn geschikt voor dagelijks gebruik. De kwalitatieve messen hebben een stevige grip en voldoen aan de eisen die koken aan ze stelt. Daarom mogen deze messen zeker niet

Nadere informatie

Mepy Benelux Ultrasound Toebehoren Service. Betaalbare echografie. www.mepy.be

Mepy Benelux Ultrasound Toebehoren Service. Betaalbare echografie. www.mepy.be Mepy Benelux Ultrasound Toebehoren Service Betaalbare echografie www.mepy.be Mepy Benelux, filiaal van Mepy Système 20 jaar ervaring met echografisch materiaal Mepy Système specialiseert zich al 20 jaar

Nadere informatie

Less is more. Sneloplossende tissueproducten

Less is more. Sneloplossende tissueproducten Less is more Sneloplossende tissueproducten Wie wil er nu een verstopte afvoer Een verstopte afvoer is altijd vervelend. Maar bijzonder onaangenaam wordt het pas echt bij drukbezochte sanitaire voorzieningen

Nadere informatie

HOME EXPERTISE PLAATSBESCHRIJVING UITTREDE

HOME EXPERTISE PLAATSBESCHRIJVING UITTREDE PLAATSBESCHRIJVING DIKSMUIDELAAN 10 2000 ANTWERPEN VOORBEREID DOOR: KRISTOF MALFAIT : BORIS VANDENABEELE & INGE DEGRANDE VER: GRETA LEYSSENS UITGEVOERD DOOR: KRISTOF MALFAIT UITGEVOERD OP: 26-02-2014 #780

Nadere informatie