B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2016 Nr. 4 Deurne, 9 maart 2016.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2016 Nr. 4 Deurne, 9 maart 2016."

Transcriptie

1 KONINKLIJKE BELGISCHE KORFBALBOND VLAAMSE LIGA V.Z.W. B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2016 Nr. 4 Deurne, 9 maart BIJGESLOTEN KAN U DE VOLGENDE BIJLAGEN TERUGVINDEN VANWEGE HET COMITE VOOR WEDSTRIJDZAKEN - Uitslagen wedstrijden van 20/21 en 27/28 februari + 5/6 maart Klassement zaalcompetitie (versie 6/03/2016) - Wedstrijdschema (versie 24/02/2016) VANWEGE HET BONDSBUREAU KBKB - Ledenstatistiek per 29 februari 2016 AFFICHE AANKONDIGING - Zaalfinales lagere reeksen op 19 maart 2016 RAAD VAN BESTUUR 01. Wijziging Regionaal Comité Oost- en West-Vlaanderen Lid: ontslag op eigen verzoek, Niki De Geyter Kandidaat-scheidsrechter klasse B (bijvoegen): Maarten Van Och Kandidaat-scheidsrechter klasse C (bijvoegen): Lies Brynaert Scheidsrechter klasse D (bijvoegen): Gerard Mertens, Maarten Speelmans en Dylan Verbeeck Scheidsrechter klasse B (bijvoegen): Renske Dardenne en Jens Mertens 02. Shirtreclame Toelating wordt verleend aan de vereniging K.C. Beveren-Waas vzw: TTC Trade & Transport Corporation 03. Ontslag in gemeenschappelijk akkoord Bosman Mathias (komende van Bornem K.C. vzw) Van Looveren Angel (komende van Meeuwen K.V. vzw) Verheyen Mathis (komende van Kon. ATBS K.C. vzw)

2 Verslag van de Raad van Bestuur van 9 februari 2016 NOTULIST VOORZITTER AANWEZIG VERONTSCHULDIGD Jan Van den Berghe (Secretaris-generaal) Danielle Ruts Eddy Versele, Jan Andries, Marc Van Leuven, Frank Buvens, Alex Elewaut, Yves Daelmans. Op uitnodiging: André De Nijs en Patrick Chalmet. Pierre Coppens, Karel Bastiaensen, Eric Duchesne, Jef Verboven 1. Opening en mededelingen: De vacature van Secretaris-generaal KBKB zal worden geplaatst op de website en andere nuttige kanalen. De voorzitter meldt dat Johan Schildermans zich bereid heeft verklaard om zich kandidaat te stellen voor de Raad van Bestuur. Bij zijn verkiezing zou hij de Directie Jeugd en de sportieve werking van de regioselecties op zich nemen. M. Van Leuven zal al contact opnemen om hem te informeren over de werking. Johan Schildermans zal ook uitgenodigd worden om de volgende vergaderingen van de Raad van Bestuur bij te wonen. 2. Uitnodigingen en vertegenwoordiging: Uitnodigingen: Van NADO Vlaanderen voor een studiedag over antidoping op zaterdag 5 maart 2016 in Brussel. Van het KNKV voor de wedstrijden om het kampioenschap van Nederland dameszaalkorfbal 2016 op zaterdag 19 maart 2016 in Eindhoven. Van Special Olympics Belgium voor aanwezigheid op de Nationale Spelen van 4 tot 7 mei 2016 in La Louvière. Vertegenwoordigingen: Startvergadering Goed Besturen op 1 februari 2016 in Leuven: D. Ruts, J. Van den Berghe. EXCO IKF op 6 februari 2016 in Zeist (Nederland): D. Ruts, F. Buvens. 3. Briefwisseling: Van Sport Vlaanderen: het convenant sportkampen 2016 ter ondertekening. Overlijdensbericht van Walter De Ceuster, wedstrijdsecretaris van K.C. Kapellen. Mail van Felix Meeus in verband met coachlicenties en coachopleidingen. Van ISB en VSF: Projectoproep voor monitoring en begeleiding van sportclubondersteunende initiatieven. Van Sport Vlaanderen over de attesten voor belastingvermindering voor sportactiviteiten in Goedkeuring verslag Raad van Bestuur: Het verslag van de vergadering van de Raad van Bestuur van 26 januari 2016 wordt goedgekeurd.

3 35 5. Comités: Verslagen van: Beachkorfbal van 12 oktober Beachkorfbal van 4 januari Comité Scheidsrechters van 7 januari Stuurgroep Schoolkorfbal van 27 januari Fan Coaching Comité van 2 februari Directies: Algemeen: JAV, stemming RvW & W&S maart 2016: De aanpassingen aan de agenda s van JAV en stemming RvW worden gedaan. Wat betreft de agenda van de W&S had M. Van Leuven nog graag een discussiepunt toegevoegd, meer bepaald de evaluatie van de recente aanpassingen in de jeugdcompetitie. Beleidsplan : Het Comité Beleidsplanning is een eerste keer samengekomen om een aanvang te maken met de beleidsplanning Het comité is als volgt samengesteld: Twee bestuurders: D. Ruts en J. Andries Secretaris-generaal KBKB: J. Van den Berghe (tot 01/07/16) Financieel Directeur (nog in te vullen) Twee sporttechnische coördinatoren: Liesbeth Neirinckx en Tom Bastianen Administratieve medewerker: Julia Laurent De Raad van Bestuur gaat akkoord met de samenstelling van dit beleidsplanningteam en geeft hen mandaat om de voorbereiding, de verwerking en het uitschrijven van het beleidsplan uit te voeren, mits regelmatige rapportering aan de Raad van Bestuur. Het beleidsplan zal ultiem goedgekeurd worden door de Raad. De Raad van Bestuur gaat akkoord met het voorstel om de missie en visie te behouden. Er werd intussen een aanvang genomen met de gegevensverzameling. Een enquête werd verstuurd naar bepaalde stakeholders (clubs en directies KBKB). Directie Opleidingen: Toewijzing veldfinales: A. De Nijs geeft toelichting bij het voorstel van toewijzing door het Comité voor Wedstrijdzaken. Voor twee van de drie kan al een definitieve toewijzing gedaan worden: Jeugdfinales (U12-U14-U16) op 28 mei 2016 op Royal Olympia Anderlecht. Finale reserven Topklasse op 28 mei 2016 op Riviera. Toelating reclamevoering: De Raad van Bestuur bevestigt het positief advies van het Comité voor Wedstrijdzaken en geeft aan scheidsrechter Gommaire Vandenbossche toelating voor het voeren van reclame op zijn wedstrijdshirt. Competitieschema: P. Chalmet vraagt dat de kalendercommissie bij het opstellen van de kalender zeker aandacht zou hebben voor het feit dat er dit jaar voor de clubs in lagere reeksen veel te veel tijd (5 à 6 weken) is tussen het einde van de zaalcompetitie en het begin van de veldcompetitie. Het is voor de clubs heel moeilijk om de nieuwe mensen gemotiveerd te houden zonder competitie. Het probleem dit jaar wordt mee veroorzaakt door het feit dat de paasvakantie heel vroeg valt, maar men zal er in de mate van het mogelijke rekening mee houden voor de competitie

4 36 Benaming reeksen: J. Andries meldt dat er heel wat misverstanden bestaan over de benamingen van de reeksen in veld- en zaalcompetitie. In het Reglement van Wedstrijden wordt in beide competities gewerkt met de benaming: 1 e klasse, 2 e klasse, 3 e klasse, enz., tot laagste klasse (in de veldcompetitie). Deze benaming is reglementair vastgelegd en een wijziging hieraan dient door de clubs, met voldoende meerderheid, op een bijeenkomst te worden gestemd. In alle reglementeringen wordt met deze benaming gewerkt. Om meerdere redenen werd ook beslist dat de effectieve gebruiksnaam van de reeksen, om opportuniteitsredenen (bvb. verbinding aan een sponsornaam), door de Raad van Bestuur kan beslist worden zonder dat de clubs dit moeten goedkeuren. Ook dit is reglementair voorzien. Daarom dat de gebruikelijke benamingen van de reeksen, zowel op veld als in zaal, afwijken van wat in de reglementen als benaming staat, om reden dat de Raad van Bestuur op een bepaald moment deze gebruiksnamen heeft gegeven. De bijkomende vraag wordt gesteld of er voor de duidelijkheid en eenvormigheid nog wel een onderscheid moet zijn tussen de gebruiksnamen voor reeksen op het veld en in de zaal. Als de nieuwe competitiestructuur veld wordt goedgekeurd zou het misschien het moment zijn om de gebruiksnamen voor veld- en zaalcompetitie ook identiek te maken. Directie Interne & Externe Communicatie: Marketing voorstel nieuwe sponsoring door Beslist.be: J. Van den Berghe meldt dat hij met de firma Beslist.be over een voorstel tot partnership heeft onderhandeld. Beslist.be is een online bedrijf dat productvergelijkingen mogelijk maakt. De KBKB zal het logo van de firma, met doorklikmogelijkheid, op de openingspagina van de KBKB website zetten. De Raad van Bestuur gaat akkoord om de samenwerking met Beslist.be aan te gaan. In de marge van dit agendapunt wordt de vraag gesteld of met de hervorming van Bloso nog alle logo s (Vlaanderen, Sport Vlaanderen, Topsport Vlaanderen) op de website moeten blijven staan. J. Van den Berghe zal hiervoor informeren bij Sport Vlaanderen. Directie Scheidsrechters: Voordracht benoeming en wijziging klasse scheidsrechters: J. Van den Berghe meldt de volgende voordrachten: Gerard Mertens, Maarten Speelman en Damian Wilinski tot kandidaat-scheidsrechter klasse D Marc Van den Bulck tot kandidaat-scheidsrechter klasse C Renske Dardenne tot kandidaat-scheidsrechter klasse B De Raad van Bestuur gaat akkoord met deze voordrachten en benoemt Gerard Mertens, Maarten Speelman en Damian Wilinski tot kandidaat-scheidsrechter klasse D en beslist de toevoeging van Marc Van den Bulck tot kandidaat-scheidsrechter klasse C en van Renske Dardenne tot kandidaat-scheidsrechter klasse B. Directie Regiowerking: Nederlandse opleiding Goed besturen : D. Ruts zal de informatie over de Nederlandse opleiding Goed Besturen overmaken aan E. Versele. 7. Data vergaderingen: 2016: 23 februari 8 maart 22 maart 12 april 26 april 10 mei 24 mei 7 juni 21 juni.

5 Verslag van de Raad van Bestuur van 23 februari 2016 NOTULIST VOORZITTER AANWEZIG VERONTSCHULDIGD Jan Van den Berghe (Secretaris-generaal) Danielle Ruts Eddy Versele, Jan Andries, Marc Van Leuven, Pierre Coppens, Frank Buvens, Alex Elewaut, Eric Duchesne, Yves Daelmans Op uitnodiging: André De Nijs, Patrick Chalmet, Johan Schildermans Karel Bastiaensen, Jef Verboven 01. Opening en mededelingen: De voorzitter verwelkomt Johan Schildermans, die als kandidaat-bestuurder uitgenodigd werd om de vergadering bij te wonen. De Raad van Bestuur gaat akkoord om vanaf volgende vergadering ook het kandidaat bestuurslid André Mertens uit te nodigen. 02. Uitnodigingen en vertegenwoordiging: Uitnodigingen: Van het Comité Recreatie voor de Nationale Dag van de Recreanten (Indoor) op 27 februari 2016 in Heist-op-den-Berg. Van de VSSF voor prijsuitreiking van het Groot Vlaams Studentenkampioenschap op maandag 7 maart 2016 in Gent. Vertegenwoordigingen: Vergadering van Korfbal 2000 op 15 februari 2016 in het Boeckenberg Sportcenter: D. Ruts en F. Buvens. Trainer met de M-factor op 15 februari 2016 in Brussel: A. Elewaut. Panathlon Viering Sportpersoonlijkheid 2015 op 16 februari 2016 in Antwerpen: J. Van den Berghe. 03. Briefwisseling: Van Sport Vlaanderen: het convenant Topsport 2016, ter ondertekening. 04. Goedkeuring verslag Raad van Bestuur: Het verslag van de vergadering van de Raad van Bestuur van 9 februari 2016 wordt goedgekeurd. 05. Comités: Verslagen van: Comité Beachkorfbal van 4 januari Comité voor Jeugdkorfbal van 20 januari Medische Commissie van 27 januari Comité Opleiding Scheidsrechters van 28 januari Regelingscomité van 28 januari 2016 (bespreking zaalkorfbalfinales Lotto Arena) Regionaal Comité Oost- en West-Vlaanderen van 2 februari Cel USF van 3 februari Sporttechnische Cel Regiowerking van 3 februari 2016.

6 38 Regelingscomité van 9 februari Comité Recreatie van 10 februari Directies: Algemeen: JAV en W&S: Er moet nog een kleine aanpassing aan de definitieve agenda gebeuren. De moderatoren voor de W&S worden al gedeeltelijk aangeduid. Directie Opleidingen: Opleiding AED: A. Elewaut meldt dat de clinic AED moest afgelast worden bij gebrek aan belangstelling. Directie Competitie: Toelating reclamevoering: De Raad van Bestuur gaat akkoord met het positief advies van het Comité voor Wedstrijdzaken en geeft aan K.C. Beveren-Waas de toelating tot het voeren van reclame voor TTC Trade & Transport Corporation op hun wedstrijdshirts. Resultaten Kalendercommissie: De Raad van Bestuur keurt het blokschema voor de competitie goed. Visie Supercup: Tot op heden is de afspraak met het KNKV dat het altijd door de Belgische veldkampioen mag georganiseerd worden. Deze club is vrij om dit al dan niet te doen. Het geniet geen beschermde datum, m.a.w. binnen de programmatie van de veldcompetitie wordt er geen rekening mee gehouden om de club vrij te houden. Op dit vlak wijzigt er niets. Wel is de Raad van Bestuur het er mee eens dat, als de organisatie doorgaat, de KBKB veel meer moet doen rond het evenement. Directie Topkorfbal: Overdracht leiding directie: F. Buvens meldt dat de overdracht van de leiding van de directie zeer vlot verloopt. Men is bezig voor de komende Olympiade de visie en het beleid uit te werken. Voor de kruisfinale wenst men de nieuwe staf rond de nationale selecties bekend te maken. Intussen loopt het programma verder onder de huidige trainers. F. Buvens zal nog een jaar als adviseur bij het Comité Topkorfbal actief blijven, voornamelijk voor de vlotte introductie van zijn opvolger bij Sport Vlaanderen en het BOIC. Directie Intern Beheer: Wijziging samenstelling comités: J. Van den Berghe meldt het ontslag op eigen verzoek van Niki De Geyter uit het RCOWV. Vereremerkingen: De Raad van Bestuur gaat akkoord met het voorstel voor één benoeming tot lid van verdienste en aan één persoon de Life Time Award uit te reiken. Aanwerving Secretaris-generaal KBKB:

7 39 D. Ruts meldt dat er al een aantal sollicitaties zijn binnengekomen op de vacature voor de functie van Secretaris-generaal KBKB. De Raad van Bestuur gaat akkoord dat de verdere stappen in de aanwerving zullen gebeuren door D. Ruts, Y. Daelmans, E. Duchesne en P. Chalmet. Directie Interne & Externe Communicatie: Communicatie: Y. Daelmans vraagt input voor de volgende editie van De Korf. P. Chalmet vraagt of het niet mogelijk is na te gaan of informatie aan de clubs (via adressen) door het gebruik van filters kan beperkt worden. Soms zien de clubs door het bos de bomen niet meer. Directie Regiowerking: Clubbarometers: E. Versele meldt dat de documenten van de clubbarometers volgende week aan de clubs zullen bezorgd worden. 8. Data vergaderingen: 2016: 8 maart 22 maart 12 april 26 april 10 mei 24 mei 7 juni 21 juni. 06. Melding vanwege de Raad van Bestuur De Raad van Bestuur heeft beslist dat de Jaarlijkse Algemene Vergadering, met aansluitend een Werk- & Studievergadering, zal doorgaan op zaterdag 26 maart 2016 in het Van Der Valk Hotel in Beveren. Er wordt een lunch voorzien voor de deelnemers aan de Werk- & Studievergadering. Graag deze datum al noteren in de clubagenda, zodat zeker tijdig de nodige mensen kunnen afgevaardigd worden voor de JAV en de W & S. Zaterdag 26 maart 2016 is immers de start van de Paasvakantie, maar door de Kruisfinales en Zaalkorfbalfinale in de Lotte Arena, was er geen andere geschikte datum in maart 2016 mogelijk. DISCIPLINAIR COMITE Het Disciplinair Comité, bestaande uit de heer Bob Delbaere (voorzitter), de heer Andre Verleene (lid), de heer Danssaert Luc (lid en tevens secretaris), de heer Patrick Logisse (lid), mevrouw Carine de Laet (lid), de heer Bart Nauwelaers (lid) en de heer Jeroen Van de Brul (lid) behandelde op 22 februari 2016 volgend dossier en deed hierin een voorstel tot minnelijke schikking. Het voorstel werd aanvaard. Wedstrijd: Z van 21 februari U19 1BGP: Hoboken2000 versus Floriant B Betrokkene: Geerts Alain Scheidsrechter: Janssens Sven

8 40 Uit het verslag van de scheidsrechter en het wedstrijdformulier, blijkt dat betrokkene na 2x geel de rode kaart kreeg voor aanhoudend protesteren en na het krijgen van een rode kaart de scheidsrechter beledigde. Artikel 48 van het Huishoudelijk Reglement in acht genomen, wordt betrokkene Geerts Alain geschorst als coach of assistent coach voor één (1) wedstrijdblok en één (1) wedstrijdblok voorwaardelijk. Tevens wordt aan de vereniging Hoboken 2000, volgens artikel 48 van het Huishoudelijk Reglement, een bedrag van 13 K ten laste gelegd. Tengevolge van deze beslissing wordt betrokkene Geerts Alain geschorst als coach of assistent coach voor één (1) wedstrijdblok V16 normaal voorzien op 8/9/10 april 2016 en één (1) wedstrijdblok voorwaardelijk tot 3 maart Het Disciplinair Comité, bestaande uit de heer Delbaere Bob (voorzitter), de heer Danssaert Luc (lid en tevens secretaris), de heer Bart Nauwelaerts (lid), de heer Jeroen Van de Brul (lid), de heer Patrick Logisse (lid) en mevrouw Carina de Laet (lid) behandelde op 23 februari 2016 volgend dossier en deed hierin een voorstel tot minnelijke schikking, het voorstel werd aanvaard. Wedstrijd: Z van 20 februari Hoofdklasse 2: Ago Aalst - Hove Betrokkene: Janssens Koen Scheidsrechter: De Wit Ludo Uit het verslag van de scheidsrechter en het wedstrijdformulier, blijkt dat betrokkene de rode kaart werd getoond wegens herhaalde inmengingen bij de wedstrijdleiding en het aanhoudend geven van commentaar bij elke beslissing van de scheidsrechter. Artikel 48 van het Huishoudelijk Reglement in acht genomen, wordt betrokkene Janssens Koen geschorst als speler voor één (1) wedstrijdblok en één (1) wedstrijdblok voorwaardelijk. Tevens wordt aan de vereniging Hove, volgens artikel 48 van het Huishoudelijk Reglement, een bedrag van 13K ten laste gelegd. Tengevolge van deze beslissing wordt betrokkene Janssens Koen geschorst als speler voor het wedstrijdblok V16 normaal voorzien op 8/9/10 april 2016 en voorwaardelijk geschorst voor één (1) wedstrijdblok als speler tot en met 3 maart Het Disciplinair Comité, bestaande uit de heer Delbaere Bob (voorzitter), de heer Danssaert Luc (lid en tevens secretaris), de heer Bart Nauwelaerts (lid), de heer Jeroen Van de Brul (lid), de heer Patrick Logisse (lid) en mevrouw Carina de Laet (lid) behandelde op 23 februari 2016 volgend dossier en deed hierin een voorstel tot minnelijke schikking, het voorstel werd aanvaard. Wedstrijd: Z van 20 februari Promoleague Res.: Putse res. Temse res. Betrokkene: Lauwers Ronny Scheidsrechter: Verest Jorden Uit het verslag van de scheidsrechter en het wedstrijdformulier, blijkt dat betrokkene de rode kaart werd getoond wegens inmenging bij de wedstrijdleiding en het beledigen van de scheidsrechter. Artikel 48 van het Huishoudelijk Reglement in acht genomen, wordt betrokkene Lauwers Ronny geschorst als coach of assistent coach voor één (1) wedstrijdblok en één (1) wedstrijdblok voorwaardelijk. Tevens wordt aan de vereniging Temse, volgens artikel 48 van het Huishoudelijk Reglement, een bedrag van 13K ten laste gelegd. Tengevolge van deze beslissing wordt betrokkene Lauwers Ronny geschorst als coach of assistent coach voor het wedstrijdblok V16 normaal voorzien op 8/9/10 april 2016 en voorwaardelijk geschorst als coach of assistent coach voor één (1) wedstrijdblok tot en met 3 maart Luc Danssaert Secretaris Disciplinair Comité Gele Kaarten Als speler voor alle wedstrijden van blok V16 van het seizoen wanneer deze wedstrijden ook gespeeld worden (normaal april 2016). Campers Jeffrey (Boeckenberg) Franck Marianne (Ganda) Henderikx Yannick (Deurne) Van De Velde Jeroen (Sikopi)

9 41 Verheyleweghen Joni (Riviera) Wuytack Bjorn (Deurne) COMITE VOOR BEHANDELING VAN BEROEPEN Het Comité voor Behandeling van Beroepen onder voorzitterschap van de heer Jan De Nef en verder mevrouw Wendy Maerievoet en de heren François Van Noten, Jean-Claude Ghillebert en Florent Van Cleemput Secretaris Wim Maerievoet behandelde op dinsdag 8 maart 2016 het hoger beroep van K. AKC/Luma tegen de beslissing van het Disciplinair Comité van 11 februari 2016, drie weken schorsing als coach voor Jari Hardies, wegens twee gele kaarten gevolgd door rood tijdens de wedstrijd Z U16-1A AKC/Luma Boeckenberg van 20 januari Na inzage van het aangetekend schrijven van 16 februari 2016 stelt het Comité voor Behandeling van Beroepen vast dat het hoger beroep conform artikel 49 H.R. KBKB werd ingediend. Na gehoord te hebben : De heer Franky De Meester (behoorlijk afgevaardigde van K. AKC/Luma vzw). De heer Marc Boxstael (behoorlijk afgevaardigde K. AKC/Luma vzw). De heer Jari Hardies (betrokkene). stelt het Comité voor Behandeling van beroepen vast dat : de uitgenodigde scheidsrechter van de wedstrijd, Jeff Robert, op 25 februari 2016 schriftelijk aan de secretaris te kennen gaf niet aanwezig te zullen zijn om bijkomende inlichtingen te verschaffen. Feit dat door het Comité voor Behandeling van Beroepen sterk wordt betreurd. Hij had niets toe te voegen aan zijn verslag meldde hij; uit de verklaringen van de op de zitting aanwezigen en het schriftelijk verslag van de scheidsrechter overduidelijk blijkt dat betrokkene Jari Hardies zich tijdens de wedstrijd in kwestie ernstig misdragen heeft en dan vooral verbaal tegenover de scheidsrechter; ter zitting geeft de betrokkene toe dat de eerste gele kaart volkomen terecht werd getoond en dat hij volledig uit de bol ging en effectief de scheidsrechter de verwijten naar het hoofd heeft geslingerd zoals beschreven in zijn verslag; het Comité voor Behandeling van Beroepen hecht wel veel belang aan de voorbeeldfunctie van jeugdcoach temeer daar hij als speler van een eerste ploeg bijzonder aanzien geniet; ter zitting geeft betrokkene blijk van voldoende schuldbesef en oprecht spijt. Derhalve verklaart het Comité voor Behandeling van Beroepen het hoger beroep ontvankelijk en gegrond. Zij vernietigt de uitspraak van het Disciplinair Comité. Derhalve wordt betrokkene, Jari Hardies, geschorst als coach of assistent coach voor twee wedstrijdblokken, ttz. V16 (8,9,10 april 2016), V17 (15,16,17 april 2016) wanneer deze ook gespeeld worden en tevens één week voorwaardelijke schorsing als coach of assistent coach voor de periode van één jaar tot en met 7 maart 2017.

10 42 Kosten van het hoger beroep vallen ten laste van de KBKB. Het Comité voor Behandeling van Beroepen onder voorzitterschap van de heer Jan De Nef en verder mevrouw Wendy Maerievoet en de heren François Van Noten en Florent Van Cleemput Secretaris Wim Maerievoet behandelde op dinsdag 8 maart 2016 het hoger beroep van K. Neerlandia K.C. tegen de beslissing van het Comité voor Wedstrijdzaken om de verschuiving van de wedstrijden, met akkoord van de tegenpartij Temse K.C. V Hoofdklasse 1: Neerlandia - Temse V Hoofdklasse 1 reserven: Neerlandia reserven Temse reserven V e Gewestelijke Hoofdklasse: Neerlandia 2- Temse 2 oorspronkelijk geprogrammeerd op zondag 10 april 2016 naar zaterdag 30 april 2016, niet toe te staan. Na inzage van het aangetekend schrijven van 24 februari 2016 stelt het Comité voor Behandeling van Beroepen vast dat het hoger beroep conform artikel 49 Huishoudelijk Reglement KBKB werd ingediend. Na gehoord te hebben : De heer Jean-Claude Ghillebert (behoorlijk afgevaardigde van K. Neerlandia K.C.) die twee stukken neerlegt (ledenstatistiek 31 oktober 2013 en 31 oktober 2015). Mevrouw Gerda Mannaerts (lid van het Comité voor Wedstrijdzaken). Mevrouw Marina Loyens (lid van het Comité voor Wedstrijdzaken). Ter zitting bevestigt het Comité voor Wedstrijdzaken dat zij hun weigeringsbeslissing baseren op het verslag van de vergadering van de Raad van Bestuur van 21 mei 2013 gepubliceerd in de Bestuurlijke Mededelingen nr. 10 van 5 juni 2013 waarin kan gelezen worden : Reglementering verschuivingen: De reglementering van verschuivingen wordt aanvaard. De nieuwe regeling geldt voor alle 1e achttallen van alle klassen in de hoogste reeks veld en zaal en voor de junioren van 1e klasse veld titelpolen en 1e klasse zaal. Om competitievervalsing of minstens het gevoel van te vermijden worden verschuivingen volgens artikel 90-3 Reglement van Wedstrijden enkel nog toegestaan aan achttallen die spelers leveren aan World Games, WK s, EK s en, naar het oordeel van het Comité voor Wedstrijdzaken, gevallen van heirkracht of diegene die het Reglement van Wedstrijden voorziet. Het Comité voor Wedstrijdzaken bevestigt dat dit nooit werd omgezet in een reglement, noch in de bindende bepalingen werd opgenomen. Het Comité voor Behandeling van Beroepen verwijst naar artikel 31 van het Huishoudelijk Reglement KBKB waarin wordt bepaald dat de beslissing van de Raad van Bestuur bindend is tot de eerstvolgende Algemene Vergadering. Vermits er geen reglementswijziging werd doorgevoerd is deze beslissing niet langer bindend. Het Comité voor Behandeling van Beroepen is van oordeel dat het laten doorgaan van wedstrijden moet primeren. Wanneer twee clubs schriftelijk hun akkoord geven met een verplaatsing naar een vrij wedstrijdblok zonder dat er sprake kan zijn van competitievervalsing (ter zitting werd dit door het Comité voor Wedstrijdzaken als belangrijkste tegenargument aangehaald) dan moet dit kunnen. Deze mogelijkheid wordt uitdrukkelijk voorzien in artikel 90-3 Reglement van Wedstrijden en wordt door geen enkele reglementaire bepaling verboden. Het Comité voor Behandeling van Beroepen verklaart het hoger beroep ontvankelijk en gegrond. Na vernietiging van de beslissing van Comité voor Wedstrijdzaken van 18 februari 2016 wordt beslist dat de bovenvermeld wedstrijden zullen gespeeld worden op 30 april 2016 blok V19.

11 43 Kosten van het geding vallen ten laste van de KBKB. Wim Maerievoet Secretaris COMITE VOOR TOPKORFBAL Selectie Nationale U17 - KWC U17 in Schijndel op maart Dames : Gitte Brys Stiene Lauwers Siele Jochems Famke Wuyts Floor De Cuyper Maline Victor Chloë De Schepper Noa Ledoux Heren: Alec Verlinde Thomas Thijs Axel Van Genechten Thias Van Loock Kyle T'Jollijn Arne Van Damme Siebe De Ley Arnaut Goethals Temse Vobako Kwik Kwik KCBJ ASKC Neerlandia Kwik Kwik Boeckenberg Putse Boeckenberg Kwik Floriant AKC/Luma Scaldis Coaches : Ewald Frensch en Kevin De Waele COMITE VOOR WEDSTRIJDZAKEN Verslag van de vergadering van 1 februari 2016 NOTULIST VOORZITTER Magda Huybrechts Pierre Coppens

12 44 AANWEZIG VERONTSCHULDIGD AFWEZIG Andre De Nijs, Leonard De Bruyn, Peter D hollander, Marina Loyens, Gerda Mannaerts Kurt Vanlerberghe, Marc Breugelmans Johan Gyselinck 1. Goedkeuring verslag + beknopt verslag vorige vergadering van 11 januari BM s: nr Nazicht uitslagen en goedkeuring der boetelijsten: 3.1. Mail van Joki in verband met boeten 700 en 709: forfait op voorhand: Herroepen van beide boeten en uitschrijven aangepaste boete. 4. Uitspreken Extra Forfaits: 5. Behandeling dossiers: 5.1. Comité voor Cassatie: Kennisgeving uitspraak Cassatie van Hoboken 2000 : oorspronkelijke uitslag dient behouden te blijven : voordeel ASKC met boete van 3K volgens RW art Bondsbureau: Automatische schorsingen Ledenbestand. 6. Secretariaat: 6.1. Inkomende post: Mail van Jens Mertens in verband met aanvraag sponsoring op scheidsrechtershirt voor scheidsrechter en assistent: > positief advies aan Raad van Bestuur Mail van scheidsrechter G. Vandenbossche betreft aanvraag sponsoring op scheidsrechtershirt: extra detaillering in verband met de reclame op de shirt: > positief advies aan Raad van Bestuur Mail van KCOV aangaande shirtreclame U19 en U14: > positief advies aan Raad van Bestuur Mail van G. Bollaert in verband met defecte shotklok Temse: > beantwoord door voorzitter Pierre Coppens Mail van Ago Aalst in verband met stijgers en dalers in onvolledige reeksen: > verwijzing naar Reglement van Wedstrijden artikel 116 en competitiestructuur Mail van Hove betreft kruisfinales: > verwijzing naar Reglement van Wedstrijden artikel 116 en competitiestructuur Mail van Vobako aangaande programmatie eindronde veld (1 mei en Pinksteren): > verschuiving met onderling akkoord is mogelijk voor 1 mei Mail van KCBJ over de programmatie eindronde veld: diverse bemerkingen: > verschuiving met onderling akkoord is mogelijk vóór 1 mei. > notitie van de gevraagde diverse aanpassingen Uitgaande briefwisseling: Mail aan Hoboken 2000 in verband met antwoord op bemerking zaal Mail aan KCOV voor foto van gevraagde shirtreclame Mail aan G. Vandenbossche voor foto van gevraagde shirtreclame. 7. Programmatie: 7.1. Beker van België: Senioren Jeugd: loting 15 februari Blokschema :

13 Veldcompetitie : Programmatie eindronde veld: 1 e versie ter nazicht aan de verenigingen Programma boekje eindronde veld updaten Zaalcompetitie : Herprogrammatie en wedstrijdverschuivingen Forfaits Aanpassingen uitslagen Z Zaalfinales Loting thuisnummers competitie richtlijnen: Verzoek aan verenigingen voor bekendmaking thuiszalen en eventueel welke teams zaterdag of zondag spelen in eenzelfde zaal voor 10 maart Uitslagencentrale & website GSM-nummers Wintercompetitie Kandidatuurstellingen veldfinales: bespreking ontvangen kandidaturen. 8. Vergaderdata Maandag 29 februari Maandag 4 april Donderdag 12 mei Donderdag 23 juni + loting. Namens Comité voor Wedstrijdzaken, Magda Huybrechts BOETEN Comité voor Wedstrijdzaken Nr Datum Wedstrijd Reeks Vereniging Overtreding FF Art.RW Boete nummer K Euro 1 19/12/2015 Z U16 2B Riviera Geen handtekening aanvoerder Oelbrandt Jerke /12/2015 Z U16 2C Kapellen/Ekerse Ruilformulier niet binnen /12/2015 Z U16 2D KCOV 4 20/12/2015 Z U12 2C Ago Aalst Geen handtekening aanvoerder Van Hemelen Liesc Geen aanvoerder op het wedstrijdformulier /12/2015 Z U19 1B GP Rijko Speelster Rijko Eelen Cedric speelde onder ID /12/2015 Z U19 1A AKC/LUMA Forfait op voorhand Zaal 7 20/12/2015 Z U19 2B HOEVENEN B Forfait op voorhand Zaal 8 20/12/2015 Z U16 2C LOENHOUT Forfait op voorhand /12/2015 Z U14 2C TEMSE C Forfait op voorhand Zaal 10 19/12/2015 Z U16 2C O.ANDERLECHT Forfait te laat Zaal 11 10/01/2016 Z U19 1B GP Hoboken 2000 Wedstrijdformulier niet binnen /01/2016 Z U16 1A Boeckenberg A Geen handtekening verslaggever Bastini Damon /01/2016 Z U16 2A Ganda Geen handtekening coach /01/2016 Z U14 1B GP Hoboken 2000 Wedstrijdformulier niet binnen /01/2016 Z U14 2B Hoboken 2000 Ruilformulier niet binnen /01/2016 Z U12 2C Rijko Wedstrijdformulier niet binnen /01/2016 Z U12 2C Rijko Geen handtekening coach /01/2016 Z U12 2D Hoboken 2000 Geen aanvoerder op het formulier

14 /01/2016 Z U12 2D Minerva Geen handtekening clubafgevaardigde /01/2016 Z U12 K4 A The Blue Ghosts Forfait te laat Zaal 21 17/01/2016 Z U19 1BGP Hoboken 2000 Wedstrijdformulier niet binnen /01/2016 Z U19 1CGP KCBJ B Ruilformulier niet binnen /01/2016 Z U19 2B APPELS Wedstrijdformulier niet binnen /01/2016 Z U14 2B Hoboken 2000 Wedstrijdformulier niet binnen /01/2016 Z U14 1BGP Hoboken 2000 Wedstrijdformulier niet binnen /01/2016 Z U14 2C APPELS Verkeerd wedstrijdnummer moet Z zijn /01/2016 Z U12 1A Boeckenberg A Ruilformulier niet binnen /01/2016 Z U12 2B KAPELLEN Wedstrijdformulier niet binnen /01/2016 Z U12 2C Boechout Geen clubafgevaardigde op het formulier /01/2016 Z U12 2B VOS REINAERT Forfait te laat Zaal 31 24/01/2016 Z U19 2A VOBAKO Geen handtekening aanvoerder /01/2016 Z U19 2B KWIK B Geen handtekening Coach /01/2016 Z U16 2C KAPELLEN Ruilformulier niet binnen /01/2016 Z U14 1BGP TEMSE Ruilformulier niet binnen /01/2016 Z U14 2C TEMSE Ruilformulier niet binnen /01/2016 Z U14 2C FLORIANT B Geen handtekening ploegafgevaardigde /01/2016 Z U12 2B KAPELLEN Ruilformulier niet binnen /01/2016 Z U12 K4 VOBAKO Forfait op voorhand Zaal 39 24/01/2016 Z U19 2B HOEVENEN Forfait op voorhand Zaal 40 30/01/2016 Z U19 2A BOECKENBERG Wedstrijdformulier niet binnen /01/2016 Z U19 2B APPELS Verkeerd wedstrijdnummer moet Z zijn /01/2016 Z U16 1BGP MINERVA Geen handtekening Coach /01/2016 Z U16 2A AGO AALST Ruilformulier niet binnen /01/2016 Z U16 2B VOS REINAERT Ruilformulier niet binnen /01/2016 Z U14 1BGP LEUVEN Ruilformulier niet binnen /01/2016 Z U12 2A KCBJ Geen handtekening Coach /01/2016 Z U12 2A KCBJ Geen handtekening Assistent coach /01/2016 Z U12 2A KCBJ Geen handtekening aanvoerder /01/2016 Z U12 2A KCBJ Geen handtekening kinesist /01/2016 Z U19 2A MINERVA Forfait op voorhand Zaal 51 31/01/2016 Z U12 K4 A THE BLUE GHOSTS Forfait op voorhand Zaal 52 31/01/2016 Z U12 K4 A BORNEM Forfait op voorhand Zaal 53 20/12/2015 Z 05 1-res -2 Spartacus Ruilformulieren ( 3 ) 1 week te laat /12/2015 Z 05 1-res -3 KCBJ Formulieren ( 3 ) 1 dag te laat /12/2015 Z H kl 3 Kapellen Geen formulier /12/2015 Z H kl 4 Vosko Formulier 1 week te laat /12/2015 Z é gew F Sikopi 4 Geen formulier /01/2016 Z H kl 4 Boutersem Op voorhand FF Zaal 59 10/01/2016 Z é gew C Boeckenberg 4 Niet opgekomen FF Zaal 60 9/01/2016 Z é gew C Verde 3 Op voorhand FF Zaal 61 10/01/2016 Z é gew G Blue Ghosts res Op voorhand FF Zaal 62 10/01/2016 Z Promo Catba Formulier te laat afgegeven aan jury /01/2016 Z H kl 3 res Vos Reinaert res Ploegnamen onvolledig

15 /01/2016 Z é gew Meeuwen 2 Speler geen voornaam /01/2016 Z é gew Hoboken Voornaam coach onvolledig-van Acker Jef /01/2016 Z é gew Vobako 2 Ploegnamen onvolledig /01/2015 Z é gew Mercurius Formulier 1 dag te laat /01/2016 Z 06 1-res-2 Hoboken Geen ruilformulieren ( 3 ) /01/2016 Z é gew C Catba 4 Geen formulier /01/2016 Z H kl 1 res KCBJ res Niet opgekomen FF Zaal 71 17/01/2016 Z H kl 3 res Joki res Op voorhand FF Zaal 72 16/01/2016 Z é gew C Verde 3 Op voorhand FF Zaal 73 17/01/2016 Z é gew D Meeuwen 3 Op voorhand FF Zaal 74 17/01/2016 Z é gew D Ganda 3 Niet opgekomen FF Zaal 75 17/01/2016 Z é gew G Blue Ghosts res Op voorhand FF Zaal 76 16/01/2016 Z Top Riviera Geen bordjes wissel /01/2016 Z H kl 2 Appels Geen naam clubafgevaardigde /01/2017 Z H kl 3 res Vor Reinaert res Ploegnamen onvolledig /01/2016 Z é gew Spartacus 2 Geen handteken assistent coach /01/2016 Z é gew G O.Anderlecht Ploegnamen onvolledig /01/2016 Z H kl 4 Vosko Ruilformulier 1 dag te laat /01/2016 Z Hoboken Formulieren ( 2 ) 1 week te laat /01/2016 Z H kl 3 Kapellen Geen formulier /01/2016 Z é gew Mercurius Formulier 1 week te laat /01/2016 Z é gew Riviera 2 Niet opgekomen FF ( /01/2016 Z H kl 1 res Ganda res Clubafgevaardigde geen 18 jaar 3) /01/2016 Z é gew Deurne 2 Voornaam verkeerd ( De Prins Bart ) /01/2016 Z é gew D Ganda 3 Geen naam clubafgevaardigde /01/2016 Z é gew C O.Anderlecht res Geen handteken aanvoerder /01/2016 Z é gew C O.Anderlecht res Geen voornaam ploegafgevaardigde /01/2016 Z 08 1-res-2 Hoevenen Ruilformulieren ( 3 ) 1 dag te laat /01/2016 Z é gew D Sikopi 3 Ruilformulier 1 dag te laat /11/2015 Z H kl 3 res Joki res Op voorhand FF /01/2016 Z 08 res - 2 Temse Geen formulieren (2) /01/2016 Z res Kapellen Geen formulieren (2) /01/2016 Z é gew Leuven 2 Niet opgekomen FF /01/2016 Z é gew F Ganda 4 Op voorhand FF /01/2016 Z e gew Rijko 2 Ploegnaam onvolledig /01/2016 Z é gew C Kwik 4 Naam clubafgevaardigde onleesbaar /01/2016 Z é gew C Floriant 3 Geen naam aanvoerder /01/2016 Z é gew F Sparta Ranst 2 Geen voornaam speler /01/2016 Z é gew Mercurius Ruilformulier 1 dag te laat /01/2016 Z é gew Boeckenberg 2 Geen formulier /02/2016 Z H kl 3 Loenhout Op voorhand FF /02/2016 Z H kl 1 res KCBJ res Op voorhand FF Zaal 106 7/02/2016 Z é gew D Ganda 3 Op voorhand FF Zaal 107 6/02/2016 Z Top kl Riviera Geen handteken aanvoerder Naam clubafgevaardigde onvolledig -N J 108 7/02/2016 Z H kl 2 Technico Geivers

16 /02/2016 Z H kl 3 res Vos Reinaert Ploegnamen onvolledig /02/2016 Z H kl 3 res Kapellen res Naam clubafgevaardigde onvolledig - Lambrechts Eddy /02/2016 Z H kl 3 res Kapellen res Naam coach onvolledig -Lambrechts Eddy /02/2016 Z é gew Spartacus 2 Geen handteken assistent coach /02/2016 Z é gew A BorgerhoutGW 3 Geen handteken aanvoerder /02/2016 Z é gew C Floriant 3 Geen naam aanvoerder /02/2016 Z H kl 4 The Blue Ghosts Ruilformulier 1 dag te laat /02/2016 Z H kl 1 KCBJ Ruilformulier 2 dagen te laat postnummer verkeerd /02/2015 Z é gew D Sikopi 3 Formulier 2 dagen te laat /02/2016 Z res Kapellen Formulieren (2) 1 week te laat /02/2016 Z 10 1-res-2 Hoboken 2000 Ruilformulieren (3) 1 week te laat /02/2016 Z H kl 3 Bornem Op voorhand FF Zaal /02/2016 Z H kl 3 res KCOV res Niet opgekomen FF Zaal /02/2016 Z é gew A Vobako 3 Niet opgekomen FF Zaal /02/2016 Z é gew E Catba 5 Op voorhand FF Zaal /02/2016 Z é gew G O.Anderlecht res Op voorhand FF Zaal /02/2016 Z é gew G Ekerse res Op voorhand FF Zaal /02/2016 Z é gew B Putse 3 Geen handteken aanvoerder + ploegafgevaardigde /02/2016 Z é gew D Vos Reinaert 2 Geen handteken aanvoerder /02/2016 Z é gew F AKC/Luma 4 Voornaam onvolledig - Van Tilburg Wolf en De Winter Rob /02/2016 Z 11 1-res-2-3 Hoboken 2000 Formulieren (4) 1 dag te laat /02/2016 Overg.res Loenhout Terugtrekking uit competitie /02/2016 U14 2A Temse Terugtrekking uit competitie /01/2016 Res. Bornem Terugtrekking uit competitie /01/2016 1e gew Boechout 2 Terugtrekking uit competitie Vernietiging boeten /11/2015 Z H kl 3 res Joki res Niet opgekomen FF /11/2015 Z H kl 3 res Joki res Geen formulier AFFILIATIES CLUB LIDNR AFFILDATUM FAMILIENAAM en VOORNAAM APPELS L BOSMAN MATHIAS D'HOUWER LEWIS VAN RIET MATS ARTEMIS-SCHOTEN L VAN LOOVEREN ANGEL ASOC VAN ROOSBROECK MARIE VAN ROY NORE

17 49 ATBS L DE SWERDT STEFFI BOECHOUT-VREMDE L CASTEELS TINNEKE BOECKENBERG L VANDERSTEEN JANI BORGERHOUT/G.W VAN SOOM EMELIE VAN SOOM PAULIEN CATBA L THIRY ROELAND L SAMBRE NATHAN L VEN JANNE L VERHEYEN MATHIS GANDA VLAEMINCK BRUNO L DUJARDIN SIEL HOVE L VERMEULEN TOMAS NEERLANDIA GOUDESEUNE BILLIE VERWILLIGEN ANNA VERWILLIGEN GITTE PUTSE FRANS JELLE RKC RETIE L ARIEN ZYRTHE SCALDIS L VAN HUFFEL GLYNIS SINTGILLISWAAS L DE CALUWE RUNE THE VIKINGS DE MEYER QUINTEN VOBAKO LEYSEN INNE L VAN DEN ENDE TRISTAN L LEYSEN HANNA L VISSERS JULIE BOERMANS CAS DE JONGH VIKTOR VOSKO L STAES PASCAL L VERVOORT SOFIE

B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2018 Nr. 4 Deurne, 28 maart 2018.

B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2018 Nr. 4 Deurne, 28 maart 2018. KONINKLIJKE BELGISCHE KORFBALBOND VLAAMSE LIGA V.Z.W. B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2018 Nr. 4 Deurne, 28 maart 2018. BIJGESLOTEN KAN U DE VOLGENDE BIJLAGEN TERUGVINDEN VANWEGE

Nadere informatie

B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2015 Nr. 1 Deurne, 7 januari 2015.

B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2015 Nr. 1 Deurne, 7 januari 2015. KONINKLIJKE BELGISCHE KORFBALBOND VLAAMSE LIGA V.Z.W. B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2015 Nr. 1 Deurne, 7 januari 2015. BIJGESLOTEN KAN U DE VOLGENDE BIJLAGEN TERUGVINDEN VANWEGE

Nadere informatie

B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2016 Nr. 3 Deurne, 16 februari 2016.

B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2016 Nr. 3 Deurne, 16 februari 2016. KONINKLIJKE BELGISCHE KORFBALBOND VLAAMSE LIGA V.Z.W. B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2016 Nr. 3 Deurne, 16 februari 2016. BIJGESLOTEN KAN U DE VOLGENDE BIJLAGEN TERUGVINDEN VANWEGE

Nadere informatie

B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2014 Nr. 17 Deurne, 23 december 2014.

B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2014 Nr. 17 Deurne, 23 december 2014. KONINKLIJKE BELGISCHE KORFBALBOND VLAAMSE LIGA V.Z.W. B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2014 Nr. 17 Deurne, 23 december 2014. BIJGESLOTEN KAN U DE VOLGENDE BIJLAGEN TERUGVINDEN VANWEGE

Nadere informatie

B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2015 Nr. 6 Deurne, 18 maart 2015.

B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2015 Nr. 6 Deurne, 18 maart 2015. KONINKLIJKE BELGISCHE KORFBALBOND VLAAMSE LIGA V.Z.W. B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2015 Nr. 6 Deurne, 18 maart 2015. BIJGESLOTEN KAN U DE VOLGENDE BIJLAGEN TERUGVINDEN VANWEGE

Nadere informatie

B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2014 Nr. 6 Deurne, 28 april 2014.

B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2014 Nr. 6 Deurne, 28 april 2014. KONINKLIJKE BELGISCHE KORFBALBOND VLAAMSE LIGA V.Z.W. B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2014 Nr. 6 Deurne, 28 april 2014. BIJGESLOTEN KAN U DE VOLGENDE BIJLAGEN TERUGVINDEN VANWEGE

Nadere informatie

B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2016 Nr. 1 Deurne, 14 januari 2016.

B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2016 Nr. 1 Deurne, 14 januari 2016. KONINKLIJKE BELGISCHE KORFBALBOND VLAAMSE LIGA V.Z.W. B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2016 Nr. 1 Deurne, 14 januari 2016. BIJGESLOTEN KAN U DE VOLGENDE BIJLAGEN TERUGVINDEN VANWEGE

Nadere informatie

B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2015 Nr. 9 Deurne, 13 mei 2015.

B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2015 Nr. 9 Deurne, 13 mei 2015. KONINKLIJKE BELGISCHE KORFBALBOND VLAAMSE LIGA V.Z.W. B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2015 Nr. 9 Deurne, 13 mei 2015. BIJGESLOTEN KAN U DE VOLGENDE BIJLAGEN TERUGVINDEN VANWEGE

Nadere informatie

B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2014 Nr. 1 Deurne, 8 januari 2014.

B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2014 Nr. 1 Deurne, 8 januari 2014. KONINKLIJKE BELGISCHE KORFBALBOND VLAAMSE LIGA V.Z.W. B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2014 Nr. 1 Deurne, 8 januari 2014. BIJGESLOTEN KAN U DE VOLGENDE BIJLAGEN TERUGVINDEN VANWEGE

Nadere informatie

B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2015 Nr. 4 Deurne, 18 februari 2015.

B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2015 Nr. 4 Deurne, 18 februari 2015. KONINKLIJKE BELGISCHE KORFBALBOND VLAAMSE LIGA V.Z.W. B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2015 Nr. 4 Deurne, 18 februari 2015. BIJGESLOTEN KAN U DE VOLGENDE BIJLAGEN TERUGVINDEN VANWEGE

Nadere informatie

K.B.K.B. Wedstrijdzaken deel 2 Seizoen

K.B.K.B. Wedstrijdzaken deel 2 Seizoen K.B.K.B. Comité voor Wedstrijdzaken Clinic Wedstrijdzaken deel 2 Seizoen 2014-2015 21 augustus 2014 Doelgroep : Secretarissen, wedstrijdsecretarissen, clubafgevaardigden, ploegafgevaardigden INHOUD 1.

Nadere informatie

B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2017 Nr. 9 Deurne, 6 juli 2017.

B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2017 Nr. 9 Deurne, 6 juli 2017. KONINKLIJKE BELGISCHE KORFBALBOND VLAAMSE LIGA V.Z.W. B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2017 Nr. 9 Deurne, 6 juli 2017. BIJGESLOTEN KAN U DE VOLGENDE BIJLAGEN TERUGVINDEN VANWEGE

Nadere informatie

B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2015 Nr. 17 Deurne, 18 november 2015.

B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2015 Nr. 17 Deurne, 18 november 2015. KONINKLIJKE BELGISCHE KORFBALBOND VLAAMSE LIGA V.Z.W. B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2015 Nr. 17 Deurne, 18 november 2015. BIJGESLOTEN KAN U DE VOLGENDE BIJLAGEN TERUGVINDEN VANWEGE

Nadere informatie

15 November In dit nummer :

15 November In dit nummer : 15 November 2017 In dit nummer : Bestuurlijk Nieuws : Tarieven en abonnementen Zaal 2017-2018 Upcoming evenementen Publi : 24/11 Lazy Friday Recreanten Publi : 02/12 Sinterklaasfeest op Sikopi Agenda Seizoen

Nadere informatie

B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2018 Nr. 13 Deurne, 17 oktober 2018.

B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2018 Nr. 13 Deurne, 17 oktober 2018. KONINKLIJKE BELGISCHE KORFBALBOND VLAAMSE LIGA V.Z.W. B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2018 Nr. 13 Deurne, 17 oktober 2018. BIJGESLOTEN KAN U DE VOLGENDE BIJLAGEN TERUGVINDEN VANWEGE

Nadere informatie

B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2015 Nr. 11 Deurne, 29 juni 2015.

B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2015 Nr. 11 Deurne, 29 juni 2015. KONINKLIJKE BELGISCHE KORFBALBOND VLAAMSE LIGA V.Z.W. B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2015 Nr. 11 Deurne, 29 juni 2015. BIJGESLOTEN KAN U DE VOLGENDE BIJLAGEN TERUGVINDEN VANWEGE

Nadere informatie

B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2017 Nr. 2 Deurne, 26 januari 2017.

B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2017 Nr. 2 Deurne, 26 januari 2017. KONINKLIJKE BELGISCHE KORFBALBOND VLAAMSE LIGA V.Z.W. B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2017 Nr. 2 Deurne, 26 januari 2017. BIJGESLOTEN KAN U DE VOLGENDE BIJLAGEN TERUGVINDEN VANWEGE

Nadere informatie

B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2017 Nr. 4 Deurne, 23 maart 2017

B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2017 Nr. 4 Deurne, 23 maart 2017 KONINKLIJKE BELGISCHE KORFBALBOND VLAAMSE LIGA V.Z.W. B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2017 Nr. 4 Deurne, 23 maart 2017 BIJGESLOTEN KAN U DE VOLGENDE BIJLAGEN TERUGVINDEN VANWEGE

Nadere informatie

B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2017 Nr. 6 Deurne, 27 april 2017.

B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2017 Nr. 6 Deurne, 27 april 2017. KONINKLIJKE BELGISCHE KORFBALBOND VLAAMSE LIGA V.Z.W. B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2017 Nr. 6 Deurne, 27 april 2017. BIJGESLOTEN KAN U DE VOLGENDE BIJLAGEN TERUGVINDEN VANWEGE

Nadere informatie

B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2015 Nr. 5 Deurne, 4 maart 2015.

B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2015 Nr. 5 Deurne, 4 maart 2015. KONINKLIJKE BELGISCHE KORFBALBOND VLAAMSE LIGA V.Z.W. B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2015 Nr. 5 Deurne, 4 maart 2015. BIJGESLOTEN KAN U DE VOLGENDE BIJLAGEN TERUGVINDEN VANWEGE

Nadere informatie

Zaalcompetitie

Zaalcompetitie Zaalcompetitie 2012-2013 Versie 2 - d.d. 22/10/2011 1 2 3 Hierbij de programmatie. Indien er vergissingen zijn, kan je dit laten weten, en indien nodigzullen we dit herprogrammeren wedstrijden die niet

Nadere informatie

B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2016 Nr. 5 Deurne, 31 maart 2016.

B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2016 Nr. 5 Deurne, 31 maart 2016. KONINKLIJKE BELGISCHE KORFBALBOND VLAAMSE LIGA V.Z.W. B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2016 Nr. 5 Deurne, 31 maart 2016. BIJGESLOTEN KAN U DE VOLGENDE BIJLAGEN TERUGVINDEN VANWEGE

Nadere informatie

B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2015 Nr. 19 Deurne, 23 december 2015.

B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2015 Nr. 19 Deurne, 23 december 2015. KONINKLIJKE BELGISCHE KORFBALBOND VLAAMSE LIGA V.Z.W. B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2015 Nr. 19 Deurne, 23 december 2015. BIJGESLOTEN KAN U DE VOLGENDE BIJLAGEN TERUGVINDEN VANWEGE

Nadere informatie

B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2014 Nr. 4 Deurne, 11 maart 2014.

B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2014 Nr. 4 Deurne, 11 maart 2014. KONINKLIJKE BELGISCHE KORFBALBOND VLAAMSE LIGA V.Z.W. B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2014 Nr. 4 Deurne, 11 maart 2014. BIJGESLOTEN KAN U DE VOLGENDE BIJLAGEN TERUGVINDEN VANWEGE

Nadere informatie

B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2015 Nr. 7 Deurne, 7 april 2015.

B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2015 Nr. 7 Deurne, 7 april 2015. KONINKLIJKE BELGISCHE KORFBALBOND VLAAMSE LIGA V.Z.W. B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2015 Nr. 7 Deurne, 7 april 2015. BIJGESLOTEN KAN U DE VOLGENDE BIJLAGEN TERUGVINDEN VANWEGE

Nadere informatie

Jaargang 10 nummer 5 Mei 2016

Jaargang 10 nummer 5 Mei 2016 Jaargang 10 nummer 5 Mei 2016 Uitslagen speelgelegenheid recreanten 19 maart 2016, rechtzetting Sfeerfoto geleide training EKERSE ATBS 5 0 FF KAPELLEN CATBA wordt naar een latere datum verschoven 16 april

Nadere informatie

B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2015 Nr. 2 Deurne, 21 januari 2015.

B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2015 Nr. 2 Deurne, 21 januari 2015. KONINKLIJKE BELGISCHE KORFBALBOND VLAAMSE LIGA V.Z.W. B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2015 Nr. 2 Deurne, 21 januari 2015. BIJGESLOTEN KAN U DE VOLGENDE BIJLAGEN TERUGVINDEN VANWEGE

Nadere informatie

B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2013 Nr. 11 Deurne, 23 juli 2013.

B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2013 Nr. 11 Deurne, 23 juli 2013. KONINKLIJKE BELGISCHE KORFBALBOND VLAAMSE LIGA V.Z.W. B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2013 Nr. 11 Deurne, 23 juli 2013. BIJGESLOTEN KAN U DE VOLGENDE BIJLAGEN TERUGVINDEN VANWEGE

Nadere informatie

B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2017 Nr. 5 Deurne, 12 april 2017.

B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2017 Nr. 5 Deurne, 12 april 2017. KONINKLIJKE BELGISCHE KORFBALBOND VLAAMSE LIGA V.Z.W. B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2017 Nr. 5 Deurne, 12 april 2017. BIJGESLOTEN KAN U DE VOLGENDE BIJLAGEN TERUGVINDEN VANWEGE

Nadere informatie

B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2015 Nr. 3 Deurne, 4 februari 2015.

B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2015 Nr. 3 Deurne, 4 februari 2015. KONINKLIJKE BELGISCHE KORFBALBOND VLAAMSE LIGA V.Z.W. B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2015 Nr. 3 Deurne, 4 februari 2015. BIJGESLOTEN KAN U DE VOLGENDE BIJLAGEN TERUGVINDEN VANWEGE

Nadere informatie

B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2017 Nr. 13 Deurne, 17 oktober 2017.

B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2017 Nr. 13 Deurne, 17 oktober 2017. KONINKLIJKE BELGISCHE KORFBALBOND VLAAMSE LIGA V.Z.W. B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2017 Nr. 13 Deurne, 17 oktober 2017. BIJGESLOTEN KAN U DE VOLGENDE BIJLAGEN TERUGVINDEN VANWEGE

Nadere informatie

B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2014 Nr. 5 Deurne, 2 april 2014.

B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2014 Nr. 5 Deurne, 2 april 2014. KONINKLIJKE BELGISCHE KORFBALBOND VLAAMSE LIGA V.Z.W. B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2014 Nr. 5 Deurne, 2 april 2014. BIJGESLOTEN KAN U DE VOLGENDE BIJLAGEN TERUGVINDEN VANWEGE

Nadere informatie

B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2017 Nr. 7 Deurne, 18 mei 2017.

B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2017 Nr. 7 Deurne, 18 mei 2017. KONINKLIJKE BELGISCHE KORFBALBOND VLAAMSE LIGA V.Z.W. B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2017 Nr. 7 Deurne, 18 mei 2017. BIJGESLOTEN KAN U DE VOLGENDE BIJLAGEN TERUGVINDEN VANWEGE

Nadere informatie

B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2018 Nr. 3 Deurne, 14 maart 2018.

B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2018 Nr. 3 Deurne, 14 maart 2018. KONINKLIJKE BELGISCHE KORFBALBOND VLAAMSE LIGA V.Z.W. B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2018 Nr. 3 Deurne, 14 maart 2018. BIJGESLOTEN KAN U DE VOLGENDE BIJLAGEN TERUGVINDEN VANWEGE

Nadere informatie

B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2013 Nr. 16 Deurne, 23 oktober 2013.

B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2013 Nr. 16 Deurne, 23 oktober 2013. KONINKLIJKE BELGISCHE KORFBALBOND VLAAMSE LIGA V.Z.W. B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2013 Nr. 16 Deurne, 23 oktober 2013. BIJGESLOTEN KAN U DE VOLGENDE BIJLAGEN TERUGVINDEN VANWEGE

Nadere informatie

PROGRAMMABOEKJE EINDRONDE VELD 2014-2015

PROGRAMMABOEKJE EINDRONDE VELD 2014-2015 PROGRAMMABOEKJE EINDRONDE VELD 2014-2015 Koninklijke Belgische Korfbalbond Vlaamse Liga vzw Comité voor Wedstrijdzaken G. Vervoortstraat 4 2100 Deurne Versie: 21/03/2015 COMITE VOOR WEDSTRIJDZAKEN Voorzitter

Nadere informatie

09/03/2012 Bingoavond > WORDT VERPLAATST!!! 09/03/2012 wedstrijd ASKC Florian om 21u te Herentals voor behoud promoleague

09/03/2012 Bingoavond > WORDT VERPLAATST!!! 09/03/2012 wedstrijd ASKC Florian om 21u te Herentals voor behoud promoleague Artemis-Schoten Korfbalclub vzw ASKC Nieuws Nr. 34 In dit nummer: Kalender 1 Miniemennieuws 1 Pupillennieuws 2 Juniorennieuws 2 Recreantennieuws 2 Wintercompetitie 3 Programmatie veld 3 Uitslagen zaal

Nadere informatie

B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2018 Nr. 6 Deurne, 14 mei 2018.

B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2018 Nr. 6 Deurne, 14 mei 2018. KONINKLIJKE BELGISCHE KORFBALBOND VLAAMSE LIGA V.Z.W. B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2018 Nr. 6 Deurne, 14 mei 2018. BIJGESLOTEN KAN U DE VOLGENDE BIJLAGEN TERUGVINDEN VANWEGE

Nadere informatie

B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2017 Nr. 1 Deurne, 11 januari 2017.

B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2017 Nr. 1 Deurne, 11 januari 2017. KONINKLIJKE BELGISCHE KORFBALBOND VLAAMSE LIGA V.Z.W. B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2017 Nr. 1 Deurne, 11 januari 2017. BIJGESLOTEN KAN U DE VOLGENDE BIJLAGEN TERUGVINDEN VANWEGE

Nadere informatie

B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2016 Nr. 8 Deurne, 18 mei 2016.

B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2016 Nr. 8 Deurne, 18 mei 2016. KONINKLIJKE BELGISCHE KORFBALBOND VLAAMSE LIGA V.Z.W. B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2016 Nr. 8 Deurne, 18 mei 2016. BIJGESLOTEN KAN U DE VOLGENDE BIJLAGEN TERUGVINDEN VANWEGE

Nadere informatie

B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2014 Nr. 16 Deurne, 9 december 2014.

B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2014 Nr. 16 Deurne, 9 december 2014. KONINKLIJKE BELGISCHE KORFBALBOND VLAAMSE LIGA V.Z.W. B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2014 Nr. 16 Deurne, 9 december 2014. BIJGESLOTEN KAN U DE VOLGENDE BIJLAGEN TERUGVINDEN VANWEGE

Nadere informatie

B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2014 Nr. 9 Deurne, 30 juni 2014.

B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2014 Nr. 9 Deurne, 30 juni 2014. KONINKLIJKE BELGISCHE KORFBALBOND VLAAMSE LIGA V.Z.W. B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2014 Nr. 9 Deurne, 30 juni 2014. BIJGESLOTEN KAN U DE VOLGENDE BIJLAGEN TERUGVINDEN VANWEGE

Nadere informatie

B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2018 Nr. 1 Deurne, 26 januari 2018.

B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2018 Nr. 1 Deurne, 26 januari 2018. KONINKLIJKE BELGISCHE KORFBALBOND VLAAMSE LIGA V.Z.W. B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2018 Nr. 1 Deurne, 26 januari 2018. BIJGESLOTEN KAN U DE VOLGENDE BIJLAGEN TERUGVINDEN VANWEGE

Nadere informatie

Jaargang 9 nummer 6 Oktober 2015

Jaargang 9 nummer 6 Oktober 2015 Jaargang 9 nummer 6 Oktober 2015 Geleide training zaterdag 3 oktober 2015 De geleide training onder leiding van Tom Bastianen was een succes. Er waren 33 sportievelingen ingeschreven. (uit volgende clubs

Nadere informatie

Jaargang 11 nummer 9 Oktober 2017

Jaargang 11 nummer 9 Oktober 2017 RECREANTENFLASH Jaargang 11 nummer 9 Oktober 2017 Verslag van de geleide training Onder een stralende zon gingen we op zaterdag 23 september 2017 om 10u van start op de terreinen van Temse. Er waren 29

Nadere informatie

B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2016 Nr. 17 Deurne, 15 december 2016.

B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2016 Nr. 17 Deurne, 15 december 2016. KONINKLIJKE BELGISCHE KORFBALBOND VLAAMSE LIGA V.Z.W. B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2016 Nr. 17 Deurne, 15 december 2016. BIJGESLOTEN KAN U DE VOLGENDE BIJLAGEN TERUGVINDEN VANWEGE

Nadere informatie

16/08/2012 Kalendervergadering: start om 20:00. 29/08/2012 G-ZAP op ASKC van 09:00-12:00. 01/09/2012 Nationaal tornooi dag 1

16/08/2012 Kalendervergadering: start om 20:00. 29/08/2012 G-ZAP op ASKC van 09:00-12:00. 01/09/2012 Nationaal tornooi dag 1 Artemis-Schoten Korfbalclub vzw ASKC Nieuws Nr. 2 In dit nummer: 08-08-2012 Kalender 1 Miniemennieuws 1 Pupillennieuws 1 Cadettennieuws 1 Scholierennieuws 1 Juniorennieuws 2 Recreantennieuws 2 Kernnieuws

Nadere informatie

PROGRAMMABOEKJE VELD

PROGRAMMABOEKJE VELD PROGRAMMABOEKJE VELD 2016-2017 Koninklijke Belgische Korfbalbond Vlaamse Liga vzw Comité voor Wedstrijzaken G. Vervoortstraat 4 2100 Deurne Versie: 08/08/2016 INHOUDSOPGAVE 1.1. Comité voor Wedstrijzaken

Nadere informatie

Koninklijke Minerva Korfbalclub vzw Opgericht 1 Januari 1922

Koninklijke Minerva Korfbalclub vzw Opgericht 1 Januari 1922 Koninklijke Minerva Korfbalclub vzw Opgericht 1 Januari 1922 Terrein en clubhuis : Rooiplein 2A 2600 Berchem Tel : 03/218.45.04 www.minervakc.be Clubblad nr.3 7 mrt 2017 Koninklijke Minerva Korfbal Club

Nadere informatie

ANGRIJKE MEDEDELING!!

ANGRIJKE MEDEDELING!! Verschijnt twee wekelijkse (niet in juli) Erkenningsnummer P911138 woensdag 14/08/2013 dinsdag 27/08/2013 Afgiftekantoor HOBOKEN CENTRUM Verantwoordelijke uitgever: Olaerts Kamiel Wouter Dilftlaan 21 2660

Nadere informatie

22/08/2012 Wervingsdag Sint-Job (Vlierbeslaan 29) van 18:00 20:30. 29/08/2012 G-ZAP op ASKC van 09:00-12:00

22/08/2012 Wervingsdag Sint-Job (Vlierbeslaan 29) van 18:00 20:30. 29/08/2012 G-ZAP op ASKC van 09:00-12:00 Artemis-Schoten Korfbalclub vzw ASKC Nieuws Nr. 4 In dit nummer: 22-08-2012 Kalender 1 Miniemennieuws 2 Pupillennieuws 2 Cadettennieuws 2 Scholierennieuws 3 Juniorennieuws 3 Wervingsdagen 4 Recreantennieuws

Nadere informatie

in dit nummer: Samenstelling bestuur Trainers en ploegleiders Activiteiten seizoen 2010-2011 Wedstrijden voorronde veldcompetitie

in dit nummer: Samenstelling bestuur Trainers en ploegleiders Activiteiten seizoen 2010-2011 Wedstrijden voorronde veldcompetitie Technikorf TURNHOUT in dit nummer: Samenstelling bestuur Trainers en ploegleiders Activiteiten seizoen 2010-2011 Wedstrijden voorronde veldcompetitie.. jaargang 17 augustus 2010 nr.1 Verantwoordelijke

Nadere informatie

B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2014 Nr. 2 Deurne, 22 januari 2014.

B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2014 Nr. 2 Deurne, 22 januari 2014. KONINKLIJKE BELGISCHE KORFBALBOND VLAAMSE LIGA V.Z.W. B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2014 Nr. 2 Deurne, 22 januari 2014. BIJGESLOTEN KAN U DE VOLGENDE BIJLAGEN TERUGVINDEN VANWEGE

Nadere informatie

01 Mei In dit nummer :

01 Mei In dit nummer : 01 Mei 2018 In dit nummer : Publi : Beach-Recreantentornooi Sportief verslag 15/04: Floriant-Sikopi Upcoming evenementen Sportief verslag 22/04: Boeckenberg-Sikopi Sponsorpagina Agenda Seizoen Veld 2017-2018

Nadere informatie

B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2014 Nr. 15 Deurne, 19 november 2014.

B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2014 Nr. 15 Deurne, 19 november 2014. KONINKLIJKE BELGISCHE KORFBALBOND VLAAMSE LIGA V.Z.W. B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2014 Nr. 15 Deurne, 19 november 2014. BIJGESLOTEN KAN U DE VOLGENDE BIJLAGEN TERUGVINDEN VANWEGE

Nadere informatie

Koninklijke Minerva Korfbalclub vzw Opgericht 1 Januari 1922

Koninklijke Minerva Korfbalclub vzw Opgericht 1 Januari 1922 Koninklijke Minerva Korfbalclub vzw Opgericht 1 Januari 1922 Terrein en clubhuis : Rooiplein 2A 2600 Berchem Tel : 03/218.45.04 www.minervakc.be Clubblad nr.14 28 Nov 2017 Koninklijke Minerva Korfbal Club

Nadere informatie

Koninklijke Minerva Korfbalclub vzw Opgericht 1 Januari 1922

Koninklijke Minerva Korfbalclub vzw Opgericht 1 Januari 1922 Koninklijke Minerva Korfbalclub vzw Opgericht 1 Januari 1922 Terrein en clubhuis : Rooiplein 2A 2600 Berchem Tel : 03/218.45.04 www.minervakc.be Clubblad nr.13 28 nov 2018 Koninklijke Minerva Korfbal Club

Nadere informatie

ASKC-nieuws. Artemis-Schoten Korfbalclub vzw Eksterdreef 10 2900 schoten

ASKC-nieuws. Artemis-Schoten Korfbalclub vzw Eksterdreef 10 2900 schoten Jaargang 3 nummer 36 23-04-2014 ASKC-nieuws Artemis-Schoten Korfbalclub vzw Eksterdreef 10 2900 schoten www.askc.be Beste leden, Naar jaarlijkse gewoonte worden alle spelersbloesjes verzameld door de ploegverantwoordelijken.

Nadere informatie

ASKC-nieuws. Artemis-Schoten Korfbalclub vzw Eksterdreef schoten

ASKC-nieuws. Artemis-Schoten Korfbalclub vzw Eksterdreef schoten Jaargang 3 nummer 5 30-08-2013 ASKC-nieuws Artemis-Schoten Korfbalclub vzw Eksterdreef 10 2900 schoten www.askc.be Komende evenementen 14/09/2013 vriendjesdag (miniemen + pupillen) organisatie JAC 14/09/2013

Nadere informatie

B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2016 Nr. 16 Deurne, 24 november 2016.

B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2016 Nr. 16 Deurne, 24 november 2016. KONINKLIJKE BELGISCHE KORFBALBOND VLAAMSE LIGA V.Z.W. B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2016 Nr. 16 Deurne, 24 november 2016. BIJGESLOTEN KAN U DE VOLGENDE BIJLAGEN TERUGVINDEN VANWEGE

Nadere informatie

Koninklijke Minerva Korfbalclub vzw Opgericht 1 Januari 1922

Koninklijke Minerva Korfbalclub vzw Opgericht 1 Januari 1922 Koninklijke Minerva Korfbalclub vzw Opgericht 1 Januari 1922 Terrein en clubhuis : Rooiplein 2A 2600 Berchem Tel : 03/218.45.04 www.minervakc.be Clubblad nr.2 21 Feb 2018 Koninklijke Minerva Korfbal Club

Nadere informatie

Koninklijke Belgische Korfbalbond Vlaamse Liga v.z.w. Tornooireglement Beker van België

Koninklijke Belgische Korfbalbond Vlaamse Liga v.z.w. Tornooireglement Beker van België Koninklijke Belgische Korfbalbond Vlaamse Liga v.z.w. Tornooireglement Beker van België Versie 03-08-2016 SENIOREN 1. De "Beker van België Senioren" wordt betwist onder de bepalingen van het Reglement

Nadere informatie

B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2015 Nr. 10 Deurne, 15 juni 2015.

B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2015 Nr. 10 Deurne, 15 juni 2015. KONINKLIJKE BELGISCHE KORFBALBOND VLAAMSE LIGA V.Z.W. B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2015 Nr. 10 Deurne, 15 juni 2015. BIJGESLOTEN KAN U DE VOLGENDE BIJLAGEN TERUGVINDEN VANWEGE

Nadere informatie

Koninklijke Minerva Korfbalclub vzw Opgericht 1 Januari 1922

Koninklijke Minerva Korfbalclub vzw Opgericht 1 Januari 1922 Koninklijke Minerva Korfbalclub vzw Opgericht 1 Januari 1922 Terrein en clubhuis : Rooiplein 2A 2600 Berchem Tel : 03/218.45.04 www.minervakc.be Clubblad nr.2 13 feb 2017 Koninklijke Minerva Korfbal Club

Nadere informatie

B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2014 Nr. 3 Deurne, 19 februari 2014.

B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2014 Nr. 3 Deurne, 19 februari 2014. KONINKLIJKE BELGISCHE KORFBALBOND VLAAMSE LIGA V.Z.W. B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2014 Nr. 3 Deurne, 19 februari 2014. BIJGESLOTEN KAN U DE VOLGENDE BIJLAGEN TERUGVINDEN VANWEGE

Nadere informatie

B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2014 Nr. 14 Deurne, 28 oktober 2014.

B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2014 Nr. 14 Deurne, 28 oktober 2014. KONINKLIJKE BELGISCHE KORFBALBOND VLAAMSE LIGA V.Z.W. B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2014 Nr. 14 Deurne, 28 oktober 2014. BIJGESLOTEN KAN U DE VOLGENDE BIJLAGEN TERUGVINDEN VANWEGE

Nadere informatie

Bego Sport staat garant voor :

Bego Sport staat garant voor : Clubblad nr. 11 7 Okt 2016 Bego Sport Hoevenstraat 25 2160 Wommelgem Tel & Fax : 03/353.64.34 Email: begosport@begosport.be BegoSport is een sport speciaalzaak in het centrum van Wommelgem. BegoSport bied

Nadere informatie

Koninklijke Minerva Korfbalclub vzw Opgericht 1 Januari 1922

Koninklijke Minerva Korfbalclub vzw Opgericht 1 Januari 1922 Koninklijke Minerva Korfbalclub vzw Opgericht 1 Januari 1922 Terrein en clubhuis : Rooiplein 2A 2600 Berchem Tel : 03/218.45.04 www.minervakc.be Clubblad nr.15 22 Dec 2017 Koninklijke Minerva Korfbal Club

Nadere informatie

Sportief verslag KERN 11/03: Sikopi-Putse Upcoming evenement: info SIKOPI 50 Sponsorpagina Evenementenkalender Agenda Seizoen Veld

Sportief verslag KERN 11/03: Sikopi-Putse Upcoming evenement: info SIKOPI 50 Sponsorpagina Evenementenkalender Agenda Seizoen Veld 01 April 2018 In dit nummer : Sportief verslag KERN 11/03: Sikopi-Putse Upcoming evenement: info SIKOPI 50 Sponsorpagina Evenementenkalender Agenda Seizoen Veld 2017-2018 Verantwoordelijke uitgever : Marc

Nadere informatie

APPEL - BLITS. Jaargang 4 nummer 14 13 november 2013. Beste allemaal

APPEL - BLITS. Jaargang 4 nummer 14 13 november 2013. Beste allemaal Jaargang 4 nummer 14 13 november 2013 APPEL - BLITS Beste allemaal Vorig weekend ging het Internationaal Jeugdtornooi Vlaanderen door in onze regio, meer bepaald de U14 en U16 in sporthal Appels. Onze

Nadere informatie

B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2014 Nr. 11 Deurne, 3 september 2014.

B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2014 Nr. 11 Deurne, 3 september 2014. KONINKLIJKE BELGISCHE KORFBALBOND VLAAMSE LIGA V.Z.W. B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2014 Nr. 11 Deurne, 3 september 2014. BIJGESLOTEN KAN U DE VOLGENDE BIJLAGEN TERUGVINDEN VANWEGE

Nadere informatie

ASKC-nieuws. Artemis-Schoten Korfbalclub vzw Eksterdreef schoten

ASKC-nieuws. Artemis-Schoten Korfbalclub vzw Eksterdreef schoten Jaargang 3 nummer 6 05-09-2013 ASKC-nieuws Artemis-Schoten Korfbalclub vzw Eksterdreef 10 2900 schoten www.askc.be Komende evenementen 14/09/2013 vriendjesdag (miniemen + pupillen) organisatie JAC 14/09/2013

Nadere informatie

januari nummer 13 Afgiftekantoor HOBOKEN CENTRUM Verantwoordelijke uitgever: Olaerts Kamiel Wouter Dilftlaan Hoboken

januari nummer 13 Afgiftekantoor HOBOKEN CENTRUM Verantwoordelijke uitgever: Olaerts Kamiel Wouter Dilftlaan Hoboken Verschijnt twee wekelijkse (niet in juli) woensdag 15/01/2014 dinsdag 28/01/2014 Erkenningsnummer P911138 Afgiftekantoor HOBOKEN CENTRUM Verantwoordelijke uitgever: Olaerts Kamiel Wouter Dilftlaan 21 2660

Nadere informatie

PROGRAMMABOEKJE ZAAL

PROGRAMMABOEKJE ZAAL PROGRAMMABOEKJE ZAAL 2016-2017 Koninklijke Belgische Korfbalbond (KBKB) Vlaamse Liga vzw Comité Wedstrijzaken G. Vervoortstraat 4 2100 Deurne Versie: 16/10/2016 INHOUDSOPGAVE 1.1. Comité Wedstrijdzaken

Nadere informatie

September Verslag van het beachkorfbaltornooi op Sikopi op 25/06/2016

September Verslag van het beachkorfbaltornooi op Sikopi op 25/06/2016 Jaargang 10 nummer 7 Augustus/ September 2016 Verslag van het beachkorfbaltornooi op Sikopi op 25/06/2016 Een twijfelachtige dag. Gaat het een miezerige dag worden of komen er opklaringen en wat zon! Dat

Nadere informatie

Koninklijke Minerva Korfbalclub vzw Opgericht 1 Januari 1922

Koninklijke Minerva Korfbalclub vzw Opgericht 1 Januari 1922 Koninklijke Minerva Korfbalclub vzw Opgericht 1 Januari 1922 Terrein en clubhuis : Rooiplein 2A 2600 Berchem Tel : 03/218.45.04 www.minervakc.be Clubblad nr.12 7 nov 2018 Koninklijke Minerva Korfbal Club

Nadere informatie

Koninklijke Minerva Korfbalclub vzw Opgericht 1 Januari 1922

Koninklijke Minerva Korfbalclub vzw Opgericht 1 Januari 1922 Koninklijke Minerva Korfbalclub vzw Opgericht 1 Januari 1922 Terrein en clubhuis : Rooiplein 2A 2600 Berchem Tel : 03/218.45.04 www.minervakc.be Clubblad nr.3 15 Mrt 2018 Koninklijke Minerva Korfbal Club

Nadere informatie

ASKC Nieuws Nr. 31 KALENDER MINIEMENNIEUWS PUPILLENNIEUWS

ASKC Nieuws Nr. 31 KALENDER MINIEMENNIEUWS PUPILLENNIEUWS Artemis-Schoten Korfbalclub vzw ASKC Nieuws Nr. 31 06-03-2013 KALENDER 17/03/2013 Zaalfinales (voor iedereen) 30/03/2013 Paasbrunch 01/04/2013 Busuitstap naar de ardennen 20/04/2013 Bonte Avond 01/05/2013

Nadere informatie

KONINKLIJKE BELGISCHE KORFBALBOND VLAAMSE LIGA V.Z.W.

KONINKLIJKE BELGISCHE KORFBALBOND VLAAMSE LIGA V.Z.W. KONINKLIJKE BELGISCHE KORFBALBOND VLAAMSE LIGA V.Z.W. KONINKLIJKE BELGISCHE KORFBALBOND VLAAMSE LIGA V.Z.W. VERSLAG VAN DE JAARLIJKSE ALGEMENE VERGADERING van zaterdag 22 maart 2014 in het Bondsgebouw

Nadere informatie

B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2015 Nr. 15 Deurne, 21 oktober 2015.

B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2015 Nr. 15 Deurne, 21 oktober 2015. KONINKLIJKE BELGISCHE KORFBALBOND VLAAMSE LIGA V.Z.W. B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2015 Nr. 15 Deurne, 21 oktober 2015. BIJGESLOTEN KAN U DE VOLGENDE BIJLAGEN TERUGVINDEN VANWEGE

Nadere informatie

oktober nummer 6 Afgiftekantoor HOBOKEN CENTRUM Verantwoordelijke uitgever: Olaerts Kamiel Wouter Dilftlaan Hoboken

oktober nummer 6 Afgiftekantoor HOBOKEN CENTRUM Verantwoordelijke uitgever: Olaerts Kamiel Wouter Dilftlaan Hoboken Verschijnt twee wekelijkse (niet in juli) woensdag 09/10/2013 dinsdag 22/10/2013 Erkenningsnummer P911138 Afgiftekantoor HOBOKEN CENTRUM Verantwoordelijke uitgever: Olaerts Kamiel Wouter Dilftlaan 21 2660

Nadere informatie

WEDSTRIJDKLOK OPLEIDINGEN KONINKLIJKE BELGISCHE KORFBALBOND Vlaamse Liga vzw November 2017

WEDSTRIJDKLOK OPLEIDINGEN KONINKLIJKE BELGISCHE KORFBALBOND Vlaamse Liga vzw November 2017 WEDSTRIJDKLOK 2017 2018 OPLEIDINGEN KONINKLIJKE BELGISCHE KORFBALBOND Vlaamse Liga vzw November 2017 WEDSTRIJDDUUR ZAALCOMPETITIE SENIOREN 2017-2018 KLASSE WEDSTRIJDDUUR SCHOTKLOK LEAGUE: 1 ste klasse

Nadere informatie

01 September In dit nummer :

01 September In dit nummer : 01 September 2017 In dit nummer : Voorwoord voorzitter Bestuurlijk Nieuws Sportieve Verslagen Voorbije Evenementen Publi : Coming-up evenementen Coming-up evenementenkalender Wedstrijdkalender Seizoen

Nadere informatie

B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2014 Nr. 8 Deurne, 4 juni 2014.

B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2014 Nr. 8 Deurne, 4 juni 2014. KONINKLIJKE BELGISCHE KORFBALBOND VLAAMSE LIGA V.Z.W. B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2014 Nr. 8 Deurne, 4 juni 2014. BIJGESLOTEN KAN U DE VOLGENDE BIJLAGEN TERUGVINDEN VANWEGE

Nadere informatie

Koninklijke Minerva Korfbalclub vzw Opgericht 1 Januari 1922

Koninklijke Minerva Korfbalclub vzw Opgericht 1 Januari 1922 Koninklijke Minerva Korfbalclub vzw Opgericht 1 Januari 1922 Terrein en clubhuis : Rooiplein 2A 2600 Berchem Tel : 03/218.45.04 www.minervakc.be Clubblad nr.5 27 Apr 2018 Koninklijke Minerva Korfbal Club

Nadere informatie

Bego Sport staat garant voor :

Bego Sport staat garant voor : Clubblad nr. 14 4 November 2015 Bego Sport Hoevenstraat 25 2160 Wommelgem Tel & Fax : 03/353.64.34 Email: begosport@begosport.be BegoSport is een sport speciaalzaak in het centrum van Wommelgem. BegoSport

Nadere informatie

BBQ EN PLOEGENVOORSTELLING

BBQ EN PLOEGENVOORSTELLING Verschijnt twee wekelijkse (niet in juli) woensdag 27/08/2013 - dinsdag 09/09/2014 Erkenningsnummer P911138 Afgiftekantoor HOBOKEN CENTRUM Verantwoordelijke uitgever : Olaerts Kamiel - Wouter Dilftlaan

Nadere informatie

ASKC-nieuws. Artemis-Schoten Korfbalclub vzw Eksterdreef 10 2900 schoten www.askc.be

ASKC-nieuws. Artemis-Schoten Korfbalclub vzw Eksterdreef 10 2900 schoten www.askc.be Jaargang 3 nummer 2 07-08-2013 ASKC-nieuws Artemis-Schoten Korfbalclub vzw Eksterdreef 10 2900 schoten www.askc.be Komende evenementen Na de kalendervergadering van 09/08/2013 zal deze lijst verder uitgebreid

Nadere informatie

WEDSTRIJDKLOK OPLEIDINGEN KONINKLIJKE BELGISCHE KORFBALBOND Vlaamse Liga vzw Oktober 2016

WEDSTRIJDKLOK OPLEIDINGEN KONINKLIJKE BELGISCHE KORFBALBOND Vlaamse Liga vzw Oktober 2016 WEDSTRIJDKLOK 2016 2017 OPLEIDINGEN KONINKLIJKE BELGISCHE KORFBALBOND Vlaamse Liga vzw Oktober 2016 WEDSTRIJDDUUR ZAALCOMPETITIE SENIOREN 2016-2017 TOPLEAGUE PROMOLEAGUE KLASSE WEDSTRIJDDUUR SCHOTKLOK

Nadere informatie

15 Maart In dit nummer :

15 Maart In dit nummer : 15 Maart 2018 In dit nummer : Sportief verslag KERN 24/02: MeeuwenSikopi Sportief verslag KERN 04/03: SikopiTemse Sportief verslag U12 04/03: Sikopi ROODRijko C Sportief verslag U12 10/03: Sikopi ROODSparta

Nadere informatie

ASKC Nieuws Nr. 22 VOORWOORD KALENDER

ASKC Nieuws Nr. 22 VOORWOORD KALENDER Artemis-Schoten Korfbalclub vzw ASKC Nieuws Nr. 22 02-01-2013 VOORWOORD De eerste ASKC-nieuws van het nieuwe jaar Dat 2013 een jaar mag worden... met een goede gezondheid zonder blessures met veel overwinningen

Nadere informatie

Koninklijke Minerva Korfbalclub vzw Opgericht 1 Januari 1922

Koninklijke Minerva Korfbalclub vzw Opgericht 1 Januari 1922 Koninklijke Minerva Korfbalclub vzw Opgericht 1 Januari 1922 Terrein en clubhuis : Rooiplein 2A 2600 Berchem Tel : 03/218.45.04 www.minervakc.be Clubblad nr.14 18 dec 2018 Koninklijke Minerva Korfbal Club

Nadere informatie

15 Januari In dit nummer :

15 Januari In dit nummer : 15 Januari 2018 In dit nummer : Sportief verslag KERN 16/12: Sikopi-Meeuwen Sportief verslag KERN 06/01: Temse-Sikopi Sportief verslag U12 Rood 17/12: Sikopi-Meeuwen Sportief verslag U12 Rood 07/01: Rijko-Sikopi

Nadere informatie

Koninklijke Minerva Korfbalclub vzw Opgericht 1 Januari 1922

Koninklijke Minerva Korfbalclub vzw Opgericht 1 Januari 1922 Koninklijke Minerva Korfbalclub vzw Opgericht 1 Januari 1922 Terrein en clubhuis : Rooiplein 2A 2600 Berchem Tel : 03/218.45.04 www.minervakc.be Koninklijke Minerva Korfbal Club vzw Clubblad nr.1 1 / 8

Nadere informatie

B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2016 Nr. 11 Deurne, 10 augustus 2016.

B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2016 Nr. 11 Deurne, 10 augustus 2016. KONINKLIJKE BELGISCHE KORFBALBOND VLAAMSE LIGA V.Z.W. B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2016 Nr. 11 Deurne, 10 augustus 2016. BIJGESLOTEN KAN U DE VOLGENDE BIJLAGEN TERUGVINDEN VANWEGE

Nadere informatie

Bego Sport staat garant voor :

Bego Sport staat garant voor : Clubblad nr. 1 6 Januari 2016 Bego Sport Hoevenstraat 25 2160 Wommelgem Tel & Fax : 03/353.64.34 Email: begosport@begosport.be BegoSport is een sport speciaalzaak in het centrum van Wommelgem. BegoSport

Nadere informatie

Koninklijke Belgische Zwembond - Sportcommissie Waterpolo GOEDGEKEURD

Koninklijke Belgische Zwembond - Sportcommissie Waterpolo GOEDGEKEURD Proces-verbaal van de vergadering gehouden op dinsdag 27 april 2010 te Houdeng-Goegnies, secretariaat Aanwezig: Francis MERCIER, Voorzitter; Guido CLAES, Ondervoorzitter Pierre LEDENT, secretaris; Pierre

Nadere informatie

BENECUP MARCEL VAN DAMME 16/08/ /08/2019

BENECUP MARCEL VAN DAMME 16/08/ /08/2019 Beste korfbalvrienden, In de eerste plaats willen wij alle ingeschreven ploegen alvast bedanken voor hun deelname aan ons 31 ste internationale korfbaltoernooi. Doordat we dit jaar ons tornooi een week

Nadere informatie

B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2016 Nr. 9 Deurne, 2 juni 2016.

B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2016 Nr. 9 Deurne, 2 juni 2016. KONINKLIJKE BELGISCHE KORFBALBOND VLAAMSE LIGA V.Z.W. B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2016 Nr. 9 Deurne, 2 juni 2016. BIJGESLOTEN KAN U DE VOLGENDE BIJLAGEN TERUGVINDEN VANWEGE

Nadere informatie

B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2017 Nr. 12 Deurne, 5 oktober 2017.

B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2017 Nr. 12 Deurne, 5 oktober 2017. KONINKLIJKE BELGISCHE KORFBALBOND VLAAMSE LIGA V.Z.W. B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2017 Nr. 12 Deurne, 5 oktober 2017. BIJGESLOTEN KAN U DE VOLGENDE BIJLAGEN TERUGVINDEN VANWEGE

Nadere informatie