B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2015 Nr. 10 Deurne, 15 juni 2015.

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2015 Nr. 10 Deurne, 15 juni 2015."

Transcriptie

1 KONINKLIJKE BELGISCHE KORFBALBOND VLAAMSE LIGA V.Z.W. B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2015 Nr. 10 Deurne, 15 juni BIJGESLOTEN KAN U DE VOLGENDE BIJLAGEN TERUGVINDEN VANWEGE HET COMITE VOOR WEDSTRIJDZAKEN - Uitslagen van de wedstrijden van 11 tem 31 mei Klassement veldcompetitie (versie 8 juni 2015). - Wedstrijdschema KBKB (versie 27 mei 2015). - Spelerslijsten Jeugd en senioren (vóór 15 augustus 2015 naar (jeugd) en (senioren) VANWEGE INRICHTERS BEKER VAN BELGIE JEUGD - Inschrijvingsformulier Beker van België Jeugd (vóór 1 augustus 2015 naar AFFICHE - Vanwege het Comité Opleiding Trainers: - Clinic Spelerderwijs Verbeteren ism Kon. Voorwaarts KC op 27 juni Aspirant Initiator van 1 tem 26 september 2015 bij Appels. - Trainer B van 7 september 2015 tem 11 april 2016 in het bondsgebouw KBKB. - Aspirant Initiator van 13 tem 31 oktober 2015 bij Kon. Minerva KC. - Vanwege het Comité Opleiding Scheidsrechters: - Cursus Scheidsrechter klasse D (module 1) van 8 oktober tem 14 november Cursus Assistent-scheidsrechter (module 2A) van 10 tem 21 november Cursus Scheidsrechter klasse C (module 2B) van 26 november tem 19 december RAAD VAN BESTUUR 01. Wijziging Comités Cassatiecomité Secretaris: Sarah Verstraelen Bursebekestraat 9/B1R Borsbeek Lid: Luc De Ryck Comité Beachkorfbal (naamsverandering: ipv werkgroep Beachkorfbal) Voorzitter: Kevin Lauwers Secretaris: Glenn Lanckbeen

2 81 Penningmeester: Sofie Verbist Verantwoordelijke sponsoring: Karen Cooremans Information Technology Lid: Jean Ruts Directie Regiowerking Secretaris: Patricia De Groot Scheidsrechter klasse C (toevoegen): Erik Baetens, Stef Cleyman en Jorden Verest. Kandidaat-scheidsrechter klasse D (toevoegen): Broothaers Kurt 02. Reclame Toelating wordt verleend aan de vereniging: Technico Turnhout: Wedstrijdshirts: Alle teams: Schuppenboer Tripel 03. Verslag van de Raad van Bestuur van 21 april 2015 NOTULIST VOORZITTER AANWEZIG VERONTSCHULDIGD Jan Van den Berghe (Secretaris-generaal) Danielle Ruts Jan Andries, Marc Van Leuven, Pierre Coppens, Frank Buvens, Karel Bastiaensen, Eric Duchesne, Yves Daelmans Eddy Versele, Alex Elewaut, Jef Verboven 1. Uitnodigingen en vertegenwoordiging: Uitnodigingen: Van het Comité Recreatie voor de 30e Nationale Dag van de Recreanten op zaterdag 13 juni op Kapellen K.C. Vertegenwoordigingen: Auditing Committee van de IKF op 4 april 2015 in Rilland (Nederland): D. Ruts, Dirk Van Rompaey en Heidi Smits. Zaalkorfbalfinale van het KNKV op 11 april 2015 in Rotterdam (Nederland): D. Ruts, P. Coppens, E. Duchesne, Y. Daelmans. Halve finale Jeugdbeker Pupillen op 18 april 2015 op Voorwaarts: D. Ruts. Halve finale Jeugdbeker Cadetten op 18 april 2015 op Borgerhout/GW: D. Ruts, M. Van Leuven, K. Bastiaensen. Halve finale Jeugdbeker Scholieren op 18 april 2015 op Sikopi: J. Andries.

3 82 2. Briefwisseling: Aangetekende brief van The Blue Ghosts Anzegem, houdende protest tegen de wedstrijd Vosko TBG van 29 maart Brief van het BOIC i.v.m. ondersteuning WK Korfbal. 3. Goedkeuring verslag Raad van Bestuur: Het verslag van de vergadering van de Raad van Bestuur van 1 april 2015 wordt goedgekeurd. 4. Comités: Verslagen van: Comité voor Wedstrijdzaken van 5 maart en 2 april Evaluatievergadering U8 - U10 van 23 maart Regionaal Comité Oost- en West-Vlaanderen Kern van 30 maart Regionaal Comité Oost- en West-Vlaanderen van 30 maart Comité Internationale Zaken van 1 april Werkgroep Challenge van 2 april Directies: Directie Competitie: Richtlijnen League: P. Coppens meldt dat alle bemerkingen van de bestuurders aanvaard en verwerkt werden. Peter D hollander gaat nu de definitieve versie opmaken, zodat die tijdig naar de clubs kan gezonden worden. IKF spelregels m.b.t. wissels: Het model van enerzijds de IKF en van anderzijds het KNKV wordt bestudeerd en er wordt nagegaan wat voor Belgisch korfbal de beste regels zouden zijn. Algemeen is men het er over eens dat wij ook moeten meegaan met de internationale tendens en ook doorlopende wissels moeten gaan toestaan. Op de recente internationale tornooien zorgden die vervangregels niet voor problemen. Hierdoor krijgt een coach veel meer mogelijkheden om gepast in te grijpen. Van belang is dat dit ook voordelen geeft voor kleinere clubs. Vandaar dat men gewonnen is om dit onmiddellijk in alle reeksen in te voeren. Ten einde een onderzoek te doen naar het draagvlak voor deze regels bij de clubs zal Y. Daelmans hierover een bevraging opstellen die naar de secretariaten van alle clubs en ook hun coaches zal gestuurd worden. Directie Intern Beheer: Wijziging samenstelling comités: Op voordracht van J. Van den Berghe beslist de Raad van Bestuur tot de volgende benoemingen: Patty Peeters tot lid van het Spelregelcomité. Frédéric De Schryver tot lid van het Cassatiecomité. Het bondsbureau zal deze benoemingen publiceren in de eerstvolgende BM i.

4 83 Directie Jeugd: Organisatie Jeugdbekers: Met de nieuwe indeling van de leeftijdsgroepen voor de jeugd en het wegvallen van de oude benamingen van de leeftijdsgroepen moesten ook de namen van de Jeugdbekers aangepast worden. Bovendien komt er een leeftijdscategorie bij. Met de vier organiserende clubs werd overleg gepleegd en zij kregen de mogelijkheid om hun keuze te maken. Daaruit kwam voort dat Spartacus de Jeugdbeker U19 wil organiseren, Sikopi de Jeugdbeker U16, Borgerhout/GW de Jeugdbeker U12 en Voorwaarts de Jeugdbeker U10. De Raad van Bestuur gaat akkoord met dit voorstel en wijst hen de organisatie van de door hen gekozen Jeugdbeker toe. Voor de organisatie van de Jeugdbeker U14 waren al spontane sollicitaties ontvangen. De Raad van Bestuur vindt dat de kandidatuur voor deze organisatie open moet staan voor alle clubs. De Directie Jeugd zal een oproep voor kandidaat-organisatoren lanceren. Uitbreiding invoeren schotklok: Men meldt dat er interesse is om ook in de Groeipool Junioren de schotklok in te voeren. Het argument is dat ook veel van deze junioren doorgroeien naar de kern van hun club, waar ze wel met schotklok moeten gaan spelen. Door dit ook bij hen in te voeren zouden ze beter voorbereid worden op de overstap naar de senioren. De Directie Competitie zal hierover op haar eerstvolgende vergadering een standpunt innemen. Directie Internationaal: WK tune: E. Duchesne meldt dat hij het plan heeft opgevat om een wedstrijd uit te schrijven voor het componeren van een WK tune. Er wordt op gewezen dat de laatste tornooien aan de deelnemende landen werd gevraagd om zelf een tune voor hun land in te sturen. E. Duchesne zal dit met de IKF afstemmen. Directie Scheidsrechters: Communicatie beleidsbeslissing rond inzetten scheidsrechters: Binnen de beleidsplanning van de KBKB werd de beslissing genomen waar we in de nabije toekomst de officiële scheidsrechters gaan inzetten. Vanaf volgend seizoen zou dit prioritair nog enkel in de nationale reeksen zijn voor de 1 e ploegen (geen reserven) en de 1 e klasse jeugd. Er zullen ook nog scheidsrechters ingezet worden in de andere reeksen als er genoeg scheidsrechters voorhanden zijn. Bij alle overige wedstrijden moet de scheidsrechter door de clubs zelf ingevuld worden. 6. Data vergaderingen: 2015:19 mei 2 juni 16 juni.

5 Verslag van de Raad van Bestuur van 19 mei 2015 NOTULIST VOORZITTER AANWEZIG VERONTSCHULDIGD Jan Van den Berghe (Secretaris-generaal) Danielle Ruts Eddy Versele, Jan Andries, Pierre Coppens, Yves Daelmans, Jef Verboven Marc Van Leuven, Frank Buvens, Alex Elewaut, Karel Bastiaensen, Eric Duchesne 1. Opening en mededelingen: De voorzitter drukt haar teleurstelling uit over het feit dat de clinic Play 2 Score geen succes was. De oorzaak was mogelijk een mindere communicatie rond de doelstelling van de clinic en het feit dat het door het lange weekend en de communiefeesten mogelijk geen ideale datum was. Hieraan dient in de toekomst meer aandacht te worden besteed. 2. Uitnodigingen en vertegenwoordiging: Uitnodigingen: Van Rijko voor het Aardbeientornooi op zaterdag 30 mei 2015 met prijsuitreiking. Van het BOIC voor de AV op 5 juni 2015 in Brussel. D. Ruts. Vertegenwoordigingen: Finale Beker van België op AKC: E. Versele, J. Andries, P. Coppens, Y. Daelmans. Interregiotornooi op ATBS: E. Versele, J. Andries, P. Coppens. 3. Briefwisseling: Brief van de voorzitter van Korfbal 2000 van 25 april Aangetekende brief van JOKI met de schriftelijke motivatie van het protest over de wedstrijd ER U14 2 e kl. 2B Sparta Ranst JOKI. Mail van Healthcare Solutions Europe (HSE). 4. Goedkeuring verslag Raad van Bestuur: Het verslag van de vergadering van de Raad van Bestuur van 21 april 2015 wordt goedgekeurd. 5. Comités: Verslagen van: Regiowerking Sporttechnische Cel van 25 februari Comité Recreatie van 13 april Regelingscomité van 21 april Comité Jeugdkorfbal van 23 april Fan Coaching Comité van 23 april Regionaal Comité Oost- en West-Vlaanderen voorbereiding vergadering met regioclubs van 28 april Regionaal Comité Oost- en West-Vlaanderen vergadering met regioclubs van 28 april Directie Competitie van 29 april Directie Jeugd van 6 mei 2015.

6 85 6. Directies: Directie Competitie: Toelating shirtsponsoring: De Raad van Bestuur bekrachtigt het advies van het Comité voor Wedstrijdzaken en geeft toelating aan Neerlandia voor de volgende shirtreclame: Wedstrijdshirt scholieren: Giesela dagbladhandel, Bakkerij Mertens en Fulltime Sport. Verlenging lopende experimenten en normen: Bij het overlopen van de lopende experimenten is het duidelijk dat alle experimenten met betrekking tot de Jeugdcompetitie moeten nagezien worden aangezien met de invoering van de leeftijdsindelingen in de jeugd heel wat van de experimenten in de reglementering werden opgenomen. Aangezien de aanpassingen allemaal betrekking hebben op de jeugdcompetitie, zal de Directie Jeugd voor de aanpassing van het document zorgen. Verslag Directie Competitie: Voor de publicatie van de nieuwe spelregels wordt gewacht tot de bevraging over de vervanging van spelers bij clubs en coaches is uitgevoerd. Pas dan zal de Raad van Bestuur beslissen welke reglementering zal weerhouden worden voor de Belgische competitie. Alle beslissingen dienen ten laatste op de vergadering van 16 juni 2015 genomen te worden, zodat zij nog voor eind juni aan de clubs kunnen meegedeeld worden. Klassementen: Het systeem, van het opmaken van de klassementen op het einde van de competitie, moet toegepast worden voor toekenning van alle eerste plaatsen, ongeacht of er stijgers in de reeks zijn. P. Coppens zal de klassementen in die zin aanpassen. Directie Intern Beheer: Aanpassingen HR: De voorgestelde aanpassingen aan het Huishoudelijk Reglement worden overlopen. Wijziging samenstelling comités: J. Van den Berghe meldt dat de Werkgroep Beachkorfbal overgaat in het Comité Beachkorfbal (onder de directie Promotie), met als voorzitter Kevin Lauwers, secretaris Glenn Lanckbeen, penningmeester Sofie Verbist, verantwoordelijke sponsoring Karen Cooremans. De Raad van Bestuur keurt de overgang van werkgroep naar comité en de samenstelling van het comité goed. J. Andries meldt twee aanvullingen voor het Cassatiecomité. Sarah Verstraelen als nieuwe secretaris en Luc De Ryck als nieuw lid. De Raad van Bestuur gaat akkoord met hun voordracht en benoemt hen tot leden van het Cassatiecomité.

7 86 Directie Interne & Externe Communicatie: Algemene afspraken m.b.t. communicatie: Y. Daelmans verwijst naar een aantal recente communicaties die fout gelopen zijn. Het is van groot belang dat alle communicaties vanuit elk echelon van de KBKB tijdig naar hem wordt doorgestuurd voor controle. Y. Daelmans zal de richtlijnen die hierover werden opgesteld nog eens doorsturen naar alle medewerkers. Verder vraagt hij ook dat de templates worden gebruikt. J. Verboven zal een blanco factuur overmaken aan Y. Daelmans, zodat deze ook hiervoor een KBKB template kan maken. DirectieJeugd: Richtlijnen Jeugdkorfbal : De voorgelegde tabel wordt goedgekeurd door de Raad van Bestuur. Deze tabel gaat mee in de bundel die eind juni naar de clubs zal gezonden worden. Richtlijnen U12 en U14 Korfbal4: Het document wordt overlopen. De aanpassingen die worden gemaakt zullen door J. Van den Berghe overgemaakt worden aan de Directie Jeugd. Directie Scheidsrechters: Voordracht benoeming scheidsrechters: J. Van den Berghe meldt de voordracht tot benoeming van volgende scheidsrechters: Scheidsrechter klasse C: Sven Janssens, Tom Slegers, Bert Van Rompaey en Tom Vlaminckx. Scheidsrechter klasse D: Erik Van Hove. De Raad van Bestuur gaat akkoord met deze voordracht en benoemt de scheidsrechters in hun respectieve klasse. Directie Regiowerking: Begeleidingstraject Werken met vrijwilligers anno 2016 Iedereen is het er over eens dat de KBKB zich kandidaat zal stellen als partner voor dit begeleidingstraject dat volledig past in de visie van de KBKB om de clubs op bestuurlijk vlak meer te gaan ondersteunen. J. Van den Berghe zal de KBKB inschrijven voor het begeleidingstraject. 7. Data vergaderingen: 2015: 2 juni 16 juni 4 augustus 18 augustus 1 september 15 september 29 september 13 oktober 27 oktober 17 november 1 december 15 december.

8 87 MELDING VANWEGE DE RAAD VAN BESTUUR KBKB Binnen de korfbalwereld zijn we ons allemaal bewust van het feit dat er een aanzienlijk tekort aan officiële scheidsrechters is. Tijdens de beleidsplanning van de KBKB werd door de Raad van Bestuur de beslissing genomen waar we in de nabije toekomst de officiële scheidsrechters gaan inzetten. Vanaf volgend seizoen ( ) zullen de beschikbare scheidsrechters prioritair ingezet worden in de nationale reeksen bij de 1 e ploegen (maar geen reserven) en bij de 1 e klasse jeugd. Uitzondering hierop zijn natuurlijk de scheidsrechters in opleiding, die zullen ingezet worden bij wedstrijden die aangepast zijn aan hun opleidingsniveau. Dit wil zeggen dat bij een eventueel overschot aan scheidsrechters op een bepaalde programmatiedag, er ook officiële scheidsrechters kunnen aangeduid worden voor de andere wedstrijden. Toch zullen de clubs er van moeten uit gaan dat bij alle overige wedstrijden, zij zelf voor een scheidsrechter zullen moeten zorgen. DISCIPLINAIR COMITE Het Disciplinair Comité, bestaande uit de heer Bob Delbaere (voorzitter), mevrouw Carina De Laet (raadslid), de heer Andre Verleene (raadslid ), de heer Patrick Logisse (raadslid ) en de heer Luc Danssaert (secretaris) behandelde op 18 mei 2015 volgend dossier en deed hierin een voorstel tot minnelijke schikking. Het voorstel werd aanvaard. Wedstrijd: Overgangsklasse A reserve: ATBS res Technico res. Scheidsrechter: D Hollander Dirk Uit het verslag van de scheidsrechter en het wedstrijdformulier, blijkt dat betrokkene de rode kaart werd getoond, wegens beledigen van de scheidsrechter. Artikel 48 van het Huishoudelijk Reglement in acht genomen, wordt betrokkene Baeten Geert geschorst als speler voor één (1) wedstrijdblok en één (1 ) wedstrijdblok voorwaardelijk. Tevens wordt aan de vereniging ATBS, volgens artikel 48 van het Huishoudelijk Reglement, een bedrag van 13 K ten laste gelegd. Tengevolge van deze beslissing wordt betrokkene Baeten Geert geschorst als speler voor één wedstrijdblok voor de volgende speeldag van het seizoen : wedstrijdblok V05 - normaal voorzien op 18/19/20 september 2015 en één (1) wedstrijdblok voorwaardelijk tot 8 mei Het Disciplinair Comité, bestaande uit de heer Bob Delbaere (voorzitter), mevrouw Carina De Laet (raadslid), de heer Andre Verleene (raadslid), de heer Patrick Logisse (raadslid) behandelde op 14 mei 2015 volgend dossier en deed hierin een voorstel tot minnelijke schikking. Het voorstel werd aanvaard. Wedstrijd: ER.junioren 1 ste Klasse 1F GP Vos Reinaert Hoevenen A Scheidsrechter: Verest Jorden Uit het verslag van de scheidsrechter en het wedstrijdformulier, blijkt dat betrokkene de rode kaart werd getoond, wegens beledigen scheidsrechter.

9 88 Artikel 48 van het Huishoudelijk Reglement in acht genomen, wordt betrokkene de Witte Bob geschorst als speler voor één (1) wedstrijdblok en één (1 ) wedstrijdblok voorwaardelijk. Tevens wordt aan de vereniging Vos Reinaert, volgens artikel 48 van het Huishoudelijk Reglement, een bedrag van 13 K ten laste gelegd. Tengevolge van deze beslissing wordt betrokkene de Witte Bob geschorst als speler voor één (1) wedstrijdblok voor de volgende speeldag van het seizoen : wedstrijdblok V05 - normaal voorzien op 18/19/20 september 2015 en één (1) wedstrijdblok voorwaardelijk tot 8 mei Het Disciplinair Comité, bestaande uit de heer Bob Delbaere (voorzitter), de heer Luc Danssaert (secretaris), de heer Andre Verleene (raadslid), de heer Patrick Logisse (raadslid) en mevrouw Carina De Laet (raadslid) behandelde op 14 mei 2015 volgend dossier en deed hierin een uitspraak. Wedstrijd: Junioren 1A van 3 mei 2015 Floriant A Riviera V Scheidsrechter: Cleyman Stef Uit het verslag van de scheidsrechter, wedstrijdformulier, blijkt dat betrokkene Blokland Simon de rode kaart werd getoond wegens natrappen naar de tegenstrever. Artikel 48 van het Huishoudelijk Reglement in acht genomen wordt betrokkene Blokland Simon effectief geschorst als speler, voor twee (2) wedstrijdblokken. Tengevolge van deze beslissing wordt betrokkene Blokland Simon geschorst als speler voor twee (2) wedstrijdblokken voor volgende speeldagen wedstrijdblokken V05 normaal voorzien op september 2015 en V06 normaal voorzien op september Tevens wordt aan de vereniging Floriant, volgens artikelnummer 48 van het Huishoudelijk Reglement, een bedrag van (13K) ten laste gelegd. Het Disciplinair Comité, bestaande uit de heer Bob Delbaere (voorzitter), Luc Danssaert (secretaris), de heer Patrick Logisse (raadslid) en mevrouw Carina de Laet behandelde op 12 mei 2015 volgend dossier en deed hierin een uitspraak. Wedstrijd: Overgangsklasse B Boutersem The Blue Ghosts Dossiernr: ( V2015) Scheidsrechter: Ceurvelts Jacques Uit het verslag van de scheidsrechter, het wedstrijdformulier, de verklaring van de betrokkene Jelyt Danny, afgevaardigde Ekerse KC tevens betrokkene Renders Gust-Sim en afgevaardigde Boutersem KC blijkt dat betrokkene Jelyt Danny na de wedstrijd een vuistslag te hebben toegediend aan Renders Gust-Sim na uitlokking. Artikel 48 van het Huishoudelijk Reglement in acht genomen wordt betrokkene Jelyt Danny effectief geschorst als geaffilieerde voor twee ( 2 ) maanden. Tengevolge van deze beslissing wordt betrokkene Jelyt Danny geschorst als geaffilieerde voor (2) maanden ingaande van af 1 augustus 2015 tot en met 30 september Tevens wordt aan de vereniging Ekerse KC, volgens artikelnummer 48 van het Huishoudelijk Reglement, een bedrag van (13K) ten laste gelegd. Het Disciplinair Comité, bestaande uit de heer Bob Delbaere (voorzitter), Luc Danssaert (secretaris), de heer Patrick Logisse (raadslid) en mevrouw Carina de Laet behandelde op 12 mei 2015 volgend dossier en deed hierin een uitspraak. Wedstrijd: Overgangsklasse B: Vosko The Blue Ghosts - dossiernr: ( V1024) Scheidsrechter: Van Litsenborg Armand Uit het verslag van de scheidsrechter, het wedstrijdformulier, s van D Huyvetter Evelien, van Pollet Inge (secretaris The Blue Ghosts), de verklaring van de betrokkene D Huyvetter Evelien, afgevaardigde The Blue Ghosts en de scheidsrechter Van Litsenborg Armand blijkt dat betrokkene Evelien D Huyvetter tijdens de wedstrijd vrij agressief speelde tegenover haar tegenstreefster met onbeheerst contact tot gevolg.

10 89 Artikel 48 van het Huishoudelijk Reglement in acht genomen wordt betrokkene D Huyvetter Evelien effectief geschorst als speelster voor een (1) wedstrijdblok en voor een (1) wedstrijdblok voorwaardelijk. Tengevolge van deze beslissing wordt betrokkene D Huyvetter Evelien geschorst als speelster voor een (1) wedstrijdblok V05 normaal voorzien op 18/19/20 september 2015 en voorwaardelijk voor een (1) wedstrijdblok tot 28 maart Tevens wordt aan de vereniging Boutersem KC, volgens artikelnummer 48 van het Huishoudelijk Reglement, een bedrag van (13K) ten laste gelegd. Het Disciplinair Comité, bestaande uit de heer Bob Delbaere (voorzitter), Luc Danssaert (secretaris), de heer Patrick Logisse (raadslid) en mevrouw Carina de Laet behandelde op 12 mei 2015 volgend dossier en deed hierin een uitspraak. Wedstrijd: Overgangsklasse B: Vosko The Blue Ghosts Dossiernr: ( V1024) Scheidsrechter: Van Litsenborg Armand Uit het verslag van de scheidsrechter, het wedstrijdformulier, s van D Huyvetter Evelien, van Pollet Inge (secretaris The Blue Ghosts), de verklaring van de betrokkene Michels Nicolas, afgevaardigde The Blue Ghosts en de scheidsrechter Van Litsenborg Armand blijkt dat betrokkene Michels Nicolas tijdens het tumult ontstaan na een betwistbare fase in de wedstrijd de scheidsrechter al dan niet bewust geduwd heeft. Artikel 48 van het Huishoudelijk Reglement in acht genomen wordt betrokkene Michels Nicolas effectief geschorst als speler voor drie (3) wedstrijdblokken en voor drie (3) wedstrijdblokkenvoorwaardelijk. Tengevolge van deze beslissing wordt betrokkene Michels Nicolas geschorst als speler voor drie (3) wedstrijdblokken V05 V06 en V07 normaal voorzien op 18/19/20 september 2015, 25/26/27 september 2015 en 2/3/4 oktober 2015 voorwaardelijk voor drie (3 ) wedstrijdblokken tot 28 maart Tevens wordt aan de vereniging Boutersem KC, volgens artikelnummer 48 van het Huishoudelijk Reglement, een bedrag van (13K ) ten laste gelegd. Luc Danssaert Secretaris Disciplinair Comité Gele Kaarten Wegens het getoond krijgen van twee of meer gele kaarten binnen een periode van 12 maanden, worden volgende betrokkene geschorst: Als speler voor alle wedstrijden van blok V03 van het seizoen wanneer deze wedstrijden ook gespeeld worden (normaal september 2015). Claessen Maarten Van Loon Jens Vervloet Sven (RKC) (Minerva) (Borgerhout/GW) Als coach voor alle wedstrijden van blok V03 van het seizoen wanneer deze wedstrijden ook gespeeld worden (normaal september 2015). Hardies Frank (AKC) Als speler voor alle wedstrijden van blok V02 van het seizoen wanneer deze wedstrijden ook gespeeld worden (normaal augustus 2015). Mardesson Brice (Voorwaarts) Bovenstaande publicatie gele kaarten is onder voorbehoud van wijziging van het competitieschema 2015/2016.

11 90 COMITE VOOR BEHANDELING VAN BEROEPEN Het Comité voor Behandeling van Beroepen onder voorzitterschap van de heer Jan De Nef en verder de dames Wendy Maerievoet en Marlies Van der Sande en de heren Jean-Claude Ghillebert, Florent Van Cleemput, François Van Noten en Patrick Chalmet Secretaris Wim Maerievoet behandelde op 3 juni 2015 het beroep tegen de strafmaat opgelegd door het Disciplinair Comité in de zitting van 12 mei 2015, twee maanden effectieve schorsing als geaffilieerde KBKB, van 1 augustus 2015 tot 30 september 2015, voor agressief gedrag na de wedstrijd V Overgangsklasse B : Boutersem Ekerse van 19 april Na inzage van het aangetekend schrijven dd. 26 mei 2015 stelt het Comité voor Behandeling van Beroepen vast dat het hoger beroep niet werd ingediend conform artikel 49 punt 4 van het Huishoudelijk Reglement van de KBKB dat duidelijk stelt: Elk beroep moet, op straffe van nietigheid, gemotiveerd, met vermelding van de gronden tot beroep, door de clubsecretaris, het individueel lid of de geaffilieerde (in het geval van art. 15 van dit reglement), binnen de 10 kalenderdagen na bekendmaking van de beslissing of uitspraak per ter post aangetekend schrijven aan het bondssecretariaat gezonden worden. Betreft het een beroep tegen een uitspraak van het Disciplinair Comité dan dient voor geaffilieerden, recreanten, en adherenten, het aangetekend schrijven tevens het eigenhandig geschreven, gedateerd en ondertekend akkoord te vermelden van alle betrokkenen tegen wiens opgelegde straf beroep wordt ingediend. Is de betrokkene minderjarig, dan moet het akkoord daarenboven medeondertekend door een wettelijke vertegenwoordiger van deze betrokkene met vermelding van zijn naam, voornaam, geboortedatum, adres en nationaliteit De bovengenoemde brief van 26 mei 2015 is enkel ondertekend door Danny Jelyt (betrokkene), welke bij het Bondsbureau KBKB niet gekend is als secretaris van de vereniging Ekerse Korfbalclub vzw. De handtekening van clubsecretaris Roger Janssens ontbreekt duidelijk. Derhalve is het ingediende hoger beroep onontvankelijk en kan dus niet worden behandeld. Als gevolg hiervan blijft betrokkene Danny Jelyt geschorst als geaffilieerde voor een periode van twee maanden van 1 augustus 2015 tot 30 september De kosten van het hoger beroep vallen ten laste van de vereniging Ekerse Korfbalclub vzw. Wim Maerievoet Secretaris COMITE VOOR PROTESTEN Protest Joki, wedstrijd ER U14 2B Sparta Ranst Joki (V d.d. 3 mei 2015) Het Comité voor Protesten bestaande uit Dirk Poschet, Rudi Schram, Willy Van de Velde, Tina Van Grimberge, Ronny Van Ginkel en Werner De Vooght neemt kennis op: - 5 mei 2015 van het wedstrijdformulier; - 11 mei 2015 van het aangetekend schrijven van Joki met poststempel van 8 mei 2015;

12 91 stelt vast dat: - Joki op het wedstrijdformulier protest indient tegen 2.3 scheidsrechter en dat dit protest gehandtekend werd door de coach; - Artikel 69-1 Reglement van Wedstrijden aangeeft dat het protest op het wedstrijdformulier dient te gebeuren door de ploegafgevaardigde, zoals ook duidelijk aangegeven op het wedstrijdformulier. besluit dat: - het protest niet ontvankelijk is - er conform artikel 70-2 Reglement van Wedstrijden geen dossierkosten worden aangerekend. Namens het Comité voor Protesten, Werner De Vooght Voorzitter COMITE VOOR WEDSTRIJDZAKEN Verslag van de vergadering van 7 mei 2015 NOTULIST VOORZITTER AANWEZIG VERONTSCHULDIGD Magda Huybrechts Pierre Coppens Leonard De Bruyn, Peter d Hollander, Andre De Nijs, Florent Van Cleemput, Marina Loyens, Gerda Mannaerts Kurt Van Lerberghe, Marc Breugelmans, Johan Gijselinck 1. Goedkeuring verslag + beknopt verslag vorige vergadering van 2 april Aanpassing: aanwezigheid van Kurt Van Lerberghe (later). 2. BM s: nr Nazicht uitslagen en goedkeuring der boetelijsten: 4. Uitspreken Extra Forfaits: 5. Behandeling dossiers : 5.1. Raad van Bestuur: 5.2. Comité voor Protesten : Protest The Blue Ghosts V171024: wedstrijd dient herspeeld te worden > herprogrammatie Disciplinair Comité: Uitspraak 31 maart Bondsbureau: Automatische schorsingen Ledenbestand.

13 92 6. Secretariaat: 6.1. Inkomende post: Mail van Neerlandia in verband met shirtreclame scholieren: > positief advies aan Raad van Bestuur > goedkeuring van Raad van Bestuur. > extra verwijzing: rugnummers verplicht voor nationale reeksen Terugtrekking Scaldis 2 uit 1 e gewestelijke B > boete van 80 K Terugtrekking Riviera 3 uit 2 e gewestelijke A > boete van 80 K Mail van Voorwaarts in verband met vermelding shirtnrs bij wedstrijd nevenreeks: > opmerking genoteerd Mail van Boutersem in verband met indeling volgend seizoen (jeugd): > werd beantwoord Mail van Technico in verband met deelname aan recreantentornooi: > werd aan vereniging beantwoord Uitgaande briefwisseling: Mail aan Temse in verband met vraag voor ongelijk spelen gewestelijke ploeg Mail aan Neerlandia in verband met toelating shirtreclame scholieren Tornooi-aanvragen: onder voorbehoud van vrij van beker en/of competitie met verwijzing naar blokschema en mits goedkeuring Comité voor Jeugdkorfbal voor laattijdige aanvragen jeugdtornooien: Technico: wijziging datum recreantentornooi: 20 september Catba: recreantentornooi: 29 augustus Neerlandia: internationaal tornooi: 15 augustus Programmatie: 7.1. Beker van België: Senioren: finale Evaluatie: goed verlopen Jeugd: finales 7.2. Blokschema Veldcompetitie : Herprogrammaties en wedstrijdverschuivingen Programmatie finalewedstrijden U12-U14-cadetten Boekje eindronde veld Finales / Kruisfinales: Richtlijnen veldfinales Taakverdelingen Veldcompetitie : Inschrijvingen Lotingen Beker van België en Topklasse: 24 juni 2015 om 20u Mogelijkheid tot deelname met K-teams bij voldoende inschrijvingen Locaties jeugdcompetitiedagen 2 e klasse teams Draaiboek organisatie jeugdcompetitiedagen 2 e klasse Zaalcompetitie : Richtlijnen League Uitslagencentrale & website GSM-nummers Wintercompetitie Upgrade winterspeelgelegenheid: - Bericht op website. - Aanbieden van meerdere speeldagen. - Enquëte bij de verenigingen. 8. Cel Keuring Veld en Zaal: 8.1. Huidige stand algemeen. 9. Varia: 9.1. Clinic Comité voor Wedstrijdzaken Comité voor Jeugdkorfbal: di 12 mei Voorbereiding: huidige status besproken.

14 Vergaderdata : Donderdag 4 juni 6 augustus 3 september Namens Comité voor Wedstrijdzaken, Magda Huybrechts COMITE AFFILIATIES Tijdens de reglementaire ontslagperiode (mei 2015) ontving het bondsbureau 205 aangetekende meldingen van ontslag, met name van: Vereniging AKC Appels Artemis-Schoten ATBS Beveren-Waas Boechout-Vremde Naam Bracke Jorg Bracke Chris De Pauw Axel De Pauw Britt De Pauw Karsten van den Bussche Mats Van der Plas Yana Wijckmans Ben Baeten Kathleen Van Limbergen Febe Van Limbergen Fran Van Limbergen Guy Guns Christel Naumann Melissa Germis Warre Segers Elly Wouters Cyana Wouters Kyona Wouters Yarno Wuytack Bjorn De Bolle Aiko Goddefroy Tom Jacobs Amber Jacobs Elise Jacobs Gert Matthijs Nikki Meerbergen Liezelotte

15 94 Boeckenberg Borgerhout/Groen-Wit Bornem Catba Deurne Ekerse Binnemans Silke Claeys Niels De Roeck David Duverger Annemie Goossens Yannis Sleeckx Kris Sleeckx Rino Struyf Brent Van Gansen Nell Vergracht Guido De Prins Toby Ley Zoë Ozmen Rojda Ozmen Sefkan Renteurs François Santos Jr Lisa Van Bocxlaer Kenny Verholen Vinnie Wittevrongel Shana Bastiaens Danny Borghijs Cindy De Bisschop Wendy De Maeyer Joyce Missoorten Yole Publie Jessica Van den bossche Kevin Van den bossche Steven Willaerts Jari Willaerts Philip Frensch Jiska Rabau Maxim Van den Broeck Sander Verhelst Laura Avondts Dimitry Bastiaensen Sara De Hertogh Yves Desmet Mitchell Schroven Jessie Selleslaghs Dave Van Der Stukken Sandra Verhaegen Dorien De Beul Nick Foulon Anoek

16 95 Floriant Ganda Hoboken 2000 Hoevenen Hove Joki KCBJ KCOV Kwik Leuven Loenhout Coppens Tom Triest Julie Coen Neil De Cubber Eline De Groote Melissa Mogyoros Jean-Pierre Nyckees Daan Postma Anne-Loes Sebrechts Tim Sebrechts Tom Van der Reysen Sarah Verhoeven Sien Bolsius Sam Carton Alice Celis Vincent Van Orshoven Peter De Keninck Tom Henderikx Iris Henderikx Jennifer Kwanten Anneleen Smets Roel Smets Tine Van Haute Evi Vermeylen Sander Van kerckhoven Pieter Coveliers-Van Camp Yentl Lommers Julie Van Hoof Liam Voet Jeroen Dom Gregory Van Pellecom Nico Anthonissen Veerle Ali Moktar de Jong Francisca Desaever Kevin Gils Dean Gils Mike

17 96 Loenhout Lubko Meeuwen Mercurius Jacobs Anse Mardulier Nadine Meeusen Jasper Mrad Mabelle Ruts Yves Sewerin Jens Truyens Dennis Van den Maegdenbergh Miet Van Tiggelen Hanne Verboven Thomas Van Loock Nik Beeckmans Britt Beeckmans Xena Berlijn Kimberly Grandjean Lisa Haegeman Sydney Maggiore Anna Schoovaerts Evi van Riet Femke Van Uffelen Emma Van Uffelen Ruben Vervoort Jana Vervoort Jynse Adriaenssens Sara Bastianen Tom Bekaert Inge Biot Veronique Boonen Kim Boonen Wannes Callay Chris Coeckelberghs Nancy De Beer Quinte De Leenheir Elien De Roeck Sabrina Goddefroy Anouchka Jaffal Farah Thielman Bart Thielman Sara Thielman Stef Van Berendonck Valerie Van Den Brande Lynn Van Den Brande Maya Van Den Brande Robbe Vandoosselaere Rune

18 97 Mercurius Minerva Rijko Riviera Scaldis Sikopi Sint Gillis Waas Spartacus Technico Turnhout Vermeiren Dennis Wauters Yana Ribbens Kathleen Van den Cloot Yana Van Hove Enzo Jochems Siele Verplancke Bart De Bock Sophie Durwael Robin Goffart Elias Goffart Quinten Huybrechts Demy Palinckx Alexia Pauwels Glenn Singh Akashdeep Vanassche Chris Vanassche Zeno Van Hecke Amber Van Heertum Lore Van Maroey Kay Verholen Jarri Verwimp Laura Ceuppens Linsey Colin Kia Colin Kizzy Geerts Lynn Steurs Karen Beeusaert Jeroen Coveliers-Van Camp Luc Coveliers-Van Camp Yordi Gallemaers Leen Meeussen Rani Schuerewegen Jago Van Harneveldt Yve Klerks Inge Ooms Pascale Douw Koen El Yakhloufi Bilal Janssen Annick Pallemaerts Guy

19 98 Verde Vobako Speelmans Maarten Willem Janis Van Gorp Lisa Wyns Britt Voorwaarts Vos Reinaert Aelbrecht Eline Geerts Tim Machiels Joerik Sellekaerts Amy Van Steyvoort Elien Van Scheijen Anna Marjolein Waardenburg Daniel Robert Waardenburg Zoe Celeste Wouters Ben Buvens Lenni Onderstaande kunnen niet als geldig ontslag beschouwd worden daar ze niet voldoen aan de bepalingen zoals voorzien in het Decreet op het Statuut van de Niet-Betaalde Sportbeoefenaar of zoals voorgeschreven in artikel 15 HR b1. Het bondsbureau ontving buiten de ontslagperiode nog een ontslagschrijven van Yannick Van De Velde. Bij Danny De Wit was het exemplaar gericht aan het bondsbureau niet ondertekend door de geaffilieerde. Van Bosman Els en Van Duppen Nerissa werd de melding ontvangen op het bondsbureau via elektronisch bericht. Locaties organisaties Jeugdkorfbal Het Comité voor Jeugdkorfbal meldt dat na goedkeuring door de Raad van Bestuur de organisaties in het seizoen op volgende locaties zullen plaatsvinden: -de nationale jeugdcompetitiedagen 1 ste klasse op zaterdag 5 en zaterdag 12 september 2015 U12 en U14 op GANDA / U16 op FLORIANT / U19 op BOECKENBERG -het nationaal tornooi U8 & U10 op zaterdag 19 september 2015 op RIJKO -megawriemeldag op zaterdag 26 september 2015 op TEMSE -megawriemeldag op zaterdag 14 mei 2016 op SIKOPI.

B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2014 Nr. 6 Deurne, 28 april 2014.

B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2014 Nr. 6 Deurne, 28 april 2014. KONINKLIJKE BELGISCHE KORFBALBOND VLAAMSE LIGA V.Z.W. B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2014 Nr. 6 Deurne, 28 april 2014. BIJGESLOTEN KAN U DE VOLGENDE BIJLAGEN TERUGVINDEN VANWEGE

Nadere informatie

B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2015 Nr. 6 Deurne, 18 maart 2015.

B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2015 Nr. 6 Deurne, 18 maart 2015. KONINKLIJKE BELGISCHE KORFBALBOND VLAAMSE LIGA V.Z.W. B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2015 Nr. 6 Deurne, 18 maart 2015. BIJGESLOTEN KAN U DE VOLGENDE BIJLAGEN TERUGVINDEN VANWEGE

Nadere informatie

B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2014 Nr. 1 Deurne, 8 januari 2014.

B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2014 Nr. 1 Deurne, 8 januari 2014. KONINKLIJKE BELGISCHE KORFBALBOND VLAAMSE LIGA V.Z.W. B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2014 Nr. 1 Deurne, 8 januari 2014. BIJGESLOTEN KAN U DE VOLGENDE BIJLAGEN TERUGVINDEN VANWEGE

Nadere informatie

B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2014 Nr. 17 Deurne, 23 december 2014.

B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2014 Nr. 17 Deurne, 23 december 2014. KONINKLIJKE BELGISCHE KORFBALBOND VLAAMSE LIGA V.Z.W. B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2014 Nr. 17 Deurne, 23 december 2014. BIJGESLOTEN KAN U DE VOLGENDE BIJLAGEN TERUGVINDEN VANWEGE

Nadere informatie

B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2015 Nr. 11 Deurne, 29 juni 2015.

B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2015 Nr. 11 Deurne, 29 juni 2015. KONINKLIJKE BELGISCHE KORFBALBOND VLAAMSE LIGA V.Z.W. B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2015 Nr. 11 Deurne, 29 juni 2015. BIJGESLOTEN KAN U DE VOLGENDE BIJLAGEN TERUGVINDEN VANWEGE

Nadere informatie

B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2015 Nr. 1 Deurne, 7 januari 2015.

B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2015 Nr. 1 Deurne, 7 januari 2015. KONINKLIJKE BELGISCHE KORFBALBOND VLAAMSE LIGA V.Z.W. B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2015 Nr. 1 Deurne, 7 januari 2015. BIJGESLOTEN KAN U DE VOLGENDE BIJLAGEN TERUGVINDEN VANWEGE

Nadere informatie

B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2015 Nr. 12 Deurne, 12 augustus 2015.

B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2015 Nr. 12 Deurne, 12 augustus 2015. KONINKLIJKE BELGISCHE KORFBALBOND VLAAMSE LIGA V.Z.W. B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2015 Nr. 12 Deurne, 12 augustus 2015. BIJGESLOTEN KAN U DE VOLGENDE BIJLAGEN TERUGVINDEN VANWEGE

Nadere informatie

B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2015 Nr. 9 Deurne, 13 mei 2015.

B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2015 Nr. 9 Deurne, 13 mei 2015. KONINKLIJKE BELGISCHE KORFBALBOND VLAAMSE LIGA V.Z.W. B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2015 Nr. 9 Deurne, 13 mei 2015. BIJGESLOTEN KAN U DE VOLGENDE BIJLAGEN TERUGVINDEN VANWEGE

Nadere informatie

B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2015 Nr. 5 Deurne, 4 maart 2015.

B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2015 Nr. 5 Deurne, 4 maart 2015. KONINKLIJKE BELGISCHE KORFBALBOND VLAAMSE LIGA V.Z.W. B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2015 Nr. 5 Deurne, 4 maart 2015. BIJGESLOTEN KAN U DE VOLGENDE BIJLAGEN TERUGVINDEN VANWEGE

Nadere informatie

K.B.K.B. Wedstrijdzaken deel 2 Seizoen

K.B.K.B. Wedstrijdzaken deel 2 Seizoen K.B.K.B. Comité voor Wedstrijdzaken Clinic Wedstrijdzaken deel 2 Seizoen 2014-2015 21 augustus 2014 Doelgroep : Secretarissen, wedstrijdsecretarissen, clubafgevaardigden, ploegafgevaardigden INHOUD 1.

Nadere informatie

B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2014 Nr. 4 Deurne, 11 maart 2014.

B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2014 Nr. 4 Deurne, 11 maart 2014. KONINKLIJKE BELGISCHE KORFBALBOND VLAAMSE LIGA V.Z.W. B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2014 Nr. 4 Deurne, 11 maart 2014. BIJGESLOTEN KAN U DE VOLGENDE BIJLAGEN TERUGVINDEN VANWEGE

Nadere informatie

PROGRAMMABOEKJE EINDRONDE VELD 2014-2015

PROGRAMMABOEKJE EINDRONDE VELD 2014-2015 PROGRAMMABOEKJE EINDRONDE VELD 2014-2015 Koninklijke Belgische Korfbalbond Vlaamse Liga vzw Comité voor Wedstrijdzaken G. Vervoortstraat 4 2100 Deurne Versie: 21/03/2015 COMITE VOOR WEDSTRIJDZAKEN Voorzitter

Nadere informatie

Jaargang 10 nummer 5 Mei 2016

Jaargang 10 nummer 5 Mei 2016 Jaargang 10 nummer 5 Mei 2016 Uitslagen speelgelegenheid recreanten 19 maart 2016, rechtzetting Sfeerfoto geleide training EKERSE ATBS 5 0 FF KAPELLEN CATBA wordt naar een latere datum verschoven 16 april

Nadere informatie

in dit nummer: Samenstelling bestuur Trainers en ploegleiders Activiteiten seizoen 2010-2011 Wedstrijden voorronde veldcompetitie

in dit nummer: Samenstelling bestuur Trainers en ploegleiders Activiteiten seizoen 2010-2011 Wedstrijden voorronde veldcompetitie Technikorf TURNHOUT in dit nummer: Samenstelling bestuur Trainers en ploegleiders Activiteiten seizoen 2010-2011 Wedstrijden voorronde veldcompetitie.. jaargang 17 augustus 2010 nr.1 Verantwoordelijke

Nadere informatie

B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2017 Nr. 2 Deurne, 26 januari 2017.

B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2017 Nr. 2 Deurne, 26 januari 2017. KONINKLIJKE BELGISCHE KORFBALBOND VLAAMSE LIGA V.Z.W. B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2017 Nr. 2 Deurne, 26 januari 2017. BIJGESLOTEN KAN U DE VOLGENDE BIJLAGEN TERUGVINDEN VANWEGE

Nadere informatie

B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2016 Nr. 8 Deurne, 18 mei 2016.

B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2016 Nr. 8 Deurne, 18 mei 2016. KONINKLIJKE BELGISCHE KORFBALBOND VLAAMSE LIGA V.Z.W. B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2016 Nr. 8 Deurne, 18 mei 2016. BIJGESLOTEN KAN U DE VOLGENDE BIJLAGEN TERUGVINDEN VANWEGE

Nadere informatie

B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2014 Nr. 9 Deurne, 30 juni 2014.

B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2014 Nr. 9 Deurne, 30 juni 2014. KONINKLIJKE BELGISCHE KORFBALBOND VLAAMSE LIGA V.Z.W. B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2014 Nr. 9 Deurne, 30 juni 2014. BIJGESLOTEN KAN U DE VOLGENDE BIJLAGEN TERUGVINDEN VANWEGE

Nadere informatie

Zaalcompetitie

Zaalcompetitie Zaalcompetitie 2012-2013 Versie 2 - d.d. 22/10/2011 1 2 3 Hierbij de programmatie. Indien er vergissingen zijn, kan je dit laten weten, en indien nodigzullen we dit herprogrammeren wedstrijden die niet

Nadere informatie

Jaargang 9 nummer 6 Oktober 2015

Jaargang 9 nummer 6 Oktober 2015 Jaargang 9 nummer 6 Oktober 2015 Geleide training zaterdag 3 oktober 2015 De geleide training onder leiding van Tom Bastianen was een succes. Er waren 33 sportievelingen ingeschreven. (uit volgende clubs

Nadere informatie

ANGRIJKE MEDEDELING!!

ANGRIJKE MEDEDELING!! Verschijnt twee wekelijkse (niet in juli) Erkenningsnummer P911138 woensdag 14/08/2013 dinsdag 27/08/2013 Afgiftekantoor HOBOKEN CENTRUM Verantwoordelijke uitgever: Olaerts Kamiel Wouter Dilftlaan 21 2660

Nadere informatie

B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2015 Nr. 3 Deurne, 4 februari 2015.

B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2015 Nr. 3 Deurne, 4 februari 2015. KONINKLIJKE BELGISCHE KORFBALBOND VLAAMSE LIGA V.Z.W. B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2015 Nr. 3 Deurne, 4 februari 2015. BIJGESLOTEN KAN U DE VOLGENDE BIJLAGEN TERUGVINDEN VANWEGE

Nadere informatie

Jaargang 11 nummer 9 Oktober 2017

Jaargang 11 nummer 9 Oktober 2017 RECREANTENFLASH Jaargang 11 nummer 9 Oktober 2017 Verslag van de geleide training Onder een stralende zon gingen we op zaterdag 23 september 2017 om 10u van start op de terreinen van Temse. Er waren 29

Nadere informatie

B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2015 Nr. 4 Deurne, 18 februari 2015.

B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2015 Nr. 4 Deurne, 18 februari 2015. KONINKLIJKE BELGISCHE KORFBALBOND VLAAMSE LIGA V.Z.W. B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2015 Nr. 4 Deurne, 18 februari 2015. BIJGESLOTEN KAN U DE VOLGENDE BIJLAGEN TERUGVINDEN VANWEGE

Nadere informatie

09/03/2012 Bingoavond > WORDT VERPLAATST!!! 09/03/2012 wedstrijd ASKC Florian om 21u te Herentals voor behoud promoleague

09/03/2012 Bingoavond > WORDT VERPLAATST!!! 09/03/2012 wedstrijd ASKC Florian om 21u te Herentals voor behoud promoleague Artemis-Schoten Korfbalclub vzw ASKC Nieuws Nr. 34 In dit nummer: Kalender 1 Miniemennieuws 1 Pupillennieuws 2 Juniorennieuws 2 Recreantennieuws 2 Wintercompetitie 3 Programmatie veld 3 Uitslagen zaal

Nadere informatie

B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2016 Nr. 3 Deurne, 16 februari 2016.

B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2016 Nr. 3 Deurne, 16 februari 2016. KONINKLIJKE BELGISCHE KORFBALBOND VLAAMSE LIGA V.Z.W. B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2016 Nr. 3 Deurne, 16 februari 2016. BIJGESLOTEN KAN U DE VOLGENDE BIJLAGEN TERUGVINDEN VANWEGE

Nadere informatie

B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2013 Nr. 11 Deurne, 23 juli 2013.

B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2013 Nr. 11 Deurne, 23 juli 2013. KONINKLIJKE BELGISCHE KORFBALBOND VLAAMSE LIGA V.Z.W. B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2013 Nr. 11 Deurne, 23 juli 2013. BIJGESLOTEN KAN U DE VOLGENDE BIJLAGEN TERUGVINDEN VANWEGE

Nadere informatie

B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2015 Nr. 2 Deurne, 21 januari 2015.

B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2015 Nr. 2 Deurne, 21 januari 2015. KONINKLIJKE BELGISCHE KORFBALBOND VLAAMSE LIGA V.Z.W. B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2015 Nr. 2 Deurne, 21 januari 2015. BIJGESLOTEN KAN U DE VOLGENDE BIJLAGEN TERUGVINDEN VANWEGE

Nadere informatie

APPEL - BLITS. Jaargang 4 nummer 14 13 november 2013. Beste allemaal

APPEL - BLITS. Jaargang 4 nummer 14 13 november 2013. Beste allemaal Jaargang 4 nummer 14 13 november 2013 APPEL - BLITS Beste allemaal Vorig weekend ging het Internationaal Jeugdtornooi Vlaanderen door in onze regio, meer bepaald de U14 en U16 in sporthal Appels. Onze

Nadere informatie

B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2014 Nr. 8 Deurne, 4 juni 2014.

B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2014 Nr. 8 Deurne, 4 juni 2014. KONINKLIJKE BELGISCHE KORFBALBOND VLAAMSE LIGA V.Z.W. B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2014 Nr. 8 Deurne, 4 juni 2014. BIJGESLOTEN KAN U DE VOLGENDE BIJLAGEN TERUGVINDEN VANWEGE

Nadere informatie

B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2015 Nr. 7 Deurne, 7 april 2015.

B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2015 Nr. 7 Deurne, 7 april 2015. KONINKLIJKE BELGISCHE KORFBALBOND VLAAMSE LIGA V.Z.W. B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2015 Nr. 7 Deurne, 7 april 2015. BIJGESLOTEN KAN U DE VOLGENDE BIJLAGEN TERUGVINDEN VANWEGE

Nadere informatie

B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2016 Nr. 4 Deurne, 9 maart 2016.

B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2016 Nr. 4 Deurne, 9 maart 2016. KONINKLIJKE BELGISCHE KORFBALBOND VLAAMSE LIGA V.Z.W. B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2016 Nr. 4 Deurne, 9 maart 2016. BIJGESLOTEN KAN U DE VOLGENDE BIJLAGEN TERUGVINDEN VANWEGE

Nadere informatie

B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2014 Nr. 16 Deurne, 9 december 2014.

B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2014 Nr. 16 Deurne, 9 december 2014. KONINKLIJKE BELGISCHE KORFBALBOND VLAAMSE LIGA V.Z.W. B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2014 Nr. 16 Deurne, 9 december 2014. BIJGESLOTEN KAN U DE VOLGENDE BIJLAGEN TERUGVINDEN VANWEGE

Nadere informatie

B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2015 Nr. 19 Deurne, 23 december 2015.

B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2015 Nr. 19 Deurne, 23 december 2015. KONINKLIJKE BELGISCHE KORFBALBOND VLAAMSE LIGA V.Z.W. B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2015 Nr. 19 Deurne, 23 december 2015. BIJGESLOTEN KAN U DE VOLGENDE BIJLAGEN TERUGVINDEN VANWEGE

Nadere informatie

B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2014 Nr. 5 Deurne, 2 april 2014.

B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2014 Nr. 5 Deurne, 2 april 2014. KONINKLIJKE BELGISCHE KORFBALBOND VLAAMSE LIGA V.Z.W. B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2014 Nr. 5 Deurne, 2 april 2014. BIJGESLOTEN KAN U DE VOLGENDE BIJLAGEN TERUGVINDEN VANWEGE

Nadere informatie

B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2013 Nr. 16 Deurne, 23 oktober 2013.

B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2013 Nr. 16 Deurne, 23 oktober 2013. KONINKLIJKE BELGISCHE KORFBALBOND VLAAMSE LIGA V.Z.W. B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2013 Nr. 16 Deurne, 23 oktober 2013. BIJGESLOTEN KAN U DE VOLGENDE BIJLAGEN TERUGVINDEN VANWEGE

Nadere informatie

B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2016 Nr. 5 Deurne, 31 maart 2016.

B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2016 Nr. 5 Deurne, 31 maart 2016. KONINKLIJKE BELGISCHE KORFBALBOND VLAAMSE LIGA V.Z.W. B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2016 Nr. 5 Deurne, 31 maart 2016. BIJGESLOTEN KAN U DE VOLGENDE BIJLAGEN TERUGVINDEN VANWEGE

Nadere informatie

16/08/2012 Kalendervergadering: start om 20:00. 29/08/2012 G-ZAP op ASKC van 09:00-12:00. 01/09/2012 Nationaal tornooi dag 1

16/08/2012 Kalendervergadering: start om 20:00. 29/08/2012 G-ZAP op ASKC van 09:00-12:00. 01/09/2012 Nationaal tornooi dag 1 Artemis-Schoten Korfbalclub vzw ASKC Nieuws Nr. 2 In dit nummer: 08-08-2012 Kalender 1 Miniemennieuws 1 Pupillennieuws 1 Cadettennieuws 1 Scholierennieuws 1 Juniorennieuws 2 Recreantennieuws 2 Kernnieuws

Nadere informatie

B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2017 Nr. 13 Deurne, 17 oktober 2017.

B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2017 Nr. 13 Deurne, 17 oktober 2017. KONINKLIJKE BELGISCHE KORFBALBOND VLAAMSE LIGA V.Z.W. B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2017 Nr. 13 Deurne, 17 oktober 2017. BIJGESLOTEN KAN U DE VOLGENDE BIJLAGEN TERUGVINDEN VANWEGE

Nadere informatie

Koninklijke Minerva Korfbalclub vzw Opgericht 1 Januari 1922

Koninklijke Minerva Korfbalclub vzw Opgericht 1 Januari 1922 Koninklijke Minerva Korfbalclub vzw Opgericht 1 Januari 1922 Terrein en clubhuis : Rooiplein 2A 2600 Berchem Tel : 03/218.45.04 www.minervakc.be Clubblad nr.2 13 feb 2017 Koninklijke Minerva Korfbal Club

Nadere informatie

B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2017 Nr. 4 Deurne, 23 maart 2017

B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2017 Nr. 4 Deurne, 23 maart 2017 KONINKLIJKE BELGISCHE KORFBALBOND VLAAMSE LIGA V.Z.W. B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2017 Nr. 4 Deurne, 23 maart 2017 BIJGESLOTEN KAN U DE VOLGENDE BIJLAGEN TERUGVINDEN VANWEGE

Nadere informatie

B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2015 Nr. 13 Deurne, 3 september 2015.

B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2015 Nr. 13 Deurne, 3 september 2015. KONINKLIJKE BELGISCHE KORFBALBOND VLAAMSE LIGA V.Z.W. B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2015 Nr. 13 Deurne, 3 september 2015. BIJGESLOTEN KAN U DE VOLGENDE BIJLAGEN TERUGVINDEN VANWEGE

Nadere informatie

September Verslag van het beachkorfbaltornooi op Sikopi op 25/06/2016

September Verslag van het beachkorfbaltornooi op Sikopi op 25/06/2016 Jaargang 10 nummer 7 Augustus/ September 2016 Verslag van het beachkorfbaltornooi op Sikopi op 25/06/2016 Een twijfelachtige dag. Gaat het een miezerige dag worden of komen er opklaringen en wat zon! Dat

Nadere informatie

ASKC-nieuws. Artemis-Schoten Korfbalclub vzw Eksterdreef 10 2900 schoten

ASKC-nieuws. Artemis-Schoten Korfbalclub vzw Eksterdreef 10 2900 schoten Jaargang 3 nummer 36 23-04-2014 ASKC-nieuws Artemis-Schoten Korfbalclub vzw Eksterdreef 10 2900 schoten www.askc.be Beste leden, Naar jaarlijkse gewoonte worden alle spelersbloesjes verzameld door de ploegverantwoordelijken.

Nadere informatie

B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2014 Nr. 11 Deurne, 3 september 2014.

B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2014 Nr. 11 Deurne, 3 september 2014. KONINKLIJKE BELGISCHE KORFBALBOND VLAAMSE LIGA V.Z.W. B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2014 Nr. 11 Deurne, 3 september 2014. BIJGESLOTEN KAN U DE VOLGENDE BIJLAGEN TERUGVINDEN VANWEGE

Nadere informatie

Koninklijke Belgische Korfbalbond Vlaamse Liga v.z.w. Tornooireglement Beker van België

Koninklijke Belgische Korfbalbond Vlaamse Liga v.z.w. Tornooireglement Beker van België Koninklijke Belgische Korfbalbond Vlaamse Liga v.z.w. Tornooireglement Beker van België Versie 01-07-2015 SENIOREN 1. De "Beker van België Senioren" wordt betwist onder de bepalingen van het Reglement

Nadere informatie

B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2014 Nr. 14 Deurne, 28 oktober 2014.

B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2014 Nr. 14 Deurne, 28 oktober 2014. KONINKLIJKE BELGISCHE KORFBALBOND VLAAMSE LIGA V.Z.W. B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2014 Nr. 14 Deurne, 28 oktober 2014. BIJGESLOTEN KAN U DE VOLGENDE BIJLAGEN TERUGVINDEN VANWEGE

Nadere informatie

ASKC-nieuws. Artemis-Schoten Korfbalclub vzw Eksterdreef schoten

ASKC-nieuws. Artemis-Schoten Korfbalclub vzw Eksterdreef schoten Jaargang 3 nummer 5 30-08-2013 ASKC-nieuws Artemis-Schoten Korfbalclub vzw Eksterdreef 10 2900 schoten www.askc.be Komende evenementen 14/09/2013 vriendjesdag (miniemen + pupillen) organisatie JAC 14/09/2013

Nadere informatie

oktober nummer 6 Afgiftekantoor HOBOKEN CENTRUM Verantwoordelijke uitgever: Olaerts Kamiel Wouter Dilftlaan Hoboken

oktober nummer 6 Afgiftekantoor HOBOKEN CENTRUM Verantwoordelijke uitgever: Olaerts Kamiel Wouter Dilftlaan Hoboken Verschijnt twee wekelijkse (niet in juli) woensdag 09/10/2013 dinsdag 22/10/2013 Erkenningsnummer P911138 Afgiftekantoor HOBOKEN CENTRUM Verantwoordelijke uitgever: Olaerts Kamiel Wouter Dilftlaan 21 2660

Nadere informatie

B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2014 Nr. 15 Deurne, 19 november 2014.

B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2014 Nr. 15 Deurne, 19 november 2014. KONINKLIJKE BELGISCHE KORFBALBOND VLAAMSE LIGA V.Z.W. B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2014 Nr. 15 Deurne, 19 november 2014. BIJGESLOTEN KAN U DE VOLGENDE BIJLAGEN TERUGVINDEN VANWEGE

Nadere informatie

ASKC-nieuws. Artemis-Schoten Korfbalclub vzw Eksterdreef 10 2900 schoten www.askc.be

ASKC-nieuws. Artemis-Schoten Korfbalclub vzw Eksterdreef 10 2900 schoten www.askc.be Jaargang 3 nummer 2 07-08-2013 ASKC-nieuws Artemis-Schoten Korfbalclub vzw Eksterdreef 10 2900 schoten www.askc.be Komende evenementen Na de kalendervergadering van 09/08/2013 zal deze lijst verder uitgebreid

Nadere informatie

K. Borgerhout/Groen-Wit K.C. De negende man

K. Borgerhout/Groen-Wit K.C. De negende man K. Borgerhout/Groen-Wit K.C. De negende man 70e jaargang: 2012-2013 Acc 1 Acc 2 Te Boelaerpark Sportsite Drakenhof Arthur Matthyslaan 80 Borsbeeksesteenweg 65 a 2140 Borgerhout 2100 Deurne Tel.: 03 321

Nadere informatie

B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2017 Nr. 5 Deurne, 12 april 2017.

B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2017 Nr. 5 Deurne, 12 april 2017. KONINKLIJKE BELGISCHE KORFBALBOND VLAAMSE LIGA V.Z.W. B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2017 Nr. 5 Deurne, 12 april 2017. BIJGESLOTEN KAN U DE VOLGENDE BIJLAGEN TERUGVINDEN VANWEGE

Nadere informatie

Koninklijke Belgische Korfbalbond Vlaamse Liga v.z.w. Tornooireglement Beker van België

Koninklijke Belgische Korfbalbond Vlaamse Liga v.z.w. Tornooireglement Beker van België Koninklijke Belgische Korfbalbond Vlaamse Liga v.z.w. Tornooireglement Beker van België Versie 03-08-2016 SENIOREN 1. De "Beker van België Senioren" wordt betwist onder de bepalingen van het Reglement

Nadere informatie

ASKC Nieuws Nr. 22 VOORWOORD KALENDER

ASKC Nieuws Nr. 22 VOORWOORD KALENDER Artemis-Schoten Korfbalclub vzw ASKC Nieuws Nr. 22 02-01-2013 VOORWOORD De eerste ASKC-nieuws van het nieuwe jaar Dat 2013 een jaar mag worden... met een goede gezondheid zonder blessures met veel overwinningen

Nadere informatie

B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2016 Nr. 17 Deurne, 15 december 2016.

B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2016 Nr. 17 Deurne, 15 december 2016. KONINKLIJKE BELGISCHE KORFBALBOND VLAAMSE LIGA V.Z.W. B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2016 Nr. 17 Deurne, 15 december 2016. BIJGESLOTEN KAN U DE VOLGENDE BIJLAGEN TERUGVINDEN VANWEGE

Nadere informatie

HOOFDSTUK 3: DE BEKER VAN BELGIE U21 BETAALD VOETBAL

HOOFDSTUK 3: DE BEKER VAN BELGIE U21 BETAALD VOETBAL R13.023 Invoering Beker van België U21 Betaald Voetbal Het UC legt onderstaande interpretatieve beslissing voor aan de Nationale Studiecommissie: 1. Motivering Teneinde de jonge, beloftevolle spelers van

Nadere informatie

B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2016 Nr. 9 Deurne, 2 juni 2016.

B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2016 Nr. 9 Deurne, 2 juni 2016. KONINKLIJKE BELGISCHE KORFBALBOND VLAAMSE LIGA V.Z.W. B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2016 Nr. 9 Deurne, 2 juni 2016. BIJGESLOTEN KAN U DE VOLGENDE BIJLAGEN TERUGVINDEN VANWEGE

Nadere informatie

Bego Sport staat garant voor :

Bego Sport staat garant voor : Clubblad nr. 11 7 Okt 2016 Bego Sport Hoevenstraat 25 2160 Wommelgem Tel & Fax : 03/353.64.34 Email: begosport@begosport.be BegoSport is een sport speciaalzaak in het centrum van Wommelgem. BegoSport bied

Nadere informatie

PROGRAMMABOEKJE VELD

PROGRAMMABOEKJE VELD PROGRAMMABOEKJE VELD 2016-2017 Koninklijke Belgische Korfbalbond Vlaamse Liga vzw Comité voor Wedstrijzaken G. Vervoortstraat 4 2100 Deurne Versie: 08/08/2016 INHOUDSOPGAVE 1.1. Comité voor Wedstrijzaken

Nadere informatie

Afgiftekantoor HOBOKEN CENTRUM Verantwoordelijke uitgever: Olaerts Kamiel Wouter Dilftlaan 21 2660 Hoboken

Afgiftekantoor HOBOKEN CENTRUM Verantwoordelijke uitgever: Olaerts Kamiel Wouter Dilftlaan 21 2660 Hoboken Verschijnt twee wekelijkse (niet in juli) woensdag 07/05/2014 dinsdag 20/05/2014 Erkenningsnummer P911138 Afgiftekantoor HOBOKEN CENTRUM Verantwoordelijke uitgever: Olaerts Kamiel Wouter Dilftlaan 21 2660

Nadere informatie

BERICHT VAN DE JEUGDCEL

BERICHT VAN DE JEUGDCEL Artemis-Schoten Korfbalclub vzw ASKC Nieuws Nr. 41 KALENDER 25/05/2013 Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering 01/06/2013 Mini-survival 08/06/2013 Nationaal recreantentornooi 15/06/2013 Supportersfeest 22/06/2013

Nadere informatie

B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2015 Nr. 15 Deurne, 21 oktober 2015.

B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2015 Nr. 15 Deurne, 21 oktober 2015. KONINKLIJKE BELGISCHE KORFBALBOND VLAAMSE LIGA V.Z.W. B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2015 Nr. 15 Deurne, 21 oktober 2015. BIJGESLOTEN KAN U DE VOLGENDE BIJLAGEN TERUGVINDEN VANWEGE

Nadere informatie

Bego Sport staat garant voor :

Bego Sport staat garant voor : Clubblad nr. 14 4 November 2015 Bego Sport Hoevenstraat 25 2160 Wommelgem Tel & Fax : 03/353.64.34 Email: begosport@begosport.be BegoSport is een sport speciaalzaak in het centrum van Wommelgem. BegoSport

Nadere informatie

Koninklijke Minerva Korfbalclub vzw Opgericht 1 Januari 1922

Koninklijke Minerva Korfbalclub vzw Opgericht 1 Januari 1922 Koninklijke Minerva Korfbalclub vzw Opgericht 1 Januari 1922 Terrein en clubhuis : Rooiplein 2A 2600 Berchem Tel : 03/218.45.04 www.minervakc.be Clubblad nr.5 17 Apr 2017 Koninklijke Minerva Korfbal Club

Nadere informatie

Comité vergadering van

Comité vergadering van Comité vergadering van 20-01-2017. Aanwezig: Dhrn Van Ryssel M., Colle H., Demeester J.P., Inghelbrecht D. en De Rocker B. Verontschuldigd: Dhr Verstichel S. (webmaster) en De Lange T. (convocateur) Verslag

Nadere informatie

Verslag. Zie bijlage 1: de voorgestelde wijzigingen die goedgekeurd werden.

Verslag. Zie bijlage 1: de voorgestelde wijzigingen die goedgekeurd werden. Tornooicommissie Vergadering van maandag 07 april 2014 18:30 uur Lokaal: Huis van de Sport Aanwezig: Thierry Mullens (voorzitter), Paul Decroos Herman De Wael, Jean Stas, Marc Van Hoof, Marc Herssens,

Nadere informatie

B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2013 Nr. 13 Deurne, 26 augustus 2013.

B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2013 Nr. 13 Deurne, 26 augustus 2013. KONINKLIJKE BELGISCHE KORFBALBOND VLAAMSE LIGA V.Z.W. B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2013 Nr. 13 Deurne, 26 augustus 2013. BIJGESLOTEN KAN U DE VOLGENDE BIJLAGEN TERUGVINDEN VANWEGE

Nadere informatie

Boeckenberg, trainersstaf en spelersgroep benadrukken dat deze beslissing geen afbreuk doet aan de titelambities.

Boeckenberg, trainersstaf en spelersgroep benadrukken dat deze beslissing geen afbreuk doet aan de titelambities. W E E K B L A D 21 Jaargang 2014 2015 5 jan. 11 jan. 2015 PERSBERICHT Detlef Elewaut en Gert Degenaers stoppen als trainers Detlef Elewaut en Gert Degenaers hebben te kennen gegeven vanaf volgend seizoen

Nadere informatie

KONINKLIJKE BELGISCHE KORFBALBOND VLAAMSE LIGA V.Z.W.

KONINKLIJKE BELGISCHE KORFBALBOND VLAAMSE LIGA V.Z.W. KONINKLIJKE BELGISCHE KORFBALBOND VLAAMSE LIGA V.Z.W. KONINKLIJKE BELGISCHE KORFBALBOND VLAAMSE LIGA V.Z.W. VERSLAG VAN DE JAARLIJKSE ALGEMENE VERGADERING van zaterdag 22 maart 2014 in het Bondsgebouw

Nadere informatie

Comité vergadering van

Comité vergadering van Comité vergadering van 08-04-2015. Aanwezig: Dhrn Robbe G., Van Ryssel M., Colle H., Demeester J.P., Dhr Inghelbrecht D. en De Rocker B. Verontschuldigd: Dhr De Lange T. (convocateur) Verslag comité vergadering

Nadere informatie

INTERREGIO TORNOOI 1 MEI 2014

INTERREGIO TORNOOI 1 MEI 2014 Verschijnt twee wekelijkse (niet in juli) woensdag 23/04/2014 - dinsdag 06/04/2014 Erkenningsnummer P911138 Afgiftekantoor HOBOKEN CENTRUM Verantwoordelijke uitgever: Olaerts Kamiel - Wouter Dilftlaan

Nadere informatie

B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2017 Nr. 1 Deurne, 11 januari 2017.

B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2017 Nr. 1 Deurne, 11 januari 2017. KONINKLIJKE BELGISCHE KORFBALBOND VLAAMSE LIGA V.Z.W. B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2017 Nr. 1 Deurne, 11 januari 2017. BIJGESLOTEN KAN U DE VOLGENDE BIJLAGEN TERUGVINDEN VANWEGE

Nadere informatie

B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2014 Nr. 3 Deurne, 19 februari 2014.

B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2014 Nr. 3 Deurne, 19 februari 2014. KONINKLIJKE BELGISCHE KORFBALBOND VLAAMSE LIGA V.Z.W. B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2014 Nr. 3 Deurne, 19 februari 2014. BIJGESLOTEN KAN U DE VOLGENDE BIJLAGEN TERUGVINDEN VANWEGE

Nadere informatie

Jeugtornooi kon.noorse S.V April Tornooi-boekje

Jeugtornooi kon.noorse S.V April Tornooi-boekje Jeugtornooi kon.noorse S.V. Memorial Vic Adriaensens 21-22-23 April 2017 Tornooi-boekje Reglementen-wedstrijden-INFO Zie voor wedstrijduitslagen op www.noorse.be 1 2 Beste Sportvrienden! Wederom zijn we

Nadere informatie

FAQ (VERSIE 20150509)

FAQ (VERSIE 20150509) 1 Contents Kan ik buiten de officiële ontslagperiode van 1 tot 31 mei ontslag nemen?... 2 Wanneer en hoe moet ik mijn ontslag indienen?... 2 Wat moet ik doen indien ik een klacht, een protest heb voor,

Nadere informatie

Dhrn Robbe G., Van Ryssel M., Colle H., Demeester J.P., Inghelbrecht D. en De Rocker B.

Dhrn Robbe G., Van Ryssel M., Colle H., Demeester J.P., Inghelbrecht D. en De Rocker B. Comitévergadering van 26-03-2014. Aanwezig: Dhrn Robbe G., Van Ryssel M., Colle H., Demeester J.P., Inghelbrecht D. en De Rocker B. Verontschuldigd: Dhr De Lange T. (convocateur) Verslag comité vergadering

Nadere informatie

Ambiance. Afvalbehandeling Recyclage INHOUDSOPGAVE. Moerbroek 6 2270 Herenthout 014 255015 info@grct.be. Kruiskensbaan 3 2560 Bevel 03 4112366

Ambiance. Afvalbehandeling Recyclage INHOUDSOPGAVE. Moerbroek 6 2270 Herenthout 014 255015 info@grct.be. Kruiskensbaan 3 2560 Bevel 03 4112366 INHOUDSOPGAVE INHOUDSOPGAVE...1 1 RAPPORT SPEELDAG 8 en 9 mei...2 2 RAPPORT SPORTCOMITE zitting 7 en 13 mei...2 3 RAPPORT Dagelijks Bestuur zitting 7 en 13 mei...2 4 MEDEDELING Dagelijks Bestuur...3 5

Nadere informatie

Deel Administratie. Huishoudelijk Reglement

Deel Administratie. Huishoudelijk Reglement Deel Administratie Huishoudelijk Reglement Huishoudelijk Reglement Deel Competitie ART. 260 KALENDER A) KALENDER VAN HET SEIZOEN De kalender van de landelijke afdelingen wordt opgemaakt door en onder verantwoordelijkheid

Nadere informatie

Koninklijke Minerva Korfbalclub vzw Opgericht 1 Januari 1922

Koninklijke Minerva Korfbalclub vzw Opgericht 1 Januari 1922 Koninklijke Minerva Korfbalclub vzw Opgericht 1 Januari 1922 Terrein en clubhuis : Rooiplein 2A 2600 Berchem Tel : 03/218.45.04 www.minervakc.be Clubblad nr.12 20 Oct 2017 Koninklijke Minerva Korfbal Club

Nadere informatie

Beker van Belgie Dames 2015-2016

Beker van Belgie Dames 2015-2016 Beker van Belgie Dames 2015-2016 Art. 1: De stichting PROMBAS organiseert een tornooi voor seniores dames onder de benaming Beker van België Dames. Vanaf de eerste speeldag vallen de organisatiekosten

Nadere informatie

B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2014 Nr. 2 Deurne, 22 januari 2014.

B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2014 Nr. 2 Deurne, 22 januari 2014. KONINKLIJKE BELGISCHE KORFBALBOND VLAAMSE LIGA V.Z.W. B E S T U U R L I J K E M E D E D E L I N G E N Jaargang 2014 Nr. 2 Deurne, 22 januari 2014. BIJGESLOTEN KAN U DE VOLGENDE BIJLAGEN TERUGVINDEN VANWEGE

Nadere informatie

Bego Sport staat garant voor :

Bego Sport staat garant voor : Clubblad nr. 3 19 Februari 2016 Bego Sport Hoevenstraat 25 2160 Wommelgem Tel & Fax : 03/353.64.34 Email: begosport@begosport.be BegoSport is een sport speciaalzaak in het centrum van Wommelgem. BegoSport

Nadere informatie

VERSLAG VAN DE BIJKOMENDE ALGEMENE VERGADERING van zaterdag 28 november 2015 in het Bondsgebouw KBKB te Deurne

VERSLAG VAN DE BIJKOMENDE ALGEMENE VERGADERING van zaterdag 28 november 2015 in het Bondsgebouw KBKB te Deurne VERSLAG VAN DE BIJKOMENDE ALGEMENE VERGADERING van zaterdag 28 november 2015 in het Bondsgebouw KBKB te Deurne NOTULIST Julia Laurent Bestuurders K.B.K.B.: Danielle Ruts (voorzitter), Eddy Versele, Jan

Nadere informatie

Upcoming events: Kalender 1. Medische keuringen 2 Oefenwedstrijden 2. Tornooien 2. Lustornooi. Clinics 3 Sleutelnieuws 4

Upcoming events: Kalender 1. Medische keuringen 2 Oefenwedstrijden 2. Tornooien 2. Lustornooi. Clinics 3 Sleutelnieuws 4 Artemis-Schoten Kor balclub vzw Nieuwsbrief 6 10-08-2011 In dit nummer: Kalender 1 Medische keuringen 2 Oefenwedstrijden 2 Tornooien 2 Programmatie 3 Lustornooi Clinics 3 Sleutelnieuws 4 Wedstrijdprogramma

Nadere informatie

Voetbal 1 CATEGORIEEN 2 DEELNAME 3 MATERIAAL 4 WEDSTRIJDREGLEMENT. Piramidaal provinciaal

Voetbal 1 CATEGORIEEN 2 DEELNAME 3 MATERIAAL 4 WEDSTRIJDREGLEMENT. Piramidaal provinciaal Voetbal Piramidaal provinciaal 1 CATEGORIEEN Miniemen jongens (A + B). Cadetten jongens (A + B). Scholieren jongens (A + B). Meisjes cat. 1: miniemen (A + B) + cadetten A. Meisjes cat. 2: cadetten B +

Nadere informatie

BEKER VAN ANTWERPEN - HEREN

BEKER VAN ANTWERPEN - HEREN BEKER VAN ANTWERPEN - HEREN SEIZOEN 2013-2014 REGLEMENT Artikel 1 Het Provinciaal Comité richt ieder seizoen een Provinciale competitie in: Beker van Antwerpen genoemd. Deze competitie heeft tot doel de

Nadere informatie

Bego Sport staat garant voor :

Bego Sport staat garant voor : Clubblad nr. 1 6 Januari 2016 Bego Sport Hoevenstraat 25 2160 Wommelgem Tel & Fax : 03/353.64.34 Email: begosport@begosport.be BegoSport is een sport speciaalzaak in het centrum van Wommelgem. BegoSport

Nadere informatie

ASKC-nieuws. Artemis-Schoten Korfbalclub vzw Eksterdreef 10 2900 schoten www.askc.be

ASKC-nieuws. Artemis-Schoten Korfbalclub vzw Eksterdreef 10 2900 schoten www.askc.be Jaargang 3 nummer 22 08-01-2014 ASKC-nieuws Artemis-Schoten Korfbalclub vzw Eksterdreef 10 2900 schoten www.askc.be Komende evenementen 01/02/2014 zwemmen (alle leden) organisatie JAC 07/02/2014 ASKC kweelt

Nadere informatie

Een nieuwe Rugbyclub oprichten?

Een nieuwe Rugbyclub oprichten? Een nieuwe Rugbyclub oprichten? Organisatie van Rugby in België en Vlaanderen Belgische Rugbybond vzw Voorzitter: Dany Roelands Vlaamse Rugbybond vzw Rvb: Dirk Vandevoorde (voorzitter)* Jan Coupé (technisch

Nadere informatie

PROGRAMMABOEKJE ZAAL

PROGRAMMABOEKJE ZAAL PROGRAMMABOEKJE ZAAL 2016-2017 Koninklijke Belgische Korfbalbond (KBKB) Vlaamse Liga vzw Comité Wedstrijzaken G. Vervoortstraat 4 2100 Deurne Versie: 16/10/2016 INHOUDSOPGAVE 1.1. Comité Wedstrijdzaken

Nadere informatie

NATIONALE BEKER OPENGESTELD VOOR ALLE BELGISCHE CLUBS AANGESLOTEN BIJ DE K.B.V.B

NATIONALE BEKER OPENGESTELD VOOR ALLE BELGISCHE CLUBS AANGESLOTEN BIJ DE K.B.V.B NATIONALE BEKER OPENGESTELD VOOR ALLE BELGISCHE CLUBS AANGESLOTEN BIJ DE K.B.V.B Nationale bekercompetitie opengesteld voor alle Belgische clubs aangesloten bij de K.B.V.B. K.B.V.B. Stamnummer 9512 Werkingscel

Nadere informatie

Comitévergadering van

Comitévergadering van Comitévergadering van 20-11-2013. Aanwezig: Dhrn Robbe G., Demeester J.P., Van Ryssel M., Colle H., De Lange T. (convocateur) en De Rocker B. Verontschuldigd: Dhr Inghelbrecht D. Verslag comité vergadering

Nadere informatie

Koninklijke Minerva Korfbalclub vzw Opgericht 1 Januari 1922

Koninklijke Minerva Korfbalclub vzw Opgericht 1 Januari 1922 Koninklijke Minerva Korfbalclub vzw Opgericht 1 Januari 1922 Terrein en clubhuis : Rooiplein 2A 2600 Berchem Tel : 03/218.45.04 www.minervakc.be Koninklijke Minerva Korfbal Club vzw Clubblad nr.1 1 / 8

Nadere informatie

BEKER VAN ANTWERPEN - VROUWEN SEIZOEN

BEKER VAN ANTWERPEN - VROUWEN SEIZOEN BEKER VAN ANTWERPEN - VROUWEN SEIZOEN 2016-2017 REGLEMENT Artikel 1 Het Provinciaal Comité richt ieder seizoen een Provinciale competitie in: Beker van Antwerpen genoemd. Vrijblijvende deelname van één

Nadere informatie

11/11/2011 weekendje recreanten. 19/11/2011 Start verkoop kerstrozen. 23/12/2011 Kers eestje voor junioren. 31/12/2011 Feestje van Oud naar Nieuw

11/11/2011 weekendje recreanten. 19/11/2011 Start verkoop kerstrozen. 23/12/2011 Kers eestje voor junioren. 31/12/2011 Feestje van Oud naar Nieuw Artemis-Schoten Kor balclub vzw ASKC Nieuws Nr. 17 In dit nummer: Kalender 1 Miniemen 2 Pupillen 2 Beker van België 2 Zaalbeker junioren 2 Selectie U14 2 Jeugdtrofee 2 Recreanten 3 Gezocht 4 Wedstrijdprogramma

Nadere informatie

24/03/2012 Survival + Zaalfinales. 16/05/2012 start sportkamp jeugd. 20/05/2012 einde sportkamp jeugd. 03/06/2012 Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering

24/03/2012 Survival + Zaalfinales. 16/05/2012 start sportkamp jeugd. 20/05/2012 einde sportkamp jeugd. 03/06/2012 Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering Artemis-Schoten Korfbalclub vzw ASKC Nieuws Nr. 30 In dit nummer: 01-02-2012 Kalender 1 Miniemen 1 Pupillen 2 Verslag pupillen 2 Recreanten zaal 3 Recreanten veld 4 Geleide training veld 4 Wintercompetitie

Nadere informatie

Voorwoord. Beste leden,

Voorwoord. Beste leden, Voorwoord Beste leden, We zijn ondertussen de maand november en we merken in de ledenadministratie dat er nog een aantal leden hun lidmaatschap in orde moeten maken. We vragen daarom aan diegenen die willen

Nadere informatie

ONTWERP MODALITEITEN DEEL 4 Competitie voor jeugdploegen

ONTWERP MODALITEITEN DEEL 4 Competitie voor jeugdploegen ONTWERP MODALITEITEN 2012-2013 DEEL 4 Competitie voor jeugdploegen INHOUD DEEL 4 Competitie voor jeugdploegen A. Provinciale jeugdreeksen U19-U17-U15-U13-U11-U10-U9-U8 B. Bijzondere jeugdreeksen U19-U17-U15-U13-U11-U10-U9-U8

Nadere informatie

MEEUWEN KV wekelijks tijdschrift

MEEUWEN KV wekelijks tijdschrift P 708610 BELGIE BELGIQUE P.B. 2100 DEURNE 8/5036 MEEUWEN KV wekelijks tijdschrift www.meeuwenkv.be JAARGANG 84 26 16 maart 2015 Verantwoordelijk uitgever: Marjan Leegsma Arendshoflaan 34 2100 Deurne Uw

Nadere informatie

K;A.V.V.V. Interclub Sint-Niklaas zaterdag 31 mei 2014

K;A.V.V.V. Interclub Sint-Niklaas zaterdag 31 mei 2014 100m vrouwen 1 g7749 Aerts Laura APSO 1998 13"93 6p 2 g2589 De Jonghe Romy ZWAT 1 1999 14"37 4p 3 g5969 D'Hooghe Jade WALO 1 2000 14"88 3p 4 g2771 De Smet Ruth WALO 2 1998 15"21 2p 5 g2997 Van Cleempoel

Nadere informatie