t Boekske Januari - Februari t Boekske is een uitgave van Skoette Berg VZW.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "t Boekske Januari - Februari t Boekske is een uitgave van Skoette Berg VZW."

Transcriptie

1 t Boekske Januari - Februari 2017 t Boekske is een uitgave van Skoette Berg VZW. 24

2 En dan krijgen we nu En dan krijgen we nu 2 Sexy Ouders 3 Sexy Leiding 7 Kapoenen 9 Wouters 12 Jong Givers 16 Givers 19

3 Sexy Ouders Groepsleiding Spitsvogel en Pinguïn zijn dit scoutsjaar ( ) groepsleiding. Lidgeld Om verzekerd te zijn, stort je best je lidgeld zo snel mogelijk. Dit gebeurt door het overschrijven van 50,00 op rekeningnummer BE met als mededeling: lidgeld + naam en voornaam kind. Nog niet betaald is nog niet verzekerd!! Betaal dus tijdig om geen onnodige risico s te lopen Wie voor 1 november het lidgeld stort, betaalt slechts 45 euro! Sjaaltjes De scouts Berg dassen zijn in voorraad. Je kan een sjaaltje kopen bij de leiding voor 11. Uniform Zorg dat je uniform altijd in orde is wanneer je naar de Scouts komt. Enkel de kapoenen hun kledij is geëxcuseerd, een scoutsdas (sjaaltje) dienen ze echter wel aan te doen. Het uniform bestaat uit het scoutshemd, scoutsdas, en een korte groene broek/rok. Ook op tijd komen is voor iedereen het aangenaamste. Drankkaart Voor 6 krijgt je zoon/dochter een drankkaart op zijn naam. Hiermee krijgt hij/zij 10 consumpties. Elke vergadering bieden wij namelijk een vieruurtje aan en dan kan je kind kiezen tussen wafels, cola en water.

4 Kampdatum De kampdata zijn als volgt: Ø Kapoenen Ø Wouters Ø Jong Givers Ø Givers 21 tot 26 juli 21 tot 28 juli 18 tot 28 juli 18 tot 28 juli Ø Leiding 15 tot 30 juli Tweedehandswinkel Nog een groene rok, short of scoutshemd te kort? Je kan deze aanschaffen in de tweedehandswinkel! Heb je een uniform dat te klein is voor je kind en waar je niets meer mee kan doen? Als je dit binnenbrengt in de tweedehandswinkel kunnen anderen er nog iets mee doen. Altijd welkom Heb je de volgende spullen toevallig thuis liggen en doe je er niets mee, of was je van plan dit weg te smijten? Op de scouts is het volgende altijd welkom. Ø Stootkar Ø Stofzuiger Ø Kasten Ø T-shirts Ook onze eigen T-shirts zijn beschikbaar. De "I LOVE SKOETTE BERG"-T-shirt kost 12 en de meeste maten zijn nog in voorraad. Vraag zeker of je eentje kan passen.

5 Spar Berg Pulls Ook als je inkopen in de Spar in Berg doet, kan je de scouts steunen. Wie de rekeningen bijhoudt en aan de leiding geeft, zorgt ervoor dat we korting krijgen bij de Spar. Wij van Skoette Berg hebben onze eigen pulls laten maken. Indien je er ook 1 wil aanschaffen kan dit bij Eekhoorn of Spitsvogel. Zonder naam op de mouw kost dit je 30, met naam 35. De naam kan ook achteraf op de pull gedrukt worden. De kleinste maat is small, maar is al zeer groot voor kinderen dus best eerst eens vragen of je er een mag passen. Pullen kunnen pas gedrukt worden vanaf een aanvraag van in totaal 5 pullen. A.S. Adventure Als je een aankoop doet in één van de filialen van A.S. Adventure, vergeet dan niet te vermelden dat je van Scouts St. Servaes Berg (B1409G) bent. Op het einde van het jaar krijgen wij op al jullie aankopen 10%, waarmee we dan wat kampmateriaal kunnen kopen.

6 Website - Neem regelmatig een kijkje op de website want er kunnen belangrijke nieuwtjes op gepost worden. Er is ook een activiteitenkalender voor elke tak. Facebook Ook op Facebook kan je Scouts Berg liken. Op deze Facebookpagina zullen we eveneens nieuwtjes posten. Indien er nog vragen zijn, kan u altijd terecht bij: Ø Spitsvogel of dmtess@icloud.com Ø Pinguïn of jonasaerts1@gmail.com

7 Sexy Leiding Kapoenen Felle Spitsvogel (of Tess De Meirsman) Leergierige Pelikaan (of Tom Van Eyck) Standvastige Flicka (of Sien Holsters) Gina (of Gina Christiaens) Wouters Taai Winterkoninkje (of Jolien Van Langendonck) Zorgzame Springhaas (of Nick Holsters) Handige Otogone (of Maarten Boulanger) Vermakende Hippo (of Tom Vandertwee)

8 Jong Givers Spontane Douroucouli (of Inte Philips) Dankbare Argali (of Siel Raes) Verstandige Hop (of Arne Imbrechts) Givers Volhardende Hathi (of Thijs Verplaetse) Charmante Sifaka (of Jens De Sneyder) Groepsleiding Felle Spitsvogel (of Tess De Meirsman) Uitdagende Pinguïn (of Jonas Aerts)

9 Kapoenen Zondag 1 januari Een heel gelukkig nieuwjaar kapoenen! Wij wensen jullie heel veel nieuwe vriendjes, veel wilde avonturen en zotte zondagnamiddagen op de scouts! TOT SNEEEEL Vrijdag 6 januari Omdat de leiding heel hard aan het studeren is, maar jullie toch niet kan missen, gaan we vanavond naar een film kijken. Breng zeker iets lekkers mee om te eten en drinken voor tijdens de film, de leiding zorgt voor de rest! Vergadering van 18u30 tot 20u30. Vrijdag 13 januari Ganzenbord, lach je rijk, uno of liever twister? Vanavond kan het allemaal, want we gaan met z n allen gezelschapsspelletjes spelen! Heb je thuis nog een leuk gezelschapsspel? Breng dat dan zeker mee, dan maken we er een leuke en gezellige avond van! Vergadering van 18u30 tot 20u30. Zondag 22 januari De leiding is nog steeds aan het blokken en kan dus niet naar de scouts komen. Ga deze week maar op bezoek bij de bomma en de bompa! Geen vergadering.

10 Zondag 29 januari Helaas pindakaas, de leiding zit nog steeds volop in de blokperiode. Terwijl wij nog even achter onze boeken kruipen, kunnen jullie zelf misschien nadenken over wat jullie dit jaar nog zeker willen doen? Laat het ons zeker weten! Geen vergadering Zondag 5 februari Ook deze zondag zal er niets te doen zijn binnen onze scoutslokalen. De leiding krijgt een verdiend weekje vrijaf! De batterijtjes worden weer helemaal opgeladen, zodat wij NOG leukere activiteiten kunnen voorbereiden!! Geen vergadering Zondag 12 februari Als een stoere ijshockeyspeler of een sierlijke ballerina. Vandaag maken we de schaatsbaan van onveilig met heel de scouts. Mama s, papa s, broers of zussen mogen ook zeker mee. Zeker nodig: 6,50 euro (gepast geld) en handschoenen! Anders mag je het ijs niet op! We spreken af om 13u aan de lokalen. Dan kunnen we samen carpoolen. Na nog gezellig samen iets te drinken in de cafeteria mogen mama s en papa s jullie dan weer komen halen aan de schaatsbaan. Adres: Ondernemingenweg 1, 3001 Leuven (schaatsbaan Haasrode) Vergadering van 13u tot 17u

11 Zondag 19 februari Alle jeugdverenigingen van Kampenhout die samenkomen om spelletjes te spelen rond de thema's van ? Hoezo? Iedereen wordt verwacht aan de kerk van Relst om 14u, nadien zullen we opsplitsen per tak voor een supertof spel en mogen jullie om 17u na een vermoeiende namiddag weer naar huis. Vergadering van 14u tot 17u. Zaterdag 25 februari Mmmmm spaghetti! Mama en papa moeten vandaag niet koken, dat zullen de givers wel doen!! In de sporthal van Berg organiseren zij hun jaarlijkse spaghettidag om de giverkas te vullen. Breng zeker heel de familie mee, om iedereen voor te stellen aan de leiding natuurlijk!

12 Zondag 26 februari Hansje en grietje, de dwergen van Sneeuwwitje. Een prins op het witte paard of Gepetto aan de haard. Misschien de gelaarsde kat? Ach, ik zeg maar wat. Vandaag houden we een sprookjesvergadering. Kom verkleed naar de scouts en ontdek de allerleukste verhalen. Misschien maken we wel een eigen scoutssprookje? Vergadering van 14u tot 17u. Felle Spitsvogel (of Tess De Meirsman) Standvastige Flicka (of Sien Holsters) Leergierige Pelikaan (of Tom Van Eyck) Gina (Gina Christiaens)

13 Wouters Zondag 1 januari GELUKKIGE NIEUWJAAR! Het nieuwe jaar is begonnen! Na al dat feesten verdienen jullie wel een dagje rust. Blijf vandaag maar lekker lang in je bed liggen, want de leiding zal dat ook doen! Geen vergadering Vrijdag 6 januari Vanavond is scouts Berg at the movies! We laten ons eens lekker diep onderuitzakken in de sofa om op het gemak een filmke te kijken. Als jullie zelf een drankje en/of versnapering meenemen, zorgt de leiding ervoor dat de cinéma van Berg klaar staat! Vergadering van 18u30 tot 20u30. Vrijdag 13 januari Vandaag volgt alweer een avondvergadering. We gaan gezelschapspelletjes spelen! Dus neem allemaal jullie lievelingsspel mee en dan zullen we het heel gezellig maken! Vergadering van 18u30 tot 20u30?

14 Zondag 22 januari Pfff studeren, studeren, studeren, er komt maar geen einde aan! Door de examens van de leiding zal er vandaag ook geen scouts zijn. Geen vergadering Zondag 29 januari Die laatste loodjes wegen echt loeizwaar. Wij beginnen aan onze allerlaatste examens en dan eindelijk vakantieee. En nadenken over nieuwe scoutsactiviteiten natuurlijk! Zondag 5 februari Ook vandaag moet je je scoutsuniform niet aantrekken. De leiding krijgt een welverdiende week vakantie! Tot snel!! Geen vergadering

15 Zondag 12 februari Het is weer tijd voor het jaarlijkse evenement waarbij de teentjes en vingertjes eraf vriezen: YES, SCHAATSEN! Om niet al te veel tenen en vingers te verliezen, breng je best een paar handschoenen en dikke sokken mee. Vergeet ook je muts, sjaal en dikke jas niet! We verzamelen om 13 uur aan de lokalen om daar met iedereen te vertrekken richting de schaatsbaan. Misschien kunnen sommigen carpoolen? Ook om naar huis te komen vragen we mama s en papa s om de kleine spruiten op te pikken aan de schaatsbaan om 17u. Na onze warme chocomelk of frisse fanta natuurlijk! Natuurlijk zijn naar jaarlijkse gewoonte mama en papa en anderen ook zeer welkom om mee te schaatsen. Iedereen kan mee aan hetzelfde tarief betalen. Niet vergeten: handschoenen en 6.5 euro (gepast geld) Adres: Ondernemingenweg 1, 3001 Leuven (schaatsbaan Haasrode) Vergadering van 13u tot 17u. Zondag 19 februari Alle jeugdverenigingen van Kampenhout die samenkomen om spelletjes te spelen rond de thema's van ? Hoezo? Iedereen wordt verwacht aan de kerk van Relst om 14u, nadien zullen we opsplitsen per tak voor een supertof spel en mogen jullie om 17u na een vermoeiende namiddag weer naar huis. Vergadering van 14u tot 17u.

16 Zaterdag 25 februari Mmmmm spaghetti! Mama en papa moeten vandaag niet koken, dat zullen de givers wel doen!! In de sporthal van Berg organiseren zij hun jaarlijkse spaghettidag om de giverkas te vullen. Breng zeker heel de familie mee, om iedereen voor te stellen aan de leiding natuurlijk! Zondag 26 februari Wat we deze zondag gaan doen, weten we nog niet goed. We konden niet overeen komen wat we gingen doen. We hadden veel te veel inspiratie. Kom maar naar de scouts en dan weet je welk megavet spel we gaan spelen. Vergadering van 14u tot 17u. Taai Winterkoninkje (of Jolien Van Langendonck) Zorgzame Springhaas (of Nick Holsters) Handige Otogone (of Maarten Boulanger) Vermakende Hippo (of Tom Vandertwee)

17 Jong Givers Zondag 1 januari Het nieuwe jaar is begonnen en dat moet gevierd worden! Blijf dus maar lekker thuis en geniet van al dat eten dat de bomma en bompa klaargemaakt hebben. Tot volgende week! Geen vergadering. Vrijdag 6 januari Jullie leiding zit spijtig genoeg nog met examens Maar we kunnen jullie toch niet missen! Daarom spelen we vanavond gezelschapsspelletjes. Neem jullie favoriete spelletje mee en dan ontdekken wie geluk heeft in het spel of eerder in de liefde ;) Vergadering van 20u tot 22u. Vrijdag 13 januari Een goeie film, een verfrissend drankje en een lekkere snack. Meer moet je niet hebben om er een gezellige filmavond van te maken. Jullie nemen iets mee om te knabbelen, jullie leiding zorgt voor de rest. Vergadering van 20u tot 22u. Zondag 22 januari Pfff studeren, studeren, studeren, er komt maar geen einde aan! Door de examens van de leiding zal er vandaag ook geen scouts zijn. Geen vergadering

18 Zondag 29 januari Onze allerlaatste examens staan voor de deur, yes eindelijk! Nog een weekendje doorwerken en nadien houden wij weer toffe vergaderingen. Tot dan! Zondag 5 februari De leiding is toe aan wat vakantie! Na de zware inspanningen voor het blokken en daartussen ook nog werken aan weekends en evenementen voor de scouts is het tijd voor ontspanning! Misschien een weekje Ibiza? Zondag 12 februari Jeeej we gaan weer met z n allen schaatsen! Trek je handschoenen, muts en sjaal maar aan. Jullie worden om 13u verwacht aan onze lokalen en dan rijden we samen naar Haasrode. Om 17u mogen jullie weer naar huis gaan om jullie wat op te warmen. Vergadering van 13u tot 17u. Niet vergeten: handschoenen en 6,50 (gepast) Adres: Ondernemingenweg 1, 3001 Leuven

19 Zondag 19 februari Alle jeugdverenigingen van Kampenhout die samenkomen om spelletjes te spelen rond de thema's van ? Hoezo? Iedereen wordt verwacht aan de kerk van Relst om 14u, nadien zullen we opsplitsen per tak voor een supertof spel en mogen jullie om 17u na een vermoeiende namiddag weer naar huis. Vergadering van 14u tot 17u. Zaterdag 25 februari Mmmmm spaghetti! Mama en papa moeten vandaag niet koken, dat zullen de givers wel doen!! In de sporthal van Berg organiseren zij hun jaarlijkse spaghettidag om de giverkas te vullen. Breng zeker heel de familie mee, om iedereen voor te stellen aan de leiding natuurlijk! Zondag 26 februari Altijd al eens willen weten hoe het leven zou zijn binnen 60 jaar? Wij wel! Kom daarom verkleed als oma of opa. Word je een lieve opa die in zijn zetel zit of een echte benidorm bastard? Vergadering van 14u tot 18u. Spontane Douroucouli (of Inte Philips) Dankbare Argali (of Siel Raes) Verstandige Hop (of Arne Imbrechts)

20 Givers Zondag 1 januari Geen vergadering vandaag, ga eens gerust langs bij de familie voor jullie nieuwsjaarsbrieven. Voor de luieriken anders ons, probeer volgende klassieker - werkt altijd - Liefste X, Olleke bolleke rebusolleke, olleke bolleke schol! Doe de glaasjes nog eens vol. Drink ze uit met veel zwier, ik wens je een jaar vol plezier! Je kapoen Y, Berg, 1 januari Geen vergadering vandaag. Zaterdag 7 januari Een goed vervolg op The Scouts Guide to the Zombie Apocalyps is er nog niet gemaakt, maar de leiding zorgt ervoor dat ze een goed alternatief hebben. Eigen drank en versnapering is wederom toegelaten! Vergadering van 20u tot 22u30. Zondag 15 januari Vandaag geen vergadering, jullie leiding moet studeren. Brand een of meerdere kaarsjes voor ALLE leiding please! Geen vergadering vandaag.

21 Zaterdag 21 januari Ten tijde van deze technologische hoogstandjes gaan we vandaag eens lekker old-school. Neem jullie leukste gezelschapspelletjes van vroeger mee! Dat de beste moge winnen! Vergadering van 20u tot 22u30. Zondag 29 januari Vandaag is het de laatste van de maand. Wij danken jullie als leiding voor de veelvuldig gebrande kaarsjes en de vele gebedjes! Laat ons hopen dat het niet voor niets is geweest! ;-) Geen vergadering vandaag. Zondag 5 februari Vakantieeeee! De leiding heeft ook eens een weekje vakantie gekregen. Om te bekomen van die vermoeiende examens, die zagende tantes op familiefeesten en wenende kindjes op vergaderingen. Zondag 12 februari De eeuwenoude februari-klassieker staat wederom voor de deur! Vandaag gaan we schaatsen. Jeuj. We spreken af om 13u aan de lokalen samen met enkele lieve ouders om ons naar de schaatsbaan te vervoeren. Neem een warme jas mee, tezamen met handschoenen en 6,5! Om 17u mogen mama en/of papa jullie aan de schaatsbaan in Haasrode komen ophalen. Vergadering van 13u tot 17u.

22 Zondag 19 februari Alle jeugdverenigingen van Kampenhout die samenkomen om spelletjes te spelen rond de thema's van ? Hoezo? Iedereen wordt verwacht aan de kerk van Relst om 14u, nadien zullen we opsplitsen per tak voor een supertof spel en mogen jullie om 17u na een vermoeiende namiddag weer naar huis. Vergadering van 14u tot 17u. Zaterdag 25 februari De belangrijkste dag van het jaar, D-Day of S-Day (van Spaghetti)! Nuttige informatie van uren, shiften, wat mee te nemen volgt later nog. Hou zeker de hele dag vrij! Uren worden nog doorgegeven! Volhardende Hathi (of Thijs Verplaetse) Charmante Sifaka (of Jens De Sneyder)

23 Uw hopper winkel diestevest 92 A 3000 Leuven Openingsuren Ø dinsdag t.e.m. donderdag: 14u - 18u Ø vrijdag en zaterdag: 10u - 12u30 en 13u30-18u

t Boekske www.scoutsberg.be

t Boekske www.scoutsberg.be t Boekske www.scoutsberg.be Oktober 2015 t Boekske is een uitgave van Skoette Berg VZW. De oplage bedraagt 120 exemplaren. 1 2 En dan krijgen we nu En dan krijgen we nu 3 Sexy Ouders 4 Sexy Leiding 8 Kapoenen

Nadere informatie

t Boekske Januari - Februari 2016 www.scoutsberg.be t Boekske is een uitgave van Skoette Berg VZW.

t Boekske Januari - Februari 2016 www.scoutsberg.be t Boekske is een uitgave van Skoette Berg VZW. t Boekske www.scoutsberg.be Januari - Februari 2016 t Boekske is een uitgave van Skoette Berg VZW. En dan krijgen we nu En dan krijgen we nu 2 Sexy Ouders 3 Sexy Leiding 7 Kapoenen 9 Wouters 14 Jong Givers

Nadere informatie

t Boekske Maart - April 2016 www.scoutsberg.be t Boekske is een uitgave van Skoette Berg VZW.

t Boekske Maart - April 2016 www.scoutsberg.be t Boekske is een uitgave van Skoette Berg VZW. t Boekske www.scoutsberg.be Maart - April 2016 t Boekske is een uitgave van Skoette Berg VZW. En dan krijgen we nu En dan krijgen we nu 2 Sexy Ouders 3 Sexy Leiding 6 Kapoenen 8 Wouters 11 Jong Givers

Nadere informatie

t Boekske www.scoutsberg.be

t Boekske www.scoutsberg.be t Boekske www.scoutsberg.be November - December 2015 t Boekske is een uitgave van Skoette Berg VZW. De oplage bedraagt 120 exemplaren. 2 En dan krijgen we nu En dan krijgen we nu 3 Sexy Ouders 4 Sexy Leiding

Nadere informatie

t Boekske Mei - Juni 2016 www.scoutsberg.be t Boekske is een uitgave van Skoette Berg VZW.

t Boekske Mei - Juni 2016 www.scoutsberg.be t Boekske is een uitgave van Skoette Berg VZW. t Boekske www.scoutsberg.be Mei - Juni 2016 t Boekske is een uitgave van Skoette Berg VZW. www.scoutsberg.be En dan krijgen we nu En dan krijgen we nu 2 Sexy Ouders 3 Sexy Leiding 6 Kapoenen 8 Wouters

Nadere informatie

t Boekske Mei - Juni t Boekske is een uitgave van Skoette Berg VZW.

t Boekske Mei - Juni t Boekske is een uitgave van Skoette Berg VZW. t Boekske www.scoutsberg.be Mei - Juni 2017 t Boekske is een uitgave van Skoette Berg VZW. 24 En dan krijgen we nu En dan krijgen we nu 2 Sexy Ouders 3 Sexy Leiding 7 Kapoenen 9 Wouters 11 Jong Givers

Nadere informatie

www.scoutsberg.be t Boekske www.scoutsberg.be Maart - April 2015 t Boekske is een uitgave van Skoette Berg VZW. De oplage bedraagt 120 exemplaren.

www.scoutsberg.be t Boekske www.scoutsberg.be Maart - April 2015 t Boekske is een uitgave van Skoette Berg VZW. De oplage bedraagt 120 exemplaren. t Boekske www.scoutsberg.be Maart - April 2015 t Boekske is een uitgave van Skoette Berg VZW. De oplage bedraagt 120 exemplaren. 1 2 En dan krijgen we nu En dan krijgen we nu 3 Sexy Ouders 4 Sexy Leiding

Nadere informatie

www.scoutsberg.be t Boekske www.scoutsberg.be Oktober 2013 t Boekske is een uitgave van Skoette Berg VZW. De oplage bedraagt 120 exemplaren.

www.scoutsberg.be t Boekske www.scoutsberg.be Oktober 2013 t Boekske is een uitgave van Skoette Berg VZW. De oplage bedraagt 120 exemplaren. t Boekske www.scoutsberg.be Oktober 2013 t Boekske is een uitgave van Skoette Berg VZW. De oplage bedraagt 120 exemplaren. 1 2 En dan krijgen we nu Sexy Ouders 4 Sexy Leiding 7 Kapoenen 9 Wouters 10 Jong

Nadere informatie

t Boekske Januari Februari t Boekske is een uitgave van Skoette Berg VZW

t Boekske Januari Februari t Boekske is een uitgave van Skoette Berg VZW t Boekske www.scoutsberg.be Januari Februari 2019 t Boekske is een uitgave van Skoette Berg VZW 24 En dan krijgen we nu Sexy Ouders 3 Sexy Leiding 10 Kapoenen 12 Wouters 17 Jong Givers 21 Givers 25 2 Sexy

Nadere informatie

t Boekske November - December t Boekske is een uitgave van Skoette Berg VZW.

t Boekske November - December t Boekske is een uitgave van Skoette Berg VZW. t Boekske www.scoutsberg.be November - December 2017 t Boekske is een uitgave van Skoette Berg VZW. 24 2 En dan krijgen we nu Sexy Ouders 4 Sexy Leiding 9 Kapoenen 11 Wouters 15 Jong Givers 19 Givers 23

Nadere informatie

t Boekske November - December t Boekske is een uitgave van Skoette Berg VZW

t Boekske November - December t Boekske is een uitgave van Skoette Berg VZW t Boekske www.scoutsberg.be November - December 2018 t Boekske is een uitgave van Skoette Berg VZW 24 2 En dan krijgen we nu Sexy Ouders 4 Sexy Leiding 10 Kapoenen 12 Wouters 17 Jong Givers 21 Givers 24

Nadere informatie

www.scoutsberg.be t Boekske www.scoutsberg.be Maart April 2013 t Boekske is een uitgave van Skoette Berg VZW. De oplage bedraagt 100 exemplaren.

www.scoutsberg.be t Boekske www.scoutsberg.be Maart April 2013 t Boekske is een uitgave van Skoette Berg VZW. De oplage bedraagt 100 exemplaren. t Boekske www.scoutsberg.be Maart April 2013 t Boekske is een uitgave van Skoette Berg VZW. De oplage bedraagt 100 exemplaren. 1 2 En dan krijgen we nu Sexy Ouders 4 Sexy Leiding 8 Kapoenen 10 Wouters

Nadere informatie

t Boekske Maart - April t Boekske is een uitgave van Skoette Berg VZW

t Boekske Maart - April t Boekske is een uitgave van Skoette Berg VZW t Boekske www.scoutsberg.be Maart - April 2019 t Boekske is een uitgave van Skoette Berg VZW 24 2 En dan krijgen we nu Sexy Ouders 4 Sexy Leiding 11 Kapoenen 13 Wouters 18 Jong Givers 22 Givers 27 3 Sexy

Nadere informatie

Maandlijst December Januari

Maandlijst December Januari Maandlijst December Januari Jaarthema 2013-2014 Algemene informatie - Zoals in de infobundel staat, zal de maandlijst enkel nog via onze site verkrijgbaar zijn (www.kljstrijtem.be). Moest dit een probleem

Nadere informatie

t Boekske Mei - Juni t Boekske is een uitgave van Skoette Berg VZW

t Boekske Mei - Juni t Boekske is een uitgave van Skoette Berg VZW t Boekske www.scoutsberg.be Mei - Juni 2019 t Boekske is een uitgave van Skoette Berg VZW 24 En dan krijgen we nu Sexy Ouders 3 Sexy Leiding 8 Kapoenen 10 Wouters 14 Jong Givers 17 Givers 21 2 Sexy Ouders

Nadere informatie

Voorwoord. - vrijdag 5 januari (schaatsen) - vrijdag 12 januari - vrijdag 19 januari - vrijdag 26 januari

Voorwoord. - vrijdag 5 januari (schaatsen) - vrijdag 12 januari - vrijdag 19 januari - vrijdag 26 januari Voorwoord Beste ouders, leden en sympathisanten De eerste maand van 2018 is aangebroken! Hopelijk heeft iedereen fijne feestdagen achter de rug. Januari betekent niet alleen het begin van het nieuwe jaar,

Nadere informatie

Groepspraatje. Dag ouders en sympathisanten,

Groepspraatje. Dag ouders en sympathisanten, Groepspraatje Dag ouders en sympathisanten, Het scoutsjaar is nu wel echt begonnen, november is al de derde maand. Dit wil zeggen dan de leiding helemaal gerodeerd is, zowat alle leden ingeschreven zijn,

Nadere informatie

Dag iedereen! Voor vragen kunnen jullie altijd mailen naar:

Dag iedereen! Voor vragen kunnen jullie altijd mailen naar: Dag iedereen! Het nieuwe scoutsjaar is ondertussen al even bezig, dus is het tijd voor een nieuwe maandschors. Alle takken hebben ook nu weer heel erg leuke vergaderingen op de planning staan. De givers,

Nadere informatie

De leiding. KAPOENEN Daphné Lesuisse 0484/ Evelien Mermans 0495/ Yasser Abdul Rasol 0485/97.10.

De leiding. KAPOENEN Daphné Lesuisse 0484/ Evelien Mermans 0495/ Yasser Abdul Rasol 0485/97.10. DECEMBER - JANUARI De leiding KAPOENEN (kapoenen@gidsenkapellen.be) Daphné Lesuisse 0484/55.46.55 Evelien Mermans 0495/66.62.31 Yasser Abdul Rasol 0485/97.10.55 Sam van Lommel Alexander Goossens 0479/12.79.85

Nadere informatie

MAANDELIJKS TIJDSCHRIFT SCOUTS & GIDSEN VLAANDEREN SINT-FRANCISCUS SINAAI SNUFFEL. December 11

MAANDELIJKS TIJDSCHRIFT SCOUTS & GIDSEN VLAANDEREN SINT-FRANCISCUS SINAAI SNUFFEL. December 11 MAANDELIJKS TIJDSCHRIFT SCOUTS & GIDSEN VLAANDEREN SINT-FRANCISCUS SINAAI SNUFFEL December 11 Beste ouders, December loert om de hoek, de langste nacht van het jaar. En tegelijk ook de laatste van dit

Nadere informatie

NOVEMBER DECEMBER NOVEMBER DECEMBER NOVEMBER DECEMBER NOVEMBER DECEMBER

NOVEMBER DECEMBER NOVEMBER DECEMBER NOVEMBER DECEMBER NOVEMBER DECEMBER November en december zijn in aantocht en we weten allemaal wat dat wilt zeggen : twee nieuwe maanden boordevol leuke scoutsactiviteiten en hier en daar zelfs een feestje!!!! Wij kijken er al erg naar uit!

Nadere informatie

MAANDSCHORS FEBRUARI

MAANDSCHORS FEBRUARI MAANDSCHORS FEBRUARI Woordje van de groepsleiding We zijn alweer een maandje verder in dit, tot nu al prachtjaar! Ook deze maand wordt weeral zoals de voorbije maanden een fantastische maand vol leuke

Nadere informatie

Maandlijst December - Januari

Maandlijst December - Januari Maandlijst December - Januari Algemene informatie Aangezien er in December en Januari veel examens zijn, en er dus veel gestudeerd moet worden, gaan er deze 2 maanden minder activiteiten zijn. Maar geen

Nadere informatie

www.77ste.be Wij vliegen er met veel goesting in en verwelkomen jullie graag op onze eerste activiteit, de jaarmarkt!!

www.77ste.be Wij vliegen er met veel goesting in en verwelkomen jullie graag op onze eerste activiteit, de jaarmarkt!! Liefste leden en ouders, Een nieuw scoutsjaar staat weer voor de deur. Wellicht is er enorm genoten van een verlof met temperatuurstijgingen en -dalingen, maar de leden hebben vooral genoten van het fantastische

Nadere informatie

Hopduveltjes Meldert Scouts en Gidsen Vlaanderen

Hopduveltjes Meldert Scouts en Gidsen Vlaanderen Hopduveltjes Meldert Scouts en Gidsen Vlaanderen Jaargang 41 nummer 3 Kapoenen We willen jullie meedelen dat jullie liefste leiding de komende weken examens heeft. Hierdoor vallen er een aantal vergaderingen

Nadere informatie

Maandlijst december januari

Maandlijst december januari Maandlijst december januari 2018-2019 Algemene informatie: Heb je nog geen sjaaltje, T-shirt of pull en wil je er graag ééntje kopen? Laat dit dan weten aan iemand van de leiding en dan bestellen wij dit

Nadere informatie

Groepspraatje Lise Stijn

Groepspraatje Lise Stijn Groepspraatje Lise Stijn Beste ouders en leden, De maand november is alweer voorbij gevlogen! Tijd om de leukste momenten op een rijtje te zetten. De kapoenen trokken op ontdekkingstocht doorheen Brussel

Nadere informatie

KAPOENEN. Niet getreurd kapoenio s want volgende week halen we alle verloren pret in hoor. Lees hieronder maar!

KAPOENEN. Niet getreurd kapoenio s want volgende week halen we alle verloren pret in hoor. Lees hieronder maar! KAPOENEN Nu dat die lieve goed Sint jammer genoeg weer naar Spanje is vertrokken, gaan wij gewoon lekker door. Piraten, sneeuw, dieren, noem maar op, we gaan het allemaal zien! Er hangt misschien wel wat

Nadere informatie

Aftellen naar X X X Camille Verheyden X X X Remko Dehertogh X X X Lauren Lambrecht. Hier zijn we weer met de laatste Paretter van 2018.

Aftellen naar X X X Camille Verheyden X X X Remko Dehertogh X X X Lauren Lambrecht. Hier zijn we weer met de laatste Paretter van 2018. PARETTER DECEMBER Aftellen naar 2019 Hier zijn we weer met de laatste Paretter van 2018. December is gewoonlijk de maand dat er wel eens een scoutsvergadering op vrijdag- of zaterdagavond wordt georganiseerd.

Nadere informatie

De Kapoenen seintoren 1

De Kapoenen seintoren 1 De Kapoenen seintoren 1 Liefste kapoenen en beste ouders, De vakantie is weer voorbij. Het school is weer begonnen. Het is dus hoog tijd voor weer eens wat ontspanning in het weekend. Dit jaar moeten we

Nadere informatie

CHIRO SINT-DIONYSIUS

CHIRO SINT-DIONYSIUS CHIRO SINT-DIONYSIUS 2016-2017 PINKELS DECEMBER ZONDAG 04/12/16 Eindelijk is het vandaag zover! Leidster Laure kijkt al heel lang uit naar deze dag! Want Sinterklaas komt namelijk op bezoek met zijn 2

Nadere informatie

MAANDLIJST. Gelukkig Nieuwjaaaar! DECEMBER - JANUARI

MAANDLIJST. Gelukkig Nieuwjaaaar! DECEMBER - JANUARI MAANDLIJST Gelukkig Nieuwjaaaar! DECEMBER - JANUARI Algemene informatie vrij! Ons kamp zal dit jaar doorgaan in Aarschot van 2 tot 11 augustus dus hou deze data zeker Heb je nog geen sjaaltje, t-shirt

Nadere informatie

Tweemaandelijks tijdschrift (niet in de zomermaanden) Jaargang 57 nummer 5 MEI - JUNI. V.U. Ward Sels

Tweemaandelijks tijdschrift (niet in de zomermaanden) Jaargang 57 nummer 5 MEI - JUNI. V.U. Ward Sels Tweemaandelijks tijdschrift (niet in de zomermaanden) Jaargang 57 nummer 5 MEI - JUNI V.U. Ward Sels Voorwoord Hallo allemaal Het einde van het scoutsjaar is weer in zicht, nog twee maanden te gaan. Zoals

Nadere informatie

Kapoenen Beertjes. Seppe

Kapoenen Beertjes. Seppe Kapoenen Beertjes Dag kapoenen en ouders, dit is het eerste Huberke van het nieuwe scoutsjaar. Om de eerste vergaderingen een beetje gemoedelijker te laten verlopen zullen we ons kort voorstellen. Wij

Nadere informatie

Maandlijst februari maart

Maandlijst februari maart Maandlijst februari maart Mededeling Beste ouders en leden Helaas moeten wij jullie meedelen dat wij de beslissing namen enkele personen uit de leidingsploeg te zetten. Dit wegens het niet naleven van

Nadere informatie

DAN MOET NATUURLIJK HET LEUKSTE NOG KOMEN

DAN MOET NATUURLIJK HET LEUKSTE NOG KOMEN SCOUTSENGIDSENBEERSE JUNI 1 juni KAPOENEN JUNI 2013 Nu het eindelijk lekker warm gaat worden, wordt het is dringend tijd voor alle Kapoentjes om nog eens kennis te maken met een groot estafette spel!!

Nadere informatie

Maandlijst december-januari

Maandlijst december-januari Maandlijst december-januari Algemene informatie Heb je nog geen sjaaltje, tshirt of pull en wil je er graag ééntje kopen? Laat dit dan weten aan iemand van de leiding en dan bestellen wij dit voor jou.

Nadere informatie

- Kapoenen: t-shirt (Scouts en Gidsen Vlaanderen), das (Scouts Beersel) - Kawellen, jonggivers, givers en jins: scoutsbroek/-rok, scoutshemd en das.

- Kapoenen: t-shirt (Scouts en Gidsen Vlaanderen), das (Scouts Beersel) - Kawellen, jonggivers, givers en jins: scoutsbroek/-rok, scoutshemd en das. PARETTER NOVEMBER Beste leden en ouders, De eerste scoutsmaand is weer voorbijgevlogen en hopelijk heeft iedereen de smaak te pakken! De leiding vond het alvast zeer leuk om oude bekenden en nieuwe gezichten

Nadere informatie

December. Tot dan, en pakt elkaar ondertussen allemaal ne keer goed vast! Veel liefs, de groepsleiding

December. Tot dan, en pakt elkaar ondertussen allemaal ne keer goed vast! Veel liefs, de groepsleiding December Normaal gezien beperkt dit voorwoord zich tot de nodige informatie, liefst melig geschreven en met af en toe een verwijzing naar de fratsen van de leiding. Normaal gezien doen wij als Vincies

Nadere informatie

Het scoutsblad. December. Het scoutsblad december 1

Het scoutsblad. December. Het scoutsblad december 1 Het scoutsblad December Het scoutsblad december 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Voorwoord... 3 Praktische informatie... 4 Inschrijven... 5 Verkennerbar... 6 Speelhoekje... 7 Doolhof... 8 Zoek de verschillen...

Nadere informatie

Belangrijke data: 3 maart : Géén vergadering 8, 9, & 10: Groepsweekend 24 & 30 maart: Paaseierenverkoop Wouters 30 maart: Quiz OPBaloe.

Belangrijke data: 3 maart : Géén vergadering 8, 9, & 10: Groepsweekend 24 & 30 maart: Paaseierenverkoop Wouters 30 maart: Quiz OPBaloe. Belangrijke data: 3 maart : Géén vergadering 8, 9, & 10: Groepsweekend 24 & 30 maart: Paaseierenverkoop Wouters 30 maart: Quiz OPBaloe Maart Maart 2019 Beste ouders, leden en sympathisanten De derde maand

Nadere informatie

Maandlijst December Januari

Maandlijst December Januari Maandlijst December Januari Algemene informatie Heb je nog geen sjaaltje, t-shirt of pull en wil je er graag ééntje kopen? Laat dit dan weten aan iemand van de leiding en dan bestellen wij dit voor jou.

Nadere informatie

We herinneren jullie er graag aan dat al de info omtrent het kamp te vinden is in de kampparetter die op onze website staat:

We herinneren jullie er graag aan dat al de info omtrent het kamp te vinden is in de kampparetter die op onze website staat: Paretter juni Beste ouders, Nu de inschrijvingen achter de rug zijn is het uitkijken naar het kamp!! We hopen dat al onze leden de smaak te pakken hebben na een spetterend takweekend en dat hun zin om

Nadere informatie

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee 35 ste O.L.Vr. Ster der Zee Groepsnieuws 35 Beste scouts, sympathisanten, kortom mensen allemaal, We zijn aangekomen aan de laatste maand van ons scoutsjaar en hopelijk wordt dat ook de beste maand van

Nadere informatie

V.U.: Elien Bellon, Kleine Keiberg 45, 3080 Vossem

V.U.: Elien Bellon, Kleine Keiberg 45, 3080 Vossem Tijdschrift van Gidsen Tervuren Nr 3 MAART - ARPIL 2013 V.U.: Elien Bellon, Kleine Keiberg 45, 3080 Vossem Aandacht! Aandacht! Aandacht! o Ouders voor ouders Als jullie uniformen hebben liggen die te klein

Nadere informatie

KapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjes. Kapoenen Beertjes

KapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjes. Kapoenen Beertjes Kapoenen Beertjes Dag allerliefste kapoentjes, en de mama en papa natuurlijk ook. Wij willen jullie graag welkom heten bij onze tak, de KAPOENEN. Wij zijn speciaal uitverkozen om deze kapoentjes de tijd

Nadere informatie

6 april organiseren wij ook onze enige echte Skoetequiz. Vergeet jullie dus zeker niet in te schrijven!

6 april organiseren wij ook onze enige echte Skoetequiz. Vergeet jullie dus zeker niet in te schrijven! Paretter Maart Beste leden en ouders, De maand maart is aangebroken en dat betekent ook dat we bijna op groepsweekend gaan. Hier nog eens de belangrijkste informatie: Dit zal van 8 tot 10 maart plaatsvinden

Nadere informatie

Afzender en V.U. Jari Loockx, kalmoesstraat 4, 2200 Herentals -- Afgiftekantoor 2200 Herentals

Afzender en V.U. Jari Loockx, kalmoesstraat 4, 2200 Herentals -- Afgiftekantoor 2200 Herentals Januari 2019 Jaargang-28-Nr5 Afzender en V.U. Jari Loockx, kalmoesstraat 4, 2200 Herentals -- Afgiftekantoor 2200 Herentals Plaatselijke verdeler: Trapper Lierseweg 124, 2200 Herentals Telefoon: 014/21

Nadere informatie

t Oekedoeleken Oktober 2015 Beste Bermino s!

t Oekedoeleken Oktober 2015 Beste Bermino s! Maandblad Scouts en Gidsen Mgr. Bermijn Sint-Pauwels Jaargang 37, Nummer 1 t Oekedoeleken Oktober 2015 Beste Bermino s! De maand oktober belooft een drukke maand te worden! We beginnen zoals jullie weten

Nadere informatie

Skoeteke september- oktober

Skoeteke september- oktober Skoeteke september- oktober Allerliefste kapoentjes, Jullie nieuwe leiding is helemaal klaar om er weer een onvergetelijk jaar van te maken voor jullie (en onszelf )!! Dus houd jullie klaar voor een jaar

Nadere informatie

Hopper is de winkel van Scouts en Gidsen Vlaanderen vzw.

Hopper is de winkel van Scouts en Gidsen Vlaanderen vzw. Hallo iedereen, De laatste maandschors van dit scoutsjaar is aangebroken. Niet getreurd, na deze maandschors is er natuurlijk nog ons fantastisch kamp! Hierbij geven we nog enkele belangrijke mededelingen

Nadere informatie

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee 35 ste O.L.Vr. Ster der Zee Groepsnieuws 35 Beste leden, ouders en al de anderen, Allereerst wil ik jullie een fantastisch nieuwjaar wensen. Dat is natuurlijk niet alleen van mij maar ook van de volledige

Nadere informatie

BESTE WENSEN. Op zaterdag 5 december komt de Sint langs in de lokalen van Winkelomheide!

BESTE WENSEN. Op zaterdag 5 december komt de Sint langs in de lokalen van Winkelomheide! Op zaterdag 5 december komt de Sint langs in de lokalen van Winkelomheide! 35 ste jaargang: 2015-2016 Afgiftekantoor: 2440 Geel Maand: December 2015 Nummer: 4 P409906 Zaterdag 12 en zondag 13 december

Nadere informatie

Groepspraatje. Beste leden, ouders en symphatisanten

Groepspraatje. Beste leden, ouders en symphatisanten Groepspraatje Beste leden, ouders en symphatisanten Eerst en vooral wilt heel de leidingsploeg van Mooibos- Lievens U een fantastsich en spetterend 2012 wensen en dat u goed gevierd heeft. Ik kan u al

Nadere informatie

De Stafkaart. Maandblad van scouts 43 e St.-Benedictus Mortsel dorp (verschijnt niet in juli en augustus)

De Stafkaart. Maandblad van scouts 43 e St.-Benedictus Mortsel dorp (verschijnt niet in juli en augustus) De Stafkaart Maandblad van scouts 43 e St.-Benedictus Mortsel dorp (verschijnt niet in juli en augustus) De Stafkaart, december 2018 De redactie: Quinten De Clerck Lense Praats Hoe artikels binnenbrengen?

Nadere informatie

C T I V O J A N U A R I S C O U T S W V B

C T I V O J A N U A R I S C O U T S W V B A C T I V O WWW.SCOUTSWVB.BE J A N U A R I S C O U T S W V B 28-29 november Activo Kapoenen Scoutsweekend in Wilsele! Zondag 6 december Hij komt, hij komt die lieve goede Sint! Zijn jullie dit jaar braaf

Nadere informatie

Groetjes van jullie allerliefste leiding: Rikki, Kerri, Toto, Rami, Kapi, Yobo,

Groetjes van jullie allerliefste leiding: Rikki, Kerri, Toto, Rami, Kapi, Yobo, Wij wensen jullie nog zeer fijne feestdagen! Groetjes van jullie allerliefste leiding: Rikki, Kerri, Toto, Rami, Kapi, Yobo, Kabouters 31/12: Ook vandaag weer geen scouts :( Zo kunnen jullie heel de dag

Nadere informatie

Sint-Janske. September. Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp. Groepsnummer: 03306G T:

Sint-Janske. September. Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp. Groepsnummer: 03306G T: Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp Groepsnummer: 03306G T: 0470 41 92 60 0471 10 64 19 E: robinpiessens@hotmail.com bryssinck.larissa@hotmail.com Sint-Janske September 2017 Voorwoord september 2017

Nadere informatie

Juni 2019 Jaargang-28-Nr 10. Groepsdag Afzender en V.U. Jari Loockx, kalmoesstraat 4, 2200 Herentals -- Afgiftekantoor 2200 Herentals

Juni 2019 Jaargang-28-Nr 10. Groepsdag Afzender en V.U. Jari Loockx, kalmoesstraat 4, 2200 Herentals -- Afgiftekantoor 2200 Herentals Juni 2019 Jaargang-28-Nr 10 Groepsdag 2019 Afzender en V.U. Jari Loockx, kalmoesstraat 4, 2200 Herentals -- Afgiftekantoor 2200 Herentals Plaatselijke verdeler: Trapper Lierseweg 124, 2200 Herentals Telefoon:

Nadere informatie

Skoeteke september- oktober

Skoeteke september- oktober Skoeteke september- oktober Allerliefste kapoentjes, Jullie nieuwe leiding is helemaal klaar om er weer een onvergetelijk jaar van te maken voor jullie (en onszelf "#$%)!! Dus houd jullie klaar voor een

Nadere informatie

DE GOEIEN INDRUK. Maandelijks tijdschrift Scouts & Gidsen Linden Sint-Kwinten

DE GOEIEN INDRUK. Maandelijks tijdschrift Scouts & Gidsen Linden Sint-Kwinten DE GOEIEN INDRUK Maandelijks tijdschrift Scouts & Gidsen Linden Sint-Kwinten Kijk in januari altijd goed het maandboekje na, want deze zullen afwijken van de normale zondag vergadering door examens! Elke

Nadere informatie

Eerst en vooral wensen wij, de leiding, jullie allemaal een zalige kerst en een gelukkig nieuwjaar!!!

Eerst en vooral wensen wij, de leiding, jullie allemaal een zalige kerst en een gelukkig nieuwjaar!!! Beste leden en ouders, 2018 is van start gegaan en ook dit jaar zal goed gevuld worden met leuke, niet te missen scoutsvergaderingen! In dit algemeen deel staan alle speciale activiteiten die nog gepland

Nadere informatie

maandlijst Oktober-november

maandlijst Oktober-november maandlijst Oktober-november 1 Algemene informatie Ons kamp zal dit jaar doorgaan in Limburg, meer bepaald in Meeuwengruitrode. Het kamp zal begin augustus zijn, de juiste datum moeten we nog beslissen.

Nadere informatie

Algemeen Nieuws Januari

Algemeen Nieuws Januari Algemeen Nieuws Januari Beste meisjes en ouders, Eerst en vooral willen we jullie een zalige kerst en een gelukkig nieuwjaar wensen. Na deze drukke feestdagen is het tijd voor Driekoningen. En wie Driekoningen

Nadere informatie

Hallo allerliefste kapoenen, hier is de lelie voor november december. 4 november: 14-17 uur

Hallo allerliefste kapoenen, hier is de lelie voor november december. 4 november: 14-17 uur Hallo allerliefste kapoenen, hier is de lelie voor november december 4 november: 14-17 uur Zoals iedereen wel weet, is het juist Halloween geweest. En wat doen we zoal bij Halloween?? Knutselen met pompoenen,

Nadere informatie

OUDERVERGADERING met aansluitend de eerste TARSIBAR van het

OUDERVERGADERING met aansluitend de eerste TARSIBAR van het Beste ouder(s), leden en sympathisanten, Februari, weer een maand vol vertier! Maar ook de maand waar het terug op zondag scouts zal zijn! Iedereen is eindelijk verlost van die examens! Tijd om ons terug

Nadere informatie

Hopduveltjes Meldert Scouts en Gidsen Vlaanderen

Hopduveltjes Meldert Scouts en Gidsen Vlaanderen Hopduveltjes Meldert Scouts en Gidsen Vlaanderen Jaargang 40 nummer 3 40 jaar Scouts MELDERT!! Op Vrijdag 6/04 organiseren wij een quiz: De slimste Tsjech van Meldert! De opbrengst hiervan gaan we gebruiken

Nadere informatie

C T I V O J A N U A R I S C O U T S W V B WWW.SCOUTSWVB.BE

C T I V O J A N U A R I S C O U T S W V B WWW.SCOUTSWVB.BE A C T I V O WWW.SCOUTSWVB.BE J A N U A R I S C O U T S W V B Kapoenen Zaterdag 4 juni De allerlaatste klassieke avondvergadering zal vandaag doorgaan in Bertembos waar we stratego gaan spelen. Als je van

Nadere informatie

Een zalig kerstfeest & een gelukkig nieuwjaar

Een zalig kerstfeest & een gelukkig nieuwjaar Een zalig kerstfeest & een gelukkig nieuwjaar Beste ouders, liefste leden en leiding, In dit briefje willen wij jullie vooral een voorspoedig, aangenaam, gelukkig, vrolijk en bovenal een met leuke Chiro-activiteiten

Nadere informatie

ALGEMEEN VERGEET HET LIDGELD NIET TE BETALEN + INFOBROCHURES NIET VERGETEN IN TE VULLEN

ALGEMEEN VERGEET HET LIDGELD NIET TE BETALEN + INFOBROCHURES NIET VERGETEN IN TE VULLEN N OV EM BE R ALGEMEEN VERGEET HET LIDGELD NIET TE BETALEN + INFOBROCHURES NIET VERGETEN IN TE VULLEN - INFO OVER LIDGELD VIND JE OP ONZE WEBSITE CHIRO SINT-DIONYSIUS. - INFOBROCHURES VIND JE BIJ DE LEIDING.

Nadere informatie

De Kapoenen seintoren 2

De Kapoenen seintoren 2 De Kapoenen seintoren 2 Liefste kapoenen en beste ouders, Het eerste semester is weeral voorbij. Wij hebben er in ieder geval al heel erg van genoten. Nu de feestdagen weer voorbij zijn, kunnen we beginnen

Nadere informatie

december: Vandaag knuffels van de is het helaas geen leiding, Jobo, Kapi, vergadering. Pablo Kobi, Toto, Kerri, Bero en Pico

december: Vandaag knuffels van de is het helaas geen leiding, Jobo, Kapi, vergadering. Pablo Kobi, Toto, Kerri, Bero en Pico Zaterdag 1 december: De sint is weer in het land en hij komt naar de scouts! De kapoenen worden om 13:45 uur aan Don Bosco verwacht! Vergeet geen mooie tekening voor de Sint! Om 16:30 mogen jullie ouders

Nadere informatie

Mei. ZATERDAG 6 mei: groepsuitstap

Mei. ZATERDAG 6 mei: groepsuitstap Voorwoord mei 2017 Beste ouder(s), leden en sympathisanten, Na een zeer bewogen aprilmaand (met weekends of paaskamp, met takacties en louder than a bomb), is het eindelijk terug volop genieten van puytvoet!

Nadere informatie

Zwitserse Eetavond. zaterdag 5 maart. We zijn blij om u te mogen uitnodigen op één van onze langstlopende en meest succesvolle tradities.

Zwitserse Eetavond. zaterdag 5 maart. We zijn blij om u te mogen uitnodigen op één van onze langstlopende en meest succesvolle tradities. Zwitserse Eetavond zaterdag 5 maart We zijn blij om u te mogen uitnodigen op één van onze langstlopende en meest succesvolle tradities. De jaarlijkse eetavond voor ouders, leden, oud-leden, sympathisanten

Nadere informatie

Algemeen nieuws Januari

Algemeen nieuws Januari Beste meisjes en ouders, Algemeen nieuws Januari Eerst en vooral willen wij jullie een zalige kerst en een gelukkig nieuwjaar wensen. Na deze drukke feestdagen is het tijd voor Driekoningen. En wie Driekoningen

Nadere informatie

jaargang september

jaargang september Belgie - Belgique P.B. 2560 Nijlen 1 P708748 1 SPARTIKIJN jaargang 2017-2018 september www.scoutsnijlen.be v.u. : vzw Spartikijn Broechemsesteenweg 219a, 2560 Nijlen Kapoenen Zondag 3 september Helaas

Nadere informatie

Louise van Cleemput 0474/ Guust Goussaert 0470/ Hallo kapoentjes!

Louise van Cleemput 0474/ Guust Goussaert 0470/ Hallo kapoentjes! Louise van Cleemput 0474/ 56 77 64 Guust Goussaert 0470/ 35 98 74 kapoenen@scoutstielt.be Hallo kapoentjes! De vakantie is voorbij, maar niet getreurd want dat wil zeggen dat het nieuwe scoutsjaar bijna

Nadere informatie

Belangrijke data: 3 maart : Géén vergadering 8, 9, & 10: Groepsweekend 24 & 30 maart: Paaseierenverkoop Wouters 30 maart: Quiz OPBaloe.

Belangrijke data: 3 maart : Géén vergadering 8, 9, & 10: Groepsweekend 24 & 30 maart: Paaseierenverkoop Wouters 30 maart: Quiz OPBaloe. Belangrijke data: 3 maart : Géén vergadering 8, 9, & 10: Groepsweekend 24 & 30 maart: Paaseierenverkoop Wouters 30 maart: Quiz OPBaloe Maart Maart 2019 Beste ouders, leden en sympathisanten De derde maand

Nadere informatie

Beste ouder(s) en leden Nu is de winter echt aangebroken, december staat voor de deur. Dit betekent dus dat de avondvergaderingen voor de jonggivers en givers beginnen. De avondvergaderingen vinden plaats

Nadere informatie

Boscrosser. Januari-Februari. Maandblad Woudlopers Mechelen. Afzender: Woudlopers VVKSM Stuivenbergbaan Mechelen P

Boscrosser. Januari-Februari. Maandblad Woudlopers Mechelen. Afzender: Woudlopers VVKSM Stuivenbergbaan Mechelen P Maandblad Woudlopers Mechelen Boscrosser Januari-Februari belgië-belgique P.B. 2800 Mechelen Mail BC 10630 Afzender: Woudlopers VVKSM Stuivenbergbaan 166 2800 Mechelen P 508747 Voorwoord Beste ouders,

Nadere informatie

Woordje van de grol. Beste leden en ouders,

Woordje van de grol. Beste leden en ouders, Woordje van de grol Beste leden en ouders, De kampen van 2017 zijn weer achter de rug en we vonden het allemaal superleuk! We hadden graag nog eens de leidingsploeg en de fouriers willen bedanken voor

Nadere informatie

Zondag 6 Mei: 10-17u ->kapoenendag

Zondag 6 Mei: 10-17u ->kapoenendag Nadat er weer 2 superleuke maanden voorbij zijn gegaan, is het nu jammer genoeg tijd voor onze laatste 2 maanden. maar niet getreurd deze 2 maanden worden maanden om nooit meer te vergeten. Er wacht jullie

Nadere informatie

GELUKKIG NIEUWJAAR VAN ONS ALLEMAAL! DAT HET BESTE VAN 2013 HET SLECHTSTE VAN 2014 MAG ZIJN!

GELUKKIG NIEUWJAAR VAN ONS ALLEMAAL! DAT HET BESTE VAN 2013 HET SLECHTSTE VAN 2014 MAG ZIJN! GELUKKIG NIEUWJAAR VAN ONS ALLEMAAL! DAT HET BESTE VAN 2013 HET SLECHTSTE VAN 2014 MAG ZIJN! - ALGEMEEN NIEUWS - Beste luitjes, Kerstmis is al gevierd, we hebben onze buikjes al goed rond gegeten en nu

Nadere informatie

De Kapoenen seintoren 2

De Kapoenen seintoren 2 De Kapoenen seintoren 2 Lieve kapoenen en beste ouders, Het eerste semester is alweer voorbij. Wij hopen dat jullie het al heel leuk vonden. Wij in ieder geval wel. Wat vliegt de tijd toch hé? Maar niet

Nadere informatie

We hebben voor jullie weer een sprankelend nieuw programma klaar staan, zodat elke zondagvoormiddag een momentje wordt om naar uit te kijken

We hebben voor jullie weer een sprankelend nieuw programma klaar staan, zodat elke zondagvoormiddag een momentje wordt om naar uit te kijken Lieve Jogi s Na een bangelijk scoutsjaar met vele niet-te-doen-crazy vergaderingen, zotte weekends en een awesome kamp is het weer tijd voor een nog vetter scoutsjaar om nooit te vergeten! We hebben voor

Nadere informatie

Hier zijn we weer met een leuke maand vol met spelletjes! Benieuwd? Lees dan snel verder!

Hier zijn we weer met een leuke maand vol met spelletjes! Benieuwd? Lees dan snel verder! Groepspraatje Meer nieuws in de pitter van Mei Kapoenen Lieve Kapoentjes, Hier zijn we weer met een leuke maand vol met spelletjes! Benieuwd? Lees dan snel verder! April betekent eindelijk mooi weer en

Nadere informatie

MAANDSCHORS SCOUTS ZELLIK JANUARI 2016

MAANDSCHORS SCOUTS ZELLIK JANUARI 2016 MAANDSCHORS SCOUTS ZELLIK JANUARI 2016! Allerbeste leden en ouders, Een nieuw jaar is ingezet. Iedereen die dit leest wens ik een zeer positief jaar toe, met vallen, maar vooral met opstaan. Geniet ervan!

Nadere informatie

3391 December - januari

3391 December - januari 3391 December - januari Voorwoord Hallo allemaal! Hier zijn we weer met ons laatste boekje van 2017, maar geen nood, daarna zal je onze 3391 ook nog in je mailbox zien! We hebben dit jaar al vele leuke

Nadere informatie

Hopduveltjes Meldert

Hopduveltjes Meldert Hopduveltjes Meldert Scouts en Gidsen Vlaanderen Jaargang 37 nummer 2 V.U.: Pieter-Jan Morlion Voorwoord Beste ouders en leden, Ons eerste programma van dit scoutsjaar zit er alweer op, de tijd gaat snel

Nadere informatie

Wat kunnen jullie doen om ons te helpen?

Wat kunnen jullie doen om ons te helpen? Paretter Maart Woordje van de grol Beste ouders, Het scoutsjaar vliegt weer voorbij en we komen steeds dichter bij de zomervakantie en ons groepskamp in Stavelot! - Kamp kleine takken 21-28 juli 2018 -

Nadere informatie

September Oktober

September Oktober September Oktober 2016-2017 INLEIDING Liefste Akabe Toetertoe-fans, Met veel plezier kunnen wij jullie welkom heten in alweer een nieuw scoutsjaar. Het kamp is nog maar net achter de rug, en toch beginnen

Nadere informatie

Hopduveltjes Meldert Scouts en Gidsen Vlaanderen

Hopduveltjes Meldert Scouts en Gidsen Vlaanderen Hopduveltjes Meldert Scouts en Gidsen Vlaanderen Jaargang 40 nummer 2 KAPOENEN Piratenschattenvergadering 03/12/2017 14u-17u PC Wij zoeken de schat! Vandaag gaan we op schattenjacht. Kom verkleed als piraat

Nadere informatie

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht.

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. September Oktober 2018 Zondag 2 september 2018 Geen activiteit De +14 en leiding hebben zaterdag 1 september oudijzerslag om de kas van KLJ te

Nadere informatie

Belangrijke data: 3 maart: geen vergadering maart: Groepsweekend. Februari

Belangrijke data: 3 maart: geen vergadering maart: Groepsweekend. Februari Belangrijke data: 3 maart: geen vergadering 8-9-10 maart: Groepsweekend Februari Februari 2019 Beste ouders, leden en sympathisanten De examens zijn voorbij voor de studenten van onze leidingsploeg. Dit

Nadere informatie

Tweemaandelijks tijdschrift (niet in de zomermaanden) Jaargang 57 nummer 2 NOVEMBER - DECEMBER. V.U. Ward Sels

Tweemaandelijks tijdschrift (niet in de zomermaanden) Jaargang 57 nummer 2 NOVEMBER - DECEMBER. V.U. Ward Sels Tweemaandelijks tijdschrift (niet in de zomermaanden) Jaargang 57 nummer 2 NOVEMBER - DECEMBER V.U. Ward Sels Voorwoord Hallo scouties Ja 't is gebeurd, het nieuwe scoutsjaar heeft zijn start genomen.

Nadere informatie

Hopduveltjes Meldert Scouts en Gidsen Vlaanderen

Hopduveltjes Meldert Scouts en Gidsen Vlaanderen Hopduveltjes Meldert Scouts en Gidsen Vlaanderen Jaargang 39 Nummer 3 Contact Jullie kunnen de leidingsploeg altijd contacteren via hun e-mailadres per tak. Kapoenen: kapoenen@hopduveltjesmeldert.be Welpen:

Nadere informatie

Voorwoord groepsleiding

Voorwoord groepsleiding TARSIVAT December Voorwoord groepsleiding Van 13 tot 15 november lag de volledige Tarsi-vloot aangemeerd op Linkeroever. Met 110 waren we, verkleed als woeste zeerovers, piraten, matroosjes en papegaaien.

Nadere informatie

November december

November december November december 2016-2017 Blabla Scouteske groetjes, De groepsleiding: Jène, Jolien en Laur INLEIDING Beste Toetertoeten, Het scoutsjaar begon alweer met een knal! De eerste activiteiten zijn ondertussen

Nadere informatie

Dag beste ouders & kapoenen,

Dag beste ouders & kapoenen, Dag beste ouders & kapoenen, Het is weer zover, het nieuwe scoutsjaar begint. De leiding is helemaal opgeladen in de vakantie en heeft al vele spelletjes klaargestoomd voor het eerste semester van het

Nadere informatie

Het nieuwe scoutsjaar is weer begonnen! Olé pistolé!!!! Benieuwd wat we allemaal gaan doen en nieuwsgierig naar je leiding? Kijk dan snel verder!

Het nieuwe scoutsjaar is weer begonnen! Olé pistolé!!!! Benieuwd wat we allemaal gaan doen en nieuwsgierig naar je leiding? Kijk dan snel verder! Dag liefste welka s Het nieuwe scoutsjaar is weer begonnen! Olé pistolé!!!! Benieuwd wat we allemaal gaan doen en nieuwsgierig naar je leiding? Kijk dan snel verder! Let heel erg goed op! Er zijn namelijk

Nadere informatie