t Boekske Mei - Juni t Boekske is een uitgave van Skoette Berg VZW.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "t Boekske Mei - Juni t Boekske is een uitgave van Skoette Berg VZW."

Transcriptie

1 t Boekske Mei - Juni 2017 t Boekske is een uitgave van Skoette Berg VZW. 24

2 En dan krijgen we nu En dan krijgen we nu 2 Sexy Ouders 3 Sexy Leiding 7 Kapoenen 9 Wouters 11 Jong Givers 14 Givers 17

3 Sexy Ouders Groepsleiding Spitsvogel en Pinguïn zijn dit scoutsjaar ( ) groepsleiding. Lidgeld Om verzekerd te zijn, stort je best je lidgeld zo snel mogelijk. Dit gebeurt door het overschrijven van 50,00 op rekeningnummer BE met als mededeling: lidgeld + naam en voornaam kind. Nog niet betaald is nog niet verzekerd!! Betaal dus tijdig om geen onnodige risico s te lopen Wie voor 1 november het lidgeld stort, betaalt slechts 45 euro! Sjaaltjes De scouts Berg dassen zijn in voorraad. Je kan een sjaaltje kopen bij de leiding voor 11. Uniform Zorg dat je uniform altijd in orde is wanneer je naar de Scouts komt. Enkel de kapoenen hun kledij is geëxcuseerd, een scoutsdas (sjaaltje) dienen ze echter wel aan te doen. Het uniform bestaat uit het scoutshemd, scoutsdas, en een korte groene broek/rok. Ook op tijd komen is voor iedereen het aangenaamste. Drankkaart Voor 6 krijgt je zoon/dochter een drankkaart op zijn naam. Hiermee krijgt hij/zij 10 consumpties. Elke vergadering bieden wij namelijk een vieruurtje aan en dan kan je kind kiezen tussen wafels, cola en water.

4 Kampdatum De kampdata zijn als volgt: Ø Kapoenen Ø Wouters Ø Jong Givers Ø Givers 21 tot 26 juli 21 tot 28 juli 18 tot 28 juli 18 tot 28 juli Ø Leiding 15 tot 30 juli Tweedehandswinkel Nog een groene rok, short of scoutshemd te kort? Je kan deze aanschaffen in de tweedehandswinkel! Heb je een uniform dat te klein is voor je kind en waar je niets meer mee kan doen? Als je dit binnenbrengt in de tweedehandswinkel kunnen anderen er nog iets mee doen. Altijd welkom Heb je de volgende spullen toevallig thuis liggen en doe je er niets mee, of was je van plan dit weg te smijten? Op de scouts is het volgende altijd welkom. Ø Stootkar Ø Stofzuiger Ø Kasten Ø T-shirts Ook onze eigen T-shirts zijn beschikbaar. De "I LOVE SKOETTE BERG"-T-shirt kost 12 en de meeste maten zijn nog in voorraad. Vraag zeker of je eentje kan passen.

5 Spar Berg Pulls Ook als je inkopen in de Spar in Berg doet, kan je de scouts steunen. Wie de rekeningen bijhoudt en aan de leiding geeft, zorgt ervoor dat we korting krijgen bij de Spar. Wij van Skoette Berg hebben onze eigen pulls laten maken. Indien je er ook 1 wil aanschaffen kan dit bij Eekhoorn of Spitsvogel. Zonder naam op de mouw kost dit je 30, met naam 35. De naam kan ook achteraf op de pull gedrukt worden. De kleinste maat is small, maar is al zeer groot voor kinderen dus best eerst eens vragen of je er een mag passen. Pullen kunnen pas gedrukt worden vanaf een aanvraag van in totaal 5 pullen. A.S. Adventure Als je een aankoop doet in één van de filialen van A.S. Adventure, vergeet dan niet te vermelden dat je van Scouts St. Servaes Berg (B1409G) bent. Op het einde van het jaar krijgen wij op al jullie aankopen 10%, waarmee we dan wat kampmateriaal kunnen kopen.

6 Website - Neem regelmatig een kijkje op de website want er kunnen belangrijke nieuwtjes op gepost worden. Er is ook een activiteitenkalender voor elke tak. Facebook Ook op Facebook kan je Scouts Berg liken. Op deze Facebookpagina zullen we eveneens nieuwtjes posten. Indien er nog vragen zijn, kan u altijd terecht bij: Ø Spitsvogel of spitsvogel@scoutsberg.be Ø Pinguin of pinguin@scoutsberg.be

7 Sexy Leiding Kapoenen Felle Spitsvogel (of Tess De Meirsman) Leergierige Pelikaan (of Tom Van Eyck) Standvastige Flicka (of Sien Holsters) Gina (of Gina Christiaens) Wouters Taai Winterkoninkje (of Jolien Van Langendonck) Zorgzame Springhaas (of Nick Holsters) Handige Otogone (of Maarten Boulanger) Vermakende Hippo (of Tom Vandertwee)

8 Jong Givers Spontane Douroucouli (of Inte Philips) Dankbare Argali (of Siel Raes) Givers Volhardende Hathi (of Thijs Verplaetse) Verstandige Hop (of Arne Imbrechts) Groepsleiding Felle Spitsvogel (of Tess De Meirsman) Uitdagende Pinguïn (of Jonas Aerts)

9 Kapoenen Zondag 7 mei Sponsoring voor ons kamp Tijd voor een lekkere steak Een vol-au-vent voor mij Aperitief om te beginnen Kei lekker dessertje om te eindigen Dat wil je niet missen Aanvallen! Geen vergadering Allemaal welkom! Vergeet zeker niet in te schrijven op Tot dan? Tot dan! Zondag 14 mei Pelikaan, Flicka, Gina & Spitsvogel. Ben je ze nog niet beu gezien? Eens testen of het beter lukt met andere leiding? De voltallige leidingsploeg in de mixer en dan zien we wel wat er uitkomt voor de kapoenentak. Ook benieuwd? Kom dan zeker eens kijken he! Vergadering van 14u tot 17u. Zondag 21 mei Wat is het toch mooi weer! Perfecte moment dus om op daguitstap te gaan. Zon, zee, strand; jawel! De Nekker is de bestemming bij uitstek! Neem zeker zwemkleren mee. Verdere info volgt nog.

10 Zondag 28 mei Wat is nat en doorzichtig? Je drinkt het en het heeft geen smaak. Jawel, water! Vandaag zijn het waterspelletjes! We gaan met waterballonnen gooien, elkaar nat spuiten en opdrogen in de zon! Bereid je maar voor op deze lekkere verkoeling met kleren die nat mogen worden! (Reservekleren voor achteraf kunnen misschien ook wel van pas komen) Vergadering van 14u tot 17u. Vrijdag 2 juni Ai ai, de leiding begint weer met examens. Omdat ook zij wel wat ontspanning kunnen gebruiken tussen het studeren door, volgen er een aantal avondvergaderingen. Net zoals vandaag! We gaan de avondvergadering goed inzetten met een reuze pyjamafeestje. Doe je mooiste pyjama aan en kom van het feest genieten. Vergadering van 18u30 tot 20u30. Vrijdag 9 juni Popcorn, een zakje chips of wat snoepjes? Dat is de moeilijke vraag voor deze avond. Scouts Berg wordt weer helemaal omgetoverd tot cinemazaal. Neem dus zeker voldoende versnaperingen mee! Vergadering van 18u30 tot 20u30.

11 Zondag 18 juni Helaas pindakaas, de leiding heeft steeds minder tijd om langere pauzes te nemen. Entertain de buren en laat weten hoe dat is uitgedraaid! Tot volgende week! Geen vergadering Zondag 25 juni Volgend jaar krijgen ze misschien een eigen tak toegewezen, maar zal dat wel lukken? De givers nemen het vandaag over en bereiden een leuke spelnamiddag voor. Komen jullie ze even uittesten? Vergadering van 14u tot 17u. Felle Spitsvogel (of Tess De Meirsman) Standvastige Flicka (of Sien Holsters) Leergierige Pelikaan (of Tom Van Eyck) Gina (Gina Christiaens)

12 Wouters Zondag 7 mei Sponsoring voor ons kamp Tijd voor een lekkere steak Een vol-au-vent voor mij Aperitief om te beginnen Kei lekker dessertje om te eindigen Dat wil je niet missen Aanvallen! Geen vergadering Allemaal welkom! Vergeet zeker niet in te schrijven op Tot dan? Tot dan! Zondag 14 mei Deze vergadering wordt een zeer speciale vergadering anders dan alle andere vergaderingen. Vandaag wordt de leiding eens door elkaar geschud zodat jullie andere leiding hebben. Het is leidingscocktail! Vergadering van 14u tot 17u. Zondag 21 mei Het is zover! Eindelijk!! Het moment is aangebroken van de daguitstap! Het wordt een dag vol verrassingen en plezier! De wie, wat, waar-vragen worden allemaal bekend gemaakt via mail. We zien jullie dan!

13 Zondag 28 mei Aangezien de wouters toch al op een leeftijd zijn gekomen van een zekere zelfstandigheid, wordt het hoog tijd dat ze hun eigen eten eens gaan koken. Omdat dit nu eenmaal de scouts is, gebeurt dit niet op een klassiek kookfornuis, maar wel op echt vuur! Maak jullie klaar voor een super lekkere woudloperskeuken! Vergadering van 10u tot 13u. Vrijdag 2 juni Al diegenen die super stil kunnen zijn en geruisloos kunnen stappen zijn in deze vergadering in het voordeel. Sluipen en door het gras kruipen is iets wat we vandaag gaan doen op een spannend sluipspel. Vergadering van 18u30 tot 20u30. Vrijdag 9 juni De enige spieren die vanavond moeten werken zijn de kaakspieren om de popcorn op te eten en de oogspieren om te kijken naar de leuke film op deze filmavond! Breng dus iets lekkers mee en kom genieten van de film in cinema Berg! Vergadering van 18u30 tot 20u30. Zondag 18 juni Jammer, jammer, jammer. De examens eisen hun tol Vandaag is er geen vergadering omdat de leiding moet studeren. Geen vergadering.

14 Zondag 25 juni Vandaag spelen we een megagroot spel Wat hebben we daarvoor nodig? Veel kinderen natuurlijk! We spelen een groot massaspel met alle takken tezamen. Kom zeker om te ontdekken wat voor spannend spel we gaan spelen! Vergadering van 14u tot 17u. Taai Winterkoninkje (of Jolien Van Langendonck) Zorgzame Springhaas (of Nick Holsters) Handige Otogone (of Maarten Boulanger) Vermakende Hippo (of Tom Vandertwee)

15 Jong Givers Zondag 7 mei Sponsoring voor ons kamp Tijd voor een lekkere steak Een vol-au-vent voor mij Aperitief om te beginnen Kei lekker dessertje om te eindigen Dat wil je niet missen Aanvallen! Geen vergadering Allemaal welkom! Vergeet zeker niet in te schrijven op Tot dan? Tot dan! Zondag 14 mei Jullie gaan ons vandaag spijtig genoeg even moeten missen, ooooh Maar we zijn er zeker van dat jullie toch een superleuk spel gaan spelen. Jaja, de leidingscocktail staat weer voor de deur! Geen getreur, volgende week is jullie favoriete leiding weer terug. Vergadering van 14u tot 18u.

16 Zaterdag 20 mei Ooh, do do do do do do do Carwash, carwash Tijd om wat geld binnen te halen voor het beste jogi-kamp ooit! Emmers, sponzen, zeemvellen Neem alles mee wat je nodig hebt om de auto s op de parking van Spar Berg eens goed te doen blinken. Aan alle mama s, papa s, oma s, opa s, vriendjes en vriendinnetjes: Spar Berg is the place to be voor een propere auto! Vergadering van 10u tot 13u. Vrijdag 26 mei Een hele stapel boeken, een bureau vol fluostiften en een pak stress Jaja, het is weer die tijd van het jaar. Niet getreurd, wij doen ons best om toch naar de scouts te komen. Daarom gaan we vandaag back to basics. Waar was den tijd dat we dikke Berta, schipper mag ik over varen en tikkertje op hoog speelden Vanavond doen we dat gewoon opnieuw! Vergadering van 20u tot 22u. Vrijdag 2 juni Tijd voor ontspanning! Hoe kunnen we dat beter doen dan met een toffe film? Cinema Berg opent vandaag de deuren om alle examenstress even te vergeten. Klein hongertje of dorstje? Neem maar mee, de leiding lust alles ;) Vergadering van 20u tot 22u.

17 Zondag 11 juni Niets, rien, nothing, ikke noget, niente, nada, hiçbir şey değil! Kruip maar achter jullie boeken. Geen vergadering. Zondag 18 juni Bijna zomer = veel zon = veel te warm = verfrissing nodig = waterspelletjes! Alle waterratten kunnen zich vandaag helemaal uitleven. Maak jullie borst (en de rest) maar nat. 1 ding is zeker: die reservekleren gaan van pas komen! Vergadering van 14u tot 18u. Zondag 25 juni We sluiten het scoutsjaar af in stijl. Een hele dag vol sport, plezier en ontspanning staat op je te wachten. Wat hebben we daar voor nodig? Sportieve jogi s met fiets én helm, 10, een rugzak met lunchpakket en een brede glimlach! Waar we naartoe gaan blijft nog even een verrassing, maar bereid je alvast voor op een bangelijke laatste vergadering! Vergadering van 10u tot 18u. Spontane Douroucouli (of Inte Philips) Dankbare Argali (of Siel Raes) douroucouli@scoutsberg.be argali@scoutsberg.be

18 Givers Zondag 7 mei Sponsoring voor ons kamp Tijd voor een lekkere steak Een vol-au-vent voor mij Aperitief om te beginnen Kei lekker dessertje om te eindigen Dat wil je niet missen Aanvallen! Geen vergadering Allemaal welkom! Vergeet zeker niet in te schrijven op Tot dan? Tot dan! Zondag 14 mei Om een beetje variatie in de vergaderingen te brengen, gaan jullie het vandaag zonder jullie geliefde giverleiding moeten doen. In plaats daarvan krijgen jullie eens andere leiding Ooooeeh spannend, wie zal het zijn?? Bovendien mogen de derdejaars givers zelf al eens proeven van het leiding geven! Tot op deze geweldige leidingscocktail! Vergadering van 14u tot 18u

19 Zondag 21 mei De leiding heeft beslist dat vanaf heden de maand juli en mei omgewisseld worden. Dit betekent dat vanaf nu de nationale feestdag van België zal gevierd worden op 21 mei. Dus vandaag is alles in teken van de nationale feestdag. O dierbaar België, o heilig land der vaderen. Ja zeg vul zelf maar aan he Vergadering van 14u tot 18u. Zondag 28 mei Wij hopen op een warme dag vandaag. Een kleine hint: Droog zullen jullie het niet houden. Wil je weten wat we gaan doen kom dan zeker langs. Vergadering van 14u tot 18u. Zaterdag 3 juni Omdat de meeste binnenkort starten met de examens, doen we speciaal een aantal avondvergadering om jullie de tijd te gunnen om te studeren. Maar ontspanning is belangrijk dus kom maar gewoon af. Vandaag houden we een kubb tornooi by night en een kampvuur vergezelt ons van de nodige gezelligheid. Vergadering van 20u tot 22u30. Zaterdag 10 juni Als ik jullie was zou ik die blaas nog maar is legen voor je naar de scouts komt en hopelijk zit er ook wel wat kennis in die bovenkamer want anders zal die blaas wel snel terug vol zitten. Rarara wat zouden we toch doen? Vergadering van 20u tot 22u30.

20 Zaterdag 17 juni Omdat de meeste onder jullie nog steeds examens hebben houden we opnieuw een avondvergadering. We houden het vandaag rustig en kijken gezellig een film breng gerust wat chips en drinken mee. Film voorstellen zijn altijd welkom. Vergadering van 20u tot 22u30. Zaterdag 24 & zondag 25 juni Dit weekend gaan we testen wie de sterkste giver van scouts Berg is. We starten de strijd om exact scouts Berg op 24 juni en de strijd stopt pas om scouts Berg op 25 juni. Wie houdt het uit? Wie doorstaat al de proeven doorheen de ganse 24u. Be prepared en mis het 24urenspel niet. Verdere info volgt nog Vergadering van 24 juni 19u tot 25 juni 19u. Volhardende Hathi (of Thijs Verplaetse) Verstandige Hop (of Arne Imbrechts)

21 Uw hopper winkel diestevest 92 A 3000 Leuven Openingsuren Ø dinsdag t.e.m. donderdag: 14u - 18u Ø vrijdag en zaterdag: 10u - 12u30 en 13u30-18u

t Boekske www.scoutsberg.be

t Boekske www.scoutsberg.be t Boekske www.scoutsberg.be Oktober 2015 t Boekske is een uitgave van Skoette Berg VZW. De oplage bedraagt 120 exemplaren. 1 2 En dan krijgen we nu En dan krijgen we nu 3 Sexy Ouders 4 Sexy Leiding 8 Kapoenen

Nadere informatie

t Boekske Maart - April 2016 www.scoutsberg.be t Boekske is een uitgave van Skoette Berg VZW.

t Boekske Maart - April 2016 www.scoutsberg.be t Boekske is een uitgave van Skoette Berg VZW. t Boekske www.scoutsberg.be Maart - April 2016 t Boekske is een uitgave van Skoette Berg VZW. En dan krijgen we nu En dan krijgen we nu 2 Sexy Ouders 3 Sexy Leiding 6 Kapoenen 8 Wouters 11 Jong Givers

Nadere informatie

t Boekske Mei - Juni 2016 www.scoutsberg.be t Boekske is een uitgave van Skoette Berg VZW.

t Boekske Mei - Juni 2016 www.scoutsberg.be t Boekske is een uitgave van Skoette Berg VZW. t Boekske www.scoutsberg.be Mei - Juni 2016 t Boekske is een uitgave van Skoette Berg VZW. www.scoutsberg.be En dan krijgen we nu En dan krijgen we nu 2 Sexy Ouders 3 Sexy Leiding 6 Kapoenen 8 Wouters

Nadere informatie

t Boekske Januari - Februari 2016 www.scoutsberg.be t Boekske is een uitgave van Skoette Berg VZW.

t Boekske Januari - Februari 2016 www.scoutsberg.be t Boekske is een uitgave van Skoette Berg VZW. t Boekske www.scoutsberg.be Januari - Februari 2016 t Boekske is een uitgave van Skoette Berg VZW. En dan krijgen we nu En dan krijgen we nu 2 Sexy Ouders 3 Sexy Leiding 7 Kapoenen 9 Wouters 14 Jong Givers

Nadere informatie

t Boekske www.scoutsberg.be

t Boekske www.scoutsberg.be t Boekske www.scoutsberg.be November - December 2015 t Boekske is een uitgave van Skoette Berg VZW. De oplage bedraagt 120 exemplaren. 2 En dan krijgen we nu En dan krijgen we nu 3 Sexy Ouders 4 Sexy Leiding

Nadere informatie

www.scoutsberg.be t Boekske www.scoutsberg.be Maart - April 2015 t Boekske is een uitgave van Skoette Berg VZW. De oplage bedraagt 120 exemplaren.

www.scoutsberg.be t Boekske www.scoutsberg.be Maart - April 2015 t Boekske is een uitgave van Skoette Berg VZW. De oplage bedraagt 120 exemplaren. t Boekske www.scoutsberg.be Maart - April 2015 t Boekske is een uitgave van Skoette Berg VZW. De oplage bedraagt 120 exemplaren. 1 2 En dan krijgen we nu En dan krijgen we nu 3 Sexy Ouders 4 Sexy Leiding

Nadere informatie

t Boekske Januari - Februari t Boekske is een uitgave van Skoette Berg VZW.

t Boekske Januari - Februari t Boekske is een uitgave van Skoette Berg VZW. t Boekske www.scoutsberg.be Januari - Februari 2017 t Boekske is een uitgave van Skoette Berg VZW. 24 En dan krijgen we nu En dan krijgen we nu 2 Sexy Ouders 3 Sexy Leiding 7 Kapoenen 9 Wouters 12 Jong

Nadere informatie

www.scoutsberg.be t Boekske www.scoutsberg.be Oktober 2013 t Boekske is een uitgave van Skoette Berg VZW. De oplage bedraagt 120 exemplaren.

www.scoutsberg.be t Boekske www.scoutsberg.be Oktober 2013 t Boekske is een uitgave van Skoette Berg VZW. De oplage bedraagt 120 exemplaren. t Boekske www.scoutsberg.be Oktober 2013 t Boekske is een uitgave van Skoette Berg VZW. De oplage bedraagt 120 exemplaren. 1 2 En dan krijgen we nu Sexy Ouders 4 Sexy Leiding 7 Kapoenen 9 Wouters 10 Jong

Nadere informatie

t Boekske November - December t Boekske is een uitgave van Skoette Berg VZW.

t Boekske November - December t Boekske is een uitgave van Skoette Berg VZW. t Boekske www.scoutsberg.be November - December 2017 t Boekske is een uitgave van Skoette Berg VZW. 24 2 En dan krijgen we nu Sexy Ouders 4 Sexy Leiding 9 Kapoenen 11 Wouters 15 Jong Givers 19 Givers 23

Nadere informatie

t Boekske Januari Februari t Boekske is een uitgave van Skoette Berg VZW

t Boekske Januari Februari t Boekske is een uitgave van Skoette Berg VZW t Boekske www.scoutsberg.be Januari Februari 2019 t Boekske is een uitgave van Skoette Berg VZW 24 En dan krijgen we nu Sexy Ouders 3 Sexy Leiding 10 Kapoenen 12 Wouters 17 Jong Givers 21 Givers 25 2 Sexy

Nadere informatie

t Boekske Mei - Juni t Boekske is een uitgave van Skoette Berg VZW

t Boekske Mei - Juni t Boekske is een uitgave van Skoette Berg VZW t Boekske www.scoutsberg.be Mei - Juni 2019 t Boekske is een uitgave van Skoette Berg VZW 24 En dan krijgen we nu Sexy Ouders 3 Sexy Leiding 8 Kapoenen 10 Wouters 14 Jong Givers 17 Givers 21 2 Sexy Ouders

Nadere informatie

www.scoutsberg.be t Boekske www.scoutsberg.be Maart April 2013 t Boekske is een uitgave van Skoette Berg VZW. De oplage bedraagt 100 exemplaren.

www.scoutsberg.be t Boekske www.scoutsberg.be Maart April 2013 t Boekske is een uitgave van Skoette Berg VZW. De oplage bedraagt 100 exemplaren. t Boekske www.scoutsberg.be Maart April 2013 t Boekske is een uitgave van Skoette Berg VZW. De oplage bedraagt 100 exemplaren. 1 2 En dan krijgen we nu Sexy Ouders 4 Sexy Leiding 8 Kapoenen 10 Wouters

Nadere informatie

t Boekske November - December t Boekske is een uitgave van Skoette Berg VZW

t Boekske November - December t Boekske is een uitgave van Skoette Berg VZW t Boekske www.scoutsberg.be November - December 2018 t Boekske is een uitgave van Skoette Berg VZW 24 2 En dan krijgen we nu Sexy Ouders 4 Sexy Leiding 10 Kapoenen 12 Wouters 17 Jong Givers 21 Givers 24

Nadere informatie

t Boekske Maart - April t Boekske is een uitgave van Skoette Berg VZW

t Boekske Maart - April t Boekske is een uitgave van Skoette Berg VZW t Boekske www.scoutsberg.be Maart - April 2019 t Boekske is een uitgave van Skoette Berg VZW 24 2 En dan krijgen we nu Sexy Ouders 4 Sexy Leiding 11 Kapoenen 13 Wouters 18 Jong Givers 22 Givers 27 3 Sexy

Nadere informatie

!VERGEET JE NIET IN TE SCHRIJVEN VOOR ONS MEGALEUK KAMP!!TEN LAATSTE 15 JUNI!

!VERGEET JE NIET IN TE SCHRIJVEN VOOR ONS MEGALEUK KAMP!!TEN LAATSTE 15 JUNI! Surprise! Vandaag is het verrassingsvergadering! Jullie worden om 14u verwacht, om 16u30 mogen jullie terug opgehaald worden. 8 juni gaan we ons met de hele scouts uitleven en samen spelletjes spelen,

Nadere informatie

Beste leden en ouders,

Beste leden en ouders, Paretter oktober Beste leden en ouders, Ons groepskamp is achter de rug en de volledige leidingsploeg en fourageteam hebben zich enorm geamuseerd, hopelijk was dit voor de kinderen een even leuke ervaring!

Nadere informatie

Hopper is de winkel van Scouts en Gidsen Vlaanderen vzw.

Hopper is de winkel van Scouts en Gidsen Vlaanderen vzw. Hallo iedereen, De laatste maandschors van dit scoutsjaar is aangebroken. Niet getreurd, na deze maandschors is er natuurlijk nog ons fantastisch kamp! Hierbij geven we nog enkele belangrijke mededelingen

Nadere informatie

- Kapoenen: t-shirt (Scouts en Gidsen Vlaanderen), das (Scouts Beersel) - Kawellen, jonggivers, givers en jins: scoutsbroek/-rok, scoutshemd en das.

- Kapoenen: t-shirt (Scouts en Gidsen Vlaanderen), das (Scouts Beersel) - Kawellen, jonggivers, givers en jins: scoutsbroek/-rok, scoutshemd en das. PARETTER NOVEMBER Beste leden en ouders, De eerste scoutsmaand is weer voorbijgevlogen en hopelijk heeft iedereen de smaak te pakken! De leiding vond het alvast zeer leuk om oude bekenden en nieuwe gezichten

Nadere informatie

DAGUITSTAP Zaterdag 4 mei. ZWEMMEN Zaterdag 18 Zwembad van Geel INSCHRIJVEN KAMP. Jongste Lilse Bergen Oudste Leuven

DAGUITSTAP Zaterdag 4 mei. ZWEMMEN Zaterdag 18 Zwembad van Geel INSCHRIJVEN KAMP. Jongste Lilse Bergen Oudste Leuven DAGUITSTAP Zaterdag 4 mei Jongste takken @ Lilse Bergen Oudste takken @ Leuven ZWEMMEN Zaterdag 18 mei @ Zwembad van Geel 38 ste jaargang: 2018-2019 Maand: mei 2019 Nummer: 9 P409906 Afzendadres en VU

Nadere informatie

Het scoutsblad. December. Het scoutsblad december 1

Het scoutsblad. December. Het scoutsblad december 1 Het scoutsblad December Het scoutsblad december 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Voorwoord... 3 Praktische informatie... 4 Inschrijven... 5 Verkennerbar... 6 Speelhoekje... 7 Doolhof... 8 Zoek de verschillen...

Nadere informatie

Groepspraatje. Dag ouders en sympathisanten,

Groepspraatje. Dag ouders en sympathisanten, Groepspraatje Dag ouders en sympathisanten, Het scoutsjaar is nu wel echt begonnen, november is al de derde maand. Dit wil zeggen dan de leiding helemaal gerodeerd is, zowat alle leden ingeschreven zijn,

Nadere informatie

Het scoutsblad OKTOBER. Het scoutsblad oktober 1

Het scoutsblad OKTOBER. Het scoutsblad oktober 1 Het scoutsblad OKTOBER Het scoutsblad oktober 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Voorwoord... 3 Praktische informatie... 4 Inschrijven... 5 Verkennerbar... 6 Speelhoekje... 7 Doolhof... 8 Zoek de verschillen...

Nadere informatie

Wij hebben er alvast suuuuuuper veel zin in! Nu trommelgeroffel voor jullie nieuwe leiding!

Wij hebben er alvast suuuuuuper veel zin in! Nu trommelgeroffel voor jullie nieuwe leiding! SEPTEMBER OKTOBER SEPTEMBER OKTOBER SEPTEMBER- OKTOBER Het is weer zo ver! Het nieuwe scoutsjaar begint weer! WOEHOEEW!! Een nieuw jaar met veel spelen, vuil worden en veel vriendjes. Wij hebben er alvast

Nadere informatie

Belangrijke data: 18 februari: geen vergadering 23, 24 en 25 februari: Groepsweekend. Februari

Belangrijke data: 18 februari: geen vergadering 23, 24 en 25 februari: Groepsweekend. Februari Belangrijke data: 18 februari: geen vergadering 23, 24 en 25 februari: Groepsweekend Februari Februari 2018 Beste ouders, leden en sympathisanten De examens zijn voorbij voor de studenten van onze leidingsploeg.

Nadere informatie

SPARLEKIJN jaargang September

SPARLEKIJN jaargang September 1 SPARLEKIJN jaargang 2019-2020 September www.scoutsnijlen.be v.u. : vzw Sparlekijn Broechemsesteenweg 217, 2560 Nijlen Contactgegevens TAK LEIDING MAILEN NAAR: BELLEN NAAR: Kapoenen? kapoenen@scoutsnijlen.be?

Nadere informatie

De Moerkluis. April 2016 Juni Infoblad van Scouts en Gidsen Sint-Antonius Moerbeke Werkjaar editie 4 Redactie: Fanny Delcourt

De Moerkluis. April 2016 Juni Infoblad van Scouts en Gidsen Sint-Antonius Moerbeke Werkjaar editie 4 Redactie: Fanny Delcourt De Moerkluis April 2016 Juni 2016 Infoblad van Scouts en Gidsen Sint-Antonius Moerbeke Werkjaar 2015-2016 editie 4 Redactie: Fanny Delcourt Tot u spreekt de groepsleiding Beste scoutsvrienden en vriendinnen,

Nadere informatie

Sint-Janske. September. Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp. Groepsnummer: 03306G T:

Sint-Janske. September. Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp. Groepsnummer: 03306G T: Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp Groepsnummer: 03306G T: 0470 41 92 60 0471 10 64 19 E: robinpiessens@hotmail.com bryssinck.larissa@hotmail.com Sint-Janske September 2017 Voorwoord september 2017

Nadere informatie

Maandlijst April - Mei - Juni

Maandlijst April - Mei - Juni Maandlijst April - Mei - Juni Algemene informatie Aangezien dat iedereen in juni moet studeren, gaan er die maand minder activiteiten doorgaan. Geen nood, op kamp wordt dit zeker ingehaald Elke activiteit

Nadere informatie

6 april organiseren wij ook onze enige echte Skoetequiz. Vergeet jullie dus zeker niet in te schrijven!

6 april organiseren wij ook onze enige echte Skoetequiz. Vergeet jullie dus zeker niet in te schrijven! Paretter Maart Beste leden en ouders, De maand maart is aangebroken en dat betekent ook dat we bijna op groepsweekend gaan. Hier nog eens de belangrijkste informatie: Dit zal van 8 tot 10 maart plaatsvinden

Nadere informatie

De Kapoenen seintoren 1

De Kapoenen seintoren 1 De Kapoenen seintoren 1 Liefste kapoenen en beste ouders, De vakantie is weer voorbij. Het school is weer begonnen. Het is dus hoog tijd voor weer eens wat ontspanning in het weekend. Dit jaar moeten we

Nadere informatie

Belangrijke data: 3 maart : Géén vergadering 8, 9, & 10: Groepsweekend 24 & 30 maart: Paaseierenverkoop Wouters 30 maart: Quiz OPBaloe.

Belangrijke data: 3 maart : Géén vergadering 8, 9, & 10: Groepsweekend 24 & 30 maart: Paaseierenverkoop Wouters 30 maart: Quiz OPBaloe. Belangrijke data: 3 maart : Géén vergadering 8, 9, & 10: Groepsweekend 24 & 30 maart: Paaseierenverkoop Wouters 30 maart: Quiz OPBaloe Maart Maart 2019 Beste ouders, leden en sympathisanten De derde maand

Nadere informatie

De Kapoenen seintoren 2

De Kapoenen seintoren 2 De Kapoenen seintoren 2 Liefste kapoenen en beste ouders, Het eerste semester is weeral voorbij. Wij hebben er in ieder geval al heel erg van genoten. Nu de feestdagen weer voorbij zijn, kunnen we beginnen

Nadere informatie

We hebben voor jullie weer een sprankelend nieuw programma klaar staan, zodat elke zondagvoormiddag een momentje wordt om naar uit te kijken

We hebben voor jullie weer een sprankelend nieuw programma klaar staan, zodat elke zondagvoormiddag een momentje wordt om naar uit te kijken Lieve Jogi s Na een bangelijk scoutsjaar met vele niet-te-doen-crazy vergaderingen, zotte weekends en een awesome kamp is het weer tijd voor een nog vetter scoutsjaar om nooit te vergeten! We hebben voor

Nadere informatie

Tweemaandelijks tijdschrift (niet in de zomermaanden) Jaargang 57 nummer 5 MEI - JUNI. V.U. Ward Sels

Tweemaandelijks tijdschrift (niet in de zomermaanden) Jaargang 57 nummer 5 MEI - JUNI. V.U. Ward Sels Tweemaandelijks tijdschrift (niet in de zomermaanden) Jaargang 57 nummer 5 MEI - JUNI V.U. Ward Sels Voorwoord Hallo allemaal Het einde van het scoutsjaar is weer in zicht, nog twee maanden te gaan. Zoals

Nadere informatie

Maandlijst April - Mei - Juni

Maandlijst April - Mei - Juni Maandlijst April - Mei - Juni Algemene informatie - Aangezien iedereen in juni moet studeren, gaan er die maand minder activiteiten doorgaan. Geen nood, op kamp wordt dit zeker ingehaald. - Omdat KLJ nationaal

Nadere informatie

Eikeltje mei 2016. Een stevige linker, De groepsleiding

Eikeltje mei 2016. Een stevige linker, De groepsleiding Eikeltje mei 2016 De voorlaatste maand van het scoutsjaar is alweer aangebroken, de leiding is er weer helemaal klaar voor om nog 2 maanden alles te geven na een zeer ontspannend ontspanningsweekend! Op

Nadere informatie

SEINTOREN JONGGIDSEN. xoxo Jona, Ann-Julie, Julie, Matthijs, Fien. Wet:

SEINTOREN JONGGIDSEN. xoxo Jona, Ann-Julie, Julie, Matthijs, Fien. Wet: SEINTOREN JONGGIDSEN Allerliefste jogi s, Spijtig genoeg is de vakantie gedaan! Maar dit betekent wel tijd voor een mega-bangelijk tweede deel van dit leuke scoutsjaar! Woehoeew!! Wij hebben er alvast

Nadere informatie

December. Tot dan, en pakt elkaar ondertussen allemaal ne keer goed vast! Veel liefs, de groepsleiding

December. Tot dan, en pakt elkaar ondertussen allemaal ne keer goed vast! Veel liefs, de groepsleiding December Normaal gezien beperkt dit voorwoord zich tot de nodige informatie, liefst melig geschreven en met af en toe een verwijzing naar de fratsen van de leiding. Normaal gezien doen wij als Vincies

Nadere informatie

3. Doe steeds je scoutsdas aan om naar te scouts te komen! Let er ook op dat jouw naam hierop staat.

3. Doe steeds je scoutsdas aan om naar te scouts te komen! Let er ook op dat jouw naam hierop staat. Kapoenen Hellooaa liefste Kapoentjes, Het eerste Kimmeke en het kapoenenweekend zitten er weeral op. Maar niet getreurd, het volgende Kimmeke staat al klaar voor jullie. Om het jaar in goede banen te kunnen

Nadere informatie

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee 35 ste O.L.Vr. Ster der Zee Groepsnieuws 35 Beste leden, ouders, sympathisanten De eerst maand van het jaar is weeral voorbijgevlogen, januari was weer een topmaand weer enkele extra leden voor de jongste

Nadere informatie

Enthousiast Mei en Juni

Enthousiast Mei en Juni Enthousiast Mei en Juni We zijn jammer genoeg aan de laatste maanden gekomen van het fantastisch leuk chirojaar, maaaaaar... het leukste moet nog komen! En dat is dat we in Julisamen 10 dagen lang jaja

Nadere informatie

Skoeteke september- oktober

Skoeteke september- oktober Skoeteke september- oktober Allerliefste kapoentjes, Jullie nieuwe leiding is helemaal klaar om er weer een onvergetelijk jaar van te maken voor jullie (en onszelf )!! Dus houd jullie klaar voor een jaar

Nadere informatie

Zondag 6 Mei: 10-17u ->kapoenendag

Zondag 6 Mei: 10-17u ->kapoenendag Nadat er weer 2 superleuke maanden voorbij zijn gegaan, is het nu jammer genoeg tijd voor onze laatste 2 maanden. maar niet getreurd deze 2 maanden worden maanden om nooit meer te vergeten. Er wacht jullie

Nadere informatie

Ons eerste weekend samen is van 27/10-29/10. Dus houdt deze data zeker vrij!! De kampdata zijn;

Ons eerste weekend samen is van 27/10-29/10. Dus houdt deze data zeker vrij!! De kampdata zijn; JONGGIDSEN 2017-2018 Allerliefste jogi s, Spijtig genoeg is de vakantie gedaan! Maar dit betekent wel het begin van een mega super tof zalig scoutsjaar! Woehoeew!! Wij hebben er alvast zin in om van elke

Nadere informatie

V.U.: Elien Bellon, Kleine Keiberg 45, 3080 Vossem

V.U.: Elien Bellon, Kleine Keiberg 45, 3080 Vossem Tijdschrift van Gidsen Tervuren Nr 3 MAART - ARPIL 2013 V.U.: Elien Bellon, Kleine Keiberg 45, 3080 Vossem Aandacht! Aandacht! Aandacht! o Ouders voor ouders Als jullie uniformen hebben liggen die te klein

Nadere informatie

Woordje van de grol. Beste leden en ouders,

Woordje van de grol. Beste leden en ouders, Woordje van de grol Beste leden en ouders, De kampen van 2017 zijn weer achter de rug en we vonden het allemaal superleuk! We hadden graag nog eens de leidingsploeg en de fouriers willen bedanken voor

Nadere informatie

De Kapoenen seintoren 2

De Kapoenen seintoren 2 De Kapoenen seintoren 2 Lieve kapoenen en beste ouders, Het eerste semester is alweer voorbij. Wij hopen dat jullie het al heel leuk vonden. Wij in ieder geval wel. Wat vliegt de tijd toch hé? Maar niet

Nadere informatie

WAT ALS je een hele groep gidsen een heel jaar samen zet? Dan staat er een super ultra leuk scoutsjaar te wachten!

WAT ALS je een hele groep gidsen een heel jaar samen zet? Dan staat er een super ultra leuk scoutsjaar te wachten! Joehoe allerliefste gidsen, WAT ALS je een hele groep gidsen een heel jaar samen zet? Dan staat er een super ultra leuk scoutsjaar te wachten! Het is eindelijk weer zo ver : een nieuw scoutsjaar gaat van

Nadere informatie

WELPENTIJGERSWELPENTIJGERSWELPENTIJGERSWELPENTIJGERSWELPENTIJGERSWELPEN

WELPENTIJGERSWELPENTIJGERSWELPENTIJGERSWELPENTIJGERSWELPENTIJGERSWELPEN Hallooooo liefste en leukste welpen!! Het is alweer tijd voor een nieuw Huberke. De tijd vliegt als je je amuseert hé!! Dit is het laatste boekje voor het kamphuberke Maaaaaaar niet getreurd, gelukkig

Nadere informatie

Voorwoord. - vrijdag 5 januari (schaatsen) - vrijdag 12 januari - vrijdag 19 januari - vrijdag 26 januari

Voorwoord. - vrijdag 5 januari (schaatsen) - vrijdag 12 januari - vrijdag 19 januari - vrijdag 26 januari Voorwoord Beste ouders, leden en sympathisanten De eerste maand van 2018 is aangebroken! Hopelijk heeft iedereen fijne feestdagen achter de rug. Januari betekent niet alleen het begin van het nieuwe jaar,

Nadere informatie

7 mei: Vandaag gaan we weer een hele namiddag. 14 mei: Vandaag geen bosspel in de Lilse. 21 mei: Jullie worden allemaal. 28 mei: Spijtig genoeg

7 mei: Vandaag gaan we weer een hele namiddag. 14 mei: Vandaag geen bosspel in de Lilse. 21 mei: Jullie worden allemaal. 28 mei: Spijtig genoeg 7 mei: Vandaag gaan we weer een hele namiddag kei hard buiten spelen want het is sport en spel! Jippie!! Alle kapoentjes worden om 2 uur aan het lokaal verwacht om de allerleukste spelletjes te spelen.

Nadere informatie

Belangrijke data: 3 maart : Géén vergadering 8, 9, & 10: Groepsweekend 24 & 30 maart: Paaseierenverkoop Wouters 30 maart: Quiz OPBaloe.

Belangrijke data: 3 maart : Géén vergadering 8, 9, & 10: Groepsweekend 24 & 30 maart: Paaseierenverkoop Wouters 30 maart: Quiz OPBaloe. Belangrijke data: 3 maart : Géén vergadering 8, 9, & 10: Groepsweekend 24 & 30 maart: Paaseierenverkoop Wouters 30 maart: Quiz OPBaloe Maart Maart 2019 Beste ouders, leden en sympathisanten De derde maand

Nadere informatie

Ouderbezoek. Wij hebben er alvast zin in! Jij toch ook?

Ouderbezoek. Wij hebben er alvast zin in! Jij toch ook? Na een veel te lange winterstop staat het tweede semester voor de deur. De leiding staat te popelen om er weer een vet semester van te maken!! Vanaf zaterdag 12 februari vliegen we er weer in. Groepsdag,

Nadere informatie

maandlijst Oktober-november

maandlijst Oktober-november maandlijst Oktober-november 1 Algemene informatie Ons kamp zal dit jaar doorgaan in Limburg, meer bepaald in Meeuwengruitrode. Het kamp zal begin augustus zijn, de juiste datum moeten we nog beslissen.

Nadere informatie

PRIJS: SLECHTS INSCHRIJVINGSSTROOKJE: Ik..., ouder van...

PRIJS: SLECHTS INSCHRIJVINGSSTROOKJE: Ik..., ouder van... WANNEER?: ZATERDAG 25 JUNI ZEKER NIET TE VERGETEN: * LUNCHPAKKET * GROTE HANDDOEK * ZWEMPAK/BROEK * ZONNECREME * PET/ZONNEBRIL VERTREK: LEUVEN STATION OM 08.15 UUR TERUG: LEUVEN STATION OM 18.15 UUR KOM

Nadere informatie

Sint-Janske. Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp. Groepsnummer: 03306G T:

Sint-Janske. Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp. Groepsnummer: 03306G T: Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp Groepsnummer: 03306G T: 0470 41 92 60 0471 10 64 19 E: robinpiessens@hotmail.com bryssinck.larissa@hotmail.com Sint-Janske Juni 2017 Voorwoord juni De maand mei was

Nadere informatie

Kapoenen. 7 April: aarde vs aliens. 14 april: het mega-graaf-zot-cool verfspel. 28 april: slapen in het lokaal. 21 april: kapoenendag

Kapoenen. 7 April: aarde vs aliens. 14 april: het mega-graaf-zot-cool verfspel. 28 april: slapen in het lokaal. 21 april: kapoenendag Kapoenen 7 April: aarde vs aliens 14 april: het mega-graaf-zot-cool verfspel Vannacht is er een vreemd voertuig geland op de aarde. We hebben alle kapoenen nodig om op ontdekkingsjacht te gaan! Jullie

Nadere informatie

29 april om > Kampvoorstelling: Op een klein half uurtje met een prachtige powerpointpresentatie vertellen wij jullie alles over ons kamp.

29 april om > Kampvoorstelling: Op een klein half uurtje met een prachtige powerpointpresentatie vertellen wij jullie alles over ons kamp. Voorwoord Dag welpen, leeuwen en leeuwinnen, Met spijt in het hart moeten we jullie meedelen dat dit dan het allerlaatste welpenboekje is van uw favoriete leidingsploeg. Gelukkig komt er nog een kampboekje

Nadere informatie

Het was weer een topper van een groepsweekend! Bedankt voor jullie enthousiasme en. aanwezigheid! Scouteske groetjes, jullie leiding, jins en fouriers

Het was weer een topper van een groepsweekend! Bedankt voor jullie enthousiasme en. aanwezigheid! Scouteske groetjes, jullie leiding, jins en fouriers Het was weer een topper van een groepsweekend! Bedankt voor jullie enthousiasme en aanwezigheid! Scouteske groetjes, jullie leiding, jins en fouriers Maart 2016 Hallo allemaal Februari hebben we in schoonheid

Nadere informatie

DAN MOET NATUURLIJK HET LEUKSTE NOG KOMEN

DAN MOET NATUURLIJK HET LEUKSTE NOG KOMEN SCOUTSENGIDSENBEERSE JUNI 1 juni KAPOENEN JUNI 2013 Nu het eindelijk lekker warm gaat worden, wordt het is dringend tijd voor alle Kapoentjes om nog eens kennis te maken met een groot estafette spel!!

Nadere informatie

C T I V O J A N U A R I S C O U T S W V B

C T I V O J A N U A R I S C O U T S W V B A C T I V O WWW.SCOUTSWVB.BE J A N U A R I S C O U T S W V B 28-29 november Activo Kapoenen Scoutsweekend in Wilsele! Zondag 6 december Hij komt, hij komt die lieve goede Sint! Zijn jullie dit jaar braaf

Nadere informatie

Maandlijst februari maart

Maandlijst februari maart Maandlijst februari maart Mededeling Beste ouders en leden Helaas moeten wij jullie meedelen dat wij de beslissing namen enkele personen uit de leidingsploeg te zetten. Dit wegens het niet naleven van

Nadere informatie

Scouts & Gidsen Wommelgem Kapoenen. Op zondag 4/6 spelen we waterspelletjes. Breng reservekledij mee en een handdoek. Gewone uren aan het lokaal.

Scouts & Gidsen Wommelgem Kapoenen. Op zondag 4/6 spelen we waterspelletjes. Breng reservekledij mee en een handdoek. Gewone uren aan het lokaal. Juni 2017 Op zondag 4/6 spelen we waterspelletjes. Breng reservekledij mee en een handdoek. Gewone uren aan het lokaal. Jullie leiding zit in de examenperiode en daarom gaan we op vrijdag 9/6 een relaxvergadering

Nadere informatie

jaargang september

jaargang september Belgie - Belgique P.B. 2560 Nijlen 1 P708748 1 SPARTIKIJN jaargang 2017-2018 september www.scoutsnijlen.be v.u. : vzw Spartikijn Broechemsesteenweg 219a, 2560 Nijlen Kapoenen Zondag 3 september Helaas

Nadere informatie

Het scoutsblad. Mei. Het scoutsblad mei 1

Het scoutsblad. Mei. Het scoutsblad mei 1 Het scoutsblad Mei Het scoutsblad mei 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Praktische informatie... 3 Inschrijven... 4 Brief eindactiviteit... 5 Speelhoekje... 7 Kleurplaat... 7 Kalender... 8 Maandbrief

Nadere informatie

Maandlijst februari-maart

Maandlijst februari-maart Maandlijst februari-maart Algemene informatie Het wordt kouder dus kleed je steeds warm!!! Heb je nog geen sjaaltje, tshirt of pull en wil je er graag ééntje kopen? Laat dit dan weten aan iemand van de

Nadere informatie

Belangrijke data: 3 maart: geen vergadering maart: Groepsweekend. Februari

Belangrijke data: 3 maart: geen vergadering maart: Groepsweekend. Februari Belangrijke data: 3 maart: geen vergadering 8-9-10 maart: Groepsweekend Februari Februari 2019 Beste ouders, leden en sympathisanten De examens zijn voorbij voor de studenten van onze leidingsploeg. Dit

Nadere informatie

We herinneren jullie er graag aan dat al de info omtrent het kamp te vinden is in de kampparetter die op onze website staat:

We herinneren jullie er graag aan dat al de info omtrent het kamp te vinden is in de kampparetter die op onze website staat: Paretter juni Beste ouders, Nu de inschrijvingen achter de rug zijn is het uitkijken naar het kamp!! We hopen dat al onze leden de smaak te pakken hebben na een spetterend takweekend en dat hun zin om

Nadere informatie

Inschrijvingen

Inschrijvingen Inschrijvingen 2018-2019 Beste leden en ouders, Welkom bij de Scouts en Gidsen van Beerse. Via deze brief laten wij u weten hoe u uw kind correct inschrijft in onze scoutsgroep. Gelieve de onderstaande

Nadere informatie

Mei. ZATERDAG 6 mei: groepsuitstap

Mei. ZATERDAG 6 mei: groepsuitstap Voorwoord mei 2017 Beste ouder(s), leden en sympathisanten, Na een zeer bewogen aprilmaand (met weekends of paaskamp, met takacties en louder than a bomb), is het eindelijk terug volop genieten van puytvoet!

Nadere informatie

scouts zaterdag spelen scoutshemd das kapoenen kabouters welpen jonggidsen

scouts zaterdag spelen scoutshemd das kapoenen kabouters welpen jonggidsen September scouts zaterdag spelen scoutshemd das kapoenen kabouters welpen jonggidsen jongverkenners gidsen verkenners jin overgang tent kennismaking kamp plezier In september start het nieuwe scoutsjaar

Nadere informatie

3. Doe steeds je scoutsdas, scoutshemd en groene broek/rok aan om naar te scouts te komen! Let er ook op dat jouw naam overal op staat.

3. Doe steeds je scoutsdas, scoutshemd en groene broek/rok aan om naar te scouts te komen! Let er ook op dat jouw naam overal op staat. WOUTERS Ewaaaa stoere binken en dappere meisjes, zijn jullie klaar voor een volgend kimmeke vol spetterende en toffe activiteiten? Jullie leiding kan in ieder geval al niet wachten! Hier nog even onze

Nadere informatie

Belangrijke data: 20 september: OVERGANG. September-oktober

Belangrijke data: 20 september: OVERGANG. September-oktober Belangrijke data: 20 september: OVERGANG September-oktober Xaverius-St.Rita A21/46G Dag beste ouders, leden en sypathisanten, September 2015 De zomervakantie is weer bijna voorbij, september staat voor

Nadere informatie

Dag beste ouders & kapoenen,

Dag beste ouders & kapoenen, Dag beste ouders & kapoenen, Het is weer zover, het nieuwe scoutsjaar begint. De leiding is helemaal opgeladen in de vakantie en heeft al vele spelletjes klaargestoomd voor het eerste semester van het

Nadere informatie

DE JOGI S:

DE JOGI S: DE JOGI S: 2018-2019 Allerliefste jogi s, Spijtig genoeg is de vakantie gedaan. Maar dit betekent wel het begin van een mega super tof zalig scoutsjaar! Woehoeew!! Wij hebben er alvast zin in om van elke

Nadere informatie

Hallo iedereen, Hier zijn we weer met een nieuwe maandschors! De eerste maandschors van het jaar staat weer boordevol superleuke activiteiten!

Hallo iedereen, Hier zijn we weer met een nieuwe maandschors! De eerste maandschors van het jaar staat weer boordevol superleuke activiteiten! Hallo iedereen, Hier zijn we weer met een nieuwe maandschors! De eerste maandschors van het jaar staat weer boordevol superleuke activiteiten! Al wat info over het kamp: het kamp gaat dit jaar, zoals eigenlijk

Nadere informatie

Hallo Vincies & ouders, De laatste maand van 2018 is aangebroken. Maar niet getreurd: het belooft een maand vol warmte, gezelligheid, plezier en

Hallo Vincies & ouders, De laatste maand van 2018 is aangebroken. Maar niet getreurd: het belooft een maand vol warmte, gezelligheid, plezier en KAJOGI DECEMBER Hallo Vincies & ouders, De laatste maand van 2018 is aangebroken. Maar niet getreurd: het belooft een maand vol warmte, gezelligheid, plezier en samenzijn te worden. Hij komt, hij komt,!

Nadere informatie

Maandlijst December Januari

Maandlijst December Januari Maandlijst December Januari Jaarthema 2013-2014 Algemene informatie - Zoals in de infobundel staat, zal de maandlijst enkel nog via onze site verkrijgbaar zijn (www.kljstrijtem.be). Moest dit een probleem

Nadere informatie

Zondag 21/04: Er is geen vergadering door onze bosfuif die we organiseren!

Zondag 21/04: Er is geen vergadering door onze bosfuif die we organiseren! Dag lieve welpjes, hier zijn we met ons volgende huberke! Hopelijk hebben jullie er evenveel zin in als wij!!!! Kom altijd met een goed humeur en het zullen leuke vergaderingen worden Groetjes De Welpenleiding

Nadere informatie

Dag scouters. Een Stevige Linker!!

Dag scouters. Een Stevige Linker!! Dag scouters De lente komt alweer volop binnengedraafd en daar zijn we zeer blij mee. De maand mei heeft weer heel wat voor ons in petto. Een boel verlengde weekends die voor de meesten een scoutig kleurtje

Nadere informatie

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee 35 ste O.L.Vr. Ster der Zee Groepsnieuws 35 Beste ouders, leden en sympathisanten, De maand februari was een groot succes want begin februari hadden we nog een deeltje van het fantastische techniekenweekend.

Nadere informatie

Belangrijke data: 3 maart : Géén vergadering 8, 9, & 10: Groepsweekend 24 & 30 maart: Paaseierenverkoop Wouters 30 maart: Quiz OPBaloe.

Belangrijke data: 3 maart : Géén vergadering 8, 9, & 10: Groepsweekend 24 & 30 maart: Paaseierenverkoop Wouters 30 maart: Quiz OPBaloe. Belangrijke data: 3 maart : Géén vergadering 8, 9, & 10: Groepsweekend 24 & 30 maart: Paaseierenverkoop Wouters 30 maart: Quiz OPBaloe Maart Maart 2019 Beste ouders, leden en sympathisanten De derde maand

Nadere informatie

Maandlijst december januari

Maandlijst december januari Maandlijst december januari 2018-2019 Algemene informatie: Heb je nog geen sjaaltje, T-shirt of pull en wil je er graag ééntje kopen? Laat dit dan weten aan iemand van de leiding en dan bestellen wij dit

Nadere informatie

November december

November december November december 2016-2017 Blabla Scouteske groetjes, De groepsleiding: Jène, Jolien en Laur INLEIDING Beste Toetertoeten, Het scoutsjaar begon alweer met een knal! De eerste activiteiten zijn ondertussen

Nadere informatie

Het scoutsblad Mei 1

Het scoutsblad Mei 1 Het scoutsblad Mei 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Voorwoord... 3 Praktische informatie... 4 Leeftijden... 5 Speelhoekje... 6 Kleurplaat... 6 Zoek de verschillen... 7 Maandbrief kapoenen... 9 ZATERDAG

Nadere informatie

Lieve vincies, ouders, VZW ers, en andere sympathisanten

Lieve vincies, ouders, VZW ers, en andere sympathisanten Lieve vincies, ouders, VZW ers, en andere sympathisanten Na de infoavond (huisbezoeken voor de gidsen) weten jullie nu waarschijnlijk alles over de vincies en het komende scoutsjaar! Wie is de leiding

Nadere informatie

Zwitserse Eetavond. zaterdag 5 maart. We zijn blij om u te mogen uitnodigen op één van onze langstlopende en meest succesvolle tradities.

Zwitserse Eetavond. zaterdag 5 maart. We zijn blij om u te mogen uitnodigen op één van onze langstlopende en meest succesvolle tradities. Zwitserse Eetavond zaterdag 5 maart We zijn blij om u te mogen uitnodigen op één van onze langstlopende en meest succesvolle tradities. De jaarlijkse eetavond voor ouders, leden, oud-leden, sympathisanten

Nadere informatie

Hopduveltjes Meldert Scouts en Gidsen Vlaanderen

Hopduveltjes Meldert Scouts en Gidsen Vlaanderen Hopduveltjes Meldert Scouts en Gidsen Vlaanderen Jaargang 41 nummer 3 Kapoenen We willen jullie meedelen dat jullie liefste leiding de komende weken examens heeft. Hierdoor vallen er een aantal vergaderingen

Nadere informatie

BESTE WENSEN. Op zaterdag 5 december komt de Sint langs in de lokalen van Winkelomheide!

BESTE WENSEN. Op zaterdag 5 december komt de Sint langs in de lokalen van Winkelomheide! Op zaterdag 5 december komt de Sint langs in de lokalen van Winkelomheide! 35 ste jaargang: 2015-2016 Afgiftekantoor: 2440 Geel Maand: December 2015 Nummer: 4 P409906 Zaterdag 12 en zondag 13 december

Nadere informatie

Kapoenen. Dikke knuffels Pablo, Jobo, Kapi, Kobi, Toto, Kerri, Pico en Bero

Kapoenen. Dikke knuffels Pablo, Jobo, Kapi, Kobi, Toto, Kerri, Pico en Bero 3 november: Vandaag is het jeugdweek. We spelen een mega cool spel om de robots te helpen in de toekomst. Jullie worden verwacht om 14 u aan het Park de Singel om 16u30 kunnen jullie terug naar huis. 10

Nadere informatie

KAPOENEN. Niet getreurd kapoenio s want volgende week halen we alle verloren pret in hoor. Lees hieronder maar!

KAPOENEN. Niet getreurd kapoenio s want volgende week halen we alle verloren pret in hoor. Lees hieronder maar! KAPOENEN Nu dat die lieve goed Sint jammer genoeg weer naar Spanje is vertrokken, gaan wij gewoon lekker door. Piraten, sneeuw, dieren, noem maar op, we gaan het allemaal zien! Er hangt misschien wel wat

Nadere informatie

Groepspraatje Lise Stijn

Groepspraatje Lise Stijn Groepspraatje Lise Stijn Beste ouders en leden, De maand november is alweer voorbij gevlogen! Tijd om de leukste momenten op een rijtje te zetten. De kapoenen trokken op ontdekkingstocht doorheen Brussel

Nadere informatie

Skoeteke september- oktober

Skoeteke september- oktober Skoeteke september- oktober Allerliefste kapoentjes, Jullie nieuwe leiding is helemaal klaar om er weer een onvergetelijk jaar van te maken voor jullie (en onszelf "#$%)!! Dus houd jullie klaar voor een

Nadere informatie

Maandlijst april-mei- juni

Maandlijst april-mei- juni Maandlijst april-mei- juni Beste ouders en leden, - Aangezien jullie leiding in de maanden mei en juni volop in examens zitten, zullen er deze maanden niet zo veel activiteiten zijn. We hebben ons best

Nadere informatie

www.77ste.be Wij vliegen er met veel goesting in en verwelkomen jullie graag op onze eerste activiteit, de jaarmarkt!!

www.77ste.be Wij vliegen er met veel goesting in en verwelkomen jullie graag op onze eerste activiteit, de jaarmarkt!! Liefste leden en ouders, Een nieuw scoutsjaar staat weer voor de deur. Wellicht is er enorm genoten van een verlof met temperatuurstijgingen en -dalingen, maar de leden hebben vooral genoten van het fantastische

Nadere informatie

Kapoenen. Zondag 14 mei: Nog 2 zondag vergaderingen te gaan, deze zal niet te missen zijn. WKom dan zeker naar de lokalen in Beisem van 14u tot 17u.

Kapoenen. Zondag 14 mei: Nog 2 zondag vergaderingen te gaan, deze zal niet te missen zijn. WKom dan zeker naar de lokalen in Beisem van 14u tot 17u. ACTIVO Mei - Juni Kapoenen Zondag 7 mei: Kom allemaal van 14u tot 17u naar de lokalen. Zondag 14 mei: Nog 2 zondag vergaderingen te gaan, deze zal niet te missen zijn. WKom dan zeker naar de lokalen in

Nadere informatie

Hier zijn we weer met een leuke maand vol met spelletjes! Benieuwd? Lees dan snel verder!

Hier zijn we weer met een leuke maand vol met spelletjes! Benieuwd? Lees dan snel verder! Groepspraatje Meer nieuws in de pitter van Mei Kapoenen Lieve Kapoentjes, Hier zijn we weer met een leuke maand vol met spelletjes! Benieuwd? Lees dan snel verder! April betekent eindelijk mooi weer en

Nadere informatie

Mei. Clorisse. Belangrijke data: 2 mei: Jeneveravond jogi s 2 & 3 mei: Croqueslag jogi s 17 mei: Voetbaltoernooi

Mei. Clorisse. Belangrijke data: 2 mei: Jeneveravond jogi s 2 & 3 mei: Croqueslag jogi s 17 mei: Voetbaltoernooi Belangrijke data: 2 mei: Jeneveravond jogi s 2 & 3 mei: Croqueslag jogi s 17 mei: Voetbaltoernooi Clorisse vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs Mei Xaverius-St.Rita A21/46G Mei 2015 Beste

Nadere informatie

mailadres. Mooie prijzen gegarandeerd voor de beste teams!

mailadres. Mooie prijzen gegarandeerd voor de beste teams! WELPENBOEKJE 4 Voorwoord Dag lieve welpen! Het is weer zover. Met tranen in de ogen moeten wij jullie mededelen dat dit al het laatste boekje van het scoutsjaar is : ( Mooie tijden gaan jammer genoeg snel!

Nadere informatie

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee 35 ste O.L.Vr. Ster der Zee Groepsnieuws 35 Beste scouts mensen allemaal, We zijn aangekomen aan de laatste maand van ons scoutsjaar. Hopelijk wordt het ook de beste maand van het jaar. Goed opletten voor

Nadere informatie