Teksten en misintenties voor de uitgave van week 02 (periode 17 januari tot 23 januari 2014) graag binnen voor 9 januari.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Teksten en misintenties voor de uitgave van week 02 (periode 17 januari tot 23 januari 2014) graag binnen voor 9 januari."

Transcriptie

1 Informatie parochieblad; editie van 7 januari KERK & leven Meeuwen-Gruitrode FEDERATIENIEUWS MEEUWEN-GRUITRODE Teksten en misintenties voor de uitgave van week 02 (periode 17 januari tot 23 januari 2014) graag binnen voor 9 januari. KERSTONTMOETING MET TOCHTGENOTEN Zaterdagmiddag 27 december om 12 u verzamelden Tochtgenoten in het Cultuurpunt te Gruitrode voor hun jaarlijkse kerstontmoeting met wie het niet zo breed hebben of er alleen voor staan om te vieren. Met subsidiegelden van de overheid, met sponsoring van de Sint Antoniusviering en met de gulle giften van bloemstukjes en met divers kerstgebak van plaatselijke bakkers is er een heus kerstmaal mogelijk. Een familie met muzikale talenten brengt kerstsfeer bij de gasten en zij krijgen op hun elan iedereen mee om kerstliederen te zingen. Een team van blijmoedige vrijwilligers bedienen de gasten terwijl ze er een praatje mee maken. Vier maatschappelijk assistenten van Welzijnspunt (OCMW) luisteren even bij hun kennissen hoe ze het maken en hoe zij er zich in deze andere context bij voelen. De groep die de kookcursus volgen zijn kort bij mekaar gekropen. Zij maken zich wat zorgen of de kookcursus wel kan verder blijven lopen nu een sponsor tijdelijk onderbreekt. Met de uitspraak geen zorgen daar over, want er zijn best nog mogelijkheden kunnen zij gerust de feestsfeer verder zetten. Nog iemand verloor net een familielid en is opgelucht haar beleving hierbij aan andere gasten te kunnen vertellen. Na het hoofdgerecht gaan een vijftiental gasten een frisse neus halen met een wandeling door de Royestraat en Groenstraat. De kinderen genieten er voluit van de vers gevallen sneeuw. Een Parijs meisje van 4 jaar dat voor de kerstvakantie te gast is bij een familie wil zelf een gerolde sneeuwbal mee naar huis nemen. Zou dat wel lukken? De koffie en gebak achteraf smaken des te beter. De kinderen gaan nog even hun inkleurtekening afmaken. Met een klein attentie in de hand vertrekken de gasten weer naar huis, nog net voor het donker is en mogelijk weer glad wordt. Bedankt en een goed Nieuwjaar 2015! krijgen we bij herhaling te horen. En dat verhopen wij ook voor al wie er om gezondheids- of andere redenen niet konden bijzijn. Wat vooral bijblijft is dat de gasten rustig en gezellig met mekaar konden praten. Luisteren naar mekaars verhaal en mekaar laten voelen dat er aandacht voor mekaar is. Sommigen worden er bij dit samenzijn even wat weemoedig bij omdat zij de kort-bij-mekaar-sfeer erg missen in hun dagelijks bestaan. Volgend jaar vieren we weer. Maar tussendoor de kansen nemen om mekaar te zien, samen iets doen en naar mekaar luisteren : daar wil Tochtgenoten verder werk van maken.. LANCEERMOMENT BROEDERLIJK DELEN - vanaf 9.00 u In Scholen Kindsheid Jesu, Kempische Steenweg 400, Hasselt Vermijd wachtrijen en schrijf vooraf in via Bestel vooraf (uiterlijk 2 januari) je campagnematerialen via winkel.broederlijkdelen.be en je pakket ligt klaar op het lanceermoment.

2 CHRISTEN FORUM NODIGT UIT Maandag 19 januari 2015 om uur in Cultureel Centrum Hasselt Onze verantwoordelijkheid voor Europees burgerschap door Patrick Daly, Secretaris-Generaal van de Commissie van Bisschoppenconferenties van de Europese Unie. Samen met de spreker bezinnen wij ons over de vraag wat wij vanuit het evangelisch appél en vanuit de sociale leer van de Kerk kunnen bijdragen aan de discussies over Europa. Iedereen is welkom. Toegang gratis. PAROCHIENIEUWS ELLIKOM Gezinsviering op kerstavond In een volle kerk, met stemmige liederen, met een voorganger die de ware betekenis van Kerstmis in de verf zette en kinderen die met grote overgave het kerstverhaal brachten is op kerstavond de geboorte van Jezus in de wereld herdacht. Zijn wij zoals de herders voldoende aandachtig en open om Hem ook vandaag in ons leven en in de wereld te zien en naar zijn voorbeeld te leven? Collecte voor Sint Vincentius De collecte met Kerstmis voor Sint Vincentius Bree bracht 215 euro op. Hiermede kan de werking voor de minderbedeelden ondersteund worden. Bedankt voor uw bijdrage. Parochieteam Het parochieteam komt samen op dinsdag 6 januari 2015 om 19u30 bij de zusters. Nieuwjaarsreceptie Op zaterdag 17 januari 2015 is er na de eucharistieviering van uur een nieuwjaarsreceptie voor al wie betrokken is bij onze parochiaal leven. Een uitnodiging volgt. Vormselcatechese De vormelingen komen terug samen op 17 januari om uur in het buurthuis. Brief van pater Gerard Geyskens uit Suriname Dierbare vrienden en weldoeners van ons werk in Suriname, Kerstmis staat voor de deur drukke dagen komen op ons af. Kerstmis is ook het feest, waarop wij elkaar goede wensen toesturen en mekaar ook een gezegend en voorspoedig nieuw jaar toewensen. Dat wil ik met deze korte brief ook doen. Ik wil eenieder van harte danken voor de steun en de belangstelling die u voor ons werk hier in Suriname hebt betoond in al die voorbije jaren. Voor mijn broer René zijn er dat al 35 en voor mij 26 en P.Jef was 15 jaren hier werkzaam. In totaal 76 jaren. Wij mochten in al die jaren zoveel steun en bemoediging van u allen ontvangen, waarvoor onze oprechte dank. Zo stilaan voelen P.René en ik, dat het niet meer zo vlot gaat als vroeger. Maar ik las onlangs in een boek van Professor Charles Delhez, een Belgische pater Jezuïet : Een pastoor moet niet alles doen.; hij moet er wel voor zorgen dat alles wordt gedaan. Pater René gaat in de komende dagen zijn parochies overdragen aan P.Jan Geerits, die op 3 augustus naar Suriname is gekomen. De gezondheid van René is niet zo geweldig, en hij zal dan waarschijnlijk bij mij op de pastorie komen wonen. De eerste keer sinds 1958 dat wij weer samen gaan wonen. Dus

3 u kan voortaan via dit adres ook hem bereiken en verdere informatie laten wij u na nieuwjaar toekomen. Ik wens u allen, met uw geliefden, mede namens P.René, gezegende Kerstdagen toe en een voorspoedig P.Gerard Geyskens. GRUITRODE OVERLIJDEN Op 16 december overleed te Waterschei Mi Ramaekers. Zij bereikte de leeftijd van 86 jaar. Van haar hebben we afscheid genomen tijdens de uitvaartliturgie op 20 december in onze kerk. Op 26 december overleed te Gruitrode Getrudis Klaps in de leefijd van 82 jaar. We hebben van haar afscheid genomen tijdens de uitvaartliturgie op 3 januari. En eveneens op 26 december overleed te Waterschei Johny Goossens in de leeftijd van 66 jaar. Van hem namen we afscheid tijdens de uitvaartliturgie op 30 december. Aan allen die getroffen zijn door dit heengaan betuigen we ons diep meeleven. MEEUWEN KERSTWENSEN PATER MICHEL RUYTERS Kigali 19/12/2014 Beste Vrienden, Waarschijnlijk is het bij jullie al heel wat frisser geworden!!! Misschien hebben wij het verlof wel al gemeen. Het groot verlof loopt hier trouwens naar het einde toe en men is druk bezig met het begin van het nieuwe schooljaar. Maar geen probleem, wij kregen van het ministerie er enkele weken bij. Begin van het schooljaar: 26 januari Het ministerie bracht ook enkele veranderingen aan in het onderwijs, of misschien beter, staat erop dat voor 2015 de curricula à la lettre worden toegepast. Er moet nu met modulen gewerkt worden en voor elke vorming werd een flowchart opgemaakt!!! Gedaan met vakken die van het begin van het schooljaar tot het einde toe doorlopen. Men mag ook niet meer beginnen met de vorming in VTC alvorens de eerste drie jaren van het middelbaar af te hebben (Tronc Commun). Nu, dat was voor ons al zo sinds 2011, maar men keek niet zo nauw!!! Elke leerling heeft nu een identificatiefiche waar de volledige schoolgeschiedenis op staat en daardoor eigenlijk volledig identificeerbaar is met een codenummer. Dit zal zeker het controlewerk van het ministerie vergemakkelijken. De directies van de VTC kregen een vorming voor het toepassen van het nieuwe systeem. De sessie voor de leraars ging nog niet door!!! VTC betekent Vocational Training Centre, een éénjarige technische vorming die toegang moet geven tot het bedrijfsleven. Het Patro is gedaan, de Gatenga CUP voor de voetbal eveneens. Elke dag waren er hier wat activiteiten, in de voormiddag spel met de kleineren. In de namiddag sportcompetities met de groteren!! Een grote regenvlaag deed zoveel water van de omliggende heuvels naar beneden komen dat 60 m omheining muur het begaven. Dus geen poort meer nodig om de jongeren binnen te laten. Trouwens, waarom een omweg maken om naar de poort te gaan als men voorbij zo een groot gat moet? De postulanten zullen volgende week hun eerste trimester ook afmaken. Het is een mooie en gemotiveerde groep. Aangenaam om er les te geven!!

4 Maar eerst zijn er nog de Jeux Salésiens, nog juist voor Kerstmis. Gedurende het groot verlof was er natuurlijk heel wat minder te doen op pastoraal vlak in de scholen. Alleen de zustergemeenschappen bleven nog over. In Rugunga, bij de salesiaanse zusters, in de stad Kigali, ligt er ook een grote middelbare school: Lycée de Kigali. De leraars van het middelbaar zijn daar bezig met het verbeteren van de staatsexamens. Elke morgen komen zij bij «onze zusters» naar de eucharistieviering, om 6h15. De kapel van de zusters zit vol. Weldra is het weer Kerstmis en Nieuwjaar. De tijd gaat snel en de wenskaarten komen ook hier al binnen!!! Ik wens jullie een zalig Kerstfeest. Gedurende deze advent kregen we nog eens de tijd voor een nieuwe start!! Vrede op aarde zal nog wel even op zich laten wachten in onze regio!! Daarvoor zijn de belangen te groot. Maar dat belet natuurlijk niet te blijven hopen. Ook een prettig nieuwjaar aan iedereen. Ik wens jullie het allerbeste. Noheri Nziza, numwaka musha muhire!!!! Michel GEBED VAN DE WEEK Doop van de Heer Iemand moet thuis zijn Heer, wanneer jij komt. Iemand moet op jou wachten, beneden bij de stroom, voor de stad. Iemand moet toch naar je uitkijken, dag en nacht. Wie weet wanneer je komt? Heer iemand moet je zien komen door het traliewerk van het huis. Iemand moet waken om te melden dat jij er aan komt, Heer. Want je komt toch op een moment dat we je niet verwachten, als een dief in de nacht. Waken, vol attentie dat is onze diepste dienst, dat is ons diepste menszijn. De wereld rondom ons, loopt buiten rond, en s nachts is hij ook niet thuis. Denkt hij er nog wel aan dat jij komt? Want jij bent de Heer en komen doe je zeker. Iemand moet het geloven, thuis zijn om middernacht, om voor jou de deur te openen en je binnen te laten, wanneer en waar je ook aanklopt. Kom bij mij binnen, Heer, ik weet dat je goed nieuws brengt, ik geloof dat je mijn kant kiest, altijd. Je wacht soms lang om te komen, stuur me geduld om het uit te houden. Kom Heer, en wacht niet langer, jouw nabijheid maakt sterk. In de stilte van mijn hart kijk ik naar je uit

5 EUCHARISTIEVIERINGEN ELLIKOM u. Herdenking Coppelmans Wil Voor de overledenen van de parochie Maandag 12 januari GRUITRODE u.herdenking Mia Ramaekers Goossens Johny Stichtingen Hubert Casters en Gerardine Donné E.H Theodoor Smeets Christ Dreezen, Mia Heymans, zonen Paul en Jos. Jaarmissen Jean Ramaekers - Janssen Andere intenties: Theo en Maria Stienaers - Fraiponts en Johan Maandag 12 januari MEEUWEN u. Stichtingen Jan en Maria Houben-Luyten Echtgenoten Michel en Elisa Ceyssens-Vliegen en dochter Rosa Andere intenties Jozef en Agnes Houben-Luyten Echtgenoten Luyten-Camps Echtgenoten Kelchtermans-Vliegen Hendrik Jansen-Snokx, Antoon en Too Moors-Jansen, Michel en Lena Schoofs-Moors en dochter Jeanne Echtgenoten Jansen-Vandijk, Oyen-Jansen en Hubert Evens Kristof Kelchtermans Jef Geers en Catho Bongaers (buren) Familie Plessers-Nijs, zoon en kleinzoon Zondag 11 januari u. Stichtingen Echtgenoten Vandekerkhof-Voortmans, kinderen en kleinkinderen Echtgenoten Soogen-Evens Louis en Maria

6 Echtgenoten Henri Theuwissen en Gertrudis Limerkens Andere intenties Jan Houben en Agnes Bloemen en dochter Rita Echtgenoten Jan Indekeu en Maria Barbara Claes en Lucienne Mentens en Johan Indekeu Dinsdag 13 januari NEERGLABBEEK Zondag 11 januari u. Dinsdag 13 januari WIJSHAGEN Zondag 11 januari 9.00 u. Stichtingen EH Baptist Woensdag 14 januari Missen van zondag PLOCKROY u. Jaarmissen Bèr Knevels

Teksten en misintenties voor de uitgave van week 19 (periode 13 mei 19 mei 2017) graag binnen voor 5 mei.

Teksten en misintenties voor de uitgave van week 19 (periode 13 mei 19 mei 2017) graag binnen voor 5 mei. Informatie parochieblad: editie van 3 mei 2017 Editie: 3800 KERK & leven Meeuwen-Gruitrode FEDERATIENIEUWS MEEUWEN-GRUITRODE Teksten en misintenties voor de uitgave van week 19 (periode 13 mei 19 mei 2017)

Nadere informatie

Teksten en misintenties voor de uitgave van de week 52 (periode 31 december tot 6 januari 2017) graag binnen voor 16 december.

Teksten en misintenties voor de uitgave van de week 52 (periode 31 december tot 6 januari 2017) graag binnen voor 16 december. Informatie parochieblad: editie van 21 december 2016 KERK & leven Meeuwen-Gruitrode FEDERATIENIEUWS MEEUWEN-GRUITRODE Teksten en misintenties voor de uitgave van de week 52 (periode 31 december tot 6 januari

Nadere informatie

Informatie parochieblad: editie van 3 april 2019 KERK & leven Meeuwen-Gruitrode

Informatie parochieblad: editie van 3 april 2019 KERK & leven Meeuwen-Gruitrode Informatie parochieblad: editie van 3 april 2019 KERK & leven Meeuwen-Gruitrode FEDERATIENIEUWS MEEUWEN-GRUITRODE Teksten en misintenties voor de uitgave van de week 15 (periode 13 april 19 april 2019

Nadere informatie

Informatie parochieblad: editie van 9 augustus KERK & leven Meeuwen-Gruitrode

Informatie parochieblad: editie van 9 augustus KERK & leven Meeuwen-Gruitrode Informatie parochieblad: editie van 9 augustus 2017. KERK & leven Meeuwen-Gruitrode FEDERATIENIEUWS MEEUWEN-GRUITRODE Teksten en misintenties voor de uitgave van de week 33 (periode 19 augustus 25 augustus

Nadere informatie

Teksten en misintenties voor de uitgave van week 1 (periode 10 januari tot 16 januari) graag binnen voor vrijdag 2 januari.

Teksten en misintenties voor de uitgave van week 1 (periode 10 januari tot 16 januari) graag binnen voor vrijdag 2 januari. Informatie parochieblad editie van 24 december 2014 KERK & leven Meeuwen-Gruitrode FEDERATIENIEUWS MEEUWEN-GRUITRODE Teksten en misintenties voor de uitgave van week 1 (periode 10 januari tot 16 januari)

Nadere informatie

Informatie uit het parochieblad: editie van 13 februari KERK & leven Meeuwen-Gruitrode

Informatie uit het parochieblad: editie van 13 februari KERK & leven Meeuwen-Gruitrode Informatie uit het parochieblad: editie van 13 februari 2019. KERK & leven Meeuwen-Gruitrode FEDERATIENIEUWS MEEUWEN-GRUITRODE Teksten en misintenties voor de uitgave van de week 8 (periode 23 februari

Nadere informatie

Teksten en misintenties voor de uitgave van week 17 (periode 2 mei tot 8 mei 2015) graag binnen voor 24 april.

Teksten en misintenties voor de uitgave van week 17 (periode 2 mei tot 8 mei 2015) graag binnen voor 24 april. Informatie parochieblad editie van 22 april 2015. KERK & leven Meeuwen-Gruitrode FEDERATIENIEUWS MEEUWEN-GRUITRODE Teksten en misintenties voor de uitgave van week 17 (periode 2 mei tot 8 mei 2015) graag

Nadere informatie

Teksten en misintenties voor de uitgave van week 33 (periode 16 tot 22 augustus) graag binnen voor vrijdag 8 augustus.

Teksten en misintenties voor de uitgave van week 33 (periode 16 tot 22 augustus) graag binnen voor vrijdag 8 augustus. Informatie van en voor de parochies van Meeuwen-Gruitrode Parochieblad editie: 6 augustus 2014 FEDERATIENIEUWS MEEUWEN-GRUITRODE Teksten en misintenties voor de uitgave van week 33 (periode 16 tot 22 augustus)

Nadere informatie

Informatie parochieblad editie van 5 november 2014 KERK & leven Meeuwen-Gruitrode

Informatie parochieblad editie van 5 november 2014 KERK & leven Meeuwen-Gruitrode Informatie parochieblad editie van 5 november 2014 KERK & leven Meeuwen-Gruitrode FEDERATIENIEUWS MEEUWEN-GRUITRODE Teksten en misintenties voor de uitgave van week 46 (periode 15 november tot 21 november)

Nadere informatie

Teksten en misintenties voor de uitgave van week 32 (periode 9 tot 15 augustus) graag binnen voor vrijdag 1 augustus.

Teksten en misintenties voor de uitgave van week 32 (periode 9 tot 15 augustus) graag binnen voor vrijdag 1 augustus. Informatie parochieblad voor en van parochies Meeuwen-Gruitrode Voor de weken 26-27-28 (29 juni tot 13 juli) Editie van 25 juni 2014 FEDERATIENIEUWS MEEUWEN-GRUITRODE Teksten en misintenties voor de uitgave

Nadere informatie

Teksten en misintenties voor de uitgave van de week 37 (periode 17 september tot 23 september 2016) graag binnen voor 9 september.

Teksten en misintenties voor de uitgave van de week 37 (periode 17 september tot 23 september 2016) graag binnen voor 9 september. Informatie parochieblad: editie van 7 september 2016. KERK & leven Meeuwen-Gruitrode FEDERATIENIEUWS MEEUWEN-GRUITRODE Teksten en misintenties voor de uitgave van de week 37 (periode 17 september tot 23

Nadere informatie

Teksten en misintenties voor de uitgave van week 38 (periode 20 september tot 26 september) graag binnen voor vrijdag 12 september.

Teksten en misintenties voor de uitgave van week 38 (periode 20 september tot 26 september) graag binnen voor vrijdag 12 september. Parochieblad Informatie editie van 10 september 2014 Kerk & leven Meeuwen-Gruitrode FEDERATIENIEUWS MEEUWEN-GRUITRODE Teksten en misintenties voor de uitgave van week 38 (periode 20 september tot 26 september)

Nadere informatie

Planning vieringen tijdens Goede Week en Paasweekend

Planning vieringen tijdens Goede Week en Paasweekend Informatie parochieblad editie van 4 maart 2015 KERK & leven Meeuwen-Gruitrode FEDERATIENIEUWS MEEUWEN-GRUITRODE Teksten en misintenties voor de uitgave van week 10 (periode 14 maart tot 20 maart 2015)

Nadere informatie

Informatie parochieblad voor de weken: (25 juli tot 12 augustus). Editie van 22 juli. KERK & leven Meeuwen-Gruitrode.

Informatie parochieblad voor de weken: (25 juli tot 12 augustus). Editie van 22 juli. KERK & leven Meeuwen-Gruitrode. Informatie parochieblad voor de weken: 29-30-31 (25 juli tot 12 augustus). Editie van 22 juli. KERK & leven Meeuwen-Gruitrode. FEDERATIENIEUWS MEEUWEN-GRUITRODE Teksten en misintenties voor de uitgave

Nadere informatie

FEDERATIENIEUWS MEEUWEN-GRUITRODE

FEDERATIENIEUWS MEEUWEN-GRUITRODE Informatie parochieblad: editie van 28 november 2018 KERK & leven Meeuwen-Gruitrode FEDERATIENIEUWS MEEUWEN-GRUITRODE Teksten en misintenties voor de uitgave van de week 49 (periode 8 december 14 december

Nadere informatie

zijn eigen taak heeft

zijn eigen taak heeft ... waarin ieder zijn eigen taak heeft Beste jongens en meisjes, Wij zijn blij dat wij vandaag rond deze tafel mogen samen zitten. Jullie zijn in de voorbije maanden dikwijls samengekomen om je op deze

Nadere informatie

Informatie parochieblad: editie van 5 december 2018 KERK & leven Meeuwen-Gruitrode

Informatie parochieblad: editie van 5 december 2018 KERK & leven Meeuwen-Gruitrode Informatie parochieblad: editie van 5 december 2018 KERK & leven Meeuwen-Gruitrode FEDERATIENIEUWS MEEUWEN-GRUITRODE Parochieblad: ABONNEMENTEN + PLAATSELIJKE REDACTIE Ellikom : Jos Ceyssens Gsm 0497/

Nadere informatie

Informatie parochieblad: editie van 2 mei 2019 KERK & leven Meeuwen-Gruitrode

Informatie parochieblad: editie van 2 mei 2019 KERK & leven Meeuwen-Gruitrode Informatie parochieblad: editie van 2 mei 2019 KERK & leven Meeuwen-Gruitrode FEDERATIENIEUWS MEEUWEN-GRUITRODE Teksten en misintenties voor de uitgave van de week 19 (periode 11 mei 17 mei 2019 graag

Nadere informatie

Adventscampagne 2014 Iedereen beschermd tegen armoede? Tekst uit de liturgiemap van Campagne Welzijnszorg 2014

Adventscampagne 2014 Iedereen beschermd tegen armoede? Tekst uit de liturgiemap van Campagne Welzijnszorg 2014 Informatie parochieblad: editie van 26 november 2014. KERK & leven Meeuwen-Gruitrode FEDERATIENIEUWS MEEUWEN-GRUITRODE Teksten en misintenties voor de uitgave van week 49 (periode 6 december tot 12 december)

Nadere informatie

Teksten en misintenties voor de uitgave van week 45 (periode 14 november tot 20 november 2015) graag binnen voor 6 november.

Teksten en misintenties voor de uitgave van week 45 (periode 14 november tot 20 november 2015) graag binnen voor 6 november. Informatie parochieblad editie van 4 november 2015 KERK & leven Meeuwen-Gruitrode FEDERATIENIEUWS MEEUWEN-GRUITRODE Teksten en misintenties voor de uitgave van week 45 (periode 14 november tot 20 november

Nadere informatie

Informatie parochieblad: editie van 6 februari 2019 KERK & leven Meeuwen-Gruitrode

Informatie parochieblad: editie van 6 februari 2019 KERK & leven Meeuwen-Gruitrode Informatie parochieblad: editie van 6 februari 2019 KERK & leven Meeuwen-Gruitrode FEDERATIENIEUWS MEEUWEN-GRUITRODE Teksten en misintenties voor de uitgave van de week 7 (periode 16 februari 22 februari

Nadere informatie

Teksten en misintenties voor de uitgave van week 10 (periode 12 maart tot 19 maart 2016) graag binnen voor 4 maart.

Teksten en misintenties voor de uitgave van week 10 (periode 12 maart tot 19 maart 2016) graag binnen voor 4 maart. Informatie parochieblad: editie van 2 maart 2016 KERK & leven Meeuwen-Gruitrode FEDERATIENIEUWS MEEUWEN-GRUITRODE Teksten en misintenties voor de uitgave van week 10 (periode 12 maart tot 19 maart 2016)

Nadere informatie

Informatie parochieblad: editie van oktober 2017 KERK & leven Meeuwen-Gruitrode

Informatie parochieblad: editie van oktober 2017 KERK & leven Meeuwen-Gruitrode Informatie parochieblad: editie van oktober 2017 KERK & leven Meeuwen-Gruitrode FEDERATIENIEUWS MEEUWEN-GRUITRODE Teksten en misintenties voor de uitgave van de week 41 (periode 14 oktober 20 oktober 2017)

Nadere informatie

Teksten en misintenties voor de uitgave van week 36 (periode 12 september tot 18 september 2015) graag binnen voor 4 september.

Teksten en misintenties voor de uitgave van week 36 (periode 12 september tot 18 september 2015) graag binnen voor 4 september. Informatie parochieblad: editie van 2 september 2015. KERK & leven Meeuwen-Gruitrode FEDERATIENIEUWS MEEUWEN-GRUITRODE Teksten en misintenties voor de uitgave van week 36 (periode 12 september tot 18 september

Nadere informatie

DEURNE-ZUID : HEILIGE LODEWIJK VAN MONTFORT, H. PIUS X, SINT-JOZEF EN SINT- ROCHUS.

DEURNE-ZUID : HEILIGE LODEWIJK VAN MONTFORT, H. PIUS X, SINT-JOZEF EN SINT- ROCHUS. DEURNE-ZUID : HEILIGE LODEWIJK VAN MONTFORT, H. PIUS X, SINT-JOZEF EN SINT- ROCHUS. HEILIGE LODEWIJK VAN MONTFORT VIERINGEN & WOORD- EN COMMUNIEDIENST Op kerstavond, maandag 24 dec., is er om 20.00u een

Nadere informatie

Informatie parochieblad: editie van 11 oktober KERK & leven Meeuwen-Gruitrode

Informatie parochieblad: editie van 11 oktober KERK & leven Meeuwen-Gruitrode Informatie parochieblad: editie van 11 oktober 2017. KERK & leven Meeuwen-Gruitrode FEDERATIENIEUWS MEEUWEN-GRUITRODE Teksten en misintenties voor de uitgave van de week 42 (periode 21 oktober 27 oktober

Nadere informatie

GELOOFSGEMEENSCHAP SINT-JACOBUS LICHTERVELDE GELOOFSGEMEENSCHAP SINT-HENRICUS TORHOUT

GELOOFSGEMEENSCHAP SINT-JACOBUS LICHTERVELDE GELOOFSGEMEENSCHAP SINT-HENRICUS TORHOUT GELOOFSGEMEENSCHAP SINT-JACOBUS LICHTERVELDE GELOOFSGEMEENSCHAP SINT-HENRICUS TORHOUT Voorwoord Vooreerst willen we jou een goeie dag wensen, jij die nu deze folder leest. Een goeie dag vanwege jullie

Nadere informatie

Bezoek van Bisschop Patrick Hoogmartens aan ons dekenaat

Bezoek van Bisschop Patrick Hoogmartens aan ons dekenaat Informatie parochieblad editie van 14 oktober 2015 KERK & leven Meeuwen-Gruitrode FEDERATIENIEUWS MEEUWEN-GRUITRODE Teksten en misintenties voor de uitgave van week 42 (periode 24 oktober tot 30 oktober

Nadere informatie

Informatie parochieblad: editie van 5 oktober 2016 KERK & leven Meeuwen-Gruitrode

Informatie parochieblad: editie van 5 oktober 2016 KERK & leven Meeuwen-Gruitrode Informatie parochieblad: editie van 5 oktober 2016 KERK & leven Meeuwen-Gruitrode FEDERATIENIEUWS MEEUWEN-GRUITRODE Teksten en misintenties voor de uitgave van de week 41 (periode 15 oktober tot 21 oktober

Nadere informatie

Teksten en misintenties voor de uitgave van week 23 (periode 11 juni tot 17 juni 2016) graag binnen voor 3 juni.

Teksten en misintenties voor de uitgave van week 23 (periode 11 juni tot 17 juni 2016) graag binnen voor 3 juni. Informatie parochieblad: editie van 1 juni 2016. KERK & leven Meeuwen-Gruitrode FEDERATIENIEUWS MEEUWEN-GRUITRODE Teksten en misintenties voor de uitgave van week 23 (periode 11 juni tot 17 juni 2016)

Nadere informatie

Vrouwenpopkoor Singasong viert haar 20-jarig jubileum met Chrystal Songs

Vrouwenpopkoor Singasong viert haar 20-jarig jubileum met Chrystal Songs Informatie parochieblad: editie van 29 juni 2016. KERK & leven Meeuwen-Gruitrode FEDERATIENIEUWS MEEUWEN-GRUITRODE Teksten en misintenties voor de uitgave van de weken 29-30 -31 (periode 23 juli tot 12

Nadere informatie

Nieuwsbrief No

Nieuwsbrief No Nieuwsbrief No. 9 20-12-2013 Cursusjaar 2013-2014 Inhoud: - Belangrijke data - Mededeling gr. 3-4 - Impressie Lichtjestocht (Kerst) - Activiteiten kerstvakantie. 1 Belangrijke data: Kerstvakantie: 21 december

Nadere informatie

DE KALENDER EEN NIEUW BEGIN: WELKOM. Dag lezer,

DE KALENDER EEN NIEUW BEGIN: WELKOM. Dag lezer, DE KALENDER Donderdag 5 januari 13.30 u. COVDA Sint-Vincentius (Kring Maisstraat) Voedselbedeling (Maisstraat 20) Zondag 8 januari Feest van de Openbaring Maandag 9 januari 13.30 u. Hobbyclub Sint-Vincentius

Nadere informatie

Welke ster imponeert ons?

Welke ster imponeert ons? Welke ster imponeert ons? Kerstspecial 2016 Parochie St. Barnabas & Parochie H. Bartholomeus Haastrecht Schoonhoven Algemene informatie Pastoor J.E.M. van der Mee 0182-382455 vandermee@kerkmail.nl St.

Nadere informatie

Teksten en misintenties voor de uitgave van week 43 (periode 31 oktober tot 6 november 2015) graag binnen voor 16 oktober.

Teksten en misintenties voor de uitgave van week 43 (periode 31 oktober tot 6 november 2015) graag binnen voor 16 oktober. Informatie parochieblad editie van 21 oktober 2015) KERK & leven Meeuwen-Gruitrode FEDERATIENIEUWS MEEUWEN-GRUITRODE Teksten en misintenties voor de uitgave van week 43 (periode 31 oktober tot 6 november

Nadere informatie

Kerstavond in de Open Kring De stal, Het kind en Jij en Ik Liederen

Kerstavond in de Open Kring De stal, Het kind en Jij en Ik Liederen Kerstavond in de Open Kring De stal, Het kind en Jij en Ik Liederen 1 Komt allen tezamen Komt allen tezamen, jubelend van vreugde: Komt nu, o komt nu naar Bethlehem! Ziet nu de vorst der englen hier geboren.

Nadere informatie

FEDERATIENIEUWS MEEUWEN-GRUITRODE

FEDERATIENIEUWS MEEUWEN-GRUITRODE Informatie parochieblad: editie van 21 november 2018 KERK & leven Meeuwen-Gruitrode FEDERATIENIEUWS MEEUWEN-GRUITRODE Teksten en misintenties voor de uitgave van de week 48 (periode 1 december 7 december

Nadere informatie

Teksten en misintenties voor de uitgave van de week 48 (periode 3 december tot 9 december 2016) graag binnen voor 25 november.

Teksten en misintenties voor de uitgave van de week 48 (periode 3 december tot 9 december 2016) graag binnen voor 25 november. Informatie parochieblad: editie van 23 november 2016 KERK & leven Meeuwen-Gruitrode FEDERATIENIEUWS MEEUWEN-GRUITRODE Teksten en misintenties voor de uitgave van de week 48 (periode 3 december tot 9 december

Nadere informatie

19.00 u Avondviering u. Avondviering u. Avondviering HEILIGE PIUS X

19.00 u Avondviering u. Avondviering u. Avondviering HEILIGE PIUS X HEILIGE PIUS X Zaterdag 4 maart. H. Casimirus 17.00 u. Avondviering. Zlm. Hilda Avonts en Zlm. Louis Van Gool. Zondag 5 maart. Eerste Zondag van de Veertigdagentijd. 11.15 u. Plechtige hoogmis. Zlm. Bertha

Nadere informatie

Informatie parochieblad: editie van 28 oktober 2015. KERK & leven Meeuwen-Gruitrode FEDERATIENIEUWS MEEUWEN-GRUITRODE

Informatie parochieblad: editie van 28 oktober 2015. KERK & leven Meeuwen-Gruitrode FEDERATIENIEUWS MEEUWEN-GRUITRODE Informatie parochieblad: editie van 28 oktober 2015. KERK & leven Meeuwen-Gruitrode FEDERATIENIEUWS MEEUWEN-GRUITRODE Teksten en misintenties voor de uitgave van week 44 (periode 7 november tot 13 november

Nadere informatie

Aandacht!! NIEUWE INDELING VAN DE WEEK-END VIERINGEN VANAF 5 SEPTEMBER 2015

Aandacht!! NIEUWE INDELING VAN DE WEEK-END VIERINGEN VANAF 5 SEPTEMBER 2015 Informatie parochieblad voor de weken 26-27-28; editie van 1 juli 2015. KERK & leven Meeuwen-Gruitrode FEDERATIENIEUWS MEEUWEN-GRUITRODE Teksten en misintenties voor de uitgave van weken 29-30-31 (periode

Nadere informatie

Teksten en misintenties voor de uitgave van de week 40 (periode 7 oktober 13 oktober 2017) graag binnen voor 29 september.

Teksten en misintenties voor de uitgave van de week 40 (periode 7 oktober 13 oktober 2017) graag binnen voor 29 september. Informatie parochieblad: editie van 27 september 2017. KERK & leven Meeuwen-Gruitrode FEDERATIENIEUWS MEEUWEN-GRUITRODE Teksten en misintenties voor de uitgave van de week 40 (periode 7 oktober 13 oktober

Nadere informatie

Teksten en misintenties voor de uitgave van week 20 (periode 23 mei tot 30 mei 2015) graag binnen voor 15 mei.

Teksten en misintenties voor de uitgave van week 20 (periode 23 mei tot 30 mei 2015) graag binnen voor 15 mei. Informatie vermeld in het parochieblad: editie van 13 mei 2015. KERK & leven Meeuwen-Gruitrode FEDERATIENIEUWS MEEUWEN-GRUITRODE Teksten en misintenties voor de uitgave van week 20 (periode 23 mei tot

Nadere informatie

Komende evenementen. DINSDAG 10 JANUARI 2017 modeshow Dimoda Plus. Komende evenementen. DECEMBER 2016 Jg 4, nr11

Komende evenementen. DINSDAG 10 JANUARI 2017 modeshow Dimoda Plus. Komende evenementen. DECEMBER 2016 Jg 4, nr11 Komende evenementen DINSDAG 10 JANUARI 2017 modeshow Dimoda Plus Komende evenementen DECEMBER 2016 Jg 4, nr11 Kerstmis Laat de liefde toch niet ondersneeuwen. Vries je droom niet in. Al zijn we slechts

Nadere informatie

Jongerenontmoeting Taizé in Praag - Ervaringsverslag

Jongerenontmoeting Taizé in Praag - Ervaringsverslag Informatie parochieblad: editie van 28 januari 2015. KERK & leven Meeuwen-Gruitrode FEDERATIENIEUWS MEEUWEN-GRUITRODE Teksten en misintenties voor de uitgave van week 5 (periode 7 februari tot 13 februari

Nadere informatie

Teksten en misintenties voor de uitgave van week 52 (periode 27 december tot 9 januari) graag binnen voor vrijdag 19 december.

Teksten en misintenties voor de uitgave van week 52 (periode 27 december tot 9 januari) graag binnen voor vrijdag 19 december. Informatie parochieblad editie van 17 december 2014. KERK & leven Meeuwen-Gruitrode FEDERATIENIEUWS MEEUWEN-GRUITRODE Teksten en misintenties voor de uitgave van week 52 (periode 27 december tot 9 januari)

Nadere informatie

PAROCHIES DEURNE-ZUID : HEILIGE LODEWIJK VAN MONTFORT, H. PIUS X, SINT-JOZEF EN SINT- ROCHUS.

PAROCHIES DEURNE-ZUID : HEILIGE LODEWIJK VAN MONTFORT, H. PIUS X, SINT-JOZEF EN SINT- ROCHUS. PAROCHIES DEURNE-ZUID : HEILIGE LODEWIJK VAN MONTFORT, H. PIUS X, SINT-JOZEF EN SINT- ROCHUS. Eucharistie- en Gebedsvieringen HEILIGE LODEWIJK VAN MONTFORT VIERINGEN & WOORD- EN COMMUNIEDIENST ZONDAG om

Nadere informatie

Preek voor Kerstnacht 2015 jaar C

Preek voor Kerstnacht 2015 jaar C Preek voor Kerstnacht 2015 jaar C Welkom allemaal in deze prachtige, versierde kerk om samen de geboorte van onze Heer te vieren. Het is een Groot feest! God komt in de geschiedenis aanwezig als mens,

Nadere informatie

Uitvaartviering in de Emmaüsparochie in Uithoorn

Uitvaartviering in de Emmaüsparochie in Uithoorn Uitvaartviering in de Emmaüsparochie in Uithoorn informatie voorafgaand aan het gesprek over de uitvaart Hij is niet hier, hij is immers opgestaan, zoals hij gezegd heeft. Mt 28,6 Inleiding Het is belangrijk

Nadere informatie

FEDERATIENIEUWS MEEUWEN-GRUITRODE

FEDERATIENIEUWS MEEUWEN-GRUITRODE Informatie parochieblad: editie van 2 januari 2019 KERK & leven Meeuwen-Gruitrode FEDERATIENIEUWS MEEUWEN-GRUITRODE Teksten en misintenties voor de uitgave van de week 2 (periode 12 januari 18 januari

Nadere informatie

Eucharistieviering van 25 december 2013 Geboorte van de Heer

Eucharistieviering van 25 december 2013 Geboorte van de Heer Eucharistieviering van 25 december 2013 Geboorte van de Heer Vooraf zingt het koor: Puer natus. Intredelied: nr. 205: Heden zal uw redder komen. Begroeting P. Wie u ook bent, wat u ook zoekt, van waar

Nadere informatie

Wij hebben ervaren hoe velen hebben meegeleefd, tijdens de ziekte en na het overlijden van mijn/onze... Voornaam Achternaam

Wij hebben ervaren hoe velen hebben meegeleefd, tijdens de ziekte en na het overlijden van mijn/onze... Voornaam Achternaam Wij hebben ervaren hoe velen hebben meegeleefd, tijdens de ziekte en na het overlijden van mijn/onze... Een ieder koos hiervoor een eigen manier: in de vorm van woorden, bloemen, praktische hulp of een

Nadere informatie

Teksten en misintenties voor de uitgave van week 08 (periode 28 februari tot 6 maart 2015) graag binnen voor 20 februari.

Teksten en misintenties voor de uitgave van week 08 (periode 28 februari tot 6 maart 2015) graag binnen voor 20 februari. Informatie parochieblad editie 16 februari 2015. KERK & leven Meeuwen-Gruitrode FEDERATIENIEUWS MEEUWEN-GRUITRODE Teksten en misintenties voor de uitgave van week 08 (periode 28 februari tot 6 maart 2015)

Nadere informatie

Veel mooie herinneringen verzachten onze smart. Voorgoed uit ons midden, voor altijd in ons hart. Iedere moeder is uniek: Zij was dat heel speciaal

Veel mooie herinneringen verzachten onze smart. Voorgoed uit ons midden, voor altijd in ons hart. Iedere moeder is uniek: Zij was dat heel speciaal Veel mooie herinneringen verzachten onze smart. Voorgoed uit ons midden, voor altijd in ons hart. Iedere moeder is uniek: Zij was dat heel speciaal De mensen van voorbij Zij worden niet vergeten De mensen

Nadere informatie

Team Willibrordus wenst u een bruisend en sprankelend 2018!

Team Willibrordus wenst u een bruisend en sprankelend 2018! JANUARI 2018 We kijken terug op een sfeervolle kerstviering. In onze mooi versierde school, was het donderdagavond heel gezellig. Groep 1-2 heeft heerlijke koekjes gebakken voor de gehele school. De groepen

Nadere informatie

KLOKKEN ST. PETRUS EN H. BERNADETTE. Verwachting

KLOKKEN ST. PETRUS EN H. BERNADETTE. Verwachting KLOKKEN ST. PETRUS EN H. BERNADETTE Verwachting In vergelijking met het licht naar waar wij wandelen, is de dag waarin wij leven nog een nacht. Wanneer de Heer Jezus Christus zal komen, met zoveel daglicht,

Nadere informatie

Teksten en misintenties voor de uitgave van week 22 (periode 4 juni tot 10 juni 2016) graag binnen voor 27 mei.

Teksten en misintenties voor de uitgave van week 22 (periode 4 juni tot 10 juni 2016) graag binnen voor 27 mei. Informatie parochieblad: editie van 25 mei 2016 KERK & leven Meeuwen-Gruitrode FEDERATIENIEUWS MEEUWEN-GRUITRODE Teksten en misintenties voor de uitgave van week 22 (periode 4 juni tot 10 juni 2016) graag

Nadere informatie

Teksten en misintenties voor de uitgave van week 34 (periode 23 tot 29 augustus) graag binnen voor donderdag 14 augustus.

Teksten en misintenties voor de uitgave van week 34 (periode 23 tot 29 augustus) graag binnen voor donderdag 14 augustus. KERK & leven Meeuwen-Gruitrode, editie 13 augustus 2014. Informatie van en voor de parochies FEDERATIENIEUWS MEEUWEN-GRUITRODE Teksten en misintenties voor de uitgave van week 34 (periode 23 tot 29 augustus)

Nadere informatie

Wat onze parochie biedt voor de jeugd

Wat onze parochie biedt voor de jeugd Wat onze parochie biedt voor de jeugd Parochiegemeenschap Sint Jan - Goede Herder Brink 31, 1251 KT Laren www.belkerken.nl/sintjan Laren, december 2012 Parochiegemeenschap Sint Jan - Goede Herder Beste

Nadere informatie

HEILIGE PIUS X SINT- ROCHUS

HEILIGE PIUS X SINT- ROCHUS HEILIGE PIUS X Zaterdag 17 december. 17.00 u. Avondviering. Zlm. Hilda Avonts en Louis Van Gool. Zondag 18 december. Vierde Zondag van de Advent. 11.15 u. Plechtige hoogmis, Zaterdag 24 december. 17.00

Nadere informatie

Festiviteitenkalender November

Festiviteitenkalender November Festiviteitenkalender November SENIORENMAAND!!!! 01/11/16 ALLERHEILIGEN 02/11/16 ALLERZIELEN 02/11/16 Deze namiddag is er om 15u00 een herdenkingsmis in de kapel van het klooster(!) voor de familieleden

Nadere informatie

Kom jij ook naar de kinderactiviteiten in de Lambertuskerk?

Kom jij ook naar de kinderactiviteiten in de Lambertuskerk? Kom jij ook naar de kinderactiviteiten in de Lambertuskerk? KINDERCRÈCHE: voor de kleine kinderen iedere zondag om 10 uur in het parochiehuis. KINDERWOORDDIENST Na het woord van welkom in de kerk, kunnen

Nadere informatie

Voorbereiding Heilig Avondmaal

Voorbereiding Heilig Avondmaal Voorbereiding Heilig Avondmaal Delen (bijlage) MAANDAG: voor de jongere kinderen MAANDAG: voor de oudere kinderen Stel je bent in het buitenland op vakantie en je bezoekt daar een kerk. Bij binnenkomst

Nadere informatie

Pastorale dienst. T +32(0) F +32(0) Campus Sint-Jan Schiepse bos 6. B 3600 Genk

Pastorale dienst. T +32(0) F +32(0) Campus Sint-Jan Schiepse bos 6. B 3600 Genk Pastorale dienst T +32(0)89 32 50 50 F +32(0)89 32 79 00 info@zol.be Campus Sint-Jan Schiepse bos 6 B 3600 Genk Campus Sint-Barbara Bessemerstraat 478 B 3620 Lanaken Medisch Centrum André Dumont Stalenstraat

Nadere informatie

Informatie parochieblad: editie van 23 maart 2016 KERK & leven Meeuwen-Gruitrode

Informatie parochieblad: editie van 23 maart 2016 KERK & leven Meeuwen-Gruitrode Informatie parochieblad: editie van 23 maart 2016 KERK & leven Meeuwen-Gruitrode FEDERATIENIEUWS MEEUWEN-GRUITRODE Teksten en misintenties voor de uitgave van week 13 (periode 2 april tot 8 april 2016)

Nadere informatie

Teksten en misintenties voor de uitgave van week 07 (periode 21 februari tot 27 februari 2015) graag binnen voor 13 februari.

Teksten en misintenties voor de uitgave van week 07 (periode 21 februari tot 27 februari 2015) graag binnen voor 13 februari. Informatie parochieblad editie van 9 februari 2015. KERK & leven Meeuwen-Gruitrode FEDERATIENIEUWS MEEUWEN-GRUITRODE Teksten en misintenties voor de uitgave van week 07 (periode 21 februari tot 27 februari

Nadere informatie

VORMSEL- CATECHESE Ouderavond 27 september

VORMSEL- CATECHESE Ouderavond 27 september VORMSEL- CATECHESE 2017-2018 Ouderavond 27 september Welkom! Wie zijn wij? Kort: Nieuwe regeling vormselvieringen vanuit bisdom Wat willen we jullie vanavond vertellen? Deel 1: algemene info Pauze met

Nadere informatie

Stichting Geloofsgemeenschap Oase

Stichting Geloofsgemeenschap Oase Mededelingenblad nummer 017 November 2017 Beste mensen, Hierbij het mededelingenblad van November. Nog een kleine twee weken en de advent begint weer. Een tijd om ons op te maken voor Kerst. Hierover leest

Nadere informatie

Teksten en misintenties voor de uitgave van de weken (periode 22 juli 11 augustus 2017) graag binnen voor 30 juni.

Teksten en misintenties voor de uitgave van de weken (periode 22 juli 11 augustus 2017) graag binnen voor 30 juni. Informatie parochieblad: editie van 28 juni voor de periode 1 juli tot 21 juli. KERK & leven Meeuwen-Gruitrode FEDERATIENIEUWS MEEUWEN-GRUITRODE Teksten en misintenties voor de uitgave van de weken 29-30-31

Nadere informatie

Suggesties voor de naamopgave van de kandidaat-vormelingen

Suggesties voor de naamopgave van de kandidaat-vormelingen Suggesties voor de naamopgave van de kandidaat-vormelingen In de brochure Pastoraal bij het vormsel. Catechese en gemeenschap, wordt de eerste zondag van de advent gesuggereerd als een geschikt moment

Nadere informatie

parochienieuws H. Nicolaas

parochienieuws H. Nicolaas Jaargang 2, nr. 8 december 2018 parochienieuws H. Nicolaas Parochie H. Nicolaas NL28INGB0001059629 Parochienieuws Zoekt u contact met uw parochie? Contactadres: Wolweversstraat 2 Telefoon: 3513002 E-mail:

Nadere informatie

Protestantse Gemeente Echteld Liturgie van de Schoenmaatjes-dienst (incl. De Zondagsbrief) 2 e Adventszondag 4 december 2016

Protestantse Gemeente Echteld  Liturgie van de Schoenmaatjes-dienst (incl. De Zondagsbrief) 2 e Adventszondag 4 december 2016 Protestantse Gemeente Echteld www.kerkechteld.nl Liturgie van de Schoenmaatjes-dienst (incl. De Zondagsbrief) 2 e Adventszondag 4 december 2016 Thema: liefde = zegen Voorganger Ds. Wya de Kam - Diepeveen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kerst Agenda

Nieuwsbrief. Kerst Agenda Jaargang 2016-2017 23 december 2016 nummer 6 Nieuwsbrief Kerst 2016 In de weken van advent leven we met de kinderen toe naar het kerstfeest. In een donkere nacht in Bethlehem straalt plotseling een licht.

Nadere informatie

Infobulletin Basisschool St. Petrus Boxtel, Tel: website: 19 december 2018

Infobulletin Basisschool St. Petrus Boxtel, Tel: website:   19 december 2018 Infobulletin Basisschool St. etrus Boxtel, Tel: 0411-672348 E-mail: info@st-petrus.nl website: www.st-petrus.nl Agenda 19 december 2018 19 dec. Kerstviering (verplicht) 21 dec. Kerstvakantie vanaf 12.00uur

Nadere informatie

Teksten en misintenties voor de uitgave van week 47 (periode 22 november tot 28 november) graag binnen voor vrijdag14 november.

Teksten en misintenties voor de uitgave van week 47 (periode 22 november tot 28 november) graag binnen voor vrijdag14 november. Informatie parochieblad editie van 12 november 2014. KERK & leven Meeuwen-Gruitrode FEDERATIENIEUWS MEEUWEN-GRUITRODE Teksten en misintenties voor de uitgave van week 47 (periode 22 november tot 28 november)

Nadere informatie

Rachab. Schrijf op de naam Rachab een woordgedicht. Maandag 9 december Muziek op maandag Luister naar muziek/een lied dat voor jou over vrede gaat.

Rachab. Schrijf op de naam Rachab een woordgedicht. Maandag 9 december Muziek op maandag Luister naar muziek/een lied dat voor jou over vrede gaat. Welkom bij de Advents Schrijfkalender 2013 van Attraversiamo. Graag bied ik je deze kalender vol met bezinning en creatief schrijven oefeningen kosteloos aan. Onderaan vind je de handleiding. Je hoeft

Nadere informatie

bab.la Uitdrukkingen: Persoonlijke correspondentie Gelukwensen Nederlands-Nederlands

bab.la Uitdrukkingen: Persoonlijke correspondentie Gelukwensen Nederlands-Nederlands Gelukwensen : Huwelijk Van harte gefeliciteerd. Wij wensen jullie alle geluk in de wereld. Van harte gefeliciteerd. Wij wensen jullie alle geluk in de wereld. Gelukwensen aan een vers Gefeliciteerd en

Nadere informatie

Wat onze parochie biedt voor de jeugd

Wat onze parochie biedt voor de jeugd Wat onze parochie biedt voor de jeugd Parochiegemeenschap Sint Jan - Goede Herder Brink 31, 1251 KT Laren www.belkerken.nl/sintjan Laren, december 2011 Parochiegemeenschap Sint Jan - Goede Herder Beste

Nadere informatie

Wat onze parochie biedt voor de jeugd

Wat onze parochie biedt voor de jeugd Wat onze parochie biedt voor de jeugd Parochiegemeenschap Sint Jan - Goede Herder Brink 31, 1251 KT Laren www.belkerken.nl/sintjan Parochiegemeenschap Sint Jan - Goede Herder Beste lezer, In deze brochure

Nadere informatie

19 DECEMBER TOT EN MET 25 DECEMBER KERSTMIS VRIJDAG 23 DECEMBER OM 14u30: KERSTVIERING MET KOOR Waar? In de feestzaal

19 DECEMBER TOT EN MET 25 DECEMBER KERSTMIS VRIJDAG 23 DECEMBER OM 14u30: KERSTVIERING MET KOOR Waar? In de feestzaal 11 19 DECEMBER TOT EN MET 25 DECEMBER KERSTMIS VRIJDAG 23 DECEMBER OM 14u30: KERSTVIERING MET KOOR Waar? In de feestzaal MAANDAG 19 DECEMBER 2016 Het ontbijt gaat door in de leefzaal boven. Daarna gaan

Nadere informatie

Agenda Het nieuwe weekend vieringenrooster is per 1 april 19 ingegaan. In de even weken is de viering op zaterdagavond, in de oneven weken op zondag.

Agenda Het nieuwe weekend vieringenrooster is per 1 april 19 ingegaan. In de even weken is de viering op zaterdagavond, in de oneven weken op zondag. BOSKOOP 54 E JAARGANG WEEK 25-26 17 JUNI T/M 30 JUNI 2019 Geloofsgemeenschap H. Joannes de Doper, A.P. van Neslaan 50, 2771 DE Boskoop, tel. 0172-212309. Secretariaat geopend maandag, dinsdag, woensdag

Nadere informatie

Nieuws van de voorbereiding op het Vormsel TOV6 Tweedaagse

Nieuws van de voorbereiding op het Vormsel TOV6 Tweedaagse Nieuws van de voorbereiding op het Vormsel TOV6 Tweedaagse Omdat Pasen en dus ook het Vormsel (3 weken na Pasen) niet op een vaste datum vallen, geldt dit dus ook voor onze tweedaagse (1 week voor het

Nadere informatie

Gebedsviering van 3 februari 2013 Opdracht van de Heer (O.-L.-Vrouw Lichtmis)

Gebedsviering van 3 februari 2013 Opdracht van de Heer (O.-L.-Vrouw Lichtmis) Gebedsviering van 3 februari 2013 Opdracht van de Heer (O.-L.-Vrouw Lichtmis) Intredelied: nr. 530: Zo vriendelijk en veilig als het licht, strofen 1, 2 en 3. Begroeting en openingswoord P. Broeders en

Nadere informatie

Orde van dienst. Zondag 24 april 2016, 10.00 uur. 5 e zondag van Pasen.

Orde van dienst. Zondag 24 april 2016, 10.00 uur. 5 e zondag van Pasen. Orde van dienst Voorganger: ds. Henk Jan Ketelaar Ouderling van dienst: dhr. Gerard Kruit. Organist: dhr. Jan van der Meer Zondag 24 april 2016, 10.00 uur. 5 e zondag van Pasen. - Woord van welkom en mededelingen

Nadere informatie

KOFFIESTOP Op dinsdag 24 maart verzorgde VBS Kantelberg een koffiestop, ten voordele van Broederlijk Delen. De kleuters uit het derde kleuter

KOFFIESTOP Op dinsdag 24 maart verzorgde VBS Kantelberg een koffiestop, ten voordele van Broederlijk Delen. De kleuters uit het derde kleuter KOFFIESTOP Op dinsdag 24 maart verzorgde VBS Kantelberg een koffiestop, ten voordele van Broederlijk Delen. De kleuters uit het derde kleuter verzorgden een dansje op de Peruviaanse muziek, onder leiding

Nadere informatie

VOORBEELDTEKST DANKBETUIGING

VOORBEELDTEKST DANKBETUIGING DANKBETUIGINGEN Rondom het overlijden en tijdens de uitvaart heeft u misschien niet iedereen kunnen bedanken voor hun medeleven. Dat kunt u alsnog doen met een dankbetuiging. Enkele weken na de uitvaart

Nadere informatie

Initiatiefgroep Roze Vieringen Rotterdam

Initiatiefgroep Roze Vieringen Rotterdam Initiatiefgroep Roze Vieringen Rotterdam Oecumenisch Roze Viering zondag 6 maart 2016 om 15.00 uur THEMA Hoe ik ook ben Voorganger ds. Ilse Hogeweg Paradijskerk Nieuwe Binnenweg 25, Rotterdam Gedachten

Nadere informatie

Eucharistieviering van 11 augustus 2013 Negentiende zondag door het jaar (C)

Eucharistieviering van 11 augustus 2013 Negentiende zondag door het jaar (C) Eucharistieviering van 11 augustus 2013 Negentiende zondag door het jaar (C) Openingslied: ZJ 585: Dankt, dankt nu allen God. Begroeting en kruisteken P. Vakantietijd, een stille tijd, een tijd om op bezoek

Nadere informatie

Eerste week vd advent

Eerste week vd advent Advent vieren en beleven Eerste graad Eerste week vd advent De adventskrans staat centraal. Er speelt zachte muziek. De kinderen nemen bij het binnenkomen een sparrentakje uit het mandje en leggen dit

Nadere informatie

Persoonlijke correspondentie Gelukwensen

Persoonlijke correspondentie Gelukwensen - Huwelijk Van harte gefeliciteerd. Wij wensen jullie alle geluk in de wereld. aan een vers getrouwd paar Gefeliciteerd en de beste wensen voor jullie huwelijk. voor een vers getrouwd paar Van harte gefeliciteerd

Nadere informatie

DE KERKELIJKE UITVAART

DE KERKELIJKE UITVAART DE KERKELIJKE UITVAART Parochie H. Johannes de Doper Deze brochure over de kerkelijke uitvaart is een uitgave van de parochie H. Johannes de Doper. Jaar van uitgave: 2016 2 Gestorven voor deze wereld Sterven

Nadere informatie

ewogen en zoekende mensen vinden elkaar: Kerk - andere godsdiensten

ewogen en zoekende mensen vinden elkaar: Kerk - andere godsdiensten Naam: Evaluatie Datum: ewogen en zoekende mensen vinden elkaar: Kerk - andere godsdiensten B 1. Laat de kinderen tot Mij komen, zei Jezus De kerkgemeenschap zegt, zoals Jezus, tegen kinderen en jongeren:

Nadere informatie

Sint Martinusklokje. Jaargang 2 nummer 11 november 2018

Sint Martinusklokje. Jaargang 2 nummer 11 november 2018 Sint Martinusklokje Jaargang 2 nummer 11 november 2018 Parochie Sint Martinus (Grote Kerkstraat 40, Venlo) en Kapel van Genooi (Genooyerweg 58, Venlo) NL90 SNSB 086.27.04.898 NL44 ABNA 048.40.69.829 stmartinus@home.nl

Nadere informatie

FEDERATIENIEUWS MEEUWEN-GRUITRODE

FEDERATIENIEUWS MEEUWEN-GRUITRODE Informatie parochieblad: editie van 17 april 2019 KERK & leven Meeuwen-Gruitrode FEDERATIENIEUWS MEEUWEN-GRUITRODE Teksten en misintenties voor de uitgave van de week 17 (periode 27 april 3 mei 2019 graag

Nadere informatie

Persoonlijke correspondentie Gelukwensen

Persoonlijke correspondentie Gelukwensen - Huwelijk Van harte gefeliciteerd. Wij wensen jullie alle geluk in de wereld. aan een vers getrouwd paar Gefeliciteerd en de beste wensen voor jullie huwelijk. voor een vers getrouwd paar Van harte gefeliciteerd.

Nadere informatie

INFORMATIE EERSTE HEILIGE COMMUNIE

INFORMATIE EERSTE HEILIGE COMMUNIE INFORMATIE EERSTE HEILIGE COMMUNIE 2018-2019 BESTE OUDERS/VERZORGERS, Wat fijn dat uw zoon/dochter dit jaar de Eerste Communie doet in de Heilige Martinusparochie. Dit boekje bevat informatie over de

Nadere informatie

LITURGISCHE VIERINGEN

LITURGISCHE VIERINGEN Week 17 dd 27-04-2016 Federatie Sint-Kruis LITURGISCHE VIERINGEN UIT DE LITURGISCHE KALENDER De maand mei is bijzonder toegewijd aan de heilige Maria Zondag 1 mei: Zesde paaszondag: De H.Geest zal U alles

Nadere informatie

We wensen kleuters, ouders, leerkrachten en directie fijne kerstdagen en een 2014 vol geluk!

We wensen kleuters, ouders, leerkrachten en directie fijne kerstdagen en een 2014 vol geluk! Kleuterkrant November & December 2013 Kerstviering In deze periode van verwachting en hoop herdenken we de geboorte van Jezus in een stal te Bethlehem. Samen met onze kleuters en E.H. Pastoor Lei Gielen

Nadere informatie

EVANGELISCHE BROEDERGEMEENTE COMENIUSSCHOOL ZEIST

EVANGELISCHE BROEDERGEMEENTE COMENIUSSCHOOL ZEIST EVANGELISCHE BROEDERGEMEENTE COMENIUSSCHOOL ZEIST HOSIANNADIENST 1 ADVENT 2014 2 Welkom Advent is kijken naar wat komt, hoewel er weinig zicht is. Je steekt een kaars aan in de nacht, omdat je iets van

Nadere informatie

Gelovig afscheid vieren in de parochie Machelen Sint-Gertrudis

Gelovig afscheid vieren in de parochie Machelen Sint-Gertrudis Als een dierbare sterft... Gelovig afscheid vieren in de parochie Machelen Sint-Gertrudis Een geliefde mens verliezen is een pijnlijk en ingrijpend gebeuren. Het afscheid raakt het hart van een gezin of

Nadere informatie