DHL EUROCONNECT. DE EENVOUDIGSTE VERBINDING MET EUROPA EN VERDER

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "DHL EUROCONNECT. DE EENVOUDIGSTE VERBINDING MET EUROPA EN VERDER"

Transcriptie

1 DHL EUROCONNECT. DE EENVOUDIGSTE VERBINDING MET EUROPA EN VERDER lees Het alles-in-één groepageproduct van DHL Freight met een uitstekende kwaliteit

2

3 EENVOUDIG MOGELIJK VOOR U Voor het vervoeren van vracht van ongeacht welke grootte door Europa heeft u een eenvoudig te gebruiken groepagenetwerk nodig dat u betrouwbare verbindingen en veelvuldige vertrektijdstippen biedt. Met DHL EUROCONNECT, het groepageproduct van DHL Freight, heeft u toegang tot een ongeëvenaard netwerk van terminals in Europa, Noord-Afrika en het Midden-Oosten. Met bevestigde deur-totdeurleveringstijden kunt u erop rekenen dat uw klanten hun levering precies ontvangen op het tijdstip dat u beloofd heeft. Boeken is eenvoudig; maak gewoon uw keuze uit onze telefoon- en onlineopties. Wij bieden u dan een uitstekende deur-tot-deur-bezorging waarbij we de zending bij u ophalen en rechtstreeks naar de bestemming brengen. Bovendien kunt u door middel van ons geavanceerde track en trace- en rapportering tool uw zending volgen in elke fase van het transportproces. Ons team staat ook altijd voor u klaar als u persoonlijk wilt spreken met een lokale expert, ongeacht de grootte van uw bedrijf. DHL EUROCONNECT en bref Een alles-in-één groepageproduct met een uitstekende kwaliteit dat zeer betrouwbare verbindingen aanbiedt door heel Europa, het Midden-Oosten en Noord-Afrika binnen het unieke netwerk van terminals van DHL Freight. DHL EUROCONNECT biedt u een ongeëvenaarde reeks van mogelijkheden en diensten, zoals: Algemene vracht, zowel op pallets gestapeld als los Bevestigde en zeer betrouwbare deur-tot-deur-leveringstijden Dagelijkse frequenties tussen de belangrijkste bedrijfscentra in Europa Day Definite- en Time Definite-leveringsopties op verzoek beschikbaar voor bepaalde routes Online track en trace mogelijkheden met kennisgeving van voorvallen en leveringsdetails Geregistreerd online programma voor op maat gemaakte klantenverzendingsrapporten Eenvoudig boekingsproces via onze e-bookingsystemen CO 2 -meting en -neutralisering op aanvraag Een reeks van andere diensten om te voorzien in uw diverse transportbehoeften Bovendien beantwoordt de gespecialiseerde groepageproductgroep van DHL EUROCONNECT aan uw behoeften voor het verzenden van: Gevaarlijke goederen (ADR) Waardevolle goederen Temperatuurgevoelige producten

4 ondersteunt UW BEDRIJFSGROEI Zoals de naam suggereert, is DHL EUROCONNECT actief in elk land van Europa. Maar daar stoppen we niet. Ons geïntegreerd netwerk dekt een toenemend aantal landen in het Midden-Oosten en Noord-Afrika, ongeacht of u iets moet verzenden van het Verenigd Koninkrijk naar de Verenigde Arabische Emiraten of van Zweden naar Marokko. DEKKING VAN DHL EUROCONNECT Ongeacht de grootte van uw bedrijf krijgt u toegang tot internationale terminals in 50 verschillende landen voor een steeds toenemend aantal markten: Alle EU-lidstaten Niet-EU-landen (Albanië, Andorra, Bosnië, Wit-Rusland, Liechtenstein, Zwitserland, Kroatië, Voormalige Joegoslavische Republiek Macedonië, Monaco, Montenegro, Moldavië, Noorwegen, Rusland, Servië, Turkije, Oekraïne) Midden-Oosten (Verenigde Arabische Emiraten, Bahrein, Irak, Iran, Jordanië, Koeweit, Libanon, Oman, Qatar, Saudi-Arabië) Noord-Afrika (Marokko, Tunesië, Egypte) Aangezien we actief zijn in een netwerk dat eigendom is van DHL Freight, kunt u zeker zijn van een duurzame, hoogwaardige service die overal hetzelfde is, van Moskou tot Madrid. Naarmate uwbedrijf groeit op nieuwe markten, kunnen wij ook grensoverschrijdende ondersteuning bieden.

5 VAN SERVICE ONGEACHT Het is zowel voor u als voor uw klant van essentieel belang dat uw zending op tijd aankomt. Ons uitgebreide netwerk bevat internationale vaste lijnen, waarvan de meeste dagelijks actief zijn. Dit houdt in dat ongeacht waar de zending naartoe moet, we voor een betrouwbare, frequente service zorgen die voldoet aan de interne, operationele Key Performance Indicators en die voortdurend wordt bewaakt. Met DHL EUROCONNECT profiteert u van bevestigde deur-totdeurleveringstijden. Bovendien worden alle pallets of individuele items elektronisch gescand om ervoor te zorgen dat deze nauwkeurig geladen worden en gevolgd kunnen worden tijdens het vervoer. Daarnaast werken we er steeds aan om onze frequentie en doorlooptijden te verbeteren zodat onze service morgen nog beter zal zijn dan vandaag.

6 DEUR-TOT-DEUR en ONLINE Met onze ultramoderne, online track en trace mogelijkheden en rapporteringsprogramma kunt u uw groepagezendingen volgen van begin tot eind. Dit omvat: Zoekopdrachten voor enkelvoudige zendingen op basis van referentienummers In-transit rapporten over meervoudige zendingen Historische verzendingsstatistieken zending zelfs opvolgen met een elektronisch of een gedrukt bewijs van aflevering (POD - Proof of Delivery). Natuurlijk lopen zelfs de meest nauwkeurige plannen niet altijd helemaal zoals het moet. Uw klant kan afwezig zijn. Er kunnen onverwachte problemen opduiken bij een bepaalde grens. Maar u kunt er zeker van zijn dat, indien er zich problemen voordoen, onze DHL Freight-experts er zijn om onmiddellijk te helpen en u op de hoogte te houden van elke stap. We bieden u ook elektronische leveringsinformatie (IOD - Electronic Information of Delivery) en kunnen op verzoek de Alles om ervoor te zorgen dat u gemoedsrust heeft, vanaf het moment van ophalen tot de levering.

7 We zijn er trots op om onze naam te verbinden aan de standaardservice van DHL EUROCONNECT. Maar aangezien elke sector uniek is, bieden we u op verzoek een reeks van extra mogelijkheden en diensten om te voldoen aan uw specifieke eisen. voor verzending naar bepaalde landen) of voor ophalen of afleveren aan de vrachtterminal op ieder geschikt tijdstip. En als er zich een probleem voordoet bij de ontvanger, zullen we meermaals proberen om uw zending af te leveren of bij ons te houden tot het probleem is opgelost. We zorgen zowel voor alle algemene groepagezendingen, hetzij op pallets, hetzij in kratten of vaten, als voor buitenmaatse vrachten. U kunt kiezen voor aflevering aan de deur op afspraak (met bezorging voor 10:00 uur en 12:00 uur Bovendien kunnen we binnen de groepageproductgroep van DHL EUROCONNECT ook uw gevaarlijke producten ADR, temperatuurgevoelige producten en hoogwaardige goederenbezorgen.

8 HOOGWAARDIGE GOEDEREN Onze groepageproductservices van DHL HIGHVALUE bieden u flexibel, kostenbewust en geconsolideerd veilig transport van goederen die uiterst kwetsbaar zijn om beschadigd, gestolen of verloren te raken. Met zijn verbeterde zichtbaarheid en proactiviteitskenmerken beantwoordt dit toegewijde, hoogwaardige product aan de vereisten van zowel grote als kleine klanten. TEMPERATUURGEVOELIGE PRODUCTEN DHL COLDCHAIN is specifiek ontworpen voor bedrijven die een oplossing op Europees niveau nodig hadden voor het wegvervoer van temperatuurgevoelige producten - vooral binnen de sector life sciences en gezondheidszorg. Met volledige bewaking, temperatuurcontrole en GDP (Good Distribution Practice)-naleving, voldoen we aan al uw vereisten op gebied van regelgeving, veiligheid, kwaliteit en afhandeling. Beschikbaar voor gekoelde producten (2 8 Celsius) en voor producten op kamertemperatuur (15 25 Celsius). GEVAARLIJKE GOEDEREN (ADR-ZENDINGEN) Met DHL Freight profiteert u van alle mogelijkheden van een uiterst flexibel groepagenetwerk voor verpakte chemische goederen dat voldoet aan de specifieke kwaliteitsnormen van de sector - het Safety and Quality Assessment System (SQAS - veiligheid- en kwaliteitbeoordelingssysteem). Onze sterke marktpositie, jarenlange ervaring in alle relevante chemischeindustrielanden, gecombineerd met regelmatige opleiding van onze mensen over veiligheid en kwaliteitsbeheer maakt van ons een zeer betrouwbare partner voor een groot aantal chemische klanten, zowel grote als kleine. Dus, ongeacht de grootte van uw bedrijf, u kuntop ons vertrouwen.

9 UW LEVEN MAKKELIJKER maken DOUANE EN VERZEKERING Met meer dan 275 douanekantoren in heel Europa, het Midden-Oosten en Noord-Afrika is DHL Freight de ideale partner voor het verzorgen van al uw import-, export- en transportformaliteiten. U kunt vertrouwen op onze toegewijde lokale teams van experts om uw zending zo snel en vlot mogelijk van A naar B te krijgen. Om nog meer zorgen weg te nemen, regelen we graag een aanvullende verzekering voor u. Eigenlijk doen we bijna alles om u het leven makkelijker te maken en om uw bedrijf te ondersteunen. PARTNERS VOOR VERANTWOORDELIJKE VERZENDING Als u bepaalde milieudoeleinden moet nastreven, helpen we u daarbij. Als bijkomende dienst maken we rapporten over de CO 2 - footprint van uw zending en geven we u de mogelijkheid om deze emissies te neutraliseren. De CO 2 - footprint reporting opties variëren van maandelijkse tot jaarlijkse overzichten, tot gedetailleerde rapporten op niveau van de zending ZORG DAT UW BEDRIJF VANDAAG NOG BETER AANGESLOTEN IS Ongeacht het soort vracht, de bestemming en wanneer het daar dient aan te komen - DHL EUROCONNECT is de makkelijkere, betrouwbaardere oplossing voor al uw groepagezendingen. Neem voor meer informatie contact op met een DHL Freight-expert via of kijk op We bespreken graag met u hoe we onze expertise kunnen gebruiken om uw bedrijf te helpen.

10 Neem voor meer informatie contact met ons op: Hoofdkantoor DHL Freight Tower Park Offices II Fritz-Erler-Str Bonn Duitsland of kijk op Printed on environmentally friendly paper

DHL ExprEss LogistiEk op wereldniveau

DHL ExprEss LogistiEk op wereldniveau DHL Express logistiek op wereldniveau DHL Express 2 DHL Express 3 Welkom in de wereld van DHL Als mondiaal marktleider in expresvervoer en logistiek levert DHL de beste oplossingen voor het beheer en transport

Nadere informatie

uw zending in goede handen

uw zending in goede handen uw zending in goede handen nationaal en internationaal een vertrouwde naam TNT Express is een wereldwijd opererende express dienstverlener. Vele organisaties kennen ons als betrouwbare partner die zendingen

Nadere informatie

WIJ BESPAREN U TIJD, STRESS EN GELD. Dus relax, vertrouw op DHL en haal uw voordeel uit onze expertise

WIJ BESPAREN U TIJD, STRESS EN GELD. Dus relax, vertrouw op DHL en haal uw voordeel uit onze expertise WIJ BESPAREN U TIJD, STRESS EN GELD Dus relax, vertrouw op DHL en haal uw voordeel uit onze expertise BEDANKT READY TO SHIP & SAVE? Dank u dat u even de tijd nam om met ons te praten. Ontdek snel hoe onze

Nadere informatie

www.tnt.com/be 070 233 633 Samenwerken met TNT Een praktische gids die verzenden nog makkelijker maakt

www.tnt.com/be 070 233 633 Samenwerken met TNT Een praktische gids die verzenden nog makkelijker maakt Samenwerken met TNT Een praktische gids die verzenden nog makkelijker maakt 2 INHOUD 04 12 24 34 42 46 50 64 66 68 WELKOM BIJ TNT KIES UW SERVICE BOEK UW ZENDING VERPAK UW ZENDING UW ZENDING VOLGEN ONLINE

Nadere informatie

VERZENDEN. Gebruik deze servicegids en al onze online hulpmiddelen om verzenden eenvoudig te maken. FedEx. Solutions powered by people.

VERZENDEN. Gebruik deze servicegids en al onze online hulpmiddelen om verzenden eenvoudig te maken. FedEx. Solutions powered by people. VERZENDEN EENVOUDIG GEMAAKT Gebruik deze servicegids en al onze online hulpmiddelen om verzenden eenvoudig te maken. FedEx. Solutions powered by people. Noteer uw FedEx klantnummer hier, zodat u het gemakkelijk

Nadere informatie

WIN TIJD, WIN GELD WERELDWIJD

WIN TIJD, WIN GELD WERELDWIJD WIN TIJD, WIN GELD WERELDWIJD TNT GAAT EEN STAPJE VERDER Het zeer uitgebreide lucht- en wegennetwerk van TNT heeft nu een nog groter geografisch bereik: tot wel 99,9 % van de wereldwijde bestemmingen.

Nadere informatie

Empowering your business

Empowering your business www.toyota-forklifts.eu SERVICES EN SOLUTIONS Empowering your business SERVICES EN SOLUTIONS SERVICES EN SOLUTIONS De kracht om te focussen op uw core business Met meer dan 100 jaar gecombineerde ervaring

Nadere informatie

AUDIT & ASSURANCE COUNSELORS AT LAW CONSULTING TAX CORPORATE FINANCE HR SERVICE ACCOUNTING PRODUCTS OUTSOURCING

AUDIT & ASSURANCE COUNSELORS AT LAW CONSULTING TAX CORPORATE FINANCE HR SERVICE ACCOUNTING PRODUCTS OUTSOURCING AUDIT & ASSURANCE COUNSELORS AT LAW CONSULTING TAX CORPORATE FINANCE HR SERVICE ACCOUNTING PRODUCTS OUTSOURCING Wij maken graag nader kennis met u 2 U zoekt partners waarop u kunt bouwen om samen doelen

Nadere informatie

Controle over al uw importzendingen

Controle over al uw importzendingen Controle over al uw importzendingen Het Express Import systeem Met TNT Express heeft u uw importzendingen zelf in de hand. Express Import is een TNT Express systeem waarbij u alle touwtjes in handen heeft.

Nadere informatie

Servicegids. Alles wat u nodig heeft om uw internationale en binnenlandse zendingen te vereenvoudigen

Servicegids. Alles wat u nodig heeft om uw internationale en binnenlandse zendingen te vereenvoudigen Servicegids Alles wat u nodig heeft om uw internationale en binnenlandse zendingen te vereenvoudigen Noteer uw FedEx klantnummer hier, zodat u het gemakkelijk kunt terugvinden: Een enkel klantnummer voor

Nadere informatie

Alle diensten volledig afgestemd op uw wensen

Alle diensten volledig afgestemd op uw wensen Alle diensten volledig afgestemd op uw wensen Inhoudsopgave Sure we can! 03 Voorwoord 04-05 Onze expresdiensten De slimme schakel in uw business Een toelichting op onze waaier aan expresdiensten en onze

Nadere informatie

DHL Express Uw "TimE DEfiniTE"- En "Day DEfiniTE"- zendingen vlot Door DE DoUanE

DHL Express Uw TimE DEfiniTE- En Day DEfiniTE- zendingen vlot Door DE DoUanE DHL Express Uw "Time Definite"- en "Day Definite"- zendingen vlot door de douane Douaneservices 3 inhoud Introductie 4 Time Definite en Day Definite -zendingen 4 Douaneplicht: waarom en wanneer? 5 Wat

Nadere informatie

Euler Hermes Nederland. Corporate. Uw waardevolle en kwetsbare business beschermd. www.eulerhermes.nl

Euler Hermes Nederland. Corporate. Uw waardevolle en kwetsbare business beschermd. www.eulerhermes.nl Euler Hermes Nederland Corporate Uw waardevolle en kwetsbare business beschermd www.eulerhermes.nl Euler Hermes is wereldmarktleider op het gebied van kredietverzekeren en corporate incasso en is onderdeel

Nadere informatie

IP Office: eenvoudige, krachtige communicatie voor kleine bedrijven

IP Office: eenvoudige, krachtige communicatie voor kleine bedrijven avaya.com IP Office: eenvoudige, krachtige communicatie voor kleine bedrijven Succesvolle bedrijven zoeken altijd naar nieuwe manieren om meer te doen met minder zodat ze hun bedrijf flexibel, innovatief

Nadere informatie

Oplossingen waarmee u écht verder komt. Pinknotes = Personeelsvoordeelpas! BP Europa SE BP Nederland. www.bp.nl/zakelijk 0800-0203631

Oplossingen waarmee u écht verder komt. Pinknotes = Personeelsvoordeelpas! BP Europa SE BP Nederland. www.bp.nl/zakelijk 0800-0203631 brandstofexpertise Oplossingen waarmee u écht verder komt Alleen BP PLUS biedt de beste oplossingen om uw wagenpark zo efficiënt mogelijk in te zetten. Van een omvangrijk Europees netwerk van tankstations

Nadere informatie

De kredietverzekering

De kredietverzekering Euler Hermes Nederland De kredietverzekering Met een gerust hart zaken doen. Exclusief voor klanten van de Rabobank www.eulerhermes.nl Euler Hermes is wereldmarktleider op het gebied van kredietverzekeren

Nadere informatie

Gemoedsrust voor u en uw bedrijf

Gemoedsrust voor u en uw bedrijf Gemoedsrust voor u en uw bedrijf Met de oplossingen van Cisco kunt u zich op uw bedrijf concentreren in plaats van op het netwerk Veranderingen in het zakelijke klimaat met succes doorstaan In de snel

Nadere informatie

TNT Electronic Services

TNT Electronic Services TNT Electronic Services de snelste weg naar een vlotte verzending 1 Intro PC-oplossingen... 4 ExpressShipper... 6 ExpressManager.... 9 Internetoplossingen.. 10 ExpressInternet... 11 mytnt.... 12 ExpressConnect....

Nadere informatie

UW DHL ZENDINGEN SNEL DOOR DE DOUANE

UW DHL ZENDINGEN SNEL DOOR DE DOUANE UW DHL ZENDINGEN SNEL DOOR DE DOUANE Douaneservices 3 inhoud Introductie 4 Voor elke zending een passende service 4 Douaneplicht waarom en wanneer 5 Douanegebieden binnen de Europese Unie 6 Invoeraangifte

Nadere informatie

Uw veiligheid, onze prioriteit

Uw veiligheid, onze prioriteit Uw veiligheid, onze prioriteit De weg naar veiligheid Veiligheid staat voorop bij alles wat we doen Zelfs voordat we een machine aanschaffen, denken we na over uw veiligheid. Deze brochure beschrijft op

Nadere informatie

DIT DOEN WE VOOR U. de adviseurnl. Hypotheek. Alles wat u moet weten. gewoon lekker wonen!

DIT DOEN WE VOOR U. de adviseurnl. Hypotheek. Alles wat u moet weten. gewoon lekker wonen! DIT DOEN WE VOOR U Alles wat u moet weten. Hypotheek de adviseurnl gewoon lekker wonen! 1 de Hypotheek adviseurnl gewoon lekker wonen! Inleiding U bent bezig informatie in te winnen over een financieel

Nadere informatie

TNT Electronic Services

TNT Electronic Services TNT Electronic Services de snelste weg naar een vlotte verzending Intro Pc-oplossingen ExpressShipper ExpressManager Internetoplossingen ExpressInternet mytnt ExpressConnect Mobiele oplossingen SMS-diensten

Nadere informatie

DE OORSPRONG VAN HET BESTE SAP. Wanneer je eenmaal het beste sap hebt geproefd, is niets meer hetzelfde.

DE OORSPRONG VAN HET BESTE SAP. Wanneer je eenmaal het beste sap hebt geproefd, is niets meer hetzelfde. DE OORSPRONG VAN HET BESTE SAP Wanneer je eenmaal het beste sap hebt geproefd, is niets meer hetzelfde. 1 Zummo De oorsprong van het beste sap 2 Inhoudsopgave De oorsprong van de beste sinaasappelen Wanneer

Nadere informatie

FLEX BEDRIJFSBUNDEL WEB ALTIJD EFFICIËNT, NOOIT VERRASSINGEN.

FLEX BEDRIJFSBUNDEL WEB ALTIJD EFFICIËNT, NOOIT VERRASSINGEN. FLEX BEDRIJFS WEB ALTIJD EFFICIËNT, NOOIT VERRASSINGEN. FLEX BEDRIJFS WEB INHOUD. 3 WELKOM IN ONZE ZAKELIJKE WERELD. 4 ALTIJD EFFICIËNT, NOOIT VERRASSINGEN. Flex Bedrijfsbundel Web. Voordeel Opties. 8

Nadere informatie

CZ Expat Health Service. Internationale zorgoplossingen voor expats

CZ Expat Health Service. Internationale zorgoplossingen voor expats CZ Expat Health Service Internationale zorgoplossingen voor expats Specialistische kennis en ervaring Uw expats goed verzekerd van de beste zorg, waar ook ter wereld Als het gaat om internationale zorgoplossingen,

Nadere informatie

Een overzicht van wat wij voor elkaar kunnen betekenen. Soofos B.V. KVK nummer: 63225255 Versie 1.2

Een overzicht van wat wij voor elkaar kunnen betekenen. Soofos B.V. KVK nummer: 63225255 Versie 1.2 Een overzicht van wat wij voor elkaar kunnen betekenen Soofos B.V. KVK nummer: 63225255 Versie 1.2 Wat is Soofos? Soofos is een nieuw online platform waar het voor iedereen mogelijk is om cursussen aan

Nadere informatie

FedEx Ship Manager at fedex.com

FedEx Ship Manager at fedex.com FedEx Ship Manager at fedex.com Registreren Verzenden met FedEx Ship Manager vereist: 1 Een FedEx-klantnummer van 9 cijfers. 2 Een user ID en wachtwoord. Om te registreren, gaat u naar de relevante fedex.com

Nadere informatie

TIJDELIJKE KOELING VOOR VEELEISENDE OMGEVINGEN EXPERTISE EN SERVICE OM U TE ONTZORGEN

TIJDELIJKE KOELING VOOR VEELEISENDE OMGEVINGEN EXPERTISE EN SERVICE OM U TE ONTZORGEN Kantoor België: Andrews Sykes, Industrialaan 35 1702 Groot-Bijgaarden tel: 02-464 93 80 fax: 02-463 32 81 e-mail: info@andrewssykes.be www.andrewssykes.be TIJDELIJKE KOELING VOOR VEELEISENDE OMGEVINGEN

Nadere informatie

De groothandel van morgen. Blijf scherp met Exact

De groothandel van morgen. Blijf scherp met Exact De groothandel van morgen Blijf scherp met Exact Versterk uw positie, nu en in de toekomst Scherp inkopen en goed verkopen. Dit is en blijft het motto van de groothandel. Maar de wereld van distributie

Nadere informatie

Welkom in een wereld zonder grenzen

Welkom in een wereld zonder grenzen Welkom in een wereld zonder grenzen Truphone is het eerste bedrijf dat daadwerkelijk één wereldwijd communicatiesysteem aanbiedt. Daarnaast bespaart het ons meer kosten dan welk ander bedrijf ook zou kunnen.

Nadere informatie