Passie voor meeneemheftrucks

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Passie voor meeneemheftrucks"

Transcriptie

1 Passie voor meeneemheftrucks

2 Wij maken onze klanten succesvoller Het zoeken naar een betere oplossing heeft bij PALFINGER zowel traditie als toekomst. Tal van patenten en innovaties kenmerken de bijna 80- jarige geschiedenis van de Salzburgse machinebouw onderneming. Als onderdeel van de PALFINGER groep vertrouwt het team rondom de CRAYLER meeneemheftrucks op jarenlange ervaring en knowhow van sterke verkooppartners. De PALFINGER familie is een mondiale familie. Stabiel en wereldomvattend. Op vijf continenten staan wij klaar voor onze klanten, om het even wanneer u ons nodig heeft met de zekerheid dat uw wensen voor ons altijd op de eerste plaats komen.

3 Wij denken en handelen oplossingsgericht Wij bieden onze klanten een totaal pakket aan dat met professioneel advies begint en met perfecte service wordt ondersteund. Wij denken en handelen oplossingsgericht en maken onze klanten daardoor succesvoller. Profiteer van onze ervaring en de voordelen van een CRAYLER meeneemheftruck met de stabiliteit, kracht en energie van een internationaal concern als steunpilaar!

4 Gewoonweg slim

5 U hebt het zelf in de hand Perfecte prestaties Multifunctioneel inzetbare meeneemheftrucks van CRAYLER bieden tot nu toe ongekende mogelijkheden in het transport. Voor een CRAYLER meeneemheftruck kiezen is een juiste beslissing. In vele opzichten. Onafhankelijkheid is onbetaalbaar Tijd is geld. Met een meeneemheftruck bent u niet langer aangewezen op hulp van derden bij het laden en lossen. U brengt uw goederen zelfstandig, flexibel, snel en precies naar de plaats van bestemming een betere benutting van de transportcapaciteit van uw vloot, tot tevredenheid van uw klanten! Snel CRAYLER meeneemheftrucks zijn veelzijdig inzetbare krachtpatsers die door hun technische voordelen weten te overtuigen en in minder dan een minuut klaar zijn voor gebruik. Meer service en flexibiliteit Opgehangen aan de achterkant van een vrachtwagen of geplaatst in een beschermende box tussen de assen, transporteren de chauffeurs de meeneemheftrucks overal heen waar zij de mobiele kracht nodig hebben: snel, betrouwbaar en technisch up to date. De perfecte hulp. CRAYLER meeneemheftrucks passen op alle gebruikelijke vrachtwagens, aanhanger- en opleggertypes en zelfs op bestaande ophangsystemen.

6 Creatieve oplossingen voor veeleisende taken

7 Kwaliteit uit principe Fabricage en kwaliteitsborging Om aan de hoge kwaliteitseisen van haar producten te voldoen investeert PALFINGER permanent in nieuwe fabricagetechnologieën. Dankzij de specialisering van de componentenfabricage in de afzonderlijke productiebedrijven worden processen geoptimaliseerd en daarmee blijft de productkwaliteit op een hoog niveau. CRAYLER staalcomponenten worden met behulp van de modernste lasersnij- en lastechnologieën bewerkt en op nauwkeurigheid gecontroleerd m.b.v. een hoogwaardig kwaliteitssysteem. Het hoogwaardige coatingprocédé met de bijbehorende voorbehandeling en grondering (kathodisch dompellakken KTL) en daarna een poedercoating vormt de basis voor een optimale bescherming tegen corrosie en voor een lange levensduur van de meeneemheftruck. Montage en tests CRAYLER meeneemheftrucks worden op klantorder, d.w.z. precies volgens specificatie van de klant, door zelfstandige montageteams geassembleerd. Na de fijnafstelling, finishwerkzaamheden en een definitieve kwaliteitscontrole verlaten de meeneemheftrucks prima uitgerust en gecontroleerd de fabriek.

8 Gaat niet, bestaat niet!

9 Perfecte oplossingen zijn onze kracht Wij hebben een oplossing voor uw transportproblemen voor alle omstandigheden. Maak gebruik van de unieke, op de branche afgestemde producten in combinatie met de zekerheid die een internationaal succesvol opererende onderneming u biedt! CRAYLER meeneemheftrucks bewijzen hun waarde bij de meest uiteenlopende toepassingen. In elke situatie, hoe veeleisend die ook mag zijn.

10 Omdat er veel achter zit

11 Ervaring, innovatie en betrouwbaarheid Ervaring en innovatie Als deel van de PALFINGER groep, dat kan terugkijken op een succesvolle, bijna 80-jarige ondernemingsgeschiedenis, streeft het team rondom de CRAYLER meeneemheftruck al ruim 10 jaar consequent het doel na; de beste meeneemheftrucks ter wereld te construeren. De ontwikkeling van de sterke en innovatieve meeneemheftruck profiteert van de gefundeerde kennis en ervaringen in de machinebouw-, voertuigbouw- en vervoerssector. Kwaliteit en betrouwbaarheid Constructie. De grondslag voor een betrouwbaar en succesvol product wordt gelegd in de constructie. Finite elementen berekeningen, veld- en duurtesten, rekstrookmetingen en transportsimulaties staan borg voor een optimale verhouding tussen het lediggewicht en de prestaties. Onderdelenkwaliteit. Optimale corrosiebescherming voor alle onderdelen van de meeneemheftruck dankzij kathodisch dompellakken (KTL) en poedercoating evenals hoogwaardige hydraulische en elektrische componenten van gerenommeerde toeleveranciers staan garant voor een lange levensduur. 3 Jaar garantie bewijs van kwaliteit en betrouwbaarheid. Wij zijn absoluut overtuigd van de betrouwbaarheid van onze producten. Om deze reden geven wij 3 jaar respectievelijk uur garantie op o.a. het hoofdframe, schuifframe, stuurconsole en mastprofielen! Design. Functionele designelementen verhogen het werkcomfort en vereenvoudigen de service respectievelijk het onderhoud. Naast de functionele voordelen wordt met een optisch hoogwaardig product ook een onbetaalbaar imago- en reclame-effect bereikt. Eenvoudige elektra. Eenvoudige elektrische functies maken de bediening tot kinderspel, voorkomen stilstand en reduceren het nodige onderhoud tot een minimum.

12 Omdat hij veelzijdig inzetbaar is Top prestaties Maximaal vermogen en kracht Optimale wendbaarheid: dankzij hoogwaardige aandrijvingssystemen uitstekende wendbaarheid dankzij stuurhoek van 180 graden Stabiliteit Optimaal geschikt voor alle terreinomstandigheden Compacte afmetingen Onderhoudsvriendelijk dankzij eenvoudige en nauwkeurige slangmontage, eenvoudige elektra en functionele designelementen. Omvangrijk aanbod van opties

13 Geoptimaliseerd voor de praktijk Met een CRAYLER optimaliseert u de totale kosten van de meeneemheftruck gedurende de gehele levensduur. Eenvoudige elektrische functies maken de bediening tot kinderspel. Functionele designelementen vereenvoudigen service en onderhoud. Perfecte service: compleet netwerk van werkplaatsen en permanente bevoorrading van onderdelen. CRAYLER maakt u het leven makkelijker! Comfort en veiligheid Milieubescherming Lage gebruikskosten Gaat u zitten! Milieuvriendelijke Voor de onderne- CRAYLER mee- motoren en lak- mer zijn de totale neemheftrucks technieken zijn kosten van de imponeren door voor CRAYLER van- investering over hun ergonomische bouwwijze. De centraal gemonteerde zitplaats biedt de bestuurder te allen tijde het optimale overzicht en hierdoor een ontspannen manier van werken. Beschermbeugels zorgen ook in kritieke situaties voor veiligheid. zelfsprekend. Alle heftruckcomponenten die een corrosiebescherming nodig hebben worden hetgeen boven de wettelijke vereisten uit gaat voorzien van een coating die geen chroom(vi) bevat! de gehele levensduur een wezenlijk keuzecriterium bij de aankoopbeslissing. Vereenvoudigde service door de doordachte constructie, waardevastheid door de KTL bescherming en het gebruik van hoogwaardige onderdelen evenals een perfecte onderdelenservice reduceren de levensduurkosten en zijn in het voordeel van een CRAYLER meeneemheftruck van PALFINGER!

14 Wij zijn de service -kampioen! Perfect Servicenetwerk voor reparaties en onderdelen In dialoog met klanten, dealers en servicepartners Competent, betrouwbaar, snel Met rond de In overeen- Dichtbij de verkoop- stemming met klant zijn en service- het motto de natuurlijk ook steunpunten klant is de onze service- over de hele beste ontwer- partners; de wereld biedt PALFINGER een servicenetwerk dat zijn weerga niet kent. Als service -kampioen van de branche begeleiden wij onze klanten inzake service gedurende de hele productlevenscyclus van het eerste contact tot en met de levering van onderdelen. Wij nemen de wensen van onze klanten serieus! per hebben wij altijd een open oor voor diens wensen en suggesties. Bij de productontwikkeling wordt verzocht om het beste voor de klant met betrekking tot bedieningscomfort, technische voorsprong, veiligheid, montage- en onderhoudsvriendelijkheid in de nieuwe apparaten te integreren. eisen die door hen worden gesteld worden ook verwerkt in de machines. In een regelmatige kwaliteitsronde van service, ontwikkeling en kwaliteitsborging worden wensen en impulsen van de markt besproken, doorgegeven en in de verdere ontwikkeling van de producten verwerkt.

15 Voor ieder gebruik de passende meeneemheftruck BM (box-gemonteerde) meeneemheftruck F3 meeneemheftruck met vaste mast CR meeneemheftruck met uitschuifbare mast Uitvoeringen 1,5 tot 2,1 t hefvermogen 1,5, 2,0 en 2,5 t hefvermogen 1 of 3-wielaandrijving 4-weg uitvoering mogelijk uitschuiflepels / schaarreach 2,0 tot 2,5 t hefvermogen 3-wiel aandrijving 4-weg uitvoering mogelijk Eigenschappen 2 of 4-wiel aandrijving optimale stabiliteit en rijveiligheid van het basisvoertuig geen achter overbouw Wendbaar robuust optimaal ledig gewicht robuust sterk geschikt voor elk terrein geschikt voor elk terrein duurzaam (beschermd in kist) Inzetgebieden / branches algemene expeditiebranche, transport van bouwstoffen, recycling, tentbouw, transport van ramen, koelmeubelen, sanitairproducten en betonwaren, landbouw (veevoer), brandweer, hulporganisaties drankenlogistiek, transport van bouwstoffen, recycling, transport van technische gassen, lang goed (buizen, hout, profielen, latten, hekken), transport van ramen, deuren en andere bouwmaterialen, tuinbouwbedrijven, motor transporten transport van bouwstoffen, inzet in ruw terrein (transport van tenten, hekken, tuinbouw...), transport van veevoer en zaadgoed, transport van bouwmaterialen. BM 152 BM 154 BM 182 BM 184 BM 212 BM 214 FLG 140 F3 151 F3 153 F3 201 F3 203 F W F3 253 F W F3 203 GT-S F3 253 GT-S F3 253 GT-S 4W CR 203 CR 253 CR 253 HD CR 253 4W

16 PALFINGER AG F.-W.-Schererstrasse 24 A 5101 Bergheim/Austria Tel.: +43 (0) Fax: +43 (0) info@palfinger.com IMPRESSUM: Uitgever: PALFINGER AG, F.-W.-Schererstraße 24, A 5101 Bergheim/Salzburg, Austria. Verantwoordelijk voor de inhoud: PALFINGER AG/Marketing. Fotografie: Herbert Ziegelböck. Printed in Austria. Druk- en zetfouten voorbehouden. KP-CRIMAGEM2+NL, E05/09, K05/09, D05/09

CRAYLER F3 serie. Betrouwbare meeneemheftrucks voor veeleisende klanten

CRAYLER F3 serie. Betrouwbare meeneemheftrucks voor veeleisende klanten CRAYLER F3 serie *) Betrouwbare meeneemheftrucks voor veeleisende klanten Krachtig en wendbaar... Wij lossen uw transportproblemen op om het even hoe moeilijk de omstandigheden mochten zijn. Maak gebruik

Nadere informatie

CRAYLER F3 SERIE STERKE MEENEEMHEFTRUCKS VOOR VEELEISENDE KLANTEN

CRAYLER F3 SERIE STERKE MEENEEMHEFTRUCKS VOOR VEELEISENDE KLANTEN CRAYLER F3 SERIE STERKE MEENEEMHEFTRUCKS VOOR VEELEISENDE KLANTEN VOORUITSTREVENDE TECHNOLOGIE De doordachte bouwwijze en de geringe onderhoudskosten maken van CRAYLER meeneemheftrucks efficiënte en betrouwbare

Nadere informatie

cr SeRie Lifetime excellence VeeLZiJDiG in ALLe toepassingen VOOR een VeiLiG en efficiënt transport VAn GOeDeRen OOK OP ZWAAR terrein.

cr SeRie Lifetime excellence VeeLZiJDiG in ALLe toepassingen VOOR een VeiLiG en efficiënt transport VAn GOeDeRen OOK OP ZWAAR terrein. CR SERIE Lifetime excellence VEELZIJDIG IN ALLE TOEPASSINGEN VOOR EEN VEILIG EN EFFICIËNT TRANSPORT VAN GOEDEREN OOK OP ZWAAR TERREIN. 1 lifetime excellence PALFINGER MEENEEMhefTRUCKS OVERTUI- GEN DOOR

Nadere informatie

f3 SeRie Lifetime excellence KRAcHtiG, WenDBAAR en SneLLeR OP De BeStemminG een OVeRtUiGenD PReStAtiePAKKet VOOR meer OPBRenGSt en VeiLiGHeiD

f3 SeRie Lifetime excellence KRAcHtiG, WenDBAAR en SneLLeR OP De BeStemminG een OVeRtUiGenD PReStAtiePAKKet VOOR meer OPBRenGSt en VeiLiGHeiD F3 SERIE Lifetime excellence KRACHTIG, WENDBAAR EN SNELLER OP DE BESTEMMING EEN OVERTUIGEND PRESTATIEPAKKET VOOR MEER OPBRENGST EN VEILIGHEID 1 lifetime excellence PALFINGER MEENEEMhefTRUCKS OVERTUI- GEN

Nadere informatie

WHERE SPECIAL COMES AS STANDARD

WHERE SPECIAL COMES AS STANDARD WHERE SPECIAL COMES AS STANDARD Terberg KingLifter Meeneemheftrucks Terberg KingLifter BV fabriceert onder de naam KingLifter Meeneemheftrucks die in vele uitvoeringen leverbaar zijn. Het kenmerk van deze

Nadere informatie

PK serie. Lifetime excellence. lichte bedrijfswagens

PK serie. Lifetime excellence. lichte bedrijfswagens PK serie Lifetime excellence Veelzijdige kleine kranen met geoptimaliseerd specifiek gewicht voor lichte bedrijfswagens 1 lifetime excellence Palfinger laadkranen overtuigen door hun superieure prestatie.

Nadere informatie

Persbericht. STILL presenteert nieuwe krachtpatsers. RX 70 modellen leggen de lat weer hoger

Persbericht. STILL presenteert nieuwe krachtpatsers. RX 70 modellen leggen de lat weer hoger RX 70 modellen leggen de lat weer hoger Wijnegem, januari 2013 - STILL, toonaangevende leverancier van intralogistieke oplossingen op maat, breidt haar RX 70-familie uit. Met de RX 70-60/80 en de RX 70-40/50

Nadere informatie

TKA 30 KS STERK EN VEELZIJDIG INZETBAAR

TKA 30 KS STERK EN VEELZIJDIG INZETBAAR TKA 30 KS STERK EN VEELZIJDIG INZETBAAR VARIABELE AFSTEMPELING De automatische opstellingsnivellering en de grote zijdelingse reikwijdte van de TKA 30 KS maken het mogelijk dat iedere taak bijzonder snel

Nadere informatie

PK / EH LIFETIME EXCELLENCE EEN KRACHTPAKKET DAT MET EEN GERING EIGEN GEWICHT EN HOGE DOELMATIGHEID OVERTUIGT

PK / EH LIFETIME EXCELLENCE EEN KRACHTPAKKET DAT MET EEN GERING EIGEN GEWICHT EN HOGE DOELMATIGHEID OVERTUIGT PK 36502 / 41002 EH LIFETIME EXCELLENCE EEN KRACHTPAKKET DAT MET EEN GERING EIGEN GEWICHT EN HOGE DOELMATIGHEID OVERTUIGT 1 2 BREED TOEPASSINGSGEBIED è Zeer waardevast dankzij KTL-coating è Extra toepassingsmogelijkheden

Nadere informatie

PK 78002 SH. Lifetime excellence OOK HEAVY DUTY AAN

PK 78002 SH. Lifetime excellence OOK HEAVY DUTY AAN PK 78002 SH Lifetime excellence HET DUAL POWER SYSTEM MAAKT HOGE REIKWIJDTEN MOGELIJK, MAAR KAN OOK HEAVY DUTY AAN 1 lifetime excellence Palfinger laadkranen overtuigen door hun superieure prestatie. Rendabiliteit

Nadere informatie

PC serie Lifetime excellence ComPaCte LiChtgewiChten tussen een en vier meter ton met echte PaLfinger Power

PC serie Lifetime excellence ComPaCte LiChtgewiChten tussen een en vier meter ton met echte PaLfinger Power PC serie Lifetime excellence Compacte lichtgewichten tussen een en vier METER ton met echte PALFINGER Power 1 lifetime excellence Palfinger laadkranen overtuigen door hun superieure prestatie. Rendabiliteit

Nadere informatie

www.motrac.be Uw logistieke oplossing binnen handbereik!

www.motrac.be Uw logistieke oplossing binnen handbereik! www.motrac.be Uw logistieke oplossing binnen handbereik! Er kunnen veel redenen zijn om uw interne logistiek eens nader te bekijken. Optimalisatie van uw bestaande magazijn, nieuwbouw of juist uitbreiding.

Nadere informatie

TENDO Een compacte multifunctionele alleskunner

TENDO Een compacte multifunctionele alleskunner Team TOBROCO Industrielaan 2, 5061 KC Oisterwijk Tel.: +31 (0)13-5211212 Fax: +31 (0)13-5234045 Internet: www.tobroco.com E-Mail: info@tobroco.com TENDO Een compacte multifunctionele alleskunner 3648 TENDO

Nadere informatie

PK Performance HET UNIVERSELE TALENT

PK Performance HET UNIVERSELE TALENT PK 18500 Performance HET UNIVERSELE TALENT MULTIFUNCTIONEEL EN BETROUWBAAR De PK 18500 Performance is bij uitstek geschikt voor het laden en lossen van stukgoederen en bouwmachnes en onderscheidt zich

Nadere informatie

PK / EH LIFETIME EXCELLENCE OPPERVLAKTEBESCHERMING VAN DE HOOGSTE KWALITEIT. PERFECT UITERLIJK EEN KRAANLEVEN LANG.

PK / EH LIFETIME EXCELLENCE OPPERVLAKTEBESCHERMING VAN DE HOOGSTE KWALITEIT. PERFECT UITERLIJK EEN KRAANLEVEN LANG. PK 30002 / 33002 EH LIFETIME EXCELLENCE OPPERVLAKTEBESCHERMING VAN DE HOOGSTE KWALITEIT. PERFECT UITERLIJK EEN KRAANLEVEN LANG. 1 LIFETIME EXCELLENCE PALFINGER LAADKRANEN OVERTUIGEN DOOR HUN SUPERIEURE

Nadere informatie

The Power To Perform

The Power To Perform The Power to perform Kiezen voor Votex is een verantwoorde keuze Votex is sinds 1922 dé Nederlandse fabrikant van machines die gebruikt worden voor het beheer en onderhoud van openbaar groen. Daarnaast

Nadere informatie

TA-SERIE BUSINESS. NIEUWE DIMENSIE IN DE 3,5 t KLASSE

TA-SERIE BUSINESS. NIEUWE DIMENSIE IN DE 3,5 t KLASSE TA-SERIE BUSINESS NIEUWE DIMENSIE IN DE 3,5 t KLASSE FOCUS OP DESIGN EN FUNCTIE De nieuwe TA-serie van BISON bestaat uit 4 modulair opgebouwde basismodellen die in een volledig uitgeruste Business -versie

Nadere informatie

De nieuwkomer: BLANCO RECALDO FAMOSO. multifunctionele wagen voor heteluchtregeneratie.

De nieuwkomer: BLANCO RECALDO FAMOSO. multifunctionele wagen voor heteluchtregeneratie. De nieuwkomer: BLANCO RECALDO FAMOSO. multifunctionele wagen voor heteluchtregeneratie. De nieuwe combi: heteluchtregeneratie en contactwarmte voor soepen. RECALDO FAMOSO is de nieuwe ster in de professionele

Nadere informatie

heroal niet-geïsoleerde profielsystemen

heroal niet-geïsoleerde profielsystemen heroal niet-geïsoleerde profielsystemen Niet-geïsoleerde profielsystemen Eersteklas materialen, technisch tot in detail op elkaar afgestemde oplossingen en een ruime keuze aan vormgevingsmogelijkheden

Nadere informatie

NAUWKEURIG INPARKEREN?

NAUWKEURIG INPARKEREN? 51 40 N, 116 27 W NAUWKEURIG INPARKEREN? WAAR U MAAR WILT. Nu nieuw: Mover TE R4 Manoeuvreersystemen Truma Mover Gewoon meer ontspannen onderweg Met Truma wordt elke reis een vakantie Uitgerekend de mooiste

Nadere informatie

PK / EH LIFETIME EXCELLENCE SINGLE LINK PLUS - VEELZIJDIG INZETBAAR OOK ONDER MOEILIJKE OMSTANDIGHEDEN.

PK / EH LIFETIME EXCELLENCE SINGLE LINK PLUS - VEELZIJDIG INZETBAAR OOK ONDER MOEILIJKE OMSTANDIGHEDEN. PK 24001 / 27001 EH LIFETIME EXCELLENCE SINGLE LINK PLUS - VEELZIJDIG INZETBAAR OOK ONDER MOEILIJKE OMSTANDIGHEDEN. 1 LIFETIME EXCELLENCE PALFINGER LAADKRANEN OVERTUIGEN DOOR HUN SUPERIEURE PRESTATIE.

Nadere informatie

Veilig en snel naar de exacte hoogte ALU - Eenpersoons Hoogwerkers

Veilig en snel naar de exacte hoogte ALU - Eenpersoons Hoogwerkers Veilig en snel naar de exacte hoogte ALU Eenpersoons Hoogwerkers www.boeckergroup.com ALU eenpersoons hoogwerkers Altijd up to date! Al meer dan 25 jaar staat Böcker wereldwijd bekend om zijn betrouwbare

Nadere informatie

PK 6501 / 7001 EH LIFETIME EXCELLENCE HOGER LAADVERMOGEN DOOR INTELLI- GENTE LICHTGEWICHTCONSTRUCTIE DAT BETEKENT MEER ECONOMIE IN GEBRUIK

PK 6501 / 7001 EH LIFETIME EXCELLENCE HOGER LAADVERMOGEN DOOR INTELLI- GENTE LICHTGEWICHTCONSTRUCTIE DAT BETEKENT MEER ECONOMIE IN GEBRUIK / 7001 EH LIFETIME EXCELLENCE HOGER LAADVERMOGEN DOOR INTELLI- GENTE LICHTGEWICHTCONSTRUCTIE DAT BETEKENT MEER ECONOMIE IN GEBRUIK 1 LIFETIME EXCELLENCE PALFINGER LAADKRANEN OVERTUIGEN DOOR HUN SUPERIEURE

Nadere informatie

Reinigingstechniek Gebouwreiniging. Scrubmaster B30 en B45 Compact en handzaam. De schrob-zuigmachine voor kleine en middelgrote oppervlakken.

Reinigingstechniek Gebouwreiniging. Scrubmaster B30 en B45 Compact en handzaam. De schrob-zuigmachine voor kleine en middelgrote oppervlakken. Reinigingstechniek Gebouwreiniging Scrubmaster B30 en B45 Compact en handzaam De schrob-zuigmachine voor kleine en middelgrote oppervlakken. Dagelijks een glanzend en onberispelijk schone vloer Scrubmaster

Nadere informatie

THE POWER TO PERFORM

THE POWER TO PERFORM THE POWER TO PERFORM KIEZEN VOOR VOTEX IS EEN VERANTWOORDE KEUZE Votex is sinds 1922 dé Nederlandse fabrikant van machines die gebruikt worden voor het beheer en onderhoud van openbaar groen. Daarnaast

Nadere informatie

Landbouw Offshore en kranenbouw

Landbouw Offshore en kranenbouw krachtige beweging Brevini Fluid Power Brevini Fluid Power (BFP) is een onderdeel van de wereldwijd opererende Brevini Group en is gevestigd in Alphen aan de Rijn. Deze Brevini onderneming levert een compleet

Nadere informatie

Schroot, afval en recycling

Schroot, afval en recycling Schroot, afval en recycling Systemen die wérken www.hiab.com SCHROOT, AFVAL EN RECYCLING Schroot, afval en recycling Schroot, afval en recycling Systemen die wérken DE LAGE INVESTERINGS- EN EXPLOITATIEKOSTEN

Nadere informatie

DE NIEUWE MOFFETT M8 NX MEER DAN ALLEEN TOPPRESTATIES

DE NIEUWE MOFFETT M8 NX MEER DAN ALLEEN TOPPRESTATIES DE NIEUWE MOFFETT M8 NX MEER DAN ALLEEN TOPPRESTATIES PRODUCT BROCHURE MAAK KENNIS MET DE VOLLEDIG OPNIEUW ONTWORPEN MOFFETT M8 NX De geheel nieuwe MOFFETT M8 NX is de beste meeneemhef truck ter wereld.

Nadere informatie

voor service en transport

voor service en transport Berlingo Jumpy Jumper CITROËN met bott bedrijfswageninrichtingen voor service en transport Vertrouwd, competent en ervaren, Bedrijfswageninrichtingen van bott Overtuigend in ieder detail Een gedraaide

Nadere informatie

CONTAINERHANDLINGSYSTEMEN TITAN HAAKARMSYSTEMEN

CONTAINERHANDLINGSYSTEMEN TITAN HAAKARMSYSTEMEN CONTAINERHANDLINGSYSTEMEN TITAN HAAKARMSYSTEMEN hyva.com TITAN HAAKARMSYSTEEM Hyva Titan haakarmsystemen zijn ontworpen voor dagelijks gebruik in de zwaarste omstandigheden en staan bekend om de betrouwbaarheid

Nadere informatie

Hiab Moffett Meeneemheftrucks

Hiab Moffett Meeneemheftrucks Hiab Moffett Meeneemheftrucks Recycling Het concept Klaar in één minuut Meeneemheftrucks aan de achterzijde van een vrachtauto welke afval vervoert zijn een bekend gezicht. Licht genoeg voor het vervoer

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Tenias sinds 1957. Overzicht modellen. Serie Evolution. Technische specificaties Serie Evolution. Opties Serie Evolution.

Inhoudsopgave. Tenias sinds 1957. Overzicht modellen. Serie Evolution. Technische specificaties Serie Evolution. Opties Serie Evolution. Frontloader systems Inhoudsopgave Overzicht modellen Serie Evolution Technische specificaties Serie Evolution Opties Serie Evolution Serie 00 Technische specificaties Serie 00 Opties Serie 00 Werktuigprogramma

Nadere informatie

VEEGMACHINES MET BIJZONDERE TALENTEN. Voor schone wegen en goed onderhouden groenvoorzieningen VEEGMACHINES MC 50 MC 130

VEEGMACHINES MET BIJZONDERE TALENTEN. Voor schone wegen en goed onderhouden groenvoorzieningen VEEGMACHINES MC 50 MC 130 VEEGMACHINES MET BIJZONDERE TALENTEN Voor schone wegen en goed onderhouden groenvoorzieningen VEEGMACHINES MC 50 MC 130 VEEGMACHINES GEWOON GOED. MULTIFUNCTIONEEL INZETBAAR. De nieuwe veegmachines hebben

Nadere informatie

PC COMPACTKRANEN COMPACTE KRACHT VAN PALFINGER

PC COMPACTKRANEN COMPACTE KRACHT VAN PALFINGER PC COMPACTKRANEN COMPACTE KRACHT VAN PALFINGER IDEAAL GESCHIKT VOOR DE OPBOUW OP LICHTE BEDRIJFSWAGENS Zwenkaandrijving Lichte en onderhoudsvriendelijke wormoverbrenging waarmee de kraan bijzonder nauwkeurig

Nadere informatie

RELAZZO HET TERRASSYSTEEM VAN REHAU. Bouw Automotive Industrie

RELAZZO HET TERRASSYSTEEM VAN REHAU.   Bouw Automotive Industrie RELAZZO HET TERRASSYSTEEM VAN REHAU www.rehau.com/relazzo Bouw Automotive Industrie RELAZZO WAAR HET ECHT OP AAN KOMT Het eigen terras is een plaats voor heerlijke barbecue-avonden, vrolijke kinderfeestjes

Nadere informatie

Wij zijn voor ude optimale partner. Op locatie betekent voor ons overal. Ook bij u.

Wij zijn voor ude optimale partner. Op locatie betekent voor ons overal. Ook bij u. Wij zijn voor ude optimale partner. Op locatie betekent voor ons overal. Ook bij u. Planning Modernisering ja of nee, nu of later. Onze vakmensen geven u graag advies over de optimale oplossing voor uw

Nadere informatie

PK 600 TK / PK 800 TK

PK 600 TK / PK 800 TK PK 600 TK / PK 800 TK HOGEROP MET DE MONTAGEKRANEN VAN PALFINGER OPTIMALE WERKHOOGTE EN SNELHEID De PK 600 TK geldt dankzij zijn snelle bewegingsgeometrie en de nauwkeurige bediening als ideale montagekraan.

Nadere informatie

PK / EH LIFETIME EXCELLENCE DE COMPACTE TRANSPORT MAAT EN ZIJN GERINGE EIGENGEWICHT ZORGEN VOOR EEN GEOPTIMALISEERD OPBOUWCONCEPT

PK / EH LIFETIME EXCELLENCE DE COMPACTE TRANSPORT MAAT EN ZIJN GERINGE EIGENGEWICHT ZORGEN VOOR EEN GEOPTIMALISEERD OPBOUWCONCEPT / 22002 EH LIFETIME EXCELLENCE DE COMPACTE TRANSPORT MAAT EN ZIJN GERINGE EIGENGEWICHT ZORGEN VOOR EEN GEOPTIMALISEERD OPBOUWCONCEPT 1 LIFETIME EXCELLENCE PALFINGER LAADKRANEN OVERTUIGEN DOOR HUN SUPERIEURE

Nadere informatie

PK / EH LIFETIME EXCELLENCE BETROUWBAAR EN VEELZIJDIG EEN IDEALE PARTNER IN HET LOKALE BE- DRIJFSLEVEN

PK / EH LIFETIME EXCELLENCE BETROUWBAAR EN VEELZIJDIG EEN IDEALE PARTNER IN HET LOKALE BE- DRIJFSLEVEN PK 13002 / 14002 EH LIFETIME EXCELLENCE BETROUWBAAR EN VEELZIJDIG EEN IDEALE PARTNER IN HET LOKALE BE- DRIJFSLEVEN 1 LIFETIME EXCELLENCE PALFINGER LAADKRANEN OVERTUIGEN DOOR HUN SUPERIEURE PRESTATIE. RENDABILITEIT

Nadere informatie

PK SH. Lifetime excellence. gemakkelijk af als montagewerk

PK SH. Lifetime excellence. gemakkelijk af als montagewerk PK 92002 SH Lifetime excellence Zware lasten doet hij net zo gemakkelijk af als montagewerk met hoge precisie 1 lifetime excellence Palfinger laadkranen overtuigen door hun superieure prestatie. Rendabiliteit

Nadere informatie

voor service en transport

voor service en transport Partner Expert Boxer PEUGEOT met bott bedrijfswageninrichtingen voor service en transport Vertrouwd, competent en ervaren, Bedrijfswageninrichtingen van bott Overtuigend in ieder detail Een gedraaide kast

Nadere informatie

Compact en krachtvol Arriva verhuislift

Compact en krachtvol Arriva verhuislift Compact en krachtvol Arriva verhuislift De Arriva Verhuislift van Böcker Het werkbeest onder de verhuisliften extra sterk en robuust Krachtige transport van ladingen tot 400 kg bij compacte constructie

Nadere informatie

PK SH LIFETIME EXCELLENCE MAXIMAAL HEFVERMOGEN. DANKZIJ HPSC IS DE KRAAN OOK BIJ BEPERKTE RUIMTE OPTIMAAL INZETBAAR.

PK SH LIFETIME EXCELLENCE MAXIMAAL HEFVERMOGEN. DANKZIJ HPSC IS DE KRAAN OOK BIJ BEPERKTE RUIMTE OPTIMAAL INZETBAAR. PK 65002 SH LIFETIME EXCELLENCE MAXIMAAL HEFVERMOGEN. DANKZIJ HPSC IS DE KRAAN OOK BIJ BEPERKTE RUIMTE OPTIMAAL INZETBAAR. 1 LIFETIME EXCELLENCE PALFINGER LAADKRANEN OVERTUIGEN DOOR HUN SUPERIEURE PRESTATIE.

Nadere informatie

produceren uw kartonnen dozen

produceren uw kartonnen dozen produceren uw kartonnen dozen Wij bij Wenner zijn er zeker van dat wij u met onze website bijkomende voordelen kunnen bieden. In de echte zin van het woord leggen wij als ondernemers onze volledige knowhow

Nadere informatie

Perfectie in design en techniek

Perfectie in design en techniek Perfectie in design en techniek www.solarworld-belgium.com Uw voordelen in een oogopslag esthetiek: harmonische integratie in het dak vermogen: optimale opbrengst dankzij de speciale constructie Flexibiliteit:

Nadere informatie

at great height Nederlands AT GREAT HEIGHT

at great height Nederlands AT GREAT HEIGHT at great height Nederlands AT GREAT EIGT oogst ollands, hoogst internationaal In 1984 startte olland Lift met het ontwikkelen en het bouwen van schaarhoogwerkers. Al in het begin stonden stabiliteit, robuustheid

Nadere informatie

FLoor C-LINE. K r a a n t r a i l e r s SOLID AS A ROCK MEMBER OF THE NOOTEBOOM GROUP

FLoor C-LINE. K r a a n t r a i l e r s SOLID AS A ROCK MEMBER OF THE NOOTEBOOM GROUP FLoor -LINE K r a a n t r a i l e r s FLoor -LINE FLO-18-30S2 3-assige Kraantrailer De Floor -LINE kraantrailer is de ideale transportoplossing voor efficiënt vervoer van bouwmaterialen, zoals stenen,

Nadere informatie

SUPERIEURE OPLOSSINGEN VOOR LADEN EN LOSSEN MET DOCKSYSTEMEN STERTIL DOCKLEVELLERS STERTIL SUPERIOR SOLUTIONS BY QUALITY PEOPLE

SUPERIEURE OPLOSSINGEN VOOR LADEN EN LOSSEN MET DOCKSYSTEMEN STERTIL DOCKLEVELLERS STERTIL SUPERIOR SOLUTIONS BY QUALITY PEOPLE SUPERIEURE OPLOSSINGEN VOOR LADEN EN LOSSEN MET DOCKSYSTEMEN STERTIL DOCKLEVELLERS STERTIL SUPERIOR SOLUTIONS BY QUALITY PEOPLE Superior solutions by quality people De Stertil Group biedt haar klanten

Nadere informatie

Caddy Touran T5 Crafter. met bott bedrijfswageninrichtingen. voor service en transport

Caddy Touran T5 Crafter. met bott bedrijfswageninrichtingen. voor service en transport Caddy Touran T5 Crafter VW met bott bedrijfswageninrichtingen voor service en transport Vertrouwd, competent en ervaren, Bedrijfswageninrichtingen van bott. Overtuigend in ieder detail Een gedraaide kast

Nadere informatie

PK 8502 / 9002 EH LIFETIME EXCELLENCE MET POWER LINK PLUS WERKT U OP LOCATIES WAAR WEINIG RUIMTE IS, DUS OOK IN GEBOUWEN

PK 8502 / 9002 EH LIFETIME EXCELLENCE MET POWER LINK PLUS WERKT U OP LOCATIES WAAR WEINIG RUIMTE IS, DUS OOK IN GEBOUWEN PK 8502 / 9002 EH LIFETIME EXCELLENCE MET POWER LINK PLUS WERKT U OP LOCATIES WAAR WEINIG RUIMTE IS, DUS OOK IN GEBOUWEN 1 LIFETIME EXCELLENCE PALFINGER LAADKRANEN OVERTUIGEN DOOR HUN SUPERIEURE PRESTATIE

Nadere informatie

Planning & Equipping. Uw partner voor de orthopedische werkplaats en orthopedische schoenwerkplaats

Planning & Equipping. Uw partner voor de orthopedische werkplaats en orthopedische schoenwerkplaats Planning & Equipping Uw partner voor de orthopedische werkplaats en orthopedische schoenwerkplaats De beste voorwaarden voor sterke prestaties Goed beschouwd blijft productcompetentie niet beperkt tot

Nadere informatie

PK / EH LIFETIME EXCELLENCE SINGLE LINK PLUS EN E-HPLS BIEDEN EXTRA GEBRUIKSMOGELIJKHEDEN

PK / EH LIFETIME EXCELLENCE SINGLE LINK PLUS EN E-HPLS BIEDEN EXTRA GEBRUIKSMOGELIJKHEDEN PK 20001 / 23001 EH LIFETIME EXCELLENCE SINGLE LINK PLUS EN E-HPLS BIEDEN EXTRA GEBRUIKSMOGELIJKHEDEN 1 LIFETIME EXCELLENCE PALFINGER LAADKRANEN OVERTUIGEN DOOR HUN SUPERIEURE PRESTATIE GEDURENDE DE HELE

Nadere informatie

Technologie die werkt en vooruitgaat. ZF-Duodrive: de hydrostatische aandrijving

Technologie die werkt en vooruitgaat. ZF-Duodrive: de hydrostatische aandrijving Technologie die werkt en vooruitgaat. ZF-Duodrive: de hydrostatische aandrijving Tegenwoordig worden vrachtwagens niet enkel gebruikt om van A naar B te rijden, maar ook om werkzaamheden op lage snelheid

Nadere informatie

PK / PK EH

PK / PK EH PK 11002 / PK 12002. EH High Performance *) *) *) De sterke, compacte en veelzijdige autolaadkraan Snel en efficiënt De PK 11002 overtuigt in zijn klasse door hoge efficiëntie en rendabiliteit. Het dubbele

Nadere informatie

Gecontroleerde mobiliteit.

Gecontroleerde mobiliteit. Gecontroleerde mobiliteit. Gemeentelijke voertuigen Focus Bouwmachines Land- en bosbouw Transport en logistiek Overtuigend. Besturingstechniek die geschikt is voor mobiel gebruik functioneert door het

Nadere informatie

Sweepmaster 900 / 980 R Voor comfortabel en stofvrij vegen, binnen en buiten

Sweepmaster 900 / 980 R Voor comfortabel en stofvrij vegen, binnen en buiten Reinigingstechniek Bedrijfsreiniging Sweepmaster 900 / 980 R Voor comfortabel en stofvrij vegen, binnen en buiten Zit-veegzuigmachines met een oppervlakterendement tot m 2 /h Perfect vegen snel en schoon

Nadere informatie

HIAB 200 C Vermogen 20 tm

HIAB 200 C Vermogen 20 tm HIAB 200 C Vermogen 20 tm Productbrochure www.hiab.com 2 Voor maximale allround prestatie De HIAB 200 C voor allerlei taken Hier ziet u een kraan met kracht én groot vermogen, een echte alleskunner. De

Nadere informatie

keytec N-tra Het veelzijdige keersleutelsysteem winkhaus.nl

keytec N-tra Het veelzijdige keersleutelsysteem winkhaus.nl keytec N-tra Het veelzijdige keersleutelsysteem winkhaus.nl 2 keytec N-tra Gecertificeerde kwaliteit van Winkhaus Traditie gecombineerd met innovatie Al sinds 1854 kiest Winkhaus altijd voor kwaliteit

Nadere informatie

Man-up Hoogbouwtrucks

Man-up Hoogbouwtrucks Man-up Hoogbouwtrucks 24/7 service wereldwijd netwerk Combitrucks EK Man-up hoogbouwtrucks Hoge performance gecombineerd met smalle gangen Compact, krachtig, manoeuvreerbaar, eenvoudig te bedienen en boven

Nadere informatie

HET PERFECTE SAMENSPEL TUSSEN ELEKTRONICA EN HYDRAULIEK ZORGT VOOR HOGE HEFKRACCHTEN EN HET HOOGSTMOGELIJKE RENDEMENT

HET PERFECTE SAMENSPEL TUSSEN ELEKTRONICA EN HYDRAULIEK ZORGT VOOR HOGE HEFKRACCHTEN EN HET HOOGSTMOGELIJKE RENDEMENT PK 44502 / 48002 EH LIFETIME EXCELLENCE HET PERFECTE SAMENSPEL TUSSEN ELEKTRONICA EN HYDRAULIEK ZORGT VOOR HOGE HEFKRACCHTEN EN HET HOOGSTMOGELIJKE RENDEMENT 1 LIFETIME EXCELLENCE PALFINGER LAADKRANEN

Nadere informatie

HIAB Rollerkranen Bereik 8,5-33 tm

HIAB Rollerkranen Bereik 8,5-33 tm HIAB Rollerkranen Bereik 8,5-33 tm Zelfaangedreven laadkranen www.hiab.com Groter bereik voor laden en lossen Rollerkranen Bereik 8,5-33 tm De HIAB Roller Voor maximale flexibiliteit in laden en lossen

Nadere informatie

Lindab I Snel en eenvoudig bouwen. Lindab Felsdak. Een elegant en tijdloos dak

Lindab I Snel en eenvoudig bouwen. Lindab Felsdak. Een elegant en tijdloos dak Lindab I Snel en eenvoudig bouwen Lindab Felsdak Een elegant en tijdloos dak 1525.01 Snel en eenvoudig een elegant en modern dak Wanneer u kiest voor een Lindab Felsdak kiest u voor een tijdloos en elegant

Nadere informatie

Het nieuwe Systeem. Minder gewicht. Meer voordelen. Aluminium bedrijfswageninrichtingen

Het nieuwe Systeem. Minder gewicht. Meer voordelen. Aluminium bedrijfswageninrichtingen Het nieuwe Systeem Minder gewicht. Meer voordelen. Aluminium bedrijfswageninrichtingen De bedrijfswageninrichting van vandaag is gemaakt uit aluminium Het systeem is natuurlijk van ALUCA. Brandstof besparen

Nadere informatie

SUPERIEURE OPLOSSINGEN VOOR LADEN EN LOSSEN MET DOCKSYSTEMEN STERTIL DOCKLEVELLERS STERTIL SUPERIOR SOLUTIONS

SUPERIEURE OPLOSSINGEN VOOR LADEN EN LOSSEN MET DOCKSYSTEMEN STERTIL DOCKLEVELLERS STERTIL SUPERIOR SOLUTIONS SUPERIEURE OPLOSSINGEN VOOR LADEN EN LOSSEN MET DOCKSYSTEMEN STERTIL DOCKLEVELLERS STERTIL SUPERIOR SOLUTIONS Superior Solutions Stertil Dock Products levert wereldwijd op maat gemaakte en technisch geavanceerde

Nadere informatie

High Performance Stability Control HPSC.

High Performance Stability Control HPSC. High Performance Stability Control HPSC. Efficiënte stabiliteitsbewaking Optimale gebruik van het hefvermogen op elk punt van de stabiliteitscurve Laadkranen voeren tegenwoordig steeds moeilijkere taken

Nadere informatie

Compact, licht, duurzaam en veilig. ALU - Montage Liften.

Compact, licht, duurzaam en veilig. ALU - Montage Liften. Compact, licht, duurzaam en veilig ALU - Montage Liften ALU montageliften van Böcker Altijd up to date! Sinds 1958 is het merk Böcker bekend om zijn betrouwbare en efficiënte materiaal- en personenliften.

Nadere informatie

Maatwerk voor elk zwaar vervoersprobleem

Maatwerk voor elk zwaar vervoersprobleem Maatwerk voor elk zwaar vervoersprobleem t: +31 (0)78-673 31 88 f: +31 (0)78-673 41 56 Maatwerk voor elk zwaar vervoersprobleem P. Ruizeveld B.V. bestaat al meer dan 60 jaar en heeft een solide geschiedenis

Nadere informatie

Geheel door SDMO zelf ontwikkeld, worden de "NEXYS", "TELYS" en "KERYS" panelen als basis of als optie op onze producten aangeboden. Dankzij deze panelen is de besturing van uw stroomaggregaat eenvoudig

Nadere informatie

MINIMALISTISCH DESIGN

MINIMALISTISCH DESIGN Design radiatoren Comfortabele ventilatie Verwarmings- en koelplafondsystemen Clean air solutions Altijd het beste klimaat voor een MINIMALISTISCH DESIGN Zehnder Zmart: de design radiator die zich onopvallend

Nadere informatie

De service van heroal Buig-, kant- en laserbewerking

De service van heroal Buig-, kant- en laserbewerking De service van heroal Buig-, kant- en laserbewerking Eén systeem vele mogelijkheden Als toonaangevende aanbieder van complete aluminium systemen voor rolluiken, roldeuren, zonwering, ramen, deuren en vliesgevels

Nadere informatie

Hiab Moffett Meeneemheftrucks

Hiab Moffett Meeneemheftrucks Hiab Moffett Meeneemheftrucks Voor de levering van industriële gassen Het concept Klaar in één minuut Meeneemheftrucks aan de achterzijde van een vrachtauto welke gasflessen vervoerd is een bekend gezicht.

Nadere informatie

302.4D. Hydraulische minigraafmachine. Motor Brutovermogen (ISO 14396) 17,9 kw 24,3 pk

302.4D. Hydraulische minigraafmachine. Motor Brutovermogen (ISO 14396) 17,9 kw 24,3 pk 302.4D Hydraulische minigraafmachine Motor Brutovermogen (ISO 14396) 17,9 kw 24,3 pk Gewicht Bedrijfsgewicht met cabine Bedrijfsgewicht met overkapping 2320 kg 2210 kg Flexibiliteit en efficiëntie, voor

Nadere informatie

De ongelooflijke M12 - Gewoon inschakelen en wegvaren

De ongelooflijke M12 - Gewoon inschakelen en wegvaren De ongelooflijke M12 - Gewoon inschakelen en wegvaren Een Yamaha Electric Drive is de handigste en milieuvriendelijkste manier om een kleine boot aan te drijven - en het zal u verbazen hoe krachtig hij

Nadere informatie

Shuttle. Shuttle Groot volume opraap-silagewagen

Shuttle. Shuttle Groot volume opraap-silagewagen Shuttle Shuttle Groot volume opraap-silagewagen Shuttle Hoogwaardige veevoeders professioneel op transport Optimale gewasdoorvoer zonder vernauwing in het kanaal vanaf de pick-up met extra kortgewasrol

Nadere informatie

De M26, ons topproduct - Inschakelen en wegvaren

De M26, ons topproduct - Inschakelen en wegvaren De M26, ons topproduct - Inschakelen en wegvaren Een Yamaha Electric Drive is de handigste en milieuvriendelijkste manier om een kleine boot aan te drijven. Deze compacte 12 Volt modellen zijn ongelooflijk

Nadere informatie

Vaillant aurostep zonneboiler Puur rendement

Vaillant aurostep zonneboiler Puur rendement Vaillant aurostep zonneboiler Puur rendement Vaillant aurostep zonneboiler De winst van aurostep Weet u dat 8 minuten zon volstaan om alle mensen op de wereld één jaar van energie te voorzien? De zon levert

Nadere informatie

Specialist in maatwerk oplossingen

Specialist in maatwerk oplossingen Specialist in maatwerk oplossingen ontwerpt, produceert en levert pneumatische producten Dé expert voor pneumatische oplossingen Inhoudsopgave 1 Corrosiebestendige gebufferde cilinder, T-415 / T-416 2

Nadere informatie

Aandacht voor efficiënte verdichtingsapparatuur

Aandacht voor efficiënte verdichtingsapparatuur Aandacht voor efficiënte verdichtingsapparatuur Swepac ontwikkelt en vervaardigt producten voor veeleisende toepassingen. Wij streven ernaar machines te maken die bestand zijn tegen ruwe behandeling in

Nadere informatie

PR031_TR_TI_06_2011:PR016_TIPPERZ_TRIPLEZ_0509 15.06.11 11:43 Seite 1 DESIGNS THE DIFFERENCE NEDERLANDS

PR031_TR_TI_06_2011:PR016_TIPPERZ_TRIPLEZ_0509 15.06.11 11:43 Seite 1 DESIGNS THE DIFFERENCE NEDERLANDS PR0_TR_TI_06_2011:PR016_TIPPERZ_TRIPLEZ_0509 15.06.11 11:43 Seite 1 RECYCLING TRIPLE Z DESIGNS THE DIFFERENCE NEDERLANDS PR0_TR_TI_06_2011:PR016_TIPPERZ_TRIPLEZ_0509 15.06.11 11:43 Seite 2 EPSCOPE EPSLINK

Nadere informatie

Forstner coil verwerkingslijnen verzekeren een blijvende waarde

Forstner coil verwerkingslijnen verzekeren een blijvende waarde Seite 1 Forstner coil verwerkingslijnen verzekeren een blijvende waarde Forstner is aktief in de ontwikkeling en produktie van machines voor de professionele verwerking van coils sinds 1960. Vanaf het

Nadere informatie

BMH Windowmaster het meest veelzijdige CNC bewerkingscentrum

BMH Windowmaster het meest veelzijdige CNC bewerkingscentrum Windowmaster BMH Windowmaster het meest veelzijdige CNC bewerkingscentrum Alles op het gebied van ramen, kozijnen en deuren kunt u overlaten aan de BMH Windowmaster. Recht, rond en getoogd. Losse onderdelen,

Nadere informatie

Rolluiken - Zonwering - Ventilatie

Rolluiken - Zonwering - Ventilatie Bed r i j f s v o o r s t e l l i n g Rolluiken - Zonwering - Ventilatie Pr o d u c t i e In l e i d i n g In 1975 richt Jos Wilms een éénmanszaak op die reeds in 1982 werd omgevormd tot een NV! In 1986

Nadere informatie

OPLOSSINGEN VOOR MATERIAALBEHANDELING MEENEEMHEFTRUCKS TMM 2.0 & 2.5

OPLOSSINGEN VOOR MATERIAALBEHANDELING MEENEEMHEFTRUCKS TMM 2.0 & 2.5 OPLOSSINGEN VOOR MATERIAALBEHANDELING MEENEEMHEFTRUCKS TMM 2.0 & 2.5 MANITOU, UW PARTNER VOOR MATERIAALBEHANDELING Een wereldwijde groep De Groep MANITOU, de wereldwijde referentie in materiaalbehandeling,

Nadere informatie

Goed, snel en direct Goede motieven om te kiezen voor Brillux

Goed, snel en direct Goede motieven om te kiezen voor Brillux Goed, snel en direct Goede motieven om te kiezen voor Brillux Brillux de nummer 1 voor rechtstreekse levering uit een compleet assortiment Alle diensten en producten uit één hand en rechtstreeks geleverd

Nadere informatie

NEW HOLLAND TZ EN TCD TZ21 TZ24 TC21D TC24D

NEW HOLLAND TZ EN TCD TZ21 TZ24 TC21D TC24D NEW HOLLAND TZ EN TCD TZ21 TZ24 TC21D TC24D DE KLEINE EN MIDDELGROTE TRACTOREN New Holland biedt twee verschillende tractoren van 21 en 24 pk aan in zijn reeks compacte utiliteitstractoren. De hydrostatisch

Nadere informatie

BESCHRIJVING F800 F850 F853 F853H F853HS F853HSL

BESCHRIJVING F800 F850 F853 F853H F853HS F853HSL knikladers SERIE De F800 serie van FUCHS is de kleinste in de lijn. De machines onderscheiden zich in motor vermogen en aandrijving. De F800 t/m F853 hebben twee tandwielpompen. Eén voor het rijden en

Nadere informatie

1200 Serie Brandmeldcentrale van Bosch Beveiliging van het meest dierbare

1200 Serie Brandmeldcentrale van Bosch Beveiliging van het meest dierbare 1200 Serie Brandmeldcentrale van Bosch Beveiliging van het meest dierbare 2 1200 Serie Brandmeldcentrale Installatie van een veilig gevoel Volledige bescherming aangepast aan uw wensen De 1200 Serie Brandmeldcentrale

Nadere informatie

301.4C. Hydraulische minigraafmachine. Motor. Gewicht Transportgewicht met overkapping Transportgewicht met cabine

301.4C. Hydraulische minigraafmachine. Motor. Gewicht Transportgewicht met overkapping Transportgewicht met cabine 301.4C Hydraulische minigraafmachine Motor Brutovermogen Gewicht Transportgewicht met overkapping Transportgewicht met cabine 17,9 kw 1380 kg 1470 kg Veelzijdigheid Eenvoudig te transporteren en betere

Nadere informatie

SF 23 SUPERFINISH. De veelzijdige PLUS NIEUW. Toebehoren. Eén pomp - vele mogelijkheden

SF 23 SUPERFINISH. De veelzijdige PLUS NIEUW. Toebehoren. Eén pomp - vele mogelijkheden Toebehoren Airless pstolen 0296 465 Airless pistool AG08; 2-trekker; incl. TradeTip 3 spuittiphouder 0296 388 Airless pistool AG08; incl. TradeTip 3 spuittiphouder 0528 318 Airless pistool AG08 TS; incl.

Nadere informatie

Lifetime excellence. Onovertroffen flexibiliteit en compactheid

Lifetime excellence. Onovertroffen flexibiliteit en compactheid P 210 BK Light Class Lifetime excellence Onovertroffen flexibiliteit en compactheid 1 lifetime excellence Het resultaat is PALFINGER hoogwerkers met de modernste hoge technologie, die zelfs bij de moeilijkste

Nadere informatie

UW IHR WEG. Meubelliften op aanhanger GEBRUIK NUTZE DIE DE MÖGLICHKEITEN.

UW IHR WEG. Meubelliften op aanhanger GEBRUIK NUTZE DIE DE MÖGLICHKEITEN. UW IHR WEG NAAR NACHDE OBEN TOP GEBRUIK NUTZE DIE DE MÖGLICHKEITEN MOGELIJKHEDEN Meubelliften op aanhanger Topprestaties maken het verschil! Sinds bijna 0 jaar zijn Böcker liften onmisbaar voor het veilig

Nadere informatie

PK Performance DE STERKE ALLESKUNNER

PK Performance DE STERKE ALLESKUNNER PK 36002 Performance DE STERKE ALLESKUNNER EEN PERFECTE MACHINE OM MEE TE WERKEN MET EEN DOORDACHTE KINEMATICA De PK 36002 Performance onderscheidt zich door zijn enorme hefkracht bij een uiterst laag

Nadere informatie

Besam IFD type EN, TF en TM

Besam IFD type EN, TF en TM Besam IFD type EN, TF en TM Industriële snelvouwdeuren Ideaal voor een snelle doorgang bij middelgrote tot grote entrees ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Verkrijgbaar in vele aantrekkelijke

Nadere informatie

Hiab T-kranen Serie 0,9 3,3 tm

Hiab T-kranen Serie 0,9 3,3 tm Hiab T-kranen Serie 0,9 3,3 tm Productbrochure De lichtgewicht oplossing Hiab T-kranen Serie 0,9 3,3 tm Lichte en krachtige T-kranen De Hiab T-serie autolaadkranen mogen dan licht in gewicht en compact

Nadere informatie

Kantoormeubelen perfect georganiseerd: Systema Top 2000. Een overzicht van de belangrijkste feiten

Kantoormeubelen perfect georganiseerd: Systema Top 2000. Een overzicht van de belangrijkste feiten Kantoormeubelen perfect georganiseerd: Systema Top 2000 Een overzicht van de belangrijkste feiten Alles uit één hand: Systema Top 2000 Systema Top 2000 brengt orde in elk kantoor. Zijn platformconcept

Nadere informatie

STARTMOTOREN EN DYNAMO'S/ ALTERNATOREN

STARTMOTOREN EN DYNAMO'S/ ALTERNATOREN STARTMOTOREN EN DYNAMO'S/ ALTERNATOREN MANAGEMENT VAN OUDE ONDERDELEN VOORBEREIDING VAN OUDE ONDERDELEN HELLA MANAGEMENT VAN OUDE ONDERDELEN: PROFESSIONEEL EN COMPETENT Op het gebied van startmotoren en

Nadere informatie

Silent Gliss rolgordijnsystemen

Silent Gliss rolgordijnsystemen Silent Gliss rolgordijnsysteem 4830 Silent Gliss rolgordijnsystemen Het voordeel van Silent Gliss De heldere belijning van de rolgordijnen sluit perfect aan op moderne architectuur- en interieurontwerp.

Nadere informatie

PK Performance KRACHT, REIKWIJDTE EN PRECISIE

PK Performance KRACHT, REIKWIJDTE EN PRECISIE PK 72002 Performance KRACHT, REIKWIJDTE EN PRECISIE PK 72002 Performance UW STERKE PARTNER De PK 72002 Performance bewijst bij de zware dagelijkse inzet zijn superioriteit. De combinatie van groot hefvermogen

Nadere informatie

BIJL PROFIELEN GLASVEZELVERSTERKTE POLYESTER PROFIELEN

BIJL PROFIELEN GLASVEZELVERSTERKTE POLYESTER PROFIELEN BIJL PROFIELEN GLASVEZELVERSTERKTE POLYESTER PROFIELEN EEN UITGEBREID PRODUCTPORTFOLIO VOOR ONBEGRENSDE FLEXIBILITEIT SYSTEEMPROFIELEN HOEKPROFIELEN RONDE-STAFPROFIELEN VLOER-/BRUGDEKPLANKEN STRIP-/PLANKPROFIELEN

Nadere informatie

van Volkswagen-bedrijfswagens VW TRANSPORTER AL-KO AMC-CHASSISTECHNIEK

van Volkswagen-bedrijfswagens VW TRANSPORTER AL-KO AMC-CHASSISTECHNIEK van Volkswagen-bedrijfswagens VW TRANSPORTER AL-KO AMC-CHASSISTECHNIEK AMC-CHASSISTECHNIEK MEER LAADVERMOGEN Het hogere maximaal toelaatbare totaalgewicht van 3500 kg maakt een nuttig laadvermogen tot

Nadere informatie