BRADERIECOMITE KUURNE KERMIS

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "BRADERIECOMITE KUURNE KERMIS"

Transcriptie

1 BRADERIECOMITE KUURNE KERMIS Ezelsfeesten 2016

2 Doelstellingen van het braderiecomité: Het braderiecomité bestaat reeds meer dan 50 jaar. Het bestuur wordt gevormd door een aantal enthousiaste kleinhandelaars uit de verschillende sectoren. Het belangrijkste doel van het comité bestaat erin Kuurne als koopcentrum te profileren. Daarvoor worden een aantal initiatieven genomen. Die activiteiten zijn er steeds op gericht om gezamenlijk in beeld te komen. De uitstraling wordt op die manier veel krachtiger. De samenwerking en de solidariteit tussen de handelaars wordt zo gestimuleerd. Daarnaast is het comité ook een volwaardige gesprekspartner om bij besprekingen met het gemeentebestuur de algemene belangen van de handelaars te verdedigen o.a. via actieve deelname van onze vertegenwoordigers in de gemeentelijke handelscommissie en in de verkeerscommissie. Het huidige bestuur: Benedikt Devos (voorzitter bra3) Nancy Parmentier (Nieuwkuis Select) (PR, animatie) Jo Lambrecht (rijwielen Jo) Geert Decandt (marktkramer snoep) Geert Markey (bakkerij Markey) Yves Delaere, (Wyca NV) Pol Bouckaert (Isobar), Johan Bossuyt (Eerste schepen van Kuurne) Axelander Glorieux (Fotolabo Glorieux) Severino Werbrouck Patricia Dejagere KOOPACTIE Elke jaar organiseren we een koopactie. Koop in Kuurne en win euro waardebonnen. De actie begint op zaterdag 1 september en eindigt na kermismaandag 3 oktober. Er nemen in totaal 35 handelaars deel aan de actie. Wie bij een deelnemende handelaar koopt, ontvangt één of meerdere stempels. Bij elke deelnemende handelaar staat een urne waarin de volle spaarkaarten kunnen gedeponeerd worden. Daarin maak je kans tot het winnen van tal van waardebons. Deponeer je de spaarkaart in de urne aan het gemeentehuis dan maak je kans op 1 van de 4 prijzen. Trekking op 12 sept 2016 een tablet Trekking op 19 sept 2016 een ballonvaart Trekking op 21 sept 2016 een koelkast gepersonaliseerd door Nesten (geschonken door Elektro Depypere) Trekking op 6 okt 2016 een elektrische fiets Alle winnaars worden persoonlijk verwittigd.

3 BRADERIEKRANT Met een oplage van exemplaren in 10 naburige gemeenten zorgen we voor een optimale publiciteit: de koopactie, de braderie en de animatie. Met het krantje brengen we eveneens de hele EZELSFEESTEN in het daglicht. Het volledige kermisprogramma is erin opgenomen. BRADERIE Elk jaar vullen we de centrumstraten met standen van Kuurnse winkeliers en kramen van marktkramers. De combinatie van beide is een succes. De volle straten zorgen voor een gezellige drukte en geeft Kuurne de zo unieke sfeer. OLDTIMERS MEETING Voor de tweede keer organiseren wij een oldtimers meeting. Op zondag kan je in de Generaal Eisenhowerstraat terecht om unieke pronkstukken te bewonderen. Wie ook met zijn eigen wagen wil deelnemen aan de meeting kan contact opnemen met Ronny via 0496/ KINDERROMMELMARKT Op zaterdag 1 oktober 2016 organiseert het Braderiecomité zijn jaarlijkse kinderrommelmarkt in de Generaal Eisenhowerstraat te Kuurne. De rommelmarkt start om 10u en eindigt rond 18u. De inschrijving is gratis. De eersten kunnen genieten van de beste plaatsen. De kinderen die zich inschrijven krijgen een lekkere ezelsoor. Inschrijven kan via

4 STRAATANIMATIE Niet zomaar enkele kramen die de straten vullen De bezoekers van de braderie en de ezelsfeesten verzorgen we extra door het gevarieerd aanbod van straatanimatie. Saxophone man Een meer dan twee meter hoge, vertederende reus met het hoofd van een saxofoon.in trenchcoat en hoge hoed dwaalt hij door de straat en voert korte dromerige sketches uit. Indien de situatie het toelaat is hij vergezeld van zijn beste vriend die op de trompet speelt Mysterieuze en soms vertederende act. Cirq Civil door Cirqumstancia Een ludieke interactieve mobiele steltenanimatie waarbij Maurice en Gérard zorgen voor de goede gang van zaken met hun eigen onnavolgbare personificaties en obsessies. Orde, rust, discipline en veiligheid gegarandeerd. Deze act heeft al zijn dienst bewezen op verschillende festivals in 't binnen en buitenland. Het zijn twee flikken op zijn best, qua uiterlijk en stijl te vergelijken met twee typetjes van de village people. Zoals echte flikken wandelen ze rond op zoek naar... (mag je zelf invullen), maar wanneer ze in actie treden komen ze met verrassende kantjes naar buiten. Zo kunnen ze 't publiek met hun dansje, of met hun james bond nummer, of met hun verleidelijke présence een goeie 10 tot 15 minuten animeren. Daarna gaan ze op zoek naar...

5 Cirq Moustique door Cirqumstancia Een mystieke interactieve act waarbij deze langsprieten op een voorzichtige manier zich tussen het publiek begeven en nieuwsgierig hun nieuwe wereld verkennen. Traag, maar alles bekijkend, stappen ze vooruit. Met hun flexibele voelsprieten tonen ze hun zachtaardige kant. Zoals bij ieder insect, zijn ze nieuwsgierig naar de wat de mens is en te bieden heeft, maar vertrouw ze toch niet te veel. Ze prikken niet maar prikkelen u publiek des te meer. Tres Loco's Tres Loco's is een straattheater-gezelschap met een energieke en wervelende (straat)show vol muziek, humor en interactie. De drie mannen combineren als enigen muziek, acrobatiek en jonglage op hoog niveau. De basis van deze hoogst vermakelijke act vormen de vrolijke en meeslepende liedjes (Cajun, blues, bluegrass en folk). De drie heren klimmen op elkaar en jongleren met instrumenten (gitaar, banjo, bucket bass, ukelele, saxofoon, mondharmonica en percussie) terwijl ze meerstemmig zingen en spelen. En het liefst alles tegelijk.

6 DanceControl uit Kuurne (vanaf 14u30 op tramstatie) Hypnosis uit Roesalere (vanaf 14u30 op tramstatie)

7 Low Budget (op het podium aan het Kruiske) zaterdag 1 oktober van 14u30-16u00 The Chevys zaterdag 1 oktober van 16u30-18u00 (op het podium aan het Kruiske)

8 Ambulance de la chance op zondag 1 oktober Reeds jarenlang zijn de dokters van "l' Ambulance de la chance" het medicijn van "La Douce France". Zij zorgen ervoor dat men er al jaren rustig genietend en stress-vrij oud kan worden: een leven als God in Frankrijk! Hun therapie werkt, waardoor internationale faam niet langer op zich wacht! Vanaf heden kennen ze geen grenzen meer en gaan ze internationaal op zoek naar stress! Met hun aftandse retro ziekenwagen vol attributen, rijden ze op vrolijke muziek van evenement naar evenement! Hun missie: het opsporen en behandelen van stress! Een te veel aan stress? Geen nood! Je wordt onderworpen aan een ludieke en doeltreffende therapie! Misschien mag je wel eens proeven van hun "médicament de vivre", krijg je een "massage d'amour", word je ter plaatse geopereerd, of Eén ding staat vast: het woord 'stress' verdwijnt voor goed uit je woordenboek! "l' Ambulance de la chance" is een ludieke verrassings-act, gebracht op een clowneske manier. Een act vol improvisatie, dicht bij en met het publiek. The grass and the furious op zondag 1 oktober Ook in de tuning wereld slaat de crisis toe Maar dat laten Brandon en Bradley zich niet aan het hart komen! Een snelle sportwagen is helaas boven hun budget dus waarom niet je grasmachine tunen? Die kan je toch met minstens evenveel overtuiging showen? Kartje Kilo brengt een nieuwe mobiele act in de wereld van turbo chargers, lowriders en drifters!

9 Den ongekenden weereld des heeren OTTFRIEDT op zondag 1 oktober De laatste der drakenhoeders op pad met een springlevend en vuurspuwend drakenskelet. Een uiterst origineel stukje straattheater, een unieke combinatie van steltenpersonage en marionettenspel, walking-act en korte cirkelacts. Heer Ottfriedt rijdt rond met een slapend drakenskelet op een hoge houten kar en houdt regelmatig halt op straaathoeken en pleintjes wanneer de draak ontwaakt. Levensecht gemanipuleerd met touwen en katrollen, met rokende neusgaten, uitslaande vleugels en vervaarlijk vuurspuwend. Odil op zondag 1 oktober Met een tot de verbeelding sprekende stootkar vervoert een feeëriek vrouwtje het skelet Odil, op zoek naar een laatste rustplaats ergens tussen hemel en aarde. Maar het eigenzinnig gebeente zet toch nog liever éérst een stapje in de wereld... Odil verrast en verblijdt hier, daar en ginder de omstaanders met zijn levensechte bewegingen, de non-verbale interactie tussen de één meter dertig grote marionet en de manipulator is toegankelijk voor een breed publiek. Touwen, katrollen en tegengewichten maken van het grappige, licht melancholische schouwspel een aantrekkelijk en intrigerend feest, helemaal op het ritme van speciaal gecomponeerde muziek.

10 Euge ne op zondag 1 oktober Op het eerste gezicht lijkt Eugene op een ordinaire 86-jarige demente man met een draaiorgel. Niets is minder waar! Op enkele seconden bouwt Eugene elke gelegenheid om in een spetterend dansfeest voor jong en oud. Deze rasechte entertainer zorgt voor de ene verrassing na de andere met humor, dans, gitaar, saxofoon, confetti en zelfs een live beatbox optreden! Opgepast! Eugene is zijn jongemanskuren nog niet verleerd! De Toa pe geraapte straatorkest (op zondag 1 oktober)

11 Taptoe Moed en Vlijt op zondag 1 oktober (optreden op tramstatie om 15u00-15u45-16u30) De groepen die zullen aantreden zijn: 1 Koninklijke Harmonie Moed en Vlijt Kuurne 2 Koninklijke Harmonie De Vijverzonen uit Dikkebus 3 Koninklijke Harmonie St. Cecilia uit Ardooie 4 Vlaggengroep Agerato uit Kuurne The Street Monkeys Op het podium aan het Kruiske. Zondag 2 oktober van 14u30 tot 16u00 The Unfused Op het podium aan het Kruiske. Zondag 2 oktober van 16u30 tot 18u30 Samenstelling: Rudi Maes BRA3 Kuurne

Halloween DEN ONGEKENDEN WEERELD DES HEEREN OTTFRIEDT

Halloween DEN ONGEKENDEN WEERELD DES HEEREN OTTFRIEDT AJA Productions bvba Varkensmarkt 1 2000 Antwerpen - Belgium - tel. : 0032 3 230 09 20 - fax.: 0032 3 239 05 74 BTW BE 0435.305.316-- Rek.nr 068-2262947-611 Lic.nr VG A 183 e-mail: info@ajaproductions.be

Nadere informatie

ArtMarkt. Oude ambachten Zomerbraderie Kunst-arena Beeldende kunst PERSMAP

ArtMarkt. Oude ambachten Zomerbraderie Kunst-arena Beeldende kunst PERSMAP ArtMarkt Oude ambachten Zomerbraderie Kunst-arena Beeldende kunst PERSMAP Vooraf De Koninklijke Kunstkring Evariste Carpentier heeft een traditie met gekende activiteiten. Deze waren voornamelijk onder

Nadere informatie

Kerst/Nieuwjaar. Merry Christmas met Le Grand Sextuor

Kerst/Nieuwjaar. Merry Christmas met Le Grand Sextuor AJA Productions bvba Varkensmarkt 1 2000 Antwerpen - Belgium - tel. : 0032 3 230 09 20 - fax.: 0032 3 239 05 74 BTW BE 0435.305.316-- Rek.nr 068-2262947-611 Lic.nr VG A 183 e-mail: info@ajaproductions.be

Nadere informatie

Entertainment Sinterklaas

Entertainment Sinterklaas Entertainment Sinterklaas RoOt events brengt uw evenement tot bloei Bedrijfsfeesten Evenementen [kinder]entertainment [Thema]feesten teambuilding Entertainment Sinterklaas Bedrijfsbezoek door de sint Knutselen

Nadere informatie

van 10u - 18u. in de DORPSSTRAAT

van 10u - 18u. in de DORPSSTRAAT DORPSDAG STABROEK 25-09-2016 van 10u - 18u in de DORPSSTRAAT Rommelmarkt Straattheater Markt Kermis Animatie Muziek Springkasteel Demonstraties Oude ambachten Optredens info@stayevents.be stayevents.be

Nadere informatie

SPONSOR mogelijkheden

SPONSOR mogelijkheden SPONSOR mogelijkheden Deze brochure biedt informatie en de mogelijkheden om uw organisatie extra exposure te geven en zo een belangrijke bijdrage te leveren aan het zomerse Giesbeach Festival Giesbeach

Nadere informatie

Internationale taptoe

Internationale taptoe Internationale taptoe Grote Markt Roeselare 1 Algemeen De herdenking van V-Day of einde WO II word in Roeselare nu reeds voor de 13 de maal met een taptoe herinnerd. Na de talrijke organisaties met militaire

Nadere informatie

Nieuwsbrief wijkvereniging inschuytgraaf - september Sprookjesfestival

Nieuwsbrief wijkvereniging inschuytgraaf - september Sprookjesfestival 1 van 5 21-11-2018 13:33 Bekijk deze email in je browser Nieuwsbrief wijkvereniging inschuytgraaf - september 2018 Welkom bij onze vernieuwde nieuwsbrief! Wijkvereniging inschuytgraaf houdt je graag op

Nadere informatie

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema:

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Beste bewoner, familie, bezoeker, Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Reis door Europa In dit Zonneblad vind je een overzicht van al onze grote activiteiten.

Nadere informatie

Programma 11 April - 19 April

Programma 11 April - 19 April Programma 11 April - 19 April Wij heten u van harte welkom op Camping Bertrix. Alle activiteiten vinden plaats in de recreatieruimte of de horeca tenzij anders aangegeven. Bij slecht weer is er altijd

Nadere informatie

Animatie. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar?

Animatie. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar? Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie de leeuw en samen met mijn vrienden van het animatieteam heb ik een leuk programma bedacht. Het is weer mooi weer, dus we doen ook leuke spellen buiten. Bij

Nadere informatie

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema:

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Beste bewoner, familie, bezoeker, Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Reis door Europa In dit Zonneblad vind je een overzicht van al onze grote activiteiten.

Nadere informatie

FESTIVALAANBOD 4220142014INHOUDSOPGAVE. 1. Droomjurken... pagina 1. 2. Pleinspektakel... pagina 2. 3. Bencha Theater - Katumbar...

FESTIVALAANBOD 4220142014INHOUDSOPGAVE. 1. Droomjurken... pagina 1. 2. Pleinspektakel... pagina 2. 3. Bencha Theater - Katumbar... FESTIVALAANBOD 4220142014INHOUDSOPGAVE 1. Droomjurken... pagina 1 2. Pleinspektakel... pagina 2 3. Bencha Theater - Katumbar... pagina 3 4. Cirque Magnifique... pagina 4 5. Light Horse... pagina 5 6. Bencha

Nadere informatie

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten!

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten! Animatie programma Hallo lieve vakantiegangers, Welkom op ons park! De meivakantie is aangebroken en dat is genoeg reden om er een dolle boel van te maken. Het animatieteam staat weer klaar met spetterende

Nadere informatie

29 juni - 1 juli 2018 Valkenburg

29 juni - 1 juli 2018 Valkenburg 29 juni - 1 juli 2018 Valkenburg SPONSORBROCHURE EROICA IN LIMBURG L Eroica (Italiaans voor heroïsch / held) is een stichting die als doel heeft de oude gravelwegen van Toscane te beschermen en te behouden.

Nadere informatie

Stads strand. Winkelcentrum Het Rond Houten. 27 juni t/m 26 juli elke dag open!

Stads strand. Winkelcentrum Het Rond Houten. 27 juni t/m 26 juli elke dag open! Stads strand Winkelcentrum Het Rond Houten 27 juni t/m 26 juli elke dag open! Heerlijk zand, mooie strandtent en te gekke events! ACTIVITEITEN OVERZICHT Stadsstrand 2015 Het is weer zover: het Stadsstrand

Nadere informatie

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten!

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten! Animatie programma Hallo lieve vakantiegangers, Welkom op ons park! De meivakantie is aangebroken en dat is genoeg reden om er een dolle boel van te maken. Het animatieteam staat weer klaar met spetterende

Nadere informatie

Jeugd Verkeerskrant 7 Zie je mij?

Jeugd Verkeerskrant 7 Zie je mij? Jeugd Verkeerskrant 7 Zie je mij? Een uitgave van Veilig Verkeer Nederland, schooljaar 2016-2017 groep 7/8 TRANSPORT Filmpje kijken Bekijk samen het filmpje. http://veilig-op-weg.nl/lesprogramma#trailer

Nadere informatie

Muziek op reis Havenkoor Fortitudo

Muziek op reis Havenkoor Fortitudo Muziek op reis 2018 Havenkoor Fortitudo Fortitudo is een havenkoor uit Willemstad. Fortitudo zingt zeemansliedjes en shanties, telt incl. muzikanten 50 leden en treedt regelmatig op bij evenementen in

Nadere informatie

Een echte aanrader dus.

Een echte aanrader dus. De Entertainment Specialist maakt van uw feest/ evenement een onvergetelijke happening. Ervaren alround mix dj s, spectaculaire live acts en een hoogwaardige geluidsinstallatie met luxe lichtshow zorgen

Nadere informatie

Wellicht ook iets voor u?

Wellicht ook iets voor u? 29 juni - 1 juli 2018 Valkenburg Uw eigen bedrijfsborrel tijdens EROICA LIMBURG in het nostalgische Dersaborgpark met muziek, foodtrucks en kermis? Informeer naar de unieke mogelijkheden! info@eroicalimburg.com

Nadere informatie

Net als mensenkindjes sluit je visjes niet op Laat ze goed bewegen En zwemmen Hop hop hop hop hop hop hop (x2)

Net als mensenkindjes sluit je visjes niet op Laat ze goed bewegen En zwemmen Hop hop hop hop hop hop hop (x2) Hoera, Kortjakje is niet meer ziek! We maakten 5 kinderliedjes actiever, gezonder en positiever door ze in een nieuw jasje te steken. Want niets beter voor je kind dan samen bewegen op leuke muziek. Eén

Nadere informatie

Nieuwsbrief Podium van de Stad. Januari & Februari

Nieuwsbrief Podium van de Stad. Januari & Februari Nieuwsbrief Podium van de Stad Januari & Februari Januari 2015 Een nieuw jaar dat rustig van start ging voor het Podium van de Stad. Deze maand stond voornamelijk in het teken van Lunchconcerten. Studenten

Nadere informatie

60-jarig jubileum Buurtvereniging Catsop. Nieuwsbrief

60-jarig jubileum Buurtvereniging Catsop. Nieuwsbrief 60-jarig jubileum Buurtvereniging Catsop Nieuwsbrief Feestweekend: zaterdag 2 & zondag 3 september 2017 Voorwoord Beste buurtleden Herinnert u zich nog de middenpagina s in kleur in ons bulletin van december

Nadere informatie

PROGRAMMAOVERZICHT SCHALKHAAR LIFE! 2013

PROGRAMMAOVERZICHT SCHALKHAAR LIFE! 2013 PROGRAMMAOVERZICHT SCHALKHAAR LIFE! 2013 De organisatie van Schalkhaar Life! is trots u het prachtige programma voor 2013 bekend te kunnen maken. We hopen ook dit jaar weer dat dit spetterende programma

Nadere informatie

5 lessen voor maar 5!!!

5 lessen voor maar 5!!! Aanbod naschoolse activiteiten Brede school Heemse 5 lessen voor maar 5!!! Toneelspelen Ontdek t! Lijkt het je leuk om op een podium te staan? Je in te leven in een ander? Een persoon of een typetje te

Nadere informatie

Evenementen drive with us

Evenementen drive with us Evenementen 2017 drive with us GT Rally programma 2017 Exclusieve ritten met schitterende routes, prachtige hotels en bijzondere stops. Amsterdam Rally, maart 4-5 CC&C klassieker beurs, maart 6-7 London

Nadere informatie

Circus Tico. Brochure 2010

Circus Tico. Brochure 2010 Circus Tico Brochure 2010 Overzicht Aanbod Vormingen Jeugdwerk en werkveld Kampen Initiaties Circusstage Combi Kampen Straattheater Initiatie Technieken Circus Overal Circusspel Specifieke Initiaties Kleuterinitiatie

Nadere informatie

BENCHA THEATER. Marc van Laere Producties

BENCHA THEATER. Marc van Laere Producties BENCHA THEATER Bencha Theater maakt theatrale, kleurrijke en originele acts en voorstellingen in de stijl van het nieuwe circus. Spectaculaire balans- en luchtacrobatiek versmelten met dans en muziek.

Nadere informatie

Vakantie-activiteiten. Agenda 15-08-14 tot 30-08-14 Bollenstreek

Vakantie-activiteiten. Agenda 15-08-14 tot 30-08-14 Bollenstreek Vakantie-activiteiten Agenda 15-08-14 tot 30-08-14 Bollenstreek Vakantie-activiteiten Have fun Events verwelkomt u in de bollenstreek met een agenda vol leuke activiteiten en evenementen! Wij zijn erg

Nadere informatie

Over de entertainment specialist

Over de entertainment specialist By Over de entertainment specialist De Entertainment Specialist maakt van uw feest/ evenement een onvergetelijke happening. Ervaren alround mix dj s, spectaculaire live acts en een hoogwaardige geluidsinstallatie

Nadere informatie

Meisjes van Allure: White Lily:

Meisjes van Allure: White Lily: Meisjes van Allure: Zij verzorgen theatraal vermaak in diverse vormen. Zij kenmerken zich door sierlijkheid, vrouwelijke schoonheid, warmte en vooral veel plezier. Op basis van intuïtieve improvisatie

Nadere informatie

SHOW: The Feel Good Show of The Year. Artiesten: Blues Brothers. Naam: Sjuul Kroon. Klas 3GTA. Vak: CKV Opdracht: ckv verslag.

SHOW: The Feel Good Show of The Year. Artiesten: Blues Brothers. Naam: Sjuul Kroon. Klas 3GTA. Vak: CKV Opdracht: ckv verslag. SHOW: The Feel Good Show of The Year Artiesten: Blues Brothers Klas 3GTA 1. Welk concert heb je gekozen? The Feel Good Show van de Blues Brothers. 2. Waarom heb je juist dit concert gekozen? We kregen

Nadere informatie

Animatieprogramma. Lieve vakantiegangers,

Animatieprogramma. Lieve vakantiegangers, Animatieprogramma Lieve vakantiegangers, Welkom op ons gezellige vakantiepark midden in de Brabantse bossen. Het animatieteam staat klaar met een heleboel leuke en gezellige activiteiten voor alle leeftijden.

Nadere informatie

- EVENTOR - THAT S ENTERTAINMENT -

- EVENTOR - THAT S ENTERTAINMENT - 2019 - EVENTOR - THAT S ENTERTAINMENT - EVENTOR THAT S ENTERTAINMENT! - HET EVENTOR TEAM - OLIVIER ORLANS KIM VAN VAERENBERGH Ook in 2019 staat Eventor weer garant voor een indrukwekkend programma met

Nadere informatie

Amusementsprogramma 2014 RSZK Mariahof en RSZK Lindenhof

Amusementsprogramma 2014 RSZK Mariahof en RSZK Lindenhof Amusementsprogramma 2014 en 1 Betekenis pictogrammen Spel Inhoudsopgave Winkel Programma Amusement t/m pagina 15 Programma Amusement vanaf pagina 16 Cliënten die in de RSZK woonzorgcentra wonen hebben

Nadere informatie

Muziek Les. Tekst bestuderen. De informatieve tekst en illustraties geven de leerlingen meer inzicht in de Oosterhoutse carnavals muziek.

Muziek Les. Tekst bestuderen. De informatieve tekst en illustraties geven de leerlingen meer inzicht in de Oosterhoutse carnavals muziek. Carnaval en Muziek Doormiddel van een informatieve tekst en geluidsfragmenten krijgen de leerlingen inzicht in de muziek van het Oosterhouts carnaval. Het belangrijkste doel is de leerlingen een beeld

Nadere informatie

HET IS EEN FEEST MET, VOOR EN DOOR ONS ALLEN SAMEN!

HET IS EEN FEEST MET, VOOR EN DOOR ONS ALLEN SAMEN! Ruien Feeste zou er niet zijn zonder de vele vrijwilligers. Wij kunnen het niet genoeg hernalen: HET IS EEN FEEST MET, VOOR EN DOOR ONS ALLEN SAMEN! Dit jaar alvast de 15de editie en telkens een groot

Nadere informatie

Live artiesten (o.a. saxofonisten, percussionisten en vocalisten) maken het geheel nóg muzikaler en dynamischer. Een echte aanrader dus!

Live artiesten (o.a. saxofonisten, percussionisten en vocalisten) maken het geheel nóg muzikaler en dynamischer. Een echte aanrader dus! De Entertainment Specialist maakt van uw feest/ evenement een onvergetelijke happening. Ervaren alround mix dj s, spectaculaire live acts en een hoogwaardige geluidsinstallatie met luxe lichtshow zorgen

Nadere informatie

Programma FERME FESTIVAL Zondag 24 juni 2012 > 14.00 18.00 Fam. Vandeputte

Programma FERME FESTIVAL Zondag 24 juni 2012 > 14.00 18.00 Fam. Vandeputte Programma FERME FESTIVAL Zondag 24 juni 2012 > 14.00 18.00 Fam. Vandeputte Fam. Vandeputte (West-Vlaams rood rund) Steven en Nathalie Vandeputte - Van Wonterghem Artemeersstraat 4 8700 Aarsele (Tielt)

Nadere informatie

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten!

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten! Animatie programma Hallo lieve vakantiegangers, Welkom op ons park! De meivakantie is aangebroken en dat is genoeg reden om er een dolle boel van te maken. Het animatieteam staat weer klaar met spetterende

Nadere informatie

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar?

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar? Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad Oranje. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk

Nadere informatie

FESTIVALAANBOD SEIZOEN 2014

FESTIVALAANBOD SEIZOEN 2014 FESTIVALAANBOD SEIZOEN 2014 4220142014INHOUDSOPGAVE 1. Programmering... pagina 1 2. Pleinspektakel... pagina 2 3. Bencha Theater - Katumbar... pagina 3 4. Cirque Magnifique... pagina 4 5. Light Horse...

Nadere informatie

Cuccurullo Brillo Brullo met zeer speciale gast Ike Willis

Cuccurullo Brillo Brullo met zeer speciale gast Ike Willis Cuccurullo Brillo Brullo met zeer speciale gast Ike Willis Het succesvolle optreden van Cuccurullo Brillo Brullo met Ike Willis op de Zappanale 16 in Duitsland heeft geleid tot een muzikaal vervolg. Ike

Nadere informatie

Pool Positie! Plaats uw bedrijf in. www.spa-francorchamps.be

Pool Positie! Plaats uw bedrijf in. www.spa-francorchamps.be Plaats uw bedrijf in Pool Positie! Verras uw klanten Een adembenemend uitzicht Een prachtig kader Zalen tot 600m² groot Waarom naar het Circuit van Spa-Francorchamps komen, als het niet voor de unieke

Nadere informatie

Programma Betuwe Binnen & Camping Betuwe Hoogseizoen 10-07- 2015 t/m 30-08- 2015. Winkel. Cafetaria Betuwe Binnen. Betuwe Binnen Bar. 12.00u 22.

Programma Betuwe Binnen & Camping Betuwe Hoogseizoen 10-07- 2015 t/m 30-08- 2015. Winkel. Cafetaria Betuwe Binnen. Betuwe Binnen Bar. 12.00u 22. Programma Betuwe Binnen & Camping Betuwe Hoogseizoen 10-07- 2015 t/m 30-08- 2015 Openingstijden Bakkerij met verse broodjes Wilt u er zeker van zijn dat uw broodjes klaar liggen? Bestel ze dan (de dag

Nadere informatie

VRIJWILLIG JIJ MEE? WIJ ZOEKEN EXTRA HELPENDE HANDEN BIJ UITSTAPPEN

VRIJWILLIG JIJ MEE? WIJ ZOEKEN EXTRA HELPENDE HANDEN BIJ UITSTAPPEN WIJ ZOEKEN EXTRA HELPENDE HANDEN BIJ UITSTAPPEN Bewoners bij Dominiek Savio gaan in hun vrije tijd graag op uitstap: naar de film, een terrasje doen, naar de bowling of een dagje zee. Heb je een voor personen

Nadere informatie

Wij heten u van harte welkom op Ardennen Camping Bertrix!

Wij heten u van harte welkom op Ardennen Camping Bertrix! Wij heten u van harte welkom op Ardennen Camping Bertrix! Welkom op Ardennen Camping Bertrix! In dit boekje vindt u alle informatie over onze activiteiten. Wij zijn een enthousiast entertainmentteam met

Nadere informatie

Lesdeal Koningsdag 2018

Lesdeal Koningsdag 2018 Lesdeal Koningsdag 2018 Groep 4 t/m 8 Koningsdag is een speciale dag in Nederland! Op deze dag, 27 april, is koning Willem- Alexander jarig en viert hij zijn verjaardag met het hele land. Dit heb je waarschijnlijk

Nadere informatie

(er zit) Muziek in de Buurt

(er zit) Muziek in de Buurt (er zit) Muziek in de Buurt Vzw Het Schuurke nodigt u allen uit, jong en oud, op ons jaarlijks groots buurtfeest. Het evenement vindt terug plaats op het terrein van VKSJ Sint-Kruis Male aan het Paalbos.

Nadere informatie

MAGISCHE WINTERSE SFEREN. Beleef uw feest in de magische winterse sferen van WinterWonderland. Deze winter ook bij u op locatie!

MAGISCHE WINTERSE SFEREN. Beleef uw feest in de magische winterse sferen van WinterWonderland. Deze winter ook bij u op locatie! Winter Wonderland MAGISCHE WINTERSE SFEREN Beleef uw feest in de magische winterse sferen van WinterWonderland. Deze winter ook bij u op locatie! IJskoud creëert daar magische feestsferen die zich uitstekend

Nadere informatie

ELEGANTIE- WEDSTRIJD VILLAGE CLUBS UITNODIGING & GRATIS DEELNAME VIP-ONTHAAL! ZONDAG 2 OKTOBER 2011

ELEGANTIE- WEDSTRIJD VILLAGE CLUBS UITNODIGING & GRATIS DEELNAME VIP-ONTHAAL! ZONDAG 2 OKTOBER 2011 ELEGANTIE- WEDSTRIJD VILLAGE CLUBS UITNODIGING & GRATIS DEELNAME VIP-ONTHAAL! ZONDAG 2 OKTOBER 2011 Geachte mevrouw, geachte heer, Wij hebben het genoegen u uit te nodigen voor een uitzonderlijke dag die

Nadere informatie

Inhoud. Hoe kan de verkiezing 'Mister & Miss BeNeLux Adventure' een commercieel rendement betekenen voor uw zakelijke activiteiten?...

Inhoud. Hoe kan de verkiezing 'Mister & Miss BeNeLux Adventure' een commercieel rendement betekenen voor uw zakelijke activiteiten?... Inhoud Hoe kan de verkiezing 'Mister & Miss BeNeLux Adventure' een commercieel rendement betekenen voor uw zakelijke activiteiten?...1 Wat houdt de Mister & Miss BeNeLux Adventure Verkiezing in?...1 De

Nadere informatie

28 JUNI - 29 JUNI 2019 VALKENBURG

28 JUNI - 29 JUNI 2019 VALKENBURG 28 JUNI - 29 JUNI 2019 VALKENBURG Uw eigen bedrijfsborrel tijdens EROICA LIMBURG in het nostalgische Dersaborgpark met muziek en foodtrucks Informeer naar de unieke mogelijkheden! info@eroicalimburg.com

Nadere informatie

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten!

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten! Animatie programma Hallo lieve vakantiegangers, Welkom op ons park! De meivakantie is aangebroken en dat is genoeg reden om er een dolle boel van te maken. Het animatieteam staat weer klaar met spetterende

Nadere informatie

Recreatieprogramma 7 juni t/m 10 juni

Recreatieprogramma 7 juni t/m 10 juni Recreatieprogramma 7 juni t/m 10 juni Welkom op de Paalberg! Ik ben Bally de Wasbeer! Ik woon in de bossen vlak naast de Paalberg en kom dan ook vaak langs. De Paalberg is eigenlijk een beetje mijn huis

Nadere informatie

Visie IO Festival 2012/2013

Visie IO Festival 2012/2013 Visie IO Festival 2012/2013 Commissie 1. Voorzitter Matthijs van Leeuwen 2. Secretaris Renée Toussaint 3. Penningmeester Roeland Reitsema 4. Commissaris Bands & Acts Niels van Hasselt 5. Commissaris Bands

Nadere informatie

Draaiboek. Voor het organiseren van de WALK FOR WATER

Draaiboek. Voor het organiseren van de WALK FOR WATER Draaiboek Voor het organiseren van de WALK FOR WATER Websitetekst Omdat miljoenen mensen elke dag gemiddeld 6 kilometer stappen om drinkbaar water te halen, lopen Vlaamse kleuters, leerlingen en leerkrachten

Nadere informatie

Workshops. Hier een korte presentatie van de workshops: Bamboestieken

Workshops. Hier een korte presentatie van de workshops: Bamboestieken Workshops De kinderen van groep 1 en 2 kunnen op zaterdag 17 mei één workshop doen. Binnenkort vragen wij de kinderen om een top 3 te maken. Zij kunnen kiezen uit: - Bamboestieken - Cupcakes maken - 3D

Nadere informatie

jaargang 3, no 7, november/december 17

jaargang 3, no 7, november/december 17 + jaargang 3, no 7, november/december 17 samenstelling: Jan van der Maarel In memoriam: Ronald Luyten, president Genootschap Ludo Claessen strooide als jurylid weer voor elk wat wils op papier tijdens

Nadere informatie

Weekend bij de Gaaischieters in Zeeland 8 tot 10 juli 2016

Weekend bij de Gaaischieters in Zeeland 8 tot 10 juli 2016 Weekend bij de Gaaischieters in Zeeland 8 tot 10 juli 2016 Vrijdagmiddag 8 juli 2016 rijden we rond 15.00 uur richting Zeeland. Westkapelle om precies te zijn. Rond 18.15 uur aangekomen in hotel de Valk,

Nadere informatie

VOOR DE GEZELLIGSTE JAARAFSLUITING

VOOR DE GEZELLIGSTE JAARAFSLUITING FEESTEN & EVENEMENTEN VOOR DE GEZELLIGSTE JAARAFSLUITING KERSTBORREL - NIEUWJAARSRECEPTIE - THEMAFEEST - SPELSHOW - FEESTAVOND Wie zijn wij? Dorsvlegel Feesten even Evenementen organiseert al jaren de

Nadere informatie

Programma 25 Oktober 3 November

Programma 25 Oktober 3 November Programma 25 Oktober 3 November Wij heten u van harte welkom op Ardennen Camping Bertrix. Alle activiteiten vinden plaats recreatieruimte of de horeca tenzij anders aangegeven. Bij slecht weer is er altijd

Nadere informatie

Module Op welke manier wil je partner de liefde het liefst ontvangen? OEFENING. Op welke manier vind je het het makkelijkst om te leren?

Module Op welke manier wil je partner de liefde het liefst ontvangen? OEFENING. Op welke manier vind je het het makkelijkst om te leren? Module Op welke manier wil je partner de liefde het liefst ontvangen? OEFENING Op welke manier vind je het het makkelijkst om te leren? 1. Wanneer je aan het leren bent, wil je dan bijvoorbeeld het liefste

Nadere informatie

Veilig en vertrouwd Hoge cito-scores Elke dag met plezier naar school

Veilig en vertrouwd Hoge cito-scores Elke dag met plezier naar school Werelds leren in landelijk Amsterdam Veilig en vertrouwd Hoge cito-scores Elke dag met plezier naar school Welkom op De Weidevogel! De Weidevogel is niet zomaar een openbare basisschool. Onze school ligt

Nadere informatie

Wie? Dieter Verspeelt Voorzitter CPW

Wie? Dieter Verspeelt Voorzitter CPW Wie? Waar? Wat? Wie? Dieter Verspeelt Voorzitter CPW Kunstenaar en ondernemer in de artistieke sector. Eerder door toeval in het Cultuurplatform Wondelgem terecht gekomen, maar al snel merkte ik dat het

Nadere informatie

SPAAR EN DRINK MET MATE(N) voor jouw favoriete band of DJ! Klik hier

SPAAR EN DRINK MET MATE(N) voor jouw favoriete band of DJ! Klik hier SPAAR EN DRINK MET MATE(N) voor jouw favoriete band of DJ! Klik hier HOME HOE WERKT HET? POLL SCORE PRESENTATIE AGENDA 11 oktober 2013 Giel Beelen t Juupke, Veldhoven Metallica de Koffer, Roermond Kings

Nadere informatie

Enquête Marktplein. Beste inwoner of bezoeker van Neerpelt,

Enquête Marktplein. Beste inwoner of bezoeker van Neerpelt, Enquête Marktplein Beste inwoner of bezoeker van Neerpelt, Fijn dat je mee wil nadenken over de herinrichting van het Marktplein. Het heraanleggen van het Marktplein gaat niet alleen over bakstenen. Om

Nadere informatie

pagina 1 van 9 Het boeiendste nieuws uit Tielt HOME NIEUWS WAARHEEN TIELT IN BEELD NIEUWSBRIEF MORE... Laatste aperitiefconcert van zomer 2013 met koor en orkest Zanglust 8 september 2013 - Het koor en

Nadere informatie

uur Een luisterend oor / Op verhaal komen

uur Een luisterend oor / Op verhaal komen Datum Tijd Podiumactiviteit Locatieactiviteit Dankbaarheidsactiviteiten Meer informatie Zaterdag 22-12 12.00-16.00 Kerstballen vullen / dankbaarheid / 13.00-15.00 Scoutinggroep Sint- Tarcisius Rosmalen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. 6 September 2012

NIEUWSBRIEF. 6 September 2012 NIEUWSBRIEF STICHTING KERMIS-CULTUUR NEDERLAND 6 September 2012 September 2012 en dat betekent dat we over de helft zijn van het kermisseizoen. Nog twee maanden kermispret en dan wordt het rustiger doordat

Nadere informatie

Wij heten u van harte welkom op Ardennen Camping Bertrix!

Wij heten u van harte welkom op Ardennen Camping Bertrix! Wij heten u van harte welkom op Ardennen Camping Bertrix! Welkom op Ardennen Camping Bertrix! In dit boekje vindt u alle informatie over onze activiteiten. Wij zijn een enthousiast entertainmentteam met

Nadere informatie

Take a look at my life week 23

Take a look at my life week 23 Take a look at my life week 23 De dagen blijven voorlopig nog even in het teken staan van Daan, het is nog allemaal zo nieuw. Inmiddels heeft hij 3 weken in het ziekenhuis gelegen. En nu eindelijk lekker

Nadere informatie

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar?

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar? Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk programma

Nadere informatie

We hebben een gat in de begroting... best wel een groot gat ook

We hebben een gat in de begroting... best wel een groot gat ook Gewoon zoals het is Malindi, oktober 2016 Jambo nieuwsbrieflezers ( Hallo in Swahili) Habari? ( Hoe gaat het? ) Mzuri sana ( Het gaat goed Het is al weer een tijd geleden dat ik heb gescheven. Geen onwil

Nadere informatie

Lesbrief DieDrie: Dagje DieDrie

Lesbrief DieDrie: Dagje DieDrie Lesbrief DieDrie: Dagje DieDrie Hoi! Hallo allemaal, wij zijn DieDrie. En je ziet het al: we zitten hier lekker te ontbijten. Niet zomaar een ontbijt, maar een ontbijtje met muziek. Eigenlijk draait ons

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 30 november. dit grote Sinterklaasfeest met ons mee te vieren. Het feestje is van uur bij Meersquash.

Nieuwsbrief. 30 november. dit grote Sinterklaasfeest met ons mee te vieren. Het feestje is van uur bij Meersquash. 16 NOVEMBER 2016 1! / 5! WINTER edition WORKSHOPS Zondag 20 november LESLIE & LARS DUO HIPHOP L = VO YLIAN GATO AFRO-HOUSE PLACE 2 BE: All Stylez Dance Studio Lokatie: Meersquash Arnolduspark 13, Hoofddorp

Nadere informatie

Hellehondsdagen Jeugdprogramma. Georganiseerd door: Stichting Gemeenschapswerk De Hellehond en activiteitencommissie van S.V. de Lutte.

Hellehondsdagen Jeugdprogramma. Georganiseerd door: Stichting Gemeenschapswerk De Hellehond en activiteitencommissie van S.V. de Lutte. Hellehondsdagen 2016 Jeugdprogramma Georganiseerd door: Stichting Gemeenschapswerk De Hellehond en activiteitencommissie van S.V. de Lutte. Hallo jongens en meisjes! Nog eventjes en dan is het weer zover,

Nadere informatie

Thema 9 Feesten. Les 9.1 Oud en Nieuw. WOORDWEB: Jaarwisseling DE JAARWISSELING

Thema 9 Feesten. Les 9.1 Oud en Nieuw. WOORDWEB: Jaarwisseling DE JAARWISSELING Les 9.1 Oud en Nieuw WOORDWEB: Jaarwisseling SYNONIEM 1. De jaarwisseling = Oud en nieuw : het moment waarop oudjaar afloopt en het nieuwe jaar begint. SYNONIEMEN 2. In brand staan = in vuur en vlam staan=

Nadere informatie

Op weg naar een 5 sterren FairTradeGemeente

Op weg naar een 5 sterren FairTradeGemeente Op weg naar een 5 sterren FairTradeGemeente De nieuwe FairTradeGemeente campagne is nu echt gestart! Heel wat gemeenten zijn op weg naar hun 5 sterren. Zij willen fair trade een mooiere plaats geven in

Nadere informatie

Aspiranten. 4 september Dia s. 10 september Chiro BBQ

Aspiranten. 4 september Dia s. 10 september Chiro BBQ Aspiranten 4 september Dia s 10 september Chiro BBQ 11 september Eerste Chiro zondag van 14u tot 17u Neem een t shirt mee die vol met verf mag hangen want we gaan het lokaal een schoon oranje kleureke

Nadere informatie

DE MARINIERSKAPEL IN DE DOELEN Maandag 9 en maandag 16 maart 2015

DE MARINIERSKAPEL IN DE DOELEN Maandag 9 en maandag 16 maart 2015 DE MARINIERSKAPEL IN DE DOELEN Maandag 9 en maandag 16 maart 2015 LESBRIEF BIJ SCHOOLCONCERTEN VOOR GROEP 7 / 8 onderdeel van Cultuurtraject Rotterdam Een samenwerking van Concertgebouw de Doelen, de Marinierskapel

Nadere informatie

Programma 24 Oktober - 2 November

Programma 24 Oktober - 2 November Programma 24 Oktober - 2 November Wij heten u van harte welkom op Ardennen Camping Bertrix. Alle activiteiten vinden plaats recreatieruimte of de horeca tenzij anders aangegeven. Bij slecht weer is er

Nadere informatie

Over de entertainment specialist

Over de entertainment specialist By Over de entertainment specialist De Entertainment Specialist maakt van uw feest/ evenement een onvergetelijke happening. Ervaren alround mix dj s, spectaculaire live acts en een hoogwaardige geluidsinstallatie

Nadere informatie

RTVUtrecht zoekt verslaggevers, schrijvers, filmers en interviewers

RTVUtrecht zoekt verslaggevers, schrijvers, filmers en interviewers 1 van 8 12-11-2013 11:57 Wordt de e-mail niet goed weergegeven? Bekijk de webversie. RTVUtrecht zoekt verslaggevers, schrijvers, filmers en interviewers Wereldbazar Huur een kraam tijdens de Wereldbazar

Nadere informatie

Buren ontmoeten elkaar tijdens Repair Café

Buren ontmoeten elkaar tijdens Repair Café Buren ontmoeten elkaar tijdens Repair Café Een broek waar een nieuwe ritssluiting in moet, een radio met een slecht contact of een koffiezet die het af en toe laat afweten: naar het containerpark? Voor

Nadere informatie

11 T/M 18 MEI 2K19 EUROPEAN ADVENTURE OF A LIFETIME FASTEN YOUR SEATBELTS FOR THE DRIVE OF YOUR LIFE!

11 T/M 18 MEI 2K19 EUROPEAN ADVENTURE OF A LIFETIME FASTEN YOUR SEATBELTS FOR THE DRIVE OF YOUR LIFE! 11 T/M 18 MEI 2K19 EUROPEAN ADVENTURE OF A LIFETIME FASTEN YOUR SEATBELTS FOR THE DRIVE OF YOUR LIFE! 2K19 AMSTERDAM - BOEDAPEST DE CANNONBALL RUN 3000 LIFESTYLE RALLY - IS HIER! Met trots presenteren

Nadere informatie

Open Bedrijvendag. Eerste zondag van oktober.

Open Bedrijvendag. Eerste zondag van oktober. Open Bedrijvendag Eerste zondag van oktober www.openbedrijvendagbrussel.be Open Bedrijvendag Wie zijn we? Open Bedrijvendag is het grootste eendagsevenement van België. Ieder jaar weer zetten de meest

Nadere informatie

Sponsordossier. 6 h (6 uur) Een sportief en muzikaal evenement in Merksplas dat (minstens) zes uur duurt.

Sponsordossier. 6 h (6 uur) Een sportief en muzikaal evenement in Merksplas dat (minstens) zes uur duurt. Sponsordossier 6hM³ in het kort Op 2 mei 2015 organiseert een groep vrienden, ondersteund door de sportraad, een nieuw event in Merksplas. Die eersteling gaat door op de Kolonie aan de vernieuwde grote

Nadere informatie

5 UNIEKE PERSONEELSFEEST IDEEËN + TIPS VAN EVENT CREATORS

5 UNIEKE PERSONEELSFEEST IDEEËN + TIPS VAN EVENT CREATORS 5 UNIEKE PERSONEELSFEEST IDEEËN + TIPS VAN EVENT CREATORS Het jaarlijkse personeelsfeest komt eraan. Maar hoe geeft u hier dit jaar invulling aan? Wij hebben een aantal creatieve concepten voor u op een

Nadere informatie

Stichting Dans: podium voor jonge

Stichting Dans: podium voor jonge podium voor jonge dansers Al meer dan dertig jaar krijgen jonge Osse dansers de kans om hun kunsten te tonen op de planken van een groot theater. Eens per twee jaar treden zij namelijk op in theater De

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 28 Juli

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 28 Juli Recreatieprogramma Zomerweek 30 22 tot en met 28 Juli WELKOM ALLEMAAL! Het wordt een super leuke vakantie want, wij organiseren allemaal leuke activiteiten voor jong en oud! Voor alle activiteiten geldt,

Nadere informatie

KUNSTLES. 2014 Suzan Overmeer Jazz4kids

KUNSTLES. 2014 Suzan Overmeer Jazz4kids KUNSTLES 2014 Suzan Overmeer Jazz4kids ELLA, EEN SWINGEND SPROOKJE Binnenkort gaat jullie klas naar Ella, een swingend sprookje, van Jazz4kids. Het verhaal van Ella lijkt op het sprookje van het lelijke

Nadere informatie

juli 2015 Er is er één jarig hoera, hoera, dat kun je wel zien dat zijn zij

juli 2015 Er is er één jarig hoera, hoera, dat kun je wel zien dat zijn zij FlexFlits 02 juli 2015 Er is er één jarig hoera, hoera, dat kun je wel zien dat zijn zij 02-07 Senn Aarts gr. 1-2b 6 jaar 04-07 Marc Vliegenberg gr. 6 10 jaar 07-07 Thijs Manders gr. 4 8 jaar 09-07 Naomi

Nadere informatie

Geetbets kermis 21-22 & 23/08/2010:

Geetbets kermis 21-22 & 23/08/2010: Geetbets kermis 21-22 & 23/08/2010: Zaterdag 21 augustus vanaf 17.00 uur: Tijdens de jaarlijkse feestmarkt presenteren wij voor het gemeentehuis ons programma van op een volledig vernieuwd hoofdpodium

Nadere informatie

12-14 juni 2015. festival. www.tegekkekerk.nl. Paaskerk, Amstelveen. (te) GEKKE KERK

12-14 juni 2015. festival. www.tegekkekerk.nl. Paaskerk, Amstelveen. (te) GEKKE KERK Mathilde Santing Band (te) GEKKE KERK festival Bertolf Optredens Karsu, Mathilde Santing Band, Bertolf & Royal Parks, Jeroen Zijlstra Karsu Royal Parks Workshops Kleur je Kalm, Schrijven met Tjitske Jansen,

Nadere informatie

A N E A S Y A N D P R A C T I C A L G U I D E T O B E C O M E A P R O U D P A R T I C I P A N T O F T H E B E L G I A N P R I D E

A N E A S Y A N D P R A C T I C A L G U I D E T O B E C O M E A P R O U D P A R T I C I P A N T O F T H E B E L G I A N P R I D E The Pride? OVER ONS De Pride is hét kleurrijkste festival van het jaar in Brussel en gaat elk jaar door in de Prideperiode. Deze periode vindt elk jaar plaats in de maand mei, rond de Internationale Dag

Nadere informatie

mijn huis, mijn sfeer, mijn deur

mijn huis, mijn sfeer, mijn deur mijn huis, mijn sfeer, mijn deur Kijk voor meer op: MODERN LANDELIJK JAREN 30 MODERN moderne minimalistische woonstijl Strak en ruimtelijk, dat is jouw stijl. Grote gebaren, eigenzinnig. Comfort zonder

Nadere informatie